Extra informatie bij het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars 1 e aanvraag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Extra informatie bij het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars 1 e aanvraag"

Transcriptie

1 Extra informatie bij het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars 1 e aanvraag U heeft voor de 1 e keer de WWIK aangevraagd. Voor u ligt het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars. Voordat u start met invullen bepaalt u eerst wat voor type kunstenaar u bent. Lees vervolgens de toelichting onder 1 of 2. U kunt deze informatie ook vinden op 1. U bent een academieverlater: u heeft een erkend diploma behaald aan een HBO kunstvakopleiding en u heeft binnen 12 maanden na afstuderen een WWIK aangevraagd. Lees de extra informatie onder U bent een zij-instromer: u werkt als kunstenaar en/of u bent langer dan 12 maanden geleden afgestudeerd aan een HBO kunstvakopleiding en u heeft niet eerder gebruikgemaakt van de WWIK. Lees de extra informatie onder 2. Retouradres: Stuur het ingevulde en ondertekende formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars samen met de gevraagde bijlagen naar uw contactpersoon bij uw centrumgemeente of binnen 7 dagen naar: Cultuur-Ondernemen, afdeling BMO, postbus 2617, 1000 CP Amsterdam. Veelgestelde vragen Wat is de referteperiode? De referteperiode is de periode van 12 maanden die Cultuur-Ondernemen onderzoekt. Uw centrumgemeente geeft deze periode aan bij de aanvraag voor een onderzoek. Wat is inkomen uit kunstenaarschap in het kader van de WWIK? Dit is inkomen of honorarium uit optredens, verkoop of verhuur kunstwerken, vertoning van films, honorarium, werk in opdracht, auteursgelden, royalty s. Dit inkomen kan in loondienstverband, via verloning of als zelfstandig ondernemer verkregen zijn. Inkomen uit lesgeven of adviseurschap wordt in het kader van de WWIK niet erkend als inkomen uit kunst. Wat zijn directe beroepskosten in het kader van de WWIK? Dit zijn kosten die u maakt voor een specifiek optreden, een specifieke opdracht of een specifiek product en die vermeld zijn op de factuur of in de overeenkomst. Denk aan huur van apparatuur of materialen. Directe beroepskosten spelen alleen bij het zij-instromeronderzoek een rol, in verband met de inkomenseis. NB. Er hoeft niet altijd sprake te zijn van directe beroepskosten. Heeft u nog vragen? Kijk op mail naar info@cultuur-ondernemen.nl of bel met de Kunstenaarslijn: (10 cent per minuut, ma t/m vrij uur).

2 1 U bent een academieverlater U bent academieverlater als u een geldig diploma heeft behaald aan een HBO kunstvakopleiding en binnen 12 maanden na afstuderen de WWIK aanvraagt. Cultuur-Ondernemen onderzoekt in opdracht van uw centrumgemeente of u in aanmerking komt voor een WWIK-uitkering. Wij doen dit op grond van uw diploma, uw afstudeerrichting en vakkenpakket. Kopieën hiervan ontvangen we in de meeste gevallen via uw centrumgemeente. Zo niet, dan vragen wij u hier nog om. Wat moet u doen? U doet bij uw centrumgemeente een aanvraag voor een WWIK uitkering. U maakt kopieën van uw diploma (inclusief documenten met daarop uw afstudeerrichting en vakkenpakket) en stuurt die naar ons toe, of uw centrumgemeente doet dit. Voor academieverlaters is het invullen van het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars niet verplicht, aangezien u op grond van een geldig HBO diploma wordt toegelaten tot de WWIK. Om de beginsituatie van uw beroepspraktijk in kaart te brengen en uw ontwikkelingen als kunstenaar goed te kunnen volgen, verzoekt Cultuur-Ondernemen academieverlaters toch dit formulier in te vullen. In het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars vragen wij naar gegevens over uw beroepspraktijk in de referteperiode: wat was uw productie, waar heeft u zich gepresenteerd, voor welke opdrachtgevers heeft u gewerkt, hoe heeft u zich geprofileerd en hoeveel inkomsten heeft u verworven uit kunstenaarschap. Bij deze extra informatie vindt u tevens als bijlage het formulier Overzicht inkomen uit kunstenaarschap in de referteperiode. Ook hiervoor geldt dat u niet verplicht bent dit in te vullen. Toelating tot de WWIK Op basis van uw diploma, uw afstudeerrichting en vakkenpakket adviseert Cultuur-Ondernemen uw centrumgemeente over uw toelating tot de WWIK. U krijgt een afschrift van dit advies. Uw centrumgemeente neemt uiteindelijk de beslissing over uw WWIK-aanvraag.

3 2 U bent een zij-instromer U bent zij-instromer wanneer u werkt als kunstenaar, of wanneer u langer dan 12 maanden geleden bent afgestudeerd aan een HBO kunstvakopleiding en u niet eerder gebruik heeft gemaakt van de WWIK. Op grond van de door u aangeleverde informatie onderzoekt Cultuur-Ondernemen in opdracht van uw centrumgemeente of u aangemerkt wordt als beroepsmatig werkend kunstenaar. Hiervoor is meer nodig dan alleen een ingevuld beroepsmatigheidsformulier. Wat heeft Cultuur-Ondernemen van u nodig: 1. Ingevuld en ondertekend formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars In het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars vult u de gegevens in over uw beroepspraktijk die betrekking hebben op de referteperiode: uw productie, presentatie, uw opdrachtgevers, uw profilering en uw inkomsten uit kunstenaarschap. 2. Ingevuld en ondertekend formulier Overzicht inkomen uit kunstenaarschap in de referteperiode plus bewijsstukken U vult uw inkomen uit kunstenaarschap van de afgelopen referteperiode in op dit formulier (zie bijlage). U ondertekent dit en stuurt dit samen met de voor u van toepassing zijnde bewijsstukken mee met het beroepsmatigheidsformulier. Relevante bewijsstukken zijn bijvoorbeeld facturen in combinatie met rekeningafschriften, door beide partijen ondertekende contracten en loonstroken. Een exact overzicht van geldige bewijsstukken treft u op de volgende pagina aan. Dit is een aanvulling op de totaalen bij vraag 4 over Inkomen op het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars. 3. Een bijgewerkt CV en een presentatielijst met data en omschrijving van uw werkzaamheden in de referteperiode Voorbeelden: speellijst met data, locaties en namen van groepen/ensembles; lijst met exposities plus naam locaties en/of naam tentoonstelling; opdrachtenlijst met omschrijving van de opdracht en naam opdrachtgever etc. Dit is een aanvulling op vraag 6 over Presentatie en Uitvoering van het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek kunstenaars. Waarom heeft Cultuur-Ondernemen deze inkomensgegevens van u nodig? Om voor de WWIK in aanmerking te komen moet u in de referteperiode (12 maanden voorafgaand aan uw aanvraag WWIK) aan de inkomens-eis voldoen van 1.200,- bruto (exclusief BTW, minus directe beroepskosten) uit kunstenaarschap. Cultuur-Ondernemen is verplicht dit bij een zij-instromer onderzoek te onderzoeken. U moet dit dus kunnen aantonen.

4 Met welke bewijsstukken toont u aan dat u aan de inkomenseis voldoet? Dit doet u aan de hand van: Loonstroken en arbeidsovereenkomsten met uw functieomschrijving, plus bankafschriften. Facturen met een duidelijke omschrijving van uw werkzaamheden en datum, plus bankafschriften. Opdrachtovereenkomsten met duidelijke omschrijving van werkzaamheden en datum, ondertekend door beide partijen, plus bankafschriften. Gageverklaringen, ingevuld en ondertekend, plus bankafschriften. Afschriften van uw verloonde inkomsten, plus bankafschriften. Overzichten van repartitiegelden (auteursrecht/beeldrecht), royalty s etc., plus bankafschriften. Verklaringen van subsidiegevers met een duidelijke omschrijving van de inkomenscomponent van de subsidie met datum, plus bankafschriften. Verklaringen van contante betaling, ondertekend door koper en verkoper/afnemer met een duidelijke omschrijving van werkzaamheden en datum. NB. Vergeet deze en niet over te nemen op het formulier Overzicht inkomen uit kunstenaarschap in de referteperiode (zie bijlage). LET OP Stuur alleen bewijsstukken en bijlagen mee die betrekking hebben op de referteperiode. Stuur kopieën (zonder nietjes) van bewijsstukken op, geen originele stukken. Zonder deze bijlagen en bewijsstukken kan de aanvraag niet in behandeling worden genomen of kan uw aanvraag tot een negatief advies leiden! Stuur niet mee Kasboeken, facturen, loonstroken, opdrachtovereenkomsten etc. buiten de referteperiode, winst/verliesrekeningen, jaaropgave belasting, bonnetjes van de gemaakte kosten, treinkaartjes, de hele boekhouding, bankafschriften van het hele jaar. Toelating WWIK Cultuur-Ondernemen ontvangt de aanvraag voor een beroepsmatigheidsonderzoek van uw centrumgemeente. Zodra het onderzoek is gestart berichten wij u door welke adviseur het onderzoek wordt uitgevoerd en wanneer u een afschrift van het advies kunt verwachten. Cultuur-Ondernemen stuurt het advies over uw beroepsmatigheid naar uw centrumgemeente. U krijgt een afschrift van dit advies. De centrumgemeente neemt de uiteindelijk de beslissing over uw WWIK-aanvraag.

5 Overzicht inkomen uit kunstenaarschap in de referteperiode Bijlage bij het formulier Beroepsmatigheidsonderzoek Kkunstenaars Naam kunstenaar: ONDERTEKEN EN STUUR MEE MET HET FORMULIER BEROEPSMATIGHEIDSONDERZOEK KUNSTENAARS Soort document: factuur, overeenkomst, loonstrook, contract, gageverklaring, KVR Factuur nr. of datum Omschrijving werkzaamheden en datum: verkoop, optreden, opdracht Naam afnemer/ opdrachtgever /werkgever en plaats Directe beroepskosten. NB. Alleen invullen als zij-instromer (excl. btw) (incl. btw) Ontvangen op: Datum op bankafschrift

6 Soort document: factuur, overeenkomst, loonstrook, contract, gageverklaring, KVR Factuur nr. of datum Omschrijving werkzaamheden: verkoop, optreden, opdracht Naam afnemer/ opdrachtgever /werkgever en plaats. Directe beroepskosten NB. Alleen invullen als zij-instromer excl. btw (incl. btw) Ontvangen op: datum op bankafschrift Totaal Handtekening: Datum: In te vullen door Cultuur-Ondernemen: Referteperiode: Dossiernummer: Soort Aanvraag:

Aanvraagformulier Beroepsmatigheidstoetsing

Aanvraagformulier Beroepsmatigheidstoetsing Gemeente Amsterdam Commissie Ateliers en (Woon)Werkpanden Amsterdam Aanvraagformulier Beroepsmatigheidstoetsing Met dit formulier beoordeelt CAWA of u beroepsmatig werkzaam bent als kunstenaar. Als de

Nadere informatie

De nieuwe Wet werk en inkomen kunstenaars (WWIK) Wat moet u weten en waar moet u op letten

De nieuwe Wet werk en inkomen kunstenaars (WWIK) Wat moet u weten en waar moet u op letten De nieuwe Wet werk en inkomen kunstenaars (WWIK) Wat moet u weten en waar moet u op letten Sinds 1 januari 2005 is de Wet werk en inkomen kunstenaars (WWIK) in de plaats gekomen van de Wet inkomensvoorziening

Nadere informatie

Heronderzoek Wet werk en inkomen kunstenaars (WWIK)

Heronderzoek Wet werk en inkomen kunstenaars (WWIK) Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Postadres Postbus 8029, 3503 SB Utrecht Telefoon 030-286 52 11 www.utrecht.nl/sozawe Heronderzoek Wet werk en inkomen kunstenaars (WWIK) U kunt het formulier en de

Nadere informatie

SOOB-ESF Toelichting werkwijze

SOOB-ESF Toelichting werkwijze SOOB-ESF Toelichting werkwijze Voor werkgevers 2010 Tip: bewaar dit exemplaar bij uw administratie Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Belangrijkste kenmerken pag. 4 3. Stappenplan ESF-subsidie pag. 5

Nadere informatie

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Inhoudsopgave Inleiding.. pagina 2 Belangrijkste kenmerken. pagina 3 Voorwaarden voor de werkgever pagina 5 Het waarmerken van documenten.. pagina 6 Stappenplan

Nadere informatie

Aanvraagformulier lening

Aanvraagformulier lening Aanvraagformulier lening Waarom dit formulier? Met dit formulier kun je een aanvraag indienen voor een lening bij Cultuur+Ondernemen van minimaal 1.000 tot maximaal 40.000. Kom ik je aanmerking voor een

Nadere informatie

Aanvraagformulier Ooievaarsregelingen

Aanvraagformulier Ooievaarsregelingen Aanvraagformulier Ooievaarsregelingen Lees vóór het invullen de toelichting op de achterzijde van dit formulier 1 Persoonlijke gegevens Stuur mee: kopie van uw geldige identiteitsbewijs (paspoort Nederlandse

Nadere informatie

Melding arbeidskrachten voor Regeling internationaal handelsverkeer

Melding arbeidskrachten voor Regeling internationaal handelsverkeer Melding arbeidskrachten voor Regeling internationaal handelsverkeer Waarom dit formulier? Met dit formulier meldt u 1 of meer arbeidskrachten bij UWV voor een traject dat onder de Regeling internationaal

Nadere informatie

Geboortedatum. : geregistreerd partnerschap gehuwd onder huwelijkse voorwaarden gehuwd in gemeenschap van goederen samenwonend alleenstaand

Geboortedatum. : geregistreerd partnerschap gehuwd onder huwelijkse voorwaarden gehuwd in gemeenschap van goederen samenwonend alleenstaand Vragenlijst natuurlijke personen voor bepaling draagkracht Invulinstructie Schrijf leesbaar en in blokletters Vul alle relevante gegevens in. Volsta niet met verwijzingen naar bijlagen, maar neem bedragen

Nadere informatie

VERZOEK TOT LIDMAATSCHAP VAN HET KUNSTENAARSCENTRUM BERGEN

VERZOEK TOT LIDMAATSCHAP VAN HET KUNSTENAARSCENTRUM BERGEN VERZOEK TOT LIDMAATSCHAP VAN HET KUNSTENAARSCENTRUM BERGEN Inschrijving - Door het inleveren van visuele documentatie en een curriculum vitae. - Het aanvraagformulier vult u in. - Aan de hand van het ingeleverde

Nadere informatie

Aanvraagformulier ten behoeve van verzoek tot woningruil

Aanvraagformulier ten behoeve van verzoek tot woningruil Aanvraagformulier ten behoeve van verzoek tot woningruil A. GEGEVENS AANVRAGER (Huurder van Bouwvereniging Onze Woning) 1. Inschrijfnummer: : 2. Voorletters + Achternaam: 3. Straat + huisnummer: 4. Postcode

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over de regeling Tegemoetkoming aannemelijke meerkosten voor chronisch zieken en beperkten 2017.

Veelgestelde vragen over de regeling Tegemoetkoming aannemelijke meerkosten voor chronisch zieken en beperkten 2017. Veelgestelde vragen over de regeling Tegemoetkoming aannemelijke meerkosten voor chronisch zieken en beperkten 2017. Voor wie is deze tegemoetkoming bedoeld? De tegemoetkoming is een vergoeding voor de

Nadere informatie

Sectorplan Kappersbranche Checklist. a. Documenten ten behoeve van controle account: b. Documenten ten behoeve van controle declaratie:

Sectorplan Kappersbranche Checklist. a. Documenten ten behoeve van controle account: b. Documenten ten behoeve van controle declaratie: Sectorplan Kappersbranche Checklist Deze checklist bevat de vereisten die zijn gesteld aan documenten die moeten worden geüpload, om in aanmerking te komen voor tegemoetkoming in scholingskosten vanuit

Nadere informatie

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Extra geld voor mensen met een laag inkomen U dient dit formulier in te leveren vóór 15 december 2014 Heeft u een inkomen dat niet hoger is dan 110% van

Nadere informatie

ESF-spelregels 2011 Stichting O&O fonds voor de Uitvaartbranche (SOVU) Europese subsidie voor scholing van werkenden in de uitvaartsector!

ESF-spelregels 2011 Stichting O&O fonds voor de Uitvaartbranche (SOVU) Europese subsidie voor scholing van werkenden in de uitvaartsector! ESF-spelregels 2011 Stichting O&O fonds voor de Uitvaartbranche (SOVU) Europese subsidie voor scholing van werkenden in de uitvaartsector! SOVU is één van de fondsen die de staatssecretaris van SZW heeft

Nadere informatie

Aanvraag hulpmiddelen Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

Aanvraag hulpmiddelen Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) Aanvraag hulpmiddelen Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) Waarom dit formulier? Als u een beperking hebt, bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte, handicap of psychische problemen, kunt u hulp krijgen.

Nadere informatie

Toelichting op het online formulier aanmelden

Toelichting op het online formulier aanmelden Toelichting op het online formulier aanmelden Toelichting Deze toelichting geeft uitleg over elke rubriek op het online formulier aanmelding, behalve rubriek 1 Uw Persoonsgegevens en rubriek 3 Adresgegevens.

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Checklist toelating voor professionele curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren

Checklist toelating voor professionele curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren Checklist toelating voor professionele curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren Als u curator, bewindvoerder of mentor wilt worden, moet u de volgende bijlagen invullen en indienen bij het Landelijk

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoningen

Inschrijfformulier huurwoningen Inschrijfformulier huurwoningen 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam.. Voorna(a)men voluit... Adres. Postcode en Woonplaats... Geboortedatum. Geboorteplaats... Geslacht man vrouw Nationaliteit.

Nadere informatie

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst

Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Aanmeldingsformulieren Boekondernemer van de Toekomst losse moduledag(en) Op weg naar een vitale toekomst Volg nu losse moduledagen uit het BOvdT programma! Voor iedereen die niet het 7-daagse Boekondernemer

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand treft u een aantal vragen aan die u kunnen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier lidmaatschap

Aanmeldingsformulier lidmaatschap Aanmeldingsformulier lidmaatschap Toelichting: Om een beeld te kunnen vormen van een beroepsmatig kunstenaarschap of vaardigheden en deskundigheid als kunstlievend lid vragen wij u onderstaande vragen

Nadere informatie

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan kunt u dit jaar in aanmerking komen voor eenmalig extra geld van de

Nadere informatie

PERDIJK ADVIES HYPOTHEKEN INSTRUCTIE VOOR WERKGEVERS

PERDIJK ADVIES HYPOTHEKEN INSTRUCTIE VOOR WERKGEVERS Uw werkgeversverklaring Leuk dat u van plan bent om via uw adviseur uw hypotheek bij Perdijk Advies aan te vragen! Om uw hypotheekaanvraag bij de geldverstrekker in te kunnen dienen hebben wij een werkgeversverklaring

Nadere informatie

Naam : m/v m/v. Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer : IBAN :

Naam : m/v m/v. Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer : IBAN : 1. GEGEVENS AANVRAGER(S) Gegevens hoofdaanvrager Gegevens partner Naam : m/v m/v Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer

Nadere informatie

Inschrijfformulier woningbemiddeling

Inschrijfformulier woningbemiddeling Inschrijfformulier woningbemiddeling Naam 1. Gegevens (hoofd-)aanvrager Voornamen Geslacht Geboortedatum en plaats Man Vrouw Nationaliteit Paspoort-/ID kaart nummer Sociaal Fiscaal (SoFi) nummer Huidig

Nadere informatie

Bruggestraat 40 b - Harderwijk

Bruggestraat 40 b - Harderwijk Huurprijs 750,-- per maand (incl. 55,-- servicekosten) Omschrijving Leuk HUURAPPARTEMENT op de 2e verdieping met balkon en berging. De ligging is uitstekend, in het hart van de binnenstad (boven Scapino)

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING DUURZAME GEBRUIKSGOEDEREN, SCHOOLKOSTEN EN PC 2010

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING DUURZAME GEBRUIKSGOEDEREN, SCHOOLKOSTEN EN PC 2010 Toelichting op laatste pagina. AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING DUURZAME GEBRUIKSGOEDEREN, SCHOOLKOSTEN EN PC 2010 Niet invullen door aanvrager Cliëntnummer: Datum ontvangst: Werkprocesnummer: Naam Consulent(e):

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

Handleiding. voor het invullen van het: Wijzigingsformulier Inkomstenformulier Statusformulier. Orionis Walcheren werkt met u

Handleiding. voor het invullen van het: Wijzigingsformulier Inkomstenformulier Statusformulier. Orionis Walcheren werkt met u Handleiding voor het invullen van het: Orionis Walcheren werkt met u 1 Orionis Walcheren bepaalt het recht op en de hoogte van uw uitkering, aan de hand van een groot aantal gegevens. Een aantal gegevens

Nadere informatie

Bibob-vragenformulier Omgevingsvergunningen op grond van artikel 2.1 eerste lid, onder a, van de Wabo

Bibob-vragenformulier Omgevingsvergunningen op grond van artikel 2.1 eerste lid, onder a, van de Wabo Bibob-vragenformulier Omgevingsvergunningen op grond van artikel 2.1 eerste lid, onder a, van de Wabo Dit formulier is in overeenstemming met de ministeriële Regeling Bibob-formulieren (4 juni 2013 nr

Nadere informatie

Enquête Kunstenaars in de WWIK

Enquête Kunstenaars in de WWIK Enquête Kunstenaars in de WWIK We zouden u graag een aantal vragen willen stellen over uw werkzaamheden en positie als kunstenaar. Eerst komen een paar algemene vragen aan de orde. 1. Wat is uw geboortejaar?

Nadere informatie

Startende kunstenaars met en zonder WWIK. Maatschap van specialisten in activering & bemiddeling van kunstenaars

Startende kunstenaars met en zonder WWIK. Maatschap van specialisten in activering & bemiddeling van kunstenaars Startende kunstenaars met en zonder WWIK Maatschap van specialisten in activering & bemiddeling van kunstenaars 2 Inhoud 1. Leven na de Academie 3 2. Wat doet SA@W? 5 3. Hoe kun je SA@W bereiken? 7 Brochure

Nadere informatie

Informatiepakket Stichting Peuterspeelzalen Heusden

Informatiepakket Stichting Peuterspeelzalen Heusden Informatiepakket Stichting Peuterspeelzalen Heusden pagina 2 De informatie op pagina 2 en 3 is uitsluitend bedoeld voor ouders die gebruik maken van de Wet kinderopvang. De informatie op pagina 4 is uitsluitend

Nadere informatie

Uw partner (indien van toepassing) Nieuwe peildatum: Gezinssituatie :

Uw partner (indien van toepassing) Nieuwe peildatum: Gezinssituatie : Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2019 Vijfheerenlanden (voormalig gemeente Vianen: Vianen, Everdingen, Hagestein, Zijderveld, Hoef en Haag) Persoonlijke gegevens Uzelf Naam en voorletters

Nadere informatie

Formulier Aanvraag Minimaregeling(en) 2017 Activiteitenfonds, Bijkomende studiekosten, Peuterspeelzaal en Individuele Inkomenstoeslag

Formulier Aanvraag Minimaregeling(en) 2017 Activiteitenfonds, Bijkomende studiekosten, Peuterspeelzaal en Individuele Inkomenstoeslag Postadres Postbus 20.000 7900 PA Hoogeveen Bezoekadres Raadhuisplein 24 7901 BW Hoogeveen Telefoon 14 0528 Fax 0528-291325 E-mail info@hoogeveen.nl Internet www.hoogeveen.nl Formulier Aanvraag Minimaregeling(en)

Nadere informatie

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER BETREFT ADRES: POSTCODE:.. TE AMSTERDAM Gegevens huurder Voorletters en achternaam Huidig adres Postcode Woonplaats Huidige woning: Koopwoning Sociale huurwoning Stadgenoot

Nadere informatie

Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoek

Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoek Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Loket Samenleving telefoonnummer (0341) 359 635 Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoek

Nadere informatie

Inlichtingenformulier voor aanvraag Huygenpas/Schoolfonds

Inlichtingenformulier voor aanvraag Huygenpas/Schoolfonds Inlichtingenformulier voor aanvraag Huygenpas/Schoolfonds Lees dit eerst U vraagt de Huygenpas of het Schoolfonds aan, hiervoor hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vaak zijn dat nogal persoonlijke

Nadere informatie

Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag gemeente Nijmegen bij gebruik peuteropvang.

Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag gemeente Nijmegen bij gebruik peuteropvang. Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag gemeente Nijmegen bij gebruik peuteropvang. Gegevens ouder(s)/verzorger(s) Gegevens ouder/verzorger Gegevens ouder/verzorger Naam Voorletter(s) Straatnaam

Nadere informatie

ARTIESTEN DIE OPTREDEN

ARTIESTEN DIE OPTREDEN ARTIESTEN DIE OPTREDEN Artiesten die optreden zijn volgens de wet in loondienst bij diegene waar ze optreden. Deze opdrachtgever moet daarom, als werkgever, premies en belastingen inhouden over het salaris,

Nadere informatie

Aanvraagformulier individuele inkomenstoeslag 2017

Aanvraagformulier individuele inkomenstoeslag 2017 Aanvraagformulier individuele inkomenstoeslag 2017 Persoonlijke gegevens Uzelf Naam en voorletters Burgerservicenummer: Telefoonnummer: Geboortedatum: Rekeningnummer: E-mailadres: Uw partner (indien van

Nadere informatie

DE ARTIESTENSPECIAL BELASTINGSPECIAL: Loon- en inkomstenbelasting bij musici en

DE ARTIESTENSPECIAL BELASTINGSPECIAL: Loon- en inkomstenbelasting bij musici en DE ARTIESTENSPECIAL BELASTINGSPECIAL: Loon- en inkomstenbelasting bij musici en artiesten met losse optredens Geschreven door Eloy Veldhuijzen, Fiscalist bij Bouwman & Veldhuijzen Disclaimer Druk- en typefouten

Nadere informatie

Zoekopdracht PERSONALIA:

Zoekopdracht PERSONALIA: Zoekopdracht PERSONALIA: Achternaam Voornamen (voluit) Huidig adres Postcode + Woonplaats Tel. nummer privé Tel. nummer werk Tel. nummer mobiel E-mail adres Geboortedatum + plaats :.te. Burgerlijke staat

Nadere informatie

Toelichting ESF voor bedrijven met BBL-leerlingen in eigen dienst

Toelichting ESF voor bedrijven met BBL-leerlingen in eigen dienst Toelichting ESF voor bedrijven met BBL-leerlingen in eigen dienst Versie per 25 oktober 2011 Inhoudsopgave Inleiding.. pagina 2 Belangrijkste kenmerken. pagina 3 Voorwaarden voor de werkgever pagina 4

Nadere informatie

Son & Breugel Spiegelkever 10 moderne huurwoningen

Son & Breugel Spiegelkever 10 moderne huurwoningen INSCHRIJFFORMULIER AANVRAAGFORMULIER HUURWONING (versie maart 2019) Wij verzoeken u dit formulier zo volledig mogelijk ingevuld en ondertekend aan ons te retourneren. Object: A. GEGEVENS OVER UZELF EN

Nadere informatie

Uw koor en de Fiscus

Uw koor en de Fiscus Uw koor en de Fiscus Waar u als bestuurslid aan moet denken als uw koor een dirigent m/v en/of begeleider m/v heeft. Gebruik maken van de artiestenregeling. Werkgever. Heeft u een dirigent m/v of begeleider

Nadere informatie

Intakeformulier nieuwe huurders

Intakeformulier nieuwe huurders Intakeformulier nieuwe huurders U heeft een voorlopige aanbieding betreffende een huurwoning van Intermaris ontvangen. Voordat u de woning definitief krijgt toegewezen, vindt er eerst een controle plaats

Nadere informatie

Toelichting op het online formulier aanmelding

Toelichting op het online formulier aanmelding Toelichting op het online formulier aanmelding Toelichting Deze toelichting geeft uitleg over elke rubriek op het online formulier aanmelding, behalve rubriek 1 Uw Persoonsgegevens en rubriek 3 Adresgegevens.

Nadere informatie

aanvraagformulier garage/parkeerplaats

aanvraagformulier garage/parkeerplaats aanvraagformulier garage/parkeerplaats De door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld Persoonsgegevens Aanvrager Partner / mede aanvrager Naam M V M V Voorna(a)m(en) voluit Geboortedatum

Nadere informatie

Checklist handhaving voor bestaande professionele curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren

Checklist handhaving voor bestaande professionele curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren Checklist handhaving voor bestaande professionele curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren Als u curator, bewindvoerder of mentor bent, moet u de volgende bijlagen invullen en indienen bij het

Nadere informatie

Subsidieverordening beeldend kunstenaars

Subsidieverordening beeldend kunstenaars Subsidieverordening beeldend kunstenaars ALGEMENE BEPALINGEN Begripsomschrijvingen Deze verordening verstaat onder: raad: commissie: burgemeester en wethouders: subsidie: subsidieplafond: kunstenaar: Artikel

Nadere informatie

Procedure ESF-subsidie O&A fonds SZS

Procedure ESF-subsidie O&A fonds SZS Procedure ESF-subsidie O&A fonds SZS Opleiden met ESF-subsidie in de SZS-branche! De SZS branche is door technologische ontwikkelingen voortdurend in beweging. De activiteiten, de projecten en het scholingsaanbod

Nadere informatie

Het Serviceplein 2014 AANVRAAGFORMULIER KOOPKRACHTTEGEMOETKOMING

Het Serviceplein 2014 AANVRAAGFORMULIER KOOPKRACHTTEGEMOETKOMING Het Serviceplein 2014 AANVRAAGFORMULIER KOOPKRACHTTEGEMOETKOMING Het Rijk heeft een regeling vastgesteld om mensen met een minimum inkomen in 2014 tegemoet te komen. Dit is de zogenoemde koopkrachttegemoetkoming

Nadere informatie

Aansluiten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Aansluiten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn Waarom dit formulier? Met dit formulier geeft u aan dat u uw organisatie wil aansluiten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Wij beoordelen op basis van dit formulier en andere beschikbare informatie

Nadere informatie

Voor de sectoren Beroepsgoederenvervoer en Verhuur van Mobiele Kranen

Voor de sectoren Beroepsgoederenvervoer en Verhuur van Mobiele Kranen VUT aanvragen Voor de sectoren Beroepsgoederenvervoer en Verhuur van Mobiele Kranen Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u een VUT-uitkering aanvragen als u werkt in de sectoren Beroepsgoederenvervoer

Nadere informatie

s di Toelichting op uw online aanmelding bij SPD Deze toelichting geeft uitleg bij elke stap op het online formulier Aanmelding.

s di Toelichting op uw online aanmelding bij SPD Deze toelichting geeft uitleg bij elke stap op het online formulier Aanmelding. Toelichting op uw online aanmelding bij SPD Deze toelichting geeft uitleg bij elke stap op het online formulier Aanmelding. Hoe verloopt de procedure? Als u het online formulier heeft ingevuld, drukt u

Nadere informatie

SOOB-ESF Toelichting werkwijze

SOOB-ESF Toelichting werkwijze SOOB-ESF Toelichting werkwijze Voor werkgevers Tip: bewaar dit exemplaar bij uw administratie 1. Inleiding Werk en meer mogelijk maken voor iedereen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Belangrijkste kenmerken

Nadere informatie

Aanvraagformulier overdracht contract mobiele telefoon (u kunt direct het formulier invullen en uitprinten)

Aanvraagformulier overdracht contract mobiele telefoon (u kunt direct het formulier invullen en uitprinten) Aanvraagformulier overdracht contract mobiele telefoon (u kunt direct het formulier invullen en uitprinten) Ik/Wij (vermeld naam) met klantnummer ga/ gaan akkoord met de overdracht van mijn contract bij

Nadere informatie

A.1 U wilt subsidie aanvragen voor kunst of culturele activiteiten

A.1 U wilt subsidie aanvragen voor kunst of culturele activiteiten A.1 U wilt subsidie aanvragen voor kunst of culturele activiteiten Per 1 januari 2012 zijn de regels en voorwaarden rond aanvraag en toekenning van kunstencultuursubsidies veranderd. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER. Onderdeel A: Algemene informatie. (Lees vóór het invullen van dit formulier de Inschrijvingsbrochure nauwkeurig door)

AANVRAAGFORMULIER. Onderdeel A: Algemene informatie. (Lees vóór het invullen van dit formulier de Inschrijvingsbrochure nauwkeurig door) Pagina 1 van 21 AANVRAAGFORMULIER (Lees vóór het invullen van dit formulier de Inschrijvingsbrochure nauwkeurig door) Onderdeel A: Algemene informatie Ondergetekende: Naam Adres Postcode/Plaats Telefoon/Fax/Mobiel

Nadere informatie

Aanvraag ZoetermeerPas 2019

Aanvraag ZoetermeerPas 2019 Aanvraag ZoetermeerPas 2019 Heeft u een laag inkomen en wilt u leuke activiteiten ondernemen? Met de ZoetermeerPas kunnen u en uw gezinsleden kortingen krijgen op sportieve, culturele, educatieve en ontspannende

Nadere informatie

Aanvraagformulier woningruil

Aanvraagformulier woningruil Aanvraagformulier woningruil Let op: Wij kunnen het verzoek tot woningruil alleen in behandeling nemen, indien alle vragen op dit formulier volledig zijn ingevuld en de gevraagde documenten zijn bijgesloten.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND. Naam BSN Relatie (bijvoorbeeld vader, moeder, kind etc.)

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND. Naam BSN Relatie (bijvoorbeeld vader, moeder, kind etc.) Datum melding: (in te vullen door gemeente) AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND 1. Persoonsgegevens: Naam: Telefoonnummer: Burgerservicenummer: Naam partner: (indien van toepassing) Burgerservicenummer

Nadere informatie

Dit aanmeldingsformulier dient volledig en juist te zijn ingevuld voorafgaande aan het intake gesprek. Geslacht Man / Vrouw Man / Vrouw

Dit aanmeldingsformulier dient volledig en juist te zijn ingevuld voorafgaande aan het intake gesprek. Geslacht Man / Vrouw Man / Vrouw Aanmeldingsformulier bewindvoering. Dit aanmeldingsformulier dient volledig en juist te zijn ingevuld voorafgaande aan het intake gesprek. 1. Persoon gegevens: Voornamen Achternaam Klant Partner (indien

Nadere informatie

Correspondentieadres:

Correspondentieadres: Correspondentieadres: Postbus 80 7570 AB Oldenzaal Bezoekadres: Bisschopstraat 18 Oldenzaal Tel: 0541-522 022 Email: info@kvbm.nl Internet: www.kvbm.nl 1. Personalia a. Naam, voornamen b. Beroep c. Man

Nadere informatie

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring)

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Gemeente Amsterdam Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Geachte heer, mevrouw, U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Gemeentelijke Basisadministratie

Nadere informatie

Aanvraag bijzondere bijstand

Aanvraag bijzondere bijstand In te vullen door gemeente/dmo: datum verzending: datum ontvangst: werkprocesnummer: afdeling: cliëntnr.: Aanvraag bijzondere bijstand invullen op de computer of met zwarte pen en in blokletters Om uw

Nadere informatie

Informatie. Bijzondere bijstand. Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie. Bijzondere bijstand. Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Informatie Gemeente Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor Tel. 0547 85 85 85 Fax 0547 85 85 86 E-mail: info@hofvantwente.nl Website: www.hofvantwente.nl Bijzondere bijstand Als u als gevolg van bijzondere

Nadere informatie

WONINGAANVRAAGFORMULIER

WONINGAANVRAAGFORMULIER Retouradres Laat 29-A 1811 EB Alkmaar info@max-vastgoed.nl WONINGAANVRAAGFORMULIER 1. Persoonlijke gegevens (kopie legitimatie meezenden!) Naam Voornamen (voluit) Straat Mobielnummer Emailadres Geboortedatum

Nadere informatie

KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN

KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN KBO-PUB-NL006-060327 Pagina 1 van 13 KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN Aanvraag voor de invoering van gegevens van een ontbrekende onderneming en vestigingseenheid rechtspersoon KBO-PUB-NL006

Nadere informatie

Sport. Fonds. Jeugd. { Cultuur. School. met aanvraagformulier. Schooljaar 2011-2012. Laat je kind iets leuks doen!

Sport. Fonds. Jeugd. { Cultuur. School. met aanvraagformulier. Schooljaar 2011-2012. Laat je kind iets leuks doen! Jeugd { Cultuur Sport } School met aanvraagformulier Fonds Schooljaar 2011-2012 Laat je kind iets leuks doen! Het Jeugdfonds Ook kinderen uit gezinnen met weinig geld moeten mee kunnen doen aan (sociale)

Nadere informatie

Checklist ter voorbereiding van het huren van uw toekomstige woning

Checklist ter voorbereiding van het huren van uw toekomstige woning Checklist ter voorbereiding van het huren van uw toekomstige woning Ik ben in loondienst Om een bezichtiging in te plannen, heeft u nodig: Geldig legitimatiebewijs (Vesteda accepteert alleen een veilige

Nadere informatie

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Raadhuisplein 1 Postbus 50 5680 AB Best A Tel. : 14 0499

Nadere informatie

de aangevraagde bijzondere bijstand moet dienen ter voorziening in de kosten van:

de aangevraagde bijzondere bijstand moet dienen ter voorziening in de kosten van: Pagina 1 van 5 Gemeentehuis:Park 1 Postbus 19, 4920 AA, Made Telefoon 0162-690190 Fax 0162-686623 AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND 1. Persoonlijke gegevens van u, uw partner (Onder partner wordt mede

Nadere informatie

Sport. Fonds. Jeugd. { Cultuur. School. met aanvraagformulier. Schooljaar 2013-2014. Laat je kind iets leuks doen!

Sport. Fonds. Jeugd. { Cultuur. School. met aanvraagformulier. Schooljaar 2013-2014. Laat je kind iets leuks doen! Jeugd { Cultuur Sport } School met aanvraagformulier Fonds Schooljaar 2013-2014 Laat je kind iets leuks doen! Het Jeugdfonds Ook kinderen uit gezinnen met weinig geld moeten mee kunnen doen aan (sociale)

Nadere informatie

In onderstaande tabel (2018) staan de inkomensgrenzen tot 110% en vermogensgrenzen. Inkomen tot 110% netto per maand exclusief vakantiegeld

In onderstaande tabel (2018) staan de inkomensgrenzen tot 110% en vermogensgrenzen. Inkomen tot 110% netto per maand exclusief vakantiegeld TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND VOOR INDIRECTE STUDIEKOSTEN (Dit formulier is alleen bestemd voor inwoners van Capelle aan den IJssel en geen bijstandsuitkering van Sociale Zaken

Nadere informatie

Naar aanleiding van uw verzoek zend ik u bijgaand het formulier voor een aanvraag individuele inkomenstoeslag.

Naar aanleiding van uw verzoek zend ik u bijgaand het formulier voor een aanvraag individuele inkomenstoeslag. Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Datum: 16 januari 2018 Behandelend ambtenaar: Algemeen nummer: Bijlagen Verzonden: 14035 Onderwerp: Aanvraag individuele inkomenstoeslag Geachte mevrouw/meneer, Naar

Nadere informatie

Inlichtingenformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang gemeente Hoorn

Inlichtingenformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang gemeente Hoorn Inlichtingenformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang gemeente Hoorn Waarom dit formulier U heeft dit formulier nodig om bij de gemeente een tegemoetkoming kosten kinderopvang aan te vragen. U komt

Nadere informatie

Procedure ESF-subsidie Stichting Opleidingsfonds MITT

Procedure ESF-subsidie Stichting Opleidingsfonds MITT Procedure ESF-subsidie Stichting Opleidingsfonds MITT Opleiden met ESF-subsidie in de mode-, interieur-, textiel-, en tapijtbranche! De MITT branches zijn door technologische ontwikkelingen voortdurend

Nadere informatie

Aanvraag Geld-Terug-Regeling 2016

Aanvraag Geld-Terug-Regeling 2016 Aanvraag Geld-Terug-Regeling 2016 Lees voor het invullen van dit formulier eerst de Toelichting goed door. De door u verstrekte gegevens worden in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens

Nadere informatie

Chronisch zieken, gehandicapten en ouderen

Chronisch zieken, gehandicapten en ouderen Chronisch zieken, gehandicapten en ouderen 1. Persoonsgegevens Aanvrager: Partner: Cliëntnummer Naam M / V M / V Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerservicenummer Telefoonnummer Emailadres

Nadere informatie

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen:

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen: Credit Life AG, Burgemeester Stramanweg 101, 1101 AA Amsterdam Behandelingstraject Callas Group Postbus 75916 1070 AX Amsterdam Onderwerp: aangifte overlijden Kredietbeschermer Geachte heer, mevrouw, U

Nadere informatie

De werkgeversverklaring

De werkgeversverklaring De werkgeversverklaring Met deze checklist kun je controleren of de werkgeversverklaring goed is ingevuld. Is de verklaring ingevuld en ondertekend met dezelfde blauwe pen? Is het bruto jaarsalaris gelijk

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER UTRECHTSE CULTUURLENING VOOR KUNSTENAARS EN CREATIEVEN

AANVRAAGFORMULIER UTRECHTSE CULTUURLENING VOOR KUNSTENAARS EN CREATIEVEN AANVRAAGFORMULIER UTRECHTSE CULTUURLENING VOOR KUNSTENAARS EN CREATIEVEN Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u als kunstenaar of ondernemer in de creatieve sector een aanvraag indienen voor de

Nadere informatie

Model kwartaaldeclaratie (toelichting: zie pagina 4 en verder)

Model kwartaaldeclaratie (toelichting: zie pagina 4 en verder) Bijlage 2 als bedoeld in artikel 10, vierde lid, van de Tijdelijke subsidieregeling beëindiging subsidiëring schoonmaakdiensten Particulieren 2007 Model kwartaaldeclaratie (toelichting: zie pagina 4 en

Nadere informatie

Aanvraagformulier minimabeleid

Aanvraagformulier minimabeleid Aanvraagformulier minimabeleid In te vullen door de gemeente Aanvraagnummer Datum ontvangst Nummer werkproces Besluit afdeling Verwerkt administratie Persoonsgegevens Aanvrager 1 Aanvrager 2 Cliëntnummer

Nadere informatie

Belastingen en heffingen, kwijtschelding.

Belastingen en heffingen, kwijtschelding. Belastingen en heffingen, kwijtschelding. Een verzoek om kwijtschelding is mogelijk voor afvalstoffenheffing en rioolheffing en kan alleen aangevraagd worden door particulieren. Als u ondernemer bent,

Nadere informatie

Individuele inkomenstoeslag Aanvraag

Individuele inkomenstoeslag Aanvraag Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Loket Samenleving telefoonnummer (0341) 359 646 Individuele inkomenstoeslag Aanvraag Let op:

Nadere informatie

Aanvraag voor vergoeding sociale, culturele of sportieve activiteiten

Aanvraag voor vergoeding sociale, culturele of sportieve activiteiten Aanvraag voor vergoeding sociale, culturele of sportieve activiteiten Waarom dit formulier? Mogelijk hebt u recht op een vergoeding voor de kosten van sociale, culturele of sportieve activiteiten in 2016.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijstand zelfstandigen (Bbz)

Aanvraagformulier Bijstand zelfstandigen (Bbz) Aanvraagformulier Bijstand zelfstandigen (Bbz) Toelichting Met dit formulier vraagt u bijstand voor zelfstandigen aan. Stuur kopieën van alle gevraagde bewijsstukken mee. Stuur geen originele bewijsstukken,

Nadere informatie

Vragenlijst voor natuurlijke personen

Vragenlijst voor natuurlijke personen Vragenlijst voor natuurlijke personen Invulinstructie Vul alle relevante gegevens in. Volsta niet met verwijzingen naar de stukken die u bijvoegt, maar licht uw antwoord toe en vermeldt bedragen als hierom

Nadere informatie

Aanvraag Kortingsregeling Collegegeld Open Universiteit

Aanvraag Kortingsregeling Collegegeld Open Universiteit Aanvraag Kortingsregeling Collegegeld Open Universiteit De beschikking is geldig vanaf 1 januari of de dag van afgifte als het jaar van aanvraag is begonnen, tot en met 31 december van hetzelfde jaar.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING: 1. Gegevens aanvrager huurwoning. 2. Gegevens partner. 3. Gezinssamenstelling

INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING: 1. Gegevens aanvrager huurwoning. 2. Gegevens partner. 3. Gezinssamenstelling INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING: Maak hieronder uw keuze: O Betreft inschrijving t.b.v. woningzoekenden bestand O Betreft inschrijving voor het volgende object/de volgende objecten:...... 1. Gegevens aanvrager

Nadere informatie

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5.

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. In dit document met 2 bijlages, vragen we jou om aanvullende informatie die we nodig hebben om jouw inschrijving

Nadere informatie

Toelichting: Aanpassing van de eigen bijdrage Zorg met Verblijf 2014

Toelichting: Aanpassing van de eigen bijdrage Zorg met Verblijf 2014 Toelichting: Aanpassing van de eigen bijdrage Zorg met Verblijf 2014 Waarom dit formulier? Wij gebruiken het inkomen en vermogen van 2012 om uw eigen bijdrage voor 2014 te berekenen. Is uw inkomen en/of

Nadere informatie

Inschrijfformulier woningbemiddeling

Inschrijfformulier woningbemiddeling Inschrijfformulier woningbemiddeling Naam 1. Gegevens (hoofd-)aanvrager Voornamen Geslacht Geboortedatum en plaats Man Vrouw Nationaliteit Paspoort-/ID kaart nummer Sociaal Fiscaal (SoFi) nummer Huidig

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG

INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG INFORMATIEBLAD BIJ AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG Belangrijk: Lees eerst dit informatieblad. Heeft u recht op individuele inkomenstoeslag? Vul dan het aanvraagformulier in. Deze informatie

Nadere informatie