Hoe ik begonnen ben met superfoods...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe ik begonnen ben met superfoods..."

Transcriptie

1

2 Hoi, Mijn naam is Mitch, om precies te zijn Mitchel van Duuren. Er is veel over mij te vinden online dus zoek dat gerust op als je iets meer wilt weten over mij. In het kort: Ik heb nog nooit een normale baan gehad, ben 28 jaar, heb een aantal succesvolle businesses online en consumeer superfoods om dit allemaal een beetje vol te houden. ;-) Nee geintje, ik wil gewoon graag zo gezond mogelijk leven en streef ernaar alles uit het leven te halen wat erin zit. Hoe ik begonnen ben met superfoods... Mijn superfoodsavontuur startte op 17 Februari 2012 en inmiddels is het 22 April en ben ik nu dus ruim 2 maanden bezig met superfoods. In dit e-book wil ik je alles vertellen over mijn eerste 2 maanden superfoods, wat het voor mij gedaan heeft, hoe het mijn leven veranderd heeft en wat het dus ook voor jou zou kunnen doen. Mijn eerste bestelling (17 Februari 2012) Deze bestelling heb ik gedaan tijdens mijn wintersport samen met superfoodsguru Jesse van der Velde.

3 Jesse en ik zijn al een aantal jaar goede vrienden. We zijn in contact gekomen doordat we beiden op internet opereren en we beiden mensen willen helpen goed in hun vel te zitten. Ik via mijn webwinkel eiwitpoeder.nl en Jesse met zijn eigen methodes en trainingstechnieken. We besloten een keer af te spreken om eens te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Na een aantal jaar valt hetgeen wat we voor elkaar gedaan hebben eigenlijk wel mee, maar een vriendschap was geboren. En dat is eigenlijk nog leuker / belangrijker. Anyway, na een aantal dagen gesnowboard te hebben, en uitgeput te zijn zag ik Jesse elke ochtend weer fris op zijn ski s staan. Ik dacht. die kerel is van staal man. Dus ik vroeg hem naar zijn geheim. Hij antwoordde: Superfoods, jongeeeuhhh!! Mijn interesse was gewekt. Ik had wel eens van superfoods gehoord (aangezien ik natuurlijk zelf een grote webwinkel heb in supplementen) maar heb mezelf er eigenlijk nooit echt in verdiept.

4 Superfoods is voeding welke een buitengewone hoeveelheid nutriënten bevat. Elke superfood bevat complete bronnen van enorme concentraties mineralen, vitaminen, polysachoriden, aminozuren en anti-oxidanten. Wanneer superfoods op regelmatige basis wordt geconsumeerd heeft het een positief effect op de huid, organen, reproductief systeem en het imuumsysteem. Je gezondheid, uitstraling en vitaliteit gaat aanzienlijk verbeteren. Samen met Jesse bestelde ik dus mijn eerste lading superfoods, wat ik bestelde kun je hieronder bekijken. Ook heb ik destijds direct een video gemaakt op superfoodsblog.nl om te laten zien wat ik binnen had gekregen. De chocolatebars hebben de eerste twee dagen niet overleefd. ;-)

5 Gebruik Superfoods Ontbijt Fase 1: Chiazaad met Cacao poeder, kokosolie, superfood cruesli, gojibessen en vers fruit. Bereiding: Zelf heb ik longdrink glazen van 200 ml welke ik voor 1/3e vul met chiazaden. Dit giet ik vervolgens in een kom. Ik doe daar anderhalf glas met heet water uit de kraan bij. Vervolgens pak ik een eetlepel cacao poeder en dit gooi ik dit op de chiazaden met water. Als laatste schraap ik met diezelfde lepel nog wat kokosolie uit de pot en begin ik te roeren. Ik roer net zolang totdat de kokosolie opgelost is in de kom met chiazaden en water. Vervolgens laat ik dit mengsel nog even 10 min staan zodat al het water maximaal in de chiazaden kan trekken. * Wist je dat chiazaden 10x hun gewicht in water op kunnen nemen? * Wist je dat chiazaden 8x meer omega-3 bevatten dan zalm? * Wist je dat chiazaden 15x meer magnesium bevatten dan broccoli?

6 Hier giet ik wat gojibessen, superfoods cruesli en vers fruit overheen. (blauwe bessen, een banaan of frambozen, of gewoon alles) Dit mengsel eet ik vervolgens op met een normale lepel. Je moet er wel echt voor zorgen dat het niet te waterig word, anders is het niet weg te werken. ;-) De eerste week is het wennen, maar je voelt gewoon dat dit op en top gezond is, en nu vind ik het gewoon zelfs erg lekker! Sidenote: Later ben ik nog een theelepeltje Wild African Mango extract aan dit mengsel gaan toevoegen en als topping wat hennepzaad, maar daar kom ik later in het e-book op terug. Ontbijt Fase 2: Drankje van Vitamineral Green en Truly Vitamin C Bereiding: Ik pak een groot en breed glas van de IKEA van 330ml. Ik doe een theelepeltje met een flinke kop Vitamineral Green in het glas en schep hierover heen twee theelepeltjes Truly Vitamin C. Ik schud het poeder aan 1 kant van het glas zodat daar een hoopje komt te liggen. Vervolgens voeg ik gewoon lauw kraanwater toe en mik ik het kraanwater daar waar er geen poeder ligt op de bodem. Dit is gewoon een slimmigheidje, als je namelijk het water direct op het poeder laat vallen dan krijg je onderin je glas een dikke hoop met poeder wat weer vrij moeilijk los te roeren is. Ik meng het nog even na met het theelepeltje en drink vervolgens dit mengsel op. WARNING: Het is echt niet lekker, zelfs smerig in het begin. Maar zoals met alles. Het gaat wennen. Ik drink het nog steeds niet met plezier, maar de mentale kick die ik krijg door het drinken van dit mengsel maakt alles goed.

7 Ontbijt Fase 3: Hetzelfde glas wat ik gebruik voor mijn bovenstaande mengsel vul ik nog een keer met water en met dit water neem ik een klein handje (+/- 12) chlorella pillen in. Aangevuld met 5 Spirulina pillen. (Maar die ik heb ik pas een bestelling later laten komen. How about that for breakfast!! Is weer wat anders als een croissantje met een glaasje sap. ;-) Maar het geeft met energie tot de middag. Tussendoor 1: Neem ik de gojibessen zo uit het handje. Tussendoor 2: Neem ik ongezouten cashews gemixt met rozijnen Tussendoor 3: Neem ik een of twee gekookte biologische eitjes. Tussendoor 4: Neem ik een of twee zelfgemaakte chocolaatjes. Hier heb ik uitgebreid verslag over gedaan op het superfoodsblog. Mijn tweede bestelling (29 Februari 2012) Nog geen twee weken later bestelde ik mijn tweede lading superfoods. Met een zakje chiazaden doe ik anderhalve week, de kokosolie was op omdat met het maken van chocolaatjes dit heel erg hard gaat, de cereals waren op en ik bestelde voor de eerste keer spirulina. Om te proberen nam ik een brok cacao paste en gedroogde mango stukken extra. Ik zal je zeggen dat je die cacao paste wel kunt laten liggen. Ik zou eigenlijk niet weten hoe je het zou moeten verwerken, en eigenlijk had ik het gekocht om af en toe van de snoepen. Maar de smaak is zo ontzettend bitter dat het niet lekker is, en ook nooit zal worden denk ik. ;-)

8 De Mango stukken daarentegen zijn heerlijk! Verslavend zelfs. (mocht je van Mango houden natuurlijk). Mijn derde bestelling (12 Maart 2012) Ik was hooked door de energie die de superfoods me gaven. Ik ben scherp, alert, minder moe en mijn hersenen werken op volle toeren. Ik verzin het ene na het andere idee. Grote taken die voor me liggen pak ik gemakkelijker op. En ja, ik val ook 3,5 kilo af. (daarbij sport ik wel 3 keer per week trouwens) Toch bestel ik niet omdat mijn voorraad op is. Nee, ik bestel omdat ik ook een aantal dagen in Antwerpen slaap bij mijn vriendin. (Zelf woon ik in Breda) En ook daar wil mijn dag goed beginnen. Het begint na een klein maand zowaar een verslaving te worden om goed te eten. Het bier smaakt me minder, ongezond eten maakt me misselijk en duf en probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Ik vind het zonde, en heb het idee dat de superfoods haar werk niet goed kunnen doen als ik ongezond voedsel erbij neem. Dus wees gewaarschuwd.

9 Als extraatje bij deze bestelling neem ik cacao nibs, wild african mango en hennep zaad. Daarnaast wil ik meer en meer van superfoods weten en heb ik het boek van David Wolfe besteld om mezelf erin te verdiepen. Hieronder mijn bevindingen met de nieuwe producten. Omdat de cacao paste me tegen viel dacht ik dat de cacao nibs me misschien beter zouden bevallen. Helaas, ook de cacao nibs vind ik niet echt lekker en hebben een zeer bittere nasmaak. Soms gooi ik een mini klein beetje bij mijn ontbijt in de kom erbij. Maar liever niet. Wat mij betreft dus ook geen aanrader, maar wat ik wel wil zeggen is dat smaken natuurlijk enorm verschillen. De wild african mango poeder heb ik er in eerste instantie bijgenomen om door mijn chocolaatjes heen te mixen. Ik dacht, chocolade met mango smaak, Yummmieee.. Maar er zit niet echt veel smaak aan dit poeder. Ik gooi nu elke ochtend een theelepeltje door mijn ontbijtkom heen. Het is heel goed voor de vetverbranding en als je gaat zoeken op african mango in

10 google dan komen de afslankpillen je tegemoet. Dit moet de nieuwe afslanksensatie van 2012 worden. Ik vertrouw toch liever op een geconcentreerd poeder van een gerenommeerd bedrijf. Al met al prima! Als laatste de hennepzaad. Ik giet dit als topping over mijn ontbijt. Jaja, die ontbijtkom zit tegenwoordig behoorlijk vol met allerlei uiteenlopende smaken, maar alles bij elkaar is een ooohh-zo-groteenergiebom. De smaak van hennepzaad is even wennen, maar kan er tegenwoordig prima mee door. Zelf wilde ik beginnen met smoothies, en ik zag een smoothie waar hennepzaad ook een onderdeel van is dus daarom had ik het eigenlijk gekocht. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik van nature met dat soort dingen nogal lui ben. Ik denk dan direct weer aan de afwas van de blender en dergelijke. haha Dus nog steeds geen smoothies gemaakt. Mijn vierde bestelling (18 April) Tijdens het typen van dit e-book zijn mijn chiazaden op. Aargghhh. en moet deze bestelling nog binnen komen. Zelf was ik een aantal dagen met vakantie en kon ik de bestelling niet in ontvangst nemen. Het is nu weekend en ik laat de bestelling op mijn werk bezorgen. De buren hebben het aangenomen, maar die zijn er natuurlijk niet in het weekend. Morgen dus maar weer Iedere keer bestel ik iets nieuws, en nu dus de fruitbonbons. Ben benieuwd. De gedroogde mango hebben ze hier ook in de biowinkel, dus daar haal ik ze ook wel eens. Zelf heb ik al mijn bestellingen bij rawfoodsuperfood.nl aangeschaft, en elke bestelling was binnen 1-2 dagen binnen. Dikke prima.

11 Mijn Superfoods Dieet Ik wil je graag laten zien wat ik precies eet op een dag. 9 uur: ontbijt met chiazaden (kom), drank van Vitamineral green en Vitamin C en Chlorella en Spirulina 11 uur: gekookt eitje, of noten + rozijnen, of mango stukken, of gerookte zalm met avocado 13 uur: salade van gemengde rucola, biologische cherry tomaatjes, aangelengd met biologische olijfolie, gerookte kip, of gerookte zalm, of tonijn, pijnboompitjes en snippers van parmezaan 15 uur: gekookt eitje, of noten + rozijnen, of mango stukken, of gerookte zalm met avocado (ik mix tussen 11 en 15 uur) Sporten: Na het sporten een shake van eigen merk gemengd met water ;-) (Whey Premium) 18 uur: Biefstuk (het liefst biologisch) met dezelfde salade van 13.00, of andere groente 21 uur: tonijn, of de dinged van 11 of 15 uur Met bovenstaande dieet wat mij betreft gewoon goed eten is, viel ik gemiddeld een kilo per week af. Met daarbij natuurlijk wel drie keer per week sporten. Het gaat niet vanzelf he?! Daarbij vind ik het niet echt nodig om af te vallen, ik zit goed in mijn vel en dat is het belangrijkste. Maar het is prima meegenomen.

12 Mijn bevindingen Hieronder gewoon wat dingen die ik heb ervaren tijdens mijn superfoodsdieet. Zoals gezegd heb ik een stuk meer energie gekregen van het consumeren van Superfoods. Ik ben superhelder, en ik produceer veel meer werk in een dag als dat ik deed. Wanneer je niet voor jezelf werkt (zoals ik) dan is op z n minst je baas er blij mee. ;-) Na een week of drie a vier ben ik erg ziek geweest. Deels misschien door wat stress welke ik had (stress, wat is dat!?), maar het kan ook te maken hebben met de superfoods. Je moet niet vergeten dat van de een op de andere dag mijn lichaam totaal andere voeding binnen kreeg. Koorts, maagpijn e.d. voor een dag of vijf was het gevolg. Ik denk dat het een samenloop van dingen was hoor, en ik verwijt het niet helemaal aan de superfoods. Slecht eten word afgestraft. Eet ik een Big Mac of een pizza van 1000 calorieën, dan val ik daarna bijna in slaap. Het eten van dit soort voeding werkt nu echt op mijn systeem. Ook bier drinken gaat absoluut niet gemakkelijk meer. Kon ik eerst altijd lekker meezuipen met mijn maatjes. Nu laat ik het na een biertje of zes toch echt al wel afweten. Ja, het kost best wat, het consumeren van Superfoods, maar naar mijn mening krijg ik er ook veel voor terug. Een gezonder lichaam, een gezondere geest en overall voel ik mij gewoon een stuk beter en leef ik intenser. Wat je hieruit kunt halen moet je natuurlijk voor jezelf weten en bepalen. Ik heb dit e-book alleen geschreven ter informatie en vermaak. Je moet niks, alles mag en kan. Beslissingen neem je zelf. Het is jouw leven, en jij bent degene die er invulling aan moet geven.

13 Ik zou het leuk vinden als je mijn verdere superfoodsavonturen zou blijven volgen via mijn blog. En ben je enthousiast geworden over superfoods, dan kun je zelf je eerste bestelling plaatsen via rawfoodsuperfood.nl Ik zou aanraden om te beginnen met 1x chiazaad 1x cacaopoeder 1x kokosolie 1x cereals Dat is genoeg voor een ontbijt. Daarnaast kun je dan de chlorella en spirulina aanschaffen. En als je daar enthousiast over bent zou ik beginnen met de Vitamineral Green + Vitamin C. Dit omdat het denk ik geen goed idee is daarmee te beginnen, dan heb je direct het idee dat superfoods misselijkmakend zijn ;-) Heel veel succes!! Gr Mitch PS: Je hebt het helemaal tot het einde gehaald, en dat vind ik superleuk!! Ik zou het superleuk vinden als je een reactie op dit e-book achterlaat op de volgende pagina: Alvast Bedankt!!

Healthiness smoothies

Healthiness smoothies Healthiness smoothies Een smoothie receptenboek met heerlijke healthy smoothies, leuke weetjes, handige tips en trics. Inhoudsopgave Wie, wat, waar, waarom, wanneer Smoothies 3 Sporty smoothie 4 Raw cacao

Nadere informatie

Ideeën voor gezonde tussendoortjes

Ideeën voor gezonde tussendoortjes Ideeën voor gezonde tussendoortjes Heb je ook regelmatig behoefte aan een tussendoortje. Nu je zover bent dat je een nieuw gezond eet- en leefpatroon hebt geïntegreerd, wil je ook gezonde tussendoortjes

Nadere informatie

Afzender: Jesse van der Velde. Datum: 27 december 2011. Onderwerp: Verlies de kerstkilo s op de enige juiste manier met de tips uit mijn dag overzicht

Afzender: Jesse van der Velde. Datum: 27 december 2011. Onderwerp: Verlies de kerstkilo s op de enige juiste manier met de tips uit mijn dag overzicht Afzender: Jesse van der Velde Datum: 27 december 2011 Onderwerp: Verlies de kerstkilo s op de enige juiste manier met de tips uit mijn dag overzicht Beste vriend(in), Nu de kerstdagen voorbij zijn wil

Nadere informatie

Gerechten. Ontbijt Lunch Diner - Tussendoortjes. Keep it simple and make it tasty!

Gerechten. Ontbijt Lunch Diner - Tussendoortjes. Keep it simple and make it tasty! Gerechten Ontbijt Lunch Diner - Tussendoortjes Keep it simple and make it tasty! Intro Voeding... Het blijft allemaal lastig en ingewikkeld. Door de grote variatie en vele keuzes die je in het voedingsadvies

Nadere informatie

1. Goji Choco. www. wegmetbuikvet.com. Dit heb je nodig: 1 tl. Hennepzaad. 125 ml Water ½ Bevroren Frambozen

1. Goji Choco. www. wegmetbuikvet.com. Dit heb je nodig: 1 tl. Hennepzaad. 125 ml Water ½ Bevroren Frambozen 1 www. wegmetbuikvet.com 1. Goji Choco Gezond, Lekker en eenvoudig Zo maak je de Goji Choco 1. Maal de hennepzaden fijn in de blender, samen met het water. 2. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Maal

Nadere informatie

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE

SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Dit boekje is een uitgave van: www.puurenfit.nl SUPERFOODS RECEPTENBOEKJE Copyright Puur&Fit 2014 INHOUDSOPGAVE RAUWE CHOCOLADEMOUSSE SUPERFOOD IJSTAART GROENE SUPERFOOD SMOOTHIE

Nadere informatie

Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar

Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar Gezond én eenvoudig te bereiden 28 pagina s vol met recepten en tips! Smoothies voor kinderen vanaf 1 jaar 2015 Onderstaande recepten zijn in ieder geval geschikt voor

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 5 sep t/m 11 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

19 Heerlijke, Energieke & Boordevol Voedingsstoffen zittende. Paleo Shake. Smoothies. Mitchel van Duuren auteur: De Paleo Revolutie

19 Heerlijke, Energieke & Boordevol Voedingsstoffen zittende. Paleo Shake. Smoothies. Mitchel van Duuren auteur: De Paleo Revolutie 19 Heerlijke, Energieke & Boordevol Voedingsstoffen zittende Paleo Shake Smoothies Mitchel van Duuren auteur: De Paleo Revolutie Introductie Al jaren en jaren drink ik shakes in alle soorten en maten.

Nadere informatie

Superfoods voor meer energie

Superfoods voor meer energie Superfoods voor meer energie Je bent nu al lekker op weg om een gezonde levensstijl te creëren. Je voelt al meer energie nu je aan het afvallen bent. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om continue

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 12 sep t/m 18 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

mitchel van duuren VAN O.A. DE WEBSITES PALEO.NL EN PALEODIEET.NL 3 Paleo brood recepten toch je boterham zonder de nadelen van graan

mitchel van duuren VAN O.A. DE WEBSITES PALEO.NL EN PALEODIEET.NL 3 Paleo brood recepten toch je boterham zonder de nadelen van graan mitchel van duuren VAN O.A. DE WEBSITES PALEO.NL EN PALEODIEET.NL 3 Paleo brood recepten toch je boterham zonder de nadelen van graan De meest gestelde vraag die ik krijg als mensen overwegen om Paleo

Nadere informatie

5 Daags Afvalprogramma

5 Daags Afvalprogramma 5 Daags Afvalprogramma Dag 1 Dieetsnel.nl De eerste dag van mijn dieet is aangebroken, het zal je vast meevallen wat er vandaag op het menu staat! s Morgens 2 crackers met melk, s middags 2 boterhammen

Nadere informatie

Toetjes & Snack Recepten

Toetjes & Snack Recepten Wie had ooit gedacht dat gezond zo lekker kon smaken? heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes & Snack Recepten Nathalia Sastoque Rueda & Mitchel van Duuren heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes &

Nadere informatie

Paleo. Toetjes & Snack Recepten. Wie had ooit gedacht dat gezond zo lekker kon smaken? Nathalia Sastoque Rueda & Mitchel van Duuren

Paleo. Toetjes & Snack Recepten. Wie had ooit gedacht dat gezond zo lekker kon smaken? Nathalia Sastoque Rueda & Mitchel van Duuren Wie had ooit gedacht dat gezond zo lekker kon smaken? heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes & Snack Recepten Nathalia Sastoque Rueda & Mitchel van Duuren heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes &

Nadere informatie

POWER SMOOTHIE. Komkommer Uitgeperste limoen Bananen in plakjes gesneden Gr tarwegraspoeder Gr gewassen spinazie

POWER SMOOTHIE. Komkommer Uitgeperste limoen Bananen in plakjes gesneden Gr tarwegraspoeder Gr gewassen spinazie GROENE 0SMOOTHIES THE SECRET Het geheim van tarwegraspoeder zit in het ontelbare aanbod van voordelen voor de gezondheid in het dichte en rijke voedingswaarde reservoir van het gras. Je zult ongetwijfelt

Nadere informatie

E-Book 7 Superfoods Smoothie recepten. Change & Get Started!

E-Book 7 Superfoods Smoothie recepten. Change & Get Started! E-Book 7 Superfoods Smoothie recepten Change & Get Started! Welkom bij het Superfood Plan! Dit E-Book is gemaakt als boost om je te voorzien van lichte gezonde Super- & Rawfood smoothie recepten die erg

Nadere informatie

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods BODY & FIT Superfood Smoothies 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods Rode Fruit Smoothie De Rode Fruit smoothie bevat een heelijke combinatie van bramen en aarbeien. De toegevoegde superfoods zorgen

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes & Snack Recepten

heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes & Snack Recepten heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes & Snack Recepten introductie Daar zijn we dan Zoals je op de vorige pagina hopelijk al kon zien zijn Nathalia en ik échte levensgenieters. We proberen het leven

Nadere informatie

Gezondheidsmanagement Recepten week 5

Gezondheidsmanagement Recepten week 5 Gezondheidsmanagement 2.0 - Recepten week 5 De recepten van deze week zijn gericht op de energiehuishouding. Ze bevatten dan ook veel vet. Ik hoop dat je inmiddels weet dat vet je vriend is. Daarnaast

Nadere informatie

Copyright 2014 by Jason Manheim Deze Nederlandse editie wordt gepubliceerd op grond van een overeenkomst met Skyhorse publishing.

Copyright 2014 by Jason Manheim Deze Nederlandse editie wordt gepubliceerd op grond van een overeenkomst met Skyhorse publishing. Copyright 2014 by Jason Manheim Deze Nederlandse editie wordt gepubliceerd op grond van een overeenkomst met Skyhorse publishing. Nederlandse editie: 2015 Brevier uitgeverij - Kampen www.brevieruitgeverij.nl

Nadere informatie

Super uicer. Dag 2: Ik word helaas wakker met hoofdpijn. Ook heb ik slecht geslapen. Ik moet de hele dag werken en overweg een advil maar dat past

Super uicer. Dag 2: Ik word helaas wakker met hoofdpijn. Ook heb ik slecht geslapen. Ik moet de hele dag werken en overweg een advil maar dat past Super uicer SuperJuicer heeft een uitgebreid verslag van de door ons ontwikkelde sap kuur mogen ontvangen. Wij willen Marijke hartelijk bedanken voor het delen van haar ervaringen. Heb jij in de afgelopen

Nadere informatie

Gezond & lekker kerstmenu

Gezond & lekker kerstmenu Gezond & lekker kerstmenu Voor jou! Een bewust kerstmenu inclusief eenvoudige recepten. Aangeboden door alle coaches en medewerkers van LifeStyle Coaching Nederland. De organisatie die door middel van

Nadere informatie

Gezond & lekker met de kerst

Gezond & lekker met de kerst Gezond & lekker met de kerst Voor jou! Een bewust kerstmenu inclusief eenvoudige recepten. Met energieke groet, Margriet -Aperitief- Heerlijke rode bieten humus op een getoast zuurdesembroodje -Voorgerecht

Nadere informatie

Maak een eiwitsmoothie zonder Eiwitpoeder

Maak een eiwitsmoothie zonder Eiwitpoeder Maak een eiwitsmoothie zonder Eiwitpoeder Heb je geen zin om een hele pot eiwitpoeder te kopen? Check dan eens dit recept! Deze Eiwitsmoothie bevat 26 gram eiwit. Ingrediënten voor deze smoothie 1 bakje

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS-

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- 10 DAGEN LANG 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- VERLIES LOW CALORIE DIET GROENE SMOOTHIE Maak van je in een handomdraai een groene smoothie! Healthy en ook nog eens heel lekker. Doe één dosering

Nadere informatie

Low Carb Brownies: past goed in een koolhydraatarm dieet! Deze brownies zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook erg lekker!

Low Carb Brownies: past goed in een koolhydraatarm dieet! Deze brownies zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook erg lekker! Low Carb Brownies Low Carb Brownies: past goed in een koolhydraatarm dieet! Deze brownies zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook erg lekker! Voedingswaarde per portie Eiwitten 4 gram Calorieën 172 Koolhydraten

Nadere informatie

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN Optimalegezondheid.com 2015 15 JULI GEZONDE RECEPTEN 1 14 GEZONDE RECEPTEN INTRODUCTIE Merk jij het ook al? Dat je meer zin hebt in frisse ingrediënten en daardoor haast automatisch gezonder eet? Dit is

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Gezond/onbewerkt eten (clean eating) VS. If It Fits Your Macro s (IIFYM)

Gezond/onbewerkt eten (clean eating) VS. If It Fits Your Macro s (IIFYM) Gezond/onbewerkt eten (clean eating) VS. If It Fits Your Macro s (IIFYM) Op je voeding letten, gezond eten of diëten hoe je het ook noemt, het moet wel leuk blijven! If It Fits Your Macro s is daar bij

Nadere informatie

Smoothiegoodness De introductie

Smoothiegoodness De introductie Smoothiegoodness De introductie Hoera!! Hier begint jouw groene smoothieavontuur. Dit betekent een geweldige stap vooruit in je gezondheid en energieniveau, fantastisch dat je eraan gaat beginnen. Misschien

Nadere informatie

E-BOOK TIEN GEZONDE VEGARECEPTEN SMOOTHIES SALADES MAALTIJDEN

E-BOOK TIEN GEZONDE VEGARECEPTEN SMOOTHIES SALADES MAALTIJDEN E-BOOK TIEN GEZONDE VEGARECEPTEN SMOOTHIES SALADES MAALTIJDEN Vega Nuts Veganuts wil iedereen laten zien dat wij zelf veel aan onze gezondheid, energie en genezing kunnen doen. Met haar noten, zaden en

Nadere informatie

Vruchtbaarheid Challenge Recepten Ga direct aan de slag! J

Vruchtbaarheid Challenge Recepten Ga direct aan de slag! J Vruchtbaarheid Challenge Recepten Ga direct aan de slag! J Sinds ik over ben gegaan op een gezonde leefstijl is de groene smoothie een van de rijkste toevoegingen aan mijn dieet geweest. Het is ook wat

Nadere informatie

Eiwitshake lekkerder maken? Bekijk deze 4 ideeën!

Eiwitshake lekkerder maken? Bekijk deze 4 ideeën! Eiwitshake lekkerder maken? Bekijk deze 4 ideeën! Meestal koop je een grote pot eiwitpoeder om zo voordelig mogelijk uit te komen, helaas zit je dan wekenlang aan dezelfde smaak vast. Check deze 4 ideeën!

Nadere informatie

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K.

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K. Testlab Er zitten heel veel voedingsstoffen in gezonde producten. Dat hebben jullie in de film gezien. Nou ja gezien? Voedingsstoffen zijn niet zichbaar in producten, maar we kunnen ze wel aantonen. Daar

Nadere informatie

21 dagen afslank dieet

21 dagen afslank dieet 21 dagen afslank dieet 21 dagen start fase voor afslanken van wzpt... Een afslank programma voor professionals De regels van het dieet zijn vrij simpel... Tijden die zijn aangegeven in het dieet zijn voorbeelden

Nadere informatie

YOGHURT 47. zoete en hartige recepten uit de keuken van yoghurt barn

YOGHURT 47. zoete en hartige recepten uit de keuken van yoghurt barn YOGHURT 47 zoete en hartige recepten uit de keuken van yoghurt barn INHOUD VOORWOORD 5 VERSCHILLENDE SOORTEN YOGHURT 7 ONTBIJT 9 LUNCH 37 TUSSENDOOR 61 DESSERT 89 REGISTER 110 DANK 113 VOORWOORD Bij Yoghurt

Nadere informatie

Gezondheidsmanagement Recepten week 1

Gezondheidsmanagement Recepten week 1 Gezondheidsmanagement 2.0 - Recepten week 1 Sinds ik over ben gegaan op een gezonde leefstijl is de groene smoothie een van de rijkste toevoegingen aan mijn dieet geweest. Het is ook wat ik iedereen die

Nadere informatie

Beste lezer, Veel plezier met het maken van je smoothie! Ir. Mohammed Boulahrir Orthomoleculair Therapeut & Lifestyle Coach www.poweracademy.

Beste lezer, Veel plezier met het maken van je smoothie! Ir. Mohammed Boulahrir Orthomoleculair Therapeut & Lifestyle Coach www.poweracademy. Beste lezer, In deze e-book tref je een aantal heerlijke smoothie recepten aan. Ik ben zelf gek op smoothies omdat je hiermee op een eenvoudige manier volop voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo helpt een smoothie

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Begin de dag met een lach en geniet van een lekker ontbijtje! 4 EET PALEO ONTBIJT

Begin de dag met een lach en geniet van een lekker ontbijtje! 4 EET PALEO ONTBIJT Begin de dag met een lach en geniet van een lekker ontbijtje! 4 EET PALEO ONTBIJT Inhoudsopgave Inleiding 6 Supersnel Ontbijten 8 Wat drink je erbij? 12 Recepten 14 Zoete zaken 17 Chia Chia Chia 59 Een

Nadere informatie

GEZOND GLAASJE. De lekkerste sapjes & smoothies

GEZOND GLAASJE. De lekkerste sapjes & smoothies GLAASJE GEZOND De lekkerste sapjes & smoothies Het fijne van een smoothie is dat je in één keer een flinke portie fruit en groente binnenkrijgt. De superfoods erin geven extra energie. De smakelijkste

Nadere informatie

10 VERFRISSENDE RECEPTEN MET TARWEGRAS WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

10 VERFRISSENDE RECEPTEN MET TARWEGRAS WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM 10 VERFRISSENDE RECEPTEN MET 10 VERFRISSENDE RECEPTEN MET Wie heeft er inmiddels niet van gehoord: Tarwegras! Een ontzettend populair voedingsmiddel met een extreem hoge concentratie aan supergezonde voedingsstoffen.

Nadere informatie

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf!

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf! Smoothie e-book Genieten van smoothies is een lekkere en gezonde manier om meer groenten te eten. Je zorgt voor veel extra vitaminen en mineralen. En als je ze goed samenstelt kunnen ze een maaltijd vervangen.

Nadere informatie

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen september 2003 Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen 630101 Hoe vul je de vragenlijst in? Beste leerling, Deze vragenlijst gaat over voeding. We willen graag weten hoe je daarover denkt.

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

GRATIS MINI EBOOK MET 5 CLEAN RECEPTEN. Eetclean.nl Emmy Schoenmakers

GRATIS MINI EBOOK MET 5 CLEAN RECEPTEN. Eetclean.nl Emmy Schoenmakers GRATIS MINI EBOOK MET 5 CLEAN RECEPTEN Eetclean.nl Emmy Schoenmakers Het eetclean kookboek Clean eten is: Het eten van voedsel dat rechtstreeks uit de natuur komt Het vermijden van sterk bewerkte voeding

Nadere informatie

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS-

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- 10 DAGEN LANG 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- VERLIES LOW CALORIE DIET GROENE SMOOTHIE WIL JE AFSLANKEN? OF JE CALORIEËN CONTROLEREN EN TOCH DE AANBEVOLEN VITAMINES, VOEDINGS- EN BOUWSTOFFEN

Nadere informatie

BREAKFAST & SWEETS. 26 Plan Boost. naam van hoofdstuk

BREAKFAST & SWEETS. 26 Plan Boost. naam van hoofdstuk BREAKFAST & SWEETS c Er zijn zoveel theorieën die beweren dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag. Ik word zelf ook fysiek gewaar dat ik niet functioneer zonder een lekker en gezond ontbijt.

Nadere informatie

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier?

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Hey! Wil je van kilo s af? Beter en gezonder voelen? Afvalstoffen kwijt raken? Energiek voelen en lekker in je vel? Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Wil je weer lekker beginnen

Nadere informatie

Weekmenu om Gezond te Genieten incl. boodschappenlijstje.

Weekmenu om Gezond te Genieten incl. boodschappenlijstje. Weekmenu om Gezond te Genieten incl. boodschappenlijstje Aan de slag Deze week ga je aan de slag met een inspirerend en gevarieerd weekmenu. Om je niet gelijk met te veel informatie te overspoelen ontvang

Nadere informatie

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP Voor iedereen die: Gezonder wil eten Wil stoppen met schadelijke verslavingen Meer wil bewegen Minder stress en meer ontspanning wil Inclusief werkboek Leopoldstraat

Nadere informatie

Copyright 2017 Energetisch Dieet- Alle rechten voorbehouden

Copyright 2017 Energetisch Dieet- Alle rechten voorbehouden 1 2 Inhoudsindeling: Voorwoord Pagina 4 Bosbessen spinazie smoothie Pagina 7 Wortel sinaasappel smoothie Pagina 8 Mango Smoothie Pagina 9 Tropische groene smoothie Pagina 10 Appel spinazie smoothie Pagina

Nadere informatie

Bulk Eiwit Pepernoten

Bulk Eiwit Pepernoten Bulk Eiwit Pepernoten Bulk Eiwit Pepernoten: ben je bezig met bulken(aankomen)? Dan is dit het juiste recept voor je! Voedingswaarde per Ongeveer 50 stuks 82 gram Calorieën 1937 162 gram 117 gram 250 gr

Nadere informatie

Ontbijtboek. Door jou

Ontbijtboek. Door jou Ontbijtboek Door jou Amsterdam 6 juli 2017 Wil je iets uit het boek delen of online zetten? Dat kan! Alle foto s en tips mogen gedeeld worden met vermelding van de maker en bron onnaonna ontbijtboek. Ik

Nadere informatie

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten Recepten 2.1 Ontbijt Soms is het niet een kwestie van nieuwe recepten bij de hand hebben voor het ontbijt, maar gewoon net even anders tegen het ontbijt aan kijken. Wij zijn als Nederlanders gewend om

Nadere informatie

HAVER APPELVEZEL VEZELS UIT 6 NATUURLIJKE BRONNEN CITRUS WITLOF MAIS HAVER SOJA

HAVER APPELVEZEL VEZELS UIT 6 NATUURLIJKE BRONNEN CITRUS WITLOF MAIS HAVER SOJA HAVER APPELVEZEL CITRUS VEZELS UIT 6 NATUURLIJKE BRONNEN APPEL HAVER WITLOF SOJA MAIS WAT ZIJN VEZELS? Als essentieel onderdeel van een evenwichtig dieet helpen vezels uw spijsverteringssysteem in goede

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Aanbiedingen van de maand november + stuntaanbieding! Heerlijk herfst recept Wees lief voor je darmen Nieuwsflits Sapjes

In deze nieuwsbrief: Aanbiedingen van de maand november + stuntaanbieding! Heerlijk herfst recept Wees lief voor je darmen Nieuwsflits Sapjes In deze nieuwsbrief: Aanbiedingen van de maand november + stuntaanbieding! Heerlijk herfst recept Wees lief voor je darmen Nieuwsflits Sapjes Aanbiedingen van de maand In de maand november zijn onderstaande

Nadere informatie

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Stiekem willen we het allemaal wel gezond en lekker leven. Volgens mij en voor mij klinkt het als muziek in de oren, vooral de combinatie

Nadere informatie

GEZONDE RECEPTEN. Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla

GEZONDE RECEPTEN. Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla GEZONDE RECEPTEN Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla Goed om te weten: De NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla is glutenvrij, geschikt voor vegetariërs en bevat geen toegevoegde

Nadere informatie

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM GEZONDE RECEPTEN ITALIAANSE KRUIDEN OMELET Voeg de uienringen en een eetlepel water toe aan een voorverwarmde pan. Bak de uien net zolang totdat het kleine beetje water in verdampt. Voeg daarna een kleine

Nadere informatie

DE GELUKKIGE ETER TOOLKIT

DE GELUKKIGE ETER TOOLKIT DE GELUKKIGE ETER TOOLKIT CAROLA VAN BEMMELEN voedingstabellen 3. Hoeveel eten heb je nodig? bent en om niet in paniek te raken wanneer je een leeg gevoel hebt (dit is vaak honger, maar eerder een gevoel

Nadere informatie

Fruit-room ijsjes. Dit heb je nodig: 150 ml rijstmelk of sojamelk 10 frambozen of 2 eetlepels jam paar blaadjes munt. Extra: Zoku ijsmachine

Fruit-room ijsjes. Dit heb je nodig: 150 ml rijstmelk of sojamelk 10 frambozen of 2 eetlepels jam paar blaadjes munt. Extra: Zoku ijsmachine Fruit-room ijsjes 150 ml rijstmelk of sojamelk 10 frambozen of 2 eetlepels jam paar blaadjes munt Extra: Zoku ijsmachine Prak de frambozen fijn en meng het door de melk vervanger. Snij de blaadjes munt

Nadere informatie

Tussendoortjes om je vingers van af te likken

Tussendoortjes om je vingers van af te likken Deel 3 Tussendoortjes om je vingers van af te likken Auteur: Natasha Rose Sinds 2010 begeleidt Natasha meer dan 150 vrouwen naar een gezonder, slanker lichaam met de succesvolle Ayurvedisch Afslanken Methode,

Nadere informatie

4 Snelle ontbijtrecepten waar je de hele ochtend zoet mee bent

4 Snelle ontbijtrecepten waar je de hele ochtend zoet mee bent Deel 1 4 Snelle ontbijtrecepten waar je de hele ochtend zoet mee bent Auteur: Natasha Rose Sinds 2010 begeleidt Natasha meer dan 150 vrouwen naar een gezonder, slanker lichaam met de succesvolle Ayurvedisch

Nadere informatie

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: ontbijten zonder tarwe(brood)

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: ontbijten zonder tarwe(brood) workshop: ontbijten zonder tarwe(brood) RECEPT 1 RECEPT 2 Gezond beleg: Chocolade overnight oats Ontbijtpudding 2 bananen 1 banaan 200 ml amandelmelk 300 ml amandelmelk 130 g havervlokken 1 el amandelpasta

Nadere informatie

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

Beach Body Programma

Beach Body Programma Beach Body Programma Je bent je vast alweer aan het verheugen op mooi weer, nu de zon wat meer gaat schijnen en de dagen weer langer worden, de temperatuur stijgt en je hebt meer zin om dingen te ondernemen

Nadere informatie

OOK ZO N GEZONDE EETLUST?

OOK ZO N GEZONDE EETLUST? OOK ZO N GEZONDE EETLUST? dé specialist in arbeid en gezondheid Test: weet jij wat je eet? 1. Waar zitten meer calorieën in, in pasta of in aardappels? a Pasta b Aardappels 2. Wat is vetter, een kippenpoot

Nadere informatie

Ontdek gerechten die écht wat voor je doen!

Ontdek gerechten die écht wat voor je doen! Ontdek gerechten die écht wat voor je doen! Voor meer Vitaliteit, een Hoge Energie en een Helder Hoofd Start met het Andere Ontbijt Nicky Beentjes PS De 5 elementen... Voor mij bekend uit de Feng Shui

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

EEN DAG UIT HET BIKINI BODY PROGRAMMA

EEN DAG UIT HET BIKINI BODY PROGRAMMA EEN DAG UIT HET BIKINI BODY PROGRAMMA De hoeveelheden in dit menu zijn voor 1 persoon ONTBIJT Roerei (zie recept) Kop koffie of thee Voedingssupplementen (zie toelichting) SNACK 1 roze grapefruit en 1

Nadere informatie

GEZONDE SMOOTHIE RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

GEZONDE SMOOTHIE RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM GEZONDE RECEPTEN KRUIDIGE WORTEL Combineer appelsap, wortelen, appelmoes, gemberwortel en kaneel en blend van laag naar hoog totdat de smoothie mooi romig is. Breng de smoothie op smaak met zout en cayennepeper

Nadere informatie

Eet gezond, word gezond en val af!

Eet gezond, word gezond en val af! Clean Meals 21 DAGEn CHALLENGE Eet gezond, word gezond en val af! Wetenschappelijk is aangetoond dat de mens in staat is binnen 21 dagen een slechte gewoonte af te leren of juist een goede gewoonte aan

Nadere informatie

INHOUD. Rogge met appel & pijnboompitten 114 Boekweit met granaatappel 116

INHOUD. Rogge met appel & pijnboompitten 114 Boekweit met granaatappel 116 Wat is porridge? 6 Waarom is porridge goed voor je? 7 Granen 9 Lekker crunchy 10 Warme porridge 12 Havermout met vanille, tahin & banaan 14 Havermout met peer & ahornnoten 16 Havermout met cranberry s

Nadere informatie

15 x PuurGezond ontbijten. 1 kom pap van 200 ml halfvolle melk en 6 eetlepels havermout, serveren met blauwe bessen (vers of diepvries) 1 kiwi Thee

15 x PuurGezond ontbijten. 1 kom pap van 200 ml halfvolle melk en 6 eetlepels havermout, serveren met blauwe bessen (vers of diepvries) 1 kiwi Thee 15 x PuurGezond ontbijten Ontbijt 1 1 kom pap van 200 ml halfvolle melk en 6 eetlepels havermout, serveren met blauwe bessen (vers of diepvries) 1 kiwi Thee Ontbijt 2 2 sneetjes volkoren brood besmeerd

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Rawfood. tips & tricks 66 FRONTIER LIFE 15.02

Rawfood. tips & tricks 66 FRONTIER LIFE 15.02 Rawfood tips & tricks 66 FRONTIER LIFE 15.02 Auteur: Noëlle Kabel VOEDING In augustus 2013 kwam ik in aanraking met rawfood. Ik had toen al een jaar alle geraffineerde suikers uit mijn eetpatroon geschrapt,

Nadere informatie

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N!

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! 25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! welkom! Wat enorm goed dat je bezig bent met je gezondheid! Een goede gezondheid kent veel voordelen. Je hebt meer energie, zit beter in je vel en je hebt minder

Nadere informatie

Opdracht 1) Schrijf op papier wat je allemaal al hebt gedaan om gewicht te verliezen en gezonder te gaan leven.

Opdracht 1) Schrijf op papier wat je allemaal al hebt gedaan om gewicht te verliezen en gezonder te gaan leven. Voor 12 weken Start Met Deze Opdrachten: Opdracht Schrijf op papier wat je allemaal al hebt gedaan om gewicht te verliezen en gezonder te gaan leven. Bekijk daarna hoe het kan dat ondanks je meerdere pogingen

Nadere informatie

Het is maar 28 dagen. Je zult blijer en fitter voelen en absoluut stralen!

Het is maar 28 dagen. Je zult blijer en fitter voelen en absoluut stralen! #Kan iedereen detoxen? Voor iedereen die goed voor zich zelf wil zorgen, een gezonde boost wil geven en voor iedereen die zich 28 dagen durft te committeren aan dit programma. Dus ook in de weekenden.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding... 3. 1. Ontbijt: Haverboekweitkoek met chocoladetopping... 4. 2. Ontbijt: Gevulde Omelet... 6

Inhoudsopgave. Inleiding... 3. 1. Ontbijt: Haverboekweitkoek met chocoladetopping... 4. 2. Ontbijt: Gevulde Omelet... 6 10 recepten Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Ontbijt: Haverboekweitkoek met chocoladetopping... 4 2. Ontbijt: Gevulde Omelet... 6 3. Groene Smoothie: Paksoismoothie... 7 4. Superfoodsmoothie: Chocolala!...8

Nadere informatie

Variatietips en recepten met Pure Whey Eiwit

Variatietips en recepten met Pure Whey Eiwit Variatietips en recepten met Pure Whey Eiwit Pure Whey Eiwit poeder is zeer goed oplosbaar en er zijn vele variaties mogelijk. Met onderstaande variatietips hebt u steeds een andere whey eiwitshake. Test

Nadere informatie

Gratis. Gratis. recepten. recepten. lekkere gezonde. nummer 1 in gezondheid

Gratis. Gratis. recepten. recepten. lekkere gezonde. nummer 1 in gezondheid IJS gezond 5 0 Gratis Gratis lekkere gezonde recepten recepten nummer Voorwoord Natuurlijk liggen de supermarkten vol met ijsjes in alle soorten en maten. Maar wat is er nu leuker dan zelf (water) ijsjes

Nadere informatie

Verbeter je leverfunctie voordat je gaat detoxen. Gezonde lever

Verbeter je leverfunctie voordat je gaat detoxen. Gezonde lever Verbeter je leverfunctie voordat je gaat detoxen Gezonde lever 1 Introductie Om een detoxprogramma succesvol te maken, is het natuurlijk belangrijk dat het belangrijkste detox orgaan in ons lichaam goed

Nadere informatie

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur Puur Gezond, Receptenboek 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Welkom 3 Muesli 5 Waterkerssalade met aardbeien, avocado en rosbief 6 Zalmomelet met bosui en tomaat 7 Spinaziestamppot met gerookte kip 8 Viscurry

Nadere informatie

Meer recepten vindt u op Groenesmoothie.eu

Meer recepten vindt u op Groenesmoothie.eu Meer recepten vindt u op Groenesmoothie.eu Inleiding Bedankt! Allereerst willen we u bedanken voor de geringe bijdrage voor dit e-book, door u kunnen onze servers draaien en kunnen anderen ook genieten

Nadere informatie

Body Combat marathon Uitdaging! Body Combat Marathon 2016

Body Combat marathon Uitdaging! Body Combat Marathon 2016 Body Combat marathon 2016 Uitdaging! Body Combat Marathon 2016 Op 16 Januari 2016 heb ik meegedaan aan de Body Combat Marathon. Een bijzondere ervaring! Opbrengst voor Stichting Stop Pesten Nu! Uit mijn

Nadere informatie

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen!

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! 20 Wat is ShapeWorks? Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing die voor ú werkt! U moet zich voorstellen

Nadere informatie

Roerei en komkommer ontbijt.

Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer ontbijt. Roerei en komkommer. Roerei en komkommer. Lekker luchtig roerei met wat komkommerschijfjes. Als je hongerige huisgenoten hebt die weigeren koolhydraatarm te eten dan is dit,

Nadere informatie

KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES

KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES Alsjeblieft, hierbij ontvang je mijn favoriete Detox Smoothies. Alle recepten zijn voor 1 persoon. Onder elk recept vind je de voedingswaarden voor elk recept, zodat je

Nadere informatie

Chocolade Avocado Proteïne Smoothie

Chocolade Avocado Proteïne Smoothie Inhoudsopgave -Chocolade avocado proteïne smoothie -Tropical smoothie -Limoen proteïne smoothie -Lean and green smoothie -Spinazie bessen proteïne smoothie -Witte chocolade framboos proteïne smoothie -Aardbeien

Nadere informatie

taalkaart 1 Ik ga op reis en Ik ga op reis en Wat ga je doen? Je leert wat een reisverhaal is. Je schrijft er zelf een.

taalkaart 1 Ik ga op reis en Ik ga op reis en Wat ga je doen? Je leert wat een reisverhaal is. Je schrijft er zelf een. Ik ga op reis en Wat ga je doen? Je leert wat een reisverhaal is. Je schrijft er zelf een. Op verkenning tk taalkaart Ik ga op reis en Lees het verhaal van Aymen. 8 augustus 007 - In het vliegtuig Wat

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE.

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. YOU LOVE LIFE. MET JUICE PLUS+ COMPLETE. Je geeft om je uiterlijk en gezondheid. Je wilt goed voor jezelf zorgen met essentiële mineralen en vitaminen. Maar je hebt niet

Nadere informatie

H E T V E R L O R E N G E L D

H E T V E R L O R E N G E L D H E T V E R L O R E N G E L D Personen Evangelieschrijver Vrouw (ze heet Marie) Haar buurvrouwen en vriendinnen; o Willemien o Janny o Sjaan o Sophie (Als het stuk begint, zit de evangelieschrijver op

Nadere informatie