Gainchaser Athletics

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gainchaser Athletics"

Transcriptie

1 Gainchaser Athletics Trainingsschema s voor snellere spiergroei E-Book

2 Waarom Gainchaser Athletics? Gainchaser Athletics is gemaakt voor mensen met een doel in het leven. Mensen die er alles voor over hebben om hun doelen te behalen. Het merk staat voor mensen die iedere dag hard werken en anderen inspireren met hun prestaties. Of dit met fitness, business of iets compleet anders te maken heeft maakt niet uit, als mensen maar geïnspireerd worden om zelf tot actie te komen en hun dromen waar te maken. Wat is Gainchaser Athletics? Wij willen deze boodschap verspreiden door middel van hoge kwaliteit en toch betaalbare fitness kleding. Als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust een kijkje in onze webshop: Wij vinden het erg belangrijk om waarde te bieden aan onze doelgroep. Om deze reden hebben wij op basis van wetenschap een E-Book samengesteld met daarin drie verschillende trainschema s gebaseerd op bewezen principes. Gratis trainingsschema In onze vorige blogpost gaven we je de 7 ultieme tips voor snellere spiergroei. We lieten je weten dat het van groot belang is dat je een goed doordacht trainingsschema gebruikt. Om deze reden hebben wij speciaal voor jou een trainingsschema opgesteld die je gaat helpen met het behalen van jouw doelstellingen. Omdat we niet weten hoe vaak je van plan bent om te gaan trainen hebben we verschillende schema s gemaakt. Train je 3 keer in de week gebruik je het Full Body schema, train je 4 keer in de week dan gebruik je het Upper/Lower schema en train je 6 keer in de week dan is het Legs/Push/Pull schema iets voor jou. Tip: heb je de onze blogpost nog niet gelezen dan raad ik het aan om dit toch nog even te doen. Deze is terug te vinden op de laatste pagina van dit E-Book. Zie volgende bladzijden voor verdere uitleg en de trainingsschema s.

3 De samenstelling van een succesvol trainingsschema Inmiddels weet je dat je als natuurlijke lifter je spieren vaker dan een keer moet aanspreken voor optimaal resultaat. Dit principe is om deze reden terug te vinden in alle drie de schema s. Daarnaast zijn de eerste dagen van alle schema s gebaseerd op Kracht. Op deze dagen zal je meer gewicht liften, maar minder herhalingen uitvoeren. Het tweede deel van de schema s bestaan uit de zogenaamde Hypertrofie dagen. Op deze dagen gebruik je minder gewicht en worden er meer herhalingen uitgevoerd. Progressive Overload Heel simpel gezegd betekent dit dat je iedere week meer stress op je spieren moet zetten. Onthoud deze tip goed, want dit is waarschijnlijk de meest belangrijke en onderschatte manier van trainen. Het is belangrijk dat je iedere week bijhoudt hoeveel gewicht en herhalingen je hebt gedaan bij iedere oefening. Dit kun je bijvoorbeeld bijhouden in de notities van je telefoon. Je wilt ervoor zorgen dat je iedere week zwaarder gaat in gewicht of meer herhalingen doet dan die week daarvoor. Op deze manier zet je iedere week meer stress op je spieren waardoor je spieren iedere keer een trigger krijgen om te groeien. Dit noemen we Progressive Overload. Deloading Naast het consistent uitvoeren van een goed doordacht trainingsschema is het belangrijk on van tijd tot tijd je spieren en je centrale zenuwstelsel rust te geven. Dit noemen we ook wel deloading. Het is een korte onderbreking van je krachttrain routine om je lichaam een periode van rust te geven. Wanneer? Het is aan te raden om na iedere workout routine (6 tot 10) weken een deload week in te lassen. Het is verleidelijk om gewoon door te gaan met trainen en deze rustperiode over te slaan. Echter geeft dit op de lange termijn niet het beste resultaat. Wees dus verstandig en maak gebruik van dit principe na iedere routine. Hoe? Je hebt drie mogelijkheden hoe je een deload week kan toepassen. Zie hieronder: 1. Een week helemaal niet trainen. 2. Een week geen krachttraining, maar wel cardio. 3. Een week trainen op 60% van het gewicht wat je normaal gesproken lift. Voorbeeld: Normaal gesproken: bankdrukken, 80kg, 3 sets, 12 herhalingen Deload week: bankdrukken, 50kg, 3 sets, 12 herhalingen Na deze intro wordt het tijd om je te introduceren aan de schema s waar we het de hele tijd over hebben. Zie alle drie de schema s hieronder. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@gainchaserahtletics.com. We streven ernaar om je binnen 48 uur te voorzien van een antwoord. Succes Wij wensen je heel veel succes met het toepassen van deze principes en daarmee het behalen van al je persoonlijke doelstellingen.

4 1. Full Body Routine Wanneer je drie keer in de week wilt gaan trainen is het verstandig om een Full Body schema aan te houden zoals hieronder weergegeven. Een aantal dingen waar je rekening mee moet houden: - Train NOOIT twee dagen achter elkaar. - Zorg dat je bij de workout A langer rust neemt tussen setjes. (3 tot 5 minuten) en bij workout B en C ongeveer 1,5 tot 2 minuten. - Houdt iedere training bij hoeveel gewicht en hoeveel herhalingen (reps) je hebt gedaan en probeer jezelf iedere week te overtreffen. Of dit nu in gewicht of herhalingen is dat maakt niet uit. Zolang je maar iedere week meer van je spieren vraagt. - Als je niet weet hoe je een oefening moet uitvoeren bekijk dan een instructievideo op YouTube. Er zijn er honderden van te vinden. Het is belangrijk dat je een oefening op de juiste manier uitvoert om blessures te voorkomen.

5 2. Upper/Lower Routine Wanneer je vier keer in de week wilt gaan trainen is het verstandig om een Upper/Lower schema aan te houden zoals hieronder weergegeven. Een aantal dingen waar je rekening mee moet houden: - Het is verstandig om op dag 3 een rustdag te nemen. - Houd iedere training bij hoeveel gewicht en hoeveel herhalingen (reps) je hebt gedaan en probeer jezelf iedere week te overtreffen. (Progressive Overload) - Als je niet weet hoe je een oefening moet uitvoeren bekijk dan een instructievideo op YouTube. Er zijn er honderden van te vinden. Het is belangrijk dat je een oefening op de juiste manier uitvoert om blessures te voorkomen.

6 3. Legs/Push/Pull Routine Wanneer je zes keer in de week wilt gaan trainen is het verstandig om een Legs/Push/Pull schema aan te houden zoals hieronder weergegeven. Een aantal dingen waar je rekening mee moet houden: - Houdt iedere training bij hoeveel gewicht en hoeveel herhalingen (reps) je hebt gedaan en probeer jezelf iedere week te overtreffen. (Progressive Overload) - Als je niet weet hoe je een oefening moet uitvoeren bekijk dan een instructievideo op YouTube. Er zijn er honderden van te vinden. Het is belangrijk dat je een oefening op de juiste manier uitvoert om blessures te voorkomen. - Rust tussen setjes op krachtdagen (A) 3 tot 5 minuten en op hypertrofie (B) dagen 1.5 tot 2 minuten.

7 7 Tips voor beter resultaat in de gym. Er wordt enorm veel informatie verspreid op het internet en in magazines wat jou als natuurlijke bodybuilder niet verder gaat helpen. Deze informatie zorgt ervoor dat je uren in de week aan het trainen bent en de resultaten minimaal zijn. Dit komt omdat deze magazines en artikelen je niet vertellen dat er vaak steroïden in het spel zijn. Wanneer iemand steroïden gebruikt gelden er heel andere principes dan wanneer je een natuurlijke lifter bent. In deze blogpost geven wij je 7 tips die jou, als natuurlijke bodybuilder, zullen helpen bij het behalen van betere resultaten. 1. Activeer eiwitsynthese als natuurlijke lifter Eiwitsynthese is de belangrijkste reden waarom jij als natuurlijke lifter anders moet trainen dan een steroïde gebruiker. Eiwitsynthese is het proces waarbij nieuwe eiwitten worden aangemaakt, ofwel: spiergroei. Het proces wordt geactiveerd in een bepaalde spier nadat jij deze hebt getraind en er dus stress op hebt gezet. Het is bewezen dat eiwitsynthese 36 tot 48 uur actief blijft na je training. (Op dit moment zijn je spieren ook weer volledig hersteld.) Na twee dagen wordt de eiwitsynthese weer teruggebracht naar de basis. Wanneer je steroïde zou gebruiken zou dit proces de hele week door blijven gaan. Wat kunnen wij hieruit concluderen? Dit leggen we uit in onze volgende tip. 2. Iedere spiergroep meerdere keren per week aanspreken (frequentie). Voor een natuurlijke lifter is het effectiever wanneer je iedere spiergroep vaker dan een keer per week aanspreekt met een lager volume per training. Deze manier van trainen zorgt voor een langere aanwezigheid van eiwitsynthese op weekbasis waardoor je spieren sneller zullen groeien. Het is heel verleidelijk om 6 oefeningen achter elkaar te doen en heel je borst uit elkaar te trekken. Dit komt door die heerlijke pomp die je ervan krijgt. Echter is het bewezen dat dit absoluut niet het beste resultaat geeft. Kortom: train iedere spiergroep minimaal twee keer per week. Dit kun je toepassen door verschillende workout splits, zoals: Full Body routine, Upper/Lower routine, Push/Pull routine, Legs/Push/Pull routine of een combinatie hiervan. 3. Train zwaar! Zware gewichten zijn enorm belangrijk voor spiergroei. Dit wordt door veel mensen onderschat. Er wordt vaak gedacht dat het effectief is om alleen maar tussen de 8 en 12 herhalingen te trainen, omdat studies erop wijzen dat dit voor de meeste spiergroei zorgt. Echter is het bewezen dat de combinatie tussen zwaar trainen en hypertrofie (8 tot 12 herhalingen) het meest effectief is. Het is daarom verstandig om iedere spiergroep 1 keer in de week zwaar te trainen met weinig herhalingen (3 tot 5) en 1 keer met wat lichter gewicht en meerdere herhalingen (8 tot 12). Wanneer je op deze manier traint merk je dat je sterker wordt in de gym wat indirect zorgt voor spiergroei.

8 4. Maak gebruik van Progressive Overload. Heel simpel gezegd betekent dit dat je iedere week meer stress op je spieren moet zetten. Onthoud deze tip goed, want dit is waarschijnlijk de meest belangrijke en onderschatte manier van trainen. Wanneer je resultaten wilt zien in de gym zal je meer moeten doen dan willekeurige oefeningen achter elkaar uitvoeren zonder ook maar een strategie te hebben. Het is van groot belang dat je precies weet welke oefeningen je gaat uitvoeren voordat je de gym binnenstapt. Dit betekent dat je een trainingsschema moet gaan aanhouden. Voor een periode van 8 tot 12 weken voer je iedere week dezelfde oefeningen uit. Het is belangrijk dat je iedere week bijhoudt hoeveel gewicht en herhalingen je hebt gedaan bij iedere oefening. Dit kun je bijvoorbeeld bijhouden in de notities van je telefoon. Je wilt ervoor zorgen dat je iedere week zwaarder gaat in gewicht of meer herhalingen doet dan die week daarvoor. Op deze manier zet je week op week meer stress op je spieren waardoor je spieren iedere keer een trigger krijgen om te groeien. Dit noemen we Progressive Overload. 5. Gebruik ALTIJD een goed trainingsschema. Zorg dat je een goed doordacht trainingsschema aanhoudt die bovenstaande principes bevat. Wanneer je dit voor een periode van 8 tot 12 volhoud zal je merken dat dit DE manier is om je resultaten te behalen. 6. Eet meer dan je verbrand. Bij bodybuilding heb je een keuze uit drie mogelijkheden: bulken, droogtrainen of behouden. Wanneer je spieren wil aanmaken moet je ervoor zorgen dat je meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrand. Dit noemen we ook wel bulken. Er zijn op het internet verschillende calculators die jou kunnen helpen om je caloriebehoefte te bepalen. Klik op deze link voor zo n calculator. Wanneer je dit hebt vastgesteld wil je ervoor zorgen dat je hier 200 tot 300 calorieën boven gaat zitten. Zo krijgt je lichaam meer energie binnen dan dat het verbrand waardoor het de mogelijkheid heeft om spieren te kweken. Houd er wel rekening mee dat je voedsel moet komen van de zogenaamde 'clean foods'. Ze noemen dit ook wel complex voedsel. Denk hierbij aan rijst, havermout, kip, etc. Probeer zoveel mogelijk 'cheat foods' te vermijden zoals fastfood, chips, zoetigheid, etc. Daarnaast is het belangrijk om een bepaalde macro verhouding aan te houden. Er bestaan 3 macro's, namelijk: koolhydraten, eiwitten en vetten. Een goede verhouding tijdens een bulk is: Koolhydraten: 55%, Eiwitten: 25% en Vetten: 20%. Extra tip: gebruik apps als MyFitnessPal om je calorieën bij te houden zodat je precies weet wat je binnenkrijgt op een dag. 7. Consistentie Last but not least. Dit is waarschijnlijk de allerbelangrijkste tip die wij je mee kunnen geven, consistentie. Zorg ervoor dat je een bepaald ritme aan blijft houden. Wanneer je resultaat wil zien moet je voor een lange tijd iedere week trainen en op je voedsel inname letten. Denk eraan: fitness is geen sprint, maar een marathon. Wij hopen dat je iets hebt gehad aan bovenstaande informatie. Ga ermee aan de slag en wij beloven je dat je resultaten gaat zien. Succes!

Gym-life Trainingsschema s

Gym-life Trainingsschema s Gym-life Trainingsschema s 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Uitleg begrippen... 4 Type schema s... 4 Termen... 4 3 daags schema... 5 Dag 1: Full body... 5 Dag 2: Full body... 6 Dag 3 : Full body... 6 4 daags

Nadere informatie

3 dagen splitschema. Fit.nl

3 dagen splitschema. Fit.nl 3 dagen splitschema Dit drie dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die drie keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen 3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

4 dagen splitschema. Fit.nl

4 dagen splitschema. Fit.nl 4 dagen splitschema Dit vier dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die vier keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

TRAININGS- HANDLEIDING

TRAININGS- HANDLEIDING 1 TRAININGS- HANDLEIDING 2 Frank den Blanken PT methode Fitness Intentie Techniek Deze methode is door Frank den Blanken ontwikkeld om betere / snellere resultaten te krijgen. Het is zo effectief doordat

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de

Nadere informatie

FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE. Dag 2: De meest effectieve manier van sporten

FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE. Dag 2: De meest effectieve manier van sporten FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE Dag 2: De meest effectieve manier van sporten DOOR THOMAS DE VRIES DITKEERWEL Krachttraining 101: Er zijn echt 100 verschillende sporten die je kunt doen. En veel sporten zorgen

Nadere informatie

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng TRAININGTIPS Van onze personal trainer Jill de Vreng Hoeveel trainingen per week? Verschillende spiergroepen Het is belangrijk om minimaal 2 workouts per week in te plannen, zodat je ook echt resultaat

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden.

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. Vet-killer 320 Workout Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de Vet-Killer 320 Workout. Dit is de

Nadere informatie

Copyright 2015 Clean Nutrition Alle rechten voorbehouden

Copyright 2015 Clean Nutrition Alle rechten voorbehouden 1 Inhoudsopgave Begrippen... 3 - Oefeningen:... 3 - Sets:... 3 - Herhalingen.... 3 - Resultaat... 3 - Fullbody.... 3 - Split... 3 3 daags trainingsschema... 4 4 daags trainingsschema... 7 5 daags trainingsschema...

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden.

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. Vet-killer 320 Workout Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de Vet-killer 320 Workout. Deze training,

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

Copyright 2016 Fitness Meiden, all rights reserved

Copyright 2016 Fitness Meiden, all rights reserved 1 Training.... 3 Shapen... 3 Tips voor het trainen... 4 Begrippenlijst... 6 Beginner... 7 FM Bikiniproof 2 daags trainingsschema... 8 FM Bikiniproof 3 daags trainingsschema... 11 FM Bikiniproof 4 daags

Nadere informatie

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel

3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel 3 Super Oefeningen Voor Je Schoudergordel Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl SLIM VET VERLIEZEN DOE JE ZO! 1.0 Door: Eiwitrijkerecepten.nl Inleiding De meeste mensen die willen afvallen houden het meestal niet lang vol. Gewicht verliezen gaat gemakkelijker als je gemotiveerd bent

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

M A X I M A L E K R A C H T E N S P I E R G R O E I I N T W E E M A A N D E N M E T D E Z E B E G I N N E R S S C H E M A ' S

M A X I M A L E K R A C H T E N S P I E R G R O E I I N T W E E M A A N D E N M E T D E Z E B E G I N N E R S S C H E M A ' S JORELLAFIT M A X I M A L E K R A C H T E N S P I E R G R O E I I N T W E E M A A N D E N M E T D E Z E B E G I N N E R S S C H E M A ' S V O O R M A N N E N & V R O U W E N FULL-BODY Beginner trainingsprogramma

Nadere informatie

Heb jij al een persoonlijk Vakantiefitt plan? Zo niet, vraag ernaar aan de balie of bij een van onze trainers!

Heb jij al een persoonlijk Vakantiefitt plan? Zo niet, vraag ernaar aan de balie of bij een van onze trainers! Tip 15: Verbrand calorieën met koud water Koud water na je workout smaakt niet alleen goed, het spreidt zich sneller uit door je lichaam én het koelt je af aan de binnenkant. Daarnaast verbrand je er calorieën

Nadere informatie

3 DAGEN SPLIT SCHEMA

3 DAGEN SPLIT SCHEMA 3 DAGEN SPLIT SCHEMA KRACHTTRAINING BEGINNER / HALF GEVORDERD Dit drie dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die drie keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is

Nadere informatie

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN - HOMEPAGE HEALTH FIRST CLUB HTTP://WWW.HEALTHFIRST.NL/ EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool in Eindhoven met een relaxte sfeer en personal training? Ga

Nadere informatie

Hartelijk dank voor je interesse in het Pullbands.nl E-Book.

Hartelijk dank voor je interesse in het Pullbands.nl E-Book. Inhoudsopgave Inleiding... 3 Oefening 1: Chest press... 4 Oefening 2: Buikspieren en rug... 5 Oefening 3: Squat en sholderpress... 6 Oefening 4: Donkey kicks... 7 Oefening 5: Schuine en rechte buikspieren...

Nadere informatie

p. 1 Voorblad 3 dagen fullbody schema Transformatie van mij op achtergrond Donker doorzichtig vlak met titel Logo

p. 1 Voorblad 3 dagen fullbody schema Transformatie van mij op achtergrond Donker doorzichtig vlak met titel Logo p. 1 Voorblad 3 dagen fullbody schema Transformatie van mij op achtergrond Donker doorzichtig vlak met titel Logo Kader (fp blauw) Tijdsduur training 50 min Tijdsduur schema 12 weken Aantal keer per week

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

4 dagen splitschema. Fitness-tips.nl

4 dagen splitschema. Fitness-tips.nl 4 dagen splitschema Dit vier dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die vier keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje!

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! 2019 Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! Gezond Aankomen: De 10 Beste Tips Op Een Rijtje Een vraag die ik wel regelmatig krijg is hoe kan ik succesvol aankomen. Als je de media bekijkt valt

Nadere informatie

3 dagen splitschema. Fitness-tips.nl

3 dagen splitschema. Fitness-tips.nl 3 dagen splitschema Dit drie dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die drie keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

4 DAGEN SPLIT SCHEMA

4 DAGEN SPLIT SCHEMA 4 DAGEN SPLIT SCHEMA KRACHTTRAINING HALF GEVORDERD / GEVORDERD Dit vier dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die vier keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is

Nadere informatie

TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW

TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW EEN LANGE WEG Ik moet eerlijk bekennen dat het nog best een lange weg was om een trainingsschema te ontwikkelen, waarmee ik zowel vet kon verliezen als spiermassa

Nadere informatie

4 dagen splitschema. Fitness-tips.nl

4 dagen splitschema. Fitness-tips.nl 4 dagen splitschema Dit vier dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die vier keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

p. 1 Voorblad 3 dagen fullbody schema Transformatie van mij op achtergrond Donker doorzichtig vlak met titel Logo

p. 1 Voorblad 3 dagen fullbody schema Transformatie van mij op achtergrond Donker doorzichtig vlak met titel Logo p. 1 Voorblad 3 dagen fullbody schema Transformatie van mij op achtergrond Donker doorzichtig vlak met titel Logo Kader (fp blauw) Tijdsduur training 50 min Tijdsduur schema 12 weken Aantal keer per week

Nadere informatie

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis.

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. Zonder twijfel is een gebrek aan de juiste kennis de voornaamste reden waarom mensen moeite

Nadere informatie

INLEIDING 8. Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12

INLEIDING 8. Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12 INHOUD INLEIDING 8 Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12 Waarom heb ik dit boek geschreven? 13 1 BASISPRINCIPES VAN DIËTEN 16 2

Nadere informatie

Afslank Programma voor Dames

Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor dames 1 Afslank Programma voor dames 2 Afslank Programma voor dames 3 Afslank Programma voor dames 4 Afslank Programma voor dames 5 Afslank Programma

Nadere informatie

Handleiding Back2thegym App

Handleiding Back2thegym App Handleiding Back2thegym App Welkom bij ons nieuwe portaal! Via een e-mail heb je van ons een activatielink gekregen om jouw eigen Back2thegym account aan te maken. Als je een account hebt aangemaakt kun

Nadere informatie

TRAINENMETEENDOEL.NL KRACHTTRAINING VOOR WIELRENNERS

TRAINENMETEENDOEL.NL KRACHTTRAINING VOOR WIELRENNERS TRAINENMETEENDOEL.NL KRACHTTRAINING VOOR WIELRENNERS Beste Wielerfanaat, Ik mijn fanatisme in sport heb ik me nooit beperkt tot 1 sport. Het nadeel daarvan is dat ik hooguit een vierde of vijfde plek scoorde

Nadere informatie

Een sixpack trainen? Een sixpack, een blokjesbuik, een wasbordje Wat moet je er voor doen? In deze e-paper proberen we je hierbij te helpen.

Een sixpack trainen? Een sixpack, een blokjesbuik, een wasbordje Wat moet je er voor doen? In deze e-paper proberen we je hierbij te helpen. Een sixpack trainen? Een sixpack, een blokjesbuik, een wasbordje Wat moet je er voor doen? In deze e-paper proberen we je hierbij te helpen. Identigo.nl 2016 Getting ready for summer! Een sixpack, een

Nadere informatie

Copyright@Maikel Korbmacher

Copyright@Maikel Korbmacher Versie 1.0 Dit is versie 1.0. Ga naar www.gezondheidentraining.com om de nieuwste versie te downloaden. Let op: sta je reeds op onze mailing list dan ben je automatisch in het bezit van de meest recente

Nadere informatie

Wekelijkse Work Out!

Wekelijkse Work Out! Wekelijkse Work Out! Maandag - Conditie Wandeling Dinsdag - Driehoek Push Up Woensdag - Squat Donderdag - De Curl - Up Vrijdag - Boksen Zaterdag - Dips Zondag -Conditie Jumps INTRO Deze work out oefeningen

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

VRIJDAG / Trainingsdag 3: full body: nadruk benen/schouders

VRIJDAG / Trainingsdag 3: full body: nadruk benen/schouders COMPLEX MUSCLES Fase (Week -) In de eerste vier weken van dit fitness schema ligt de nadruk op het opbouwen van kracht. Het is een zwaar schema, dat vereist dat je naast het trainen voldoende tijd hebt

Nadere informatie

Full Body Workout. 4 Dagen FREEMINDS full body workout

Full Body Workout. 4 Dagen FREEMINDS full body workout Het Freeminds Fitness Programma Welkom bij Freeminds Fitness! Hier is een geheimpje, extreme diëten en urenlang cardio werkt nooit. Toch zien we steeds meer mensen die zich laten verhongeren op een strikt

Nadere informatie

WAT VIND JE IN DEZE GUIDE?

WAT VIND JE IN DEZE GUIDE? WAT VIND JE IN DEZE GUIDE? HOE & WAT JE MOET ETEN 1 HOE JE MOET TRAINEN HOE JE JE MOET GEDRAGEN ALS JE NIET AAN HET ETEN OF TRAINEN BENT Gefeliciteerd! Je hebt de Jorella's quickstart transformatie guide

Nadere informatie

WandelTrainersDag 8 april Ronde 3 Nr. Titel workshop Naam presentator

WandelTrainersDag 8 april Ronde 3 Nr. Titel workshop Naam presentator WandelTrainersDag 8 april Ronde 3 Nr. Titel workshop Naam presentator Waarom deze workshop? Tijdens de introductie heb ik het over mijn eigen sport gehad genaamd calisthenics (meer info op youtube). Deze

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Top Tips voor. Bart Coumans. EFAA Fitness- & Personal Training Congres 15 februari 2009, Noordwijkerhout

Top Tips voor. Bart Coumans. EFAA Fitness- & Personal Training Congres 15 februari 2009, Noordwijkerhout Top Tips voor Krachttraining op Scherp Bart Coumans EFAA Fitness- & Personal Training Congres 15 februari 2009, Noordwijkerhout Programma Eigen Kracht 10.00 uur De Kracht van Eiwit Hans Wassink 11.15 uur

Nadere informatie

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 Hartelijk bedankt Hartelijk bedankt voor de aankoop van mijn e-book SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen om je conditie

Nadere informatie

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk Is dit fitness schema geschikt voor jou? Om er zeker van te zijn dat dit een juist fitness schema voor jou is, vragen we je de BMI meter in te vullen. Deze vind je op de homepage van www.lijflijn.nl. De

Nadere informatie

Hoe kunt u ons bereiken?

Hoe kunt u ons bereiken? Beste trainers, leiders en sporters, De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is waarschijnlijk al geschreven en de eerste trainingen gaan weer van start. Het sportseizoen begint weer! Heb je gedacht aan

Nadere informatie

De opzet van het boek 9 De trainingsblokken 10 Complete schema s 11 Een rondleiding door het boek 11

De opzet van het boek 9 De trainingsblokken 10 Complete schema s 11 Een rondleiding door het boek 11 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding 9 De opzet van het boek 9 De trainingsblokken 10 Complete schema s 11 Een rondleiding door het boek 11 2 3 4 5 Doelen stellen 15 Waarom wil ik hardlopen? 16 Wat wil ik bereiken?

Nadere informatie

Waarom de meeste hardlopers klachten krijgen!

Waarom de meeste hardlopers klachten krijgen! Waarom de meeste hardlopers klachten krijgen! Waarom de meeste hardlopers klachten krijgen! In nederland hebben hebben we ongeveer 1,2 miljoen mensen die hardlopen. Hiervan komen er ongeveer 720.000 per

Nadere informatie

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile 1 Rapid Fatloss Workouts gratis introductie workout Introductie: Hoe voer ik deze trainingsschema s uit? Dankjewel voor het downloaden

Nadere informatie

Wij hebben er voor gekozen om oefeningen te gebruiken die we ook tijdens de les uitvoeren. Zo kan je snel aan de slag.

Wij hebben er voor gekozen om oefeningen te gebruiken die we ook tijdens de les uitvoeren. Zo kan je snel aan de slag. 2 Hey! Goed dat je dit ebook hebt gedownload! Je kan zo nog meer resultaat boeken. Wij hebben namelijk drie korte workouts bedacht die je altijd en overal kan uitvoeren. Één workout duurt zo n 30 minuten.

Nadere informatie

BOOST JOUW BUSINESS MET PINTEREST CHECKLIST

BOOST JOUW BUSINESS MET PINTEREST CHECKLIST BOOST JOUW BUSINESS MET PINTEREST CHECKLIST Copyright PinCreative 2019. Auteur: Arlette Dijkstra Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie die u in deze Pinterest

Nadere informatie

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag E-BOOK Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE Krachtschema Voor 1 dag Hi, super leuk dat je mijn E-book hebt aangevraagd! Wil jij graag fitter en sterker worden? Met dit krachtschema voor 1 dag help

Nadere informatie

De ultieme workout voor het bovenlichaam, vergezeld van een voedingsgids.

De ultieme workout voor het bovenlichaam, vergezeld van een voedingsgids. GEBRUIKSAANWIJZING IRON GYM De ultieme workout voor het bovenlichaam, vergezeld van een voedingsgids. Belangrijk: Raadpleeg uw huisarts voordat u met dit of enig ander trainingsprogramma begint. Waarschuwing:

Nadere informatie

TRAINENMETEENDOEL.NL KRACHTTRAINING VOOR WIELRENNERS 2

TRAINENMETEENDOEL.NL KRACHTTRAINING VOOR WIELRENNERS 2 TRAINENMETEENDOEL.NL KRACHTTRAINING VOOR WIELRENNERS 2 Beste Wielerfanaat, Ik mijn fanatisme in sport heb ik me nooit beperkt tot 1 sport. Het nadeel daarvan is dat ik hooguit een vierde of vijfde plek

Nadere informatie

Wil je nog meer lezen over de hartslag? Dan verwijzen we je naar:

Wil je nog meer lezen over de hartslag? Dan verwijzen we je naar: Hartslag Onze hartslag, of ook wel polsslag genoemd, is één van de bruikbare indicaties voor diverse aspecten van onze gezondheid. Het is dan ook zeker interessant om iets meer te weten over onze rusthartslag

Nadere informatie

Trainingsvormen. Opbouw

Trainingsvormen. Opbouw Run2Day http://www.run2day.nl/hardloopschema-marathon Met dit schema train je voor je eerste marathon. Als je lange afstanden loopt is het extra belangrijk dat je goed eet en drinkt. Een gezond en gevarieerd

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

BUIKVET WORKSHOP LES 2

BUIKVET WORKSHOP LES 2 BUIKVET WORKSHOP LES 2 De beste eet momenten voor een slanke buik Welkom bij de tweede les van de buikvet workshop. Of je nu een vrouw bent die in de overgang zit, of net bevallen bent van je eerste kindje,

Nadere informatie

GRATIS BIJLAGE MASTERCLASS MATHIJS BOS & HET VASEF TEAM. VASEF www.vasef.nl

GRATIS BIJLAGE MASTERCLASS MATHIJS BOS & HET VASEF TEAM. VASEF www.vasef.nl 2016 GRATIS BIJLAGE MASTERCLASS MATHIJS BOS & HET VASEF TEAM VASEF www.vasef.nl Van harte welkom bij de gratis online Masterclass Maximale Energie. Mijn naam is Mathijs Bos en ik sta te springen om samen

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Vetverbranding en afvallen wat is de beste training, Tabata, kracht of cardiotraining? Wat is de beste en snelste manier om af te vallen? Is dat door kracht of door cardiotraining of een combinatie van

Nadere informatie

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training!

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training! Optimaal herstellen NA JE TRAINING Met deze -daagse challenge haal je alles uit je training! Je bent net klaar met sporten en je voelt je geweldig! Niet vergeten: het geheim van een goede workout zit hem

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Super Gezondheid Masterclass Module 2: Week 9. OptimaleGezondheid.com. Verantwoord aankomen & op gewicht blijven

Super Gezondheid Masterclass Module 2: Week 9. OptimaleGezondheid.com. Verantwoord aankomen & op gewicht blijven Super Gezondheid Masterclass Module 2: Week 9 OptimaleGezondheid.com Verantwoord aankomen & op gewicht blijven Dislaimer Dit is geen medisch advies en zal ook niet zo moeten worden opgevat. Ik deel alleen

Nadere informatie

De 6 belangrijkste redenen waarom jij niet afvalt én de oplossingen

De 6 belangrijkste redenen waarom jij niet afvalt én de oplossingen De 6 belangrijkste redenen waarom jij niet afvalt én de oplossingen Met deze tips lukt het je wel om je ideale gewicht te behalen en te behouden Er is niets zo vervelend om ergens heel erg je best voor

Nadere informatie

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk

Alles weten over Bewegen en Afvallen Bekijk Is dit fitness schema geschikt voor jou? Om er zeker van te zijn dat dit een juist fitness schema voor jou is, vragen we je de BMI meter in te vullen.deze vind je op de homepage van www.lijflijn.nl. De

Nadere informatie

WARM UP SCHEMA; Inclusief self myofascial release/foam roller routine en aanvullende informatie over de foam roller. PT-NIJMEGEN

WARM UP SCHEMA; Inclusief self myofascial release/foam roller routine en aanvullende informatie over de foam roller. PT-NIJMEGEN WARM UP SCHEMA; Inclusief self myofascial release/foam roller routine en aanvullende informatie over de foam roller. PT-NIJMEGEN Wat je moet weten; Een warming up is van cruciaal belang om optimaal te

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

ONLINE COACHING GUIDE

ONLINE COACHING GUIDE ONLINE COACHING GUIDE ONLINE COACHING ALL IN Gefeliciteerd met jouw keuze voor online coaching bij Diamond Training. Waar wij veel van jou zullen verlangen en waar jij veel van ons mag verwachten. Je hebt

Nadere informatie

Niels van Loon [Email address]

Niels van Loon [Email address] Niels van Loon [Email address] Bedankt voor je interesse in mijn website en welkom bij de gezondheidscheck. Hieronder volgen enkele vragen, na het beantwoorden ervan geef ik je een advies op basis van

Nadere informatie

COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR

COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR Thuis Fitness Inhoud: VOORWOORD WARMING UP ( doe dit voor elke training) OEFENINGEN KLAAR COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR 7 DAAGSE WORK OUT SCHEMA ( aantekening voor Stefan: dit

Nadere informatie

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret.

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret. 1 Powervoeding Versie 1.3 Inleiding Hoofdstuk 1: Calorieën Hoofdstuk 2: Macronutriënten Hoofdstuk 3: Fatsecret Hoofdstuk 4: Voedingsmiddelen Afsluiting Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina

Nadere informatie

30 dagen een commitment met jezelf aangaan!

30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 1. Training 2. Voeding 3. Rust 1. Training - Grote spieren trainen benen, borst en rug - Cardio training - Dagelijks middelmatig bewegen Grote spieren trainen:

Nadere informatie

Handleiding Mijn Get Healthy

Handleiding Mijn Get Healthy Handleiding Mijn Get Healthy Inhoudsopgave 1. Voorpagina 2. Inhoudsopgave 3. Inleiding 4. Inloggen & Homepage 5. Profielpagina & Accountinstellingen 6. Profielpagina & Accountinstellingen 7. Profielpagina

Nadere informatie

FIT BODY WORKOUT PLAN KANT EN KLAAR

FIT BODY WORKOUT PLAN KANT EN KLAAR FIT BODY WORKOUT PLAN KANT EN KLAAR alles wat jij nodig hebt om nog dit jaar in shape te komen! Door Arny van der Plas GEZONDHEIDS WAARSCHUWING Als gevolg van de fysieke aard van de oefeningen die in het

Nadere informatie

DE BESTE SCORE

DE BESTE SCORE 1 Voorwoord Voordat je straks dit rapport leest met de tactiek die hierin verwerkt is willen we je graag bedanken voor het downloaden van dit rapport. Dit betekent dat jij actie onderneemt en er echt voor

Nadere informatie

1 Inleiding 9 INHOUDSOPGAVE

1 Inleiding 9 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding 9 Voor wie is dit boek? 9 Structuur van het boek 9 Theorie 11 Factoren die het succes op de 10K bepalen 11 Aerobe capaciteit en uithoudingsvermogen 12 Snelheid 17 Efficiëntie

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

lesdag 12 voeding, bewegen & gedrag HLC

lesdag 12 voeding, bewegen & gedrag HLC lesdag 12 Theorie Kracht CondiLe PROGRAMMA Verschillende soorten krachcraining (filmpjes) KrachCraining is geen bodybuilding Hartslag, adem, zuurstof (bij je zelf meten) Aerobe en Anaerobe verbranding

Nadere informatie

NB: Voordat je start met oefeningen/sporten raadpleeg eerst je (huis)arts.

NB: Voordat je start met oefeningen/sporten raadpleeg eerst je (huis)arts. Wellness Guide Lichaamsbeweging Hoe kan lichaamsbeweging je leven verbeteren Voordelen Meer eigenwaarde Betere lichamelijke conditie Meer energie Beter geestelijk uithoudingsvermogen Gelukkiger in het

Nadere informatie

Copyright 2016 Fitness Meiden Alle rechten voorbehouden

Copyright 2016 Fitness Meiden Alle rechten voorbehouden 1 ... 3 Shapen... 3 Tips voor het trainen... 4 Begrippenlijst... 6 Video s... 7 Uitleg oefeningen... 7 sschema s... 15 Snel screenen? Klik op een hoofdstuk hierboven en je zult op de desbetreffende pagina

Nadere informatie

KILLERBODY. Fajah Lourens. Ga met mij de mykillerbodymotivation aan! IN 12 WEKEN SLANK? Slank in 12 weken. Fajah Lourens. Verlies een kilo per week

KILLERBODY. Fajah Lourens. Ga met mij de mykillerbodymotivation aan! IN 12 WEKEN SLANK? Slank in 12 weken. Fajah Lourens. Verlies een kilo per week Fajah Lourens IN 12 WEKEN SLANK? KILLERBODY Ga met mij de mykillerbodymotivation aan! Slank in 12 weken Met dit boek help ik je om haalbare doelen te stellen én te bereiken. Volg mijn 12 weken trainings-

Nadere informatie

Ben jij al fit voor defensie? DJACK LITTEL PERSONAL TRAINER. Testweek

Ben jij al fit voor defensie? DJACK LITTEL PERSONAL TRAINER. Testweek Defensiefit.nl Ben jij al fit voor defensie? DJACK LITTEL PERSONAL TRAINER Testweek TESTWEEK Welkom bij defensiefit! Gaaf dat je meedoet aan de testweek om te ontdekken hoe fit je bent! Het doel is om

Nadere informatie

A U T E U R S R E C H T D I S C L A I M E R

A U T E U R S R E C H T D I S C L A I M E R A U T E U R S R E C H T Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze publicatie mag worden gereproduceerd, verspreid of overgedragen in welke vorm of op welke manier dan ook, met inbegrip van fotokopiëren,

Nadere informatie

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile

Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile Copyright 2016 In Gezondheid BVBA Rapid Fatloss onderdeel van Bioprofile 1 Rapid Fatloss Workouts Introductie: Hoe voer ik deze trainingsschema s uit? Gefeliciteerd met je aankoop van Rapid Fatloss. Dit

Nadere informatie

Weg met Buikvet Plan: 10 simpele stappen voor een platte buik.

Weg met Buikvet Plan: 10 simpele stappen voor een platte buik. Weg met Buikvet Plan: 10 simpele stappen voor een platte buik. De weegschaal misleidt + hoe je het wel moet doen 1 Misschien heb je het wel eens gehoord, maar de weegschaal is niet altijd je beste vriend.

Nadere informatie

MY SHREDDED LIFESTYLE

MY SHREDDED LIFESTYLE MY SHREDDED LIFESTYLE MY SHREDDED LIFESTYLE Merijn Schoeber www.myshreddedlifestyle.com forum. myshreddedlifestyle.com @myshreddedlifestyle /myshreddedlifestyle Deel jouw resultaten via social media met

Nadere informatie

Eiwitten. Het is echter zo geschreven dat je er sowieso baat bij hebt. Ook als je geen toertocht gaat rijden.

Eiwitten. Het is echter zo geschreven dat je er sowieso baat bij hebt. Ook als je geen toertocht gaat rijden. Beste wielerfanaat, Wat goed dat je dit boek openslaat. Het bevat een bak aan informatie die je gaat ondersteunen bij de voorbereiding van je toertocht. Dit boek is speciaal geschreven voor jou als sportieve

Nadere informatie

Gewichtstoename bij behandeling van kanker

Gewichtstoename bij behandeling van kanker Gewichtstoename bij behandeling van kanker Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U bent tijdens uw behandelingen tegen kanker ongewenst in gewicht aangekomen. In deze

Nadere informatie

Het groene recept en type 2 diabetes

Het groene recept en type 2 diabetes Het groene recept en type 2 diabetes Buiten fysiek actief zijn kan helpen om je bloedsuikerspiegel te beheersen en te verbeteren! Deze handleiding beschrijft: Hoeveel buiten activiteit aanbevolen wordt;

Nadere informatie

Anti-Jetlag & Hotel Workout. Strak & Fit, Overal. Door Jesse van der Velde. http://jessevandervelde.com/anti-jetlag-hotel-workout

Anti-Jetlag & Hotel Workout. Strak & Fit, Overal. Door Jesse van der Velde. http://jessevandervelde.com/anti-jetlag-hotel-workout Anti-Jetlag & Hotel Workout Strak & Fit, Overal Door Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com/anti-jetlag-hotel-workout Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF

Nadere informatie