Peugeot Autofinanciering aantrekkelijke financieringsmogelijkheden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Peugeot Autofinanciering aantrekkelijke financieringsmogelijkheden"

Transcriptie

1 Peugeot Autofinanciering aantrekkelijke financieringsmogelijkheden

2

3 Lekker rijden, nergens aan denken Je auto goed financieren: dat scheelt een hoop zorgen. En sparen hoeft ook al niet: bij ons kunt u in een nieuwe Peugeot rijden voordat u het hele aanschafbedrag bij elkaar HEEFT. Wat ook prettig is: u regelt het gewoon in de showroom. Uw voordeel: Voor uw gemak, alles onder één dak Altijd een passend financieringsvoorstel dat bij uw wensen past Altijd aantrekkelijke financieringsaanbiedingen in de Showroom Gratis Overlijdensrisicodekking bij aflopend krediet U bent altijd verzekerd van de beste service en mobiliteit Wij helpen u graag op weg om een keuze te maken Bij financiering via Peugeot Finance kunt u kiezen uit een aflopend krediet of een doorlopend krediet. Voor beide financieringsvormen geldt een minimum totaal kredietbedrag van 1.000,-. Zo werkt een aflopend krediet Bij een aflopend krediet heeft u een vaste looptijd. Zo weet u van tevoren precies wanneer u de financiering heeft afbetaald. Tijdens de looptijd van een aflopend krediet blijft het jaarlijks kostenpercentage ongewijzigd. U kunt het gefinancierde bedrag in zijn geheel aflossen zonder restantbetaling. Of kiezen voor een restantbetaling aan het einde van de looptijd, waardoor u in relatief lage maandbedragen kunt aflossen. Zo werkt een doorlopend krediet Bij een doorlopend krediet ligt alleen het maandelijkse bedrag vast voor rente en aflossing. Het rentepercentage is variabel. U kunt opnemen en extra aflossen naar behoefte. 15 x 5

4 U regelt de financiering gewoon vanuit de showroom Over het regelwerk rond de financiering hoeft u zich niet druk te maken. Een afspraak bij uw bank is niet nodig. U maakt bij uw Peugeotdealer gewoon een keuze uit de financieringsmogelijkheden. En wij doen de rest. U kunt kiezen uit vier aantrekkelijke manieren om uw auto te financieren: Aflopend Krediet Peugeot Betaalplan U betaalt uw auto in (gelijke maandelijkse) termijnen en na de laatste betaling is de auto uw eigendom. De zekerheid van het eigendomsvoorbehoud geeft uw dealer meer moge lijkheid voor het aanbieden van een scherpe financiering. Peugeot Betaalplan met restantbetaling Ook hier betaalt u in termijnen. Alleen lost u de lening niet helemaal af: er blijft een bedrag open aan het eind van de looptijd. Tegen die tijd kunt u óf het restant betalen óf uw auto inruilen. De auto is dan namelijk meestal meer waard. Peugeot Perspectief U rijdt in een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na twee, drie of vier jaar kunt u kiezen: overstappen in een nieuwe Peugeot, in uw huidige Peugeot blijven rijden of uw huidige Peugeot laten overnemen door uw Peugeot-dealer. Ideaal! Kijk voor uitgebreide informatie in de folder van Peugeot Perspectief. Doorlopend Krediet Peugeot Mobiel Krediet U leent bij ons het bedrag voor uw auto en krijgt nog meer financiële speelruimte van ons. U kunt in totaal tot ,- aflossen en opnemen, met een maximum van 500,- per maand. Persoonlijk advies. Uw Peugeot-dealer helpt u graag op weg Uw Peugeot-dealer adviseert u graag en neemt u alle administratieve rompslomp uit handen. Uw aanvraag voor een lening wordt ingediend bij Peugeot Finance, die de aanvraag zal toetsen en beoordelen. Na goedkeuring maakt Peugeot Finance de financieringsovereenkomst op. Deze overeenkomst ligt voor u klaar bij uw dealer als u de auto komt ophalen. Vergeet alleen niet een bewijs van inkomsten mee te nemen (een recente salarisstrook), een bankafschrift met daarop de maandelijkse huur- of hypotheeklasten en een geldige legitimatie. Na controle stuurt u een kopie van deze stukken, samen met de ondertekende financieringsovereenkomst, terug naar Peugeot Finance. Natuurlijk ontvangt u zelf van de dealer ook een kopie van de overeenkomst voor uw administratie.

5 Komt u in aanmerking voor financiering? We zien graag iedereen zorgeloos wegrijden in een nieuwe Peugeot. Wel checken we eerst een paar zaken, voor uw en onze zekerheid. Voorbeeld 1 U bent getrouwd en bent van plan een auto aan te schaffen van ,-. Uw inruilauto is 6.500,- waard en de overige 7.500,- wilt u lenen. U heeft een vaste baan met een netto inkomen van 1.600,-. Om in aanmerking te komen voor krediet beschikt u over een vast of regelmatig inkomen; bent u maximaal 75 jaar (doorlopend krediet); bent u niet ouder dan 80 jaar bij einde looptijd (aflopend krediet); bent u minimaal 18 jaar; bent u Nederlands ingezetene of beschikt u over een permanente verblijfsvergunning; heeft u een geldig legitimatiebewijs. En om te berekenen hoeveel u veilig kunt lenen houden we ook rekening met de hoogte van de inkomsten van uw partner (voor zover van toepassing); de hoogte van uw woonlasten; uw overige financiële verplichtingen; de looptijd van de financiering in verhouding tot de leeftijd van de auto; uw huidige dienstverband. Twee financieringsvoorbeelden Hiernaast vindt u twee voorbeelden van het financiële plaatje rondom de aankoop van een nieuwe Peugeot. Zo weet u wat u ongeveer kunt verwachten. Netto inkomen 1.600,- Woonlasten 350,- Levensonderhoud 950,- Netto besteedbaar inkomen 300,- Voorbeeld 2 U heeft een gezin met twee kinderen en u bent van plan een auto aan te schaffen van ,-. Uw inruilauto is ,- waard en de overige ,- wilt u lenen. U heeft een vaste baan met een netto inkomen van 1.900,-. Uw partner heeft een vast netto inkomen van 1.200,- per maand. Netto inkomen 3.100,- Woonlasten 800,- Lopende leningen 300,- Levensonderhoud 950,- Netto besteedbaar inkomen 1.050,- Het netto besteedbaar inkomen is het bedrag dat u maximaal kunt besteden aan de maandlasten van een lening. In de voorbeelden is rekening gehouden met een bedrag aan levensonderhoud dat u minimaal nodig heeft, afhankelijk van uw gezinssamenstelling. Natuurlijk kan uw persoonlijke situatie hiervan afwijken. U kunt aan de gegeven voorbeelden geen rechten ontlenen.

6 We melden alle leningen bij BKR Peugeot Finance meldt elke overeenkomst bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. BKR verwerkt deze gegevens in het Centraal Krediet Informatiesysteem. Dit om ervoor te zorgen dat niemand te veel leent. Peugeot Finance kijkt welke leningen u heeft lopen, welke leningen u in het verleden probleemloos heeft afgelost en of u betalingsachterstanden heeft. Wij zijn wettelijk verplicht eventuele betalingsachterstanden van meer dan twee maanden te melden bij BKR. Zo berekenen we uw totale kosten van het krediet Het jaarlijks kostenpercentage is een prijsaanduiding voor het krediet. Hierin vindt u alle kosten van het krediet terug. Wanneer u een bedrag van 7.500,- in 48 maanden wilt terug betalen, dan is het maandtarief 190,98 bij het jaarlijks kostenpercentage van 10,7%. De totale kosten van het krediet worden als volgt berekend: het maandtarief keer de looptijd minus het totaal kredietbedrag. In dit voorbeeld zijn de totale kosten van het krediet dus: 190,98 x ,- = 1.667,04. Dit is een voorbeeld van een financiering zonder slottermijn met een vaste rente gedurende de gehele looptijd. Rekenvoorbeelden Contantprijs Aanbetaling /inruil Looptijd in maanden Debetrentevoet Jaarlijks kostenpercentage* Totaal Kredietbedrag Maandbedrag Totaal te betalen bedrag 1 Betaalplan Peugeot ,9% 10,9% 170, ,27 2 Betaalplan met restantbetaling 3 Betaalplan met GMI*** (Peugeot Perspectief) 4 Doorlopend krediet (Mobiel Krediet)** Peugeot ,4% 10,4% 131, ,81 Peugeot ,9% 9,9% 129, ,46 Peugeot 207 SW ,9% 9,9% 200, ,28 Rekenvoorbeelden 1,2 en 3 betreffen aflopend krediet en rekenvoorbeeld 4 betreft doorlopend krediet. Financieringen worden verstrekt door Peugeot Finance, handelsnaam van PSA Finance Nederland B.V. (registratienummer AFM ). Meer informatie en voorwaarden via Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. *Het jaarlijkse kostenpercentage is de wettelijke prijsaanduiding van het krediet. Hierin komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking. Bij Peugeot Perspectief en Peugeot Betaalplan is de rente vast gedurende de looptijd. Bij Mobiel Krediet is de rente variabel en wordt alleen berekend over het uitstaande saldo. **Rente is gedurende de gehele looptijd variabel. Bij de berekening van de looptijd en de totaalprijs van het krediet is ervan uitgegaan dat de rente ongewijzigd blijft en de termijnbedragen noch vervroegd noch vertraagd worden voldaan. ***GMI staat voor Gegarandeerde Minimum Inruilwaarde en is de gegarandeerde slottermijn bij Peugeot Perspectief.

7 Algemene voorwaarden Zekerheden De auto blijft gedurende de looptijd van de financiering eigendom van Peugeot Finance. Na betaling van het bedrag dat u aan Peugeot Finance verschuldigd bent, gaat het volledige eigendom automatisch op u over (eigendomsvoorbehoud). Dit geldt voor alle producten van Peugeot Finance, met uitzondering van de persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening wordt pandrecht gevestigd. Dat wil zeggen dat de auto uw eigendom is, maar dat Peugeot Finance de auto op kan eisen in geval van betalingsachterstand. Bij het doorlopend krediet is er behalve eigendomsvoorbehoud ook pandrecht. Het totale nog door u verschuldigde bedrag is in de volgende gevallen direct door ons opeisbaar: als u twee maanden of langer betalingsachterstand heeft en uw verplichtingen ook na een ingebrekestelling niet nakomt; als u niet meer in Nederland woont of als aannemelijk is dat u binnen enkele maanden niet meer in Nederland woont; als wij bij overlijden gegronde redenen hebben om aan te nemen dat de verplichtingen uit uw financieringsovereenkomst niet meer worden nagekomen; als u in staat van faillissement verkeert; als u de auto niet meer in eigendom heeft; als u bij het aangaan van de financieringsovereenkomst bewust onjuiste informatie heeft verstrekt waardoor uw financieringsaanvraag ten onrechte door ons is goedgekeurd; als ten aanzien van u een wettelijke schuldsanering wordt uitgesproken. In veel gevallen leidt vervroegde opeisbaarheid tot ontbinding van de financieringsovereenkomst. Betalingsachterstand Als er sprake is van een betalingsachterstand, wordt u door ons in gebreke gesteld. Wij zullen u vervolgens als u vanaf dat moment niet betaalt, de wettelijk toegestane vertragingsvergoeding berekenen. Deze vertragingsvergoeding wordt gebaseerd op het jaarlijks kostenpercentage, zoals vermeld in de overeenkomst. Vervroegde aflossing U kunt uw financiering op elk moment geheel of gedeeltelijk aflossen. Afhankelijk van de verstreken looptijd kunnen we hiervoor kosten rekenen. Tegenover deze kosten staat dat u geen rente meer betaalt over het door u afgeloste bedrag. Indien de resterende looptijd langer dan 1 jaar is, zijn de kosten 1% van het openstaande saldo. Indien de resterende looptijd korter dan 1 jaar is, zijn de kosten 0,5% van het openstaande saldo. De verbrekingsvergoeding kan nooit hoger zijn dan de resterende te betalen rente. Bij een renteloze lening zijn er dus geen kosten. Voorbeeld vervroegd aflossen Bij een contract voor 36 maanden waar na 6 maanden 8.000,- openstaat, bedragen de kosten 80,-, namelijk 1% van 8.000,-. Bij een contract voor 36 maanden waar na 30 maanden 1.600,- openstaat, bedragen de kosten 8,-, namelijk 0,5% van 1.600,-. De hierboven beschreven vervroegde aflossingsregeling is van toepassing op alle Peugeot Finance producten met uitzondering van het doorlopend krediet. Met het doorlopend krediet kunt u altijd kosteloos geheel of gedeeltelijk vervroegd aflossen. Verzekering U bent (wettelijk) verplicht een WA-verzekering af te sluiten. U bent vrij in de keuze bij welke verzekeringsmaatschappij u deze verzekering wenst af te sluiten. Peugeot kan u een unieke, zeer uitgebreide Peugeotauto verzekering aanbieden. Voor meer informatie neemt u contact op met Peugeot Assurance via (lokaal tarief). Extra zekerheid: overlijdensrisicoverzekering Bij aflopend krediet biedt Peugeot Finance u een extra zekerheid. Bij overlijden van de kredietnemer wordt de nog uitstaande schuld tot een maximum bedrag van ,- kwijtgescholden. Voorwaarde is wel dat de kredietnemer bij het sluiten van de overeenkomst nog geen 60 jaar is en dat de auto niet (mede) ter uitoefening van beroep of bedrijf gebruikt wordt. Deze risicodekking is voor u een extra zekerheid, die u geen cent extra kost. Let op: deze verzekering geldt niet bij een doorlopend krediet. KlachteN- en geschillenprocedure De medewerkers van Peugeot Finance zullen er alles aan doen om uw financiering volledig zorgeloos te laten verlopen. En we vinden het van essentieel belang dat u tevreden bent. Maar heeft u desondanks een klacht over ons of een van onze verbonden bemiddelaars? Dan kunt u deze schriftelijk indienen bij Peugeot Finance. U kunt uw brief sturen naar: Peugeot Finance, Postbus 221, 3000 AE Rotterdam. Of stuur een naar Zodra wij uw klacht hebben ontvangen, proberen wij deze binnen zeven werkdagen voor u op te lossen. Mocht de aard van uw klacht zodanig zijn dat de oplossing meer dan zeven werkdagen duurt, ontvangt u van ons binnen zeven dagen een schriftelijke ontvangstbevestiging waarin wij aangeven binnen welke termijn wij verwachten uw klacht te kunnen oplossen. Wij zullen in ieder geval alles in het werk stellen om uw klacht binnen zes weken op te lossen. Is uw klacht niet naar tevredenheid opgelost (blijvend geschil), dan kunt u uw klacht indienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFid). U kunt dit klachtenloket bereiken via internet (www.kifid.nl) en telefoon (0900FKLACHT ofwel ). Adresgegevens Peugeot Finance Goudsesingel 136, 3011 KD Rotterdam Correspondentieadres: Postbus 221, 3000 AE Rotterdam Telefoon ( 0,35 per gesprek) Fax +31 (0) AFM-inschrijving Peugeot Finance* is als vergunninghouder inzake financiële dienstverlening ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam onder nummer Financiële dienstverlening van Peugeot Finance omvat lease, financieringen en verzekeringen. Aan de inhoud, tarieven en bedragen in dit prospectus kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. *Peugeot Finance is een handelsnaam van PSA Finance Nederland B.V.

8 Peugeot Finance Goudsesingel KD Rotterdam Telefoon: ( 0,35 per gesprek)

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET.

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET. BIJ

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN CITROËN Autofinanciering AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN Uw auto goed financieren, dat scheelt een hoop zorgen. En sparen voor uw nieuwe auto hoeft niet. Bij

Nadere informatie

Uw auto financieren? Dat doet u bij Alpha Credit Nederland

Uw auto financieren? Dat doet u bij Alpha Credit Nederland Uw auto financieren? Dat doet u bij Alpha Credit Nederland Huurkoop 2 Persoonlijke lening 4 Doorlopend krediet 6 Financieren van a tot z 8 Zeg maar wat u wilt weten 10 Goed om te weten 12 We brengen uw

Nadere informatie

Uw auto financieren? Dat doet u bij Alpha Credit Nederland

Uw auto financieren? Dat doet u bij Alpha Credit Nederland Uw auto financieren? Dat doet u bij Alpha Credit Nederland Huurkoop 2 Persoonlijke lening 4 Doorlopend krediet 6 Financieren van a tot z 8 Zeg maar wat u wilt weten 10 Goed om te weten 12 We brengen uw

Nadere informatie

Met Alpha Credit Nederland uw favoriete auto binnen handbereik! De autofinancierder van Nederland

Met Alpha Credit Nederland uw favoriete auto binnen handbereik! De autofinancierder van Nederland Met Alpha Credit Nederland uw favoriete auto binnen handbereik! De autofinancierder van Nederland 1 Uw favoriete auto binnen handbereik 4 Huurkoop 6 Persoonlijke lening 8 Doorlopend krediet 10 Financieren

Nadere informatie

Rijplezier met Renault Zeker en op maat gefinancierd. Particulier

Rijplezier met Renault Zeker en op maat gefinancierd. Particulier Rijplezier met Zeker en op maat gefinancierd Particulier Hartelijk dank voor uw interesse in een financiering op maat bij Financial Services. Deze algemene brochure biedt u meer inzicht in wie Financial

Nadere informatie

JE AUTO FINANCIEREN? DAT DOE JE MET AUTOWEEK. Doorlopend krediet/huurkoop. Financieringen. 15 x 5

JE AUTO FINANCIEREN? DAT DOE JE MET AUTOWEEK. Doorlopend krediet/huurkoop. Financieringen. 15 x 5 15 x 5 JE AUTO FINANCIEREN? DAT DOE JE MET AUTOWEEK Doorlopend krediet/huurkoop Financieringen We brengen je favoriete auto binnen handbereik Je hebt hem gevonden: de auto die aan al je wensen en eisen

Nadere informatie

We brengen uw favoriete auto binnen handbereik

We brengen uw favoriete auto binnen handbereik We brengen uw favoriete auto binnen handbereik Uw favoriete auto toch bereikbaar, ook als u niet over het hele bedrag beschikt. U hebt hem gevonden: de auto die aan al uw eisen en wensen voldoet. Nu het

Nadere informatie

Nissan Financial Services. Rijplezier met Nissan

Nissan Financial Services. Rijplezier met Nissan Financial Services Rijplezier met en op maat gefinancierd Financial Services Dé financieringsmaatschappij voor NISSAN rijdend Nederland Hartelijk dank voor uw interesse in een financiering op maat van

Nadere informatie

Met Alpha Credit Nederland uw favoriete auto binnen handbereik! De autofinancierder van Nederland

Met Alpha Credit Nederland uw favoriete auto binnen handbereik! De autofinancierder van Nederland Met Alpha Credit Nederland uw favoriete auto binnen handbereik! De autofinancierder van Nederland Uw favoriete auto binnen handbereik 4 Huurkoop 6 Persoonlijke lening 8 Doorlopend krediet 10 Financieren

Nadere informatie

Geld lenen FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl

Geld lenen FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl Geld lenen FINANCIERINGEN BV Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl www.defam.nl Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomauto gevonden, een nieuwe keuken aanschaffen,

Nadere informatie

Geld lenen FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl

Geld lenen FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl Geld lenen FINANCIERINGEN BV Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl www.defam.nl Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomauto gevonden, een nieuwe keuken aanschaffen,

Nadere informatie

Kredietprospectus. Doorlopend Krediet Niet-doorlopend Krediet

Kredietprospectus. Doorlopend Krediet Niet-doorlopend Krediet Kredietprospectus Doorlopend Krediet Niet-doorlopend Krediet versie 01072010 Versie 241108 Prospectus Inhoudsopgave 1. Algemene inleiding 2. Aflopend Krediet (niet doorlopend krediet) 2.1. De financieringsaanvraag

Nadere informatie

Inleiding. Bedrijfsgegevens RCI Financial Services

Inleiding. Bedrijfsgegevens RCI Financial Services Inleiding Dit prospectus geeft uitgebreid informatie over de consumptieve kredieten van RCI Financial Services B.V. h.o.d.n. Renault Financial Services, Renault Business Finance, Nissan Financial Services

Nadere informatie

Prospectus Doorlopend Krediet Niet-doorlopend Krediet versie 241108

Prospectus Doorlopend Krediet Niet-doorlopend Krediet versie 241108 Prospectus Doorlopend Krediet Niet-doorlopend Krediet versie 241108 Versie 241108 Prospectus Inhoudsopgave 1. Algemene inleiding 2. Aflopend Krediet 2.1. De financieringsaanvraag 2.2. De afwikkeling 2.3.

Nadere informatie

Prospectus. Consumptief Krediet. April 2011. De Nederlandse Voorschotbank B.V. Postbus 855 1000 AW Amsterdam Entrada 600 1096 ET Amsterdam

Prospectus. Consumptief Krediet. April 2011. De Nederlandse Voorschotbank B.V. Postbus 855 1000 AW Amsterdam Entrada 600 1096 ET Amsterdam De Nederlandse Voorschotbank B.V. Postbus 855 1000 AW Amsterdam Entrada 600 1096 ET Amsterdam t. 020 312 52 00 f. 020 312 54 11 e. info@denederlandsevoorschotbank.nl i. www.denederlandsevoorschotbank.nl

Nadere informatie

Prospectus ABN AMRO Doorlopend Krediet

Prospectus ABN AMRO Doorlopend Krediet Prospectus ABN AMRO Doorlopend Krediet De flexibele leenoplossing van ABN AMRO Consumer Finance Waarom deze prospectus ABN AMRO Consumer Finance N.V. hierna te noemen ABN AMRO Consumer Finance is een financiële

Nadere informatie

Santander Consumer Finance Benelux B.V. Prospectus Persoonlijke Lening

Santander Consumer Finance Benelux B.V. Prospectus Persoonlijke Lening B.V. Prospectus Persoonlijke Lening Wie zijn wij? B.V. is een onafhankelijke financieringsmaatschappij die u een uitgebreid pakket aan diensten biedt rond financiering en leasing, gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Prospectus Consumptief Krediet

Prospectus Consumptief Krediet April 2011 Prospectus Consumptief Krediet Inhoud Doel van deze prospectus 3 1. De financieringsvormen van 4 De Nederlandse Voorschotbank 2. De aanvraagprocedure 5 Beoordeling van de aanvraag 5 Inkomsten

Nadere informatie

Inhoud. Credivance maakt lenen persoonlijk. Verantwoord lenen en leenvormen. Flexibel Plan. Persoonlijk Plan. Van aanvraag tot lening

Inhoud. Credivance maakt lenen persoonlijk. Verantwoord lenen en leenvormen. Flexibel Plan. Persoonlijk Plan. Van aanvraag tot lening Inhoud Credivance maakt lenen persoonlijk........................... 3 Verantwoord lenen en leenvormen............................. 5 Flexibel Plan.............................................................

Nadere informatie

Prospectus en overige productinformatie Huurkoop en Particuliere Lease

Prospectus en overige productinformatie Huurkoop en Particuliere Lease Prospectus en overige productinformatie Huurkoop en Particuliere Lease Inhoudsopgave pag. InterBank, de juiste keuze voor uw lening 3 InterBank op internet 4 Uw adviseur 4 PROSPECTUS 5 Prospectus Huurkoop

Nadere informatie

WOZ-krediet PLUS BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 07 F (030) 659 65 24 E info@defamplus.nl. www.defamplus.nl

WOZ-krediet PLUS BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 07 F (030) 659 65 24 E info@defamplus.nl. www.defamplus.nl WOZ-krediet PLUS BV Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 07 F (030) 659 65 24 E info@defamplus.nl www.defamplus.nl Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomkeuken gevonden, het huis verbouwen,

Nadere informatie

36-7514-426 C/0507. Prospectus en overige productinformatie Persoonlijke Lening

36-7514-426 C/0507. Prospectus en overige productinformatie Persoonlijke Lening 36-7514-426 C/0507 Prospectus en overige productinformatie Persoonlijke Lening Inhoudsopgave pag. InterBank, de juiste keuze voor uw lening 3 InterBank op internet 4 Uw adviseur 4 PROSPECTUS 5 Prospectus

Nadere informatie

Prospectus Consumptief Krediet

Prospectus Consumptief Krediet April 2010 Prospectus Consumptief Krediet Inhoud Doel van deze prospectus 3 1. De financieringsvormen van 4 De Nederlandse Voorschotbank 2. De aanvraagprocedure 5 Beoordeling van de aanvraag 5 Inkomsten

Nadere informatie

Geld lenen. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 00 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl

Geld lenen. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 00 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl Geld lenen F L E X Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 00 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl www.defam.nl Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomauto gevonden, een nieuwe keuken aanschaffen,

Nadere informatie

Prospectus en overige productinformatie Persoonlijke Lening

Prospectus en overige productinformatie Persoonlijke Lening Prospectus en overige productinformatie Persoonlijke Lening Inhoudsopgave pag. InterBank, de juiste keuze voor uw lening 3 InterBank op internet 4 Uw adviseur 4 PROSPECTUS 5 Prospectus Persoonlijke Lening

Nadere informatie

PROSPECTUS HUURKOOP EN PARTICULIERE LEASE

PROSPECTUS HUURKOOP EN PARTICULIERE LEASE PROSPECTUS HUURKOOP EN PARTICULIERE LEASE INHOUDSOPGAVE PAG. 1 Waarom deze prospectus? 2 2 Verantwoord lenen bij InterBank 2 2.1 InterBank op internet 3 2.2 Uw adviseur 3 3 Prospectus huurkoop consumptief

Nadere informatie

36-7514-430 B/0507. Prospectus en overige productinformatie PlusKrediet

36-7514-430 B/0507. Prospectus en overige productinformatie PlusKrediet 36-7514-430 B/0507 Prospectus en overige productinformatie PlusKrediet Inhoudsopgave pag. InterBank, de juiste keuze voor uw lening 3 Uw adviseur 4 PROSPECTUS 4 Prospectus PlusKrediet 5 Belangrijkste kenmerken

Nadere informatie

Kies voor een krediet dat bij u past. Altijd een lening op maat

Kies voor een krediet dat bij u past. Altijd een lening op maat Kies voor een krediet dat bij u past Altijd een lening op maat Inhoud U en uw lening...03 Welkom bij Credivance...03 Drie heldere leenvormen...04 Doorlopend Krediet...05 WOZ-krediet...05 Persoonlijke Lening...06

Nadere informatie