Sint Anthonis, Brink 8 & Lepelstraat 10

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sint Anthonis, Brink 8 & Lepelstraat 10"

Transcriptie

1 Koopprijs: ,- k.k. Mooiland Afdeling Aan- en Verkoop o.g. Postbus BS Ede Tel:

2 Omschrijving: Gelegen op een unieke locatie, midden in het centrum van Sint Anthonis, voormalig klooster met bijbehorende kloostergaarde en voormalig winkelpand. De locatie is te bereiken via de Brink alsmede de Lepelstraat in Sint Anthonis. Het klooster is ca. 935 m² vvo groot (excl. Kelder en Zolder) en het winkelpand is ca. 339 m² vvo groot en het geheel is gelegen op 6455 m² grond. Indeling Klooster: Entree, hal, gang met trapopgang naar de eerste verdieping, voorkamer met inbouwkast, keuken, bijkeuken met toegang tot de provisiekelder, voormalige woon-/eetkamer, dubbele toiletgroep, pantry, opslagruimte, 3 voormalige slaapkamers, 2 e pantry, badkamer en toegang tot tweede provisiekelder en een dubbele toiletgroep. Tweede Entree, hal met meterkast, gang, vijf slaapkamers badkamer en garage/opslagruimte. 1 e verdieping: Overloop, gangen, zes slaapkamers, gescheiden toiletvoorzieningen, pantry, drie slaapkamers, kleedruimte, kapel, trappenhuis, zes slaapkamers, kleedruimten, badkamer, en een dubbele toiletgroep. 2 e verdieping: Gang met zes chambrettes Zolder: ca. 100 m²vvo opslagruimte Kelder: ca. 50 m²vvo opslagruimte Indeling Lepelstraat 10: Entree, hal, winkelruimte, pantry met toilet, (op te delen) zaal, dubbele toiletgroep, keuken en opslagruimte Het klooster is gebouwd in 1896 en naderhand uitgebreid. De Lepelstraat 10 is in 1969 grondig verbouwd. Het onderhoud van het klooster is matig en van de Lepelstraat matig tot redelijk te noemen. De CV-installatie in de Lepelstraat 10 is werkzaam en verwarmd het geheel middels radiatoren. In het klooster is een Schindler personenlift aanwezig welke twee stopplaatsen heeft. De gegevens in deze brochure zijn met zorgvuldigheid samengesteld; Mooiland kan echter geen garantie voor de informatie in deze brochure afgeven. Koper heeft een onderzoeksplicht en dient te onderzoeken of de verstrekte informatie juist is en of er voor hem nog andere relevante zaken voor de aankoop van belang zijn. Het nalaten van dit onderzoek komt geheel voor eigen risico van koper.

3 Bestemmingsplan

4 Plattegronden Klooster Plattegrond BG Plattegrond 1 e verdieping Plattegrond 2 e verdieping

5 Plattegronden Lepelstraat 10 en kelder klooster Plattegrond Lepelstraat Plattegrond 2 e zolder klooster

6 Uittreksel Kadastrale Kaart

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Omgeving: De locatie ligt in het centrum van Sint Anthonis aan het dorpsplein de Brink waaraan ook de monumentale Bottermien en de monumentale kerk gelegen zijn. De gemeente Sint Anthonis heeft ongeveer inwoners en is gelegen nabij de A73, de snelweg die Nijmegen verbindt met Venlo en het Duitse achterland. In een straal van 20 kilometer rondom Sint Anthonis leven ca mensen; sterker nog in een straal van 40 kilometer leven er zelfs mensen. Sint Anthonis is een gemeente in Oost-Brabant en bestaat uit 7 dorpen: het gelijknamige dorp Sint Anthonis, Wanroij, Landhorst, Ledeacker, Stevensbeek, Oploo en Westerbeek. De gemeente bestaat sinds 1994, bij een gemeentelijke herindeling werden de toenmalige gemeenten Oploo c.a. en Wanroij samengevoegd. De gemeente behoort samen met 4 andere gemeenten tot het Land van Cuijk, waarbij de gemeenten Sint Anthonis en Boxmeer intensief samenwerken. De oppervlakte van de gemeente,' bunder' (=100 vierkante kilometers), heeft een uitgestrekt buitengebied, waar veehouderijen een dominante positie innemen. Maar ook de natuur is alom aanwezig, onder andere met de Staatsbossen. Ook duizenden gasten van verschillende campings genieten daarvan. Sint Anthonis wordt in het dialect uitgesproken als 'Sintunnis'. De landelijke omgeving en de natuur van gemeente sint Anthonis lenen zich goed voor fietsen, paardrijden, mountainbiken, skeeleren, wandelen, enz. In de gemeente worden tal van activiteiten en evenementen georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld de jaarlijks terugkerende fokpaardendag op de brink in Sint Anthonis, de volleybalfeesten, het oogstfeest in Westerbeek, Tontjedag in Oploo, het Wanroijs gedoe, en sinds 2013 het 'Keverweekend' in Wanroij. En natuurlijk bieden de jaarlijkse dorpsfeesten, gildefeesten, de kermissen en het carnaval veel vertier. Op kunstgebied staat Sint Anthonis hoog aangeschreven. Er wonen meerdere kunstenaars, die zich verenigd hebben in een bekende Kinstkring, en er zijn verschillende evenementen per jaar: de Open Atelier- en Galerieroute in het voorjaar, een zomerexpositie in het gemeentehuis en het internationale Kunstdorp in september. Bron:

16 Afstand tot A73: 3,7 km Afstand tot NS Station: 5,5 km Afstand tot bushalte: 0,2 km

17 Geïnteresseerd in meer informatie en/of graag een bezichtiging plannen? Neemt u dan met ons contact op: Mooiland Afdeling Aan- en Verkoop o.g. Postbus BS Ede Tel: verkoop@mooiland.nl De gegevens in deze brochure zijn met zorgvuldigheid samengesteld; Mooiland kan echter geen garantie voor de informatie in deze brochure afgeven. Koper heeft een onderzoeksplicht en dient te onderzoeken of de verstrekte informatie juist is en of er voor hem nog andere relevante zaken voor de aankoop van belang zijn. Het nalaten van dit onderzoek komt geheel voor eigen risico van koper.

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN TE KOOP Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR:

PROJECTINFORMATIE TE HUUR: PROJECTINFORMATIE TE HUUR: WINKELRUIMTE MET WOONHUIS OP UITSTEKENDE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE DORPSKERN VAN WESSEM van Horneplein 1 Wessem Vraagprijs 174.000,00 kosten koper Huurprijs 702,50 per maand

Nadere informatie

Net buiten de dorpskern van Ingen gelegen vrijstaand winkelpand, laatst in gebruik geweest als supermarkt met naastgelegen magazijn en bedrijfswoning.

Net buiten de dorpskern van Ingen gelegen vrijstaand winkelpand, laatst in gebruik geweest als supermarkt met naastgelegen magazijn en bedrijfswoning. Ingen, Rijnstraat 7 OMSCHRIJVING: Net buiten de dorpskern van Ingen gelegen vrijstaand winkelpand, laatst in gebruik geweest als supermarkt met naastgelegen magazijn en bedrijfswoning. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 3. FOTO S... 4 BIJLAGEN - Plattegronden - Kaart centrum Bergen op Zoom - Kaart

Nadere informatie

GILDELAAN 38 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k.

GILDELAAN 38 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k. GILDELAAN 38 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 335.000 k.k. Kenmerken Hoofdbestemming: Nevenbestemming: Winkelruimte begane grond: Woonoppervlakte Perceeloppervlakte: Inhoud totaal: Aanvaarding: Parkeren: Bijzonderheden:

Nadere informatie

Overstraat 34 AMERONGEN

Overstraat 34 AMERONGEN Overstraat 34 AMERONGEN Welkom bij Makelaardij Luckerhof Mede namens de verkopers van dit woonhuis dankt Makelaardij Luckerhof u voor de getoonde belangstelling. Door middel van deze verkoopbrochure geven

Nadere informatie

TE KOOP. Grote Kerkstraat K.K CH Venlo

TE KOOP. Grote Kerkstraat K.K CH Venlo Grote Kerkstraat 8 5911 CH Venlo TE KOOP 555.000 K.K. Grote Kerkstraat 8 5911 CH Venlo Inleiding Op zeer goede locatie gelegen winkelpand met 2 appartementen te koop. Eventueel ook als beleggingspand.

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Postadres; Postbus 77 7600 AB ALMELO T 0546-831010 E Rmeulenberg@outlook.com TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Zwartjeslandweg 4 grondoppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP SPRONGSTRAAT KS ZUTPHEN. ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle

TE KOOP SPRONGSTRAAT KS ZUTPHEN. ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle TE KOOP kantoor Zutphen makelaars / adviseurs o.g. R.J.B. ten Hag SPRONGSTRAAT 3-5 7201 KS ZUTPHEN

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 STERK IN PRIJS VERLAAGD STERK IN PRIJS VERLAAGD GEHEEL GERENOVEERDE EN VERNIEUWDE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, CARPORT EN MODERNE TUIN MET OVERDEKT TERRAS.

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten TE KOOP Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

BREDALAAN A TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k.

BREDALAAN A TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k. BREDALAAN 115-115 A TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 399.900 k.k. Kenmerken Soort pand: Bouwjaar: Commerciële gedeelte: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Sint Martinusstraat 70 - Venlo

Sint Martinusstraat 70 - Venlo Sint Martinusstraat 70 - Venlo "Uniek monumentaal herenhuis in het centrum van Venlo " Vraagprijs: 695.000,00 k.k. Voormelde informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door ons

Nadere informatie

Nieuwe Boteringestraat 102 - Groningen

Nieuwe Boteringestraat 102 - Groningen - Vraagprijs 389.000,= k.k. Vraagprijs 389.000,= k.k. Omschrijving - /102a Markant herenhuis op hoek gelegen direct grenzend aan het noorderplantsoen:(vloer oppvlakte ca 220 m2)bestaande uit een benedenwoning

Nadere informatie

Adres: Smeepoortstraat 21, 3841 EG Harderwijk Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Smeepoortstraat 21, 3841 EG Harderwijk Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Smeepoortstraat 21, 3841 EG Harderwijk Vraagprijs 459.500,00 kosten koper 3841 KV Harderwijk Postbus 103 3840 AC Harderwijk Tel. 0341-412241 info@vanderhoekmakelaardij.nl www.vanderhoekmakelaardij.nl

Nadere informatie

Adres: Paulus Potterlaan 10, 2902 GP Capelle Aan Den IJssel Vraagprijs 510.000,00 kosten koper Huurprijs 3.150,00 per maand

Adres: Paulus Potterlaan 10, 2902 GP Capelle Aan Den IJssel Vraagprijs 510.000,00 kosten koper Huurprijs 3.150,00 per maand Adres: Paulus Potterlaan 10, 2902 GP Capelle Aan Den IJssel Vraagprijs 510.000,00 kosten koper Huurprijs 3.150,00 per maand Omschrijving Paulus Potterlaan 10, 2902GP Capelle aan den IJssel Fraai woon/werkpand

Nadere informatie

Streepenstraat 21 Sint Oedenrode

Streepenstraat 21 Sint Oedenrode Streepenstraat 21 Sint Oedenrode Uitgebouwde middenwoning met grote berging nabij centrum gelegen Vraagprijs: 229.000,- k.k. Makelaardij o.g. taxaties C.P.M. v. Laarhoven Lid NVM Onze aansprakelijkheid

Nadere informatie

Ede Maanderdijk 10. Vraagprijs: 524.500,- k.k.

Ede Maanderdijk 10. Vraagprijs: 524.500,- k.k. Ede Maanderdijk 10 Prachtige, monumentale WOONBOERDERIJ Met agrarische opstallen De monumentale woonboerderij heeft twee woongedeelten Slaapkamer en badkamer op de begane grond Bijkopen van meer grond

Nadere informatie

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Vrijstaande woning TE KOOP Hofsteeg 1 Overasselt Vrijstaande woning met ruime tuin op een perceel van 679 m² 365.000,- k.k. MAKELAARDIJ DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 0413-336800 dlvadvies.nl

Nadere informatie

TE KOOP VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OUDSTE POORTSTRAAT 2 7041 AR 'S-HEERENBERG

TE KOOP VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OUDSTE POORTSTRAAT 2 7041 AR 'S-HEERENBERG TE KOOP VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OUDSTE POORTSTRAAT 2 7041 AR 'S-HEERENBERG VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OUDSTE POORTSTRAAT 2 'S-HEERENBERG Vraagprijs : 450.000,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente

Nadere informatie

TE KOOP. Provincialeweg K.K PA Kornhorn. Makelaardij van der Wier O.G.

TE KOOP. Provincialeweg K.K PA Kornhorn. Makelaardij van der Wier O.G. TE KOOP 275.000 K.K. Makelaardij van der Wier O.G. Provincialeweg 66 a 9865 AK Opende 0594-657401 info@makelaardijvanderwier.nl Provincialeweg 17 9864 PA Kornhorn Provincialeweg 17 9864 PA Kornhorn Inleiding

Nadere informatie

Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis

Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis Karakteristieke woning op royaal perceel van 1092 m² met de mogelijkheid om meer grond bij te kopen (tot 1604 m²). Vestiging Ravenstein Fax 0486 417566 Langakker

Nadere informatie

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs 795.000,-- k.k. Telefoon (0521) 34 28 34 Kijk ook op www.fehse.nl

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs 795.000,-- k.k. Telefoon (0521) 34 28 34 Kijk ook op www.fehse.nl WELPENHOF 2 MEPPEL Vraagprijs 795.000,-- k.k. Telefoon (0521) 34 28 34 Kijk ook op www.fehse.nl LUXE ROYALE VILLA MET INPANDIG ZWEMBAD EN DUBBELE GARAGE Rustig aan de rand van Meppel gelegen LUXE en ROYALE

Nadere informatie

OUDE BOVENDIJK 208B ROTTERDAM

OUDE BOVENDIJK 208B ROTTERDAM OUDE BOVENDIJK 208B OUDE BOVENDIJK 208B OMSCHRIJVING Vrijstaande vijf kamer woning met vrijstaande garage, alwaar een eventuele zesde kamer gerealiseerd kan worden op de verdieping. Het geheel ligt op

Nadere informatie

Adres: van Horneplein 1, 6019 BW Wessem Vraagprijs ,00 kosten koper Huurprijs 850,00 per maand

Adres: van Horneplein 1, 6019 BW Wessem Vraagprijs ,00 kosten koper Huurprijs 850,00 per maand Adres: van Horneplein 1, 6019 BW Wessem Vraagprijs 165.000,00 kosten koper Huurprijs 850,00 per maand Omschrijving WESSEM - VAN HORNEPLEIN 1 Dit zeer fraai karakteristiek herenhuis, gebouwd in 1939, hoekwoning,

Nadere informatie

Donderdonksedijk 9, SINT-OEDENRODE

Donderdonksedijk 9, SINT-OEDENRODE Donderdonksedijk 9, SINT-OEDENRODE Vraagprijs 625.000 k.k. De Plaatselijke Makelaar Kofferen 8 5492 BN Sint-Oedenrode OMSCHRIJVING: Riante woonboerderij met groot multifunctioneel bijgebouw aan de rand

Nadere informatie

Adres: Peijerstraat 55, 6101 GB Echt

Adres: Peijerstraat 55, 6101 GB Echt Adres: Peijerstraat 55, 6101 GB Echt Omschrijving Adres: Peijerstraat 55, Echt Object: Multifunctioneel en karakteristiek herenpand op ruim perceel van bijna 2.000 m2 met 2 garages, oprit en grote tuin.

Nadere informatie

Dorpsstraat 37 37a, Oud Gastel

Dorpsstraat 37 37a, Oud Gastel Op een centrale locatie in Oud- Gastel gelegen multifunctionele bedrijfsruimte met woonhuis en garage op een perceel van 2.715 m 2. De bedrijfsruimte in het centrum van Oud Gastel, is in verschillende

Nadere informatie

te koop koopsom k.k. Kanaalstraat Hansweert

te koop koopsom k.k. Kanaalstraat Hansweert te koop Kanaalstraat 10-12 Hansweert koopsom 285.000 k.k. - B E D R I J F S M A K E L A A R S - Van links naar rechts Stephany Bor Diana Sinke Carolien van Groningen Floris Swinkels Koos Schreuder Vestiging

Nadere informatie

Veldhoven Provincialeweg 92

Veldhoven Provincialeweg 92 Veldhoven Provincialeweg 92 Ruim opgezette en karakteristieke vooroorlogse villa met o.a. 7 slaapkamers, garage, 2 inritten, grote tuin en gunstig gelegen nabij invalswegen en snelweg Perceelsgrootte:

Nadere informatie

Krommedijk 90 92, 3312 CH Dordrecht Vraagprijs ,00

Krommedijk 90 92, 3312 CH Dordrecht Vraagprijs ,00 Krommedijk 90 92, 3312 CH Dordrecht Vraagprijs 375.000,00 Omschrijving Zéér groot woon-/winkelpand verdeeld over 3 verdiepingen en een grote kelder. Ideaal om wonen en werken te combineren. Op de begane

Nadere informatie

Verkoopbrochure Kerkstraat 57 te Lepelstraat 1

Verkoopbrochure Kerkstraat 57 te Lepelstraat 1 Verkoopbrochure Kerkstraat 57 te Lepelstraat 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 5 BIJLAGEN - Plattegronden - Kaart Lepelstraat - Kaart bestemmingsplan - Bestemmingsplanvoorschriften

Nadere informatie

Ede Van Heeckerenlaan 1

Ede Van Heeckerenlaan 1 Ede Van Heeckerenlaan 1 Goed onderhouden, monumentale SEMI-BUNGALOW Met ruime, vrijstaande, stenen garage Centrum en bossen op loopafstand gelegen Sfeervolle woonkamer met fraai, vrij uitzicht naar park

Nadere informatie

3 Bouwkavels aan dijk

3 Bouwkavels aan dijk 3 Bouwkavels aan dijk TE KOOP Dorpsstraat 199 Heerjansdam Drie bouwkavels op een mooie locatie in het buitengebied van Heerjansdam. Voor het bouwen van een vrijstaande dijkwoning en een twee-onder-een-kap

Nadere informatie

NIEUW in de verkoop!

NIEUW in de verkoop! NIEUW in de verkoop! Venrayseweg 147, Horst 359.000,- k.k. HIGHLIGHTS Vrijstaande woning op een ruim perceel op een prachtige locatie nabij Horst Zeer ruim perceel circa 11.400 m2 groot Uitermate geschikt

Nadere informatie

Molenweg 4 te ZEGVELD

Molenweg 4 te ZEGVELD Molenweg 4 te ZEGVELD KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Woning met bedrijfsruimte Bouwjaar : 1967 Perceel : 553 m² Aantal kamers : 8 Woonoppervlakte : 170 m² Inhoud : 515 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Marktstraat 4 6 Ulrum

Marktstraat 4 6 Ulrum Marktstraat 4 6 Ulrum vraagprijs euro 175.000,- kosten Koper bouwvorm: oppervlakte perceel: vraagprijs: beschikbaar per: status type: objecttype: woonoppervlak: bestaande bouw 600 m2 175.000,- euro kosten

Nadere informatie

TE KOOP. Nico Eekmanlaan 9

TE KOOP. Nico Eekmanlaan 9 TE KOOP Nico Eekmanlaan 9 Nuenen Zeer fraaie onder architectuur gebouwde villa, met een prachtige tuin met volop privacy, dubbele garage kantoor/praktijk aan huis mogelijk. Nabij het centrum van Nuenen

Nadere informatie

Dorpsstraat 5 Nunspeet

Dorpsstraat 5 Nunspeet Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horeca-adviseur: Alex Willemse Telefoon:

Nadere informatie

Verkoopbrochure Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom 1

Verkoopbrochure Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom 1 Verkoopbrochure Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. OMSCHRIJVING OBJECT... 3 2. VERKOOPPROCEDURE... 4 BIJLAGEN - Plattegronden - Kaart centrum Bergen op Zoom - Kaart bestemmingsplan - Bestemmingsplanvoorschriften

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Valburg Woutersdijk 2

Valburg Woutersdijk 2 Valburg Woutersdijk 2 Nabij Valburg, in landelijk gebied gelegen WOONBOERDERIJ Vrij uitzicht over het landelijk gebied Ruime woonboerderij, die gemoderniseerd dient te worden Onderdeel van functiewisseling,

Nadere informatie

Te Koop. Brink JL Schalkwijk. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Brink JL Schalkwijk. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Brink 5 3998 JL Schalkwijk Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Brink 5 te 3998 JL Schalkwijk VANAFPRIJS : 500.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Pontdyk DX Boornzwaag vrijstaande woning ,- k.k.

Pontdyk DX Boornzwaag vrijstaande woning ,- k.k. Boornzwaag Pontdyk 1 8526 DX Boornzwaag vrijstaande woning 399.000,- k.k. Kenmerken Categorie Prijs Woonboerderij 399.000,- k.k. Postcode Pontdyk 1 Plaats Oppervlakte / omvang Type woonhuis 8526 DX Boornzwaag

Nadere informatie

ELOYSTRAAT XR GELEEN

ELOYSTRAAT XR GELEEN ELOYSTRAAT 30 6166XR GELEEN KOOPSOM 134.500 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Karakteristieke tussenwoning met aanbouw

Nadere informatie

Ghil 5 te Baarle-Nassau

Ghil 5 te Baarle-Nassau Ghil 5 te Baarle-Nassau Vraagprijs: 348.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs: 348.000,- k.k. Type: Vrijstaand Inhoud: ca. 400 m³ Perceeloppervlakte: ca. 1340 m² Woonoppervlakte: 133 m² Bouwjaar: 1989 Locatie

Nadere informatie

Ransdalerstraat AW Ransdaal

Ransdalerstraat AW Ransdaal Ransdalerstraat 61 6311 AW Ransdaal Vraagprijs: 345.000,- k.k. Omschrijving In het groene Heuvelland gelegen uitstekend gerenoveerde vrijstaande jaren '30 woning met aanbouw en garage/berging. De woning

Nadere informatie

Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m².

Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m². Haaften, Rijthoek 6a OMSCHRIJVING: Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m². De woning en de bedrijfshal

Nadere informatie

Te Koop Beckerswei AX Sibbe/ Valkenburg

Te Koop Beckerswei AX Sibbe/ Valkenburg Te Koop Beckerswei 12 6301 AX Sibbe/ Valkenburg Vraagprijs 245.000 KK Animo Makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Sibbe is een

Nadere informatie

Zum Loh 1 te MEPPEN-HEMSEN

Zum Loh 1 te MEPPEN-HEMSEN Zum Loh 1 te MEPPEN-HEMSEN Vraagprijs 145.000 k.k. Deze brochure is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De verstrekte informatie is verkregen via de verkoper. Voor eventuele onjuiste of onvolledige

Nadere informatie

Woonoppervlakte 170 m 2 + ca. 200 m² BVO commerciële ruimte Vraagprijs ,- kosten koper Huurprijs begane grond 1.

Woonoppervlakte 170 m 2 + ca. 200 m² BVO commerciële ruimte Vraagprijs ,- kosten koper Huurprijs begane grond 1. Woonoppervlakte 170 m 2 + ca. 200 m² BVO commerciële ruimte Vraagprijs 399.000,- kosten koper Huurprijs begane grond 1.500,- per maand TE KOOP / TE HUUR Sint Agnesplein 6 & 6A Bunde Het betreft een winkelruimte

Nadere informatie

Vraagprijs 155.000,-- k.k.

Vraagprijs 155.000,-- k.k. Vraagprijs 155.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving In een rustig hofje op loopafstand van het

Nadere informatie

Koop kantoorpand op Nieuwe Plein 5 te Arnhem kosten koper

Koop kantoorpand op Nieuwe Plein 5 te Arnhem kosten koper Koop kantoorpand op Nieuwe Plein 5 te Arnhem 695000 kosten koper Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving

Nadere informatie

Cuijk, Zwaanstraat 7 Huurprijs op aanvraag

Cuijk, Zwaanstraat 7 Huurprijs op aanvraag Cuijk, Zwaanstraat 7 Huurprijs op aanvraag Marc Peters Bedrijfsmakelaar Omschrijving Fraaie, moderne, representatieve kantoorruimte groot 300 m2 met 6 parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Gelegen op 1e

Nadere informatie

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin:

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin: Seefûgel 2 Stiens WONEN EN WERKEN IN STIENS. OP BEDRIJVENTERREIN MIDDELSEE II, GELEGEN AAN DE NOORDWESTZIJDE VAN STIENS STAAT DEZE VRIJSTAANDE, ROYALE BEDRIJFSWONING (CA. 167 M² WOONOPP.) MET RUIME GESCHAKELDE

Nadere informatie

Bouwkavel. Dorpsstraat 199. Heerjansdam. Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Bouwkavel. Dorpsstraat 199. Heerjansdam. Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden Bouwkavel TE KOOP MAKELAARDIJ Dorpsstraat 199 Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden Heerjansdam Bouwkavel in het buitengebied Voor het bouwen van een vrijstaande woning Prijs: 215.000,- K.K.

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuweweg 58 A te Poeldijk. Vraagprijs: ,00 K.K.

TE KOOP. Nieuweweg 58 A te Poeldijk. Vraagprijs: ,00 K.K. TE KOOP Nieuweweg 58 A te Poeldijk Vraagprijs: 699.000,00 K.K. Object : Nieuweweg 58 A, 2685 AT Poeldijk Bedrijfsoppervlak : ca. 600 m² verdeeld over: - Parterre : ca. 360 m² atelier- of bedrijfsruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Klutenpad 12 bc K.K PJ Creil

TE KOOP. Klutenpad 12 bc K.K PJ Creil Klutenpad 12 bc 8312 PJ Creil TE KOOP 355.000 K.K. Klutenpad 12 bc 8312 PJ Creil Inleiding Landelijk wonen in de Noordoostpolder op enkele kilometers van het dorp Creil en mooi centraal gelegen tussen

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000,-- k.k.

Vraagprijs 239.000,-- k.k. SWALMEN RIJKSWEG NOORD 29 Winkelpand met bovenwoning recentelijk gerenoveerd Winkelruimte 47m² en opslagruimte 66 m² Luxe opstelling en badkamer Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan doorgaande

Nadere informatie

Heistraat 42 5491BC, SINT-OEDENRODE. Vraagprijs. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Heistraat 42 5491BC, SINT-OEDENRODE. Vraagprijs. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Heistraat 42 5491BC, SINT-OEDENRODE Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1964 Aantal kamers : 6 Woonoppervlakte : 100 m² Inhoud : 350 m³ T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl

Nadere informatie

Oude Haven 3. 9842 PL Niezijl. Vraagprijs: 70.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl

Oude Haven 3. 9842 PL Niezijl. Vraagprijs: 70.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Oude Haven 3 9842 PL Niezijl woonoppervlakte 60 m 2 perceeloppervlakte 150 m 2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 70.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Harskamp Harderwijkerweg 37

Harskamp Harderwijkerweg 37 Harskamp Harderwijkerweg 37 In het buitengebied van Harskamp gelegen WOONBOERDERIJ De woning biedt een fraai, vrij uitzicht over de landerijen Voorzien van diverse, agrarische opstallen Centraal gelegen

Nadere informatie

Rijskampstraat 20. 9831 RR Aduard. Vraagprijs: 129.000 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 350 m2 4 slaapkamers te koop

Rijskampstraat 20. 9831 RR Aduard. Vraagprijs: 129.000 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 350 m2 4 slaapkamers te koop Rijskampstraat 20 9831 RR Aduard woonoppervlakte 104 m2 perceeloppervlakte 350 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 129.000 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Kenmerken

Nadere informatie

Adres: Albert Cuypstraat BP Amsterdam Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Albert Cuypstraat BP Amsterdam Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Albert Cuypstraat 246 1073 BP Amsterdam Vraagprijs 330.000,00 kosten koper Omschrijving Te koop: Op de leukste markt van Nederland? In de Albert Cuypstraat 246 te Amsterdam komt deze winkelruimte

Nadere informatie

Omschrijving Kerkgebouw bestaande uit twee geschakelde delen gelegen aan de Groenezoom te Rotterdam-Vreewijk.

Omschrijving Kerkgebouw bestaande uit twee geschakelde delen gelegen aan de Groenezoom te Rotterdam-Vreewijk. Groenezoom 256-258-260 3075GM Rotterdam 650.000,- k.k. Geheel pand Kerngegevens Type object: Kerkgebouw. Adres en postcode: Groenezoom 256-258-260 (3075 GM) te Rotterdam-Vreewijk. Kadastrale aanduiding:

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Kranestraat 13, Horst 379.000,- k.k. HIGHLIGHTS KENMERKEN Vrijstaande woning nabij het centrum van Horst Ruime oprit met garage Type Woonopp. Perceelopp. Inhoud Vrijstaande woning

Nadere informatie

Abt Aggawei 5 HEMELUM K.K.

Abt Aggawei 5 HEMELUM K.K. Abt Aggawei 5 HEMELUM 269.000 K.K. 269.000 K.K. Abt Aggawei 5 HEMELUM Op ruime kavel staat deze traditioneel gebouwde vrijstaande woning met garage. Slaapkamer / werkkamer plus badkamer op de begane grond.

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

Oude Dalerveensestraat 10 7751 AD Dalen. Wonen

Oude Dalerveensestraat 10 7751 AD Dalen. Wonen Oude Dalerveensestraat 10 7751 AD Dalen Wonen Vestiging Zuid-Oost Drenthe Weidemolen 2, 7751 DZ Dalen W: http://www.agriteam.nl/dalen E: dalen@agriteam.nl T: 0524-550593 F: 0524-550761 Plaats: Dalen Adres:

Nadere informatie

Vledderstraat 18 18a 18b 18c Denekamp

Vledderstraat 18 18a 18b 18c Denekamp Vledderstraat 18 18a 18b 18c Denekamp Op goede locatie in het centrum gelegen beleggingspand, te weten een winkelpand met 2 verhuurde bovenwoningen. Op de 1 e verdieping is een appartement met 1 slaapkamer

Nadere informatie

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 575.000,-- k.k. Omschrijving Oeverstraat 28 - Wijk bij Duurstede In het historische centrum van Wijk bij Duurstede, op loopafstand van de pittoreske

Nadere informatie

Koop kantoorruimte op Spittaalstraat 43 te Zutphen kosten koper

Koop kantoorruimte op Spittaalstraat 43 te Zutphen kosten koper Koop kantoorruimte op Spittaalstraat 43 te Zutphen 324900 kosten koper Aanbiedende partij: FJ Bedrijfsmakelaars Email: Telefoon: 0575-848586 Website: www.fjbedrijfsmakelaars.nl Omschrijving Te koop: monumentaal

Nadere informatie

DE RUN 5114 TE VELDHOVEN. HUURPRIJS per jaar, excl. btw

DE RUN 5114 TE VELDHOVEN. HUURPRIJS per jaar, excl. btw DE RUN 5114 TE VELDHOVEN HUURPRIJS 9.500 per jaar, excl. btw Kenmerken Hoofdbestemming: Vloeroppervlakte: Servicekosten: Aanvaarding per: Parkeren: Bijzonderheden: Kantoorruimte Begane grond: ca. 29m²

Nadere informatie

Huur of koop op Poulinkstraat 3,3A, 3B te Almelo per jaar excl. huursom vanaf

Huur of koop op Poulinkstraat 3,3A, 3B te Almelo per jaar excl. huursom vanaf Huur of koop op Poulinkstraat 3,3A, 3B te Almelo 15000 per jaar excl. huursom vanaf Aanbiedende partij: Uniek bedrijfsmakelaars Email: info@debedrijfsmakelaar.nl Telefoon: 0547 38 18 23 Website: www.uniekmakelaars.nl

Nadere informatie

Klein Zwitserlandlaan 2. Heelsum

Klein Zwitserlandlaan 2. Heelsum Klein Zwitserlandlaan 2 te Heelsum Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen,

Nadere informatie

DENNELAAN 1 A TE WAALRE. HUURPRIJS 70 m² per jaar, excl. btw

DENNELAAN 1 A TE WAALRE. HUURPRIJS 70 m² per jaar, excl. btw DENNELAAN 1 A TE WAALRE HUURPRIJS 70 m² per jaar, excl. btw Kenmerken Hoofdbestemming: Vloeroppervlakte (vvo): Aanvaarding: Parkeren: Bijzonderheden: Kantoorbestemming ca. 317m² Op korte termijn mogelijk)

Nadere informatie

TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT

TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT In de prestigieuze woon / werkwijk aan de periferie van Maastricht is dit deels verhuurde

Nadere informatie

Overzicht 21 te KAMERIK

Overzicht 21 te KAMERIK Overzicht 21 te KAMERIK KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 1974 Perceel : 136 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 396 m³ Omschrijving: Uitstekend

Nadere informatie

Parallelweg West 18 4104AZ, CULEMBORG. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Parallelweg West 18 4104AZ, CULEMBORG. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Parallelweg West 18 4104AZ, CULEMBORG Vraagprijs 690.000 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : vrijstaande woning Bouwjaar : -1906 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 193 m² Inhoud : 625 m³

Nadere informatie

Prinses Irenestraat 4. 6071 EJ Swalmen. Vraagprijs: 110.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 275 m2 te koop

Prinses Irenestraat 4. 6071 EJ Swalmen. Vraagprijs: 110.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 275 m2 te koop Prinses Irenestraat 4 6071 EJ Swalmen woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 275 m2 te koop Vraagprijs: 110.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

PUTTERSTRAAT A TE VESSEM. VRAAGPRIJS k.k.

PUTTERSTRAAT A TE VESSEM. VRAAGPRIJS k.k. PUTTERSTRAAT 10-10 A TE VESSEM VRAAGPRIJS 750.000 k.k. Kenmerken Hoofdbestemming: Nevenbestemming: Vloeroppervlakte: Woonoppervlakte: Garage/werkplaats/kantoor: Zwembadgebouw: Aanvaarding: Parkeren: Bijzonderheden:

Nadere informatie

Waalwijk (5143 NA), Olympiaweg 18

Waalwijk (5143 NA), Olympiaweg 18 Op goede locatie aan de rand van sportpark Olympia gelegen VRIJSTAANDE WONING met AANGEBOUWDE BEDRIJFSRUIMTE en vrij gelegen tuin v.v. twee houten tuinhuisjes op een perceel van 1005 m². Globale indeling

Nadere informatie

bos en broek 2 koningsbosch

bos en broek 2 koningsbosch bos en broek 2 koningsbosch te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto s, een

Nadere informatie

Sjallemastraat 33. 9865 BH Opende. Vraagprijs: 112.500 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 100 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop

Sjallemastraat 33. 9865 BH Opende. Vraagprijs: 112.500 k.k. Wold & Waard. woonoppervlakte 100 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop Sjallemastraat 33 9865 BH Opende woonoppervlakte 100 m2 perceeloppervlakte 165 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 112.500 k.k. Wold & Waard info@woldwaard.nl 0594-51 21 61 www.woldwaard.nl Kenmerken

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela - Vraagprijs 257.500,= k.k. Vraagprijs 257.500,= k.k. Omschrijving -, 9663 AJ te. Onder architectuur gebouwd woonhuis met grote vrijstaande garage en ruime tuin. Deze zeer nette woning is gebouwd volgens

Nadere informatie

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Keunenhoek 16, Budel Vrijstaande langgevelboerderij met bijgebouw, landelijk en vrij gelegen aan de Keunenhoek aan de rand van het dorp. 2 woningen dus zeer geschikt voor dubbele bewoning. Inhoud : ca.

Nadere informatie

Koop kantoorpand op Damstraat te Hardinxveld-Giessendam

Koop kantoorpand op Damstraat te Hardinxveld-Giessendam Koop kantoorpand op Damstraat 40-44 te Hardinxveld-Giessendam 700000 Aanbiedende partij: Waltmann Bedrijfshuisvesting Email: - Telefoon: 078 6141030 Website: http://www.waltmann.com Omschrijving Te koop

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. Woon-winkelpand met aantrekkelijk atelier, appartement, garage. perceel 1045m 2. Weststraat 3 4527 BR Aardenburg VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. Woon-winkelpand met aantrekkelijk atelier, appartement, garage. perceel 1045m 2. Weststraat 3 4527 BR Aardenburg VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT Woon-winkelpand met aantrekkelijk atelier, appartement, garage. perceel 1045m 2 ADRES Weststraat 3 4527 BR Aardenburg Anders Vastgoed Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00

Nadere informatie

Adres: Dorpsplein 8, 1759 GN Callantsoog Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Dorpsplein 8, 1759 GN Callantsoog Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Dorpsplein 8, 1759 GN Callantsoog Vraagprijs 795.000,00 kosten koper Omschrijving TE KOOP CALLANTSOOG DORPSPLEIN 8 Perfect onderhouden WINKEL WOONHUIS op een kavel eigen grond van 427 m2. Koopprijs

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen TE KOOP Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal 4.835 m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg

Nadere informatie

Graeser Brook 10 te AHAUS-GRAES

Graeser Brook 10 te AHAUS-GRAES Graeser Brook 10 te AHAUS-GRAES Vraagprijs 269.000 k.k. Deze brochure is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De verstrekte informatie is verkregen via de verkoper. Voor eventuele onjuiste of onvolledige

Nadere informatie

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum Kenmerken Overdracht Vraagprijs 109.000 k.k. Aangeboden sinds 10-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

TE KOOP. Prelaat van Dinterstraat 67 5421 VJ Gemert Vraagprijs: 164.000 k.k.

TE KOOP. Prelaat van Dinterstraat 67 5421 VJ Gemert Vraagprijs: 164.000 k.k. TE KOOP Prelaat van Dinterstraat 67 5421 VJ Gemert Vraagprijs: 164.000 k.k. Omschrijving PRELAAT VAN DINTERSTRAAT 67 GEMERT. Deze tussenwoning met aanbouw en berging is gelegen in een rustige woonomgeving

Nadere informatie

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN Karakteristieke gemoderniseerde bovenwoning, type maisonnette, met drie woonlagen en eigen toegang. Mooie hoekligging op gewilde woonlocatie Tuindorp nabij het

Nadere informatie

Polderhoeve 1. Anna Paulowna. Vraagprijs: ,- k.k.

Polderhoeve 1. Anna Paulowna. Vraagprijs: ,- k.k. Polderhoeve 1 Anna Paulowna Vraagprijs: 259.500,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 494 m3 Soort Object Eengezinswoning Perceel 265 m2 Type Object Hoekwoning Woonoppervlakte Ca. 176 m2 Bouwjaar 1996 Slaapkamers

Nadere informatie

Hoofdstraat 134,136,136A - Hillegom

Hoofdstraat 134,136,136A - Hillegom Hoofdstraat 134,136,136A - Hillegom Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl info@vandermeermakelaars.nl Omschrijving Algemeen: Midden in het centrum van Hillegom gelegen, op één

Nadere informatie

TE KOOP. Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving MARIENBURG 11 GEMERT Dit ruime 3-kamer hoek appartement van 92m2 op de 1e verdieping van het appartementencomplex Mariënburg TE

Nadere informatie

Brochure. Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn. Vraagprijs 535.000,-- k.k.

Brochure. Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn. Vraagprijs 535.000,-- k.k. Brochure Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn Vraagprijs 535.000,-- k.k. Omschrijving Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn Aan de rand van het Doorn op loopafstand van de uitgestrekte bossen van de Utrechtse

Nadere informatie