Hoe kunnen we risico s beter voorspellen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe kunnen we risico s beter voorspellen?"

Transcriptie

1 Hoe kunnen we risico s beter voorspellen? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 2 november 2014 Battle type: Premium Battle

2 Introductie ABZ (onderdeel van Solera) is de IT-dienstverlener op het gebied van schade, informatie en communicatie in de automotive en verzekeringsbranche. Onze producten worden gebruikt bij het accepteren van verzekeringen. Bijvoorbeeld bij het beoordelen van risico s en het bepalen van de bijbehorende verzekeringspremies. Maar ook bij het snel en goed vaststellen en afhandelen van autoschades spelen onze producten een belangrijke rol. Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om processen rond verzekeringen sneller, beter en klantvriendelijker te laten verlopen. Daarbij proberen we in te spelen op toekomstige ontwikkelingen. Aanleiding De financiële wereld, waarvan verzekeraars deel uit maken verandert snel. Kostenbeheersing en klanttevredenheid zijn leidende parameters in het acteren van deze dienstverleners. De consument wordt steeds kritischer, stelt zich meer individualistisch op en is sneller geïnformeerd over de prestaties van zijn dienstverlener. Daarnaast verandert het maatschappelijke speelveld. Autobezit verandert in mobiliteit, risico s verplaatsen zich (wie is aansprakelijk in een zelfrijdende auto) en grenzen van dienstverleners vervagen (consument wordt taxichauffeur met Uberpop). Verzekeraars leveren nu veel kant-en-klare producten. One size fits all, waarbij alleen je postcode, je schadeverleden en de waarde van het bezit invloed hebben op je premie. Zo is je premie voor je autoverzekering lager als je op het platteland woont omdat daar minder verkeer is en dus minder kans op ongelukken. Maar dat je elke dag naar de binnenstad rijdt omdat je daar werkt, wordt niet in de premie meegenomen. Dit geldt natuurlijk ook andersom. Je betaalt een hoge premie omdat je in de stad woont, maar wellicht maak je maar 1 keer per maand gebruik van je auto. Niet helemaal fair dus. Bij inboedel wordt gebruik gemaakt van de inboedelwaardemeter, die komt op basis van indicatoren als salaris, postcode en aantal kamers in je huis tot een globale vaststelling van de waarde. Als je een camera mee op reis neemt valt die niet meer onder de inboedelverzekering maar onder de reisverzekering. Al deze indicatoren zeggen niets over hoe jij uiteindelijk met je spullen omgaat. Ben je voorzichtig of vind je het leuk om risico te nemen. De verwachting is dat er bij consumenten steeds meer behoefte gaat ontstaan om verzekeringen af te sluiten (voor auto, inboedel, opstal, reis of een combinatie daarvan) gebaseerd op een individueel risicoprofiel. De verwachting is ook dat verzekeraars hierop in willen gaan spelen, zodat zij consumenten een eerlijker premie kunnen aanbieden. De eerste ontwikkelingen hiervan zien we bijvoorbeeld in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Door middel van een kastje in de auto wordt het rijgedrag gemonitord en bij goed gedrag wordt er een lagere premie aangeboden. Men noemt dit Pay-As-You-Behave of Pay-as-You-Drive kortom Usage Based Insurance (op basis van gebruik gebaseerde verzekeringen).

3 Onze klanten zijn de verzekeraars en we willen hen tools (producten en diensten) gaan aanbieden waardoor zij nauwkeurig het risicoprofiel van een individuele consument kunnen bepalen en daardoor een eerlijkere prijs aan de consument kunnen aanbieden. Voor de ontwikkeling van deze tools hebben we jouw hulp nodig. We zijn op zoek naar de beste indicatoren voor het bepalen van een risicoprofiel van een consument en zijn ervan overtuigd dat jij ons hierbij kunt helpen! Wat is de beste indicator voor het bepalen van een risicoprofiel? De Battle Heeft een consument die nooit rood staat en/of altijd op tijd de huur betaalt een kleinere kans op schades? Heeft een persoon die 3 keer controleert of zijn voordeur op slot zit, een kleinere kans dat er wordt ingebroken? Rijden jonge ouders voorzichtiger en hebben zij daardoor een kleinere kans op autoschade? Wat zegt het lid zijn van een bepaalde vereniging over jouw risicoprofiel? Etc. Door de digitalisering van onze maatschappij komen er steeds meer data en kennis (onderzoek) beschikbaar, waardoor dergelijke verbanden kunnen worden onderbouwd en ze eventueel als nauwkeurige indicator gebruikt kunnen worden voor het vaststellen van een risicoprofiel van een individuele consument. In deze Battle vragen we je met ons mee te denken over dé beste indicator (of een combinatie van) voor één (of meer) van de volgende verzekeringen: Auto Inboedel Opstal Reisverzekering Welke (of combinatie daarvan) data vormen volgens jou dé beste indicator? Kun je dit onderbouwen en zijn de gegevens beschikbaar? Zo niet, wat is er voor nodig om deze data beschikbaar te krijgen en tegen welke condities? De kans is groot dat de consument zelf deze data moet delen met de verzekeraar (zie ook voorbeeld Usage Based Insurance)? Wil hij dit? We zijn niet op zoek naar nieuwe verzekeringsproducten. Dat is aan onze klant, de verzekeraar. We willen de verzekeraars tools bieden, op basis van de door jou bedachte indicatoren, waardoor zij nieuwe producten kunnen gaan ontwikkelen en aanbieden. Bestaande indicatoren zijn de gegevens die nu al vaak door verzekeraars worden gevraagd: leeftijd, beroep, opleiding, sport, salaris, (leeftijd)-kinderen, schadeverleden en totale bezit. Welke nieuwe indicatoren zouden we kunnen toevoegen? De data van een mobiele telefoon kunnen uiteraard een mooie basis zijn voor jouw indicator (ben je veel of weinig thuis, rijd je veel of weinig in de stad, in welk land ben je op vakantie etc.). Maar de vraag is hoe je deze gegevens kunt combineren met andere risicofactoren (/data) waardoor je nauwkeuriger kunt bepalen of iemand die een verzekering afneemt, veel of weinig zal claimen?

4 Jouw Concept (max 4 A4) Je concept bestaat uit twee onderdelen. In het eerste onderdeel stellen we twee (onderzoeks)vragen. De antwoorden zijn voor ons belangrijk, maar zeker ook voor jouw concept! De antwoorden zullen je nieuwe inzichten opleveren en daarmee belangrijk zijn voor de totstandkoming en onderbouwing van je concept. Onderdeel 1: Omgevingsverkenning/klein onderzoek (max 1 A4) o Big data is hot. Steeds meer organisaties kijken welke data zij beschikbaar hebben en wat ze hiermee kunnen doen. Ga op zoek naar één inspirerende case (uit een andere branche) die gebruikt wordt als voorspeller van gedrag. o Mits er aan alle voorwaarden m.b.t. privacy wordt voldaan, welke gegevens is een consument bereid te delen met een verzekeraar, in ruil voor een eerlijkere premie? Ga hierover het gesprek aan met 2 vrienden. Wat zijn je conclusies? Wat nog wel en wat niet meer? Onderdeel 2: Jouw concept (max 3 A4) Welke (combinatie van) data is volgens jou dé beste indicator om het risicoprofiel van een individuele consument te bepalen voor een auto-, opstal-, inboedel-, of reisverzekering of de combinatie daarvan? Tegen welke condities zou een consument die prijs willen geven (onder welke voorwaarden)? Probeer in je concept een zo goed mogelijke onderbouwing te geven en een beschrijving hoe deze data beschikbaar komen. De Beoordelingscriteria Je concept zal op de volgende onderdelen worden beoordeeld: Innovativiteit: hoe origineel is de indicator? Haalbaarheid: voldoet de oplossing aan regels van privacy en hoe kunnen eventuele drempels worden weggenomen? Beschikbaarheid en nauwkeurigheid van de indicator? Professionaliteit van het concept (onderbouwing en presentatie).

5 Het wedstrijdreglement Jouw inzending Jouw inzending (inclusief eventuele afbeeldingen) bestaat uit maximaal 4 A4. Jouw inzending is een PDF-bestand (Klik hier voor gratis PDF converter) van maximaal 10 MB groot. Het is niet toegestaan om persoonlijke en/of studiegegevens in jouw inzending te verwerken. Inzendingen worden anoniem aan de jury voorgelegd. Deelname Deelname is uitsluitend mogelijk via de website van Battle of Concepts. De Battle is exclusief voor studenten en young professionals (HBO en WO t/m 30 jaar). Deelname in groepen (max. vier personen) is mogelijk. Het prijzengeld wordt aan de hoofddeelnemer uitgekeerd. De punten worden gelijkmatig over de groepsleden verdeeld. Alle groepsleden dienen zich in te schrijven i.v.m. uitnodigingen voor een eventuele prijsuitreiking/brainstormsessie. Medewerkers van ABZ/Solera zijn uitgesloten van deelname. Inzending Een Battle account is vereist om jouw idee in te zenden. Inzendingen moeten voor de deadline via de website van Battle of Concepts worden geüpload. Na de deadline 2 november 2014 kunnen geen ideeën meer worden ingezonden. Te laat of anders ingediende inzendingen worden uitgesloten van deelname. Na succesvolle verzending ontvang je direct een bevestiging. Zo niet, stuur dan zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór de deadline een naar info@battleofconcepts.nl. Het is niet mogelijk om jouw idee na inzending te vervangen en/of aan te passen. Uitslag De uitslag van de Battle wordt uiterlijk vier weken na de deadline bekend gemaakt op de website. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Uiterlijk twee weken na bekendmaking van de uitslag wordt het prijzengeld uitgekeerd. Het prijzengeld is in totaal euro en wordt verdeeld over de beste 10 inzendingen: o 1e prijs EUR 2000,- o 2e prijs EUR 1150,- o 3e prijs EUR 450,- o 4 t/m 10e prijs EUR 200,- Voorwaarden Door inzending ga je akkoord met de (dan geldende) algemene voorwaarden van Battle of Concepts. Zie: Ook ga je er mee akkoord dat jouw idee na inzending de CC0 licentie van Creative Commons krijgt toegewezen. Met een CC0 licentie kan jouw idee door ABZ/Solera voor alle doeleinden gebruikt worden en naamsvermelding kan daarbij niet worden geëist. Meer informatie:

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle. Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet?

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle. Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 23 November 2014 Battle type: Premium Battle Hoe voorkomen we piekbelasting van het elektriciteitsnet? Introductie Stedin is als netbeheerder verantwoordelijk voor een veilig

Nadere informatie

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT?

CYBERSAVE YOURSELF CHALLENGE WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? WAT KAN ER GEBEUREN ALS JE JE LAPTOP, TABLET OF MOBIEL NIET GOED BEVEILIGT? Cybersave Yourself is een programma van SURFnet dat tot doel heeft het beveiligingsbewustzijn bij studenten, docenten en medewerkers

Nadere informatie

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant!

Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Bedenk een opt-in actie met win-win situatie voor retailer én klant! Prijzengeld: 1.000,- Deadline: 21 april 2013 Battle type: Brainstorm Battle Introductie Yourzine helpt merken en organisaties bij het

Nadere informatie

Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat?

Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat? Hoe kunnen we een waterleiding vervangen terwijl de druk er nog op staat? Deadline: 21 september 2014 Battle type: Premium Battle Prijzengeld: 4.000,- 1 e Prijs: 2.000,- 2 e Prijs: 1.000,- 3 e Prijs: 300,-

Nadere informatie

Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek.

Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek. Closed Books Challenge Gezocht: Out-of-the-box oplossingen voor Closed Books problematiek. Deadline: 15 november 2015 Totale prijzengeld: 4.000,- Meerdere inzendingen per deelnemer/team zijn toegestaan.

Nadere informatie

HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN?

HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN? HOE RICHT JE EEN BUS ZO IN DAT REIZIGERS EN KOFFERS ELKAAR NIET IN DE WEG STAAN? Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen van Nederland. Meer dan één miljoen mensen doen iedere dag een

Nadere informatie

CLOSED BOOKS CHALLENGE GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK.

CLOSED BOOKS CHALLENGE GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK. GEZOCHT: OUT-OF-THE-BOX OPLOSSINGEN VOOR CLOSED BOOKS PROBLEMATIEK. Via deze Battle willen wij jonge en frisse denkers uitdagen met ons mee te denken over een pittig vraagstuk. Zowel interne als externe

Nadere informatie

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken?

Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Hoe kunnen we de staanplaatsen in de gangpaden van de Valleilijn trein aantrekkelijker maken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 10 juli 2015 Introductie Connexxion is één van de grootste vervoersmaatschappijen

Nadere informatie

Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant!

Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant! Vind jij pensioen een saai onderwerp? Maak het interessant! Op vrijdag 25 mei worden de kanshebbers op een top 3 plek uitgenodigd om hun concept te komen pitchen voor de Battle jury. Op basis van deze

Nadere informatie

Ik & mijn later. Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken?

Ik & mijn later. Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken? Ik & mijn later Hoe kunnen we jongeren triggeren om over pensioen na te denken? Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 15 juli 2015 Introductie Nationale-Nederlanden Wij zijn Nationale-Nederlanden. Sinds onze

Nadere informatie

Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking!

Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking! Bedenk en/of ontwerp de nieuwe CHIO verpakking! Prijzengeld - Deadline: zondag 18 maart 2012 Goed om te weten! Per ingestuurd concept ontvangt de inzender na afloop van de Battle, 5,- euro ter vergoeding

Nadere informatie

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle. Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon!

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle. Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon! Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 9 juni 2013 Battle type: Premium Battle Bedenk een slimme marketing actie voor Nuon! Introductie Nuon, onderdeel van Vattenfall, is een energieonderneming die elektriciteit,

Nadere informatie

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009. My first energy contract.

Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009. My first energy contract. Prijzengeld: 5.000,- Deadline: 5 juli 2009 My first energy contract. Inleiding Nuon produceert, levert en handelt in (duurzame) energie. Ook bieden we aanvullende diensten en technische innovaties. Daarnaast

Nadere informatie

Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn?

Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn? Met welk aanbod willen alle jongeren ZEKUR zijn? Startdatum: 9 januari 2009 Deadline: 22 februari 2009 Prijzengeld: 5.000,- Introductie ZEKUR ZEKUR is in januari 2007 door Univé-VGZ-IZA-Trias op de markt

Nadere informatie

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren?

Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Hoe kan KPN haar websitebezoekers het product Interactieve TV laten ervaren? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 14 februari 2010 Introductie KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten

Nadere informatie

City Challenge. Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren

City Challenge. Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren City Challenge Bedenk een concept om de uitgaven aan het onderhoud van de openbare ruimte te verminderen of hiervoor extra inkomsten te genereren Deadline: 29 maart 2015 Prijzen: 1 ste prijs: 1000,- 2

Nadere informatie

Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen?

Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen? Hoe kan de Rabobank studenten helpen om onnodig hoge (studie)schulden te voorkomen? Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 11 september 2011 Introductie Als coöperatieve bank staat de Rabobank al meer dan

Nadere informatie

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten?

Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Hoe kan Hogeschool Utrecht social media inzetten om een duurzame relatie op te bouwen met haar (oud) studenten? Deadline: 27 juni 2010 Prijzengeld: 5000,- Battle Type: (Zie voor meer informatie over de

Nadere informatie

Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil

Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil Ontwerp en/of bedenk een energiezuinige warmtezuil Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 27 november 2011 Introductie ProRail is meer dan railinfrabeheerder alleen. ProRail beheert en bouwt ook de stations

Nadere informatie

Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen?

Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen? Hoe wordt KPN Top of Mind bij jonge mensen die gaan verhuizen? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 21 februari 2010 Introductie KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland

Nadere informatie

Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015. Prijzengeld: 1.000,-

Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015. Prijzengeld: 1.000,- Hoe maken we (online) winkelen in 2020 duurzamer? Deadline: 7 juni 2015 Prijzengeld: 1.000,- Introductie Met ruim 5.000 enthousiaste collega s biedt Centric slimme technologische oplossingen waarmee onze

Nadere informatie

Gen e r a l i Bat t l e. Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten

Gen e r a l i Bat t l e. Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten Gen e r a l i Bat t l e Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten Generali Battle Bedenk een ludieke actie binnen hogescholen en universiteiten. Generali Battle Inleiding Generali Generali

Nadere informatie

Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals.

Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals. Bedenk een nieuw format voor cursussen voor jonge professionals. Deadline: 12 december 2010 Prijzengeld: 5.000,- euro Battle type: Introductie Euroforum is marktleider in het ontwikkelen van congressen,

Nadere informatie

Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken?

Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Hoe kan Media Markt Nederland ervan overtuigen haar nieuwe dienst Power Service te gaan gebruiken? Prijzengeld: 5000,- Deadline: 24 april 2010 Battle Type: Private Introductie Media Markt heeft meer dan

Nadere informatie

//Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne

//Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne //Bedenk een ludieke actie voor de beveiligingscampagne CYBERSAVE YOURSELF// Prijzengeld SURFnet Battle: Deadline: 31 januari 2010 5.000,- Over SURFnet SURFnet ontwikkelt en exploiteert innovatieve diensten

Nadere informatie

Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering

Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering Bedenk een concept waardoor jongeren zich bewust worden van het belang van een uitvaartverzekering www.gezondheidsnet.rnews.be Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 20 juni 2010 Battle type: Introductie

Nadere informatie

Stop Child Labour Challenge. Powered by

Stop Child Labour Challenge. Powered by Stop Child Labour Challenge Powered by Stop Child Labour Challenge Challenge: Bedenk een actie waardoor bedrijven open communiceren over kinderarbeid Deadline: 15 februari 2015 Prijzen: 1e prijs: Fairphone

Nadere informatie

Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers.

Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers. Bedenk en/of ontwerp een unieke traplift die meer betekent voor gebruikers. Prijzengeld: 4000,- Deadline: zondag 4 september 2011 Introductie Handicare Stairlifts(onderdeel van Handicare Group) is een

Nadere informatie

Fair Flowers Challenge

Fair Flowers Challenge Fair Flowers Challenge Hoe maak je eerlijke bloemen zichtbaar? Deadline: 6 september 2015 www.onlinechallenges.org/hivos Fair Flowers Challenge Hoe maak je eerlijke bloemen zichtbaar? Prijzen: 1 e Prijs:

Nadere informatie

Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit?

Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit? 1 Onderdeel VO-scholenprogramma Utrecht fietst! Inzenden concepten: 20 april t/m 21 juni 2015 Finale en prijsuitreiking: 27 juni 2015etoekomsteruit? Het fietsen van de toekomst "Hoe kunnen we fietsen in

Nadere informatie

Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank?

Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank? Hoe voorkom je (levens)gevaarlijk contact met een draaibank? Deadline: 25 oktober 2009 Prijzengeld: 5000,- Introductie 5xBeter Werkgeversorganisaties en vakbonden trekken samen op om het werken in de Metaalbewerking

Nadere informatie

Hoe kun je het wachten aan de gate leuker maken?

Hoe kun je het wachten aan de gate leuker maken? Hoe kun je het wachten aan de gate leuker maken? Deadline: 20 december 2009 Prijzengeld: 5000,- Introductie Schiphol Luchthaven Schiphol is een van de belangrijkste luchthavens van Europa. In 2008 reisden

Nadere informatie

Opdracht verzekeren:

Opdracht verzekeren: Opdracht verzekeren: Verzekeringsadvies maken 3 vmbo b/k Tijdsduur: 2 weken Extra opdracht verzekeren In deze opdracht ga je werken aan het geven van een verzekeringsadvies aan Bert en Maud. Dit doe je

Nadere informatie

Verzekeringsovereenkomst vmbo-kgt34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/73807

Verzekeringsovereenkomst vmbo-kgt34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/73807 Auteur VO-content Laatst gewijzigd Licentie Webadres 23 March 2016 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/73807 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijsleermiddelenplein. Wikiwijsleermiddelenplein

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

Smart2Cover is een bemiddelaar van niche schadeverzekeringen die zowel on- als offline worden aangeboden.

Smart2Cover is een bemiddelaar van niche schadeverzekeringen die zowel on- als offline worden aangeboden. Smart2Cover WFT DIENSTENWIJZER Smart2Cover biedt diensten aan die vallen onder De Wet op het financieel toezicht (Wft). Smart2Cover treedt onder meer op als assurantiebemiddelingsbedrijf voor niche schade

Nadere informatie

Fiets- en reisverzekering vmbo-kgt34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/73809

Fiets- en reisverzekering vmbo-kgt34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/73809 Auteur VO-content Laatst gewijzigd Licentie Webadres 23 March 2016 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/73809 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijsleermiddelenplein. Wikiwijsleermiddelenplein

Nadere informatie

Ontwerp een nieuwe Airline Kiosk!

Ontwerp een nieuwe Airline Kiosk! Ontwerp een nieuwe Airline Kiosk! SPEED BATTLE! Prijzengeld: 5000,- Deadline: zondag 14 augustus 2011 Introductie IBM is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie

Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen?

Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen? Hoe kan de traditionele afvalcontainer worden vervangen? Het prijzengeld wordt verdeeld via onderstaande sleutel. Deadline: 30 juli 2011 Prijzengeld: 1250,00 Concept Prijzengeld 1 e plaats 500,00 2 e plaats

Nadere informatie

VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com

VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com De in de Voorwaarden met hoofdletter geschreven termen hebben de hierna volgende betekenis. ARTIKEL 1. DEFINITIES Vergelijkdirect.com: Vergelijkdirect.com is een handelsnaam

Nadere informatie

Gen e r a l i ve r z e k e r i n g s g r o e p Bat t l e of Co n c e p t s. Hoe krijg je de ondernemer zover dat hij bij een intermediair binnen komt?

Gen e r a l i ve r z e k e r i n g s g r o e p Bat t l e of Co n c e p t s. Hoe krijg je de ondernemer zover dat hij bij een intermediair binnen komt? Gen e r a l i ve r z e k e r i n g s g r o e p Bat t l e of Co n c e p t s Hoe krijg je de ondernemer zover dat hij bij een intermediair binnen komt? Pri j z e n g e l d: 5.000,- Sl u i t i n g s d at

Nadere informatie

3. De dekking wordt bepaald aan de hand van de algemene voorwaarden van het door u afgesloten verzekeringsproduct.

3. De dekking wordt bepaald aan de hand van de algemene voorwaarden van het door u afgesloten verzekeringsproduct. Dienstenwijzer Vomax BV A. Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor minimaal

Nadere informatie

Questions and answers

Questions and answers jaren Questions and answers Vertrouwelijk 1 Alleen voor intern gebruik Samenvatting Het systeem van schadevrije jaren gebruiken autoverzekeraars om het risico in te schatten van iemand die een autoverzekering

Nadere informatie

Voorbeeldrapport Ontzorgservice CashWijzer

Voorbeeldrapport Ontzorgservice CashWijzer Voorbeeldrapport Ontzorgservice CashWijzer 2015 CashWijzer www.cashwijzer.nl Haa Marieke, Je vaste contracten,jdig bijsturen is belangrijk. Het staat vaak hoog op het prioriteitenlijstje maar toch kom

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

Vragen naar aanleiding van de instructie Werkscan 2.0

Vragen naar aanleiding van de instructie Werkscan 2.0 1. Wat is de doorlooptijd voor het doorgeven van de leads? De leads worden doorgezet naar de Werkscandeskundige. Deze krijgt 5 werkdagen de tijd om een offerte op stellen. Na deze periode worden er geen

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

BAttle vraag: Bedenk een visvriendelijk gemaal

BAttle vraag: Bedenk een visvriendelijk gemaal BAttle vraag: Bedenk een visvriendelijk gemaal neem me niet in de maling! Totaal prijzengeld: 15.000 EURO 1e ronde: 5.000 euro verdeeld over de 20 winnaars 5.000 euro verdeeld over de 3 studieverenigingen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Algemeen. 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet?

Veelgestelde vragen. Algemeen. 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet? Veelgestelde vragen Algemeen 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet? Nederland kent naar schatting tussen de 3000 en 4000 social enterprises, een relatief kleine maar groeiende sector, met groot potentieel.

Nadere informatie

Antwoorden Verbond van Verzekeraars

Antwoorden Verbond van Verzekeraars Antwoorden Verbond van Verzekeraars 1. PriceWise stelt grote verschillen vast, oplopend tot in het meest extreme geval 168%. Maar ook als je de meest extreme verschillen weglaat zie je dat premies binnen

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER. Naam inzender (In het geval van een groepsinzending s.v.p. de naam en het adres van de contactpersoon vermelden)

AANMELDFORMULIER. Naam inzender (In het geval van een groepsinzending s.v.p. de naam en het adres van de contactpersoon vermelden) AANMELDFORMULIER INFORMATIE OVER DE INZENDER Naam inzender (In het geval van een groepsinzending s.v.p. de naam en het adres van de contactpersoon vermelden) Straat Postcode en woonplaats Land Telefoon

Nadere informatie

ARTIKEL 1. Definities

ARTIKEL 1. Definities De in de Bemiddelingsvoorwaarden met hoofdletter geschreven termen hebben de hierna volgende betekenis. ARTIKEL 1. Definities Vergelijkdirect.com: Vergelijkdirect.com is een handelsnaam van TLG Media B.V.

Nadere informatie

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water!

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Stuur dan voor 20 december je winnende idee via www.dutchdesignbattle.com/kids in en wie weet sta jij dan op 23 december

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings?

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings? Dutch Design Battle 2018 A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA 26/6/2018: Due to the oil spilling in the Port of Rotterdam and at the Rock River in Iowa we organize an extra Dutch Design Battle

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden Poppy s Kroningsfeest

Algemene actievoorwaarden Poppy s Kroningsfeest Algemene actievoorwaarden Poppy s Kroningsfeest Algemeen Deze actievoorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de prijsvraag Winactie Poppy s Kroningsfeest (hierna: de Actie

Nadere informatie

Challenge Nederland Mediawijs 2019

Challenge Nederland Mediawijs 2019 Challenge Nederland Mediawijs 2019 De wereld medialiseert en digitaliseert zo snel, dat we inmiddels spreken over een digitale transitie. Bij Netwerk Mediawijsheid vinden we dat alle Nederlanders het recht

Nadere informatie

Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje!

Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje! Proloog Week van de Mediawijsheid: Week van de Mediawijsheid: 23-30 november 2012. Doe mee! Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje! 2-12 jaar Iedereen van 2 tot

Nadere informatie

Deze gids is geschreven om u te helpen om de juiste adviseur te selecteren bij het verkrijgen van een verzekering.

Deze gids is geschreven om u te helpen om de juiste adviseur te selecteren bij het verkrijgen van een verzekering. Over deze gids Deze gids is geschreven om u te helpen om de juiste adviseur te selecteren bij het verkrijgen van een verzekering. Tegenwoordig is het mogelijk om op iedere hoek van de straat of via het

Nadere informatie

Buitenruimte Battle

Buitenruimte Battle Ontwerp je eigen wijk In Rotterdam komt een nieuwe stad in Merwe. Maar hoe moet deze wijk er uit komen te zien? Er moet bijvoorbeeld bedacht worden hoe de huizen er uit zien, waar de kinderen kunnen spelen,

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria?

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015 Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? 1. Het project zorgt voor een zichtbare verbetering van kwaliteit van de zorg. 2. Het

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

Je kan 11014,83. per jaar besparen

Je kan 11014,83. per jaar besparen Je kan 11014,83 per jaar besparen Ilona Mien Oerlemans Appelscha Bespaarrapport, December 2014 Hoe werkt misternetto? A B Dit ben jij, de klant die door dit bespaar rapport overstapt van energieleverancier

Nadere informatie

Thema: Feest vmbo-b34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74560

Thema: Feest vmbo-b34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/74560 Auteur VO-content Laatst gewijzigd Licentie Webadres 13 April 2016 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/74560 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijsleermiddelenplein. Wikiwijsleermiddelenplein

Nadere informatie

Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis

Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis Een lange reis maken is natuurlijk een prachtige ervaring. Maar hoe zorg je dat je goed

Nadere informatie

Improving peoples lives!

Improving peoples lives! Improving peoples lives! Opdrachtomschrijving zie ook http://philips.braintrigger.nl Improving peoples lives betekent verbeter het leven van mensen. Daar gaat deze opdracht ook over. Maar meer specifiek:

Nadere informatie

Structurele dialoog met consumenten

Structurele dialoog met consumenten Structurele dialoog met consumenten Deep-dive: Big Data 13 juli 2016 Voor Door Cor Groeneweg Joop Daggers Lisa Bastiaans Mathieu Veldhuijzen Nouschka Tijdeman Erik Geerlink Inhoud ACHTERGROND BIG DATA

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Dienstenwijzer. In deze diensten- dienstverleningswijzer leest u dan ook alles over onze dienstverlening.

Dienstenwijzer. In deze diensten- dienstverleningswijzer leest u dan ook alles over onze dienstverlening. Pagina 1 van 8 Op grond van de Wet op het financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie ( dienstenwijzer ) te verstrekken.

Nadere informatie

AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER

AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER De Aftersales Group biedt onder meer diensten die vallen onder De Wet op het financieel toezicht (Wft). Aftersales Group treedt onder meer op als assurantiebemiddelingsbedrijf

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN UW OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl INLEIDING

Nadere informatie

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK Dit boekje is van Stap 1. Tip 1: Tip 2: Tip 3: Stap 2. Wat geef je wel door op internet en wat niet? Kleur het rondje in: Rood = niet doorgeven op internet Oranje

Nadere informatie

PARTNERDAG. 3 november 2010 Beurs van Berlage

PARTNERDAG. 3 november 2010 Beurs van Berlage PARTNERDAG 3 november 2010 Beurs van Berlage Partnerdag 3 november 2010 Leden 3 november 2010 300.000 290.000 Omvang ledenlijst 301.138 280.000 270.000 260.000 250.000 240.000 230.000 220.000 210.000 200.000

Nadere informatie

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN Uitwerking inventarisatie Datum: 17 - november - 2014 Geachte heer / mevrouw, Voor u ligt een pakket met informatie over uw financiële producten.

Nadere informatie

Heijmans Avans Minor 2010-2011. Infrastructuur: van knelpunt tot aanbesteding

Heijmans Avans Minor 2010-2011. Infrastructuur: van knelpunt tot aanbesteding Heijmans Avans Minor 2010-2011 Infrastructuur: van knelpunt tot aanbesteding Avans Hogeschool is een topinstituut dat toekomstige beroepsoefenaren opleidt tot excellente professionals, die zichzelf en

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

KIJK! OP JEZELF. mijn leven. Leerjaar 2. Leskatern 4. Ont wikkeld voor. praktijkonderwijs Basis - Kader

KIJK! OP JEZELF. mijn leven. Leerjaar 2. Leskatern 4. Ont wikkeld voor. praktijkonderwijs Basis - Kader em ex jk ki In KIJK! OP JEZELF mijn leven Leerjaar 2 aa pl Leskatern 4 r Ont wikkeld voor praktijkonderwijs Basis - Kader INLEIDING op jezelf Heel veel dingen die eerst door ouders of familie werden geregeld

Nadere informatie

2016 gpm - p06 thema ontwikkelingsstimulering

2016 gpm - p06 thema ontwikkelingsstimulering Auteur Laatst gewijzigd Licentie Webadres Pedagogisch werk Onderwijs assistent 16 july 2018 CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie https://maken.wikiwijs.nl/76860 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs

Nadere informatie

Vaardigheden - Enquête HV 2. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/52705

Vaardigheden - Enquête HV 2. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. http://maken.wikiwijs.nl/52705 Vaardigheden - Enquête HV 2 Auteurs VO-content Laatst gewijzigd Licentie Webadres 21 July 2015 CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/52705 Dit lesmateriaal is gemaakt

Nadere informatie

Marketing met Interactieve Media

Marketing met Interactieve Media HOGESCHOOL ROTTERDAM / CMI Marketing met Interactieve Media CDMMIM01-1 Aantal studiepunten:2 Modulebeheerder: Ayman van Bregt Goedgekeurd door: (namens curriculumcommissie) Datum: MARKETING MET INTERACTIEVE

Nadere informatie

Op het tabblad Gebeurtenissen wordt een logboek bijgehouden van alles wat je op Worldtrucker hebt gedaan.

Op het tabblad Gebeurtenissen wordt een logboek bijgehouden van alles wat je op Worldtrucker hebt gedaan. Rondleiding Rondleiding Volg hier een snelle rondleiding en zie hoe je aan de slag kunt gaan met Worldtrucker. 1. Mijn profiel Dit is je thuishonk bij Worldtrucker. In je profiel vind je alle informatie

Nadere informatie

Gelderland Arbeidswijs

Gelderland Arbeidswijs Gelderland Arbeidswijs Inspiratiedocument 2018 v1.0 Heb jij een goed idee voor Gelderland Arbeidswijs? 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Gelderland Arbeidswijs in het kort... 4 3. Gelderland Arbeidswijs...

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING (JBR) 2014

VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING (JBR) 2014 VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING (JBR) 2014 LET OP! Lees de voorwaarden goed door. Als je je niet aan een van de voorwaarde houdt, is JBR gemachtigd de bijdrage weer in te trekken. 1.

Nadere informatie

Public Awareness onderzoek GCDC

Public Awareness onderzoek GCDC Public Awareness onderzoek GCDC Zelfrijdende auto s door de ogen van Nederlandse geïnteresseerden en professionals Krachten bundelen voor de mobiliteit van de toekomst Public Awareness binnen Connecting

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

WA-verzerking vmbo-kgt34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.

WA-verzerking vmbo-kgt34. CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. Auteur VO-content Laatst gewijzigd 20 October 206 Licentie CC Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie Webadres http://maken.wikiwijs.nl/73808 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs Maken van Kennisnet.

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering

Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering Met dit formulier meldt u schade op uw Woongarantverzekering. Heeft u vragen als u dit formulier invult? Bel dan Even Apeldoorn via (055) 579 8250. 1. Uw gegevens

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie

De Commissie stelt vast dat partijen hebben gekozen voor bindend advies.

De Commissie stelt vast dat partijen hebben gekozen voor bindend advies. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening, nr. 2016-401 (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter, mr. B.F. Keulen en mr. J.S.W. Holtrop, leden en terwijl mr. W.H. Luk, secretaris) Klacht ontvangen

Nadere informatie

De Drijvende Speelstad

De Drijvende Speelstad De Drijvende Speelstad Spelen op het water In Rotterdam wordt op het water in de Rijnhaven een complete wijk gebouwd. Maar hoe maken we deze drijvende stad leuk voor kinderen? We maken er een Drijvende

Nadere informatie

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat u een case in wilt dienen. Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te maken, willen we u vragen uw case in te dienen aan de hand

Nadere informatie

Dienstenwijzer Whoosz! Autoverzekering

Dienstenwijzer Whoosz! Autoverzekering Dienstenwijzer Whoosz! Autoverzekering Model 062013 Whoosz! Dienstenwijzer Inhoudsopgave 1 Inleiding... 1 2 Whoosz!: wie zijn wij?... 1 3 Onze diensten... 1 4 Onze partners... 2 5 Beloning... 2 6 Looptijd

Nadere informatie

Lees deze instructie goed door en de app LAS lokaal alarm systeem kent geen geheimen meer.

Lees deze instructie goed door en de app LAS lokaal alarm systeem kent geen geheimen meer. Lees deze instructie goed door en de app LAS lokaal alarm systeem kent geen geheimen meer. Welkom bij LAS lokaal alarm systeem. Of je hebt een email ontvangen van iemand die LAS al aan het gebruiken is

Nadere informatie

Heb je een vraag over de Mobiles for Good Challenge? Stuur dan een email naar: foundation.nl@vodafone.com

Heb je een vraag over de Mobiles for Good Challenge? Stuur dan een email naar: foundation.nl@vodafone.com Wat is de Vodafone Mobiles for Good Challenge? Dit programma richt zich op sociaal ondernemers, met een innovatief idee voor een product of dienst, die een bijdrage levert aan de maatschappij. Mobiele

Nadere informatie