Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen"

Transcriptie

1 Declareren Stap 1 Openstaande behandelingen Bij het programma onderdeel Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) kunt u kijken welke welke behandelingen er nog niet gedeclareerd zijn. Druk op de knop Behandelingen en er verschijnt een tabel onderin. Hierin ziet u welke patiënten nog behandelingen open hebben staan en tussen welke begin en einddatum de behandelingen liggen. Als u vervolgens het rondje voor Toon alle zorgverzekeraars zet en op de knop Printen/Tonen drukt dan opent het programma een tekstbestandje met alle nog te declareren maatschappijen. U kunt dat bestandje printen door bij bestand, afdrukken te kiezen of u houdt het tekstbestand open tijdens het declareren. Stap 2 Declaraties aanmaken Bij Declaratie, Declaratie aanmaken ziet u een scherm dat is opgebouwd uit 5 verschillende vakken. In principe gebruikt u alleen de vakken Declaratie periode, Declareren en Declaratie formulier. Bij het vak Declaratie periode vult u de begin- en eind datum in van de periode die u wilt declareren. Bij maatschappij staat de zorgverzekeraar standaard op degene die u ingesteld heeft bij Bestand - Instellingen - Instelling praktijk gegevens. Als u bij een andere maatschappij wilt declareren kunt u deze uit de lijst selecteren. Bij Declareren (2e vak) staat het declaratie nummer dit is een automatisch oplopend nummer, iedere keer als u gedeclareerd heeft wordt het nummer met 1 verhoogd. Het declaratienummer kunt u wijzigen bij Bestand - Instellingen - Instelling financieel. Declaratie datum is de datum van aanmaak van de declaratie, standaard de dag van vandaag en is aan te passen.

2 Let op: de einddatum mag niet later zijn dan de declaratiedatum of de datum van indiening bij Vecozo. Het bestandje kan dan afgekeurd worden. Met de knop Proef declaratie kunt u de declaratie oproepen en komen de behandelingen in het vak Declaratie formulier te staan zonder dat de declaratie officieel aangemaakt wordt. U kunt zo de declaratie eerst controleren met de knop Controle voor dat u hem officieel declareert met de knop Declareren. U werkt zo de lijst die op gekregen heeft bij Openstaande behandeling af. Als u klaar bent kunt u bij Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) controleren of er geen behandeling meer in de lijst staan die gedeclareerd hadden moeten zijn. Zo vergeet u geen behandelingen. Als u de declaratie wilt printen kunt u in het vak Printen op de knop Printen drukken. Het vak Bestand-Vecozo is sterk verouderd en kunt u beter niet gebruiken. Dit zit er alleen nog in voor klanten die nog op een ouderwetse manier werken en nog niet overgegaan zijn naar een nieuwe snellere manier van declareren. Stap 3 Verzamelzip maken In het programma onderdeel Declaratie, Declaratie inzien ziet u de tabel met alle gemaakte declaraties staan. De nieuwste declaratie komen onderaan de tabel te staan. In de kolom Verzamel staat van nieuwe declaratie een J en bij oude declaraties staat een N.

3 Alle declaraties met een J komen in de declaratie zip te staan die u straks naar Vecozo gaat sturen. U kunt zelf andere declaraties toevoegen of declaraties uitschakelen door met de rechtermuis toets op de J of N te klikken. Let op er kunnen maximaal 30 declaratie is een zip gezet worden! Als u alle gewenste declaraties op J hebt staan dan vinkt u het rondje voor de onderste zipfile aan, geeft de declaratie een naam b.v. oktober2104.zip en drukt op de knop [Verzamel]. Let op u kunt de declaratie niet maken met een spatie of leestekens in de naam! Nadat u op de knop Verzamel heeft gedrukt krijgt u een overzicht van alle declaraties die mee gaan in de zip. Klopt die lijst niet dan kunt u nu nog annuleren door voor Nee te kiezen en met de rechter muistoets declaraties uit of inschakelen. Klopt de lijst wel dan drukt u op Ja. Er opent dan een scherm waarin de locatie waarin de zip opgeslagen wordt weergegeven u dient hier alleen op de knop Map selecteren te drukken, ga a.u.b. niet bladeren want dan kan het programma straks de zip niet vinden bij het indienen! Is de standaard plek niet de juiste stel dit dan a.u.b. in bij Bestand, Instellingen, Praktijk/Systeemgegevens op het tabblad Programma voor dat u de zip gaat maken. Na het maken van de zip vraagt het programma of u naar het EDP wilt daar mag u Ja kiezen. Stap 4 Indienen Verzamelzip via het EDP In het EDP scherm komen al uw elektronische declaraties te staan die u heeft gemaakt via declaratie inzien. In bovenstaande voorbeeld ziet u 1 regel staan van een zojuist gemaakte (verzamel) zip. Deze is nog niet ingediend. Om hem in te gaan dienen klikt u 1 keer met de muis op deze regel, dan wordt de knop Indienen donker. U kunt voordat u op de knop Indienen drukt zelf nog een referentie invullen, uw adres aanpassen en aangeven of u via de notificatie wilt ontvangen.

4 Druk vervolgens op de knop Indienen. De (verzamel) zip wordt vervolgens uitgepakt zoals in het voorbeeld hieronder. Er wordt door Vecozo een ID nummer aan toegekend. Is de verzamelzip om een of andere reden niet in het EDP komen te staan dan kunt u hem alsnog handmatig toevoegen. Druk op de knop [Voegtoe] achter het veld van ZIP bestand. Zoek daarna het ZIP bestand op in de map c:\winmens\declaratie. Selecteer het desbetreffende ZIP bestand druk dan op [Openen]. Daarna kunt u dit ZIP bestand vervolgens indienen bij Vecozo via het EDP door de regel met de zip boven in het scherm aan te klikken en dan op de knop [Indienen] te drukken. Stap 5 Controleren status declaraties Om de actuele declaratie status op te vragen, selecteer u een of meerdere regels. Dit werkt volgens het Windows protocol; Met de CTRL-toets ingedrukt kunt u de declaratie regels aan klikken, welke u gecontroleerd wil hebben. Wilt u een aantal onder elkaar staande regels selecteren, klik dan de eerste regel met de SHIFT-toets ingedrukt en de laatste regel. Vink vervolgens bij VSP-EDP opties achter actie/downloaden het rondje Declaratie status aan en druk dan op de knop [Actie]. De geselecteerde declaratie(s) worden nu gecontroleerd op status en dit wordt meteen teruggekoppeld naar het EDP scherm. De status zal geplaatst worden in het veld Declaratie Status in de getoonde tabel. Dit is alleen een melding over de actuele status van de declaratie. De mogelijke statussen zijn: Afgekeurd door Vecozo Correct bevonden door Vecozo Succesvol ontvangen door Zorgverzekeraar Afgehandeld door Zorgverzekeraar

5 Bij de melding Afgekeurd door Vecozo is de declaratie technisch niet in orde. Vecozo geeft ook een retourmelding van wat er niet juist is. Corrigeer de fout en dien de declaratie opnieuw in. Correct bevonden door Vecozo betekent dat de declaratie technisch goed is bevonden door Vecozo Succesvol ontvangen door Zorgverzekeraar dan is de declaratie door Vecozo door gestuurd naar de zorgverzekeraar Afgehandeld door Zorgverzekeraar dan heeft de verzekeraar de declaratie in behandeling genomen en verwerkt in hun administratie. Van deze status is ook retourinformatie op te halen. Stap 6 Retourinformatie ophalen U kunt na het opvragen van de declaratie status het Vecozo retourbestand van een afgehandelde declaratie opvragen. U klikt de gewenste declaratie aan en vinkt hiervoor bij actie/downloaden het rondje Bestand (ZIP) aan en drukt dan op de knop [Actie]. Het ZIP bestand wordt opgeslagen en de knop [Retour bestand] zal oplichten. Om het bestand in te kunnen lezen drukt u op die knop. Het programma onderdeel Controle declaratie bestand / Retour info zorgverzekeraar wordt automatisch opgestart en u kunt de informatie lezen door op de knop [Inlezen data] te drukken. Het nu geopende scherm bestaat uit twee vlakken. Het bovenste vlak betreft de patiënt en het onderste vlak de behandelingen. Als er delen van de declaratie afgekeurd zijn dan ziet u dat u minder uitbetaald krijgt dan u ingediend heeft. Er verschijnen dan ook patiënten en behandelingen in het scherm. Door op een behandeling of patiënt te klikken krijgt u de afkeuringsmelding van de zorgverzekeraar te zien. PDF bestand downloaden Als u via de notificatie bericht krijgt dat er een PDF-bestand beschikbaar is dan kunt u ook een pdf bestand gaan opvragen. U gaat als volg te werk :

6 Klik de desbetreffende declaratie aan, vink bij actie/downloaden het rondje Opvragen PDF-ID aan en druk dan op de knop [Actie]. Als er een PDF-ID aanwezig is zal deze in de tabel worden geplaatst. Mogelijk kan er ook een tweede PDF-ID worden geplaatst. Deze PDF-ID s worden maar 1 keer verstrekt door de Vecozo Webservice. Als er een PDF-ID beschikbaar is zal, na het opvragen van de PDF-ID, het actie rondje Bestand (PDF) oplichten. Vink nu bij actie/downloaden het rondje Bestand (PDF) aan en druk dan op de knop [Actie]. Het PDF bestand(en) worden nu opgehaald en de knop(pen) [PDF bestand(1)] zal ook oplichten. U kunt nu het PDF bestand lezen door op de knop [PDF bestand(1)] en indien aanwezig [PDF bestand(2)] te drukken. Voor een PDF bestand lezen heeft u een acrobat reader nodig ( ) Is een declaratie volledig toegewezen dan kunt u de regel uit het EDP verwijderen door er met de rechter muistoets op te klikken (de declaratie blijft bij declaratie inzien in het systeem staan). Heeft u een declaratie die geheel of gedeeltelijk afgekeurd is ga dan naar stap 7. Zodra de correcties gedaan zijn en de declaratie/behandelingen opnieuw ingediend zijn kunt u de regel ook uit het EDP gaan verwijderen met de rechter muistoets. Stap 7 Correcties en opnieuw indienen Afkeuring van enkele behandelingen uit een declaratie: Als u van de zorgverzekeraar bericht krijgt dat enkele gedeclareerde behandelingen afgewezen zijn dan kunt u deze uit de declaratie halen en nadat u de verkeerde gegevens gewijzigd heeft opnieuw declareren. U haalt de behandelingen als volgt uit een declaratie: Roep bij Declaratie, Declaratie inzien de juiste declaratie op. De tabel verschijnt onderin, u drukt vervolgens met de linker muistoets op de behandeling die u uit de declaratie wilt verwijderen, de regel wordt donker. Dan drukt u op met de rechter muistoets op dezelfde regel en u krijgt de vraag of u de behandeling uit de declaratie wilt halen. Controleer eerst de gegevens voordat u op Ja drukt. Kloppen de gegevens niet druk dan op Nee. Moet u meerdere behandelingen verwijderen dan moet u het bovenstaande weer herhalen. U gaat vervolgens de ontbrekende of onjuiste gegevens op patiëntkaart of verwijzing aanpassen en Updaten of u verandert de gegevens bij Agenda, Behandeling wijzigen. Daarna kunt u bij declaratie aanmaken deze behandelingen opnieuw gaan declareren. Afkeuring van de volledige declaratie: Als de gehele declaratie is afgekeurd hoeft u de behandelingen niet uit de declaratie te halen maar kunt u direct de ontbrekende of onjuiste gegevens op patiëntkaart of verwijzing aanpassen en Updaten. U kunt daarna bij Declaratie, Declaratie inzien de declaratie op J zetten met de rechter muistoets, correctie aanvinken en de verzamelzip van die ene declaratie maken. De declaratie krijgt dan hetzelfde declaratienummer maar dan met een C erachter zodat Vecozo en de zorgverzekeraar hem niet als eerder ingediend ziet. Heeft u al eens een correctie van diezelfde declaratie ingediend dan kunt u Herinnering aanvinken voordat u de zip maakt. Er komt dan een H achter het declaratienummer te staan.

Inleiding. Programma instelling voor gebruik EDP

Inleiding. Programma instelling voor gebruik EDP Inleiding Het is mogelijk om de declaraties elektronisch rechtstreeks vanuit Winmens in te dienen bij Vecozo. Zo kunt u als u een (verzamel)zip maakt bij declaratie inzien deze meteen indienen bij Vecozo.

Nadere informatie

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen.

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen. Hoofdstuk 1 Retourinformatie ophalen en afhandelen Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed ophalen en inlezen. Als iets verkeerd is

Nadere informatie

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken.

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Hoofdstuk 1 Retourinformatie via Extramed Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Als u declareert via Extramed,

Nadere informatie

Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.)

Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) Retourinformatie via de website van Vecozo Wanneer declaraties zijn ingediend bij de

Nadere informatie

1.1 Retourinformatie Ga via tabblad <Declareren> naar de toolbar, icoon <Declaratie overzicht>.

1.1 Retourinformatie Ga via tabblad <Declareren> naar de toolbar, icoon <Declaratie overzicht>. 1.1 Retourinformatie Ga via tabblad naar de toolbar, icoon . 1.1.1 Declaratieoverzicht In het declaratieoverzicht staan alle declaraties die verstuurd zijn naar de zorgverzekeraar

Nadere informatie

U moet eerst de betreffende verzamelstaat crediteren. Vervolgens kunt u van de creditdeclaratie een creditbestand maken.

U moet eerst de betreffende verzamelstaat crediteren. Vervolgens kunt u van de creditdeclaratie een creditbestand maken. Hoofdstuk 1 Creditbestand aanmaken en versturen Soms willen verzekeraars een creditbestand ontvangen, als u bijvoorbeeld met de verkeerde diagnose- of indicatiecode heeft gedeclareerd. Nadat u gecrediteerd

Nadere informatie

1. Maak in AudicienAssist een Vorder aan. Ga hier voor naar Beheer en klik op ENV ASCII Maken. zie screenshot

1. Maak in AudicienAssist een Vorder aan. Ga hier voor naar Beheer en klik op ENV ASCII Maken. zie screenshot Korte ENV Handleiding Indienen declaratie. 1. Maak in AudicienAssist een Vorder aan. Ga hier voor naar Beheer en klik op ENV ASCII Maken. zie screenshot 2. Selecteer vervolgens de facturen die gedeclareerd

Nadere informatie

Handleiding. Curasoft. Declareren en retourinformatie (eerstelijns)

Handleiding. Curasoft. Declareren en retourinformatie (eerstelijns) Handleiding Declareren en retourinformatie (eerstelijns) - 1 / 12 - Declareren en retourinformatie (eerstelijns) Met de declaratiemodule binnen kunt u de volledige declaratie van uw praktijk uitvoeren.

Nadere informatie

Handleiding Declaratie- en retourinformatie Versie 4.9.0.2 Oktober 2014. Handleiding Declaratie- en retourinformatie

Handleiding Declaratie- en retourinformatie Versie 4.9.0.2 Oktober 2014. Handleiding Declaratie- en retourinformatie Handleiding Declaratie- en retourinformatie 1 Declaratieoverzicht 1.1 Declaratieoverzicht inzien 1.2 Ophalen retourinformatie 03 03 04 2 Zoeken van declaraties 2.1 Filteren declaratieoverzicht 04 04 3

Nadere informatie

Handleiding edeclaratie

Handleiding edeclaratie Inhoudsopgave 1. Hoofdscherm edeclaratie... 2 2. Openstaande declaraties... 4 7. Retourinformatie... 6 8. Sepa... 7 9. Factuur Betalingen... 8 10. Instellingen edeclaratie... 9 1 1. Hoofdscherm edeclaratie

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Facturatie Inhoudsopgave:

Facturatie Inhoudsopgave: Facturatie Inhoudsopgave: Inleiding Facturatie openen Facturen aanmaken Voorbeeld Facturatie definitief maken Facturatie indienen bij zorgverzekeraar Facturatie indienen bij patiënt / cliënt Facturen controleren

Nadere informatie

Op tabblad "2. Declaraties" van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen.

Op tabblad 2. Declaraties van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk om naast het declareren naar verzekeraars en patiënten, ook te declareren naar bedrijven en instellingen. Er kan op drie manieren gedeclareerd worden naar

Nadere informatie

Downloaden en uitpakken van een retourbericht

Downloaden en uitpakken van een retourbericht Downloaden en uitpakken van een retourbericht Wanneer u een retourbericht van de instantie heeft terugontvangen, dan zijn dezen te downloaden op de website van Vecozo. Deze retourberichten zijn gecomprimeerd;

Nadere informatie

Als u een abonnement heeft bij D-Pay, en de declaratiebestanden via Intramed wilt versturen, moet u eerst een aantal instellingen doen:

Als u een abonnement heeft bij D-Pay, en de declaratiebestanden via Intramed wilt versturen, moet u eerst een aantal instellingen doen: Hoofdstuk 1 D-Pay instellen en gebruiken D-Pay is een declaratiesysteem voor paramedici die gebruik maken van Intramed. D-Pay is eenvoudig te koppelen aan Intramed en neemt het complete declaratieproces

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Beheer facturen 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 12 Inhoud Inleiding... 3 Twee type facturen... 3 Opbouw beheer facturen... 4 Tabblad Vecozo... 5 Lijst facturen... 6 Retourinformatie

Nadere informatie

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan]

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan] Zorgverzekeraars In het programma onderdeel Extra, Zorgverzekeraars kunt u zorgverzekeraars via de Combobox bij Verzekeraar oproepen. Er rolt dan een lijst met namen naar beneden waarbij u een keuze kan

Nadere informatie

avineas 1 / 21 Gebruikershandleiding administratie website v1.0

avineas 1 / 21 Gebruikershandleiding administratie website v1.0 Inleiding Dit document beschrijft het gebruik van de avineas administratie website. Het document is opgedeeld in een aantal onderdelen: Deel 1 beschrijft het algemene opzet van de applicatie. Deel 2 beschrijft

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Online declareren in Intramed v5. Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed. Instellingen voor online declareren

Online declareren in Intramed v5. Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed. Instellingen voor online declareren Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed Instellingen voor online declareren In Intramed kunt u uw declaraties rechtstreeks verzenden naar het VECOZO portaal. U hoeft dus géén declaratiebestanden aan

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

Een declaratie aanmaken

Een declaratie aanmaken Een declaratie aanmaken U kunt in Kleos drie verschillende soorten declaraties aanmaken: 1. een declaratie voor een dossier: een declaratie voor 1 dossier voor 1 debiteur; 2. een declaratie voor een cliënt:

Nadere informatie

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Inleiding Verzekeraars Een eigen verzekeraar toevoegen Een bestaande verzekeraar wijzigen Een verzekeraar op niet actief zetten

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD)... 6 3.1 Opvoeren nieuwe declaratie.... 6 3.2

Nadere informatie

Declareren via VECOZO

Declareren via VECOZO Declareren via VECOZO Voor podotherapie Intramed versie 8.2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding...1 Hoofdstuk 2 Algemene instellingen...2 2.1 Praktijk AGB-code controleren / invullen...2 2.2 AGB-code instellen

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Handleiding Aanvragen extra prestaties bij overeenkomst. Inleiding

Handleiding Aanvragen extra prestaties bij overeenkomst. Inleiding Handleiding Aanvragen extra prestaties bij overeenkomst Inleiding Met deze handleiding willen we u helpen bij het aanvragen van extra prestaties naast de preferente overeenkomst. We nemen u stap voor stap

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes invullen. - rapportages. Persoonlijk. - loonstroken. 1 16-1-2012 12:24:54 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje aanbieden 7 5 Rapportage

Nadere informatie

Inloggen en registreren Berichten ontvangen en versturen Facturen en declaraties... 4 JW Weergave van berichten...

Inloggen en registreren Berichten ontvangen en versturen Facturen en declaraties... 4 JW Weergave van berichten... Veelgestelde vragen VNG Berichtenapp iwmo 2.2 en ijw 2.2 Versie 2.2 Mei 2018 Inloggen en registreren... 2 1 Ik kan niet inloggen, wat nu?...2 2 Ik ontvang geen verificatiecode. Wat nu?...2 Berichten ontvangen

Nadere informatie

ZorgMail FileTransfer Gebruikershandleiding

ZorgMail FileTransfer Gebruikershandleiding ZorgMail FileTransfer Gebruikershandleiding VANAD Enovation is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

Handleiding Colland subsidie BBL ers

Handleiding Colland subsidie BBL ers Handleiding Colland subsidie BBL ers Organisaties in de cumelasector die de cao-leo toepassen met werknemers die een BBL opleiding volgen op niveau 1,2 of 3 komen in aanmerking voor loonkostensubsidie.

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

Facturenoverzicht & Exporteren

Facturenoverzicht & Exporteren Facturenoverzicht & Exporteren Ga via Tabblad naar toolbar Het onderstaande scherm zal zich openen. FysioRoadmap toont hierbij het laatst geopende facturen overzicht. Factuur

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Handleiding. Curasoft. Verwerken van DBC-declaraties en -facturen

Handleiding. Curasoft. Verwerken van DBC-declaraties en -facturen Handleiding Verwerken van DBC-declaraties en -facturen -1/5- Verwerken van DBC-declaraties en -facturen Voor DBC-declaraties en facturen is het mogelijk om: De gemaakte declaraties en facturen in te zien.

Nadere informatie

Een nieuwe creditnota maken

Een nieuwe creditnota maken Een nieuwe creditnota maken In Kleos kunt u twee soorten creditnota's maken: een creditnota mét en zonder rollback. Een creditnota met rollback zorgt ervoor dat een eerder aangemaakte declaratie volledig

Nadere informatie

Vervolgens kunt u de nota's opbouwen, en een incasso-bestand aanmaken en versturen naar het servicebureau / uw bank.

Vervolgens kunt u de nota's opbouwen, en een incasso-bestand aanmaken en versturen naar het servicebureau / uw bank. Hoofdstuk 1 Inleiding Het is mogelijk om declaraties door middel van automatische incasso te laten incasseren via een servicebureau (bijvoorbeeld Interpay), of via uw eigen bank. Voor patiënten hoeft u

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes - rapportages. Persoonlijk. - facturen. - layout. 1 16-1-2012 14:30:41 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje goed of afkeuren 7 5

Nadere informatie

Podonet berekend zelf, op basis van deze codes en de vergoedingsregels (de geselecteerde verzekering), wat de eigen bijdrage van de patiënt is.

Podonet berekend zelf, op basis van deze codes en de vergoedingsregels (de geselecteerde verzekering), wat de eigen bijdrage van de patiënt is. Bijlage declareren/factureren Podonet Professionele patiënten administratie Inleiding Aan e-declareren worden strenge eisen gesteld door de Zorgverzekeraars. E-declareren gebeurt door een code en een bedrag

Nadere informatie

Vorige maand is er een declaratie van 1700,- gestuurd naar Zilveren Kruis Achmea. Deze declaratie is zichtbaar in het declaratie-overzicht:

Vorige maand is er een declaratie van 1700,- gestuurd naar Zilveren Kruis Achmea. Deze declaratie is zichtbaar in het declaratie-overzicht: Hoofdstuk 1 Voorschot verwerken Sommige verzekeraars werken met voorschotten. Ze betalen dan (een deel van) het gedeclareerde bedrag, of een vast bedrag. Hoe u een voorschot moet verwerken in uw boekhouding,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de NIPT.

Nadere informatie

Digitale dossiers. Inhoudsopgave:

Digitale dossiers. Inhoudsopgave: Digitale dossiers Inhoudsopgave: Inleiding Openen van een dossier De werking van de dossiers Toelichting van de knoppen in het hoofdmenu Invoeren van gegevens Selecteren van hulpmiddelen en zorgverleners

Nadere informatie

Abakus Handleiding Beheer facturen

Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede 088-946 22 25 info@abakus.nl www.abakus.nl KvK 34183168 Incura en Abakus zijn producten van WinBase Software en Adviezen BV Inleiding

Nadere informatie

Inkoopbureau H-10. Het Jeugdportaal. Handleiding voor het gebruik van het Jeugdportaal

Inkoopbureau H-10. Het Jeugdportaal. Handleiding voor het gebruik van het Jeugdportaal Inkoopbureau H-10 Het Jeugdportaal Handleiding voor het gebruik van het Jeugdportaal Het Inkoopbureau H-10 2-2-2015 Inleiding Dit document bevat de handleiding voor het gebruik van het Jeugdportaal. Dit

Nadere informatie

VIVA2.0. Agenda. VIVA2.0 Agenda

VIVA2.0. Agenda. VIVA2.0 Agenda Agenda VIVA2.0 VIVA2.0 Agenda CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Corilus B.V. 1. Agenda 1 Inhoudsopgave 1. Agenda...

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK.

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Klik vervolgens op Inloggen en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Stap 2: Mijn IAK Direct nadat u bent

Nadere informatie

Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?...

Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?... Leads Versie 1.0 Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?... 5 Wat zijn categorieën en hoe werken ze?...

Nadere informatie

HANDLEIDING MEDIATOOLBOX 5 GIDSMODULE :26:45 Holland Combinatie BV 1

HANDLEIDING MEDIATOOLBOX 5 GIDSMODULE :26:45 Holland Combinatie BV 1 HANDLEIDING MEDIATOOLBOX 5 GIDSMODULE 28-2-2011 13:26:45 Holland Combinatie BV 1 INHOUDSOPGAVE INLOGGEN... 3 TABBLAD UITVOER... 4 EDITIES... 5 OBJECTEN TOEVOEGEN... 6 EXTRA VELDEN... 9 OBJECTEN PLAATSEN...

Nadere informatie

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding opdrachtgever Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Via ASA zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

ADRES 2000 VOOR WINDOWS

ADRES 2000 VOOR WINDOWS Theun Bollema 2011 Met Adres 2000 voor Windows is het mogelijk om eenvoudige databases te maken of om adressenbestanden (met meer dan 50000 adressen is geen probleem) te beheren. Door zijn opzet kan het

Nadere informatie

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14 Handleiding Serviceportal Versie 1.3 Datum 07-10-14 Inhoud 1 Inloggen... 3 2 Transportdocumenten... 4 2.1 Zoeken naar documenten... 4 2.2 Downloaden van alle documenten op factuurnummer... 6 2.3 Order

Nadere informatie

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht...

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht... Promedico-VDF 10 Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2 Inhoud EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier... 2 Inlezen verhuisbericht... 5 Koppelen aan bestaande patiënt...

Nadere informatie

Handleiding Self Service

Handleiding Self Service Handleiding Self Service Inleiding Self Service is een programma waarmee u zelf wijzigingen in de personeels- en salarisadministratie kunt doorgeven. Afhankelijk van het soort mutatie (wijziging) en de

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER

INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER T-Point voor Bedrijven Als opdrachtgever van Tempo-Team kunt u op T-Point de actuele informatie vinden van uw opdrachten bij Tempo-Team. U kunt declaraties controleren

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 4.0 KraamzorgCompleet versie 4.0 Inhoudsopgave Update documentatie versie 4.0 Hoofdstuk 1 Declareren partusassistentie...1 1.1 Declareren partusassistentie

Nadere informatie

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant. MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.nl Mijn Werktijden is een planningsprogramma om eenvoudig en snel

Nadere informatie

Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP)

Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP) Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP) Het kiezen van dit type dossier doet u in de verwijzing. U maakt daar een nieuwe verwijzing aan en u kiest Chronisch Pijn Protocol bij Dossier type. U kunt vervolgens

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Als u pinbetalingen wilt registreren in uw boekhouding, moet u een speciale grootboekrekening en dagboek aanmaken.

Als u pinbetalingen wilt registreren in uw boekhouding, moet u een speciale grootboekrekening en dagboek aanmaken. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk pinbetalingen direct te registreren. Instellingen Als u pinbetalingen wilt registreren in uw boekhouding, moet u een speciale grootboekrekening en dagboek

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk functioneel beheer Peridos Versie: 2.0 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Auteurs en Redactie PharmaPartners Huisartsenzorg 8 april 2015 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

U kunt uw boekhouding ook in een ander formaat exporteren. Ga via de "Zie ook" lijst onderaan deze uitleg naar verdere instructies.

U kunt uw boekhouding ook in een ander formaat exporteren. Ga via de Zie ook lijst onderaan deze uitleg naar verdere instructies. Hoofdstuk 1 Boekhouding exporteren U kunt uw boekhouding vanuit Intramed exporteren door middel van een wizard. U kunt de boekhouding exporteren in FMuta-formaat, Auditfile-formaat (ADF), of een eigen

Nadere informatie

De handmatige betaling verloopt op de standaardmanier. Deze wordt verder niet uitgelegd.

De handmatige betaling verloopt op de standaardmanier. Deze wordt verder niet uitgelegd. JW321 en JW322 Als het goed is, zijn de facturen al uitgefilterd op verschillende categorieën. We controleren of de tarieven kloppen bij de eerste factuur van iedere aanbieder. Zo ja, kunnen deze betaald

Nadere informatie

Beschikt u over de basis module documentenbeheer dan kunt u documenten inlezen en koppelen aan de financiële mutaties en openstaande posten.

Beschikt u over de basis module documentenbeheer dan kunt u documenten inlezen en koppelen aan de financiële mutaties en openstaande posten. Accept Financieel Documenten beheer Het is nu mogelijk om in Accept Financieel te werken met documenten beheer. Met behulp van deze module is het mogelijk om documenten op te slaan in de database van de

Nadere informatie

Incura Boekhouding: debiteurenbeheer

Incura Boekhouding: debiteurenbeheer Incura Boekhouding: debiteurenbeheer Inleiding Ook al wil natuurlijk iedere ondernemer dat zijn klanten op tijd betalen, de werkelijkheid is helaas anders. Sommige klanten die de mogelijkheid hebben om

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding Declareren in OmniHisScipio (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.)

Handleiding Declareren in OmniHisScipio (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) in OmniHisScipio (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) OmniHisScipio stelt u in staat de inschrijfgelden en verrichtingen te declareren.want elk contact met een patiënt legt u, behalve medisch, ook

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal

Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal Gebruikershandleiding declaraties indienen via SAS portal Let op: u dient per deelnemer de volgende documenten/scans te uploaden: 1. gewaarmerkte kopie factuur 2. gewaarmerkte kopie betaalbewijs 3. gewaarmerkte

Nadere informatie

Verwijsgegevens Inhoudsopgave:

Verwijsgegevens Inhoudsopgave: Verwijsgegevens Inhoudsopgave: Algemene uitleg over de Patiëntenkaart Openen van de Verwijsgegevens Opbouw van de patiëntenkaart (Verwijsgegevens) Verwijzingen (*) Geselecteerde verwijzing nr. * De Menubalk

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Handleiding OVM 2.0 Beheerder Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Inhoudsopgave Legenda... 4 1 Voorbereidingen... 5 1.1 Downloaden... 5 1.2 Starten en inloggen... 6 1.3 Nieuws... 6 2 Beheerportal... 8 2.1 Inloggen...

Nadere informatie

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015 Instructie Inleiding Gemeenten en cursusinstellingen kunnen online kandidaten aanmelden voor het centraal inburgeringsexamen. Daarvoor kunt u gebruik maken van het Online Aanmeld Systeem Examens (). is

Nadere informatie

Werkinstructie Voortgangsverslag maken

Werkinstructie Voortgangsverslag maken Werkinstructie Voortgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Voortgangsverslagen dient u in via Mijn Rechtspraak Toezicht. Voor een cluster van zaken, dient u per zaak een voortgangsverslag in.

Nadere informatie

Handleiding voor installatie en gebruik van

Handleiding voor installatie en gebruik van Handleiding voor installatie en gebruik van Opticon OPN-2001 Data Collector Inhoud pakket: - OPN-2001 - USB Communicatie kabel - Neckstrap Voordat u kunt communiceren met de OPN-2001 dient u de volgende

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Handleiding OVM 2.0. Gebruiker. Versie 2.0.0.26 22 oktober 2012

Handleiding OVM 2.0. Gebruiker. Versie 2.0.0.26 22 oktober 2012 Handleiding OVM 2.0 Gebruiker Versie 2.0.0.26 22 oktober 2012 Inhoudsopgave Legenda... 4 1 Voorbereidingen... 5 1.1 Downloaden... 5 1.2 Starten en inloggen... 6 1.3 Schermindeling... 6 2 Beheerportal...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Inkoopopdrachten...4 Inkoopopdracht aanmaken...4 Levering maken van inkoopopdracht...9 Inkoopopdracht wijzigen...11 Inkoopopdracht annuleren...12

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V.

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Afspraken maken...3 1.1 Agenda...3 1.1.1 Het begin...3 1.1.2 Opmerkingen...3 1.1.3 Nabellen...3 1.1.4 Condoleances...4 1.1.5 Andere weergave...4

Nadere informatie

Hunter CRM. POS Documentatie

Hunter CRM. POS Documentatie Hunter CRM POS Documentatie Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen corrigeren (p. 09) 5. Betalingen (p. 10) 6. Nota afhandeling

Nadere informatie

Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor de leverancier

Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor de leverancier Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor de leverancier ZorgNed Automatisering BV Nudepark 91a 6702 DZ Wageningen Tel: 0317-466844 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Toegang... 3

Nadere informatie