In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent!"

Transcriptie

1 In dit eboek laat ik je zien hoe je een nieuwe wetenschappelijke ontdekking genaamd "de afterburn effect" je gaat helpen om dat afgeslankte lichaam te krijgen. Maar ik ga je ook de 3 fouten laten zien die veel mensen maken en daarmee de kans verkleinen dat lichaam te krijgen! Fouten die ook jij misschien ook maakt.. In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent! Maar niet alleen dat. Ik leg je uit waarom ik geen eindeloze cardio trainingen en buikspieroefeningen doe.. Dit zijn NIET de juiste methodes om snel en voor altijd je overtollige vetten kwijt te raken. Wat wel werkt vertel ik natuurlijk ook

2 Ik laat je zien hoe je afvalt zonder je zelf uit te hongeren. En leer je stap voor stap hoe je het beste kan eten! Het zijn maar 3 simpele regels. Waar je vandaag al mee kan beginnen! Ook zal ik een aantal fitnessgeheimen onthullen waarvan ik zeker weet dat het bijdraagt aan je training je kan deze principes gelijk in je training verwerken en merkt gelijk al het verschil! Neem dus een paar minuten de tijd om dit eboek rustig te lezen, Laat me je eerst vertellen wie ik ben en waarom je naar mij zou moeten luisteren. Ik Michel en ben hele mijn leven toch wel een beetje aan de forse kant geweest.. Dat terwijl ik vaak, naar mijn idee, bewust bezig was met voeding. Ook heb ik wat diëten gedaan.. en had dan wel Tijdelijk wat resultaat... maar wat ik zeg.. het was tijdelijk... vervolgens kwamen de afgevallen kilo's er weer net zo hard aan Het wel bekende HET JOJO EFFECT Ik sporte ook zo af en toe.. IK deed dan al die standaard dingen... buikspieroefeningen.. hardlopen.. een beetje met gewichten... Maar zelfs wanneer ik op mijn eten ging letten en lekker aan het sporten was kreeg ik niet de resultaten die ik wilde.. ik wilde van mijn overtollige kilo's af! En een beetje die buikspieren zien?! Toen leerde ik Mark en Nick kennen van fitnessgeheimen.nl Zij zijn beide personal trainer en hebben verschillende opleidingen gedaan op gebied van voeding en training Dankzij hun persoonlijke begeleiding heb ik eindelijk dat lichaam wat ik al jaren wilde hebben! En ik kan je vertellen dat ik niet 6x per week naar de sportschool moest of de hele dag door calorieën hoefde te tellen NEE!! Dat was allemaal NIET het geval Ik ga je vertellen wat ik wel heb gedaan en hoe jij dat lichaam krijgt wat jij altijd al hebt willen hebben! Het is in ieder geval geen hocus-pocus afslankpil.. of zn shakedieet.. of zn tropische sapje waar je al snel 50 euro voor een fles voor betaald Nee.. Het is de juist combinatie tussen Training en Voeding. Ik ga je nu het eerste Fitness Geheim onthullen.

3 Daarvoor gaan we even een paar duizend jaar terug in de tijd.. de tijd dat we ons eten nog verzamelden en moesten jagen voor een stukje vlees. Want een supermarkt was in die tijd moeilijk te vinden en de koelkast werd ook pas een paar 1000 jaar later uitgevonden. Wanneer er iets van voedsel werd gevonden werd het gelijk opgegeten.. want je wist nooit hoe lang het durende voordat je weer zou gaan eten Met als resultaat dat het lichaam het overtollige voedsel opslaat als reserve.. VET!! Iets wat we vandaag de dag niet willen.. maar in die tijd was het prima want mannen hadden de vetten nodige voor energie om te jagen en de vrouwen hadden het nodig voor de bevalling en melk productie Vandaag de dag is er nog niet zoveel veranderd in ons DNA ons lichaam slaat nog steeds de vetten makkelijk op ons lichaam staat dus al snel in de VETOPSLAG MODUS. Wat dus ons overbodig voedsel omzet in vet! Gelukkig hoeven we nu niet meer op jacht als we willen eten en hoeven we niet meer te rennen voor ons leven als er een of ander roofdier achter je aan zit:) We willen dan ook dat ons lichaam niet in de vetopslagmodus zit maar in de vetverbandmodus! Dit is het eerste fitness geheim! En ik vertel je zo hoe we die switch kunnen maken. Wat ik je nu ga uitleggen is misschien een beetje technisch verhaal en heb je er waarschijnlijk nog nooit over gehoord.. maar wanneer je dit weet kun je heel veel vet verliezen in een korte tijd! Je alvleesklier speelt hierin een belangrijke rol, deze zorgt er namelijk voor dat elke keer wanneer je eet er enzymen aangemaakt worden die er voor zorgen dat je eten goed kan worden verteerd en goed word opgenomen Ook maakt je alvleesklier hormonen aan zoals bv insuline en glucagon deze zijn van invloed op je vetverbrandings- en opslagmodus. Het komt er op neer dat de alvleesklier het commandocentrum van je stofwisseling is. Wanneer je alvleesklier dus niet goed werkt zul je eerder in de vetopslagmodus gaan en worden er weinig vetverbrandingshormonen aangemaakt. Bij mannen te herkennen aan de love handles en de de dikke buik. Bij de vrouwen neemt het gewicht toe op plekken zoals: de billen, dijen, love handles, buik en armen. HET kan dus zo zijn Wanneer je gezond eet en beweegt je dus nog steeds GEEN resultaat hebt omdat je alvleesklier niet optimaal werkt. We kennen allemaal wel iemand die eet wat ie lekker vind, bijna niet sport, niet dik is en er goed uit ziet Dat komt dus o.a. omdat zijn of haar alvleesklier die in de vetverbrandingsmodus staat en dus 24 uur per dag 7 dagen per week aan het vet verbranden is! Jou lichaam kan ook in die modus komen!

4 Dit doen we door tijdelijk de koolhydraten uit onze voeding te halen en daarbij de juiste trainingsprikkel te geven voor onze energie stofwisseling. Hier het tweede fitness geheim! Het eerste geheim ging over voeding.. het tweede geheim om snel een slanker en gespierd lijf te krijgen is op de juiste manier trainen.. En dan heb ik het niet over oneindig veel chrunches en lopen op de loopband dat is zonde van je tijd. Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat dan wel? Mark en Nick vertelde mij dat ik me NIET moest focussen op het aantal calorieën dat je verbrand tijdens de training.. maar de calorieën die je lichaam verbrand NA je training. Je lichaam gaat dus na de training door met verbranden. Zijn noemen het THE AFTER BURN Effect Om die THE AFTER BURN te krijgen moet je ANDERS gaan trainen, ik vertel je zo hoe! De wetenschap heeft aangetoond dat deze THE AFTER BURN bestaat, het aantal calorieën dat je verbrand 48 uur na de training is vele malen hoger is dan wanneer je volgens de standaard fitness methoden traint. Je lichaam moet extra hard werken na zn THE AFTER BURN training.. dat kost veel energie, je spieren moeten herstellen en sommige monoculen moeten even opladen. Dit proces zorgt dus voor THE AFTER BURN Mark en Nick hebben een training gemaakt die de maximale THE AFTER BURN tot resultaat hebben! Stap voor stap laten zij deze oefeningen in duidelijke video's zien en merkte bij mijn eerste trainen al een wereld van verschil. Ik deed mijn onderzoek en vond op internet wat wetenschappelijke artikelen over dit fenomeen. Ze noemde het: EPOC en staat voor Excess Post-Exercise Oxygen Consumption Diverse wetenschappelijke studies ondersteunen de theorie die Mark en Nick gebruiken. Focus je dus op de calorieën die je verbrand NA je training en niet tijdens! Als je ooit al hebt geprobeerd dat afgeslankte gespierde lijf te krijgen en het is je niet gelukt, dan kan het zijn dat jij bezig was met de verbranding tijdens de training in plaats van erna. Dit is een van de sleutels tot het krijgen van dat figuur wat jij altijd al heb willen hebben

5 Zie het zo: Je hebt twee auto's met hetzelfde vermogen Auto 1 rijdt 1 zo snel als hij kan een km Auto 2 rijdt die ene kilometer rustig aan Welke auto denk je dat het meeste heeft verbruikt? Auto 1 natuurlijk Dit is in de basis waar het AFTER BURN effect op neerkomt. Wanneer je deze THE AFTER BURN trainingsprincipes toepast in je training heeft krijg je een langere naverbranding terwijl je trainingstijd korter is. Je hoeft dus niet uren in de sportschool te zitten om resultaat te boeken. De trainingen van Mark en Nick zijn zeker niet langer dan een uur!! je kunt deze training in iedere sportschool doen, maar ook thuis! het enige wat je nodig hebt is een fitness bankje, een paar halter schijven en een stang. Dus al je echt dat afgeslankte gespierde lijf als resultaat wilt hebben is het belangrijk dat je leert HOE je moet trainen! zodat je die AFTER BURN krijgt! Heb je je afgevraagd waarom het jou in het verleden niet lukte? Dan is dit is misschien wel waarom! Ik leg je zo uit hoe je de AFTER BURN effect tot stand kan brengen Deze oefeningen dragen NIKS bij aan THE AFTER BURN effect als je als doe het je overbodige vet te verbranden vermijd je dus deze oefeningen: De loopband, de Fiets de cross trainer, step body building of powerliften en het doen van situps crunches en andere directe buikspier oefeningen Bij deze oefeningen verbrandt wel calorieën tijdens de training maar na het training is de AFTER BRUN MINIMAAL Nu je weet wat niet werkt om je AFTER BURN te stimuleren.. Wat dan wel? Onderzoek heeft aangetoond dat de beste manier om je AFTER BURN te activeren is is een specifieke combinatie gewicht training en een korte intensieve cardio.

6 Het systeem wat Mark en Nick gebruiken om dat droomlichaam te krijgen is een geoptimaliseerde training waarin 4 elementen een belangrijke rol spelen, namelijk: weerstand/gewicht rust herhalingen intensiteit Zijn hebben deze 4 elementen zorgvuldig samengesteld om het grootste rendement uit de AFTER BURN te halen in een korte periode Laat mij je wat meer vertellen over het programma van Mark en Nick, Het bevat de meest effectieve oefeningen om zo snel mogelijk dat afgeslankte lichaam te krijgen. Deze oefeningen zijn unieke combinaties met gewichten en hoge intensiteit cardio. Deze trainingen zorgden voor maximale AFTER BURN De trainingen werken voor iedereen die wil afvallen maar ook voor iedereen die spiermassa wil aankomen! Het programma is voor mensen die al ervaring met fitness hebben maar ook als je nog nooit iets gedaan en wanneer je niet weet waar je moet beginnen kun je dit programma volgen. Heb je weinig tijd?! Geen excuus want met deze trainingen ben je in gemiddeld 45 min klaar!! Je hoeft ook niet geobsedeerd met je dieet bezig te zijn. Mark en Nick verzorgen uitgebreide voedingen schema's waar mee je je stofwisseling al s een speer laat gaan! Natuurlijk zijn zij er om je persoonlijk te begeleiden wanneer er vragen zijn of problemen heb ik meestal binnen een dag een oplossing! Je Zal versteld staan van hoe snel en makkelijker je resultaat hebt wanneer je de trainingsprincipes van mark en Nick toepast Ik vertel je graag wat meer over fitness geheimen. Fitnessgeheimen heeft een stappenplan ontworpen van begin tot eind Bespaart jezelf jaren van hoofdpijn en frustratie met het wiel zelf opnieuw uit te vinden! Fitness geheimen garandeert dat je binnen 2 weken zichtbaar resultaat hebt! Misschien denk jij nog steeds dat je elke dag moet trainen voor dat droomlichaam? Echt niet de workouts die Mark en Nick doen zijn korte en intensieve trainingen die hebben bewezen meer effectief te zijn voor het opbouwden van spiermassa en het verbranden van vet. Sommige denken dat alle oefeningen zijn het zelfde zijn het maakt niet uit wat je doet als je maar iets doet? Mijn mening.. ik heb zelf zo jaren gedacht en getraind met als resultaat dat de meest veelvoorkomende manier van trainen 0,0 effect heet op je lichaam. En meeste diëten buikspier apparaten zogenaamde supplementen zorgen ervoor dat je aankomt Dit is waarom ik zo enthousiast ben over Fitness Geheimen

7 Je hebt SNEL resultaat! Wat echt jezelf zo motiveert er mee door te gaan! Nogmaals hoeft dus niet als je echt veel vet wil verbranden oneindig veel te trainen als je echt veel vet wilt verbranden moet je in de 48 uur NA je training veel verbranden! het is namelijk BIJNA niet te doen om in de 30/60 min dat je traint genoeg te verbranden om dat strakke lichaam te krijgen wat je altijd al hebt willen hebben.. het kan wel hoor.. alleen ben je dan jaren verder! Er is niks meer frustrerend dan weken/maanden trainen en weinig resultaat te zien! Misschien ben je nu wel nieuwsgierig hoe vaak je dan moet trainen? Welke spullen je nodig hebt? Of de oefeningen moeilijk zijn?! en of er hulp is? Fitnessgeheimen is een programma van 3 maanden om stap voor stap jou doel te bereiken. de trainingen zijn in iedere fase, voor iedereen te doen ze zijn super krachtig en geven snel resultaat Zoals ik al vertelde zou je het programma thuis kunnen doen met minimale benodigdheden. Zo ben je ben je 3 tot 4 keer per week gemiddeld 45 minuten aan het trainen Zodat je snel atletischer, krachtiger en soepeler word. MAAR FITNESSGEHEIMEN IS MEER DAN DIT!!!! Met de meeste fitness programma's krijg je tonnen aan informatie maar sta je er uiteindelijk alleen voor! Dit werkt slechts maar voor een kleine groep mensen!!! Voor mij werkte dat niet! Misschien heb jij ook meer nodig dan alleen informatie! Mark en Nick kunnen jou stap voor stap helpen met een op maat gemaakt plan om jou wensen en doelen op gebied van training en voeding te realiseren! Mark en Nick nemen die taak graag op zich!!! Normaal rekenen zij 76 euro per uur voor personal training! Een hoop waarde van een personal trainer zit hem in de support en de motivatie van de klant vraag maar eens aan iemand die een personal trainer heeft gehuurd. Wanneer je de juiste begeleiding hebt gaat het een stuk makkelijker dan wanneer je alles alleen moet doen helemaal als je nog niet zoveel ervaring hebt. Door de jaren heen hebben Mark en Nick ervaren hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is en zijn van mening dat je dan de grootste kans van slagen hebt! Mark en Nick gaan iets unieks doen Zijn gaan 100 mensen 3 maanden lang 1 op 1 persoonlijk begeleiden. Je krijgt persoonlijk antwoord op al je vragen over voeding en training! Zij werken met een persoonlijk programma afgestemd op jou individuele lichaam en goals, in andere woorden.. je krijgt de zelfde manier van begeleiding als de klanten die ze persoonlijk begeleiden zonder die 76 euro per uur te betalen Deze begeleiding is beperkt tot de eerste 100 personen. misschien vraag je je af waarom 100? Omdat het bijna niet te doen is om meer dan 100 mensen de persoonlijke begeleiding te geven die ze nodig hebben. Ook krijg bij het programma van Fitness Geheimen toegang alle informatie op gebied van voeding zo dat je snel gemakkelijk en gezond kan eten!

8 En NEE het is niet zn voeding schema waar je uren voor in de keuken hoeft te staan Nu wil je natuurlijk weten wat dit programma kost? Wat kost het niet een personal trainer 3 x per week a 76 euro is al 228 euro per week en in 3 maanden zou dat 2736 euro zijn. Dit is natuurlijk bij lange na niet wat toegang tot fitness geheimen jou zou kosten. Mark en Nick gaan jou jou niet de volle pond vragen. Het doel van hun is om 100 super gemotiveerde mensen te vinden die succes willen Zij willen wil super resultaten bereiken bij deze 100 mensen! Want zij weten dat wanneer jij succes hebt.. je iedereen verteld over Fitness Geheimen Wat vind jij een eerlijke prijs? in gedachten hebbende dat je normaal als je 1 op 1 traint zn 2736 euro kwijt zijn voor 3 maanden 1 op 1 begeleiding 1495 zou meer dan redelijk zijn maar dat is niet wat je gaat betalen je gaat ook geen 995 betalen en ook geen 695 wanneer jij je plaats reserveert krijg jij de totale training inclusief begeleiding voor 67,00 Maar wacht!! De eerste maand mag je het programma proberen risicoloos uitproberen voor slechts 2 euro!!!! Ben jij binnen een maand niet overtuigd van de begeleiding en trainings resultaten stuur je een mail en krijg je GELIJK je 2,00 euro terug!! Ze zullen geen moeilijke vragen stellen!! Je kan dus de eerste maand fitnessgeheimen risicoloos uitproberen voor slechts 2,00 euro! De tweede maand betaald je eenmalig 65,00. Mark en Nick garanderen je snel resultaat! En doen je een belofte die bijna gestoord is! Zij garanderen jou dat Fitness Geheimen de meest effectieve training is die je ooit in je leven gedaan hebt! Je merkt een een gigantisch verschil na je eerste training, je weet dan dat je op de juiste weg bent! Zij zijn zo zelfverzekerd van hun training dat je binnen 14 dagen zichtbaar resultaat ziet aan je lichaam en zo niet?! krijg jij je 2,00 terug Je loopt de letterlijk geen risico laat me je vertellen wat de volgende stap is wanneer je je inschrijft om mee te doen met de training: je krijgt gelijk toegang tot het stappenplan, voedingsschema,video s met oefeningen, persoonlijke contactpagina. Je zal worden weggeblazen met de krachtige kennis die fitnessgeheimen je te bieden heeft. Al snel merk je dat dit het beste fitnessprogramma is je ooit hebt gekocht! Na je eerste training merk je gelijk dat dit de beste training is die je ooit gedaan hebt je zal geen kostbare energie meer verspillen aan standaard cruces en cardio gedoe binnen een paar weken zie je zichtbaar resultaat aan je lichaam En sneller dan je je kan verbeelden heb je dat lichaam dat je altijd wilde hebben De training is zorgvuldig in elkaar is gezet om jou stap voor stap bij je doel te brengen

9 Het bespaart je letterlijk jaren van tijd en energie met het zelf uit vinden hoe en wat je moet doen! LAAT MARK EN NICK JE HELPEN! Dit is wat je moet doen: Klik op de download knop hieronder en je word doorgestuurd naar de betaalpagina Je betaald slechts 2,00 je krijgt dan gelijk toegang tot de training en schema s Je leert de fitnessgeheimen waar de meeste mensen niet van weten! De tweede termijn betaal je alleen als je tevreden bent over onze trainingen en begeleiding!

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Copyright@Maikel Korbmacher

Copyright@Maikel Korbmacher Versie 1.0 Dit is versie 1.0. Ga naar www.gezondheidentraining.com om de nieuwste versie te downloaden. Let op: sta je reeds op onze mailing list dan ben je automatisch in het bezit van de meest recente

Nadere informatie

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis.

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. Zonder twijfel is een gebrek aan de juiste kennis de voornaamste reden waarom mensen moeite

Nadere informatie

Afslank Programma voor Dames

Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor dames 1 Afslank Programma voor dames 2 Afslank Programma voor dames 3 Afslank Programma voor dames 4 Afslank Programma voor dames 5 Afslank Programma

Nadere informatie

Vetarm Eten WERKT NIET.

Vetarm Eten WERKT NIET. WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 1 Feiten over Snel Afvallen en Afslanken : Vetarm Eten WERKT NIET. Je kan niet afslanken door enkel Vetarm te eten. Vetarm eten bestaat

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven!

Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven! Introductie Beste lezer, Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven! In dit ebook ga ik onthullen waarom

Nadere informatie

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter Het Ultieme Vetverbranding Programma Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter In de afgelopen weken heb ik je verteld over De Superverbrander Methode en de 4 fasen van het

Nadere informatie

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 Hartelijk bedankt Hartelijk bedankt voor de aankoop van mijn e-book SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen om je conditie

Nadere informatie

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen.

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Aankoopgids Fitness Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Alles voor een fit en getraind lichaam Iedereen kent wel de verkwikkende

Nadere informatie

Afslanken met IJzer. Anneke Palsma. EFAA Fitness- & Personal Training Congres 15 februari 2009, Noordwijkerhout

Afslanken met IJzer. Anneke Palsma. EFAA Fitness- & Personal Training Congres 15 februari 2009, Noordwijkerhout Afslanken met IJzer Anneke Palsma EFAA Fitness- & Personal Training Congres 15 februari 29, Noordwijkerhout Programma Eigen Kracht 1. uur De Kracht van Eiwit Hans Wassink 11.15 uur Afslanken met IJzer

Nadere informatie

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen Inhoud 04 Inleiding Een gezonde levensstijl... Wat is het 5 stappen Afslankplan... 04 04 05 Wat Is Het 5 Stappen Plan? Gezond leven is duur?... Gezond leven kost veel moeite en tijd?... Hoeveel mag je

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

Sporten Hoe begin je en hoe houd je het vol?

Sporten Hoe begin je en hoe houd je het vol? Sporten Hoe begin je en hoe houd je het vol? De norm is om elke dag minimaal een half uur te bewegen. Veel mensen weten dat sporten gezond is en nemen zichzelf steeds weer voor om het op te pakken. Maar

Nadere informatie

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen Op 1 januari worden volop goede voornemens gemaakt. We willen stoppen met roken, afvallen, meer bewegen, gezonder leven en ga zo maar door. Afvallen is

Nadere informatie

Snel, simpel en smakelijk

Snel, simpel en smakelijk Snel, simpel en smakelijk waar SLIM Gemakkelijk afvallen Een gezond lijf is niet alleen uw visitekaartje, het is uw leven. En als u lekker in uw vel zit, dan straalt u dat ook uit! Hoe lekker zit u in

Nadere informatie

Binnen 8 weken Fit met HIIT. Korte, leuke workouts van 10 tot 20 minuten per keer, uit te voeren vanuit je eigen huis

Binnen 8 weken Fit met HIIT. Korte, leuke workouts van 10 tot 20 minuten per keer, uit te voeren vanuit je eigen huis Binnen 8 weken Fit met HIIT Korte, leuke workouts van 10 tot 20 minuten per keer, uit te voeren vanuit je eigen huis Over mij Janne Schuijn Eigenaresse Ladies Lifting PT Personal trainer & Online coach

Nadere informatie

Hulde. aan de. hulk. Train je spieren en word sterker, slanker en gezonder

Hulde. aan de. hulk. Train je spieren en word sterker, slanker en gezonder Met work-out voor thuis! Hulde aan de hulk Train je spieren en word sterker, slanker en gezonder Trainen met halters en gewichten lijkt een mannending. Toch zouden niet alleen mannen, maar ook vrouwen

Nadere informatie

Inhome Trainingsprogramma

Inhome Trainingsprogramma EGDS Inhome Trainingsprogramma S peciaal voor diegene die niet in staat zijn om naar een sportcentrum te gaan of voor als je op vakantie gaat maar wel lekker actief wilt blijven, heb ik het EGDS Inhome

Nadere informatie

Verlies In 3 Weken Je Buikvet Door Dagelijks 20 Minuten Te Trainen

Verlies In 3 Weken Je Buikvet Door Dagelijks 20 Minuten Te Trainen 1 Inleiding Mijn naam Jesse van der Velde en ik wil je feliciteren met het downloaden van dit e- book. Het toont je toewijding om iets te veranderen aan je lichaam. Of je nu alleen buikvet wilt verliezen

Nadere informatie

Voorwoord 7 Introductie 11 Hoe is dit handboek opgezet? 13

Voorwoord 7 Introductie 11 Hoe is dit handboek opgezet? 13 Medische Disclaimer Dit boek is bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen medische handleiding of vervanging voor het advies en zorg van een arts. Raadpleeg altijd eerst een arts alvorens veranderingen

Nadere informatie

TRAININGSPLAN. Buikspieren

TRAININGSPLAN. Buikspieren TRAININGSPLAN Buikspieren Buikspieren, waarom zijn deze spieren belangrijk? Al een lange tijd benadrukken fitnessexperts het belang van een sterke kern. Dat houdt in: sterke buik- en rugspieren. Bewegingsexperts

Nadere informatie

HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND VEEL LEESPLEZIER WAT VONDEN ONZE VORIGE DEELNEMERS OPLEIDINGEN HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE

HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND VEEL LEESPLEZIER WAT VONDEN ONZE VORIGE DEELNEMERS OPLEIDINGEN HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE HET INFORMATIE MAGAZINE VOOR DE HEALTH CHALLENGE SEPT 2015 ISSUE 01 HEALTH CHALLENGE GA VOOR FIT &GEZOND Eet gezonder Sport vaker Blijf gezond OPLEIDINGEN WIE GAAT U BEGELEIDEN PAGE 05 EXCLUSIEF WAT VONDEN

Nadere informatie

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven!

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! Na het volgen van dit programma ben je slanker, fitter en beschik je zelf over de

Nadere informatie

Health Challenge. high five! Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge

Health Challenge. high five! Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge Health Challenge Let us give you a.. Tof dat je geïnteresseerd bent! In dit document vind je alle informatie omtrent de Health Challenge high five! Health Challenge Op dit moment heeft méér dan de helft

Nadere informatie

MIND & MOVEMENT COACH. Lichaamsvet

MIND & MOVEMENT COACH. Lichaamsvet Lichaamsvet Als je wilt gaan afvallen, dan kan het zijn dat je veel vragen hebt over het vet dat je kwijt wilt gaan raken om jouw doel te bereiken. Wat is nu vetweefsel? Hoe ontstaat vetweefsel? Heb je

Nadere informatie

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn?

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? 1 Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? De 20 fabels en feiten over afslanken Be-Slank Copyright 2011 Be-Slank.nl Alle rechten voorbehouden. 2 Feiten en Fabels: Frisdrank

Nadere informatie

1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015

1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015 NIEUWSBRIEF 1e jaargang nr. 4 - juli/augustus 2015 MAG JE TRAINEN ALS JE NOG SPIERPIJN HEBT VAN DE VORIGE KEER? Er zijn verschillende soorten spierpijn. Je kunt spierpijn hebben van zowel een cardio workout

Nadere informatie

Algemene voorwaarden OVERZICHT LESTIJDEN. Lidmaatschap is niet overdraagbaar

Algemene voorwaarden OVERZICHT LESTIJDEN. Lidmaatschap is niet overdraagbaar Algemene voorwaarden 2011 OVERZICHT LESTIJDEN TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Lidmaatschap is niet overdraagbaar 0909.00-10.0009.00-10.0009.00-10.00 Geen buiten schoeisel in de zaal Gebruik

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile 1 Rapid Fatloss Workouts gratis introductie workout Introductie: Hoe voer ik deze trainingsschema s uit? Dankjewel voor het downloaden

Nadere informatie

De Superverbrander Methode

De Superverbrander Methode De Superverbrander Methode Kettlebell Workout Editie > Verminder buikvet > Train strakkere buikspieren > Ontwikkel een afgelijnder lichaam Jesse van der Velde Antwerpen, 2010 Inhoud De Superverbrander

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de

Nadere informatie

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance Lekker in je vel in 7 stappen Welkom bij deze E-cursus Dank je wel voor het aanschaffen van deze E-cursus. Ik ga jou helpen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Wat ik zelf heb ervaren en waar

Nadere informatie

Hoe moet je afvallen.. en hoe blijf je slank! Contact ons: 030 658 5389 www.foxtraining.nl

Hoe moet je afvallen.. en hoe blijf je slank! Contact ons: 030 658 5389 www.foxtraining.nl Hoe moet je afvallen. en hoe blijf je slank! Beste Lezer, Hier is het dan; het Gewichtsverlies Special die je hebt aangevraagd bij FOXtraining. Bedankt voor het nemen van de eerste stap naar een gezonder

Nadere informatie

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier?

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Hey! Wil je van kilo s af? Beter en gezonder voelen? Afvalstoffen kwijt raken? Energiek voelen en lekker in je vel? Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Wil je weer lekker beginnen

Nadere informatie

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret.

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret. 1 Powervoeding Versie 1.3 Inleiding Hoofdstuk 1: Calorieën Hoofdstuk 2: Macronutriënten Hoofdstuk 3: Fatsecret Hoofdstuk 4: Voedingsmiddelen Afsluiting Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina

Nadere informatie

The Change Lifestyle is ontwikkeld om een eind te maken aan alle dieten. Al van alles geprobeerd, maar uiteindelijk zonder succes?

The Change Lifestyle is ontwikkeld om een eind te maken aan alle dieten. Al van alles geprobeerd, maar uiteindelijk zonder succes? The Change Lifestyle is ontwikkeld om een eind te maken aan alle dieten. Al van alles geprobeerd, maar uiteindelijk zonder succes? The Change Lifestyle is voor jou! 1 Er zijn diverse problemen met de bekende

Nadere informatie

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten? 1 Inhoud Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?... 3 Resultaat... 4 Hoe verander ik mijn emotionele dieet... 5 HeartMath Stress en Gewicht Management Programma... 6 2 Wilt u serieus afslanken

Nadere informatie

SLIM een revolutionaire visie

SLIM een revolutionaire visie SLIM een revolutionaire visie Heeft u er wel eens aan gedacht dat uw gewichtstoename niets met te veel eten of te weinig beweging te maken hoeft te hebben? Dat klinkt misschien vreemd, maar recent wetenschappelijk

Nadere informatie

Geheimen Van Blijvend Afvallen Snel Afvallen Info 1

Geheimen Van Blijvend Afvallen Snel Afvallen Info 1 Geheimen Van Blijvend Afvallen Snel Afvallen Info 1 De Geheimen Van Blijvend Afvallen SnelAfvallenInfo.nl Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

30 dagen een commitment met jezelf aangaan!

30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 1. Training 2. Voeding 3. Rust 1. Training - Grote spieren trainen benen, borst en rug - Cardio training - Dagelijks middelmatig bewegen Grote spieren trainen:

Nadere informatie

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10).

I n l e i d i n g. Deze brochure bestaat uit twee delen: 1. Een verhaal waarin Kids in Action wordt uitgelegd voor kinderen (pagina 4 t/m 10). Leefstijlprogramma voor kinderen en jongeren met overgewicht (begeleiding door kinderarts, beweeg- & leefstijladviseur, fysiotherapeut en diëtist) Wat beweegt jou? Kids in Action 2 I n l e i d i n g Kids

Nadere informatie

Activelifestyle. FIT-Guide

Activelifestyle. FIT-Guide Activelifestyle FIT-Guide Inleiding U wilt uw doel behalen, maar weet niet precies hoe. Deze FIT-Guide is er om u tips en een inside look van ons product te geven. Alleen training is niet het enige wat

Nadere informatie

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren..

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. Laser Focus De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. 1 Delen uit dit E-BOOK zijn afkomstig van de site van StudieVitaminen.nl en het boek Haal meer uit je hersenen. MTcompany

Nadere informatie

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen Matoeta, Centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording Specialist bij eet- en gewichtsproblemen Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen In mijn praktijk

Nadere informatie

http://www.bloedsuiker.nl/nieuwsbrief/439/3772/diabetes-de-erfelijkheid-van-diabete...

http://www.bloedsuiker.nl/nieuwsbrief/439/3772/diabetes-de-erfelijkheid-van-diabete... Page 1 of 5 De erfelijkheid van diabetes type 2 Een samenspel van genen en leefstijlfactoren door Irene Seignette Diabetes type 2 is erfelijk. Maar wat bepaalt nu of iemand daadwerkelijk diabetes type

Nadere informatie

Tips voor een goede spreekbeurt

Tips voor een goede spreekbeurt Diabetes?! Een spreekbeurt die je alles vertelt over diabetes: Wat is het? Hoe ontstaat het? En vooral ook: Wat betekent het voor jou, je broer, zus, vader of moeder. Tips voor een goede spreekbeurt Vertel

Nadere informatie

Afslanktips foodteacher

Afslanktips foodteacher Afslanktips foodteacher deel 1 1 foodteacher tip 1: Drink veel water Van veel water drinken val je niet af, maar het zorgt er wel voor dat veel afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Als u wilt

Nadere informatie

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid Colofon Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid Teksten: Stichting Gezondheid Vormgeving: Michael Box (Internet Marketing Nederland) Correspondentie: Stichting Gezondheid (Stefan Rooyackers)

Nadere informatie

HET BEWEEGPROGRAMMA. Vitalavie in samenwerking met B-Flex Health

HET BEWEEGPROGRAMMA. Vitalavie in samenwerking met B-Flex Health HET BEWEEGPROGRAMMA Vitalavie in samenwerking met B-Flex Health Een groot deel van de Nederlandse bevolking voelt zich niet fit. Wist je dat levensstijl daar een ontzettend grote rol in speelt? Vermoeidheid,

Nadere informatie

Tips voor een goede spreekbeurt

Tips voor een goede spreekbeurt Diabetes?! Een spreekbeurt die je alles vertelt over diabetes: Wat is het? Hoe ontstaat het? En vooral ook: Wat betekent het voor jou, je broer, zus, vader of moeder. Tips voor een goede spreekbeurt Vertel

Nadere informatie

2. Op een bruiloft. 3. Wanneer je de hond uitlaat

2. Op een bruiloft. 3. Wanneer je de hond uitlaat Zijn die leuke mannen er nou überhaupt nog wel? Dat is iets wat single vrouwen zich vaak afvragen. JA, die leuke mannen zijn er zeker nog wel. Waar dan? vraag jij je af. Wij hebben voor jou 15 plekken

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Fitness Handleiding e-book

Fitness Handleiding e-book Fitness Handleiding e-book Versie: 1.1 Auteur: H. Ter Beek 1 Even voorstellen. Voorwoord: Allereerst bedankt voor de interesse voor deze handleiding in de vorm van een e-book. Mijn naam is Henk ter Beek

Nadere informatie

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000 půjčky 1000 kcal dieet recepten. pub-3922070195920298 Laag calorieën recepten 1800 ca vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën duizend calorieën dieet Een streng laag calorieën

Nadere informatie

OPVOEDEN ZO!!! De cursus is bedoeld voor ouders van kinderen van 3 tot 12 jaar

OPVOEDEN ZO!!! De cursus is bedoeld voor ouders van kinderen van 3 tot 12 jaar OPVOEDEN ZO!!! Algemeen Het opvoeden van kinderen is leuk maar kan soms ook heel zwaar zijn. Bij het opvoeden van je kind komt heel wat kijken. Jij bent tenslotte diegene, die hem het goede voorbeeld moet

Nadere informatie

Voedingsleer. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Voedingsleer en het plantenrijk

Voedingsleer. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Voedingsleer en het plantenrijk Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over voedingsleer: over voedingsstoffen en de manier waarop ons lichaam met deze stoffen omgaat. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

RAMM Intensief Anja van de Zand Ambachtstraat 1 5481 SM Schijndel Tel: 06-40367499

RAMM Intensief Anja van de Zand Ambachtstraat 1 5481 SM Schijndel Tel: 06-40367499 Ik bied gespecialiseerde hulp aan vrouwen én mannen die al jaren jojoën, om hun gewicht en leven te stabiliseren, zodat ze zich weer lekker in hun eigen vel voelen. Zowel letterlijk als figuurlijk. RAMM

Nadere informatie

MiBoSo Sportstudio Training, Coaching en Interventies

MiBoSo Sportstudio Training, Coaching en Interventies Sportstudio Training, Coaching en Interventies Informatie maart april 2014 trainen met mind, body én soul Miboso staat voor mind, body én soul! Geen fysieke verandering zonder mentale kracht, geen blijvende

Nadere informatie

Mijn cliënten doen de trainingen met plezier. Bovendien belasten zij alle spieren elke training op een andere manier.

Mijn cliënten doen de trainingen met plezier. Bovendien belasten zij alle spieren elke training op een andere manier. Brochure Wie zijn wij? Helmes & Kersbergen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op persoonlijke begeleiding op het gebied van beweging, voeding en leefstijl. Twee enthousiaste, gemotiveerde

Nadere informatie

FIT BODY WORKOUT PLAN KANT EN KLAAR

FIT BODY WORKOUT PLAN KANT EN KLAAR FIT BODY WORKOUT PLAN KANT EN KLAAR alles wat jij nodig hebt om nog dit jaar in shape te komen! Door Arny van der Plas GEZONDHEIDS WAARSCHUWING Als gevolg van de fysieke aard van de oefeningen die in het

Nadere informatie

Onco-Move. Bewegen tijdens chemotherapie

Onco-Move. Bewegen tijdens chemotherapie Onco-Move Bewegen tijdens chemotherapie Introductie De behandeling van kanker, in het bijzonder de chemotherapie en/of radiotherapie, kan aanleiding zijn tot langdurige vermoeidheid en conditieverlies.

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Nu op healthandfitness.nl

Nu op healthandfitness.nl BINNENKORT UW NIEUWE WEBSITE? : Nu op healthandfitness.nl Gezonde recepten In elke editie staan er lekkere en gezonde recepten in ons magazine. Maar wist je dat alle recepten ook on-line staan. Heb je

Nadere informatie

Week 1 Niches (marktonderzoek) Een overzicht van niche markten waar miljoenen euro s mee worden verdiend

Week 1 Niches (marktonderzoek) Een overzicht van niche markten waar miljoenen euro s mee worden verdiend Week 1 Niches (marktonderzoek) Een overzicht van niche markten waar miljoenen euro s mee worden verdiend Niches Wat is een niche? - Een specifiek probleem of verlangen - Dat veel mensen hebben - En waar

Nadere informatie

Trainen voor meerdaagse wandeltochten en trekkings Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee gaat maken waarin een trektocht is opgenomen.

Trainen voor meerdaagse wandeltochten en trekkings Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee gaat maken waarin een trektocht is opgenomen. Trainen voor meerdaagse wandeltochten en trekkings Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee gaat maken waarin een trektocht is opgenomen. Deze gids is voor iedereen die een reis met Sawadee

Nadere informatie

Dear Good Morning presenteert

Dear Good Morning presenteert Dear Good Morning presenteert Kerst*Fit Het vijfdaagse workout-plan om 2014 tot een fit eind te brengen Hi sportieveling, Wat leuk dat je mee wilt doen aan het KERST*FIT workout-plan van Dear Good Morning.

Nadere informatie

Prepare for the Switch Make the Switch. Keep the Switch. Producten in het sportvastentraject. www.sportvasten.nl

Prepare for the Switch Make the Switch. Keep the Switch. Producten in het sportvastentraject. www.sportvasten.nl Prepare for the Switch Make the Switch Producten in het sportvastentraject Keep the Switch www.sportvasten.nl Inleiding Sportvasten is een trainingsmethode waarmee je de metabole switch van suiker- naar

Nadere informatie

Ebook Nooit Meer Afgeleid. Auteur: Mark Tigchelaar. Nooit Meer Afgeleid. 2012 Mark Tigchelaar www.mtcompany.nl 1

Ebook Nooit Meer Afgeleid. Auteur: Mark Tigchelaar. Nooit Meer Afgeleid. 2012 Mark Tigchelaar www.mtcompany.nl 1 Nooit Meer Afgeleid 2012 Mark Tigchelaar www.mtcompany.nl 1 Delen uit dit E-BOOK zijn afkomstig van de site van www.mtcompany.nl en het boek Haal meer uit je hersenen. MTcompany 2012 Auteur: Mark Tigchelaar

Nadere informatie

2010 Marco Honkoop NLP coaching & training

2010 Marco Honkoop NLP coaching & training 2010 Marco Honkoop NLP coaching & training Introductie Dit ebook is gemaakt voor mensen die meer geluk in hun leven kunnen gebruiken. We kennen allemaal wel van die momenten dat het even tegen zit. Voor

Nadere informatie

Voeding en aftrainen wedstrijdjudoka s Vetpercentage

Voeding en aftrainen wedstrijdjudoka s Vetpercentage Voeding en aftrainen wedstrijdjudoka s Er wordt veel geschreven en geïnformeerd over voeding. Soms zoveel dat mensen het niet meer weten. Het is niet onze bedoeling om het allemaal nog uitgebreider te

Nadere informatie

ONDERZOEK FEITEN & FABELS

ONDERZOEK FEITEN & FABELS ONDERZOEK FEITEN & FABELS Wat weten consumenten over voeding en gewicht? Marcel Temminghoff Jolanda van Oirschot Project 16822 December 2012 GfK 2012 Onderzoek Feiten en Fabels December 2012 1 Inhoud 1.

Nadere informatie

13. MICROBEWEGINGEN VOOR IN DE BADKAMER

13. MICROBEWEGINGEN VOOR IN DE BADKAMER 13. MICROBEWEGINGEN VOOR IN DE BADKAMER De badkamer is een uitgelezen plek voor MicroBewegingen. Als het goed is, kom je er ook meerdere malen per dag. Een mooie ruimte om eens te bekijken wat je daar

Nadere informatie

VACU-STEP Apeldoorn. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn. De vetverbrander voor billen, buik en benen.

VACU-STEP Apeldoorn. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn. De vetverbrander voor billen, buik en benen. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn VACU-STEP Apeldoorn 1 De directie heeft het recht afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd volledig in rekening te brengen. 2

Nadere informatie

Beweging is goed, fysiek en mentaal

Beweging is goed, fysiek en mentaal I N Twee mensen, twee visies. Een microsporter en een duursporter. Wat drijft hen en wat verbindt hen? C O NT R A ST Coen van Veenendaal duursporter Mark Verhees microsporter Beweging is goed, fysiek en

Nadere informatie

Handleiding Mijn Get Healthy

Handleiding Mijn Get Healthy Handleiding Mijn Get Healthy Inhoudsopgave 1. Voorpagina 2. Inhoudsopgave 3. Inleiding 4. Inloggen & Homepage 5. Profielpagina & Accountinstellingen 6. Profielpagina & Accountinstellingen 7. Profielpagina

Nadere informatie

5 Daags Afvalprogramma

5 Daags Afvalprogramma 5 Daags Afvalprogramma Dag 1 Dieetsnel.nl De eerste dag van mijn dieet is aangebroken, het zal je vast meevallen wat er vandaag op het menu staat! s Morgens 2 crackers met melk, s middags 2 boterhammen

Nadere informatie

Afzender: Jesse van der Velde. Datum: 27 december 2011. Onderwerp: Verlies de kerstkilo s op de enige juiste manier met de tips uit mijn dag overzicht

Afzender: Jesse van der Velde. Datum: 27 december 2011. Onderwerp: Verlies de kerstkilo s op de enige juiste manier met de tips uit mijn dag overzicht Afzender: Jesse van der Velde Datum: 27 december 2011 Onderwerp: Verlies de kerstkilo s op de enige juiste manier met de tips uit mijn dag overzicht Beste vriend(in), Nu de kerstdagen voorbij zijn wil

Nadere informatie

10x SEXY &ZEN ONTDEK DE BETERE VERSIE VAN JEZELF. de nieuwste sportmode. Op je 30ste op ballet? Doen! Nu. Even. Niet. MINDER TRAINEN MEER RESULTAAT

10x SEXY &ZEN ONTDEK DE BETERE VERSIE VAN JEZELF. de nieuwste sportmode. Op je 30ste op ballet? Doen! Nu. Even. Niet. MINDER TRAINEN MEER RESULTAAT WOMEN S HEALTH SEXY & ZEN SEPTEMBER/OKTOBER 2014 GEZOND ZEEWAAR Fileer, gril & profiteer VAN VERSE VIS UIT EIGEN KEUKEN JE BENT NOOIT TE OUD OM TE LEREN Op je 30ste op ballet? Doen! 2e jaargang nr. 4 oktober

Nadere informatie

De bij die niet kon vliegen

De bij die niet kon vliegen De bij die niet kon vliegen De kleine bij zat in het gras en keek treurig om zich heen. Daar vlogen alle andere bijen af en aan. Hun kleine pootjes vol met stuifmeel, de mond vol met de nectar van de mooie

Nadere informatie

Sport en Voeding. Sneller je sportdoelen bereiken Voor Krachtsporters, Duursporters en Afvallers

Sport en Voeding. Sneller je sportdoelen bereiken Voor Krachtsporters, Duursporters en Afvallers Sport en Voeding Sneller je sportdoelen bereiken Voor Krachtsporters, Duursporters en Afvallers Voorwoord Bedankt voor je interesse in in2health.nl. Op in2health.nl vind je onpartijdig gezondheidsadvies

Nadere informatie

Verlies centimeters, verbrand calorieën en verbeter uw houding.

Verlies centimeters, verbrand calorieën en verbeter uw houding. GEBRUIKSAANWIJZING Verlies centimeters, verbrand calorieën en verbeter uw houding. is een moderne schoen, die wetenschappelijk werd ontwikkeld om u te helpen uw gehele lichaam te vormen en strakker te

Nadere informatie

body, mind & inspiration codex 1: cardiomix De bmi community begint waar de personal trainer stopt

body, mind & inspiration codex 1: cardiomix De bmi community begint waar de personal trainer stopt : cardiomix De bmi community begint waar de personal trainer stopt Inhoud In deze eerste codex van bmi komen vier onderwerpen aan bod: 1. Cardio 2. Krachtsport 3. Motivatie 4. Voeding Cardio In het cardiogedeelte

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken EENVOUDIG EN GEZOND AFSLANKENN www.bcminfo.be Diëten met maaltijdvervangers Eenvoudig, snel en gezond afslanken KOM MEER TE WETEN OVER MAALTIJD- VERVANGERS

Nadere informatie

Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals

Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals Clean Meals 21 DAGEn CHALLENGE 3 WEKEN SUPER GEZOND ETEN, GEEN HONGER EN TOCH VET VERBRANDEN. Tijdens deze challenge eet je volgens een vast, uitgebalanceerd schema en combineer je Clean Meals met andere

Nadere informatie