OmniHis Scipio. Demo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OmniHis Scipio. Demo"

Transcriptie

1 Demo - OmniHis - Scipio OmniHis Scipio Demo April 2010

2 Over OmniHis Start scherm Indien gewenst: Elke dag een andere spreuk of gezegde na het opstarten. Op te roepen patiënten direct zichtbaar bij het opstarten.

3 Over OmniHis Scipio info In welke database werk ik, welke versie is dit, Wat zijn de veranderingen in deze update

4 Over OmniHis OmniHis Info Stuur een vraag.

5 Opstarten - Versie Controle Waarschuwing als er een nieuwe versie beschikbaar is + Waarschuwing als nieuwe versie nog niet in gebruik is genomen.

6 INLOGGEN Inloggen met UZI-pas of met wachtwoord.

7 Archief Het Archief menu

8 Archief gebruikers Instellingen Gebruikers -Instelbare achtergrondkleur en privilegeprofiel per gebruiker. - meerdere schermen tegelijk openen.

9 Archief gebruikers profielen Per Profiel zijn verschillende rechten toe te kennen.

10 Archief instellingen minimale instellingen Instellingen overzichtelijk bij elkaar

11 Archief instellingen Algemene instellingen Allerhande instellingen mogelijk, te bereiken via overzichtelijke tabbladen.

12 Archief instellingen stel toetscombinatie in Mogelijkheid om zelf een toetscombinatie toe te kennen aan een actie.

13 Archief instellingen stel journaalkolommen in Mogelijkheid om zelf de volgorde + kleur te bepalen van de presentatie van de journaalregels.

14 Archief beheer Bij Beheer verandert er iets aan de data.. Hierboven het tabblad Bulk COV en Bulk ION

15 Archief > beheer -> ION Regelmatig de hele praktijk even controleren bij het ION register

16 Archief beheer Er zijn legio mogelijkheden.

17 Archief tabellen De tabellen bij elkaar. Altijd zijn er lijsten oproepbaar. Er is verschil tussen: A - Generieke Tabellen waar niets aan veranderd kan worden, bv tab 1 diagnoses (ICPC en Ruitertabel) tab 2 Medicatie (KNMP bestand) tab 5 Labref (labcodetabel) B Eigen tabellen, waar wel veranderd en toegevoegd kan worden bvtab 3 magistrale medicatie, tab 6 Eigen lab en tab 9 en 0

18 Archief tabellen - medicatie De mogelijkheid om eigen medicatie toe te voegen is gehandhaafd.

19 OmniHisScipio-> Archief -> Tabellen -> Eigen tarieven Mogelijkheid om eigen tarieven in te voeren.

20 Archief Help Duidelijke Helpschermen, die niet alleen contextueel afhankelijk zijn, maar waarin ook op trefwoord kan worden gezocht. De helpschermen zijn vanuit ieder scherm te bereiken.

21 OmniHisScipio -> Patiënt Administratie Patiënt Administratie

22 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Patiënt Duidelijke Patiëntenkaart naar keuze met of zonder Overzichtslijst te tonen

23 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Patiënt Patiëntenkaart zonder Overzichtslijst

24 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Patiënt Klikken op Straat geeft een Plattegrond

25 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Patiënt Klikken op het adres opent het mailprogramma

26 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Patiënt Klikken op blauwe regels geeft de Derden kaart te zien

27 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Patiënt In de Lijst bij de Patient is via MailBinnen de ingelezen elektronische post in te zien

28 Patient administratie -> Patiënt -> COV online COV-gegevens worden verwerkt en zo nodig boekingen aan de nieuwe betaalgegevens aangepast. BSN wordt opgezocht en/of aangepast. Eventueel kan een financieel adres op worden gegeven voor het declareren.

29 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Boeken Automatisch boeken (mogelijk) na afsluiten van consult, waarbij ook gezocht kan worden op delen van de naam van een verrichting. Is de medewerker aangemerkt als POH, dan verschijnen automatisch de juiste codes.

30 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Anatomie Visuele presentatie van klachten/operaties etc.

31 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Episodes Episodescherm waarin de episodes op ernst kunnen worden gesorteerd en waarin episodes kunnen worden gekoppeld aan een evt. hoofdepisode.

32 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Episodebeheer EpisodeBeheerScherm waarin eenvoudig achteraf Journaalregels en/of Correspondentie aan een Episode kunnen worden gekoppeld, losgekoppeld of samengevoegd.

33 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Journaal Het Journaal met als Voorkeurstab het bij deze patiënt aanwezige Diagnostisch Archief.

34 Patient administratie -> Journaal -> Inzien Diagn. archief Dubbelklikken op Correspondentie of Lab geeft de inhoud leesbaar weer ook tijdens de invoer, zonder het journaalscherm te hoeven verlaten of een extra scherm te openen.

35 OmniHisScipio -> Patient administratie -> Meer schermen Maar ook instelbaar om meer schermen gelijktijdig open te hebben, zowel van dezelfde als ook van andere patiënten.

36 Patient administratie -> Journaal -> Selectie op episode Weergave van Journaalregels gekoppeld aan de Episode Astma.

37 Patient administratie -> Journaal -> Zoeken op woorden Mogelijkheid om in het journaal snel te zoeken naar het voorkomen van bepaalde termen/woorden etc.

38 Patient administratie -> Journaal -> ICPC zoeken Eenvoudig opzoeken van de gewenste ICPC-code.

39 Patient administratie -> Journaal -> Prescriptor Koppeling met Prescriptor van de firma Digitalis NHG-standaarden - NHG-patiëntenbrieven - NHG-formularium - Kompas etc.

40 Patient administratie -> Journaal -> Receptinvoer Tijdens consult ook recepten voor te schrijven dan wel door van een vorig contact te herhalen.

41 Patient administratie -> Journaal -> Recepten zoeken Instelbaar dat bij het zoeken op MemoCode van elk Medicament slechts één aflevervorm per sterkte wordt getoond.

42 Patient administratie -> Journaal -> Recepten -voorschrijfhulp Indien gewenst: Voorschrijfhulp om met behulp van scrollboxen de juiste coderingen te kiezen.

43 Patient administratie -> Journaal -> Herhaalrecepten Een apart scherm voor herhaalrecepten, waarbij door middel van aanvinken de gewenste medicatie wordt herhaald. ICPC-code en eerder gekozen episode blijven hierbij behouden, maar kunnen evenals het Aantal, Gebruik, EindDatum, ICPC en Tekst in dit scherm worden aangepast.

44 OmniHisScipio -> Agenda Agenda

45 OmniHisScipio -> Agenda -> Tijden en kolommen (voorbeeld) Agenda met flexibel in te stellen kolommen, zowel voor wat betreft het aantal als de indeling.

46 OmniHisScipio -> Agenda -> handelingen -> reserveer De mogelijkheid om tijden te reserveren

47 OmniHisScipio -> Agenda -> Extra -> Beheer van sjablonen De mogelijkheid om onbeperkt sjabloondagen aan te maken voor elke situatie.

48 Agenda -> Extra -> Instellingen medewerkers Per Medewerker is er de mogelijkheid om aan te geven wanneer welke kolom aan wie getoond moet worden en welke kolommen en in welke volgorde de medewerker de kolommen getoond wil zien.

49 OmniHisScipio -> Agenda -> Afspraken maken Afspraken kunnen ook van de ene kolom naar een andere kolom worden versleept en de laatste patiënt wordt vanuit Patientenadministratie meegenomen. Patiëntenmemo s worden naar keuze getoond bij het maken van de afspraken.

50 OmniHisScipio -> Agenda -> dagoverzicht Kleuren van de tijden zijn in te stellen en per afspraak is het mogelijk om extra informatie op te nemen + aan te geven waar de patiënt zich bevindt.

51 OmniHisScipio -> Agenda -> weekoverzicht Weekoverzicht per medewerker met de mogelijkheid om direct in elke gewenste kolom een afspraak te maken. Ook het slepen van een afspraak naar een andere kolom is hier mogelijk. In dit voorbeeld is het een voorbije week: De groene kleur geeft aan dat iets afgehandeld is

52 OmniHisScipio -> Agenda -> jaaroverzicht Klikken op de gewenste Datum maakt dat de Agenda voor die dag wordt geopend of aangemaakt

53 OmniHis-Scipio-> patientadministratie -> Correspondentie CorrespondentieScherm met o.a. de mogelijkheid om te sorteren op Ontvangen Post of Verwijzingen, maar ook op Correspondentie gekoppeld aan een bepaalde Episode.

54 Patientadministratie > Correspondentie > Lab Meetwaarden zijn met de tabs onder in het scherm op allerlei manieren te sorteren.

55 OmniHis Scipio -> Patientadministratie -> Lab -> Grafiek

56 Patientadministratie > Correspondentie > Lab > koppeling spiro Koppeling met ext. 24-uurs bloeddrukmeter + Spirometrie, waardoor de patiënt automatisch opgezocht wordt en de resultaten weggesschreven worden naar Lab en Ext. correspondentie.

57 OmniHisScipio -> Textverwerker Tekstverwerker

58 OmniHis-Scipio -> Textverwerker -> Eigen Layout Allerhande sjabloonbrieven zijn zelf te maken. Ook is het mogelijk om door anderen gemaakte sjabloonbrieven te importeren

59 OmniHis-Scipio -> Textverwerker -> Briefsjablonen Via Sjablonen kunnen voorbeeldbrieven worden aangemaakt met variabelen.

60 OmniHis-Scipio -> Textverwerker -> Vaste Layout Vaste layout: Veel overeenkomsten met Uitgebreide brief uit Scipio Nog makkelijker kunnen geselecteerde gegevens in een brief worden opgenomen.

61 OmniHisScipio -> Mail en Edifact Mail en Edifact

62 OmniHis Scipio -> Mail en Edifact Mogelijkheid om elektronische post direct te verwerken of per bericht. Mogelijkheid om direct naar de med. administratie van geselecteerde patiënt te gaan. Ook vanuit de patiëntenkaart kan de post worden ingezien.

63 OmniHisScipio -> Rapportage Rapportage

64 OmniHis-Scipio-> Rapportage -> Receptlijsten Autoriseren van Recepten in een overzichtelijk scherm. Door te dubbelklikken op een regel kan een receptregel worden gewijzigd, alleen als het recept nog niet geprint of g d is.

65 OmniHis-Scipio-> Rapportage -> Receptlijsten De Receptenlijsten zijn al eerder aan de orde geweest. Als u Scipio afsluit en er zijn nog recepten niet verstuurd, dan verschijnt dit scherm

66 OmniHis Scipio -> Rapportage -> Statistiek Diverse statistische berekeningen zijn hier uit te voeren

67 Rapportage -> Medische rapportage en risicomanagement Heel veel zoekopdrachten zijn inzichtelijk uit te voeren in dit scherm En hoewel anders dan in Studio: de systematiek heeft u snel onder de knie

68 Rapportage -> Contactoverzichten Wilt u weten hoe de productie van de POH is in een bepaalde periode? Of welke patienten de haio vandaag gezien heeft en wat hij/zij daarvan heeft opgeschreven? Of hoeveel keer uw assistente oren heeft uitgespoten dit jaar en bij wie?

69 Rapportage -> Laatste labuitslagen Wilt u weten bij wie u vorig jaar een kreat hebt bepaald?

70 Rapportage -> Jaarverslag Allerlei gegevens voor het jaarverslag kunnen ge-exporteerd worden. Zoals hier de migratie in de praktijk, de geografisch verdeling en de leeftijd-geslacht-correlatie

71 OmniHis Scipio -> Rapportage -> Jaarverslag Of: Omzet per verrichtingencode uitgesplitst naar medewerker of naar arts

72 Rapportage -> Jaarverslag -> Rekenmodel Ondernemingsplan Ook export voor het LHV Rekenmodel Ondernemingsplan is mogelijk

73 Rapportage -> Jaarverslag -> Accreditering En een apart scherm voor de NHG Praktijkaccreditatie

74 OmniHisScipio -> Zoek Opdrachten Zoek Opdrachten

75 OmniHisScipio -> Zoekopdrachten Uitgebreide mogelijkheden voor zelf te maken zoekopdrachten. Resultaten zijn te exporteren naar Excel, maar ook te gebruiken via de Mailmergefunctie in de ingebouwde tekstverwerker.

76 OmniHisScipio -> Preventie Preventie

77 OmniHisScipio -> Preventie -> Diabetes Een volwaardig oproepscherm voor de POH. Wie is er nog niet op controle geweest? Wie hebben geen fundusfoto gehad? Bij wie zijn geen lengte en gewicht gemeten. In 1 moeite door kan een sjabloon-oproep-brief voor deze patiënten geprint worden

78 OmniHisScipio -> Preventie -> Diabetes Uitgebreide rapportage over de prestaties van de praktijk

79 OmniHisScipio -> Preventie -> Diabetes Dubbel klikken op de getallen laat zien om welke patienten het gaat

80 OmniHisScipio -> Preventie -> Diabetes De indicatoren zijn bovendien uit te printen in leesbare rapporten en te exporteren in excelformaat voor ketenzorg-applicaties

81 OmniHisScipio -> Preventie -> CVRM Ook voor CVRM is er een oproepscherm met dezelfde kwalificaties als het DM scherm

82 OmniHisScipio -> Preventie -> CVRM En ook hier kunnen de praktijkprestaties op verschillende manieren uitgedraaid worden

83 OmniHisScipio -> Preventie -> Griep -> Aanmaken Griepruiters Preventie: Alle opties overzichtelijk in één scherm. Bij het aanmaken van de ruiters kan vooraf worden aangevinkt bij welke patiënten de ruiter *GS aangemaakt dient te worden.

84 OmniHisScipio -> Preventie -> Griep -> Printen overzichten Mogelijkheid om oproepen te vervaardigen met een in de tekstverwerker aangemaakte brief. Mogelijkheid om brieven te sturen naar groepen.

85 OmniHisScipio -> Protocollair Protocollair

86 OmniHisScipio -> Protocollair -> Diabetesmodule Protocollair werken is mogelijk met deze Diabetes module De complete dataset voor de NHG indicatoren is op dit scherm te vinden U heeft eigenlijk geen KIS meer nodig!

87 OmniHisScipio -> Protocollair -> Diabetesmodule En er is de mogelijkheid om eigen protocollaire schermen samen te stellen.

88 OmniHisScipio -> Protocollair -> Diabetesmodule En een aantal denkbare protocollen zijn standaard aanwezig.

89 OmniHisScipio -> Protocollair -> Diabetesmodule/Cvrmodule In de lijsten heb je een snel overzicht van alle Diabeten, Eigen diabeten, CVRM ers en eigen CVRM ers

90 OmniHisScipio -> Protocollair -> Cvrmmodule Ook voor Cardio Vasculair Risico is er een standaard aangeleverd scherm De dataset voor de CVR indicatoren (NHG) is ook op dit scherm aanwezig

91 OmniHisScipio -> Protocollair -> Cvrmmodule En ook voor cvrm zijn eigen bepalingenclusters samen te stellen

92 OmniHisScipio -> Protocollair -> Astma en COPD De Astma en COPD modules zijn nog niet klaar in versie Hopelijk is dat in versie 2.1 het geval

93 OmniHisScipio -> Financiën Financiën

94 OmniHisScipio -> Derden -> Instellingen verzekeraars Per zorgverzekering is aan te geven welke modules in welk kwartaal gedeclareerd mogen worden. Met een druk op de knop zijn de modules ook toe te voegen aan de andere zorgverzekeraars.

95 OmniHisScipio -> Financien -> Registratie betalingen (Deel)Betalingen zijn eenvoudig zonder extra handelingen vanaf een bankafschrift te verwerken.

96 OmniHisScipio -> Financien -> Declareren Stapsgewijs declareren

97 OmniHisScipio -> Financien -> Declareren Ook declareren voor een zorggroep (andere AGB code) gaat volgens een zelfde stapsgewijze methode.

98 OmniHisScipio -> Financien -> Maak correcties op HA304 Eenvoudig corrigeren van ingediende HA304 declaraties door overslepen van afgewezen boekingen, waarna gekozen kan worden voor wissen, COV en/of herdeclareren.

99 OmniHisScipio -> Financien -> Overzichten Uw financiële reilen en zeilen is snel te genereren in overzichten

100 OmniHisScipio -> Stoppen? Stoppen?

101 OmniHisScipio -> Archief -> Stoppen Na commando Stop volgt een controle op nog niet verzonden recepten.

102 Demo - OmniHis - Scipio Voor vragen kunt u contact opnemen met OmniHis BV Postbus GA Utrecht telefoon: Ook kunt u uw vraag per stellen via onze website: (button Contact)

103 Demo - OmniHis - Scipio Einde

Handleiding Declareren in OmniHisScipio (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.)

Handleiding Declareren in OmniHisScipio (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) in OmniHisScipio (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) OmniHisScipio stelt u in staat de inschrijfgelden en verrichtingen te declareren.want elk contact met een patiënt legt u, behalve medisch, ook

Nadere informatie

Wijzigingen OmniHisScipio 2.7

Wijzigingen OmniHisScipio 2.7 Wijzigingen OmniHisScipio 2.7 Installeer deze versie gelijk met uw collega's als u voor elkaar waarneemt Het is na opstarten van versie 2.7 niet mogelijk te werken met versie 2.6 of ouder of in te loggen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Call Manager gebruikers

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Call Manager gebruikers Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Call Manager gebruikers Februari 2017 Inleiding Voor het digitaal verwijzen van patiënten via ZorgDomein heeft ZorgDomein een koppeling (= verbinding) met alle Huisartsen

Nadere informatie

ROHA handleiding OZIS ketenzorgkoppeling

ROHA handleiding OZIS ketenzorgkoppeling ROHA handleiding OZIS ketenzorgkoppeling Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 1. Wat is OZIS en hoe werkt het?... 3 1.1 Hoe werkt het bevragen van KIS naar HIS nu precies?... 3 1.2 Wat kan er

Nadere informatie

Instructie Omnihis Scipio

Instructie Omnihis Scipio Instructie Omnihis Scipio Deze instructie omvat de volgende onderdelen: 1. Eigen protocol aanmaken 2. Metingen uit een protocol verwijderen 3. De volgorde van metingen in een protocol aanpassen 4. Snelkeuzelijst

Nadere informatie

Instructie aanmaken protocol COPD Omnihis Scipio

Instructie aanmaken protocol COPD Omnihis Scipio Instructie aanmaken protocol COPD Omnihis Scipio Ga in het hoofdmenu naar Omnihis Scipio [protocollair] Zoek via het loepje een willekeurige patiënt op bv de testpatiënt Klik op het groene vinkje om te

Nadere informatie

Aan de slag met OmniHisScipio (versie 2010-07)

Aan de slag met OmniHisScipio (versie 2010-07) Aan de slag met OmniHisScipio (versie 2010-07) Uw eerste handeling is een verbinding tot stand brengen met de server waar het patiëntenbestand staat. Dubbelklik daarvoor op de Scipio.lbs. U krijgt daarna

Nadere informatie

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen Declareren Stap 1 Openstaande behandelingen Bij het programma onderdeel Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) kunt u kijken welke welke behandelingen er nog niet gedeclareerd zijn. Druk

Nadere informatie

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar ! Bijlage inlezen nieuwe tarieven (vanaf 3.2) Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar Scipio 3.303 biedt ondersteuning om gebruikers alle tarieven van de verschillende verzekeraars in één keer

Nadere informatie

Handleiding Gebruik ZorgDomein voor Call Manager gebruikers

Handleiding Gebruik ZorgDomein voor Call Manager gebruikers Handleiding Gebruik ZorgDomein voor Call Manager gebruikers Pagina 1 van 9 Inleiding Voor het digitaal verwijzen van patiënten via ZorgDomein heeft ZorgDomein een koppeling (= verbinding) met alle Huisartsen

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

10 Tips Slim en Snel werken met ZorgDomein vanuit Promedico ASP

10 Tips Slim en Snel werken met ZorgDomein vanuit Promedico ASP 10 Tips Slim en Snel werken met ZorgDomein vanuit Promedico ASP Tip 1 Handige opties voor de selectie van patiënt gegevens uit het dossier in Promedico ASP In Promedico ASP zijn 3 manieren om gegevens

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

LSP-gebruik in Scipio

LSP-gebruik in Scipio LSP-gebruik in Scipio (Tekst: Helma van der Linden) Gebruik UZI-pas Om de LSP-acties uit te voeren, moet de gebruiker ingelogd zijn met zijn/haar UZI-pas. De UZI-pasgegevens moeten daarvoor eerst in Scipio

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

10 Tips Slim en Snel Werken met ZorgDomein vanuit Omnihis Scipio

10 Tips Slim en Snel Werken met ZorgDomein vanuit Omnihis Scipio 10 Tips Slim en Snel Werken met ZorgDomein vanuit Omnihis Scipio Tip 1 Selecteer handig de patiëntgegevens in Omnihis Scipio In Omnihis Scipio bestaan 3 manieren om naar ZorgDomein te gaan. a. Zonder patiëntinformatie.

Nadere informatie

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht...

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht... Promedico-VDF 10 Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2 Inhoud EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier... 2 Inlezen verhuisbericht... 5 Koppelen aan bestaande patiënt...

Nadere informatie

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Auteurs en Redactie PharmaPartners Huisartsenzorg 8 april 2015 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Uitgangspunten registratie hoofdbehandelaar en geen geregelde zorg (of geen programmatische zorg):

Uitgangspunten registratie hoofdbehandelaar en geen geregelde zorg (of geen programmatische zorg): Uitgangspunten registratie hoofdbehandelaar en geen geregelde zorg (of geen programmatische zorg): Indien patiënt in het KIS wordt geïncludeerd hoeft hoofdbehandelaar niet vastgelegd te worden. Deze gaat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Zorgdossier gebruikers

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Zorgdossier gebruikers Gebruikershandleiding ZorgDomein voor Zorgdossier gebruikers Februari 2017 Inleiding Voor het digitaal verwijzen van patiënten via ZorgDomein heeft ZorgDomein een koppeling (= verbinding) met alle Huisartsen

Nadere informatie

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen.

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen. Hoofdstuk 1 Retourinformatie ophalen en afhandelen Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed ophalen en inlezen. Als iets verkeerd is

Nadere informatie

10 Tips Slim en Snel werken met ZorgDomein vanuit TetraHis

10 Tips Slim en Snel werken met ZorgDomein vanuit TetraHis 10 Tips Slim en Snel werken met ZorgDomein vanuit TetraHis Tip 1 Handige opties voor de selectie van patiëntgegevens uit het dossier in TetraHis Om de patiëntgegevens te selecteren om mee te nemen naar

Nadere informatie

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Auteurs en Redactie PharmaPartners Huisartsenzorg 17 juli 2013 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Voorbereiden declaratie en rapportage

Voorbereiden declaratie en rapportage Voorbereiden declaratie en rapportage Introductie Met de introductie van het VitalHealth KIS zullen voortaan de declaratie naar de zorgverzekeraar én de indicatoren rapportages plaats vinden op basis van

Nadere informatie

Promedico-VDF. Handleiding. Projecten

Promedico-VDF. Handleiding. Projecten Promedico-VDF Handleiding Projecten Inhoud Projecten... 2 Project starten... 2 Peildatum... 3 Selectiecriterium zoeken... 5 Selectiecriteria bewerken... 6 Selecteren door uitsluiten... 7 Opslaan selectieset...

Nadere informatie

Juni ZorgDomein verbetert zorg. ZorgDomein voor gebruikers van Call Manager 1

Juni ZorgDomein verbetert zorg. ZorgDomein voor gebruikers van Call Manager 1 ZorgDomein voor gebruikers van Call Manager Juni 2018 ZorgDomein verbetert zorg ZorgDomein voor gebruikers van Call Manager 1 Deze quick guide legt uit hoe je informatie vanuit Call Manager via een koppeling

Nadere informatie

Handleiding om rapporten en printers in te stellen

Handleiding om rapporten en printers in te stellen Handleiding om rapporten en printers in te stellen (versie 2009-12) Het instellen en gebruik van rapporten Om te kunnen printen vanuit OmniHisScipio is het nodig om: a. een printer aan te wijzen b. een

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding gebruik ZorgDomein voor Zorgdossier / WebHIS gebruikers

Handleiding gebruik ZorgDomein voor Zorgdossier / WebHIS gebruikers Handleiding gebruik ZorgDomein voor Zorgdossier / WebHIS gebruikers Inleiding Voor het digitaal verwijzen van patiënten via ZorgDomein heeft ZorgDomein een koppeling (= verbinding) met alle Huisartsen

Nadere informatie

HANDLEIDING CERVIX MODULE OMNIHIS 2013

HANDLEIDING CERVIX MODULE OMNIHIS 2013 HANDLEIDING CERVIX MODULE OMNIHIS 2013 Cervixmodule Omnihis 2013 Inhoudsopgave Pagina: Voorbereiding 2 a. Controle van aanwezige literatuurscherm b. Controleren ruiters c. Aanmaken derden-bestand Het aanmaken

Nadere informatie

ZorgDomein voor gebruikers van OmniHis Scipio

ZorgDomein voor gebruikers van OmniHis Scipio ZorgDomein voor gebruikers van OmniHis Scipio Juni 2018 ZorgDomein verbetert zorg ZorgDomein voor gebruikers van OmniHis Scipio 1 Deze quick guide legt uit hoe je informatie vanuit OmniHis Scipio via een

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Variabiliseringsgelden 2014

Variabiliseringsgelden 2014 Variabiliseringsgelden 2014 (versie 03-2014) Voor de variabiliseringsgelden 2014 worden huisartsen getoetst op het onderbrengen van consulten onder een episode met een betekenisvolle diagnose en het toekennen

Nadere informatie

Promedico-ASP. Handleiding EPD Overdrachtbericht Versie: 2.0. Inhoud

Promedico-ASP. Handleiding EPD Overdrachtbericht Versie: 2.0. Inhoud Promedico-ASP Handleiding EPD Overdrachtbericht Versie: 2.0 Inhoud EPD Overdrachtbericht... 2 EPD Overdrachtbericht aanmaken... 3 EPD Overdrachtbericht importeren... 5 15 juni 2016 Pagina 1 van 7 EPD Overdrachtbericht

Nadere informatie

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken bestand aanmaken en uploaden MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 4.0 KraamzorgCompleet versie 4.0 Inhoudsopgave Update documentatie versie 4.0 Hoofdstuk 1 Declareren partusassistentie...1 1.1 Declareren partusassistentie

Nadere informatie

ManageWare Pro Postbus 568 3700AN Zeist Tel.: 030-692 5701 Fax: 084-718 8468. Documentenbeheer

ManageWare Pro Postbus 568 3700AN Zeist Tel.: 030-692 5701 Fax: 084-718 8468. Documentenbeheer Documentenbeheer Inleiding ConsultManager heeft nu een professionele module om documenten te archiveren, te koppelen aan cliënten, artsen, etc., en te beheren. Het was al mogelijk om externe documenten

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Aan de slag met AdminView

Aan de slag met AdminView Aan de slag met AdminView uitgebreide handleiding S for Software B.V. Gildeweg 6 3771 NB Barneveld tel 0342 820 996 fax 0342 820 997 e-mail info@sforsoftware.nl web www.sforsoftware.nl Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

10 Tips Slim en Snel Werken met ZorgDomein vanuit MicroHis X v12

10 Tips Slim en Snel Werken met ZorgDomein vanuit MicroHis X v12 10 Tips Slim en Snel Werken met ZorgDomein vanuit MicroHis X v12 Tip 1 Selecteer handig de patiëntgegevens in MicroHis X v12 In MicroHis X v12 bestaan 2 manieren om naar ZorgDomein te gaan: a. Toegang

Nadere informatie

Promedico VDF 10 - bestand maken om in te lezen in VIP-Calculus Ketenzorg

Promedico VDF 10 - bestand maken om in te lezen in VIP-Calculus Ketenzorg Promedico VDF 10 - bestand maken om in te lezen in VIP-Calculus Ketenzorg Inhoudsopgave Algemeen:... 2 Stappenplan: Bestand aanmaken.... 3 Eerste keer dat u een bestand wilt gaan aanmaken voor VIP-Calculus:...

Nadere informatie

Scipio, een testersverslag Welkom bij OmniHis Scipio! Wat is er verbeterd? Wat beter kon, is beter geworden. Wat goed was, is gebleven Gebruiksgemak

Scipio, een testersverslag Welkom bij OmniHis Scipio! Wat is er verbeterd? Wat beter kon, is beter geworden. Wat goed was, is gebleven Gebruiksgemak Scipio, een testersverslag Amsterdam 17 oktober 2008 Lou Braaksma, Jos van der Horst, Fred Dreijerink, Eelco Oosterhoff, Rudolf Rijnveld, Constant Mostart, Piet Molenaar, Casper Tombrock, Hans Aarts. Welkom

Nadere informatie

Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.)

Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) Retourinformatie via de website van Vecozo Wanneer declaraties zijn ingediend bij de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor MicroHis X gebruikers

Gebruikershandleiding ZorgDomein voor MicroHis X gebruikers Gebruikershandleiding ZorgDomein voor MicroHis X gebruikers Mei 2016 Inleiding Voor het digitaal verwijzen van patiënten via ZorgDomein heeft ZorgDomein een koppeling (= verbinding) met alle Huisartsen

Nadere informatie

MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht

MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht MicroHIS X Handleiding EPD Overdrachtbericht CSC Datum: Aantal pagina s: Versie: 2012 CSC All rights reserved CSC Mendelweg 32 2333 CS Leiden Tel. 071-52 56 747 Fax 071-52 16 675 E-mail servicecentre.hg.nld@csc.com

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I 1 1 1 Met Multicraft Online is het mogelijk om op ieder gewenst moment online inzicht te hebben in de urenregistratie en facturatie

Nadere informatie

Ketenpartners: Vanaf het tweede kwartaal van 2017 kunnen huisartsen en POH's verwijzen naar ketenpartners via VIP Live.

Ketenpartners: Vanaf het tweede kwartaal van 2017 kunnen huisartsen en POH's verwijzen naar ketenpartners via VIP Live. 4. Calculus VIP Live Vanaf januari 2017 wordt gewerkt met Calculus VIP Live. Vip Live is de opvolger van Topicus KIS. Met VIP Live worden de werkprocessen vereenvoudigd. Voor huisartsen en POH's betekent

Nadere informatie

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins).

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). SNS zelf: http://interactief.plantyn.com/sns Beheersmodule: http://interactief.plantyn.com/sns/adminacc Na het inloggen met een docentenaccount

Nadere informatie

Agenda. Hier kan u het volgende instellen: 1. Afspraak 2. Gebeurtenis 3. Memo 4. Uitvoeren van taak. De volgende schermen zijn beschikbaar:

Agenda. Hier kan u het volgende instellen: 1. Afspraak 2. Gebeurtenis 3. Memo 4. Uitvoeren van taak. De volgende schermen zijn beschikbaar: Module Functie Kaart Kantoorbeheer Agenda UR09070460 Agenda Hier kan u het volgende instellen: 1. Afspraak 2. Gebeurtenis 3. Memo 4. Uitvoeren van taak De volgende schermen zijn beschikbaar: 1. Kalender

Nadere informatie

Opleverdocument KIS versie 3.2.0

Opleverdocument KIS versie 3.2.0 Opleverdocument KIS versie 3.2.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Algemeen: Voorbereiding extra beveiliging bij het inloggen... 2... 2 Algemeen: controlebeleid(/zorgmijders) toegevoegd aan Diabetes, Astma,

Nadere informatie

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken.

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Hoofdstuk 1 Retourinformatie via Extramed Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Als u declareert via Extramed,

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

Wist je dat -jes. Internetboekhouden Schaap & Van Dijk

Wist je dat -jes. Internetboekhouden Schaap & Van Dijk Wist je dat -jes Internetboekhouden Schaap & Van Dijk September 2011 Schaap & Van Dijk Belastingadviseurs en Accountants Postbus 68 3750 GB BUNSCHOTEN 033 299 69 55 1 Inhoud Wist je dat jes Internetboekhouden

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Op tabblad "2. Declaraties" van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen.

Op tabblad 2. Declaraties van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk om naast het declareren naar verzekeraars en patiënten, ook te declareren naar bedrijven en instellingen. Er kan op drie manieren gedeclareerd worden naar

Nadere informatie

Handleiding MVO Onder Glas

Handleiding MVO Onder Glas Handleiding MVO Onder Glas MVO Onder Glas is een interactief programma (http://www.mvoonderglas.nl) waarmee u als ondernemer in de glastuinbouwsector eenvoudig inzicht krijgt in uw bedrijfsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

10: Statistieken en rapportages met Excel

10: Statistieken en rapportages met Excel 10: Statistieken en rapportages met Excel 1. Omschrijving van deze functie Met PlanningPME heeft u de mogelijkheid om verschillende typen rapporten te maken: Statistieken die geproduceerd worden door de

Nadere informatie

IntraZis basis handleiding.

IntraZis basis handleiding. IntraZis basis handleiding. Inloggen Het begin: aanmelden in het login scherm: Vul gebruikersnaam en wachtwoord in. Selecteer de juiste locatie (voor locatie specifieke zaken zoals b.v. alerts). Klik op

Nadere informatie

Excellerend Kwartaaltip 2015-3

Excellerend Kwartaaltip 2015-3 Draaitabellen III Draaitabel over meerdere tabbladen In de voorgaande twee kwartaaltips heb ik wat mogelijkheden laten zien van een draaitabel die gegevens samenvat vanuit één tabel. Maar wat moet je nu

Nadere informatie

Opstarten van de Analytische boekhouding

Opstarten van de Analytische boekhouding Opstarten van de Analytische boekhouding 1 Welkom in de module Analytische boekhouding van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u te kennis te laten maken met de Analytische boekhouding in WinBooks

Nadere informatie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie

HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE. LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie HANDLEIDING E- RUGBY COMPETITIE MODULE LANDELIJKE INDELER SCHEIDSRECHTERS Versie 2017 10 12 Inhoudsopgave INLOGGEN... 2 SCHEIDSRECHTERS TOEVOEGEN AAN DE SCHEIDSRECHTERSLIJST... 2 Toevoegen aan de hand

Nadere informatie

ADRES 2000 VOOR WINDOWS

ADRES 2000 VOOR WINDOWS Theun Bollema 2011 Met Adres 2000 voor Windows is het mogelijk om eenvoudige databases te maken of om adressenbestanden (met meer dan 50000 adressen is geen probleem) te beheren. Door zijn opzet kan het

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Handleiding Slim en Snel werken met ZorgDomein. De beste tips op een rijtje:

Handleiding Slim en Snel werken met ZorgDomein. De beste tips op een rijtje: Handleiding Slim en Snel werken met ZorgDomein 2015 Het everwijzen en ediagnostiek aanvragen met ZorgDomein wijst zich vaak vanzelf. Echter door het werken onder tijdsdruk met een patiënt aan tafel, is

Nadere informatie

HANDLEIDING FysioTopics

HANDLEIDING FysioTopics HANDLEIDING FysioTopics INLEIDING FysioTopics is een Vereniging met meer dan 160 leden / praktijken die zich bezig houden met het inzichtelijk maken van de resultaten van de geleverde fysiotherapeutische

Nadere informatie

Fijn dat uw praktijk meedoet aan ACT II, het vervolg van het Amsterdams Cardiovasculair Traject (ACT).

Fijn dat uw praktijk meedoet aan ACT II, het vervolg van het Amsterdams Cardiovasculair Traject (ACT). Welkom bij ACT II Fijn dat uw praktijk meedoet aan ACT II, het vervolg van het Amsterdams Cardiovasculair Traject (ACT). ACT liep van 2010-2012 en heeft een groot deel van de Amsterdamse huisartsen gestimuleerd

Nadere informatie

Handleiding CVRM Portavita. Oktober

Handleiding CVRM Portavita. Oktober Handleiding CVRM Portavita Versie 2.6.10 Helpdesk Huisartsen Eemland Oktober 2013 0900-5552288 Inhoudsopgave Sneltoetsen en keuzevelden...4 Inloggen Portavita...5 De Homepage...6 HIS koppeling activeren...7

Nadere informatie

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Auteurs en Redactie PharmaPartners Huisartsenzorg 8 april 2015 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Handleiding OSIRIS Self Service. Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten

Handleiding OSIRIS Self Service. Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten Onderhoud en versiebeheer Dit document is eigendom van de projectleider Implementatie Osiris Volg. Wijzigingen aan het document worden geïnitieerd

Nadere informatie

Opleverdocument KIS 3.7.0

Opleverdocument KIS 3.7.0 Opleverdocument KIS 3.7.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Algemeen: Prestatietypes voor meerdere onderzoeken kunnen toevoegen en invoeren... 2 Toevoegen prestatietype... 2 Wijzigen prestatietype... 2

Nadere informatie

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 2 Inhoud: Opstart scherm PassanSoft... 1 Het hoofdmenu van PassanSoft wordt geopend... 4 Verklaring extra knoppen weergegeven

Nadere informatie

DinZ Web ZVW. Gebruikershandleiding. Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland

DinZ Web ZVW. Gebruikershandleiding. Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland DinZ Web ZVW Gebruikershandleiding Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

Juni ZorgDomein verbetert zorg. ZorgDomein voor gebruikers van Hapicom 1

Juni ZorgDomein verbetert zorg. ZorgDomein voor gebruikers van Hapicom 1 ZorgDomein voor gebruikers van Hapicom Juni 2018 ZorgDomein verbetert zorg ZorgDomein voor gebruikers van Hapicom 1 Deze quick guide legt uit hoe je informatie vanuit Hapicom via een koppeling kunt meenemen

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Jaarwerk 2014-2015. Naam handleiding: Jaarwerk 2014-2015 Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 28-01-2015 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Jaarwerk 2014-2015. Naam handleiding: Jaarwerk 2014-2015 Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 28-01-2015 Versie: 1. Handleiding Abakus Jaarwerk 2014-2015 2015 Abakus Compleet Pagina 1 / 12 Inhoud Inhoud... 2 Stap 1... 3 Stap 2... 5 Stap 3... 6 Stap 4... 8 Stap 5... 9 Belangrijke aanvullende informatie... 10 Contact...

Nadere informatie

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen?

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen? Handleiding data-export uit magister naar de uitstroommonitor Met behulp van deze handleiding informeren we u over de wijze waarop u gebruik kunt maken van een zogenaamde data-export uit Magister naar

Nadere informatie

R E L E A S E N O T E S

R E L E A S E N O T E S R E L E A S E N O T E S VitalHealth KIS versie 1.4.2 Software for personalized health management Eigenaar document Gijsbert Roordink Datum 10-04-2014 Versie document 1.1 Versies KIS modules Diabetes 3.6.4.2,

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Releasenotes. Intramed versie 7.0.1. Intramed versie 7.0.1

Releasenotes. Intramed versie 7.0.1. Intramed versie 7.0.1 Releasenotes Intramed versie 7.0.1 Intramed versie 7.0.1 Hoofdstuk 1 Releasenotes Een Intramed patch: verbeteringen en oplossingen. Intramed versie 7.0 was een versie met belangrijke nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Boekingen gemaakt in de Agenda zijn 1:1 zichtbaar in het Planbord, andersom zijn boekingen gemaakt in het Planbord direct beschikbaar in de Agenda.

Boekingen gemaakt in de Agenda zijn 1:1 zichtbaar in het Planbord, andersom zijn boekingen gemaakt in het Planbord direct beschikbaar in de Agenda. Agenda In Timewax is de plannings informatie zowel per resource als per project beschikbaar. In de agenda zijn alle gemaakte boekingen zichtbaar. De weergave van de agenda kan worden aangepast aan de behoefte

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

Release notes 5.2.4. Inhoud

Release notes 5.2.4. Inhoud Release notes 5.2.4 Deze release heeft vooral wijzigingen aan het legionella dossier. De wijzigingen hebben betrekking op vereenvoudiging in registratie en beheer van activiteiten 1. Release datum 1 november

Nadere informatie

Fysiomanager update juni 2013

Fysiomanager update juni 2013 Fysiomanager update juni 2013 Kopiëren inhoud vragenlijst uit voorgaande Procedure Wanneer u een nieuwe procedure aanmaakt bij een patiënt, dan worden standaard de onder Voorgeschiedenis aanwezige vragenlijsten

Nadere informatie

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule Opstarten van de GRATIS facturatiemodule 1 Welkom in het gratis facturatieprogramma van WinBooks on Web Het gratis facturatieprogramma is ontworpen om u kennis te laten maken met de interessante functionaliteiten

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik Evry voor Diëtheek Handleiding eerste gebruik 1 Introductie Maak verbinding met het bureaublad-op-afstand van Diëtheek op de gebruikelijke manier. Start hier Evry met het icoon op het bureaublad. De gebruikersnaam

Nadere informatie

OmniHis Scipio Rx ConForm & Resultaatbeloning FGV

OmniHis Scipio Rx ConForm & Resultaatbeloning FGV OmniHis Scipio Rx ConForm & Resultaatbeloning FGV 1 Activeren van Rx ConForm 2 1.1 Inleiding 2 1.2 Waar staan de instellingen voor koppeling met Prescriptor/Rx ConForm? 2 Invullen van praktijk ID en Licence

Nadere informatie

Online declareren in Intramed v5. Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed. Instellingen voor online declareren

Online declareren in Intramed v5. Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed. Instellingen voor online declareren Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed Instellingen voor online declareren In Intramed kunt u uw declaraties rechtstreeks verzenden naar het VECOZO portaal. U hoeft dus géén declaratiebestanden aan

Nadere informatie

Uitgebreide toelichting voor één vestiging. Uitleg openingsschermen

Uitgebreide toelichting voor één vestiging. Uitleg openingsschermen Uitgebreide toelichting voor één vestiging Hieronder worden alle onderdelen van de RI&E uitgebreid toegelicht. Wie snel aan de slag wil, moet terugkeren naar de website en op Verkorte toelichting voor

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

Juni ZorgDomein verbetert zorg. ZorgDomein voor gebruikers van Zorgdossier 1

Juni ZorgDomein verbetert zorg. ZorgDomein voor gebruikers van Zorgdossier 1 ZorgDomein voor gebruikers van Zorgdossier Juni 2018 ZorgDomein verbetert zorg ZorgDomein voor gebruikers van Zorgdossier 1 1 Deze quick guide legt uit hoe je informatie vanuit Zorgdossier via een koppeling

Nadere informatie

Leerling administratie

Leerling administratie Leerling administratie Magister 5 Versie: 1-2011 Handleiding Cijfer administratie Als het de eerste keer is dat u Magister gaat opstarten, dan is het beter dat u eerst de handleiding Algemene voorbereidingen

Nadere informatie