Boekel Torenveld 4. Vraagprijs 515.000,-- k. k.



Vergelijkbare documenten
Gemert Vondellaan 73. Vraagprijs ,-- k. k.

t Vonderke 13 te HOOGELOON

Boekel Mouthoefsestraat 14

Gemert Kapelaanstraat 39

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : : 259.

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

Aanslagdwarsstraat BP Wierden.

TE KOOP SPOELEIND 30, BEST

Alblasserdam Van der Leestraat 8

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9

Warmelo 64 Eindhoven

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP KORTEIND 6, BEST

Alblasserdam Van der Leestraat 8

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Ede Van Heeckerenlaan 1

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Bennekom Madeliefje 25

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond:

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TYSSENVOORT 5, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 583 m³. Inhoud. ca. 174 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 388 m².

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN

Alblasserdam Kamgras 14

DONGEN Thorbeckelaan 2

Lage Ham 96 - Dongen

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

Te koop in Aadorp. Albardastraat 38

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Ede Holleweg 3

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m²

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

Papendrecht Tjaskermolen 15

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Mirabelweg 62 te Eindhoven

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel

Cousinsstraat 3 - Dongen

Giessenburg C.M. van Houwelingweg 1a

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Baarsstraat 10 Eindhoven

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

Sliedrecht Vermeerstraat 77

Nieuw-Lekkerland Jaap de Jongstraat 11

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

Wonen in de kern. Thorbeckelaan 9 Dongen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

DONGEN Van Eijckstraat 26

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Egelantier 12. Zundert


Victordal 31, te Valkenswaard

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST

Sleewerk 1 Eindhoven

TE KOOP ZWIKKERSTRAAT 16, BEST

Tartinistraat 19 Eindhoven

Lunteren Vleermuislaan 16

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- kosten koper

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST

Doctor Ariënsstraat 15, 6021 XA Budel

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP KASTANJE 23, BEST

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

DONGEN Papaverstraat 1

Loomans makelaardij OZ Akerstraat Noord HR Hoensbroek

Morgenster 3, te Maarheeze

Bennekom Dijkgraaf 25

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

TE KOOP HOOGSTRAAT 26A, WAALRE

TE KOOP. Groenendaal AX Milheeze Prijs: k.k.

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

DONGEN Sweelinckstraat 20

Montgomerystraat 35 - Dongen

Driehoekskamp 21, De Groeve

TE KOOP. Lieverman DE GEMERT Prijs: k.k.

Eindhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Woonoppervlakte : ca. 190 m2 Perceeloppervlakte : ca. 408 m2 Bouwjaar : 1993 Aanvaarding : in overleg

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Transcriptie:

Boekel Torenveld 4 Royaal vrijstaand woonhuis met inpandige garage gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Dooleggen in Boekel. De degelijk gebouwde woning ligt aan een autoluwe straat en is aan de achterzijde geheel vrij gelegen. De rustige woonwijk ligt op korte afstand van het centrum met al haar voorzieningen. Vraagprijs 515.000,-- k. k.

Boekel, Torenveld 4 Deze keurig onderhouden vrijstaande woning ligt in de jonge woonwijk Dooleggen in Boekel. De wijk Dooleggen is een kindvriendelijke wijk aan de oostkant van Boekel met speelveldjes, speeltoestellen en een dierenweide. Het centrum met al haar voorzieningen is op korte afstand gelegen. De straat waar de woning aan ligt wordt uitsluitend gebruikt door bestemmingsverkeer. U betreedt de woning via de overdekte entree aan de voorzijde. In de hal bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Daarnaast biedt de hal toegang tot de keuken. De hal is afgewerkt met stucwerk wanden en op de vloer ligt een tegel. De meterkast is uitgerust met 8 groepen. Er zijn 2 aardlekschakelaars en tevens is er krachtstroom aanwezig.

Vanuit de hal komt u in de royale leefkeuken. De keuken is tuingericht en voorzien van een schuifpui. De keukeninrichting bestaat uit een rechte opstelling voorzien van een kunststof werkblad met een dubbele rvs-spoelbak en een keramische kookplaat. Er zijn voldoende boven- en onderkasten en tevens is de opstelling voorzien van een combi-magnetronoven, een koelkast met vriesvak, en een vaatwasser. Daarnaast heeft de keuken een handige proviand kelderkast. De keuken heeft een tegelvloer en de wanden van de keuken zijn deels afgewerkt met stucwerk en deels met tegelwerk. Via de keuken zijn de woonkamer en de bijkeuken bereikbaar. De royale woonkamer heeft een oppervlak van ruim 42 m². De wanden zijn voorzien van pleisterwerk en de vloer is afgewerkt met een mooie eiken plankenvloer. De haard met marmeren ombouw en de natuurstenen vensterbanken completeren deze sfeervolle leefruimte.

De bijkeuken is ruim van opzet. Hier bevindt zich een uitstortgootsteen en tevens de aansluiting voor het witgoed. Daarnaast is er een werkkast en een toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De bijkeuken heeft een tegelvloer, de wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van stucwerk. Via de bijkeuken is er een toegang tot de tuin en de inpandige garage. De garage heeft een loopdeur naar het tuinpad aan de zijkant van de woning en een elektrisch, op afstand bedienbare, segmentaaldeur aan de voorzijde. De garage is afgewerkt met een nette vloertegel en naast elektra is er ook verwarming aanwezig.

Via de hardhouten trapopgang vanuit de hal bereikt u de royale overloop. Aan de overloop zijn vier kamers, een inloopkast en de badkamer gelegen. Daarnaast is er de vaste trapopgang naar de zolder. De overloop heeft pleisterwerk wanden en op de vloer ligt een in 2004 aangebrachte mooie eiken parketvloer. Slaapkamer 1 heeft een oppervlak van 16m². De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk en op de vloer ligt eiken parket. Onder het schuine deel van de kamer is bergruimte gecreëerd, afgewerkt met schuifdeuren. Tot slot ontbreekt de televisieaansluiting niet op deze kamer. Slaapkamer 2 heeft eveneens een oppervlak van 16m². Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. De wand- en vloerafwerking is dezelfde als van slaapkamer 1. Vanuit deze kamer is tevens de badkamer bereikbaar en is cai en een telefoonaansluiting beschikbaar.

Slaapkamer 3 is gelegen boven de garage aan de voorzijde van de woning. Ook hier treft u dezelfde wand- en vloerafwerking aan en deze kamer heeft naast telefoon- ook data aansluiting. Het oppervlak is 10m². Daarnaast heeft deze kamer een rolluik. De vierde kamer is een mooie ruime kamer die erg goed als hobby- of speelkamer te gebruiken is. Deze kamer heeft een oppervlak van maar liefst 26m². Ook hier is telefoon- en data aansluiting aanwezig en de afwerking is nagenoeg gelijk aan de overige kamers. Lichtinval heeft deze ruimte via een dakvenster. De inloopkast, bereikbaar via de overloop, is royaal en biedt meer dan voldoende bergruimte voor uw garderobe. Via de overloop en één van de slaapkamers is de badkamer bereikbaar. Deze is geheel betegeld en de vloertegel is voorzien van vloerverwarming. De complete nette inrichting bestaat uit een douchecabine met mengkraan, een ligbad, een wastafel in badkamermeubel en een wandcloset.

Het grote dakvenster in de badkamer zorgt voor voldoende daglicht en tevens voor de natuurlijke ventilatie. De zolderverdieping is ruim van opzet en bestaat uit een overloop, een zolderkamer en een bergruimte. De overloop heeft een dakvenster en hier is tevens de CV HR-combiketel geplaatst. De zolderkamer is eveneens voorzien van een dakvenster en hier is de opstelling voor de boiler (80 liter) gesitueerd. Eventueel is van deze ruimte eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren. In de fraai aangelegde, privacy biedende tuin is het heerlijk vertoeven op de twee terrassen. De tuin is ingericht met gazon en heeft diverse plantenborders. De tuin is op het zuidoosten gelegen met aan de achterzijde een geheel vrije ligging.

Achter in de tuin staat een berging voor het kachelhout en voorts biedt de aan de woning gebouwde berging voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het tuingereedschap en de fietsen. Rondom de woning is verlichting aangebracht en natuurlijk ontbreekt het buitenkraantje niet. De tuin is vanaf de straat via het tuinpad aan de zijkant van de woning bereikbaar. Tot slot is parkeren mogelijk op eigen terrein en in de parkeervakken op straat.

ROERENDE ZAKEN niet van toepassing kan worden overgenomen gaat mee blijft achter ETERIEUR Tuinaanleg/(sier)bestrating/beplanting/erfafscheiding Vijver Buitenverlichting Tuinhuisje/buitenberging Bel (voor-/achterdeur) Veiligheid/alarm: Veiligheidssloten Alarminstallatie Rolluiken buiten voor: INTERIEUR Jaloezieën/lamellen: Rolgordijnen eerster en tweede verdieping: Gordijnrails: Gordijnen begane grond en eerste etage: Vitrage begane grond en eerste etage: Vloerbedekking tweede etage Parket/laminaat/kurk: Openhaard: Warmwatervoorziening/CV: Geiser CV Combiketel Close-in Thermostaat Isolatievoorzieningen: Voorzetramen KEUKEN Keukenblok+kastjes Kastjes Keukenblokverlichting Diepvrieskist: Magnetron Gaskookplaat/keramische plaat Oven Vaatwasser Wasmachine Koelkast Afzuigkap/schouw In/Opbouwverlichting: SANITAIR Sanitaire voorzieningen Wastafels Badkamer accessoires OVERIG Sauna met/zonder toebehoren Veiligheidsschak. wasautomaat Telefoontoestel (Losse) kasten/planken: Disclaimer: Het betreft hier een verkorte lijst Roerende Zaken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een volledige lijst Roerende Zaken kunt u opvragen bij ons kantoor. Ook aan de overige informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

7 4 8 12 Algemeen: Bouwjaar: 1992 Inhoud: circa 675m³ Perceeloppervlak: 466m² Uittreksel Kadastrale Kaart Vloeren: Beton Muren: Metselwerk spouwmuren Dakbedekking: Betonpannen Kozijnen: hardhout Isolatie: Zowel dak-, vloer, spouw- en glasisolatie Schilderwerk: buitenzijde voorjaar 2007 Tegelvloeren voorzien van vloerverwarming 19 703 814 816 Aanvaarding: in overleg 812 813 821 815 9 11 10 1 3 5 6 707 708 2 709 710 0 m 5 m 25 m 12345 25 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel BOEKEL N 709 Voor een eensluidend uittreksel, EINDHOVEN, 15 april 2008 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

Jonkers Lukassen Makelaarsgroep - informatie De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequenties inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de verkoop van uw eigen woning. Jonkers Lukassen Makelaarsgroep behartigt de belangen van de verkopende partij. Uiteraard is het aan te bevelen dat u voor deskundige bijstand bij de aankoop een eigen makelaar inschakelt die u hierin bijstaat. Voor uitvoerige vrijblijvende informatie kunt u natuurlijk steeds contact opnemen met ons. Voordat u als koper tot onderhandeling overgaat, dient u zich op de hoogte te hebben gesteld van uw financieringsmogelijkheden. Mondeling uitgebrachte biedingen kunnen door de verkoper worden geaccepteerd en zijn voor beide partijen bindend. Bij het uitbrengen van een bod dienen de volgende zaken te worden aangegeven: - geboden koopsom - datum van aanvaarding - eventueel ontbindende voorwaarden - eventueel over te nemen roerende zaken Deze brochure is samengesteld om u een indruk te geven van de woning. Hoewel deze brochure met zorg is samengesteld kunnen aan eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden en/of verschrijvingen van welke aard dan ook geen rechten worden ontleend. De op de tekening vermelde maten zijn circa maten. De tekening is slechts bedoeld om u enig inzicht te verschaffen in de indeling en de globale grootte van de woning. Voor de goede orde merken wij op dat op de tekening niet altijd constructieve elementen zijn aangegeven zoals draagmuren etc. Deze brochure wordt aan meerdere personen en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop aan u aangeboden. Mocht u naar aanleiding van deze informatie een bezichtiging willen afspreken of hierover met ons in onderhandeling willen treden dan kunt u contact opnemen met één van onze makelaars die u graag van dienst zullen zijn. De aangeboden onroerende zaak wordt verkocht in de huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken (voor zover deze bij verkoper niet bekend zijn), heersende en lijdende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Wij maken u erop attent dat u als koper ook een onderzoeksplicht heeft. Wij beschouwen het dan ook als vanzelfsprekend dat u, vóórdat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft verricht naar alle aspecten die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Bij verkoop zal een koopakte worden opgemaakt volgens de modelkoopakte die is opgesteld door de branchevereniging VBO-makelaars, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopakte een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen drie weken een waarborgsom c.q. bankgarantie te storten op de rekening van gekozen notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Tenslotte; een bezichtiging is voor zowel u als voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het daarom erg op prijs stellen als u uw bevindingen een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wil maken. Oók als u geen verdere interesse heeft in de woning, vernemen wij het graag. Bij voorbaat onze dank, ook namens de verkoper!

Jonkers Lukassen Makelaarsgroep Kerstraat 12 B 5427 BC Boekel Telefoon: 0492-392426 Fax: 0492-392486 E-mail: info@jonkerslukassen.nl Website: www.jonkerslukassen.nl