Evaluatieformulier informatieavond 3 februari 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Evaluatieformulier informatieavond 3 februari 2014"

Transcriptie

1 Hieronder leest u de antwoorden die gegeven zijn op de vragen op het evaluatieformulier van de ouderavond van afgelopen maandag 3 februari. Op de vragen hebben we een korte reactie gegeven. Op de avond waren 70+ mensen aanwezig. Er zijn 38 formulieren ingevuld. Veel mensen hebben deze ook gezamenlijk ingevuld. De avond begon om en was afgelopen om uur waarna er nog koffie werd gedronken. De sfeer was gemoedelijk en betrokken. Evaluatieformulier informatieavond 3 februari 2014 Hoe was uw algemene indruk van deze avond? Prima (4x) Informatief en duidelijk (11x) Helder, verzorgd (7x) Open (2x) Ontspannen (2x) (zeer)goed (13x) Prettig (1x) Fijn dat ouders betrokken worden (4x) Fijn om mee te mogen denken (3x) Positief (7x) Goed georganiseerd (2x) Laagdrempelig (2x) Wat was de hoofdvraag?(1x) Goed voor de onderlinge communicatie (1x) Duidelijke opbouw, goede presentatie waardoor mogelijkheden en onmogelijkheden meteen duidelijk werden (1x) Fijn om te zien dat u de avond zo gewaardeerd heeft. Het doel van de avond was verduidelijking geven over onze aanpak als school en u als ouders de gelegenheid geven mee te denken. Heeft de avond voldoende bijgedragen om u een redelijk beeld te geven van de wijze waarop we in het algemeen ons onderwijs inrichten? Ja (23x) Ja, alleen volgen er snel nieuwe vragen waar op dit moment geen antwoord op is (1x) Ja, in grote lijnen (1x) Voldoende (1x) Ja, is duidelijk overgekomen (1x) Redelijk (1x) Absoluut (1x) Ja, maar dacht dat we dat wel wisten. Vond het een beetje zonde van de tijd om dit op deze avond te herhalen (1x) Ja/Nee (1x) Er is een duidelijk beeld gegeven van het probleem (1x) Dat wel (1x) Yep (1x)

2 ja maar een hoop open punten. (1x) Goed om te merken dat we duidelijk zijn. Het is niet altijd even eenvoudig om informatie te geven die voor iedereen nieuw is. In dat geval hopen dat het op z n minst verdieping bewerkstelligt. De nieuwe vragen die ontstaan blijven onder onze aandacht. En belangrijke antwoorden zullen gecommuniceerd worden. Vindt u dat dit soort activiteiten de communicatie vanuit de school op een positieve wijze beïnvloeden? Ja (27x) Ja, belangrijk om ouders te horen (1x) Zeker, dit graag blijven doen (1x) Zeker (1x) Yep (1x) Zeker! Fijn dat wij als ouders ook een stem hebben en mogen meedenken (1x) De nieuwsbrieven zijn echt een plus van deze school (1x) Absoluut (1x) Ja, je voelt je enigszins betrokken bij de besluitvorming (1x) Ja samenwerking is belangrijk voor alle partijen (1x) Ja, heel fijn! De driehoek in stand houden! (1x) Zeker weten erg belangrijk! (1x) Ja, het geeft een gevoel dat we allemaal meedenken met de school (1x) Wij hebben als school hetzelfde ervaren en zullen in de toekomst actief dit soort avonden stimuleren om de lijntjes zo kort mogelijk te houden. Wat is uw mening over de inhoud, de activiteiten en de duur van de avond? Prima (6x) Fijn dat er afwisseling is, zo ben je er als ouder bewuster mee bezig (1x) Ja, maar begrijpen we niet helemaal wat het probleem was omdat jullie voorkeurskeuze ook de voorkeur van de ouders heeft? (1x) Duidelijk (3x) Inhoud is goed, activiteiten en duur kunnen korter (1x) Prima (Behoefte aan vervolgavond) (1x) Goed voorbereid, duidelijk om de feiten/grenzen op te noemen (2x) Het was een informatieve goeie avond en erg duidelijk (2x) Positief! (1x) Ja goed, niet te kort en niet te lang (2x) Voorwoord vond ik te lang, discussie in aparte groepen te kort (1x) Goed (8x) Goed, ben blij met de openheid (1x) De meeste mensen zitten op één lijn, discussie had wat langer mogen duren (1x) Graag nog een avond over wat is besloten en dat er nog indien nodig wijzigingen kunnen plaatsvinden (1x) Goed, je krijgt het idee dat je actief mee mag denken. (2x) Het bleef erg lang spannend waar het heen ging (1x) Noodzaak is er niet echt geweest omdat de uitkomst vwb groep 3 prima is. Probleem ligt bij de toekomstige aanwas en ruimte. Dus niet specifiek groep 3. (1x)

3 Vond het jammer dat we tijdens de groepjes een beetje afdwaalden van het hoofdonderwerp. (1x) Prima, ouders worden / zijn gehoord. Duidelijke informatie gekregen over de mogelijkheden incl. de bijbehorende grenzen. (1x) Fijn, interactief en informerend. Niet te lang en niet te kort. (2x) Fijn om te merken dat het over het algemeen positief over de inhoud van deze avond gesproken wordt. De voorkeur was eensgezind, toch zijn we van mening dat het goed is om dat op gezette tijden tegen elkaar uit te spreken. Tegelijkertijd liggen er ook grenzen aan wat kan en is de inhoud van het onderwijs op verschillende manieren uit te voeren. Dat blijft voor elke school, ook de onze, een terugkerend punt van reflectie. Zijn er volgens u onderwerpen die u deze avond heeft gemist? Nee (20 x) NVT (4x) Nee, er was ruimte genoeg voor inbreng (1x) Tijdsbestek voor definitieve keuze (1x) Nog open (1x) Personeel (1x) Nee, ik was er om te horen wat we van plan zijn mbt gr 3 indeling (14/15) (1x) Jammer, dat de langere termijn niet zichtbaar kan zijn (1x) Nee, (wel interessant te weten wat er met de hogere groepen gebeurt (1x) Ja, het vervolg (na het komende schooljaar) (1x) Hieruit blijkt dat we ons doel wel bereikt hebben. De lange termijn mogelijkheden worden grotendeels bepaald door onbekende factoren. Dat maakt een besluit moeilijk. Wel is het een punt van aandacht voor team en MR om beleid hierop helder te krijgen. Dan gaan we bezig met de vraag: wat als.. Heeft u het gevoel dat uw mening goed op waarde wordt ingeschat? JA (26x) De tijd zal het leren (1x) Ik hoop het! (1x) Ja positief, maar blijf luisteren. Geld is niet altijd belangrijk (1x) Zeker. Gelegenheid genoeg tot het stellen van vragen en het krijgen van antwoorden (1x) Zeer zeker (1x) Tot nu toe wel (1x) Er werd geluisterd naar onze mening (1x) Nog niet bekend (1x) Moet nog volgen (1x)

4 Uw mening vinden wij belangrijk. Daarom willen we graag horen wat u te zeggen heeft, zodat wij als team goede beslissingen kunnen nemen en ons kunnen verantwoorden voor de te nemen beslissingen. Ik wil er hier ook op wijzen dat ouders een stem hebben via de MR. De oudergeleding is er namens de ouders van de school. U kunt wensen, zorgen, ideeën bij hen kwijt. Ook is er een ideeënbus naast de aula waar u brieven in kwijt kunt. Stel dat de school een dergelijke activiteit in de nabije toekomst opnieuw organiseert, wat zijn dan voor u interessante thema s? Kanjeravond (3x) Opvoedthema s (3x) Toekomst (1x) Social media (1x) Groepsindeling (4x) Ontwikkeling vh onderwijs/persoonlijke ontwikkeling (5x) Uitbreiding vd school (1x) Continurooster (3x) Plein (1x) Alleen fruitdagen (dus geen koek meer) (1x) Schoolmelk (1x) Innovatie (1x) Grootte vd groepen en wisselingen binnen de groepen (2x) Nieuwe leerkracht (1x) Verbouwing (1x) Informatie avond voor nieuwe leerlingen die later in het jaar instromen (1x) Handelingsgericht werken (1x) Overgang van 2 naar 3 (1x) Leermethodes (1x) Klasseninformatie (1x) Dat we verder zullen gaan met het organiseren van ouderavonden is zeker. In mei zal er al een avond zijn met als thema de kanjertraining. Georganiseerd door de MR. Informatie hierover zal worden gedeeld. Tegelijkertijd willen we procedures ook helder houden en een verschil maken tussen info-avonden en meebeslissen. Uw stem is vastgelegd in de MR. Gebruik die mogelijkheid om te laten horen wat u belangrijk vindt. Dan kunnen we de ouderavond gebruiken om informatie en ideeën uit te wisselen en om sociaal bij elkaar te komen. Want ook dat vinden we belangrijk. De genoemde onderwerpen zullen we bewaren en bekijken wat we er mee kunnen.

5 Heeft u verder nog suggesties m.b.t. de communicatie vanuit de school over praktische en inhoudelijke schoolzaken? Intake gesprekken / info uurtje (1x) Nee, gaat momenteel duidelijk via de nieuwsbrief (1x) Ben zeer tevreden over de informatievoorziening op dit moment (1x) Nee, de nieuwsbrief en de mailtjes tussendoor houden me goed op de hoogte (1x) Nee, mijn complimenten over hoe de communicatie dit schooljaar is verbeterd! De Prinses Margrietschool is op de goede weg. (1x) Meer actieve werving OR/MR (1x) Houd ons goed op de hoogte(1x) Zodra er meer duidelijkheid is, dat ouders op de hoogte worden gehouden(1x) Kennismakingsgesprek voor de start in groep 1, nu ligt het initiatief bij de ouders. (1x) Informatie over wat aan bod komt er groep (leerdoelen) (1x) Groeps App! (1x) Nee (7x) Studiedagen aan de schoolvakanties/weekend plakken (en er dus ook hele dagen van maken) (5x) Nee, ben tevreden over de huidige communicatie (1x) Het mag wel iets warmer/persoonlijker (bijv. de nieuwsbrief) (1x) Nieuwsbrief/ is voldoende. Ik heb niet behoefte aan de mening van elke ouder via een forum o.i.d. (1x) Prettig zou het wel fijn vinden om af en toe een nieuwsbrief op papier te krijgen(1x) Communicatie: Nieuwsbrieven, ouderavonden extra mail, etc. is prima. (1x) Kleedjesdag op woensdag (1x) Meer info mailen (1x) Nee we zitten op de goede weg. (1x) Stel open vragen in het evaluatie formulier (1x) Goed om te lezen dat de communicatie op de goede weg is. De nieuwsbrieven zijn ook voor ons een belangrijk middel om in contact met u te staan. Geef daarom foute of nieuwe adressen tijdig door. De ideeën hierboven genoemd staan zullen we zeker meenemen in onze discussies. En eventuele beslissingen zullen natuurlijk gedeeld worden met u. Onze dank voor het invullen van dit evaluatieformulier Geen dank (1x) We zijn er blij mee!

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv.

Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met probleem leerlingen (bijv. Tops Veel aandacht voor het individuele kind Aandacht voor het kind Juffen denken goed mee met "probleem" leerlingen (bijv. dyslexie) Persoonlijk: juffen ondersteunend persoon, kennen de kinderen, zijn

Nadere informatie

reglement Leerlingenraad Daltonschool De Dorendal

reglement Leerlingenraad Daltonschool De Dorendal reglement Leerlingenraad Daltonschool De Dorendal Dit is een eerste opzet van het reglement van de Dorendal. Op 7 februari 2013 zal de leerlingenraad voor het eerst bij elkaar komen en dit reglement bespreken.

Nadere informatie

Wensen en verwachtingenavond basisschool de Lage Weide

Wensen en verwachtingenavond basisschool de Lage Weide Wensen en verwachtingenavond basisschool de Lage Weide Op 22 april 2015 gingen ouders en teamleden van basisschool de Lage Weide met elkaar in gesprek. Het gesprek ging over de samenwerking tussen ouders

Nadere informatie

(56 enquêtes) (62 enquêtes) (45 enquêtes) (57 enquêtes) Accent 2012. Accent 2013. Accent 2011. Accent 2014. score 1-10. score. score 10.

(56 enquêtes) (62 enquêtes) (45 enquêtes) (57 enquêtes) Accent 2012. Accent 2013. Accent 2011. Accent 2014. score 1-10. score. score 10. Evaluatie ouders: : Uitkomsten tevredenheidsonderzoek 2011 t/m 2014 uitgedrukt in een (waarderingscijfer) Accent 2011 (45 enquêtes) Accent 2012 (57 enquêtes) Accent 2013 (56 enquêtes) Accent 2014 (62 enquêtes)

Nadere informatie

Oudercafé : communicatie op de Achthoek

Oudercafé : communicatie op de Achthoek Oudercafé : communicatie op de Achthoek Aktie n.a.v. input ouders door de Achthoek Thema afsluitingen Input vanuit ouders Wordt als positief ervaren. Kinderen hechten groot belang aan afsluitingen. Gangen:

Nadere informatie

Op welke school zit uw kind/kinderen?

Op welke school zit uw kind/kinderen? Q1 Op welke school zit uw kind/kinderen? 1% Het Baken De Brug Het Kompas De Rank De Schakel Het Startblok De Triangel De Wegwijzer Willem Alexander Q2 Ik vul deze lijst in voor mijn kind/kinderen in groep:

Nadere informatie

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012.

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. In totaal legden 42 mensen deze enquête af. Statistieken voor vraag 1 : Heb je dit schooljaar contact gehad met Kans? Ja 90.48% Nee 9.52% Statistieken

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Beleidsplan Leerlingenraad o.b.s. de Schuthoek 2012-2013

Beleidsplan Leerlingenraad o.b.s. de Schuthoek 2012-2013 Document leerlingenraad Beleidsplan Leerlingenraad o.b.s. de Schuthoek 2012-2013 Inhoud: 1. wat verstaan we onder een leerlingenraad? 2. opzet en organisatie van een leerlingenraad a. samenstelling van

Nadere informatie

Was het boek geschikt voor de doelgroep? Boek voorgelezen / besproken?

Was het boek geschikt voor de doelgroep? Boek voorgelezen / besproken? Auteur Info tijdig? Info voldoende en duidelijk? Was het boek geschikt voor de doelgroep? Boek voorgelezen / besproken? Wat vonden de leerlingen van het boek? 1 Jozua Douglas zeker prima en goed zeker,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 directie.speelenwerkhoeve@degroeiling.nl www.speelenwerkhoeve.nl In deze nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek p 1 Rapportcijfers p 1 Onderwerpen p 2 Sociale veiligheid

Nadere informatie

Prima; als het langer had geduurd, dan zijn er leerlingen die niets doen! Dit was dus goed. 3 Goed Goed Positief 8. Prima

Prima; als het langer had geduurd, dan zijn er leerlingen die niets doen! Dit was dus goed. 3 Goed Goed Positief 8. Prima Rondleiding en uitleg kunstzaal Tijdsduur kunstzaal Mening leerlingen? Cijfer kunstzaal Evt. opmerkingen Was weer erg leuk. Spannend en boeiend begin. Tussen de donkere gordijnen. Lln waren meteen gepakt!

Nadere informatie

Beleidsnotitie Ouderbetrokkenheid OBS DE BOUWSTEEN

Beleidsnotitie Ouderbetrokkenheid OBS DE BOUWSTEEN Beleidsnotitie Ouderbetrokkenheid OBS DE BOUWSTEEN ouderbetrokkenheid Pagina 1 De identiteit van de school Obs de Bouwsteen is een openbare basisschool. Een school met ruimte en respect voor alle levensbeschouwingen.

Nadere informatie

Enquête stichting Parentes Zoetermeer

Enquête stichting Parentes Zoetermeer Enquête stichting Parentes Zoetermeer In de afgelopen weken hebt u de mogelijkheid gehad om d.m.v. onze enquête uw stem te laten horen over diverse punten die spelen binnen onze stichting Parentes. In

Nadere informatie

Verslag Parelcafé 13 oktober 2014

Verslag Parelcafé 13 oktober 2014 Verslag Parelcafé 13 oktober 2014 Algemeen We zijn hard aan het werk om te bouwen aan een stabiele school. We denken dat we goed op weg zijn, maar we streven naar nog meer kwaliteit. Kwaliteit is ook een

Nadere informatie

Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College

Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College mei 2018 Wat zal je het meeste bijblijven van de training: - De PMA methodiek. - De 5 stappen van de PMA methodiek. - De groepsgesprekken.

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Hierbij ontvangt u van mij een samenvatting van de uitkomsten van de tevredenheidsmeting, die begin november is afgenomen. We hebben deze in het team en met de MR

Nadere informatie

Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2013

Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2013 Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2013 Rapport klanttevredenheidsonderzoek Den Haag, Maart 2014 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Inleiding 1.1 Opbouw rapport 3 1.2 Werkwijze onderzoek 3

Nadere informatie

Ontvangst? Reacties lln? Jouw mening? Cijfer. Heel enthousiast! De meesten vonden de hele voorstelling mooi!

Ontvangst? Reacties lln? Jouw mening? Cijfer. Heel enthousiast! De meesten vonden de hele voorstelling mooi! Ontvangst? Reacties lln? Jouw mening? Cijfer 1 Ontspannen en duidelijk. Plek voor de ssen duidelijk aangegeven. Ook iemand aanwezig om je de weg wijzen waar nodig. Zeer enthousiast. Erg mooi in elkaar

Nadere informatie

Evaluatie bewonerspanel Oud-West

Evaluatie bewonerspanel Oud-West Evaluatie bewonerspanel Oud-West Van 18 oktober tot en met 24 oktober 2007 is het bewonerspanel van Oud-West vragen voorgelegd over het bewonerspanel zelf: wat vinden de panelleden van de onderwerpen waar

Nadere informatie

AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN

AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN AGENDA DOELSTELLING HUIDIGE SITUATIE OPHELDERING VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN VERVOLGSTAPPEN VRAGEN DOELSTELLING OPHELDEREN VAN VRAGEN EN ONDUIDELIJKHEDEN BESLUIT TOELICHTEN VOOR UITSTEL BINNEN HET TRAJECT

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Beginsituatie. Aanpak

Beginsituatie. Aanpak Ouderparticipatie op school Meedoen kun je leren! Februari Juli 2012 Beginsituatie De aanleiding voor SBO School A 1 om met het project Ouderparticipatie op school Meedoen kun je leren!, aandacht te besteden

Nadere informatie

Evaluatieformulier peuterspeelzaal

Evaluatieformulier peuterspeelzaal Evaluatieformulier peuterspeelzaal De formulieren zijn ingevuld in de periode september 2015 t/m september 2016. Achter het antwoord staan de aantallen vermeld. Het kan zijn dat het totaal van de antwoorden

Nadere informatie

Verslag ouderavond fusie 31 januari 2019

Verslag ouderavond fusie 31 januari 2019 Verslag ouderavond fusie 31 januari 2019 Presentatie Op donderdagavond 31 januari was er een informatieavond over de fusie tussen de Toermalijn en de Anne Frank. Er waren ruim honderd ouders en 25 teamleden

Nadere informatie

LEERLINGENRAAD MEESTER KREMERSCHOOL

LEERLINGENRAAD MEESTER KREMERSCHOOL LEERLINGENRAAD MEESTER KREMERSCHOOL INHOUD 1. Wat is een leerlingenraad? a. Visie b. Doel c. Gespreksonderwerpen 2. Wie zitten erin? a. Lidmaatschap/samenstelling b. Verkiezingen c. Criteria 3. Vergaderingen

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar Nieuwsbrief nummer 4,

Ichthusnieuws. schooljaar Nieuwsbrief nummer 4, Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 4, 31-10-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 3 november 8.20-8.45 Inloopochtend gr 1 t/m 8 17 november 13.00 Informatiemiddag nieuwe leerlingen Schooltijden:

Nadere informatie

Obs De Bouwsteen maart 2014. Notitie huiswerkbeleid OBS DE BOUWSTEEN

Obs De Bouwsteen maart 2014. Notitie huiswerkbeleid OBS DE BOUWSTEEN Notitie huiswerkbeleid OBS DE BOUWSTEEN Huiswerkbeleid OBS de Bouwsteen Waarom geven we huiswerk? Welk huiswerk geven we? Welke rol hebben ouders? Welke rol heeft school? Inleiding Na een discussie in

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Welkom op de informatie-avond!

Welkom op de informatie-avond! Welkom op de informatie-avond! Programma: Presentatie over de uitslag van de tevredenheidsonderzoeken, de verbeterplannen en de resultaten van vorig schooljaar. Interactief met elkaar van gedachten wisselen

Nadere informatie

Evaluatie netwerkbijeenkomst Autisme bij meisjes en vrouwen

Evaluatie netwerkbijeenkomst Autisme bij meisjes en vrouwen Evaluatie netwerkbijeenkomst Autisme bij meisjes en vrouwen D a t u m 4 s e p t e m b e r 2 0 1 4 V o o r b e r e i d i n g S a r r o n d e r d e e l v a n d e P a r n a s s i a G r o e p ( F e r r y v

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Samenvatting. Interactie Informatiewaarde Werkrelevantie Totale waardering 8,5 8,4 8,9 8,6

Samenvatting. Interactie Informatiewaarde Werkrelevantie Totale waardering 8,5 8,4 8,9 8,6 Samenvatting Scores Interactie Informatiewaarde Werkrelevantie Totale waardering 8,5 8,4 8,9 8,6 Zowel uit de beoordelingen in de vorm van een rapportcijfer als de aanvullende opmerkingen, blijkt dat de

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Evaluatieformulier. Ja nee. Ja nee. *Ja nee

Evaluatieformulier. Ja nee. Ja nee. *Ja nee Respondenten 66 1 In welke mate voldoet de conferentie aan uw verwachtingen? a Algemeen Volledig 8 16 26 15 1 Helemaal niet b Niveau 2 niet ingevuld Volledig 4 23 23 12 2 Helemaal niet c Inhoud 1 niet

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Ledencongres Evaluatie

Ledencongres Evaluatie Inhoud Methodiek Kenmerken respondenten Tevredenheid Interesse Toegankelijkheid Niet aanwezigen (Deel 2) Methodiek Ledenraadpleging Rapportage bestaat uit 2 delen. Eerste deel, zijn de respondenten die

Nadere informatie

5 gelijke dagen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de leerkrachten van de groepen 3 t/m 8 om en

5 gelijke dagen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de leerkrachten van de groepen 3 t/m 8 om en Nieuwsbrief 5 3 december 2014 Beste ouders, verzorgers, Dinsdag 25 november was de 2 e de voorlichtingsavond. De inhoud van de informatie was vrijwel gelijk aan de eerdere voorlichtingsavond van 3 november.

Nadere informatie

Behandel een kind zoals die is, en het zal zo blijven. Behandel het kind zoals het kan zijn, en het zal zo worden.

Behandel een kind zoals die is, en het zal zo blijven. Behandel het kind zoals het kan zijn, en het zal zo worden. Het Kindgesprek. Behandel een kind zoals die is, en het zal zo blijven. Behandel het kind zoals het kan zijn, en het zal zo worden. 1 Inleiding. Door gesprekken met kinderen te voeren willen we de betrokkenheid

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Schooljaar Extra uitgave, 21 december 2018

Schooljaar Extra uitgave, 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Extra uitgave, 21 december 2018 Kalender: 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan 2019 6 jan Verjaardag juf Patty 7 jan Studiedag team alle leerlingen hele dag vrij! 10

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Onderzoek naar ouderparticipatie en ouderbetrokkenheid op SG De Rietlanden

Onderzoek naar ouderparticipatie en ouderbetrokkenheid op SG De Rietlanden Onderzoek naar ouderparticipatie en ouderbetrokkenheid op SG De Rietlanden November 2016 1 Voorwoord Enquête onder ouders / verzorgers 1 e klassers in juni 2016 Vlak voor de zomervakantie van 2016 is aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 september 2015

Nieuwsbrief 18 september 2015 150918 Nieuwsbrief 18 september 2015 Beste lezers, Afscheid Ropey Afgelopen woensdag kwam ROPEY bij ons op school om afscheid te nemen. We hebben een mooi cadeau van hem (en de organisatie) gekregen: een

Nadere informatie

Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2012

Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2012 Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2012 Rapport klanttevredenheidsonderzoek Den Haag, Februari 2013 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Inleiding 1.1 Opbouw rapport 3 1.2 Werkwijze onderzoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Andere schooltijden Wat is er al geweest?

Andere schooltijden Wat is er al geweest? Andere schooltijden Wat is er al geweest? Proces tot nu toe In januari 2018 heeft de schoolleider aan de MR gevraagd of zij de mogelijkheden voor het aanpassen van de schooltijden in overweging zou willen

Nadere informatie

ZIEN!leerlingvragenlijst BETROKKENHEID WELBEVINDEN. Dit klopt soms. Dit klopt vaak. Dit klopt (bijna)nooit. Dit klopt (bijna) altijd

ZIEN!leerlingvragenlijst BETROKKENHEID WELBEVINDEN. Dit klopt soms. Dit klopt vaak. Dit klopt (bijna)nooit. Dit klopt (bijna) altijd Naam:. Datum:. ZIEN!leerlingvragenlijst Dit klopt (bijna)nooit Dit klopt soms Dit klopt vaak Dit klopt (bijna) altijd BT BETROKKENHEID VH Volharding 1. Als mijn juf of meester iets uitlegt, let ik op.

Nadere informatie

Rapportage tevredenheidsonderzoek samenwerkingsverband Oost Achterhoek februari 2016

Rapportage tevredenheidsonderzoek samenwerkingsverband Oost Achterhoek februari 2016 1 Rapportage tevredenheidsonderzoek samenwerkingsverband Oost Achterhoek februari 2016 Inhoudsopgave: Inleiding Verantwoording Totalen Bevindingen Bijlage: De vragen en de resultaten n.a.v. de vragenlijsten

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Agenda vergadering Ouderraad

Agenda vergadering Ouderraad Agenda vergadering Ouderraad Datum : woensdag 12 januari 2011 Tijd : 20.00 uur Aanwezig : Wianda, Richtje, Wilbert, Yvonne, Alie (notulist) Locatie : school 1. Opening De vergadering wordt geopend om 20:15

Nadere informatie

Agenda december Schoolfolio. De juiste URL om in te loggen in Schoolfolio:

Agenda december Schoolfolio. De juiste URL om in te loggen in Schoolfolio: Nieuwsbrief Agenda december 2017 Dag Datum Tijd Opmerking/thema Maandag 4-12 Dinsdag 5-12 sinterklaasviering groep 1 t/m 8 Woensdag 6-12 studiedag SKOEM, alle kinderen hebben vrij Donderdag 7-12 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit.

Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit. Hoe ervaar je de les (sen) die krijgt van Dhr Talman? De lessen van meneer talman zijn leerzaam, duidelijk. Hij legt het allemaal rustig uit. Goed, duidelijke manier van les geven Goed en zinvol. Goed

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

1. Heb je het afgelopen schooljaar contact gehad met de OSA van jullie school? o Ja 43 o Nee 1

1. Heb je het afgelopen schooljaar contact gehad met de OSA van jullie school? o Ja 43 o Nee 1 Evaluatie inzet Ondersteuningsadviseur (OSA) voor intern begeleiders. Respons: 44 1. Heb je het afgelopen schooljaar contact gehad met de OSA van jullie school? o Ja 43 o Nee 1 2. Zo ja, heb je samen met

Nadere informatie

Bijlage 1 Interviewleidraad voor het interview met locatiemanagers

Bijlage 1 Interviewleidraad voor het interview met locatiemanagers 245 Bijlage 1 Interviewleidraad voor het interview met locatiemanagers Datum van het interview : Vensterschool: Introductie: Het GION doet onderzoek naar de ontwikkeling van vier Vensterscholen: Vinkhuizen,

Nadere informatie

Groepsindeling en formatie schooljaar Aftellen. Jaarrooster. De vakantiekoffer. Dag groep 8

Groepsindeling en formatie schooljaar Aftellen. Jaarrooster. De vakantiekoffer. Dag groep 8 Schooljaar 2018-2019 Nieuwsbrief 20, 12 juli 2019 Groepsindeling en formatie schooljaar 2019-2020 Aan het eind van deze Nieuwsbrief vindt u het overzicht van de inzet van de teamleden in het komende schooljaar.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Was er voldoende informatie, en was deze duidelijk genoeg? Heb je het boek voorgelezen / besproken in de groep?

Was er voldoende informatie, en was deze duidelijk genoeg? Heb je het boek voorgelezen / besproken in de groep? Welke schrijfster bezocht jullie? Hebben jullie alle informatie tijdig ontvangen? Was er voldoende informatie, en was deze duidelijk genoeg? Heb je het boek voorgelezen / besproken in de groep? Wat vonden

Nadere informatie

Tevredenheid ouders/verzorgers Olympus College 2013

Tevredenheid ouders/verzorgers Olympus College 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Olympus College en Quadraam Inhoud Uitkomsten per rubriek o Algemeen o Veiligheid o Informatie en communicatie o Onderwijsleerproces o Imago o Begeleiding o Schoolgebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

VRAAGTECHNIEKEN VRAAGSOORTEN

VRAAGTECHNIEKEN VRAAGSOORTEN VRAAGTECHNIEKEN Het doel van vragen stellen is natuurlijk om iets te weten te komen dat je nog niet weet of iets bevestigd te krijgen dat je vermoedt. Maar je doet nog veel meer. Ten eerste geef je aan

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital.

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 15 KBS De Kameleon 17 maart 2016 1 inspectierapport! Oog voor talent Ik ben heel trots dat ik u kan melden dat de inspectie van onderwijs onze school een

Nadere informatie

Statistieken. Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34

Statistieken. Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34 Statistieken Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34 1. 1. Ik vul deze lijst in voor mijn kind in groep 1 9 26.47

Nadere informatie

Tevredenheids onderzoek

Tevredenheids onderzoek Tevredenheids onderzoek...deresultateninbeeld EnigetijdgeledeniservanuitStichtingjongLerenaandeoudersvanallescholengevraagdeendigitale(of schriftelijke)vragenlijstintevullen.doordeoudersvanonzeschoolzijn46lijsteningevuld.ditiseenrespons

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Oktober 2018 2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Nieuwsbrief Vergadering werkgroep Kerk, School en Gezin Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni/ Juli Beste ouder(s), verzorger(s), Korte terugblik. Planning juni activiteiten

NIEUWSBRIEF. Juni/ Juli Beste ouder(s), verzorger(s), Korte terugblik. Planning juni activiteiten NIEUWSBRIEF Juni/ Juli 2014 Beste ouder(s), verzorger(s), Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Inmiddels zijn de voortgangsgesprekken in volle gang en zijn de schoolverlaters druk bezig

Nadere informatie

Stellingen en normering leerlingvragenlijst

Stellingen en normering leerlingvragenlijst Stellingen en normering leerlingvragenlijst Expertsysteem ZIEN! voor het primair onderwijs 3.0 oktober 2014 ZIEN! is een product van, in samenwerking met ParnasSys ZIEN!PO leerlingvragenlijst 3.0 Stellingen

Nadere informatie

Namens Jelle: Je kan heel goed verslagen schrijven. En je bent altijd gemotiveerd om te werken. Ga vooral zo door.

Namens Jelle: Je kan heel goed verslagen schrijven. En je bent altijd gemotiveerd om te werken. Ga vooral zo door. 360 graden feedback groep sigma 7 2.0: Feedback aan Max: Dit project ben ik een stuk zelfverzekerder ingestapt dan het vorige project. Ik weet nu veel beter wat mijn eigen kwaliteiten zijn en ook die van

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. adres voor de nieuwsbrief: website:

NIEUWSBRIEF.  adres voor de nieuwsbrief: website: NIEUWSBRIEF Tel: 0161-491693 e-mailadres voor de nieuwsbrief: NIEUWSBRIEFDRIEF.DRIESPRONG@HETGROENELINT.NL website: WWW.BS-DRIESPRONG.NL KOPIJ VOOR DE NIEUWSBRIEF Kopij voor de nieuwsbrief graag mailen

Nadere informatie

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden Hoe tevreden was je over het bezoek aan de kunstzaal? Tijdsduur kunstzaal? Wat vonden de leerlingen van het bezoek aan de kunstzaal? kunstzaal Hoe tevreden was je over de workshop? 1 Erg tevreden, de dames

Nadere informatie

Maatschappelijke stage op het Trias 1. Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2. Tips voor ouders 3

Maatschappelijke stage op het Trias 1. Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2. Tips voor ouders 3 Inhoudsopgave Maatschappelijke stage op het Trias 1 Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2 Tips voor ouders 3 Stageboekje (deze gebruiken de leerlingen) 4 Maatschappelijke

Nadere informatie

Evaluatierapport Social Media Professional opleiding Maart 2014

Evaluatierapport Social Media Professional opleiding Maart 2014 Evaluatierapport Social Media Professional opleiding Maart 2014 www.mediaenmaatschappij.nl De Social Media Professional opleiding wordt als goed en zelfs uitstekend beoordeeld, door enthousiasme en deskundigheid

Nadere informatie

Totaaloverzicht uitslag ouderenquête Andere schooltijden (januari 2014)

Totaaloverzicht uitslag ouderenquête Andere schooltijden (januari 2014) Totaaloverzicht uitslag ouderenquête Andere schooltijden (januari 2014) 1 Reacties: Ben nu niet anders gewend... zie geen extra voordelen zoals het nu is Niets van hierboven 5 dezelfde dagdelen school

Nadere informatie

NOTULEN MR-VERGADERING Oosteinderschool donderdag 31 oktober 2013

NOTULEN MR-VERGADERING Oosteinderschool donderdag 31 oktober 2013 NOTULEN MR-VERGADERING Oosteinderschool donderdag 31 oktober 2013 Aanwezig: Rikkers, van Lieshout, Mirjam van Schip, Caroline Koenderinck-Bok, de Keulenaar Afwezig (met kennisgeving, vanwege zwangerschapsverlof):

Nadere informatie

Leerlingenraad en reglement

Leerlingenraad en reglement Frankenskamp 4 3848 DE Harderwijk 0341-426704 - directiebron@debronharderwijk.nl - www.debronharderwijk.nl Leerlingenraad en reglement CBS DE BRON, EEN SCHOOL MET MEERWAARDE. Leerlingenraad. Kwaliteitszorg

Nadere informatie

WINGERDINGEN maart 2016

WINGERDINGEN maart 2016 WINGERDINGEN maart 2016 Inhoud Voorwoord Agenda Schoonmaakavond Bericht van de Medezeggenschapsraad Van de Schoolraad Damkampioenschappen Even voorstellen: Desley van Schijndel Oud papier Bijlagen: - Flyer

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk.

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk. Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) 9 8 7 6 5 4 1 Anders, namelijk. o op bezoek geweest bij de boerderij o leden vergadering o tijdens

Nadere informatie

Resultaat Enquête Ouderraad 2014-2015

Resultaat Enquête Ouderraad 2014-2015 Resultaat Enquête Ouderraad 2014-2015 Datum 20-4-2015 Als ouderraad zijn we blij met de resultaten die uit de enquête naar voren komen. Met 85 respondenten is de enquête redelijk bezocht. Iets minder dan

Nadere informatie

Totaaloverzicht ingevulde evaluatieformulieren

Totaaloverzicht ingevulde evaluatieformulieren Totaaloverzicht ingevulde evaluatieformulieren Totaal aantal ingevulde formulieren: 106 De formulieren zijn ingevuld in de periode september 2013 tot september 2014. Achter het antwoord staan de aantallen

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt!

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt! LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / 2019 Follow your Sun biedt 10 wekelijkse lessen van 1.5 uur waarin kinderen hun talenten en die van hun klasgenoten ontdekken en leren te gebruiken. Tijdens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal Nieuwsbrief OBS De Meerpaal 26 augustus 2016, nummer 1 Inhoud 1. Start schooljaar 2. Studiedagen 3. Omgaan met elkaar 4. Ouder-kind-school 5. Contact ouders en school 6. TSO 7. leerlingenraad 8. Koken

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Training. Vergaderen

Training. Vergaderen Training Vergaderen Halide Temel 1-5-2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelen 4 Deelnemers 4 Werkvormen 4 Programma 4 Voorstellen & introductie 5 Opdracht Luciferspel 6 Theorie 7 Opdracht - Vergaderen 12

Nadere informatie