OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR"

Transcriptie

1 OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR

2

3 OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen? Dan is SDS Senior Makelaardij de juiste makelaar voor u! Met onze uitgebreide landelijke expertise zijn wij er van overtuigd u te kunnen begeleiden bij diverse bemiddelingsprocedures en (ver)koop of (ver) huurprocessen, voor zowel particulieren als groot-eigenaren. SDS Senior Makelaardij is onderdeel van Stichting Dienstverlening Serviceflats (SDS), een volwaardig en professioneel partner met jarenlange ervaring in (service)appartementencomplexen voor senioren in heel Nederland. Deze specialisatie maakt het mogelijk dat SDS Senior Makelaardij met haar uitgebreide vakkennis op dit gebied, deze huisvestingsvorm de aandacht kan geven die het verdient. Wij zijn van mening dat dit van essentieel belang is voor een goede procedure. Wij vinden het belangrijk, zeker in deze tijd, dat het verhuren of verkopen van een woning voor eenieder betaalbaar moet zijn. Geen hoge courtage en onverwachte extra kosten, maar een vast, zeer scherp tarief voor onze standaard dienstverlening, die u naar wens verder kunt uitbreiden. U krijgt dus zoveel makelaar als u wenst! Dit alles op basis van No cure No pay, anders gezegd, u betaald pas als uw woning daadwerkelijk is verkocht of verhuurd. Kwaliteit SDS Senior Makelaardij is aangesloten bij de branchevereniging "VBO Makelaar". Een logische keuze: de VBO is een moderne, dynamische branchevereniging. Alle VBO-leden zijn goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te waarborgen, is permanente educatie verplicht voor de leden. Voor u een garantie dat een VBO-makelaar up-to-date kennis in huis heeft en u de beste kwaliteit biedt. Voor uw zekerheid zijn VBO-leden verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid.

4 Algemeen De Serviceflat Cronestein is gelegen aan de Plantijnstraat, op de hoek van de Lammenschansweg te Leiden in een mooie omgeving, nabij doorgaand vaarwater en het centrum. Het gehele appartementencomplex is ruim opgezet. Dit geldt voor zowel de leefruimte in de appartementen als de algemene ruimten, zoals de entrée met het centrale trappenhuis en de gangen. Serviceflat Cronestein biedt ruimte en rust, privacy, comfort, sfeer en extra services. De service-appartementen zijn verdeeld over twee vleugels met 12 woonlagen die gemakkelijk toegankelijk zijn via 3 liften en 2 trappenhuizen. In de onderbouw bevinden zich de bergingen. Er zijn 23 garageboxen aanwezig onder het parkeerdek en daarnaast ook parkeerplaatsen op eigen terrein. In de directe omgeving zijn nog parkeerplaatsen langs de openbare weg. Ligging Leiden, met ruim inwoners, heeft als woonplaats met de Universitieit, het Universitair ziekenhuis, en vele musea, veel te bieden. Het ligt plezierig centraal en heeft frequente treinverbindingen met Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Ook via de snelwegen A4 en A44 is Leiden goed te bereiken. Het centrum en het NSstation Lammenschans Leiden zijn in circa 7 minuten vanaf de locatie Cronestein te voet bereikbaar. Er zijn busverbindingen met het station en het centrum van Leiden.

5 Service-appartementen Tot de vaste inrichting van alle flats behoren een kitchenette, een badkamer of douchecel, een toilet en vaste kasten. Op de begane grond is voor elke flat een eigen berging beschikbaar. De bewoners kunnen voor hun gasten één of meer nachten tegen kostprijs een logeerkamer of logeerappartement huren. Alle serviceappartementen zijn voorzien van de infrastructuur voor aansluiting op professionele medische alarmering en een video/intercom installatie. De service-appartementen in Serviceflat Cronestein zijn: Goed toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel of rollator; Veilig (ongevalpreventie, inbraak- en brandpreventie); Gebruiksvriendelijk; Goed gelegen in de wijk en woonomgeving(essentiële voorzieningen, sociale veiligheid en gunstige ligging t.o.v. openbare voorzieningen). Maaltijden Er kunnen dagelijks op bestelling maaltijden bij uw appartement worden afgeleverd. De maaltijden worden dagelijks warm of (koel)vers bezorgd. U heeft de keuze uit: met of zonder voor- en/of nagerecht en kan de maaltijd samenstellen uit componenten van verschillende menu's. Er is geen verplichting tot afname van de maaltijden.

6 De diensten van het nieuwe basis service-pakket bestaan uit: Tuinonderhoud; Onderhoud algemene ruimten, installaties en gezamenlijke inventaris; Glasbewassing buitenzijde en binnenzijde algemene ruimten; Schoonmaak algemene ruimten; De levering van water in de service-appartementen; Centrale communicatiemiddelen; Colledige administratie ten behoeve van de Stichting en de VVE; Afrekening individuele verwarmingskosten; Medewerkers ten behoeve van de dienstverlening waaronder tenminste locatiemanagement, receptie, administratie, schoonmaak- en onderhoudsdienst, secretariële ondersteuning; Gebruik van de logeerkamers tegen betaling van kostprijs; Bbemiddeling bij het verkrijgen van huishoudelijke of verpleegkundige hulp; Dienstverlening bij festiviteiten; Aassurantiekosten, waaronder de glasverzekering, ziekteverzuimverzekering personeel en inboedelverzekering, kantoorinrichting en gemeenschappelijke ruimten; Tweemaal per week ophalen huisvuil en papier; Het basis service-pakket is voor alle bewoners (huurder als eigenaar) verplicht tegen een all-in prijs variërend van 299 voor het appartement van 64 m² tot 359 voor het grootste type appartement (124 m²) per maand (prijs-peil 15 februari 2011). De servicekosten kunnen jaarlijks per 1 januari geïndexeerd worden met de consumentenprijsindex.

7 Mooi 3 kamerappartement op 2e etage in serviceflat Cronestein te Leiden met ruimte, comfort en extra service in een goede buurt, een mooie omgeving, nabij het centrum van Leiden en direct aan doorgaand vaarwater Bij binnenkomst komt u in de ruime hal welke toegang geeft tot alle kamers. De ruime woonkamer is voorzien van een half open keuken. De keuken is uitgerust met een 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, een oven, een magnetron en een vaatwasser. De woonkamer geeft toegang tot het balkon. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal en 1 slaapkamer en is voorzien van een bad, aparte douche, wastafel, bidet en een toilet. Tevens bevindt zich in de badkamer de boiler en een wasmachine aansluiting. Beide slaapkamers hebben toegang tot een tweede balkon. 1 slaapkamer is voorzien van een kastenwand met veel bergruimte. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas.

8 OBJECT IFORMATIE

9

10

11

12

13

14 OVERZICHT DETAILS Type object: Woning. Categorie: Appartement voor 50+. Locatie: Aan drukke weg. Vrij uitzicht. Huurprijs: 900, Nabij het centrum. Aanvaarding: Per direct. Bouwjaar: Woonoppervlakte: 124 m2 Etage: 2 Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers: 2 Soort verwarming: Onderhoud binnen: Onderhoud buiten: Blokverwarming. Redelijk tot goed. Redelijk tot goed. Servicekosten: 324 Indicatie stookkosten: 148,80 Maaltijdservice: Niet verplicht. Dagelijks keuze uit menu s met of Zonder voor en/of nagerechten. Voorzieningen: Lift.

15 Hoewel deze brochure is samengesteld met de groots mogelijke zorgvuldigheid, aanvaarden wij, noch de eigenaar van de woning, enige aansprakelijkheid voor de vermelde gegevens en tekeningen. Deze brochure is bedoeld als extra service en alle informatie moet gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg. Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen of wilt u een afspraak maken om het appartement te bezichtigen, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

16 OBJECT PRESENTATIE THUIS IN SENIORENHUISVESTING Postbus BB Waardenburg 1e Tieflaarsestraat PC Neerijnen Telefoon: (0345) Fax: (0345) website: Facebook: Twitter:

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 2 kamer appartement Plantijnstraat 56 Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 3 kamer appartement B47 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement A34 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OBJECT PRESENTATIE Zalnéflat 3 kamer appartement Weteringpark 7-41a Zwolle TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied van (service)appartementencomplexen?

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT PIETER DE HOOGH 2 kamer appartement B22 De Hooghlaan 2 Bilthoven TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg Heelsum TE HUUR OBJECT PRESENTATIE Serviceflat Hoog Doorwerth 3 kamer appartement Utrechtseweg 80 604 Heelsum TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele Deventer TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT BEECKESTEIN 2 kamer appartement Laan van Borgele 40-604 Deventer TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar

Nadere informatie

Prins Hendriklaan 5 Soest

Prins Hendriklaan 5 Soest Prins Hendriklaan 5 Soest t 0172 44 83 83 f 0172 44 83 82 e info@green.nl i www.green.nl Raoul Wallenbergplein 25a 2404 ND Alphen aan den Rijn Postbus 371 2400 AJ Alphen aan den Rijn Prins Hendriklaan

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP NIEUWENDAMLAAN 78 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE SCHERP GEPRIJSD ZONNIG 2-KAMER APPARTEMENT MET FRAAI UITZICHT Geweldig appartement (ca. 55m2)

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 177 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 2-KAMER APPARTEMENT MET FANTASTISCH MOOI UITZICHT Geweldig gerenoveerd appartement (ca. 55m2) voor starters en senioren.

Nadere informatie

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP LEYWEG 86 A DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0704483150 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE 3-KAMER APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT Appartement met veel lichtinval gelegen op de 1e etage. Perfect voor starters.

Nadere informatie

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden

Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Vraagprijs 50.000,-- kosten koper Omschrijving Nijlansdyk 73 413 - Leeuwarden Aan de rand van Leeuwarden, met fantastisch uitzicht over de landerijen en het Van Harinxmakanaal,

Nadere informatie

Woonoppervlakte 55 m 2 TE HUUR. Nansenplaats 175 Rotterdam

Woonoppervlakte 55 m 2 TE HUUR. Nansenplaats 175 Rotterdam Woonoppervlakte 55 m 2 TE HUUR Nansenplaats 175 Rotterdam ALGEMEEN INDELING Royaal 2-kamer appartement te huur met zonnig balkon op de 5e verdieping! In het representatieve complex, gelegen aan de Nansenplaats

Nadere informatie

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs 477.500,- k.k. Omschrijving WOON-PRAKTIJKPAND! Op loopafstand van Rotterdam-Centrum bieden wij aan een LUXE 4-KAMER APPARTEMENT (153 m2) MÉT APARTE BEDRIJFSRUIMTE (112 m2).

Nadere informatie

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL.

TE KOOP HEILOOSTRAAT 513 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. TE KOOP Woningbrochure 0651182373 DIVA MAKELAARS.NL www.thuisinleyenburg.nl INFORMATIE JE BENT JONG EN JE WILT WAT! Nou wij hebben de oplossing. Je eigen penthouse met dakterras en fraai uitzicht over

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Via Regia 138-D Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Maastricht, Via Regia 138-D www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 8 2015 Maastricht, Via Regia 138-D

Nadere informatie

TE KOOP ERASMUSPLEIN 199 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP ERASMUSPLEIN 199 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE STARTERS OPGELET! Bent u op zoek naar een leuke betaalbare twee kamerwoning in Moerwijk welke

Nadere informatie

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort

TE KOOP. Spreeuwenstraat K.K SR Amersfoort TE KOOP 129.000 K.K. Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Spreeuwenstraat 123 3815 SR Amersfoort Inleiding Nieuw! Spreeuwenstraat 123, Amersfoort. Fraai starters-appartement in een perfecte staat waar

Nadere informatie

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars TE KOOP Heiloostraat 243 2547 KE Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag 070-4483150 info@remax-hofstad.nl remax-hofstad.nl 89.500 K.K. Keurig 2

Nadere informatie

PRINSES MARIJKESTR. 11 ALPHEN AAN DEN RIJN

PRINSES MARIJKESTR. 11 ALPHEN AAN DEN RIJN PRINSES MARIJKESTR. 11 ALPHEN AAN DEN RIJN Koopsom 114.000,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote beslissing die u zorgvuldig overweegt.

Nadere informatie

TE KOOP UITGEESTSTRAAT 24 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP UITGEESTSTRAAT 24 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE EEN HEERLIJKE VIER, VOORHEEN 5-KAMER, WONING OP DE DERDE VERDIEPING IN DE GALERIJFLAT AAN DE

Nadere informatie

TE KOOP BAGIJNENWAARD 324 ZOETERMEER. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars

TE KOOP BAGIJNENWAARD 324 ZOETERMEER. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars TE KOOP Woningbrochure 0612424573 DIVA MAKELAARS.NL Karin de Jong makelaars INFORMATIE DRIE KAMER APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS In de wijk Meerzicht gelegen drie kamer appartement op de vijfde verdieping.

Nadere informatie

www.thuisinleyenburg.nl TE KOOP: NIEUWENDAMLAAN 50 DEN HAAG

www.thuisinleyenburg.nl TE KOOP: NIEUWENDAMLAAN 50 DEN HAAG www.thuisinleyenburg.nl TE KOOP: NIEUWENDAMLAAN 50 DEN HAAG ALGEMENE OMSCHRIJVING ZONNIG 2-KAMER APPARTEMENT MET FRAAI UITZICHT Geweldig appartement (ca. 55m2) voor starters en senioren. De woning is gelegen

Nadere informatie

LEIDERDORP Lokhorst 123

LEIDERDORP Lokhorst 123 LEIDERDORP Lokhorst 123 Op een rustige locatie met leuk uitzicht over een waterpartij, nabij winkelcentra Santhorst en Winkelhof gelegen riante 4 kamer maisonnette woning met zonnig gelegen balkon (zuid/west).

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,- k.k.

Vraagprijs 199.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Parallelweg 20, Weert

Parallelweg 20, Weert Parallelweg 20, Weert Fraai Luxe afgewerkt 3-kamer appartement met balkon, berging en eigen parkeerplaats. Ligging in hartje Weert nabij NS station. Lift aanwezig. Inhoud : ca. 300 m³ Oppervlakte : ca,

Nadere informatie

Vraagprijs 147.500,- k.k.

Vraagprijs 147.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Hillegom WONINGBROCHURE

Hillegom WONINGBROCHURE Avenbeeck 55 Hillegom WONINGBROCHURE Welkom bij Hofzicht Makelaars Het Makelaarshuys Hofzicht is een dynamisch makelaarskantoor gevestigd op een fraaie locatie in het (winkel-)centrem van Hillegom. Wellicht

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

Boezemkade BB Rotterdam ,- k.k.

Boezemkade BB Rotterdam ,- k.k. 3031 BB Rotterdam 249.000,- k.k. Omschrijving Stads en groen wonen in een ruim opgezet 3-kamerappartement in de geliefde wijk Kralingen! Dit appartement is gelegen in een modern complex en daarmee van

Nadere informatie

Vraagprijs 55.000,- k.k.

Vraagprijs 55.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP FORELLENDAAL 170 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE GEWELDIG MOOI TWEEKAMER APPARTEMENT OP DE 10e VERDIEPING MET FENOMENAAL UITZICHT OVER DE WIJKEN

Nadere informatie

Leiden Oppenheimstraat 31

Leiden Oppenheimstraat 31 Leiden Oppenheimstraat 31 UNIEKE INDELING MBT EETKAMER EN KEUKEN... Zeer licht 4 kamer appartement gelegen op de 1e etage in de populaire Professoren/ Burgemeesterswijk. Door de goede ligging van de woning

Nadere informatie

Huis te Landelaan 532 te RIJSWIJK

Huis te Landelaan 532 te RIJSWIJK Huis te Landelaan 532 te RIJSWIJK KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement/flat Bouwjaar : 1957 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 80 m² Inhoud : 220 m³ Vraagprijs 135.000 k.k.

Nadere informatie

EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN. Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k.

EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN. Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k. EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote beslissing die u

Nadere informatie

Fides makelaars presenteert: Geheel gemoderniseerd 3-kamer hoekappartement gelegen op de 11e verdieping met schitterend vrij uitzicht over de regio.

Fides makelaars presenteert: Geheel gemoderniseerd 3-kamer hoekappartement gelegen op de 11e verdieping met schitterend vrij uitzicht over de regio. Fides makelaars presenteert: Geheel gemoderniseerd 3-kamer hoekappartement gelegen op de 11e verdieping met schitterend vrij uitzicht over de regio. Leiden, Plantijnstraat 112 Vraagprijs 149.000,- k.k.

Nadere informatie

TE KOOP ERASMUSPLEIN 178 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP ERASMUSPLEIN 178 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483150 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE HEERLIJK STARTERSAPPARTEMENT OP EEN UNIEKE LOCATIE TUSSEN HET ZUIDERPARK EN PARK OVERVOORDE IN

Nadere informatie

Huurprijs 845,- p.m.

Huurprijs 845,- p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda

Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda Huurprijs 850,00 per maand Ridder van Catsweg 128, 2805 BA Gouda Goed onderhouden 4-kamer appartement op loopafstand van centrum en station.in de directe nabijheid

Nadere informatie

TE KOOP MEPPELWEG 867 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP MEPPELWEG 867 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE N NETTE STAAT VERKERENDE 3-KAMER MAISONNETTE, EIGEN FIETSENBERGING MET LIFT EN TWEE ZONNIGE BALKONS

Nadere informatie

TE KOOP WEZELRADE 5 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars

TE KOOP WEZELRADE 5 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Karin de Jong makelaars TE KOOP Woningbrochure 0612424573 DIVA MAKELAARS.NL Karin de Jong makelaars INFORMATIE RUIM VIER KAMER APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS In de wijk Bouwlust Vrederust (Venen, Oorden en Raden) gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP WANTSNIJDERSGAARDE 601 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP WANTSNIJDERSGAARDE 601 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 06-12424573 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE TOP ETAGE APPARTEMENT IDEAAL VOOR STARTERS In de wijk Vrederust (Dreven en Gaarden) gelegen twee

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Blaauwweg 381. Koopsom ,-- k.k Koopgarant woning!

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Blaauwweg 381. Koopsom ,-- k.k Koopgarant woning! TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Blaauwweg 381 Koopsom 76.500,-- k.k. Koopgarant woning! Optimaal ingedeeld 2-kamerappartement op de 8e verdieping met fijn balkon op het westen.

Nadere informatie

Kelloggplaats JG, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief)

Kelloggplaats JG, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief) Kelloggplaats 12 3068JG, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1970 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 115 m² Inhoud : 310 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Koopsom 119.250,- k.k.

Koopsom 119.250,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE HUUR. Valkenstede 58 te HOOGEVEEN

TE HUUR. Valkenstede 58 te HOOGEVEEN Valkenstede 58 te HOOGEVEEN TE HUUR BV Hentenaar Makelaardij Hoogeveen o.z. Alteveerstraat 2 7907 AA Hoogeveen Telefoon (0528) - 277001 Fax (0528) -279109 E-Mail:hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl Internet:

Nadere informatie

TE KOOP SOESTDIJKSEKADE 146 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP SOESTDIJKSEKADE 146 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE HEERLIJK DRIE (VOORHEEN 4) KAMER APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT OP HET VAARWATER EN EEN RUIM BALKON.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Amaliagaarde 10 Bussum Vraagprijs 157.500,= K.K. Huurprijs 850,= per Maand

TE KOOP / TE HUUR. Amaliagaarde 10 Bussum Vraagprijs 157.500,= K.K. Huurprijs 850,= per Maand TE KOOP / TE HUUR Amaliagaarde 10 Bussum Vraagprijs 157.500,= K.K. Huurprijs 850,= per Maand woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer Direct aan de rand van de Bussummerheide, met

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Leeuwenberg 28, Den Hoorn Midden in de gezellige dorpskern van Den Hoorn, op loopafstand van alle winkels en openbaar vervoer, ligt dit fraaie 3-kamerappartement op de 2 e verdieping van winkel- en wooncomplex

Nadere informatie

DONGEN Europaplein 97

DONGEN Europaplein 97 DONGEN Europaplein 97 Goed onderhouden en gemoderniseerd, ruim 3-kamerappartement met balkon, gelegen op de derde woonlaag van het appartementencomplex aan het Europaplein in Dongen, met berging op de

Nadere informatie

Appartement Beresteinlaan JK Den Haag Vraagprijs: ,- k.k.

Appartement Beresteinlaan JK Den Haag Vraagprijs: ,- k.k. Appartement Beresteinlaan 361 2542 JK Den Haag Vraagprijs: 119.500,- k.k. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan

Nadere informatie

W. DE ZWIJGERLAAN 31 ALPHEN AAN DEN RIJN. Gezellig 3 kamerappartement met tuin! Koopsom 117.500,= k.k.

W. DE ZWIJGERLAAN 31 ALPHEN AAN DEN RIJN. Gezellig 3 kamerappartement met tuin! Koopsom 117.500,= k.k. W. DE ZWIJGERLAAN 31 ALPHEN AAN DEN RIJN Gezellig 3 kamerappartement met tuin! Koopsom 117.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN KC DEN HAAG K.K.

BEETHOVENLAAN KC DEN HAAG K.K. BEETHOVENLAAN 125 2551 KC DEN HAAG 179.000 K.K. OMSCHRIJVING BEETHOVENLAAN 125, 2551 KC DEN HAAG Een uitstekend onderhouden licht top appartement met vrij uitzicht en een balkon aan de voor- en achterzijde.

Nadere informatie

Vraagprijs 189.500,- k.k.

Vraagprijs 189.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Utrechtsestraat 69-5, 6811 LW Arnhem

Utrechtsestraat 69-5, 6811 LW Arnhem Utrechtsestraat 69-5, 6811 LW Arnhem Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Te koop: Geweldig uitzicht. U krijgt er een mooi appartement bij! Op loopafstand van het Centraal Station en het stadscentrum

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Vrijheer van Eslaan TJ Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Vrijheer van Eslaan 335 3353 TJ Papendrecht Koopsom: 129.500,00 k.k. Informatie Vrijheer van Eslaan 335-3353 TJ Papendrecht Soort pand : Appartement - - Galerijflat Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 AB Rotterdam Vraagprijs 299.500,- k.k. Omschrijving Centraal gelegen nabij de binnenstad een royaal 3- kamerappartement op de 4e verdieping met een zeer verrassende

Nadere informatie

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m.

Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Minervaplein 40 G - Rotterdam Huurprijs 964,97 p.m. Minervaplein 40g te Rotterdam - 110-Morgen Omschrijving 4-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs: 225.000 k.k.

Vraagprijs: 225.000 k.k. In de 7e flat van de Merellaan ligt op de 5e woonlaag dit sfeervolle 4-(voorheen 5) kamer appartement met een zeer riant uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Het appartement heeft een extra groot balkon (ca.

Nadere informatie

Huurprijs 920,44 p.m.

Huurprijs 920,44 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31. Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin!

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31. Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin! TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31 Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN DEN RIJN Tel.: 0172-473351 Fax: 0172-490004 E-mail: alphen@drieman.nl

Nadere informatie

Vraagprijs 159.000,- k.k.

Vraagprijs 159.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3032 AX Rotterdam Vraagprijs 274.500,- k.k. Omschrijving Royaal en zeer ruim appartement in hartje Rotterdam-centrum met eigen parkeerplaats in de afgesloten en ondergrondse

Nadere informatie

Ceramplein BP AMSTERDAM

Ceramplein BP AMSTERDAM Ceramplein 3 1095 BP AMSTERDAM Vraagprijs: 325.000,- kosten koper Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl www.burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1976 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 180 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

TE KOOP ZWAARDVEGERSGAARDE 40 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Makelaar Karin de Jong

TE KOOP ZWAARDVEGERSGAARDE 40 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Makelaar Karin de Jong TE KOOP Woningbrochure 0612424573 DIVA MAKELAARS.NL Makelaar Karin de Jong INFORMATIE GELEGEN VIER KAMER APPARTEMENT In de wijk Bouwlust Vrederust (Dreven en Gaarden) gelegen vier kamer appartement op

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

TE HUUR MUSEUMPLEIN 7

TE HUUR MUSEUMPLEIN 7 PROJECTINFORMATIE A M S T E R D A M TE HUUR MUSEUMPLEIN 7 1 OBJECTOMSCHRIJVING Adres Museumplein 7 II, 1071 DJ Amsterdam. Object/ ligging Dit unieke, luxe verbouwde appartement bevindt zich op de tweede

Nadere informatie

Oelerweg 281 te Hengelo Ov. Te huur: Keurig afgewerkt tweekamerappartement

Oelerweg 281 te Hengelo Ov. Te huur: Keurig afgewerkt tweekamerappartement Oelerweg 281 te Hengelo Ov Te huur: Keurig afgewerkt tweekamerappartement Omgevingskaart Oelerweg 281 te Hengelo Ov Nu voor onbepaalde tijd te huur: Keurig afgewerkt TWEEKAMERAPPARTEMENT op een levendige

Nadere informatie

TE KOOP JONKERBOS 229 ZOETERMEER. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP JONKERBOS 229 ZOETERMEER. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 06-12424573 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE LEUK STARTERS APPARTEMENT OP DE 10E ETAGE Wonen met een vrij uitzicht? Een verzorgd driekamer

Nadere informatie

TE KOOP VEENENDAALKADE 216 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP VEENENDAALKADE 216 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE LEUK STARTERS APPARTEMENT OP DE 3E ETAGE Wonen aan het water van de Veenendaalkade? Zelfs voor

Nadere informatie

TE KOOP LOUIS DAVIDSSTRAAT 763 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP LOUIS DAVIDSSTRAAT 763 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE JJE BENT JONG EN JE WILT WAT! Je eigen penthouse met twee dakterrassen en fraai uitzicht over

Nadere informatie

Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG. Vraagprijs ,- K.K bfmakelaar.nl

Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG. Vraagprijs ,- K.K bfmakelaar.nl Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG Vraagprijs 260.000,- K.K. 070-8209895 info@bfmakelaar.nl bfmakelaar.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1979 Soort: BENEDENWONING Kamers: 3 Inhoud: 188m³ Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Willem Barentszweg 5-d, Hilversum

Willem Barentszweg 5-d, Hilversum Willem Barentszweg 5-d, Hilversum Kenmerken Overdracht Huurprijs 975 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 17-11-2017 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 975 Totale

Nadere informatie

Ganzenstraat 33. Amersfoort. Vraagprijs: ,- k.k.

Ganzenstraat 33. Amersfoort. Vraagprijs: ,- k.k. Ganzenstraat 33 Amersfoort Vraagprijs: 175.000,- k.k. Categorie Appartement Inhoud Ca. 287 m3 Soort Object Portiekflat Woonoppervlakte Ca. 92 m2 Type Object Appartement Kamers 4 Bouwjaar 1966 Slaapkamers

Nadere informatie

TE KOOP AMBACHTSGAARDE 68 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP AMBACHTSGAARDE 68 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 0612424573 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE VIER KAMER APPARTEMENT MET TWEE BALKONS In de wijk Vrederust (Dreven en Gaarden) gelegen vier

Nadere informatie

Huurprijs 1.036,63 p.m.

Huurprijs 1.036,63 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP LOUIS DAVIDSSTRAAT 455 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP LOUIS DAVIDSSTRAAT 455 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE HEERLIJK RUIM EN LICHT VOORMALIG VIERKAMER APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON AAN DE RAND VAN KIJKDUIN

Nadere informatie

Huurprijs 894,12 p.m.

Huurprijs 894,12 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE KOOP MEDEMBLIKSTRAAT 282 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!

TE KOOP MEDEMBLIKSTRAAT 282 DEN HAAG. Woningbrochure DIVA MAKELAARS.NL. Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! TE KOOP Woningbrochure 070-4483160 DIVA MAKELAARS.NL Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd! INFORMATIE GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENT OP DE EERSTE ETAGE MET VRIJ UITZICHT Medemblikstraat 282 is een

Nadere informatie

Koopsom 215.000,- k.k.

Koopsom 215.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Koopsom 119.250,- k.k.

Koopsom 119.250,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 215.000,- k.k.

Vraagprijs 215.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT 399.000 k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT Omschrijving: In Utrecht Oost bieden wij dit hoogwaardig afgewerkte, goed onderhouden, drie kamer appartement (126m² ). Het appartement heeft de beschikking over een

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex.

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex. TE HUUR Herman Gorterlaan 69. 5644 SE Eindhoven 432 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 432 p.m. ex. Postcode 5644 SE Ligging

Nadere informatie

Brucknerlaan DR Tilburg. Huurprijs: 833,25 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 80 m2 2 slaapkamers te huur

Brucknerlaan DR Tilburg. Huurprijs: 833,25 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 80 m2 2 slaapkamers te huur Brucknerlaan 292 5011 DR Tilburg woonoppervlakte 80 m2 2 slaapkamers te huur Huurprijs: 833,25 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg vrijesectortilburg@wonenbreburg.nl 013-539 99 11 www.wonenbreburg.nl

Nadere informatie

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM 175.000 k.k. www.kaatsbaan3.nl Kaatsbaan 3, Bergen op zoom Bent u op zoek naar een ruime stadswoning met o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers en balkon op het zuiden? Om zelf in

Nadere informatie

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Loolaan AC Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Loolaan 27 100 7314 AC Apeldoorn TE KOOP VANAF 145.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud galerijflat appartement 3 91 m² 0 m² 293 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

Venuslaan 391 A - Eindhoven

Venuslaan 391 A - Eindhoven Venuslaan 391 A - Eindhoven Vraagprijs 164.000,- k.k. Huis-O-Theek Eindhoven B.V. Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Opvallend riant, uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt 4-kamerappartement met dubbel

Nadere informatie

Grotemarkt 166, 3011 PA Rotterdam ,- k.k.

Grotemarkt 166, 3011 PA Rotterdam ,- k.k. , 3011 PA Rotterdam 475.000,- k.k. Omschrijving SPECTACULAR LIVING! Dit is wat je noemt bijzonder wonen in het meest hippe gedeelte van de stad. Op een zeer gunstige locatie in de fameuze Markthal bieden

Nadere informatie

Woonoppervlakte 67 m 2 Vraagprijs 112.500,- kosten koper TE KOOP. Quadenoord 25 Rotterdam

Woonoppervlakte 67 m 2 Vraagprijs 112.500,- kosten koper TE KOOP. Quadenoord 25 Rotterdam Woonoppervlakte 67 m 2 Vraagprijs 112.500,- kosten koper TE KOOP Quadenoord 25 Rotterdam OMSCHRIJVING Turn key...!!! Geweldig 3 kamer appartement op de 1e verdieping met moderne keuken, badkamer etc. en

Nadere informatie

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Vraagprijs : 362.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 9615 A-52 Inhoud : 260 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie