Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Ruisschenborgh 4 Haaksbergen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Ruisschenborgh 4 Haaksbergen"

Transcriptie

1 Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo Tel: Ruisschenborgh 4 Haaksbergen

2 Wonen en werken in stijl! Een unieke combinatie van oud en nieuw midden in het sfeervolle centrum van Haaksbergen. Een voormalig sigarenfabriekje anno 1890 met monumentale status is midden jaren negentig compleet gerenoveerd en uitgebreid met twee vleugels. Het resultaat een prachtig bouwwerk waar historie stijlvol en harmonieus in contact is gebracht met het heden. Uniek vanwege de fraaie uitstraling en ligging in het centrum, maar ook vanwege zijn multifunctionaliteit. Het pand biedt naast heel veel wooncomfort de mogelijkheid voor een kantoor of praktijk aan huis.

3 Haaksbergen is gelegen in het zuiden van Twente in een landschappelijk zeer fraai gebied met veel natuur en fraaie landgoederen. Het ligt dicht bij de grotere steden Enschede en Hengelo waarmee het samen een rijk voorzieningenniveau kent op gebied van winkels, horeca, theater, onderwijs (o.a. Saxion Hogeschool en TU Twente) en zorg (MST en ZGT). Twente kent een grote verscheidenheid aan werkgelegenheid. Haaksbergen kent een rijke historie van meer dan 800 jaar. Het gezellige centrum van Haaksbergen herbergt diverse historische panden waarvan het voormalige Sigarenfabriekje er één is en voorkomt op de rijke lijst van gemeentelijke monumenten. De huidige bewoners zijn de initiator van de in 1996 ingezette renovatie en uitbouw. Na vele jaren woon- en werkplezier gaan zij een nieuwe uitdaging aan en zoeken zij nieuwe eigenaren voor hun prachtige bezit. Hun woning met kantoor, tuinkamer en inpandige garage heeft een royaal volume van circa 1300 m3 en staat op een eigendomskavel van 709 m2 die veel privacy geeft. Het pand staat namelijk in een zeer rustig en autoluw gedeelte van het centrum.

4 De woning De stadsvilla is in een U-vorm gebouwd waarbij het voormalige sigarenfabriekje de centrale entree vormt die via de fraai aangelegde bloemrijke binnentuin is te bereiken. De volgende vertrekken staan de bewoner ter beschikking: Begane grond : Royale entree met aansluitend centrale hal, garderobehoek, trapopgang, gastentoilet en meterkast; Sfeervolle ruime living waarbij vooral de hoogte opvalt. Nagenoeg de volledige hoogte van het gebouw is hier opengehouden waardoor een enorm gevoel van ruimte ontstaat. De hoge vensters accentueren dit en zorgen voor een prachtige lichtinval. Ook is er een fraaie erker die zicht geeft op de besloten tuin aan de zijkant van de woonvleugel. In deze ruimte die belegd is met op kleur teak gebrachte eikenhouten parketvloer zorgt een klassieke hout gestookte openhaard in de wintermaanden voor extra warmte en sfeer.

5

6 De keuken grenst direct aan de living. Het is een knusse ruimte met erker die zicht geeft op de Pancratius kerk en de Ruisschenborgh. De inbouwkeuken is voorzien van dubbele spoelbakken en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, combimagnetron;

7 De kelder met afmeting 5 x 6,80 m. is direct vanuit de keuken bereikbaar. Hier is ruimte voor de opstelling van wasmachine en droger en opslag van proviand. Portaal met zijentree en doorgang naar de tuinkamer; De prachtig vormgegeven tuinkamer is halfopen en staat in verbinding met de tuin. Door de aansluiting van elektrische verwarming, geluid en TV aansluiting is dit in vanaf het vroege voorjaar tot ver in de herfst een heerlijk verlengstuk van de woning; De masterbedroom is in de rechtervleugel gesitueerd. Direct bereikbaar zijn de walk-in closet en sanitairruimte welke voorzien is van douchecabine, ligbad, dubbele wastafel, toilet en vloerverwarming;

8 Entree voor kantoor met trapopgang naar de verdieping; Inpandige garage / berging voorzien van elektrische en op afstand bedienbare sectionaaldeur. In deze ruimte is tevens een aanrechtblok met koud en warm water aanwezig en zijn er aansluitingen van wasmachine en droger op een verhoogd niveau.

9 1 e Etage: De etage is op twee manieren te bereiken. Via de centrale hal in het sigarenfabriekje maar ook via de separate kantooringang. In het oog springend is de galerij en vide boven de living. Hier kan een fraaie bibliotheek worden ingericht. De bovenverdieping is thans ingericht als kantoor met verschillende ruimtes, maar deze ruimtes zijn ook als slaapkamer te gebruiken. In deze woning kunnen op de eerste verdieping met gemak 4 slaapkamers worden ingericht. Op de 2 e etage van het sigarenfabriekje is ook nog een slaapkamer met wastafel aanwezig.

10 Verder is op de eerste verdieping een separaat toilet, een badkamer met douche en wastafel. Boven de huidige kantoorruimte is nog een zolderruimte aanwezig die via een vlizotrap te bereiken is.

11 Bijzonderheden / technische details Over deze woning is een interessant artikel geschreven in het blad Kavel & Huis. In de bijlage treft u dit artikel aan. Verder zijn de volgende zaken noemenswaardig: De vloer in het sigarenfabriekje en de gang in de rechtervleugel zijn belegd met oude plavuizen waaronder vloerverwarming; De woonkamer en keuken worden verwarmd door middel van hetelucht en zijn voorzien van een airco. De andere vertrekken worden verwarmd met radiatoren. Eén vertrek heeft een elektrische verwarming. De CV ketel inclusief warmwatervoorziening is in 2013 vernieuwd. Het warmwatercircuit wordt via een pompinstallatie onder druk gehouden zodat op elk moment warm water te tappen is ongeacht de afstand tot de ketel; Alle elektra bekabeling en andere leidingen en installaties zijn ook in het monumentale sigarenfabriekje vernieuwd;

12 Zowel het oude als het nieuwe gedeelte van het pand zijn voorzien van de nodige isolatie in vloer, muur en dak. Tevens zijn alle vensters voorzien van isolatieglas; De woning beschikt over een centraal stofzuigersysteem met dubbele slangenset; Door nagenoeg het gehele pand zijn aansluitingen voor TV, audio en telefoon. Er is een B&O geluidsinstallatie die op verschillende plekken kan worden aangestuurd. Zelfs tot in de tuinkamer. Een alarmsysteem voor de gehele woning en kantoor; Deze bijzondere stadsvilla kan buiten volledig in sfeervol licht worden gezet. Zo kan deze villa dag en nacht een blikvanger zijn op deze bijzondere plek in het centrum van Haaksbergen.

13 Het buitengebeuren Aan de voorzijde van deze stadsvilla is de kavel statig afgezet met een siergesmeden hekwerk. Via de afsluitbare poort wordt de zorgvuldig vormgegeven en onderhouden patio bereikt die via een van oude klinkers voorzien pad naar de centrale entree in het sigarenfabriekje leidt. Deze patio is in zomer en winter een lust voor het oog. Haagjes van taxus en buxus alsmede de dakplantaan geven de hoofdstructuur. In de zomer wordt het geheel verrijkt met uitbundig bloeiende borders. Overigens loopt de tuinaanleg van de patio naadloos over in de bestrating van de Ruisschenborgh. Destijds is bij de uitvoering van renovatie en uitbouw in samenspraak met de Gemeente Haaksbergen de entree voor de woning vormgegeven waarbij er voor de inpandige garage 3 parkeerplaatsen zijn ontstaan.

14 Naast de patio is er een prachtige besloten zijtuin met de eerder beschreven tuinkamer waarop volop genoten kan worden van de privacy en rust die er in dit deel van het Haaksberger centrum heerst.

15 Bestemmingsplan De bestemming in het thans geldende bestemmingsplan Centrum Haaksbergen wordt voor dit object aangemerkt als Centrum 4 De bij dit bestemmingsplan horende meest belangrijke bepalingen en voorschriften zijn opgenomen als bijlage. Voor meer informatie omtrent bestemming, gebruik en mogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Haaksbergen. Nutsvoorzieningen Dit markante pand is aangesloten op het gas-, water- en elektriciteitsnet alsmede het gemeentelijk riool. Tevens is het aangesloten op het vaste telefoon-, kabel- en glasvezelkabelnet. Kadastrale gegevens Het object is kadastraal bekend als gemeente Haaksbergen sectie K nummers 5585, 5276, 6386 en 6387 met een totaaloppervlakte van 7 are 09 ca.

16 Prijsindicatie: ,-- k.k. Aanvaarding: in overleg Waarborgsom / bankgarantie Wanneer u als koper een bieding uitbrengt op een object uit onze portefeuille en er komt een koopovereenkomst tot stand, dan wordt door de verkoper een waarborgsom of bankgarantie van u verlangd. Deze waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en dient binnen 2 weken nadat de koopovereenkomst definitief geworden is, gestort te zijn. De gegevens in deze prospectus zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten ontleend worden.

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00 Grotestraat 194 Borne

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00  Grotestraat 194 Borne Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Grotestraat 194 Borne rotestraat 194 - Borne Midden in het centrum van Borne gelegen fantastisch

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bosweg 95 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bosweg 95 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Bosweg 95 Enschede Uniek gelegen in Saksische stijl gebouwde rietgedekt landhuis met gastenverblijf

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Topweg 23a. Hengelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Topweg 23a. Hengelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Topweg 23a Hengelo Op een prachtige locatie verscholen in het groen en op de grens van park

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Roggestraat 5 Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Roggestraat 5 Markelo Een zeer bijzondere en unieke woning. Daarmee is niets teveel gezegd over

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Echelpoelweg 8 Weerselo

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Echelpoelweg 8 Weerselo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Echelpoelweg 8 Weerselo Wie riant wil wonen met het kantoor naast de deur is hier op de juiste

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Welbergsweg 5 Ambt Delden

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Welbergsweg 5 Ambt Delden Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Welbergsweg 5 Ambt Delden Zeer goed onderhouden en gemoderniseerd woonhuis met inpandige garage,

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bollenweg 17 Ambt Delden

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bollenweg 17 Ambt Delden Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Bollenweg 17 Ambt Delden Comfortabel en landelijk wonen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Net buiten het dorp Buurse, met de achtertuin

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Larenseweg 49 te Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Larenseweg 49 te Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Larenseweg 49 te Holten Karakteristieke jaren dertig villa met aanbouw gelegen in het mooie

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorsestraat 74 Haaksbergen Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Goorsestraat 74 Haaksbergen Op een unieke plek aan de rand van de bebouwde kom van Haaksbergen

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Prachtig multifunctioneel riet gedekt landhuis, gelegen op groot perceel, net buiten Buurse en grenzend aan de Buursebeek en natuurgebied het Witteveen. De

Nadere informatie

Koppelsbrink 24 Borne

Koppelsbrink 24 Borne Koppelsbrink 24 Borne Unieke bouwkavel in Oud-Borne Nieuwbouw in Oud-Borne?? Het lijkt onmogelijk nieuw te bouwen in het beschermde stads- en dorpsgezicht van Oud Borne. Toch is het mogelijk. Op een goed

Nadere informatie

Ossendijk 9 Geesteren (Ov) gemeente Tubbergen

Ossendijk 9 Geesteren (Ov) gemeente Tubbergen Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Ossendijk 9 Geesteren (Ov) gemeente Tubbergen In de prachtige omgeving van Noordoost Twente

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Lange Voort 18 Bornerbroek

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Lange Voort 18 Bornerbroek Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Lange Voort 18 Bornerbroek Een unieke kans voor een unieke woning op een prachtige locatie.

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 Kroepinsweg 2 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00  Kroepinsweg 2 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Kroepinsweg 2 Holten Wonen in het prachtige buitengebied van Holten in de nabijheid van de Sallandse

Nadere informatie

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer;

2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, beide zijn bereikbaar vanuit de woonkamer; Bergweg 9 Neede Zo kom je ze nog maar zelden tegen: een karakteristieke boerderij in authentieke staat op een statig erf met een geweldige ligging op de flank van de Needse Berg. Dichtbij de natuur, prachtige

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum

Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Hoeve de Dennenkamp Goorweg 6 8 te Rossum In het landschappelijk zeer fraaie Noord Oost Twente

Nadere informatie

Nijverdalsestraat 157 Wierden

Nijverdalsestraat 157 Wierden Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Nijverdalsestraat 157

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Denekamperdijk 49 Losser

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Denekamperdijk 49 Losser Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Denekamperdijk 49 Losser Zeer fraai onder architectuur gebouwd landhuis op een bijzonder royale

Nadere informatie

Telgenkamp 19 te Almelo

Telgenkamp 19 te Almelo Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Telgenkamp 19 te Almelo

Nadere informatie

Bijgebouw. Erf en landerijen

Bijgebouw. Erf en landerijen Bergweg 23 Ommen Op een zeer besloten en veel privacy biedende plek in het fraaie buitengebied van Ommen ligt dit vrijstaande landhuis met diverse bijgebouwen op een kavel van maar liefst 2,4 ha bestaande

Nadere informatie

Horstmanweg 2 Neede. Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01

Horstmanweg 2 Neede. Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 Fax: 053 488 58 01 Burg. de Beaufortplein 5 Postbus 32 7475 ZG Markelo Tel: 0547 36 32 36 Fax: 0547 36 30 45 Horstmanweg 2 Neede H

Nadere informatie

Hoekendaal 15 te Bakel

Hoekendaal 15 te Bakel Hoekendaal 15 te Bakel Wanneer u op zoek bent naar bijzondere architectuur op een unieke locatie, dan bent u hier aan het juiste adres. Deze unieke villa met royale praktijkruimte laat zich kenmerken door

Nadere informatie

Wilhelminaplein 24 Eindhoven

Wilhelminaplein 24 Eindhoven Wilhelminaplein 24 Eindhoven Op absolute toplocatie ligt aan Eindhovens meest markante plein, een zeer karakteristieke geheel gemoderniseerde stadsvilla. Dit fraaie klassieke pand is voorzien van alle

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Commanderiestraat 5 Ootmarsum

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Commanderiestraat 5 Ootmarsum Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Commanderiestraat 5 Ootmarsum Een nagenoeg nieuwe en duurzame woning met vrijstaande garage

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Plasdijk 18 te Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Plasdijk 18 te Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Plasdijk 18 te Markelo Bijzonder fraai in het buitengebied van Markelo in de buurtschap Elsenerbroek

Nadere informatie

Drienerveldweg 90 - Enschede

Drienerveldweg 90 - Enschede Drienerveldweg 90 - Enschede Prachtig verscholen in het groen op de grens van Enschede naar Hengelo nabij de UT en het B&S park ligt een riante moderne villa op een kavel van maar liefst 5010 m². De binnenstad

Nadere informatie

Te koop in Geldrop, Emopad 92

Te koop in Geldrop, Emopad 92 Emopad 92, Geldrop Te koop in Geldrop, Emopad 92 Vrijstaande villa met kantoorruimte aan huis en meer dan voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op een perceel van maar liefst 1041 m2. Deze

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Oude Deventerweg 59 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. Oude Deventerweg 59 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Oude Deventerweg 59 Holten Een prachtig landhuis omzoomd door een unieke tuin nabij de kern

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Goudappel 116, Den Hoorn Altijd al willen wonen in het pittoreske Den Hoorn, heerlijk aan het water en met de voordelen van een nieuwe woning? Dan is dit nu uw kans! Vraagprijs: 350.000,- k.k. Oplevering:

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

TE KOOP KORTEIND 6, BEST

TE KOOP KORTEIND 6, BEST TE KOOP KORTEIND 6, BEST Onder fraaie klassieke architectuur gerealiseerd, uitstekend onderhouden en luxe uitgevoerd vrijstaand-geschakeld herenhuis met voor- en zijtuin, oprit, garage en grote achtertuin

Nadere informatie

Rustenburgstraat 31 Puttershoek

Rustenburgstraat 31 Puttershoek Rustenburgstraat 31 Puttershoek Uniek! Royaal vrijstaand woonhuis met garage, diverse parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op 430m² eigen grond Aangebouwde tuinkamer met extra keuken en toilet Schitterend

Nadere informatie

TE KOOP. Groot Tegeler 25, 7535 EB Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Groot Tegeler 25, 7535 EB Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Groot Tegeler 25, 7535 EB Vraagprijs 725.000,- k.k. Omschrijving Het villapark Groot Tegeler ligt aan de rand van het Wooldrik. U woont er buiten met alle gemakken van de stad binnen bereik. In

Nadere informatie

Parklaan 13 Putten. Parklaan 13 Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Parklaan 13 Putten. Parklaan 13 Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Op een unieke locatie aan de lommerrijke Parklaan treft u op nummer 13 een prachtig karakteristieke, onder architectuur ontworpen vrijstaande woning aan. Aan een van de mooiste

Nadere informatie

Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Vraagprijs 639.000,-- k.k. Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k. Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte.

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond! Villex Wonen B.V. TE KOOP Kromme Zandweg 74 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 499.500,- k.k. Sfeervolle vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor Castelijnsstraat SR Handel Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Pastoor Castelijnsstraat SR Handel Vraagprijs: k.k. TE KOOP Pastoor Castelijnsstraat 46 5423 SR Handel Vraagprijs: 275.000 k.k. Omschrijving PASTOOR CASTELIJNSSTRAAT 46 HANDEL. Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw en vrijstaande garage. De woning

Nadere informatie

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055 Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk Veel woonplezier MIJN MISSIE: U HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN WOONWENSEN EN ECHTE DROMEN Een kasteeltje. Grote leefkeuken en tuin voor de verdiende ontspanning? Dat verdient

Nadere informatie

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k

Riant landhuis. WEERT Vermeerlaan 5. vraagprijs k.k Riant landhuis WEERT Vermeerlaan 5 vraagprijs 695.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 250 m² Perceeloppervlakte: 1370 m² Inhoud: 875

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Weert - Oudenakkerstraat 46. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Oudenakkerstraat 46. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Oudenakkerstraat 46 Vraagprijs: 387.500,- k.k. Weert - Oudenakkerstraat 46 OPEN HUIS zaterdag 23 september van 11:00 tot 12:00 uur. U wilt ruimte!..en ruimte.. of ruimte? Deze woning heeft het

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorseweg 47 Markelo

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Goorseweg 47 Markelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Goorseweg 47 Markelo Vrij gelegen recreatiewoning op de Herikerberg (Markelo gemeente Hof van

Nadere informatie

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k.

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k. TE KOOP Commandeurshof 9 3155 TA Maasland 895.000 k.k. KENMERKEN Vraagprijs Status Oplevering Soort woonhuis Soort bouw Bouwjaar Onderhoud binnen Onderhoud buiten Bijzonderheden Oppervlakte Overig Inhoud

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU Vraagprijs : 452.500,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente GRONAU Sectie 43 Nummer(s) 1120 + 1123 + 1119

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k. DONGEN Hoefke 8 Ideale starterswoning! Werkelijk uniek, knus, karakteristiek, halfvrijstaand woonhuis, met tuin en ruime berging, gelegen in een rustige straat. (Een woning om verliefd op te worden.) Perceel

Nadere informatie

T E K O O P. Rakerstraat 6 Maarheeze. Rakerstraat 6 - Maarheeze

T E K O O P. Rakerstraat 6 Maarheeze. Rakerstraat 6 - Maarheeze De Rakerstraat is prachtig vrij en heerlijk rustig gelegen in het buitengebied van Maarheeze. Het perceel met woonbestemming is omgeven door agrarisch gebied, woonboerderijen en natuurgebied De Pan. Zowel

Nadere informatie

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze Valkenlaan 5 - Maarheeze Het Landgoed Kamersven is prachtig gelegen in de bossen aan de rand van het dorp. Vrijstaande landhuizen aan parkachtige lanen omgeven door bossen bepalen het fraaie, rustige straatbeeld.

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Lotsweg 14-16, Den Hoorn In het buitengebied van Den Hoorn gelegen vrijstaande jaren 30 stijl villa met rondomgelegen tuin, verhard bedrijfsterrein, open loods en bedrijfsloods van 1.500 m². Gunstig gelegen

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

NOORDERSINGEL 21 HOOGEZAND 324.000 k.k. www.noordersingel21.nl Noordersingel 21, Hoogezand Wonen op een van de mooiste plekjes van Hoogezand, het "vijverrijke" Oosterpark, met een geweldig uitzicht over

Nadere informatie

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag Ulenpas 83 te Eindhoven Op fraaie en aantrekkelijke woonlocatie in de wijk Ooievaarsnest ligt deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met dubbele garage en verwarmd buitenzwembad. De woning is keurig

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

TE KOOP. Goudvisstraat 1, 7559 MP Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Goudvisstraat 1, 7559 MP Hengelo. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Goudvisstraat 1, 7559 MP Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving In de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk Broek Zuid gelegen riante stadsvilla met een inhoud van 573 m³ verdeeld over 3

Nadere informatie

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede

Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Johanna Hoeve Hoge Boekelerweg 399 Enschede Nabij het Hoge Boekel op korte afstand van de bebouwde

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k.

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. TE KOOP Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. Omschrijving TE KOOP DOMEIN 63 GEMERT Deze royaal uitgebouwde tweekapper is gelegen in rustige parkachtige omgeving. De woning is de laatste jaren

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

Wageningen Otterlaan 5

Wageningen Otterlaan 5 Een aangename, sfeervolle en ruime VRIJSTAANDE WONING (Finn-logs) met een mooie aangebouwde garage, heerlijk terras en rustig gelegen aan een doodlopende weg. Deze woning heeft een grote, sfeervolle woonkamer

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Bloemerd 18 5421 NS Gemert Vraagprijs: 212.500 k.k. Omschrijving DE BLOEMERD 18 GEMERT. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. 3171EA Poortugaal

TE KOOP. 3171EA Poortugaal TE KOOP Achterweg 17 3171EA Poortugaal 875.000,- k.k. villa Schitterende vrijstaande villa met kantoor/praktijkruimte, gelegen op 1.440 m² eigen grond. De woning is gelegen in het centrum van Poortugaal

Nadere informatie

Prijs: 569.000,-- k.k.

Prijs: 569.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl HEIJTSVELD 121 GEMERT. Dit prachtig royaal vrijstaand woonhuis met garage, zwembad en tuinhuis is

Nadere informatie

Spoelwijkschedijk 4 Boskoop Vraagprijs 750.000,-- k.k.

Spoelwijkschedijk 4 Boskoop Vraagprijs 750.000,-- k.k. Spoelwijkschedijk 4 Boskoop Vraagprijs 750.000,-- k.k. Prachtig gesitueerde multifunctionele halfvrijstaande woonboerderij met maar liefst 265 m² woonoppervlakte, een zomerhuis/kantoor van 96 m², een viertal

Nadere informatie

De Grienden 15 Puttershoek

De Grienden 15 Puttershoek De Grienden 15 Puttershoek In nieuwbouwwijk De Grienden met landelijk uitzicht en rustig gelegen, onder architectuur gebouwde vrijstaande bungalow (bouwjaar 2000) met tuin rondom en aan het water gelegen

Nadere informatie

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Lyceumlaan 7, Zeist Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30 030-2542209 www.wvo.nl Omschrijving Deze schitterende

Nadere informatie

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. 2 e Nieuwstadsweg 6 Wierden

Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede. Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl. 2 e Nieuwstadsweg 6 Wierden Hengelosestraat 86 88 Postbus 752 7500 AT Enschede Tel: 053-488 58 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl 2 e Nieuwstadsweg 6 Wierden Bent u op zoek naar een fraai en perfect afgewerkt landhuis

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Rotterdamseweg 79 B. Huurprijs 950,-- per maand Exclusief gas, water, licht en servicekosten.

TE HUUR. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Rotterdamseweg 79 B. Huurprijs 950,-- per maand Exclusief gas, water, licht en servicekosten. TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT Rotterdamseweg 79 B Huurprijs 950,-- per maand Exclusief gas, water, licht en servicekosten. In dit statige en stijlvolle appartementencomplex

Nadere informatie

Vraagprijs 449.000,-- k.k.

Vraagprijs 449.000,-- k.k. Dorpsstraat 25 7218 AA Almen Vraagprijs 449.000,-- k.k. Landelijk wonen in een dorp. Landelijk wonen aan de rand van het dorp Almen, met prachtig uitzicht. Stijlvol, ruimte en licht. In drie woorden dit

Nadere informatie

TE KOOP. Mezenlaan SL BOEKEL Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Mezenlaan SL BOEKEL Vraagprijs: k.k. TE KOOP Mezenlaan 16 5427 SL BOEKEL Vraagprijs: 648.000 k.k. Omschrijving Omschrijving: Zeer fraai gelegen ruim perceel in een bosrijke omgeving met daarop een royaal landhuis, een vrijstaand bijgebouw

Nadere informatie

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

FINLANDSTRAAT KV SITTARD FINLANDSTRAAT 1 6137KV SITTARD VRAAGPRIJS 385.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Het "Scandinaviëkwartier" is onderdeel

Nadere informatie

BEUKENHOF 200 LELYSTAD

BEUKENHOF 200 LELYSTAD BEUKENHOF 200 LELYSTAD 425.000 k.k. www.beukenhof200.nl Omschrijving Vraagprijs: Bieden vanaf 425.000,-- K.K. *Ieder voorstel boven de genoemde "bieden vanaf" prijs zal door verkopers serieus in overweging

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 440.000,- kosten koper Bouwjaar : 1948 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 143 m² Inhoud : circa 470 m³ Perceel : circa 651 m² Kamers : 3 Ligging : Bosrand Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9 Prima onderhouden vrijstaande villa op een vrije locatie Woonkamer Keuken Tuin Vraagprijs e 599.500,-- k.k. Prachtige vrijstaande villa op maar liefst 902 m2 eigen grond in een rustige en ruim opgezette

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Herenlaan 8, Maasland In het buitengebied gelegen vrijstaande semibungalow met inpandige garage en vrije tuin. Vraagprijs: 549.000,- k.k. Oplevering: medio mei 2017 Bouwjaar 2000 Aantal kamers 4 Woonopp.

Nadere informatie

Dennenhout 11 in Houten

Dennenhout 11 in Houten Dennenhout 11 in Houten Riante vrijstaande villa met garage en kantoor,-praktijkruimte Vraagprijs 849.000,- K.K. Onlinemakelaarsdiensten Omschrijving In de populaire woonwijk Het Hout staat deze VRIJSTAANDE

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging. DONGEN Hoge Ham 114 In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging. Perceel : 218 m² Inhoud : circa 480 m³ Bouwjaar : 1939 269.000 k.k. Elk huis heeft z n

Nadere informatie

TE KOOP PAPENDRECHT. Westeind 159. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP PAPENDRECHT. Westeind 159. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Uw actieve regiomakelaar PAPENDRECHT Westeind 159 Vraagprijs 498.000,-- k.k. Karakteristieke woning, met smaak gerenoveerde en in uitstekende staat verkerende, is gelegen aan een gantel. Het grote

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 410.000,- kosten koper Bouwjaar : 1957 Woningtype : Vrijstaand geschakelde woning Woonoppervlakte : circa 133 m² Inhoud : circa 535 m³ Perceel : circa 377 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) den Dries 4, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

Lindelaan BJ Leidschendam k.k.

Lindelaan BJ Leidschendam k.k. TE KOOP Lindelaan 35 2267 BJ Leidschendam 749.000 k.k. KENMERKEN Prijs 749.000 k.k. Postcode 2267 BJ Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Halfvrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost,

Nadere informatie

Kattebos Heerenveen

Kattebos Heerenveen Kattebos 109 - Heerenveen Vraagprijs 595.000,-- kosten koper Omschrijving Kattebos 109 - Heerenveen Op schitterende hoeklocatie en tegenover het Heidemeer met golfcourse gelegen, vrijstaande villa met

Nadere informatie

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 575.000,-- k.k. Omschrijving Oeverstraat 28 - Wijk bij Duurstede In het historische centrum van Wijk bij Duurstede, op loopafstand van de pittoreske

Nadere informatie

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: 945.000 k.k. Dopheidedreef 1 In een zeer bosrijke omgeving gelegen op bijna 1 Ha. degelijk gebouwd vrijstaand landhuis met dubbele garage, multifunctionele verwarmde

Nadere informatie

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt Vraagprijs: 470.000,- k.k. Algemeen Deze zeer ruime en volledig gerenoveerde jaren 30 villa is uitstekend afgewerkt en zeker het bezichtigen waard! Authentieke details.

Nadere informatie

Rietkraag 34 te Beinsdorp

Rietkraag 34 te Beinsdorp Rietkraag 34 te Beinsdorp Moderne woning met ruime garage! Koophuis Makelaars Nieuw-Vennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan de inhoud

Nadere informatie