Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit."

Transcriptie

1 Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit. Goed, duidelijke manier van les geven Goed en zinvol. Goed Ik ervaar de lessen als gezellig en erg leerzaam. goed Super! Leuke gezellige lessen en je leert er ook wat van! Leerzaam en duidelijk! Zeer goed, altijd intressant en altijd uitgebreide uitleg. Dhr. Talman is een van mijn favoriete docenten. prima!!!! Rustig en leuk super Duidelijke en leuke lessen. Hij brengt alles op een leuke manier maar zorgt er ook voor dat hij wel de controle De lessen zijn leerzaam, maar wel op een prettig manier. Leuk, leerzaam en er hangt altijd een goede sfeer. Goed, bereid de les goed voor en luistert goed als er vragen zijn en licht ze dan toe. Erg leuk en leerzaam leuk! goed, werksfeer is leuk. Goed, en er is genoeg ruimte voor vragen, en krijgen duidelijk uitleg. over het algemeen wel goed en vaak leerzaam goed Goed, vaak georganiseerd. Neemt de leerling serieus.

2 Beschijf hier, het waarom, van je keuze bij de vorige vraag. De manier waarop talman de lessen geeft en de stof uitlegt, vind ik prettig. Dit omdat ik het altijd begrijp bij m Mijn keus is gericht op de lessen van techniek. Zeer interessant vak, bij onduidelijkheden geeft dhr talman hie Je bent goed direct, en duidelijk waar je over praat. Je krijgt altijd duidelijk uitleg en het is een leuke vriendelijke man We hebben genoeg tijd om voor onszelf aan het werk te gaan en klassikaal wordt het allemaal ook goed uitge Hij is aardig, wilt altijd helpen, geeft leuke leerzame lessen! Goed, hardwerkende leraar! Ik vind de lessen altijd heel duidelijk en netjes verzorgd. ik zou niet weten wat beter kan Kan goed met u opschieten en u brengt het op een leuke manier. Veel afwisseling en Talman probeert het altijd leuk te maken. het is altijd gezellig Het zijn altijd leuke en afwisselende lessen Omdat ik niets op de lessen kan aanmerken, het zijn prettige lessen Ik kan even niets bedenken wat er beter kan. De lessen zijn altijd goed voorbereid en brengt de stof op een Leraar bereid les voor, het staat gepland wat we gaan doen dus weten waar we aandacht aan besteden gaan. Nou hij is duidelijk met lesgeven en neemt vaak tijd voor je als je het niet begrijpt. alles verloopt goed in zijn lessen. Het zijn (nog geen) saaie lessen, we mogen altijd samenwerken, het is niet altijd hetelfde Alles kan in overleg en communicatie is goed vind ik. mogen wel wat moeilijkere dingen behandelt worden legt goed uit De lessen zijn goed. Ik denk dat het meer aan noorderpoort ligt. Dat zij de docenten niet goed inlichten ofzo.

3 Zijn de lessen van Talman van toepassing op de studie?

4 Verklaar je keuze van de vorige vraag. Meneer talman geeft ons theorie en praktijk. Dit hebben wij nodig, omdat wij als verkopers verstand van de za, vooral de lessen techniek. Het gaat veel over het beroep waar we voor leren. Vakleer wel maar loopbaan en burgerschap niet dat is een verplicht vak Je hebt theorie en praktijk nodig voor het vak waar we voor leren, dus is het erg belangrijk. gewoon Hij legt altijd alles goed uit...geeft geen rare uitleg over heel iets anders Techniek moet je later verstand van hebben wanneer je bij een autodealer werkzaam zal zijn. Meneer Talman blijft altijd op zijn pad en dwaalt nooit af. we leren altijd dingen ook al dwaalt hij wel af Ik heb gedaan maar vind het niet heel nodig... Leuke onderwerpen ik snap het meestal goed Hij zorgt dat de lessen goed aansluiten We besteden genoeg tijd aan de vakken. ( ICT/LB/Marketing) De lessen sluiten erg goed aan op de actualiteit en passen goed bij de opleiding., lessen gaan meestal over de stof in de beroepsopdracht(en). Zoals ik zei hij neemt de tijd om het goed over te brengen want hij oefent met ons dingen die we moeten leren. we hebben veel lessen van Talman, veel gaan over de opleiding, zoals praktijk, vl etc. en ook hebben we ict en Meneer regelt bijvoorbeeld een gast docent die het planningsysteem Planit uitlegd dmv een presentatie en ik gaan over de onderwerpen in de beroepsopdrachten en je hebt er wat aan op stage ze hebben goede aansluitig op de lesstof We hebben gevraagd om tijd voor het huiswerk te beginnen enzo.

5 Vindt je dat er orde is in de klas en verklaar je antwoord. Af en toe is het wel eens gezellig in de klas, maar meneer talman weet het altijd rustig te krijgen. absoluut. Meneer talman weet in de klas goed orde te houden Soms, er zijn soms wat onserieuze mensen. Bij meneer talman wel! Zeker weten! Als meneer aan het woord wil zorgt hij dat iedereen stil is en dat gebeurd heel erg goed. Soms niet, maar uiteindelijk altijd wel omdat iedereen hem mag!, kan soms alleen wel wat rustiger op sommige momenten., iedereen in de klas heeft respect voor Meneer Talman. Dit is de basis naar een goed luisterende klas. Vind dat het soms erg remoerig is maar dat light niet aan u., er zijn altijd wel een paar die de sfeer wat verzieken maar Talman pakt dit goed op het is soms wat druk maar dat komt ook wel door de grote klas, hij zorgt er altijd voor dat hij de controle houdt., juist doordat de sfeer goed is in de lessen, luisteren de meeste mensen ook wanneer dat nodig is. Matig. Soms is het wel prettig als het iets stiller is., leraar kan de klas aan dus wanneer hij aan het woord is luisterd de klas. als meneer Talman aan woord is dan wel. gaat goed. hij is goed in de orde bewaren in de klas en spreekt je ook aan als het hem niet bevalt. het kan rumoerig zijn maar niet dat er geen controle is., hij spreekt iedereen die zit te ouwehoeren gelijk aan als hij wat wil uitleggen. niet echt, u mag wel strenger zijn hij houd goed orde ook bijuitleg Nee dat is er nooit.

6 Wat vind je van de manier van lesgeven? Erg goed! Meneer talman kan heel streng zijn, maar op een goede manier. Zijn lessen hebben ook afwisseling Goed Goed en leuk. Goed hij is altijd duidelijk en snap jet het niet legt hij het nog een keer uit De manier van lesgeven vind ik erg leuk, er zit veel variatie in de lessen. goed Heel goed, hij maakt er altijd iets leuk van Leerzaam en herkenbaar. Goed, hij geeft altijd goeie duidelijke uitleg waar je echt wat mee kan. Prettig veel gerbuik maken van het bord. Heel leuk, actief en enthousiast goed Hij brengt het altijd op een leuke manier en de lessen zijn erg afwisselend. Hierdoor blijft het leuk. Prima, het is een actieve manier van lesgeven. Er is ruimte om je mening te geven of vragen te stellen ed. Erg prettig. Zoals al eerder gezegd sluiten ze goed aan op de opleiding en actualiteit. Het gezamenlijk lesgeven Goed, bereid het voor dus het is fijn om naar te luisteren dan. Geen momenten van: wat zullen we nu eens ga leerzaam leuk hij blijft er bij lachen maar ook serieus wanneer hij serieus moet zijn. het is een goede manier van lesgeven, met humor en afwisseling prima. duidelijk en niet moeilijk goed niks aan veranderen Goed. Geen opmerkingen

7 Kun je aangeven wat er goed aan is of wat er verbeterd moet worden? Er hoeft niks verbeterd te worden Nvt. Er word goed en duidelijk les gegeven. De duidelijkheid, en direct. Zie vraag 7 Alles is goed in de les en er hoeft voor mij niks verbeterd te worden. niks Er moet niks veranderen, les is prima zo +: D.m.v. opdrachten en spelletjes is er voor sommige studenten meer aandacht voor de les. Dhr. Talman praat duidelijk, articuleert goed en weet waar hij over praat. Ik heb geen verbeter punten Weining aan toe te voegen. Ik vind de manier van lesgeven erg goed. misschien iets rustiger Hij zorgt er altijd voor dat de lessen zo leuk mogelijk zijn, ondanks de soms saaie stof die behandeld moet wor Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden. De orde mag soms iets beter. (dit kan ook aan ons liggen*) Hij houd van lesgeven en dat heb ik gemerkt, hij wil graag zijn kennis goed overbrengen aan zijn leerlingen en nee kan ik niet aan geven. vind het een fijne leraar. er kunnen meer momenten zijn om huiswerk te maken. zou het niet weten, ik vind het wel goed zo. manier van lesgeven vindt ik goed, is niet elke keer uit een boek maar verschillende manieren. Mag wel wat st geen idee Wat verbeterd kan worden... Meer informatie kunnen verstrekken over bepaalde zaken.

8 Vind je de manier van communicatie met jou als leerling prettig?, maar mag wel in het fries :), er word altijd duidelijk gecommuniceerd waardoor ik geen afstand voel tussen dhr. Talman en mij Erg prettig., altijd snel reactie op mail. Telefonisch ook goed. want hij vraagt door. je kan alles vragen en zeggen

9 Kun je uitleggen wat je bij de vorige vraag hebt ingevuld? Meneer talman behandeld je als een gelijke man. Hij doet niet alsof hij hoger dan je is. dit geeft een gevoel, omdat ik vind dat dhr talman zichzelf niet boven de leerling verkiest, terwijl dit eigenlijk wel in werkelijkhei ik vind het wel prima, soms ben ik wat laat met inleveren van spullen zoals beroepsopdrachten etc. Maar In de les is er altijd goeie communicatie en anders via de mail wel Je kunt bij meneer altijd terecht als je ergens mee zit, en dat probeert hij dan op te lossen. zegt genoeg Als ik hem iets vraag is hij altijd vriendelijk, en wilt helpen..je kunt goed met hem praten Duidelijk communicatie met de leraar, hopen dat het zo blijft! Communiceren: Duidelijk overleg altijd goed antwoord bij een vraag. Ik vind het gelijke niveau met lereing en leeraar erg prettig. Ik vind Talman goed lesgeven, verdiept zich ook in de leerlingen geen woon pretting Hij praat vrolijk met iedereen Talman gaat goed met de leerlingen om, maakt regelmatig een praatje en is vriendelijk. De lessen van Dhr talman ervaar ik als zeer prettig. Zodra je een mail stuurt word die snel beantwoord. Telefonisch is de leraar ook bereikbaar. Wanneer hij niet o Hij is duidelijk met alles en neemt de tijd als je bijvoorbeeld zegt ik snap iets niet.. dan gaat hij bij je zitten ( of staan) en is die echt bereid om het je uit t goede duidelijke communicatie, wil helpen als het nodig is. als ik iets wil overleggen kan ik meneer mailen,bellen of appen en er word goed op gereageerd en snel op mijn als je vragen hebt kun je die mailen en krijg je bericht terug, van andere leraren is dat nog wel eens afwachten nee Is gewoon duidelijk en nederlands.

10 Is er afstand tussen jou en Talman als docent? en nee. Er is een afstand het is een docent en je merkt dit qua reacties op sommige dingen. maar verder ma Nvt Ik vind dat hij goed en rustig de tijd neemt om iedereen zijn of haar verhaal aan te horen. Nee Nee nee Nee totaal niet! Nee.. Nee, meneer Talman geeft altijd fijn les en vraagt iedere leerling hoe het gaat na afwezigheid en ziekte. Dit do nee. Nee vind ik niet. nee dat is er niet Nee Nee, totaal niet. Er is geen afstand. Nee nee nee is geen afstand want hij kan zich ook op ons niveau gedragen nee nee, hij heeft begrip zolang je redelijk bent en het goed communiceert. niet echt, altijd wel een beetje maar als je je best doet op school gaat alles veel makkelijker en betere band m nee Nee geen idee bij

11 Talman beg Geef aan of je de les passief of actief beleefd., helemaaactief Misschien Actief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief Misschien Actief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief, helemaaactief

12 Wat is je ervaring met Talman als studiebegeleider? Indien van toepassing natuurlijk nvt Nvt Ik heb nog niet veel met meneer Talman contact gehad. Goed n.v.t. nvt Ik heb geen ervaring met meneer Talman als studiebegeleider nvt N.v.T. Niet aan de orde nee is niet van toepassing Goed, heeft aandacht voor je als er problemen zijn en bespreekt ze graag met je of helpt naar een oplossing. n.v.t. is die niet van ons maar heb hem liever dan de persoon die ik nu heb. / goed. tot zover wel goed, u luistert goed naar de klas. en ook met de werkgroepjes heeft u er gelijk wat aan gedaan. goed regelt direct alles Goed, regelt dat de zaken goed voor elkaar komen.

13 Wat is je ervaring met Talman als stagebeleider? Indien van toepassing natuurlijk nvt Nvt Zie antwoord vraag 14. Nvt n.v.t. nvt Ik heb geen ervaring met meneer Talman als stagebegeleider nvt N.v.T. Niert aan de orde. nee is niet van toepassing Goed, komt langs op afspraak. Neemt de tijd om niet alleen het bezoek te doen maar ook aandacht voor het b n.v.t. is die niet van ons maar heb hem liever dan de persoon die ik nu heb. / goed n.v.t. goed regelt alles netjes Niet van toepassing dus.

Darling Dong :49 Formatted: Position:Horizontal: Right, Relative to: Margin, Vertical: 0 cm, Relative to: Paragraph, Wrap Around

Darling Dong :49 Formatted: Position:Horizontal: Right, Relative to: Margin, Vertical: 0 cm, Relative to: Paragraph, Wrap Around 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * De opbouw en het onderwerp 3x * Dat ik nu meer over iets totaal onbekends weet 2x * Samenwerken (5x) * een nieuwe religie leren kennen * Yoga onderzoeken, dieper erop ingaan en meditatieles

Nadere informatie

1dKopie vanjouw ideale school Totaal aantal vragen: 10

1dKopie vanjouw ideale school Totaal aantal vragen: 10 11/13/2016 1dKopie vanjouw ideale school Totaal aantal vragen: 10 De meeste juiste antwoorden: #0 Minste Juiste antwoorden: #0 1. Wat is een ideale leerkracht volgens jou? De ideale leerkracht kan goed

Nadere informatie

Persoonskenmerken 3,5. Contact met personeel op school 3,4. Aantal respondenten: 100 Enqujte leerlingen 2013 Venster voor Verantwoording.

Persoonskenmerken 3,5. Contact met personeel op school 3,4. Aantal respondenten: 100 Enqujte leerlingen 2013 Venster voor Verantwoording. Aantal respondenten: 100 Enqujte leerlingen 2013 Venster voor Verantwoording Persoonskenmerken 3,5 Ik zit op 1. VMO- 38 2. VMO-K 27 3. VMO-TL 19 Ik voel me veilig op school. 3,8 1 17 81 1 De sfeer op school

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): [NAAM DOCENT] Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van jouw docent(e),

Nadere informatie

ID Categorie / Vraag Zelfbeeld Gemiddelde Standaard deviatie

ID Categorie / Vraag Zelfbeeld Gemiddelde Standaard deviatie Gegevens vragenlijst Naam: Feedbackscan mevr. N. Pers Omschrijving: Feedback leerlingen Klas: H4A, H4B en H4C Vak: Economie (ECON4) Leerjaar: 4 Schooltype: HAVO Startdatum: 2011-10-14 Onderzoek: Leerling

Nadere informatie

Resultaat X-over-Y. Kwaliteitscholen

Resultaat X-over-Y. Kwaliteitscholen Copyright Kwaliteitscholen (terug naar overzicht) Resultaat X-over-Y Onderzoekdefinitie: FILTER RESPONDENTEN SCHOOL School: CW Docent door leerling Commanderij College vmbo Gemert Onderzoekperiode: 15-16

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): [NAAM DOCENT] Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van

Nadere informatie

1718 schoolverlatersenquête. Mavo Havo Vwo

1718 schoolverlatersenquête. Mavo Havo Vwo 1718 schoolverlatersenquête Mavo Havo Vwo Onderwerpen 1. Mentorlessen 2. Studiekeuze 3. Verbeterpunten school 4. Lessen 5. Schoolregels 6. Sfeer 7. Opmerkingen leerlingen 8. Evaluatie enquête 9. Afspraken

Nadere informatie

Venster voor Verantwoording (leerlingen 2015-2016)

Venster voor Verantwoording (leerlingen 2015-2016) Venster voor Verantwoording (leerlingen 2015-2016) Naam VvV: leerlingen klas 3 DL 15-16 Instelling Drachtster Lyceum Enquête Jan/feb 2016 Analyse Maart 2016 1. Vorig schooljaar was ik leerling in de afdeling:

Nadere informatie

Samenvatting ouder enquête:

Samenvatting ouder enquête: Samenvatting ouder enquête: Aantal deelnemers: 213 Aantal afgerond : 101 Responspercentage: 47% Omdat een aantal email adressen niet meer kloppen hebben we het responspercentage handmatig uitgerekend en

Nadere informatie

Bijlage 3 Samenvatting onderzoek HAN naar werkzame factoren vanuit gebruikersperspectief

Bijlage 3 Samenvatting onderzoek HAN naar werkzame factoren vanuit gebruikersperspectief Bijlage 3 Samenvatting onderzoek HAN naar werkzame factoren vanuit gebruikersperspectief In 2016 (februari tot juli) hebben acht studenten, in totaal 3 groepen, van de Hogeschool Arnhem Nijmegen nader

Nadere informatie

Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15

Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15 Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15 1. Vorig schooljaar was ik leerling in de afdeling: Respondenten 191 A. Havo 102 53% B. Atheneum 73 38% C. Gymnasium 16 8% 2. Dit jaar zit ik in klas: Respondenten

Nadere informatie

Samen Zichtbaar Verbeteren. kort cyclisch verbeteren van het onderwijsleerproces

Samen Zichtbaar Verbeteren. kort cyclisch verbeteren van het onderwijsleerproces kort cyclisch verbeteren van het onderwijsleerproces week 6 tussenmeting zonder tips week 1 hjggv?-vragen stellen week 0 cyclus uitleggen tijdens de slb-les week 2 t/m 10 team in actie week 2 respons

Nadere informatie

Protocol Pedagogisch klimaat

Protocol Pedagogisch klimaat Protocol Pedagogisch klimaat Kernwaarde Leerkrachtgedrag Leerlinggedrag Gedrag ouders Betrokken - Houdt zich aan gemaakte afspraken. - Zorgt voor een duidelijke terugkoppeling naar de ouders en leerlingen.

Nadere informatie

- Je spreekt leerlingen aan op ongewenst gedrag. Je geeft af en toe positieve feedback.

- Je spreekt leerlingen aan op ongewenst gedrag. Je geeft af en toe positieve feedback. Evaluatieformulier Lerarenopleiding (talen, exact, sociale vakken) Versie schoolcontactpersoon Student: Aldert Kasimier Schoolcontactpersoon: C. Vidon Opleiding: Geschiedenis Stageschool: Zernike Datum:

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school in , uitgesplitst naar onderwijssoort? Hoe tevreden zijn leerlingen over de school in ?

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school in , uitgesplitst naar onderwijssoort? Hoe tevreden zijn leerlingen over de school in ? Hoe tevreden zijn leerlingen over de school in 2015-2016? De vergelijking met de landelijke gegevens is uiterlijk op 1 september 2016 beschikbaar. Aantal leerlingen: 376 (op 1 oktober) - Aantal respondenten:

Nadere informatie

Juridische medewerker

Juridische medewerker 28-11-2013 Sectorwerkstuk Juridische medewerker Temel, Elif HET ASSINK LYCEUM Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit stage?... 6 o Begeleiding...

Nadere informatie

Lesplanformulier. Les wordt gegeven in een open ruimte met ronde tafels en een computergedeelte. Een les duurt 50 minuten

Lesplanformulier. Les wordt gegeven in een open ruimte met ronde tafels en een computergedeelte. Een les duurt 50 minuten Lesplanformulier naam student : Aukelien Stalman opleiding : docent GZW jaar : 3 naam school : Gomarus College Assen coach : klas : 1 datum van de les: mei 2017 Lesonderwerp: Biologie stevigheid en beweging

Nadere informatie

- Een docent controleert of jij je huiswerk op hebt geschreven. - Je hebt aanmoediging nodig om je huiswerk te noteren.

- Een docent controleert of jij je huiswerk op hebt geschreven. - Je hebt aanmoediging nodig om je huiswerk te noteren. Schoolse competenties Competentie 1: Agendagebruik - Je schrijft je huiswerk in je agenda als dit wordt opgegeven. - Je agenda ziet er verzorgd uit. - Een docent controleert of jij je huiswerk op hebt

Nadere informatie

Mentor!Wat nu? Danique Voorthuijzen Jaar 4

Mentor!Wat nu? Danique Voorthuijzen Jaar 4 Mentor!Wat nu? Danique Voorthuijzen Jaar 4 Inleiding Deze Ptaak is geschreven om meer te weten te komen over het mentor zijn: welke taken komen er bij kijken en hoe voer je eigenlijk een gesprek met leerling

Nadere informatie

Observatie ll interactie leerling

Observatie ll interactie leerling Observatie ll interactie leerling Datum: 16 Mei Student: Carolien Kliffen Student nr.: 500617968 School: PCC Fabritiusstraat Vak: Biologie Lesuur: 4 e uur Klas: 2b3 Docent: Mevr. Klasssen Inleiding Als

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren!

maandag 11 mei inleveren! maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... Stageboek 2015 1 Gegevens Leerling Naam -------------------------------------------------------------------------------------- Adres Postcode Woonplaats

Nadere informatie

Resultaten eduscrum 2012

Resultaten eduscrum 2012 Resultaten eduscrum 0 www.ashram.nl www.eduscrum.nl Resultaten kwantitatief toets cijfers (0) Leerjaar vak Cijfergemiddelde met eduscrum Cijfergemiddelde parallelklassen zonder eduscrum vwo Scheikunde

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Kattenbroek Huisarts Schenkels Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Kattenbroek is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk De Vries ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk de Vries is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Onderzoek Hoe scoren je docenten?

Onderzoek Hoe scoren je docenten? Onderzoek Hoe scoren je docenten? 13 maart 2013 Over het onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 6 tot en met 12 maart 2013, deden 1.122 scholieren mee. De uitslag is na weging representatief

Nadere informatie

CirkelAnalyse beoordelingsrapport

CirkelAnalyse beoordelingsrapport CirkelAnalyse beoordelingsrapport Rol: Docent LB dhr Marc van Rooden Bestuur Fioretti Teylingen Datum: 27/06/2011 Pagina 1/11 Inleiding In dit rapport vindt u een samenvatting van de ingevulde competentie

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

Leerlingvragenlijst januari 2019

Leerlingvragenlijst januari 2019 Leerlingvragenlijst januari 2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Leerlingvragenlijst januari 2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het

Nadere informatie

Presenteren Eindverslag. Maarten Meij Cmd1b 11 april, 2012

Presenteren Eindverslag. Maarten Meij Cmd1b 11 april, 2012 Presenteren Eindverslag Maarten Meij 0848912 Cmd1b 11 april, 2012 Presenteren, Opdracht 1 Mijn mening over mijn presentatie: Ik vond het zelf niet heel erg goed. Het was vrij kort, ik had op een gegeven

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Ouders

Klanttevredenheidsonderzoek. Ouders Klanttevredenheidsonderzoek Ouders - 2017 Vraag 1: Wat voor cijfer zou u Columbus willen geven? Ons gemiddelde is een 8,3! Het onderzoek is 51 keer verstuurd en maar liefs 39 keer Ingevuld retour gekomen,

Nadere informatie

Rapport NPS+ meting. Eilandzorg Schouwen- Duiveland Hulp bij het Huishouden. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport NPS+ meting. Eilandzorg Schouwen- Duiveland Hulp bij het Huishouden. Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport NPS+ meting Eilandzorg Schouwen- Duiveland Hulp bij het Huishouden Verslagjaar 2018 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld.

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. De visie van de trainer/coach over de speelwijze en de te behalen doelen is duidelijk 4 35 25 15 5

Nadere informatie

Samen zijn we SBO Horizon. Hoe we omgaan met elkaar op school

Samen zijn we SBO Horizon. Hoe we omgaan met elkaar op school Samen zijn we SBO Horizon Hoe we omgaan met elkaar op school 2 3 Fijn dat u dit leest. In dit boekje vertellen we hoe we met elkaar omgaan op SBO Horizon. Samen zijn we SBO Horizon Bij ons op school hebben

Nadere informatie

Beoordeling van de competenties stage bovenbouw

Beoordeling van de competenties stage bovenbouw Beoordeling van de competenties stage bovenbouw Hierbij vinden jullie een lijst met competenties die van belang zijn voor de stage bovenbouw. De lijst is bestemd voor de student en de mentor van de stageschool.

Nadere informatie

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen Dit is een brochure, gemaakt voor leerlingen met NLD. Naast deze brochure is er ook: - een brochure met informatie voor ouders van kinderen met NLD en - een brochure

Nadere informatie

Hoe gaat het met je studie?

Hoe gaat het met je studie? 195 195 HOOFDSTUK 12 Hoe gaat het met je studie? WOORDEN 1 Kies uit: onvoldoende controleren gymnastiek mening huiswerk 1 Heb je je al gemaakt? 2 Ik was op school niet zo goed in. Ik vond sport niet leuk.

Nadere informatie

Ik wil graag dat onze burgemeester...

Ik wil graag dat onze burgemeester... - Profielschets burgemeester In samenspraak met de kindergemeenteraad is een enquête opgesteld en op papier uitgedeeld in groepen 8 van de scholen in Zuidplas. Van 21 januari tot 7 februari konden de hun

Nadere informatie

vragenlijst leerlingen mei 2014

vragenlijst leerlingen mei 2014 vragenlijst leerlingen mei 2014 Uitslagen Vragenlijst C.B.S. De Ark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

LEERLINGEN - VW1 - Beknopt (inclusief Vensters / Schoolklimaat en Veiligheid)

LEERLINGEN - VW1 - Beknopt (inclusief Vensters / Schoolklimaat en Veiligheid) LEERLINGEN - VW1 - Beknopt - 2018-2019 (inclusief Vensters / Schoolklimaat en Veiligheid) Opgevraagd: 6 april 2019 Dit rapport biedt u een overzicht van de voornaamste filterresultaten van Tevredenheid

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Kattenbroek Huisarts Raams Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Kattenbroek is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

geen zeer veel 1. Bij hem/haar heb je vrijheid

geen zeer veel 1. Bij hem/haar heb je vrijheid Verkorte VIL geen zeer veel 1. Bij hem/haar heb je vrijheid 0 1 2 3 4 2. Als ik iets niet begrijp, heeft hij/zij daar begrip voor 0 1 2 3 4 nooit altijd 3. Hij/zij doet vriendelijk tegen me 0 1 2 3 4 4.

Nadere informatie

JV 'Het Knipperlicht' Uitslag enquête seizoen 2015 / 2016

JV 'Het Knipperlicht' Uitslag enquête seizoen 2015 / 2016 JV 'Het Knipperlicht' Uitslag enquête seizoen 2015 / 2016 Ik voel me op m'n gemak op de JV Algemeen Het is gezellig (5x), er is een leuke groep (3x), het is belangrijk om met geloof bezig te zijn (3x)

Nadere informatie

Vragenlijstresultaat

Vragenlijstresultaat 17/04/2017 18:24 Organisatiemanagement Huisvesting en voorzieningen Kinderen vinden hun lokaal gezellig. Kinderen vinden dat de school er gezellig uit ziet. Kinderen vinden dat de gangen en de wc s netjes

Nadere informatie

LINT STAGEBOEK VAN Techniek. Neem dan op een leuke manier afscheid van je stage plaats en bedank je collega s en stagebegeleider (s )

LINT STAGEBOEK VAN Techniek. Neem dan op een leuke manier afscheid van je stage plaats en bedank je collega s en stagebegeleider (s ) LINT STAGEBOEK VAN Techniek Deel 2 inleveren op maandag 24 maart! Je laatste stage dag is vrijdag 28 maart! Neem dan op een leuke manier afscheid van je stage plaats en bedank je collega s en stagebegeleider

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen 2015

Vragenlijst leerlingen 2015 Vragenlijst leerlingen 2015 Uitslagen Vragenlijst KBS Gerardus Majella Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Schooldiagnose najaar 2014

Schooldiagnose najaar 2014 Schooldiagnose najaar 2014 In het najaar van 2014 hebben we de medewerkers, ouders, leerlingen en oud-leerlingen van De Springplank gevraagd onze school en ons onderwijs te beoordelen. Op een schaal van

Nadere informatie

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden Hoe tevreden was je over het bezoek aan de kunstzaal? Tijdsduur kunstzaal? Wat vonden de leerlingen van het bezoek aan de kunstzaal? kunstzaal Hoe tevreden was je over de workshop? 1 Erg tevreden, de dames

Nadere informatie

Feedback van de groep aan Bart van Biemen:

Feedback van de groep aan Bart van Biemen: Feedback van de groep aan Bart van Biemen: Er waren momenten dat ik geen taak meer had en niet heel productief meer was. Op deze momenten had ik meer initiatief moeten tonen en actiever op zoeken gaan

Nadere informatie

2015 leerlingen 4/5/6

2015 leerlingen 4/5/6 2015 leerlingen 4/5/6 Uitslagen Vragenlijst Vrije School Kennemerland Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal

Nadere informatie

Do s and Don ts of Bilingual Education

Do s and Don ts of Bilingual Education Do s and Don ts of Bilingual Education Een korte handleiding Tweetalig Onderwijs voor Leerlingen Leraren Ouders Het tweetalig HAVO op Philips van Horne en tweetalig VWO op Het College komt mede tot stand

Nadere informatie

52 responses in 260 results

52 responses in 260 results Van: Secretariaat Vrouw&Zorg Onderwerp: Evaluatie CTG Scholingsdag --3 Datum: 3 februari 4 9:5:45 GMT+: EVALUATIE CTG scholingsdag -3 No data to display. Huidige functie 5 responses

Nadere informatie

Leven in een groep. Hoe gaat dat en wat vinden jongeren?

Leven in een groep. Hoe gaat dat en wat vinden jongeren? Leven in een groep bij DHG Hoe gaat dat en wat vinden jongeren? Jij bent belangrijk! Als je thuis woont, is je opvoeding een taak van je ouders. Woon je bij De Hoenderloo Groep, dan zorgen de groepsleiders

Nadere informatie

2. Vanzelfsprekende regels. 3. Duidelijkheid geven is iets. 6. Leraren moeten vaak eerst. 5. Door als leraar tijdens de

2. Vanzelfsprekende regels. 3. Duidelijkheid geven is iets. 6. Leraren moeten vaak eerst. 5. Door als leraar tijdens de De eerste ontmoeting 1. Leraren krijgen van leerlingen altijd een eerlijke kans. 2. Vanzelfsprekende regels bespreken met leerlingen levert veel onnodig tijdverlies op. 3. Duidelijkheid geven is iets anders

Nadere informatie

leerlingenvragenlijst 2014

leerlingenvragenlijst 2014 leerlingenvragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst Dr. A. Kuyperschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014 Leerlingenquete r.-k.b.s De Rank in Schagen Maart 214 1 In totaal hebben 35 kinderen van groep 6, 7 en 8 meegedaan aan deze enquete. Vraag 1 : Wat voor een rapportcijfer zou je De Rank geven? Gemiddelde

Nadere informatie

Signaleringslijst voor leerlingen met autisme!

Signaleringslijst voor leerlingen met autisme! Signaleringslijst voor leerlingen met autisme! Wennen en je begrepen voelen op je nieuwe school. De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is voor iedereen even wennen. Zeker als je

Nadere informatie

Leerling- tevredenheidspeiling. Basisschool Pius X februari 2015

Leerling- tevredenheidspeiling. Basisschool Pius X februari 2015 Leerling- tevredenheidspeiling Basisschool Pius X februari 2015 1. Onderwijsleerproces 2. Schoolcultuur 3. Organisatiemanagement 4. Imago Aantal respondenten: 37/40 1. Onderwijsleerproces 1.1 Leefklimaat

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidspeiling

Leerlingtevredenheidspeiling Leerlingtevredenheidspeiling Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4

Nadere informatie

Enquête Leerlingenraad

Enquête Leerlingenraad www.survio.com 30-03-2015 08:57:51 Algen Enquête naam Enquête Leerlingenraad Auteur Taal Nederlands Enquête URL http://www.survio.com/survey/d/r5i6q1c0t8t0l5l6f Eerste antwoord 19-02-2015 Laatste antwoord

Nadere informatie

Vragenlijst Leerlingen CBS De Regenboog - maart 2018

Vragenlijst Leerlingen CBS De Regenboog - maart 2018 Vragenlijst Leerlingen CBS De Regenboog - maart 2018 Uitslagen Vragenlijst CBS de Regenboog Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

1. Aanleiding van de enquête

1. Aanleiding van de enquête 1. Aanleiding van de enquête De afdeling beeldende kunst van dé Academie organiseerde reeds een eerste enquêtemoment in 2012. We wensen in cycli van 5 jaar te werken en daarom hielden we een tweede rondvraag

Nadere informatie

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014 Leerlingenquete r.-k.b.s De Rank in Schagen Maart 2014 1 VERSLAG LEERLINGENQUETE R.-K BASISSCHOOL DE RANK, MAART 2014 Vraag 1 : Wat voor een rapportcijfer zou je De Rank geven? In totaal hebben 35 kinderen

Nadere informatie

Kindervragenlijst 2018/2019

Kindervragenlijst 2018/2019 Kindervragenlijst 2018/2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Kindervragenlijst 2018/2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht.

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. http://www.edusom.nl Thema Gezondheid Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren met de leerkracht. Zinnen maken met omdat. Hulp vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

LINT STAGEBOEK VAN ZORG EN WELZIJN

LINT STAGEBOEK VAN ZORG EN WELZIJN LINT STAGEBOEK 2013-2014 VAN ZORG EN WELZIJN Gegevens Leerling Naam -------------------- Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling / leerweg School Naam schoolbegeleider E. Venema adres

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen 2018

Vragenlijst leerlingen 2018 Vragenlijst leerlingen 2018 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst leerlingen 2018 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidspeiling 2015

Leerlingtevredenheidspeiling 2015 Leerlingtevredenheidspeiling 2015 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden. Hattem

Hulp bij het huishouden. Hattem Rapport: Hulp bij het huishouden Hattem Uw gegevens: Driezorg Wonen, Welzijn & Zorg Postbus 658 8000 AR Zwolle (038) 453 67 11 www.driezorg.nl Contactpersoon Mevr. J. Kloosterboer Uitvoerende organisatie

Nadere informatie

Praktijkonderwijs werkt!

Praktijkonderwijs werkt! DE VENEN Praktijkonderwijs werkt! Ontdek hoe het werkt op 20 januari! Waar wil jij een pro in worden? Bij ons op school leer je vooral door te doen! Op school én in de praktijk, via stages. Je kunt bij

Nadere informatie

Algemene vragenlijst Leerlingen 2015

Algemene vragenlijst Leerlingen 2015 Algemene vragenlijst Leerlingen 2015 Uitslagen Vragenlijst R.K.basisschool Johannes Paulus Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode

Nadere informatie

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk?

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Verantwoordelijkheid. Ja, ook heel belangrijk voor school!!! Het lijkt veel op zelfstandigheid, maar toch is het net iets anders. Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Whitepaper Verbindend communiceren In 4 stappen effectief feedback geven

Whitepaper Verbindend communiceren In 4 stappen effectief feedback geven Whitepaper Verbindend communiceren In 4 stappen effectief feedback geven De 4 stappen Je communiceert de hele dag en meestal hebben wij het gevoel dat dat ons best goed afgaat, toch? Pas op het moment

Nadere informatie

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Creatief en flexibel toepassen van Triplep Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Programma Overzicht Kennismaking Persoonlijke werving van ouders Een goede relatie opbouwen met de ouders

Nadere informatie

tevredenheidsonderzoek leerlingen 678 2015

tevredenheidsonderzoek leerlingen 678 2015 tevredenheidsonderzoek leerlingen 678 2015 Uitslagen Vragenlijst Basisschool 't Stekske Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

Leerlingtevredenheid leerjaar 3

Leerlingtevredenheid leerjaar 3 Leerlingtevredenheid leerjaar 3 Opgevraagd: 9 mei 2019 Dit rapport biedt u een overzicht van de voornaamste filterresultaten van Leerlingtevredenheid leerjaar 3. Dit gebeurt zowel op basis van domeinen

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen

Vragenlijst leerlingen Vragenlijst leerlingen 2018-2019 Uitslagen Vragenlijst SBO De Vlieger Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst leerlingen 2018-2019 van SBO De Vlieger. De gebruikte vragenlijst

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2c: Norah Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd op onze school! Uitslag ouder- en leerlingtevredenheidspeiling

Nadere informatie

LEERLINGEN - HA3 - Beknopt (inclusief Vensters / Schoolklimaat en Veiligheid)

LEERLINGEN - HA3 - Beknopt (inclusief Vensters / Schoolklimaat en Veiligheid) LEERLINGEN - HA3 - Beknopt - 2018-2019 (inclusief Vensters / Schoolklimaat en Veiligheid) Opgevraagd: 6 april 2019 Dit rapport biedt u een overzicht van de voornaamste filterresultaten van Tevredenheid

Nadere informatie

Cursus Omgaan met klachten

Cursus Omgaan met klachten Cursus Omgaan met klachten Aanleg beplantingen en grasvelden AOC Oost Almelo C. ter Steege Doel van deze les Je leert in deze cursus over: - Klachten - Klachten ontvangen - Valkuilen - Emoties opvangen

Nadere informatie

vragenlijst leerlingen

vragenlijst leerlingen vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst Beatrixschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Evaluatie Beeld en beroep

Evaluatie Beeld en beroep Evaluatie Beeld en beroep Inhoud Introductie 1 Respondenten 2 Gegeven cijfer 2 De online informatie over het Project Beeld van het Beroep via innovationlab.nhl.nl was duidelijk 3 Er was voldoende variatie

Nadere informatie

3 Hoogbegaafdheid op school

3 Hoogbegaafdheid op school 3 Hoogbegaafdheid op school Ik laat op school zien wat ik kan ja soms nee Ik vind de lessen op school interessant meestal soms nooit Veel hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zien wat ze kunnen. Dit

Nadere informatie

LEERLINGTEVREDENHEIDPEILING BASIS FORMULIER

LEERLINGTEVREDENHEIDPEILING BASIS FORMULIER LEERLINGTEVREDENHEIDPEILING BASIS FORMULIER Beste leerlingen van onze school, Onze school wil onderzoeken hoe de leerlingen over de school zijn. Wij willen graag je medewerking vragen voor een korte heidspeiling

Nadere informatie

Enquête stichting Parentes Zoetermeer

Enquête stichting Parentes Zoetermeer Enquête stichting Parentes Zoetermeer In de afgelopen weken hebt u de mogelijkheid gehad om d.m.v. onze enquête uw stem te laten horen over diverse punten die spelen binnen onze stichting Parentes. In

Nadere informatie

Dit portfolio is eigendom van: Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: Naam studieloopbaanbegeleider: Telefoon:

Dit portfolio is eigendom van: Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon:   Naam studieloopbaanbegeleider: Telefoon: Dit portfolio is eigendom van: Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: E-mail: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Naam studieloopbaanbegeleider:

Nadere informatie

Voorbereiding op je bezoek bij het muzieum

Voorbereiding op je bezoek bij het muzieum Voorbereiding op je bezoek bij het muzieum Inhoud handleiding: - Wat ga je doen bij het muzieum - Huisregels - Media opdrachten - Doe opdrachten Wat ga je doen bij het muzieum? De donkerbeleving (hoofdonderdeel)

Nadere informatie

STAGEBOEK 2014 VAN AFDELING..

STAGEBOEK 2014 VAN AFDELING.. STAGEBOEK 2014 VAN AFDELING.. Stageboek 2014 1 Gegevens Leerling Naam -------------------------------------------------------------------------------------- Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon

Nadere informatie

Positief pedagogisch klimaat Kindercampus Pendula

Positief pedagogisch klimaat Kindercampus Pendula Positief pedagogisch klimaat Kindercampus Pendula 1 Inhoudsopgave 1. Positief pedagogisch klimaat 2. Kernwaarden 3. Afspraken op de drie niveaus 4. PPK weken 2 1. Positief pedagogisch klimaat De afgelopen

Nadere informatie

Tevredenheid ouders/verzorgers Olympus College 2013

Tevredenheid ouders/verzorgers Olympus College 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Olympus College en Quadraam Inhoud Uitkomsten per rubriek o Algemeen o Veiligheid o Informatie en communicatie o Onderwijsleerproces o Imago o Begeleiding o Schoolgebouw

Nadere informatie

Video directe instructie

Video directe instructie Video directe instructie Docente: Mevr. A.M.J.A. Spiegels-Jongen Auteur: Erik van den Hout (studentnummer: 2047837) Contact: http://www.arachnion.nl/wiskunde/ Neutronstraat 14, 6227 CP Maastricht telefoon:

Nadere informatie

Evaluatieformulier informatieavond 3 februari 2014

Evaluatieformulier informatieavond 3 februari 2014 Hieronder leest u de antwoorden die gegeven zijn op de vragen op het evaluatieformulier van de ouderavond van afgelopen maandag 3 februari. Op de vragen hebben we een korte reactie gegeven. Op de avond

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen

Vragenlijst leerlingen Vragenlijst leerlingen 2018-2019 Uitslagen Vragenlijst Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst leerlingen 2018-2019 van KBS

Nadere informatie

Nieuws. Dalton. Hallo Allemaal, Ouders in de klas. Dit Daltonkrantje is gemaakt met inbreng van ouders, kinderen en leerkrachten.

Nieuws. Dalton. Hallo Allemaal, Ouders in de klas. Dit Daltonkrantje is gemaakt met inbreng van ouders, kinderen en leerkrachten. Dalton Wat is Dalton? Wat doen we? -------------------------------------------------------------- Nieuws 2010-2011/1 ------------------------------------------------------------ Hallo Allemaal, Dit Daltonkrantje

Nadere informatie

Hotel Hallo - Thema 2 Hallo TELEVISIE KIJKEN

Hotel Hallo - Thema 2 Hallo TELEVISIE KIJKEN Hotel Hallo - Thema 2 Hallo opdrachten TELEVISIE KIJKEN 1. Knip de strip. Strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken weer

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie