CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS SAMENVATTING. Datum 6 augustus J. van der Werf, Jorn Drs. 20 maart Titel Geboortedatum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS SAMENVATTING. Datum 6 augustus 2012. J. van der Werf, Jorn Drs. 20 maart 1976. Titel Geboortedatum"

Transcriptie

1 CURRICULUM VITAE Datum 6 augustus 2012 PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Titel Geboortedatum Woonplaats Nationaliteit Telefoon J. van der Werf, Jorn Drs. 20 maart 1976 Waalre jorn@beeckk.nl Nederlandse SAMENVATTING Ik vind het belangrijk om te genieten van wat je doet. Het behalen van resultaten geeft mij energie. Mijn kwaliteit is het bieden van eenvoudige en effectieve oplossingen. Dat doe ik als ondernemer en als adviseur voor ruimtelijke ontwikkeling. Ik ben een echte teamspeler, in gezamenlijkheid doelen bereiken. Daarnaast neem ik mijn verantwoordelijkheid en ga moeilijke besluiten niet uit de weg. In Utrecht heb ik aan de universiteit de studie Sociale Geografie afgerond, met de specialisatie Economische Geografie. Met deze achtergrond ben ik bij BRO terechtgekomen bij de afdeling Economie. Van het schrijven van (her)ontwikkelingsvisies en ontwikkelingsstrategieën heb ik de overstap gemaakt naar DHV. Daar ben ik aan de slag gegaan met het project- en procesmatige deel van gebiedsontwikkeling. Later heb ik gewerkt als projectmanager Strijp S bij woningcorporatie Trudo voordat ik in 2008 met mijn compagnon Hans van den Biggelaar een eigen adviesbureau beeckk ben gestart.

2 OPLEIDING Universiteit Utrecht Sociale Geografie, Economische Geografie Afgestudeerd bij hoogleraar Oedzge Atzema, Diploma behaald VWO, Hertog-Jancollege, Valkenswaard Diploma behaald. WERKERVARING 2008-heden beeckk, adviseurs voor ruimtelijke ontwikkeling ( Functie: Directeur/ procesmanager Belangrijkste taken: Leidinggeven aan team Procesmanager van gebiedsontwikkelingsprojecten Strategisch adviseur Acquisitie/ relatiebeheer Projecten 2011-heden Interim projectmanager recreatief knooppunt Stompwijk, Leidschendam- Voorburg Aan de rand van het stedelijk gebied van de regio Haaglanden, waar het Groene Hart begint wil de gemeente een recreatief knooppunt ontwikkelen. Dit betekent een paviljoen met een educatieve en informatieve voorziening samen met beperkte horeca. Buiten voldoende parkeer- en speelgelegenheid. Voor het project is Europese subsidie verworven. Belangrijkste opgave is het tijdig realiseren van het knooppunt zodat de subsidiebeschikking behouden blijft. Dit vergt veel afstemming en overleg met de belangrijkste belanghebbenden zoals provincie, hoogheemraadschap, grondeigenaar en omwonenden. Daarnaast vraagt de krappe planning een grote inspanning van de gemeentelijke organisatie. Aan de subsidieverstrekker wordt gerapporteerd over de voortgang en per kwartaal worden termijnnota s ingediend voor de facturatie.

3 2011-heden Interim projectmanager uitwerking en uitvoering gebiedsvisie Heuvelweg, Leidschendam-Voorburg De gebiedsvisie Heuvelweg is door de raad vastgesteld. Volgende stap is de uitvoering en uitwerking ervan. In het gebied bevindt zich een ziekenhuis met nieuwbouwplannen, de traminfrastructuur wordt veranderd, er liggen plannen voor deels sloop/nieuwbouw van een zorgcomplex van 400 wooneenheden inclusief openbare school en wijkcentrum. Daarnaast moet een parkachtige groen- en waterzone met daarin een paar kleinere herontwikkelingslocaties worden heringericht heden Interim projectmanager restauratie en herontwikkeling buitenplaats Eemwijk, Leidschendam-Voorburg De buitenplaats is gekocht door een private partij die de aanwezige rijksmonumenten wil restaureren, latere aanbouwen wil slopen en een deel van het terrein wil herontwikkelen. De buitenplaats maakt deel uit van de landgoederenbiotoop. Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, provincie en omwonenden zijn naast de eigenaar en gemeente de belangrijkste stakeholders. Gemeente stelt voor de herontwikkeling een ruimtelijk kader op Interim projectleider centrumgebied Voorstraat/ Achterstraat, Spijkenisse Het centrum van Spijkenisse krijgt een enorme impuls. Een nieuw stadsplein met woningen, een nieuwe bibliotheek en er komt een nieuw theater. De Voor- en Achtertraat vormen de verbinding tussen nieuw en oud. Project bestaat uit herontwikkeling/ renovatie panden Voorstraat en nieuwbouw van woningen aan de Achterstraat. Hiervoor is het noodzakelijk de huidige weg om te leggen Interim projectleider multifunctioneel gebouw Lenteakker, Spijkenisse

4 Onderzoek naar de haalbaarheid van het bestaande gebouw voor nieuwe functies. Gebouw heeft meerdere eigenaren waaronder gemeente. Diverse partijen huren ruimte. Met bestaande en potentiële huurders wordt gekeken naar de gewenste programma s in m2 ten opzichte van de beschikbare ruimte en de financiële consequenties Interim projectleider multifunctionele zone GKZW, Spijkenisse Onderhandelingen gevoerd met kerkbestuur over verkoop grond. Project uitgevoerd volgens het principe van projectmatig werken. Langs de Groene Kruisweg wordt een zone ontwikkeld waar een regionale kerk van de Levende Steen gemeente (2000 zitplaatsen), een parkeergarage, kantoren ( m2 bvo) en woningen worden gebouwd. Vanwege de ingezakte kantorenmarkt is besloten voorlopig alleen de kerk te realiseren. Eerste paal is geslagen en de planning is de bouw eind 2012 af te ronden Coaching projectleiders Aan de hand van bestaande projecten projectleiders (inhoudelijk) coachen en vaardigheden bijbrengen. Sparringspartner om in bepaalde situaties in projecten advies te geven over strategie en aanpak Interim projectleider Woonboulevard, Spijkenisse Project uitgevoerd volgens het principe van projectmatig werken. Op de voormalige voetbalvelden van VV Spijkenisse is in 2009 de 1 e fase van de woonboulevard ( m2 bvo) gerealiseerd. In 2011 volgde de 2 e fase. Project is met succes afgerond Interim projectleider uitbreiding winkelcentrum Klokbekerkreek, Spijkenisse Project uitgevoerd volgens het principe van projectmatig werken. Een bestaande supermarkt en een paar andere winkels wilden uitbreiden. In 2010 is het plan uitgevoerd. Daarnaast is de openbare ruimte en het bestaande winkelplein heringericht. Project is met succes afgerond.

5 Interim projectmanager opzetten en structureren projectorganisatie, Leerdam Adviseur en sparringspartner voor adjunct-directeur en coach voor projectleiders. Opdracht was projectmatig werken in te voeren binnen de gemeentelijke organisatie. Werkzaamheden waren besluitvormingsstructuur opzetten, methoden en technieken ontwikkelen en coachen projectleiders. Tevens management ondersteund bij het opstellen van een nota prioritering ruimtelijke projecten Interim projectleider herontwikkeling winkelcentrum Waterland, Spijkenisse Project uitgevoerd volgens het principe van projectmatig werken. Winkelcentrum Waterland is eind 2008 afgebrand. Gemeente, vastgoedeigenaar en winkeliers wilden binnen 2 jaar een nieuw winkelcomplex hebben staan. Hiervoor moest een nieuw bestemmingsplan worden opgesteld. In oktober 2010 werd het nieuwe complex officieel geopend. Project is met succes afgerond Interim projectmanager opzetten en structureren projectorganisatie, Woudrichem Adviseur voor management en bestuur, ondersteuning voor de ambtelijke organisatie. Invoeren van projectmatig werken binnen de gemeentelijke organisatie. Daarnaast instrumenten ontwikkeld om projecten beter beheersbaar te maken waardoor het management en bestuur ook beter kunnen sturen op de projecten. Onderdeel van de werkzaamheden was het optuigen van een betere besluitvormingsstructuur waarbij onderlinge afstemming en communicatie tussen afdelingen centraal staat. Samen met het management de adviesnota Prioritering Ruimtelijke Projecten opgesteld Interim projectleider uitbreidingswijk Almkerk-West, Woudrichem Onderhandelingen gevoerd met woningcorporatie over verkoop grond. Project uitgevoerd volgens het principe van projectmatig werken.

6 Almkerk-West is een uitbreidingswijk van Almkerk woningen worden hier gebouwd. Onderdeel van het plan is ook een bioscoop en het regionale kantoor van de Rabobank. Realisatie is mogelijk met de sloop van een oud zwembad en het verplaatsen van een aantal verenigingen. Met de voetbal- en korfbalvereniging zijn afspraken gemaakt over een gedeeltelijke verplaatsing van sportvelden. De woningcorporatie is verantwoordelijk voor de bouw van de woningen Interim projectleider Almkerk-Centrum, Woudrichem Onderhandelingen gevoerd met betrokken private partijen over verkoop grond. Project uitgevoerd volgens het principe van projectmatig werken. In het centrum van Almkerk is een nieuw woonzorgcomplex gebouwd. Hiervoor moest de plaatselijke muziekvereniging worden verplaatst naar een nieuw te bouwen accommodatie. Andere ontwikkelingen binnen het project zijn de renovatie van een multifunctionele accommodatie, de uitbreiding van een zorginstelling, het aanleggen van een bassin voor de waterberging en de herinrichting van de openbare ruimte Interim projectleider multifunctionele accommodatie Amfifort, Woudrichem Onderhandelingen gevoerd met woningcorporatie over verkoop grond. Project uitgevoerd volgens het principe van projectmatig werken. Onderzoek naar de haalbaarheid van het bouwen van een nieuwe multifunctionele accommodatie. Met alle betrokken stichtingen en verenigingen gekeken naar de mogelijkheden, gebruik van ruimtes, financiële consequenties en het ontwerp van het gebouw. De woningcorporaties zou de accommodatie bouwen en exploiteren. Project is stopgezet omdat het voor een aantal deelnemers financieel niet mogelijk bleek zich te huisvesten in het gebouw Strategisch adviseur uitbreidingslocatie Hoef en Haag,Vianen Hoef en Haag is de grote uitbreidingslocatie van Vianen nieuwbouwwoningen staan gepland. We hebben de gemeente bijgestaan in de opzet en organisatie van het project en advies gegeven over de ontwikkel- en verwervingsstrategie.

7 Woningcorporatie Trudo Functie: Projectmanager Vastgoed Belangrijkste taken: Projectmanagement Strijp S Projectmanagement diverse projecten Acquisitie Herontwikkeling van een 27 ha. voormalig Philipsterrein gelegen tegen de binnenstad van Eindhoven. Een locatie met diverse Rijksmonumenten waaraan een groot deel nieuwbouw wordt toegevoegd. Een centrum van wonen, werken en recreëren waarvoor Jo Coenen & Co Architekten een ontwikkelingsvisie hebben opgesteld. Omvang: ca m2 wonen, ca m2 kantoren en ca m2 (comm.) voorzieningen DHV BV, vestigingen Eindhoven en Bergen op Zoom Functie: Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling Belangrijkste taken: Project- en procesmanagement bij gebiedsontwikkeling (met name woningbouw, herontwikkeling, binnenwijks en uitleglocaties) Coaching projectleiders (intern en extern) Productontwikkeling Relatiebeheer Acquisitie Projecten 2006: Gemeente Veldhoven, Adviseur (Programmamanagement) : Gemeente Middelburg, (plaatsvervangend) Projectmanager woonzorglocaties, opzetten en invoeren projectorganisatie, coaching : Gemeente Asten, Projectmanager opzetten en invoeren projectorganisatie, coaching : Gemeente Bernheze, interim projectleider herstructurering Stationsplein en vijftal woningbouwlocaties

8 BRO, adviseurs in ruimtelijke ordening, economie en milieu Functie: Adviseur binnen de adviesgroep Economie Belangrijkste taken: Opstellen van adviezen en projectvoorstellen Ondersteunen in acquisitie en offertetrajecten Relatiebeheer Projecten Intensief ruimtegebruik bedrijventerrein de Krogten, gemeente Breda Sociaal economisch beleidsplan, gemeente Ermelo Economische visie Oostzijderveld (functieprofiel), gemeente Zaanstad Regiovisie Noordwest-Veluwe: Banden met de toekomst, Intergemeentelijk samenwerkingsverband Noordwest-Veluwe Herontwikkeling Oostenburg-Noord in Amsterdam tot een industriële biotoop, IBC Vastgoed BV Ruimtelijke economische structuurvisie voor Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer, gemeente Amsterdam Economische Businessplan, gemeente Wageningen Kwaliteitsimpuls bedrijventerrein De Krogten Noord, gemeente Breda Herontwikelingsplan locatie Verbunt in Tilburg, SFB Doorrekenen haalbaarheid centrumplan, gemeente Mill en St. Hubert Parkmanagement op Oostenbrug-Noord in Amsterdam, Heijmans/IBC CURSUSEN EN TRAINING 2010 Schrijfvaardigheid, A4 Training 2006 Masterclass Adviseren, Bureau Leertouwer, van Dijck & U 2005 Onderhandelen, GITP 2003 Ondernemerschap, Jansse en Koekkoek Ruimtelijke Ontwikkeling voor projectleiders, DHV 2002 Presenteren en spraaktechnieken, Adviesbureau Kock & Partners 2000 Schriftelijk adviseren, Ruck & Van der Heijde Commmunicatie

9 LIDMAATSCHAPPEN 2008 OOa, Orde van Organisatieadviseurs LEZINGEN 2006 Deelcollege Krachtenveld Gebiedsontwikkeling aan 3e jaars studenten van de hogescholen Utrecht en Saxion. College maakt onderdeel uit van een Minor georganiseerd door het lectoraat Regie van de Stedelijke Vernieuwing.

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS SAMENVATTING. Datum 20 januari 2014. S. Swinkels, Sjoerd MSc 21 januari 1984. Titel Geboortedatum

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS SAMENVATTING. Datum 20 januari 2014. S. Swinkels, Sjoerd MSc 21 januari 1984. Titel Geboortedatum CURRICULUM VITAE Datum 20 januari 2014 PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Titel Geboortedatum Woonplaats e-mail Nationaliteit S. Swinkels, Sjoerd MSc 21 januari 1984 s-hertogenbosch sjoerd@beeckk.nl Nederlandse

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS SAMENVATTING. Datum november F.J.M. Engelen, Frank. Geboortedatum 3 januari 1982

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS SAMENVATTING. Datum november F.J.M. Engelen, Frank. Geboortedatum 3 januari 1982 CURRICULUM VITAE Datum november 2011 PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam F.J.M. Engelen, Frank Titel Drs. ing. Geboortedatum 3 januari 1982 Woonplaats Ewijk e-mail Frank@beeckk.nl Nationaliteit Telefoonnummer Nederlandse

Nadere informatie

Nummer raadsnota: Bl Onderwerp: Beschikbaarstelling van krediet voor planontwikkeling winkelcentrum Arkendonk

Nummer raadsnota: Bl Onderwerp: Beschikbaarstelling van krediet voor planontwikkeling winkelcentrum Arkendonk 9emeente Oosterhout *» ť ^ ) NOTA VOOR DE RAAD Datum: 1 november 2016 Nummer raadsnota: Bl.0160544 Onderwerp: Beschikbaarstelling van krediet voor planontwikkeling winkelcentrum Arkendonk Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam : Gerrit Nieuwenhuis Bedrijfsnaam : GeNie Consultancy Adres : Molenwerf 3 Postcode : 3264 TH Woonplaats : Nieuw-Beijerland Geboortedaum : 24 april 1966 Telefoon

Nadere informatie

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016

Stand van zaken fysieke projecten in Zuid. Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Stand van zaken fysieke projecten in Zuid Spreker René Pruysers Datum 4 oktober 2016 Plaats De Posten Huidige fysieke projecten in Zuid Het Rutbeek/bungalowpark, PL: René Pruysers Beekwoude, PL: René Pruysers

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonsgegevens Naam:

Curriculum Vitae. Persoonsgegevens Naam: Curriculum Vitae Persoonsgegevens Naam: B. (Bob) Langendoen Geboortedatum: 30 januari 1965 Adres kantoor: Bredaseweg 108a sectie 11 4902 NS Oosterhout (NB) Telefoon: +31 6 1350 7872 Telefoon kantoor: +31

Nadere informatie

2008 - heden Spin-Sel project- en interimmanagement

2008 - heden Spin-Sel project- en interimmanagement Curriculum Vitae Personalia Naam Adres Mobiel nummer Geboortedatum NaDonaliteit Burgerlijke staat Selma Simonis Blokvenlaan 18 te Waalre 06-51140243 27 augustus 1970 Nederlandse gehuwd, 3 kinderen Profiel

Nadere informatie

Hart van Westerkoog Toekomstvisie Binnengebied Westerkoog

Hart van Westerkoog Toekomstvisie Binnengebied Westerkoog Wat zijn de laatste ontwikkelingen rond de toekomstvisie Westerkoog? In de digitale nieuwsbrief leest u meer over het proces. December 2008 Hart van Westerkoog Toekomstvisie Binnengebied Westerkoog Het

Nadere informatie

Laakhaven Hollands Spoor: een nieuw centrum in Den Haag. 3 april Dr. Pieter van der Heijde

Laakhaven Hollands Spoor: een nieuw centrum in Den Haag. 3 april Dr. Pieter van der Heijde Laakhaven Hollands Spoor: een nieuw centrum in Den Haag 3 april Dr. Pieter van der Heijde Over Bureau Stedelijke Planning Onderzoek, advies en projectmanagement in stedelijke ontwikkeling Uitgebreide expertise

Nadere informatie

Telefoon: 06 51155436 b.lippinkhof@pbgrondzaken.nl. Mede-directeur/eigenaar adviesbureau PBG Project Begeleiding Grondzaken en senior adviseur.

Telefoon: 06 51155436 b.lippinkhof@pbgrondzaken.nl. Mede-directeur/eigenaar adviesbureau PBG Project Begeleiding Grondzaken en senior adviseur. Naam: Ben Lippinkhof Telefoon: 06 51155436 E-mail: b.lippinkhof@pbgrondzaken.nl Huidige positie: Mede-directeur/eigenaar adviesbureau PBG Project Begeleiding Grondzaken en senior adviseur. Werkervaring

Nadere informatie

Gegevens... Werkervaring L ivre...

Gegevens... Werkervaring L ivre... Gegevens Naam drs. L. Herpers Geboortedatum 4 februari 1983 e-mail lieke@l-ivre.nl Telefoon 06 14 547 543 Werkervaring L ivre Wonen en Werken in de Wijk (WW&W) Projectleider (Januari 2012 heden) Als projectleider

Nadere informatie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie Vacatures Vind jij deze opgave leuk? Centrumgebieden vormen het hart van onze steden en dorpen. Teruglopende bezoekersaantallen en faillissementen van grote winkelketens als Sissy-Boy, Coolcat, Intertoys

Nadere informatie

Resumé. Naam : ir. J.E. (Jantien) van den Berg Geboortedatum : 7 november 1979 Woonplaats : Amsterdam Contactgegevens: 06-50637945, vandenberg@appm.

Resumé. Naam : ir. J.E. (Jantien) van den Berg Geboortedatum : 7 november 1979 Woonplaats : Amsterdam Contactgegevens: 06-50637945, vandenberg@appm. Resumé Naam : ir. J.E. (Jantien) van den Berg Geboortedatum : 7 november 1979 Woonplaats : Amsterdam Contactgegevens: 06-50637945, vandenberg@appm.nl Kenmerkend Jantien is een betrokken procesmanager,

Nadere informatie

Supermarkten & de ladder voor duurzame verstedelijking. Sascha Stavenuiter Houten, 24 juni 2015

Supermarkten & de ladder voor duurzame verstedelijking. Sascha Stavenuiter Houten, 24 juni 2015 Supermarkten & de ladder voor duurzame verstedelijking Sascha Stavenuiter Houten, 24 juni 2015 Introductie Plaats van de Ladder binnen het wettelijk kader Agenda Ladder duurzame verstedelijking Jurisprudentie

Nadere informatie

Gemeente Haarlem. Met deze brief informeer ik de commissie Ontwikkeling over de stand van zaken van de verschillende ontwikkelingen in Schalkstad.

Gemeente Haarlem. Met deze brief informeer ik de commissie Ontwikkeling over de stand van zaken van de verschillende ontwikkelingen in Schalkstad. Gemeente Haarlem Haarlem Jeroen van Spijk Wethouder ruimtelijke ordening en monumenten, MRA, financiën, dienstverlening en burgerparticipatie Aan de commissie Ontwikkeling centrum Schalk VERNIEUWT! m Datum

Nadere informatie

Herbestemming in het onderwijs

Herbestemming in het onderwijs Herbestemming in het onderwijs Overzicht opleidingen e s- f een sch 'Logo omgeving derden' op witte achtergrond 'Logo omgeving derden' op gekleurde of fotografisch achtergrond r oed alleen Uitzondering;

Nadere informatie

ERVARING 3 jaar Ingenieursbureau Evers & Partners 1990-1993. 3 jaar 2 Architectenbureaus in Noordwijk 1994-1997

ERVARING 3 jaar Ingenieursbureau Evers & Partners 1990-1993. 3 jaar 2 Architectenbureaus in Noordwijk 1994-1997 ERVARING 3 jaar Ingenieursbureau Evers & Partners 1990-1993 1 e tekenaar, projectleider: Cursus(sen) AutoCAD, diverse m.b.t. intern management, middenkader. Divers bouwkundig werk in de utiliteit. Enige

Nadere informatie

Ravenstein uitvoering Voorzieningenkaart 2030

Ravenstein uitvoering Voorzieningenkaart 2030 6 september 2016 1 Ravenstein uitvoering Voorzieningenkaart 2030 Startbijeenkomst 6 september 2016 http://www.oss.nl/voorzieningenkaart 6 september 2016 2 Agenda Welkom door Dorpsraad Stand van zaken en

Nadere informatie

OUD GEBOUW, NIEUW GEBRUIK

OUD GEBOUW, NIEUW GEBRUIK PROJECT UITGELICHT: HET GROOT ZIEKENGASTHUIS IN S-HERTOGENBOSCH OUD GEBOUW, NIEUW GEBRUIK Maakt werk van leegstand Hoofdkantoor Dr. Kuyperstraat 9 2514 BA Den Haag T: 070 335 20 30 F: 070 347 07 77 3 Oud

Nadere informatie

Seminar de toekomst van stadsdeelen wijkcentra

Seminar de toekomst van stadsdeelen wijkcentra Seminar de toekomst van stadsdeelen wijkcentra Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning 19 mei 2016 Programma 14:00 14:30 Opening en inleiding op het thema door dagvoorzitter

Nadere informatie

leegstand en herbestemming

leegstand en herbestemming leegstand en herbestemming Gerben van Dijk, 17 maart 2011, KNX : gebruik #leegst in uw tweets programma introductie motto SBR, prettig kennis te maken focus duurzame ontwikkeling van de gebouwde omgeving

Nadere informatie

Raads inforrnatiebrief

Raads inforrnatiebrief gemeente Eindhoven Raadsnummer o3.r6os.oox Inboeknummer oasoo4y48 C!assificatienummer x.sxs.ax Dossiernummer 340.403 20 september 2003 Raads inforrnatiebrief Betreft ontwikkeling Stationslocatie Zuid-Oost,

Nadere informatie

Pascal Roemers Appie Groenlaan 39 9731 KK GRONINGEN. Groningen, 11 november 2015

Pascal Roemers Appie Groenlaan 39 9731 KK GRONINGEN. Groningen, 11 november 2015 Pascal Roemers Appie Groenlaan 39 9731 KK GRONINGEN Groningen, 11 november 2015 PvdA Groningen t.a.v. kandidaatstellingscommissie Haddingestraat 10 9711 KD GRONINGEN betreft: kandidaatstelling voorzitterschap

Nadere informatie

Projectplan Detailhandelsvisie gemeente Drimmelen, alle kernen

Projectplan Detailhandelsvisie gemeente Drimmelen, alle kernen Projectplan Detailhandelsvisie gemeente Drimmelen, alle kernen Afdeling grondgebied 26-0-205 INLEIDING Voor u ligt het projectplan Detailhandelsvisie gemeente Drimmelen, alle kernen. 2 AANLEIDING PROJECT

Nadere informatie

: Inzet middelen Stimuleringsfonds t.b.v. Science Park. Inhoudsopgave. Ontwerpbesluit pag. 3. Toelichting pag. 5. Bijlage(n): 2.

: Inzet middelen Stimuleringsfonds t.b.v. Science Park. Inhoudsopgave. Ontwerpbesluit pag. 3. Toelichting pag. 5. Bijlage(n): 2. S T A T E N V O O R S T E L Datum : 31 oktober 2006 Nummer PS : PS2006IME05 Dienst/sector : MEC/ERT Commissie : IME Registratienummer : 2006MEC002172i Portefeuillehouder: Dr. G. Mik Titel : Inzet middelen

Nadere informatie

REFERENTIELIJST INTERIM-OPDRACHTEN. Sectorhoofd Ruimtelijke Ontwikkeling Hoofd P&O BRAVO. Directeur Dienst Stedelijke Ontwikkeling

REFERENTIELIJST INTERIM-OPDRACHTEN. Sectorhoofd Ruimtelijke Ontwikkeling Hoofd P&O BRAVO. Directeur Dienst Stedelijke Ontwikkeling REFERENTIELIJST INTERIM-OPDRACHTEN Brandweer Utrecht Leidsche Rijn Hoofd Repressie Stichting Rechtsbijstand Den Haag Gemeente Almere Hoofd Wonen Strategisch Beleidsadviseur Uitgifte Teamleider Projectmanagementbureau

Nadere informatie

Akkoord afdelingshoofd/manager. Akkoord hoofd organisatieonderdeel. Akkoord teamleider/manager

Akkoord afdelingshoofd/manager. Akkoord hoofd organisatieonderdeel. Akkoord teamleider/manager Akkoord afdelingshoofd/manager Akkoord hoofd organisatieonderdeel Akkoord teamleider/manager Publiekshal Het Rond 1, Zeist www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist Postbus 513, 3700 AM Zeist www.facebook.com/gemeentezeist

Nadere informatie

HERONTWIKKELING MOLENWAL

HERONTWIKKELING MOLENWAL STARTNOTITIE HERONTWIKKELING MOLENWAL (VOORMALIGE BUSREMISE) Maart 2011 Gemeente Oudewater Sector REV 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1 INLEIDING... 3 2 PLANGEBIED... 4 2.1 HET PLANGEBIED... 4 2.2 PROGRAMMA...

Nadere informatie

Bestuursvoorstel: B&W Registratienr: [ 38354] Behandeld door: Portefeuillehouder: Agendanummer: secretaris. steller. gereed voor agenda college

Bestuursvoorstel: B&W Registratienr: [ 38354] Behandeld door: Portefeuillehouder: Agendanummer: secretaris. steller. gereed voor agenda college Behandeld door: Portefeuillehouder: Agendanummer: Auteur : S. Nieuwesteeg Directie/Afd : VGEP/EZ Telefoon : 5293753 Datum : 22-06-2011 1 e : Weth. Arbouw 2 e : Weth. Meeuwis 3 e : 4 e : Besluit d.d. Conform

Nadere informatie

PAP. Persoonlijk Actie Plan. Tim Tegelaar. Lekkerkerk 07-10-2012. De Haagse Hogeschool

PAP. Persoonlijk Actie Plan. Tim Tegelaar. Lekkerkerk 07-10-2012. De Haagse Hogeschool PAP Persoonlijk Actie Plan Tim Tegelaar Lekkerkerk 07-10-2012 De Haagse Hogeschool Naam Tim Tegelaar Studentnummer 12090948 origineel 07-10-2012 update - bedrijfsmentor Dhr. P. den Ouden bedrijfscoach

Nadere informatie

De Nieuwe Ladder voor Duurzame Verstedelijking. Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning 22 september 2016

De Nieuwe Ladder voor Duurzame Verstedelijking. Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning 22 september 2016 De Nieuwe Ladder voor Duurzame Verstedelijking Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning 22 september 2016 Aan bod komen: 1. Bureau Stedelijke Planning en de Ladder 2. Voor-

Nadere informatie

UITNODIGING G23 Netwerkdag 13 februari 2012

UITNODIGING G23 Netwerkdag 13 februari 2012 UITNODIGING G23 Netwerkdag 13 februari 2012 Op: donderdag 12 april 2012 in Utrecht Graag nodigen wij u uit voor de eerste Stadsingenieurs G23 Netwerkdag in Utrecht. Deze dag staat vooral in het teken om

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Korte typering. Opleidingen. Werkervaring. drs. Francien de Groot MCD Geboortedatum 02-07-1952

Curriculum Vitae. Personalia. Korte typering. Opleidingen. Werkervaring. drs. Francien de Groot MCD Geboortedatum 02-07-1952 Curriculum Vitae Personalia Naam drs. Francien de Groot MCD Geboortedatum 02-07-1952 Woonplaats Arnhem Nationaliteit Nederlandse Mobiel +31653182995 Email info@francim.nl Website www.francim.nl Korte typering

Nadere informatie

Curriculum vitea N. van Harten

Curriculum vitea N. van Harten Curriculum vitea N. van Harten Naam : Nicolaas van Harten Roepnaam : Nico Geboren : 5 maart 1952 Burgerlijke staat : Gehuwd Adres : Sanatoriumlaan 18 7447PK Hellendoorn Tel. Privé : 0548-688042 Tel. Zakelijk

Nadere informatie

Bestemmingsplan Supermarkt Gouden Leeuw Venray en omgevingsvergunning. Eindrapport zienswijzen

Bestemmingsplan Supermarkt Gouden Leeuw Venray en omgevingsvergunning. Eindrapport zienswijzen 17 september 2014 Bestemmingsplan Supermarkt Gouden Leeuw Venray en omgevingsvergunning Eindrapport zienswijzen Gemeente Venray Postbus 500 5800 AM Venray Inhoud 1 Inleiding 6 2 Zienswijzen bestemmingsplan

Nadere informatie

Detailhandelsvisie centrum Nederweert. Stefan van Aarle 15 juli 2015

Detailhandelsvisie centrum Nederweert. Stefan van Aarle 15 juli 2015 Detailhandelsvisie centrum Nederweert Stefan van Aarle 15 juli 2015 Het verschaffen van inzicht op welke haalbare wijze Nederweerteen sterk en bestendig vitaal centrum gericht op de toekomst kan realiseren,

Nadere informatie

Behandelend ambtenaar Thijs Klompmaker, 0595-447781 gemeente@winsum.nl (t.a.v. Thijs Klompmaker)

Behandelend ambtenaar Thijs Klompmaker, 0595-447781 gemeente@winsum.nl (t.a.v. Thijs Klompmaker) Vergadering: 19 juni 2007 Agendanummer: 13 Status: bespreekstuk Behandelend ambtenaar Thijs Klompmaker, 0595-447781 E-mail: gemeente@winsum.nl (t.a.v. Thijs Klompmaker) Aan de gemeenteraad, Onderwerp:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. P. (Frits) van Drie Telefoon: 06-23 47 25 66 frits@quadraat.nu Geboortedatum: 25 juli 1978.

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. P. (Frits) van Drie Telefoon: 06-23 47 25 66 frits@quadraat.nu Geboortedatum: 25 juli 1978. Persoonlijke gegevens Naam: Ing. P. (Frits) van Drie Telefoon: 06-23 47 25 66 e-mail: frits@quadraat.nu Geboortedatum: 25 juli 1978 Werkervaring 2009 heden Projectmanager bij 2005 2009 Integraal projectleider

Nadere informatie

Tipakker 11 zoon: Thijmen (13) 7971 AB Havelte dochter: Isa (10) 0521-519033 06-22943166

Tipakker 11 zoon: Thijmen (13) 7971 AB Havelte dochter: Isa (10) 0521-519033 06-22943166 Januari 2015 Persoonlijke gegevens Yde Huizinga (31-01-1964) partner: Judith van der Meer Tipakker 11 zoon: Thijmen (13) 7971 AB Havelte dochter: Isa (10) 0521-519033 06-22943166 Huidig Vanaf 2006 ben

Nadere informatie

Versterken binnenstad Het aanbieden van een bibliotheekvoorziening

Versterken binnenstad Het aanbieden van een bibliotheekvoorziening Versterken binnenstad Het aanbieden van een bibliotheekvoorziening (ook als ontmoetingsplek) in de binnenstad. Cultuurparticipatie Kernfuncties leren, lezen en informeren bieden voor burgers mogelijkheden

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Naam. : Ir. Dick Baggerman Adres

Curriculum Vitae. Naam. : Ir. Dick Baggerman Adres Curriculum Vitae Naam : Ir. Dick Baggerman Adres : Weigeliahof 16, 2665 RW Bleiswijk Telefoonnummer : 010 522 1977 / 06 25035991 Geboren : 16-02-1957 Email : dick.baggerman@upcmail.nl Web : www.dickbaggerman.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. : Gerrit Nieuwenhuis. : Molenwerf 3

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. : Gerrit Nieuwenhuis. : Molenwerf 3 Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam Bedrijfsnaam Adres Postcode Woonplaats Geboortedaum Telefoon Email Website Linkedin : Gerrit Nieuwenhuis : GeNie Consultancy : Molenwerf 3 : 3264 TH : NieuwBeijerland

Nadere informatie

onderwerp Aanvraag initiatievenbudget herontwikkeling winkelcentrum Lorentzplein Badhoevedorp

onderwerp Aanvraag initiatievenbudget herontwikkeling winkelcentrum Lorentzplein Badhoevedorp gemeente Haarlemmermeer Nota van B&W onderwerp Aanvraag initiatievenbudget herontwikkeling winkelcentrum Lorentzplein Badhoevedorp Portefeuilehouder A. Elzakalai, J.J. Nobel, C.J. Loggen Collegevergadering

Nadere informatie

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht Voorbeeld Ondernemers van gezocht, een titel over die programma s twee regels en activiteiten Voorbeeld willen van leveren een subtitel voor een levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum

Nadere informatie

Persoonlijk Opleidings Plan (POP) R de Ruijter

Persoonlijk Opleidings Plan (POP) R de Ruijter Persoonlijk Opleidings Plan (POP) R de Ruijter Persoonlijk Opleidings Plan (POP) Ronald de Ruijter Rijswijk 10-11-2015 Cofely west Services Inhoudsopgave -Titel Bladzijde 1 -Inhoudsopgave Bladzijde 2 -Inleiding

Nadere informatie

Herhuisvesting TNO TS locatie VMB Delft. Bestaande laboratoria en kantoren verplaatsen naar drie locaties

Herhuisvesting TNO TS locatie VMB Delft. Bestaande laboratoria en kantoren verplaatsen naar drie locaties CURRICULUM VITAE R. MULDER Naam Mulder Voornamen Rob Geboortedatum 17 februari 1963 Geboorteplaats Rotterdam, Nederland Nationaliteit Nederlands Opleiding 1985-1989 HBO, HTS, Bouwkunde, Nederland. Hogeschool

Nadere informatie

Veranderend speelveld. een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld

Veranderend speelveld. een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld Veranderend speelveld een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld Martin Stijnenbosch economisch geograaf; docent Universiteit Utrecht (1975 1990); STOGO (1984 2012); Hanze Hogeschool (2013- nu)

Nadere informatie

De (kern)taken van DSO. Werkbespreking voor de commissie Ruimte 3 november 2010

De (kern)taken van DSO. Werkbespreking voor de commissie Ruimte 3 november 2010 De (kern)taken van DSO Werkbespreking voor de commissie Ruimte 3 november 2010 Inleiding De volgende onderwerpen komen aan de orde De structuur van DSO De activiteiten van DSO De nabije toekomst van DSO

Nadere informatie

Ladder voor duurzame verstedelijking Three steps to heaven? 10 maart 2015

Ladder voor duurzame verstedelijking Three steps to heaven? 10 maart 2015 Jan Fokkema Ladder voor duurzame verstedelijking Three steps to heaven? 10 maart 2015 Geschiedenis SER-ladder in advies 1999 Nota Ruimtelijk Economisch bedoeld als denkmodel, niet dwingend! bevatte nog

Nadere informatie

Overzicht opleidingen

Overzicht opleidingen Overzicht opleidingen Stand van zaken oktober 2013 Opleiding Onderwijsinstelling Deeltijd Voltijd Duur Kosten Overig Leegstand Post-MA NRP Academie (transformatie) NRP, ism TU Delft, Nyenrode en Hogeschool

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden:

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies)

Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies) Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies) Persoonlijk Naam : drs. Peter de Nooijer Website : www.nfcadvies.nl, info@nfcadvies.nl Telefoon : 06 21 277 902 Opleidingen Opleidingen Cursus / Training -

Nadere informatie

ONTWIKKELVISIE CENTRUM ROCKANJE DECEMBER 2014

ONTWIKKELVISIE CENTRUM ROCKANJE DECEMBER 2014 ONTWIKKELVISIE CENTRUM ROCKANJE DECEMBER 2014 1. Inleiding De visie heeft betrekking op het dorpscentrum van Rockanje. Met het dorpscentrum wordt in de eerste plaats bedoeld het Dorpsplein. Dit plein moet

Nadere informatie

ARTIKEL LID 2 BRO: LADDER VOOR DUURZAME VERSTEDELIJKING

ARTIKEL LID 2 BRO: LADDER VOOR DUURZAME VERSTEDELIJKING ANNEKE FRANKEN & HANS KOOLEN GIJS HEUTINK ADVOCATEN ARTIKEL 3.1.6 LID 2 BRO: LADDER VOOR DUURZAME VERSTEDELIJKING www.gijsheutinkadvocaten.nl Inhoudsopgave Achtergrond Ladder Toepassingsbereik Ladder Ruimtelijke

Nadere informatie

Doelstelling HKO: Samenwerking met Lumens Groep. HKO Houd het Klooster open 26-11-2015. Behoud Klooster voor het verenigingsleven in Waalre-dorp

Doelstelling HKO: Samenwerking met Lumens Groep. HKO Houd het Klooster open 26-11-2015. Behoud Klooster voor het verenigingsleven in Waalre-dorp Doelstelling HKO: Behoud Klooster voor het verenigingsleven in Waalre-dorp Samenwerking met Lumens Groep INITIATIEFGROEP: HKO Houd het Klooster open HARRIE DE GREEF VOORZITTER SENIORENVERENIGING WAALRE,

Nadere informatie

i ii Òiî i î >> i ÈÒî-Òi`i iî" Òä i Gebiedsvisie Hollands Spoor en omgeving

i ii Òiî i î >> i ÈÒî-Òi`i iî Òä i Gebiedsvisie Hollands Spoor en omgeving i ii Òiî i î >> i ÈÒî-Òi`i iî" Òä i Gebiedsvisie T P E C N O C Hollands Spoor en omgeving mei 2008 2 Inleiding 1 Straatnamenkaart 1 Inleiding Voorwoord Voor u ligt de Gebiedsvisie Hollands Spoor en omgeving.

Nadere informatie

Interim Management in de zorg

Interim Management in de zorg Vreemde ogen helpen Interim Management in de zorg Vreemde ogen helpen! Het gericht inzetten van een interim manager kan helpen uw problemen op te lossen of uw strategie te realiseren. Soms is het noodzakelijk

Nadere informatie

VWO (R.K. Lyceum St. Dominicus College, Nijmegen, diploma behaald)

VWO (R.K. Lyceum St. Dominicus College, Nijmegen, diploma behaald) CURRICULUM VITAE IRIS VAN DE KAMP PERSONALIA Naam Roepnaam Adres I.N. van de Kamp Iris Trompstraat 14 7311 HV Apeldoorn Telefoon Email Geb. datum 06 47214907 info@irisvandekamp.nl 28111971 OPLEIDINGEN

Nadere informatie

Toepassing van de ladder in Provincie Zuid-Holland

Toepassing van de ladder in Provincie Zuid-Holland Toepassing van de ladder in Provincie Zuid-Holland Seminar, Ladder voor duurzame verstedelijking: lessen uit de praktijk, 10 maart 2015 Willemien Croes Wat is de Ladder voor Provincie Zuid- Holland? Instrument

Nadere informatie

Profiel. Personalia. - Persoonlijke gegevens. - Contact gegevens

Profiel. Personalia. - Persoonlijke gegevens. - Contact gegevens Profiel Een communicatief sociaal persoon die met veel eigen initiatief en een goed analytisch vermogen, gegeven situaties inschat en daar handig op in weet te spelen. Mijn ambitie is, om vanuit mijn persoonlijke

Nadere informatie

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden Postadres Postbus 16200, 3500 CE Telefoon 030-286 11 12 Fax 030-286 10 33 www.utrecht.nl Aan de commissie voor Stad en Ruimte postbus 16200 3500 CE UTRECHT Behandeld door Marlies de Nijs, Wim Beelen Datum

Nadere informatie

De Nieuwe Ladder voor Duurzame Verstedelijking. dr. Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning 16 mei 2017

De Nieuwe Ladder voor Duurzame Verstedelijking. dr. Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning 16 mei 2017 De Nieuwe Ladder voor Duurzame Verstedelijking dr. Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning 16 mei 2017 Aan bod komen: 1. Bureau Stedelijke Planning en de Ladder 2. Voor- en

Nadere informatie

KEESVANRUYVEN ruimte en ontwikkeling

KEESVANRUYVEN ruimte en ontwikkeling Bezoekadres Duintjer CS Vijzelstraat 72 unit 4.22 1017 NL Telefoon 06 22788306 www.keesvanruyven.nl ruimte@keesvanruyven.nl KEESVANRUYVEN ruimte en ontwikkeling Curriculum Vitae Naam Kees van Ruyven Huidige

Nadere informatie

Bijlage 2 (bij Kantorenstrategie Eindhoven 2012 2020) Overzicht kantoorlocaties behorende tot de planvoorraad in Eindhoven

Bijlage 2 (bij Kantorenstrategie Eindhoven 2012 2020) Overzicht kantoorlocaties behorende tot de planvoorraad in Eindhoven Bijlage 2 (bij Kantorenstrategie Eindhoven 2012 2020) Overzicht kantoorlocaties behorende tot de planvoorraad in Eindhoven Eindhoven, stationsgebied: Lichthoven (vh. Stationsgebied Zuidoost) Ca. 30.000

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Miranda Geboortedatum: 10 oktober 1970

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Miranda Geboortedatum: 10 oktober 1970 Curriculum Vitae Personalia Naam: Thijssen Voornaam: Miranda Geboortedatum: 10 oktober 1970 Profiel Miranda is een sterk inhoudelijk en procesmatig gedreven beleidsadviseur op het sociale domein. Zij beschikt

Nadere informatie

Ontwerpvoorstel aan de raad

Ontwerpvoorstel aan de raad Opgesteld door Projectorganisatie Stationsgebied Kenmerk 14.059426 Vergadering Commissie Stad en Ruimte Vergaderdatum 7 oktober 2014 Bestemmingsplan Westflank Zuid Het College van burgemeesters en wethouders

Nadere informatie

Pallas Advies. Bedrijfsinformatie

Pallas Advies. Bedrijfsinformatie Pallas Advies Bedrijfsinformatie Wat is Pallas Advies? Pallas Advies ondersteunt en adviseert overheidsorganisaties op het gebied van parkeren, mobiliteit en (reis)informatie. De ondersteuning kan op meerdere

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Ing. A.B. (Bram) Quaak Telefoon: 06-26 64 25 95. Geboortedatum: 9 september 1976. Werkervaring

Persoonlijke gegevens. Ing. A.B. (Bram) Quaak Telefoon: 06-26 64 25 95. Geboortedatum: 9 september 1976. Werkervaring Persoonlijke gegevens Naam: Ing. A.B. (Bram) Quaak Telefoon: 06-26 64 25 95 E-mail: bram@quadraat.nu Geboortedatum: 9 september 1976 Werkervaring 2004 - heden Directeur-eigenaar van Het bureau is sinds

Nadere informatie

Stuurgroep Nieuw Hydepark

Stuurgroep Nieuw Hydepark Voortgangsrapportage 1 Stuurgroep Nieuw Hydepark Periode januari t/m mei 2013 4 juni 2013 Kleine Synode 21 juni 2013 OZ 13-06 Bestuur Dienstenorganisatie Pagina 3 van 7 Inhoud 1. Inleiding 5 2. Projectkaders

Nadere informatie

Curriculum vitae Loes hekkens

Curriculum vitae Loes hekkens Curriculum vitae Loes hekkens Ervaring als communic atieadviseur Gemeente Katwijk Oktober 2008 - heden Coördinator/senior adviseur gemeente Katwijk. Opzet afdeling communicatie Coaching medewerkers Implementatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrumplan Heteren. december In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief. Centrumplan Heteren. december In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief december 2012 Centrumplan Heteren In deze nieuwsbrief: Hoe zat het ook al weer? Hoe gaan we nu verder? Locatie Beemdhof eerst Locatie voormalige Bongerd/ Julianaschool Locatie voormalige Haafakkers

Nadere informatie

CURRICULUM VITEA. Persoonlijke Gegevens: Chris van der Veer. Sacharovlaan 57-3223 HM Hellevoetsluis. Telefoon : 0181 31 82 87. Mob: 06 30 66 55 88

CURRICULUM VITEA. Persoonlijke Gegevens: Chris van der Veer. Sacharovlaan 57-3223 HM Hellevoetsluis. Telefoon : 0181 31 82 87. Mob: 06 30 66 55 88 CURRICULUM VITEA Persoonlijke Gegevens: Naam : Adres : Chris van der Veer Sacharovlaan 57-3223 HM Hellevoetsluis Telefoon : 0181 31 82 87 Mob: 06 30 66 55 88 Geb. datum : 19 mei 1957 Geb. plaats : Burg.

Nadere informatie

Naast mijn stedenbouwkundige werk heb ik ervaring opgedaan als beleidsadviseur wonen en afval. werkzaam als adviseur voor onderstaande opdrachtgevers

Naast mijn stedenbouwkundige werk heb ik ervaring opgedaan als beleidsadviseur wonen en afval. werkzaam als adviseur voor onderstaande opdrachtgevers CURRICULUM VITAE Naam : Andrea W. Bal Geboortedatum : 02-06-1979 Adres : Herenstraat 36 3431 CV Nieuwegein Telefoon : 06-41 39 32 93 Email : andrea@balcompany.nl website : www.balcompany.nl PROFIEL Mijn

Nadere informatie

Curriculum Vitae. J. (Jasper) Putter. Geboortedatum 29 oktober 1977 Nationaliteit Nederlands. Datum 1 januari 2014

Curriculum Vitae. J. (Jasper) Putter. Geboortedatum 29 oktober 1977 Nationaliteit Nederlands. Datum 1 januari 2014 Curriculum Vitae Naam J. (Jasper) Putter Titel ing. Geboortedatum 29 oktober 1977 Nationaliteit Nederlands Datum 1 januari 2014 Beroepsopleiding 2012 Geregistreerd Mediator, de Raad van Mediators, Delft

Nadere informatie

Nota van Uitgangspunten Herstructurering Frederikkazerne

Nota van Uitgangspunten Herstructurering Frederikkazerne Nota van Uitgangspunten Herstructurering Frederikkazerne Status: Definitief Gemeente Den Haag Projectmanagement Den Haag Opsteller: Jerry de Vries, projectleider Inleiding De gemeente wenst te beschikken

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSONALIA

CURRICULUM VITAE PERSONALIA PERSONALIA CURRICULUM VITAE Naam : Schravendijk Voornaam : Peter Adres : t Zand 22e Postcode : 3544 NC Woonplaats : Utrecht Telefoonnummer : 06 125 35 198 E-mail : info@schravendijkadvies.nl Website :

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

Student : Lex Krijgsman maakt voortgangsverslag zoals omschreven in het voorwoord

Student : Lex Krijgsman maakt voortgangsverslag zoals omschreven in het voorwoord Voortgangsverslag blok 5 Naam : Lex Krijgsman Studentnummer : 11071060 Groep : TP29 datum : 10-08-2013 periode : Leerjaar 2 (Propedeuse ) september 2013 augustus 2014 Doel : Het voortgangsverslag is vooral

Nadere informatie

Bijlage 1: Uitgangspunten nieuwbouw ROC ID College Breestraat

Bijlage 1: Uitgangspunten nieuwbouw ROC ID College Breestraat Bijlage 1: Uitgangspunten nieuwbouw ROC ID College Breestraat Memo project nieuwbouw ID College Breestraat Leiden kenmerk 130315 12-04M03 betreft Uitgangspunten nieuwbouw ID College Breestraat Leiden datum

Nadere informatie

1 BDO Strategisch beleid informatieveiligheid en privacy. 2 ONT Bestemmingsplan Abcovenseweg 23 en 23A (Goirle)

1 BDO Strategisch beleid informatieveiligheid en privacy. 2 ONT Bestemmingsplan Abcovenseweg 23 en 23A (Goirle) Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning Openbare besluitenlijst d.d. 27 februari 2019 Nr. afd. agendapunt/besluit 1 BDO Strategisch beleid informatieveiligheid en privacy Voor u ligt, ter vaststelling,

Nadere informatie

BRABANTS ERFGOED ALS MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

BRABANTS ERFGOED ALS MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL BRABANTS ERFGOED ALS MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL monumenten van het verleden, motoren van de toekomst Pieter van Wesemael Hoogleraar Architectural Design & Urban Cultures Technische Universiteit Eindhoven

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE VAN WIM VOS WERKERVARING

CURRICULUM VITAE VAN WIM VOS WERKERVARING CURRICULUM VITAE VAN WIM VOS Naam Vos Voorletters W. Voornaam Wim Geboortedatum 6 oktober 1958 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Gehuwd, vader van twee kinderen Adres Larkstraat 10, 1435 NC Rijsenhout

Nadere informatie

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate. CURRICULUM VITAE Sander Donkers 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.nl Profiel Sander Donkers is een gedreven professional die zijn ervaring heeft opgedaan

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia: Klaas Op den Velde Geb. datum: 07-09-1958 Burgerlijke staat: gehuwd Adres: Kloosterstraat 5 1411RS Naarden

Curriculum Vitae. Personalia: Klaas Op den Velde Geb. datum: 07-09-1958 Burgerlijke staat: gehuwd Adres: Kloosterstraat 5 1411RS Naarden Curriculum Vitae Personalia: Naam: Klaas Op den Velde Geb. datum: 07-09-1958 Burgerlijke staat: gehuwd Adres: Kloosterstraat 5 1411RS Naarden Tel. Thuis: 035 6946792 Mobiel: 06-23835294 e-mail: klaasodv@gmail.com

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort 90 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort 90 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort 90 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

Brainport Eindhoven/ A2-zone (Brainport Avenue)

Brainport Eindhoven/ A2-zone (Brainport Avenue) Brainport Eindhoven/ A2-zone (Brainport Avenue) Nota Ruimte budget 75 miljoen euro voor Brainport Eindhoven en 6,8 miljoen voor ontwikkeling A2-zone Planoppervlak 3250 hectare (Brainport Eindhoven) Trekker

Nadere informatie

Maastricht Belvédère. Nota Ruimte budget 10 miljoen euro

Maastricht Belvédère. Nota Ruimte budget 10 miljoen euro Maastricht Belvédère Nota Ruimte budget 10 miljoen euro Planoppervlak 56 hectare (als onderdeel van 280 hectare herstructurering oude bedrijventerreinen) Trekker Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke

Nadere informatie

5071 VX Udenhout. 2012-2013 Luca, Sint-Lukas Brussel Master Vrije Kunsten Tentoonstellinganalyse, Suzanne van de Ven

5071 VX Udenhout. 2012-2013 Luca, Sint-Lukas Brussel Master Vrije Kunsten Tentoonstellinganalyse, Suzanne van de Ven Curriculum Vitae Persoonsgegevens Naam: Woonplaats: Correspondentieadres: Telefoonnummer: Email- adres: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Sam van Gils Udenhout De Wouwerd 16 5071 VX Udenhout

Nadere informatie

Invoering Vpb Aanleiding Europese Commissie onderzoek

Invoering Vpb Aanleiding Europese Commissie onderzoek Invoering Vpb 2016 - Aanleiding Europese Commissie onderzoek - Huidige wetgeving 1956 overheidsonderneming vrij - Nieuwe wetgeving Belastingplichtig tenzij Voldoende rek gemeenten! Invoering Vpb Stand

Nadere informatie

BIJLAGE 1 BIJ PLAN VAN AANPAK. Toelichting afweging per locatie structuurvisie Eibergen

BIJLAGE 1 BIJ PLAN VAN AANPAK. Toelichting afweging per locatie structuurvisie Eibergen BIJLAGE 1 BIJ PLAN VAN AANPAK Toelichting afweging per locatie structuurvisie Eibergen 1 1. Huenderstraat 2 (locatie voormalig kantoor Betula) Centrum 2011, bestemming Maatschappelijk Het perceel is in

Nadere informatie

ACTUELE OPGAVEN VOOR DE WONINGMARKT EN DE RELATIE TUSSEN LEEGSTAND EN HET WONEN

ACTUELE OPGAVEN VOOR DE WONINGMARKT EN DE RELATIE TUSSEN LEEGSTAND EN HET WONEN ACTUELE OPGAVEN VOOR DE WONINGMARKT EN DE RELATIE TUSSEN LEEGSTAND EN HET WONEN RRO + - Zuidoost-Brabant 11 mei 2016 Niek Bargeman senior adviseur bevolking en wonen Provincie Noord-Brabant REGIONALE AGENDA

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. L.F. (Edwin) Boonstoppel Telefoon: 06-33 04 33 38 edwin@quadraat.nu Geboortedatum: 30 maart 1973

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. L.F. (Edwin) Boonstoppel Telefoon: 06-33 04 33 38 edwin@quadraat.nu Geboortedatum: 30 maart 1973 Persoonlijke gegevens Naam: Ing. L.F. (Edwin) Boonstoppel Telefoon: 06-33 04 33 38 E-mail: edwin@quadraat.nu Geboortedatum: 30 maart 1973 Werkervaring 2006 - heden Projectmanager bij (Infrastructuur &

Nadere informatie

Biologen bij ARCADIS. Conferentie Matchmaking. Jasper Ohm Specialist Ecologie en natuurwetgeving. Imagine the result

Biologen bij ARCADIS. Conferentie Matchmaking. Jasper Ohm Specialist Ecologie en natuurwetgeving. Imagine the result Biologen bij ARCADIS Conferentie Matchmaking Jasper Ohm Specialist Ecologie en natuurwetgeving Imagine the result Het vak adviseur Consultants they steal your watch and tell you the time De GOEDE adviseur

Nadere informatie

1997 - heden: Diverse relevante cursussen, waaronder:

1997 - heden: Diverse relevante cursussen, waaronder: Curriculum Vitae Naam: Houtzager Voornaam: Casper Adres: Dravik 9 Postcode en woonplaats: 7908 RJ Hoogeveen Mobiel: 06-45347124 E-mail: casper.houtzager@gmail.com Geboren: 10.10. 63 te Schoonebeek Burgerlijke

Nadere informatie

BIJLAGE 1. Projectinventarisatie UNA-ISV2 programma. Pagina 1. 07c projectinventarisatie UNA-ISV2 programma.xls

BIJLAGE 1. Projectinventarisatie UNA-ISV2 programma. Pagina 1. 07c projectinventarisatie UNA-ISV2 programma.xls Pagina 1 Projectinventarisatie UNA-ISV2 programma BIJLAGE 1 Gemeente Project Gevraagde bijdrage voordragen Opmerkingen voor uitwerking Aalsmeer Herontwikkeling huidige trace N201 1.500.000,00 niet Geen

Nadere informatie

Centrumplan Zeeland Presentatie aan College van B&W gemeente Landerd d.d. 18 mei 2010

Centrumplan Zeeland Presentatie aan College van B&W gemeente Landerd d.d. 18 mei 2010 Centrumplan Zeeland Presentatie aan College van B&W gemeente Landerd d.d. 18 mei 2010 Aanleiding Zeeland wordt steeds saaier Veel plannen maar ook veel politieke onrust De tijd begint te dringen voor de

Nadere informatie

Sollicitatie hints & tips

Sollicitatie hints & tips Sollicitatie hints & tips Sollicitatietips Solliciteren is een vak apart. Schiet je met hagel of schiet je gericht op een voor jou passende vacature. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om gericht

Nadere informatie

De Toekomst van Bedrijventerreinen. Gusta Renes

De Toekomst van Bedrijventerreinen. Gusta Renes De Toekomst van Bedrijventerreinen Gusta Renes Inleiding Beeldvorming bedrijventerreinen Veel (nieuwe) bedrijventerreinen Veel grond beschikbaar voor uitgifte Weinig samenwerking tussen gemeenten Lage

Nadere informatie

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS ÉÉN VAN ONZE EXPERTS Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste uit

Nadere informatie