Goede reis! Handige informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goede reis! Handige informatie"

Transcriptie

1 Vechtdallijnen Geldig vanaf 8 december 2013 Goede reis! Handige informatie

2 3 1 Een Goede reis met de Vechtdallijnen Goede reis! Handige informatie De treinen op de Vechtdallijnen rijden tussen Zwolle en Emmen en tussen Almelo en Mariënberg. Wie reist met de trein hoeft zich geen zorgen te maken over het drukke verkeer. Onderweg kunt u lezen, studeren, werken of muziek luisteren. Wij helpen graag om uw reis zo prettig mogelijk te laten verlopen. In al onze treinen zijn camera s geplaatst, want uw veiligheid staat bij ons voorop. Deze folder helpt u bij de voorbereiding van uw reis. U leest hoe u reisinformatie kunt opvragen, welke voorzieningen er zijn op de stations, welke mogelijkheden er zijn voor het reizen met onze treinen en hoe u contact met ons kunt opnemen. Inhoudsopgave Namens de medewerkers van de Vechtdallijnen een Goede reis! 2 Reisinformatie voor en tijdens uw reis 1 Een Goede reis met de Vechtdallijnen pag. 3 2 Reisinformatie voor en tijdens uw reis pag. 3 3 Naar en van het station pag. 5 4 Fiets in de trein pag. 7 5 Reizen met een functiebeperking pag. 8 6 Waar vindt u de Vechtdallijnen? pag Algemene voorwaarden pag Gevonden voorwerpen pag Contact pag. 11 Waar kan ik vinden hoe laat mijn trein vertrekt? Wanneer zijn werkzaamheden gepland? Mijn trein heeft vertraging, wat is er aan de hand? Zomaar een aantal vragen die u kunt hebben als u met de trein reist. Er zijn vele mogelijkheden om reisinformatie voorafgaand aan uw reis op te vragen. Maar ook tijdens uw reis is het makkelijk om actuele reisinformatie te verkrijgen. Reisinformatie voordat u in de trein stapt Reisinformatie via internet Voorafgaand aan uw reis kunt u de vertrektijden via internet opzoeken. Via 9292.nl kunt u bovendien een reisadvies van deur tot deur opvragen. Daarbij wordt gekeken naar bus, trein, tram, metro en veerboot in heel Nederland. Zijn er werkzaamheden gepland voor uw traject, dan wordt dit erbij vermeld. Ook op de website vechtdallijnen.nl kunt u de dienstregeling opvragen. U kunt dit doen via de reisplanner door uw vertrek- en eindstation in te vullen of door de dienstregelingfolder in pdf-vorm te bekijken. Daarnaast bevat de website informatie over de OV-chipkaart, reisproducten, tarieven en geldende (korting)acties.

3 4 5 Reisinformatie per telefoon Voor een telefonisch reisadvies belt u met 9292 ( ,70 p.m., met een maximum van 14,-). Samen met de reisadviseur stippelt u de ideale route uit. Deze dienst is bereikbaar op werkdagen van tot uur, in het weekeinde en op feestdagen van tot uur. Reisinformatie op Teletekst Op de Teletekstpagina s 751 t/m 754 vindt u de meest actuele informatie van de spoorwegen, internationale reisinformatie en informatie over geplande werkzaamheden aan het spoor. Reisinformatie op het station Op alle stations vindt u vertrekstaten. Een vertrekstaat is een tabel met de bestemming, de vertrektijd en het vertrekperron. In de tabel is een verdeling gemaakt in treinen die respectievelijk op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag rijden. Een vertrekstaat vindt u in de vitrines op het perron of bij de ingang van het station. Op het station wordt u door middel van omroepberichten en informatiepanelen op de perrons geïnformeerd over vertragingen, stremmingen en verstoringen. Uiteraard staat ons personeel u ook graag te woord. Reisinformatie tijdens uw treinreis Internet Op uw mobiele telefoon kunt u m.9292.nl aan uw favorieten toevoegen. Dan heeft u de mobiele versie van 9292.nl altijd bij de hand. De weergegeven treintijden zijn actueel. Meer informatie over de mogelijkheden en het downloaden van de 9292 app vindt u op 9292.nl. In al onze treinen op de Vechtdallijnen kunt u gratis gebruik maken van ons WiFi-netwerk. Bovendien kunt u uw trein volgen via GPS. Ga daarvoor naar Volg ons ook op Twitter! Zo wordt u als eerste geïnformeerd over vertragingen, verstoringen en andere bijzonderheden. Onze algemene Twitteraccount Wij doen ons uiterste best om onze treinen op tijd te laten rijden. Het kan voorkomen dat er toch een vertraging optreedt waardoor u uw aansluiting mist. Onze treinen kunnen maar een beperkte tijd wachten. Indien u vragen heeft over uw aansluiting, spreek dan de steward aan. 3 Naar en van het station Om naar en van het station te reizen is het goed te weten waar u uw (brom)fiets, scooter of auto kunt parkeren. Ook behoren de NS Zonetaxi en de OV-fiets bij sommige stations tot de mogelijkheden. Op vechtdallijnen.nl leest u waar dat mogelijk is. Met de fiets naar het station Op veel stations zijn fietskluizen te huur. Voor tarieven en overige informatie over het huren van een fietskluis kijkt u op ns.nl. Daarnaast beschikt een aantal stations in Nederland over een bewaakte stalling waar u vaak ook terecht kunt voor reparaties.

4 6 7 Met de auto naar het station Bij elk station is parkeergelegenheid. Een aantal stations beschikt alleen over betaalde perkeergelegenheid (P+R). Kijk op ns.nl om te zien over welke parkeergelegenheid uw station beschikt. Met de taxi Met de NS Zonetaxi reist u gemakkelijk en snel van en naar een van de 23 stations tegen een aantrekkelijke prijs. Voor algemene vragen over het gebruik van NS Zonetaxi kunt u bellen met NS Klantenservice via ( 0,10 p.m, ma t/m vrij uur en za uur). Heeft u vragen over een specifieke taxirit, een boeking of het indienen van een klacht, dan kunt u contact opnemen met de Klantenservice van NS Zonetaxi via telefoonnummer ( NSZTAXI, 0,70 p.m). Met de OV-fiets Op onderstaande stations kunt u ook een OV-fiets huren: Dalfsen (Stationsweg 4) Emmen (Stationsplein 14) Zwolle (Stationsplein 15) Hardenberg (Oosteinde 27) Ommen (Stationsweg 35) Almelo (Stationsplein 1) Vriezenveen (Wierdenseweg 12) Vroomshoop (Stationslaan 7) Om gebruik te kunnen maken van deze service dient u in het bezit te zijn van een OV-fietspas of een NS-kaart die geschikt is voor het huren van een fiets. Voor tarieven en overige informatie kijkt u op OV-fiets.nl. 4 Fiets in de trein U kunt ervoor kiezen om de fiets mee te nemen in de trein. Voor het meenemen van (vouw)fietsen gelden de volgende voorwaarden: U mag uw fiets alleen buiten de spits meenemen in de trein. Daarbij geldt als spitstijd: werkdagen van tot uur en van tot uur. In de weekenden, op feestdagen én in juli en augustus mag u uw fiets wel in de spitsuren meenemen. Een vouwfiets mag wel worden meegenomen in de spits. Een vouwfiets is compact opgevouwen, ook tijdens het in- en uitstappen. Fietsen dient u in het daarvoor gereserveerde deel van de trein te plaatsen. Een vouwfiets mag niet in het bagagerek liggen. Het is niet toegestaan tijdens de reis bagage op de fiets te laten zitten. Opgevouwen vouwfietsen worden gezien als handbagage en mogen gratis mee. Het kan bij drukte voorkomen dat u doorverwezen wordt naar een volgende trein. U dient altijd de aanwijzingen van het personeel op te volgen. Fietsaanhangwagentjes, tandems, ligfietsen of fietsen met een verbrandingsmotor zijn niet toegestaan. Voor het meenemen van een fiets op de Vechtdallijnen dient u over een geldig fietskaartje of fietsproduct voor uw OV-chipkaart te beschikken. Een fietskaartje of fietsproduct kunt u kopen bij een verkoopautomaat of een loket en kost 6,-. Segway mee in de trein U mag uw Segway meenemen in de trein op voorwaarde dat u en uw Segway samen niet meer dan 250 kilo wegen.

5 8 9 Kunt u vanwege een functiebeperking niet zelfstandig met het openbaar vervoer reizen? Dan kunt u op een beperkt aantal stations in- en uitstaphulp krijgen. Kijkt u op avg.ns.nl voor een overzicht van stations waar deze dienst beschikbaar is. Ook kunt u een OV-Begeleiderskaart aanvragen. U komt voor een OV-Begeleiderskaart in aanmerking wanneer u in Nederland woont en als gevolg van een handicap of beperking niet in staat bent zelfstandig met het openbaar vervoer te reizen. U en uw eventuele begeleider moeten wel minstens 12 jaar oud zijn. U kunt een aanvraagformulier voor de OV-Begeleiderskaart aanvragen via het telefoonnummer: Een onafhankelijke keuringsarts beoordeelt of u in aanmerking komt voor een OV-Begeleiderskaart. 5 Reizen met een functiebeperking Rolstoel mee in de trein Onze treinen op het traject Zwolle-Emmen zijn voorzien van een lage instap met uitschuifbare trede en een rolstoelplaats. U kunt uw rolstoel meenemen in de trein. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: Voor een zitplaats in een compartiment en voor gebruik van de aangepaste toiletten (indien aanwezig) geldt dat de rolstoel maximaal 120 centimeter lang en 85 cm breed (buitenmaten) mag zijn. Daarnaast mogen u en uw rolstoel samen niet meer wegen dan 250 kilo. Rolstoelen met een verbrandingsmotor zijn om veiligheidsredenen niet toegestaan in de trein. In de Arriva-treinen geldt een aangepaste reisregel voor reizigers met een functiebeperking. Reizigers met een functiebeperking mogen op vertoon van hun OV- Begeleiderskaart gratis reizen in de treinen van Arriva. Reist er wel een begeleider mee op de OV-Begeleiderskaart, dan moet de reiziger met de functiebeperking in het bezit zijn van een geldig vervoerbewijs. Reizen met een functiebeperking tussen Almelo en Mariënberg Reist u tussen Almelo en Mariënberg en heeft u begeleiding nodig bij het in- en uitstappen van de trein, dan moet u uw reis vooraf reserveren via onze klantenservice. Zij kunnen er dan voor zorgen dat u op het juiste tijdstip en station geholpen wordt. U dient uw reis minimaal 48 uur voor vertrek aan te melden. De klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer ( 0,10 p.m.) Scootmobiel mee in de trein U kunt uw scootmobiel meenemen in de trein. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: Uw scootmobiel mag niet groter zijn dan 150 centimeter lang en 85 centimeter breed (buitenmaten). U en uw scootmobiel samen mogen niet meer wegen dan 250 kilo. Er moet voldoende manoeuvreerruimte zijn op het perron en in de trein. U dient zelf uw scootmobiel in en uit de trein te rijden.

6 Waar vindt u de Vechtdallijnen? 7 Algemene voorwaarden Om er zeker van te zijn dat u van goede dienstverlening wordt voorzien, zijn er diverse voorwaarden gesteld aan het openbaar stads- en streekvervoer. U vindt de artikelen zoals gedeponeerd te s-gravenhage 122/2004 op vechtdallijnen.nl. De rechten en plichten voor treinreizigers zijn vastgesteld in een Europese verordening. Deze vindt u ook op vechtdallijnen.nl. 8 Gevonden voorwerpen Voor gevonden en verloren voorwerpen kunt u terecht op vechtdallijnen.nl. Als u hier bij contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw gegevens invult, dan kunnen wij u helpen uw verloren voorwerp terug te vinden. U kunt ook bellen met de klantenservice, telefoonnummer: ( 0,10 p.m.). Bij het ServicePUNT in Emmen, Stationsplein 1, kunt u tijdens de openingstijden ook terecht voor gevonden of verloren voorwerpen. 9 Contact Via internet We horen graag wat u van onze dienstverlening vindt. Vul hiervoor het reactieformulier in op onze website vechtdallijnen.nl. Huidige treindienst Vechtdallijnen (Zwolle-Emmen, Almelo-Mariënberg) Telefonisch Wilt u liever iemand spreken? Dat kan. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord. Belt u naar , ( 0,10 p.m.). De Arriva Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, van tot uur en op zon- en feestdagen van tot uur. Overige treinlijnen van Arriva Noordelijke lijnen (Leeuwarden - Harlingen Haven, Leeuwarden - Sneek - Stavoren, Groningen - Leeuwarden, Groningen - Delfzijl, Groningen - Roodeschool, Groningen - Bad Nieuweschans - Leer (Duitsland), Groningen - Veendam) MerwedeLingelijn (Dordrecht - Geldermalsen) Achterhoek (Arnhem - Winterswijk, Zutphen - Winterswijk, Zutphen - Apeldoorn en Tiel - Arnhem)

7 Heeft u vragen over de Vechtdallijnen of de dienstverlening van Arriva? Dan kunt u contact opnemen met: Arriva Klantenservice Postbus AP Heerenveen Tel.: ( 0,10 p.m.) vechtdallijnen.nl Voor informatie over uw reis kunt u contact opnemen met: 9292 Tel.: ( 0,70 p.m. - maximum van 14,-) of kijk op 9292.nl Wijzigingen voorbehouden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Zwolle - Emmen GELDIG VANAF 9 DECEMBER 2012. Vechtdallijnen.nl

Zwolle - Emmen GELDIG VANAF 9 DECEMBER 2012. Vechtdallijnen.nl i Zwolle - Emmen GELDIG VANAF 9 DECEMBER 2012 Goede reis! Handige informatie 2013 3 1 Een Goede reis met de Vechtdallijn Zwolle - Emmen Goede reis! Handige informatie 2013 Wie reist met de trein hoeft

Nadere informatie

GELDIG VANAF 9 DECEMBER 2012 ARRIVA.NL

GELDIG VANAF 9 DECEMBER 2012 ARRIVA.NL i GELDIG VANAF 9 DECEMBER 2012 Goede reis! Handige informatie 2013 3 1 Een Goede Reis met Arriva Goede reis! Handige informatie 2013 Wie reist met de trein hoeft zich geen zorgen te maken over het drukke

Nadere informatie

GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. www.vechtdallijnen.nl @vechtdallijnen

GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. www.vechtdallijnen.nl @vechtdallijnen 2015 GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Goede reis! Kaartsoorten en tarieven Inhoudsopgave Voor het reizen met het

Nadere informatie

Vechtdallijnen. vanaf 8 december 2013. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. Vechtdallijnen.nl

Vechtdallijnen. vanaf 8 december 2013. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. Vechtdallijnen.nl Geldig Vechtdallijnen vanaf 8 december 2013 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 3 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Voor het reizen met het openbaar

Nadere informatie

Een goede reis. Handige informatiefolder

Een goede reis. Handige informatiefolder Een goede reis Handige informatiefolder Geachte reiziger, Welkom bij Arriva! Maak kennis met Arriva Nederland. In deze folder vindt u informatie over kaartverkoop, openingstijden van de Arriva Stores en

Nadere informatie

Goede reis. Handige informatiefolder

Goede reis. Handige informatiefolder Goede reis Handige informatiefolder Geachte reiziger, Welkom bij Arriva! Maak kennis met Arriva Nederland. In deze folder vindt u informatie over kaartverkoop, openingstijden van de Arriva Stores en allerlei

Nadere informatie

GOEDE REIS! speciale editie. Check onze nieuwe dienstregeling, dan bent u altijd op tijd

GOEDE REIS! speciale editie. Check onze nieuwe dienstregeling, dan bent u altijd op tijd GOEDE REIS! speciale editie Check onze nieuwe dienstregeling, dan bent u altijd op tijd 04 08 INHOUD Deal? Bus 20,- p/m Klaar met je studie? Arriva Dalvrij Deal! Trein & Bus 45,- p/m Na je studie gewoon

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling zaterdag 17 zondag 25 oktober 2009 Gewijzigde dienstregeling Rond Deventer omreizen of bus in plaats van trein in de herfstvakantie Groningen Leeuwarden Zwolle Wierden Almelo Wijhe Rijssen Olst Hengelo

Nadere informatie

Zwolle - Emmen VANAF 9 DECEMBER 2012. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013. Vechtdallijnen.nl

Zwolle - Emmen VANAF 9 DECEMBER 2012. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013. Vechtdallijnen.nl GELDIG Zwolle - Emmen VANAF 9 DECEMBER 2012 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013 3 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Voor het reizen met

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling van 25 juli 22 augustus 2010 Gewijzigde dienstregeling rond Arnhem omreizen of bus in plaats van trein! Zwolle Deventer Amersfoort Apeldoorn Zutphen Schiphol Ö Rotterdam Centraal Den Haag Centraal Utrecht

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

Groningen en Friesland. Een goede reis: handige informatiefolder

Groningen en Friesland. Een goede reis: handige informatiefolder Groningen en Friesland Een goede reis: handige informatiefolder Geldig vanaf 1 januari 2008 Geachte reiziger, Welkom bij Arriva! Maak kennis met Arriva Nederland. In deze folder vindt u informatie over

Nadere informatie

Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014)

Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014) Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014) Inleiding Van oudsher verzorgen verschillende vervoerders het vervoer in en rond Ommen. Eén busboekje voor Ommen bestaat niet. Je zult hiervoor tenminste

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Van en naar het station. Slim de trein combineren met fiets, (deel)auto of taxi

Van en naar het station. Slim de trein combineren met fiets, (deel)auto of taxi Slim de trein combineren met fiets, (deel)auto of taxi Inhoudsopgave 3 Met de fiets van en naar het station 4 Fiets stallen bij het station 6 OV-fiets huren 8 Fiets mee in de trein 10 Met de auto van en

Nadere informatie

Reizigershandvest Noord-Holland Noord

Reizigershandvest Noord-Holland Noord Reizigershandvest Noord-Holland Noord Aangenaam, wij zijn Connexxion, waar wilt u vandaag naartoe? Onze beloftes Connexxion brengt meer dan een miljoen mensen op hun bestemming. Iedere dag opnieuw. Het

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur OV taxi Makkelijk van deur tot deur VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van openbaar vervoer, van deur tot deur. De OV-Taxi is met name zeer geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 51 Almelo - Hengelo Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn 53 59 Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Qliner 396 Geldig vanaf 4 januari 2009 HWGO2009-LF8 Gratis HWGO2009-LF8.indb 1 24-12-2008 16:31:32 Welkom in de Qliner Tussen Dirksland Sommelsdijk

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Van en naar het station. Slim de trein combineren met fiets, auto of taxi

Van en naar het station. Slim de trein combineren met fiets, auto of taxi Slim de trein combineren met fiets, auto of taxi Inhoudsopgave 3 Met de fiets van en naar het station 4 Fiets stallen bij het station 6 OV-fiets huren 8 Fiets mee in de trein 10 Met de auto van en naar

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal)

Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal) Nijmegen Arnhem ( Utrecht Centraal) Extra treinen in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 en de nacht van zondag 14 op maandag 15 juli Nijmegen 0 17 0 28 0 44 1 00 1 30 2 00 2 30 Nijmegen Lent 0 21 0

Nadere informatie

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 66 Neede - Almelo - Oldenzaal Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 61 Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Vanaf december 2013 verzorgt Syntus, onder de naam Twents, in opdracht van provincie Overijssel jouw openbaar vervoer. Wij vinden

Nadere informatie

Vertrouwd vervoer in uw regio

Vertrouwd vervoer in uw regio Vertrouwd vervoer in uw regio Noordoost-Fryslân Ferfier boeke? Jobinder.frl of 0900-40 50 500 Jobinder De meeste mensen kunnen zelfstandig reizen. Of met behulp van hun familie, vrienden of kennissen.

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo Lijn Lijn 30 51 Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016

Nadere informatie

Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013 ARRIVA.NL

Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013 ARRIVA.NL Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 2013 3 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Goede reis! KAARTSOORTEN EN TARIEVEN 2013 Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft u een geldig vervoerbewijs

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014

Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 Amsterdam, Haarlem, Zandvoort Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 14 december 2014 8 Haarlem Station - Hogeschool Inholland 80 Zandvoort - Amsterdam Marnixstraat (via Heemstede Station en Haarlem) 81 Zandvoort

Nadere informatie

Vernieuwd: forensenlijn Station Gouda - Goudse Poort en Gouwe Park

Vernieuwd: forensenlijn Station Gouda - Goudse Poort en Gouwe Park Vernieuwd: forensenlijn Station Gouda - Goudse Poort en Gouwe Park Vanaf 14 december 2014 rijdt de snelle forensenlijn tussen Station Gouda en bedrijventerrein Goudse Poort door naar Gouwe Park, waar vier

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel.

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel. Reisinformatie en contact Reisinformatie Voor agen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Lijnfolder 2010 Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee

Lijnfolder 2010 Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee Lijnfolder 2010 Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee Qliner 396 Geldig vanaf 28 maart 2010 hwgo2010-lf8 Gratis Welkom in de Qliner Tussen Dirksland Sommelsdijk Middelharnis en Rotterdam Zuidplein rijdt Qliner

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 5 t Hofke } Eindhoven Station 55 t Hofke } Eindhoven Station Buslijnen 205 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 4 december 204 Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed!

Nadere informatie

Reizigershandvest. Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord.

Reizigershandvest. Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord. Reizigershandvest Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Noord-Holland Noord. Onze tien beloften aan de reiziger Welkom bij Connexxion, de vervoerder in Noord-Holland Noord

Nadere informatie

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Alles over Traject Vrij Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Omdat NS overstapt op de OV-chipkaart, bieden wij vanaf 9 juli het Maand- of Jaartrajectabonnement niet meer aan. Er is een alternatief

Nadere informatie

Voor alle reisinformatie: arriva.nl. Dienstregeling ( 0,70 p/m, max 14,-) 9292.nl. Gorinchem ARRIVA.NL

Voor alle reisinformatie: arriva.nl. Dienstregeling ( 0,70 p/m, max 14,-) 9292.nl. Gorinchem ARRIVA.NL Druk- en zetfouten voorbehouden Aan de inhoud van deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Dienstregeling 2015 DORDRECHT - GELDERMALSEN GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014 Voor alle reisinformatie: 0900

Nadere informatie

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Almelo, Stadsdienst Lijn 21 t/m 24 26 Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 97 Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 4 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Fryslân

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Fryslân Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Fryslân connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Veilig, op tijd en comfortabel reizen

Veilig, op tijd en comfortabel reizen Veilig, op tijd en comfortabel reizen Reizigershandvest 19087 NSR brochure Reizigershandvest_NS.indd 16-1 23-05-12 13:08 Waarom dit handvest? Bij uw treinreis komt een heleboel kijken. Dagelijks werken

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 64 Overdinkel - Oldenzaal - Almelo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste wijzigingen m.i.v. 13 december 2015

Nadere informatie

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 Regio ZEEWOLDE Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 142 Harderwijk Zeewolde Nijkerk 144 Harderwijk Zeewolde Harderwijk 148 Harderwijk Lelystad 159 Harderwijk Zeewolde Almere Stad 160 Almere

Nadere informatie

Dienstregeling. Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum. Lijn Bestemmingen 3 Arnhem Station - Arnhem Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum

Dienstregeling. Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum. Lijn Bestemmingen 3 Arnhem Station - Arnhem Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum Dienstregeling 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum Lijn Bestemmingen 3 Arnhem Station - Arnhem Burgers Zoo/ Nederlands Openluchtmuseum Denk aan het milieu: bewaar

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Makkelijk met de bus of OV-fiets naar Grote Polder

Makkelijk met de bus of OV-fiets naar Grote Polder Makkelijk met de bus of OV-fiets naar Grote Polder GRATIS probeerkaart voor de bus vanaf Leiden Centraal Drie maanden GRATIS OV-fiets vanaf Leiden Lammenschans! Grote Polder is nu nog beter bereikbaar

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 400 Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) 401 Eindhoven Station } Eindhoven Airport Buslijnen 2015 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 14 december 2014

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Gooi- en Vechtstreek connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Nijverdal - Hellendoorn

Nijverdal - Hellendoorn Buurtbus Nijverdal - Hellendoorn Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 201 4679 4502 61 4504 61 Daarlerveen De Eschmarke Glanerbrug Station NS Lijnennetkaart 1 452 60 Lemelerveld 4 Brugstraat Kennispark

Nadere informatie

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig per 11 december

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig per 11 december 4 162 165 166 664 Raalte e.o. Streeklijnen Dienstregeling geldig per 11 december 2016 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Zeewolde

Dienstregeling Regio Zeewolde Regio Zeewolde Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 142 Harderwijk - Zeewolde - Nijkerk 144 Harderwijk - Zeewolde 148 Harderwijk - Lelystad 159 Harderwijk - Zeewolde - Almere Stad 160 Almere

Nadere informatie

Begeleiding op het station en in de trein. Informatie voor reizigers met een functiebeperking

Begeleiding op het station en in de trein. Informatie voor reizigers met een functiebeperking Begeleiding op het station en in de trein Informatie voor reizigers met een functiebeperking Inhoudsopgave Snel de door u gewenste informatie vinden. Welkom 3 Voorbereiding thuis 4 NS.nl 4 Gesproken folders

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Zeewolde

Dienstregeling Regio Zeewolde Regio Zeewolde Dienstregeling 2016 Geldig vanaf 13 december 2015 142 Harderwijk - Zeewolde - Nijkerk 144 Harderwijk - Zeewolde 148 Harderwijk - Lelystad 159 Harderwijk - Zeewolde - Almere Stad 160 Almere

Nadere informatie

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019

Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 Regio DRONTEN Dienstregeling 2019 Geldig vanaf 17 februari 2019 21 Stadsdienst Dronten 22 Stadsdienst Dronten 143 Dronten - Kampen 145 Dronten Swifterbant Lelystad 146 Emmeloord Nagele Swifterbant - Dronten

Nadere informatie

Buurtbus Bruchterveld - Hardenberg

Buurtbus Bruchterveld - Hardenberg Buurtbus Bruchterveld - Hardenberg Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl ogeveen 36 37 Geesbrug 27 27 Zwinderen Welkom bij de buurtbus van Bruchterveld Noordscheschut naar

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum Nationaal Militair Museum Streeklijnen 356 381 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Nationaal Militair Museum Streeklijnen Lijn 356 381 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Buurtbus. Barneveld - Nijkerk. Dienstregeling geldig per 11 december 2016

Buurtbus. Barneveld - Nijkerk. Dienstregeling geldig per 11 december 2016 509 Buurtbus Barneveld - Nijkerk Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Welkom bij de buurtbus Barneveld - Nijkerk Welkom bij de buurtbus 509 van Barneveld via chterveld, Leusden en Hoevelaken naar

Nadere informatie

Dienstregeling Hilversum en omgeving. Geldig vanaf 11 december 2016

Dienstregeling Hilversum en omgeving. Geldig vanaf 11 december 2016 Hilversum en omgeving Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 1 2 3 104 Hilversum Station - Kerkelanden Hilversum Station - Erfgooierskwartier Hilversum Station - Ziekenhuis Tergooi Hilversum

Nadere informatie

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 4 162 165 166 664 Raalte e.o. Streeklijnen Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 januari 2016 VOOr wie is de OV-Taxi? De meeste buslijnen in de regio zijn gewoon toegankelijk voor iedereen, ook als u een beperking heeft. De

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

Op stap zonder overstap

Op stap zonder overstap Op stap zonder overstap Regiotaxi centrale 088 9666 000 Wat is Regiotaxi Haaglanden? Regiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar

Nadere informatie

Begeleiding op het station en in de trein. Informatie voor reizigers met een functiebeperking

Begeleiding op het station en in de trein. Informatie voor reizigers met een functiebeperking Begeleiding op het station en in de trein Informatie voor reizigers met een functiebeperking Inhoudsopgave 3 Welkom 4 Voorbereiding thuis 5 Assistentie 6 Hulpmiddelen 7 Op het station 8 Overzicht stations

Nadere informatie

Buurtbus Beerzerveld - Hardenberg

Buurtbus Beerzerveld - Hardenberg Buurtbus Beerzerveld - Hardenberg Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Hoogeveen 27 27 Zwinderen Noordscheschut 38 33 674 n Welkom bij de buurtbus van Beerzerveld naar Hardenberg

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016 Versie 3.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Weesp - Vreeland

Buurtbus. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Weesp - Vreeland Buurtbus 522 Weesp - Vreeland Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start Syntus als

Nadere informatie

Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant

Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant Inhoudsopgave 1. Dienstregeling... 4 Wanneer gaat de nieuwe dienstregeling in?... 4 Wanneer wordt de nieuwe dienstregeling bekend

Nadere informatie

Dienstregeling Regio Dronten

Dienstregeling Regio Dronten Regio Dronten Dienstregeling 2017 Geldig vanaf 11 december 2016 21 Stadsdienst Dronten 22 Stadsdienst Dronten 143 Dronten - Kampen 145 Swifterbant - Lelystad 146 Emmeloord - Nagele - Swifterbant - Dronten

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Almere connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Comfortabel met de taxi van en naar het station. Informatie over reizen met de taxi

Comfortabel met de taxi van en naar het station. Informatie over reizen met de taxi Comfortabel met de taxi van en naar het station Informatie over reizen met de taxi Inhoudsopgave 3 Deeltaxi 4 Treintaxi 5 Regiotaxi Gelderland 5 Regiotaxi Noordwest-Overijssel, Salland, Vechtdal 6 Regiotaxi

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 712 Maassluis West - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 712 Maassluis West - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 712 Maassluis West - Schiedam Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 712 Maassluis West - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 64 Overdinkel - Oldenzaal - Almelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Kernboodschap aangepaste dienstregeling op dinsdag 12 maart 2013.

Kernboodschap aangepaste dienstregeling op dinsdag 12 maart 2013. Kernboodschap aangepaste dienstregeling op dinsdag 12 maart 2013. NB de kernboodschap is de inhoudelijke basisboodschap waaruit alle disciplines hun informatie halen die voor hun proces van belang is.

Nadere informatie

Kwaliteits- verslag Datum: 28 april 2017

Kwaliteits- verslag Datum: 28 april 2017 Kwaliteitsverslag Datum: 28 april 2017 1. Inleiding Dagelijks spannen wij ons in om onze reizigers veilig en comfortabel naar hun plaats van bestemming te vervoeren. We proberen het elke dag een beetje

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Henschotermeer. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Henschotermeer Streeklijnen 380 382 383 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start

Nadere informatie

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement?

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Voortaan met uw OV-chipkaart Noteer hier uw gebruikte Keuzedagen: 1 5 2 6 3 7 4 NS Klantenservice via 0900-202 11 63 ( 0,10 p.m.). 24 uur per dag

Nadere informatie

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Na het kopen van een kaartje / opladen van een chipkaart krijgt men direct een precies advies naar de eindbestemming. Mogelijke optie: automaten krijgen het

Nadere informatie

Connexxion. Dienstregeling Regio Zaanstreek

Connexxion. Dienstregeling Regio Zaanstreek Connexxion Dienstregeling 2017 Regio Zaanstreek Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE DEEL 1 DEEL 2

INHOUDSOPGAVE DEEL 1 DEEL 2 INHOUDSOPGAVE Klantenservice 2 Servicepunten 2 Gevonden en verloren voorwerpen 3 Vervoerbewijzen 3 Reisinformatie 3 Persoonlijke busboekje 3 Qbuzz SMS-service 4 Buskalender 5 en 461 DEEL 1 6 Stadsdienst

Nadere informatie

Pak het gemak: forensenlijn Station Gouda Goudse Poort en Gouwe Park

Pak het gemak: forensenlijn Station Gouda Goudse Poort en Gouwe Park Pak het gemak: forensenlijn Station Gouda Goudse Poort en Gouwe Park Snel naar uw werk en snel weer naar huis? Dat kan makkelijk en voordelig met de forensenlijn die tussen Station Gouda en Goudse Poort

Nadere informatie

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig vanaf 10 december 1 2 3 4 5 6 7 Deventer Stadslijnen Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 10 december 2017 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een nieuwe

Nadere informatie

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger Connexxion wijst de weg Waar u ook heen wilt en wat u ook wilt weten, Connexxion is uw reisgids. Als service voor onze reizigers hebben we in deze folder alle soorten reisinformatie verzameld en toegelicht.

Nadere informatie

ntdekhet v.nl Vanaf 13 december vernieuwt het OV Onze stad Onze nieuwe bussen Gemeente Groningen www.ovbgd.nl

ntdekhet v.nl Vanaf 13 december vernieuwt het OV Onze stad Onze nieuwe bussen Gemeente Groningen www.ovbgd.nl Onze stad ntdekhet v.nl Gemeente Groningen Onze nieuwe bussen Vanaf 13 december vernieuwt het OV Even voorstellen: uw nieuwe busvervoerders Vanaf 13 december 2009 rijden nieuwe busvervoerders in uw regio.

Nadere informatie

Reizigershandvest. Arriva trein

Reizigershandvest. Arriva trein Reizigershandvest Arriva trein ARRIVA Nederland Klantenservice Antwoordnummer 1004 8440 VB Heerenveen 0900-202 202 2 www.arriva.nl Beste Reiziger, In deze folder hebben wij de spelregels voor comfortabel

Nadere informatie

Dienstregeling Nijmegen Beek Millingen a/d Rijn / Kleve. Geldig vanaf december 201. Lijn Bestemmingen

Dienstregeling Nijmegen Beek Millingen a/d Rijn / Kleve. Geldig vanaf december 201. Lijn Bestemmingen Dienstregeling 2019 Geldig vanaf december 201 Nijmegen Beek Millingen a/d Rijn / Kleve Lijn Bestemmingen 58 Emmerich Kranenburg Nijmegen Heyendaal 76 Millingen Groesbeek 80 Millingen Ooy Nijmegen 82 Millingen

Nadere informatie