Informatie dienstverlening

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie dienstverlening"

Transcriptie

1 react vate Informatie dienstverlening zorg voor werk! voor werk de warme zakelijkheid in GGZ en Werk Wij begeleiden mensen door turbulente tijden en helpen doelen te verwezenlijken vanuit ons ketenaanbod van zorg tot arbeidsmarkt Continuïteit van loop- en levensbaan Een gezond bedrijf met gezonde medewerkers. Een ambitie die u als werkgever deelt met uw mensen. Want medewerkers die vitaal en in balans zijn voelen zich lekker en hebben plezier in hun werk. Ze willen goede prestaties halen, groeien en zich verder ontwikkelen. Dit vorm dé basis voor een duurzame inzet. Van uw organisatie vraagt het continue aandacht om dit te bereiken en te behouden. Want alles en iedereen heeft te maken met veranderingen; uw organisatie zelf en uw mensen. In privé situaties of op het werk. Zo kan het zijn dat zij zich verder willen ontwikkelen op een andere plek in de organisatie, ze worden ziek of er ontstaat een reden om de samenwerking te beëindigen. Met de Wet verbetering Poortwachter en vernieuwing van de Ziektewet heeft elke werkgever en elke werknemer belang bij effectieve en succesvolle re-integratie en duurzame inzet. Steeds zijn er nieuwe omstandigheden die uw aandacht vragen en soms zijn het specifieke vraagstukken waar u specifieke hulp bij kunt gebruiken. Onze dienstverlening re-activate kan u deze hulp bieden. Wij bieden een ketenaanbod van zorg tot arbeidsmarkt waarbij onze focus ligt op werk. U kunt onze expertise inhuren voor trajecten op het gebied van: Vitaliteit, preventie en loopbaan coaching Outplacement en re-integratie waaronder 1e -, 2e - en 3e spoor. Ons volledige aanbod aan loopbaan-assessments Gespecialiseerde zorgtrajecten die vaak onder de basisverzekering ziektekosten vallen. Zelf kiezen werkt Uw medewerker is bij ons in goede handen en krijgt hulp op maat. Dit doen we door ons in te leven in zijn hele verhaal (volle breedte), zodat wij kunnen inschatten waar we ons in de begeleiding op moeten richten (multidisciplinaire aanpak). In onze dienstverlening staat ons motto zelf kiezen werkt centraal. Zelf kiezen werkt gaat uit van de kracht van ieder mens om zelf verantwoordelijkheid over het leven te nemen. Dit geeft het beste resultaat voor de medewerker en de werkgever. We helpen u en uw medewerkers om de gewenste continuïteit van loop- en levensbaan te realiseren.

2 re-activate onderscheid zich door: Geïntegreerde dienstverlening, het ketenaanbod van zorg tot arbeidsmarkt: Professionals zijn gekwalificeerd voor hele keten: keten expertise. Gecoördineerde afstemming van verschillende trajecten: effectiviteit. One stop shopping: tijdwinst, geen derde partijen nodig. Financieringsvoordeel: lasten verdeeld tussen ZvW, werkgever en/of uitkeringsinstantie. Identiteit in aanpak en werkwijze Zelf kiezen werkt: duidelijke visie op rol kandidaat. Kosteneffectief door smart clientprocessen die ook maatwerk mogelijk maken. We kijken naar de volle breedte van iemands vraagstuk en bieden dan de nodige multidisciplinaire & professionele begeleiding. De schakels van de keten Wij willen bijdragen aan een ontspannen en gezonde werkomgeving. Met ons vitaliteitsprogramma helpen we mensen vanuit hun talent optimaal te functioneren en voorkomen we uitval door te werken aan de fysieke en mentale gezondheid. Hiermee streven we naar autonomie in gezondheid en loopbaan en scheppen we een basis voor werkgevers en werknemers voor het behalen van individuele en teamresultaten. Wij begeleiden mensen op diverse manieren naar het gewenste werk. Bijvoorbeeld bij een carrièrestap, veranderingen in de organisatie of vanuit ziekte weer terug naar het eigen of nieuw werk (Wet Verbetering Poortwachter). Dit doen wij door het aanbieden van trajecten voor individuele loopbaanontwikkeling, outplacement en re-integratie, waaronder 1e-, 2e- en 3e spoor. Soms is extra zorg nodig om de eigen weg (weer) te vinden. Er kan sprake zijn van psychiatrische of psychische problematiek, vaak ook in combinatie met fysieke problemen. Wij bieden bij verwijzing van huisarts of Arboarts de mogelijkheid voor curatieve specialistische zorg in de vorm van BGGZ & SGGZ. Altijd gericht op herstel en vanuit mogelijkheden en talenten weer participeren en bijdragen in en aan de maatschappij. Het proces Elk traject start met een oriënterend gesprek, dat is vrijblijvend. Alle partijen kunnen elkaar ontmoeten en beslissen vooraf of er een goede match kan ontstaan. Hierna volgt een intakeprocedure, afhankelijk van de situatie wordt voor één of meerdere van de lijnen van het ketenaanbod gekozen. Er kunnen ook verschillende trajecten parallel of opeenvolgend worden uitgevoerd. Elk traject wordt beschreven in een plan, dat wordt gemonitord vanuit de registratie systemen en evaluaties. Periodiek wordt de voortgang gerapporteerd. Bijsturen is altijd mogelijk.

3 intakefase zorg diagnose behandelplan uitvoerfase evaluaties rapportages coördinatie resultaat herstel oriëntatiefase intakefase werk assessments trajectplan uitvoerfase evaluaties rapportages coördinatie resultaat werk hervatting of nieuw werk intakefase vitaliteit assessments advies plan van aanpak uitvoerfase evaluaties rapportages coördinatie resultaat vitaliseren loop- en levensbaan proces in beeld Opdrachtgever, voorwaarden en financiering van de ketenonderdelen De keten kan uit verschillende bronnen worden gefinancierd. Door de juiste dienstverlening vanuit de juiste bron te financieren is de inzet van hoogwaardige professionals mogelijk. aanbod: * Basis GGZ * Specialistische GGZ aanbod individueel: * loopbaanbegeleiding * re-integratie, w.o. 1e, 2e en 3e spoor * outplacement aanbod individueel en groep: * vitaliteitsprogramma voorwaarde voor traject: * verwijzing * hoofdbehandelaar: diagnose * keuze client voorwaarde voor traject: * opdracht * keuze client * inschatting intake voorwaarde voor traject: * opdracht * keuze client * inschatting intake financiering: * ZVW financiering: * werkgever * gemeente/ UWV * particulier financiering: * werkgever * gemeente/ UWV * particulier kan parallel: eigen voorwaarden en eigen financiering doorstroom doorstroom uitstroom uitstroom uitstroom

4 Keten expertise: voor elk traject inzet van professionals en kennis van zorg tot werk. In het aanbod is ongeacht voor welke trajectvorm wordt gekozen altijd de totale ketenexpertise voorhanden. Zo kan de arbeidsdeskundige altijd worden geraadpleegd, of is een advies van psycholoog of psychiater binnen een re-integratietraject geen uitzondering. Elk traject heeft een coördinator die de verschillende in het traject werkzame professionals effectief laat samenwerken en die ook voortgang en budget bewaakt. traject reactivate oriëntatiefase keuze intakefase trajctplan uitvoerfase evaluatie uitvoerfase evaluatie afsluitfase & nazorg beschikbare professionals psychiaters, psychologen (GZ, Klinisch, A&O), arbeidsdeskundigen, agogen, orthopedagogen, pedagogen, fysiotherapeuten, ergonomen, diëtisten, maatschappelijk werk, vaktherapeuten coaches (algemeen, loopbaan, life style), lichaamsgericht (fysio-, haptotherapie, fitness), voor zelfstandig ondernemer (ondernemersplan, marketing, basis administratie en fiscus) en trainers (netwerk, presentatie, mindfulness, vacature search) assessors combinatie van professionals op gebied van bewustzijn over en actie nemen tot ontwikkelen, bevorderen en vasthouden van de eigen vitaliteit. Wel of niet in combinatie met maatwerk assessments Voor realiseren continuïteit van loopbaan en levensbaan. keten expertise Kennis over mensen in werk, organisaties en daarbuiten. Kennis actuele wet- en regelgeving verzuim, ontslag en uitkeringen. Kennis van rechten & plichten werkgever en werknemer. Aanbod in assessments, arbeidsdeskundig onderzoek, diagnostiek. Kennis van en over huidige arbeidsmarkt. Kennis voor zelfpresentatie, netwerk opbouwen en gebruiken. Voor start als ZZP-er of ondernemer. Aanbod in e-coaching & webportal vacature search. Kennis over vitaliseren en verzuimpreventie. Specialismen voor psychische problematiek en aanpak voor herstel.

5 Inhoudelijk Het traject heeft als basis de diagnose van hoofdbehandelaar en wordt vastgelegd in een behandelplan. Het behandelplan wordt qua omvang, soort interventies en intensiteit gedefinieerd door de keuze van een zorgpad. Deze keuze is mede gebaseerd op de complexiteit van de casus, ervaring van de professionals en afstemming met de cliënt. Het behandelplan wordt opgedeeld in deelplannen per betrokken professional, elk met eigen SMART doelstellingen waarmee het werken naar resultaat overzichtelijk en effectief is. Het traject wordt overal op resultaat, cliënttevredenheid en budget gemonitord door de Zorgcoördinator. Elk zorgtraject kent een begin-, midden- en eindmeting en evaluatie conform. Het vitaliteitstraject bestaat uit drie basiselementen: 1. Trainen van leidinggevenden om tijdig te kunnen signaleren waar werknemers vast kunnen lopen 2. Assessments en e-tools om de eigen vitaliteit te monitoren 3. Individueel traject om loop- en levensbaan te vitaliseren en vitaal te houden. Elk traject wordt op maat afgestemd op de (individuele) omstandigheden en in een Plan van Aanpak vorm gegeven. De uitvoer van het plan vindt plaats onder begeleiding van de eigen coach. De basis van een traject naar werk is een drietal fasen: intake-, uitvoer- en afsluitfase. In schema: INTAKEFASE: informatie verzamelen, analyse en advies resultaat: trajectplan en advies inhoud: Intake: inzicht gevend interview Optioneel: 3-gesprek werkgever, werknemer, re-activate UITVOERFASE: informatie verzamelen, analyse en resultaat: volwaardig speler arbeidsmarkt, op weg naar nieuwe werk inhoud: Profileren: Opbouwen kennis begeleid door onze coaches en specialisten Positioneren: Het leren van vaardigheden vanuit coaching en training Vormgeven 1e spoor: De weg terug naar de eigen werkplek werkplek Vormgeven 2e en 3e spoor: De weg naar jouw nieuwe werkplek Evaluatie rapportage(s) AFSLUITFASE: evaluatie en afronden traject resultaat: evaluatie van het traject eneindverslag inhoud: Evaluatie Exitgesprek voor cliënt en opdrachtgever Eindrapportage Nazorg

6 react vate zorg voor werk! voor werk Wij gaan uit van de kracht van ieder mens als bron. De kracht waarmee aanspraak gemaakt kan worden op het vermogen tot aanpassen en het voeren van een eigen regie ten aanzien van de fysieke, mentaal/emotionele, spirituele en werkomstandigheden die het leven biedt 1. Door het maken van keuzes worden wij ons bewust van onze talenten en mogelijkheden en kunnen we zelf de verantwoordelijkheid nemen om ons vermogen tot aanpassen praktisch vorm te geven. Ons motto is daarom ook: zelf kiezen werkt! 1 Vrij naar definitie gezondheid Huber et al, 2011

!"#$%&""#%'(#)* Informatie re-integratie 1 e, 2 e en 3 e spoor

!#$%&#%'(#)* Informatie re-integratie 1 e, 2 e en 3 e spoor Informatie re-integratie 1 e, 2 e en 3 e spoor Weer aan het werk na verzuim Verzuim en ook langdurig verzuim komt voor in elk bedrijf. Bij elke vorm van verzuim is het voor werkgever en werknemer van belang

Nadere informatie

Percuris Re-integratie & Jobcoaching. Gewoon doen werkt!

Percuris Re-integratie & Jobcoaching. Gewoon doen werkt! Percuris Re-integratie & Jobcoaching Gewoon doen werkt! Wij handelen daadkrachtig en resultaatgericht Percuris is een deskundige partner voor re-integratie, jobcoaching en outplacement. Organisaties, bedrijven

Nadere informatie

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES Mentale veerkracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES In de (top)sport is het een vast gegeven; wil je succesvol zijn als sporter dan investeer je in techniek en conditie, maar ook in mentale

Nadere informatie

Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen. Promenzo werkt

Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen. Promenzo werkt Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen Promenzo werkt Promenzo begeleidt en ondersteunt mensen met ernstige psychiatrische of psychische problemen bij het zoeken naar, vinden en behouden van

Nadere informatie

Poliklinische revalidatie programma s

Poliklinische revalidatie programma s Poliklinische revalidatie programma s Mensen met chronische pijn van het bewegingsapparaat (rug, nek, schouder, knie) kunnen revalideren met behulp van gespecialiseerde revalidatieprogramma s. Er is meer

Nadere informatie

Zorg & Revalidatie. Werken aan optimaal herstel

Zorg & Revalidatie. Werken aan optimaal herstel Werken aan optimaal herstel Over BeLife Wij geloven in de kracht van mensen. Je hoeft tenslotte niet ziek te zijn om beter te worden. BeLife biedt medisch-specialistische revalidatiezorg aan mensen die

Nadere informatie

DEXIS Arbeid, en waar dat toe leidt. www.dexisarbeid.nl

DEXIS Arbeid, en waar dat toe leidt. www.dexisarbeid.nl DEXIS Arbeid, en waar dat toe leidt Stel dat iedere medewerker het naar zijn of haar zin heeft op het werk, het gevoel heeft zijn of haar talenten te kunnen inzetten, de sfeer in het team klopt, collega

Nadere informatie

Poliklinische revalidatie programma s

Poliklinische revalidatie programma s Poliklinische revalidatie programma s Mensen met chronische pijnklachten van het bewegingsapparaat (rug, nek, schouder, knie) kunnen revalideren met behulp van gespecialiseerde revalidatieprogramma s.

Nadere informatie

Elke afstand tot werk kan worden verkleind

Elke afstand tot werk kan worden verkleind Opus Coaching Elke afstand tot werk kan worden verkleind Opus Coaching is een erkende Re-integratie, Loopbaan- en Jobcoachorganisatie. Wij ondersteunen werkzoekenden bij het vinden en behouden van werk.

Nadere informatie

Met andere ogen kijken naar...

Met andere ogen kijken naar... Met andere ogen kijken naar... Mens Organisatie Verandering Organisatie & ontwikkeling Loopbaan & verandering Vitaliteit & verzuim Iedere organisatie maakt ontwikkelingen door. Vanwege veranderende marktomstandigheden,

Nadere informatie

Psychologische expertise Maarsingh & van Steijn

Psychologische expertise Maarsingh & van Steijn Psychologische expertise Veel verzuim op het werk wordt veroorzaakt door psychische problemen. Maarsingh & van Steijn heeft zich gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van problemen op het vlak

Nadere informatie

meer dan re-integratie

meer dan re-integratie meer dan re-integratie is een goed re-integratiebureau? wij werken ONS ANTWOORD HIEROP IS: Een re-integratiebureau dat dagelijks met toewijding, zorg en passie werknemers en werkgevers begeleidt en ondersteunt,

Nadere informatie

Een andere kijk op werken kanker en re-integratie

Een andere kijk op werken kanker en re-integratie Een andere kijk op werken kanker en re-integratie human support grensverleggend mensenwerk Kanker wordt steeds meer een chronische ziekte, dus krijgen organisaties en werkgevers in toenemende mate te maken

Nadere informatie

Elke afstand tot werk kan worden verkleind

Elke afstand tot werk kan worden verkleind Opus Coaching Elke afstand tot werk kan worden verkleind Maak kennis met onze specialisten Ons team bestaat uit re-integratiespecialisten en erkende jobcoaches. Wij beschikken over professionals met verschillende

Nadere informatie

Last van uw rug, nek of armen? Zijn uw klachten niet goed te verklaren? Voelt u zich vaak lusteloos of vermoeid?

Last van uw rug, nek of armen? Zijn uw klachten niet goed te verklaren? Voelt u zich vaak lusteloos of vermoeid? Last van uw rug, nek of armen? Zijn uw klachten niet goed te verklaren? Voelt u zich vaak lusteloos of vermoeid? Verzuimt u regelmatig? Werken is gezond De Gezonde Zaak De Gezonde Zaak is al 25 jaar actief

Nadere informatie

Onze plus. Opgericht: collega s en voor u als werkgever. + Verzuimcontrole Het gemis van een zieke werknemer voelt u

Onze plus. Opgericht: collega s en voor u als werkgever. + Verzuimcontrole Het gemis van een zieke werknemer voelt u The missing link The missing link... Onze plus Onze dienstverlening Facts & figures Verzuim is lastig. Voor de zieke, voor de Maatwerk is onze standaard. Wij begeleiden + Verzuimregistratie en beheer Opgericht:

Nadere informatie

Mentaalrijk voor verwijzers. Integrale aanpak tot verhoogde mentale weerbaarheid. Voorkomt en reduceert verzuim.

Mentaalrijk voor verwijzers. Integrale aanpak tot verhoogde mentale weerbaarheid. Voorkomt en reduceert verzuim. Mentaalrijk voor verwijzers Integrale aanpak tot verhoogde mentale weerbaarheid. Voorkomt en reduceert verzuim. duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd Verminderde productiviteit en verzuim Iedere

Nadere informatie

Brochure Strax Outplacement B.V. 2018

Brochure Strax Outplacement B.V. 2018 Brochure Strax Outplacement B.V. 2018 Outplacement Vanaf 2003 onze core business Algemeen Vanaf 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van maatwerk outplacement programma s. Sinds die tijd

Nadere informatie

Duurzame Inzetbaarheid bij Schiphol Group. Inzet op Maat Tine Versteeg 7 november 2016

Duurzame Inzetbaarheid bij Schiphol Group. Inzet op Maat Tine Versteeg 7 november 2016 Duurzame Inzetbaarheid bij Schiphol Group Inzet op Maat Tine Versteeg 7 november 2016 Duurzame Inzetbaarheid: Werken is Bewegen 4 aspecten van DI Schiphol Vitaliteit & gezondheid Intrinsieke motivatie

Nadere informatie

Exclusief voor uw mensen

Exclusief voor uw mensen Exclusief voor uw mensen Uw mensen zijn exclusief En wij zijn er exclusief voor uw mensen Mensen zijn uniek. In hun doen en laten, maar ook in hun werk. Ieder mens heeft andere prikkels nodig om te kunnen

Nadere informatie

Werken aan effectief en doelgericht. herstel. Bedrijven

Werken aan effectief en doelgericht. herstel. Bedrijven Werken aan effectief en doelgericht herstel Bedrijven BeLife centrum voor bewegen Medische specialistische revalidatiezorg Gezonde en vitale medewerkers zijn productiever, verzuimen minder en zijn beter

Nadere informatie

Met Arbo West meer aanwezig

Met Arbo West meer aanwezig Productinformatie Met Arbo West meer aanwezig benut uw mogelijkheden Ons product We onderscheiden ons door vakmensen aan uw bedrijf te koppelen en niet een aansluitcontract. We willen het verlengstuk zijn

Nadere informatie

Werken aan effectief en doelgericht. herstel. Verwijzers

Werken aan effectief en doelgericht. herstel. Verwijzers Werken aan effectief en doelgericht herstel Verwijzers BeLife centrum voor bewegen Medische specialistische revalidatiezorg BeLife biedt medische specialistische revalidatiezorg en reïntegratieprogramma

Nadere informatie

Passend werk voor iedereen Maak kennis met HelioMaatwerk en doe er uw voordeel mee!

Passend werk voor iedereen Maak kennis met HelioMaatwerk en doe er uw voordeel mee! Leer/werktrajecten voor jongeren uit het speciaal en praktijkonderwijs Passend werk voor iedereen Maak kennis met HelioMaatwerk en doe er uw voordeel mee! Werk is belangrijk voor een mens. Het is een goede

Nadere informatie

Verzuim- en reïntegratietraject

Verzuim- en reïntegratietraject Verzuim- en reïntegratietraject Q-koorts Juan Bouwmans, bedrijfsarts 30 november Even voorstellen Bedrijfsarts Arbo Unie Den Bosch en Tilburg Projectleider infectieziekten Brabants Kennisnetwerk Zoönosen

Nadere informatie

Fysio- en Psychopol 2013 Bijlage 13

Fysio- en Psychopol 2013 Bijlage 13 Fysio- en Psychopol 2013 Bijlage 13 Naam bedrijf: Top-Care Health Services B.V. 1. Kort voorstellen: Wie zijn wij? Top-Care Health Services BV (hierna: Top-Care) is een organisatie die zich enerzijds profileert

Nadere informatie

Congres kwaliteit en bekostiging langdurige zorg

Congres kwaliteit en bekostiging langdurige zorg Congres kwaliteit en bekostiging langdurige zorg 15 maart 2018 Elsbeth de Ruijter Generieke module EPA Verschillen? Ambulant Financiering GGz overwegend ZVW Geen verantwoordingsinstrument Meer specifieke

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers Expertisecentrum Plato van werk-naar-werk en loopbaancoaching Voor medewerkers inhoud wij maken er werk van! 04 Onze dienstverlening voor jou 09 Loopbaanoriëntatie en Loopbaancoaching 05 over expertisecentrum

Nadere informatie

Webinar Effectieve Duurzame Inzetbaarheid. 5 november 2015

Webinar Effectieve Duurzame Inzetbaarheid. 5 november 2015 Webinar Effectieve Duurzame Inzetbaarheid 5 november 2015 Agenda 1. Opening 2. Sociale Zekerheid 3. Duurzame Inzetbaarheid 4. Arbeidsperspectief 5. Vragen? 2 Sociale Zekerheid Wat verandert er in de markt?

Nadere informatie

PersonaCura. Uw specialist in persoonlijkheid & gedrag bij senioren

PersonaCura. Uw specialist in persoonlijkheid & gedrag bij senioren PersonaCura Uw specialist in persoonlijkheid & gedrag bij senioren Inleiding We willen allemaal oud worden, maar het liever niet zijn. Ouder worden betekent immers omgaan met verlies van gezondheid, van

Nadere informatie

Presentatie Samenwerking Ergo Optima NN Inkomen

Presentatie Samenwerking Ergo Optima NN Inkomen Presentatie Samenwerking Ergo Optima NN Inkomen 1 Voorstellen Marja Opdam Willem Willems Joke Garos-Weekhout Hubert van der Planken Kenniscoordinator - Movir Arbeidsdeskundige - EMN Expertise Re-integratiebegeleider

Nadere informatie

Wij analyseren de situatie en vervolgens werken we met een eenvoudig categoriemodel:

Wij analyseren de situatie en vervolgens werken we met een eenvoudig categoriemodel: Re-integratiebegeleiding (2 e en 3 e spoor) Doel 1. Duidelijkheid! Wij analyseren de situatie en vervolgens werken we met een eenvoudig categoriemodel: 2. Werk! * Ruime arbeidsmogelijkheden * Beperkte

Nadere informatie

Kanker en Werk Begeleiding en Re-integratie Stap.nu in mogelijkheden

Kanker en Werk Begeleiding en Re-integratie Stap.nu in mogelijkheden Kanker en Werk Begeleiding en Re-integratie Stap.nu in mogelijkheden Regionaal Genootschap Fysiotherapie Midden Nederland Zelfmanagement bij kanker De realiteit 100.000 nieuwe diagnoses in 2012 Het aantal

Nadere informatie

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV ZW ARBO dienstverlening voor het UWV Even voorstellen DHC Wij zijn een expertise bedrijf gericht op het thema duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Goed en gemotiveerd je werk kunnen doen, nu en in de

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR CURSISTEN DÉ SPECIALIST IN NAZORG!

INFORMATIE VOOR CURSISTEN DÉ SPECIALIST IN NAZORG! INFORMATIE VOOR CURSISTEN DÉ SPECIALIST IN NAZORG! 1 Copyright MHS-01102017 Behoudens uitzonderingen door de Wet gesteld mag zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende(n) op het auteursrecht,

Nadere informatie

Het kiezen van het juiste re-integratie bureau

Het kiezen van het juiste re-integratie bureau Het kiezen van het juiste re-integratie bureau Presentatie: Het kiezen van het juiste re-integratie bureau Re-integratie tweede spoor biedt werkgevers en werknemers de mogelijkheid om naar passende arbeid

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Uitzendbureau Schakelen en bemiddelen in werk Payroll Payroll diensten voor publieke sector en MKB Verzuimbegeleiding Verzuimbegeleiding op maat bij u gereguleerd Re-integratie Samen werk en mens matchen

Nadere informatie

crisishulpverlening bedrijfsmaatschappelijk werk verzuim aanpak re-integratie teambalans het nieuwe leidinggeven trainingen

crisishulpverlening bedrijfsmaatschappelijk werk verzuim aanpak re-integratie teambalans het nieuwe leidinggeven trainingen crisishulpverlening bedrijfsmaatschappelijk werk verzuim aanpak re-integratie teambalans het nieuwe leidinggeven trainingen Zinthese Plus is een bureau gespecialiseerd in het gedrag van mensen in hun werkomgeving.

Nadere informatie

Het antwoord op uw personele vraagstuk

Het antwoord op uw personele vraagstuk BD Recruitment BV Het antwoord op uw personele vraagstuk Wie bepaalt bij welk re-integratiebedrijf ik terecht kan? De gemeente of UWV WERKbedrijf maakt bij uw re-integratietraject vaak gebruik van een

Nadere informatie

De aanpak van Inclusief Groep werkt! Werken leer je door te werken. We brengen mensen in bedrijf

De aanpak van Inclusief Groep werkt! Werken leer je door te werken. We brengen mensen in bedrijf Werken leer je door te werken De aanpak van Inclusief Groep werkt! Als toeleider van de arbeidsmarkt hebben we veel aandacht voor onze kandidaten. Door af te stemmen met werkgevers verlagen we drempels

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR CURSISTEN DÉ SPECIALIST IN NAZORG!

INFORMATIE VOOR CURSISTEN DÉ SPECIALIST IN NAZORG! INFORMATIE VOOR CURSISTEN DÉ SPECIALIST IN NAZORG! 1 Copyright MHS-04042018 Behoudens uitzonderingen door de Wet gesteld mag zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende(n) op het auteursrecht,

Nadere informatie

COACHING. Coaching. Waarom coaching? Werkwijze Waarom kiezen voor HRD Group? Interesse? Bent u geïnteresseerd in coaching door HRD Group?

COACHING. Coaching. Waarom coaching? Werkwijze Waarom kiezen voor HRD Group? Interesse? Bent u geïnteresseerd in coaching door HRD Group? Coaching Coaching Waarom coaching? Werkwijze Waarom kiezen voor HRD Group? Interesse? Bent u geïnteresseerd in coaching door HRD Group? Neem dan gerust contact met ons op. T 030-6911138 E info@hrd-group.nl

Nadere informatie

MH ID. Richtlijnen en principes. 29 maart Over diagnostiek en behandeling van gedragsproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking

MH ID. Richtlijnen en principes. 29 maart Over diagnostiek en behandeling van gedragsproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking Richtlijnen en principes MH ID Over diagnostiek en behandeling van gedragsproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking 29 maart 2011 Barbara Pot, orthopedagoge/gz psychologe Meest voorkomende

Nadere informatie

Verzuim als team te lijf

Verzuim als team te lijf 18 Unieke multidisciplinaire samenwerking richt zich op pas bevallen politieagentes Verzuim als team te lijf Tekst: Ard Agteresch beeld: Jeroen van Kooten Bij de aanpak van verzuim bieden standaardprocedures

Nadere informatie

In PErson happy & healthy at work inperson.nl

In PErson happy & healthy at work inperson.nl inperson.nl happy & healthy inperson.nl Happy & Healthy at Work Geluk als businessmodel Gelukkige medewerkers presteren beter en zorgen voor succesvolle organisaties. Dat bewijst tal van wetenschappelijk

Nadere informatie

Inzetbaarheid verbeteren door het reduceren van de lasten van verzuim en arbeidsongeschiktheid

Inzetbaarheid verbeteren door het reduceren van de lasten van verzuim en arbeidsongeschiktheid Wij zijn SistersChange. Ervaren veranderaars. Enthousiaste verbeteraars. Sociale zekerheidskenners. Wij helpen de inzetbaarheid van werknemers te verbeteren. Inzetbaarheid verbeteren door het reduceren

Nadere informatie

In PErson happy & healthy at work inperson.nl

In PErson happy & healthy at work inperson.nl inperson.nl happy & healthy inperson.nl Happy & Healthy at Work Geluk als businessmodel Gelukkige medewerkers presteren beter en zorgen voor succesvolle organisaties. Dat bewijst tal van wetenschappelijk

Nadere informatie

Snel aan de slag met talent!

Snel aan de slag met talent! Bent u op zoek naar een geschikte medewerker? Naar iemand die graag aan het werk wil? Snel aan de slag met talent! Laat Roads kosteloos de juiste match voor u vinden! Individuele Plaatsing en Steun (IPS):

Nadere informatie

Bureau BERGS. Re-integratie Outplacement Loopbaanadvies. Noloc Erkend & Gecertificeerd

Bureau BERGS. Re-integratie Outplacement Loopbaanadvies. Noloc Erkend & Gecertificeerd Bureau BERGS Re-integratie Outplacement Loopbaanadvies Noloc Erkend & Gecertificeerd 1 2 Voorwoord Over Bureau BERGS Re-integratie, Outplacement & Loopbaanadvies De flexibiliteit binnen organisaties wordt

Nadere informatie

TOON WERKT! Dienstverlening Re-integratie bij kanker. werknemers. werkgevers. ZZP ers. Marcel en Guusje

TOON WERKT! Dienstverlening Re-integratie bij kanker. werknemers. werkgevers. ZZP ers. Marcel en Guusje TOON WERKT! werknemers werkgevers ZZP ers Dienstverlening Re-integratie bij kanker Marcel en Guusje U heeft kanker of bent behandeld en u wilt weer aan het werk. Het kan soms moeilijk zijn om dat weer

Nadere informatie

Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste. gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen

Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste. gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen menu Samen aan tafel? Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen smaak. Met een gastvrije service voor kleine

Nadere informatie

Cobi Oostveen Bedrijfsarts Bedrijfsartsconsulent oncologie. Nascholing NVAB Noord 6 april 2017

Cobi Oostveen Bedrijfsarts Bedrijfsartsconsulent oncologie. Nascholing NVAB Noord 6 april 2017 Cobi Oostveen Bedrijfsarts Bedrijfsartsconsulent oncologie Nascholing NVAB Noord 6 april 2017 De brug van kanker naar arbeid Aanleiding Arbeidsparticipatie van mensen die behandeld worden of zijn voor

Nadere informatie

Preventieve interventies 2018

Preventieve interventies 2018 Snel. Beter. Preventieve interventies 2018 Voor mentale veerkracht van u en uw medewerkers HSK preventie HSK preventie Snel. Beter. De juiste interventie voor alle fasen van mentale veerkracht Voordat

Nadere informatie

YouturnWerk. Youturn, draai je om, kom in beweging, hervindt je eigen kracht en maak ruimte voor verandering en verbetering.

YouturnWerk. Youturn, draai je om, kom in beweging, hervindt je eigen kracht en maak ruimte voor verandering en verbetering. YouturnWerk YouturnWerk is de brandname waaronder Youturn Wellnesscoaching vitaliteitdiensten aanbiedt aan werkgevers.youturn is gespecialiseerd in de coaching en begeleiding van werknemers met forse problematiek.

Nadere informatie

Medewerkers gezond aan het werk houden

Medewerkers gezond aan het werk houden Medewerkers gezond aan het werk houden CZ Interventie Expert 2016 Uw medewerkers krijgen de beste interventies op maat Medewerkers gezond aan het werk houden Medewerkers kunnen door gezondheidsklachten

Nadere informatie

Preventieve interventies 2019

Preventieve interventies 2019 Snel. Beter. Preventieve interventies 2019 Voor mentale veerkracht van u en uw medewerkers HSK preventie Voordat medewerkers uitvallen zijn in een eerder stadium vaak al signalen te zien van verminderde

Nadere informatie

Werken, leren en activiteiten

Werken, leren en activiteiten Werken, leren en activiteiten Het beste uit het leven halen Meedoen in de samenleving. Voor sommige mensen is dat niet vanzelfsprekend. Ze hebben door psychische of psychosociale problematiek bijvoorbeeld

Nadere informatie

Magis maakt meer werk van Spoor 2-trajecten

Magis maakt meer werk van Spoor 2-trajecten Magis maakt meer werk van Spoor 2-trajecten Magis maakt meer werk van Spoor 2-trajecten SPECIALISTEN IN SPOOR 2 RE-INTEGRATIE Bij Magis hebben we er ons werk van gemaakt om de talenten en mogelijkheden

Nadere informatie

Regionaal werkatelier Psychische kwetsbaarheid. Meer mensen met psychische kwetsbaarheid aan het werk

Regionaal werkatelier Psychische kwetsbaarheid. Meer mensen met psychische kwetsbaarheid aan het werk Regionaal werkatelier Psychische kwetsbaarheid Meer mensen met psychische kwetsbaarheid aan het werk PROGRAMMA 14.00 uur: Start plenair programma: - 14.00: Opening dagvoorzitter Marjo Frenk - 14.05: Welkomstwoord

Nadere informatie

Bouwstenen voor effectieve reintegratie

Bouwstenen voor effectieve reintegratie Bouwstenen voor effectieve reintegratie voor mensen met een beperking Luuk Mallee - Regioplan Michiel Sebel Werkse! Delft Robert Nijmands Werkse! Delft Het onderzoek Effectiviteit re-integratie arbeidsbeperkten.

Nadere informatie

Loopbaanbegeleiding voor doven en mensen met een gehoorbeperking

Loopbaanbegeleiding voor doven en mensen met een gehoorbeperking Loopbaanbegeleiding voor doven en mensen met een gehoorbeperking Informatie voor werkgevers, arbodiensten, UWV en gemeenten GGMD ondersteunt doven, slechthorenden, mensen met tinnitus en andere hoorproblemen.

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers Expertisecentrum Plato van werk-naar-werk en loopbaancoaching Voor medewerkers inhoud wij maken er werk van! 04 Onze dienstverlening voor jou 09 Loopbaanoriëntatie en Loopbaancoaching 05 over expertisecentrum

Nadere informatie

ADVIES VOOR ARBEID EN GEZONDHEID

ADVIES VOOR ARBEID EN GEZONDHEID ADVIES VOOR ARBEID EN GEZONDHEID VOOR DE DOORBRAAK IN COMPLEXE LOOPBAAN-, VERZUIM- EN RE- INTEGRATIETRAJECTEN HELDERE DIAGNOSE HELDER PERSPECTIEF ADVIES VOOR ARBEID EN GEZONDHEID WWW.LYTTON.NL 2015 PAGINA

Nadere informatie

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Young Career Professionals Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Mid Career Professionals Persoonlijk

Nadere informatie

Perceelbeschrijving Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg Jeugd [GBGGZ] 2016

Perceelbeschrijving Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg Jeugd [GBGGZ] 2016 Perceelbeschrijving Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg Jeugd [GBGGZ] 2016 Samenwerkende gemeenten regio West-Friesland Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede

Nadere informatie

Werken aan effectief en doelgericht. herstel

Werken aan effectief en doelgericht. herstel Werken aan effectief en doelgericht herstel BeLife centrum voor bewegen Medische specialistische revalidatiezorg Goed functioneren is vaak afhankelijk van de gezondheid. Alles kunnen doen wat u wilt doen

Nadere informatie

Werken aan effectief en doelgericht. herstel

Werken aan effectief en doelgericht. herstel Werken aan effectief en doelgericht herstel BeLife centrum voor bewegen Medische specialistische revalidatiezorg Goed functioneren is vaak afhankelijk van de gezondheid. Alles kunnen doen wat u wilt doen

Nadere informatie

WERKFIT-TRAJECTEN. SBCM Congres De professional centraal 15 november 2017

WERKFIT-TRAJECTEN. SBCM Congres De professional centraal 15 november 2017 WERKFIT-TRAJECTEN EEN EERSTE INVENTARISATIE SBCM Congres De professional centraal 15 november 2017 AANLEIDING Participatiewet: meer nadruk op doorstroom SER verkenning 2016: Belang van werkfit maken Praktijk

Nadere informatie

Optimaal Werken. Gezondheid. Werkomstandigheden. Betrokkenheid. Ontwikkeling

Optimaal Werken. Gezondheid. Werkomstandigheden. Betrokkenheid. Ontwikkeling Optimaal Werken Gezondheid Werkomstandigheden Betrokkenheid Ontwikkeling 2 Optimaal Werken Arbo Unie helpt het werk in je organisatie zó vorm te geven dat werkenden zich een leven lang veilig, gezond en

Nadere informatie

LEVEN EN WERKEN MET AMYLOIDOSE

LEVEN EN WERKEN MET AMYLOIDOSE LEVEN EN WERKEN MET AMYLOIDOSE Bedrijfsgeneeskundige aspecten en wetgeving Informatiedag Ben Woltering 9 maart 2019 Bedrijfsarts Inhoud Medische effecten van de ziekte Persoonlijke en sociale aspecten

Nadere informatie

RAPPORT CLIËNTAUDIT 2013 / 2014. BLIK op WERK KEURMERK. CV Match VOF. 1 Inhoudsopgave

RAPPORT CLIËNTAUDIT 2013 / 2014. BLIK op WERK KEURMERK. CV Match VOF. 1 Inhoudsopgave Casenummer BOW RAPPORT CLIËNTAUDIT 2013 / 2014. BLIK op WERK KEURMERK 1 Inhoudsopgave 2 Bevindingen 2.1 Algemeen 2.2 Voortraject inzicht in aanpak 2.3 Uitvoering 2.4 Begeleiding 2.5 Afronding 2.6 Communicatie

Nadere informatie

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Inspirerend Management Development in de zorg Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Behoefte aan effectief leiderschap Vergroting van de invloed van de politiek en zorgverzekeraars

Nadere informatie

WERKFIT-TRAJECT. Toegang tot het online vacaturesysteem Begeleiding van onze psycholoog of psychiater indien gewenst. Looptijd

WERKFIT-TRAJECT. Toegang tot het online vacaturesysteem Begeleiding van onze psycholoog of psychiater indien gewenst. Looptijd OVER JASNANTE Ieder mens is anders en daarmee ook ieder re-integratie traject. Jasnante biedt maatwerk en bekijkt per persoon wat iemand nodig heeft om in beweging te komen en zijn of haar loopbaan op

Nadere informatie

U wilt aan het werk? Dat kan!

U wilt aan het werk? Dat kan! U wilt aan het werk? Dat kan! U zorgt er zelf voor.. En wij helpen u daarbij! Inhoudsopgave Onderwerp Paginanummer Inhoudsopgave 1 Inleiding Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) 2 Mogen wij ons

Nadere informatie

Multidisciplinaire richtlijn Werk en Ernstige Psychische Aandoeningen Kick off MMMensen met mogelijkheden 10 oktober 2013

Multidisciplinaire richtlijn Werk en Ernstige Psychische Aandoeningen Kick off MMMensen met mogelijkheden 10 oktober 2013 Multidisciplinaire richtlijn Werk en Ernstige Psychische Aandoeningen Kick off MMMensen met mogelijkheden 10 oktober 2013 Ellen Otto & Daniëlle van Duin Kenniscentrum Phrenos Ontwikkeling Richtlijn Achtergrond

Nadere informatie

Werken aan Werkvermogen. Verzuimkosten beheersen met duurzaam inzetbare werknemers

Werken aan Werkvermogen. Verzuimkosten beheersen met duurzaam inzetbare werknemers Werken aan Werkvermogen Verzuimkosten beheersen met duurzaam inzetbare werknemers De Nederlandse samenleving is erop gericht om burgers zo lang mogelijk te laten meewerken op de arbeidsmarkt. Om dat mogelijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding... 5. Behandeling in de verzekerde zorg...7. (Neuro)psychologisch onderzoek...7. Psychiatrisch consult...7. Coaching...

Inhoudsopgave. Inleiding... 5. Behandeling in de verzekerde zorg...7. (Neuro)psychologisch onderzoek...7. Psychiatrisch consult...7. Coaching... Aanbod ViA 2016 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Behandeling in de verzekerde zorg...7 (Neuro)psychologisch onderzoek...7 Psychiatrisch consult...7 Coaching...8 Re-integratie begeleiding...8 Mediation...8

Nadere informatie

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener IZA Bedrijfszorg Informatie voor werkgevers Goed voor elkaar D3742-201311 IZA Bedrijfszorg: beste aanpak van

Nadere informatie

VGZ Bedrijfszorg werkt altijd!

VGZ Bedrijfszorg werkt altijd! VGZ Bedrijfszorg werkt altijd! De beste aanpak van preventie en verzuimbeheersing VGZ Bedrijfszorg Verzuim en vitaliteit van medewerkers blijft voor werk gevers een belangrijk aandachtspunt. Klachten en

Nadere informatie

Wij zorgen voor uw medewerkers

Wij zorgen voor uw medewerkers Wij zorgen voor uw medewerkers Menukaart bedrijfszorg Menzis WerkGezond Bij Menzis geloven we in de solidariteitsgedachte dat ieder mens toegang moet hebben tot kwalitatief goede zorg. Dit betekent dat

Nadere informatie

Omdat het werkt Voor u en uw medewerker

Omdat het werkt Voor u en uw medewerker Omdat het werkt Voor u en uw medewerker Certego Specialist Sociale zekerheid Werk en Inkomen IMpact Maakt werken mogelijk! Uw medewerker op de juiste plek Is uw medewerker voor langere tijd ziek? Als werkgever

Nadere informatie

Gezond ondernemen begint met vitale medewerkers

Gezond ondernemen begint met vitale medewerkers IQ EQ PQ SQ FQ Gezond ondernemen begint met vitale medewerkers www.markincompany.nl Algemene informatie Vakbekwaamheid alleen is niet voldoende om goed te kunnen presteren. Medewerkers die zowel fysiek,

Nadere informatie

WERKEN IS TOPSPORT MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES

WERKEN IS TOPSPORT MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES U wilt graag dat uw medewerkers dagelijks presteren op het hoogste niveau. Topsporters weten het als geen ander: je kunt alleen succesvol zijn als je ook

Nadere informatie

Rem op verzuim. Integrale aanpak van preventie en verzuim

Rem op verzuim. Integrale aanpak van preventie en verzuim Integrale aanpak van preventie en verzuim Verzuimbegeleiding afgestemd op uw wensen Met een landelijk dekkend netwerk van adviseurs ondersteunen wij u en uw werknemers bij het realiseren van goede arbeids

Nadere informatie

Derks & Derks adviseurs in human talent

Derks & Derks adviseurs in human talent Derks & Derks adviseurs in human talent Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR onderzoek Gedegen Derks & Derks hanteert een gedegen aanpak met een zorgvuldig voortraject.

Nadere informatie

DIENSTENPAKKET VERZUIMBEGELEIDING

DIENSTENPAKKET VERZUIMBEGELEIDING DIENSTENPAKKET VERZUIMBEGELEIDING Wie is BeeActive? BeeActive levert diensten op het gebied van personeelszaken en verzuimmanagement. Met onze korte lijnen en betrokken aanpak zorgen wij voor snelle en

Nadere informatie

Stap voor stap weer aan het werk

Stap voor stap weer aan het werk Stap voor stap weer aan het werk Re-integratie en diagnose van arbeidsbelastbaarheid Volwassenenrevalidatie Kinderrevalidatie Arbeidsrevalidatie Rijndam Rijndam is hét medisch geneeskundig revalidatiecentrum

Nadere informatie

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers

IZA Bedrijfszorg. De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener. Informatie voor werkgevers De kracht van Bedrijfszorg is dat medewerkers snel contact hebben met de juiste hulpverlener IZA Bedrijfszorg Informatie voor werkgevers Goed voor elkaar D3042-201502 IZA Bedrijfszorg: beste aanpak van

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Werken is Topsport. Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties

Vitaliteit & Presteren. Werken is Topsport. Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties Vitaliteit & Presteren Werken is Topsport Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties screening mentaal fysiek talent team Werken is Topsport Meer veerkracht, meer energie, betere prestaties Je wilt

Nadere informatie

Zorg Exclusief ALS HET ANDERS KAN MOET JE HET OOK ANDERS DOEN DE ARBODIENST DIE HET ANDERS DOET

Zorg Exclusief ALS HET ANDERS KAN MOET JE HET OOK ANDERS DOEN DE ARBODIENST DIE HET ANDERS DOET Zorg Exclusief ALS HET ANDERS KAN MOET JE HET OOK ANDERS DOEN DE ARBODIENST DIE HET ANDERS DOET Zorg Exclusief Dienstverlening Flexibele inzet van een vaste bedrijfsarts - op vaste dagdelen per week op

Nadere informatie

Verzuim management. Re-integratieondersteuning en vergoedingen. Samen met u werken aan re-integratie. Verzuimmanagement en uw verzekering(en)

Verzuim management. Re-integratieondersteuning en vergoedingen. Samen met u werken aan re-integratie. Verzuimmanagement en uw verzekering(en) Verzuim management Re-integratieondersteuning en vergoedingen Verzuimmanagement van Nationale-Nederlanden is gericht op het snel en duurzaam aan het werk helpen van uw zieke werknemer. Hiervoor bieden

Nadere informatie

Opdrachtgevers en aanbod

Opdrachtgevers en aanbod HR-OPLOSSINGEN www.inwerking.com Outplacement Begeleiding bij 2 e spoor trajecten Advies voor duurzame inzetbaarheid van uw personeel Strategisch plannen van personeel Coaching Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Van Werk naar Werk. 2 e spoor re-integratie op maat - 2014. Uitgebreide intake op zoek naar mogelijkheden en kansen

Van Werk naar Werk. 2 e spoor re-integratie op maat - 2014. Uitgebreide intake op zoek naar mogelijkheden en kansen Van Werk naar Werk 2 e spoor re-integratie op maat - 2014 Geconfronteerd worden met langdurig verzuim is een ingrijpende situatie. De Wet Verbetering Poortwachter verwacht van u en de werkgever een optimale

Nadere informatie

Hulpmiddelen voor werknemers 1

Hulpmiddelen voor werknemers 1 Hulpmiddelen voor werknemers 1 Oriënterende vragenlijsten Vragenlijst Inzetbaarheid algemeen Mini-scan Duurzame Inzetbaarheid Duurzame Inzetbaarheid Index Performance Beschrijving De korte versie van de

Nadere informatie

Vragenlijst Ketensamenwerking Sociaal Kwetsbaren

Vragenlijst Ketensamenwerking Sociaal Kwetsbaren Vragenlijst Ketensamenwerking Sociaal Kwetsbaren Deze vragenlijst is ontwikkeld door AnnemiekeTomassen van de GG&GD te Utrecht. Zij stelt de evaluatie aan andere veldregisseurs en geïnteresseerden ter

Nadere informatie

Mentaalrijk voor werkgevers. Integrale aanpak tot verhoogde mentale weerbaarheid. Voorkomt en reduceert verzuim.

Mentaalrijk voor werkgevers. Integrale aanpak tot verhoogde mentale weerbaarheid. Voorkomt en reduceert verzuim. Mentaalrijk voor werkgevers Integrale aanpak tot verhoogde mentale weerbaarheid. Voorkomt en reduceert verzuim. duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd Verminderde productiviteit en verzuim Iedere

Nadere informatie

Richtlijnen aanpak verzuim om psychische redenen

Richtlijnen aanpak verzuim om psychische redenen Richtlijnen aanpak verzuim om psychische redenen HR&O november 2014 Opgesteld door: Asja Gruijters, adviseur HR&O 1 1. Inleiding Om te komen tot een integraal PSA-beleid is het belangrijk richtlijnen op

Nadere informatie

Het Kwaliteitskader Jeugd in de praktijk

Het Kwaliteitskader Jeugd in de praktijk Het Kwaliteitskader Jeugd in de praktijk Inhoud 1. Over het Kwaliteitskader Jeugd 5 2. Wat is de norm van de verantwoorde werktoedeling? 7 3. Hoe kunt u het Kwaliteitskader Jeugd toepassen? 9 4. Wanneer

Nadere informatie

Duurzame inzetbaarheid personeel. Topzorg voor u en uw organisatie! Nieuwe innovatie: Topsportmodule Lampe Vitaal

Duurzame inzetbaarheid personeel. Topzorg voor u en uw organisatie! Nieuwe innovatie: Topsportmodule Lampe Vitaal Duurzame inzetbaarheid personeel Topzorg voor u en uw organisatie! Nieuwe innovatie: Topsportmodule Lampe Vitaal Definitie duurzaam inzetbaar: Duurzame inzetbaarheid betekent dat werknemers in hun arbeidsleven

Nadere informatie

Inzetbaarheid verbeteren door het activeren van werknemers.

Inzetbaarheid verbeteren door het activeren van werknemers. Wij zijn SistersChange. Ervaren veranderaars. Enthousiaste verbeteraars. Sociale zekerheidskenners. Wij helpen de inzetbaarheid van werknemers te verbeteren. Inzetbaarheid verbeteren door het activeren

Nadere informatie