DEFAM. Uw heldere keuze.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEFAM. Uw heldere keuze."

Transcriptie

1 DEFAM. Uw heldere keuze. Bij DEFAM kunt u terecht voor alle consumptief kredietvormen, waarmee u kunt doen wat u graag wílt doen. Een consumptief krediet is bij DEFAM gemakkelijk en snel geregeld. Bovendien bieden wij aantrekkelijke rentepercentages. En omdat uw financiën een privé-aangelegenheid zijn, gaan wij zeer discreet met uw krediet om. Voor welke vorm u ook kiest, bij DEFAM bent u er zeker van dat u onbezorgd kunt gaan genieten van uw aanschaf. DEFAM: uw heldere keuze voor een consumptief krediet! Postbus CD Bunnik Telefoon (030) Fax (030) ,042003

2 Geld lenen DEFAM. Uw heldere keuze.

3

4 Consumptief Krediet Uw droomauto gevonden, een nieuwe keuken aanschaffen, het huis verbouwen, de wasmachine is aan vervanging toe, een wereldreis maken... Bijna iedereen heeft wensen te vervullen. Maar vaak weerhoudt de huidige financiële situatie mensen ervan deze wensen om te zetten in werkelijkheid. Een optie is dan te gaan sparen. Maar dat duurt vaak erg lang. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om daar niet op te wachten en uw uitgave te financieren. Financieren is dé oplossing als u nu al wilt genieten van uw aanschaf, maar het geld op dit moment niet beschikbaar heeft. Als u een bedrag leent, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat alles goed geregeld is. DEFAM is dan uw heldere keuze! DEFAM Flex, onderdeel van Fortis Bank (Nederland) N.V., biedt u uitstekende financieringsmogelijkheden die gemakkelijk en snel te regelen zijn. U bent daarbij verzekerd van een scherpe rente. Door onze jarenlange ervaring weten wij bovendien hoe belangrijk vertrouwelijkheid is. U kunt er bij DEFAM op rekenen dat er altijd discreet wordt omgegaan met uw financiering. Tot slot werkt DEFAM Flex uitsluitend met professionele assurantie- en financieringstussenpersonen. En dat geeft u de zekerheid van deskundig advies. Een financiering op maat Bij DEFAM Flex kunt u terecht voor verschillende consumptief kredietproducten. Voor welk krediet u het best kunt kiezen, is afhankelijk van uw bestedingsdoel. Wilt u bijvoorbeeld een auto kopen? Of wilt u extra financiële armslag hebben voor (on)verwachte uitgaven? DEFAM Flex biedt de volgende drie kredietvormen: Doorlopend Krediet Rente Krediet Persoonlijke Lening Het Doorlopend Krediet is vooral geschikt als u over extra geld wilt beschikken wanneer u maar wilt. Met het Doorlopend Krediet gaat dit heel gemakkelijk. Ook het Rente Krediet is bedoeld voor mensen die flexibel over extra geld willen beschikken. Het verschil met het Doorlopend Krediet is dat het Rente Krediet de eerste vijf jaar geen aflossing kent. Daardoor profiteert u van lagere maandlasten. U betaalt de eerste vijf jaar alleen de rente over het geleende bedrag. Tot slot de Persoonlijke Lening. Deze lening is vooral geschikt als u een duurzame aankoop wilt doen en de looptijd van de financiering wilt afstemmen op de (economische) levensduur van de aanschaf. Op de volgende pagina s leggen we uit wat de verschillende kredietvormen inhouden en hoe ze werken.

5 Doorlopend Krediet Wilt u graag extra financiële armslag hebben, dan is het Doorlopend Krediet een goede keuze. Een Doorlopend Krediet betekent namelijk optimale flexibiliteit in uw financiën! Hoe werkt het? Het Doorlopend Krediet werkt heel gemakkelijk. U bespreekt met uw adviseur over welk bedrag u wilt beschikken en aan de hand daarvan wordt de kredietlimiet vastgesteld. De kredietlimiet is minimaal s 2.250,- en maximaal s ,-. Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd financiële reserve: het geld dat u op een bepaald moment nodig heeft, kunt u opnemen tot aan de kredietlimiet. U betaalt het opgenomen bedrag in gedeelten terug, samen met de rente over dit bedrag. Afgeloste bedragen kunt u vervolgens meteen weer opnemen. De looptijd is afhankelijk van de bedragen die u opneemt en aflost. Absolute vrijheid in lenen: opnemen, aflossen en weer opnemen zoals het u uitkomt! Maandtermijn en rente U betaalt een maandtermijn, bestaande uit een aflossingsdeel en een rentedeel. De maandtermijn bedraagt 2% van de afgesproken kredietlimiet dan wel 2% van het ten hoogste opgenomen saldo, beiden met een minimum van s 45,-. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. Het rentetarief is variabel. Als de rente wijzigt, dan wijzigt de looptijd van uw Doorlopend Krediet. Uw maandtermijn blijft dezelfde. Wilt u uw Doorlopend Krediet sneller aflossen dan met de afgesproken maandtermijnen, dan kan dat boetevrij. De maandtermijnen worden via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. U heeft er dus geen omkijken naar. En dat is wel zo gemakkelijk. Rekeningafschriften U ontvangt iedere maand een rekeningafschrift met de status van uw Doorlopend Krediet. Hierop staan onder andere de afgesproken kredietlimiet, de maandtermijn, het huidige rentepercentage, hoeveel uw saldo bedraagt en hoeveel u nog kunt opnemen. Bovendien kunt u uw saldo ook altijd opvragen bij uw adviseur. Geld opnemen Wilt u geld opnemen van uw Doorlopend Krediet, dan gebruikt u hiervoor opnameformulieren. Naast informatie over de status van uw krediet bevat elk rekeningafschrift een opnameformulier. Nadat DEFAM het opnameformulier heeft ontvangen, wordt het bedrag direct op uw eigen rekening gestort.

6 Rente Krediet Over extra geld beschikken wanneer u wilt en tegelijkertijd profiteren van lagere maandlasten. Dat is het Rente Krediet! Het Rente Krediet is een variant op het Doorlopend Krediet. Ook bij het Rente Krediet spreekt u met uw adviseur af over hoeveel geld u wilt beschikken: de kredietlimiet. U kunt geld opnemen tot aan deze limiet. Het verschil met het Doorlopend Krediet is dat u nu niets aflost gedurende de eerste vijf jaar. We noemen het Rente Krediet dan ook wel aflossingsvrij doorlopend krediet. Een groot voordeel van het Rente Krediet zijn de lagere maandlasten. Pas na vijf jaar bekijkt DEFAM of u maandelijks moet gaan aflossen. Financiële ruimte en toch lage maandlasten? Het Rente Krediet. Hoe werkt het? Samen met uw adviseur bepaalt u wat uw kredietlimiet wordt. Het kredietbedrag is bij een Rente Krediet minimaal s 6.500,- en maximaal s ,-. Bij het Rente Krediet lost u de eerste vijf jaar niets af. U betaalt alleen de rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. Dat wil zeggen dat u te maken heeft met een laag maandbedrag en dat maakt het Rente Krediet erg aantrekkelijk. In principe wordt na vijf jaar bezien of u maandelijks moet gaan aflossen of niet. Maandtermijn en rente Al naar gelang uw wensen en mogelijkheden wordt het Rente Krediet na vijf jaar ofwel verlengd, ofwel afgelost via maandelijkse termijnen. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u. Wordt uw Rente Krediet verlengd, dan blijft u alleen rente over het opgenomen bedrag betalen. Gaat u maandelijks aflossen, dan wordt uw nieuwe maandtermijn, in overleg met u, op bijvoorbeeld 2% van de kredietlimiet vastgesteld. Op dat moment wordt ook de theoretische looptijd voor u berekend. De maandtermijnen worden via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. U heeft er geen omkijken naar. En dat is wel zo gemakkelijk. De rente die u betaalt is variabel. Als het rentetarief verandert, dan verandert ook uw maandtermijn. Wilt u extra aflossen, dan kan dat boetevrij. Rekeningafschriften Iedere maand ontvangt u een rekeningafschrift van DEFAM. Hierop vindt u de status van uw Rente Krediet: onder andere de afgesproken kredietlimiet, de maandtermijn, het huidige rentepercentage, hoeveel uw saldo bedraagt en hoeveel u nog kunt opnemen. U kunt uw saldo ook altijd opvragen bij uw adviseur. Geld opnemen U gebruikt opnameformulieren om geld op te nemen van uw Rente Krediet. Elk rekeningafschrift bevat, naast informatie over de status van uw krediet, een opnameformulier. Wanneer DEFAM het opnameformulier heeft ontvangen, wordt het geld meteen op uw rekening gestort.

7 Persoonlijke Lening Een Persoonlijke Lening is de juiste financiering voor u als u een grote aankoop wilt doen, maar niet direct over het benodigde geld beschikt. Hierbij kunt u denken aan aankopen als een nieuwe auto, een boot of een caravan. In tegenstelling tot een Doorlopend Krediet en een Rente Krediet leent u nu een bedrag ineens. Hoe werkt het? U bespreekt met uw adviseur wat u wilt gaan aanschaffen (of doen) en hoeveel geld u daarvoor nodig heeft. De hoogte van het bedrag hangt af van uw wensen en mogelijkheden en kan variëren van s 2.250,- tot maximaal s ,-. Ook stelt u samen met uw adviseur de looptijd vast (minimaal 12, maximaal 60 maanden). Voor kredieten die bestemd zijn voor woningverbetering, stacaravans en pleziervaartuigen worden op individuele basis looptijden tot maximaal 120 maanden gehanteerd. Het verschil tussen de Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet is met name de looptijd: bij de Persoonlijke Lening staat de looptijd vast en tijdens die looptijd blijft de rente gelijk. U weet dus van tevoren precies waar u aan toe bent. Wilt u uw Persoonlijke Lening eerder (geheel of gedeeltelijk) aflossen dan is dit uiteraard mogelijk. DEFAM is dan wel genoodzaakt u een vergoeding in rekening te brengen. Hoe dit berekend wordt, kunt u terugvinden in de Prospectus die verkrijgbaar is bij uw adviseur. De zekerheid van een vaste rente en looptijd. Maandtermijn en rente U betaalt het geleende bedrag terug via gelijke maandelijkse termijnen. Deze termijnen zijn gebaseerd op de looptijd van de lening. Hoe langer de looptijd, hoe minder u per maand aflost en andersom. Ook betaalt u een deel kredietvergoeding, oftewel: rente over het geleende bedrag. Deze rente staat gedurende de gehele looptijd vast. De terugbetaling gebeurt via automatische incasso van uw lopende rekening. U heeft er dus geen omkijken naar. En dat is wel zo gemakkelijk! Aan het einde van de looptijd, heeft u de volledige lening afgelost.

8 Tot slot Beoordeling U komt in beginsel in aanmerking voor een financiering bij DEFAM indien u: beschikt over inkomen uit een vast dienstverband; Nederlands ingezetene bent en/of beschikt over een permanente verblijfsvergunning; een geldige legitimatie en/of verblijfsvergunning kunt overleggen; uw inkomen kunt aantonen (bijvoorbeeld door een recente, originele loonstrook); niet jonger dan 24 jaar bent en niet ouder dan: - 59 jaar (Doorlopend Krediet); - 55 jaar (Rente Krediet); - 64 jaar (Persoonlijke Lening). BKR DEFAM is als deelnemer aangesloten bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. Het doel van het BKR is onder meer overkreditering van kredietnemers voorkomen en risico s voor kredietgevers beperken. Het BKR registreert gegevens van personen die een financiering zijn aangegaan. Deelnemers van het BKR zijn verplicht iedere kredietaanvraag te toetsen en de bij hen afgesloten overeenkomsten en eventuele achterstanden, groter dan twee maanden, te melden bij het BKR. Procedure: in zeven stappen naar een Consumptief Krediet Een Doorlopend Krediet, Rente Krediet en Persoonlijke Lening zijn bij DEFAM Flex gemakkelijk af te sluiten. In onderstaand stappenplan ziet u hoe dit in zijn werk gaat. 1. In overleg met uw adviseur bepaalt u de kredietvorm en de hoogte van het gewenste krediet. 2. U vult samen met uw adviseur het aanvraagformulier in dat vervolgens direct wordt verzonden aan DEFAM. 3. DEFAM beoordeelt uw aanvraag aan de hand van onder meer uw inkomsten-lastenverhouding en een BKR-toetsing. 4. U krijgt via uw adviseur bericht over de uitslag van de beoordeling. 5. Uw adviseur stelt bij goedkeuring het contract op en stuurt dit samen met de benodigde stukken naar DEFAM. 6. DEFAM controleert het contract en de stukken. 7. U kunt beschikken over uw geld. Meer informatie Uw adviseur vertelt u graag meer over de verschillende kredietvormen en voorwaarden van DEFAM. En natuurlijk kan hij of zij u uitstekend adviseren over de voor u meest geschikte kredietvorm. Ook is bij uw adviseur een gratis Prospectus verkrijgbaar met wettelijke voorschriften, voorwaarden en de meest actuele tarieven van de kredietvormen.

DEFAM. Uw heldere keuze.

DEFAM. Uw heldere keuze. DEFAM. Uw heldere keuze. Bij DEFAM kunt u terecht voor alle consumptief kredietvormen, waarmee u kunt doen wat u graag wílt doen. Een consumptief krediet is bij DEFAM gemakkelijk en snel geregeld. Bovendien

Nadere informatie

Geld lenen. DEFAM. Uw heldere keuze.

Geld lenen. DEFAM. Uw heldere keuze. Geld lenen DEFAM. Uw heldere keuze. Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomauto gevonden, een nieuwe keuken aanschaffen, het huis verbouwen, de wasmachine vervangen, een wereldreis maken. Bijna

Nadere informatie

Geld lenen FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl

Geld lenen FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl Geld lenen FINANCIERINGEN BV Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl www.defam.nl Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomauto gevonden, een nieuwe keuken aanschaffen,

Nadere informatie

Geld lenen. DEFAM. Uw heldere keuze.

Geld lenen. DEFAM. Uw heldere keuze. Geld lenen DEFAM. Uw heldere keuze. Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomauto gevonden, een nieuwe keuken aanschaffen, het huis verbouwen, de wasmachine vervangen, een wereldreis maken. Bijna

Nadere informatie

Geld lenen FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl

Geld lenen FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl Geld lenen FINANCIERINGEN BV Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl www.defam.nl Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomauto gevonden, een nieuwe keuken aanschaffen,

Nadere informatie

Geld lenen. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 00 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl

Geld lenen. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 00 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl Geld lenen F L E X Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 00 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl www.defam.nl Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomauto gevonden, een nieuwe keuken aanschaffen,

Nadere informatie

WOZ-krediet PLUS BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 07 F (030) 659 65 24 E info@defamplus.nl. www.defamplus.nl

WOZ-krediet PLUS BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 07 F (030) 659 65 24 E info@defamplus.nl. www.defamplus.nl WOZ-krediet PLUS BV Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 07 F (030) 659 65 24 E info@defamplus.nl www.defamplus.nl Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomkeuken gevonden, het huis verbouwen,

Nadere informatie

Inhoud. Credivance maakt lenen persoonlijk. Verantwoord lenen en leenvormen. Flexibel Plan. Persoonlijk Plan. Van aanvraag tot lening

Inhoud. Credivance maakt lenen persoonlijk. Verantwoord lenen en leenvormen. Flexibel Plan. Persoonlijk Plan. Van aanvraag tot lening Inhoud Credivance maakt lenen persoonlijk........................... 3 Verantwoord lenen en leenvormen............................. 5 Flexibel Plan.............................................................

Nadere informatie

Uw auto financieren? Dat doet u bij Alpha Credit Nederland

Uw auto financieren? Dat doet u bij Alpha Credit Nederland Uw auto financieren? Dat doet u bij Alpha Credit Nederland Huurkoop 2 Persoonlijke lening 4 Doorlopend krediet 6 Financieren van a tot z 8 Zeg maar wat u wilt weten 10 Goed om te weten 12 We brengen uw

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Bent u op zoek naar een geschikte lening van DEFAM of wilt u een lening aanvragen? Maak dan een

Nadere informatie

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt wonen zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Credivance. Méér dan krediet. Bent u op zoek naar een passende finacieringsoplossing om uw woonwensen te realiseren? Zoekt u een goed

Nadere informatie

Met Alpha Credit Nederland uw favoriete auto binnen handbereik! De autofinancierder van Nederland

Met Alpha Credit Nederland uw favoriete auto binnen handbereik! De autofinancierder van Nederland Met Alpha Credit Nederland uw favoriete auto binnen handbereik! De autofinancierder van Nederland Uw favoriete auto binnen handbereik 4 Huurkoop 6 Persoonlijke lening 8 Doorlopend krediet 10 Financieren

Nadere informatie

JE AUTO FINANCIEREN? DAT DOE JE MET AUTOWEEK. Doorlopend krediet/huurkoop. Financieringen. 15 x 5

JE AUTO FINANCIEREN? DAT DOE JE MET AUTOWEEK. Doorlopend krediet/huurkoop. Financieringen. 15 x 5 15 x 5 JE AUTO FINANCIEREN? DAT DOE JE MET AUTOWEEK Doorlopend krediet/huurkoop Financieringen We brengen je favoriete auto binnen handbereik Je hebt hem gevonden: de auto die aan al je wensen en eisen

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud 5 Welkom DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. 6 Onze leningen Persoonlijke Lening Doorlopend Krediet WOZ-Krediet Bent u op zoek naar

Nadere informatie

We brengen uw favoriete auto binnen handbereik

We brengen uw favoriete auto binnen handbereik We brengen uw favoriete auto binnen handbereik Uw favoriete auto toch bereikbaar, ook als u niet over het hele bedrag beschikt. U hebt hem gevonden: de auto die aan al uw eisen en wensen voldoet. Nu het

Nadere informatie

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt rijden zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u uw auto of motor financieren met een lening van Alpha Credit Nederland?

Nadere informatie

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt rijden zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u uw auto of motor financieren met een lening van Alpha Credit Nederland?

Nadere informatie

Kies voor een krediet dat bij u past. Altijd een lening op maat

Kies voor een krediet dat bij u past. Altijd een lening op maat Kies voor een krediet dat bij u past Altijd een lening op maat U en uw lening Een nieuwe auto. Een dakkapel. Een wereldreis. Wilt u uw wensen vervullen, maar heeft u het geld er niet voor? Dan kan een

Nadere informatie

Het Doorlopend Krediet

Het Doorlopend Krediet Het Doorlopend Krediet zodat u extra financiële armslag heeft Wilt u graag wat extra financiële armslag? Dan is het Doorlopend Krediet van DEFAM geschikt voor u. U bepaalt zelf waar u het krediet voor

Nadere informatie

Prospectus Crediam Lenen

Prospectus Crediam Lenen Prospectus Crediam Lenen Prospectus 1 Wat extra ruimte is wel zo prettig. Ook financieel. Voor geplande of juist onverwachtse uitgaven. Want wat is er vervelender dan dat u juist op dát moment geen geld

Nadere informatie

De Persoonlijke Lening

De Persoonlijke Lening De Persoonlijke Lening zodat u zonder zorgen die grote aankoop kunt doen Staat u op het punt om een grote aankoop te doen? Met een Persoonlijke Lening van DEFAM beschikt u in één keer over een vast bedrag.

Nadere informatie

Flexibel. Finata Flexibele Leningen. Doorlopend geld achter de hand. Doorlopend Krediet. Variabel Doorlopend Krediet.

Flexibel. Finata Flexibele Leningen. Doorlopend geld achter de hand. Doorlopend Krediet. Variabel Doorlopend Krediet. Finata Flexibele Leningen Flexibel Doorlopend geld achter de hand Doorlopend Krediet Variabel Doorlopend Krediet Combi Krediet Behouden Vaart Hypotheek Finata is onderdeel van InterBank Doorlopend geld

Nadere informatie

Het Doorlopend Krediet

Het Doorlopend Krediet Het Doorlopend Krediet zodat u extra financiële armslag heeft Wilt u graag wat extra financiële armslag? Dan is het Doorlopend Krediet van DEFAM geschikt voor u. U bepaalt zelf waar u het krediet voor

Nadere informatie

Het Doorlopend Krediet

Het Doorlopend Krediet Het Doorlopend Krediet zodat u extra financiële armslag heeft Wilt u graag wat extra financiële armslag? Dan is het Doorlopend Krediet van DEFAM geschikt voor u. U bepaalt zelf waar u het krediet voor

Nadere informatie

FD0578 0305(i) Leningen

FD0578 0305(i) Leningen FD0578 0305(i) Leningen Bij OHRA houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u direct waar u aan

Nadere informatie

Prospectus Consumptief krediet

Prospectus Consumptief krediet Prospectus Consumptief krediet Juni 2005 I N H O U D Doel van deze prospectus 2 1. De financieringsvormen van Ribank 3 2. De aanvraagprocedure 3 Beoordeling van de aanvraag 3 Inkomsten en lasten 4 Bureau

Nadere informatie

Het juiste krediet voor uw groene wensen

Het juiste krediet voor uw groene wensen Het juiste krediet voor uw groene wensen Wat vindt u waar? In deze brochure leest u alles wat u moet weten over de groene lening van GreenLoans. Klik op de link van uw keuze en lees meer. 1 2 3 4 Daarom

Nadere informatie

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen fre.ifpk.01-04-15 Freo Specialist in online lenen Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden

Nadere informatie

Het WOZ-krediet. zodat uw woonwensen werkelijkheid worden

Het WOZ-krediet. zodat uw woonwensen werkelijkheid worden Het WOZ-krediet zodat uw woonwensen werkelijkheid worden Heeft u een koopwoning? Dan kunt u bij DEFAM het WOZ-krediet aanvragen. Dit is een voordelig krediet waarmee u uw woonwensen kunt realiseren. U

Nadere informatie

36-7514-424 B/1006. Prospectus en overige productinformatie Huurkoop en Particuliere Lease

36-7514-424 B/1006. Prospectus en overige productinformatie Huurkoop en Particuliere Lease 36-7514-424 B/1006 Prospectus en overige productinformatie Huurkoop en Particuliere Lease Inhoudsopgave pag. InterBank, de juiste keuze voor uw lening 3 InterBank op internet 4 Uw adviseur 4 PROSPECTUS

Nadere informatie