Nieuwsbrief 2015 juli

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 2015 juli"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 2015 juli De papieren factuur niet meer opsturen naar de VI Op 15/07/2015 heeft het RIZIV op haar website gepubliceerd dat voor de facturatie van prestaties vanaf 1 juli 2015 u geen papieren facturen meer hoeft te sturen naar de ziekenfondsen wanneer u in het kader van de derdebetalerregeling uw facturen elektronisch via MyCareNet verstuurt. Dit betekent dat de getuigschriften voor verstrekte hulp, de verzamelstaten en de voorschriften vanaf 15/07/2015 niet meer hoeven te worden opgestuurd naar de VI. De voorschriften dient u wel te bewaren in uw archief om ze te kunnen tonen bij een controle. U mag de voorschriften ook elektronisch bewaren in het verpleegdossier (scan) als u ze bij een controle kunt afdrukken. Wanneer u nog wel getuigschriften afdrukt, bv. omdat u buiten het derdebetalercircuit factureert, bent u verplicht dat vanaf 1/07/2016 te doen op het nieuw type kettingformulier dat u vanaf 1 november 2015 kunt bestellen op de website waar u ook een FAQ lijst kunt raadplegen. U mag uw oude getuigschriften nog opgebruiken tot 30/06/2016. Het overhandigen van een bewijsstuk aan de patiënt (de transparante factuur ) Vanaf de facturatie van de prestaties van 07/2015 dient u een bewijsstuk of transparante factuur te overhandigen aan de patiënt binnen de 28 dagen nadat u de elektronische factuur via MyCareNet heeft verstuurd. Er is een overgangsperiode voorzien tot 30/09/2015 omdat heden de praktische uitwerking nog niet voltooid kan worden omdat er nog enkele beslissingen moeten genomen worden door werkgroepen / commissies. Concreet hoeft u het bewijsstuk dus niet vóór 1/10/2015 te kunnen overhandigen. Het registreren van uw bezoeken aan de hand van de eidkaart van de patiënt Een geregistreerd bezoek bij de patiënt door het inlezen van de elektronische identiteitskaart van de patiënt wordt vermeld in de elektronische factuur die via MyCareNet wordt opgestuurd naar de ziekenfondsen. De effectieve datum waarop dit zal worden toegepast is nog niet duidelijk omdat er nog een aantal praktische punten besproken worden in commissies / werkgroepen. 1/10/2015 wordt genoemd, maar ook 1/01/2016. Windows 10 komt eind deze maand ter beschikking Vanaf 29 juli is Windows 10 beschikbaar. Wij bevelen aan om met de installatie nog even te wachten tot we zeker zijn dat de kinderziektes, die er altijd zijn in het begin, geen nadelige invloed hebben op de werking van Care4Nurse.

2 Nieuwsbrief 2015 juni (2) Informatie over de toepassing van de transparantiewet De zg. transparantiewet die op 1/07/2015 van toepassing zal worden omvat grosso modo 4 punten die u als verpleegkundige kunnen aanbelangen: 1) de afschaffing van de papieren facturen (getuigschriften) naar de ziekenfondsen 2) invoering van nieuwe getuigschriften voor verstrekte hulp 3) het overhandigen van een bewijsstuk of transparante factuur 4) het registreren van uw bezoeken aan de hand van de eid-kaart van de patiënt. Punt 1) is van toepassing op verpleegkundige prestaties in het derdebetalercircuit. In het andere geval is punt 2) van toepassing, m.a.w. u zult dan moeten overschakelen op nieuwe getuigschriften. Er is een overgangsperiode tot eind 2015 voorzien tot wanneer u uw oude formulieren nog mag opgebruiken. Aangezien heden nog niet alle details van die nieuwe getuigschriften bekend zijn, kunnen wij niet voorspellen wanneer u die kan bestellen en wanneer de software die zal kunnen afdrukken. Daarom raden wij u sterk aan om u nu te voorzien van voldoende oude getuigschriften zodat u toekomt tot eind Punt 3) en 4) zijn verbonden aan de afschaffing van de papieren getuigschriften. De transparante factuur biedt aan de patiënt een overzicht van de medische kosten (terugbetaalbare en niet terugbetaalbare prestaties) en wordt door de zorgverlener ter beschikking gesteld van de patiënt nadat de elektronische factuur die via MyCareNet werd opgestuurd, verwerkt is door het ziekenfonds. Een bezoek bij de patiënt wordt geregistreerd door het inlezen van de elektronische identiteitskaart van de patiënt en vormt zo het bewijs dat de zorgverlener de patiënt ontmoet heeft. Deze registratie wordt vermeld in de elektronische factuur die via MyCareNet wordt opgestuurd naar de ziekenfondsen. De effectieve datum waarop punt 3) en 4) zal worden toegepast is nog niet duidelijk omdat er nog een aantal praktische punten besproken worden in commissies / werkgroepen. Voor de facturatie van de prestaties van juni 2015 verandert er in elk geval nog niets.

3 Nieuwsbrief 2015 juni Het registreren van een bezoek aan de hand van de eid-kaart is nu al voorzien in Care4Nurse, zelfs zonder internetverbinding Ondanks de recente berichten die u te lezen krijgt in verschillende media en die door hun tegenstrijdigheid voor heel wat verwarring zorgen, kunt u als Care4Nurse gebruiker op beide oren slapen. De datum waarop de verplichting om te registreren via de eid-kaart (in sommige media gebruikt men daarvoor ook wel eens de term time stamping ) ingaat is voor u als Care4Nurse gebruiker van ondergeschikt belang. Waarom? Omdat al sinds vorige maand elke lezing van de eid-kaart met bv. de Windows tablet of gelijkwaardige computer wordt geregistreerd in de Care4Nurse software. De gegevens die Care4Nurse bewaart kunnen op het geschikte moment worden opgevist om bij facturatie het door de regelgeving vereiste bewijs te leveren dat de verpleegkundige bij de patiënt is langs geweest. Van zodra het licht op groen gezet wordt, dat betekent van zodra de bevoegde instanties het eens zijn over de preciese inhoud van de elektronische factuur en wanneer de software van de ziekenfondsen er klaar voor is, zal Care4Nurse de facturen volgens die regels opmaken en versturen. Wij raden aan om niet te blijven wachten met u te voorzien van een geschikte tablet, gewoon vanuit praktische overwegingen, nl. er is een trend naar stijgende prijzen omdat de tablets ingevoerd worden en de dollarkoers in de afgelopen maanden in stijgende lijn is. Ook moet u er rekening mee houden dat als veel mensen wachten tot vlak voor de deadline er logistieke problemen kunnen ontstaan, nl. de bevoorrading, de opleiding. Wat de transparante factuur voor de patiënt betreft, daarover zijn de bevoegde instanties het over enkele praktische punten nog niet eens geraakt, zoals hoe dikwijls die moet opgemaakt worden, wat de minimum inhoud precies moet zijn en hoe de verpleegkundige moet bewijzen dat de factuur werd overhandigd aan de patiënt. Care4Nurse zal in het PrinterTool een nieuwe selectiemogelijkheid bieden waarmee de transparante factuur kan opgemaakt worden.

4 Nieuwsbrief 2015 mei Mobiel werken met Care4Nurse, ook zonder internetverbinding Als thuisverpleegkundige zult u ook wel merken dat de administratieve omkadering van uw werk aan een evolutie bezig is. Zo verschijnen er regelmatig berichten van het RIZIV, uw beroepsvereniging, de ziekenfondsen, ehealth, enz. over onderwerpen als het KB vanaf 1/07/2015, de transparante factuur, de afschaffing van getuigschriften, mobiliteit, het elektronisch verpleegdossier, de eid-kaart van de patiënt, de homologatie van softwarepakketten,... Zoals u zeker heeft kunnen ervaren in de afgelopen jaren, is JPL Solutions altijd paraat om met de software Care4Nurse op de evoluties in te spelen. Ook nu kunt u er zeker van zijn dat u met Care4Nurse tijdig in orde bent met alle verplichtingen die opgelegd worden. Care4Nurse werd al in december 2014 opnieuw gehomologeerd, de vorige homologatie dateerde immers al van Het gebruik van een gehomologeerd pakket is in deze complexe wereld een absolute noodzaak. Denk maar aan de steeds strengere eisen over de beveiliging van gevoelige gegevens (security, privacy, traceerbaarheid), het elektronisch registreren van een bezoek bij de patiënt aan de hand van diens eidkaart, de betrouwbare en snelle uitwisseling van gegevens tussen zorgverleners. Om het u gemakkelijk te maken klaar te zijn voor de (zeer nabije) toekomst hebben wij voor u een vooruitstrevend en scherp geprijsd pakket samengesteld. Het kwaliteitspakket dat wij u kunnen aanbieden is tot stand gekomen door samenwerking met de belangrijkste leveranciers van professionele oplossingen voor de verpleegsector. Microsoft zorgt voor een stabiel Windows 8.1 professioneel platform en Office 365 bv. voor uw mails en persoonlijke agenda en notities in de cloud. Hewlett Packard (HP) via onze partner Blythe en Dell zorgen voor professionele tablets en service, bv. installatie, configuratie, opleiding en een herstelgarantie de volgende werkdag. De tablet computers zijn verbonden met de Care4Nurse server via een 3G of 4G mobiel internetverbinding of via een mobiele hotspot op uw smartphone en zijn uitgerust met een ingebouwde eid-kaartlezer, zodat de Care4Nurse software u op ronde toegang biedt tot alle benodigde dossiergegevens. Zelfs wanneer er onderweg tijdelijk geen verbinding is met de Care4Nurse server zorgt de Care4NurseMobile toepassing op de tablet ervoor dat Uw ronde verder kan afgewerkt worden. C4nMobile bewaart immers lokaal op uw tablet alle relevante dossiergegevens en u kunt gewoon verder werken op uw tablet. Van zodra de tablet terug verbinding kan maken met de Care4Nurse server, worden alle lokaal opgeslagen gegevens overgebracht naar de Care4Nurse server. Snel, automatisch en betrouwbaar. Bekijk nu ook de promofilm

5 Nieuwsbrief 2015 april 1. RIZIV richtlijn specifieke kosten Zoals u wellicht weet kunt u als dienst voor thuisverpleging van minimum 7 voltijds equivalent (VTE) verpleegkundigen geleid door 1 verantwoordelijke verpleegkundige, tweemaal per jaar een dossier indienen voor het bekomen van een forfaitaire tegemoetkoming voor uw dienst thuisverpleging. Om de tegemoetkoming aan te vragen vanaf het 4e kwartaal 2014 moet U volgende documenten volledig invullen: - Identificatiegegevens diensten thuisverpleging en verklaring op erewoord met de hierin gevraagde documenten - Bijlage Verstrekkingen verleend door de verpleegkundigen - Bijlage Verstrekkingen verleend door de verantwoordelijke verpleegkundigen - Bijlage Uitsplitsing van de activiteiten - Bijlage Personeelsomkadering. Tot het 3e kwartaal 2014 kon U voor Bijlage 1.1 en 1.2 eenvoudig de rapporten opsturen die Care4Nurse voor u opstelt. Het RIZIV meldt nu dat het de procedure heeft gewijzigd. U moet de beveiligde Excelbestanden bijlage 1.1 en bijlage 1.2 downloaden van de RIZIV-website ( inas/forfaitaire-tegemoetkoming-thuisverpleging.aspx) volledig invullen en opsturen naar tgv@riziv.fgov.be. Alleen deze beveiligde bestanden zullen behandeld worden. Bijgevolg brengt U de gegevens die Care4Nurse u presenteert over in deze beveiligde bestanden. 2. Wijzigingen in het kader van de transparantiewet Vanaf 1/07/2015 wordt een KB van kracht dat de mogelijkheid biedt om de papieren factuur te vervangen door een elektronische factuur. Daar zijn een aantal voorwaarden aan verbonden waarvan de details momenteel nog verder uitgewerkt worden. Zo zal de patiënt een overzicht moeten krijgen van de totale kostprijs van zijn/haar geneeskundige verzorging. Of de patiënt dit krijgt op papier of in elektronische vorm en wanneer is nog open. De zorgverlener zal een bewijs moeten hebben van het bezoek a.d.h.v. de eid-kaart. In Care4Nurse zijn alvast voorbereidingen getroffen. Zo is het vandaag al mogelijk om elk bezoek aan de patiënt te registreren door het lezen van diens eid-kaart.

6 Nieuwsbrief 2015 januari 1. Jaarlijkse premie voor beroepsbekwaamheid diabetologie Vanaf 2013 kunnen thuisverpleegkundigen met een bijzondere beroepsbekwaamheid in de diabetologie jaarlijks een premie krijgen van het RIZIV. Wat zijn de voorwaarden en de praktische modaliteiten om die premie te krijgen? In het jaar waarop de premie betrekking heeft, moet u houder zijn van de bijzondere beroepsbekwaamheid van verpleegkundige met een bijzondere deskundigheid in de diabetologie. Tijdens het jaar waarop de premie betrekking heeft, moet u voldoende verstrekkingen uitvoeren en attesteren, zoals vermeld in artikel 8 van de nomenclatuur (gedefinieerd met de (pseudo)codenummers: , , , , , , , en ). U moet tijdig een geldige aanvraag bij het RIZIV indienen, dat mag per e- mail naar nurse@riziv.fgov.be. Premie 2013: U moet de aanvraag indienen uiterlijk op 21 januari Onze helpdesk kan het aantal nomenclatuurnummers op dringende individuele aanvraag nu reeds berekenen, vanaf 19/01/2015 zult u dat zelf kunnen opvragen. Premies vanaf 2014: U moet de aanvraag indienen uiterlijk op 31 maart van het jaar dat volgt op het jaar waarop de premie betrekking heeft. Voorbeeld: Voor de premie 2014 moet u de aanvraag indienen uiterlijk op 31 maart Volg de nieuwsrubriek in uw Care4Nurse praktijk voor meer details over hoe uw Care4Nurse praktijk het aantal codenummers voor u kan tellen. 2. Nieuw in Care4Nurse : Zoals u waarschijnlijk weet wanneer u met zorgkundigen werkt, wordt op de activiteiten die u aan een zorgkundige toevertrouwt toezicht gehouden door een zogenaamde superviserende verpleegkundige. Vanaf midden deze maand kunt u op een meer flexibele wijze een superviserende verpleegkundige koppelen aan een zorgkundige. Volg de nieuwsrubriek in uw Care4Nurse praktijk voor meer informatie.

7 Nieuwsbrief 2014 december 1. Goed nieuws over de homologatie (Labeling 2014) Op 16/12/2014 verscheen op de website van ehealth het goede nieuws dat Care4Nurse geslaagd is in alle tests voor de homologatie Dit certificaat is voor u opnieuw de garantie dat u als gebruiker van Care4Nurse de middelen in handen heeft om met een minimum aan inspanning aan alle reglementeringen te voldoen. De afgelopen jaren heeft Care4Nurse u nooit in de steek gelaten, de stabiliteit en betrouwbaarheid is uitzonderlijk. Bovendien komt u dankzij dit certificaat in aanmerking voor de RIZIV-toelage voor het gebruik van een gehomologeerd software pakket, een financiële steun die mooi meegenomen is. 2. Nieuw in Care4Nurse : In de vorige Nieuwsbrief hadden we het al over het KBO-nummer. Ten laatste vanaf de gefactureerde maand januari 2015 dient elke verpleegkundige die individueel factureert in de elektronische factuur haar/zijn KBO-nummer te vermelden. In Care4Nurse is het Verstrekkerscherm op 23/12/2014 uitgebreid zodat u zelf uw KBO-nummer kan invoeren. De groeperingen dienen het KBO-nummer van de groepering te vermelden, dat u invult bij de praktijkgegevens, dit invoerveld bestond daar vroeger ook al. Lees even de nieuwsrubriek in uw Care4Nurse praktijk voor meer informatie. Nota: Het is toegelaten om reeds nu het KBO-nummer in de factuur te vermelden, Care4Nurse zal het dan ook vanaf nu opnemen in de elektronische factuur op voorwaarde dat u een geldig nummer had ingevoerd. Wanneer u vanaf 23/12/2014 het KBO-nummer heeft ingevoerd, gebeurt er altijd een controle op geldigheid, m.a.w. u kunt geen ongeldig KBO-nummer invoeren. Wanneer u vroeger bij de praktijk al een KBO-nummer had ingevoerd, verifieert u dit best nu even. 3. Tarieven (honoraria) van toepassing vanaf 1/01/2015: Op 23/12/2014 meldde het RIZIV dat er op 1/01/2015 geen indexering van de honoraria voor verpleegkundigen wordt toegepast. De tarieven blijven ongewijzigd.

De samenwerking tussen zorgkundigen en verpleegkundigen RIZIV-REGELGEVING

De samenwerking tussen zorgkundigen en verpleegkundigen RIZIV-REGELGEVING De samenwerking tussen zorgkundigen en verpleegkundigen RIZIV-REGELGEVING 1 Integratie van zorgkundigen in de thuisverpleging Wettelijke basis: artikel 8, 12 van de nomenclatuur van geneeskundige verstrekkingen

Nadere informatie

Meest gestelde vragen eid verplichting

Meest gestelde vragen eid verplichting Hoe ga ik te werk?... 2 Wat betekent de 90% elektronische lezing van de identiteit?... 2 Alternatieven (90%): elektronische inlezing... 2 Alternatieven (10%): manuele invoer?... 3 Wat als de 90% niet behaald

Nadere informatie

Agenda MyCareNet Oorsprong en architectuur MyCareNet-diensten ehealth Elektronisch factureren Het facturatieproces Structuur van de bestanden

Agenda MyCareNet Oorsprong en architectuur MyCareNet-diensten ehealth Elektronisch factureren Het facturatieproces Structuur van de bestanden 18 maart 2013 Agenda MyCareNet Oorsprong en architectuur MyCareNet-diensten ehealth Elektronisch factureren Het facturatieproces Structuur van de bestanden Afrekenbestand en weigeringen Procedure voor

Nadere informatie

All-Pro Systems stelt toekomst veilig met Oracle APEX

All-Pro Systems stelt toekomst veilig met Oracle APEX All-Pro Systems stelt toekomst veilig met Oracle APEX Dankzij de Thuiszorgweb kunnen thuisverpleegkundigen zich bij een huisbezoek volledig op de zorg voor de patiënt concentreren. De online applicatie

Nadere informatie

Therapeutische link en geïnformeerde instemming van de patiënt(e).

Therapeutische link en geïnformeerde instemming van de patiënt(e). Pagina 1 van 5 Therapeutische link en geïnformeerde instemming van de patiënt(e). Voor veel online diensten waarbij aan u dossiergegevens beschikbaar gesteld moet er een therapeutische link zijn tussen

Nadere informatie

VERPLICHTE DERDEBETALER EN FINANCIËLE TRANSPARANTIE VANAF 1 juli 2015

VERPLICHTE DERDEBETALER EN FINANCIËLE TRANSPARANTIE VANAF 1 juli 2015 Vlaams Artsensyndicaat Afdeling Oost- & West-Vlaanderen Burg. Nolfstraat 7 8500 Kortrijk Tel. 056/21.05.08 Fax. 056/21.52.19 E-mail : info@vaskor.be - www.vaskor.be - Fortis IBAN BE15 2850 2031 1930 VERPLICHTE

Nadere informatie

R.I.Z.I.V. Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering

R.I.Z.I.V. Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering R.I.Z.I.V. Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering Geneeskundige Verzorging Omzendbrief VI nr 2009/319 van 3 augustus 2009 10/320 Van toepassing vanaf 27 juli 2009 Vervangt omzendbrief

Nadere informatie

Een overzicht van de specificaties van Cura en MyCura

Een overzicht van de specificaties van Cura en MyCura Cura bvba Veldkant 35D 2550 KONTICH Tel 03/880.85.98 Fax 03/880.85.91 info@cura.be www.cura.be Een overzicht van de specificaties van Cura en MyCura Cura biedt het volledige softwarepakket voor de thuiszorg

Nadere informatie

Elektronisch voorschrift vanaf

Elektronisch voorschrift vanaf Elektronisch voorschrift vanaf 01.01.2017 Vanaf 1 januari 2017 Als de arts dan een elektronisch voorschrift opstelt, zal het papieren voorschrift vervangen worden door een nieuw document bewijs van elektronisch

Nadere informatie

Elektronisch voorschrift vanaf FAQ

Elektronisch voorschrift vanaf FAQ Elektronisch voorschrift vanaf 01.01.2017 - FAQ Vanaf 1 januari 2017: - wordt het klassieke papieren voorschrift met 2 barcodes vervangen door een nieuw document bewijs van elektronisch voorschrift (afbeelding

Nadere informatie

Lezing e-id EasyNurse Mobile. Welkom. Een samenwerking van

Lezing e-id EasyNurse Mobile. Welkom. Een samenwerking van Lezing e-id EasyNurse Mobile Welkom Een samenwerking van Inleiding AGENDA 1. RIZIV wettelijk kader 2. De kaartlezer 3. eid-lezen via EasyNurse Mobile & verschillende scenario s 4. Aankoop van de kaartlezer:

Nadere informatie

RIJKSINSTITUUT VOOR ZIEKTE- EN INVALIDITEITSVERZEKERING Openbare instelling opgericht bij de wet van 9 augustus 1963 TERVURENLAAN BRUSSEL

RIJKSINSTITUUT VOOR ZIEKTE- EN INVALIDITEITSVERZEKERING Openbare instelling opgericht bij de wet van 9 augustus 1963 TERVURENLAAN BRUSSEL RIJKSINSTITUUT VOOR ZIEKTE- EN INVALIDITEITSVERZEKERING Openbare instelling opgericht bij de wet van 9 augustus 1963 TERVURENLAAN 211-1150 BRUSSEL Dienst voor Geneeskundige Verzorging COMMISSIE VOOR INFORMATIEVERWERKING

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

8 Registratie voor een uitnodiging

8 Registratie voor een uitnodiging 8 Registratie voor een uitnodiging Om formeel aan een uitnodiging te kunnen deelnemen, moet u zich daarvoor registreren. Hiertoe dient u uw bedrijfsgegevens in te vullen. Indien u persoonlijk aan een uitnodiging

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Gezondheid"

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Gezondheid Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Gezondheid" SCSZG/17/070 BERAADSLAGING NR. 17/037 VAN 18 APRIL 2017 BETREFFENDE DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS AAN EN DOOR HET

Nadere informatie

Wijzigingen in Soft33

Wijzigingen in Soft33 Wijzigingen in Soft33 Hier vindt u per versie de voornaamste wijzigingen en correcties aangebracht aan de software Soft33 sinds de versie 6.0.0. 1. Versie 6.5.6 Zorgenplan : aanpassing van het formulier

Nadere informatie

Automatische verbinding... 6. Normale werking van de F9 module... 6

Automatische verbinding... 6. Normale werking van de F9 module... 6 CGMWINDOC en efac 01 november 2015 Pagina 2 van 16 Inhoud Voorbereiding... 3 Aanpassingen in de gebruikersfiche.... 3 Gebruik efacturatie.... 3 Factuur door praktijk.... 3 UCP.... 3 Supplement.... 4 Automatisch

Nadere informatie

Brussel, 17 december 2014

Brussel, 17 december 2014 Heeft u vragen? Nood aan bijkomende info? Mail naar onze frontdesk via vraag@mi-is.be Of bel naar 02 508 85 85 De Minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO s, Landbouw en Maatschappelijke Integratie

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/13 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Wat u moet weten over

Wat u moet weten over Om de activering van MyCareNet te plannen en geschikt materiaal te kiezen, gaat u naar het tabblad verbruiksgoederen bestellen van Sabco Ultimate, Sabco Optimum of Sabco New. Wat u moet weten over MyCareNet:

Nadere informatie

MyCareNet in uw Apotheek?

MyCareNet in uw Apotheek? MyCareNet in uw Apotheek? Met deze brochure willen we onze klanten informeren over de invoering van MyCareNet MyCareNet in uw apotheek MyCareNet is een initiatief van het NIC (Nationaal Intermutualistisch

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/14 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2010/01

OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2010/01 OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2010/01 RIZIV Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekerin DIENST VOOR GENEESKUNDIGE VERZORGING Tel. : (02)739.74.79 Fax:(02)739.77.36 E-mail : Onze referte:

Nadere informatie

Installatie Hector en aanvraag ehealth certificaat

Installatie Hector en aanvraag ehealth certificaat Installatie Hector en aanvraag ehealth certificaat Handleiding installatie Hector en aanvraag ehealth certificaat De interactie tussen de verschillende zorgverleners evolueert voortdurend. Ook de communicatie

Nadere informatie

R I Z I V Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering

R I Z I V Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering R I Z I V Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering Mijnheer/Mevrouw DIENST GENEESKUNDIGE VERZORGING Correspondent: Call center Tel.: 02.739.74.79 - Fax: E-mail: Onze referte: 110/AG Brussel,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voorbereidende stappen inclusie-applicatie

Gebruikershandleiding voorbereidende stappen inclusie-applicatie Gebruikershandleiding voorbereidende stappen inclusie-applicatie Om gebruik te kunnen maken van de inclusie-applicatie zijn er 4 voorbereidende stappen: STAP 1: Uw gegevens invoeren in de SZV-applicatie

Nadere informatie

2014 2015 MediBridge ehealth Premium Services Pagina 1

2014 2015 MediBridge ehealth Premium Services Pagina 1 Algemene informatie on demand over de bestaande ehealth basisdiensten en de verschillende diensten met toegevoegde waarde, evenals andere ehealth initiatieven, hun functionaliteit, en hoe deze zich t.o.v.

Nadere informatie

Ja/Neen 15/10/ /10/2015: Verplichte DBR voor huisarts. Welke patiënten? Recht op Verhoogde Verzekeringstegemoetkoming

Ja/Neen 15/10/ /10/2015: Verplichte DBR voor huisarts. Welke patiënten? Recht op Verhoogde Verzekeringstegemoetkoming 1/10/2015: Verplichte DBR voor huisarts 15/10/2016 475075 101076 Welke patiënten? Recht op Verhoogde Verzekeringstegemoetkoming Welke prestaties? Consultaties + technische prestaties tijdens consultatie

Nadere informatie

Elektronisch GMD Beheer in WINDOC. Inhoud

Elektronisch GMD Beheer in WINDOC. Inhoud Elektronisch GMD Beheer in WINDOC. Inhoud GMD Beheer via Mycarenet.... 2 Configuratie voor GMD... 2 Raadplegen van het GMD recht van de patiënt.... 4 Het inschrijven van een GMD.... 6 GMD houderschap overnemen....

Nadere informatie

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Missie XS2RA B.V. tevens handelend onder de naam RadiologieNetwerk ( RadiologieNetwerk ) heeft als missie om via haar RadiologieNetwerk

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Mynexuzhealth. Toegang tot uw medisch dossier

Patiënteninformatie. Mynexuzhealth. Toegang tot uw medisch dossier Patiënteninformatie Mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier Inhoudstafel Wat is nexuzhealth?... 3 Wat is mynexuzhealth?... 3 Uw mynexuzhealth-dossier... 4 Afspraken... 4 Radiologische beelden... 4

Nadere informatie

Voorstelling LTD3. Infobrochure Kinesitherapie

Voorstelling LTD3. Infobrochure Kinesitherapie Infobrochure Kinesitherapie Voorstelling LTD3 Nationale tariferingdienst medische sector; Meer dan 25 jaar actief; Gelegen in Hasselt; Administratieve verwerking van zorgprestaties; Klanten: - huisartsen

Nadere informatie

OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2012/02. Website: Onze referte: 1240/OMZ-CIRC/INF-12-2-n Brussel, 16 januari 2013

OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2012/02. Website:   Onze referte: 1240/OMZ-CIRC/INF-12-2-n Brussel, 16 januari 2013 OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2012/02 RIZIV Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekerin DIENST VOOR GENEESKUNDIGE VERZORGING Tel. : (02)739.74.79 Fax:(02)739.77.36 E-mail : nurse@riziv.fgov.be

Nadere informatie

Financiële transparantie van de geneeskundige verzorging: principes en nieuwigheden

Financiële transparantie van de geneeskundige verzorging: principes en nieuwigheden Financiële transparantie van de geneeskundige verzorging: principes en nieuwigheden Directie juridische zaken en toegankelijkheid Dienst voor geneeskundige verzorging 27 april 2016 2 3 Toegang tot wifi

Nadere informatie

Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1

Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1 Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1 1. Toepassingsgebied Deze Specifieke voorwaarden zijn van toepassing op (het gebruik van) het REI-platform. Door het gebruik van het REI-platform

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: ROB-EF (ROB-Elektronisch Factureren) Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 Technische informatie... 3 Instellingen... 4 Werkwijze... 6 Waar moet

Nadere informatie

W/97 octies. Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering. Dienst voor geneeskundige verzorging

W/97 octies. Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering. Dienst voor geneeskundige verzorging Bijlage 2 W/97 octies Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering Tervurenlaan 211, 1150 Brussel 02/739 78 32 Dienst voor geneeskundige verzorging ZEVENDE WIJZIGINGSCLAUSULE BIJ DE NATIONALE

Nadere informatie

AP6 Delen om samen te werken

AP6 Delen om samen te werken AP6 Delen om samen te werken AP6 Partager afin de Collaborer Basisinformatie + hoe ze te bewaren/toegankelijk te maken 1. Een EPD voor alle zorgberoepen Om gegevens te kunnen delen dient elk zorgberoep

Nadere informatie

Informatieveiligheidscomité Kamer Sociale Zekerheid en Gezondheid

Informatieveiligheidscomité Kamer Sociale Zekerheid en Gezondheid Informatieveiligheidscomité Kamer Sociale Zekerheid en Gezondheid IVC/KSZG/19/162 BERAADSLAGING NR. 17/037 VAN 18 APRIL 2017, GEWIJZIGD OP 4 JUNI 2019, BETREFFENDE DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS AAN

Nadere informatie

Maatregel / Actie / verbintenis Projectleider / wie Wanneer / deadline 2015. Partners: Projectleider: NIC (voor dit plan) Partners:

Maatregel / Actie / verbintenis Projectleider / wie Wanneer / deadline 2015. Partners: Projectleider: NIC (voor dit plan) Partners: ACTUALISERING ROADMAP egezondheid 2013-2018 Actieplan A 14 Mycarenet 1 Aandachtspunten In het kader van dit actieplan worden de volgende aandachtspunten in aanmerking genomen Maatregel / Actie / verbintenis

Nadere informatie

ReID. Hoe lees ik de kaarten in? Page 1/10

ReID. Hoe lees ik de kaarten in? Page 1/10 ReID Hoe lees ik de kaarten in? Page 1/10 Beste klant, In deze omslag kan u uw bestelde lezer(s) terugvinden. Zoals reeds aangegeven tijdens onze infosessies zal u later de eventueel bestelde reservetoestellen

Nadere informatie

Wijzigingen in Soft33

Wijzigingen in Soft33 Wijzigingen in Soft33 Hier vindt u per versie de voornaamste wijzigingen en correcties aangebracht aan de software Soft33 sinds de versie 6.0.0. 1. Versie 6.5.0 Nieuwe Tarieven op 1/1/2012 MyCareNet :

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Beelden Berichten Documenten Vragenlijsten Dagboeken

Nadere informatie

ACHIL. Feedbackrapport betreffende de overgemaakte gegevens in het kader van de zorgtrajecten

ACHIL. Feedbackrapport betreffende de overgemaakte gegevens in het kader van de zorgtrajecten ACHIL Feedbackrapport betreffende de overgemaakte gegevens in het kader van de zorgtrajecten 1 Inleiding In 2012 hebt u, als huisarts, gegevens van uw zorgtrajectpatiënten geregistreerd via de beveiligde

Nadere informatie

PERSBERICHT. Nieuw akkoord medico-mut

PERSBERICHT. Nieuw akkoord medico-mut Brussel, 14 december 2010 PERSBERICHT Nieuw akkoord medico-mut De Nationale Commissie Geneesheren Ziekenfondsen heeft op 13 december 2010 een akkoord afgesloten voor het jaar 2011. Teneinde de partiële

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Wijzigingen in Soft33

Wijzigingen in Soft33 Wijzigingen in Soft33 Hier vindt u per versie de voornaamste wijzigingen en correcties aangebracht aan de software Soft33 sinds de versie 6.0.0. 1. Versie 6.5.4 Katzschaal : Aanpassing aan de nieuwe Riziv

Nadere informatie

Elektronisch voorschrift vanaf

Elektronisch voorschrift vanaf Elektronisch voorschrift vanaf 01.01.2017 Vanaf 1 januari 2017 Als de arts dan een elektronisch voorschrift opstelt, zal het papieren voorschrift vervangen worden door een nieuw document bewijs van elektronisch

Nadere informatie

Mijn HVW-dossier. Veel voorkomende vragen en problemen

Mijn HVW-dossier. Veel voorkomende vragen en problemen Mijn HVW-dossier Veel voorkomende vragen en problemen Inhoud 1. INSTALLATIE... 3 Welke software heeft u nodig?... 4 Uw installatie testen... 4 2. VRAGEN EN PROBLEMEN... 5 Federaal burgertoken... 6 Nieuwe

Nadere informatie

!!!! Privacyverklaring Hosting on Demand B.V. - NAW gegevens. - Telefoonnummer. - Factuuradres. - adres. - Betalingsgegevens

!!!! Privacyverklaring Hosting on Demand B.V. - NAW gegevens. - Telefoonnummer. - Factuuradres. -  adres. - Betalingsgegevens Onze Privacy Policy Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van Website on Demand van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Stadsnaam onder nummer 01340455. Ongeautoriseerd

Nadere informatie

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID)

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) MS OFFICE 2007 (WINDOWS - WORD EN EXCEL) VERSIE 1.1.1 NL Disclaimer Fedict is niet verantwoordelijk voor om het even welke schade die een derde zou ondervinden ingevolge

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

= Mogelijkheid waarbij een derde (=mutualiteit) de rekening van de tandarts betaalt:

= Mogelijkheid waarbij een derde (=mutualiteit) de rekening van de tandarts betaalt: = Mogelijkheid waarbij een derde (=mutualiteit) de rekening van de tandarts betaalt: Patiënt betaalt niet meer het volledig honorarium Patiënt betaalt enkel remgeld Getuigschrift wordt niet meer aan patiënt

Nadere informatie

MyCareNet een meerwaarde voor de praktijk? De telematicapremie, een gezonde stimulans?

MyCareNet een meerwaarde voor de praktijk? De telematicapremie, een gezonde stimulans? Medische Directie MyCareNet een meerwaarde voor de praktijk? De telematicapremie, een gezonde stimulans? Met dank aan het Nationaal Intermutualistisch College Dr. Bernard Landtmeters Inleiding MyCareNet

Nadere informatie

Voorstelling LTD3. Infobrochure verpleegkundigen

Voorstelling LTD3. Infobrochure verpleegkundigen Infobrochure verpleegkundigen Voorstelling LTD3 Nationale tariferingdienst medische sector; Meer dan 25 jaar actief; Gelegen in Hasselt; Administratieve verwerking van zorgprestaties; Klanten: - huisartsen

Nadere informatie

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen FAQ AcceptEmail Antwoorden op veelgestelde vragen 1. Antwoorden op veelgestelde vragen 1.1. Wat is AcceptEmail? AcceptEmail is de opvolger van de papieren acceptgiro. Betalen kan veilig en snel met ideal,,

Nadere informatie

Het intelligent beleidssysteem voor het carrosseriebedrijf P L U S P U N T E N B A S I S G E G E V E N S L I N K S. vlotte dossierregistratie

Het intelligent beleidssysteem voor het carrosseriebedrijf P L U S P U N T E N B A S I S G E G E V E N S L I N K S. vlotte dossierregistratie CPS autosoft Het intelligent beleidssysteem voor het carrosseriebedrijf P L U S P U N T E N B A S I S G E G E V E N S L I N K S betaalbare software met service gebruiksvriendelijk vlot en gemakkelijk aan

Nadere informatie

CM-info Nieuwsbrief voor verpleegkundigen

CM-info Nieuwsbrief voor verpleegkundigen CM-info Nieuwsbrief voor verpleegkundigen Beste lezer Hierbij presenteren wij u een extra editie van onze nieuwsbrief voor verpleegkundigen. Reacties zijn steeds welkom, onze contactgegevens vindt u verderop

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - PartijenpostRapportage Datum Versie 29 september 2015 2.0 Auteur Telefoonnummer PostNL 088-8686868 Inhoudsopgave 1 Welkom bij

Nadere informatie

21 JANUARI Koninklijk besluit tot uitvoering van artikel 36

21 JANUARI Koninklijk besluit tot uitvoering van artikel 36 21 JANUARI 2009. - Koninklijk besluit tot uitvoering van artikel 36 van de wet betreffende de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen, gecoördineerd op 14 juli 1994, wat betreft

Nadere informatie

KENNISMAKING MET DE TOEPASSINGEN VAN E-GEZONDHEID: VITALINK, PARIS, EHEALTHBOX

KENNISMAKING MET DE TOEPASSINGEN VAN E-GEZONDHEID: VITALINK, PARIS, EHEALTHBOX KENNISMAKING MET DE TOEPASSINGEN VAN E-GEZONDHEID: VITALINK, PARIS, EHEALTHBOX Agenda > Inleiding éénlijn.be? Wat doet éénlijn.be? Hoe bereiken we onze doelen? > Delen van medische gegevens: Geïnformeerde

Nadere informatie

OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2011/03

OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2011/03 OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2011/03 RIZIV Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekerin DIENST VOOR GENEESKUNDIGE VERZORGING Tel. : (02)739.74.79 Fax:(02)739.77.36 E-mail : nurse@riziv.fgov.be

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 2.1 INHOUDSTAFEL 1 Context... 3 2 Installatie... 4 3 Gebruik van de toepassing... 9 3.1 Opstarten van de Patient HealthViewer toepassing (na installatie)... 9 3.2 Algemene

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Radiologische beelden Berichten Documentatie Vragenlijsten Dagboeken

Nadere informatie

Privacybeleid. Mankr8 Groep B.V. Charles Petitweg 11a 4827 HJ, Breda Tel

Privacybeleid. Mankr8 Groep B.V. Charles Petitweg 11a 4827 HJ, Breda   Tel Privacybeleid Mankr8 Groep B.V. (Mankr8 Groep) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen wij u heldere en transparante informatie geven over hoe Mankr8

Nadere informatie

DIABETES TYPE 2: VOORTRAJECT EN ZORGTRAJECT WIJZIGINGEN PER 1 MEI 2018

DIABETES TYPE 2: VOORTRAJECT EN ZORGTRAJECT WIJZIGINGEN PER 1 MEI 2018 DIABETES TYPE 2: VOORTRAJECT EN ZORGTRAJECT WIJZIGINGEN PER 1 MEI 2018 In mei 2015 richtte het Riziv een ad hoc werkgroep op genoemd diabetes type 2 en comorbiditeit. Een afgevaardigde van de commissie

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Travel CRM Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Travel CRM Versie: 12.1 Inhoud OVER MAMUT ENTERPRISE TRAVEL CRM...

Nadere informatie

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy CATERING IC2 Innovative Computer Consultancy iconnect Catering is een zeer compleet programma voor het verwerken van bestellingen van lunches en maaltijden via internet. Het programma is ontwikkeld door

Nadere informatie

dé online facturenservice

dé online facturenservice dé online facturenservice Digitaal factureren is niet alleen goedkoper dan papieren facturatie, het legt ook minder beslag op uw organisatie, kent een hogere service gerichtheid naar uw klanten en het

Nadere informatie

Overzicht DISTRI_GAS. Distributie Software Verkoop en Aankoop gassen. Versie: 2007.12.26

Overzicht DISTRI_GAS. Distributie Software Verkoop en Aankoop gassen. Versie: 2007.12.26 Versie: 2007.12.26 1. DISTRI_GAS DISTRI_GAS is een distributie pakket welk kan ingezet worden voor allerlei sectoren, echter met extra aandacht voor las- en gasproducten. De integratie van prijslijsten

Nadere informatie

Mijn Inlogportaal Gegevens behandeling Deze gegevens verwerken wij Hier voor gebruiken we uw gegevens

Mijn Inlogportaal Gegevens behandeling Deze gegevens verwerken wij Hier voor gebruiken we uw gegevens Privacyverklaring Mijn Inlogportaal Mijn Inlogportaal is onderdeel van My Administration Solutions en is een online platform in Nederland. Opgericht in 2016 waarbij wij een website aanbieden in combinatie

Nadere informatie

Gedeeld farmaceutisch dossier : FAQ

Gedeeld farmaceutisch dossier : FAQ Gedeeld farmaceutisch dossier : FAQ Vindt U hier geen antwoord op uw vraag? Gelieve uw vragen door te mailen naar Carolien.Bogaerts@kovag.be en wij geven U zo spoedig mogelijk een antwoord. Wat is een

Nadere informatie

OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2009/3

OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2009/3 OMZENDBRIEF AAN DE VERPLEEGKUNDIGEN 2009/3 RIZIV Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering DIENST VOOR GENEESKUNDIGE VERZORGING Tel. : (02)739.74.79 Fax: (02)739.77.36 E-mail : Onze referte:

Nadere informatie

Privacyverklaring PAT-Krüger Systems B.V. Website

Privacyverklaring PAT-Krüger Systems B.V. Website Privacyverklaring PAT-Krüger Systems B.V. Website Copyright 2018, Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 5.0 25/09/2015 INHOUDSTAFEL 1 Context... 3 2 Installatie... 4 3 Gebruik van de toepassing... 10 3.1 Opstarten van de Patient HealthViewer toepassing (na installatie)... 10

Nadere informatie

MyCareNet Overeenkomst tussen verzekeringsinstellingen en verpleegkundigen.

MyCareNet Overeenkomst tussen verzekeringsinstellingen en verpleegkundigen. Bijlage 1 MyCareNet Overeenkomst tussen verzekeringsinstellingen en verpleegkundigen. Het doel van deze overeenkomst is de praktische en dwingende werkregels, complementair aan de regelgeving, vast te

Nadere informatie

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com UBplus versimpelt en versnelt Met UBplus haalt u een compleet softwarepakket in huis. Het programma is volledig toegespitst

Nadere informatie

ADMINISTRATIEVE CONSEQUENTIES VAN DE TRANSPARANTIEWET. Jo DE COCK Administrateur-Generaal RIZIV Salons Waerboom Groot-Bijgaarden - 8 november 2014

ADMINISTRATIEVE CONSEQUENTIES VAN DE TRANSPARANTIEWET. Jo DE COCK Administrateur-Generaal RIZIV Salons Waerboom Groot-Bijgaarden - 8 november 2014 ADMINISTRATIEVE CONSEQUENTIES VAN DE TRANSPARANTIEWET Jo DE COCK Administrateur-Generaal RIZIV Salons Waerboom Groot-Bijgaarden - 8 november 2014 WAT? Wet van 10 april 2014 houdende diverse bepalingen

Nadere informatie

Privacyverklaring Grip IT Consultancy B.V. Website

Privacyverklaring Grip IT Consultancy B.V. Website Privacyverklaring Grip IT Consultancy B.V. Website Copyright 2018, Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Tussen de partijen SEL Zorgregio Gent vzw, Baudelokaai 8 te 9000 Gent vertegenwoordigd door dr. P. Verdonck, voorzitter en ...

Tussen de partijen SEL Zorgregio Gent vzw, Baudelokaai 8 te 9000 Gent vertegenwoordigd door dr. P. Verdonck, voorzitter en ... Baudelokaai 8 9000 Gent Overeenkomst tussen de SEL Zorgregio Gent vzw als Geïntegreerde Dienst voor Thuisverzorging en partnerorganisaties,hulpverleners, gezondheidsbeoefenaars, deelnemers aan het overleg,

Nadere informatie

Feature checklist NeMO 5 Android

Feature checklist NeMO 5 Android Feature checklist NeMO 5 Android PCA Mobile 2014 Feature Omschrijving Opmerkingen Algemene kenmerken Mobile Only NeMO5 voor Android is een Native Android Applicatie (app) Cloud Vereist geen lokale of gehoste

Nadere informatie

Agenda. 1. Situering. 2. Regels omtrent derdebetalersregeling. 3. Bewijsstuk = Transparantiewetgeving

Agenda. 1. Situering. 2. Regels omtrent derdebetalersregeling. 3. Bewijsstuk = Transparantiewetgeving Agenda 1. Situering 2. Regels omtrent derdebetalersregeling 3. Bewijsstuk = Transparantiewetgeving 2 Agenda 1. Situering 2. Regels omtrent derdebetalersregeling 3. Bewijsstuk = Transparantiewetgeving 3

Nadere informatie

Persoonsgegevens Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Persoonsgegevens Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 30 mei 2018. Toelichting Algemene Verordening Gegevensbescherming Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing,

Nadere informatie

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver.

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver. Privacy Policy Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld en je kunt zelf beslissen welke gegevens je wel of juist niet online wilt delen. Benieuwd naar alle

Nadere informatie

Mogelijkheid waarbij een derde (= de mutualiteit) de rekening van de zorgverstrekker betaalt: Patiënt betaalt contant enkel remgeld Getuigschrift wordt niet meer aan patiënt gegeven, maar naar mutualiteit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel.

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacy beleid Qdiving is een duikcentrum, met daaraan verbonden een opleidingscentrum

Nadere informatie

Installatie SoftN - MyCareNet

Installatie SoftN - MyCareNet Installatie SoftN - MyCareNet Inhoud Voor je start met de installatie... 2 Installatie SoftN - MyCareNet... 2 Configuratie SoftN - MyCareNet... 4 Eerste gebruik... 4 Instellingen scherm... 5 Dataprovider...

Nadere informatie

Privacyverklaring. LIMM Recycling Versie

Privacyverklaring. LIMM Recycling Versie 2018 Privacyverklaring LIMM Recycling Versie1.0 1-5-2018 Inleiding Dit is de privacyverklaring van LIMM Recycling. In deze verklaring verschaft LIMM Recycling informatie over de persoonsgegevens die worden

Nadere informatie

5. Patiënten (via het hoofdmenu)

5. Patiënten (via het hoofdmenu) 3) Anamnese tabblad Na de keuze Anamnese 2 e tabblad van het patiëntendossier, kan men opnieuw kiezen tussen Intake of Situering (Pathologiiën,Allergiën, Risico s). Intake: De Intake omvat de wijze van

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Beelden Berichten Documenten Medicatie Vragenlijsten

Nadere informatie

Handleiding. MyCareNet in Baltes

Handleiding. MyCareNet in Baltes Handleiding MyCareNet in Baltes 26/02/2015 Handleiding MyCareNet in Baltes Colofon Nr versie van de Software: Nr revisie handleiding: 1.5 Datum: 26 februari 2015 Adres: Corilus NV Hogenakkerhoek 5 9150

Nadere informatie

Privacyverklaring ALGEMEEN

Privacyverklaring ALGEMEEN Privacyverklaring ALGEMEEN Wij gebruiken persoonsgegevens om onze diensten op de juiste wijze te kunnen aanbieden en te kunnen leveren. Voor TotaalSupport is een verantwoorde omgang met persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring. Versie: 1.02 Datum:

Privacyverklaring. Versie: 1.02 Datum: Privacyverklaring Versie: 1.02 Datum: 24-07-2018 Quality Networks BV Niasstraat 1 3531WR Utrecht Tel: 088-6950500 email: info@qualitynetworks.nl Web: www.qualitynetworks.nl Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave

Nadere informatie

RICK ENGELKES PRODUCTIES PRIVACY

RICK ENGELKES PRODUCTIES PRIVACY RICK ENGELKES PRODUCTIES PRIVACY Rick Engelkes Producties wil zorgvuldig met uw gegevens omgaan. In deze privacyverklaring leggen wij u uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welk doel ze gebruikt

Nadere informatie