Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste. gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste. gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen"

Transcriptie

1 menu

2

3 Samen aan tafel? Welkom aan tafel bij De Arbodienst. Een tafel waar u zelf uit de beste gerechten een maaltijd kunt samenstellen die aansluit bij uw eigen smaak. Met een gastvrije service voor kleine en voor grote groepen. En met een keuken, waar uw maaltijden worden bereid op hoog niveau, met oog voor duurzaamheid, welzijn voor mens en dier en met respect voor de natuur. Een keuken waar ingrediënten en producten steeds worden aangepast aan nieuwe inzichten, nieuwe ontwikkelingen, en vooral: aan de veranderingen in uw smaak! Kom bij ons aan tafel, ontdek klassieke en nieuwe smaken en ervaar de gastvrijheid en professionaliteit van De Arbodienst. Eerst eens rondkijken en een goed gesprek? Ook dat kan en het levert u gegarandeerd nieuwe inzichten in ziekteverzuim en re-integratie, maar ook in gezondheid, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

4 Voorgerechten De ideale voorbereiding op een smaakvolle maaltijd. Ingrediënten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, gecombineerd met de jarenlange ervaring van onze chefs, staan garant voor een topproduct. Aan te bevelen als een verantwoorde voorbereiding op een van de drie hoofdgerechten. Arbobeleid Het beoordelen of opstellen van een Arbobeleid voor de veiligheid, de gezondheid en de vitaliteit van uw medewerkers. Inclusief verzuimbeleid en met doelstellingen, middelen en de communicatie met uw medewerkers en/of ondernemingsraad. Risicometingen Het meten en beperken van de risico s in uw organisatie, zodat u kunt voldoen aan de wettelijke verplichtingen en u weet waar u uw organisatie moet verbeteren. Preventiemedewerker Het detacheren, aanstellen of opleiden van een preventiemedewerker die de veiligheid, gezondheid en het welzijn bij het werk in de gaten houdt. Keuringen Diverse soorten (medische) onderzoeken naar de gezondheid van uw medewerkers. Na indiensttreding, bij bepaalde functies of voor bepaalde groepen. Meetinstrumenten Digitale vragenlijsten om werkvermogen, productiviteit, psychosociale arbeidsbelasting of medewerkertevredenheid in kaart te brengen. Het Verzuimportaal Ons online verzuimregistratiesysteem waarbij automatisch de vereiste acties binnen de Wet Verbetering Poortwachter worden aangegeven.

5 Hoofdgerechten De Arbodienst is voor de begeleiding van het ziekteverzuim de pionier van het eigen regiemodel met als thema: U de regie, wij de deskundigheid. Onze chefs hebben rond dat thema drie menu s samengesteld. Voor elk type organisatie is er een passend menu, afhankelijk van hoeveel inbreng u zelf wilt hebben en hoeveel u aan ons vakmanschap wilt overlaten. Proef het vakmanschap en de toewijding van onze casemanagers, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen. Classic menu Zeker als uw organisatie nog niet klaar is om zelf de regie te voeren, is dit de klassieker, die wij u van harte aanbevelen. Een menu, waarbij u alle zorg uit handen wordt genomen. En met de ingrediënten poortwachterproof en proces- en termijnbewaking is dit menu een uitstekende keuze als u een full-service verzuimbegeleiding met een externe casemanager wilt ervaren. Fusion menu Dit menu adviseren wij als u uw leidinggevenden verantwoordelijk wilt maken voor de verzuimbegeleiding. Het menu bestaat uit een op uw situatie afgestemde mix van ingrediënten, zoals training on the job door onze casemanagers en training & coaching van uw leidinggevenden en personeelsafdeling. Een veel gekozen en succesvol menu, waardoor u het eigen regiemodel stap voor stap inhoud geeft. Chef s Menu Dit menu is het neusje van de zalm en dé aanrader van onze chef. Indien uw leidinggevenden met succes de volledige verantwoordelijkheid dragen voor de begeleiding van het ziekteverzuim, bent u klaar voor dit menu. Het biedt u een fantastische smaakbeleving door toevoeging van integraal gezondheidsmanagement. De nadruk ligt niet meer op de medewerkers die ziek thuis zijn, maar op de vitaliteit en productiviteit van de medewerkers die aan het werk zijn. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste ingrediënten in dit menu.

6 Nagerechten Als onze gastvrijheid en onze menu s in de smaak zijn gevallen, wilt u zeker ook onze nagerechten proeven. Aantrekkelijke en smaakvolle nagerechten, bewezen succesvol, met vakmanschap gemaakt en voor u op maat geserveerd. Trainingen Goed en efficiënt werken eist nogal wat van uw medewerkers. Niet iedereen is daar fysiek of mentaal even handig in. Vandaar dat wij praktische trainingen aanbieden die op maat voor u worden samengesteld. Van een training actuele wet- en regelgeving tot een tiltraining en van het voeren van verzuimgesprekken tot het omgaan met psychische klachten. Vitaliteit Individuele trajecten met een leefstijlcoach of organisatiebrede projecten gericht op het BRAVO-principe: meer Bewegen, stoppen met Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning. Re-integratie Begeleiding en advies bij uw inspanningen gericht op het re-integreren van verzuimende medewerkers in eigen werk of bij een andere werkgever. Wettelijke beoordeling en begeleiding WGA/WIA-begeleiding voor eigenrisicodragers, ondersteuning bij bezwaar- en beroepszaken UWV, second opinion / medische expertise. Managementinformatie Het opleveren van managementrapportages, jaarverslagen en het bijwonen van Verzuim Team Overleggen (SMT s). Ook dit nagerecht wordt uiteraard volledig op maat voor u klaargemaakt en geserveerd.

7 Bijgerechten De bijgerechten zijn ontstaan door nauw samen te werken met andere chefkoks. Hierdoor kunnen wij u gevarieerd aanbod van de meest heerlijke gerechten voorschotelen. Bedrijfshulpverlening Bedrijfsmaatschappelijk werk E-coaching Juridische advisering HR Desk Loopbaanbegeleiding Mediation Medische diagnostiek Outplacement Psychische interventies Re-integratie tweede spoor Revalidatieprogramma s Schuldhulpverlening Traumaopvang Vaccinaties Verslavingszorg Vertrouwenspersoon Verzuimcontroles Werkplekonderzoeken

8 Samen aan tafel? T: F: Rigastraat 4, 1531 bv Wormer