Botsehei 6, Veldhoven

Vergelijkbare documenten
De Uilenburg 26, Veldhoven

De Steenzager 23, Veldhoven

Pegbroekenlaan 60, Veldhoven

Lengtewal 6, Veldhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Plonderijen 33, Reusel

Hoekwal 22, Veldhoven

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Grasvink 29, Eindhoven

Denestraat 23, Reusel

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Lensheuvel 70 A, Reusel

Grasmus 25, Eindhoven

Molenstraat 22 Reusel

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Grasbaan 246, Eindhoven

Denestraat 23, Reusel

Grasmus 55, Eindhoven

Dennenoord 6, Hapert

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Scheltemaweg 8, Eindhoven

Morgenster 3, te Maarheeze

Lensheuvel 46, Reusel

Meerkoethof 11 - Dongen

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Helmondselaan 35 te Helmond

Vraagprijs ,- kosten koper

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

DONGEN Schorsmolenhoef 24

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Victordal 31, te Valkenswaard

TE KOOP. Predikherenstraat HD Gemert Vraagprijs: k.k.

KOOPSOM ,- K.K.

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

PIET HEINSHOF 12 - BEST

AANVAARDING IN OVERLEG

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT ,00 K.K. aanvaarding: in overleg

Ekenrooisestraat 17, te Waalre

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Lekstraat 2 te HELMOND

DONGEN Stobbeveen 61

Vraagprijs ,- kosten koper

Fransebaan 548, Eindhoven

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

PASTORIELAAN 38 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sneeuwheide HB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

Wikke 13, te Valkenswaard

Reggestraat 20 Helmond (Brouwhuis)

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist!

Molenstraat 125 C Helmond

Lindestraat 22, te Valkenswaard

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

TE KOOP. Heuvel CL GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Kalkhoven SG Handel Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Ekkerstraat 27 - Eindhoven

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs:

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Brochure. Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout Te koop

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Achter den Ham 23 - Dongen

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Ketelslagersdreef 18 te Geleen Vraagprijs ,-- Kosten Koper

KOOPSOM ,- K.K.

Transcriptie:

Botsehei 6, Veldhoven

Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk vak. Iedere dag ontmoet ik weer nieuwe, bijzondere mensen. Ik kom bij veel mensen thuis. Wanneer ik een koper en een verkoper bij elkaar kan brengen is dit voor mij de kroon op mijn werk. Een tevreden klant maakt mijn dag goed. Begin 2017 heb ik na een periode van acht jaar in het bankwezen de stap terug gemaakt naar de makelaardij. Ik voelde me direct weer 'Thuis'. Het aan- of verkopen van een woning is een belangrijke stap in iemands leven. Hierbij is een goede begeleiding van groot belang. Kernwoorden als accuraat, persoonlijke aanpak, deskundigheid, en rust zijn hierbij,wat mij betreft, van groot belang. Mijn brede ervaring zorgt ervoor dat je mij zowel aan de telefoon als tijdens een bezichtiging zult treffen. Anita Fiers NVM-makelaar anita@pitmakelaars.com (06) 21 931 959 Mirja Hogeweg Assistent makelaar makelaar@pitmakelaars.com (06) 10 494 087

Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar eengezinswoning geschakelde 2-onder-1-kap 5 110 m² 225 m² 330 m³ 1987

Heerlijk wonen in een instapklare woning Welkom in deze fantastische tweekapper met garage en oprit! De ligging is ideaal in de gewilde woonwijk Heikant. Nagenoeg de gehele woning is voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen. Op de eerste verdieping zijn de ramen aan de achterzijde voorzien van elektrische rolluiken. De begane grond is voorzien van een schitterende eikenhouten vloer. De moderne keuken uit 2016 is zeer luxe en compleet. De woning heeft een schitterend aangelegde tuin, gelegen op het zuidwesten. Er is een grote aanpandige garage voorzien van water, elektra, een elektrische roldeur en een ruime bergzolder. De eerste verdieping is voorzien van een fraaie, moderne laminaatvloer. De badkamer heeft een luxe bubbelbad. De zolder is bereikbaar middels een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor het realiseren van een vierde slaapkamer. De woning is fraai afgewerkt en instapklaar!

Hal Vanuit de gezellige hal is er toegang tot de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en het moderne, geheel betegelde toilet. Het toilet is lekker licht en fris. De ruimte is geheel betegeld en afgewerkt met een staand toilet en een hoekfonteintje.

Woonkamer Via de hal kom je binnen in de royale woonkamer met mooie eikenhouten vloer. De woonkamer is ingedeeld in een zit- en een eetgedeelte. Ook is er een trapkast aanwezig. De woonkamer is bijzonder licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Vanuit de woonkamer is de luxe, open keuken bereikbaar.

Keuken De keuken (2016) is voorzien van diverse onder- & bovenkastjes, een inductie kookplaat, een fraaie, extra brede, r.v.s. afzuigkap, een combimagnetron (tevens steamer), een koelkast, vaatwasser, r.v.s.- spoelbak en een kunststof blad.

Tuin De op het zuidwesten gelegen achtertuin is van alle gemakken voorzien. Direct tegen de woning ligt een ruim, zonnig terras dat is voorzien van sierbestrating. Er is een praktische, elektrische zonneluifel geplaatst.

Ook is er een schitterende, grote vijver aangelegd. Vanuit de tuin heb je toegang tot de aanpandige garage. De garage is voorzien van water en elektra en een elektrische roldeur aan de voorzijde van de woning. Tevens is er een vlizotrap naar een ruime bergzolder.

Eerste verdieping Via de overloop op de eerste verdieping is er toegang tot de badkamer en drie keurige slaapkamers. Twee slaapkamers zijn ieder ruim 10 m²! Ruimte genoeg dus. De derde kamer is ideaal te gebruiken als werk- of babykamer. De gehele verdieping is voorzien van mooi laminaat, stucwerk wanden en stucwerk plafonds. De ouderslaapkamer is bijzonder sfeervol en licht door het grote raam. Hierdoor ontstaat een fantastische ruimte! Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Door het gebruik van warme kleuren ontstaat een slaapkamer waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Badkamer De badkamer is geheel betegeld en lekker fris! Er is een douchecabine gerealiseerd met glazen douchewand. Tevens is er een vaste wastafel in een mooi badmeubel en een hangend toilet in de badkamer geplaatst. In het ligbad met bubbels en handdouche kun je heerlijk ontspannen. Kortom, een fraaie badkamer die van alle gemakken is voorzien!

Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is lekker licht door het raam op de keurig afgewerkte zolderkamer! De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking. Hier bevindt zich de c.v.-ketel en een aansluiting voor de wasapparatuur. Er is voldoende bergruimte onder de schuine kap.

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Kadastrale kaart

Locatie Veldhoven Veldhoven heeft ruim 44.000 inwoners en is een levendige stadsrandgemeente. Veldhoven heeft een bloeiende economie, grote bedrijven zoals ASML, een gevarieerd woningaanbod en prima voorzieningen op het gebied van cultuur, sport en toerisme. Met o.a. het theater de Schalm, kinderboerderij t Hazewinkeltje, Citycentrum, winkelgebied De Kromstraat. Veldhoven is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen en Eindhoven Airport.

Algemene informatie Wij behartigen de belangen van de verkoper. Makelaarscourtage komt voor rekening van de verkoper. U kunt uw eigen NVM aankoopmakelaar inschakelen. Hoewel wij bij de samenstelling van deze brochure nauwkeurig te werk zijn gegaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. Wanneer u deze woning koopt, dient u bij de notaris een waarborgsom te storten of een bankgarantie af te geven ter grootte van 10% van de koopsom. Graag horen wij uw reactie na de bezichtiging van deze woning.

Dorpstraat 57 5504 HB Veldhoven Tel: 040-2553003 makelaar@pitmakelaars.com Anita Fiers: (06) 21 931 959 Mirja Hogeweg: (06) 10 494 087 www.pitmakelaars.com