Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering"

Transcriptie

1 Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 20 juni 2010 Battle type:

2 Introductie Nuvema is ruim 60 jaar actief als uitvaartverzekeraar op de Nederlandse markt. Een periode waarin Nuvema altijd een eigen koers heeft gevaren en waarbij één ding voor ogen is gehouden: de individuele wensen van de klant. Bij de Nederlandse Uitvaartverzekering Maatschappij Nuvema kun je een uitvaartverzekering regelen en je uitvaartwensen laten vast leggen. Wat maakt Nuvema uniek? Nuvema werkt samen met meer dan 300 lokale uitvaartverzorgers verspreid door Nederland. In samenspraak met deze plaatselijke uitvaartverzorgers zorgt Nuvema ervoor dat de consument de keus heeft uit een aantal verzekeringspakketten. Deze pakketten bevatten de belangrijkste diensten die geleverd kunnen worden bij een uitvaart en zijn afgestemd op de wensen van de klant en de plaatselijke mogelijkheden. Uiteraard kunnen er bepaalde diensten binnen deze pakketten worden toegevoegd, verwijderd of verwisseld. Hiermee onderscheidt Nuvema zich van andere uitvaartverzekeraars. Aanleiding Battle Over het algemeen zijn jongeren, in tegenstelling tot ouderen, vaak nog niet bezig met hun uitvaart. Jongeren zijn zich nog niet bewust van het belang van een uitvaartverzekering en zijn vaak nog onwetend over wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart en wat dit kost. Naast een hoop verdriet brengt het overlijden namelijk ook grote zorgen met zich mee, zowel emotioneel als financieel. Jonge mensen schatten de kosten van een gemiddelde uitvaart doorgaans te laag in: 34% van de jongeren schatte in 2009 de gemiddelde kosten tussen de en 5.000,-, terwijl de werkelijke kosten voor een uitvaart rond de 8.000,- lagen 1. Veel jongeren zijn niet verzekerd voor hun uitvaart en zullen bij overlijden dit bedrag dus als schuld aan hun familie of partner moeten overlaten. Sommige jongeren hebben de misvatting dat ze hier automatisch voor zijn meeverzekerd, maar dit is niet zo. Bij het organiseren van een uitvaart komt veel kijken. Zo moet er besloten worden of en waar iemand gecremeerd of begraven wordt. Wat voor kist of urn er gebruikt zal worden, wie de kist zal gaan dragen, wie er op de hoogte gebracht moeten worden van het overlijden, wat er op de rouwkaart moet komen te staan en naar wie deze gestuurd kan worden, of en waar een rouwadvertentie geplaatst zal worden. Maar ook welke muziek er gespeeld zal worden, welke bloemen er komen te staan en hoe de plechtigheid moet verlopen etc. Een uitvaart brengt dus niet alleen flinke kosten met zich mee, maar ook veel lastige keuzes. 1 Bron:

3 Als iemand niet verzekerd is en zijn wensen niet elders heeft vastgelegd komen de nabestaanden plotseling voor de taak te staan om een uitvaart te organiseren die recht doet aan het leven van de overledene. De nabestaanden moeten dan in korte tijd op een droevig en vaak onverwacht moment veel persoonlijke en lastige keuzes maken. Om te voorkomen dat mensen in geval van overlijden hun nabestaanden opzadelen met de kosten en moeilijke keuzes die bij een uitvaart komen kijken, is het van belang om mensen er op aan te (blijven) spreken om na te denken over hun eigen uitvaart en verzekering. Overlijden en het organiseren van een uitvaart zijn geen thema s waar jongeren graag over nadenken. Jongeren ervaren hun eigen uitvaart als een ver van hun bed show en voelen zich er vaak niet zo comfortabel bij om over dit soort zware onderwerpen te praten. Toch is het wel belangrijk dat zij een weloverwogen keuze kunnen maken over het al dan niet afsluiten van een uitvaartverzekering en dat ze beseffen wat de gevolgen zijn bij het ontbreken van een goede uitvaartverzekering. Om jongeren bewuster te laten nadenken over uitvaartverzekeringen, is het van belang een benaderingswijze te ontwikkelen die aansluit bij de belevingswereld van de jongeren zelf. Hoe kun je er dus voor zorgen dat jongeren (18 35 jaar) bewust gaan nadenken over een uitvaartverzekering, zonder dat het ze een onbehagelijk gevoel geeft, ze door het onderwerp overvallen worden of ervoor weg willen lopen? Kortom: Hoe kun je jongeren het beste benaderen voor een uitvaartverzekering? In deze Battle vragen we jou op welk moment en op welke wijze we jongeren tussen de 18 en 35 jaar het beste bewust kunnen maken van het belang van een uitvaartverzekering en hoe we ze kunnen overtuigen om daadwerkelijk een verzekering af te gaan sluiten. Je bent hierbij niet gebonden aan de huidige werkwijze van Nuvema (In de bijlage vind je meer informatie over de werkwijze van Nuvema). Hoe kun je jongeren bewuster laten nadenken over een uitvaartverzekering?

4 De Battle Als vertegenwoordiger van de doelgroep vragen we jou om mee te denken over een aanpak om het belang van een uitvaartverzekering op een prettige manier onder de aandacht te brengen bij jongeren tussen 18 en 35 jaar. Wij vragen ons af op welke manier (op welk moment, op welke wijze, met welke boodschap) jongeren benaderd zouden willen worden voor een uitvaartverzekering en hoe ze overtuigd kunnen worden om daadwerkelijk een uitvaartverzekering af te gaan sluiten. Wat moet een uitvaartverzekeraar op dit punt voor jongeren betekenen? Op welk moment? Wat is een geschikt moment om jongeren aan te spreken over het belang van een uitvaartverzekering en/of te benaderen voor het daadwerkelijk afsluiten van een verzekering. Is dit als ze 18 worden, aan het begin van hun studententijd, op het moment dat jongeren hun eerste baan hebben, als ze gaan samenwonen, of een heel ander moment? Op welke wijze? Hoe kunnen jongeren het beste benaderd worden? Is dit via de oude media (krant of tijdschrift), face-to-face, via social media, een praktische online dienst of bijvoorbeeld via een interessant partnerschap met een derde partij? Moeten we de jongeren daarbij iets vertellen over de uitvaartproducten en verzekeringen of moeten we ze bijvoorbeeld iets laten zien of voelen? En wat willen we de jongeren precies duidelijk maken? Welke boodschap, termen en toon zou het meest geschikt zijn? Kortom; op welke wijze en met welke boodschap benaderen we jongeren anno 2010 over het belang van een uitvaartverzekering?

5 Houd bij de uitwerking van je concept rekening met de volgende randvoorwaarden: Jouw concept moet door Nuvema uitgevoerd/geïmplementeerd kunnen worden. Jouw idee moet er uiteindelijk voor zorgen dat jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering en zich hiervoor gaan interesseren. Jouw concept moet zich richten op jongeren die nog niet verzekerd zijn voor hun uitvaart. Het is niet de bedoeling om jongeren die al verzekerd zijn bij andere uitvaartverzekeraars weg te kapen. In je concept mag je geen gebruik maken van een intermediair. De uitvaartverzekeraar (Nuvema) moet rechtstreeks (eventueel met eigen buitendienstadviseurs) in contact staan met de verzekerde. In je concept moet je uitgaan van een natura-uitvaartverzekering. Wat betekend dat er alleen in diensten kan worden uitgekeerd i.p.v. in geld (zie bijlage voor meer informatie over het verschil tussen een natura-verzekering en een sommenverzekering). Verder ben je niet gebonden aan de huidige aanpak/werkwijze van Nuvema (zie bijlage voor meer informatie). Wij zijn niet opzoek naar concepten gericht op reclame spotjes e.d. om landelijke naamsbekendheid te krijgen. Hiervoor is een miljoenen marketing budget nodig en dat is niet beschikbaar. Het moet betaalbaar blijven, wees dus creatief in hoe je dit kunt ondervangen. Er is een trend in de markt (geweest) om het afsluiten van een uitvaartverzekering te belonen met cadeaus. Hier wil Nuvema niet aan meedoen. Een uitvaartverzekering moet bewust worden afgesloten en niet op basis van buitensporige premiums. Graag zien wij in jouw concept een onderbouwing/uitleg waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt (we willen jou als vertegenwoordiger van de doelgroep begrijpen/leren kennen). Jouw Concept Houd bij het uitwerken van je concept rekening met de volgende voorwaarden: Je concept mag maximaal 5 A4 beslaan. Wanneer je dit aantal overschrijdt, zullen er punten in mindering worden gebracht. Je concept bestaat uit één bestand (PDF) Het bestand is maximaal 10 MB groot. Grotere bestanden kunnen niet worden geupload LET OP! Om te voorkomen dat onderdelen van je concept wegvallen bij het printen van je concept, dien je je concept als PDF bestand te uploaden. Wanneer je geen PDF converter hebt, kun je via de volgende link een gratis PDF converter downloaden: &subj=dl&tag=button Ontwerpen, schetsen, afbeeldingen en/of andere visualisaties om je idee te verduidelijken dienen in je concept verwerkt te worden. Het is niet toegestaan om persoonlijke gegevens zoals naam en studiegegevens in je concept te verwerken. Het concept wordt automatisch voorzien van een unieke code en

6 een digitale tijdstempel. Concepten die wel persoonlijke gegevens bevatten, kunnen worden uitgesloten van het winnen van prijzengeld. In je concept vragen wij je de volgende twee onderdelen te verwerken: Onderdeel 1: Omgevingsverkenning (max. 1 A4) Vraag aan 5 vrienden hoe zij aankijken tegen een uitvaartverzekering. o Hebben zij een uitvaartverzekering? Waarom wel/niet? o Hoe zouden jij en je vrienden benaderd willen worden voor een uitvaartverzekering? o Waardoor/wanneer zou jij zelf overtuigd worden om een uitvaartverzekering af te sluiten? Kijk eens op internet naar uitvaartverzekeraars in Nederland en het buitenland. Hoe brengen zij uitvaartverzekeringen onder de aandacht bij jongeren? Wat vind jij goed aan hun aanpak? Wat doen zij in jouw ogen niet goed? (Waardoor) hebben ze jou wel/niet kunnen overtuigen van het belang van een uitvaartverzekering? Onderdeel 2: Jouw concept (max. 4 A4) Hoe kun je een uitvaartverzekering onder de aandacht brengen bij jongeren, zonder dat dit als onprettig/moeilijk wordt ervaren? Hoe kun je jongeren bewust maken van het belang van een uitvaartverzekering en overtuigen om zelf ook een (natura)uitvaartverzekering af te gaan sluiten? Houd in je concept rekening met de vragen (welk moment en op welke wijze?) en de randvoorwaarden die in het onderdeel De Battle worden gegeven. Zorg voor een concept waardoor jongeren geprikkeld worden om een uitvaartverzekering af te gaan sluiten. Laat hierbij de onderbouwing van je idee duidelijk naar voren komen.

7 Beoordelingscriteria Wij zullen het concept op de volgende criteria beoordelen: 1. Professionaliteit/onderbouwing: Is je concept goed onderbouwd? 2. Innovatief / vernieuwend 3. Verwachte resultaat 4. Haalbaarheid Voorwaarden, spelregels en prijzengeld Je kunt uitsluitend via de website van Batte of Concepts aan deze Nuvema Battle deelnemen. Dit doe je door je concept op de site van Battle of Concepts te uploaden. Om je concept te kunnen uploaden moet je eerst een Battle account aanmaken. Je concept dient uiterlijk 20 juni 2010 te zijn ontvangen. Met de inzending van je concept ga je ermee akkoord dat al rechten met betrekking tot het door jouw ingezonden concept (in het bijzonder de intellectuele rechten) overgaan naar Nuvema. Daarnaast doe je afstand van alle niet overdraagbare rechten met betrekking tot het ingezonden concept. Als je hier niet mee akkoord gaat, is deelname aan deze Nuvema Battle niet mogelijk. Je krijgt direct een bevestiging van Battle of Concepts als je concept succesvol is ontvangen. De Battle is exclusief voor studenten (HBO en WO t/m 30 jaar) en Young Professionals (afgestudeerd HBO en WO t/m 30 jaar). Je concept wordt anoniem doorgestuurd zodat kan worden uitgesloten dat de jury bepaalde deelnemers zou kunnen voortrekken. Het is niet toegestaan om persoonlijke gegevens zoals naam en studiegegevens in je concept te verwerken. Je concept wordt automatisch voorzien van een unieke code en een digitale tijdstempel. Concepten die wel over persoonlijke gegevens beschikken kunnen worden uitgesloten voor het winnen van prijzengeld. Het prijzengeld is in totaal euro en wordt verdeeld volgens de standaardverdeelsleutel: - 1e prijs euro - 2e prijs 750 euro - 3e prijs 350 euro - nrs. 4 t/m 10 prijs 200 euro - nrs. 11 t/m 20 prijs 100 euro Er kan niet over de uitslag van deze Battle worden gecorrespondeerd. Deelnemers kunnen ook in groepjes meedoen. Er is een hoofddeelnemer aan wie het prijzengeld wordt uitgekeerd. De punten worden gelijkmatig verdeeld over de groepsleden. Alle groepsleden dienen zich in te schrijven i.v.m. uitnodigingen voor een eventuele prijsuitreiking/brainstormsessie.

8 Medewerkers van Nuvema zijn uitgesloten van deelname. De uitslag van de Battle zal uiterlijk vier weken na de uiterste inzenddatum bekend worden gemaakt. Het prijzengeld zal uiterlijk twee weken na de bekendmaking van de uitslag aan de winnaars worden uitgekeerd. Bijlage Verzekeringspakket op maat Nuvema werkt samen met ruim 300 lokale uitvaartverzorgers. Op basis van de diensten en prijzen van de lokale uitvaartverzorgers worden een aantal standaard pakketten samengesteld waaruit de klant kan kiezen. De lokale uitvaartverzorgers hebben elk hun eigen unieke diensten en bijbehorende prijzen. Diensten binnen een pakket kunnen in overleg met de lokale uitvaartverzorger worden vervangen, weggelaten of toegevoegd. Alle door de klant gewenste uitvaartdiensten worden opgenomen in de uitvaartpolis. Op de uitvaartpolissen van Nuvema worden zowel de diensten als de prijzen vermeld. In Nederland is dit een uniek concept. Huidige werkwijze Nuvema Momenteel werkt Nuvema met ruim 50 buitendienstadviseurs. Zij worden geassisteerd door een drietal callcenters die afspraken voor hen inplannen. In de verkoopstrategie staat de persoonlijke verkoopbenadering (persoonlijk gesprek met buitendienstadviseur) voorop. Daarnaast is er een directe afsluitmogelijkheid op Promotionele activiteiten worden tot op heden uit naam van de lokale uitvaartverzorgers gedaan. De adviseurs van Nuvema stellen op basis van een intake gesprek een persoonlijk verzekeringspakket samen. In deze gesprekken wordt de verzekering tastbaar gemaakt door in te gaan op de beoogde uitvaart/uitvaartwensen (begraven, cremeren, welke kist, welke bloemen, welke muziek, hoeveel rouwkaarten, wat voor ceremonie etc.). De verzekeringspakketten worden voor elke klant op maat gemaakt op basis van de diensten en prijzen van de lokale uitvaartverzorger. Voor bovenstaande aanpak is van oudsher bewust gekozen, maar wij vragen ons af of dit ook dé manier is om jongeren te benaderen. Door de indirecte manier van promotie en het tastbaar maken van de uitvaart worden tot op heden vooral ouderen aangesproken via lokale uitvaartverzorgers en heeft Nuvema zelf een relatief lage naamsbekendheid. Vrije keuze van uitvaartverzorger De uitvaartpolis van Nuvema is gebaseerd op de diensten en prijzen van de samenwerkende uitvaartverzorgers. Echter, indien bij het regelen van de uitvaart gebruik wordt gemaakt van een andere uitvaartverzorger, is dat bij Nuvema geen probleem. Nuvema keert het verzekerd bedrag uit aan de uitvaartverzorger, ongeacht of deze een samenwerkingsverband heeft met Nuvema. Optimale keuzevrijheid dus, dit is echter niet vanzelfsprekend in de uitvaartverzekeringsbranche.

9 Uitvaartverzekeringen Uitvaartverzekeringen zijn onder te verdelen in: 1. De sommenverzekering: Deze verzekering keert bij overlijden een geldbedrag uit aan de nabestaanden, die vervolgens zelf uit kunnen maken wat er met het geld gebeurt. Het hoeft niet voor de uitvaart te worden gebruikt, de bestemming is geheel vrij. 2. De natura -uitvaartverzekering: (Nuvema is een natura-uitvaartverzekeraar) Deze verzekering is bedoeld om precies de kosten van een uitvaart te dekken. De uitkering geschiedt aan de verzorger van de uitvaart, dus niet aan de nabestaanden! De uitvaartverzorger dient door middel van nota's aan te tonen welke bedragen zijn uitgegeven voor de uitvaart. Een natura -uitvaartverzekering is weer onder te verdelen in: 2.a De pakketpolis: Op de polis worden omschreven diensten vermeld, gekoppeld aan een verzekerd bedrag. De uitvaart wordt uitgevoerd zoals in de polis is omschreven, uiteraard altijd in overleg met de nabestaanden. De kosten van de uitvaart worden vergoed tot maximaal het verzekerde bedrag. Deze vorm heeft de voorkeur van Nuvema. 2.b De bedragpolis: Op de polis wordt alleen een verzekerd bedrag vermeld. Het verzekerde bedrag is niet gekoppeld aan omschreven diensten. De uitvaart wordt verzorgd naar eigen wens. De kosten worden vergoed tot maximaal het verzekerde bedrag. Schematisch: Verzekeringen 1. Schadeverzekering 2. Levensverzekering 3. Uitvaartverzekering Natura -verzekering Sommenverzekering Pakketpolis Bedragpolis

Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen?

Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen? Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 21 februari 2010 Introductie KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland

Nadere informatie

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren?

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 14 februari 2010 Introductie KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten

Nadere informatie

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009. My first energy contract.

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009. My first energy contract. Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009 My first energy contract. Inleiding Nuon produceert, levert en handelt in (duurzame) energie. Ook bieden we aanvullende diensten en technische innovaties. Daarnaast

Nadere informatie

//Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne

//Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne //Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne CYBERSAVE YOURSELF// Prijzengeld SURFnet Battle: Deadline: 31 januari 2010 5.000,- Over SURFnet SURFnet ontwikkelt en exploiteert innovatieve diensten

Nadere informatie

Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn?

Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn? Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn? Startdatum: 9 januari 2009 Deadline: 22 februari 2009 Prijzengeld: 5.000,- Introductie ZEKUR ZEKUR is in januari 2007 door Univé-VGZ-IZA-Trias op de markt

Nadere informatie

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten?

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Deadline: 27 juni 2010 Prijzengeld: 5000,- Battle Type: (Zie voor meer informatie over de

Nadere informatie

Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals.

Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals. Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals. Deadline: 12 december 2010 Prijzengeld: 5.000,- euro Battle type: Introductie Euroforum is marktleider in het ontwikkelen van congressen,

Nadere informatie

Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen?

Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen? Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen? Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 11 september 2011 Introductie Als coöperatieve bank staat de Rabobank al meer dan

Nadere informatie

Gen e r a l i Bat t l e. Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten

Gen e r a l i Bat t l e. Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten Gen e r a l i Bat t l e Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten Generali Battle Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten. Generali Battle Inleiding Generali Generali

Nadere informatie

Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken?

Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 24 april 2010 Battle Type: Private Introductie Media Markt heeft meer dan

Nadere informatie

Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant!

Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant! Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant! Op vrijdag 25 mei worden de kanshebbers op een top 3 plek uitgenodigd om hun concept te komen pitchen voor de Battle jury. Op basis van deze

Nadere informatie

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT?

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? Cybersave Yourself is een programma van SURFnet dat tot doel heeft het beveiligingsbewustzijn bij studenten, docenten en medewerkers

Nadere informatie

Ik & mijn later. Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken?

Ik & mijn later. Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken? Ik & mijn later Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 15 juli 2015 Introductie Nationale-Nederlanden Wij zijn Nationale-Nederlanden. Sinds onze

Nadere informatie

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle. Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet?

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle. Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet? Introductie Stedin is als netbeheerder verantwoordelijk voor een veilig

Nadere informatie

Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil

Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 27 november 2011 Introductie ProRail is meer dan railinfrabeheerder alleen. ProRail beheert en bouwt ook de stations

Nadere informatie

Hoe kunnen we risico s beter voorspellen?

Hoe kunnen we risico s beter voorspellen? Hoe kunnen we risico s beter voorspellen? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 2 november 2014 Battle type: Premium Battle Introductie ABZ (onderdeel van Solera) is de IT-dienstverlener op het gebied van schade,

Nadere informatie

Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek.

Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek. Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek. Deadline: 15 november 2015 Totale prijzengeld: 4.000,- Meerdere inzendingen per deelnemer/team zijn toegestaan.

Nadere informatie

Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank?

Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank? Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank? Deadline: 25 oktober 2009 Prijzengeld: 5000,- Introductie 5xBeter Werkgeversorganisaties en vakbonden trekken samen op om het werken in de Metaalbewerking

Nadere informatie

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant!

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Prijzengeld: 1.000,- Deadline: 21 april 2013 Battle type: Brainstorm Battle Introductie Yourzine helpt merken en organisaties bij het

Nadere informatie

Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat?

Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat? Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat? Deadline: 21 september 2014 Battle type: Premium Battle Prijzengeld: 4.000,- 1 e Prijs: 2.000,- 2 e Prijs: 1.000,- 3 e Prijs: 300,-

Nadere informatie

Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking!

Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking! Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking! Prijzengeld - Deadline: zondag 18 maart 2012 Goed om te weten! Per ingestuurd concept ontvangt de inzender na afloop van de Battle, 5,- euro ter vergoeding

Nadere informatie

CLOSED BOOKS CHALLENGE GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK.

CLOSED BOOKS CHALLENGE GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK. GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK. Via deze Battle willen wij jonge en frisse denkers uitdagen met ons mee te denken over een pittig vraagstuk. Zowel interne als externe

Nadere informatie

Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers.

Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers. Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers. Prijzengeld: 4000,- Deadline: zondag 4 september 2011 Introductie Handicare Stairlifts(onderdeel van Handicare Group) is een

Nadere informatie

HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN?

HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN? HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN? Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen van Nederland. Meer dan één miljoen mensen doen iedere dag een

Nadere informatie

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken?

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 10 juli 2015 Introductie Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen

Nadere informatie

Hoe kun je het wachten aan de gate leuker maken?

Hoe kun je het wachten aan de gate leuker maken? Hoe kun je het wachten aan de gate leuker maken? Deadline: 20 december 2009 Prijzengeld: 5000,- Introductie Schiphol Luchthaven Schiphol is een van de belangrijkste luchthavens van Europa. In 2008 reisden

Nadere informatie

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle. Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon!

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle. Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon! Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon! Introductie Nuon, onderdeel van Vattenfall, is een energieonderneming die elektriciteit,

Nadere informatie

Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015. Prijzengeld: 1.000,-

Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015. Prijzengeld: 1.000,- Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015 Prijzengeld: 1.000,- Introductie Met ruim 5.000 enthousiaste collega s biedt Centric slimme technologische oplossingen waarmee onze

Nadere informatie

Wensen bij overlijden 1

Wensen bij overlijden 1 Wensen bij overlijden 1 Voorwoord Doelstelling Het is niet gemakkelijk om te praten over verdrietige onderwerpen. Ziek zijn, doodgaan en op een goede manier afscheid nemen is zo n moeilijk onderwerp. De

Nadere informatie

wensenboek deel cliënten

wensenboek deel cliënten wensenboek deel cliënten Wensenboek Iedereen gaat een keer dood. Weet jij wat doodgaan is? Wat denk jij dat er gebeurt als je dood gaat? Dit boek helpt je hierover te praten en op te schrijven wat voor

Nadere informatie

Productwijzer Natura-uitvaart- verzekering

Productwijzer Natura-uitvaart- verzekering Productwijzer Natura-uitvaart- verzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de natura-uitvaartverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering?

Nadere informatie

De uitvaartverzekering. Informatie voor een verstandige keuze. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen

De uitvaartverzekering. Informatie voor een verstandige keuze. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen De uitvaartverzekering Informatie voor een verstandige keuze verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen Een uitvaartverzekering is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. En dat hoeft gelukkig ook

Nadere informatie

Wie je lief is, laat je niet onverzorgd achter

Wie je lief is, laat je niet onverzorgd achter Wie je lief is, laat je niet onverzorgd achter AEGON UitvaartZorg Zorg voor uw nabestaanden Het runnen van een huishouding is een dankbare taak. En dus zorgt u graag voor uw gezin en gaat geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

De uitvaartverzekeraar met échte vrije keuze. Maak één keer de keuze voor de Vrije Keuze Polis

De uitvaartverzekeraar met échte vrije keuze. Maak één keer de keuze voor de Vrije Keuze Polis De uitvaartverzekeraar met échte vrije keuze Maak één keer de keuze voor de Vrije Keuze Polis Uw uitvaart, uw vrije keuze Misschien heeft u het wel eens meegemaakt. Een overlijden betekent dat er veel

Nadere informatie

Uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekeringen Uitvaartverzekeringen Vernieuwing in de sector De tijd dat de uitvaartbranche bekend stond als een agressieve markt (gericht op de verkoop van zoveel mogelijk polissen), ligt achter ons. Uitvaartverzekeraars

Nadere informatie

Onderzoeksrapportage

Onderzoeksrapportage Onderzoeksrapportage Dit onderzoek is in opdracht van Watkostdoodgaan.nl uitgevoerd onder 1053 Nederlanders van 18 jaar en ouder en representatief op geslacht. In het onderzoek worden Nederlanders gevraagd

Nadere informatie

Gen e r a l i ve r z e k e r i n g s g r o e p Bat t l e of Co n c e p t s. Hoe krijg je de ondernemer zover dat hij bij een intermediair binnen komt?

Gen e r a l i ve r z e k e r i n g s g r o e p Bat t l e of Co n c e p t s. Hoe krijg je de ondernemer zover dat hij bij een intermediair binnen komt? Gen e r a l i ve r z e k e r i n g s g r o e p Bat t l e of Co n c e p t s Hoe krijg je de ondernemer zover dat hij bij een intermediair binnen komt? Pri j z e n g e l d: 5.000,- Sl u i t i n g s d at

Nadere informatie

Productwijzer Naturauitvaartverzekering

Productwijzer Naturauitvaartverzekering Naturauitvaartverzekering Productwijzer Natura-uitvaartverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de natura-uitvaartverzekering. Welke risico

Nadere informatie

Uitvaartverzekering. verzekerd van een verzorgde uitvaart

Uitvaartverzekering. verzekerd van een verzorgde uitvaart Uitvaartverzekering verzekerd van een verzorgde uitvaart inhoud Waarom een uitvaartverzekering? 3 Wat kost een uitvaart eigenlijk? 3 De DELA Uitvaartverzekering 3 De voordelen van de DELA Uitvaartverzekering

Nadere informatie

Y A R D E N U I T V A A R T V E R Z E K E R I N G. Leef nu... Regel het nu.

Y A R D E N U I T V A A R T V E R Z E K E R I N G. Leef nu... Regel het nu. Y A R D E N U I T V A A R T V E R Z E K E R I N G Leef nu... Regel het nu. Leef nu... P A G I N A 2 Y A R D E N O N B E Z O R G D G E N I E T E N Een verkoelend drankje op een zonnig terras, een heerlijke

Nadere informatie

Ik vertel graag wat we voor u kunnen doen. Jolande, medewerkster Ardanta

Ik vertel graag wat we voor u kunnen doen. Jolande, medewerkster Ardanta Ik vertel graag wat we voor u kunnen doen. Jolande, medewerkster Ardanta Welke informatie vindt u in deze brochure? 4 Waar staan we voor? 7 Onze belofte. 8 Hoe maken we onze belofte waar? 11 Hoe wij werken.

Nadere informatie

Wie je lief is, laat je niet onverzorgd achter

Wie je lief is, laat je niet onverzorgd achter Wie je lief is, laat je niet onverzorgd achter AEGON UitvaartkostenPlan Zorg voor uw nabestaanden Het runnen van een huishouding is een dankbare taak. En dus zorgt u graag voor uw gezin en gaat geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Uitvaartverzekering. verzekerd van een verzorgde uitvaart

Uitvaartverzekering. verzekerd van een verzorgde uitvaart Uitvaartverzekering verzekerd van een verzorgde uitvaart inhoud Waarom een uitvaartverzekering? 3 Wat kost een uitvaart eigenlijk? 3 De DELA Uitvaartverzekering 3 De voordelen van de DELA Uitvaartverzekering

Nadere informatie

Informatie Verzekeringspakket Cliënt

Informatie Verzekeringspakket Cliënt Informatie Verzekeringspakket Cliënt 1. Collectieve Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren 2. Collectieve Inboedelverzekering 3. Uitvaartverzekering 4. Rechtsbijstandverzekering 5. Ziektekostenverzekering

Nadere informatie

ANTONIUS IN BEWEGING

ANTONIUS IN BEWEGING ANTONIUS IN BEWEGING Laatste wensenlijst Praten over de eigen dood is voor veel mensen niet gemakkelijk. Maar als een naaste overlijdt en je moet de uitvaart regelen, dan kan het troostend zijn als je

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

De Heer / Mevrouw. dit boekje is opgemaakt en vastgesteld te datum

De Heer / Mevrouw. dit boekje is opgemaakt en vastgesteld te datum Mijn Uitvaartwensen Postbus 2005, 6020 AA Budel Tel: 0495-493232 In dit boekje kunt u op uw gemak alle persoonlijke wensen en voorkeuren ten aanzien van uw eigen uitvaart vastleggen. Daarmee is het een

Nadere informatie

Protocol transparantie voor uitvaartondernemers en natura-uitvaartverzekeraars

Protocol transparantie voor uitvaartondernemers en natura-uitvaartverzekeraars Protocol transparantie voor uitvaartondernemers en natura-uitvaartverzekeraars 2012 Protocol omtrent voorlichting bij een natura-uitvaartverzekering indien nabestaanden kiezen voor een niet aan de verzekeraar

Nadere informatie

Protocol transparantie voor uitvaartondernemers en natura-uitvaartverzekeraars. Mei 2012

Protocol transparantie voor uitvaartondernemers en natura-uitvaartverzekeraars. Mei 2012 Protocol transparantie voor uitvaartondernemers en natura-uitvaartverzekeraars Mei 2012 Protocol omtrent voorlichting bij een natura-uitvaartverzekering indien nabestaanden kiezen voor een niet aan de

Nadere informatie

City Challenge. Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren

City Challenge. Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren City Challenge Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren Deadline: 29 maart 2015 Prijzen: 1 ste prijs: 1000,- 2

Nadere informatie

Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van:

Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Adres: Telefoonnummer: Postcode en woonplaats: Emailadres: Geboortedatum/ -plaats: Gehuwd/samenwonend met: Geloofsovertuiging:

Nadere informatie

Wensenformulier. Een Bijzonder Afscheid

Wensenformulier. Een Bijzonder Afscheid Wensenformulier In het wensenformulier heb ik aangegeven hoe mijn uitvaart moet worden uitgevoerd. Ik vraag mijn nabestaanden om mijn wensen te respecteren en deze zo goed mogelijk uit te voeren. Opdrachtgever

Nadere informatie

BAttle vraag: Bedenk een visvriendelijk gemaal

BAttle vraag: Bedenk een visvriendelijk gemaal BAttle vraag: Bedenk een visvriendelijk gemaal neem me niet in de maling! Totaal prijzengeld: 15.000 EURO 1e ronde: 5.000 euro verdeeld over de 20 winnaars 5.000 euro verdeeld over de 3 studieverenigingen

Nadere informatie

Betalen van uitvaartkosten

Betalen van uitvaartkosten Betalen van uitvaartkosten Adviesrapport voor: Naam Adres de heer X. Voorbeeld Ergens 1234 AB Inleiding Één ding in het leven is zeker: we komen vroeg of laat allemaal een keer te overlijden. Het is zeker

Nadere informatie

P u u r e n P e r s o o n l i j k

P u u r e n P e r s o o n l i j k P u u r e n P e r s o o n l i j k Persoonlijke wensen rondom de uitvaart van: Persoonlijke gegevens: Naam: Voornamen: Adres: Telefoonnummer: Postcode en woonplaats: Emailadres: Geboortedatum/ -plaats:

Nadere informatie

Laatste wensenformulier

Laatste wensenformulier Laatste wensenformulier Met dit formulier legt u eenvoudig uw uitvaartwensen vast. Sociale Uitvaartzorg Nederland kan u ondersteunen bij het invullen van dit formulier, maar ook als het om de uitvoer van

Nadere informatie

Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen?

Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen? Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen? Het prijzengeld wordt verdeeld via onderstaande sleutel. Deadline: 30 juli 2011 Prijzengeld: 1250,00 Concept Prijzengeld 1 e plaats 500,00 2 e plaats

Nadere informatie

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden U denkt er misschien liever niet aan. Toch is het goed om stil te staan bij uw uitvaart en de kosten die daarbij komen kijken. Want wist u dat

Nadere informatie

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Van Yarden. Een goed afscheid helpt je verder. Uw leven verandert, elke dag Of u nu jong of oud bent, ook u staat vast wel eens stil bij uw eigen dood. Hoe wilt

Nadere informatie

Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit?

Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit? 1 Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit? Het fietsen van de toekomst "Hoe kunnen we fietsen in

Nadere informatie

Scenarium. http://www.verzekerjeeigenuitvaart.nl. Achternaam. Voornamen Geboortedatum Telefoon. Straat. Huisnr. Postcode Plaats.

Scenarium. http://www.verzekerjeeigenuitvaart.nl. Achternaam. Voornamen Geboortedatum Telefoon. Straat. Huisnr. Postcode Plaats. Scenarium van: Scenarium http://www.verzekerjeeigenuitvaart.nl Achternaam Voornamen Geboortedatum Telefoon Straat Postcode Plaats Huisnr. Vrouw Man Datum Plaats 1 Na mijn overlijden wil ik worden begraven

Nadere informatie

Nabestaanden. Begrafenisverzekering

Nabestaanden. Begrafenisverzekering Nabestaanden Begrafenisverzekering Een begrafenisverzekering met zekerheid Overlijden. Eigenlijk staat niemand er graag bij stil, maar de gevolgen ervan kunnen zeer ingrijpend zijn. Als een ouder of partner

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

Stop Child Labour Challenge. Powered by

Stop Child Labour Challenge. Powered by Stop Child Labour Challenge Powered by Stop Child Labour Challenge Challenge: Bedenk een actie waardoor bedrijven open communiceren over kinderarbeid Deadline: 15 februari 2015 Prijzen: 1e prijs: Fairphone

Nadere informatie

Van der Zwaag. - wensenformulier - VAN DER ZWAAG BV UITVAARTVERZORGING

Van der Zwaag. - wensenformulier - VAN DER ZWAAG BV UITVAARTVERZORGING Van der Zwaag - wensenformulier - VAN DER ZWAAG BV UITVAARTVERZORGING Cissy van Marxveldtlaan 11-8453 WB Oranjewoud Telefoon: 0513-622339 - Fax: 0513-620209 E-mail: info@vdzwaag.nl - Internet: www.vdzwaag.nl

Nadere informatie

Ook als ik er niet meer ben zal ik voor je zorgen. DELA UitvaartPlan

Ook als ik er niet meer ben zal ik voor je zorgen. DELA UitvaartPlan Ook als ik er niet meer ben zal ik voor je zorgen. DELA UitvaartPlan 1 Inhoud 3 Praktische en financiële zorg 4 De kosten nu en straks 5 Altijd goed verzekerd 8 Flexibiliteit en financiële voordelen 10

Nadere informatie

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering Een helder verhaal over uitvaartverzekeringen AXENT Uitvaartverzekering Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Nabestaandenzorg: de uitvaartverzekeraar

Nadere informatie

Gooische Uitvaartverzorging: Dicht bij u

Gooische Uitvaartverzorging: Dicht bij u 2 Gooische Uitvaartverzorging: Dicht bij u Het overlijden van een naaste behoort tot de meest verdrietige gebeurtenissen in een mensenleven. Juist in die moeilijke periode moet u kunnen rekenen op een

Nadere informatie

wil ik het wensen rond overlijden

wil ik het wensen rond overlijden ZO wil ik het wensen rond overlijden Als jij mij vertelt wat je wilt, Zet ik de wereld even stil Om jouw leven gedag te zeggen En jou in ons hart neer te leggen. Wilma van Grieken, teamleider De Vaart(2012)

Nadere informatie

Ik wil mijn eigen uitvaartwensen kunnen realiseren

Ik wil mijn eigen uitvaartwensen kunnen realiseren Uitvaartverzekering 2 Ik wil mijn eigen uitvaartwensen kunnen realiseren Uitvaartverzekering 3 Ruim 30% van alle Nederlanders is niet verzekerd voor de kosten van een uitvaart. Een nog veel hoger percentage

Nadere informatie

Ontwerp een nieuwe Airline Kiosk!

Ontwerp een nieuwe Airline Kiosk! Ontwerp een nieuwe Airline Kiosk! SPEED BATTLE! Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 14 augustus 2011 Introductie IBM is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal

Nadere informatie

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering Een helder verhaal over uitvaartverzekeringen AXENT Uitvaartverzekering Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Nabestaandenzorg: de uitvaartverzekeraar

Nadere informatie

Mijn uitvaart. Ondergetekende, De heer / mevrouw

Mijn uitvaart. Ondergetekende, De heer / mevrouw Mijn uitvaart Mijn uitvaart In dit boekje kunt u op uw gemak alle persoonlijke wensen In dit document geeft u nu alvast het antwoord op een aantal Ondergetekende, en voorkeuren ten aanzien van uw eigen

Nadere informatie

HET WENSENBOEK. Wensen die ik heb als ik erg ziek ben en niet meer beter wordt!

HET WENSENBOEK. Wensen die ik heb als ik erg ziek ben en niet meer beter wordt! HET WENSENBOEK Wensen die ik heb als ik erg ziek ben en niet meer beter wordt! Beleidsnotitie Wensenboek Auteur(s) A.Trienekens Datum September 2009 Advies/instemming Managementteam 22 september 2009 Centrale

Nadere informatie

Geen geldzorgen nalaten

Geen geldzorgen nalaten AEGON UitvaartkostenPlan Geen geldzorgen nalaten Zeker weten: straks is er geld voor de uitvaart Niemand staat graag stil bij onderwerpen als overlijden en uitvaart. Toch is dat soms nodig. Een uitvaart

Nadere informatie

persoonlijk wensenlijstje

persoonlijk wensenlijstje persoonlijk wensenlijstje In dit persoonlijke document kunt u aangeven wat uw wensen rond en na uw overlijden zijn. U kunt aangeven hoe u bepaalde zaken geregeld wilt hebben en waar uw voorkeuren liggen.

Nadere informatie

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden U denkt er misschien liever niet aan. Toch is het goed om stil te staan bij uw uitvaart en de kosten die daarbij komen kijken. Want wist u dat

Nadere informatie

Wensenboek. cliënten DIT WENSENBOEK IS VAN:

Wensenboek. cliënten DIT WENSENBOEK IS VAN: Wensenboek cliënten DIT WENSENBOEK IS VAN: Beste..., Iedereen gaat een keer dood. Weet jij wat doodgaan is? Wat denk jij dat er gebeurt als je dood gaat? Dit boek helpt je hierover te praten en op te schrijven

Nadere informatie

Wensenformulier voor mijn uitvaart

Wensenformulier voor mijn uitvaart Wensenformulier voor mijn uitvaart Naam:... Achternaam:... Geboortedatum:... Contactpersoon familie:... Telefoonnummer contactpersoon:... Handtekening Plaats Datum......... 1 Begraven of cremeren Ik wens

Nadere informatie

WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:..

WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:.. WENSEN BIJ OVERLIJDEN NAAM:.. Ine Kooi Uitvaartzorg, J. Wiersumstraat 26, 9981 JJ Uithuizen 0595-432277 / 06-21981877 info@inekooiuitvaartzorg.nl Waarom een wensenlijst? Bij leven en welzijn staan we niet

Nadere informatie

UITVAARTWENSENFORMULIER

UITVAARTWENSENFORMULIER UITVAARTWENSENFORMULIER Vertrouwelijke gegevens voor mijn nabestaanden U kunt dit formulier bij uw familiepapieren bewaren. Persoonlijke gegevens Naam: Voornamen: Adres: Postcode / woonplaats: Geboortedatum

Nadere informatie

Battle Uitvaartverzekering

Battle Uitvaartverzekering Battle Uitvaartverzekering Esther Ruiterman -- 0792943 PERSONA S JAY geslacht: man leeftijd: 30 jaar werk: fulltime als planner relatie: single LOUISIANNE werk: zuster in het ziekenhuis Je weet nooit wat

Nadere informatie

Uitvaartwensen formulier (Scenarium of codicil)

Uitvaartwensen formulier (Scenarium of codicil) Uitvaartwensen formulier (Scenarium of codicil) Email: Website: info@uitvaartjoure.nl www.uitvaartjoure.nl Waarom een Scenarium of codicil? Terecht wensen onze leden meer invloed uit te oefenen op hun

Nadere informatie

Afscheid nemen. begint bij vasthouden wat je lief is. Een vertrouwd houvast bij het afscheid.

Afscheid nemen. begint bij vasthouden wat je lief is. Een vertrouwd houvast bij het afscheid. Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is. Een vertrouwd houvast bij het afscheid. Afscheid nemen begint bij vasthouden wat je lief is. Afscheid nemen is de enige zekerheid die het leven ons

Nadere informatie

ONDERLINGE S-GRAVENHAGE

ONDERLINGE S-GRAVENHAGE delen gevoel vertrouwen gevonden avontuur genieten ONDERLINGE S-GRAVENHAGE Momenten vrienden verhuizen afscheid leven huwelijk samen 2 blijdschap verrassing Verzekerde groeikracht Iedereen hoopt op een

Nadere informatie

Geachte heer, mevrouw,

Geachte heer, mevrouw, Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt dit praktische document met de meest voorkomende vragen over de uitvoering van uw eigen uitvaart. U kunt hiermee op ieder moment wanneer u dat wilt, uw persoonlijke wensen

Nadere informatie

Gegevens: Naam: Voornamen: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: Nationaliteit: Geloofsovertuiging: Burger Sofie Nummer BSN:

Gegevens: Naam: Voornamen: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: Nationaliteit:   Geloofsovertuiging: Burger Sofie Nummer BSN: Uitvaartwensen Dit document kan een leidraad zijn om het gesprek over de invulling en zorg rondom uw uitvaart afscheid vorm te geven. Zodat uw afscheid aansluit op uw wensen. Gegevens: Naam: Voornamen:

Nadere informatie

Huwelijksdagverzekering

Huwelijksdagverzekering Huwelijksdagverzekering Informatie voor de klant Huwelijksdagverzekering Voor een onbezorgd huwelijksfeest Huwelijksdagverzekering Voor een onbezorgd huwelijksfeest Je trouwdag is de mooiste dag van je

Nadere informatie

Inventarisatieformulier intermediair

Inventarisatieformulier intermediair Een helder verhaal over uitvaartverzekeringen Inventarisatieformulier intermediair Tussenpersoon: Persoonlijke gegevens verzekeringnemer Achternaam: Voorletters: Burgerservicenummer: Geslacht: M V Kinderen:

Nadere informatie

Productwijzer Kapitaalverzekering

Productwijzer Kapitaalverzekering productwijzers levensverzekeringen, Algemene Ledenvergadering d.d. 18 juni 2008 Productwijzer Kapitaalverzekering In deze productwijzer vindt u belangrijke algemene informatie over de kapitaalverzekering.

Nadere informatie

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen [mooi] afscheid voor een mooi en persoonlijk afscheid... zoals de dag uit de nacht treedt treedt het leven uit de dood er is liefde die niet sterft Toon Hermans mijn uitvaart In mijn uitvaart heb ik aangegeven

Nadere informatie

WENSENFORMULIER. SUAZE Stervensbegeleiding & Uitvaartverzorging Apeldoorn T T : : E E : : W :

WENSENFORMULIER. SUAZE Stervensbegeleiding & Uitvaartverzorging Apeldoorn T T : : E E : : W : WENSENFORMULIER Vertrouwelijke Gegevens voor mijn nabestaanden SUAZE Stervensbegeleiding & Uitvaartverzorging Apeldoorn T T : 06-12 : 20 2028285858 E E : info@suaze.nl : W : www.suaze.nl : Wanneer u graag

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding WENSENFORMULIER Het wensenformulier heeft verschillende functies. Voor uzelf en voor uw naasten. Het geeft een overzicht van keuzemogelijkheden. Daarmee biedt het formulier een leidraad voor het vormgeven

Nadere informatie

Mijn laatste wensen document

Mijn laatste wensen document Mijn laatste wensen document Wilsbeschikking Aandacht voor Afscheid Kerkbuurt 122 3354 XM PAPENDRECHT info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl 24/7 bereikbaar: 06 10090707 Uitvaartwensen In dit document kunt

Nadere informatie

B E G R A F E N I S V E R Z E K E R I N G

B E G R A F E N I S V E R Z E K E R I N G verdriet zorg liefde samen familie vertrouwen B E G R A F E N I S V E R Z E K E R I N G delen zorgen Een begrafenisverzekering met zekerheid Overlijden. Eigenlijk staat niemand er graag bij stil, maar

Nadere informatie