3. Notulen ledenvergadering van Geen opmerkingen. De notulen worden onder dankzegging aan de verslaglegger goedgekeurd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3. Notulen ledenvergadering van 19-10-2012 Geen opmerkingen. De notulen worden onder dankzegging aan de verslaglegger goedgekeurd."

Transcriptie

1 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Zandvoortse Reddingsbrigade. Gehouden op in de brandweerkazerne. Bestuurssamenstelling: Voorzitter: Jan Hein Carree, Vice-voorzitter: Roeland van Caspel (afwezig), Secretaris: Lana Lemmens, Penningmeester: Rob Vos, Commissarissen: Ron Kemperman (afwezig), Ernst Brokmeier, Silvie Rosendal, Gijs de Roode, Marjon Huibers, Thijs van Vrijaldenhoven. 1. Opening uur opening van de vergadering door de voorzitter. Hartelijk welkom aan alle leden, complimenten voor de grote opkomst en ook een speciaal welkom voor de leden van verdienste en ereleden. Hij benadrukt dat dit een gedenkwaardige vergadering is omdat wij voor het eerst in de 91 jaar dat wij bestaan, onze ledenvergadering kunnen houden in onze eigen huisvesting. 2. Bestuursmededelingen Afmelding van ons erelid de heer August van der Mije. 3. Notulen ledenvergadering van Geen opmerkingen. De notulen worden onder dankzegging aan de verslaglegger goedgekeurd. 4. Ingekomen stukken Geen vragen 5. Verslag rekeningcommissie Laura Mol neemt het woord namens de rekeningcommissie. De commissie heeft geen onregelmatigheden vastgesteld. De voorzitter bedankt de rekeningcommissie. De rekeningcommissie adviseert de ALV om de penningmeester decharge te verlenen. -Benoeming rekeningcommissie Dennis Keuning, Laura Mol, Charlotte Koops er in, Ankie Joustra reserve. Harry Lemmens neemt onder dankzegging afscheid als commissielid. De vergadering verleent onder applaus de penningmeester decharge. 6. Jaarverslag 2012 secretaris /jaarrekening 2012 penningmeester Jaarverslag: Geen vragen over het jaarverslag, wel een opmerking van Charlotte Koops. Zij geeft haar complimenten aan de instructeurs in het zwembad omdat er toch elk jaar weer nieuwe leden bij komen. Daarnaast blijven ze vaak ook. Jaarrekening: Eén vraag van Ankie Joustra: Zijn er problemen met onze financiën (te verwachten) door de financieel moeilijke tijd waarin de gemeente Zandvoort in verkeert. Rob Vos antwoord: Er is een aantal zaken doorgeschoven, wat ook naar voren zal komen bij de begroting. Verder is het zo dat het gemeentebestuur goed open staat voor communicatie.

2 7. Begroting 2014 Rob Vos vertelt dat de extra subsidie voor de maaltijdvergoeding niet zal worden gehonoreerd door de gemeente Zandvoort. De burgemeester geeft uitleg over de bijzonder moeilijke financiële positie waarin de gemeente zich momenteel bevindt. Hoe terecht hij het verzoek op zich ook vindt kan het in deze tijdsspanne niet gehonoreerd worden. Alle verenigingen, inclusief de ZRB, dienen zelfs te worden gekort op de subsidie. Remko Snel: Is er duidelijkheid over de kosten voor gebruik zuurstof? Rob Vos: Nog niet. Ranald van Veen: Hoe zit het met de kosten die wij maken doordat we de ambulance ondersteunen. Betaalt de VRK dit niet? Rob Vos geeft aan dat er de afgelopen twee jaar geen kosten zijn berekend door de VRK. De burgemeester vult hier op aan dat hij verwacht dat het geen problemen op zal gaan leveren voor de ZRB. Dat het alleen nog de vraag is of het direct door de gemeente wordt betaald (dan kan het van de begroting van de ZRB af) of dat het via de ZRB zal worden betaald. 8. Voorstel contributie / minimale bijdrage 2014: 13,- Goedgekeurd. Verzekeringen Op de algemene ledenvergadering heeft het bestuur de leden geïnformeerd over de stand van zaken rondom de verzekeringen. Vanuit de vorige vergadering lag er een duidelijk opdracht omtrent dit onderwerp. Middels een korte presentatie heeft het bestuur de nodige duidelijkheid willen geven over onze verzekeringen. De presentatie zal op onze website worden geplaatst. De werkgroep heeft een bijeenkomst gehad met Interpolis, Rabobank en Reddingsbrigade Nederland. In deze bijeenkomst hebben we onze analyse, die we vooraf hadden gemaakt, besproken met de deskundigen. Zij hebben ons veel helderheid kunnen verschaffen in onze verzekeringen. Even in het kort de belangrijke zaken: Aansprakelijkheid: Aansprakelijkheid voor Particuleren (AVP) Aanspakelijkheid voor bedrijven (AVB) Ieder lid valt onder de AVB Eigen verantwoordelijkheid, je bent verantwoordelijk voor je eigen gedrag! Niet denken in de praktijk bij specifieke voorbeelden, de omstandigheden spelen een grote rol! AVP gaat voor op AVB Prioritering (1, 2 of 3) van meldingen spelen geen rol

3 Hoe gaan we verder? Protocol voor in strandboek Er komt één contactpersoon De werkgroep is nog niet klaar, in verband met risicoanalyse. We blijven goed communiceren naar de leden Op de algemene ledenvergadering is nog een aantal vragen gesteld. Deze zullen worden meegenomen naar de deskundigen. Verder is de werkgroep nog niet klaar en zullen zij hier mee verder gaan om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen. Gijs bedankt tot slot de commissie verzekeringen en geeft gelegenheid tot vragen stellen. Sebastiaan Beekhuijs: Is er nu een nieuwe verzekering afgesloten? Antwoord Gijs de Roode: Nee. Barry ten Veen: 1. Waarvoor ben ik niet verzekerd als ik het water op ga? Antwoord Gijs de Roode: Hier wordt in de analyse op terug gekomen. Reddingsbrigade Nederland is nog bezig met een collectieve verzekering over dit onderwerp. 2. Welke bedragen worden er uitgekeerd bijvoorbeeld in het geval dat ik verdrink? Gijs de Roode: omstandigheden spelen een rol maar er zijn wel bedragen bekend. Die staan nu al op de website maar Gijs de Roode zal het ook nog duidelijk op papier zetten. 3. Blijkbaar spelen de omstandigheden een rol bij de hoogte van het uit te keren bedrag? Hoe zit dit? Antwoord Gijs de Roode: De omstandigheden spelen altijd een rol bij de gehele situatie. De particuliere verzekering gaat voor de verzekering van de reddingsbrigade. Er wordt per situatie naar de gebeurtenis bekeken. Hans van Veen: Zijn we verzekerd tot aan de rechter of de rechter commissaris? Antwoord Gijs de Roode: wij hebben een rechtsbijstandsverzekering dus tot aan de rechter. Oscar Vos: Heeft de reddingsbrigade protocollen en instructies? Antwoord Gijs de Roode: Naast de gewone procedures zijn we bezig dit duidelijk in kaart te brengen. Sebastiaan Beekhuijs: Is er ook rekening gehouden met de ZZP-ers onder ons? Voor ZZPers geldt dit dus ook en is er niet iets specifiek opgenomen voor hen. Hamish van Veen: Complimenten dat er een commissie verzekeringen is opgericht. Wanneer komt er meer op papier. Antwoord Gijs de Roode: Nieuwsbrief mei. 9. Bestuursverkiezing In de functie van secretaris wordt Lana Lemmens herkozen. Er wordt,onder dankzegging voor zijn inbreng voor het brigadewerk, afscheid genomen van de commissaris Ron Kemperman, die zich niet herkiesbaar stelt. De voorzitter licht toe dat we vorig jaar door omstandigheden zijn uitgeweken naar tien bestuursleden. Nu Ron Kemperman stopt en de grootste werkzaamheden voor de kazerne zijn afgerond lijkt het bestuur een mooi moment om het aantal bestuursleden op een natuurlijke manier af te laten vloeien tot negen.

4 10. a) Aanpassing besluit verkoop Marissstraat 19a (*) Toelichting van Rob Vos op dit punt. Hamish van Veen: Moeten we het verkopen? Antwoord Rob Vos: Ja, dit zijn de afspraken die zijn gemaakt. Ranald van Veen: waarom wil de gemeente dat wij het verkopen. Rob Vos: Hier kan ik geen zinnig antwoord op geven. De burgemeester geeft aan dat het te maken zal hebben met het voorkomen van onnodige kosten. Barry ten Veen geeft aan dat het moeilijk beslissen is als je niet weet wat de reden is maar dat doordat het beiden om niet is dat het uiteindelijk niet uit maakt. De voorzitter geeft aan dat het ook een vertrouwenskwestie is en dat wij vertrouwen hebben in de gemeente. En dus wordt door middel van applaus aangegeven dat het de vraag van de gemeente positief beantwoord zal worden. b) Kazerne Linnaeusstraat - De nieuwe locatie Linnaeusstraat is volop in gebruik. De verschillende gebruikers gaan steeds beter hun weg vinden in het pand. De inmiddels opgestarte barcommissie en sportinstructie zullen bestuurlijk worden overgedragen aan de commissaris jeugd- en verenigingszaken. De veiligheid van de botenlift wordt nader bekeken. 11. Mededelingen van de diverse portefeuillehouders Gijs de Roode (commissaris Opleidingen): - Er komen specifieke themalessen voor Lifeguards over Drugs, zuurstof en C De commissie opleidingen is druk bezig met EHBO. - De commissie opleidingen doet een oproep voor instructeurs en aangewezen lifeguards. - De aansturing omtrent het starten van een opleiding is geëvalueerd met de postcommandanten en er wordt gestreefd naar een zo optimaal mogelijke begeleiding. Silvie Rosendal (commissaris Jeugdzaken): - De nieuwe kleding voor de Junior Beach Patrol wordt getoond. Silvie R. legt uit dat deze kleding is betaald van de sponsorbijdrage van Stichting Nieuwjaarsduik. - Mededeling: zwembad komt te vallen onder de portefeuille verenigings- en jeugdzaken. - Ook dit jaar starten we weer met de JBP. Na evaluatie zijn de exameneisen aangepast en dit jaar zullen 3 instructeurs het op zich nemen. Ook zullen de JBP s meedraaien met de diensten in het weekend. De JBP s dragen als ze echt met de JBP-activiteiten bezig zijn, de eigen kleding. Deze kleding is betaald door de donatie die we hebben gekregen van de Stichting Nieuwjaarsduik. - Er wordt door de scholen ook weer aandacht besteed aan de erfgoedlijn en een aantal scholen zal het verzoek indienen om de post te mogen bezoeken. SR is nog op zoek naar mensen die daarbij willen helpen. - De jeugd heeft zicht ook laten zien tijdens publieke activiteiten gedurende het seizoen.

5 Ernst Brokmeier (commissaris Operationele zaken): - Wintermaanden rustig verlopen, weinig inzetten - Meer communicatie met alarmploeg. O.a. bijeenkomst gehad voor opening kazerne waarbij ook de belangrijkste protocollen zijn doorlopen. Dit wordt verder geïntensiveerd - Voor zomerseizoen eerste overleg met Postcommandanten gehad Bij afwezigheid van Roeland van Caspel (commissaris regiozaken) licht Ernst Brokmeier deze portefeuille toe: - Bij ontbreken beamer geen presentatie RVR, maar kort overzicht regionale activiteiten. - Ook gedurende de winter diverse regionale overleggen geweest in SRK verband. O.a. werkafspraken met regio (Wit/Rood worden herzien/vernieuwd) - Kustwacht pilot & digitale hulpverleningsregistratie - Landelijk wordt met RN overlegd over de mogelijkheden om in Kennemerland RVR op te zetten. Belangrijkste doel samenwerking tussen brigade's bevorderen, afspraken veiligheidsregio en andere ketenpartners verder intensiveren. Moet uiteindelijk een convenant/rvr overeenkomst tussen 7 brigades en RN opleveren. Hamish van Veen: zorg dat huid duur verkocht wordt. EB geeft aan dat we dit inderdaad doen en vooral zoeken naar de voordelen die uit een dergelijke samenwerking kunnen komen. Thijs van Vrijaldenhoven (commissaris Materiaal): Huisvesting: - De oude loodsen aan de Marisstraat en Tolweg zijn uitgeruimd en klaar voor oplevering. Materieel: - Een vervangend vaartuig voor de Duarry Sr8 is gevonden in de ZRB Rib1. Een eigen productie. Afhankelijk van de CE-keuring is het eerste vaartuig voor het strandseizoen beschikbaar. Dit vaartuig zal de ZVT 129 vervangen. - Het hulpverleningsvoertuig ZVT 120 is vervangen door een Landrover Discovery 4. - Overige voer- en vaartuigen hebben jaarlijks onderhoud genoten en zijn klaar voor het seizoen. Kleding: - Voor de strandwachten en zweminstructeurs is nieuwe basiskleding beschikbaar gekomen. Dit is bekostigd uit het, door de gemeente beschikbaar gestelde, kledingfonds. Aanvragen voor nieuwe kleding kunnen gedaan worden bij de postcommandanten.

6 Serious Rescue: - Onder leiding van Stefan Colijn is er een werkgroep geformeerd die de deelname aan Serious Rescue heeft vorm gegeven. De ZRB heeft met 3 boten deelgenomen aan dit landelijke, meerdaagse evenement. Tijdens deze dagen hebben de leden zichzelf deels getraind in de rampentaak. De actie heeft in totaal ,- opgeleverd ten bate van het goede doel van Serious Request: "Het terugdringen van de babysterfte als gevolg van gebrek aan medische zorg en begeleiding Marjon Huibers (commissaris interne- en externe zaken): - Meer werk in beeld brengen. Werk dat we doen, ook onderbelicht werk. - Er wordt gekeken naar een opfrissing van de website. - Letterlijk in beeld brengen, in film en foto, niet alleen maar woorden gebruiken, meer laten zien en horen. - Er is een communicatiewerkgroep opgericht waarin ook mensen met ervaring met nieuwe media. We zoeken nog een jeugdlid van de Zuid die er aan deel wil nemen. - Alle onderdelen van ons werk in beeld brengen; preventie, opleidingen, bewaking, redden. Jong en oud. - Met de nieuwe kazerne en onze nieuwe kleding zijn we in de gelegenheid alles op te frissen. Er komt een moment waarop we een groepsfoto maken met alle nieuwe kleding, vaartuig en voertuig. - De nieuwe boot wordt apart gepromoot, ook bij andere brigades. - Vision sponsort dit jaar opnieuw met zonnebrandcrème. - Of de polsbandjes er dit jaar komen is nog niet bekend aangezien de landelijke sponsor Interpolis er niet meer is. - Heb je iets te melden, mail het naar pr@zrb.info. Deadline maandelijkse interne nieuwsbrief is 15 e van elke maand. 12. Huldiging jubilarissen met een 25/50-jarig lidmaatschap 25 jaar lid: P.A. de Boer, J.B. v/d Mije en N. v/d Mije (allen niet aanwezig) 50 jaar lid: G.J.W. de Roode en C. van Koningsbruggen 60 jaar lid: J. Bisenberger Kromhout, S. Vos Bos en A. v/d Mije.

7 13. W.V.T.T.K./Rondvraag Pieter Joustra: Zijn er door deze samenwerking al brandweerleden die bij de ZRB aansluiten of andersom. Er is hier inderdaad al een voorbeeld van maar het is vooral de goede samenwerking die hier uit voort komt Burgemeester Meijer: De burgemeester vertelt dat er misschien weinig geld beschikbaar is bij de gemeente maar dat hij een gedenkwaardige avond als deze niet zo voorbij kan laten gaan. Normaal gesproken als hij de heer Bakels drie keer in de week tegen komt dan zou hij trakteren. Vanavond geeft hij graag, uit naam van de gemeente, een drankje aan de gehele vergadering. In aansluiting op de opmerking van Pieter Joustra geeft de voorzitter het woord aan Sander Boon, postcommandant van de brandweer Zandvoort. Hij geeft aan dat hij het fijn vindt de leden van de Zandvoortse Reddingsbrigade op deze manier te treffen. Ongeveer drie jaar geleden aan het begin van het traject stond hij ook bij ons, nu in het pand van ons samen. Hij ziet dat er goed samen wordt gewerkt en dat het een trots is van beide partijen. Hij roept op zuinig om te gaan met dit gebouw maar er vooral met elkaar van te genieten. Aansluitend neemt de voorzitter het woord. Hij benadrukt dat wij ook erg blij zijn met deze huisvesting en hij bedankt Sander Boon voor zijn aanwezigheid en voor het toespreken van de ALV. De voorzitter sluit om uur deze gedenkwaardige vergadering.

2. Bestuursmededelingen Wijziging van agenda: najaars ALV, werkgroep continuïteit, huldiging jubilarissen, verzekeringen.

2. Bestuursmededelingen Wijziging van agenda: najaars ALV, werkgroep continuïteit, huldiging jubilarissen, verzekeringen. Notulen van de algemene ledenvergadering van de Zandvoortse Reddingsbrigade. Gehouden op 30 03 2012 in de Blauwe Tram te Zandvoort. Bestuurssamenstelling: Voorzitter: Jan Hein Carree, Vice voorzitter:

Nadere informatie

5. Huldiging jubilarissen 2 jubilarissen, 50 jaar. Lia Sol en Mevrouw Manders. Beiden konden niet aanwezig zijn.

5. Huldiging jubilarissen 2 jubilarissen, 50 jaar. Lia Sol en Mevrouw Manders. Beiden konden niet aanwezig zijn. Notulen van de algemene ledenvergadering van de Zandvoortse Reddingsbrigade. Gehouden op 20-05-2016 in de kazerne Zandvoort Bestuurssamenstelling: Voorzitter: Jan Hein Carree, Secretaris: Lana Lemmens,

Nadere informatie

4. Ingekomen stukken(*) Er is een vraag over de lijst ingekomen stukken. De secretaris licht toe wat er wel en niet als ingekomen stuk wordt gezien.

4. Ingekomen stukken(*) Er is een vraag over de lijst ingekomen stukken. De secretaris licht toe wat er wel en niet als ingekomen stuk wordt gezien. Concept notulen van de algemene ledenvergadering van de Zandvoortse Reddingsbrigade. Gehouden op 17-10-2014 in de Kazerne te Zandvoort. Bestuurssamenstelling: Voorzitter: Jan Hein Carree (JHC), Vice-voorzitter:

Nadere informatie

1. Opening JHC opent de vergadering om uur. Hij heet de aanwezigen en speciaal de leden van Verdienste van harte welkom.

1. Opening JHC opent de vergadering om uur. Hij heet de aanwezigen en speciaal de leden van Verdienste van harte welkom. Notulen van de algemene ledenvergadering van de Zandvoortse Reddingsbrigade. Gehouden op 15-11-2013 in de Kazerne te Zandvoort. Bestuurssamenstelling: Voorzitter: Jan Hein Carree, Vice-voorzitter: Roeland

Nadere informatie

De voorzitter bedankt de ALV voor de feedback en adviezen.

De voorzitter bedankt de ALV voor de feedback en adviezen. Verslag van de algemene ledenvergadering van de Zandvoortse Reddingsbrigade. Gehouden op vrijdag 21 april 2017 in de kazerne te Zandvoort. Bestuurssamenstelling: Voorzitter: Jan Hein Carree/ Ruud Willigers;

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Zandvoortse Reddingsbrigade. Gehouden op 26-03-2010 in het gemeenschapshuis te Zandvoort.

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Zandvoortse Reddingsbrigade. Gehouden op 26-03-2010 in het gemeenschapshuis te Zandvoort. Notulen van de algemene ledenvergadering van de Zandvoortse Reddingsbrigade. Gehouden op 26-03-2010 in het gemeenschapshuis te Zandvoort. Bestuurssamenstelling: Voorzitter: Jan Hein Carree(JHC) Vice-voorzitter:

Nadere informatie

Begroting 2019 Versie 0.3 Concept 11 april 2018

Begroting 2019 Versie 0.3 Concept 11 april 2018 2019 Versie 0.3 Concept 11 april 2018 Zandvoortse Reddingsbrigade http://www.zrb.info bestuur@zrb.info Penningmeester Zandvoortse Reddingsbrigade Wilhelminaweg 32 2042 NP Zandvoort penningmeester@zrb.info

Nadere informatie

Zandvoortse Reddingsbrigade. Concept Begroting 2016

Zandvoortse Reddingsbrigade. Concept Begroting 2016 Zandvoortse Reddingsbrigade Concept Begroting 2016 1 Inleiding Begroting 2016 1. Algemeen De Zandvoortse reddingsbrigade (ZRB) is een op 27 maart 1922 opgerichte vereniging. De vereniging heeft Koninklijke

Nadere informatie

Zandvoortse Reddingsbrigade. Begroting 2014

Zandvoortse Reddingsbrigade. Begroting 2014 Zandvoortse Reddingsbrigade Begroting 2014 1 Inleiding Begroting 2014 1. Algemeen De Zandvoortse reddingsbrigade (ZRB) is een op 27 maart 1922 opgerichte vereniging. De vereniging heeft Koninklijke goedkeuring

Nadere informatie

Zandvoortse Reddingsbrigade. Begroting 2015

Zandvoortse Reddingsbrigade. Begroting 2015 Zandvoortse Reddingsbrigade Begroting 2015 1 Inleiding Begroting 2015 1. Algemeen De Zandvoortse reddingsbrigade (ZRB) is een op 27 maart 1922 opgerichte vereniging. De vereniging heeft Koninklijke goedkeuring

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 & Jaarrekening 2013

Jaarverslag 2013 & Jaarrekening 2013 Jaarverslag 2013 & Jaarrekening 2013 Versie 1.0 Maart 2014 Zandvoortse Reddingsbrigade http://www.zrb.info bestuur@zrb.info Secretariaat Zandvoortse Reddingsbrigade Van Speijkstraat 135 2041 KM Zandvoort

Nadere informatie

Zandvoortse Reddingsbrigade

Zandvoortse Reddingsbrigade se Reddingsbrigade Basis presentatie voorlichting strand 2019 Programma Wat doet de ZRB? Stroming, Getij, Weer - Eb/Vloed - Muien, Oostenwind, Zoper Tips voor een veilig dagje strand Willem Wever Topdoks

Nadere informatie

Jaarverslag 2010 & Jaarrekening 2010

Jaarverslag 2010 & Jaarrekening 2010 Jaarverslag 2010 & Jaarrekening 2010 Versie 1.0 April 2011 Jaarverslag 2010 & Jaarrekening 2010 01042011 Zandvoortse Reddingsbrigade http://www.zrb.info bestuur@zrb.info Secretariaat Zandvoortse Reddingsbrigade

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 & Jaarrekening 2012

Jaarverslag 2012 & Jaarrekening 2012 Jaarverslag 2012 & Jaarrekening 2012 Versie 1.0 Maart 2013 Zandvoortse Reddingsbrigade http://www.zrb.info bestuur@zrb.info Secretariaat Zandvoortse Reddingsbrigade Van Speijkstraat 135 2041 KM Zandvoort

Nadere informatie

Begroting 2017 Versie 1.0 Mei 2016

Begroting 2017 Versie 1.0 Mei 2016 Versie 1.0 Mei 2016 Zandvoortse Reddingsbrigade http://www.zrb.info bestuur@zrb.info Penningmeester Zandvoortse Reddingsbrigade Wilhelminaweg 32 2042 NP Zandvoort penningmeester@zrb.info Secretariaat Zandvoortse

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 7 maart 2018

Algemene Ledenvergadering. 7 maart 2018 Algemene Ledenvergadering 7 maart 2018 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Bezoek van de Christen Unie 4. Lid van Verdienste 5. Jubilarissen

Nadere informatie

Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard 2015-2016

Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard 2015-2016 Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard 2015-2016 Versie: 1.1 Datum: 23-09-2015 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 3. Missie... 3 4. Beleid korte termijn... 4 4.1. Vereniging... 4 4.1.1.

Nadere informatie

Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard

Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard Beleidsplan Reddingsbrigade Heerhugowaard 2016-2017 Versie: 1.1 Datum: 24-10-2016 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 3. Missie... 3 4. Beleid korte termijn... 4 4.1. Vereniging... 4 4.1.1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 januari 2010

Nieuwsbrief 1 januari 2010 Nieuwsbrief 1 januari 2010 Beste ZRB-leden, Nu de nieuwjaarswensen, recepties en borrels weer voorbij zijn is het tijd om vooruit te kijken naar 2010. Terwijl ik de nieuwsbrief in elkaar zet merk ik dat

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 20 februari 2019

Algemene Ledenvergadering. 20 februari 2019 Algemene Ledenvergadering 20 februari 2019 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2018 4. Jaarverslagen van de secretaris

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 & Jaarrekening 2014

Jaarverslag 2014 & Jaarrekening 2014 Jaarverslag 2014 & Jaarrekening 2014 Versie 1.0 April 2015 Zandvoortse Reddingsbrigade http://www.zrb.info bestuur@zrb.info Secretariaat Zandvoortse Reddingsbrigade Van Speijkstraat 135 2041 KM Zandvoort

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

Zandvoortse Reddingsbrigade

Zandvoortse Reddingsbrigade se Reddingsbrigade Workshop Netwerk Brandweervrouwen 18 November 2016 Programma Welkom! se Reddingsbrigade Reddingsbrigades Taken reddingsbrigades RVR Regionale voorziening reddingsbrigades Nationale Rampenvloot

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

STRANDWACHTBESPREKING seizoen 2013

STRANDWACHTBESPREKING seizoen 2013 Nederland Egmond aan Zee STRANDWACHTBESPREKING seizoen 2013 maandag 13 mei 2013 aanvang 19.30 uur Agenda Mededelingen Materieel Procedures Opleidingen, trainingen en oefeningen Dagelijkse gang van zaken

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Bram, Sjoerd, Maikel. Fabian. Sander, Ronald, Jordy, Marleen, Anouk, Jeroen, Allyne, Lisanne, Stan Niels, Huibertje, Dominique, Mandy, Peter

Bram, Sjoerd, Maikel. Fabian. Sander, Ronald, Jordy, Marleen, Anouk, Jeroen, Allyne, Lisanne, Stan Niels, Huibertje, Dominique, Mandy, Peter Notulen Algemene Ledenvergadering Reddingsbrigade Raalte Datum: 15-04-2016 Tijd: 20:00 Plaats: Tijenraan Voorzitter: Bram Journée Notulist: Peter Halman Secretariaat: Peter Halman secretaris@reddingsbrigaderaalte.nl

Nadere informatie

Radiocommunicatieles strandleden

Radiocommunicatieles strandleden Radiocommunicatieles strandleden Reddingsbrigades: Bergen Egmond Schoorl Marc van Duin 2008 Aangepast voor VRB door R. Wolthuis 1 Welkom Reddingsbrigade Bergen Radiocommunicatieles nieuwe strandleden Even

Nadere informatie

Versie 4 januari 2013

Versie 4 januari 2013 Versie 4 januari 2013 STRAND - Wie is hoofdelijk aansprakelijk bij ongevallen veroorzaakt door brigadeleden? Kan dit ook de betreffende dagcommandant of meest ervaren brigadelid zijn? - Zijn personen die

Nadere informatie

Notulen NEVIR ALV 2017

Notulen NEVIR ALV 2017 Notulen NEVIR ALV 2017 Van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 9 juni 2017 te Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam.

Nadere informatie

Zandvoortse Reddingsbrigade. Begroting 2012

Zandvoortse Reddingsbrigade. Begroting 2012 Zandvoortse Reddingsbrigade Begroting 2012 1 Inleiding Begroting 2012 1. Algemeen De Zandvoortse reddingsbrigade (ZRB) is een op 27 maart 1922 opgerichte vereniging. De vereniging heeft koninklijke goedkeuring

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

1. Openen, mededelingen, vaststellen agenda

1. Openen, mededelingen, vaststellen agenda Notulen algemene ledenvergadering Algemeen Datum: dinsdag 2 oktober 2012 Locatie: Tijd: Notulist: Aanwezig: Afwezig: Basisschool de Klimop Mr. Treubstraat 3 2982 VN Ridderkerk 19.45 21.30 uur S. Oudijn

Nadere informatie

Strandwachtbespreking. Bewakingsseizoen 2014

Strandwachtbespreking. Bewakingsseizoen 2014 Strandwachtbespreking Bewakingsseizoen 2014 maandag 26 mei 2014 Onderwerpen ter behandeling Mededelingen Strandwachtroosters Dagelijkse gang van zaken Aandachtspunten Protocollen en procedures Opleiden,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

Jaarverslag & Jaarrekening 2018 Zandvoortse Reddingsbrigade

Jaarverslag & Jaarrekening 2018 Zandvoortse Reddingsbrigade Kennemerland Zandvoort Jaarverslag & Jaarrekening 2018 Zandvoortse Reddingsbrigade www.zrb.info Jaarverslag 2016 & Jaarrekening 2016 Versie 1.0 maart 2019 Zandvoortse Reddingsbrigade http://www.zrb.info

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 2016 15-1-2017 1 Agenda Opening en mededelingen Terugblik Bestuurswisselingen Toekomstvisie Vooruitblik Rondvraag 15-1-2017 ALV 2016 2 Opening en mededelingen Jubilarissen: Frenk

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement Bangkok, 16 maart 2015 (Voorstel) Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Doelstellingen 1. Het versterken van de relaties

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 12 november 2018

Notulen Algemene Ledenvergadering 12 november 2018 Notulen Algemene Ledenvergadering 12 november 2018 Wilhelminakade 1 te Waddinxveen Aanwezigen: Zie bijgevoegde presentielijst. 01. Opening en vaststelling van de agenda. Namens het bestuur heet Robert

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

2. Notulen van de Algemene ledenvergadering van 20 juni 2012 De notulen worden ongewijzigd vastgesteld.

2. Notulen van de Algemene ledenvergadering van 20 juni 2012 De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. Verslag vergadering : Datum : 30 mei 2013 Tijd : 13.30 uur Algemene Ledenvergadering (ALV) Locatie : Nieuwe Kerk, Spui 175, Den Haag Kenmerk : V-13-59 Notulist : Amber Cornelissen 1. Opening en mededelingen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bangkok, 14 oktober 2015. Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Definities 1. Bestuur: het voltallige bestuur inclusief het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Jaarvergadering Hartelijk Welkom

Jaarvergadering Hartelijk Welkom Jaarvergadering 21-03-2017 Hartelijk Welkom Telefoons uit!!!!!!!! Welkom iedereen nieuwe leden gasten Een moment stilte voor de leden die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn Agenda ochtend Vaststellen

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Reddingsbrigade Oss d.d. 20 maart 2013

Notulen Algemene Ledenvergadering Reddingsbrigade Oss d.d. 20 maart 2013 Notulen Algemene Ledenvergadering Reddingsbrigade Oss d.d. 20 maart 2013 Aanwezig: J. van Antwerpen, B. van Avezaath, A. Bakker, C. Bast, T. Bast, D. Bek, H. van den Berg, R. van Dam, R. van Dijk, R. van

Nadere informatie

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam Jaarboek 2014 Afdeling Zaandam 1 AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING Locatie: Buurthuis De Poelenburcht, Weerpad 1a, 1504 NX ZAANDAM Datum: maandag 20 april 2015 Aanvang: 19:30 uur 1. Opening 2. Mededelingen

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel NOTULEN ALG. LEDENVERGADERING 8 April 2016 2015/2016 1) OPENING Een Half uurtje later dan gepland kon Cees v Eijk de vergadering openen. Niet iedereen was op tijd en de beamer werkte niet. De opkomst was

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

(afmeldingen bij VSSD) Geachte DSR-leden en coördinatoren, Agenda DSR 395, woensdag 17 oktober 2001

(afmeldingen bij VSSD) Geachte DSR-leden en coördinatoren, Agenda DSR 395, woensdag 17 oktober 2001 VSSD Poortlandplein 6 68 BM Delft tel 015 78050 fax 015 787585 bestuur@vssd.nl Uitnodiging DSR 395 17 oktober 001 19:30 uur bij biotechnologie Julianalaan 67 (afmeldingen bij VSSD) Delft, 9 oktober 001

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Studievereniging Sticky

Huishoudelijk Reglement Studievereniging Sticky Huishoudelijk Reglement Studievereniging Sticky 29 oktober 2015 versie 2.1 1 Algemeen 1.1 Doel In het Huishoudelijk Reglement van Studievereniging Sticky legt de Algemene Ledenvergadering toevoegingen

Nadere informatie

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen.

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen. Notulen 40 ste Algemene Ledenvergadering Vereniging Vrienden van het Airborne Museum Zaterdag 17 maart 2018 1. Opening De voorzitter heet eenieder welkom op deze 40 ste Algemene Ledenvergadering van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OMNI

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OMNI DIEPENVEENSE SPORTCLUB D.S.C. HUISHOUDELIJK REGLEMENT OMNI DEFINITIEF GOEDGEKEURD DOOR DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 14 NOVEMBER 2012 December 2012 D I E P E N V E E N S E S P O R T C L U B ( DSC )

Nadere informatie

Bijgaand treft u de jaarrekening van 2013 en de begroting van 2014 aan. Een aantal onderdelen verdient een toelichting.

Bijgaand treft u de jaarrekening van 2013 en de begroting van 2014 aan. Een aantal onderdelen verdient een toelichting. [CONCEPT] Jaarrekening 2013 en begroting 2014 Aan: Leden van het Netwerk Land & Water Van: Rob Ruijtenberg (penningmeester) Datum: 14 april 2014 Betreft: Toelichting op de jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

Notulen van de ledenvergadering van regio Utrecht van KIVI NIRIA dd 30 maart 2011 te Utrecht.

Notulen van de ledenvergadering van regio Utrecht van KIVI NIRIA dd 30 maart 2011 te Utrecht. Notulen van de ledenvergadering van regio Utrecht van KIVI NIRIA dd 30 maart 2011 te Utrecht. Aanwezig: 16 personen waren aanwezig: Regioleden: Ir. J.F.S. de Jongh Ir. J. van den Berg F.C.H.D. van den

Nadere informatie

Programma uur Ontvangst met koffie/thee + cake uur Korte uitleg over De Wenum Hoeve en rondleiding. 21.

Programma uur Ontvangst met koffie/thee + cake uur Korte uitleg over De Wenum Hoeve en rondleiding. 21. Donderdag 19 april aanstaande organiseert Plattelands Jongeren Gelderland (PJG) de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Voor deze avond nodigen wij de bestuurders van alle verenigingen die lid zijn

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

02 Jaarverslag over 2012 van de Secretaris

02 Jaarverslag over 2012 van de Secretaris A. Bestuurssamenstelling Voorzitter Jeff Winters. Secretaris Monique van Elburg-Witteman. 1 e Penningmeester Daniël Plijter. Bestuurslid Rimmy Hulshof. 2 e Penningmeester/2 e secretaris Sandra Plijter-Nagtegaal.

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

- Huishoudelijk Reglement -

- Huishoudelijk Reglement - - Huishoudelijk Reglement - Studievereniging SEC Sociologisch EpiCentrum Algemene bepalingen ART. 1 1. Behoudens de wettelijke bepalingen en het bepaalde in de statuten worden de inwendige aangelegenheden

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Jaarvergadering Hartelijk Welkom

Jaarvergadering Hartelijk Welkom Jaarvergadering 17-03-2016 Hartelijk Welkom Telefoons uit!!!!!!!! Welkom iedereen nieuwe leden gasten Een moment stilte voor de leden die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn Agenda ochtend Notulen Algemene

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering. Dinsdag 19 september 2017 te OlRound

Notulen Algemene Leden Vergadering. Dinsdag 19 september 2017 te OlRound Nijmeegse Bowling Vereniging Secretariaat: mevrouw I. van Wamel E-mailadres: ina.vanwamel@telfort.nl Postadres: Malderburchtstraat 528 6535 NV NIJMEGEN Bankrekeningnummer: RABOBANK 167946498 Notulen Algemene

Nadere informatie

Beleidsplan Utrechtse ReddingsBrigade 2014-2019

Beleidsplan Utrechtse ReddingsBrigade 2014-2019 Beleidsplan Utrechtse ReddingsBrigade 2014-2019 En nu verder Bestuur URB Sep 2014 Bestuur Utrechtse vrijwillige brigade tot het redden van drenkelingen. Opgericht 21 januari 1918 Postbus 9922 KvK 40476125

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 5 april 2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 5 april 2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 5 april 2013 Aanwezig: Hans Kostelijk, Lida Blank, Dennis Piera, Gertjan Hamstra, Heidy Stuijvenberg (notulist), Danny Verpoort, Jafeth Oostra, Rutger Wolters, Gertuud

Nadere informatie

Bestuurlijkheden. Van de redactie:

Bestuurlijkheden. Van de redactie: 1 3 Bestuurlijkheden De Jaarvergadering 2011 weer achter de rug. Omdat niet iedereen op tijd aanwezig was, werd er om 20.15 uur gestart. 5 Afmeldingen, dus zou je zeggen: 400 aanwezigen. Maar met 50 personen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Pg.01

Algemene Ledenvergadering Pg.01 30-03-2016 Algemene Ledenvergadering Pg.01 Van François Bakker Dinsdag 30 maart 2016 Aanwezig: Siem Appeldoorn, François Bakker (bestuurslid, notulen), Wim van de, Berg, Dirk Blom, Gea Boschker, Gerard

Nadere informatie