Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel"

Transcriptie

1 Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis van het vervoerreglement van Regiotaxi Noordwest- Overijssel. Mocht het vervoerreglement niet bij u bekend zijn, dan kunt u deze ook op bekijken of via de link in de voetbalk op het boekingsscherm. 1.1 Inloggen Dit is het beginscherm (fig. 1) om in te loggen: Figuur 1: beginscherm Inloggen met uw pasnummer: Hier geeft u uw pasnummer en uw wachtwoord in. Het wachtwoord is uw geboortedatum. Het is belangrijk dat u op de volgende wijze het wachtwoord ingeeft DD-MM-JJJJ (Dag-Maand-Jaar) met koppelstreepjes tussen de verschillende getallen. Na invoer van uw pasnummer en wachtwoord bevestigt u de invoer met de knop [Inloggen]. Op basis van uw pasnummer en wachtwoord komt u op uw persoonlijke pagina van Regiotaxi Noordwest- Overijssel waarbij de opties Rit boeken, Uw reserveringen (een overzicht van reeds geboekte ritten) en Uitloggen worden weergegeven. Inloggen zonder pasnummer Bent u niet in het bezit van een pas, dan kunt u de optie Boeken voor niet-pashouders activeren. Hierna komt u op de pagina waar u een rit kunt reserveren ( Rit boeken ). 1.2 Rit boeken Na het inloggen komt u terecht bij Rit boeken, hier kunt u een boekingskeuze maken. Verder vindt u rechts de knop AA waarmee u de tekst op de website kunt vergroten. Vaak staat er achter een invoerveld een informatie i, hier kunt u op klikken om een korte toelichting te krijgen op welke gegevens ingevoerd moeten worden. Boekingskeuze pashouders Hier kunt u aangeven welke rit u wenst te reserveren:

2 Figuur 2: boekingskeuze pashouder Rit van huis Wanneer u deze optie selecteert, wordt uw huisadres automatisch ingevuld bij het vertrekadres. Rit naar huis Wanneer u deze optie selecteert, wordt uw huisadres automatisch ingevuld bij het bestemmingsadres. Anders Wanneer u deze opties selecteert kunt u zelf het vertrek- en bestemmingsadres bepalen. Rit met vertrek- of aankomstgarantie Voor deze ritten kunt u bellen met de reserveerlijn op telefoonnummer Boekingskeuze niet-pashouders Hier kunt u aangeven welke rit u wenst reserveren: Figuur 3: boekingskeuze reizigers zonder pas Op vertrektijd Wanneer u deze optie selecteert, kunt u zelf het vertrek- en bestemmingsadres kiezen. Rit op aankomsttijd Wilt u ergens op een bepaalde tijd zijn? Dan kunt u dat hier aangeven. Rit met vertrek- of aankomstgarantie Voor deze ritten kunt u bellen met de reserveerlijn op telefoonnummer Na het maken van een keuze verschijnt een scherm waarin u verdere gegevens kunt invoeren. Boekingsinformatie Figuur 4: Boekingsinformatie Naam reiziger Bent u ingelogd als pashouder? Dan wordt hier de naam getoond die op de pas vermeld staat.

3 Bent u ingelogd als niet-pashouder? Dan kunt u zelf de naam invoeren van degene waar een rit voor geboekt wordt. Terugbelnummer Dit is het telefoonnummer waar u op gebeld wordt voordat de taxi arriveert. adres Uw adres wordt gebruikt om u de reserveringsbevestiging toe te sturen. Datum en tijd vertrek / datum en tijd aankomst Datum en tijd waarop u opgehaald wenst te worden. Datum en tijd waarop u op aanwezig wilt zijn op uw bestemmingsadres. Vertrekadres en Aankomstadres Heeft u als pashouder aangegeven vanaf uw huisadres te willen vertrekken of naar uw huisadres te willen reizen, dan wordt uw huisadres automatisch aangegeven. Een adres zoeken bij Vertrekadres of Aankomstadres gaat als volgt: Figuur 5: adres selecteren Zoeken: Hier kunt u zoeken naar het adres waar u naar toe gebracht wenst te worden. Na het ingeven van de eerste letter wordt een menu getoond met een voorgestelde bestemming. Figuur 6: invoeren gegevens Als meer gegevens worden ingevoerd, wordt de getoonde selectie kleiner. U kunt zoeken op: - Plaats straat huisnummer - Straat plaats huisnummer - Postcode huisnummer Algemeen bekende bestemming Wilt u een rit boeken naar een algemeen bekende bestemming (bijvoorbeeld een ziekenhuis), dan kunt u zoeken op: - Naam van de bestemming (bijvoorbeeld Isala) - Soort bestemming (bijvoorbeeld ziekenhuis) Nadat u dit ingevuld heeft activeert u de optie:

4 In het volgende scherm geeft u aan wie er met u mee gaat, reist u alleen dan hoeft u niets te vermelden, hier staat standaard 1 persoon (pashouder of uzelf). Figuur 7: aantal personen Hulpmiddelen en bagage Hier kunt u aangeven of en welke hulmiddelen meegenomen worden. Figuur 8: evt. hulpmiddelen en bagage Nadat u dit evt. ingevuld heeft activeert u de optie: Betaalwijze en akkoord met de voorwaarden Betaalwijze U kunt kiezen voor: - Contant: de eigen bijdrage betaalt u contact aan de chauffeur; - ideal: u betaalt middels ideal de eigen bijdrage.

5 Voorwaarden Voordat u over kunt gaan tot het bevestigen van uw reservering, dient u akkoord te gaan met de voorwaarden van Regiotaxi Noordwest-Overijssel. Bevestiging reservering Op deze pagina staan de gegevens van de rit die u net heeft ingevoerd. Als dit allemaal akkoord is, kunt u de rit bevestigen. Indien de ingevoerde gegevens niet correct zijn, activeer dan de optie Terug waarna u de aanpassingen kunt invoeren. Tot slot Nadat u de reis heeft bevestigd, ontvangt u een als bevestiging voorzien van de reisgegevens. Uw reserveringen (alleen voor pashouders) Hier vindt u een overzicht van de reserveringen die in de toekomst staat. U heeft hierbij 2 opties: 1. Aanpassen van een rit 2. Annuleren van een rit Als u voor aanpassen van de rit kiest, komt u terecht in hetzelfde scherm als rit boeken en kunt u de rit naar wens aanpassen. Veelgestelde vragen 1. Ik heb een rit op aankomsttijd geboekt. Hoe laat arriveer ik op de bestemming? Bij een rit op aankomsttijd ben u op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming of maximaal 15 minuten eerder. 2. Wat is een terugbelnummer? Op dit telefoonnummer wordt u gebeld als de taxi onderweg is naar u. 3. Waarom moet ik mijn adres opgeven? Op dit adres ontvangt u de bevestiging van de door u gereserveerde rit(ten). 4. Ik ben een rit aan het reserveren en krijg een melding. Wat betekent dit? De volgende meldingen kunnen getoond worden: Melding 1 U kunt deze rit niet boeken. De door u opgegeven vertrektijd/aankomsttijd is reeds verstreken. 2 U kunt deze rit niet boeken. U dient rekening te houden met de geldende vooraanmeldtijd. 3 U kunt deze rit niet boeken. XX valt buiten de reistijden van dit product. Uitleg U heeft een tijd opgegeven die al verstreken is. Een rit dient plaats te vinden in de toekomst. Een rit moet minimaal 1 uur van tevoren aangevraagd worden. U kunt 7 dagen per week van 06:00 01:30 uur gebruik maken van de

6 Regiotaxi. Op oudejaarsdag is dit tot 21:00 uur. 4 U kunt deze rit niet boeken. Uw rit dient te beginnen of te eindigen in uw vervoersgebied. 5 U kunt deze rit niet boeken. De reis van XX naar XX is niet mogelijk, het vertrekadres/aankomstadres is te ver weg. 6 U kunt deze rit niet boeken. Er is een rechtstreekse openbaar vervoer verbinding. U kunt gebruik maken van lijn XX. Uw reis dient te beginnen binnen de openingstijden van het vervoer. In het vervoerreglement bij punt 6 en 7 staat beschreven wat het vervoersgebied is. Binnen dat gebied kunt u reizen. Deze rit kan niet geboekt worden, omdat een rit voor een OV-reiziger niet langer dan 25 kilometer mag zijn. Als u een rit wilt maken terwijl er ook een rechtstreekse bus- of treinverbinding is, kunt u de Regiotaxi voor deze rit niet gebruiken. 5. Voor hoeveel personen kan ik een rit reserveren? Wmo-pashouder - Geïndiceerde begeleider: alleen op indicatie van de gemeente mag u 1 geïndiceerde begeleider meenemen. Deze begeleider reist tegen het Wmo-tarief: - OV-medereiziger: 1 meereizende mag meegenomen worden tegen het OV-tarief; - Kinderen tot en met 3 jaar: maximaal 3 kinderen onder begeleiding van een betalende reiziger van 12 jaar of ouder reizen gratis mee. OV-reiziger met en zonder pas (geen Wmo-pas) - OV-medereiziger: een onbeperkt aantal personen kan meegenomen worden. Per rit kan voor maximaal 8 personen een rit geboekt worden. Wilt u een rit reserveren voor 12 personen? Reserveer dan 2 ritten (rit van 8 en rit van 4 personen). - Kinderen tot en met 3 jaar: maximaal 3 kinderen onder begeleiding van een betalende reiziger van 12 jaar of ouder reizen gratis mee. - OV-begeleiderskaart: bent u in het bezit van een OV-begeleiderskaart, dan kan 1 persoon gratis meegenomen worden. 6. Wat is een OV-begeleiderskaart? Een OV-begeleiderskaart kan aangevraagd worden als u als gevolg van uw handicap niet zelfstandig met het openbaar vervoer kunt reizen. Met een OV-begeleiderskaart kan één begeleider gratis met u meereizen. Een OV-begeleiderkaart kunt u aanvragen via 7. Hoe worden de kosten voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel berekend? Wanneer u gebruikt maakt van de Regiotaxi, betaalt u een opstaptarief en een tarief per kilometer. 8. Na het bevestigen van de reservering wordt een reserveringsnummer getoond. Wat kan ik hier mee doen?

7 Vooralsnog hoeft u deze niet te gebruiken. Dit reserveringsnummer wordt gebruikt voor onze administratie. 9. Ik wil mijn gereserveerde rit wijzigen of annuleren. Hoe doe ik dit? Een rit wijzigen of annuleren van een rit kan tot 30 minuten voor de geplande ophaaltijd. Pashouder Als u een pashouder bent, dan kunt u inloggen op de boekingssite. Als u de optie Uw reserveringen activeert, dan kunt u de rit wijzigen of annuleren. U heeft geen pas Uw wijziging of annulering kunt u telefonisch doorgeven aan het contactcenter op telefoonnummer ( 0,10 per min, starttarief 4,54 cent en gebruikelijke belkosten).

Op stap zonder overstap

Op stap zonder overstap Op stap zonder overstap Regiotaxi centrale 088 9666 000 Wat is Regiotaxi Haaglanden? Regiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar

Nadere informatie

Vervoer van deur tot deur

Vervoer van deur tot deur Reserveren: 0800-0234 795 Vervoer van deur tot deur Deze folder bevat informatie voor inwoners van de gemeenten: Bergeijk Best Bladel Cranendonck Eersel Eindhoven Geldrop-Mierlo Heeze-Leende Nuenen Oirschot

Nadere informatie

Het vervoerreglement is een handleiding voor alle betrokkenen binnen Regiotaxi Gelderland. Aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend.

Het vervoerreglement is een handleiding voor alle betrokkenen binnen Regiotaxi Gelderland. Aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend. PROVINCIE GELDERLAND Vervoerreglement Regiotaxi Gelderland Projectbureau Regiotaxi Gelderland 2013-2015 Het vervoerreglement is een handleiding voor alle betrokkenen binnen Regiotaxi Gelderland. Aan dit

Nadere informatie

VERVOERREGLEMENT REGIOTAXI OVERIJSSEL. 01 januari 2015

VERVOERREGLEMENT REGIOTAXI OVERIJSSEL. 01 januari 2015 VERVOERREGLEMENT REGIOTAXI OVERIJSSEL 01 januari 2015 INHOUDSOPGAVE 1 WAT IS DE REGIOTAXI OVERIJSSEL? 3 2 VOOR WIE IS DE REGIOTAXI OVERIJSSEL? 3 3 OPENINGSTIJDEN 3 4 SPELREGELS 3 5 REIZEN EN WMO & PUNTBESTEMMINGEN

Nadere informatie

Juni 2015 0900-5495490. (lokaal tarief) Uw vervoer op maat!

Juni 2015 0900-5495490. (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Juni 2015 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Regiotaxi s-hertogenbosch: vervoer voor iedereen Regiotaxi s-hertogenbosch is er voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere openbaar

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur OV taxi Makkelijk van deur tot deur VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van openbaar vervoer, van deur tot deur. De OV-Taxi is met name zeer geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

Juni 2015. 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat!

Juni 2015. 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Juni 2015 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! U wordt gehaald en gebracht waar u maar wilt binnen de regio, van deur tot deur. U bent dus niet gebonden aan haltes en stations. Wilt u reizen

Nadere informatie

Vervoerreglement Taxbus

Vervoerreglement Taxbus OPDRACHTGEVER Gemeenten Asten, Best, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Heeze-Leende, Nuenen c.a., Someren, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre; Gemeenschappelijke regeling ISD De Kempen

Nadere informatie

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging www.rederij-doeksen.nl Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging Met uw eilanderpasnummer en inlogcode kunt u hier inloggen. Wilt u als eilander een boeking maken? Log

Nadere informatie

Vervoerspas bij de hand?

Vervoerspas bij de hand? Vervoerspas bij de hand? Wmo Vervoer voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk Voor uw rit reservering bij regiotaxi BAR heeft u uw vervoerspas bij de hand! Telefoon: 0900 440 4400 (lokaal

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer ONVZ Zorgverzekeraar 2013 Heeft u vervoer nodig om bij een zorgverlener te komen? Dan komt u in een aantal gevallen in aanmerking voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer.

Nadere informatie

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool 2014 Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie, de matching en het

Nadere informatie

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12 WinTax Online II 18-10-2010 Pagina 1 van 12 Inloggen Inloggen met Gebruikersnaam en Wachtwoord. 18-10-2010 Pagina 2 van 12 Vaste Klanten Vaste klanten zijn klanten die moeten inloggen om ritten te kunnen

Nadere informatie

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen.

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide is een vorm van openbaar vervoer voor iedereen in de gemeenten Abcoude, Breukelen, Loenen, Lopik, Montfoort, Oudewater en Woerden. Met Regiotaxi

Nadere informatie

Handleiding Mijn menu

Handleiding Mijn menu Handleiding Mijn menu Versie 26 juni 2014 Deze handleiding vertelt hoe je op de website van de Bibliotheek Rotterdam kunt inloggen in Mijn menu. Mijn menu is een internetdienst van de Bibliotheek Rotterdam

Nadere informatie

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend.

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Gemeente Hof van Twente De Höfte 7 Postbus 54, 7470 AB Goor Tel. 0547 85 85 85 Fax 0547 85 85 86 E-mail info@hofvantwente.nl Website: www.hofvantwente.nl In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Nadere informatie

Handleiding carpool.be registratie & matching

Handleiding carpool.be registratie & matching 2015 Handleiding carpool.be registratie & matching Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie en de matching. 1 Inhoudstafel 1

Nadere informatie

Handleiding voor hoveniers

Handleiding voor hoveniers Handleiding voor hoveniers Handleiding gebruikt van module Modeltuin Op Maat www.modeltuinopmaat.nl Voor hoveniers aangesloten bij Zorgeloos Buitenleven Opgesteld door: StadWaterLand B.V. Maart 2010 Contact;

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Handleiding. Mijn Wagenborg. Bewoners Ameland. www.wpd.nl

Handleiding. Mijn Wagenborg. Bewoners Ameland. www.wpd.nl Handleiding Mijn Wagenborg Bewoners Ameland www.wpd.nl Uw persoonlijke Wagenborg omgeving Wagenborgpas beheren Online meervaarten tegoed bekijken en opwaarderen Online autoreservering maken met meervaarten

Nadere informatie

Handleiding voor Corporate boekingen bij Van der Valk Internet. Van der Valk Internet info@internet.valk.com

Handleiding voor Corporate boekingen bij Van der Valk Internet. Van der Valk Internet info@internet.valk.com Handleiding voor Corporate boekingen bij Van der Valk Internet Van der Valk Internet info@internet.valk.com Inhoudsopgave Het Van der Valk concept... 4 Over Van der Valk... 4 Hoteloverzicht Van der Valk...

Nadere informatie

VERVOERREGLEMENT 12 maart 2015

VERVOERREGLEMENT  12 maart 2015 VERVOERREGLEMENT 12 maart 2015 INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMEEN 2. REIKWIJDTE 3. OPERATIONELE TIJDEN 4. RESERVEREN 4.1 Reserveringsnummer 4.2 Reserveren van een rit 4.3 Terugbelservice 4.4 Afmelden van ritten

Nadere informatie

Handleiding. Internet Bankieren. 1 Algemeen. Inhoud. 1.1 Internet Bankieren met groene adresbalk. 1.2 Hulp bij Internet Bankieren

Handleiding. Internet Bankieren. 1 Algemeen. Inhoud. 1.1 Internet Bankieren met groene adresbalk. 1.2 Hulp bij Internet Bankieren Handleiding Internet Bankieren Inhoud 1 Algemeen... 1 1.1 Internet Bankieren met groene adresbalk...1 1.2 Hulp bij Internet Bankieren...1 1.3 Uw Zelfstandig Adviseur...1 1.4 Privacy...1 2 Inloggen en uitloggen...2

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013 1 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave Het gebruik van mijn yellowbrick 3 inloggen op mijn yellowbrick 3 het hoofdscherm 4 mijn gegevens

Nadere informatie