CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. L.F. (Edwin) Boonstoppel Telefoon: Geboortedatum: 30 maart 1973

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. L.F. (Edwin) Boonstoppel Telefoon: 06-33 04 33 38 edwin@quadraat.nu Geboortedatum: 30 maart 1973"

Transcriptie

1 Persoonlijke gegevens Naam: Ing. L.F. (Edwin) Boonstoppel Telefoon: Geboortedatum: 30 maart 1973 Werkervaring heden Projectmanager bij (Infrastructuur & Maatschappelijk vastgoed) Projectmanager bij Projectmanager bij BOOT organiserend ingenieursburo Hoofd Civiele techniek bij BOOT organiserend ingenieursburo Projectleider Civiele Techniek bij BOOT organiserend ingenieursburo Werkvoorbereider Civiele Techniek bij BOOT organiserend ingenieursburo Profiel Projectmanager in ruimtelijke ontwikkeling, die: breed vakinhoudelijk opgeleid is en een ruime ervaring heeft; naast infrastructurele projecten diverse grootschalige projecten op het gebied van maatschappelijk vastgoed vanuit een gemeentelijke context met succes heeft aangestuurd; een gedreven organisator is en tegelijk omgevingsbewust is; de juiste sturing kan geven aan multidisciplinaire projectteams; een directe en open communicatiestijl combineert met een pragmatische aanpak; complexe projecten kan beheersen in tijd, geld en kwaliteit op basis van risicomanagement; zeer gemotiveerd is om een goed eindresultaat te behalen. Opleidingen Masterclass Professioneel Projectleider, Hogeschool Brabant, Projectmanagement, Hogeschool Brabant HBO Civiele Techniek, Hogeschool Rotterdam & Omstreken, Dordrecht VWO, Guido de Brès, Rotterdam

2 Cursussen/congressen/trainingen Projectmanagement in een politiek-bestuurlijke omgeving Aanbestedingsrecht Gebiedscommunicatie Systeemgerichte contractbeheersing Nat. Conferentie Gebiedsontwikkeling in de nieuwe realiteit Nationaal Wegenbouwcongres 2011 Strategisch omgaan met de Wabo Nationaal Wegenbouwcongres 2010 Planeconomie Persoonlijke impact in projecten Geotechniek voor wegenbouwers Leidinggeven voor technici Basiscursus riolering NVA Opzetten van een kwaliteitssysteem 2013 Veldman Coaching 2013 Hekkelman Advocaten & Notarissen 2012 (in-company) 2011 Nederlands Instituut voor de Bouw 2011 Nederlands Instituut voor de Bouw 2011 Nederlands Instituut voor de Bouw 2010 Hekkelman Advocaten 2010 Nederlandse Instituut voor de Bouw 2009 Segment-groep 2005 PMI NIMO 2000 GeoDelft 1999 Streng, Dijkerman & Partners 1997 Stichting Wateropleidingen 1996 Nederlands Normalisatie Instituut Projectmanagement is als een spinnenweb. Namens de opdrachtgever is de projectmanager als een spin in het web. Alle draden komen uiteindelijk in het hart van het web samen. Net als een spinnenweb begint een project ook klein en breidt het zich in de loop van de tijd uit. Maar niet onbeheerst of onberekend. Nee, elke draad wordt zorgvuldig en met een zeker doel gemaakt. Zoals een spin nauwkeurig uitzoekt waar alle draden heengaan, is het de taak van de projectmanager om de benodigde lijnen te leggen binnen een project. Deze lijnen zijn van een voor een voorspoedig verloop van het project van belang, en worden daarom goed bewaakt.

3 Referentieprojecten Infrastructuur Herstructurering Uitvindersbuurt (in de gemeente Ede) Opdrachtgever: Projectbudget: Rol in het project: heden Woningcorporatie Woonstede (exclusief woningbouw) Projectmanager bij de herstructurering van een naoorlogse wederopbouwwijk, waarbij 500 woningen worden gesloopt en een gelijk aantal wordt teruggebouwd. Bewaking van de grondexploitatie en aansturing van alle civieltechnische en cultuurtechnische deelprojecten. Goede fasering van het project om de druk op de lokale woningmarkt niet te vergroten. Integratie van een stadspark in de nieuwe situatie. Hans Peter van Leeuwen, ontwikkelingsmanager Telefoon: Realisatie Streektransferium Linieland (in de gemeenten Houten/Nieuwegein) heden Opdrachtgever: Gemeente Houten Projectbudget: Rol in het project: Projectmanager bij de ontwikkeling van een combinatie van een recreatief transferium en een Streekstation in één gecombineerd project langs de A27, in nauwe samenwerking met Rijkswaterstaat en het ministerie van LNV. Een Streekstation betreft een verkooppunt van streekgebonden producten die vanaf producent naar consument, zonder tussenhandel. Het recreatief transferium is bedoeld om het Nationaal Landschap van de Nieuwe Hollandse Waterlinie te ontsluiten zonder de autodruk in het gebied te laten toenemen. Het project betreft een innovatief concept, waarvoor op dit moment intensief overleg plaats vindt met beleidsmakers bij diverse ministeries, maar waarbij ondertussen reeds veel draagvlak is bereikt. Het project dient in 2013 te worden opgeleverd en geopend. Gijs van der Zwaan, programmamanager Telefoon: Openbare ruimte Brouwerspoort (in de gemeente Veenendaal) Quadraat Infraprojecten BV Opdrachtgever: Projectbudget: Rol in het project: Als projectmanager verantwoordelijk voor de herontwikkeling van het oostelijk centrumgebied van Veenendaal. Het project omvatte een volledige herontwikkeling van het bestaande gebied, inclusief de aanleg van 5 parkeergarages, herinrichting van de wegenstructuur, de aanleg van een stadsgracht en een nieuw rioolstelsel. Het op één na belangrijkste winkelhart van de provincie Utrecht tijdens de uitvoering laten functioneren, inclusief het noodzakelijke parkeren. Voor het laatste werd gewerkt met een zogenoemde parkeerbalans.

4 Aanleg Oostelijke Rondweg (in de gemeente Veenendaal) Projectbudget: Rol in het project: Counterpartners en accountmanager voor de provincie Utrecht die het overall projectmanagement voor het project voerde. Verantwoordelijk voor de afstemming met alle aanverwante projecten bij de aanleg van deze rondweg ten oosten van Veenendaal. Het betreft een wegvak van 5 km, inclusief de aanleg van viaducten, fietstunnels, een spoortunnel en een nieuwe aansluiting op de A12. Om in een collegiale samenwerking met de gemeente Ede, de provincies Utrecht, Gelderland en Utrecht en Rijkswaterstaat, samen het project in tijd, geld en kwaliteit te beheersen ten opzichte van de gestelde scope. Wouter van Beijnum, manager afdeling Wijk- en Stadsbeheer Telefoon: Aanleg Prins Clauslaan (in de gemeente Veenendaal) Projectbudget: Rol in het project: Projectmanager en overall verantwoordelijk voor de aanleg van een nieuwe hoofdontsluiting vanaf de Rondweg naar de Centrumring van Veenendaal, inclusief de verlegging van het Valleikanaal, de aanleg van 2 bruggen en een tunnel. Het beheersen van een extreem korte uitvoeringstijd bij een ingewikkelde fasering vanwege de te borgen waterafvoer in het kanaal en uit de nabije omgeving. Wouter van Beijnum, manager afdeling Wijk- en Stadsbeheer Telefoon:

5 Referentieprojecten maatschappelijk vastgoed De Cultuurfabriek (in de gemeente Veenendaal) Quadraat Infraprojecten BV Opdrachtgever: Projectbudget: Rol in het project: Projectmanager in de nazorgfase van een multifunctioneel complex op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Het complex behelst de bibliotheek, het gemeentelijk museum, de kunstuitleen en de historische vereniging. Het complex bevat totaal ca m² BVO verdeeld over 4 bouwlagen. De nazorgfase bevatte nog enkele lastige afhandelingen, zowel financieel als functioneel. Deze zijn alle in de loop van 2012 en in goed overleg met de gebruikers, opgelost. Tricotage (in de gemeente Veenendaal) heden Opdrachtgever: Projectbudget: Rol in het project: Projectmanager bij de voorbereiding en realisatie van een multifunctioneel complex binnen het centrumplan Brouwerspoort. Het bevat totaal ca m² BVO verdeeld over 8 bouwlagen. (3 ondergronds). In het gebouw komen een parkeercluster, een cultuurcluster, een commercieel cluster en een woningcluster. In het cultuurcluster worden de muziekschool en de Volksuniversiteit Veenendaal gevestigd. Het project, dat in 2013 zal worden opgeleverd, is een gezamenlijke ontwikkeling van AM Vastgoedontwikkeling en de gemeente Veenendaal. Het ondergrondse deel van het project is uitgevoerd met behulp van diepwanden en onderwaterbeton.

6 Ontmoetingshuis (in de gemeente Veenendaal) heden Opdrachtgever: Projectbudget: Rol in het project: Bouwmanager bij de voorbereiding en realisatie van een multifunctioneel complex in de uitbreidingswijk Veenendaal-Oost. Het gaat om een multifunctionele accommodatie met ruimte voor sport, onderwijs, kerk, kinderopvang en peuterspeelzaal. Totaal gaat het in het startmodel om een oppervlakte van m2, met een voorziene uitbreiding in 2018 naar m2. Het project, dat in 2014 zal worden opgeleverd, komt onder hoge tijdsdruk tot stand in een overlegtraject met 9 toekomstige gebruikers. Dit vraagt om een zeer strakke sturing van alle sporen in het project, waarbij vrijwel alle sporen op het kritieke pad van de planning liggen.

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. L.F. (Edwin) Boonstoppel Telefoon: 06-33 04 33 38 edwin@quadraat.nu Geboortedatum: 30 maart 1973

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. L.F. (Edwin) Boonstoppel Telefoon: 06-33 04 33 38 edwin@quadraat.nu Geboortedatum: 30 maart 1973 Persoonlijke gegevens Naam: Ing. L.F. (Edwin) Boonstoppel Telefoon: 06-33 04 33 38 E-mail: edwin@quadraat.nu Geboortedatum: 30 maart 1973 Werkervaring 2006 - heden Projectmanager bij Quadraat Projectmanagement

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. P. (Frits) van Drie Telefoon: 06-23 47 25 66 frits@quadraat.nu Geboortedatum: 25 juli 1978.

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. P. (Frits) van Drie Telefoon: 06-23 47 25 66 frits@quadraat.nu Geboortedatum: 25 juli 1978. Persoonlijke gegevens Naam: Ing. P. (Frits) van Drie Telefoon: 06-23 47 25 66 e-mail: frits@quadraat.nu Geboortedatum: 25 juli 1978 Werkervaring 2009 heden Projectmanager bij 2005 2009 Integraal projectleider

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Ing. A.B. (Bram) Quaak Telefoon: 06-26 64 25 95. Geboortedatum: 9 september 1976. Werkervaring

Persoonlijke gegevens. Ing. A.B. (Bram) Quaak Telefoon: 06-26 64 25 95. Geboortedatum: 9 september 1976. Werkervaring Persoonlijke gegevens Naam: Ing. A.B. (Bram) Quaak Telefoon: 06-26 64 25 95 E-mail: bram@quadraat.nu Geboortedatum: 9 september 1976 Werkervaring 2004 - heden Directeur-eigenaar van Het bureau is sinds

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. J. (Jan) Pas Telefoon: Geboortedatum: 14 juli Werkervaring

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. J. (Jan) Pas Telefoon: Geboortedatum: 14 juli Werkervaring Persoonlijke gegevens Naam: Ing. J. (Jan) Pas Telefoon: 06-23 22 80 83 E-mail: jan@quadraat.nu Geboortedatum: 14 juli 1975 Werkervaring 2017 - heden Projectmanager bij Quadraat Project Management te Veenendaal

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Ing. Jan Henk Brokelman Telefoon: 06-33 78 89 59 janhenk@quadraat.nu Geboortedatum: 15 april 1974.

Persoonlijke gegevens. Ing. Jan Henk Brokelman Telefoon: 06-33 78 89 59 janhenk@quadraat.nu Geboortedatum: 15 april 1974. Persoonlijke gegevens Naam: Ing. Jan Henk Brokelman Telefoon: 06-33 78 89 59 E-mail: janhenk@quadraat.nu Geboortedatum: 15 april 1974 Werkervaring 2014 - heden Projectmanager bij Quadraat Projectmanagement

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. C.H. (Carel) Smits Telefoon: 06-26 88 10 85 carel@quadraat.nu Geboortedatum: 20 oktober 1977

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ing. C.H. (Carel) Smits Telefoon: 06-26 88 10 85 carel@quadraat.nu Geboortedatum: 20 oktober 1977 Persoonlijke gegevens Naam: Ing. C.H. (Carel) Smits Telefoon: 06-26 88 10 85 E-mail: carel@quadraat.nu Geboortedatum: 20 oktober 1977 Werkervaring 2008 - heden Projectmanager bij 2005-2008 Projectleider

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. : drs. Erwin Koedam Telefoon : 06-14 59 08 02 : erwin@quadraat.nu Geboortedatum : 25 maart 1987.

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. : drs. Erwin Koedam Telefoon : 06-14 59 08 02 : erwin@quadraat.nu Geboortedatum : 25 maart 1987. Persoonlijke gegevens Naam : drs. Erwin Koedam Telefoon : 06-14 59 08 02 E-mail : erwin@quadraat.nu Geboortedatum : 25 maart 1987 Werkervaring 2013 - heden Fulltime projectleider bij Quadraat Projectmanagement

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. de heer P.E. (Erik) van der Sluijs Telefoon: Geboortedatum: 3 februari 1974.

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. de heer P.E. (Erik) van der Sluijs Telefoon: Geboortedatum: 3 februari 1974. Persoonlijke gegevens Naam: de heer P.E. (Erik) van der Sluijs Telefoon: 06-51 00 12 43 E-mail: erik@quadraat.nu Geboortedatum: 3 februari 1974 Werkervaring 2016 - heden Projectleider bij Quadraat Projectmanagement.

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens Ing. Jan Henk Brokelman Telefoon: 06-33 78 89 59 janhenk@quadraat.nu Geboortedatum: 15 april 1974

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens Ing. Jan Henk Brokelman Telefoon: 06-33 78 89 59 janhenk@quadraat.nu Geboortedatum: 15 april 1974 Persoonlijke gegevens Naam: Ing. Jan Henk Brokelman Telefoon: 06-33 78 89 59 E-mail: janhenk@quadraat.nu Geboortedatum: 15 april 1974 Werkervaring 2014 - heden Projectmanager bij Quadraat Projectmanagement

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ir. M. (Matteo) de Visser Telefoon: 06-49 49 89 47 matteo@quadraat.nu Geboortedatum: 8 september 1970

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ir. M. (Matteo) de Visser Telefoon: 06-49 49 89 47 matteo@quadraat.nu Geboortedatum: 8 september 1970 Persoonlijke gegevens Naam: Ir. M. (Matteo) de Visser Telefoon: 06-49 49 89 47 E-mail: matteo@quadraat.nu Geboortedatum: 8 september 1970 Werkervaring 2011 - heden Projectmanager bij Quadraat Projectmanagement

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ir. R.A. (Rex ) den Heijer Telefoon: 06-23 98 79 90. Geboortedatum: 20 juni 1971.

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ir. R.A. (Rex ) den Heijer Telefoon: 06-23 98 79 90. Geboortedatum: 20 juni 1971. Persoonlijke gegevens Naam: Ir. R.A. (Rex ) den Heijer Telefoon: 06-23 98 79 90 E-mail: rex@quadraat.nu Geboortedatum: 20 juni 1971 Werkervaring 2014 - heden Projectmanager bij Quadraat Projectmanagement

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ir. R.A. (Rex ) den Heijer Telefoon: 06-23 98 79 90. Geboortedatum: 20 juni 1971.

CURRICULUM VITAE. Persoonlijke gegevens. Ir. R.A. (Rex ) den Heijer Telefoon: 06-23 98 79 90. Geboortedatum: 20 juni 1971. Persoonlijke gegevens Naam: Ir. R.A. (Rex ) den Heijer Telefoon: 06-23 98 79 90 E-mail: rex@quadraat.nu Geboortedatum: 20 juni 1971 Werkervaring Okt 2014 - heden Projectmanager bij Quadraat Projectmanagement

Nadere informatie

HET VERHAAL ACHTER FUNDUS

HET VERHAAL ACHTER FUNDUS GRIP OP UW PROJECT OVER DIT BOEKJE Als opdrachtgever heeft u te maken met complexe en uitdagende infrastructurele projecten. De voorwaarden voor het beheersbaar houden van deze projecten worden steeds

Nadere informatie

Dag 1: De opzet van een project

Dag 1: De opzet van een project In deze leergang leren de deelnemers hoe ze de slaagkans van hun projecten aanzienlijk kunnen verhogen. Door het beter aansturen van het projectteam, het toepassen van verschillende methoden en technieken

Nadere informatie

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC Project-, Programma- en AdviesCentrum Resultaten die eruit springen PPAC Binnen Veiligheid en Justitie groeit het belang van projectmatig en programmatisch werken. Ook neemt de behoefte toe om medewerkers

Nadere informatie

INTEGRAAL PROJECTMANAGEMENT BIJ RIJKSWATERSTAAT

INTEGRAAL PROJECTMANAGEMENT BIJ RIJKSWATERSTAAT INTEGRAAL PROJECTMANAGEMENT BIJ RIJKSWATERSTAAT Integraal Projectmanagement bij Rijkswaterstaat Beknopte leaflet voor externen Versie: februari 2012 Voor meer informatie: Freek Wermer specialist projectmanagement

Nadere informatie

Herhuisvesting TNO TS locatie VMB Delft. Bestaande laboratoria en kantoren verplaatsen naar drie locaties

Herhuisvesting TNO TS locatie VMB Delft. Bestaande laboratoria en kantoren verplaatsen naar drie locaties CURRICULUM VITAE R. MULDER Naam Mulder Voornamen Rob Geboortedatum 17 februari 1963 Geboorteplaats Rotterdam, Nederland Nationaliteit Nederlands Opleiding 1985-1989 HBO, HTS, Bouwkunde, Nederland. Hogeschool

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonsgegevens Naam:

Curriculum Vitae. Persoonsgegevens Naam: Curriculum Vitae Persoonsgegevens Naam: B. (Bob) Langendoen Geboortedatum: 30 januari 1965 Adres kantoor: Bredaseweg 108a sectie 11 4902 NS Oosterhout (NB) Telefoon: +31 6 1350 7872 Telefoon kantoor: +31

Nadere informatie

Uitnodiging Najaarscongres De sterkste schakels. Donderdag 17 november 2011 Aanvang uur Gemeentehuis te Veenendaal

Uitnodiging Najaarscongres De sterkste schakels. Donderdag 17 november 2011 Aanvang uur Gemeentehuis te Veenendaal Uitnodiging Najaarscongres 2011 De sterkste schakels Donderdag 17 november 2011 Aanvang 10.00 uur Gemeentehuis te Veenendaal Welkom in Veenendaal! Wij zijn vereerd om de VNG afdeling Utrecht in onze gemeente

Nadere informatie

Curriculum Vitae. J. (Jasper) Putter. Geboortedatum 29 oktober 1977 Nationaliteit Nederlands. Datum 1 januari 2014

Curriculum Vitae. J. (Jasper) Putter. Geboortedatum 29 oktober 1977 Nationaliteit Nederlands. Datum 1 januari 2014 Curriculum Vitae Naam J. (Jasper) Putter Titel ing. Geboortedatum 29 oktober 1977 Nationaliteit Nederlands Datum 1 januari 2014 Beroepsopleiding 2012 Geregistreerd Mediator, de Raad van Mediators, Delft

Nadere informatie

Functieprofiel: Projectleider Functiecode: 0302

Functieprofiel: Projectleider Functiecode: 0302 Functieprofiel: Projectleider Functiecode: 0302 Doel Voorbereiden en opzetten van en bijbehorende projectorganisatie, alsmede leiding geven aan de uitvoering hiervan, binnen randvoorwaarden van kosten,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ing. Johannes Wilhelmus Maria (Jos) van Maarschalkerweerd

Curriculum Vitae. Ing. Johannes Wilhelmus Maria (Jos) van Maarschalkerweerd T +31 618609473 E jos@zichtopinfra.nl W zichtopinfra.nl A Hobbemaplantsoen 31 1701 KD Heerhugowaard Curriculum Vitae Ing. Johannes Wilhelmus Maria (Jos) van Maarschalkerweerd Naam Geboortedatum 27 december

Nadere informatie

Gerealiseerde Cultuurhuizen:

Gerealiseerde Cultuurhuizen: CULTUURHUIS INITIATIEVEN WAARAAN EEN INVESTERINGSBIJDRAGE VAN DE PROVINCIE UTRECHT AAN IS TOEGEKEND: Gerealiseerde Cultuurhuizen: 1. Cultuurhuis Doorn/Gemeente Utrechtse Heuvelrug geopend in 2007 Participanten:

Nadere informatie

Nieuwe Hollandse Waterlinie

Nieuwe Hollandse Waterlinie Nota Ruimte budget 35 miljoen euro Planoppervlak 300 hectare Trekker Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Nieuwe Hollandse Waterlinie Stevige nieuwe ruggengraat voor de Linie De Nieuwe Hollandse

Nadere informatie

ing. Mario P.M. Pelsers +31 (0)6 48761712 Geboortedatum 4 september 1971

ing. Mario P.M. Pelsers +31 (0)6 48761712 Geboortedatum 4 september 1971 Curriculum Vitae Personalia Naam ing. Mario P.M. Pelsers Bedrijfsgegevens Contactgegevens Nationaliteit MAPLE Contractmanagement Abdis Franciscastraat 1 6041 VD Roermond KvK-nr. 61146862 BTW-nr. NL158531899B01

Nadere informatie

Voorsprong door gebundelde kennis

Voorsprong door gebundelde kennis Advies- en ingenieursbureau dhv.nl Voorsprong door gebundelde kennis samenwerking bij complexe mobiliteitsprojecten Altijd een oplossing verder Een opdrachtgever met raad en daad bijstaan betekent meer

Nadere informatie

Bijlage 2: Functies per perceel, competenties en classificaties

Bijlage 2: Functies per perceel, competenties en classificaties Bijlage 2: Functies per perceel, competenties en classificaties Raamovereenkomst inzake inhuur van technische interim projectmedewerkers I & A nummer: I&A/2015/0462 Voor alle functies geldt de volgende

Nadere informatie

Referentieprofielen Kennis-, ervaring, vaardigheden, houding en gedrag voor rollen in projecten

Referentieprofielen Kennis-, ervaring, vaardigheden, houding en gedrag voor rollen in projecten Rollen&Projectmanager,&Omgevingsmanager,&Technisch&manager,&Contractmanager,&Manager&Projectbeheersing& & Visie, doel en uitgangspunten bij de referentieprofielen: Visie Het succes van een project of programma

Nadere informatie

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard Profielschets Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woonwaard Datum: maart 2015 Inleiding Woonwaard is een klantgerichte en vernieuwende woningcorporatie,

Nadere informatie

Personalia. ing. Mario P.M. Pelsers. Geboortedatum 4 september Huwelijkse staat

Personalia. ing. Mario P.M. Pelsers. Geboortedatum 4 september Huwelijkse staat Curriculum Vitae Personalia Naam ing. Mario P.M. Pelsers Bedrijfsgegevens Contactgegevens Nationaliteit MAPLE Contractmanagement Abdis Franciscastraat 1 6041 VD Roermond KvK-nr. 61146862 BTW-nr. NL158531899B01

Nadere informatie

Training Projectmanagement

Training Projectmanagement Training Projectmanagement Projectmanagement, sturen op resultaat Binnen jullie organisatie werken jullie veel met projecten. Jij bent projectleider, of je maakt deel uit van een speciaal opgesteld projectteam.

Nadere informatie

Referentieprojecten Grontmij: stationslocaties

Referentieprojecten Grontmij: stationslocaties Referentieprojecten Grontmij: stationslocaties OV-Terminal Den Haag Centraal Het huidig centraal station van Den Haag voldoet niet langer aan de eisen van een functioneel knooppunt van openbaar vervoer.

Nadere informatie

Combiplan Nijverdal. Martijn Takken 6 November 2014

Combiplan Nijverdal. Martijn Takken 6 November 2014 Combiplan Nijverdal Martijn Takken 6 November 2014 1 Volker InfraDesign Het Interne integrale ontwerpbureau voor de infrasector van VolkerWessels en voor Volker Construction International / Volker Stevin

Nadere informatie

Primavera bij ProRail. Integraal projectmanagement meer dan 1200 projecten op de rails 10 september 2013

Primavera bij ProRail. Integraal projectmanagement meer dan 1200 projecten op de rails 10 september 2013 Primavera bij ProRail Integraal projectmanagement meer dan 1200 projecten op de rails 10 september 2013 Martin Zoontjens, Business Information Manager ProRail Projecten 2 Agenda Introductie ProRail De

Nadere informatie

Telefoon: 06 51155436 b.lippinkhof@pbgrondzaken.nl. Mede-directeur/eigenaar adviesbureau PBG Project Begeleiding Grondzaken en senior adviseur.

Telefoon: 06 51155436 b.lippinkhof@pbgrondzaken.nl. Mede-directeur/eigenaar adviesbureau PBG Project Begeleiding Grondzaken en senior adviseur. Naam: Ben Lippinkhof Telefoon: 06 51155436 E-mail: b.lippinkhof@pbgrondzaken.nl Huidige positie: Mede-directeur/eigenaar adviesbureau PBG Project Begeleiding Grondzaken en senior adviseur. Werkervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam : Gerrit Nieuwenhuis Bedrijfsnaam : GeNie Consultancy Adres : Molenwerf 3 Postcode : 3264 TH Woonplaats : Nieuw-Beijerland Geboortedaum : 24 april 1966 Telefoon

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies)

Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies) Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies) Persoonlijk Naam : drs. Peter de Nooijer Website : www.nfcadvies.nl, info@nfcadvies.nl Telefoon : 06 21 277 902 Opleidingen Opleidingen Cursus / Training -

Nadere informatie

ONTMOETINGSHUIS 2 e fase

ONTMOETINGSHUIS 2 e fase ONTMOETINGSHUIS 2 e fase Het volledige Ontmoetingshuis zoals bedacht door architect Hans van den Dobbelsteen januari 2012 Besluit gemeenteraad juni 2012: In te stemmen met een gefaseerde ontwikkeling van

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

ONTWIKKELING ZUIDWAND, ONTWIKKELING ZUIDWAND, CENTRUMPLAN CENTRUMPLAN BOEKEL

ONTWIKKELING ZUIDWAND, ONTWIKKELING ZUIDWAND, CENTRUMPLAN CENTRUMPLAN BOEKEL ONTWIKKELING ZUIDWAND, ONTWIKKELING ZUIDWAND, CENTRUMPLAN CENTRUMPLAN BOEKEL Proces- en projectmanagementplan (PMP) Proces- en projectmanagementplan (PMP) Gemeente Boekel Gemeente Boekel 19 JANUARI 2018

Nadere informatie

Gegevens... Werkervaring L ivre...

Gegevens... Werkervaring L ivre... Gegevens Naam drs. L. Herpers Geboortedatum 4 februari 1983 e-mail lieke@l-ivre.nl Telefoon 06 14 547 543 Werkervaring L ivre Wonen en Werken in de Wijk (WW&W) Projectleider (Januari 2012 heden) Als projectleider

Nadere informatie

Keuzes bij contractering. Ir. Remco M. Hoeboer MBA Coördinerend Projectmanager grote Stationsprojecten

Keuzes bij contractering. Ir. Remco M. Hoeboer MBA Coördinerend Projectmanager grote Stationsprojecten Keuzes bij contractering Ir. Remco M. Hoeboer MBA Coördinerend Projectmanager grote Stationsprojecten Inhoud Grote stationsprojecten van ProRail Project Spoorzone Delft Karakteristieke vraagstukken Bepalende

Nadere informatie

ILPENDAM - locatie Ilpenhof. concept mei 2012

ILPENDAM - locatie Ilpenhof. concept mei 2012 ILPENDAM - locatie Ilpenhof concept mei 2012 Inhoud 1 Inleiding 2 De locatie 3 Historische & landschappelijke ontwikkeling 4 Schatkaart 5 Ontwikkelingsmodel 1 Inleiding Aanleiding Eerdere plannen om een

Nadere informatie

REFERENTIELIJST INTERIM-OPDRACHTEN. Sectorhoofd Ruimtelijke Ontwikkeling Hoofd P&O BRAVO. Directeur Dienst Stedelijke Ontwikkeling

REFERENTIELIJST INTERIM-OPDRACHTEN. Sectorhoofd Ruimtelijke Ontwikkeling Hoofd P&O BRAVO. Directeur Dienst Stedelijke Ontwikkeling REFERENTIELIJST INTERIM-OPDRACHTEN Brandweer Utrecht Leidsche Rijn Hoofd Repressie Stichting Rechtsbijstand Den Haag Gemeente Almere Hoofd Wonen Strategisch Beleidsadviseur Uitgifte Teamleider Projectmanagementbureau

Nadere informatie

Handreiking D&C Contracten. 26 September 2005

Handreiking D&C Contracten. 26 September 2005 Handreiking D&C Contracten 26 September 2005 Ministerie van Verkeer en Waterstaat Rijkswaterstaat BIBLIOTHEEK RIJKSWATERSTAAT UTRECHT NR Z4Z).5...qo& RWS bibliotheek locatie Utrecht Postbus 20.000 3502

Nadere informatie

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT.

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT. BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT. ENERGIE MANAGEMENT PROGRAMMA: UPDATE 2014 OPDRACHTGEVER DATUM 28 april 2014 OPGESTELD DOOR LEIDER

Nadere informatie

Profiel van Ger Houben

Profiel van Ger Houben Profiel van Ger Houben Naam: Houben (Houben Financials) Voorletters: G.H.J. Geboortejaar: 16 april 1963 Geslacht: man Nationaliteit: Nederlandse Adres: Wijerstraat 3 Postcode: 6112 AM Woonplaats: Sint

Nadere informatie

Informatieavond. Dr. Schaepmanlaan Roosendaal

Informatieavond. Dr. Schaepmanlaan Roosendaal Informatieavond Aanleg gescheiden rioolstelsel Dr. Schaepmanlaan Roosendaal Agenda Bedrijfsinformatie Den Ouden Groep Projectteam Projectinformatie Doelstelling Fasering Planning Communicatie Risico s

Nadere informatie

Opleiding A.D. Projectleider Techniek / Stedelijke Installaties. P.O.P. 1 ste Jaar

Opleiding A.D. Projectleider Techniek / Stedelijke Installaties. P.O.P. 1 ste Jaar / Stedelijke Installaties Handleiding Werkend Leren voor de duale opleiding A.D. Projectleider Techniek P.O.P. 1 ste Jaar René Welter / Stedelijke Installaties Handleiding Werkend Leren voor de duale

Nadere informatie

Wie zijn we. Impuls / Partners bestaat uit: Dion Steenbergen project- en proces management. Toine Janssen juridisch advies, PPS en contractvorming

Wie zijn we. Impuls / Partners bestaat uit: Dion Steenbergen project- en proces management. Toine Janssen juridisch advies, PPS en contractvorming Wie zijn we Impuls / Partners heeft jarenlange ervaring met ruimtelijke vraagstukken. Op alle schaalgroottes. Voor overheden, wooncoörporaties en marktpartijen. Wij hebben een passie voor complexe vraagstukken.

Nadere informatie

Alternatieve locaties Hoeksche

Alternatieve locaties Hoeksche Alternatieve locaties Hoeksche Waard Nieuw Reijerwaard / Westelijke Dordtse Oever Nota Ruimte budget 25 miljoen euro (11 miljoen euro voor Nieuw Reijerwaard en 14 miljoen euro voor Westelijke Dordtse Oever)

Nadere informatie

7.4 SENIOR PLANONTWIKKELAAR

7.4 SENIOR PLANONTWIKKELAAR 7.4 SENIOR PLANONTWIKKELAAR Doel van de functie Is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en voorbereiden van (ver)nieuwbouwprojecten met een goed financieel en/of maatschappelijk rendement. Input: wat

Nadere informatie

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden Postadres Postbus 16200, 3500 CE Telefoon 030-286 11 12 Fax 030-286 10 33 www.utrecht.nl Aan de commissie voor Stad en Ruimte postbus 16200 3500 CE UTRECHT Behandeld door Marlies de Nijs, Wim Beelen Datum

Nadere informatie

PROJECTMANAGEMENT 1 SITUATIE

PROJECTMANAGEMENT 1 SITUATIE PROJECTMANAGEMENT George van Houtem 1 SITUATIE Het werken in en het leidinggeven aan projecten is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering voor de hedendaagse manager. In elk bedrijf of organisatie komen

Nadere informatie

onderwerp Aanvraag initiatievenbudget herontwikkeling winkelcentrum Lorentzplein Badhoevedorp

onderwerp Aanvraag initiatievenbudget herontwikkeling winkelcentrum Lorentzplein Badhoevedorp gemeente Haarlemmermeer Nota van B&W onderwerp Aanvraag initiatievenbudget herontwikkeling winkelcentrum Lorentzplein Badhoevedorp Portefeuilehouder A. Elzakalai, J.J. Nobel, C.J. Loggen Collegevergadering

Nadere informatie

Titel van het project (Kort en krachtige weergave van het onderwerp)

Titel van het project (Kort en krachtige weergave van het onderwerp) ONDERZOEKSOPDRACHT KCNR februari 2014 Invulinstructie: Dit formulier is bedoeld voor afstudeeropdrachten die in een periode van gemiddeld 4 maanden (kunnen) worden uitgevoerd. Voor kortere klussen komt

Nadere informatie

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Doel Het verrichten van werkzaamheden voor een eenheid op beleidsuitvoerend en ondersteunend gebied, van administratieve, uitvoerende en secretariële

Nadere informatie

De invloed en meerwaarde van extern bouwprojectmanagement

De invloed en meerwaarde van extern bouwprojectmanagement Afstudeerpresentatie, P5 De invloed en meerwaarde van extern bouwprojectmanagement Voor professioneel opdrachtgevende partijen n. Alexander van der Pol # 1321307 d. 23.06.09 m.1. m.2. m.3. dhr. prof.dr.ir.

Nadere informatie

Te koop. Lawickse Allee, Wageningen

Te koop. Lawickse Allee, Wageningen Te koop Lawickse Allee, Wageningen Diverse nieuwbouw mogelijkheden Bouwkavels vanaf 600 m ² Parkmanagement www.dtz.nl In Wageningen wordt een nieuw plan gerealiseerd: Rijn Businesspark. Bij de gebiedsontwikkeling

Nadere informatie

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT 2011. Ingenieurs met een verhaal.

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT 2011. Ingenieurs met een verhaal. BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT 2011. Ingenieurs met een verhaal. COMMUNICATIEPLAN UPDATE 2015 OPDRACHTGEVER DATUM 15 juni 2015

Nadere informatie

Titel van het project (Kort en krachtige weergave van het onderwerp)

Titel van het project (Kort en krachtige weergave van het onderwerp) ONDERZOEKSOPDRACHT KCNR februari 2014 Invulinstructie: Dit formulier is bedoeld voor afstudeeropdrachten die in een periode van gemiddeld 4 maanden (kunnen) worden uitgevoerd. Voor kortere klussen komt

Nadere informatie

Financiele verkenning investeringskosten nieuwbouw Sportpark Weltevreden

Financiele verkenning investeringskosten nieuwbouw Sportpark Weltevreden Financiele verkenning investeringskosten nieuwbouw Sportpark Weltevreden Begeleidende rapportage Gemeente De Bilt mei 2011 Financiele verkenning investeringskosten nieuwbouw Sportpark Weltevreden Begeleidende

Nadere informatie

Nota van B&W. Onderwerp Afsluitend krediet woonrijpmaken Monacopad

Nota van B&W. Onderwerp Afsluitend krediet woonrijpmaken Monacopad Onderwerp Afsluitend krediet woonrijpmaken Monacopad Nota van B&W Portefeuille J. Nieuwenburg Auteur Mevr. I.M.C. Vlugt Telefoon 5113679 E-mail: i.vlugt@haarlem.nl SO/PM Reg.nr. 226228 Te kopiëren: A,B,C,D

Nadere informatie

BereikbaarheidsEffect Quick-Scan BleiZo (2008)

BereikbaarheidsEffect Quick-Scan BleiZo (2008) BereikbaarheidsEffect Quick-Scan BleiZo (2008) Projectbureau BleiZo Bereikbaarheidseffecten ontwikkeling BleiZo Verkeerskundig adviseur, model BEQS Het gebied tussen de kernen Zoetermeer en Bleiswijk wordt

Nadere informatie

Bijlage 2. Overzicht investering uitvoeringsprogramma

Bijlage 2. Overzicht investering uitvoeringsprogramma Bijlage 2 Overzicht investering uitvoeringsprogramma Bereikbaarheid en infrastructuur Quality of life: verbeteren ruimtelijke kwaliteit Studies naar innovatieve technieken en inpassing Programma Hoogfrequent

Nadere informatie

Brainport Eindhoven/ A2-zone (Brainport Avenue)

Brainport Eindhoven/ A2-zone (Brainport Avenue) Brainport Eindhoven/ A2-zone (Brainport Avenue) Nota Ruimte budget 75 miljoen euro voor Brainport Eindhoven en 6,8 miljoen voor ontwikkeling A2-zone Planoppervlak 3250 hectare (Brainport Eindhoven) Trekker

Nadere informatie

5 Programmastructuur

5 Programmastructuur 5 Programmastructuur Om het informatieplan en de daarin beschreven componenten is het aan te raden een programma- en projectenorganisatie in te richten. Volgend schema geeft de verschillende actoren en

Nadere informatie

Aanleg N348 Zutphen-Eefde

Aanleg N348 Zutphen-Eefde Aanleg N348 Zutphen-Eefde ` Even voorstellen Pieter-Jan van der Eijk Projectmanager rondweg Zutphen-Eefde - Eindverantwoordelijk namens provincie voor rondweg N348 Zutphen-Eefde - Opvolger van Koos Bleeker

Nadere informatie

Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Meteren - Boxtel

Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Meteren - Boxtel Geen goede weergave? Klik hier voor de nieuwsbrief op onze website. december 2016 Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Meteren - Boxtel Planning van het project Het project PHS Meteren-Boxtel duurt meerdere

Nadere informatie

Aanleg Maas en Waalweg (N322) langs Puiflijk en Leeuwen

Aanleg Maas en Waalweg (N322) langs Puiflijk en Leeuwen Aanleg Maas en Waalweg (N322) langs Puiflijk en Leeuwen Het Land van Maas en Waal is echt rivierenlandschap. Het is open, vlak en kent een rationele verkavelingsstructuur. Het is ook een waardevol weidevogelgebied.

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Duurzaam GWW vraagt om Duurzaam Omgevingsmanagement en vice versa

Duurzaam GWW vraagt om Duurzaam Omgevingsmanagement en vice versa Duurzaam GWW vraagt om Duurzaam Omgevingsmanagement en vice versa Niels van Amstel, Megaborn/NLingenieurs Projectmanager en vz. Expertnetwerk Duurzaam GWW Duurzaamheid vraagt D-SOM of SOM+ Wat je ook wil,

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS 1+1=3 Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

2 februari 2015. Aan Kadaster Ruimte en Advies

2 februari 2015. Aan Kadaster Ruimte en Advies 2 februari 2015 Aan Kadaster Ruimte en Advies OPBOUW PRESENTATIE Willemien Berkers, Projectleider SGA 1. FlorijnAs 2. Stationsgebied Assen en de deelprojecten 3. Architectenselectie Stationsgebouw: samenwerking

Nadere informatie

Projectplan. Winkelcentrum Meidoornplein fase II. Gemeente Oldebroek

Projectplan. Winkelcentrum Meidoornplein fase II. Gemeente Oldebroek Projectplan Winkelcentrum Meidoornplein fase II Gemeente Oldebroek Datum 07-09-2015 Projectleider M. Maathuis Ambtelijk Opdrachtgever J. Kaat Projectnummer B.2078 Startdatum 24-09-2015 Einddatum 31-05-2016

Nadere informatie

CV CygnusZ Pagina ${page}

CV CygnusZ Pagina ${page} Edwin 01-06-2019 Projectmanager Profiel Senior Project manager met veel ervaring in zowel de business kant als de technische IT. Dankzij een technische achtergrond zijn business uitdagingen goed te plaatsen

Nadere informatie

Vraag 2 Op welke wijze heeft u de afgelopen periode uitvoering gegeven aan de motie Hoogland? 3

Vraag 2 Op welke wijze heeft u de afgelopen periode uitvoering gegeven aan de motie Hoogland? 3 Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG Plesmanweg 1-6 2597 JG Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag T 070-456 0000

Nadere informatie

tractaatweg (n62) Marktinformatiebijeenkomst Woensdag 18 november 2015

tractaatweg (n62) Marktinformatiebijeenkomst Woensdag 18 november 2015 tractaatweg (n62) Marktinformatiebijeenkomst Woensdag 18 november 2015 programma 14.00 uur Inloop en koffie 14.30 uur Welkom door gedeputeerde Harry van der Maas 14.35 uur Introductie team Tractaatweg

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Les E-01 Projectmanagement

Les E-01 Projectmanagement Les E-01 Projectmanagement 1.1 Werken op projectbasis Op allerlei manieren werken mensen in het sociale leven samen om bepaalde doelen te verwezenlijken. Buurtbewoners organiseren een pleinfeest, verenigingsleden

Nadere informatie

leergang projectontwikkeling

leergang projectontwikkeling Inleiding Professionalisering van het vak is in alle NEPROM-opleidingen hét uitgangspunt Een goede samenwerking tussen overheid en smaatschappijen bevorderen, staat bij de NEPROM hoog op de agenda. Daarnaast

Nadere informatie

UNIVERSITY OF EYE-OPENING SCIENCE. BACHELOR OF SCIENCE CIVIELE TECHNIEK

UNIVERSITY OF EYE-OPENING SCIENCE. BACHELOR OF SCIENCE CIVIELE TECHNIEK UNIVERSITY OF EYE-OPENING SCIENCE. BACHELOR OF SCIENCE CIVIELE TECHNIEK BACHELORPROGRAMMA CIVIELE TECHNIEK WAT IS CIVIELE TECHNIEK? Civiel technici ontwerpen, construeren en beheren infrastructuur en grote

Nadere informatie

Kom in de stad. Werkatelier 18 april

Kom in de stad. Werkatelier 18 april Kom in de stad Werkatelier 18 april Gemeente Leiden Huib van der Kolk Peter Kors Catelijn Vencken 2 Opdracht GVVP Voorbereidingen nieuw plan: behoud en verbetering economische positie: hoogwaardig openbaar

Nadere informatie

Jaargang 2016 Nummer 5

Jaargang 2016 Nummer 5 Jaargang 2016 Nummer 5 De ontwikkelingen voor de nieuwbouw gaan hard. Als bouwcommissie van de school hebben we al verschillende gesprekken gehad met de bouwmanager, architect en andere partijen. Zo zijn

Nadere informatie

Elementair Project Management

Elementair Project Management Elementair Project Management Impressie van de sheets 15 juni 2018 Versie 1.1 Projectmanagement in de Zorg Projectmanagement in de Zorg Elementair Project Management 2 Algemene trend LIJN PROJECTEN Toename

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ron Muller

Curriculum Vitae Ron Muller Prins Hendrikkade 170- II T 020 423 13 23 E mail@inno- V.nl 1011 TC Amsterdam F 084 221 7006 I www.inno- V.nl Curriculum Vitae Ron Muller Adviseur inno- V (1971). Inhoudelijk OV- deskundige met een sterke

Nadere informatie

Praktijkvoorbeeld grondexploitatiewet

Praktijkvoorbeeld grondexploitatiewet Praktijkvoorbeeld grondexploitatiewet - op luchtige hoofdlijnen - ing. G.K. (Gerrit) Modderkolk dia 2 Even voorstellen: Procap management en advies bij ruimtelijke ontwikkelingen gebiedsontwikkeling, herstructurering,

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders van Soest Bestuursperiode

College van burgemeester en wethouders van Soest Bestuursperiode College van burgemeester en wethouders van Soest Bestuursperiode 2014-2018 verdeling: totaaloverzicht Toedeling subportefeuilles: definitief vastgesteld Datum collegevergadering: 12 mei 2014 Burgemeester

Nadere informatie

Gerealiseerde Cultuurhuizen:

Gerealiseerde Cultuurhuizen: CULTUURHUIS INITIATIEVEN WAARAAN EEN INVESTERINGSBIJDRAGE VAN DE PROVINCIE UTRECHT AAN IS TOEGEKEND: Gerealiseerde Cultuurhuizen: 1. Cultuurhuis Doorn/Gemeente Utrechtse Heuvelrug geopend in 2007 Participanten:

Nadere informatie

PLANSTUDIE N324 OSS-GRAVE Wegvak gemeente Landerd

PLANSTUDIE N324 OSS-GRAVE Wegvak gemeente Landerd Wegvak gemeente Landerd 1 AGENDA 2 - Inleiding wethouder Roelofs - Scope herijkte planstudie - Projectteam - Kansen - Vervolgproces & planning - Uitgangspunten - Resultaat - Beantwoording vragen SCOPE

Nadere informatie

Nota van Uitgangspunten Herstructurering Frederikkazerne

Nota van Uitgangspunten Herstructurering Frederikkazerne Nota van Uitgangspunten Herstructurering Frederikkazerne Status: Definitief Gemeente Den Haag Projectmanagement Den Haag Opsteller: Jerry de Vries, projectleider Inleiding De gemeente wenst te beschikken

Nadere informatie

Gerealiseerde Cultuurhuizen:

Gerealiseerde Cultuurhuizen: CULTUURHUIS INITIATIEVEN WAARAAN EEN INVESTERINGSBIJDRAGE VAN DE PROVINCIE UTRECHT AAN IS TOEGEKEND: Gerealiseerde Cultuurhuizen: 1. Cultuurhuis Doorn/Gemeente Utrechtse Heuvelrug geopend in 2007 Participanten:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS SAMENVATTING. Datum november F.J.M. Engelen, Frank. Geboortedatum 3 januari 1982

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS SAMENVATTING. Datum november F.J.M. Engelen, Frank. Geboortedatum 3 januari 1982 CURRICULUM VITAE Datum november 2011 PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam F.J.M. Engelen, Frank Titel Drs. ing. Geboortedatum 3 januari 1982 Woonplaats Ewijk e-mail Frank@beeckk.nl Nationaliteit Telefoonnummer Nederlandse

Nadere informatie

20/9/2011 NULMETING COSTIAN. Leerjaar 2011 propedeuse blok 1.1 Costian de Jonge

20/9/2011 NULMETING COSTIAN. Leerjaar 2011 propedeuse blok 1.1 Costian de Jonge 20/9/2011 COSTIAN NULMETING Leerjaar 2011 propedeuse blok 1.1 Costian de Jonge Dit verslag heeft als functie de basiskennis van de startende student vastleggen, het moment van de meting is begin september

Nadere informatie

capaciteit risico opmerkingen

capaciteit risico opmerkingen SAMENVATTING PROJECTVOORTGANGSRAPPORTAGES GEMEENTE EERSEL Datum: 31 augustus 2017 1 3 Dorpshart Knegsel Realisatie woningbouw 2 9 Realisatieplan E-ersel De Multi Functionele Accommodatie (MFA) is inmiddels

Nadere informatie

Ingenieurs met een verhaal.

Ingenieurs met een verhaal. Ingenieurs met een verhaal. BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT 2016. COMMUNICATIEPLAN EN ENER- GIEMANAGEMENT UPDATE 2018 OPDRACHTGEVER

Nadere informatie

Dit project is een samenwerking tussen partijen, maar wie heeft de contractuele verantwoordelijkheid? Onderstaand organigram laat dit goed zien.

Dit project is een samenwerking tussen partijen, maar wie heeft de contractuele verantwoordelijkheid? Onderstaand organigram laat dit goed zien. Verslag Workshop Omgevingsmanagement op 29 september 2011 Met prachtig technisch weer en een opkomst van ruim 65 omgevingsmanagers ging de workshop Omgevingsmanagement van start. Gerda Haisma, afdelingshoofd

Nadere informatie

Projectmanagement De rol van een stuurgroep

Projectmanagement De rol van een stuurgroep Projectmanagement De rol van een stuurgroep Inleiding Projecten worden veelal gekenmerkt door een relatief standaard projectstructuur van een stuurgroep, projectgroep en enkele werkgroepen. De stuurgroep

Nadere informatie