vanaf ,- excl. btw v.o.n.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vanaf ,- excl. btw v.o.n."

Transcriptie

1 vanaf ,- excl. btw v.o.n. Binnenkort start de bouw van het gebouw Aan de Waterweg op bedrijventerrein De Dijk in Maassluis. Deze hoogwaardige prefab (betonnen) garageboxen van REKERS bieden u als ondernemer of particulier goede mogelijkheden voor een eigen extra opslag-, klus- of hobbyruimte of als belegger voor de verhuur.

2 ALGEMENE INFORMATIE ONTWIKKELING: AandeWaterweg.nl B.V. Nobelstraat 8 BU BC s-gravenzande info@aandewaterweg.nl BOUW: Eekhout Bouw Bovendijk RV Kwintsheul info@eekhoutbouw.nl PROJECTNOTARIS: Franke notaris Tiendweg SB Naaldwijk notaris@frankenotaris.nl PROJECTMAKELAAR: Jan Kortekaas / BOG Makelaardij Westland Edisonstraat GT s-gravenzande info@bogmakelaardijwestland.nl

3 OMSCHRIJVING De garageboxen en/of opslagruimtes zijn er in twee varianten, 18 m² en 24 m², en allen standaard voorzien van verlichting en aansluitingen voor elektra. Verder zijn aanwezig: goede buitenverlichting, een gezamenlijke ruimte met sanitaire voorzieningen en zonnepanelen op het dak waardoor het elektra verbruik beperkt zal zijn. Kortom, dit project biedt u een uitgelezen kans voor een eigen garagebox/opslagruimte dicht bij huis! DISCLAIMER: De artist impressions geven een indruk van de verwachte toekomstige situatie. Deze verkoopinformatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen verstrekt door de opdrachtgever en de architect van dit plan. Over de uitvoering en maatvoering kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. ALGEMEEN De garageboxen bieden u als particulier of ondernemer een uitgelezen kans voor eigen extra opslagruimte voor o.a. auto, boot, motor of aanhangwagen. Elke garagebox is voorzien van een geïsoleerde sectionale overheaddeur en heeft standaard 2 elektriciteitsaansluitingen en led- verlichting. Er is goede verlichting buiten, een aparte serviceruimte met toiletten, wasbak, 24/7 bewaking centraal geregeld via camera s en een elektrisch slagboom voorzien van een toegangscontrole systeem. Deelname aan de Vereniging van Eigenaren (VvE) is verplicht wat een goed onderhoud aan en om het complex garandeert. KENMERKEN VAN ALLE GARAGEBOXEN Volledig geïsoleerd; Hoogwaardige betonnen vloer, wanden en dak; Sectionale overheaddeur; Elektra aansluiting en led-verlichting; Onderhoudsvriendelijk; Afgesloten met slagbomen en bewaakt door middel van camera s; Gemeenschappelijke ruimte met toiletten; 24 uur per dag toegang tot de garagebox.

4 OMSCHRIJVING APPARTEMENTSRECHTEN EN VERENIGING VAN EIGENAREN De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper van een garagebox en/of opslagruimte wordt eigenaar van een appartementsrecht wat recht geeft op het uitsluitend gebruik daarvan. Koper wordt tevens mede-eigenaar van de gemeenschappelijke delen. Van rechtswege bent u automatisch lid van de nog op te richten Vereniging van Eigenaren (VvE) van het gehele complex en bent u een nog vast te stellen maandelijkse bijdrage aan de VvE verschuldigd en heeft u stemrecht. De vereniging behartigt de belangen van de eigenaren en zorgt onder andere voor: - Opstalverzekeringen en andere financiële administratieve zaken; - Groot en klein onderhoud; - Onderhoud en beheer van de slagboom; - Onderhoud water en groen (voor zover aanwezig); - Facturatie elektraverbruik. (tussenmeters aanwezig in technische ruimte) FINANCIERING Bij het sluiten van de koop wordt er een koop- en aannemingsovereenkomst opgesteld door de projectnotaris of project makelaar. Het is mogelijk om in deze overeenkomst een ontbindende voorwaarde van financiering op te nemen voor een periode van maximaal 4 weken. Daarna vervalt dit voorbehoud en dient er een waarborgsom te worden gestort bij de notaris van 10% van de koopsom. BETALINGEN De kopers betalen in een aantal termijnen. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koop-/ aannemingsovereenkomst.

5 TECHNISCHE OMSCHRIJVING ALGEMEEN De 45 garageboxen zijn verdeeld in 2 types: - 23 x Type 1 bruto afmeting 8 x 3 x 3,5 m (l x b x h) - 22 x Type 2 bruto afmeting 6 x 3 x 3,5 m (l x b x h) De garageboxen maken onderdeel uit van de VvE Aan de Waterweg welke het onderhoud en beheer van de garageboxen en/of opslagruimtes regelt. ledere eigenaar is verplicht lid van deze VvE. Constructieve opbouw en afwerking van alle boxen is gelijk. Kleur en materiaal afwerking volgens de architect uit het standaardprogramma van de leverancier (REKERS). GARAGEBOXEN/OPSLAGRUIMTES Fundatie De garageboxen zijn d.m.v. heipalen gefundeerd. Lengte en diameter worden door de constructeur berekend. Voorts bestaat de fundatie uit betonnen fundatiebalken welke aan de voor- en achterzijde de garageboxen dragen. Hemelwater riolering Onder de garageboxen is een hemelwaterafvoer (HWA) riolering aanwezig, deze loost op de terreinriolering. ledere garagebox heeft een aan de achterwand (binnen- of buitenkant) te monteren kunststof HWA aangesloten op de terreinriolering. De dak afvoeren zijn voorzien van een bladvanger. Wanden, vloer en dak Wanden, vloer en dak naadloos gestort in gewapend beton met een minimale kwaliteitsklasse van C35/45 conform NEN-EN Seriematig versterkte wanddiktes van minimaal 8 cm., vloerdiktes van 12 cm en dak diktes van 10 cm. Vloerafwerking standaardbeton Schalungsglatt afgewerkt. Dak in kuipuitvoering met afschot naar de achterzijde. Afwerking buitenwanden Waterafstotend met glasvezel versterkte hoogwaardige en kleurvaste buitenbepleistering met structuur in een nader te bepalen kleur. De bepleistering is 100 % UV bestendig en waterdicht. De verticale naad tussen de boxen wordt afgewerkt met een kunststof strip. Zichtzijdes worden afgewerkt in standaardkleur RAL Dakbedekking Volledig bedekte bitumen en met glasvezel UV bestendige versterkte dakbedekking, vliegvuurbestendig conform DIN Het dak heeft rondom een dakopstand.

6 TECHNISCHE OMSCHRIJVING Ventilatie ledere garagebox is voorzien van ventilatieroosters in de achterwand. Afwerking binnenwanden Afwasbare gemineraliseerde kunstharsdispersie in een lichte kleur (zwart-wit gespikkeld) en veeg vast. Er kunnen lichte oneffenheden en krimpscheuren voorkomen. Voor de lange zijwand worden standaard portier bescherm strips geleverd ter bescherming van uw portier. Garagedeur Een circa 4 cm dikke geïsoleerde Hörmann sectionaal deur in de standaardkleur RAL 9016, voorzien van een profiel cilinder. Elektra en Verlichting 1 x led armatuur met schakelaar en dubbel stopcontact. ledere garagebox wordt voorzien van een (6 A, 230 volt) aansluiting met een tussenmeter vanuit de service unit. Op de daken van de bovenste garageboxen worden ten behoeve van alle garageboxen zonnepanelen geplaatst zodat het elektraverbruik beperkt zal zijn. Garanties De garanties volgens fabrikant. VOORZIENINGEN Service unit 23 is een service unit voor alle eigenaren/gebruikers van de garageboxen. Hierin zijn aangebracht: Verlichting en WCD s. Twee toiletten, twee wastafels met koudwaterkraan. Elektrische radiator t.b.v. vorstvrij houden. De vloer en wanden worden afgewerkt d.m.v. tegels. + Natuurlijke ventilatie. Alleen toegankelijk voor de beheerder: Elektra Meterkast met tussenmeters voor de individuele units. Watermeter. De bediening en aansluitingen voor de buitenverlichting, hekken, camerabeveiliging. Het terrein wordt ingericht in opdracht van de verkoper/ontwikkelaar. De precieze inrichting hiervan is onder voorbehoud en kan nog wijzigen. Schade aan het straatwerk, als gevolg van zetting van de grond, is van garantie uitgesloten.

7 ALGEMEEN Toegang tot garageboxen 1.1 t/m 1.23 De toegang naar deze garageboxen geschiedt middels de hellingbaan voorzien van een slagboom. Bestrating rijweg De bestrating bestaat uit betonklinkers voorzien straatkolken voor de afwatering. Buitenriolering De buitenriolering en de straatkolken worden aangesloten op de gemeentelijke riolering. Terreinbeplanting Daar waar dit op de situatietekening is aangegeven worden hagen en/of bomen geplant e.e.a. nader uit te werken. Buitenverlichting Ruim voorzien van LED buitenverlichting Camerabeveiliging De buitenruimten voor de garageboxen worden voorzien van camera s welke 24/7 beelden vastleggen. Het beheer van de camera s berust bij de VvE. Slagboom De toegang tot de garageboxen wordt afgesloten met een elektrisch slagboom met tagsysteem. DISCLAIMER: Deze verkoopinformatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen verstrekt door de opdrachtgever, aannemers, leveranciers en architect van dit plan. Ondanks het bovenstaande geldt er een voorbehoud ten aanzien van wijzigingen die voortvloeien uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling van het project wijzigingen aan te brengen, die als noodzakelijk worden beschouwd, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan waarde, kwaliteit, uiterlijk aanzien en bruikbaarheid. Deze wijzigingen geven geen der partijen het recht tot het verrekenen van meer- of minderkosten.

8 IMPRESSIE

9 IMPRESSIE

10 IMPRESSIE

11 IMPRESSIE

12 67 TEKENINGEN Begane grond Peil = 0 schaal 1:200 A A B C D E R 5 ca. 2m erfgrens 46 Garageboxen ,0 m² 79,0 m² 79,0 m² 79,0 m² 79,5 m² Tech. ruimte ,5 m² B B ca m. A A B C D E R F S & S Vastgoed B.V. 4 oktober 2018

13 TEKENINGEN Eerste verdieping Peil = P schaal 1:200 A A B C D E R erfgrens ,5 m² 79,0 m² 79,0 m² 79,0 m² 79,0 m² 79,5 m² B B ca m. A A B C D E R F S & S Vastgoed B.V. 4 oktober 2018

14 IMPRESSIE Situatie S & S Vastgoed B.V. 4 oktober 2018

15 IMPRESSIE Begane grond S & S Vastgoed B.V. 4 oktober 2018

16 IMPRESSIE Eerste verdieping S & S Vastgoed B.V. 4 oktober 2018

17 IMPRESSIE Dakaanzicht S & S Vastgoed B.V. 4 oktober 2018

18 DOORSNEDEN Doorsneden S & S Vastgoed B.V. 4 oktober 2018

19 DOORSNEDEN Doorsneden schaal 1: dak kantoor dak garageboxen verdieping kantoor verdieping garages begane grond +0 doorsnede A dak kantoor dak garageboxen verdieping kantoor verdieping garages begane grond +0 doorsnede B A B C D E R S & S Vastgoed B.V. 4 oktober 2018

vanaf ,- excl. btw v.o.n.

vanaf ,- excl. btw v.o.n. vanaf 28.490,- excl. btw v.o.n. Is uw bedrijfsauto ook uw kantoor en zou u graag wat meer overzicht willen en een wat minder volle werkplek, dan is een garagebox zeker iets voor u! De bouw van het garageboxen

Nadere informatie

Technische omschrijving 49 garageboxen

Technische omschrijving 49 garageboxen Technische omschrijving 49 garageboxen Inhoudsopgave Algemeen... 3 1. Garageboxen... 3 2. Voorzieningen terrein... 5 Disclaimer... 7 Technische omschrijving BUBP2 Garageboxen oktober 2018 www.bubp2.nl

Nadere informatie

Technische beschrijving lastenboek

Technische beschrijving lastenboek Technische beschrijving lastenboek Standaard garages Wanden, vloer en dak: naadloos gestort in gewapend beton met een minimale kwaliteitsklasse C45/47 conform NEN-EN 13978-1. Seriematig versterkte wanddiktes

Nadere informatie

1.3 Parkeerplekken Voor elke garage unit is rekening gehouden met 1 parkeervak op eigen terrein.

1.3 Parkeerplekken Voor elke garage unit is rekening gehouden met 1 parkeervak op eigen terrein. 1 PROJECTOMSCHRIJVING 1.1 Projectinformatie In het nieuwe bedrijfskwartier in Zevenhuizen ontwikkelt Mahler Vastgoed Ontwikkeling in samenwerking met bouwbedrijf H.P. de Wit 26 bedrijfsunits en 32 garage-units

Nadere informatie

19 nieuwbouw opslagboxen in de Indische buurt-zuid, Haarlem

19 nieuwbouw opslagboxen in de Indische buurt-zuid, Haarlem 19 nieuwbouw opslagboxen in de Indische buurt-zuid, Haarlem Vana f Foto is van een ander project 30.000,- OPSLAGBOXEN ARCHIPELHOF Achter de Delistraat 68-76, in de Indische buurt-zuid in Haarlem, start

Nadere informatie

Technische Omschrijving. Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur

Technische Omschrijving. Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur Technische Omschrijving Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur Technische omschrijving en voorwaarden versie 2014-07-01 Deel 1 Algemene informatie en technische omschrijving Deel 2 Tekeningen 1 Hoewel deze

Nadere informatie

Technische omschijving van de garagebox

Technische omschijving van de garagebox Technische omschijving van de garagebox (BxLxH) 2,98 * 5,99 * 2,50 m Wanden, vloer en dak naadloos gestort in gewapend beton met een minimale kwaliteitsklasse van C 45/47 conform NEN-EN 13978-1. Seriematig

Nadere informatie

BOXX GARAGEPARK AMERSFOORT. Luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligd park. Beschikbaar om te kopen, huren of als belegging.

BOXX GARAGEPARK AMERSFOORT. Luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligd park. Beschikbaar om te kopen, huren of als belegging. BOXX GARAGEPARK AMERSFOORT Luxe nieuwbouw en binnen een beveiligd park. Beschikbaar om te kopen, huren of als belegging. FEBRUARI 2017 BOXX.NL/AMERSFOORT DE VOORDELEN - Luxe nieuwbouw garages van circa

Nadere informatie

49 garageboxen en 15 bedrijfsunits

49 garageboxen en 15 bedrijfsunits 49 garageboxen en 15 bedrijfsunits Topplekken op een toplocatie Vanaf excl. btw v.o.n. Vanaf 26.990,- 129.590,- excl. btw v.o.n. WWW.BUBP2.NL Buitenkans voor ondern 49 garageboxen en 15 bedrijfsunits op

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Project: Locatie: Nieuwbouw 15 garages Hof Berlage Koudekerkseweg Vlissingen Versie C februari 2019 CONCEPT Technische Omschrijving 1 van 6 Inhoud 00 PROJECTOMSCHRIJVING 01 BEPALINGEN 02 PEIL VAN DE GARAGES

Nadere informatie

AUTOSTOP NOORDERSLUIS Te huur 11 units industrieterrein Noordersluis aan de Bolderweg/Kaapstanderweg te Lelystad

AUTOSTOP NOORDERSLUIS Te huur 11 units industrieterrein Noordersluis aan de Bolderweg/Kaapstanderweg te Lelystad AUTOSTOP NOORDERSLUIS Te huur 11 units industrieterrein Noordersluis aan de Bolderweg/Kaapstanderweg te Lelystad Sato Vastgoed B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat geleid wordt door 2 enthousiaste

Nadere informatie

Te koop Bedrijfsunits Edam

Te koop Bedrijfsunits Edam Te koop Bedrijfsunits Edam n Kleinschalige bedrijfsunits (5,50 meter breed) n Afm. van 30,2 m 2 tot 53 m 2 n Vele mogelijkheden n Lage maandlasten Prijzen vanaf 64.900,00 VON Bedrijfsunits Energiestraat

Nadere informatie

Te Koop. www.bcdebeemd.nl

Te Koop. www.bcdebeemd.nl Te Koop 32 bedrijfs-, showroom- en kantoorruimten Onder architectuur gebouwd Nabij centrum Arnhem en Velp Parkeren op eigen terrein Uitstekend bereikbaar kijk ook op: www.bcdebeemd.nl Bedrijvencentrum

Nadere informatie

TE HUUR: Nobelstraat 5 BU5 te s-gravenzande. Vraagprijs: 825,-- per maand.

TE HUUR: Nobelstraat 5 BU5 te s-gravenzande. Vraagprijs: 825,-- per maand. TE HUUR: Nobelstraat 5 BU5 te s-gravenzande Vraagprijs: 825,-- per maand. Object Totale vloeroppervlak : Nobelstraat 5 BU 5 te s-gravenzande (2693BC) : ca. 142 m² VVO, verdeeld over: - Begane grond : ca.

Nadere informatie

One 2 Storage Lekkerkerk Luijtenstraat 146 2941 CE Krimpen aan den IJssel T 0180-660 388 @ edward@one2group.nl. WWW.ONE2storage.NL

One 2 Storage Lekkerkerk Luijtenstraat 146 2941 CE Krimpen aan den IJssel T 0180-660 388 @ edward@one2group.nl. WWW.ONE2storage.NL One 2 Storage Lekkerkerk Luijtenstraat 146 2941 CE Krimpen aan den IJssel T 0180-660 388 @ edward@one2group.nl 18 garageboxen verkoop gestart! COMPLEET IN PROJECTONTWIKKELING One 2 Group vertaalt de combinatie

Nadere informatie

ALGEMENE OMSCHRIJVING BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW

ALGEMENE OMSCHRIJVING BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW Werken op maat Aan de Handelsweg te Alphen aan den Rijn start Tromp s Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij B.V. binnenkort met de bouw van het project het Handelsmerk. Het gebouw heeft een strak klassieke,

Nadere informatie

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 3 1.5. Omschrijving project... 4 1.6. Ligging...

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER RUIMTEBOXEN BAILEYSTRAAT ONG. ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER RUIMTEBOXEN BAILEYSTRAAT ONG. ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER RUIMTEBOXEN BAILEYSTRAAT ONG. ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Baileystraat ong. 8013 RV Zwolle Oppervlakte Er zijn twee types ruimteboxen beschikbaar: Units ca. 3,50

Nadere informatie

Te Huur: Hovenierstraat 37, 2671 DB te Naaldwijk. Huurprijs 950,00 p/mnd.

Te Huur: Hovenierstraat 37, 2671 DB te Naaldwijk. Huurprijs 950,00 p/mnd. Te Huur: Hovenierstraat 37, 2671 DB te Naaldwijk Huurprijs 950,00 p/mnd. Object Totale vloeroppervlak : Hovenierstraat 37 te Naaldwijk (2671 DB) : ca. 136,5 m² verdeeld over: - Begane grond : ca. 69,5

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TELFORDSTRAAT 15F 8013 RL ZWOLLE TE KOOP

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TELFORDSTRAAT 15F 8013 RL ZWOLLE TE KOOP VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TELFORDSTRAAT 15F 8013 RL ZWOLLE TE KOOP VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TELFORDSTRAAT 15F 8013 RL ZWOLLE Vraagprijs : 349.000,- k.k., te vermeerderen met BTW. Kadastrale

Nadere informatie

Te Huur: Vlotlaan 639, 2681 TZ te Monster. Vraagprijs: 1.250,00 p/mnd. excl. BTW

Te Huur: Vlotlaan 639, 2681 TZ te Monster. Vraagprijs: 1.250,00 p/mnd. excl. BTW Te Huur: Vlotlaan 639, 2681 TZ te Monster Vraagprijs: 1.250,00 p/mnd. excl. BTW Object Totale vloeroppervlak : Vlotlaan 639, 2681 TZ te Monster : ca. 195 m² verdeeld over: * Begane grond : ca. 100 m² bedrijfsruimte

Nadere informatie

Bedrijvencentrum De Beemd

Bedrijvencentrum De Beemd Eigentijds Modern Representatief Duurzaam Veelzijdig Bedrijvencentrum De Beemd Florijnweg Velp K.P.C. de Bazelweg 4 1703 DJ Heerhugowaard Tel.: 072-567 90 30 Fax: 072-567 90 35 info@sikking.nl www.sikking.nl

Nadere informatie

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad Sato B.V. is een projectontwikkelaar in bedrijfsunits, die zich onderscheid op het gebied van het realiseren van toonaangevende en betaalbare bedrijfsruimten.

Nadere informatie

Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl. QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48

Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl. QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48 Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48 BeDRiJFSgeBoUwenCoMPleX DE amerhof DRONTEN QPLANON-8002.indd 2 17-11-2008 12:38:00

Nadere informatie

Multifunctionele bedrijfsunits. Smidsstraat 19, Sneek

Multifunctionele bedrijfsunits. Smidsstraat 19, Sneek Multifunctionele bedrijfsunits Smidsstraat 19, Sneek Introductie Nieuw te bouwen flexibel in te delen bedrijfsunits, centraal gelegen op het bedrijventerrein de Hemmen te Sneek. U kunt kiezen voor een

Nadere informatie

BOUW VAN 10 BEDRIJFSUNITS OP DE HOEK INFORMATICASTRAAT / COMMUNICATIELAAN TE TERNEUZEN

BOUW VAN 10 BEDRIJFSUNITS OP DE HOEK INFORMATICASTRAAT / COMMUNICATIELAAN TE TERNEUZEN BOUW VAN 10 BEDRIJFSUNITS OP DE HOEK INFORMATICASTRAAT / COMMUNICATIELAAN TE TERNEUZEN ONTWIKKELING EN BOUWADVIES: P&S Projectontwikkeling Provincialeweg 26 4431 NB s-gravenpolder Telefoon 0113-316199

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER RUIMTEBOXEN BAILEYSTRAAT ONG. ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER RUIMTEBOXEN BAILEYSTRAAT ONG. ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER RUIMTEBOXEN BAILEYSTRAAT ONG. ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Baileystraat ong. 8013 RV Zwolle Oppervlakte Er zijn twee types ruimteboxen beschikbaar: Units ca. 3,50

Nadere informatie

Te Huur: Nobelstraat 16 BU5 te s-gravenzande Huurprijs: 875,-- p/mnd. excl. BTW

Te Huur: Nobelstraat 16 BU5 te s-gravenzande Huurprijs: 875,-- p/mnd. excl. BTW Te Huur: Nobelstraat 16 BU5 te s-gravenzande Huurprijs: 875,-- p/mnd. excl. BTW Object Totale vloeroppervlak : Nobelstraat 16 BU 5, 2693 BC s-gravenzande : ca. 127 m² verdeeld over: - Begane grond : ca.

Nadere informatie

Nieuwbouw! Bedrijfsunits

Nieuwbouw! Bedrijfsunits Nieuwbouw! Bedrijfsunits Locatie: De Pol Losser 7581 CZ Op industrie terrein de Pol te Losser worden 8 nog te bouwen bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn uitermate geschikt voor startende of reeds

Nadere informatie

Multifunctionele. bedrijfsunits. Rotterdam

Multifunctionele. bedrijfsunits. Rotterdam bedrijfsunits Multifunctionele bedrijfsunits Rotterdam Inhoud 0 multifunctionele bedrijfsunits Bent u als ondernemer op zoek naar een moderne, betaalbare bedrijfsruimte? 22 2 0 8 Type A unit Type C unit

Nadere informatie

Projectinformatie. Opslagruimte met kantoor. Nijverheidsweg 1 4104 AN Culemborg. Bellweg 4 (0345) 64 13 89 4104 BJ Culemborg www.barneveldvastgoed.

Projectinformatie. Opslagruimte met kantoor. Nijverheidsweg 1 4104 AN Culemborg. Bellweg 4 (0345) 64 13 89 4104 BJ Culemborg www.barneveldvastgoed. Projectinformatie Opslagruimte met kantoor Nijverheidsweg 1 4104 AN Culemborg Bellweg 4 (0345) 64 13 89 4104 BJ Culemborg www.barneveldvastgoed.nl KvK 30234202 info@barneveldvastgoed.nl Inhoud 1. Algemene

Nadere informatie

PARK. Meer ruimte voor jouw toekomst 10 MINUTEN BIJ JOUW BOX VANUIT EINDHOVEN BINNEN

PARK. Meer ruimte voor jouw toekomst 10 MINUTEN BIJ JOUW BOX VANUIT EINDHOVEN BINNEN PARK Meer ruimte voor jouw toekomst BINNEN 10 MINUTEN BIJ JOUW BOX ANUIT EINDHOEN WWW.SPATIUMPARK.NL INFO@SPATIUMPARK.NL 088 080 1516 IDEAAL ALS Bedrijfsruimte Op bedrijvenpark Ekkersrijt wordt ons nieuwste

Nadere informatie

Te Huur: Edisonstraat 26 en 26 A te s-gravenzande. Vraagprijs: 1.375,-- p/mnd. excl. BTW.

Te Huur: Edisonstraat 26 en 26 A te s-gravenzande. Vraagprijs: 1.375,-- p/mnd. excl. BTW. Te Huur: Edisonstraat 26 en 26 A te s-gravenzande. Vraagprijs: 1.375,-- p/mnd. excl. BTW. Object : Edisonstraat 26 en 26 A, 2691 GT s-gravenzande Vloeroppervlak : totaal ca. 200 m² verdeeld over: -Begane

Nadere informatie

Te Huur: 3 e Industriestraat 25 M, 3133 EJ, Vlaardingen Vraagprijs 2.250,-- p/mnd. excl. BTW.

Te Huur: 3 e Industriestraat 25 M, 3133 EJ, Vlaardingen Vraagprijs 2.250,-- p/mnd. excl. BTW. Te Huur: 3 e Industriestraat 25 M, 3133 EJ, Vlaardingen Vraagprijs 2.250,-- p/mnd. excl. BTW. Object : 3 e Industriestraat 25 M, 3133 EJ te Vlaardingen Totale vloeroppervlakte : ca. 295 m² verdeeld over:

Nadere informatie

TE HUUR. Hoogerheide Voltweg 15

TE HUUR. Hoogerheide Voltweg 15 TE HUUR Hoogerheide Voltweg 15 Zelfstandige bedrijfsruimten met kantoorunit en eigen voorzieningen. Gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein de Kooi. Bouwjaar : 2003 Oppervlakte bedrijfsruimten

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte

Projectinformatie Kantoorruimte Projectinformatie Kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Stephensonweg 6 8 4207 HB Gorinchem (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE LEEUW FASE 1 ZUID-BEIJERLAND. Dit project is een ontwikkeling van:

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE LEEUW FASE 1 ZUID-BEIJERLAND. Dit project is een ontwikkeling van: BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE LEEUW FASE 1 ZUID-BEIJERLAND OMSCHRIJVING Representatieve multifunctionele bedrijfsunits, onder architectuur gebouwd op het bedrijventerrein De Leeuw 4 te Zuid-Beijerland. Bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

ORANJELAAN 76 te ZOETERWOUDE. "...Wordt dit uw bedrijfsunit met eigen parkeerplaats?..."

ORANJELAAN 76 te ZOETERWOUDE. ...Wordt dit uw bedrijfsunit met eigen parkeerplaats?... ORANJELAAN 76 te ZOETERWOUDE "...Wordt dit uw bedrijfsunit met eigen parkeerplaats?..." INHOUD: Beschrijving Plattegrond Omgeving Verkoopcondities Vraagprijs: EUR 195.000 k.k. (excl. BW) In een hoogwaardig

Nadere informatie

verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113

verkooptekening Cronenburgh Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 Kappeyne van de Coppellolaan 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 ligtelijnweg Bulthuisweg Chris Schutweg Bastertlaan Bastertlaan

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Van de Reijtstraat 84

TE HUUR. Breda Van de Reijtstraat 84 TE HUUR Breda Van de Reijtstraat 84 Zelfstandige bedrijfsruimte met kantooretage. De bedrijfsruimte ligt op een zeer gunstige locatie in de wijk Princenhage aan een parallelweg van de Ettensebaan, op korte

Nadere informatie

BOUW VAN 10 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG 22 TE HULST

BOUW VAN 10 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG 22 TE HULST BOUW VAN 10 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG 22 TE HULST ONTWIKKELING EN BOUWADVIES: P & S Projectontwikkeling B.V. Provincialeweg 26 4431 NB s-gravenpolder NOTARIS: Axent Notarissen Claushof 2 4532 BB

Nadere informatie

BOUW VAN 15 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG TE HULST

BOUW VAN 15 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG TE HULST BOUW VAN 15 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG TE HULST ONTWIKKELING EN BOUWADVIES: P & S Projectontwikkeling B.V. Provincialeweg 26 4431 NB s-gravenpolder NOTARIS: Axent Notarissen Claushof 2 4532 BB Terneuzen

Nadere informatie

Te Koop: Nijverheidstraat 4 P te Maassluis. Scherpe Vraagprijs: ,00 K.K.

Te Koop: Nijverheidstraat 4 P te Maassluis. Scherpe Vraagprijs: ,00 K.K. Te Koop: Nijverheidstraat 4 P te Maassluis Scherpe Vraagprijs: 169.000,00 K.K. Object : Nijverheidstraat 4 P Maassluis (3144 CL) Totale vloeroppervlak : ca. 149 m² verdeeld over: - Begane grond : ca. 76

Nadere informatie

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW. Bedrijfsverzamelgebouw Elf en11 Bedrijventerrein Rijnhaven Oost, Flemingweg, Alphen aan den Rijn

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW. Bedrijfsverzamelgebouw Elf en11 Bedrijventerrein Rijnhaven Oost, Flemingweg, Alphen aan den Rijn Elf en11 EDRIJFSVERZMELGEOUW edrijfsverzamelgebouw Elf en11 edrijventerrein Rijnhaven Oost, Flemingweg, lphen aan den Rijn rochureelfn11.indd 1 27-07-14 22:20 RTIST IMPRESSION EDRIJFSVERZMELGEOUW Elf en11

Nadere informatie

Bedrijfsruimten met kantoorruimte. Kolk 14 & TJ Arkel

Bedrijfsruimten met kantoorruimte. Kolk 14 & TJ Arkel blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Ligging... 3 1.5. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen... 4 2.

Nadere informatie

Ambachtsweg 9h Kapelle

Ambachtsweg 9h Kapelle Moderne bedrijfs-/opslagunit Bedrijventerrein Smokkelhoek Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat 56 4381 LT Vlissingen Te Koop / Te Huur Bereikbaarheid Op het moderne

Nadere informatie

Aan deze artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend. Multifunctionele bedrijfsunits. Zeewolde

Aan deze artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend. Multifunctionele bedrijfsunits. Zeewolde Aan deze artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend. Multifunctionele bedrijfsunits Zeewolde Introductie Nieuw te bouwen flexibel in te delen bedrijfsunits, centraal gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Businesscenter Wâldwei

Businesscenter Wâldwei Businesscenter Wâldwei Bedrijventerrein A7 Noord (gelegen aan de Wâldwei) Scholtenlaan Drachten Richterlaan Wâldwei Pascallaan Bedrijfsunits in diverse groottes: van 45 tot 141 m 2 Aan de Richterlaan op

Nadere informatie

SPATIUMPARK GOIRLE Meer ruimte voor jouw toekomst

SPATIUMPARK GOIRLE Meer ruimte voor jouw toekomst PARK SPATIUMPARK GOIRLE Meer ruimte voor jouw toekomst BINNEN 5 MINUTEN BIJ JOUW BOX ANUIT HEEL GOIRLE WWW.SPATIUMPARK.NL INFO@SPATIUMPARK.NL 088 080 1516 IDEAAL ALS Bedrijfsruimte PERFECT ALS Opslagruimte

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Vossenberg 10 B

TE HUUR. Breda Vossenberg 10 B TE HUUR Breda Vossenberg 10 B Zelfstandige bedrijfsruimte met twee kantoorunits en eigen voorzieningen zoals een pantry, doucheruimte en toilet. De ruimte heeft een BVO van ca. 338 m2 en is gelegen in

Nadere informatie

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14 TE KOOP Sprundel, Lange Hei 14 Bedrijfsruimte met showroom, kantoorruimte en vrijstaande bedrijfswoning, gelegen op gunstige locatie op bedrijventerrein Nijverhei. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE. Van Beukelaarweg 19 2971 VL Bleskensgraaf

KANTOORRUIMTE. Van Beukelaarweg 19 2971 VL Bleskensgraaf blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

Te Huur: Edisonstraat 28 E te s-gravenzande. Huurprijs: 775,00 p/mnd. excl. BTW

Te Huur: Edisonstraat 28 E te s-gravenzande. Huurprijs: 775,00 p/mnd. excl. BTW Te Huur: Edisonstraat 28 E te s-gravenzande Huurprijs: 775,00 p/mnd. excl. BTW Object : Edisonstraat 28E, 2691 GT te s-gravenzande Totale vloeroppervlak : ca. 160 m² VVO verdeeld over: - Begane grond :

Nadere informatie

Te Koop: Hovenierstraat 122-128 Naaldwijk. Vraagprijs geheel: 690.000,00 K.K.

Te Koop: Hovenierstraat 122-128 Naaldwijk. Vraagprijs geheel: 690.000,00 K.K. Te Koop: Hovenierstraat 122-128 Naaldwijk Vraagprijs geheel: 690.000,00 K.K. Bedrijfsruimte : Hovenierstraat 122-128 te Naaldwijk (2671 DB) Totale vloeroppervlak : ca. 615 m² verdeeld over: - Begane grond

Nadere informatie

PROJECT KOOP-/HUURINFORMATIE. Cubicpark (Jaagpad 21) te Gouda

PROJECT KOOP-/HUURINFORMATIE. Cubicpark (Jaagpad 21) te Gouda PROJECT KOOP-/HUURINFORMATIE Cubicpark (Jaagpad 21) te Gouda Object : Het project Cubicpark Gouda (www.cubicpark.nl) omvat 48 nieuw te bouwen multifunctionele units (garageboxen). De units zijn ideaal

Nadere informatie

Havinghastraat Alkmaar m2, vanaf 20 m2 Naar wens in te delen Blocks Alkmaar

Havinghastraat Alkmaar m2, vanaf 20 m2 Naar wens in te delen Blocks Alkmaar NIEUWBOUW UNITS VOOR BEDRIJF, KANTOOR OF OPSLAG Havinghastraat Alkmaar 1.225 m2, vanaf 20 m2 Naar wens in te delen Blocks Alkmaar www.blocks.nl Geïnteresseerd? Voor bezichtigingen en vragen kunt u bellen

Nadere informatie

Opslag- en bedrijfsruimte Te koop Limmerick Amsterdam

Opslag- en bedrijfsruimte Te koop Limmerick Amsterdam Opslag- en bedrijfsruimte Te koop Limmerick Amsterdam Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135 BTW nr. 819786627

Nadere informatie

TE HUUR. Hoogerheide Voltweg 15

TE HUUR. Hoogerheide Voltweg 15 TE HUUR Hoogerheide Voltweg 15 Zelfstandige bedrijfsruimten met kantoorunit en eigen voorzieningen. Gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein de Kooi. Bouwjaar : 2003 Oppervlakte bedrijfsruimten

Nadere informatie

Gelegen op industrieterrein Kieënweg op goede stand met gelijkwaardige bedrijven in de omgeving.

Gelegen op industrieterrein Kieënweg op goede stand met gelijkwaardige bedrijven in de omgeving. Gelegen op industrieterrein Kieënweg op goede stand met gelijkwaardige bedrijven in de omgeving. Representatieve bedrijfsruimte met kantoren. De kantoorruimten zijn in units te huur, verdeeld over begane

Nadere informatie

Brochure Cubicpark Gouda

Brochure Cubicpark Gouda december 2014 11 december 2013 artist impressions Korte omschrijving: is een park van 48 multi-functionele units bestemd voor slag, stalling, werkplaats, etc. Het park is verder reeds voorzien van 1 service-unit

Nadere informatie

Technische omschrijving

Technische omschrijving HBE Bedrijfshallen e Frankeneng 114 6716 AA, Ede Tel.: 0318 510107 Fax: 0318 555377 www.hbebedrijfshallen.nl BTW: NL817398636B01 K.v.K. nr. 09166691 Rabobank Ede Rek nr.: 10.12.21.797 info@hbebedrijfshallen.nl

Nadere informatie

Te koop. Steekterweg 0 ong

Te koop. Steekterweg 0 ong Te koop Steekterweg 0 ong 2407 Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Werken op maat Op het bedrijventerrein Steekterpoort

Nadere informatie

TE KOOP. Franklinstraat 2 N te s-gravenzande. Vraagprijs: ,00 K.K.

TE KOOP. Franklinstraat 2 N te s-gravenzande. Vraagprijs: ,00 K.K. TE KOOP Franklinstraat 2 N te s-gravenzande Vraagprijs: 139.000,00 K.K. Franklinstraat 2 N s-gravenzande (2691HB) Totale vloeroppervlak : ca. 160 m² verdeeld over: - Begane grond : ca. 93 m² bedrijfshal

Nadere informatie

Bernseweg 20L Ammerzoden

Bernseweg 20L Ammerzoden Bernseweg 20L Ammerzoden Bernseweg 20L Ammerzoden 1 De Makelaars van Altena 0900 222 111 0 Kerngegevens: Metrage: Bedrijfsruimte begane grond: ca. 120 m 2 v.v.o. 1 Bedrijfsruimte verdieping: ca. 60 m 2

Nadere informatie

BOXX GARAGEPARK UTRECHT. Luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligd park. Beschikbaar om te kopen, huren of als belegging.

BOXX GARAGEPARK UTRECHT. Luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligd park. Beschikbaar om te kopen, huren of als belegging. BOXX GARAGEPARK UTRECHT Luxe nieuwbouw en binnen een beveiligd park. Beschikbaar om te kopen, huren of als belegging. FEBRUARI 2017 BOXX.NL/UTRECHT DE VOORDELEN - Luxe nieuwbouw garages in verschillende

Nadere informatie

leiderdorp bedrijfsverzamelgebouw het TouwWerk Touwbaan Bedrijventerrein de Baanderij het TouwWerk

leiderdorp bedrijfsverzamelgebouw het TouwWerk Touwbaan Bedrijventerrein de Baanderij het TouwWerk Touwbaan Bedrijventerrein de Baanderij algemene gegevens Werken op maat Aan de Touwbaan te Leiderdorp start Tromp s Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij bv binnenkort met de bouw van het project. Het gebouw

Nadere informatie

Algemene koopinformatie

Algemene koopinformatie Algemeen GARAGE XL is centraal gelegen nabij Lisse, Teylingen, Noordwijkerhout, Hillegom en Nieuw-Vennep, optimaal bereikbaar via de N208 en 24/7 bereikbaar. De units zijn van hoogwaardige kwaliteit, representatief,

Nadere informatie

TE HUUR. Leehove 97, 2678 MB te De Lier. Vraagprijs: 1.295,-- p/mnd. Excl. BTW

TE HUUR. Leehove 97, 2678 MB te De Lier. Vraagprijs: 1.295,-- p/mnd. Excl. BTW TE HUUR Leehove 97, 2678 MB te De Lier Vraagprijs: 1.295,-- p/mnd. Excl. BTW Object : Leehove 97, 2678 MB De Lier Totale vloeroppervlak : ca. 237 m² VVO verdeeld over: - Begane grond : ca. 122 m² bedrijfsruimte

Nadere informatie

Project meer- en minderwerklijst

Project meer- en minderwerklijst Project: De Verwondering Project meer- en minderwerklijst Uitbreiden Begane grond woning 1200 mm (30) De begane grond van de woning aan de achterzijde uitbreiden met 1200 mm conform tekening(en). Inclusief

Nadere informatie

Te koop. Goudsmid 0 ong

Te koop. Goudsmid 0 ong Te koop Goudsmid 0 ong 2461 EM Ter Aar Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Werken op maat Op het bedrijvenpark de Leidsche Vaart

Nadere informatie

PARK GARAGEBOXEN VAN SPATIUM PARK EERSEL. Meer ruimte voor jouw toekomst

PARK GARAGEBOXEN VAN SPATIUM PARK EERSEL. Meer ruimte voor jouw toekomst PARK GARAGEBOXEN VAN SPATIUM PARK EERSEL Meer ruimte voor jouw toekomst RUIMTE VOOR JOUW HOBBY, EIGENDOM OF ONDERNEMING IDEAAL ALS Hobbyruimte IDEAAL ALS Opslagruimte Op bedrijventerrein Meerheide in Eersel

Nadere informatie

Bedrijfsunits in Werkendam

Bedrijfsunits in Werkendam DISCLAIMER: De verkoopgegevens zijn nauwkeurig en met zorg samengesteld. Het blijft echter mogelijk dat wijzigingen worden aangebracht die noodzakelijk dan wel wenselijk blijven, maar die geen afbreuk

Nadere informatie

Business Center Vlaardingen Megaboxen. Verkoop Bedrijfsruimte

Business Center Vlaardingen Megaboxen. Verkoop Bedrijfsruimte Business Center Vlaardingen Megaboxen Verkoop Bedrijfsruimte TE KOOP Adres James Wattweg 2 / George Stephensonweg 9 Postcode Stad Metrage Te koop vanaf Prijs Oplevering 3133 KK Vlaardingen Circa 2.250

Nadere informatie

Kleiland 14 C IJsselmuiden

Kleiland 14 C IJsselmuiden Kleiland 14 C IJsselmuiden 1 Geachte belangstellende, Voor u ligt een brochure van Hanze Staete Makelaardij, namens de verkoper bedanken wij u voor uw getoonde belangstelling. Wij hopen dat u door middel

Nadere informatie

Bedrijfsverzamelgebouw De Burcht

Bedrijfsverzamelgebouw De Burcht Bedrijfsverzamelgebouw De Burcht Bedrijfs- en kantoorunits te Urk: 94 m2 BVO vanaf 54.900,- excl. BTW v.o.n. Met verdieping uit te breiden tot 165 m2 BVO vanaf 67.100,- excl. BTW v.o.n. Voorwoord Na de

Nadere informatie

Culemborg, Pascalweg 25h

Culemborg, Pascalweg 25h Culemborg, Pascalweg 25h OMSCHRIJVING: Representatieve kantoor-/bedrijfsunit onderdeel uitmakend van het jonge bedrijfsverzamelcomplex Pavijen, gelegen op bedrijventerrein Pavijen V te Culemborg. Rijksweg

Nadere informatie

KOOPPRIJS v.a. 40.097,28. Te huur v.a. 250,- p/m

KOOPPRIJS v.a. 40.097,28. Te huur v.a. 250,- p/m KOOPPRIJS v.a. 40.097,28 Te huur v.a. 250,- p/m Crown Storage Center Alpen is een verzamelgebouw met 115 opslagunits met een diversiteit aan eigen ruimten ten behoeve van stalling, opslag en lichte werkzaamheden.

Nadere informatie

Te Huur: Edisonstraat 28 E te s-gravenzande. Huurprijs: 775,00 p/mnd. excl. BTW

Te Huur: Edisonstraat 28 E te s-gravenzande. Huurprijs: 775,00 p/mnd. excl. BTW Te Huur: Edisonstraat 28 E te s-gravenzande Huurprijs: 775,00 p/mnd. excl. BTW Object : Edisonstraat 28E, 2691 GT te s-gravenzande Totale vloeroppervlak : ca. 160 m² VVO verdeeld over: - Begane grond :

Nadere informatie

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr.

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr. Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 Kavel Soort Kavel VON prijs VON prijs Status nr. (ca. m²) stadsvilla Frits (550 m³) stadsvilla Hub (575 m³) 1 vrijstaand 333 459.000 beschikbaar

Nadere informatie

TE KOOP TE HUUR. Bedrijfsruimte 442 m 2 Kantoorruimte 360 m² KIEËNWEG 20 BAARLO

TE KOOP TE HUUR. Bedrijfsruimte 442 m 2 Kantoorruimte 360 m² KIEËNWEG 20 BAARLO Bedrijfsruimte 442 m 2 Kantoorruimte 360 m² TE KOOP TE HUUR KIEËNWEG 20 BAARLO VRAAGPRIJS: 1.170.000,- K.K. HUURPRIJS BEDRIJFSRUIMTE: 28,- PER M² PER JAAR TE VERMEERDEREN MET BTW HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:

Nadere informatie

Te Huur: Nobelstraat 11 te s-gravenzande Huurprijs: 1.750,00 p/mnd. excl.btw.

Te Huur: Nobelstraat 11 te s-gravenzande Huurprijs: 1.750,00 p/mnd. excl.btw. Te Huur: Nobelstraat 11 te s-gravenzande Huurprijs: 1.750,00 p/mnd. excl.btw. Object Totale vloeroppervlak : Nobelstraat 11 te s-gravenzande (2693BC) : ca. 322 m² verdeeld over: - Begane grond : ca. 161

Nadere informatie

Bedrijfsruimten met kantoorruimte. Kolk 14 & TJ Arkel

Bedrijfsruimten met kantoorruimte. Kolk 14 & TJ Arkel blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Ligging... 3 1.5. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen... 4 2.

Nadere informatie

Datum: 7 juni Bouwnummer: 235 Verkooptekeningen Vrijstaande woning Special

Datum: 7 juni Bouwnummer: 235 Verkooptekeningen Vrijstaande woning Special Datum: 7 juni 2018 Bouwnummer: Verkoopen Vrijstaande woning Special Renvooi 000 B entree parkeervak houten berging Ligustrum vulgare haag, hoogte 40 à 60 cm¹ hekwerk met hedera, hoogte 180 cm¹ laag metalen

Nadere informatie

Datum: 7 juni Bouwnummers: 227 en 232 Verkooptekeningen Vrijstaande woningen

Datum: 7 juni Bouwnummers: 227 en 232 Verkooptekeningen Vrijstaande woningen Datum: 7 juni 2018 Bouwnummers: en Verkoopen Vrijstaande woningen Renvooi 000 B entree parkeervak houten berging Ligustrum vulgare haag, hoogte 40 à 60 cm¹ hekwerk met hedera, hoogte 180 cm¹ laag metalen

Nadere informatie

Culemborg, Beesdseweg 3-16

Culemborg, Beesdseweg 3-16 Culemborg, Beesdseweg 3-16 OMSCHRIJVING: Op loopafstand van het station en op korte afstand van Rijksweg A2 waarbij de nieuwe aansluiting op de N320 bijna voor de deur komt, gelegen nieuwe bedrijfsunit

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte

Projectinformatie Kantoorruimte Projectinformatie Kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Transportstraat ong 4283 JL Giessen (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

Algemene koop en huurinformatie

Algemene koop en huurinformatie Algemene koop en huurinformatie Algemeen Thunnissen realiseert nabij de N201, aan de Bennebroekerdijk 247 in Cruquius, Garage XL N201. Garage XL biedt plaats aan ruime en betaalbare opslag- en bedrijfsunits

Nadere informatie

Algemene koopinformatie

Algemene koopinformatie Algemeen Op het Verbreepark in Benthuizen, op een zichtlocatie langs de N209, realiseert ontwikkelende aannemer Thunnissen uit Heemstede GARAGE XL. GARAGE XL biedt plaats aan ruime en betaalbare opslag-

Nadere informatie

Huur of koop bedrijfsruimte op Bolderweg 46 A-H te Almere 178000 vrij op naam995 per maand

Huur of koop bedrijfsruimte op Bolderweg 46 A-H te Almere 178000 vrij op naam995 per maand Huur of koop bedrijfsruimte op Bolderweg 46 A-H te Almere 178000 vrij op naam995 per maand Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website:

Nadere informatie

TE HUUR 2.042,- per m² per jaar excl. BTW. Arkansasdreef 32 J te Utrecht

TE HUUR 2.042,- per m² per jaar excl. BTW. Arkansasdreef 32 J te Utrecht Arkansasdreef 32 J te Utrecht Beveiligd terrein 3 eigen parkeerplaatsen Overheaddeur Totaal ca. 310 m² bedrijfs-/kantoorruimte op afsluitbaar en beveiligd terrein in Overvecht TE HUUR 2.042,- per m² per

Nadere informatie

BEDRIJVENPARK IJSSELVELD TE MONTFOORT BEDRIJVENCENTRUM VLASAKKER. [ver]huur, [ver]koop en taxatie

BEDRIJVENPARK IJSSELVELD TE MONTFOORT BEDRIJVENCENTRUM VLASAKKER. [ver]huur, [ver]koop en taxatie BEDRIJVENPARK IJSSELVELD TE MONTFOORT [ver]huur, [ver]koop en taxatie BEDRIJVENCENTRUM VLASAKKER DE BEDRIJFSUNITS Op bedrijvenpark IJsselveld zal medio 2012 gestart worden met de bouw van een hoogwaardig

Nadere informatie

TE KOOP. Raadhuisplein 9 B K.K GN Zevenaar

TE KOOP. Raadhuisplein 9 B K.K GN Zevenaar Raadhuisplein 9 B 6901 GN Zevenaar TE KOOP 107.500 K.K. Raadhuisplein 9 B 6901 GN Zevenaar Inleiding Goed onderhouden en afgewerkt 2-kamerappartement (voormalig 3-kamer) gelegen op de eerste verdieping

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Westrikseweg

TE HUUR. Breda Westrikseweg TE HUUR Breda Westrikseweg Bedrijfsruimte met een BVO van ca. 432 m 2. De ruimte is verdeeld in 5 kantoorruimten (ca. 120 m²), een grote opslagruimte (ca. 282 m²), kantine en een toiletgroep. De bedrijfsruimte

Nadere informatie

TE HUUR. Leehove 95, 2678 MB te De Lier. Vraagprijs : 1.400,00 p/mnd. excl. BTW

TE HUUR. Leehove 95, 2678 MB te De Lier. Vraagprijs : 1.400,00 p/mnd. excl. BTW TE HUUR Leehove 95, 2678 MB te De Lier Vraagprijs : 1.400,00 p/mnd. excl. BTW Object : Leehove 95, 2678 MB De Lier Totale vloeroppervlak : ca. 245 m² VVO verdeeld over: - Begane grond : ca. 122,5 m² bedrijfsruimte

Nadere informatie

BOXX GARAGEPARK UTRECHT. Luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligd park. Beschikbaar om te kopen, huren of als belegging.

BOXX GARAGEPARK UTRECHT. Luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligd park. Beschikbaar om te kopen, huren of als belegging. BOXX GARAGEPARK UTRECHT Luxe nieuwbouw en binnen een beveiligd park. Beschikbaar om te kopen, huren of als belegging. JULI 2016 BOXX.NL/UTRECHT DE VOORDELEN - Luxe nieuwbouw garages van circa 21 m 2, en

Nadere informatie

garagebox, met ruime mogelijkheden. OOK VOOR CAMPER OF CARAVAN Beveiligd terrein 24/7 toegang

garagebox, met ruime mogelijkheden. OOK VOOR CAMPER OF CARAVAN Beveiligd terrein 24/7 toegang Een flexibele garagebox, met ruime mogelijkheden. OOK VOOR CAMPER OF CARAVAN Beveiligd terrein 24/7 toegang vanaf 10.900 Wat is de Goereebox? De Goereebox is een opslag-/ garagebox die u voorziet van ruimte

Nadere informatie

Opslagboxen vanaf circa 21 m² TE KOOP. Land van Matena Papendrecht.

Opslagboxen vanaf circa 21 m² TE KOOP. Land van Matena Papendrecht. Opslagboxen vanaf circa 21 m² TE KOOP Land van Matena Papendrecht OMSCHRIJVING Algemeen: Onder de naam Multibusiness Park gaat Van Kleef Vastgoed uit Dordrecht bij de wijk Oostpolder, tegen rijksweg A15

Nadere informatie

TE KOOP. Franklinstraat 2 D te s-gravenzande. Vraagprijs: ,00 K.K.

TE KOOP. Franklinstraat 2 D te s-gravenzande. Vraagprijs: ,00 K.K. TE KOOP Franklinstraat 2 D te s-gravenzande Vraagprijs: 429.000,00 K.K. Franklinstraat 2 D s-gravenzande (2691HB) Totale vloeroppervlak : ca. 510 m² verdeeld over: - Begane grond : ca. 375 m² - 1 e verdieping

Nadere informatie

TE HUUR. POELDIJK ABC Westland 0 ong. vraagprijs p.m

TE HUUR. POELDIJK ABC Westland 0 ong. vraagprijs p.m TE HUUR POELDIJK ABC Westland 0 ong vraagprijs 3.150 p.m. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 2018 Oppervlakte bedrijfshal: 336 m² Oppervlakte kantoorruimte: 116

Nadere informatie

DICHT BIJ HUIS EXTRA OPSLAGRUIMTE NODIG?

DICHT BIJ HUIS EXTRA OPSLAGRUIMTE NODIG? DICHT BIJ HUIS EXTRA OPSLAGRUIMTE NODIG? Aan de Nanningaweg in Oosterwolde worden Inschrijving nu geopend 38 opslagunits van 35m2 gerealiseerd Koopsom: 31.900 (VON) Optie mogelijkheden Op het terrein wordt

Nadere informatie