VEELGESTELDE VRAGEN OVER SCOL:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VEELGESTELDE VRAGEN OVER SCOL:"

Transcriptie

1 VEELGESTELDE VRAGEN OVER SCOL: 1. Wat is Shell Card Online? Shell Card Online is een nieuwe manier om uw tankkaarten te beheren. Shell Card Online is een efficiënt en eenvoudig platform, waarmee u alle informatie over uw Shell account 24 uur per dag kunt inzien. 2. Hoe kan ik een overzichtsrapport opmaken? Klik op de startpagina onder rapporten op Overzichtsrapport. U kunt kiezen tussen Accountoverzicht, Kaartgroepoverzicht, Kaartoverzicht, Land Product-overzicht, Netwerk/product-overzicht en Station/product-overzicht. U kunt een rapport alleen voor een bepaalde periode opmaken. Daarna hebt u de keuze tussen Land, Brandstof/Overige producten. Nadat u deze hebt geselecteerd, klikt u op Maak rapport. Het overzichtsrapport verschijnt op het scherm. 3. Hoe kan ik een kaart bestellen? Klik op de startpagina onder Card Management op Nieuwe kaarten aanvragen. Kies vervolgens het account en de kaartgroep en voer de accountnaam op de kaart in. Vul vervolgens bij kaartaanbod en kaartgegevens de overige velden in en druk op verzenden. 4. Hoe kan ik een kaart blokkeren? Op de startpagina kunt u onder Card Management kiezen voor Kaart blokkeren/vervangen. Kies vervolgens het account, de kaartgroep en de kaartstatus van de kaart. Klik op Maak rapport. U ontvangt een overzicht. Klik vervolgens op het betreffende kaartnummer. Er verschijnt een overzicht van de kaart, waarbij u rechtsonder op Kaart blokkeren/vervangen klikt. Kies dan de status, waaronder u de kaart wilt blokkeren en klik vervolgens op Verzenden. 5. Hoe kan ik een gebruiker toevoegen? Klik onder menu op Administratie en vervolgens op Mijn gebruikers. Klik links bovenin op Nieuwe gebruiker aanmaken. Voer daar alle gegevens in van de betreffende persoon. Wanneer u klaar bent, klikt u op Opslaan. 6. Hoe krijg ik een overzicht van alle kaarten? Klik op de startpagina onder Card Management op Kaartoverzicht bekijken. Vervolgens klikt u op kaarten weergeven. Kies het account en eventueel de kaartgroep en de kaartstatus en klik op Maak rapport. 7. Hoe krijg ik een overzicht op basis van productcategorie? Dat kan via het overzichtsrapport. Klik onder Rapporten op de startpagina op Overzichtsrapport. Kies in het bovenste pull-down menu Netwerk/product-overzicht of Station/product-overzicht. Stel de filters in zoals u dat wenst en klik vervolgens op Maak rapport. 8. Hoe kan ik een alert instellen? Klik op de startpagina onder Alerts op Alertprofielen instellen. Hier kunt u voor elke account alerts instellen.

2 9. Waarom ontvang ik geen alert? U dient erop te letten dat bij het instellen van het alertprofiel het controlehokje Wilt u dit profiel inschakelen? is geactiveerd en dat u op Opslaan klikt. Wanneer aan een van deze twee voorwaarden niet is voldaan, is het alertprofiel niet actief. 10. Hoe kan ik een overzicht van alle alerts ontvangen? Klik op de startpagina onderop Alerts op Nieuwe alerts bekijken. Kies de gewenste periode en klik op Maak rapport. 11. Wat betekent: Gedaan in de laatste kolom van het alertrapport? Wanneer u voor een bepaalde alert het controlehokje heeft geactiveerd en op Opslaan klikt, verandert de status van het alert in het rapport van In bewerking in Uitgevoerd. U kunt dit gebruiken om vast te stellen bij welke alerts u al maatregelen heeft getroffen (bijvoorbeeld contact met de chauffeur). 12. Hoe kan ik een filter aanmaken? Indien u zich in een rapport bevindt, kunt u bij filter kolom Ja aanvinken. Daardoor wordt de lay-out van het rapport gewijzigd en kan men boven elke kolom een waarde invoeren. Indien men hierna op de trechter ernaast klikt, wordt er op grond van de ingevoerde waarde gefilterd. 13. Hoe kan ik de indeling van de kolommen wijzigen? Indien u zich in een rapport bevindt, klikt u rechtsboven op Rapportinstellingen. Hier kunt u de kolommen wijzigen, doordat u de beschikbare kolommen activeert of deactiveert. Ook kunt u de volgorde wijzigen, doordat u een kolom naar boven of naar beneden sleept. 14. Hoe kan ik mijn snelkoppelingen aanpassen? Klik in de startpagina op de link rechts bovenin Mijn links en vervolgens op aanpassen. Op dit scherm kunt u snelkoppelingen toevoegen, wijzigen of verplaatsen. 15. Hoe kan ik naar een kenteken zoeken? U kunt via Zoeken op de startpagina naar een bepaald kenteken zoeken. Hiertoe dient u minimaal drie tekens in te voeren. LET OP: Enkele klanten hebben bij het kenteken ook de naam van de chauffeur ingevoerd. Wanneer de naam van een chauffeur onder naam chauffeur niet te vinden is, kunt u het via het kenteken proberen. 16. Ik wil mijn adres wijzigen, hoe gaat dat? Klik in het menu onder Beheer mijn gebruiker op Mijn profiel. Hier kunt u uw e- mailadres wijzigen. 17. Ik wil het adres van mijn collega wijzigen. Klik in het menu onder Administratie op Mijn gebruikers. Kies in het rapport de collega, van wie u het adres wilt wijzigen. Wanneer u op de naam klikt, komt u bij het venster, waarin de gegevens van deze gebruiker staan vermeld. Hier kunt u het e- mailadres wijzigen.

3 18. Ik wil een bepaalde kaart in een rapport inzien, maar ik kan deze kaart niet selecteren. Waardoor komt dat? Alvorens een kaart in het pull-down menu in een rapport te kunnen selecteren, moet u eerst de filters instellen. Dit betekent, wanneer u een kaart wilt selecteren, moet aan de volgende voorwaarden zijn voldaan: Kies een account Kies een kaartgroep. Indien geen kaartgroep beschikbaar is, MOET u Geen kiezen. Kies een kort kaartnummer uit het pull-down menu. 19. Wat is het verschil tussen een transactierapport, een brandstofverbruiksrapport, een overzichtsrapport en een uitzonderingsrapport? In het transactierapport ontvangt u een overzicht van alle transacties van één bepaalde of van alle accountnamen, kaartgroepen en kaartnummers. Het brandstofverbruiksrapport beschikt over dezelfde functies als het transactierapport, maar hier wordt op basis van de ingevoerde kilometerstand het brandstofverbruik per 100 km berekend. In het overzichtrapport kan men rapporten maken op basis van bepaalde elementen zoals tankstation, product of account. Met behulp van het uitzonderingsrapport kan u rapporten opmaken, waarin alleen transacties staan vermeld, die een bepaalde van tevoren ingestelde parameter overschrijden, bijvoorbeeld alle transacties van meer dan 100 liter. 20. Ik wil alle gegevens van een rapport downloaden, hoe doe ik dat? Wanneer u rechtsboven op Gegevens downloaden klikt, heeft u de mogelijkheid om de gegevens als excelbestand, pdf-bestand en/of csv-bestand te downloaden. 21. Ik wil een rapport ontvangen van alle transacties van dit jaar, maar dit lukt niet omdat het aantal beschikbare regels wordt overschreden. Hoe kan ik dit rapport toch ontvangen? Wanneer het aantal beschikbare regels is overschreden, alvorens u een rapport opmaakt, kunt u de gegevens toch in de vorm van een excelbestand downloaden. LET OP: Eerst moet een rapport worden opgemaakt. 22. Ik heb alle filters in een rapport ingesteld en ik wil de gegevens downloaden, maar dat lukt niet. Hoe kan ik de gegevens toch downloaden? Alvorens u gegevens kan downloaden, moet eerst een rapport worden opgemaakt. Klik op Maak rapport en daarna pas op Gegevens downloaden. 23. Hoe kan ik alle gegevens downloaden? Wanneer u alle gegevens wilt downloaden, klik dan in het menu op Rapporten en vervolgens op Alle gegevens downloaden. Hier kunt u aangeven voor welke periode u alle gegevens wilt downloaden. 24. Waarom is mijn brandstofverbruik in het brandstofverbruiksrapport zo laag? Het brandstofverbruik wordt berekend op basis van de ingevoerde kilometerstand. Indien de kilometerstand niet of incorrect is ingevoerd, is deze berekening niet meer betrouwbaar.

4 25. Waarom heb ik in het brandstofverbruiksrapport een negatieve afstand? Indien een chauffeur zijn kilometerstand niet invoert, nadat hij/zij een transactie heeft betaald, wordt deze automatisch op 0 gezet. Indien de vorige kilometerstand bijvoorbeeld was, dan staat deze in Shell Card Online als opgeslagen. 26. Hoe kan ik mijn kilometerstand aanpassen? Bij het opmaken van een transactierapport kan men in het rapport op de datum en tijd van de transactie klikken. Daardoor wordt het uitgebreide transactierapport als pop-up venster geopend. Hier kunt u de kilometerstand wijzigen, doordat u klikt op het potloodje naast de kilometerstand. 27. Waarom kan ik de tankbedragen van vandaag niet zien? Dit komt omdat het 24 uur duurt, alvorens u in Nederland uitgevoerde transacties kunt zien, en 48 uur, alvorens u in het buitenland uitgevoerde transacties kunt zien. 28. Kan ik mijn Gebruikers-ID wijzigen? Nee, die kan niet worden gewijzigd. Dat is alleen mogelijk door de gebruiker te wissen en opnieuw aan te maken met een ander Gebruikers-ID. 29. Hoe kan ik mijn telefoonnummer in Shell Card Online wijzigen? Klik in het menu onder Beheer mijn gebruiker op Mijn profiel, daar kunt u uw telefoonnummer wijzigen. 30. Wat betekent Fleet-ID? In enkele ondernemingen wordt aan elk voertuig in het wagenpark een Fleet-ID toegekend. Indien dat in uw bedrijf niet het geval is, kan hier ook niets worden ingevoerd. 31. Ik ben administrator en ik ben in het systeem geblokkeerd. Wat moet ik doen? Wanneer u als administrator in het systeem geblokkeerd bent, moet u contact opnemen met de Customer Service Centre (generalcardrequests-nl@shell.com). Deze kan de blokkering voor u opheffen. 32. Ik ben gebruiker en in het systeem geblokkeerd. Wat moet ik doen? De administrator is superuser en kan de blokkering van de gebruiker opheffen. Dit is mogelijk in het venster, waarin de gegevens van de gebruiker worden aangetoond. Via het menu Administratie, Mijn gebruikers kunt u op de betreffende gebruiker klikken en vervolgens de blokkering opheffen. 33. Zijn de dieselprijzen in Shell Card Online benzinepompprijzen of prijslijstprijzen? Dit zijn de prijslijstprijzen in het betreffende land. 34. Hoe werkt de gegevensaanduiding in het rapport dieselprijzen in Shell Card online? Bij de selectie van een bepaalde datum worden alle prijzen van die betreffende week getoond. Indien de geselecteerde datum bijvoorbeeld een woensdag is, worden alle prijslijstprijzen getoond voor die bepaalde week van maandag tot en met vrijdag. 35. Hoe wordt de CO2-uitstoot in het brandstofverbruiksrapport van Shell Card Online berekend?

5 Aantal liters benzine * 2,32 = kgco2 Aantal liters diesel * 2,63 = kgco2 Aantal liters auto LPG * 1,50 = kgco2 36. Nadat het menu op het scherm is verschenen, kan ik een deel van het scherm niet meer zien. Dat is juist, zo werd het systeem ontwikkeld. 37. Ik wil een factuurnummer kiezen en wanneer ik klik op Maak rapport, krijg ik geen gegevens te zien. U dient erop te letten dat bij het downloaden van gegevens voor een bepaald factuurnummer in het rapport Factuuroverzicht het grootst mogelijke datumbereik wordt gekozen. Wanneer u dat niet doet, moet u de precieze datum, die bij het betreffende factuurnummer hoort, weten om de gegevens in het rapport te laten zien. 38. Ik wil een kaart aanvragen, maar het lukt niet. Waardoor kan dat komen? U dient erop te letten dat het systeem bij alle invoervelden onder Kaart aanvragen de gegevens in HOOFDLETTERS invoert. Wanneer dit niet gebeurt, werkt de kaartaanvraag niet. 39. Ik wil het leveringsadres van een kaart wijzigen, maar dat lukt niet. Waardoor komt dat? Helaas kan het leveringsadres in Shell Card Online niet worden gewijzigd. De kaarten worden aan het ons bekende adres van de klant toegestuurd. 40. Ik wil de accountnaam op het pasje geprint hebben, maar ik wil dat niet elke keer opnieuw moeten invoeren. Hoe kan ik dat doen? Wanneer u het invoerveld bij de accountnaam op de kaart leeg laat, krijgt u automatisch de naam van het geselecteerde account op de kaart. 41. Kan ik in Shell Card Online blanco kaarten bestellen? Dat is helaas niet mogelijk. 42. Nadat ik de kaart heb aangevraagd, komen kaartcontroles in beeld. Wat betekent dit? Dit betekent dat op het moment, waarop met de aangevraagde kaart wordt getankt, er geen kilometerstand en geen Fleet-ID wordt opgevraagd. 43. Maakt het verschil uit of ik een kaart voor personenauto s of voor vrachtauto s aanvraag? Ja, met de kaart voor personenauto s kan men minder tanken dan met een kaart voor vrachtauto s. 44. Welke voordelen heeft Shell Card Online precies te bieden? Shell Card Online maakt eenvoudig kaartbeheer mogelijk. U kunt uw transacties zien, nieuwe kaarten bestellen en kaarten blokkeren. 45. Met wie moet ik contact opnemen als er een technisch probleem is? Met technische problemen kunt u terecht bij het Customer Service Centre. (generalcardrequests-nl@shell.com)

6 46. Worden al mijn transacties direct getoond? Voor transacties in Nederland zijn de transactiegegevens na ca. 24 uur beschikbaar. Voor transacties in het buitenland duurt dit ca. 48 uur. 47. Waarom heb ik geen factuur op papier ontvangen? Wanneer u geregistreerd bent voor e-invoicing, krijgt u uitsluitend elektrische (online) facturen. 48. Welke software heb ik nodig om Shell Card Online te gebruiken? Internet Explorer 6.0 of hoger, Firefox 3.0 of Safari 3.1 met Windows Acrobat Reader (Adobe Reader): versie 7.0 of hoger Java Script: moet zijn toegestaan Cookies: moeten zijn toegestaan SSL: min. 128 Bit codering

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken Regel al uw postzaken online via MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Van het invoeren

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik een bestaande gebruiker(s) van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig

Nadere informatie

Handleiding Q8Liberty Web

Handleiding Q8Liberty Web Handleiding Q8Liberty Web Contents Handleiding Q8Liberty Web... 1 Login pagina... 4 1. Klant... 6 1.1. Contactgegevens... 6 1.2. Facturen... 7 1.3. Transacties... 8 1.3. Emedia... 9 1.4. Rapporten... 9

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding: Gebruikersomgeving

Handleiding: Gebruikersomgeving Handleiding: Gebruikersomgeving Editie April 2012 Copyright Renson 2011 N.V. RENSON Ventilation S.A N.V. RENSON Sunprotection-Screens S.A N.V. RENSON Sunprotection-Projects S.A N.V. ARGENT ALU S.A www.renson-ereps.com

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

Handleiding HvD Cards Online

Handleiding HvD Cards Online Handleiding HvD Cards Online 0 Servicestation Van Dijkhuizen B.V. HVD CARDS ONLINE VERSIE 1.0 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Inloggen... 3 3. Wachtwoord vergeten... 3 4. Fleetmanagement... 4 4.1. Overzicht

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders Inhoud van deze beknopte handleiding: 1. Hoe registreer ik mij voor CitiManager? a) Uitsluitend kaarthouders in bezit van online rekeningoverzicht b) Uitsluitend kaarthouders met rekeningoverzicht op papier

Nadere informatie

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken Regel al uw postzaken online via MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk al uw postzaken kunt regelen. Van het bestellen van

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3

Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal Gebruikersgegevens... 3 0 Inhoudsopgave Aan de slag met de Van Kessel Olie webportal... 2 1. Gebruikersgegevens... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Mijn gegevens bewerken... 4 1.3 Meerdere gebruikers... 6 1.4 Meerdere accounts... 8 2.

Nadere informatie

Scholengemeenschap Bonaire Magister handleiding voor ouders

Scholengemeenschap Bonaire Magister handleiding voor ouders Installatie Silverlight Om te kunnen werken met Magister is het nodig dat Silverlight op de computer is geïnstalleerd. Het is goed mogelijk dat Silverlight al op uw computer staat: er zijn meer programma

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Handleiding Mobility Platform

Handleiding Mobility Platform Handleiding Mobility Platform Inleiding Hoofdscherm Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van onze online calculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen DOCENTEN HANDLEIDING Oktober 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of krachtens

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen

1. Gebruikers & voertuigen Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe koppel ik bestaande gebruikers aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?... 6 1.4

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

Docnet handleiding 1

Docnet handleiding 1 Docnet handleiding 1 Inleiding... page 3 Homepagina.. page 4 Profiel...........page 5 Docbox..........page 6 Ontdek........page 7 Vraag en antwoord..... page 8 Contactgegevens........page 10 2 Ontdek Docnet

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Samenvoegen met Word en Excel 2010

Samenvoegen met Word en Excel 2010 Samenvoegen met Word en Excel 2010 Inhoudsopgave Samenvoegen Word-Excel / Mailingen... 2 Tip Samenvoegvelden automatisch markeren... 4 Tip Installeer PDF-creator... 7 Tip Sla het Word-document en Excel-document

Nadere informatie

Handleiding ouderlogin Wasko

Handleiding ouderlogin Wasko Handleiding ouderlogin Wasko 1. Nieuwe ouders Om u als nieuwe ouder aan te melden klikt u op de button: Daarna klikt u op hier in het scherm: - u komt dan direct terecht in een scherm waar u inschrijfgegevens

Nadere informatie

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1 / 6 Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1. Ga naar het OB10portaal Ga naar www.ob10.com Klik op de knop Login. Voer uw logingegevens in. Indien u hulp nodig heeft, raadpleeg dan de handleiding Hoe kunt u inloggen.

Nadere informatie

Fuel. Handleiding voor installatie en gebruik

Fuel. Handleiding voor installatie en gebruik Fuel Handleiding voor installatie en gebruik Inhoudsopgave 1. Installatie 2. Gebruik - Windows - Linux / Apple / andere systemen - Een nieuw voertuig aanmaken - Uitgaven 3. Onderhoud - Waarschuwingen -

Nadere informatie

HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM. Volg ons ook op:

HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM. Volg ons ook op: HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM Volg ons ook op: HOE WERKT FLOOW2? Handleiding 1: Account aanmaken en inloggen P 3 Handleiding 2: Materieel toevoegen P 6 Handleiding 3: Plan materieel en plaats online

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

CCV CARD ONLINE. Gebruikershandleiding v3.0. Computer Centrum C. van de Velden B.V.

CCV CARD ONLINE. Gebruikershandleiding v3.0. Computer Centrum C. van de Velden B.V. CCV CARD ONLINE Gebruikershandleiding v3.0 Computer Centrum C. van de Velden B.V. Inleiding CCV Card online stelt u in staat om m.b.v. uw PC mutaties te verzorgen op debiteuren, kaarthouders en/of kaarten.

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Certificaat RDW

Handleiding Certificaat RDW Handleiding Certificaat RDW Versie: 11.0 Versiedatum: 27 juli 2015 Beheerder: RDW Veendam - R&I-OP-E&T 3 B 0921p Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: - Gehele document herzien; - Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding Magister voor personeel 2. Inloggen in Magister... 3. Leerlingen... 5. Cijfers... 8. Aanwezigheid... 11. Personeel... 12. Agenda...

Handleiding Magister voor personeel 2. Inloggen in Magister... 3. Leerlingen... 5. Cijfers... 8. Aanwezigheid... 11. Personeel... 12. Agenda... Assen, augustus 2013 Handleiding Magister voor personeel 2 Inhoud Inloggen in Magister... 3 Leerlingen... 5 Cijfers... 8 Aanwezigheid... 11 Personeel... 12 Agenda... 12 Beheer... 12 Handleiding Magister

Nadere informatie

Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Office Depot Online.

Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Office Depot Online. S N E L A A N D E S L A G M E T O F F I C E D E P OT O N L I N E W E L KO M B I J O F F I C E D E P OT O N L I N E Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de

Nadere informatie

Leiden - Roelofarendsveen. Handleiding Magister

Leiden - Roelofarendsveen. Handleiding Magister Leiden - Roelofarendsveen Handleiding Magister Inhoud Handleiding Magister Bonaventuracollege Leiden Roelofarendsveen.... 3 Toegang tot de site.... 4 Het vandaag scherm.... 5 Agenda... 6 Cijfers... 7 Aanwezigheid...

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick november 2010 1 Het gebruik van uw persoonlijke pagina Mijn Yellowbrick Als klant van Yellowbrick heeft u toegang tot uw account via

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes - rapportages. Persoonlijk. - facturen. - layout. 1 16-1-2012 14:30:41 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje goed of afkeuren 7 5

Nadere informatie

Handleiding Certificaat RDW

Handleiding Certificaat RDW Handleiding Certificaat RDW Versie: 9.0 Versiedatum: 13 maart 2014 Beheerder: RDW Veendam - R&I-OP-E&T 3 B 0921m Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: - url vermelding naar bestandsuitwisseling

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - PartijenpostRapportage Datum Versie 29 september 2015 2.0 Auteur Telefoonnummer PostNL 088-8686868 Inhoudsopgave 1 Welkom bij

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions 2014 TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions Inhoud Inloggen... 3 Startpagina... 4 Trainingen... 5 Trainingen toevoegen... 7 Training

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Handleiding. Billingportal

Handleiding. Billingportal Handleiding Billingportal Inhoudsopgave 1. Inloggen telefoniegedeelte 2 2. Gespreksdetails 2 2.1 Totalen 2 2.2 Details 3 3 Facturen 4 4 Telefoon 4 4.1 Algemene instellingen 4 4.2 Instellingen voor telefoon

Nadere informatie

Samen sterker 4875 GOOD THRU

Samen sterker 4875 GOOD THRU Handleiding Moneycard Samen sterker 4875 GOOD THRU Start gebruik Moneycard U heeft een Moneycard en bijbehorende pincode in twee gesloten enveloppen ontvangen. U kunt uw Moneycard nu direct gebruiken samen

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

Aan de slag. met. AaBeeCee

Aan de slag. met. AaBeeCee Aan de slag met AaBeeCee 2 Voordat er met leerlingen gestart kan worden moeten er enkele voorbereidingen getroffen worden. Deze kunnen bij voorkeur door bijvoorbeeld de ict-cöordinator en/of een systeembeheerder

Nadere informatie

Inhoud van dit document

Inhoud van dit document Handleiding OVM Menu versie 1.0.0 (definitief) november 2012 Inhoud van dit document 1 INLEIDING... 2 2 MENU... 3 3 GEBRUIKERSBEHEER... 4 3.1 SORTEREN EN FILTEREN... 5 3.2 'UITGESTELD' BEHEER... 5 3.3

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders DUO Versie 1.1 13 januari 2016 Inhoud 1. AUTORISATIE 3 2. AANSTELLEN BEHEERDER 4 2.1 SCHEMATISCHE WEERGAVE 4 2.2 REGISTRATIEPROCES BIJ ENTREE

Nadere informatie

Handleiding Merchant Data Online. Versie 1.2

Handleiding Merchant Data Online. Versie 1.2 Handleiding Merchant Data Online Versie 1.2 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Inloggen... 4 2.1 User ID en Password... 5 2.2 Disclaimer... 6 3 Homepage... 7 4 Activiteit... 8 4.1 Rekeningoverzichten... 8 4.2 Transactierapportage...

Nadere informatie

2van kaarthouders in beeld @

2van kaarthouders in beeld @ ING Corporate Card Online Handleiding voor programmabeheerders Overal en altijd de transacties 2van kaarthouders in beeld @ 1. Inleiding 2. Inrichten site (registratie, gebruikersnaam en wachtwoord, wijzigingen)

Nadere informatie

Handleiding Blink Studio

Handleiding Blink Studio Handleiding Blink Studio Versie 1.2 Algemene functies Blink Studio Introductie Blink Studio biedt verschillende mogelijkheden aan leerkrachten. Blink Studio is de startpagina voor alle Blink lesmethodes.

Nadere informatie

BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer

BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer BP Online Services is een handig internetprogramma ontwikkeld voor de gebruikers van BP PLUS Tankpassen. Met

Nadere informatie

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice SnelStart Stappenplan SBR btw-aangifte met SnelStart 12 Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Inleiding Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om de btw-aangifte te versturen volgens de Standard Business Reporting

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I 1 1 1 Met Multicraft Online is het mogelijk om op ieder gewenst moment online inzicht te hebben in de urenregistratie en facturatie

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen CURSISTEN HANDLEIDING November 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

meervaart: handleiding online bestellen 1

meervaart: handleiding online bestellen 1 handleiding online bestellen 1 In de Meervaart kunt u online bestellen en zelf bepalen waar u zit. Ga naar www.meervaart.nl en klik op theater. Kies uw voorstelling en klik op het bestelwagentje naast

Nadere informatie

Mijn NS Zakelijk Contactpersonen

Mijn NS Zakelijk Contactpersonen Mijn NS Zakelijk Contactpersonen Waar ga jij naartoe vandaag? Mijn NS Zakelijk - Contactpersonen 2 Mijn NS Zakelijk - Contactpersonen Mijn NS Zakelijk is de persoonlijke online beheeromgeving van de NS-Business

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com Heeft u dat nou ook? Je typt het adres van een internetpagina in en dan krijg u een foutmelding. Uhh? O ja, ik heb het adres verkeerd ingetypt. Vanaf nu hoeft dat niet meer gebeuren. We werken gewoon met

Nadere informatie

BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer

BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer BP Online Services Het gratis internetprogramma voor een optimale controle over uw kaartbeheer BP Online Services is een handig internetprogramma ontwikkeld voor de gebruikers van BP PLUS Tankkaarten.

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 EENVOUDIG OVERSTAPPEN

PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 EENVOUDIG OVERSTAPPEN PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 EENVOUDIG OVERSTAPPEN Inhoud Inhoud 1 PTV Map&Guide internet V2 Wat is er nieuw?... 3 1.1 Wijziging van het licentiemodel... 3 1.1.1 Bestaande klanten 3 1.1.2 Nieuwe klanten 3

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding TWYSK Risicotool. Online webapplicatie voor het vastleggen en beheren van risico-informatie

Handleiding TWYSK Risicotool. Online webapplicatie voor het vastleggen en beheren van risico-informatie Handleiding TWYSK Risicotool Online webapplicatie voor het vastleggen en beheren van risico-informatie Handleiding Twysk risicotool De Twysk risicotool is in opdracht van Twynstra Gudde ontwikkeld als

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0 Inhoud 1 INLEIDING... 3 1.1 Home/startpagina... 3 2 Startpagina... 4 2.1 Statistieken... 5 2.2 Dossiers... 7 2.3 Berichten... 9 2.4 Uw collega's... 11 3 Zoeken naar dossiers... 12 3.1 Zoeken... 12 3.2

Nadere informatie

Pool Service B.V. 2016

Pool Service B.V. 2016 Werkinstructies Pool Service B.V. 2016 Contents 1. Leveranciers... 3 1.1 Inloggen en wachtwoord wijzigen... 3 1.2 Orders plaatsen... 3 1.3 Orders wijzigen en transacties terugvinden... 4 1.4 Order annuleren...

Nadere informatie

Op het voorblad vult u de gevraagde gegevens in. Vervolgens kunt u op het tweede tabblad de resultaten invoeren.

Op het voorblad vult u de gevraagde gegevens in. Vervolgens kunt u op het tweede tabblad de resultaten invoeren. 1. Uitslagen van proevendagen doorgeven aan de KNHS en diploma s aanvragen De sportaanbieder kan alle uitslagen van proeven doorgeven aan de KNHS. De KNHS leest deze informatie in, zodat uw ruiters hun

Nadere informatie