Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Leonidas-W van 29 oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Leonidas-W van 29 oktober 2014"

Transcriptie

1 Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Leonidas-W van 29 oktober 2014 Aanwezige bestuursleden: Ton Nilsen (voorzitter en notulist), Jos Cuijpers (penningmeester), Ron Pepels (lid), Robin van Elstlande (lid), Davy Stassen (lid) Afgemeld: Piet Winkens (secretaris). Aanwezige leden: volgens presentielijst 19. Afwezig met kennisgeving: Daniël van den Hove, Sanne Voorzee, Huub Sleebe, Marian en Mathieu Nicolaes, Piet Winkens, Fons Jacobs, Marlies Katzschner, Boudewijn Gehlen, Math Moors. Opening: De voorzitter opent om uur de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. De namen van de personen die zich hebben afgemeld (zie hiervoor) worden genoemd. Allereerst wordt even stilgestaan bij de leden die wij afgelopen jaar hebben verloren, zoals Henk Weijts en bij de familieleden van de leden die het afgelopen seizoen zijn gestorven. Vaststellen agenda De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld. Mededelingen Er zijn geen mededelingen. Notulen Algemene Ledenvergadering 13 november 2013 De notulen van de Algemene Ledenvergadering van 13 november 2013 worden ongewijzigd vastgesteld. Jaarverslag van de secretaris De voorzitter neemt de belangrijkste gebeurtenissen door zoals weergegeven in het jaarverslag. Het eerste team is net niet via nacompetitie gepromoveerd naar de Tweede klasse. De gemeenteraadsverkiezingen hebben nog geen kunstgrasmat gebracht. De kleedkamers 6 en 7 zijn gerenoveerd. Steeds meer teams spelen nu in Jakotenue. De Kantine inkomsten en entreegelden lopen nog steeds terug. Voor Maastricht United zijn diverse jeugdspelers geselecteerd. Veel leden hebben in 2013 bij het Preuvenemint en het Bruisfestival (2013) meegedaan. Belangrijke activiteiten in 2013 waren: Halloweentocht, Sinterklaas en Koningsdag. Leonidas-W was bij MVV club van de week op 22 november. Ook carnaval werd weer gevierd, dit jaar onder Prins Kenneth I (Kruse). De vrijwilligersavond vond plaats op 7 juni en was erg gezellig, mede door het mooie weer. Het succesvolle jeugdkamp was van 13 t/m 15 juni. Hopelijk komt er dit jaar weer een jeugdkamp. De Textielinzameling en papierinzameling wordt voortgezet, maar levert jaarlijks minder op.

2 Jaarverslag van de penningmeester De penningmeester spreekt zijn grote zorgen uit over de financiële toestand van Leonidas- W. Aan het eind van het seizoen is enkele leveranciers om uitstel gevraagd en zijn drie leden bijgesprongen om de rekeningen te kunnen voldoen. De tegenstanders van dit seizoen en van vorig seizoen komen in meerderheid van ver weg. Hierdoor zijn de entree gelden aanzienlijk terug gelopen. De kosten, zoals bijvoorbeeld de kosten van de gemeente en de KNVB worden steeds hoger. Ook de kantine inkomsten zijn flink gedaald. Alleen met hulp van iedereen kan Leonidas-W gered worden. Er zijn al diverse mooie Maastrichtse clubs opgeheven en dat moeten we voor wat betreft Leonidas-W voorkomen. De penningmeester wijst in dit verband o.a. op de club van 50,-. Iedere bijdrage is belangrijk. Maar het allerbelangrijkste is om op korte termijn een goede hoofdsponsor te vinden. De sponsorcommissie is versterkt en er is een nieuwe werkgroep, genaamd vijf voor twaalf, die de situatie gaat bespreken en acties gaat voorbereiden. Er is veel geld nodig. Er loopt een actie bij Plus Savelkoul en Plus Knols. Hierbij krijgt Leonidas-W materialen, maar er is ook cash geld nodig. Iedereen wordt verzocht om zuinig te zijn. Het licht in de kleedkamers moet uit, net als het water. Hier kan iedereen iets betekenen voor de club. Als gevolg hiervan is helaas niet te ontkomen aan een flinke contributie verhoging. Verslag van de kascontrolecommissie De kascontrolecommissie werd gevormd door Jordi Wilhelmus, Aimée Verweij en Ad van Bijnen. Jill Borgers was het reserve lid. Voorzitter Jordi Wilhelmus doet verslag van de kascontrole. De boeken zijn in orde en de penningmeester wordt gecomplimenteerd met de wijze waarop hij de administratie bijhoudt. Wel wijst de kascontrolecommissie erop, dat het niet de bedoeling kan zijn, om de contributie jaarlijks zo fors te verhogen, teneinde de begroting sluitend te krijgen. De kascontrolecommissie stelt voor om het bestuur decharge te verlenen. De vergadering stemt hiermee in. Verkiezing nieuwe leden kascontrolecommissie Op basis van de statuten worden de leden van de kascontrolecommissie voor drie jaar benoemd en treden volgens een op te maken rooster af. Zij zijn aansluitend slechts eenmaal herbenoembaar. Jordi Wilhelmus maakt het langste deel uit van de kascontrolecommissie en is bereid in verband met een evenwichtige ontwikkeling om zijn plaats af te staan. Volgend jaar zal bij de stukken een schema van aftreden worden gevoegd. Godfried Habets is bereid om Jordi Wilhelmus op te volgen. Jordi Wilhelmus wordt bedankt voor zijn inzet voor de kascontrolecommissie. De overige leden blijven Aimee Verweij en Ad van Bijnen. Jill Borgers zal gevraagd worden om wederom reservelid te zijn. Vaststellen van de begroting De leden hebben voorafgaand aan de vergadering kennis kunnen nemen van de begroting. De begroting wordt ongewijzigd vastgesteld.

3 Vaststellen van de contributie De penningmeester heeft al aangegeven, dat de contributie dit seizoen extra verhoogd moet worden om als club te kunnen voortbestaan. Het is echter onvoldoende om het voortbestaan te verzekeren, dus wordt nogmaals beroep op de leden gedaan om te zoeken naar o.a. een hoofdsponsor. De volgende bedragen worden door de leden goedgekeurd. Contributie Senioren 130, > 150,00 A t/m F 130, > 150,00 Bambino's 55, > 60,00 Steun lid 40, > 45,00 Veteraan 65, > 75,00 Jo Decker merkt op van mening te zijn dat de veteranen ook gewoon 150,00 kunnen betalen. Valère van Bun is het hier niet mee eens. Dit seizoen hebben de veteranen pas een keer kunnen voetballen. De voorzitter geeft aan dat deze discussie vorig jaar is gevoerd en er voor gekozen is om de veteranen een gereduceerde contributie te laten betalen. Dit is in lijn met de regeling bij andere clubs. De vergadering stemt ermee, in het voorstel van het bestuur over te nemen. De contributie wordt derhalve 75,00. Verkiezing nieuwe bestuursleden Ten opzicht van vorig jaar heeft zich een tweetal wijzigingen voorgedaan. Roel Nelissen heeft zich bedankt en Marc Seegers heeft aangegeven niet tot het bestuur toe te willen treden. Er hebben zich drie kandidaten aangemeld te weten Eddy Broux, Justin Bastiaens en Willy Verweij. Justin Bastiaens geeft aan eerst een aantal maanden als kandidaat bestuurslid mee te draaien in het bestuur. De vergadering stemt in met de benoemingen. De voorzitter feliciteert de nieuwe bestuursleden namens alle leden. De nieuwe bestuurders zullen worden ingeschreven in het register bij de Kamer van Koophandel. De penningmeester vraagt in verband hiermee om een kopie van het identiteitsbewijs. De bestuursleden die zich de afgelopen periode hebben teruggetrokken worden uitgeschreven. De penningmeester zal hier zorg voor dragen. De voorzitter geeft aan volgend seizoen drie jaar voorzitter te zijn. Voor de vereniging zou het goed zijn, als er een na deze periode een nieuwe voorzitter komt. Als Iemand zich kandidaat wil stellen, dan verzoekt de voorzitter om dit te melden. Hij of zij kan dan de komende periode ingewerkt worden. Mocht er geen kandidaat voorzitter komen, dan zal hij per jaar bekijken of hij voorzitter blijft. Sommige zaken ergeren hem. Er zijn nogal wat lange tenen en korte lontjes binnen de club en dat maakt het besturen niet altijd aangenaam. Ook clubjes binnen de club, die het team boven de vereniging stellen geven veel ergernis. Het weigeren om mee te doen met grote Clubactie is iets waar hij zich over ergert, mede gezien de zwakke financiële positie van Leonidas-W. Andere zaken die hem ergeren zijn : Leonidas- W negatief naar buiten brengen, ballen niet ophalen, slecht communiceren, kleedkamers vies achterlaten en douches en licht laten branden. Om een leuke vereniging te kunnen zijn, moeten leden bereid zijn een stapje extra voor de eigen club te zetten. Hij is blij met de inzet van diverse mensen die extra stappen maken.

4 In dit verband wil hij wijzen op de nieuwe jeugdcommissie (Richard Sleebe, Davy Stassen, Paul Aarts en jeugdcoördinator Bert Kessen) en diverse mensen die zich gemeld hebben om mee te werken aan de website: Justin Bastiaens, Dennis Bogmans, Paul Aarts en Willy Verweij die zich o.a. bezig zal houden met Leonidas TV. Hij heeft ook groot respect voor alle andere leden die zich op positieve wijze voor hun club inzetten. Het zijn teveel mensen om hier allemaal op te noemen. Hun inzet geeft hem energie en maakt het besturen leuk. De moeilijke financiële daarentegen bezorgt hem veel zorgen. Vandaar zijn beslissing om per jaar te bekijken of hij voorzitter wil blijven. Lopende en nieuwe activiteiten bestuur Het is belangrijk op dit moment om te overleven als Leonidas-W. Het bestuur is intensief bezig met sponsorcommissie en commissie vijf voor twaalf. Verder wordt de Club van 50 gestimuleerd. Ook het zoeken naar een hoofdsponsor zal worden vervolgd. De website gaat mogelijk veranderen. Daar zullen de leden niet veel van merken. Achter de schermen zal een en andere gewijzigd worden, waardoor het bijhouden eenvoudiger zal worden. Verder zijn er nog acties rond een nieuwe kledinglijn, het Preuvenemint 2015, de aanschaf van trainingspakken, de Grote Clubactie, Maastricht United en het zorgen voor mensen voor de groenvoorziening. Rondvraag Jo Decker vraagt naar de situatie rond het eerste en tweede elftal. De voorzitter geeft aan dat het op dit moment niet goed gaat met het eerste en tweede elftal. De laatste plaats in de derde Klasse B is niet de plek waar Leonidas-W thuishoort. Er zijn drie spitsen vertrokken en de nieuwe spitsen hebben problemen met resp. een blessure en een schorsing. Zowel het eerste als het tweede hebben een aantal keren pech gehad. De vergadering is het ermee eens, dat de problemen niet aan de inzet van de trainers liggen. Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe technische commissie. Afgelopen seizoen is de voorzitter actief betrokken geweest bij het aantrekken van de nieuwe trainer. Dit is niet altijd gemakkelijk geweest. Ook het aantrekken van nieuwe spelers had beter gekund. Iedereen moet meewerken om nieuwe spelers naar Leonidas-W te halen. Dit moet niet de taak van een voorzitter zijn. Hopelijk kan voor komend seizoen de nieuwe technische commissie hierbij een rol spelen. William Glineur meldt, dat bij het schoonmaken van de kleedkamers vuil vaak naar de doucheputjes wordt geveegd in plaats van naar buiten. Deze opmerking wordt doorgegeven aan de leiders, trainer c.q. de teams die verantwoordelijk zijn voor het schoon achterlaten van de kleedkamers. Ook vraagt hij aandacht voor het terugplaatsen van de doelen op de stenen. De doelen kunnen niet op het veld blijven staan. Dan krijgen we problemen met de gemeente. Bert Kessen vraagt of Sportpark Wolder uitgebreid kan worden met een extra veld. De voorzitter zegt dat dit op basis van het huidige bestemmingsplan niet kan. De enige mogelijkheid zou zijn dat als de gemeente bereid is om mee te werken aan de wijziging van het bestemmingplan. Gelet op de landschappelijke waarden zal dit ongetwijfeld discussie opleveren. Bovendien zullen de gronden gepacht moeten worden door de gemeente. De voorzitter geeft aan hierover verder in gesprek te gaan met Bert Kessen.

5 Manfred Katzschner vraagt naar de stand van zaken voor wat betreft een terreinknecht. De voorzitter antwoordt dat het bestuur nog steeds zoekt. Er staat nog een oproep voor een vrijwilliger bij de Vrijwilligerscentrale. Maar dit heeft nog niets opgeleverd. Het bestuur zet de pogingen om iemand te vinden voort. Er wordt ook gevraagd naar een reserve lijnentrekker voor het geval William Glineur ziek wordt. De voorzitter meldt dat Pim van der Valk (stagiair) opgeleid is door William, maar dat Pim helaas niet meer actief is bij Leonidas-W. Ook hier zal worden gekeken naar een oplossing. Ook de aanwezige leden wordt verzocht om mee te zoeken. Sluiting De voorzitter dankt iedereen de aanwezigheid en voor de grote inzet voor Leonidas-W.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F LEONIDAS-W Seizoen 2015-2016, nummer 1

N I E U W S B R I E F LEONIDAS-W Seizoen 2015-2016, nummer 1 N I E U W S B R I E F LEONIDAS-W Seizoen 2015-2016, nummer 1 Het voetbalseizoen is begonnen. Alle teams hebben alweer trainingen, oefen- en/of bekerwedstrijden achter de rug. Leonidas-W 1 kende een aantal

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Aanwezig waren 37 leden van de sportvereniging inclusief de bestuursleden.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender

Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Huishoudelijk reglement EHBO Vragender Doel en middelen: Artikel 1. De Organisatie van cursussen en de voortgezette opleiding ligt in handen van het bestuur. Het bestuur volgt bij de organisatie en de

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Dinsdag 20 november 2018, 21:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 21:05 de vergadering en heet

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur

Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur ALGEMENE LEDENVERGADERING VVM Deze wordt in de kantine van ons clubgebouw gehouden op: Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur Voor de goede orde delen wij u mede, dat conform artikel 16 van de Statuten

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007.

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Aanwezig: 37 stemgerechtigde leden, incl. bestuursleden, die de presentielijst getekend

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Goedgekeurd Najaarsvergadering 2013 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 De vereniging draagt de naam Duivensport Heerenveen e.o. De vereniging is

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

LEDENVERGADERING 2004.

LEDENVERGADERING 2004. Windesheim, 25 november 2004 LEDENVERGADERING 2004. Aanwezig: 5 bestuursleden + 33 leden Afwezig met kennisgeving: Leden: Erik Bredewold, Rein van Lohuizen, André Frijlink en Freddy Biesemaat 1. OPENING:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam, biljartvereniging "De Buitenmolen" en is gevestigd te Zevenaar. Duur doel

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement van de vereniging Verzekeringsplatform Overheden (V.P.O.) hierna te noemen de vereniging gevestigd te Rotterdam (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap www.leonidas w.nl sponsoring@leonidas w.nl 2 Inhoudsopgave Achtergrond Leonidas W 3 Onze sponsorvisie 4 Sponsormogelijkheden 5 Overzicht sponsorpakketten 6 Contact met de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering november 2014 Geachte leden, Namens het bestuur van svdio nodig ik jullie uit voor een Algemene Ledenvergadering op woensdag 17 december 2014 om 20.30 uur in Grand Café Rest. De Burgemeester op de Markt,

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

1 Opening, vaststelling agenda en mededelingen

1 Opening, vaststelling agenda en mededelingen woensdag 19 november 2014 Aanwezig v.h. : Rein de Wit, Kees Berkhout, Cor Groot, Erik Frerichs, Marnix Meijer, bestuur : Ruud Loos, Dries Boereboom, Dirk Ranzijn, Douwe van der Vaart : Arjan Koning Aanwezige

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 15 maart 2019 AGENDA 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 2018 4. Goedkeuring jaarstukken 2018 5. Decharge bestuur

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op maandag 27 november 2017

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op maandag 27 november 2017 Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op maandag 27 november 2017 De vergadering is gehouden in het clubgebouw van sv Diemen. Aanwezig: 59 via de presentielijst geregistreerde personen. 1.

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Locatie de Mallemolen / aanvang 15.00 uur De vergadering werd voorafgegaan door een eucharistieviering in de C&D-kerk om 13.30 uur, waarbij

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering.

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november 2015 Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. In Memoriam Er is een minuut stilte voor de overleden leden.

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

Nederlandse DFKPclub

Nederlandse DFKPclub 1 Nederlandse DFKPclub Opgericht 2 maart 2002 Statuten en Huishoudelijk reglement 2 3 Wanneer een vereniging wordt opgericht, heeft dat een doel en horen daar vanzelfsprekend een aantal spelregels bij.

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot Notulen van de Algemene Vergadering van Judovereniging Anton Geesink (opgericht 21 december 1965) gehouden op 7 oktober 2014 in de Ontmoeting te Culemborg. Aanwezigen: Hans Schoemaker, Wim Colin, Toon

Nadere informatie

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV Het bestuur van tafeltennisvereniging Rapidity nodigt u hierbij uit om de Algemene Ledenvergadering van Rapidity bij te wonen die zal worden gehouden in het clubgebouw aan het Kuenenplein 1, 1944 RK Beverwijk

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vereniging

Huishoudelijk reglement vereniging Huishoudelijk reglement vereniging EHBO vereniging Sint Christophorus Heemskerk Naam en plaats De vereniging draagt de naam: E.H.B.O. vereniging Sint Christophorus, opgericht 18 februari 1954 te Heemskerk

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Aanwezig vanuit het bestuur: Camiel Aarts (Voorzitter) Anja Bekkers (Secretaris & Communicatie, Verslag) Victor Sanders (Penningmeester) Robert Wijdeveld (Technische Commissie) Rob van den Berg (Activiteiten)

Nadere informatie

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap STATUTEN Naam en zetel Art. 1 1. De vereniging is genaamd Buitenveldertse Bridge Club, hierna te noemen de vereniging. Zij heeft haar zetel in de gemeente Amsterdam. 2. De vereniging bezit volledige rechtsbevoegdheid.

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

WELKOM. Algemene Ledenvergadering TVE. op 19 maart 2018 NOTULEN IN CONCEPT

WELKOM. Algemene Ledenvergadering TVE. op 19 maart 2018 NOTULEN IN CONCEPT WELKOM Algemene Ledenvergadering TVE op 19 maart 2018 NOTULEN IN CONCEPT WELKOM Welkom door voorzitter Joris Berger Opkomst 16 leden inclusief 5 bestuursleden Joris verwijst naar het mooie jubileumjaar

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VETERANEN VERENIGING REGIMENT LIMBURGSE JAGERS

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VETERANEN VERENIGING REGIMENT LIMBURGSE JAGERS HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VETERANEN VERENIGING REGIMENT LIMBURGSE JAGERS Voor de eerste maal vastgesteld in de algemene ledenvergadering te Oirschot op 5 november 2011. NAAM EN ZETEL Artikel 1 De

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub VAN DE LEDEN Artikel 1 - De aanmelding van het lidmaatschap van de vereniging dient schriftelijk te geschieden aan het secretariaat van de vereniging. - Toetreding

Nadere informatie

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Personeelsvereniging EPZ Concept Besprekingsverslag bespreking op : 13 maart 2012 referentie : PV/AJB/V122069 onderwerp : Algemene ledenvergadering 2012 plaats : Bedrijfsrestaurant aanwezig : zie presentielijst

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Willy Verweij, Robin en Elstlande en Piet Winkens hebben aangegeven niet herkiesbaar te zijn en te stoppen als bestuurslid.

Willy Verweij, Robin en Elstlande en Piet Winkens hebben aangegeven niet herkiesbaar te zijn en te stoppen als bestuurslid. R.K.S.V. Leonidas-W Jaarverslag 2014-2015 1. Aantal leden In het seizoen 2014 2015 telde Leonidas-W bijna 500 leden. 2. Bestuur Het bestuur bestond uit de volgende personen: Ton Nilsen Voorzitter Piet

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

De voorzitter merkt op dat de vergadering wordt gehouden in het Nederlands.

De voorzitter merkt op dat de vergadering wordt gehouden in het Nederlands. Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 15 mei 2014 om 10.30 uur in Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht Aanwezig achter de bestuurstafel: Commissarissen: De heren

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

WELKOM bij Informatie bijeenkomst. Behoud van voetbal in 2 e Exloërmond

WELKOM bij Informatie bijeenkomst. Behoud van voetbal in 2 e Exloërmond WELKOM bij Informatie bijeenkomst Behoud van voetbal in 2 e Exloërmond Waarom zitten we hier? September 2015: Het Jeugdbestuur wil informatie van het hoofdbestuur, men heeft geprobeerd te communiceren,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 2012 Datum: 24 oktober 2012. Locatie: Kantine Voetbalvereniging Zeddam Aanwezig: 18 leden inclusief de leden van het bestuur. Notulist: Petra Bieleveldt Afmeldingen: Bennie

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014

Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014 Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden en de leden van verdienste. De navolgende

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Pg.01

Algemene Ledenvergadering Pg.01 30-03-2016 Algemene Ledenvergadering Pg.01 Van François Bakker Dinsdag 30 maart 2016 Aanwezig: Siem Appeldoorn, François Bakker (bestuurslid, notulen), Wim van de, Berg, Dirk Blom, Gea Boschker, Gerard

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging GRIC 2019

Agenda Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging GRIC 2019 Agenda Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging GRIC 2019 Datum : woensdag 27 februari 2019 Locatie : Herberg De Drie Linden, Broekstraat 1, Molenschot Ontvangst : vanaf 19.30 uur Aanvang : 20.00

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KZV DE LANSINGH

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KZV DE LANSINGH LEDEN Artikel 1 De aanmelding als senior of juniorlid der vereniging dient te geschieden volgens artikel 6 der statuten. Artikel 2 1. Alle leden erkennen door toetreding tot de vereniging kennis te dragen

Nadere informatie

B.C.Goirle. Huishoudelijk Reglement. Artikel 1. Bestuur 2. Artikel 2. Jeugd 4. Artikel 3. Bondscompetitie 4. Artikel 4.

B.C.Goirle. Huishoudelijk Reglement. Artikel 1. Bestuur 2. Artikel 2. Jeugd 4. Artikel 3. Bondscompetitie 4. Artikel 4. B.C.Goirle Huishoudelijk Reglement Artikel 1. Bestuur 2 Artikel 2. Jeugd 4 Artikel 3. Bondscompetitie 4 Artikel 4. Recreatie 4 Artikel 5. Kascontrole 5 Artikel 6. Toelating nieuwe leden 5 Artikel 7. Discipline

Nadere informatie

VERSLAG ALV d.d. 7 maart 2015

VERSLAG ALV d.d. 7 maart 2015 VERSLAG ALV d.d. 7 maart 2015 1. Opening De voorzitter opent de negende ALV en heet iedereen namens het bestuur welkom. De voorzitter dankt de IVA Driebergen (IVA), goede vriend, wederom voor de gastvrijheid.

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Opening: De vergadering wordt door de voorzitter geopend en vraagt om 1 minuut stilte voor Tiny van Geenen die in maart 2017 is overleden. Verslag

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Uitnodiging. Aanvang 20.30 uur in de kantine van het sportcomplex De Wilskracht aan de Pr. Irenestraat.

Uitnodiging. Aanvang 20.30 uur in de kantine van het sportcomplex De Wilskracht aan de Pr. Irenestraat. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering v.v. D.W.O.W. op donderdag 24 september 2015 Aanvang 20.30 uur in de kantine van het sportcomplex De Wilskracht aan de Pr. Irenestraat. AGENDA 1. Opening door de voorzitter.

Nadere informatie

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 1. Agenda Algemene Leden Vergadering 30 maart 2015 2. Verslag Algemene Leden Vergadering 24 maart 2014 5-8 Jaarverslag penningmeester 2014 Agenda van

Nadere informatie