reserveren? bel vanuit het buitenland

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991"

Transcriptie

1 reserveren? bel vanuit het buitenland

2 Inhoudsopgave p. 4 De Regiotaxi Limburg: Regels in vogelvlucht p. 4 Wat is de Regiotaxi Limburg? p. 4 Voor wie is de Regiotaxi Limburg? p. 5 Wanneer rijdt de Regiotaxi? p. 5 Waar kunt u met de Regiotaxi Limburg komen? p. 6 Hoe kunt u gebruik maken van Regiotaxi Limburg? p. 7 Omrijtijd p. 7 Tot slot p. 7 Meer weten? p. 8 Regiotaxi Limburg wil de beste service p. 8 Wat betekent collectief? p. 8 Indicatie voor Wmo p. 9 OV-begeleiding p. 10 Kinderen p. 10 Huisdieren p. 10 Reisadvies p. 11 Op reis p. 11 Regel uw reis met één telefoontje p. 12 Wat wil de telefonist van u weten? p. 12 Wat vertelt de telefonist u daarna?

3 p. 13 Te laat p. 14 Per se op tijd p. 15 Buitenland p. 15 Terugbelservice p. 15 Verlies of diefstal van de klantenpas p. 16 Kaart van Limburg met de zones p. 18 Reisgenoten p. 18 Uitleg zone indeling p. 20 Extra service p. 20 Individueel vervoer p. 20 Klachten p. 21 Vaste rittenservice p. 21 Meer dan 5 zones? p. 22 Bijzondere bestemmingen p. 22 De klantenpas p. 24 Taxipoints p. 27 Reisgenoten p. 27 Voordelen taxipoints p. 28 Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens p. 29 Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens 3

4 De Regiotaxi Limburg Regels in vogelvlucht Wat is de Regiotaxi Limburg? Sinds december 2006 is Veolia Transport Nederland de aanbieder van drie vormen van openbaar vervoer in Limburg. Veolia is verantwoordelijk voor een aantal treinlijnen, de busdiensten in Limburg en de Regiotaxi Limburg. Als u gebruik maakt van Regiotaxi Limburg wordt u vervoerd in een 8-persoonsbus, een rolstoelbus of een taxi. De vervoersmiddelen zijn te herkennen aan het logo van Regiotaxi Limburg. Voor wie is de Regiotaxi Limburg? Regiotaxi Limburg vormt een onderdeel van het openbaar vervoersysteem van Limburg. Regiotaxi Limburg is bedoeld voor iedereen, van jong tot oud en goed of slecht ter been, die om welke reden dan ook van deur tot deur wil worden gebracht. Daarnaast is Regiotaxi Limburg ook zeer geschikt voor mensen met een Wmo-indicatie (voormalig Wvg) voor aangepast vervoer. Voor deze laatste groep gelden gereduceerde tarieven.

5 Wanneer rijdt de Regiotaxi? De Regiotaxi kent de volgende openingstijden: - maandag tot en met donderdag : van uur - vrijdag : van uur - zaterdag, zon- en feestdagen : van uur Waar kunt u met de Regiotaxi Limburg komen? Vanaf uw herkomstadres kunt u maximaal vijf zones reizen. Voor Wmo-geïndiceerden is het mogelijk verder te reizen. Een voorwaarde is wel dat uw rit moet beginnen of eindigen in Limburg. Wanneer u telefonisch uw reis reserveert krijgt u - indien van toepassing - een gratis extra reisadvies. Het zou immers zo kunnen zijn dat een gewone busdienst van Veolia voor u net zo makkelijk is, maar wel veel voordeliger.

6 6 Hoe kunt u gebruik maken van Regiotaxi Limburg? Gebruik maken van Regiotaxi Limburg is simpel: wanneer u weet dat u gebruik wilt maken van Regiotaxi Limburg, kunt u een rit bestellen op telefoonnummer Belt u vanuit het buitenland, dan kunt u uw rit reserveren via Dit moet minimaal een uur van te voren. Als u in het bezit bent van een klantenpas, geeft u uw pasnummer door aan de telefonist. U vertelt de telefonist wanneer u wilt reizen en waar u heen wilt. De Regiotaxi staat maximaal een kwartier eerder of later dan het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. Uw rit reserveren hoeft niet precies op het hele of halve uur. Als u om uur belt om een rit te reserveren, kan deze voor uur geboekt worden.

7 Omrijtijd Regiotaxi Limburg verzorgt gecombineerd vervoer. Dat betekent dat u samen met anderen in een bus of taxi wordt vervoerd. De extra reistijd die verband houdt met het ophalen of afzetten van andere reizigers mag maximaal 30 minuten bedragen. Tot slot Wilt u vertrekken vanuit een gebouw met een centrale hoofdingang, bijvoorbeeld een flat of een woonzorgcentrum, dan haalt de Regiotaxi u bij de centrale hoofdingang op. De chauffeur belt dus niet bij uw voordeur aan. Dit geldt ook voor alle zorginstellingen en ziekenhuizen. Meer weten? Lees dan deze brochure. Hierin kunt u uitgebreid lezen over Regiotaxi Limburg.

8 Regiotaxi Limburg wil de beste service Geen problemen Regiotaxi Limburg wil aan haar klanten de beste service bieden op het gebied van collectief vervoer in het algemeen en in het bijzonder voor aangepast collectief vervoer. Regiotaxi Limburg bedenkt ook op maat gemaakte oplossingen voor alle reisproblemen die klanten kunnen tegenkomen. Rolstoelen, andere hulpmiddelen of begeleiding mee? Het mag allemaal geen probleem zijn. Wat betekent collectief? Collectief betekent in dit geval dat reizigers samen met andere reizigers in een bus of taxi worden vervoerd. Dit betekent dat u niet rechtstreeks naar uw bestemming hoeft te worden gebracht. Er kunnen nog andere klanten opgehaald dan wel afgezet worden. Er is een maximale omrijtijd van 30 minuten. Dit wil zeggen dat er, naast de ritduur als u rechtstreeks naar uw bestemming zou worden gebracht, maximaal 30 minuten mag worden omgereden. Indicatie voor Wmo Uw gemeente bepaalt of u in aanmerking komt voor een indicatie voor Wmo-vervoer. Als u denkt recht te hebben op een vervoersvoorziening zoals Regiotaxi Limburg, dan kunt u daarvoor bij de gemeente een aanvraag indienen.

9 OV-begeleiding Als u gratis begeleiding nodig heeft bij uw reis, dan dient u bij de NS een verzoek in te dienen voor een begeleiderskaart. U komt voor de begeleiderskaart in aanmerking wanneer u in Nederland woont en als gevolg van uw handicap niet in staat bent om zelfstandig met het openbaar vervoer te reizen. U kunt telefonisch via een aanvraagformulier OVbegeleiderskaart/bijzondere vergunningen aanvragen. Een onafhankelijke keuringsarts beoordeelt of u in aanmerking komt voor een OV-begeleiderskaart. Heeft u de OV-begeleiderskaart ontvangen, stuur dan een kopie van de vóór- en van de achterkant van de OV-begeleiderskaart naar het projectbureau cq. beheersorganisatie in uw regio. Vermeldt hierbij uw Regiotaxi pasnummer zodat de registratie van uw OV-begeleiderskaart kan plaatsvinden en u er gebruik van kunt maken. Na registratie reist uw begeleider gratis mee. 9

10 10 Kinderen Kinderen mogen tot zes jaar uitsluitend reizen onder begeleiding, waarbij de begeleider minimaal twaalf jaar oud is. Kinderen tot vier jaar reizen gratis. Huisdieren Als u wilt reizen met een geregistreerde hulphond, dan mag deze gratis met u meereizen. Overige huisdieren mogen niet mee in de Regiotaxi. Reisadvies Wanneer u telefonisch uw reis reserveert krijgt u, indien van toepassing, een extra reisadvies. Het zou immers zo kunnen zijn dat een combinatie van de verschillende vormen van openbaar vervoer voor u net zo gemakkelijk is, maar wel veel voordeliger is. U bent echter niet verplicht hier gebruik van te maken. Dergelijke informatie kunt u ook verkrijgen via de OV-Reisinformatie welke bereikbaar is op nummer of via de website

11 Op reis 11 Let op! Het is goed van te voren te beseffen dat de Regiotaxi u een kwartier vóór tot een kwartier ná het afgesproken ophaaltijdstip kan komen ophalen. U dient op tijd klaar te staan om in te stappen. Omdat er sprake is van combinatievervoer kan de taxi nog andere klanten ophalen en kan hij derhalve maar 2 minuten blijven wachten. De extra reistijd per reis, door het combineren van ritten, mag maximaal 30 minuten zijn. Regel uw reis met één telefoontje Met één telefoontje regelt u uw rit met de Regiotaxi. U belt minimaal één uur voor gewenst vertrek naar de centrale in Sittard op telefoonnummer Het is ook mogelijk om uw rit eerder te bestellen. Ook kunt u de heen- en terugrit gelijktijdig bestellen en is het mogelijk om meerdere ritten gelijktijdig te reserveren. Wilt u per se op een bepaalde tijd ergens aankomen, dan belt u minimaal twee uur vóór de gewenste aankomsttijd. U kunt uw reis ook reserveren via de website reserveren? bel vanuit het buitenland

12 1 Wat wil de telefonist van u weten? U geeft uw naam en eventuele pasnummer door; U vertelt waar u wilt worden opgehaald, de straat, het huisnummer en de postcode; U vertelt hoe laat u wilt worden opgehaald of hoe laat u op uw bestemming wilt aankomen; U vertelt waar u naar toe wilt, de straat, het huisnummer en de postcode; U vertelt met hoeveel personen u reist; U vertelt of u hulpmiddelen zoals een rolstoel of scootmobiel meeneemt; U vertelt eventuele bijzonderheden, bijvoorbeeld wanneer u een kapotte deurbel heeft. Wat vertelt de telefonist u daarna? De telefonist herhaalt de ritgegevens; Ook vermeldt hij het bedrag dat u (contant) aan de chauffeur moet betalen. We willen u adviseren om bij het bestellen van een rit zo duidelijk en specifiek mogelijk te zijn. De telefonist herhaalt vervolgens de genoteerde ritgegevens. Zo kunt u altijd controleren of uw rit goed in onze registratie genoteerd staat.

13 Te laat Als de Regiotaxi u 15 minuten na de gewenste vertrektijd nog niet heeft opgehaald, neemt u dan contact op met de centrale in Sittard om een te laat - melding te maken. De ritreservering weet dan dat u nog niet bent opgehaald en neemt vervolgens contact op met het uitvoerende taxibedrijf om alsnog zo snel mogelijk een taxi voor u te regelen. Achteraf kunt u een klacht bij onze klantenservice indienen op telefoonnummer Hoe dit moet, leest u verderop in deze folder. 1

14 1 Per se op tijd Voor reizigers met Regiotaxi Limburg is er een extra service: de rit met een gegarandeerde aankomsttijd. Er zijn namelijk gevallen denkbaar dat u er echt van op aan moet kunnen dat u op tijd op de plaats van bestemming bent. Denk aan een bruiloft of begrafenis/crematie, een afspraak in het ziekenhuis, of u mag een aansluiting op het openbaar vervoer (trein of bus) niet missen. Geeft u dit aan de telefonist door. Een rit met een gegarandeerde aankomsttijd moet minimaal twee uur van te voren besteld worden. De telefonist bepaalt aan de hand van de drukte bij Regiotaxi Limburg hoe laat u wordt opgehaald. De Regiotaxi kan tot maximaal twintig minuten voor het afgesproken ophaaltijdstip bij u voor de deur staan. Houdt u daar rekening mee. Wanneer u gebruik maakt van een rit met gegarandeerde aankomsttijd, garandeert Regiotaxi Limburg u, dat u op tijd op de plaats van bestemming bent. Wel kan het zijn dat u 15 minuten eerder wordt afgezet.

15 1 Buitenland U heeft de mogelijkheid om naar Duitsland en België te reizen. Ook hierbij geldt dat u maximaal vijf zones vanaf het herkomstadres kunt reizen tegen gereduceerd tarief. Terugbelservice Het kan handig zijn als u weet dat de Regiotaxi er aan komt. U bent bijvoorbeeld niet meer zo goed ter been en heeft even de tijd nodig om uw jas aan te trekken en naar buiten te lopen. Geef in dat geval uw telefoonnummer aan de centrale door. U wordt gebeld wanneer de chauffeur bijna bij u is. Zo kunt u alles op uw gemak doen. De terugbelservice werkt niet als u bijvoorbeeld in een winkel, café, bejaardenhuis of ziekenhuis wilt worden opgehaald. Tenzij u een mobiele telefoon heeft, dan kunt u die natuurlijk ook gebruiken om teruggebeld te worden. Het mobiele nummer dient u dan wel door te geven bij uw ritaanvraag. Verlies of diefstal van de klantenpas Wanneer u uw pas kwijt bent door verlies of diefstal, kunt u zich wenden tot de klantenservice voor het aanvragen van een vervangende vervoerspas. Hieraan zijn kosten verbonden.

16 16

17 N 1

18 1 Reisgenoten Indien u samen wilt reizen met een reiziger die (ook) tegen gereduceerd tarief reist, dient u dit bij de ritreservering aan te geven. Bij het bestellen van de rit, informeert de telefonist u over de ritkosten. De reisgenoten moeten tegelijkertijd met de pashouder in- en uitstappen. Als men samen reist gelden voor de reisgenoten dezelfde gebruiksvoorwaarden als voor de Wmo-geïndiceerde. samen reizen? bel Uitleg zone-indeling Op de middenpagina ziet u de zone-indeling. Wanneer u een rechte lijn trekt van de plaats van vertrek tot aan de plaats van bestemming, ziet u uit hoeveel zones uw rit ongeveer bestaat.

19 19 Als u de centrale belt om uw rit te reserveren, vertelt de telefonist u hoeveel u aan de chauffeur moet betalen. De ritprijs bestaat uit een instapzone + het aantal af te leggen zones. U betaalt de ritprijs bij het instappen contant aan de chauffeur, het liefst met gepast geld. Strippenkaarten zijn niet geldig. Klanten die gebruik maken van de regeling om op rekening te mogen reizen, hoeven niet bij de chauffeur af te rekenen.

20 0 Klachten Ondanks alle zorg die Regiotaxi Limburg aan uw vervoer besteedt, kan het gebeuren dat u klachten heeft. Belt u dan de klantenservice, en geef uw klacht door. Indien uw klacht betrekking heeft op het te laat arriveren van de Regiotaxi of wanneer u te lang onderweg bent geweest, wordt onder bepaalde voorwaarden uw ritprijs vergoed. Geeft u de klantenservice vooral ook uw telefoonnummer en/of adres, pasnummer, tijdstip en datum van de rit. Binnen 15 werkdagen neemt de klantenservice contact met u op en berichten zij u over de afhandeling van uw klacht. U kunt uw klachten ook schriftelijk indienen door te schrijven naar de klantenservice van uw regio. De adressen vindt u op pagina Extra service voor mensen met een Wmo-indicatie (Wvg) Individueel vervoer Voor een aantal klanten is het niet mogelijk om gecombineerd vervoerd te worden. Zij hebben individueel vervoer op maat nodig. Voor deze mensen is - na indicatie van de gemeente - individueel vervoer

21 1 beschikbaar. Een eventuele reisgenoot of begeleider mag natuurlijk wel meereizen. Het enige verschil is dat klanten niet worden gecombineerd met andere klanten. Voor het overige zijn alle regels gelijk. Vaste rittenservice Moet u vaak dezelfde rit maken op dezelfde dag van de week en op hetzelfde tijdstip? Regel dan uw vaste ritten slim en reserveer bij de ritreservering een paar ritten tegelijk. Dat is wel zo gemakkelijk. Graag wel even doorgeven als u een rit toch niet hoeft te maken, anders staat de taxi zoals afgesproken voor de deur. Indien er een mutatie op uw pas plaatsvindt, dient u uw vaste ritten opnieuw te reserveren! Meer dan vijf zones reizen? Weet u van te voren dat u veel verder wilt reizen dan vijf zones, dan kunt u overwegen om gebruik te maken van Valys. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de klantenservice van Valys: Ook kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om verder te reizen met Regiotaxi Limburg. U betaalt vanaf de 6e zone wel een hoger tarief.

22 Bijzondere bestemmingen Een aantal bijzondere bestemmingen ligt boven de vijf-zone grens. Deze zijn voor u tegen gereduceerd tarief bereikbaar. Een voorbeeld hiervan zijn de regionale ziekenhuizen. Een lijst met bijzondere bestemmingen welke gelden voor uw gemeente, staat in het midden van dit boekje. OV-reizigers kunnen niet naar bijzondere bestemmingen reizen. De klantenpas Wanneer u recht heeft op Wmo-vervoer, ontvangt u van Regiotaxi Limburg een speciale klantenpas. U geeft éénmalig door aan uw gemeente wat uw bijzondere situatie is en welke hulpmiddelen u meeneemt, zoals een rollator of rolstoel. Deze informatie wordt gekoppeld aan uw persoonlijke pasnummer. Belt u naar de centrale om de Regiotaxi te reserveren, dan hoeft u alleen uw naam en pasnummer te noemen. De telefonist ziet direct waar u woont en wat uw persoonlijke situatie is.

23 Met het plannen van uw rit wordt met deze gegevens rekening gehouden. Voordeel voor u is, dat u maar één keer uw adres hoeft op te geven en uw situatie hoeft uit te leggen. De pas dient u bij iedere rit mee te nemen vervoerspas met foto vervoerspas zonder foto

24 Taxipoints Veel klanten reizen van hun huisadres naar het ziekenhuis. De reis naar het ziekenhuis is makkelijk van te voren van huis uit te boeken. Het is echter meestal onduidelijk hoe laat u daar klaar bent. Een terugreis naar huis is daarom van te voren moeilijk te boeken omdat u niet precies kunt aangeven wanneer u wilt worden opgehaald in het ziekenhuis. Dat betekent dat u pas in het ziekenhuis met de centrale kunt bellen om de terugreis te boeken, met wachttijden als gevolg. Daarom staan er in de hallen van sommige ziekenhuizen zogenaamde Taxipoints. Als uw bezoek aan het ziekenhuis is afgelopen en u wilt naar huis, dan kunt u uw pas door de kaartlezer van de zuil halen. De computer in de zuil herkent uw pas onmiddellijk en daarmee uw adres. Via een telefoonlijn worden uw gegevens direct doorgestuurd naar de centrale die alle ritten coördineert. Er wordt een rit van het ziekenhuis naar uw huisadres geboekt.

25 Boekt u de thuisrit via een Taxipoint, dan wordt uw wachttijd verkort naar maximaal een half uur. Bovendien kunt u op het scherm van de computer uw gegevens checken en de status van uw reservering bijhouden. U kunt na enige tijd op het computerscherm zien hoe laat de Regiotaxi u komt ophalen. Let op: De Taxipoints kunnen alleen worden gebruikt door pashouders. U kunt alleen een rit naar huis reserveren en niet naar een andere bestemming

26 6

27 Voordelen Taxipoint Het behoeft eigenlijk geen betoog dat deze Taxipoints u meerdere voordelen bieden: U hoeft niet meer van te voren te gokken wanneer uw bezoek aan het ziekenhuis zal zijn afgelopen. U loopt daardoor geen risico meer dat de Regiotaxi te vroeg of te laat komt; U hoeft geen telefoon meer te zoeken en te bellen en dus ook geen telefoonkosten meer te maken; De wachttijd wordt gehalveerd, van een uur naar maximaal een half uur; U kunt op het computerscherm aflezen wat de status van uw reservering is en hoe laat de Regiotaxi zal arriveren; Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van een Taxipoint.

28 Belangrijke telefoonnummers & adresgegevens: Regiotaxi Limburg Ritreservering: Voor het reserveren van uw ritten; Voor het reserveren van vaste ritten; Voor het aanvragen van ritten voor grote groepen. Regiotaxi Limburg Klantenservice: Voor algemene informatie over Regiotaxi Limburg; Voor het indienen van klachten. Website Regiotaxi Limburg: OV Reisinformatie: of Voor een persoonlijk reisadvies en actuele reisinformatie.

29 Beheersorganisatie Omnibuzz/ Regio Westelijke Mijnstreek en Heuvelland Bezoekadres : Geleenbeeklaan 2, 6166 GR Geleen Postadres : Postbus 99, 6160 AB Geleen Telefoon : Fax : Website : 9 Projectbureau Regio Parkstad & Maastricht Bezoekadres : St. Pieterstraat 143, 6463 CS Kerkrade Postadres : Postbus 560, 6040 AN Roermond Telefoon : Fax : Projectbureau Regio Noord- en Midden-Limburg Postadres : Postbus 560, 6040 AN Roermond Telefoon : Fax :

30 Bijzondere bestemmingen voor Wmo-geïndiceerden: Vanuit uw gemeente zijn de volgende bestemmingen, met een afstand groter dan 5 zones tegen een gereduceerd tarief bereikbaar: Volgnr: Bestemming Gemeente 1. Centrum Venlo (incl. ziekenhuis) Bergen, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venray 2. Centrum Venray Bergen 3. Centrum + ziekenhuizen Nijmegen Bergen, Gennep 4. Centrum Boxmeer Bergen 5. Dekkerswald Groesbeek Bergen, Gennep 6. Centrum Weert (incl. ziekenhuis) Leudal 7. Ziekenhuis Venlo Peel en Maas, Roerdalen 8. Ziekenhuis Roermond Nederweert, Peel en Maas, Roerdalen, Venlo, Weert 9. Ziekenhuis Weert Peel en Maas 10. Ziekenhuizen Nijmegen Peel en Maas 11. Ziekenhuis Eindhoven Nederweert, Peel en Maas 12. Ziekenhuis Geldrop Horst aan de Maas, Peel en Maas 13. Ziekenhuis Helmond Peel en Maas 14. Ziekenhuis Venray Peel en Maas, Venlo 15. VZ Hornerheide Nederweert 16. Ziekenhuis Boxmeer Horst aan de Maas, Venray 17. Ziekenhuis Sittard/Geleen Maasgouw, Roerdalen 18. Verpleeghuis Beukenrode Venray Venlo 19. UMC St. Radboud Nijmegen Venray Postadres: Postbus 560, 6040 AN Roermond REGIO NOORD EN MIDDEN LIMBURG Belangrijke telefoonnummers: Ritreservering : (lokaal tarief) Klantenservice : Optie 2 (lokaal tarief) Wanneer rijdt de Regiotaxi in Noord en Middel Limburg? - maandag tot en met donderdag : van uur - vrijdag : van uur - zaterdag, zon- en feestdagen : van uur Tarieven? Voor mensen met een Wmo-indicatie kost een rit In de onderstaande gemeenten geldt een afwijkend tarief: Gemeente Venlo Gemeente Venray Vanaf de 6e zone betaalt de Wmo-pashouder Voor mensen zonder een Wmo-indicatie kost een rit (max. 5 zones ) : 0,51 per zone : 0,47 per zone : 0,35 per zone : 8,65 per zone : 3,50 per zone Bovenop de zones wordt een opstapzone gerekend, net als bij de andere vormen van het openbaarvervoer. Niet Wmo reizigers kunnen niet verder reizen dan 5 reiszones. Bij verlies of diefstal van de vervoerspas dient u een nieuwe pas aan te vragen. De kosten van een vervangende pas zijn 5,00 per nieuwe pasaanvraag. Deze kan bij u in rekening worden gebracht. Vergeet u dus niet de pas direct terug te vragen aan de chauffeur!

31

32 Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend.

reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991

reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991 reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991 Inhoudsopgave p. 4 De Regiotaxi Limburg: Regels in vogelvlucht p. 4 Wat is de Regiotaxi Limburg? p. 4 Voor wie is de Regiotaxi Limburg?

Nadere informatie

Juni 2015 0900-5495490. (lokaal tarief) Uw vervoer op maat!

Juni 2015 0900-5495490. (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Juni 2015 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Regiotaxi s-hertogenbosch: vervoer voor iedereen Regiotaxi s-hertogenbosch is er voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere openbaar

Nadere informatie

Op stap zonder overstap

Op stap zonder overstap Op stap zonder overstap Regiotaxi centrale 088 9666 000 Wat is Regiotaxi Haaglanden? Regiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur OV taxi Makkelijk van deur tot deur VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van openbaar vervoer, van deur tot deur. De OV-Taxi is met name zeer geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

Vervoerspas bij de hand?

Vervoerspas bij de hand? Vervoerspas bij de hand? Wmo Vervoer voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk Voor uw rit reservering bij regiotaxi BAR heeft u uw vervoerspas bij de hand! Telefoon: 0900 440 4400 (lokaal

Nadere informatie

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn www.drechthopper.nl De Drechthopper De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen met een beperking (Wmo-indicatie) en ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper brengt u van deur tot deur of van deur

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen.

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide is een vorm van openbaar vervoer voor iedereen in de gemeenten Abcoude, Breukelen, Loenen, Lopik, Montfoort, Oudewater en Woerden. Met Regiotaxi

Nadere informatie

Vertrouwd vervoer in uw regio

Vertrouwd vervoer in uw regio Vertrouwd vervoer in uw regio Noordoost-Fryslân Ferfier boeke? Jobinder.frl of 0900-40 50 500 Jobinder De meeste mensen kunnen zelfstandig reizen. Of met behulp van hun familie, vrienden of kennissen.

Nadere informatie

Vervoerspas bij de hand?

Vervoerspas bij de hand? Vervoerspas bij de hand? Wmo vervoer voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en ridderkerk Voor uw rit reservering bij regiotaxi BAR heeft u uw vervoerspas bij de hand! telefoon: 0900 440 4400 (lokaal

Nadere informatie

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug 3 Regiotaxi Eemland-Heuvelrug Openbaar vervoer van deur tot deur Dagelijks tussen 06:00 en 24:00 uur Reserveren? Bel 0900-11 22 44 5 (lokaal tarief) of www.rteh.nl Wat is Regiotaxi Eemland-Heuvelrug? Regiotaxi

Nadere informatie

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur www.regiotaxiutrecht.nl Wat is Regiotaxi Utrecht Regiotaxi Utrecht is vervoer van deur tot deur, voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

Nadere informatie

Vervoer van deur tot deur

Vervoer van deur tot deur Reserveren: 0800-0234 795 Vervoer van deur tot deur Deze folder bevat informatie voor inwoners van de gemeenten: Bergeijk Best Bladel Cranendonck Eersel Eindhoven Geldrop-Mierlo Heeze-Leende Nuenen Oirschot

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 januari 2016 VOOr wie is de OV-Taxi? De meeste buslijnen in de regio zijn gewoon toegankelijk voor iedereen, ook als u een beperking heeft. De

Nadere informatie

RegioRijder Vertrouwd vervoer in uw regio. Zuid-Kennemerland Haarlemmermeer IJmond

RegioRijder Vertrouwd vervoer in uw regio. Zuid-Kennemerland Haarlemmermeer IJmond RegioRijder Vertrouwd vervoer in uw regio Zuid-Kennemerland Haarlemmermeer IJmond RegioRijder De meeste mensen kunnen zelfstandig reizen. Of met behulp van hun familie, vrienden of kennissen. Zij maken

Nadere informatie

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Wat is Regiotaxi-Oosterschelde? Reisgebied en kosten van de Regiotaxi Regiotaxi-Oosterschelde is een vervoersvoorziening voor mensen die op grond van de Wet Maatschappelijke

Nadere informatie

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website www.regiotaxi.overijssel.nl is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis

Nadere informatie

ntdekhet v Neem dan de Regiotaxi! Even geen bus of trein beschikbaar? RegioTaxi Noord-Groningen

ntdekhet v Neem dan de Regiotaxi! Even geen bus of trein beschikbaar? RegioTaxi Noord-Groningen RegioTaxi Noord-Groningen 2011 Even geen bus of trein beschikbaar? Neem dan de Regiotaxi! ntdekhet v Gemeenten Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Ten Boer en Winsum 1 www.ovbureau.nl

Nadere informatie

Vervoer van deur tot deur

Vervoer van deur tot deur Reserveren: 0800-0234 795 Vervoer van deur tot deur Deze folder bevat informatie voor inwoners van de gemeenten: Asten Bergeijk Best Bladel Cranendonck Deurne Eersel Eindhoven Geldrop-Mierlo Heeze-Leende

Nadere informatie

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper?

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper? De Drechthopper De Drechthopper is een vervoerssysteem voor mensen met een beperking en ouderen vanaf 75 jaar. Hij rijdt alleen op verzoek en stelt u in de gelegenheid om sociaal actief te blijven. De

Nadere informatie

Regiotaxi Veenweide. Reserveren? Openbaar vervoer van deur tot deur. Dagelijks tussen 06:00 en 24:00 uur

Regiotaxi Veenweide. Reserveren? Openbaar vervoer van deur tot deur. Dagelijks tussen 06:00 en 24:00 uur Regiotaxi Veenweide Openbaar vervoer van deur tot deur Dagelijks tussen 06:00 en 24:00 uur Reserveren? Tel. 0800-992 66 63 of www.regiotaxiveenweide.nl Inhoud Wat is Regiotaxi Veenweide? 3 Voor wie is

Nadere informatie

Regiotaxi Veenweide. Openbaar vervoer van deur tot deur. Dagelijks tussen 06:00 en 24:00 uur (Vrijdag- en zaterdagavond tot half twee s nachts)

Regiotaxi Veenweide. Openbaar vervoer van deur tot deur. Dagelijks tussen 06:00 en 24:00 uur (Vrijdag- en zaterdagavond tot half twee s nachts) Regiotaxi Veenweide Openbaar vervoer van deur tot deur Dagelijks tussen 06:00 en 24:00 uur (Vrijdag- en zaterdagavond tot half twee s nachts) Reserveren? Bel gratis 0800-992 66 63 (24 uur per dag bereikbaar)

Nadere informatie

Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep

Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep Contact Rit reserveren: 088-758 76 54 (lokaal tarief, dagelijks van 6.30-24.00 uur) (zie ook pagina 7 van deze brochure) Wmo-vervoer en aanvullend openbaar vervoer Informatie: 088-758 76 54 (lokaal tarief,

Nadere informatie

Juni 2015. 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat!

Juni 2015. 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Juni 2015 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! U wordt gehaald en gebracht waar u maar wilt binnen de regio, van deur tot deur. U bent dus niet gebonden aan haltes en stations. Wilt u reizen

Nadere informatie

Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep

Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep Wmo-vervoer en aanvullend openbaar vervoer Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep Vervoerregio Stedendriehoek Met ingang van 1 januari 2017 verzorgt PlusOV op afroep het personenvervoer voor inwoners

Nadere informatie

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant Op bezoek bij familie of winkelen in de stad? Naar de kapper of op controle bij de tandarts? Met Regiovervoer Midden-Brabant reist u comfortabel, voordelig en veilig

Nadere informatie

versie juli 2017 d n Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen

versie juli 2017 d n Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen versie juli 2017 vervoer d n e l l u v Aan dereen met een Wmo-indicat ie voor ie t? rkt he e w e Ho Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen Waar wilt u heen? Avan brengt u waar u zijn wilt. Onze

Nadere informatie

Reizen met. Regiotaxi TOEGANKELIJK VERVOER VOOR IEDEREEN. Reserveren

Reizen met. Regiotaxi TOEGANKELIJK VERVOER VOOR IEDEREEN. Reserveren Reizen met Regiotaxi TOEGANKELIJK VERVOER VOOR IEDEREEN Reserveren 0900-829 44 67 Regiotaxi Noordoost-Brabant Regiotaxi Noordoost-Brabant biedt vervoer van deur tot deur, van en naar een OV-knooppunt of

Nadere informatie

zop weg Zwolle Wvg-vervoer collectief vervoer van deur tot deur

zop weg Zwolle Wvg-vervoer collectief vervoer van deur tot deur Zwolle Wvg-vervoer collectief vervoer van deur tot deur Wvg-vervoer Zwolle Ieder mens verplaatst zich dagelijks buitenshuis, soms zelfs meerdere malen per dag. De meeste mensen overbruggen kleine afstanden

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E D E R E G I O T A X I

I N H O U D S O P G A V E D E R E G I O T A X I I N H O U D S O P G A V E D E R E G I O T A X I Wat is de Regiotaxi Holland Rijnland? 2 De Regiotaxi en de Wmo 2 - Medische indicaties 3 - Kan ik niet met mijn eigen auto reizen 3 Uw eigen vervoerspas

Nadere informatie

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen:

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen: INFORMATIE OVER DE WMO-VERVOERSVOORZIENINGEN Op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) draagt de gemeente zorg voor de verstrekking van hulp bij het huishouden, woningaanpassingen, rolstoelen

Nadere informatie

Bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking

Bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking Op stap met Valys Bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking Wat kunt u met Valys? Op familiebezoek of een dagje erop uit? Als u een mobiliteitsbeperking heeft, is dat met alleen

Nadere informatie

r e g io V e r V o e r W m o - l o k e t

r e g io V e r V o e r W m o - l o k e t egiovervoer r e g i ov E RVO E R W m o - l o k e t 2 eedoen in Amstelveen Zo lang mogelijk zelfstandig functioneren en actief meedoen aan de samenleving is een van de uitgangspunten van de Wet maatschappelijke

Nadere informatie

Zelfstandig leven - zelfstandig reizen

Zelfstandig leven - zelfstandig reizen Zelfstandig leven - zelfstandig reizen Met deeltaxi staat u midden in het leven Even naar de stad om te winkelen. Een kop thee drinken bij vriendinnen. Op controle bij de tandarts. Naar de verjaardag van

Nadere informatie

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend.

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Gemeente Hof van Twente De Höfte 7 Postbus 54, 7470 AB Goor Tel. 0547 85 85 85 Fax 0547 85 85 86 E-mail info@hofvantwente.nl Website: www.hofvantwente.nl In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Nadere informatie

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend.

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Gemeente Hof van Twente De Höfte 7 Postbus 54, 7470 AB Goor Tel. 0547 85 85 85 Fax 0547 85 85 86 E-mail info@hofvantwente.nl Website: www.hofvantwente.nl In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Nadere informatie

Regiotaxi Noord-Kennemerland. Iedereen moet kunnen meedoen in onze samenleving

Regiotaxi Noord-Kennemerland. Iedereen moet kunnen meedoen in onze samenleving Regiotaxi Noord-Kennemerland Iedereen moet kunnen meedoen in onze samenleving VOOR WIE IS DE REGIOTAXI? De Regi giotaxi Noord d-kennemerland d is er voor inwoner ers van de gemeentenenten Alkmaar, Bergen,

Nadere informatie

Veelgestelde vragen RegioRijder

Veelgestelde vragen RegioRijder Veelgestelde vragen RegioRijder A. Vervoerspas 1 B. Boeken van een rit 2 C. De reis zelf/kilometerbudget 3 D. Kosten en betalen 4 E. Hulpmiddelen 5 F. Vragen en klachten 6 A. Vervoerspas 1. Wie kunnen

Nadere informatie

Aanvullend Openbaar Vervoer Hebt u moeite om van A naar B te komen?

Aanvullend Openbaar Vervoer Hebt u moeite om van A naar B te komen? Aanvullend Openbaar Vervoer Hebt u moeite om van A naar B te komen? Op een prettige manier naar mijn bestemming Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) is speciaal vervoer voor mensen van 75+ en mensen met een

Nadere informatie

Vervoer van deur tot deur

Vervoer van deur tot deur Reserveren: 0800-0234 795 Vervoer van deur tot deur Deze folder bevat informatie voor inwoners van de gemeenten: Asten Bergeijk Best Bladel Cranendonck Deurne Eersel Eindhoven Geldrop-Mierlo Heeze-Leende

Nadere informatie

Interpolis ZorgActief Vervoer 2014

Interpolis ZorgActief Vervoer 2014 Interpolis ZorgActief Vervoer 2014 Wat er geregeld en vergoed wordt 1 Tegemoetkoming in de kosten Bent u door uw (huis)arts doorverwezen naar een specialist en maakt u reiskosten om deze specialist te

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer ONVZ Zorgverzekeraar 2013 Heeft u vervoer nodig om bij een zorgverlener te komen? Dan komt u in een aantal gevallen in aanmerking voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer.

Nadere informatie

Vervoerr op maat voor iedereen

Vervoerr op maat voor iedereen Vervoerr op maat voor iedereen Deeltaxi West-Brabant: Vervoer op maat voor iedereen. Algemene informatie Reistijden Maandag tot en met donderdag tussen 06.00 en 01.00 uur. Vrijdag, zaterdag, zon- en feestdagen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen RegioRijder

Veelgestelde vragen RegioRijder Veelgestelde vragen RegioRijder A. Vervoerspas... 3 1. Wie kunnen gebruik maken van de RegioRijder?... 3 2. Waarom is er gekozen voor een nieuw systeem? Het vervoer van Bios liep toch goed?... 3 3. Wanneer

Nadere informatie

Omnibuzz, Slim Reizen!

Omnibuzz, Slim Reizen! Omnibuzz, Slim Reizen! Simpel bestellen door te bellen Laagdrempelig, lokaal en regionaal Iedereen kan er gebruik van maken Maatwerk vervoer van deur tot deur Inhoudsopgave 2 Wie doet wat 6 Soorten vervoer

Nadere informatie

periode: vanaf 01-06-2011 tot 31-05-2012 vervoersgebied: Gulpen-Wittem klant categorie: Individueel, Collectief

periode: vanaf 01-06-2011 tot 31-05-2012 vervoersgebied: Gulpen-Wittem klant categorie: Individueel, Collectief periode: vanaf 01-06-2011 tot 31-05-2012 vervoersgebied: Gulpen-Wittem klant categorie: Individueel, Collectief 1 2 3 Reisdoel per vervoersgebied Van/ naar familie of vrienden Van/naar huisarts, fysiotherapeut

Nadere informatie

UW REGIOTAXI BEWAARKAART 2014

UW REGIOTAXI BEWAARKAART 2014 UW REGIOTAXI BEWAARKAART 2014 Errata en aanvullingen op de folder voor Wmo ers Er zijn twee extra ophaalpunten gerealiseerd: bij het Bevrijdingsplein te Leiden en de Aarhof in Alphen. Vanaf 01 juli 2014

Nadere informatie

vergoedingen ziekenvervoer 2007 informatie voor particulieren

vergoedingen ziekenvervoer 2007 informatie voor particulieren vergoedingen ziekenvervoer 2007 informatie voor particulieren zittend ziekenvervoer tegemoetkoming in de kosten Wanneer u door uw (huis)arts wordt doorverwezen naar een specialist, maakt u wellicht reiskosten

Nadere informatie

Vervoerreglement Regiotaxi Gelderland

Vervoerreglement Regiotaxi Gelderland Vervoerreglement Regiotaxi Gelderland Regiotaxi is een samenwerkingsverband tussen de Provincie Gelderland en 38 gemeenten Regiotaxi Gelderland Postbus 9090 6800 GX Arnhem T (026) 355 21 21 rtgklanten@gelderland.nl

Nadere informatie

Het vervoerreglement is een handleiding voor alle betrokkenen binnen Regiotaxi Gelderland. Aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend.

Het vervoerreglement is een handleiding voor alle betrokkenen binnen Regiotaxi Gelderland. Aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend. PROVINCIE GELDERLAND Vervoerreglement Regiotaxi Gelderland Projectbureau Regiotaxi Gelderland 2013-2015 Het vervoerreglement is een handleiding voor alle betrokkenen binnen Regiotaxi Gelderland. Aan dit

Nadere informatie

Vervoer op maat voor iedereen

Vervoer op maat voor iedereen Vervoer op maat voor iedereen Deeltaxi West-Brabant: Vervoer op maat voor iedereen. Algemene informatie Reistijden Maandag tot en met donderdag tussen 06.00 en 01.00 uur. Vrijdag, zaterdag, zon- en feestdagen

Nadere informatie

De Wmo en vervoersvoorzieningen. mei 2012

De Wmo en vervoersvoorzieningen. mei 2012 De Wmo en vervoersvoorzieningen mei 2012 De Wet maatschappelijke ondersteuning(wmo) De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en actief

Nadere informatie

VERVOERREGLEMENT 12 maart 2015

VERVOERREGLEMENT  12 maart 2015 VERVOERREGLEMENT 12 maart 2015 INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMEEN 2. REIKWIJDTE 3. OPERATIONELE TIJDEN 4. RESERVEREN 4.1 Reserveringsnummer 4.2 Reserveren van een rit 4.3 Terugbelservice 4.4 Afmelden van ritten

Nadere informatie

Oktober (lokaal tarief) Uw vervoer op maat!

Oktober (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Oktober 2017 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Vervoer voor iedereen Regiotaxi s-hertogenbosch is voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere openbaar vervoer. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Juni (lokaal tarief) Uw vervoer op maat!

Juni (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Juni 2015 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Regiotaxi s-hertogenbosch: vervoer voor iedereen Regiotaxi s-hertogenbosch is er voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere openbaar

Nadere informatie

DUIDELIJK MET HET OPENBAAR VERVOER

DUIDELIJK MET HET OPENBAAR VERVOER OV www.haaren.nl DUIDELIJK MET HET OPENBAAR VERVOER We verplaatsen ons dagelijks op veel manieren en naar veel bestemmingen. De fiets en de eigen auto zijn populair in Nederland. Maar heeft u al eens gedacht

Nadere informatie

Vervoerreglement Mobitax Gemert-Bakel

Vervoerreglement Mobitax Gemert-Bakel Vervoerreglement Mobitax Gemert-Bakel Vervoerreglement Mobitax Gemert-Bakel 1. DEFINITIES 1.1 Definities van de in dit vervoerreglement gehanteerde begrippen zijn per artikel toegelicht. 2.VERVOERMOGELIJKHEDEN

Nadere informatie

Vervoerreglement. Regiotaxi Utrecht BRU 27-01-2014

Vervoerreglement. Regiotaxi Utrecht BRU 27-01-2014 Vervoerreglement Regiotaxi Utrecht BRU 27-01-2014 Inhoud 1. ALGEMEEN... 3 2. VERVOERGEBIED... 3 3. OPERATIONELE TIJDEN... 3 4. RESERVEREN EN KLANTENSERVICE... 4 4.1 Reserveringsnummer... 4 4.2 Klantenservice...

Nadere informatie

Vervoer 2013. Wat er geregeld en vergoed wordt

Vervoer 2013. Wat er geregeld en vergoed wordt Vervoer 2013 Wat er geregeld en vergoed wordt 2 Tegemoetkoming in de kosten Bent u door uw (huis)arts doorverwezen naar een specialist en maakt u reiskosten om deze specialist te bezoeken? Uw basisverzekering

Nadere informatie

WMO. Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO

WMO. Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO WMO Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO 3 WMO Mobiel blijven, óók met een beperking Door ouderdom, ziekte of een handicap kan het soms moeilijk zijn om u te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld

Nadere informatie

1 Samenvatting kwaliteitsmeting 2010

1 Samenvatting kwaliteitsmeting 2010 1 Samenvatting kwaliteitsmeting 2010 1.1 Inleiding De acht deelnemende gemeenten in Noord-Groningen willen meer grip krijgen op de kwaliteit van het doelgroepenvervoer. Daarom hebben zij Mobycon gevraagd

Nadere informatie

Belangrijke informatie voor Wmo ers over de Regiotaxi

Belangrijke informatie voor Wmo ers over de Regiotaxi DE REGIOTAXI SERVICENUMMERS: RESERVERING 0900 20 22 368 (2 CENT PER MINUUT*) In overleg met de vervoerder wordt een oplossing gevonden voor het reserveren van ritten voor mensen met een beperking die niet

Nadere informatie

Gebruik van de Regiotaxi

Gebruik van de Regiotaxi Gebruik van de Regiotaxi In het derde kwartaal van 2015 maakten 83.147 passagiers gebruik van de Regiotaxi, op een totaal aantal van 77.717 ritten. 4.839 keer reisde hierbij een gratis begeleider mee,

Nadere informatie

Mobiel blijven. óók met een beperking

Mobiel blijven. óók met een beperking Servicepunt Zorg Mobiel blijven óók met een beperking Door ouderdom, ziekte of een handicap kan het soms moeilijk zijn om u te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld niet meer lopend naar de winkels of reizen

Nadere informatie

Vervoer 2015 Wat moet u regelen en welk vervoer krijgt u vergoed? OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70452/2015-04

Vervoer 2015 Wat moet u regelen en welk vervoer krijgt u vergoed? OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70452/2015-04 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Vervoer 2015 Wat moet u regelen en welk vervoer krijgt u vergoed? 70452/2015-04 2 Inhoudsopgave Vervoer 2015 Inleiding

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Brochure. Vervoer. voor gehandicapten, zieken en ouderen

Brochure. Vervoer. voor gehandicapten, zieken en ouderen Brochure Vervoer voor gehandicapten, zieken en ouderen Deze brochure geeft informatie over vervoersmogelijkheden voor gehandicapten, zieken en ouderen in Krimpen aan den IJssel. Inhoud Wmo-vervoer Belbus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF REGIOTAXI HOLLAND RIJNLAND

NIEUWSBRIEF REGIOTAXI HOLLAND RIJNLAND NIEUWSBRIEF REGIOTAXI HOLLAND RIJNLAND 1 e kwartaal 2016 In deze nieuwsbrief Gebruik van de Regiotaxi Stiptheid rituitvoering Gebruik ophaalpunten Loosritten Klachten Telefonische bereikbaarheid Gratis-ritkaarten

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Boekingssite voor RegioRijder

Boekingssite voor RegioRijder Boekingssite voor RegioRijder Via de website www.regiorijder.nl kunt u ritten boeken; voor pashouders is het ook mogelijk reserveringen te bekijken en ritten te annuleren. Dit is op basis van de spelregels

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus.

Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Brabant reist met de OV-chipkaart. Met voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen. Voordelen van een persoonlijke OV-chipkaart. Veelgestelde vragen.

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Reizen met Regiotaxi Noordoost-Brabant

Reizen met Regiotaxi Noordoost-Brabant Bestellen van een rit:0900-829 44 67 Reizen met Regiotaxi Noordoost-Brabant comfortabel, veilig en betaalbaar In deze folder kunt u lezen wat Regiotaxivervoer is, voor wie het vervoer bedoeld is, wanneer

Nadere informatie

De Achterhoek bereikbaar voor iedere reiziger. reisplanner. Reizen met ZOOV betekent:

De Achterhoek bereikbaar voor iedere reiziger. reisplanner. Reizen met ZOOV betekent: reisplanner Reizen met ZOOV betekent: Vervoer van deur-tot-deur Makkelijk te regelen Voor een eerlijke prijs In de hele Achterhoek Ook naar Duitsland 2017 Met ZOOV op reis Inhoud Pagina Met ZOOV op reis

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V.

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V. Streekdienst Brabant-West LIJN 400 h van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. LIJN 401 h van BREDA naar UTRECHT V.V. Ingangsdatum 13 februari 2005 BR05-W07 Busdiensten tijdens vakantieperiodes Een aantal ritten

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer 2012 1 Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor het vervoer daar naartoe. In deze folder leest u wat

Nadere informatie

Samen leven in de gemeente Best

Samen leven in de gemeente Best Samen leven in de gemeente Best Inhoud De WMO en u 4 Veel voorkomende oplossingen 1. Hulp bij het huishouden 6 2. Woonvoorziening 8 3. Vervoersvoorziening 11 4. Rolstoelvoorziening 13 5. Sportvoorziening

Nadere informatie

Vervoerreglement Regiotaxi Noord-Groningen, onderdeel Wmo-vervoer 1.1 Begrippenlijst

Vervoerreglement Regiotaxi Noord-Groningen, onderdeel Wmo-vervoer 1.1 Begrippenlijst Vervoerreglement Regiotaxi Noord-Groningen, onderdeel Wmo-vervoer 1.1 Begrippenlijst Regiotaxi Noord-Groningen: Regiotaxi Noord-Groningen betreft de uitvoering van het collectief vraagafhankelijk vervoer

Nadere informatie

Goede reis! Handige informatie

Goede reis! Handige informatie Vechtdallijnen Geldig vanaf 8 december 2013 Goede reis! Handige informatie 3 1 Een Goede reis met de Vechtdallijnen Goede reis! Handige informatie De treinen op de Vechtdallijnen rijden tussen Zwolle en

Nadere informatie

Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland

Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland Vervoersvoorzieningen Oud-Beijerland Inleiding In Oud-Beijerland zijn er verschillende vervoersmogelijkheden. Het Openbaar Vervoer wordt als eerste mogelijkheid aanbevolen omdat u hiermee de meeste vrijheid

Nadere informatie

Alle buslijnen en waar ze naartoe gaan

Alle buslijnen en waar ze naartoe gaan Tekst 1 Lees eerst de vragen in het boekje Examen VMBO-KB. Zoek daarna de antwoorden op in de hierna volgende tekst. Je hoeft de tekst dus niet eerst door te lezen. Let op: deze tekst bestaat uit zes bladzijden!

Nadere informatie

Comfortabel met de taxi van en naar het station. Informatie over reizen met de taxi

Comfortabel met de taxi van en naar het station. Informatie over reizen met de taxi Comfortabel met de taxi van en naar het station Informatie over reizen met de taxi Inhoudsopgave 3 Deeltaxi 4 Treintaxi 5 Regiotaxi Gelderland 5 Regiotaxi Noordwest-Overijssel, Salland, Vechtdal 6 Regiotaxi

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Polikliniek Fysiotherapie

Polikliniek Fysiotherapie Polikliniek Fysiotherapie In overleg met uw behandelend arts heeft u een afspraak gemaakt op de polikliniek Fysiotherapie Centraal van het Radboudumc. In deze folder vindt u informatie over de afdeling.

Nadere informatie

Resultaten KTO Regiotaxi Utrecht najaar 2009

Resultaten KTO Regiotaxi Utrecht najaar 2009 Resultaten KTO Regiotaxi Utrecht najaar 2009 Inhoudsopgave 1. Aanleiding en doel 3 2. Uitvoeringsverantwoording 5 3. Resultaten 8 4. Conclusies 47 Klanttevredenheid Regiotaxi Utrecht najaar 2009 2 Aanleiding

Nadere informatie

Eenheid Limburg. Reactietijden politie spoedmeldingen

Eenheid Limburg. Reactietijden politie spoedmeldingen Eenheid Limburg Reactietijden politie Eenheid Limburg Beek Beesel Bergen (L) Brunssum Echt-Susteren Eijsden-Margraten Gennep Gulpen-Wittem Heerlen Horst aan de Maas Kerkrade Landgraaf Leudal Maasgouw Maastricht

Nadere informatie

Informatie over vergoedingen

Informatie over vergoedingen Informatie over vergoedingen Zittend ziekenvervoer in 2017 Zittend ziekenvervoer Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor

Nadere informatie

Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi

Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi Reserveren? 0900 734 46 82 (@ 0,10 per minuut) Prijzen en vervoerzones Stadsregiotaxi Vraagt u zich af hoe de prijs van uw reis wordt berekend, wat een vervoerzone is en welke tarieven de verschillende

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 5 t Hofke } Eindhoven Station 55 t Hofke } Eindhoven Station Buslijnen 205 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 4 december 204 Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed!

Nadere informatie

Brochure Zittend ziekenvervoer. \ Zo regelt u dat bij Azivo

Brochure Zittend ziekenvervoer. \ Zo regelt u dat bij Azivo Brochure Zittend ziekenvervoer \ Zo regelt u dat bij Azivo Zittend ziekenvervoer Moet u voor behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan heeft u misschien wel recht op (vergoeding

Nadere informatie

Handleiding. Cliëntenvervoer InteraktContour. Informatie en regels

Handleiding. Cliëntenvervoer InteraktContour. Informatie en regels Handleiding Cliëntenvervoer InteraktContour Informatie en regels Waarom deze handleiding? Connexxion Taxi Services verzorgt het groepsvervoer voor InteraktContour. Dit vervoer is bestemd voor cliënten

Nadere informatie

Informatie over vergoedingen

Informatie over vergoedingen Informatie over vergoedingen Zittend ziekenvervoer in 2018 2 Zittend ziekenvervoer Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor

Nadere informatie

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant NIEUWSBRIEF 11 mei 2017 Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant Regiotaxi Midden-Brabant wordt vanaf 1 juni Regiovervoer Midden-Brabant. In de brief van 24 maart bent u hierover al kort geïnformeerd. Achter

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van november 2011. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie