Nieuwsbrief Volleybalvereniging Lycurgus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Volleybalvereniging Lycurgus"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Vlleybalvereniging Lycurgus Beste Lycurgianen, Hierbij de tweede nieuwsbrief van Onder andere een nieuwe vrstel rnde van cmmissies, het Lycurgus Openlucht Terni en de beach kalender! Leesplezier gewenst! De cmmunicatie cmmissie Peter, Marjan, Susanne & Nr Even vrstellen: de Jeugdcmmissie Wat is er nu leuker dan met je vlleybal idl p de ft gaan? De afgelpen weken hebben de finale wedstrijden van Lycurgus h1 veel ls gemaakt bij nze jeugdleden! Nadat Lycurgus h1 zich heeft geplaatst vr de finale werd het één grt feest bij de jeugd. Ze knden niet wachten m mee te gaan naar Zwlle, en wij als activiteitencmmissie van de jeugdcmmissie hebben ervr gezrgd dat dit natuurlijk dr kn gaan. Z ging er 9 maart een bus met ngeveer 30 dlenthusiaste, blauwgeverfde jeugdleden naar Zwlle. In de bus was het al één grt feest met vele trmmels, blauwe gezichten en natuurlijk dé geweldige liedjes. De pret kn niet p ten Lycurgus terug kwam van een 2-0 achterstand naar een 2-2, geweldig dus! Het mie aan deze wedstrijd was dat de Lycurgus fans het meeste lawaai hadden van de zaal, je kn ze bven de Zwlle supprters uit hren! Helaas mesten we de hal verlaten met een 3-2 verlies, maar de jeugd mcht met hun idl p de ft en kregen natuurlijk ng vele bedankjes van de spelers vr de aanmediging. Op de terugweg kn de pret niet p dr k ng in de FC Grningen spelersbus langs de McDnald s te gaan. 20 maart vlgde de tweede wedstrijd in het Alfa Cllege, k hier hadden we weer één grt feest met nze jeugdleden. En dit keer heeft de gede aanmediging gehlpen, Abiant Lycurgus wn hun tweede wedstrijd met 3-1! Ok hier werden er weer de ndige handtekeningen verzameld en ft s gemaakt na de wedstrijd. Vr de derde wedstrijd mchten we 23 maart weer naar Zwlle, 20 á 30 jeugdleden in één bus en gaan! Wat een spannende wedstrijd was dit, geweldig! Lycurgus wn deze wedstrijd met 3-1, het stnd nu 2-1 vr de Grningers tijdens de best f 5 finale reeks. Dit zu betekenen dat Lycurgus de vlgende dag kampien zu wrden in eigen hal. Maar niet vrdat de supprtersbus ng even langs de McDnald s ging.

2 De vlgende dag m 13:30 kwamen de eerste jeugdleden binnen en tegen 14:30 zat het hele vak vl met Lycurgus jeugd, een stuk f 60 kinderen! Iedereen was weer blauw geschminkt en had de ndige teters en trmmels tt beschikking. Helaas werd deze wedstrijd verlren met 3-2, maar wat was het spannend. Het staat nu 2-2 in de finale reeks, dus er wrdt een beslissende wedstrijd gespeeld. 30 maart gaan we weer met een bus vl jeugdleden naar Zwlle m nze heren aan te medigen. De afgelpen weken hebben we erg gemerkt dat het verenigingsgevel tussen Abiant Lycurgus en de vereniging Lycurgus weer terug kmt. De jeugd krijgt vele bedankjes van spelers, mgen met ze p ft en de spelers willen zelfs binnenkrt een training geven! De activiteiten cmmissie van de jeugdcmmissie gaat er alles aan den m dit vrt te zetten, maar tt nu te gaat dit al met een stijgende lijn! Daarnaast wrden er dr de activiteiten cmmissie van de jeugdcmmissie ng vele andere leuke dingen gerganiseerd. Z hebben de mini s binnenkrt een familie terni, nder het gent van muziek, alle jeugdtrainers en als afsluiter met z n allen patat eten! In mei gaat waarschijnlijk een deel van de jeugd naar MJT (Meerdaags Jeugd Terni) en in juni gaat de ABC jeugd met z n allen p Lycurgus kamp. Via nze Facebk en nze eigen website huden we veel jeugd p de hgte van alles wat er speelt. Willen jullie k p de hgte blijven? Ft s zien en verhalen lezen? `Like dan snel nze Facebk pagina! Evelien Pinkster (d3), namens de jeugdcmmissie! Andere leden in de jeugdcmmissie zijn: Anne Buunk (d3), Marlus Duursema (d3), Berend Habektté (h6), Sandra Vink (d8) en Selma van der Veen (d8). Heren 1 Abiant Lycurgus heeft het niet gered. Ondanks een 0-2 vrsprng in sets en een matchpint in de 4e set, verlren ze in een klkend Landstede Sprtcentrum met 2-3 (setstanden 22-25, 22-25, 25-21, en 15-11) van Landstede. Evenals de vrige vier wedstrijden werd Landstede tegen Abiant Lycurgus een nvervalste kraker en pure reclame vr het mannentpvlleybal in Nederland. En met een eind dat helemaal in het scenari paste. Want k nu was er eigenlijk geen krachtsverschil tussen beide teams. Daarm verdiende deze serie in feite geen verliezer. Misschien dat Lycurgus bij vlagen vlleybaltechnisch net iets meer in huis had dan de Zwllenaren. Maar die waren mentaal weer iets beter, wat uiteindelijk de drslag gaf. Het eerste deel van de wedstrijd was duidelijk vr Lycurgus, al begn Landstede ng z furieus. Ten de thuispleg uitgeraasd was werden de Grningers steeds dminanter.

3 Vral in de eerste fase van de 2 e set was het impnerend wat ze lieten zien. Onder aanvering van de zeer sterk spelende Rbbert Andringa en de steeds beter in de wedstrijd greiende Taylr Wilsn frceerde Lycurgus een 0-2 vrsprng in sets. In de 3 e werd het bij Lycurgus hier en daar slrdig en ntstnden er nderlinge misverstanden. Tch leek de pleg niet aangeslagen na het verlies van de 3 e set en ging het in het 4 e bedrijf lang gelijk p. Gaandeweg werd duidelijk dat het in deze play-ff finale pnieuw p details beslist zu wrden. In de eindfase van de 4 e set leek Lycurgus aan het langste eind te trekken ten Wilsn en Dsset Hilarius de weg versperden met een huizenhg blk, Ttdat het dr Wilsn binnenslagen Champinship pint dr Zwlle teniet werd gedaan en daarna het gememreerde mment rndm de tuché bal bij de smash van Wilsn de set in Zwlse handen bracht. Het leverde in elk geval de barrage vr de thuisclub p en een sltstuk dat deze finale verdiende. Op de harde sprngservices van de yungster Stijn Held hadden de Lycurgianen nvldende antwrd. Zijn servicegeweld verraste vral Wilsn in de passing. En vrdat Lycurgus cach Zdsma had ingegrepen en Wiens in het veld bracht vr Wilsn, had de serviceserie van Held zijn pleg al p een 9-4 vrsprng gezet. De kppies bij de Lycurgus spelers gingen steeds verder naar beneden gingen. Landstede speelde vanaf dat mment een gewnnen wedstrijd en nder een rverdvend gejuich mcht de pleg daarna de landstitel vieren met hun dl enthusiaste fans. Vr Abiant Lycurgus restten na aflp alleen de cmplimenten vr de wijze waarp deze finalereeks werd gespeeld en het applaus van de meegereisde Lycurgusfans. Brn: Even vrstellen: Activiteitencmmissie Lycurgus heeft activiteiten cmmissie gestart! Dit met als del m leden van de vereniging en stichting meer bij elkaar te brengen en het clubgevel te stimuleren. De cmmissie leden zijn met veel enthusiasme van start gegaan en bezig met het inventariseren van de mgelijkheden. Hu vral de website en de Facebkpagina van Lycurgus in de gaten vr leuke activiteiten! Mcht jezelf ng leuke ideeën f suggesties hebben, stuur dit dan vral dr naar: Marleen de Ber (TL) Ft: Arjenne Hellinga (d9)

4 Els Rrda (d9) Willem van den Berg (TL) Marijke Bven (TL) Lycurgus Openlucht Terni 24, 25 & 26 mei is het Lycurgus Openlucht Terni weer p Ameland! Dit jaar zijn k mix hg en mix laag tegevegd aan de pules! Inschrijven is ng steeds mgelijk! Het terni staat dit jaar in het teken van MOED, verbeter je eigen leefmgeving. Vlg het Lycurgus Openlucht Terni k p Facebk: https://www.facebk.cm/lycurguspameland?ref=ts&fref=ts Beachkalender Ng maar een paar weekenden en het vlleybalseizen in de zaal zit er helaas weer p, maar niet getreurd! Er staat ns vast een fantastische znnige zmer te wachten, en wat is er nu fijner dan elk weekend in deze zmer actief p het strand bezig te zijn?! Hier vr jullie een aantal ternien p een rij: 21 april Indr vlleybalterni A.S. Exstudiantes, Binn npret Grningen (vlleybalterni.exstudiantes.nl/) 18 mei Dnitas Beach, Hrnse Plas Grningen (www.dnitas.nl) 25/26 mei Lycurgus Openlucht Terni, Ameland (www.lycurguspameland.eu) 7/8/9 juni - ITCG/DKV-terni, Acl Grningen (www.dkvterni.nl) 22 juni Oryx Beach, Hrnse Plas Grningen (www.ryxbeach.nl) 22/23 juni Beach Vlleyball Circuit, Ameland (www.circuit.beachvlley.nl) 6/7 juli Krtn Beach, Hrnse Plas Grningen (www.krtn.nl/beach)

5 Even vrstellen: Clubactief De clubactief/wedstrijdcmmissie is verantwrdelijk vr: Zaalhuur wedstrijden in verleg met de TC. Inplannen van de thuiswedstrijden. Indeling activiteiten van de leden maken (scheidsrechters, zaalwachten, vlaggers etc. in (laten) plannen. Indeling leden middels de tl clubactief. Genemde indeling waarbrgen. Clubactief website beheren. Clubactief van links naar rechts: Wim Kramer Kasper Schnen Marcel Huisjes Erik Buma Marcel beheert de mailbx en Erik Buma det de wedstrijdzaken. De heren spelen allemaal in heren 3. Ze trainen p wensdagavnd m 21:00 en hun thuiswedstrijden zijn p zaterdagavnd m 18:00 in Beijum. Mbiele website, Facebk pagina - Bedankt vr het liken van nze Facebk pagina! Ng geen `like uitgebracht? Ga dan snel naar https://www.facebk.cm/lycurgusvlleybalgrningen - Heb je zelf een leuk bericht, mie actieft, een evenement.i.d. dat je graag wilt delen met je mede Lycurgianen? Je kunt dit k zelf p de Facebkpagina psten! Het lijkt ns leuk als er ten minste een paar keer per week een berichtje te lezen is dus laat van je hren!

6 - De riginele website is sinds deze zmer k beschikbaar in een mbiele versie: m.lycurgus.eu. Deze laat autmatisch als je met een smart Phne surft naar de pagina. Laatste cmpetitiedag Op 20 april draait Dj Swies in de kantine! van circa 19:30 tt laat. Laten we er een mie en gezellig avnd van maken. Wij zrgen deze avnd vr een rndje bitterballen. Wij gaan ervr nu jullie ng! Gretjes Tieme en Aaltje. Oprepen/ mededelingen Scheidsrechters, zaalwachten, tellers, vlaggers let p! Ng een paar thuis wedstrijden te gaan. Wat zal het leuk zijn m het seizen af te sluiten met een vlledige bezetting. Kijk p m zeker te weten f jij iets met betekenen p 6, 18 f 20 april! Webmaster (Peter) heeft een nieuw adres mdat de mailbx `gehacked is. Het nieuwe adres is Hiermee kmt te vervallen. Graag zuden we p de website van Lycurgus wat meer ft s willen plaatsen. Heb je leuke ft s die je graag p de site zu willen zien? Stuur ze dan naar Ideeën ver f suggesties vr de nieuwsbrief f website? Mail dan naar De vlgende nieuwsbrief verschijnt na de laatste cmpetitiedag.

Wat anderen zeggen over Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken

Wat anderen zeggen over Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken Wat anderen zeggen ver He LinkedIn nu ECHT gebruiken Eindelijk iemand die uitlegt waarm LinkedIn nuttig is. Als een typische Gen X er begn ik gefrustreerd te wrden wanneer ik meer en meer mensen hrde praten

Nadere informatie

Aanwezig: Pepijn, Thibaut, Reinout, Sebastian, Mike, Sofie, Rilana, Wietse Sophie, Ulrike, Janita, Kato, Yigit, Maarten

Aanwezig: Pepijn, Thibaut, Reinout, Sebastian, Mike, Sofie, Rilana, Wietse Sophie, Ulrike, Janita, Kato, Yigit, Maarten Beperkte hmeraadvergadering _: 02/03/2015 Aanwezig: Pepijn, Thibaut, Reinut, Sebastian, Mike, Sfie, Rilana, Wietse Sphie, Ulrike, Janita, Kat, Yigit, Maarten Afwezig: Alexandra Geëxcuseerd: Dimitri, Marie,

Nadere informatie

Wmo-klanttevredenheidsonderzoek gemeente Losser

Wmo-klanttevredenheidsonderzoek gemeente Losser Wm-klanttevredenheidsnderzek gemeente Lsser De Wm dr de bril van de aanvrager Augustus 2010 Clfn Uitgave I&O Research BV Statinsplein 11 Pstbus 563, 7500 AN Enschede tel. (053) 4825000 Rapprtnummer 2010/

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

Sterktes van nu, de kracht van 2015. Sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen voor vrijwillige inzet

Sterktes van nu, de kracht van 2015. Sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen voor vrijwillige inzet Sterktes van nu, de kracht van 2015 Sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen vr vrijwillige inzet MOVISIE Kennis en advies vr maatschappelijke ntwikkeling MOVISIE verzamelt, ntwikkelt en verspreidt kennis

Nadere informatie

Zelf ideeën verzinnen

Zelf ideeën verzinnen Zelf ideeën verzinnen Je zit alleen thuis f met je grepje te zuchten bven het blanc blad. De ideeën willen maar niet kmen. Waar gaat het fut? Misschien wil te snel te cncreet spelletjes bedenken. Misschien

Nadere informatie

2014-2015. t Kapoentje

2014-2015. t Kapoentje 2014-2015 t Kapentje Dag lieve kapentjes, Eerst en vral een, late, Gelukkig Nieuwjaar! We wensen jullie en jullie uders het allerbeste vr 2015 en al de jaren die vlgen! Ok dit jaar verrassen we jullie

Nadere informatie

CLUBBLAD FC BERGHUIZEN OLDENZAAL Seizoen 2009-2010 3e ui u tg t av a e

CLUBBLAD FC BERGHUIZEN OLDENZAAL Seizoen 2009-2010 3e ui u tg t av a e CLUBBLAD FC BERGHUIZEN OLDENZAAL Seizoen 2009-2010 3 e uitgave FC BERGHUIZEN Opgericht: 22 november 1947 Sportcomplex: t Venterinck Clubkleuren: groen shirt, witte broek en groene kousen met witte band

Nadere informatie

40 jarig bestaan handbal vereniging Apollo jaargang 2000-2010.

40 jarig bestaan handbal vereniging Apollo jaargang 2000-2010. 40 jarig bestaan handbal vereniging Apollo jaargang 2000-2010. 2000: Na vele jaren eindelijk een eigen buitenveld, en wat zijn we er blij mee gelegen aan de van Gentlaan in breugel ons eigen stukje, we

Nadere informatie

DE LETTER EN DE GEEST

DE LETTER EN DE GEEST DE LETTER EN DE GEEST Adviezen vr versterking van de bestuurskracht in het vrtgezet nderwijs Eindrapprt Cmmissie Ged Onderwijsbestuur VO September 2014 INHOUD 1. INLEIDING... 3 1.1 Ged bestuur in het vrtgezet

Nadere informatie

ZODAT WE NIEMAND VERGETEN!

ZODAT WE NIEMAND VERGETEN! ZODAT WE NIEMAND VERGETEN! In pdracht van het PlatfrmGGz dr haar werkgrep Langdurige zrg PERSPECTIEF VAN MENSEN IN DE LANGDURIGE VERBLIJFSZORG Visie p kwaliteit van langdurige geestelijke gezndheidszrg

Nadere informatie

Ebook Wat wil ik nu echt? - Neem de eerste stap naar Superheld - www.superheld.nu

Ebook Wat wil ik nu echt? - Neem de eerste stap naar Superheld - www.superheld.nu Ebook Wat wil ik nu echt? - Neem de eerste stap naar Superheld - www.superheld.nu HOOFDSTUK 1 Superheld? Herken jij jezelf in de volgende uitspraken? Ik ben afgestudeerd, klaar voor een uitdaging en opzoek

Nadere informatie

Beste lezers, Veel leesplezier bij alle andere nieuwtjes!

Beste lezers, Veel leesplezier bij alle andere nieuwtjes! Beste lezers, We starten maar meteen met een hele leuke mededeling. Buitenwereld heeft er namelijk een nieuwe bewoner bij. Het is een ezelin en we zijn ontzettend blij met haar. Verderop in deze brief

Nadere informatie

De geschiedenis van Quick Stick vervolg:

De geschiedenis van Quick Stick vervolg: De geschiedenis van Quick Stick vervolg: De jaren op "de Akkers" Er volgde een verhuizing naar een "complex met twee velden, daar waar nu Heerenveense Boys gevestigd is. We geloofden onze ogen niet: zo

Nadere informatie

Leven met dyscalculie Het verhaal van een 23-jarige

Leven met dyscalculie Het verhaal van een 23-jarige Wat betekent het om dyscalculie te hebben? Hoe uit zich dat in de praktijk? Waar loop je zoal tegenaan? Welke dingen zijn voor jou moeilijk waar andere mensen niet eens bij stil staan? Laura Schermer,

Nadere informatie

thuiswedstrijd van Vitesse naar keuze. Bij de seniorenteams gaat de Fair Play prijs naar Spero 6. Zij krijgen een bijschrijving op hun teampas.

thuiswedstrijd van Vitesse naar keuze. Bij de seniorenteams gaat de Fair Play prijs naar Spero 6. Zij krijgen een bijschrijving op hun teampas. 1. Lieve mensen. Er is altijd meer dan hetgeen je waarneemt. En dat maakt het moeilijk de werkelijkheid te beoordelen. Als jurist weet ik dat natuurlijk. Dat is immers zo n beetje de kern van je vak. De

Nadere informatie

U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan?

U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan? U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan? U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan? U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. Daarna hoort u

Nadere informatie

Wanneer één van je ouders ALS heeft

Wanneer één van je ouders ALS heeft Wanneer één van je ouders ALS heeft Introductie ALS komt niet zo vaak voor en het is onwaarschijnlijk dat je nog iemand kent die een ouder of stiefouder heeft met deze ziekte. Het is gemakkelijk te begrijpen

Nadere informatie

* * * Boekje met opdrachten * * *

* * * Boekje met opdrachten * * * * * * Boekje met opdrachten * * * Hallo allemaal! Welkom op de faculteit informatica van de Technische Universiteit Delft Vandaag gaan we eens kijken hoe we zelf kleine computerprogramma s kunnen maken

Nadere informatie

NUMMER 40 JAARGANG 14 15-06-2015

NUMMER 40 JAARGANG 14 15-06-2015 Pagina 1/12 COLOFON BESTUUR SC MOVADO Freek Oosting Voorzitter 06-53 695 563 Daaf Bosua Secretaris 06-38 404 261 Natasja Lotulung Penningmeester 06-38 276 199 Andrea in t Veld Wedstrijdzaken 078-654 06

Nadere informatie

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance Lekker in je vel in 7 stappen Welkom bij deze E-cursus Dank je wel voor het aanschaffen van deze E-cursus. Ik ga jou helpen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Wat ik zelf heb ervaren en waar

Nadere informatie

Van zorgen voor naar zorgen dat

Van zorgen voor naar zorgen dat edereen e e n b i j z o n d e r e u i t g a v e v a n I p s e d e B r u g g e n n r. 1 - f e b r u a r i 2 0 14 Van zorgen voor naar zorgen dat Het kan ècht en cliënten voelen zich er goed bij Redactioneel

Nadere informatie

Het is mijn leven. Een werkboek dat helpt bij beslissingen

Het is mijn leven. Een werkboek dat helpt bij beslissingen Een werkboek dat helpt bij beslissingen Dit werkboek is gemaakt door het Landelijk KennisNetwerk Gehandicaptenzorg (LKNG) in samenwerking met Stichting De Toekomst. Het LKNG bundelt bestaande (wetenschappelijke)

Nadere informatie

Hoe kun je als leerkracht pesten in je klas voorkomen en bestrijden?

Hoe kun je als leerkracht pesten in je klas voorkomen en bestrijden? Waarom ik werd gepest? Ik was anders dan de rest. Had niks met roze en speelde nooit met poppen. Op de middelbare school werd het pesten zo erg dat ik in de pauzes niet meer de kantine in durfde. Als de

Nadere informatie

Een spreekbeurt over Paul van Loon & Dolfje Weerwolfje

Een spreekbeurt over Paul van Loon & Dolfje Weerwolfje Een spreekbeurt over Paul van Loon & Dolfje Weerwolfje Jij wilt je spreekbeurt houden over Dolfje Weerwolfje en Paul van Loon. Goed idee! Wij gaan je een handje helpen. Veel plezier, en succes natuurlijk!

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het De activiteitenfolder voor Zuid-Oost is er weer! Het nieuwe jaar is weer begonnen en we bieden ook nu weer te gekke activiteiten na schooltijd aan voor kinderen uit de wijk Zuid-Oost. Het aanbod is voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief van RKBS De Waterwilg Jaargang 16, nummer 25

Nieuwsbrief van RKBS De Waterwilg Jaargang 16, nummer 25 Nieuwsbrief van RKBS De Waterwilg Jaargang 16, nummer 25 Nieuwsbrief 20 maart 2015 Jarigen Komende week zijn de volgende kinderen jarig; 21-03 Veerle de Wit groep 6 22-03 Mees de Bie groep 1-2 22-03 Jarno

Nadere informatie

LIENEKE STOND VOOR EEN LASTIGE KEUZE. Ik wilde zo graag

LIENEKE STOND VOOR EEN LASTIGE KEUZE. Ik wilde zo graag LIENEKE STOND VOOR EEN LASTIGE KEUZE Ik wilde zo graag mama worden Als blijkt dat Lieneke s man geen kinderen kan verwekken, stort hun wereld in. Gerrit komt al snel met de optie kid, dus zaad van een

Nadere informatie

Kunstbalie over het belang van een goed netwerk door Jacolien de Nooij

Kunstbalie over het belang van een goed netwerk door Jacolien de Nooij Kunstbalie over het belang van een goed netwerk door Jacolien de Nooij Afgelopen jaar hebben we diverse pioniers op het gebied van Foto s Ad en Clara Cultuur in de Spiegel geïnterviewd om een beeld te

Nadere informatie