Regionaal en duurzaam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Regionaal en duurzaam"

Transcriptie

1

2 Regionaal en duurzaam Raymond Brands, salesmanager horeca bij Daily Fresh Food vertelt enthousiast over zijn klanten. Wij willen onze klanten ondersteunen in hun ambities en hen steeds de allerbeste producten leveren. We hechten hierbij veel waarde aan de regionale producten die duurzaam worden verbouwd. Smaakvol en gezond Vandaag de dag gaan mensen veel bewuster om met hun gezondheid. Ook kijken ze kritischer naar de herkomst van eten en drinken. Raymond: Als Daily Fresh Food zijn we daar iedere dag mee bezig en we combineren eigenlijk het beste uit twee werelden: smaakvolle en gezonde producten. Onze kwaliteitsproducten dragen zeker bij aan een vitaler leven. Oftewel better food, better life. Luisteren naar klanten Continu zijn we bezig om onze dienstverlening naar klanten te verbeteren. We luisteren goed naar hun wensen om er naadloos op aan te kunnen sluiten. Dit stelt ons in staat om echt maatwerk te leveren. We kunnen bijna alles maken wat de klant vraagt, snijden, proportioneren Ons ultieme doel is om te zorgen dat onze klant succesvol is. Als onze klanten tevreden zijn, is dat het mooiste compliment dat je kunt krijgen, vindt Raymond: Klanten die met een enkele productgroep starten en uitbreiden naar twee of drie productgroepen en echt heel tevreden zijn. Daar doe je het voor. We vullen hiermee de basisprincipes van Daily Fresh Food steeds verder in: het aanbieden van een totaalpakket vers onder één dak. Waarin schuilt het geheim van succesvol zakendoen? Volgens mij ligt dat in het ontspannen samenwerken. Je moet je allebei prettig voelen in een relatie. En aansluiten bij de klant waar nodig. - Raymond Brands, salesmanager horeca Inspireren en delen Daily Fresh Food organiseert regelmatig workshops voor haar klanten. Raymond: Ik vind het prettig om de relaties met onze klanten te versterken en hen te laten zien dat we heel bewust onze producten en telers kiezen. Zo zijn we ook bezig met de veiling in Margraten, de kruidenkwekerij Puur Aroma en we hebben de Limburgse champignons. Maar ook komkommers, tomaten, paprika s en aardbeien. We willen ons steeds meer verdiepen in het regionale. En niet te vergeten de vergeten groenten! Deze groenten hebben we heel veel verkocht afgelopen jaar. We willen onze klanten steeds inspireren en kennis met elkaar delen. Onze aspergeteler Martens bijvoorbeeld geeft onze klanten details over asperges die leuk en nuttig zijn om te weten. De duurzame technologie die onze paprika- en komkommerteler Wijnen hanteert, is een prachtig voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Telers die heel bewust met hun vak bezig zijn. Dat vind ik prachtig om te delen met onze klanten.

3 Martens Asperges Met trots, al drie generaties lang een begrip in de regio. Martens Asperges is een van onze locale leveranciers. Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor natuur en product staan hoog in het vaandel. De asperges die Martens teelt, zijn gecertificeerd als Erkend Streekproduct. Martens Asperges is door haar ervaring een invloedrijke speler in de aspergemarkt. Wij als Daily Fresh Food zijn trots op deze teler die helemaal past in onze filosofie better food, better life. Onze leveranciers Daily Fresh Food produceert verse producten en convenience maaltijden. Samen met onze klanten ontwikkelen we culinaire concepten en gepersonaliseerde voedingsoplossingen, die gericht zijn op wat mensen lekker vinden, nodig hebben en vitaler maakt. Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen. Bij de bereiding van gezond en lekker eten volgen we de seizoenen. We werken met de beste, verse ingrediënten, vaak afkomstig uit de regio. Direct van het land of uit de zee. Vol smaak en puur natuur. Onze leveranciers hebben dezelfde passie voor lekker eten en gezonde producten. Voorsprong door oorsprong Om onze kwaliteitsnorm constant op een hoog niveau te houden kiezen we onze leveranciers met zorg uit. Voorsprong door oorsprong: leveranciers met dezelfde passie voor het vak leveren producten van uitmuntende kwaliteit. Wij werken waar mogelijk met lokale leveranciers die op een verantwoorde manier een gegarandeerde productie kunnen leveren. Limgroup Onze teeltspecialisten geven een accuraat advies tot in het veld. Limgroup is hét bedrijf voor veredeling van asperges. Het bedrijf helpt telers om de kwaliteit en efficiëntie van verschillende aspergerassen te optimaliseren. Limgroup is dan ook een belangrijke schakel in de mogelijkheid om ieder jaar weer heerlijke Limburgse asperges aan uw gasten (cliënten) te kunnen presenteren. De constante drive van het bedrijf naar kwalitatieve verbetering en efficiëntere productie per plant maakt Limgroup tot een partner van Daily Fresh Food in het streven naar better food, better life. Wijnen Square Crops We maken gebruik van de allernieuwste technieken en onze enorme kennis. Smaakvolle paprika s, komkommers en pepers op een verantwoorde manier telen in Nederland. Dat is het unieke van Wijnen Square Crops. Wijnen Square Crops is een van de eerste bedrijven in de land- en tuinbouwsector in Nederland die haar kassen verwarmt met geothermische warmte. De warmte wordt via een gesloten leidingsysteem (tot 3 kilometer diep) door water naar de oppervlakte getransporteerd en daar op verschillende manieren ingezet. Natuurlijke energie aanwenden om de productie te optimaliseren maakt Wijnen Square Crops tot een van onze ambassadeurs. In juli organiseert Daily Fresh Food een workshop over schaal- en schelpdieren.

4 Verrassende combinaties Naast de klassieke manier van bereiden zijn er veel andere mogelijkheden met ons witte goud. We geven u een paar suggesties. Heeft u daar vragen over? Laat het ons weten! Cappuccino van rode paprika, tomaat en komkommer met een crème van asperges Limburgse asperges met Eperheide lam, waarbij een saus van gepofte rode en gele paprika Asperge crèmesoep met ravioli van gerookte paling en kervel Salade van gegrilde rode, gele en groene paprika met gesmoorde kalfswang, waarbij kalfsjus met anijs Komkommer-venkel salade met Hollandse garnalen en gepocheerd ei Gegrilde asperges met wilde zeebaars en schuim van gerookte gele paprika De wisselwerking tussen onze klanten en collega s vormt onze inspiratiebron voor nieuwe recepten en toepassingen. - Harm Huijbregts en Mirjam Smetsers, culinair adviseurs care en cure

5 Het aspergeseizoen is losgebarsten! - Rik Jongen, chef AGF Onze producten zijn verser dan vers - Roy Lamers, chef snijkeuken Onze passie, onze AGF De mensen bij Daily Fresh Food barsten van de energie en worden gedreven door hun passie voor eten. Ze zijn gefocust op wat eten voor mensen betekent en wat het met hen doet. Onze medewerkers zijn pas tevreden als u dat bent! Op onze groenteafdeling werken onder andere Roy Lamers, chef snijkeuken en Rik Jongen, chef AGF.

6 Gezond en lekker Met kennis over voeding, bereidingswijze en het ruime assortiment maakt Daily Fresh Food gepersonaliseerde voeding voor mensen met een specifieke eetwensen. Samen met een team van foodprofessionals, voedingswetenschappers en diëtisten werken we ons vitaliteitsconcept verder uit. Ook werken we intensief samen met specialisten als oncologen, geriaters en kinderartsen. We delen onze kennis graag met onze klanten om zo samen te kunnen kijken naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Onze voedingswetenschappers brengen alle ingrediënten en voedingswaarden van ieder product in kaart. Zij nemen deze keer de paprika, de asperge en de komkommer onder de loep aan de hand van een aantal weetjes. In een halve paprika zit al genoeg vitamine C om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te halen. Asperge is een seizoensproduct dat uit de regio komt, waardoor er geen kans is op een vermindering in smaak en structuur. De asperge werkt vochtafdrijvend en heeft daarom een zuiverende werking. Asperge bestaat voor 94% uit water en bevat dus weinig calorieën. Daily Fresh Food kijkt graag naar wat de natuur ons te bieden heeft op het gebied van vers en puur! - Ellis Gehlen en Anouk Wauben, voedingswetenschappers Een lekker en fris tussendoortje en rijk aan een aantal spoorelementen die bepaalde stofwisselingsprocessen in het menselijk lichaam goed laten verlopen. Komkommer bestaat voor 96,7% uit water. Dit betekent weinig calorieën.

7 Nice to know 1. Vitamine C zit vooral in spitskool, bloemkool en 5. rode paprika. Groenten zijn samen met fruit de belangrijkste bron van vitamine C De bioactieve stof carotenoïden kan in het lichaam worden omgezet in vitamine A. Dit zit in worteltjes, kool soorten en donkergroene 6. bladgroenten. Foliumzuur is nodig voor de groei en het in stand houden van het lichaam en voor de aanmaak van rode en witte bloedcellen. Groenten zijn de beste leverancier van foliumzuur. Met name groene 7. bladgroenten zijn hiervan een belangrijke bron. Kalium is belangrijk voor een normale bloeddruk. Het zit vooral in tomaat en sla. 9% van de kalium die een Nederlander gemiddeld binnenkrijgt is afkomstig uit groenten IJzer hebben we nodig voor het transport van zuurstof in ons lichaam en de stofwisseling. IJzer zit vooral in groene groenten. Van de hoeveelheid ijzer in plantaardige voeding neemt ons lichaam tussen de 1 en 10% op. Koolhydraten leveren energie. Groente levert dit vooral in de vorm van suiker. Groente en fruit leveren samen 5% van de hoeveelheid energie die de gemiddelde Nederlander binnenkrijgt. Groenten zijn goed voor 3%. Voedingsvezels zijn belangrijk voor een goede darmwerking. Groente is een goede bron van voedingsvezels. Iets lekker nieuws Boosty Bites zijn de nieuwe kleine minikommers in het assortiment van Daily Fresh Food. Smaakvol met een crunchy bite. Kleiner dan een normale komkommer en groter dan een snackkomkommer. Gezond en waanzinnig lekker. Nu verkrijgbaar (jaarrond). In een bag of in een box.

8 Nieuwe bestelsite Binnenkort introduceren wij onze nieuwe bestelsite. In de komende weken wordt hard gewerkt aan de laatste loodjes. De nieuwe bestelsite met een nieuwe look en feel is ingericht op basis van de allerlaatste technieken. Hierdoor is online bestellen veel gebruiksvriendelijker geworden. Op de nieuwe bestelsite krijgt u in één oogopslag een duidelijk overzicht van onze producten. Om de overgang naar een nieuwe site zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, ontvangt u binnenkort een duidelijk instructiefilmpje, de meestgestelde vragen èn antwoorden en staat onze helpdesk natuurlijk voor u klaar! Vergeet u niet op tijd te bestellen rondom de komende feestdagen? Daily Fresh Food Wij geloven dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen: better food, better life.

9

Van harte welkom! Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven

Van harte welkom! Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven Van harte welkom! Graag presenteren wij aan u onze lamsvleesproducten in allerlei variaties. Door intensieve samenwerking met onze slagers, leveranciers en schaapherders kunnen we u een uitgebreid assortiment

Nadere informatie

Wat is groente en wat is fruit? Opdracht 1-2A. Opdracht

Wat is groente en wat is fruit? Opdracht 1-2A. Opdracht Opdracht 1-2A Wat is groente en wat is fruit? Opdracht Doel: Introductie: 5 min. Opdracht 1: 5 min. De kinderen leren onder andere welke verschillende groente- en fruitsoorten er zijn en het verschil tussen

Nadere informatie

Naam: GEZOND ETEN. Hoe je gezond kan eten zie je in de Schijf van Vijf.In het midden staan de 5 regels hoe je gezond kan eten:

Naam: GEZOND ETEN. Hoe je gezond kan eten zie je in de Schijf van Vijf.In het midden staan de 5 regels hoe je gezond kan eten: Naam: GEZOND ETEN Gezonde voeding zorgt voor een gezond lichaam. Als je daarbij genoeg beweegt blijf je op een gezond gewicht. Daardoor word je minder snel ziek. Hoe je gezond kan eten zie je in de Schijf

Nadere informatie

RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN

RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN Vers Vers sinds vanochtend Zo vroeg mogelijk in de ochtend je ingrediënten in huis halen, direct verwerken en vasthouden aan ambachtelijke recepten maken onze salades, slamixen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud Gezond- Gemak Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en CombiBox... 5 Gezond-Gemak.nl

Nadere informatie

Een bijdrage van: Fenny v.d. Bovenkamp van Vita-Health.

Een bijdrage van: Fenny v.d. Bovenkamp van Vita-Health. Nieuwsbrief, februari 2015 Een bijdrage van: Fenny v.d. Bovenkamp van Vita-Health. Als professioneel Vitaal Coach ondersteunt en begeleidt ze haar klanten bij het vinden van een gezondere levensstijl,

Nadere informatie

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar MK HET VERSCHIL MET MRTIN S CHOICE Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar G I D R T N L P % 0 10 ------------------- K M S % 0 0 2 MRTIN S CHOICE: WEET WT JE JE GSTEN VOORZET Ondernemer

Nadere informatie

Het legt de basis voor de mooiste smaken.

Het legt de basis voor de mooiste smaken. Sa m en w er ki ng HUUSKES & VERSTEGEN Verstegen Spices & Sauces is een kwaliteitsleverancier gespecialiseerd in kruiden, specerijen en sauzen.voor Verstegen begint kiezen voor kwaliteit bij de oorsprong

Nadere informatie

Samenwerken aan een gezonde business

Samenwerken aan een gezonde business Samenwerken aan een gezonde business The Greenery 2 Gezonde ideeën The Greenery is een internationaal groente- en fruitbedrijf. We leveren jaarrond een compleet en dagvers assortiment verse groente en

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten nieuwe lentegerechten Inleiding Een primeur! Onze eerste editie van het online Flavors magazine. We nemen je mee het voorjaar in met volop nieuwe gerechten.

Nadere informatie

Geef kanker. minder kans. eet volop. groente en. fruit

Geef kanker. minder kans. eet volop. groente en. fruit Geef kanker minder kans eet volop groente en fruit Iedereen heeft zo zijn eetgewoonten. De één eet wat meer dan de ander. De één lust graag dit, de ander dat. Vaste eetgewoonten zijn er steeds minder.

Nadere informatie

De Versbox Groentevakman 2017

De Versbox Groentevakman 2017 Belgian Fresh Food Institute De Versbox Groentevakman 2017 Jan Prinsen Wat zit er in onze box dit jaar?... Vooral vragen voor jullie. Ben ik als winkelier één van de kudde of weet ik me als buurtwinkel

Nadere informatie

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 Koude Buffetten 2015 In deze menuboek geven we verschillende mogelijkheden voor koude

Nadere informatie

Ken jij deze 3 heerlijke & gezonde salade recepten al?

Ken jij deze 3 heerlijke & gezonde salade recepten al? Ken jij deze 3 heerlijke & gezonde salade recepten al? Een paar heerlijke & gezonde salade recepten die je echt moet proeven! Deze recepten zitten vol met eiwit en zijn over het algemeen makkelijk te bereiden.

Nadere informatie

Smeding, verspartner van Sligro-ISPC SMEDING. Specialist in groenten en fruit sinds 1934

Smeding, verspartner van Sligro-ISPC SMEDING. Specialist in groenten en fruit sinds 1934 Smeding, verspartner van Sligro-ISPC SMEDING Specialist in groenten en fruit sinds 1934 Meer dan 80 jaar AGF-specialist De rijke geschiedenis van Smeding Groenten en Fruit begint ruim 80 jaar geleden in

Nadere informatie

Met de pan op tafel Next Kitchen voorjaar 2012

Met de pan op tafel Next Kitchen voorjaar 2012 Met de pan op tafel Next Kitchen voorjaar 2012 Next Kitchen Catering St Willibrordusstraat 10 3553 SM Utrecht 030 243 28 98 www.nextkitchen.nl info@nextkitchen.nl Snack Bites Snack Bites zijn bittergarnituur

Nadere informatie

Bestel eenvoudig, snel én overzichtelijk met My Daily

Bestel eenvoudig, snel én overzichtelijk met My Daily Bestel eenvoudig, snel én overzichtelijk met My Daily 1 Better food, better life Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen. Samen met onze

Nadere informatie

Healthiness smoothies

Healthiness smoothies Healthiness smoothies Een smoothie receptenboek met heerlijke healthy smoothies, leuke weetjes, handige tips en trics. Inhoudsopgave Wie, wat, waar, waarom, wanneer Smoothies 3 Sporty smoothie 4 Raw cacao

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

COLOUR YOURSELF HEALTHY

COLOUR YOURSELF HEALTHY COLOUR YOURSELF HEALTHY COLOUR YOURSELF HEALTHY PRESENTATIEOVERZICHT Carl Rehnborg en het verhaal over NUTRILITE De uitdagingen van gezond eten Kleur uw voeding Gezond eten. Gezond leven. Over gezondheid

Nadere informatie

Menukaart. Eet smakelijk!

Menukaart. Eet smakelijk! Menukaart Het is Lente! Heerlijke verse voorjaarsproducten zijn weer volop verkrijgbaar en verwerkt in onze menukaart. Natuurlijk hebben de asperges een prominente plek gekregen! Onze menukaart is met

Nadere informatie

Hamermolen Buffet Assortiment

Hamermolen Buffet Assortiment Hamermolen Buffet Assortiment Italiaans Anti Pasti Buffet Spaans Tapas Buffet Stoere Betonnen Tafel Maaltijd Puur Hollands Buffet Dessertbuffet Voor elk buffet geldt dat we veel gebruik maken van lokale

Nadere informatie

De Guijt. De basiswaarden:

De Guijt. De basiswaarden: Banquetingmap Merin 2 3 De Guijt Niets zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je sterk. Hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Kom maar op! Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je

Nadere informatie

Kerstmis / Jaarwisseling 2015

Kerstmis / Jaarwisseling 2015 Kerstmis / Jaarwisseling 2015 Voorgerechten Kip cocktail 8,95 Garnalen cocktail 9,95 Runder carpaccio 9.95 Soepen Tomaten crème soep 6,95 Verse tomatensoep met room, gevuld met gehakt balletjes Groentesoep

Nadere informatie

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE Verkoop onderscheidende broden en patisserie via een Le Perron Boutique (shop-in-shop). Of het nu gaat om een kleine Italiaanse

Nadere informatie

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RIJST GEVULDE PAPRIKA BENODIGDHEDEN (VOOR 2 PAPRIKA S) > 1 zakje Vitadis rijst > 2 rode of gele paprika s > 75 gram mager rundergehakt > 75 gram courgette

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K.

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K. Testlab Er zitten heel veel voedingsstoffen in gezonde producten. Dat hebben jullie in de film gezien. Nou ja gezien? Voedingsstoffen zijn niet zichbaar in producten, maar we kunnen ze wel aantonen. Daar

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

In een sfeervol en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervol en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten VERRASSINGSMENU Laat u verrassen door de chef! Een compilatie van de mooiste producten die de markt op dit moment te bieden heeft. Het enige wat de chef wil weten zijn uw voorkeuren en eventuele allergieën.

Nadere informatie

TOMATEN, DAAR ZIJN WE GEK OP

TOMATEN, DAAR ZIJN WE GEK OP TOMATEN, DAAR ZIJN WE GEK OP De telers van Prominent telen het hele jaar rond de allerbeste tomaten rassen op hun familiebedrijven. In nauwe samenwerking met de natuur. Ze zorgen er met veel liefde en

Nadere informatie

RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN

RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN Vers Vers sinds vanochtend Zo vroeg mogelijk in de ochtend je ingrediënten in huis halen, direct verwerken en vasthouden aan ambachtelijke recepten maken onze salades, slamixen

Nadere informatie

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Exclusieve kerstpakketten Persoonlijke service www.wineinspiration.nl

Nadere informatie

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS-

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- 10 DAGEN LANG 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- VERLIES LOW CALORIE DIET GROENE SMOOTHIE WIL JE AFSLANKEN? OF JE CALORIEËN CONTROLEREN EN TOCH DE AANBEVOLEN VITAMINES, VOEDINGS- EN BOUWSTOFFEN

Nadere informatie

FoodBook 2012 Salades / Fruitsalades

FoodBook 2012 Salades / Fruitsalades Salades / Fruitsalades Salades / Rauwkostsalades Omschrijving Artikel. Nr. Prijs Artikel. Nr. Prijs Rauwkostsalades Bakje Kilo Salade (herfst) van peer 24102 2,58 24103 16,48 Salade caesar 24009 2,06 24009

Nadere informatie

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030)

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030) menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat 61 3581 AD Utrecht (030) 2 40 04 43 info@restaurantaantafel.com www.restaurantaantafel.com Welkom bij ons Aan Tafel. Aan Tafel staat voor heerlijk ontspannen

Nadere informatie

nog even nagenieten! mok gratis Suikermaïs Nederland Per stuk voordeel prijs Clipper Thee Diverse varianten Per pak 2.39-2.69 bij aankoop van 2 pakjes

nog even nagenieten! mok gratis Suikermaïs Nederland Per stuk voordeel prijs Clipper Thee Diverse varianten Per pak 2.39-2.69 bij aankoop van 2 pakjes nog even nagenieten! Aanbiedingen zijn geldig van 31 augustus t/m 13 september 2015 Clipper Thee Per pak 2.39-2.69 bij aankoop van 2 pakjes gratis mok Max. 4 mokken per klant Suikermaïs Nederland Per stuk

Nadere informatie

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes Peter Dircksens: Bij Polderrestaurant De Haven van Eemnes is het ongedwongen genieten in een gastvrije en unieke omgeving van al het lekkers uit de polder, van het weiland en uit het water. Welkom in Polderrestaurant

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

Thuis bij ZON! Beschikbaarheid. Volledig beschikbaar. Beperkt beschikbaar. bij productontwikkeling, categorie management, Niet beschikbaar

Thuis bij ZON! Beschikbaarheid. Volledig beschikbaar. Beperkt beschikbaar. bij productontwikkeling, categorie management, Niet beschikbaar Productcatalogus Thuis bij ZON! en fruit kopen bij ZON fruit & vegetables, is als kopen direct bij de teler. Daardoor garanderen we dat uiteindelijk de allerbeste kwaliteit groente en fruit op het bord

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en GroentenBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Catering De Moespot. Onze prijzen zijn heel redelijk. Zo betaalt u voor een feestelijk keuzemenu:

Catering De Moespot. Onze prijzen zijn heel redelijk. Zo betaalt u voor een feestelijk keuzemenu: uiterlijke verzorging CSPE KB 2010 bijlage Folder Catering De Moespot De Moespot is gespecialiseerd in voeding voor ouderen. Wij verzorgen de catering zowel voor uw feest als voor uw dagelijkse maaltijden.

Nadere informatie

De milieu-impact van al deze overbodige kilometers verschilt van voertuig tot voertuig. Dit komt omdat niet elk voertuig evenveel CO 2

De milieu-impact van al deze overbodige kilometers verschilt van voertuig tot voertuig. Dit komt omdat niet elk voertuig evenveel CO 2 Groenten en fruit van het seizoen Wie door de groenten- en fruitafdeling van de lokale supermarkt loopt, krijgt vaak het gevoel dat de wereld aan zijn voeten ligt. Je vindt er boontjes uit Kenia, tomaten

Nadere informatie

Proef het najaar. Food for Professionals.

Proef het najaar. Food for Professionals. Food for Professionals. Proef het najaar Culinair genieten met winterse salades, stoofgerechten en sauzen passend bij het seizoen. We verrassen graag met zowel klassiekers als nieuwkomers! Najaar 2018

Nadere informatie

Zoek de woorden in het rooster!

Zoek de woorden in het rooster! Zoek de woorden in het rooster! E W P L A X G G L R R A D P W B N Q R C O X H S E V E W M I L S I F U F W J A M K N P P T G A P G Z I I Y I M T N R G L J N U B R D M P B O U E E Y O G A D O A E Y X M K

Nadere informatie

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016!

KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! KOOK-OOK wenst jullie een hele fijne kerst & een gezond en gelukkig 2016! ZwARte BoNeNSoEP Met PuLLeD PoRK Zoete aardappel is lekker en gezond. Een zoete aardappel is een knol en behoort, in tegenstelling

Nadere informatie

6.5. Werkstuk door een scholier 1097 woorden 2 maart keer beoordeeld. Keuzeopdracht; Hoofdstuk 6.4, opdracht B; Bron

6.5. Werkstuk door een scholier 1097 woorden 2 maart keer beoordeeld. Keuzeopdracht; Hoofdstuk 6.4, opdracht B; Bron Werkstuk door een scholier 1097 woorden 2 maart 2002 6.5 34 keer beoordeeld Vak ANW Keuzeopdracht; Hoofdstuk 6.4, opdracht B; Bron www.nicevzw.be www.food-micro.nl www.consumentenbond.nl Wat is nitraat

Nadere informatie

GOED OM (W)ETEN! ENERGIEBALANS?! LUNCHBOX?!

GOED OM (W)ETEN! ENERGIEBALANS?! LUNCHBOX?! DE GROENTEBOX Met deze groentebox willen we jullie helpen om in de klas te werken rond een gezonde lunch en energie-inname en -verbruik. Leer meer over gezonde voeding en lichaamsbeweging als de sleutel

Nadere informatie

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten

Ontbijt Frittata. Bereidingswijze. Ingrediënten Recepten 2.1 Ontbijt Soms is het niet een kwestie van nieuwe recepten bij de hand hebben voor het ontbijt, maar gewoon net even anders tegen het ontbijt aan kijken. Wij zijn als Nederlanders gewend om

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2014

Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Een beknopt overzicht van de resultaten September 2014 Passie voor zorg Bedankt! Geachte relatie, U heeft onlangs deelgenomen aan het Klanttevredenheidsonderzoek van Holland

Nadere informatie

Zilte Groenten. Hoe werkt Marc.? Steun de zilte revolutie

Zilte Groenten. Hoe werkt Marc.? Steun de zilte revolutie Zilte Groenten Nieuwe smaken die zorgen voor een revolutie in de keuken Groenten van Marc. zijn ontwikkeld op Texel Geteeld op zilte grond, geirrigeerd met zeewater en 100% biologisch Hoe werkt Marc.?

Nadere informatie

Smakelijke Vermarkting groente en fruit

Smakelijke Vermarkting groente en fruit Smakelijke Vermarkting groente en fruit Segmentatie van consumenten op leefstijl Waarom? Daarom! Er wordt te weinig en steeds minder groente en fruit gegeten. Verhoging van de groente en fruit consumptie

Nadere informatie

Verse Huzaren- en Zalmsalades (minimaal 4 personen)

Verse Huzaren- en Zalmsalades (minimaal 4 personen) GRATIS FLES ROSÉ PROSECCO t.w.v. 12,50 BIJ BESTEDING VANAF 100 Kerstbrochure 2014 Luxe hapjes - Salades - Visschotels - Gourmetschotels Uitg ebreide desserts (ijs & gebak) - Wijn Samen genieten van lekker

Nadere informatie

Home. à la carte. Het restaurant bij u thuis

Home. à la carte. Het restaurant bij u thuis Het restaurant bij u thuis Geen zin om te koken? Lekker thuisblijven genietend van topkwaliteit? Tafelen in eigen huis of op een door u een gekozen locatie, zonder zelf de handen uit de mouwen te steken.

Nadere informatie

Duurzaamheidk. Denken en doen over groente Duurzaamheidkompas meting #12 Mei 2014

Duurzaamheidk. Denken en doen over groente Duurzaamheidkompas meting #12 Mei 2014 Duurzaamheidk mpas Denken en doen over groente Duurzaamheidkompas meting #12 Mei 2014 Inleiding Het Duurzaamheidkompas Antwoord op duurzaamheidvragen In deze tijd van milieu-, klimaat-, voedsel- en economische

Nadere informatie

DAGMENU 1 DAGMENU 2. Ontbijt Fat burner + NewINShape muesli met chocolade

DAGMENU 1 DAGMENU 2. Ontbijt Fat burner + NewINShape muesli met chocolade DAGMENU 1 Ontbijt Fat burner + NewINShape muesli met chocolade karamelsmaak +150 gram magere kwark 1 appel Lunch Fat burner + NewINShape shake Rolletje rookvlees met gekookt ei Diner Fat burner + Gegrilde

Nadere informatie

Verse Huzaren- en Zalmsalades

Verse Huzaren- en Zalmsalades GRATIS FLES ROSÉ PROSECCO bij bestelling voor 20 december, vanaf 100 bestelwaarde Decemberbrochure 2018 Lue hapjes - Salades Visschotels - Gourmetschotels - Wijn Verse Huzaren- en Zalmsalades (minimaal

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

G e z o n d e t e n m e t d e Schijf van Vijf

G e z o n d e t e n m e t d e Schijf van Vijf G e z o n d e t e n m e t d e Schijf van Vijf De Schijf van Vijf in het kort Om fit en gezond te leven is het belangrijk om gezond te eten. Gezond eten is samen met voldoende bewegen dé basis voor een

Nadere informatie

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS-

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- 10 DAGEN LANG 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- VERLIES LOW CALORIE DIET GROENE SMOOTHIE Maak van je in een handomdraai een groene smoothie! Healthy en ook nog eens heel lekker. Doe één dosering

Nadere informatie

KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES

KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES KOOLHYDRAATARM 9DETOX SMOOTHIES Alsjeblieft, hierbij ontvang je mijn favoriete Detox Smoothies. Alle recepten zijn voor 1 persoon. Onder elk recept vind je de voedingswaarden voor elk recept, zodat je

Nadere informatie

WAT ETEN WE VANDAAG? 1 Waarom moet je eten?

WAT ETEN WE VANDAAG? 1 Waarom moet je eten? WAT ETEN WE VANDAAG? 1 Waarom moet je eten? Alles wat je eet en drinkt noemen we voedingsmiddelen. Voorbeelden hiervan zijn: brood, boter, groenten en vlees. In voedingsmiddelen zitten voedingsstoffen:

Nadere informatie

Verse Huzaren- en Zalmsalades (minimaal 4 personen)

Verse Huzaren- en Zalmsalades (minimaal 4 personen) GRATIS FLES ROSÉ PROSECCO t.w.v. 12,50 BIJ BESTEDING VANAF 100 Decemberbrochure 2015 Lue hapjes - Salades - Visschotels - Gourmetschotels Uitg ebreide desserts - Wijn Samen genieten van lekker eten! De

Nadere informatie

Betaalbaar bio in 6 stappen

Betaalbaar bio in 6 stappen Betaalbaar bio in 6 stappen Biologisch eten duur? Veel mensen denken dat biologisch eten niet in hun budget past. Ik heb dat ook heel lang gedacht. Tot ik ontdekte dat je door anders boodschappen te doen

Nadere informatie

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Naam: William Ton (1604410) Docent: Rob van den Idsert Specialisatie: Concept Periode: 2015-D Datum: 27-05-2015 Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Nadere informatie

Op zoek naar een culinaire partner die creatief met u meedenkt?

Op zoek naar een culinaire partner die creatief met u meedenkt? MARTijn s CULINAIRE services!! CREATIEF VERNIEUWEND UNIEK Op zoek naar een culinaire partner die creatief met u meedenkt? Martijn s Culinaire Services is opgestart door Martijn, Chef-kok en eigenaar van

Nadere informatie

Tips& Tricks HOE KOOP JE ÉCHT DUURZAAM IN?

Tips& Tricks HOE KOOP JE ÉCHT DUURZAAM IN? Tips& Tricks HOE KOOP JE ÉCHT DUURZAAM IN? Op zoek naar een nieuwe cateraar? En je vindt duurzaamheid belangrijk? Vergeet niet de juiste balans te vinden tussen duurzame, gezonde en gewenste voeding. Alleen

Nadere informatie

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop.

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Over Smaak Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Frank van Oirschot Oprichter online supermarkt Smaak Wat is het? Smaak

Nadere informatie

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n bij Châteauform De huisgemaakte gerechten bij Châteauform'... Châteauform' bestaat al 16 jaar - de tijd vliegt! Als er een gebied is waar de tijd beter

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7!

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! Hallo, ik ben Lisa en ik zit in groep 6. Ik ben 10 jaar.

Nadere informatie

Trend People: dé perfecte matchmaker.

Trend People: dé perfecte matchmaker. Trend People: dé perfecte matchmaker. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend People voor staat. Geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice

Nadere informatie

De Groente Proef Quiz

De Groente Proef Quiz De Groente Proef Quiz Vraag 1 Welke groente ligt er op je bordje bij cijfer 1? A. sla B. andijvie C. spinazie Vraag 1 het goede antwoord is: Welke groente ligt er op je bordje bij cijfer 1? A. sla B. andijvie

Nadere informatie

Wij wensen u een smaakvolle avond toe.

Wij wensen u een smaakvolle avond toe. Restaurant De Arendshoeve Liefhebbers van vers zijn bij ons aan het juiste adres. Elke dag serveren we onze gasten verrassende seizoensgerechten, op de inspiratie van de nieuwe Nederlandse keuken; Dutch

Nadere informatie

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes

Welkom in Polderrestaurant De Haven van Eemnes Peter Dircksens: Bij Polderrestaurant De Haven van Eemnes is het ongedwongen genieten in een gastvrije en unieke omgeving van al het lekkers uit de polder, van het weiland en uit het water. Welkom in Polderrestaurant

Nadere informatie

Dit kleine boekje informeert u over onze nieuwe, oude koningin van de groenten. Waarom juist deze majesteit de Superior Queen is van alle asperges.

Dit kleine boekje informeert u over onze nieuwe, oude koningin van de groenten. Waarom juist deze majesteit de Superior Queen is van alle asperges. Superieure asperges telen is een prachtig, oud ambacht. Het vraagt veel kennis, gevoel en hartstocht. Onze familie beheerst dit vak al generaties lang. Omdat de huidige productiemethoden steeds meer worden

Nadere informatie

Inleiding. 4 een gezonde barbecue

Inleiding. 4 een gezonde barbecue Inleiding Het weer is stralend. Je zonovergoten tuin of balkon vrààgt gewoon om een barbecue. Gezelligheid en lekker eten, daar gaat het om. Je wilt er iets speciaals van maken. Smaakvolle, bijzondere

Nadere informatie

Banquetingboek Brasserie de Mediaan.

Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Hierbij een overzicht wat wij u kunnen aanbieden. Uiteraard is het mogelijk dat u contact met ons opneemt als u geen keuze kan maken uit ons standaard assortiment maar

Nadere informatie

Loes Neven, Erika Vanhauwaert en Krista Morren BEWUST ETEN KIEZEN, KOPEN EN KLAARMAKEN

Loes Neven, Erika Vanhauwaert en Krista Morren BEWUST ETEN KIEZEN, KOPEN EN KLAARMAKEN Loes Neven, Erika Vanhauwaert en Krista Morren KIEZEN, KOPEN EN KLAARMAKEN DE ACTIEVE VOEDINGSDRIEHOEK GROEP PER GROEP WEETJE DEHYDRATEREND EFFECT VAN ALCOHOL EN KOFFIE Alcoholische dranken hebben een

Nadere informatie

In de aanbieding: Pot omelet bieslook, pot soep kipcurry en beschuit donker

In de aanbieding: Pot omelet bieslook, pot soep kipcurry en beschuit donker In deze nieuwsbrief: De gehele maand mei 20% korting op de pot omelet bieslook, pot soep kipcurry en beschuit donker Natuurlijk met lekker recept Een kleine wijziging in het supplement kalium Nieuw! Column

Nadere informatie

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen www.edusom.nl Opstartlessen Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u iets lekker vindt of ergens van houdt. Praten over eten en drinken. Praten over boodschappen

Nadere informatie

Food for Professionals. Assortiment Salades

Food for Professionals. Assortiment Salades Food for Professionals. Assortiment Salades SALADES VAN JEBO Jebo biedt een rijk assortiment aan de lekkerste gegarneerde vis- en vleessalades. De salades zijn ambachtelijk en hebben de typische rijke

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De komende 50 jaar. Nummer 9, oktober - november 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De komende 50 jaar. Nummer 9, oktober - november 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: De komende 50 jaar 1 Donderdag 12 december 2013: Bijeenkomst 50 jaar paprika in Nederland 2 P8 aanwezig tijdens Fruit Attraction in Madrid 3 Nationaal Voedingsdebat voor

Nadere informatie

SCHMIDT ZEEVIS ROTTERDAM EVENEMENT AANKLEDING

SCHMIDT ZEEVIS ROTTERDAM EVENEMENT AANKLEDING SCHMIDT ZEEVIS ROTTERDAM EVENEMENT AANKLEDING Zijn uw gasten echte visliefhebbers? Of wilt u eens iets anders op een feest, diner of evenement? Schmidt Zeevis Rotterdam heeft diverse mogelijkheden in

Nadere informatie

Kinderen en een gezond gewicht

Kinderen en een gezond gewicht Kinderen en een gezond gewicht Gezond eten en bewegen Met de tips in deze folder werk je aan een gezond gewicht voor je kind. Onze adviezen richten zich op gezond eten en drinken, de juiste (eet)opvoeding

Nadere informatie

Catering & Partyservice

Catering & Partyservice Voorjaars buffet Gazpacho met verse kruiden en groenten & frisse room Pincho s met diverse toppings & seizoengarnering Frisse cous cous salade met gegrilde garnaal, koriander, pepertjes en citroen Mozzarella,

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Salades uit eigen keuken

Salades uit eigen keuken Salades uit eigen keuken Ambachtelijk slaatje Ambachtelijke koude schotel Asperge Ham salade (seizoensalade) Asperges, witte kool, gekookte ham Bieslook Uien salade Bleekselderij, mais, augurk, tomaat,

Nadere informatie

Week van de smaak. Verantwoord gevangen vis, schaal- en schelpdieren

Week van de smaak. Verantwoord gevangen vis, schaal- en schelpdieren Week van de smaak 2015 Verantwoord gevangen vis, schaal- en schelpdieren Puur genieten! Gezond, eerlijk én lekker De Week van de Smaak is een jaarlijks evenement waarin gezond en eerlijk eten extra onder

Nadere informatie

Platteeuw BVBA Banketaannemer Kwarteldreef 9 8800 Roeselare

Platteeuw BVBA Banketaannemer Kwarteldreef 9 8800 Roeselare Platteeuw BVBA Banketaannemer Kwarteldreef 9 8800 Roeselare Tel: 051/22.36.45 Fax: 051/24.72.49 E-mail: rik@platteeuw.be Gesloten op maandag Beste klant, Met het oog op de eindejaarsfeesten kunnen wij

Nadere informatie

Moeilijke eters 800398 / augustus 2012 Ikazia Ziekenhuis

Moeilijke eters 800398 / augustus 2012 Ikazia Ziekenhuis 1 Eetproblemen bij kinderen Sommige kinderen zijn zeer moeilijke eters. Voor ouders en kind kan dit heel lastig zijn. Ouders proberen van alles. Ouders zijn angstig dat hun kind niet genoeg binnen krijgt

Nadere informatie

Gefrituurde kiploempia met Thaise glasnoedel en spitskool

Gefrituurde kiploempia met Thaise glasnoedel en spitskool Gefrituurde kiploempia met Thaise glasnoedel en spitskool Overheerlijke lichtgekruide viskoekjes met Thaise rode curry, citroenblad, kousenband en basilicum. Saté van de haas, 3 stokjes geserveerd met

Nadere informatie

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be _WeightCare_ABC-105x170_NL_linda.indd 1 2 Bereken hier je BMI! Je BMI (Body

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf!

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf! Smoothie e-book Genieten van smoothies is een lekkere en gezonde manier om meer groenten te eten. Je zorgt voor veel extra vitaminen en mineralen. En als je ze goed samenstelt kunnen ze een maaltijd vervangen.

Nadere informatie