Binnen 8 weken Fit met HIIT. Korte, leuke workouts van 10 tot 20 minuten per keer, uit te voeren vanuit je eigen huis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Binnen 8 weken Fit met HIIT. Korte, leuke workouts van 10 tot 20 minuten per keer, uit te voeren vanuit je eigen huis"

Transcriptie

1 Binnen 8 weken Fit met HIIT Korte, leuke workouts van 10 tot 20 minuten per keer, uit te voeren vanuit je eigen huis

2 Over mij Janne Schuijn Eigenaresse Ladies Lifting PT Personal trainer & Online coach op het gebied van voeding, fitness, mindset & lifestyle In 2009 kwam ik bij een sportschool te werken, waar de nadruk vooral op krachttraining lag. Dit had direct mijn aandacht, vooral omdat het bij vrouwen zoveel effect leek te hebben, maar het juist bij hen heel onbekend was! En onbekend maakt onbemind: het leek een soort taboe. In dat jaar heb ik mijn papiertje voor fitnessdocente behaald, ben ik meer uren gaan werken, veel vrouwen mogen helpen bij hun training en voeding en heb ik erg veel geleerd, allemaal ondanks het feit dat ik pas in de leeftijd van 19 tot 21 jaar was Ik merkte direct dat er zoveel behoefte was bij vrouwen aan méér kennis over het eigen lichaam, meer handige adviezen die écht hielpen (in plaats van eindeloos buikspieren, groepslesjes en cardio doen en geen verschil zien), maar ik merkte ook dat er ongelooflijk veel uiteenlopende meningen en bewijzen waren op het gebied van voeding en fitness. Doordat ik daardoor zelf ook erg in de war was, ben ik mij alleen nog maar meer gaan focussen op het effect van krachttraining en andere vormen van sport op vrouwen en vooral het effect van voeding daarbij. Zelf ben ik ook nooit gestopt met sporten. In 2014, al heel wat jaren, ervaringen en kennis later, heb ik besloten een eigen bedrijf te starten. Ik had mijn certificaat voor Personal Trainer al, en ook heb ik mij laten certificeren voor het coachen van zwangere en net bevallen vrouwen i.c.m. fitness en voeding.

3 Mijn Missie Zowel offline als online gaf ik coaching en startte ik een Slank de Zomer in programma, die goed werd ontvangen en waar mooie resultaten mee werden behaald. Ik merkte echter dat ik méér wilde, en vooral méér vrouwen wilde helpen. Ook merkte ik dat er nog zoooo veel onduidelijkheid was en veel vragen, omdat er door de bomen het bos niet meer gezien wordt op het internet. Er is een overvloed aan informatie! Verder wilde ik graag dat de nadruk niet enkel en alleen op het lichaam en uiterlijk lag, maar ook op de fitheid en gezondheid. Dat is immers minstens zoveel waard. Inmiddels heb ik daarom een cursus ontwikkeld van 30 dagen, waarin alle twijfels en vragen worden weggenomen en waarin ik je stap voor stap, aan de hand de gehele wondere wereld van fitness, voeding, gezondheid, mindset en lifestyle laat zien! Ik leer je daarin hoe je je eigen voeding- en trainingsschema kunt opstellen, hoe je je motivatie behoudt, hoe je je tijd moet indelen als je ook druk bent met je werk, studie, gezin en/of hobby s en ga zo maar door: zowat alles komt aan bod. Één van de onderwerpen is: Hiit training, voor de drukbezette vrouw die graag fit, strak en gezond wil zijn, maar dan wel in zo min mogelijk tijd en vanuit haar eigen huis. Jij hebt nu de gids voor je die jou dáár mee gaat helpen!

4 30 Dagen Challenge Wil jij nog meer weten over alle andere aspecten die belangrijk zijn voor een gezond, fit en strak lijf - en dus een gelukkig leven? Klik dan hier Het is immers mijn absolute missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om eindelijk weer écht blij en gelukkig te zijn met hun spiegelbeeld, meer energie te hebben en een lagere kans te creëren op allerlei welvaartsziektes. Mijn doelstelling voor dit jaar is dan ook: vóór 1 januari 2016 wil ik nog zeker 200 vrouwen hebben geholpen! Help jij mij mee deze missie te bereiken? Liefs, Janne Schuijn Ladies Lifting PT

5 Voor wie is dit ebook? In deze gids leer je hoe je binnen 8 weken fitter, strakker, energieker en gezonder kan zijn: gewoon vanuit huis en in weinig tijd. Als dat is wat je zoekt, dan is dit iets voor jou! Als je een beginner bent is dat niet erg, maar je moet wel enige basisconditie hebben, d.w.z. een (relatief) gezonde vrouw zijn zonder medische problemen. Indien die er wel zijn, of blessures of andere vormen van lichamelijke mankementen: overleg altijd eerst met een arts of andere medisch onderlegde professional. Welke resultaten kun je verwachten? De resultaten zijn 100% afhankelijk van jouw inzet en zullen verschillen per persoon. Daarnaast maakt het een groot verschil of jij bijna bij je streefgewicht/streefdoel bent, of pas net begint en nog een lange weg te gaan hebt, en boven alles: wat je doel exact is. In welk geval dan ook, durf ik je te garanderen dat als jij je 100% inzet, je binnen 8 weken een stuk fitter bent & absoluut resultaat zal zien. De resultaten van de Hiit-trainingen zijn ook grotendeels afhankelijk van jouw voedingspatroon! Als jij het volledige trainingsprogramma volbrengt maar slecht eet, zal je resultaat veel kleiner zijn dan als jij ook je voeding optimaliseert. Als je niet weet hoe je dit moet doen of wat je moet eten, dan kan je dat leren in mijn 30 Dagen Challenge. Daar vind je bijvoorbeeld ook hoe je door onvoldoende slaap, teveel stress en teveel invloed van je reptielenbrein (grotendeels verantwoordelijk voor je motivatie/mindset) al je resultaat teniet kan doen.. En hoe je dit kunt veranderen.

6 Voordat je start Maak foto s van jezelf van een voor-, achter- en zijaanzicht. Doe dit het liefst in bikini of ondergoed. Daarnaast neem je je centimeters op: in ieder geval van je taille, borst en heupen. Daarnaast adviseer ik altijd op zijn minst daarbij je bovenbeen, bovenarm én het dikste gedeelte van je buik (meestal onder de navel) op te meten. Is Hiit de enige manier? Absoluut niet! Er zijn vele manieren om fitter en strakker te worden, maar ik geloof persoonlijk wel dat dit één van de meest effectieve manieren is, in de minste tijd. Weeg jezelf, maar doe dit niet vaker dan eenmaal per week of twee weken. Neem dit ook niet als belangrijkste leidraad. Weeg jezelf altijd op hetzelfde moment: 's morgens op een nuchtere maag, na het toiletbezoek. Hoe kun je dit combineren? Indien jij bijvoorbeeld ook al aan andere vormen van sport doet, kun je Hiit meestal perfect combineren. Ook met krachttraining is hiit te combineren: wel raad ik dan aan éérst je krachttraining te doen en daarna pas je hiit training en niet andersom. Wanneer je normaal gesproken na je krachttraining cardio zou doen, wordt nu aangeraden de cardiotraining te vervangen door een hiit training. Teveel cardio doet soms meer kwaad dan goed! Zorg wel altijd voor voldoende herstel- en rustperiodes tussen je trainingen in. Indien je spieren nog niet hersteld zijn, plan dan nog geen nieuwe training in.

7 Wat is Hiit precies? Wat zijn de voordelen? Hiit staat voor High Intensity Interval Training. Dit kan op vele manieren voorkomen: in verschillende vormen van training (krachten cardio oefeningen), in verschillende ratio s (1:3, 1:1, 2:1 etc.) en met verschillende lengtes (10 of 15 minuten bijvoorbeeld) De essentie is dat je twee periodes met elkaar laat afwisselen: work en rest. In de work tijd beweeg je intensief, in de rest tijd beweeg je ofwel niet, ofwel op een zeer lage intensiteit. In DIT 8-weekse programma zal je HIIT ervaren als een combinatie tussen kracht en conditie, in verscheidene ratio s (de intensiteit gaat omhoog naar mate je verder in het programma komt) en met verschillende lengtes tussen 10 en 20 minuten. Hogere naverbranding (EPOC) oftewel, zuurstofschuld. Om energie te produceren, worden er koolhydraten en vetten verbrand. Voor die verbranding is zuurstof nodig. EPOC (Excess Post Oxygen Consumption) wordt ook wel naverbranding genoemd en is vooral na intensieve inspanning verhoogd. Dit effect is bij Hiit groter dan bij een andere vorm van training door de pittige intensiteit. Je verbrandt dus niet alleen op het moment van de training zélf vet, maar ook daarna nog! (Ultieme) tijdsefficiëntie Je bent gemiddeld maar (excl. warming up & cooling down) 10 tot 20 minuten kwijt in tegenstelling tot trainingen waarbij je 1 tot 2 uur bezig bent. Vrijheid Je hebt de vrijheid om te trainen wanneer & waar je wil, omdat je deze workouts overal kunt doen: ook in je eigen woonkamer. Daarnaast heb je maar weinig middelen nodig: een stoel, matje en handdoek voldoen. De timer kun je bijhouden op je eigen telefoon.

8 Vergroot je VO2 max Je VO2 max houdt in hoe hoog het vermogen van jouw maximale zuurstofopname is. Het is de meest gebruikte methode om iemands conditieniveau te bepalen en met Hiit trainingen kan je je VO2 max aanzienlijk vergroten. Doorbreek plateaus in vetverlies Door kracht- en cardiotraining te combineren én door hoge intensiteit met lage intensiteit te combineren creëer je een workout die zowel aeroob (zuurstof) als anaeroob (zonder zuurstof) is. Zo maakt je lijf gebruik van verschillende energiesystemen die beide op een andere manier werken: je verbrandt zowel glucose (koolhydraten) als vet. Daarbij komt - doordat de trainingen zo gevarieerd zijn - Hoe werkt het programma? De komende 8 weken ga je aan de slag met de Hiit trainingen. Het gemiddelde is 3 keer per week; als je begint met 2 keer en dit opbouwt is dit niet erg. Zorg er echter voor dat je minimaal 2 keer per week een training doet. Wil je sneller en meer resultaat, start dan direct met 3 x/pw en bouw uit tot 4 a 5 keer per week een Hiit training. Je zal iedere 2 weken een nieuw niveau bereiken, elk nieuw niveau is steeds iets intensiever. Er zijn in totaal 4 niveaus. Ben jij al gevorderd? Begin dan eventueel op niveau 2 (week 3). Dag plateau, hallo vet verlies!

9 De enige manier om resultaten te bereiken, is door consistent te zijn in je trainingen. Zorg dat je geen trainingen overslaat, zoals eerder gezegd is het minimum -> 2 trainingen in 1 week! Consistentie is key. Je zult merken dat je conditie, energie en kracht op niveau 2 al een stuk verbeterd zijn t.o.v. de start en dat wordt alleen maar beter! De absolute voorwaarde wanneer je start met Hiit trainingen is: zorg altijd voor een goede vorm, houding en techniek! In de video s leg ik uit waar je op moet letten. Let hier niet alleen in het begin op, maar in elke training. Hoe zwaarder het wordt, hoe meer je de neiging hebt om te sjoemelen. Dit komt niet ten goede van je resultaat -> sterker nog, bij een blessure kun je het resultaat compleet vergeten. Maak de techniek dus je eerste prioriteit om onder de knie te krijgen! Succes!

10 Week 1 Niveau 1 Oefeningen Tijd training rust/lage intensiteit 1:4 ratio Dag 1 Push up Step Up Leg Raise Plank Hip Roll Herhaal 4 x voor 10 min. of Dag 2 Jumping Lunges Bird Dog High Plank T 5 x voor 12,5 min. (afhankelijk van niveau) Dag 3 Jump Squats Dip & Hip Burpees *Doe jij meer trainingen dan bovenstaande in 1 week? Begin dan na dag 3, weer bovenaan bij dag 1.

11 Week 2 Niveau 1 Oefeningen Tijd 20 sec. training rust/lage intensiteit Dag 1 Towel Ab Burn Jumping Jacks Push Up 20 sec. 20 sec. 1:3 ratio Herhaal 5 x voor 13,3 min. of Dag 2 Jump Squats Bird Dog Jumping Lunges 20 sec. 20 sec. 6 x voor 16 min. (afhankelijk van niveau) Burpees 20 sec. Dag 3 Scissors High Plank T 20 sec. *Doe jij meer trainingen dan bovenstaande in 1 week? Begin dan na dag 3, weer bovenaan bij dag 1.

12 Week 3 & 4 Niveau 2 Oefeningen Tijd training rust/lage intensiteit Dag 1 Bulgarian Split Squat Dip & Hip Jump Squats 1:2 ratio Herhaal 5 x voor 15 min. of Dag 2 Jumping Lunges Russian Towel Twist Push Up 6 x voor 18 min. (afhankelijk van niveau) Burpees Dag 3 Plank Hip Roll Jumping Jacks *Doe jij meer trainingen dan bovenstaande in 1 week? Begin dan na dag 3, weer bovenaan bij dag 1.

13 Week 5 & 6 Niveau 3 Oefeningen Tijd training rust 1:1 ratio Herhaal 9 x voor 18 min. Dag 1 Jump Squats Burpees Jumping Lunges of 10 x voor 20 min. (afhankelijk van niveau) Dag 2 Step Up Leg Raise High Plank T Dag 3 Bird Dog Jumping Jacks *Doe jij meer trainingen dan bovenstaande in 1 week? Begin dan na dag 3, weer bovenaan bij dag 1.

14 Week 7 & 8 Niveau 4 Oefeningen Tijd training rust 2:1 ratio Herhaal 12 x voor 18 min. Dag 1 Towel Ab Burn Jumping Lunges Bulgarian Split Squats of 13 x voor 19,5 min. (afhankelijk van niveau) Dag 2 Jump Squats Burpees Dag 3 Plank Hip Roll Push Up *Doe jij meer trainingen dan bovenstaande in 1 week? Begin dan na dag 3, weer bovenaan bij dag 1.

15 Tegenwoordig weet je bijna niet meer waar je het zoeken moet op het gebied van info over voeding & fitness. Bedankt! Ik probeer het zo duidelijk en simpel mogelijk te maken voor drukke, maar wel vastberaden vrouwen die graag strakker, fitter & gezonder willen zijn. Er gaat helaas ook nog steeds een hoop onzin rond en er heersen nog steeds een heleboel taboes, die ik graag zou willen doorbreken. Inmiddels volgen al ruim 5200 vrouwen Ladies Lifting PT op Facebook: sluit jij je ook aan bij onze online community van fitte vrouwen? Je kunt me ook vinden op Instagram, Twitter & Periscope: zoek Op Periscope (gratis app, download hem direct en volg mij!) houd ik bijna dagelijks een Q&A waarin je mij gratis al je vragen kunt stellen en direct, live, antwoord krijgt. Ook demonstreer ik zo nu en dan een workout én praten we over mindset en motivatie. Ik zou het onwijs tof vinden als je hier vanaf nu ook bij aanwezig bent! Laat mij jou helpen - blijf in contact en meld je ook aan op de besloten Facebookgroep voor iedereen die aan dit 8-weekse programma meedoet! Die vind je via deze link. XO Janne

16 Disclaimer De informatie, adviezen en tips die in deze Fit met Hiit gids voorkomen, gelden uitsluitend voor gezonde individuen. De richtlijnen die zijn omschreven zijn er voor iedereen die fitter, strakker, slanker, of simpelweg gezonder wil zijn of worden en wij streven er te allen tijde naar de meest volledige, correcte informatie te verschaffen. Dit ebook is niét geschreven om bepaalde blessures, aandoeningen of andere medische en/of psychische problemen te voorkomen of verhelpen. Consulteer altijd eerst een arts of andere medisch onderlegde professional, voor het beginnen met welk fitness-/gezondheidsprogramma dan ook. Deze gids is dan ook geen vervanging voor medisch advies, diagnose en/of behandeling. Ondanks dat wij veel zorg aan de inhoud besteden van deze gids, kunnen wij de correctheid van de informatie niet garanderen voor iedere lezer. Dit gezien o.a. de verscheidenheid in meningen en wetenschappelijke onderzoeksresultaten waarin niet altijd een eenduidig standpunt te vinden valt die als absolute waarheid kan worden gekenmerkt. Op de aangeboden informatie, adviezen en tips in dit ebook, kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Janne Schuijn en Ladies Lifting PT aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheid dan wel onvolledigheid van informatie in dit ebook. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor eventuele schade (waaronder bijvoorbeeld een blessure of medische aandoening) die, direct dan wel indirect, zou kunnen ontstaan als gevolg van de oefeningen, adviezen en/of meningen in deze gids. Hierbij wordt dan ook uw volledige eigen verantwoordelijkheid gevraagd voor uw veiligheid, gezondheid en het kennen c.q. in de gaten houden van uw eigen grenzen. Alle teksten en foto s, (handels-)namen, logo s, woord- en beeldmerken in dit ebook zijn eigendom of in gebruiksrecht van Janne Schuijn & Ladies Lifting PT. Overname of gebruik hiervan, zonder toestemming van Janne Schuijn en/of Ladies Lifting PT, is niet toegestaan.

Dear Good Morning presenteert

Dear Good Morning presenteert Dear Good Morning presenteert Kerst*Fit Het vijfdaagse workout-plan om 2014 tot een fit eind te brengen Hi sportieveling, Wat leuk dat je mee wilt doen aan het KERST*FIT workout-plan van Dear Good Morning.

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag E-BOOK Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE Krachtschema Voor 1 dag Hi, super leuk dat je mijn E-book hebt aangevraagd! Wil jij graag fitter en sterker worden? Met dit krachtschema voor 1 dag help

Nadere informatie

Wij hebben er voor gekozen om oefeningen te gebruiken die we ook tijdens de les uitvoeren. Zo kan je snel aan de slag.

Wij hebben er voor gekozen om oefeningen te gebruiken die we ook tijdens de les uitvoeren. Zo kan je snel aan de slag. 2 Hey! Goed dat je dit ebook hebt gedownload! Je kan zo nog meer resultaat boeken. Wij hebben namelijk drie korte workouts bedacht die je altijd en overal kan uitvoeren. Één workout duurt zo n 30 minuten.

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

Use it or lose it Inside Out Health www.jenaidavanwijk.com

Use it or lose it Inside Out Health www.jenaidavanwijk.com 1 Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer je een fysieke beperking, een blessure of klachten hebt van welke

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden.

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. Vet-killer 320 Workout Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de Vet-killer 320 Workout. Deze training,

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden.

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. Vet-killer 320 Workout Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de Vet-Killer 320 Workout. Dit is de

Nadere informatie

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng TRAININGTIPS Van onze personal trainer Jill de Vreng Hoeveel trainingen per week? Verschillende spiergroepen Het is belangrijk om minimaal 2 workouts per week in te plannen, zodat je ook echt resultaat

Nadere informatie

Top 10 VET verbrandende oefeningen! Geef je lichaam meer tone en verbrand VET met de 10 meest effectieve oefeningen die je overal kan doen!

Top 10 VET verbrandende oefeningen! Geef je lichaam meer tone en verbrand VET met de 10 meest effectieve oefeningen die je overal kan doen! Top 10 VET verbrandende oefeningen! Geef je lichaam meer tone en verbrand VET met de 10 meest effectieve oefeningen die je overal kan doen! Klaar voor de start? Om het maximale uit je workout te halen

Nadere informatie

4 dagen splitschema. Fit.nl

4 dagen splitschema. Fit.nl 4 dagen splitschema Dit vier dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die vier keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis.

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. Zonder twijfel is een gebrek aan de juiste kennis de voornaamste reden waarom mensen moeite

Nadere informatie

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven!

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! Na het volgen van dit programma ben je slanker, fitter en beschik je zelf over de

Nadere informatie

Afvallen. Ook voeding is erg belangrijk voor een goed resultaat, ga voor meer info naar de Fit For Free balie.

Afvallen. Ook voeding is erg belangrijk voor een goed resultaat, ga voor meer info naar de Fit For Free balie. Afvallen Afvallen doe je niet alleen op de loopband of crosstrainer. Door cardio te combineren met krachttraining behaal je veel sneller je resultaat! Afvallen kan op verschillende manieren. Vaak wordt

Nadere informatie

4 dagen splitschema. Fitness-tips.nl

4 dagen splitschema. Fitness-tips.nl 4 dagen splitschema Dit vier dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die vier keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

TRAININGS- HANDLEIDING

TRAININGS- HANDLEIDING 1 TRAININGS- HANDLEIDING 2 Frank den Blanken PT methode Fitness Intentie Techniek Deze methode is door Frank den Blanken ontwikkeld om betere / snellere resultaten te krijgen. Het is zo effectief doordat

Nadere informatie

4 DAGEN SPLIT SCHEMA

4 DAGEN SPLIT SCHEMA 4 DAGEN SPLIT SCHEMA KRACHTTRAINING HALF GEVORDERD / GEVORDERD Dit vier dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die vier keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is

Nadere informatie

3 DAGEN SPLIT SCHEMA

3 DAGEN SPLIT SCHEMA 3 DAGEN SPLIT SCHEMA KRACHTTRAINING BEGINNER / HALF GEVORDERD Dit drie dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die drie keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is

Nadere informatie

Laurens Lindeman Personal Training

Laurens Lindeman Personal Training Laurens Lindeman Personal Training HIIT Hoge intensiteit interval training of sprint interval training is een training strategie oftewel methodiek die bedoeld is om prestaties te verbeteren, met relatief

Nadere informatie

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen 3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

Zo leert je lichaam vet als brandstof te gebruiken!! 3 eenvoudig toepasbare tips!

Zo leert je lichaam vet als brandstof te gebruiken!! 3 eenvoudig toepasbare tips! Zo leert je lichaam vet als brandstof te gebruiken!! 3 eenvoudig toepasbare tips! 1 Even Voorstellen! NEDD Training staat bekend om het creëren van uitzonderlijke resultaten in extreem korte tijd. Dit

Nadere informatie

Afvallen. Ook voeding is erg belangrijk voor een goed resultaat, ga voor meer info naar de Fit For Free balie.

Afvallen. Ook voeding is erg belangrijk voor een goed resultaat, ga voor meer info naar de Fit For Free balie. Afvallen Afvallen doe je niet alleen op de loopband of crosstrainer. Door cardio te combineren met krachttraining behaal je veel sneller je resultaat! Afvallen kan op verschillende manieren. Vaak wordt

Nadere informatie

SAMEN FIT DE ZOMER IN WEEK 2

SAMEN FIT DE ZOMER IN WEEK 2 SAMEN FIT DE ZOMER IN WEEK 2 Training 2 Challenge van de week De plank Laat zien in een filmpje hoelang jij kan planken. De winnaar krijgt een gratis sportshirt! Plaats je filmpje op Facebook of mail naar

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

3 dagen splitschema. Fitness-tips.nl

3 dagen splitschema. Fitness-tips.nl 3 dagen splitschema Dit drie dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die drie keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

Inhome Trainingsprogramma

Inhome Trainingsprogramma EGDS Inhome Trainingsprogramma S peciaal voor diegene die niet in staat zijn om naar een sportcentrum te gaan of voor als je op vakantie gaat maar wel lekker actief wilt blijven, heb ik het EGDS Inhome

Nadere informatie

COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR

COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR Thuis Fitness Inhoud: VOORWOORD WARMING UP ( doe dit voor elke training) OEFENINGEN KLAAR COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR 7 DAAGSE WORK OUT SCHEMA ( aantekening voor Stefan: dit

Nadere informatie

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut)

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut) Inleiding trainingsschema Onderstaand trainingsschema is geschikt voor beginnende fietsers die binnen vijf maanden 100 tot 300 kilometer willen fietsen. Het schema is gebaseerd op je Hmax, dit is je maximale

Nadere informatie

Een sixpack trainen? Een sixpack, een blokjesbuik, een wasbordje Wat moet je er voor doen? In deze e-paper proberen we je hierbij te helpen.

Een sixpack trainen? Een sixpack, een blokjesbuik, een wasbordje Wat moet je er voor doen? In deze e-paper proberen we je hierbij te helpen. Een sixpack trainen? Een sixpack, een blokjesbuik, een wasbordje Wat moet je er voor doen? In deze e-paper proberen we je hierbij te helpen. Identigo.nl 2016 Getting ready for summer! Een sixpack, een

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel

3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel 3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

FITGIRL Challenge Guide

FITGIRL Challenge Guide FITGIRL Challenge Guide Bikini CHALLENGE SCHEMA S DE OEFENINGEN CHALLENGE CALENDAR W W W. F O L L O W F I T G I R L S. C O M De Fitgirl BIKINI CHALLENGE motivation monday chilling tuesday workout wednesday

Nadere informatie

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile 1 Rapid Fatloss Workouts gratis introductie workout Introductie: Hoe voer ik deze trainingsschema s uit? Dankjewel voor het downloaden

Nadere informatie

Gainchaser Athletics

Gainchaser Athletics Gainchaser Athletics Trainingsschema s voor snellere spiergroei E-Book Waarom Gainchaser Athletics? Gainchaser Athletics is gemaakt voor mensen met een doel in het leven. Mensen die er alles voor over

Nadere informatie

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training!

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training! Optimaal herstellen NA JE TRAINING Met deze -daagse challenge haal je alles uit je training! Je bent net klaar met sporten en je voelt je geweldig! Niet vergeten: het geheim van een goede workout zit hem

Nadere informatie

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut)

Dit trainingsschema is ontwikkeld i.s.m. Michael Zijlaard (o.a. ploegleider en coach van team AA Drink/Leontien.nl) en Dick Siliakus (fysiotherapeut) Inleiding trainingsschema Onderstaand trainingsschema is geschikt voor gevorderde fietsers die al 100 km kunnen fietsen en willen trainen voor 200 tot 500 km. Het schema is gebaseerd op je Hmax, dit is

Nadere informatie

Copyright@Maikel Korbmacher

Copyright@Maikel Korbmacher Versie 1.0 Dit is versie 1.0. Ga naar www.gezondheidentraining.com om de nieuwste versie te downloaden. Let op: sta je reeds op onze mailing list dan ben je automatisch in het bezit van de meest recente

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 Hartelijk bedankt Hartelijk bedankt voor de aankoop van mijn e-book SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen om je conditie

Nadere informatie

3 dagen splitschema. Fit.nl

3 dagen splitschema. Fit.nl 3 dagen splitschema Dit drie dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die drie keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

Copyright 2016 Fitness Meiden, all rights reserved

Copyright 2016 Fitness Meiden, all rights reserved 1 Training.... 3 Shapen... 3 Tips voor het trainen... 4 Begrippenlijst... 6 Beginner... 7 FM Bikiniproof 2 daags trainingsschema... 8 FM Bikiniproof 3 daags trainingsschema... 11 FM Bikiniproof 4 daags

Nadere informatie

In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent!

In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent! In dit eboek laat ik je zien hoe je een nieuwe wetenschappelijke ontdekking genaamd "de afterburn effect" je gaat helpen om dat afgeslankte lichaam te krijgen. Maar ik ga je ook de 3 fouten laten zien

Nadere informatie

TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW

TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW EEN LANGE WEG Ik moet eerlijk bekennen dat het nog best een lange weg was om een trainingsschema te ontwikkelen, waarmee ik zowel vet kon verliezen als spiermassa

Nadere informatie

MINDFUL. Abs Challenge

MINDFUL. Abs Challenge WEEK 1 WEEK 2 WEEK 3 WEEK 4 MINDFUL Abs Challenge Een sterkere en strakkere core: daar heb je maar één maand voor nodig. Met een sterkere core-stability verbeter je je sportprestaties en je houding. Bovendien

Nadere informatie

Anti-Jetlag & Hotel Workout. Strak & Fit, Overal. Door Jesse van der Velde. http://jessevandervelde.com/anti-jetlag-hotel-workout

Anti-Jetlag & Hotel Workout. Strak & Fit, Overal. Door Jesse van der Velde. http://jessevandervelde.com/anti-jetlag-hotel-workout Anti-Jetlag & Hotel Workout Strak & Fit, Overal Door Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com/anti-jetlag-hotel-workout Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

TRAININGSSCHEMA 300 KILOMETER

TRAININGSSCHEMA 300 KILOMETER Onderstaand trainingsschema is geschikt voor beginnende fietsers die binnen vijf maanden 100 tot 300 kilometer willen. Het schema is gebaseerd op je Hmax, dit is je maximale hartslag. Dit kun je berekenen

Nadere informatie

TRAININGSSCHEMA 500 KILOMETER

TRAININGSSCHEMA 500 KILOMETER Onderstaand trainingsschema is geschikt voor gevorderde fietsers die al 100 km kunnen fietsen en willen trainen voor 200 tot 500 km. Het schema is gebaseerd op je Hmax, dit is je maximale hartslag. Dit

Nadere informatie

4 dagen splitschema. Fitness-tips.nl

4 dagen splitschema. Fitness-tips.nl 4 dagen splitschema Dit vier dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die vier keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN - HOMEPAGE HEALTH FIRST CLUB HTTP://WWW.HEALTHFIRST.NL/ EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool in Eindhoven met een relaxte sfeer en personal training? Ga

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

TRAINING BIJ BASIC-FIT

TRAINING BIJ BASIC-FIT TRAINING BIJ BASIC-FIT Kijk, zo ziet de plattegrond van een gemiddelde Basic-Fit er schematisch uit. Elke club bestaat uit 6 verschillende trainingszones, zodat je op allerlei manieren kunt sporten. Verbetert

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

SPORTVASTEN Make the Switch

SPORTVASTEN Make the Switch SPORTVASTEN Make the Switch Algemene Achtergrond Geen enkel dieet werkt op lange termijn zonder sport, de spieren moeten veranderen Mensen die van nature in de vetverbrandingsstand staan kunnen veel eten

Nadere informatie

ARE YOU READY TO GO180?

ARE YOU READY TO GO180? ARE YOU READY TO GO180? MEET HIELKE & JEROEN GO180 is een personal training- en lifestylestudio in Leeuwarden waar mensen, één op één, één op twee of in small group begeleid worden in het behalen van

Nadere informatie

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile 1 Rapid Fatloss Workouts Introductie: Hoe voer ik deze trainingsschema s uit? Gefeliciteerd met je aankoop van Rapid Fatloss. Dit

Nadere informatie

Wekelijkse Work Out!

Wekelijkse Work Out! Wekelijkse Work Out! Maandag - Conditie Wandeling Dinsdag - Driehoek Push Up Woensdag - Squat Donderdag - De Curl - Up Vrijdag - Boksen Zaterdag - Dips Zondag -Conditie Jumps INTRO Deze work out oefeningen

Nadere informatie

GRATIS BIJLAGE MASTERCLASS MATHIJS BOS & HET VASEF TEAM. VASEF www.vasef.nl

GRATIS BIJLAGE MASTERCLASS MATHIJS BOS & HET VASEF TEAM. VASEF www.vasef.nl 2016 GRATIS BIJLAGE MASTERCLASS MATHIJS BOS & HET VASEF TEAM VASEF www.vasef.nl Van harte welkom bij de gratis online Masterclass Maximale Energie. Mijn naam is Mathijs Bos en ik sta te springen om samen

Nadere informatie

Health Challenge. high five! Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge

Health Challenge. high five! Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge Health Challenge Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge high five! Health Challenge Op dit moment heeft méér dan de helft

Nadere informatie

Hulde. aan de. hulk. Train je spieren en word sterker, slanker en gezonder

Hulde. aan de. hulk. Train je spieren en word sterker, slanker en gezonder Met work-out voor thuis! Hulde aan de hulk Train je spieren en word sterker, slanker en gezonder Trainen met halters en gewichten lijkt een mannending. Toch zouden niet alleen mannen, maar ook vrouwen

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding HIIT, de nieuwe manier om sneller en efficiënter fit te worden Je hoort voortdurend om je heen dat de gemiddelde mens niet genoeg aan regelmatige lichaamsbeweging doet. En regelmatige beweging zorgt er

Nadere informatie

TRAINENMETEENDOEL.NL KRACHTTRAINING VOOR WIELRENNERS

TRAINENMETEENDOEL.NL KRACHTTRAINING VOOR WIELRENNERS TRAINENMETEENDOEL.NL KRACHTTRAINING VOOR WIELRENNERS Beste Wielerfanaat, Ik mijn fanatisme in sport heb ik me nooit beperkt tot 1 sport. Het nadeel daarvan is dat ik hooguit een vierde of vijfde plek scoorde

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND VEEL LEESPLEZIER WAT VONDEN ONZE VORIGE DEELNEMERS OPLEIDINGEN HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE

HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND VEEL LEESPLEZIER WAT VONDEN ONZE VORIGE DEELNEMERS OPLEIDINGEN HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE SEPT 2015 ISSUE 01 HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND Eet gezonder Sport vaker Blijf gezond OPLEIDINGEN WIE GAAT U BEGELEIDEN PAGE 05 EXCLUSIEF WAT VONDEN

Nadere informatie

MiBoSo Sportstudio Training, Coaching en Interventies

MiBoSo Sportstudio Training, Coaching en Interventies Sportstudio Training, Coaching en Interventies Informatie maart april 2014 trainen met mind, body én soul Miboso staat voor mind, body én soul! Geen fysieke verandering zonder mentale kracht, geen blijvende

Nadere informatie

WE SWEAT TRAININGSSCHEMA GET READY FOR MUD MASTERS! MUD MASTERS 23 TH APRIL 2017 HAARLEMMERMEER GET READY! HOE ZIET EEN TRAINING ERUIT?

WE SWEAT TRAININGSSCHEMA GET READY FOR MUD MASTERS! MUD MASTERS 23 TH APRIL 2017 HAARLEMMERMEER GET READY! HOE ZIET EEN TRAINING ERUIT? MUD MASTERS 23 TH APRIL 2017 HAARLEMMERMEER GET READY! De komende weken ga je zowel aan je kracht als aan je conditie werken, zodat je wordt klaargestoomd voor Mud Masters op 23 april. De trainingen mag

Nadere informatie

TRAININGSPLAN. Buikspieren

TRAININGSPLAN. Buikspieren TRAININGSPLAN Buikspieren Buikspieren, waarom zijn deze spieren belangrijk? Al een lange tijd benadrukken fitnessexperts het belang van een sterke kern. Dat houdt in: sterke buik- en rugspieren. Bewegingsexperts

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

Fitness fitness oefeningen

Fitness fitness oefeningen Door: Jeroen Meijer 41 41 Fitness fitness oefeningen voor oefeningen op vakantie voor op vakantie Bepaal je eigen schema en kom lekker fit terug! 06 33 33 19 27 www.invormsport.nl www.invormsport.nl info@invormsport.nl

Nadere informatie

Copyright 2015 Clean Nutrition Alle rechten voorbehouden

Copyright 2015 Clean Nutrition Alle rechten voorbehouden 1 Inhoudsopgave Begrippen... 3 - Oefeningen:... 3 - Sets:... 3 - Herhalingen.... 3 - Resultaat... 3 - Fullbody.... 3 - Split... 3 3 daags trainingsschema... 4 4 daags trainingsschema... 7 5 daags trainingsschema...

Nadere informatie

13. MICROBEWEGINGEN VOOR IN DE BADKAMER

13. MICROBEWEGINGEN VOOR IN DE BADKAMER 13. MICROBEWEGINGEN VOOR IN DE BADKAMER De badkamer is een uitgelezen plek voor MicroBewegingen. Als het goed is, kom je er ook meerdere malen per dag. Een mooie ruimte om eens te bekijken wat je daar

Nadere informatie

W A T I S S T R E N G T H & C O N D I T I O N I N G?

W A T I S S T R E N G T H & C O N D I T I O N I N G? W A T I S S T R E N G T H & C O N D I T I O N I N G? I N T R O D U C T I E B R I A N G R O L M A N Strength & Conditioning is een verzamelnaam voor olympisch gewichtheffen, krachttraining, kettlebell training,

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Heb jij al een persoonlijk Vakantiefitt plan? Zo niet, vraag ernaar aan de balie of bij een van onze trainers!

Heb jij al een persoonlijk Vakantiefitt plan? Zo niet, vraag ernaar aan de balie of bij een van onze trainers! Tip 15: Verbrand calorieën met koud water Koud water na je workout smaakt niet alleen goed, het spreidt zich sneller uit door je lichaam én het koelt je af aan de binnenkant. Daarnaast verbrand je er calorieën

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

COACHEN EN TRAINEN Korte weergave

COACHEN EN TRAINEN Korte weergave COACHEN EN TRAINEN Korte weergave Geschreven door: Freek Verbeet Body2Coach 1. Wat is coaching? In mijn eigen nieuwe boek, waar ik nog mee bezig ben, schrijf ik over coaching. Door middel van verschillende

Nadere informatie

Nu op healthandfitness.nl

Nu op healthandfitness.nl BINNENKORT UW NIEUWE WEBSITE? : Nu op healthandfitness.nl Gezonde recepten In elke editie staan er lekkere en gezonde recepten in ons magazine. Maar wist je dat alle recepten ook on-line staan. Heb je

Nadere informatie

ook altijd in beweging? dé specialist in arbeid en gezondheid

ook altijd in beweging? dé specialist in arbeid en gezondheid ook altijd in beweging? dé specialist in arbeid en gezondheid Test: Beweeg jij voldoende? 1. Wat is beter: iedere dag een half uur achter elkaar bewegen, of 3 keer 10 minuten bewegen verspreid over de

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Vetverbranding en afvallen wat is de beste training, Tabata, kracht of cardiotraining? Wat is de beste en snelste manier om af te vallen? Is dat door kracht of door cardiotraining of een combinatie van

Nadere informatie

KILLERBODY. Fajah Lourens. Slank in 12 weken. Verlies een kilo per week LEKKERE & SLANKE RECEPTEN

KILLERBODY. Fajah Lourens. Slank in 12 weken. Verlies een kilo per week LEKKERE & SLANKE RECEPTEN Fajah Lourens KILLERBODY Slank in 12 weken Verlies een kilo per week 12 WEKEN DIEET & VOEDINGSSCHEMA S voor vrouwen en mannen LEKKERE & SLANKE RECEPTEN 12 WEKEN TRAININGS SCHEMA S voor thuis en in de gym

Nadere informatie

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10).

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10). Leefstijlprogramma voor kinderen en jongeren met overgewicht (begeleiding door kinderarts, beweeg- & leefstijladviseur, fysiotherapeut en diëtist) Wat beweegt jou? Kids in Action 2 I n l e i d i n g Kids

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA RESPIRO: THUISTRAINING

ZOMERPROGRAMMA RESPIRO: THUISTRAINING Beste Respiro klant U heeft ervoor gekozen om fit en actief te blijven tijdens de zomersluiting d.m.v. het cardio- en krachttrainingsschema dat u thuis gaat uitvoeren. Het doel van dit schema is om zowel

Nadere informatie

De termen aeroob en anaeroob worden door sporters veel gebruikt. Maar wat is aeroob en anaeroob? Welke energiesystemen heb je?

De termen aeroob en anaeroob worden door sporters veel gebruikt. Maar wat is aeroob en anaeroob? Welke energiesystemen heb je? Aeroob en anaeroob De termen aeroob en anaeroob worden door sporters veel gebruikt. Maar wat is aeroob en anaeroob? Welke energiesystemen heb je? Om maar met de deur in huis te vallen de vertalingen: "aeroob"

Nadere informatie

Inleiding. Disclaimer. Mini Loops Oefeningen. Mini Loop Banded Squat

Inleiding. Disclaimer. Mini Loops Oefeningen. Mini Loop Banded Squat Inleiding Met deze mini loops is het mogelijk veel verschillende oefeningen te doen gefocust op verschillende spieren en spiergroepen. In dit e-book leggen we uit welke oefeningen mogelijk zijn, zowel

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

Dominique Filion s prestatiemix

Dominique Filion s prestatiemix Dominique Filion s prestatiemix Dominique over de 7 factoren die haar prestaties beïnvloeden Geschreven door Marlon van Wissen en Dominique Filion Er zijn 7 factoren die de prestaties van een ruiter beïnvloeden

Nadere informatie

HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT

HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT DOOR ANN VAN RIET WWW.ALTHEA-COACHING.BE Hallo! In dit e-book ga je leren hoe je echt zelfvertrouwen kan opbouwen. En daarmee bedoel ik dus niet gewoon denken

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie