Starten website/homepage

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Starten website/homepage"

Transcriptie

1 Inleiding Via deze website ( kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je klavers overschrijven, zoals bij internet-bankieren. Gelukkig is het wel eenvoudiger! Als je de handleiding doorleest en volgt, kunnen de meeste mensen er snel mee overweg. Het is een geweldige manier om snel andere leden te bereiken en gevonden te worden. Het werkt het beste wanneer iedereen zijn profiel invult, en het eigen aanbod en de eigen vragen plaatst. Zo maak je het voor nieuwe en andere leden gemakkelijk om actie te ondernemen, zonder dat ze hoeven te wachten of iemand hen benadert. Kom je er na het volgen van deze handleiding niet uit? vraag hulp aan iemand in je omgeving die je (eventueel voor klavers) kan helpen of maak een afspraak met een lid van de kerngroep (Gerrie, Marian, Anneke K., Pieter, Jolanda) of via De persoonlijke informatie op de site is alleen zichtbaar voor leden. Het wachtwoord dat je gaat kiezen, kan niet gezien worden door de beheerders van de site. Als je het vergeten bent krijg je een nieuw wachtwoord. Het is dus geen probleem om een wachtwoord te gebruiken dat je vaker gebruikt, niemand kan zien wat dat is. Wachtwoord kwijt? Ben je je wachtwoord kwijt? Vul dan je lidnr. in en als wachtwoord Blabla. Nu krijg je de melding dat het wachtwoord niet klopt Klik op de link Hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Binnen een paar minuten vind je het in je eigen mailbox. Wijzig het nu in het wachtwoord dat je altijd gebruikt, of iets dat je gemakkelijk onthoudt. Je wachtwoord moet zeven tekens hebben, anders is het te kort.

2 Starten website/homepage Ga naar Bovenstaand is het openingsscherm. Het menu rechtsboven (1) is bedoeld voor bezoekers van de site die geen lid zijn en bevat algemene informatie. Niet-leden kunnen ook het deel onder Algemeen (2) bekijken inclusief Vraag en Aanbod van de leden. Deze gegevens zijn wel geanonimiseerd en dus niet te herleiden naar leden. Het geeft bezoekers een algemeen beeld van het aanbod en de vraag binnen LETS Heino. Voor het menu Voor leden (inloggen) (3) en Voor beheer (inloggen) (4) zijn wel inloggegevens vereist, zie ook de inleiding van deze handleiding. Informatie die via deze links wordt opgevraagd is dus alleen voor leden toegankelijk! Voor leden (3) is voor alle leden en Voor beheer (4) is alleen voor de beheerders van de website. Hieronder worden deze pagina s verder toegelicht.

3 Inloggen Vul achter Lidnummer het nummer in dat je bij aanmelding hebt ontvangen. Vul bij Wachtwoord het wachtwoord in dat je per mail ontvangen hebt. Heb je geen Lidnummer en/of Wachtwoord ontvangen, maar je bent wel lid, klik dan op de link bij contact en mail ons je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Na het inloggen verschijnt een melding: Welkom bij LETS Heino. N.B. Klik op je op een van de andere pagina s uit menu 3 of 4 en was je nog niet ingelogd, dan krijg je alsnog het inlogscherm. Na goed te hebben ingelogd, kom je alsnog op de gewenste pagina. Advertenties Hieronder zullen de 3 opties genoemd onder aanbod worden toegelicht. De opties onder vraag werken op dezelfde manier als bij aanbod.

4 Plaats aanbod advertentie Vermeld bij Titel kort en bondig een omschrijving. Bijvoorbeeld: tijdelijke opslagruimte (zie voorbeeld hieronder). Denk hier goed over na, je kan het niet wijzigen, tenzij je een nieuwe advertentie maakt. Wanneer een willekeurige bezoeker op aanbod klikt in het menu 2, zal deze het volgende te zien krijgen van deze advertentie.

5 Wanneer een lid van LETS Heino is ingelogd, zal deze de informatie als volgt te zien krijgen: Door te klikken op de groene titel van het aanbod, zie je onder andere: details van het aanbod wie het aanbod plaatste hoeveel klavers het kost wat de contactgegevens zijn van de aanbieder waar de aanbieder woont. Door te klikken op het lidnummer bij het aanbod, zie je ook alle andere aanbod van dit lid. Heb je interesse in het aanbod of heb je vragen aan de aanbieder? Neem dan contact op per telefoon of mail.

6 Bewerk aanbod advertentie Wanneer je bent ingelogd kan je in het menu kiezen om je bestaande advertenties te bewerken. Je kan alle gegevens wijzigen, behalve de titel.

7 Verwijder aanbod advertentie Wanneer je bent ingelogd kan je in het menu kiezen om je bestaande advertenties te verwijderen. Door het vierkantje te selecteren voor je desbetreffende advertentie en te klikken op de knop Verwijder, kan je het eenvoudig verwijderen. Je bent dan direct alle gegevens kwijt!! Wil je de advertentietekst bewaren, maar voorlopig/tijdelijk niet tonen, kies dan voor Bewerk aanbod advertentie en laat deze tijdelijk niet tonen met het aanvinken van de optie Moet deze advertentie tijdelijk niet actief zijn? en de gewenste datum te selecteren bij Maak weer actief per.. (zie afbeelding hierna).

8 Vakantiestop Wanneer je tijdelijk om welke reden dan ook niet wilt of kunt handelen, dan is het verstandig indien mogelijk vooraf dit via bovenstaande optie aan te geven. Hiermee worden je advertenties (gevraagd en aangeboden) tot de aangegeven datum niet getoond aan anderen en zul je daar dus ook geen reacties op ontvangen.

9 Klaverboekhouding Via Klaverboekhouding kun je iemand vragen jouw klavers te betalen (factuur) of kan je zelf aan een ander lid klavers betalen. Als iemand jou een factuur stuurt, krijg je daar per mail bericht van (als je je mailadres bij je profiel hebt ingevuld). Hallo 59, Je hebt een nieuwe factuur ontvangen van ADMIN Log a.u.b. in en betaal of weiger deze transactie op het volgende adres... Door de link te volgen kom je in hetzelfde scherm als wanneer je klikt op Facturen en transacties die nog niet zijn afgerond (0 vraagt aandacht).

10 Boek een transactie Hierboven zie je een voorbeeld van een factuur die de Administrator namens de LETS verstuurd naar lid nr. 59. Zodra deze factuur geaccepteerd wordt door het lid, zal 5 klavers van haar saldo worden afgeschreven. Deze worden toegevoegd aan het saldo van de LETS Heino. Via het veld met Zoek_lid kan je zoeken op de voornaam van een lid. Zodra je op Verstuur klikt, verschijnt het volgende scherm. Logt het lid met nr 59 in, dan ziet zij meteen dat er 2 dingen zijn die haar aandacht vragen. Door hierop te klikken kan ze de openstaande factuur betalen:

11 Het daarop volgende scherm ziet er als volgt uit:

12 Wachtende transacties Klik je op Facturen te betalen (2) in bovenstaand scherm, dan verschijnt: Hier verschijnt een overzicht van de openstaande facturen. In de laatste kolom kan via de link Betaal factuur of Weiger worden aangegeven wat je met de factuur wilt. Als je de factuur weigert, krijgt het lid dat je de factuur had gestuurd, hiervan bericht per mail.

13 Zodra iemand een factuur krijgt, ontvangt deze hiervan ook automatisch bericht per mail. Hallo 59, Je hebt een nieuwe factuur ontvangen van ADMIN Log a.u.b. in en betaal of weiger deze transactie op het volgende adres...

14 Ledenlijst Via de ledenlijst is informatie over de leden te vinden. Je kan zoeken op naam, lidnummer, woonplaats. Als je niets invult, krijg je een overzicht van alle leden. Door op het driehoekje achter Lidnummer te klikken, krijg je een extra menu met opties waar je op kan laten sorteren. Wanneer je doorklikt op het lidnummer krijg je een samenvatting van de gegevens van dit lid.

15

16 Mijn profiel Via deze pagina kan je diverse zaken in eigen beheer aanpassen. Het meest belangrijk zijn de persoonlijke gegevens, niet alleen bij het eerste gebruik maar ook in de toekomst (denk bijv. aan wijziging (mail)adres). Ook is het handig om het wachtwoord dat je per mail ontvangt hier te wijzigen in iets wat je makkelijk kan onthouden.

17 Uitloggen Als je hierop klikt, wordt je gelijk uitgelogd. Je kan op die pagina vervolgens wel opnieuw inloggen.

Westerveld ruilt! HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL. aanbod wijzigen. Ook kun je veldkeien overschrijven, zoals geld bij internet-

Westerveld ruilt! HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL. aanbod wijzigen. Ook kun je veldkeien overschrijven, zoals geld bij internet- Westerveld ruilt! HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met ons programma Local Exchange, afgekort LEX, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je veldkeien overschrijven, zoals geld

Nadere informatie

Inhoudsopgave: 2. Inloggen Je komt via onze website www.letshetgooi.nl in Local Exchange (LEX) door te klikken op Ledenmenu.

Inhoudsopgave: 2. Inloggen Je komt via onze website www.letshetgooi.nl in Local Exchange (LEX) door te klikken op Ledenmenu. Lets t Gooi HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met het programma Local Exchange, afgekort LEX, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je knikkers overschrijven. Het is een geweldige

Nadere informatie

HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE

HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met ons programma Local Exchange, afgekort Lex, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je Talenten overschrijven, zoals bij internet-bankieren.

Nadere informatie

Appelkring Etten-Leur

Appelkring Etten-Leur Appelkring Etten-Leur HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met ons programma Local Exchange, afgekort Lex, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je ruil-punten overschrijven, zoals

Nadere informatie

Letskring Brummen en Eerbeek

Letskring Brummen en Eerbeek Letskring Brummen en Eerbeek HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA "LOCAL EXCHANGE" Met ons programma 'Local Exchange', afgekort Lex, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je bramen overschrijven,

Nadere informatie

Lokale Ruilkring 's-hertogenbosch e.o.

Lokale Ruilkring 's-hertogenbosch e.o. Lokale Ruilkring 's-hertogenbosch e.o. HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met het programma Local Exchange, afgekort Lex, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je Niksen overschrijven,

Nadere informatie

Handleiding Lex ( Local Exchange ), het administratieprogramma van LETS Nuenen

Handleiding Lex ( Local Exchange ), het administratieprogramma van LETS Nuenen - 1 - Handleiding Lex ( Local Exchange ), het administratieprogramma van LETS Nuenen Met ons internet-programma Lex (voluit Local Exchange ), kun je zelf je vraag en aanbod voor LETS wijzigen. Ook kun

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE

ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE januari 2011 ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met het programma Local Exchange, afgekort Lex, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je rooikes overschrijven, zoals bij internetbankieren.

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

InLeIDInG. account aanmaken

InLeIDInG. account aanmaken InLeIDInG Je staat op het punt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje op onze website: een virtuele plek om met vrijwilligers in contact te komen, je organisatie te promoten, kennis te delen,

Nadere informatie

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Handleiding Voor leerlingen Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Rijlesagenda.nl Inhoudsopgave Gebruikmaken van Rijlesagenda.nl...3 Rijlessen inplannen...4 Rittenoverzicht...5 Opties & Instellingen...6

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR.

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Inloggen: Als je de site opent dan zie je o.a. bovenstaande afbeelding met het logo van de club en het menu. Om in te loggen klik je helemaal

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2

Handleiding Bardienstplanner Versie 1.2 Versie 1.2 Inleiding Beste leden, Hieronder vind je een handleiding voor de bardienstplanner zoals deze wordt toegepast op onze website www.tclangenboom.nl. Deze handleiding geeft een beschrijving weer,

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Hoe log ik in Van start gaan Beginnen met het aanmaken van je prijslijst Hoe voeg ik een kader met titel toe Hoe voeg ik lijnen tekst toe aan een kader Kiezen

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen.

Na het inloggen zie je eerst de pagina Mijn dashboard. Dit is een overzicht van jouw traject, jouw berichten en de acties die je nog moet doen. Handleiding MijnUAF Beste Cliënt, Jij gaat vanaf nu werken met het nieuwe MijnUAF. Via dit webportaal kun je veel verschillende zaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk declaraties indienen, contact

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2011

Stagerage Versie 3 zomer 2011 Stagerage Versie 3 zomer 2011 Algemene bewerkingen BlueBased B.V (2011) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de algemene taken behandeld, die voor alle rollen gelden. De rollen

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5 Ouderhandleiding Schoolloket In deze handleiding staat omschreven hoe u als ouder betalingen kunt uitvoeren via Schoolloket, van inloggen tot aan kassabevestiging. Hieronder ziet u de benodigde stappen

Nadere informatie

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount 1 Over Scouts Online Scouts Online (SOL) is het ledenadministratiesysteem voor alle scoutinggroepen in Nederland. Dus ook de Shawano s maken hier gebruik van om de ledenadministratie in bij te houden.

Nadere informatie

gebruikersaccount aanmaken

gebruikersaccount aanmaken instructie gebruik profielendeel van VWCUTRECHT.nl September 2010 1 Inleiding Je staat op het punt om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje van onze website: een virtuele plek om met andere

Nadere informatie

HANDLEIDING Social media op website Stichting Vertellen, versie jan. 2013 blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN

HANDLEIDING Social media op website Stichting Vertellen, versie jan. 2013 blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN blad 1 van 8 HANDLEIDING SOCIAL MEDIA KOPPELEN AAN PROFIEL BIJ STG VERTELLEN Het inlogscherm van site van de Stichting Vertellen is gewijzigd. Er zijn 4 knoppen bijgekomen waarmee je kunt inloggen via

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor cliënten

Gebruikershandleiding voor cliënten Gebruikershandleiding voor cliënten Inhoudsopgave INLEIDING... 3 HOOFDSTUK 1 HET VINDEN VAN EEN TRAINER... 4 Zoeken op postcode, plaats of trainernaam... 4 Zoeken op plaatsnaam, op de kaart of op alfabet...

Nadere informatie

Handleiding voor beheerders

Handleiding voor beheerders Handleiding voor beheerders Inleiding Handleiding voor beheerders Met deze handleiding kunt u als beheerder inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer Spottofy.nl Handleiding deelnemer 1 2 Inleiding Aanhetwerk.nu is een online test- en- matchsysteem waarin jouw persoonlijke competenties getest en gematcht worden tegen de bestpassende functie. Deze handleiding

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Is je e-mailadres nog niet bekend? Stuur deze dan eerst naar de administratie@avsprint.nl zodat deze verwerkt kan worden. Zodra dit gebeurd is, zal je hier bericht

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/.

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Handleiding website In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord en beeld uitgelegd. Inloggen

Nadere informatie

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente Handleiding Smoelenboek Website St. Jansgemeente In deze handleiding vindt u uitleg over het aanmaken van een eigen profielpagina op de website van de St. Jansgemeente te Gouda. 1 Stappenplan registratie:

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Versie 1.03

Aanvullende handleiding Versie 1.03 Webtoepassing voor letsgroepen Aanvullende handleiding Versie 1.03 maart 2017 LETS Brugge (beheerder.letsbrugge@gmail.com) eland handleiding V1.03.doc 1 1. Inhoudstafel 1. Inhoudstafel...2 2. Login, paswoord

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 1.4 24 april 2018 socialekaartgroningen.nl is een product van Inhoud Handleiding... 3 Inloggen... 4 Uitloggen... 4 Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding Werkgeverspunt

Handleiding Werkgeverspunt Handleiding Werkgeverspunt In het werkgeverspunt kan een organisatie gebruikmaken van het HR platform met alle tools voor werkgevers en organisaties. Er kan geswitcht worden naar het loopbaanplatform zoals

Nadere informatie

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum:

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: Handboek voor Mijn Rooster Mobiel Versie : 1.1 G:\Applicatiebeheer\Paralax\Rosta r- CAS\Handleiding\Handleiding_Web client_cas.doc Pagina 1 Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: 19-09-14

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Wat kan ik als cultuuraanbieder met?

Wat kan ik als cultuuraanbieder met? Wat kan ik als cultuuraanbieder met? AlicesMoves is dé community op het gebied van cultuureductie in het primair- en voortgezetonderwijs. Het is een ontmoetingsplaats voor scholen en aanbieders van cultuureducatie

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

www.meestermichael.nl Gebruik van:

www.meestermichael.nl Gebruik van: Gebruik van: Aanmelden bij Gmail 1. Ga naar www.google.nl 2. Klik daar op Gmail: 3. Klik vervolgens op Aanmelden voor Gmail: 4. Let op: staat de taal op Nederlands? 5. In het volgende venster moet van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding Funda Certificatensysteem

Handleiding Funda Certificatensysteem Handleiding Funda Certificatensysteem Inhoudsopgave 1. Toegang tot de website... 3 2. Inloggen... 4 3. Uw wachtwoord wijzigen/wachtwoord vergeten... 5 4. Uw contactgegevens wijzigen... 6 5. Een advertentie

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Korte handleiding O365=Office 365

Korte handleiding O365=Office 365 Korte handleiding O365=Office 365 Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openingscherm... 3 3. Outlook... 4 4. Onedrive... 5 Document uploaden (4c)... 6 Nieuw document (4d)... 6 Document bewerken i. Word Online (4f)...

Nadere informatie

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 1 Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 Inhoud: Inloggen Pagina 1 Algemeen Pagina 2 Berichten Pagina 2 Bericht bewerken, Linken Pagina 3-4 Plaatje toevoegen bericht Pagina 5-6 Bericht publiceren

Nadere informatie

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Handleiding Opstarten InSite Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Auteur: Wouter van der Vegte Datum: 10-05-2016 Inhoud 1. Eerste keer inloggen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar) kunt toevoegen?

Nadere informatie

Handleiding Mijn BLG. Toegang tot Mijn BLG. Eerste keer inloggen. Uitloggen

Handleiding Mijn BLG. Toegang tot Mijn BLG. Eerste keer inloggen. Uitloggen Handleiding Mijn BLG Met Mijn BLG, de beveiligde online omgeving van BLG Wonen, regelt u uw financiële zaken snel en eenvoudig. In deze handleiding leest u welke gegevens u via Mijn BLG kunt inzien en

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor trainers

Gebruikershandleiding voor trainers Gebruikershandleiding voor trainers Inhoudsopgave INLEIDING... 3 DEEL 1 BASISFUNCTIONALITEIT... 4 HOOFDSTUK 1 AANMELDEN... 4 HOOFDSTUK 2 HET TRAINERSPROFIEL... 4 Help! Ik ben mijn wachtwoord vergeten!...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSITE WWW.MIJNBUURTWELZIJN.NL STICHTING BUURTWELZIJN INFO@MIJNBUURTWELZIJN.NL

HANDLEIDING WEBSITE WWW.MIJNBUURTWELZIJN.NL STICHTING BUURTWELZIJN INFO@MIJNBUURTWELZIJN.NL HANDLEIDING WEBSITE WWW.MIJNBUURTWELZIJN.NL STICHTING BUURTWELZIJN INFO@MIJNBUURTWELZIJN.NL Inhoudsopgave Contents... 1 AANMELDEN... 2 Welkom op onze site!... 2 Mijn Profiel... 3 Basis gegevens:... 3 Profiel

Nadere informatie

Handleiding voor. Persoonlijk begeleider. Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform

Handleiding voor. Persoonlijk begeleider. Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform Handleiding voor Persoonlijk begeleider Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform Introductie TARA is een webgebaseerd programma en biedt een complete online omgeving voor mensen

Nadere informatie

Handleiding Melkvee Connect

Handleiding Melkvee Connect Handleiding Melkvee Connect Inhoudsopgave 1. Wat kun je ermee en hoe werkt het?... 1 2. Je eigen account bewerken... 2 3. Deelnemen aan een netwerk... 4 4. Een netwerk starten... 6 5. Nieuwsberichten plaatsen...

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Uw adres is nodig voor de registratie. Deze is niet zichtbaar op het forum.

Uw  adres is nodig voor de registratie. Deze is niet zichtbaar op het forum. Handleiding forum Welkom op het forum van het Alzheimercentrum. Op het forum kunt u in contact komen met lotgenoten. U kunt uw verhaal kwijt, vragen stellen, tips delen en nog veel meer. Hieronder vindt

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Website De Stap: Berichtenbeheer

Website De Stap: Berichtenbeheer Klik op Login Er wordt je gevraagd een Login en een Paswoord op te geven. De Login is stapteam Het wachtwoord is stapteam Klik op OK Je bent ingelogd en komt op een beveiligd deel van de site, enkel toegankelijk

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2010

Stagerage Versie 3 zomer 2010 Stagerage Versie 3 zomer 2010 Algemene bewerkingen BlueBased B.V (2010) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de algemene taken behandeld, die voor alle rollen gelden. De rollen

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie

Handleiding website Stadshof t Hemelryck

Handleiding website Stadshof t Hemelryck Handleiding website Stadshof t Hemelryck Ik wil graag: 1. De computer aanzetten p1 2. Op de website inloggen p2 3. Lid worden van de website p3 4. Navigeren op de website p5 5. Een advertentie plaatsen

Nadere informatie