Guldenweg 27 4879 NL Etten-Leur



Vergelijkbare documenten
Oosterscheldestraat 45 Zierikzee

Baroniestraat 16 Etten-Leur

Koekoekstraat 49 Sprundel

Breitnerlaan 26 C Roosendaal

Rapeling JL Etten-Leur

Cimbaalhof BL Etten-Leur

Konijnenberg JZ Etten-Leur Ruime tussenwoning met berging en zongunstige tuin nabij het centrum gelegen in de wijk De Grient.

Lage Donk LP Etten-Leur Op royaal perceel in buitengebied gelegen vrijstaande woning met royale schuur en fraai aangelegde tuin rondom.

Philips van Dorpstraat 47 Oud-Vossemeer

Zeil DP Etten-Leur

Julianalaan BE Etten-Leur

Meerenburgerhorn 2. IJsselstein. Aarendonk ERA Makelaardij. IJsselstein

Stationsstraat TD Etten-Leur

Langvennen-Oost 90 Oisterwijk

Brakkenstraat 39 Etten-Leur

Baroniestraat VS Etten-Leur Fraai vormgegeven, vrijstaande '30 woning met garage en berging gelegen in het nieuwbouwplan 'Baroniestraat'

Bosselerstraat 21 Someren

Evenaar 9 Soest Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Straalmanstraat 24 Nijmegen

Slingerkogelstraat 36 Nijmegen

Papendrecht Vlierbeshof 7

Frans Halsstraat 6 Nijmegen

ELL - Sebastiaanstraat 48X : 950,-

Gruttostraat 4 Benschop

Ekkerstraat 27 - Eindhoven

WEERT - St. Odastraat 21

Spijkerhofplein 41 Nijmegen

Palmstraat 35 Oss. ERA Makelaardij PLUS s-hertogenbosch

Ericaweg 16 Soest. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis.

Prinses Wilhelminalaan 5 Berg en Dal

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

GRAUWE POLDER 56 TE ETTEN-LEUR Perceelsoppervlakte : ca m². Woonoppervlakte : ca. 174 m².

Oude Utrechtseweg 38 SOEST

Op het mooiste plekje van Wintelre gelegen uitgebouwde 2/1-kapwoning op royaal perceel met een garage van maar liefst 60 m2.

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Paulihof 18 Badhoevedorp

Kandijstraat 3, Stampersgat

Generaal van Heutszlaan 51, Eindhoven. Vraagprijs : ,- k.k. k.k.

Sprundel Struikhei 62

Stephensonstraat 72 AMERSFOORT

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

KOOPSOM ,- K.K.

Hommerterweg ER Hoensbroek

Burgemeester van der Weidenlaan 68 Beek en Donk

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Straatweide 23. Prinsenbeek. VANAF PRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

KOOPSOM ,- K.K.

van Lenneplaan 36 SOEST

TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m².

KOOPSOM ,- K.K.

Broederwal 143 Helmond

Lupineweide 4 - Dongen

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- kosten koper

Compleet gerenoveerde, uitgebouwde, keurig afgewerkte hoekwoning met achtertuin op het zuiden, vrije achterom en ruime, vrijstaande garage.

Rijksweg Velden

Groesbeeksedwarsweg 159 Nijmegen

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Veldm Montgomeryweg 36 Soesterberg

PARKWACHTERS 34 - BEST

TE KOOP. Millsebaan 49 te Uden. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) Vraagprijs ,00 kosten koper

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

Merlingsakker 12 Prinsenbeek

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

Vraagprijs ,00 kosten koper

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Etten-Leur Grauwe Polder 178

KOOPSOM ,- K.K.

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

Monnikevenne 1. Zie voor meer foto's RJ Monnickendam k.k.

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Grebbedaal GM Maastricht

Zwanebloem 13 Breda ,-- k.k. Prinsenbeek

Zandhoen 53, Eindhoven

SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN. Bouwjaar: ca Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceeloppervlakte: 425 m²

Patersweg GC Hoensbroek

Rijksweg Velden

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Vondellaan 4 SOEST. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest

Trichterweg AN Brunssum

KOOPSOM ,- K.K.

Kerkstraat 26, 6988 AG Lathum

KOOPSOM ,- K.K.

STROVELDEN 3 BEST, 5685 JZ VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Weert - Leumehofstraat 2 : ,-


Transcriptie:

Guldenweg 27 4879 NL Etten-Leur Fraaie vrijstaande semi-bungalow met grote loods en houten garage gelegen op een royaal perceel op bedrijventerrein Vosdonk Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Frank Luyten ERA Makelaardij ERA-makelaars hebben als missie om de woonwensen van hun opdrachtgevers te vervullen. De manier waarop zij dat doen, moet aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Om dit te realiseren wordt de klanttevredenheid voortdurend gemeten. De ERA dienstverlening dient door onze opdrachtgevers te worden beloond met een 9 op een schaal van 1 tot 10. ERA-makelaars vormen een select netwerk van kwaliteitsmakelaars. Er zijn in Nederland en België 225 ERA-makelaars, maar in totaal zijn er 2600 ERA-makelaars in bijna 50 landen.. Hoe verschillend al die 50 landen ook zijn, opvallend is dat vrijwel alle verkopers van huizen in al die landen de volgende behoeften met elkaar delen: 1. snelle verkoop 2. optimale prijs 3. geen zorgen achteraf ERA-makelaars concentreren zich op deze drie basisbehoeften bij iedere opdrachtgever. Kijk voor meer informatie in deze brochure of op www.era.nl ERA. Sterk door service Wij zijn specialisten in de woningmakelaardij in Etten-Leur en omstreken en begeleiden u op een deskundige en persoonlijke manier. Wij bemiddelen bij de koop en verkoop van woningen en beschikking over de benodigde kennis van onroerende zaken en de daarbij behorende juridische aspecten. Tevens kunt u bij ons terecht voor deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies door een SEH Erkend Hypotheekadviseur. Wij doen zaken met alle gerenommeerde bankinstellingen en verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen wij voor u zoek gaan naar het beste product. De belangen van ú als klant staan voor ons voorop en wij verzekeren ú een optimale service en dienstverlening. Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het internationale kwaliteitsnetwerk ERA garanderen wij kwaliteit. Onze ervaring, actieve toewijding, systematische aanpak en doordacht marketingplan worden ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Als enige ERA makelaar in Etten-Leur bieden wij u een volledig en compleet dienstenpakket, dat garant staat voor een succesvolle verkoop of aankoop. Als u kiest voor onze diensten dan ontvangt u tevens de diensten van meerdere ERA makelaars. In de regio Breda hebben de ERA makelaars een aantal initiatieven ontplooid om u als koper of verkoper optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij gaan voor u actief de markt benaderen om uw woning de maximale aandacht te geven. Samen streven we ernaar om uw woning snel te verkopen tegen een maximaal rendement, want het vervullen van uw woonwens is de missie van iedere ERA makelaar! Wij zijn er voor u, Van Huis Tot Thuis! Frank Luyten ERA Makelaardij Bisschopsmolenstraat 101 4876 AJ Etten-Leur Tel: 076-503 60 06 Fax: 076-501 69 89 E-mail: info@frankluyten.nl Website: www.frankluyten.nl www.era.nl De brochure geeft een globale beschrijving van de woning. Derhalve kunnen aan deze beschrijving geen rechten worden ontleend.

Kenmerken Vraagprijs 489.000,= k.k. Soort Semi-bungalow Type Vrijstaande woning Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud 580m 3 Perceeloppervlakte 1550m 2 Woonoppervlakte 158m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Ligging In woonwijk Tuin Tuin rondom Garage Inpandig Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas Verwarming C.v.-ketel Locatie Adres gegevens Guldenweg 27 4879 NL Etten-Leur

De begane grond De entree, afgewerkt met een kurkvloer en spachtelputz wanden, biedt toegang tot de woonkeuken, het toilet, de meterkast (8 groepen, aardlekbeveiliging en krachtstroom) en de eerste verdieping middels een hardhouten trap. Het toilet, afgewerkt met een tegelvloer en tegelwanden is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De woonkamer Vanuit de woonkeuken is de royale woonkamer (867 x 537) bereikbaar. De woonkamer, afgewerkt met een natuurstenen vloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden is voorzien van een moderne, sfeervolle gashaard (met afstandsbediening) en een royale schuifpui. De woonkamer is verder voorzien van een grote praktische voorraadkast/berging.

De keuken De royale woonkeuken (743x353) is voorzien van een moderne ruime hoekopstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, oven en vaatwasser. De keuken biedt toegang tot een bijkeuken. De praktische bijkeuken (390x190) is voorzien van de Nefit HR combiketel en de aansluitingen voor wasapparatuur. De bijkeuken biedt toegang tot de tuin. De slaapkamer Vanuit de woonkeuken is tevens de slaapkamer van de begane grond bereikbaar. Deze ruime kamer (420x349) is momenteel in gebruik als werkkamer. Deze kamer, afgewerkt met een kurkvloer, is voorzien van een vaste schuifdeurkast en een airco installatie. Vanuit de slaapkamer is de aangrenzende badkamer (336x270) bereikbaar.

De badkamer (2003) De luxe geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine met luxe massagedouche, een wandcloset, 2 wastafels en een inbouwkast. De eerste verdieping De overloop biedt toegang tot 3 royale slaapkamers en de badkamer. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en spachtelputz wanden

Slaapkamer 2 Deze slaapkamer (400x318), gelegen aan de voorzijde, is afgewerkt met een laminaatvloer en spachtelputz wanden en is voorzien van een dakkapel. Slaapkamer 3 en 4 De overige twee slaapkamers (420x365) zijn gelegen aan de achterzijde. De slaapkamers, afgewerkt met een laminaatvloer en spachtelputz wanden, zijn ieder voorzien van een dakkapel en een vaste schuifdeurkast.

De badkamer (2000) De ruime badkamer (293x262), gelegen aan de voorzijde van de woning. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, een douchecabine, een hangend closet en een badkamermeubel met een geïntegreerde wastafel. Algemeen Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen op een ruim perceel op bedrijventerrein De Vosdonk, temidden van soortgelijke woningen met een gemengde bestemming (wonen en werken). De koper dient als zelfstandig ondernemer te zijn ingeschreven bij de KvK. De nabij gelegen A58, maakt dat de bereikbaarheid uitstekend te noemen is. De woning is gebouwd omstreeks 1996 en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Alle raampartijen zijn uitgerust met rolluiken.

De tuin rondom is fraai aangelegd met gazon, een zonneterras, een royale vijverpartij en een gevarieerde beplanting waaronder leilindes. Aan de voorzijde is het perceel v.v. sierhekwerk; ter plaatse van de oprit is deze op afstand, elektrisch bedienbaar te openen. Loods / bijgebouwen Grote vrijstaande loods (ca. 150m²), opgetrokken deels in spouw en deels met geïsoleerde damwandprofielen. Ook het complete dak is geïsoleerd en aan de binnenzijde v.v. een systeemplafond. De loods is verder v.v. een beton vloer, krachtstroom, een benutbare zolderruimte (480x945), 2 elektrisch bedienbare sectionaaldeuren (400 breed en 296 hoog), een keukenblok met warm- en koud stromend water en een toiletruimte. De aan de zijkant van de loods aangebrachte opslagruimte is groot genoeg voor de stalling van 3 auto s. Aparte houten schuur/garage (510X350) v.v. elektra.