TE KOOP. GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw



Vergelijkbare documenten
TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST.

TE KOOP VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978

TE KOOP. VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen.

TE KOOP UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009

TE KOOP UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³

TE KOOP OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving.

TE KOOP TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: 251 m²

TE KOOP ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Perceeloppervlak: ca. 537 m². Woonoppervlak: ca. 111 m². Inhoud: ca. 428 m³

TE KOOP. Bouwjaar: Gemoderniseerd: Perceeloppervlak: ca. 243 m². Woonoppervlak: ca. 140 m². Inhoud woonhuis: ca.

TE KOOP. SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout.

TE KOOP OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 144 m². Woonoppervlak: ca. 106 m². Inhoud woonhuis: ca. 330 m³

TE KOOP AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 885 m². Woonoppervlak: ca. 90 m². Inhoud woonhuis: ca. 250 m³

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 79 m². Balkon: ca. 20 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West.

TE KOOP MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT.

TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL

TE KOOP. Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM.

TE KOOP. Bouwjaar: Verbouwd: Perceeloppervlak: ca. 396 m². Woonoppervlak: ca. 195 m². Garageoppervlak: 22 m². Inhoud: ca.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK.

TE KOOP. VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002

TE KOOP PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 178 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca m². Woonoppervlak: ca. 350 m². Inhoud woonhuis: ca m³

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER / AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

DONGEN Van Eijckstraat 26

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET BIJGEBOUWEN, GARAGE/ WERKPLAATS, OPRIT EN EEN MOESTUIN. Bouwjaar:

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN KARAKTERISTIEKE GROTE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN BERGING EN EEN RUIM PERCEEL VAN MAAR LIEFST 418 M²!

Warande 18. Rijsbergen

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

TE KOOP - HOLLESTRAAT 49, NEDERASSELT

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Te koop. Wilhelminastraat 36 DALFSEN. Vraagprijs: ,00 Kosten koper

TE KOOP. Prijs ,- k.k. Bouwjaar: VAN DER DUINSTRAAT 23, 5161 BL SPRANG-CAPELLE

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Kerkedennen 51 - Borne

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

Noorderlaan 22 - Dongen

Te koop. Loosboersstraat 17 te Markelo.

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Kerkdijk 8 - 's Gravenmoer

Baarleseweg 38. Chaam

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. (BOUW) PERCEEL OP EEN PRACHTIGE LOCATIE GELEGEN MIDDEN IN DE BOSSEN EN WEILANDEN. Bouwjaar:

Leharstraat 24 - Dongen

SECRETARIS L. JANSENSTRAAT 38 BEST

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

Berkendijkje 5 te Beek en Donk Vraagprijs ,- K.K.

Vraagprijs ,- kosten koper

Ootmarsumsestraat Almelo

Gulbergsven 7 - Eindhoven

Achter den Ham 23 - Dongen

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland

Meerkoethof 11 - Dongen

Goudse Rijweg 81. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Hortsedijk 61 te HELMOND

Prijs: ,-- k.k.

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

TE KOOP K.K. Kloosterstraat 8 A 5175 BJ Loon op Zand. Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt

NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Montgomerystraat 35 - Dongen

makelaarskantoor van uffelen

TE KOOP. Prijs ,- k.k. GEMODERNISEERDE EN GERENOVEERDE KARAKTERISTIEKE RUIME WONING MET GROTE GARAGE! Bouwjaar:

HOUTINGSTRAAT 6 HENGELO

Mina Krusemanstraat 19 - Waalwijk Vraagprijs ,-- k.k.

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland

Amerlaan 45 te Eindhoven

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven

Aantrekkelijk gelegen ruime 2 o/e kapwoning met o.a. garage, carport en bergingen.

BORNSESTRAAT 148 HENGELO

DONGEN Polarisstraat 26

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

Transcriptie:

TE KOOP KERKSTRAAT 78 - ELSHOUT GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw Perceeloppervlak: ca. 999 m² Woonoppervlak: ca. 240 m² Inhoud woonhuis: ca. 800 m³ VRAAGPRIJS: 449.000,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG Mocht u naar aanleiding van deze documentatie nog vragen hebben of een bezichtiging willen inplannen dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Telefoonnummer: 0416-373750 / E-mail: info@bartgerbranda.nl

ALGEMEEN Dit GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSHAL EN TUIN is gelegen in de bebouwde kom van Elshout en op korte afstand van het centrum van Drunen. In het woonhuis is nu een winkelruimte ondergebracht. Deze ruimte is ook zeer geschikt om bij het woongedeelte te betrekken. ALGEMEEN In 1997 is door de gemeentelijke herindeling de gemeente Heusden ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Drunen, Heusden en Vlijmen. Andere plaatsen in de gemeente zijn de dorpen Doeveren, ELSHOUT, Giersbergen, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Nieuwkuijk en Oud-Heusden. Elshout is een plaats in de gemeente Heusden en maakt deel uit van De Langstraat. Deze is van oudsher bekend om zijn leer- en schoenindustrie, echter de voornaamste inkomstenbron was het gemengde landbouwbedrijf. Ten oosten van Elshout ligt De Dekker, dit is een moerasachtig terrein met veel wilgen, die bestemd zijn voor de mandenindustrie. Elshout heeft ca. 1600 inwoners. OMGEVING De R.K. basisschool Th.J.Rijken (Hertog Janstraat) en Peuterspeelzaal t Hummeltje zijn op korte afstand van de woning. Het D`Oultremontcollege in Drunen (voorgezet onderwijs voor VMBO, HAVO, VWO (atheneum en gymnasium) is per fiets uitstekend te bereiken.

Elshout ligt op ca. 1 km. van het gezellige dorp Drunen, welke op het gebied van winkels, cultuur, sport en recreatie uitstekende voorzieningen heeft. De A59 (Waalwijk s-hertogenbosch) is binnen enkele minuten bereikbaar. Grenzend aan de deel gemeente Drunen ligt het grootse Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen (Natuurmonumenten) met haar eeuwenoude stuifzanden. Dit graag bezochte duingebied is zeer gevarieerd. Langs fraai begroeide wielen en over dijken (grenzend aan de uiterwaarden van de Maas) zijn talloze fietsroutes uitgestippeld. De gemeente Heusden met haar achterland biedt u uitstekend de mogelijkheid deze natuurrijke omgeving te ontdekken. Voor wandelaars, fietsers en watersporters is dit geen onbekend terrein. Ten noorden van Elshout ligt het vestingstadje Heusden met tal van eeuwenoude, goed bewaarde en gerestaureerde panden. Voor de watersportliefhebbers is het in het haventje van Heusden goed toeven.

BOUWAARD De woning is traditioneel gebouwd en opgetrokken uit metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van een betonnen parterrevloer en een houten eerste verdiepingsvloer. Het zadeldak is afgedekt met keramische pannen. De muren van het bijgebouw (bedrijfsruimte) zijn opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, heeft een betonnen vloer en een plat dak afgedekt met een bitumineuze dakbedekking. Begane grond : Vanuit de hal met trapopgang, toilet (vernieuwd 2012) met hangcloset en fonteintje is de woon-/eetkeuken, de badkamer, de slaapkamers, de garage en de bedrijfsruimte bereikbaar. De woon- /eetkeuken is vernieuwd in 2012 en heeft een 5 - pitsgascomfort, afzuigkap, elektrische oven, magnetron, vaatwasautomaat, koelkast en diepvries. De keuken en is ca.15 m² groot.

De woon- /eetkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen, is ca. 38 m² groot en heeft openslaande deuren naar het terras en de tuin. Slaapkamer 1 is ca. 10 m² groot en heeft een vaste wastafel. Slaapkamer 2 is ca.7,6 m² groot en slaapkamer 3 is ca. 11 m² groot en heeft een ingebouwde kast.

De badkamer is in lichte tinten uitgevoerd en heeft een ligbad, douche, 2 e toilet en een dubbele vaste wastafel in meubel. Hier is ook een aansluiting voor de wasautomaat. De voormalige winkel (ca. 19,4 m²) en het magazijn (ca. 12 m²) zijn aan de voorzijde gelegen en vanuit de keuken te bereiken. Deze twee ruimten zijn ook geschikt voor werk-, speel- of t.v.- kamer. Eerste verdieping : Via een vaste trap bereikt men de 1 e verdieping. Hier bevindt zich een voorzolder en de zolder. In deze laatste ruimte zijn de C.V.- ketel en de geiser zijn geïnstalleerd. Tuin : De woning heeft een goed onderhouden voor- en zijtuin. De hoofdtuin is op het zuiden gelegen en heeft een gazon, plantenborders en een zonneterras.

Garage : Op het terrein bevindt zich nog een vrijstaande garage. De garage is opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, heeft een betonnen vloer, een plat dak afgedekt met een bitumineuze dakbedekking en een stalen kanteldeur. Bedrijfsruimte : De bedrijfsruimte bestaat uit een garage, magazijn, bedrijfshal en opslagruimte. De garage is via de hal van het woonhuis bereikbaar. Deze heeft een sectionaal deur en een bergkast. Het magazijn en de bedrijfshal met opslagruimte zijn via een open verbinding vanuit de garage te bereiken. De bedrijfshal heeft spoelbakken en een gasgevel kachel. De opslagruimte heeft een deur naar de oprit. De gehele bedrijfsruimte is ca. 243 m² groot.

Algemeen: De Crane C.V.- ketel is van bouwjaar 1978. Warmwatervoorziening geschiedt via een Vaillant badgeiser. Elektra bestaat uit 7 groepen + 3 fase + dag / nachttarief. Er is vloerverwarming aangebracht in de woonkamer In 1986 is het dak van het woonhuis vernieuwd en kapisolatie toegepast. Isolatieglas is toegepast bij de tuindeuren van de woonkamer, de keuken en 1 kozijn van de ouderslaapkamer. De bedrijfsruimte heeft één eigen Daalderop elektrische boiler (80 liter). Het buitenschilderwerk is in 2012 gedaan. Inbegrepen in de overname zijn : Buitenverlichting (6 stuks) Rolluiken buiten ( 7 rolluiken en 2 zonneschermen) Gordijnrails Vitrages Losse horren (3 stuks) Rolgordijnen ( 2 in magazijn) Vloerbedekking Keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting Keukenapparatuur t.w. afzuigkap, gascomfort, koelkast en vaatwasautomaat Inbouwverlichting / dimmers t.w. in woonkamer, keuken, badkamer en 1 in slaapkamer Kasten (waaronder de kast in de ouderslaapkamer) Wastafel-, / toilet- en badkameraccessoires ***********************

OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Deze informatie is verstrekt aan meerdere gegadigden en is samengesteld om u een indruk te geven van de woning. Hierbij is alle zorgvuldigheid en nauwkeurigheid betracht, echter aan onjuistheden kan geen enkel recht worden ontleend. De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, wat voor u, als koper, geen enkele financiële consequentie heeft. Zonder verdere verplichtingen kunnen wij u uitvoerig informeren over uw financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, eventuele bestemmingsplannen en dergelijke. In de door ons op te stellen koopcontracten wordt opgenomen dat de koper een waarborgsom stort of een bankgarantie stelt gelijk aan 10% van de koopsom. Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u de woning bezichtigen, neemt u dan contact op met ons kantoor, wij zijn u graag van dienst. Na een eventuele bezichtiging, wat ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid is, stellen wij het op prijs wanneer u, ook als u geen verdere interesse in de woning heeft, een paar dagen nadien uw reactie aan ons kenbaar maakt. Bart Gerbranda Makelaardij Joost van den Vondellaan 2 5152 LE Drunen Telefoon: 0416 37 37 50 of 06-531 189 49 E-mail: info@bartgerbranda.nl Website: www.bartgerbranda.nl

AANTEKENINGEN ----------------------------------- ----------------------------------- -----------------------------------