Someren-Eind, Boerenkamplaan 127

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Someren-Eind, Boerenkamplaan 127"

Transcriptie

1 Someren-Eind, Boerenkamplaan 127 Bijzonder gunstig geprijsde goed onderhouden vrijstaande woning met aanleunwoning, garage/carport en mooi aangelegde tuin. De hoofdwoning is circa 450 m3 groot en heeft o.a. een royale keuken, een sfeervolle woonkamer en drie slaapkamers op de 1 ste verdieping. De aanleunwoning heeft haar eigen voorzieningen met o.a. een woonkamer/open keuken, een badkamer en een slaapkamer. Deze aanleunwoning is overigens ook prima geschikt te maken als kantoor- of praktijkruimte. Kortom: een woning met mogelijkheden. Inhoud circa perceelsoppervlakte Aanvaarding Vraagprijs : 636 m3 : circa 735 m2 : in overleg : ,= kosten koper

2

3 INDELING Begane grond: Een beklinkerd pad geeft toegang tot de voordeur en vervolgens de hal van de woning. Hal In de hal vindt u een tegelvloer, de wanden zijn voorzien van een lambrisering met daarboven granol. Het plafond is uitgevoerd in hout. In de hal vindt u de meterkast en de trapopgang en u heeft er toegang tot de royale keuken. Keuken De keuken is voldoende groot voor een eettafel met stoelen. De vloer is betegeld en ook de wanden zijn tot op een hoogte van circa 1,20 betegeld. De keukeninrichting is in een L-opstelling geplaatst en uitgevoerd in MDF. Het aanrechtblad en de achterwand zijn van natuursteen. De keuken werd op maat gemaakt. Bijzonder fraai zijn de afgeronde hoeken. U vindt er een vaatwasser, een keramische kookplaat met vlakscherm afzuigkap, een koelkast en een magnetron/oven. Het werkblad is prettig ruim en erg licht doordat boven het aanrechtblad een raam aanwezig is. In de keuken bevindt een ingebouwde vaste kast en vanuit de keuken heeft u toegang tot de uitgediepte kelderkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de woonkamer en bijkeuken.

4 Woonkamer De woonkamer is heerlijk licht. Er is een groot raam in de voorgevel van waaruit u prachtig uitkijkt over de voortuin en de straat. De kamer heeft een oppervlak van circa 28 m2. De wanden zijn voorzien van sierschilderwerk en granol. Er is een houtenvloer aanwezig. In deze woonkamer bevindt zich een vaste kast en een sfeervolle schouw.

5 Bijkeuken Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken. Deze royale ruimte is voorzien van een tegelvloer en wanden deels in fijnschuurwerk en deels in schoonmetselwerk. U vindt er de aansluitingen voor wasmachine en droger en via een tuindeur kunt u het overdekte terras rechtstreeks bereiken. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot een eenvoudige badkamer met ligbad, toilet en vaste wastafel. Uw poetsspullen en wasmiddelen kunt u netjes wegzetten in de aanwezige vaste kast.

6 1 e Verdieping: De trap in de hal geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Hier vindt u drie slaapkamers en een badkamer. Slaapkamer 1 Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is heerlijk licht doordat er zijn twee ramen aanwezig zijn. De kamer heeft een afmeting van circa 3.5 x 3 meter. Er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. Er is een ingebouwde vaste kast aanwezig. Slaapkamer 2 en 3 Deze slaapkamers zijn respectievelijk circa 2.5 x 3.00 en 4.5 x 2.70 groot. Op beiden kamers is een vaste kast aanwezig. De kamer zijn voorzien van wanden in sierschilderwerk en op de vloer ligt een vloerbedekking. Het plafond is uitgevoerd in hout. De kamers zijn prettig indeelbaar.

7 De badkamer De badkamer is ruim. U vindt er een ligbad, een separate douche, een vaste wastafel en een toilet. De ruimte is voorzien van een tegelvloer en ook de meeste wanden zijn betegeld. Een wand is met hout afgewerkt. De badkamer is voorzien van een raam.

8 2 e Verdieping: De tweede verdieping is via een vlizotrap te bereiken. Deze royale bergzolder biedt u meer dan voldoende ruimte voor bijvoorbeeld u koffers en kerstspullen. Hier vindt u ook de gasgestookte cv-ketel die omstreeks 2001 werd geplaatst. Het dak is van onderuit geïsoleerd en de vloer is grotendeels beplankt. Aanleunwoning Indeling Begane grond: De aanleunwoning heeft geen eigen voordeur. De entree bevindt zich aan de achterzijde. Via de eenvoudige serre heeft u toegang tot een portaal met vaste kast en meterkast. De vloer is betegeld, wanden zijn voorzien van spachtelputz. Het portaal geeft toegang tot de badkamer en de woonkamer met open keuken. Badkamer De badkamer is eenvoudig maar functioneel. U vindt er een vloerdouche, een toilet en een vaste wastafel. De wanden en vloer zijn betegeld.

9 Woonkamer met open keuken De woonkamer met open keuken heeft een oppervlak van circa 20 m2. Vanuit de ramen in de voorgevel kijkt u uit over de Boerenkamplaan. De vloer is voorzien van een parket en gecombineerd met wanden deels in granol en deels in schoonmetselwerk. De keukeninrichting is eenvoudig. Het kunststof keukenblok is voorzien van een 4- pits elektrisch kooktoestel en een afzuigkap. De trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer.

10 1 e verdieping De trap leidt u naar een royale overloop van waaruit u toegang heeft tot een dakterras. De overloop is voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van sierschilderwerk. Hier vindt u ook de gasgestookte cv-ketel. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de slaapkamer. Slaapkamer De ruime slaapkamer heeft vloerbedekking en sierschilderwerk wanden. Twee ramen zorgen voor een prettige lichtinval.

11 TUIN De tuin is keurig onderhouden en mooi aangelegd. Direct grenzend aan de woning vindt u een royaal overdekt terras waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Het terras loopt door in een pad naar een fraai aangelegde vijver. De tuin is afgescheiden door middel van een keurige houtenpanelen met beton palen. Langs deze erfafscheiding zijn plantenborders aangelegd met veel vaste planten. Een groot gedeelte van de tuin is uitgevoerd als gazon. In de tuin bevindt zich een eenvoudige houten hobbyruimte.

12 GARAGE De carport/garage met hobbyruimte is opgetrokken uit beton met de uitstraling van steen. Deze ruimte is vanuit de straat via een stalen kantelpoort en een loopdeur te bereiken. Op de vloer liggen betontegels. De aangebouwde hobbyruimte is circa 6 x 3 meter groot. Er is een gevelkachel aanwezig. Het overdekte terras sluit direct aan op de garage zodat u uw achterdeur altijd droog kunt bereiken. ALGEMEEN - Deze woning werd oorspronkelijk gebouwd omstreeks Omstreeks 1980 werd de aanleunwoning gerealiseerd en omstreeks 1985 werd de garage/carport gebouwd. - Dakisolatie is toegepast, er is grotendeels dubbele beglazing aanwezig. - De woning met tuin zijn keurig onderhouden. LOCATIE Deze woning is gelegen aan een van de doorgaande wegen in Someren-Eind. De achterzijde van de woning grenst aan buurtuin waardoor u een grote mate van privacy ervaart in uw achtertuin.

13 Someren en Someren-Eind Someren-Eind is een levendig kerkdorp gelegen op circa 3 kilometer van Someren. Someren-Eind kent een rijk verenigingsleven en vooral in de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op circa 5 autominuten ligt Someren; een gezellig en sfeervol dorp met een vrij compleet winkelaanbod en gezellige terrassen. In Someren-Eind bevindt zich een basisschool, in Someren vindt u het Varendonk College (met vestigingen in Someren en Asten). Hier wordt voorgezet onderwijs aangeboden van VMBO tot Gymnasium. Natuurliefhebbers komen in Someren volledig aan hun trekken. De gemeente heeft ca ha bos, natuurterreinen en landschappelijke beplantingen in eigendom. Recent heeft bijvoorbeeld natuurgebied Keelven een metamorfose ondergaan: Het is een prachtig gebied met bossen vennen en heide. U vindt er wandelpaden, een trimbaan,ruiterroutes, mountenbikeroutes enz. Naast het vele natuurschoon,vindt u in Someren molens, kapelletjes en andere fraaie monumenten. Natuurtheater De Donck is zeker een bezoekje waard, het is een van de mooiste openluchttheaters in Brabant. Someren en Someren-Eind zijn uitstekend te bereiken via de Snelweg A67 (Eindhoven-Venlo) en de N266 (Helmond-Weert). U kunt deze woning en het overige aanbod op de volgende internetsites bekijken: Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld. Mochten er desondanks toch onvolkomenheden in voorkomen, dan kan de koper daar geen rechten aan ontlenen. Tekeningen en maten zijn indicatief. Mocht uw interesse uiteindelijk leiden tot koop, dan wordt in de op te maken koopovereenkomst vastgelegd dat door koper een bankgarantie moet worden gesteld ter hoogte van 10% van de koopsom. Wanneer deze woning niet aan uw wensen voldoet en u toch graag geïnformeerd wilt blijven over het aanbod via Gerry Kanters Makelaardij, kunt u contact met mij opnemen. Middels het zoekerssysteem wordt u dan geheel vrijblijvend op de hoogte gehouden.

14 BEGANE GROND Indeling en afmeting en indicatief en wijken enigszins afwijken van de werkelijkheid.

15 1 E VERDIEPING Indeling en afmeting zijn indicatief en wijken enigszins af van de werkelijkheid.

16 MOGELIJKE INDELING NA VERBOUWING BEGANE GROND

17 MOGELIJKE INDELING NA VERBOUWING 1 e VERDIEPING

18

19

Asten, Strohuls 18. : ,= kosten koper

Asten, Strohuls 18. : ,= kosten koper Asten, Strohuls 18 Bent u op zoek naar een (senioren)woning op een prachtige woonlocatie dan moet hier beslist een keer gaan kijken. Deze sfeervolle woning beschikt over een ruime woonkamer en een luxe

Nadere informatie

Asten-Heusden, Aangelag 10

Asten-Heusden, Aangelag 10 Asten-Heusden, Aangelag 10 Goed afgewerkte starterswoning aan de rand van Heusden. Deze vrijwel nieuwe woning is uitstekend geïsoleerd en met smaak afgewerkt. De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van

Nadere informatie

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper Liessel, Hazelaar 33 Ruime tussenwoning met berging, onderhoudsvriendelijke tuin en mooie terrasoverkapping. Deze woning ligt in een rustige kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van de dorpskern

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk Molenheide 14 - Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Rode Beemden 26 5708 AX Helmond 500.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 500.000 k.k. Postcode 5708 AX Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 410.000,- kosten koper Bouwjaar : 1957 Woningtype : Vrijstaand geschakelde woning Woonoppervlakte : circa 133 m² Inhoud : circa 535 m³ Perceel : circa 377 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 257.000,- kosten koper Bouwjaar : 1982 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 122 m² Inhoud : circa 425 m³ Perceel : circa 180 m² Kamers : 6 Ligging : Woonwijk in Dommelen Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Sprang-Capelle (5161 AL), Poolsestraat 1. Vraagprijs ,-- k.k. Informatie en bezichtiging via ons kantoor.

Sprang-Capelle (5161 AL), Poolsestraat 1. Vraagprijs ,-- k.k. Informatie en bezichtiging via ons kantoor. In de kern Nieuwevaart te Sprang-Capelle gelegen sfeervolle VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde tuinkamer, inpandig bereikbare garage, royaal tuinhuis, en vrije tuin op het zuiden op een perceel van 470

Nadere informatie

Bergeijk: Eikendreef 13 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Eikendreef 13 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Eikendreef 13 Vraagprijs: 650.000 k.k. Eikendreef 13 In een zeer bosrijke villawijk gelegen op een perceel van 763 m2 zeer royale vrijstaande villa van ca. 1250 m3 met dubbele inpandige garage/hobbyruimte,

Nadere informatie

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: 945.000 k.k. Dopheidedreef 1 In een zeer bosrijke omgeving gelegen op bijna 1 Ha. degelijk gebouwd vrijstaand landhuis met dubbele garage, multifunctionele verwarmde

Nadere informatie

St. Willebrord Rucphensestraat 73

St. Willebrord Rucphensestraat 73 St. Willebrord Rucphensestraat 73 Vraagprijs: 449.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande semi-bungalow met vrijstaande garage, cv, ondergrond, erf en fraai aangelegde tuin. VRAAGPRIJS: 449.000,= k.k. PERCEELSOPPERVLAKTE:

Nadere informatie

Asten, Palmstraat 29. : 265.000,= kosten koper

Asten, Palmstraat 29. : 265.000,= kosten koper Asten, Palmstraat 29 Deze woning werd in 2007 bijzonder mooi gerenoveerd waarbij geen enkele ruimte werd overgeslagen. De keuken is luxe ingericht en voorzien van een kookeiland, de badkamer is compleet

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10 Te koop Vrijstaande jaren 30 woning met garage Hulten Rijksweg 10 Omgeving Hulten is een klein dorp in de gemeente Gilze en Rijen. De gemeente Gilze en Rijen is in Brabant zeer centraal gelegen en omgeven

Nadere informatie

Te koop in Geldrop, Emopad 92

Te koop in Geldrop, Emopad 92 Emopad 92, Geldrop Te koop in Geldrop, Emopad 92 Vrijstaande villa met kantoorruimte aan huis en meer dan voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op een perceel van maar liefst 1041 m2. Deze

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1953 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 92 m² Inhoud : circa 350 m³ Perceel : circa 195 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven Rijnstraat 57- Eindhoven Het kerkdorp Acht is een bijzondere wijk in de gemeente Eindhoven. Met de charme en sfeer van een Brabant dorps, de allure van een villawijk en het gemak van alle stadse voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Rode Beemden 26 5708 AX Helmond 529.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 529.000 k.k. Postcode 5708 AX Ligging Aan rustige

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 19a te Maarheeze. Moonslaan 19a - Maarheeze

T E K O O P. Moonslaan 19a te Maarheeze. Moonslaan 19a - Maarheeze Moonslaan 19a - Maarheeze De Moonslaan is een mooie laan waar fraaie villa s en volwassen bomen het straatbeeld bepalen. De winkelstraat, scholen en het Medisch Centrum zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Nadere informatie

Bergeijk: Eikendreef 13 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Eikendreef 13 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Eikendreef 13 Vraagprijs: 650.000 k.k. Header Image not found image or type unknown Eikendreef 13 In een zeer bosrijke villawijk gelegen op een perceel van 763 m2 zeer royale vrijstaande villa

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

Bergeijk: van den Valgaetstraat 6 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: van den Valgaetstraat 6 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: van den Valgaetstraat 6 Vraagprijs: 309.000 k.k. van den Valgaetstraat 6 LET OP; INRUIL KLEINERE WONING MOGELIJK! In een rustige straat dichtbij het centrum van Bergeijk gelegen royaal vrijstaand

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

RODEN Grasbroek 13. Vraagprijs: kosten koper

RODEN Grasbroek 13. Vraagprijs: kosten koper RODEN Grasbroek 13 Vraagprijs: 445.000 kosten koper Omschrijving RODEN - Grasbroek 13 Op een schitterende locatie gelegen, ruime VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde stenen garage. In 2011 heeft deze woning

Nadere informatie

Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Vaandelruiter 5a Vraagprijs: 550.000 k.k. Vaandelruiter 5a Onder architectuur gerealiseerde moderne ruime vrijstaande villa (inhoud ca. 970 m3) met garage, kantoor- cq. praktijkruimte/ atelier

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k. TE KOOP Jan van Amstelstraat 7 5421 EP GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving JAN VAN AMSTELSTRAAT 7 GEMERT Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde half vrijstaande woning is gelegen op een

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Waalwijk (5144 AB), Sint Antoniusstraat 71

Waalwijk (5144 AB), Sint Antoniusstraat 71 Waalwijk (5144 AB), Sint Antoniusstraat 71 Aan karakteristieke woonstraat op loopafstand van het stadscentrum gelegen uitgebouwde TUSSENWONING met berging en diepe achtertuin op het oosten op een perceel

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel Op een schitterende locatie, gelegen aan een rustige straat, zeer fraai afgewerkte 2-onder-1-kap woning met verwarmde schuur. Deze lichte, karakteristieke 30-er jaren woning, gebouwd omstreeks 1936, is

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE STAP 1 DE MORTEL Dit royaal en sfeervol vrijstaand landhuis met inpandige garage is gelegen op

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10. Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen.

Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10. Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen. Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10 Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen. VRAAGPRIJS 500.000 K.K. PERCEELOPPERVLAKTE 5500 M 2 INHOUD ± 850 M 3 BOUWJAAR 1946 AANVAARDING

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k.

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k. Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k. WONEN EN WERKEN COMBINEREN?! Deze ruim bemeten, onderhoudsvriendelijke en praktisch ingedeelde, vrijstaande villa met dubbele garage

Nadere informatie

Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Hegmulder 13 Vraagprijs: 489.000 k.k. Hegmulder 13 Gelegen op een perceel van 432 m2 zeer degelijk gebouwd en keurig onderhouden vrijstaand woonhuis met verwarmde garage, achtertuin op het zuid-westen

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 6, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 6, Oud Gastel Op een schitterende locatie, aan de rand van het dorp gelegen, luxueuze vrijstaande villa met inpandige garage, praktijkruimte met eigen entree, prieel, stal en tuinhuis op een perceel van maar liefst

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kloosterstraat GM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kloosterstraat GM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kloosterstraat 53 5708 GM Helmond 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5708 GM Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Bakelsedijk 184 5703 JG Helmond 219.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 219.500 k.k. Postcode 5703 JG Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL Vraagprijs : 539.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 11.585 m². Woonoppervlakte : ca. 180 m² (excl. garage). Inhoud : ca. 640 m³. Algemeen: Vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k. Willem de Zwijgerstraat 18, Budel Buiten wonen midden in het dorp op korte afstand van alle voorzieningen. Charmant vrijstaand woonhuis met garage, tuin en diverse bijgebouwen. Combinatie wonen - werken

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42

OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42 OOST WEST EN MIDDELBEERS Oranjestr. 42 Met liefde onderhouden, gemoderniseerde woonboerderij met carport, schuur, 4 slk s alsmede een aparte kamer annex kantoor op de begane grond VRAAGPRIJS 475.000 K.K.

Nadere informatie

Stoofstraat 77, Oud Gastel

Stoofstraat 77, Oud Gastel Fraai gerenoveerde, luxueuze vrijstaande woning (± 730 m³) met royale garage en zeer ruime tuin in het buitengebied van Oud Gastel. Dit perfect onderhouden woonhuis is in 1958 origineel gebouwd waarna

Nadere informatie

Weert - Maaseikerweg 84. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Maaseikerweg 84. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Maaseikerweg 84 Vraagprijs: 305.000,- k.k. Weert - Maaseikerweg 84 Sfeervolle, vrijstaande woning met ruime garage en tuin op het Westen. Bouwjaar 1945, de woning heeft een inhoud van ca. 450 m3

Nadere informatie

Bergeijk: Buchtdwarsstraat 21 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Buchtdwarsstraat 21 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Buchtdwarsstraat 21 Vraagprijs: 599.000 k.k. Buchtdwarsstraat 21 Image not found or type unknown Header image Op een absolute toplocatie gelegen keurig onderhouden vrijstaande villa, gelegen

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST Aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, garage / berging en achterom. Rustige, kindvriendelijke woonomgeving nabij

Nadere informatie

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Van Rijckevorselstraat 7 Vught Van Rijckevorselstraat 7 Vught Vraagprijs 450.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden vrijstaande, jaren 30 woning met een royale, veel privacy biedende tuin op het noordoosten en een vrijstaande tuinkamer/berging

Nadere informatie

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tommel 24 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.029 m² Inhoud: circa 920 m³ (inclusief garage) Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 495.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor

Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Rustig gelegen leuke vrijstaande woning met ruime garage en bergruimte/kantoor Gelegen op een mooie locatie aan de rand van Zundert. Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. en 076

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen.

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen. Moonslaan 22a - Maarheeze De Moonslaan is een fraaie laan met aan weerszijden prachtige villa s en volgroeide bomen. De winkelstraat, scholen, het Medische Centrum, het cultureel centrum de Smeltkroes,

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Net buiten het dorp Buurse, met de achtertuin

Nadere informatie

Uden, Schepel 2. Begane grond:

Uden, Schepel 2. Begane grond: Uden, Schepel 2 Aan de rand van nieuwbouwwijk Uden Zuid gelegen, royale vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en een fraai aangelegde tuin met veel privacy en stenen tuinhuis. Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Dorpsstraat 90a Chaam

Dorpsstraat 90a Chaam Instapklare 2-onder-1 kapwoning met een garage en ruime tuin 2-onder-1 kapwoning op loopafstand van de voorzieningen Instapklaar en op loopafstand van de voorzieningen Op loopafstand van alle dagelijkse

Nadere informatie

Bruggerdijk 11, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Valkenswaard Bruggerdijk 11, te Valkenswaard Vraagprijs 439.000,- kosten koper Bouwjaar : 1974 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 190 m² Inhoud : circa 740m³ Perceel : circa 946 m² Kamers : 5 Ligging

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 345.000,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 145 m² Inhoud : circa 525 m³ Perceel : circa 365 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Bergeijk: Abtshof 74 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Abtshof 74 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Abtshof 74 Vraagprijs: 295.000 k.k. Abtshof 74 In een rustige straat gelegen op een perceel van 208 m2 zeer verrassend uitgebouwd half vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, achtertuin met overdekt

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Balsebaan 113

Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Bergen op Zoom, Balsebaan 113 Balsebaan 113 4621 AM Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Rustige gelegen twee onder één kapwoning met onder andere een eigen oprit

Nadere informatie

Lage Ham 96 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen Lage Ham 96 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en berging, gelegen op een groot perceel met veel privacy aan de rand van Dongen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard Te koop Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard De basis van deze vrijstaande woning is gebouwd in het begin van de vorige eeuw.

Nadere informatie

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle Vraagprijs 698.000,- k.k. Goed onderhouden, vrijstaand woonhuis met weiland, gelegen aan de rand van Sprang-Capelle. Het landhuis beschikt onder andere over een gastenverblijf,

Nadere informatie

BIJKOPEN VAN EXTRA GROND AAN ACHTERZIJDE WAAROP GARAGEBOXEN GEBOUWD KUNNEN WORDEN BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN.

BIJKOPEN VAN EXTRA GROND AAN ACHTERZIJDE WAAROP GARAGEBOXEN GEBOUWD KUNNEN WORDEN BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN. Aan doorgaande woonstraat gelegen HOEKWONING met zeer royale berging (hobbyruimte/werkplaats) en achtertuin op het oosten op een perceel van ca. 225 m². Globale indeling. Begane grond: Entree met trapopgang

Nadere informatie

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Stadselaan 35, te Valkenswaard Stadselaan 35, te Valkenswaard Vraagprijs 228.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 126 m² Inhoud : circa 466m³ Perceel : circa 177 m² Kamers : 7 Ligging

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Van Beekstraat HC Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Van Beekstraat HC Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Van Beekstraat 5 5421 HC Gemert Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving VAN BEEKSTRAAT 5 GEMERT. Deze uitgebouwde tweekapper met vrijstaande garage en berging is gelegen op een gewilde locatie nabij

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93

Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93 Op gunstige locatie in kerkdorp Zeelst gelegen op zeer royaal

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER TE KOOP Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER Vrijblijvende verkoopinformatie, wijzigingen in teksten en tekeningen voorbehouden. ROYALE, RECENT

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Weert - Coolenstraat 25. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Coolenstraat 25. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Coolenstraat 25 Vraagprijs: 398.000,- k.k. Weert - Coolenstraat 25 Landelijk wonen met de mogelijkheid voor "aanleun-wonen", Bed & Breakfast, kantoor aan huis of gewoon lekker alles voor uzelf.

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

TWEE ONDER EEN KAP WONING

TWEE ONDER EEN KAP WONING Aan een rustige woonstraat in het centrum van het dorp staat deze sfeervolle uitgebouwde TWEE ONDER EEN KAP WONING met berging en gezellige vrije achtertuin op het oosten op een perceel van 211 m². Globale

Nadere informatie

IN VESSEM VESSEM, GROENEWOUD ,-- k.k.

IN VESSEM VESSEM, GROENEWOUD ,-- k.k. IN VESSEM VESSEM, GROENEWOUD 56 399.500,-- k.k. Kenmerken Maak kennis met de kenmerken van deze uitgebouwde vrijstaande woning nabij het centrum. Heb je vragen of wil je een afspraak plannen voor een bezichtiging?

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Eekhool 73 te Hilvarenbeek Inhoud: 380 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Externe bergruimte: 37 m² Bouwjaar: 1994 Perceel: 225 m² VRAAGPRIJS: 259.000,00 k.k. Eekhool 73 te Hilvarenbeek Aan een groenrijk en royaal plein in de Doelakkers

Nadere informatie

Molenakkerstraat 85-A, Gemert

Molenakkerstraat 85-A, Gemert Molenakkerstraat 85-A, Gemert Kenmerken Overdracht Huurprijs 675 leegstandswet Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 18-02-2015 Duur overeenkomst leegstandswet Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

TE KOOP. Renseweg RG De Mortel Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Renseweg RG De Mortel Vraagprijs: k.k. TE KOOP Renseweg 8 5425 RG De Mortel Vraagprijs: 325.000 k.k. Omschrijving RENSEWEG 8 DE MORTEL Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een fraaie locatie in de dorpskern van De Mortel. De woning beschikt

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie