EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING"

Transcriptie

1 Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.be

2

3 WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast hebben we geïntegreerde pakketten voor kmo s in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Wat is Exact Online voor Zakelijke Dienstverlening? Voorkom het weglekken van omzet door fouten in urenregistratie & facturatie én wees de concurrentie een stap voor. Want onze geïntegreerde online business software laat dienstverleners winstgevende projecten opleveren én hun service verbeteren. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

4 ONZE PRODUCTEN Waarom Exact Online voor Uren & Facturen kiezen? Iedere dienstverlener wil het. De urenregistratie en facturatie zo stroomlijnen dat er geen facturabele minuut verloren gaat - en dat facturen op tijd de deur uit gaan. Nu kan het - met Exact Online voor Uren & Facturen. Dat combineert urenregistratie, facturatie, boekhouding en CRM in 1 online pakket. Hou zo de urenadministratie op orde, maximaliseer de facturabiliteit en zorg voor een gezonde cashflow. Waarom Exact Online voor Project Management kiezen? Winstgevende projecten aan de lopende band opleveren. Strak plan. Maar hoe doe je dat als projectorganisatie? Met een strakke planning en dito uitvoering. Exact Online voor Project Management helpt daarbij. Hiermee integreert u geavanceerd projectmanagement met urenregistratie, facturatie, boekhouding en CRM. Daardoor haalt u voortaan het maximale uit ieder project én zorgt u voor tevreden klanten.

5 EXACT ONLINE 5 PRIJZEN Uren & Facturen 119 p/m Administraties 2 Gebruikers 1 Tijdschrijfgebruikers 2 Boekhouden Factureren o.b.v. vaste prijs & nacalculatie Online uren registreren Projecten managen incl. cockpits Relaties beheren met CRM Tarieven beheren Project Management 219 p/m Administraties 2 Gebruikers 1 Tijdschrijfgebruikers 2 Plannen met een planbord (drag & drop) Projecten opsplitsen Verlof en verzuim registreren Werken met strippenkaarten en voorschotten Both subscriptions include: 24/7 support & gratis updates Abonnementen beheren Activa beheren Betalingsherinneringen versturen Bankieren Budgetteren Contractgegevens opzoeken via Intrastat Factureren Kostenanalyses maken Kredietwaardigheidscheck via Graydon Mobiele apps voor ios en Android Online samenwerken met klanten, collega s en de accountant Scan & Herken Werken met vreemde valuta

6 EXACT ONLINE VOOR UREN & FACTUREN Als u uren en facturen in de cloud beheert, dan kunt u de financiële gegevens en projectdata altijd en overal in realtime zien. U zult gelijk merken wat de voordelen zijn: beter inzicht, gestroomlijnde processen en betere controle. Ontdek hoe Uren & Facturen uw business kan verbeteren. Makkelijk online tijd invoeren Werken in de cloud betekent dat u werknemers met elk apparaat en vanaf vrijwel elke locatie en op elk moment hun uren en onkosten direct kunnen invoeren in uw urenregistratiesysteem. Bovendien kunnen ze notities aanmaken om belangrijke punten te verduidelijken en relevante informatie te delen. Rapportages van de uren en onkosten Uw werknemers kunnen hun eigen uren- en onkostenverslag maken. Daarnaast kunnen ze klanten online om goedkeuring vragen. Zo kunt u de totaal geïnvesteerde uren en kosten van een project registreren, per werknemer en per periode, met behulp van een van de overzichten en cockpits. Alle rapporten kunnen makkelijk worden geëxporteerd naar Excel voor verdere analyse. TIJDIGE EN CORRECTE FACTURATIE Na goedkeuring kunnen de uren en onkosten van werknemers automatisch worden voorbereid voor facturatie. Dit helpt fouten te voorkomen en zorgt voor snellere betaling. Wie Uren & Facturen gebruikt, hoeft nooit meer handmatig uren te registreren of gegevens af te stemmen. Uren & Facturen ondersteunt zowel kostprijsberekeningen met vaste prijzen als aan de hand van tijd en materiaalgebruik, evenals niet-factureerbare interne projecten. U kunt projectwerkzaamheden met vaste prijzen factureren per projectaflevering, maar u kunt ook met één muisklik specificaties aanmaken.

7 Biedt uw bedrijf een mix van projectgerelateerde diensten aan? Exact Online ondersteunt terugkerende facturatie voor bijvoorbeeld maand- of jaarabonnementen. Uw werknemers kunnen hun uren en onkosten met elk apparaat en vanaf vrijwel elke locatie direct invoeren. U kunt de totaal geïnvesteerde uren en kosten van een project inzien, per werknemer en per periode, met behulp van een van de overzichten en cockpits. Variabele facturatietarieven Werknemers kunnen tijd en onkosten invoeren op projecten of klanten. Tijd kan automatisch gemarkeerd worden als facturabel of niet-facturabel, waardoor u altijd realtime inzicht hebt in het gebruik van uw resources. Dat geeft u de flexibiliteit en controle om variabele tarieven te specificeren per project, werknemer of klant. Transacties op projecten boeken Met Uren & Facturen kunt u alle ontvangen facturen voor projectgerelateerde inkopen registreren, zodat u meteen kunt zien welke invloed dit heeft op uw winstmarges als u leveranciers gebruikt om een deel van uw project op te leveren. En voor projecten op basis van uren en materialen kunt u de facturen van leveranciers met of zonder winstmarge doorsturen naar uw klanten. Facturatie van abonnementsgelden Biedt uw bedrijf naast projecten ook diensten op basis van contracten of abonnementen aan, zoals licenties, hosting of onderhoudskosten? Exact Online kan u daarbij ook helpen het ondersteunt terugkerende facturatie voor bijvoorbeeld maand- of jaarabonnementen. CRM (Customer Relationship Management) Het CRM is een intuïtieve tool die naadloos is geïntegreerd in uw Exact Online business software. Zo kunt u relaties en contactpersonen beheren, verkoopkansen registreren en marketingcampagnes beheren. En dat alles op een veel effectievere manier.

8 EXACT ONLINE VOOR PROJECT MANAGEMENT Exact Online voor Project Management is een betaalbare en krachtige geïntegreerde oplossing in de cloud waarmee u nauwkeurig projecten kunt plannen en de bijbehorende budgetten kunt aanmaken en controleren. U merkt gelijk wat de voordelen zijn, met beter inzicht, gestroomlijnde processen en betere controle. Alle functies van Uren & Facturen zijn inbegrepen. Ontdek de mogelijkheden van Project Management. De omvang van een project berekenen met uitgesplitste werkzaamheden Het uitsplitsen van werkzaamheden is een veelvoorkomende manier om projectdoelstellingen, budgetten en registratie van uren en aankopen te structureren. Hier begint uw planning, oplevering, verkoopprognoses en voortgangsrapportages. Het biedt duidelijkheid en controle voor alle belanghebbenden over de huidige en verwachte voortgang van het project en over de projectresultaten. Met Project Management wordt u nooit overvallen door projecten die vertraagd zijn of over het budget gaan. Capaciteitsplanning en toewijzing van resources Wat is de huidige capaciteit van uw bedrijf? Wie is er beschikbaar voor die belangrijke taak? Project Management helpt u aan het antwoord op deze vragen door een duidelijk overzichtsrapport te geven van uw capaciteit, inclusief afwezigheid en verlof. Het biedt een visueel planbord met sleepfunctie dat realtime inzicht geeft in beschikbaarheid en projectactiviteiten, waardoor u werknemers optimaal kunt inzetten.

9 Project Management biedt duidelijkheid en controle voor alle belanghebbenden over de huidige en verwachte voortgang van het project en over de projectresultaten. U kunt de status van projecten registreren op uren en kosten, maar ook aankopen door aankooporders aan te maken op projectniveau. Wat is de huidige capaciteit van uw bedrijf? Wie is er beschikbaar voor die belangrijke taak? Project Management helpt u aan het antwoord op deze vragen door een duidelijk overzichtsrapport. Aankooporders Met Project Management kunt u de controle over en het inzicht in de aankoopverplichtingen die u bent aangegaan verbeteren. Bovendien kunt u de status van projecten registreren op uren en kosten, maar ook aankopen door aankooporders aan te maken op projectniveau. Zo hebt u altijd volledig en nauwkeurig inzicht in de voortgang van een project. Registratie van afwezigheid en verlof Project Management biedt ook volledige ondersteuning voor beheer van afwezigheid en verlof. Het is ontworpen met de wensen en behoeften van zakelijke dienstverleners in gedachte, dus capaciteitsplanning is geïntegreerd met belangrijke overzichten van facturabiliteit en verantwoording van de planning. Onze projectmanagementsoftware registreert afwezigheid en verlof van werknemers en verwerkt automatisch het aantal opgebouwde verlofdagen. Werknemers kunnen ook hun eigen verlofgegevens invoeren.

10 10 EXACT ONLINE SHOP, KOPPEL, PROFITEER HET EXACT ONLINE APP CENTER Uw business software is de spil van uw onderneming. Zou het dan niet mooi zijn als alle bedrijfsgegevens hierin bij elkaar komen? Van alle verschillende services die u gebruikt? Met Exact Online kan dat. Dankzij apps. Dat zijn add-ons die uw favoriete software en services koppelen aan uw administratie. Gemaakt door andere partijen, gecertificeerd door Exact en verzameld in het App Center. Dat werkt! Voordelen van het Exact Online App Center: 1 Koppel Exact Online aan uw favoriete software en services Automatiseer processen en bespaar op administratiewerk. 2 Alle gecertificeerde apps op één plek Makkelijk zoeken op categorie en branche. 3 Simpel shoppen, heldere kosten Apps snel koppelen en ontkoppelen, geen verborgen kosten.

11 SUPPORT & SERVICES Snel aan de slag met Exact Online? Daar helpen we u bij. Net op de manier waarop u dat uitkomt. Ontdek de mogelijkheden hieronder. Snel zelf aan de slag Wilt u meer leren op een moment dat het u uitkomt? Wij bieden online support met e-learning, help video s, een Help Center en webinars. Ideaal om snel een antwoord te vinden en te ontdekken. Experts helpen u op weg Sommige mensen leren liever van een expert. Onze consultants zijn dé Exact Online experts, zij helpen u snel op weg met de speciale Starterskits. Onze trainers geven ook trainingen op locatie zodat u alles leert over Exact Online. Dé manier om goed aan de slag te gaan. Customer support beantwoordt al uw vragen Voor vragen kunt u contact opnemen met een expert van ons supportteam. Telefonisch beantwoorden ze van maandag tot donderdag van 09:00 tot 17:00 en op vrijdag van 09:00 tot 15:00 al uw vragen. 30 DAGEN GRATIS PROBEREN OOK PROBEREN? Dat kan op 3 manieren 1 Ga naar exactonline.be en kies uw abonnement 2 Volg een gratis training en leer snel de ins & outs van het programma kennen. 3 Direct contact? Bel, chat of mail met Exact voor vragen. Aan de slag Met Exact Online heeft u zekerheid. U weet precies wat u per maand betaalt, zonder investeringen vooraf. Ga naar voor meer informatie of neem een proefabonnement om Exact Online 30 dagen gratis te proberen.

12 Daadkrachtige business software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die hun dromen nog dezelfde dag in daden willen vertalen. Exact heeft diezelfde mentaliteit. Dertig jaar geleden startten we als zes studenten een bedrijf, nu zijn we een internationale onderneming met collega s in 15 landen. Daarom zijn we gek op snelgroeiende bedrijven. En weten we als geen ander hoe innovatie voelt. Onze business software zorgt ervoor dat u zich voluit kunt richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. Zodat u niet hoeft te wachten op wat de toekomst u brengt, maar u deze zelf kunt bepalen. Analyseer, test en verbeter uw product, uw organisatie en uw business model. Continu. Met de daadkrachtige business software van Exact. Exact. Focus on what s next. Exact Software België N.V. Koningin Astridlaan Wemmel België Tel: info@exactonline.be Website: Exact Group B.V., Alle rechten voorbehouden. Alle hierin vermelde merken handelsnamen behoren toe aan de respectievelijke eigenaren. MCL645383BN006

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR HANDEL

EXACT ONLINE VOOR HANDEL Exact Online EXACT ONLINE VOOR HANDEL exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.be

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.be EXACT ONLINE Online business software voor ondernemers. exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in één is

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.be

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.be EXACT ONLINE Online Business software voor accountants. exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in één is

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.nl

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.nl EXACT ONLINE Online Business software voor accountants. exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY

EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY Exact Online EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY De nr.1 software voor toekomstgerichte accountants exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY? Als accountants- of administratiekantoor uitgroeien tot

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.nl

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.nl EXACT ONLINE Online business software voor ondernemers. exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE? Je wilt je leverbetrouwbaarheid vergroten, efficiënter produceren en je concurrentiepositie vergroten. Dan heb je software

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE Exact Online CASE STUDY ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY INZICHT DELEN OM TE GROEIEN JOINSON & SPICE is druk.

Nadere informatie

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN Exact Online CASE STUDY HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN LEIDEN TOT SUCCES VOOR ZOWEL ONDERNEMER ALS ZIJN

Nadere informatie

Dé project tool die voor jou werkt

Dé project tool die voor jou werkt Dé project tool die voor jou werkt Dé uitdaging voor elke ondernemer Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen specifieke uitdagingen. Tóch zijn er een aantal overeenkomsten: men heeft het razend druk

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst.

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. THE SKY S THE LIMIT De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. www.exactsoftware.nl THE SKY S THE LIMIT 03 INTRODUCTIE Maximale eenvoud bereiken, het is een constante uitdaging. Deze eenvoud helpt

Nadere informatie

CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC

CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC Exact ProAcc Studio www.exactsoftware.be Exact ProAcc Studio SEPA BANK INFORMATIE 1 Hieronder vindt u een beschrijving m.b.t. de conversie van bestaande financiële rekeningnummers

Nadere informatie

TIPS VOOR BETERE TIJDREGISTRATIE EN PROJECT ADMINISTRATIE. Exact voor zakelijke dienstverlening

TIPS VOOR BETERE TIJDREGISTRATIE EN PROJECT ADMINISTRATIE. Exact voor zakelijke dienstverlening TIPS VOOR BETERE TIJDREGISTRATIE EN PROJECT ADMINISTRATIE Exact voor zakelijke dienstverlening wie Presentatoren is wie Mieke Sales Patrick manager Purperhart Senior Business Consultant Patrick Purperhart

Nadere informatie

Exact voor. Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl

Exact voor. Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl Exact voor Zakelijke Dienstverlening Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost Amerikaanse bedrijven meer dan $ 600 miljard per jaar De hele wereld is online en data explodeert.

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Tarieven.

Tarieven. Tarieven www.yuki.nl Yuki tarieven In deze brochure vind je alle mogelijkheden van werken met Yuki, plus de bijbehorende tarieven. Soms kies je zelf een optie, andere prijzen zijn gerelateerd aan functionaliteit

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Software voor advocaten.

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Software voor advocaten. ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS CRM Offertes Compenda Dossiers Uren Software voor advocaten. Facturatie en meer... WIJ GEVEN MOMENTUM AAN ONDERNEMERS DIE HET MAXIMALE UIT HUN BUSINESS WILLEN HALEN.

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN.

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen in waarna ze automatisch

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners. NO HANDS ACCOUNTING MET EXACT ONLINE Onno Slot, 10 oktober, Utrecht Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners.

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

ACCOUNTING CONNECTED

ACCOUNTING CONNECTED ACCOUNTING CONNECTED SINDS 1983 MINOX VERBINDT Minox faciliteert en optimaliseert de samenwerking tussen accountant en ondernemer Met meer dan dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants

Nadere informatie

Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM

Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM Met de PSA Suite verhoogt u uw prestaties en heeft u inzicht in alle belangrijke KPI s van uw bedrijf. De bezetting, productiviteit, efficiency

Nadere informatie

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Veel meer dan software.

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Veel meer dan software. ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS CRM Offertes Compenda Projecten Veel meer dan software. Uren Facturatie en meer... WIJ GEVEN MOMENTUM AAN ONDERNEMERS DIE HET MAXIMALE UIT HUN BUSINESS WILLEN HALEN.

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD Exact Online CASE STUDY HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD en zet in op Practice Management www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY, PRACTICE MANAGEMENT MEER COMMERCIEEL HANDELEN

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

INNOVATIE IN DE BOUW. Sessie 1

INNOVATIE IN DE BOUW. Sessie 1 INNOVATIE IN DE BOUW Sessie 1 Agenda - Sessie 1 Innovatie in de bouw 08:15h Aanvang Innovatie in de bouw Thema ketenautomatisering Thema Mobiel Thema Portalen Thema data analyse / dashboards 09:00h Einde

Nadere informatie

MKB BAROMETER Sectorrapport Zakelijke Dienstverlening. exact.com/nl

MKB BAROMETER Sectorrapport Zakelijke Dienstverlening. exact.com/nl MKB BAROMETER 2018 Sectorrapport Zakelijke Dienstverlening exact.com/nl 2 SECTORRAPPORT - ZAKELIJKE DIENSTVERLENING SECTORRAPPORT - ZAKELIJKE DIENSTVERLENING 3 INHOUD Inleiding 4 De MKB Barometer voor

Nadere informatie

Tarieven.

Tarieven. Tarieven www.yuki.nl Yuki tarieven In deze brochure vind je alle mogelijkheden van werken met Yuki, plus de bijbehorende tarieven. Soms kies je zelf een optie, andere prijzen zijn gerelateerd aan functionaliteit,

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Meer vastgoed beheren in minder tijd

Meer vastgoed beheren in minder tijd Meer vastgoed beheren in minder tijd De perfecte software voor vastgoedprofessionals Zoekt u betrouwbare software om uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief te managen? Of bent u opzoek naar CRM-

Nadere informatie

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Compenda Lite. Veel meer dan software.

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Compenda Lite. Veel meer dan software. ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS Compenda Lite Compenda Veel meer dan software. WIJ GEVEN MOMENTUM AAN ONDERNEMERS DIE HET MAXIMALE UIT HUN BUSINESS WILLEN HALEN. SAMEN OP EEN MISSIE. Dat gevoel dat

Nadere informatie

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning.

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning. Online Boekhouden Online boekhouden is ideaal als u overal en altiid inzicht wilt in uw administratie. De rapportage die u krijgt bevat niet meer gegevens die drie maanden oud zijn. Het geeft u de kans

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

Service Management. Het ideale proces voor toepassing van disruptieve technologie

Service Management. Het ideale proces voor toepassing van disruptieve technologie Service Management Het ideale proces voor toepassing van disruptieve technologie Even voorstellen Bram Streefkerk Marketing Wholesale Distribution Bart Vink Presales Consultant Wholesale/Manufacturing

Nadere informatie

Hi, wij zijn Provisup!

Hi, wij zijn Provisup! Hi, wij zijn Provisup! Over ons Provisup bouwt samen met een team van gedreven consultants en een krachtige backoffice aan de perfecte dienstverlening voor AFAS gebruikers. Met decennia lange AFAS ervaring

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

BLOXS vastgoedsoftware

BLOXS vastgoedsoftware BLOXS vastgoedsoftware BLOXS.nl Een nieuwe standaard in vastgoed beheer software BLOXS vastgoedsoftware vastgoed beheren is nooit eenvoudiger geweest 2 bloxs software - bloxs.nl een nieuwe standaard BLOXS

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management SERVICE MANAGEMENT 20% efficiency winst door Exact Service Management Even voorstellen Bram Streefkerk Principal Product Marketing Wholesale Distribution Bart Vink Senior Business Consultant Manufacturing

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN Exact Online CASE STUDY ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ZAKELIJKE DIENSTVERLENING GROEI REALISEREN DOOR TE INVESTEREN IN LEUKE

Nadere informatie

E-BOOK. App. Strakke administratie in minder tijd. Meer inzicht en meer tijd voor je core business

E-BOOK. App. Strakke administratie in minder tijd. Meer inzicht en meer tijd voor je core business E-BOOK App Strakke administratie in minder tijd Meer inzicht en meer tijd voor je core business INLEIDING Dank voor je interesse in het e-book Strakke administratie in minder tijd. Dit boek krijg je van

Nadere informatie

White Paper. De inrichting van je administratie KEURMERK ERKENDE ADMINISTRATIE- EN BELASTINGDESKUNDIGEN GECERTIFICEERD GECERTIFICEERD

White Paper. De inrichting van je administratie KEURMERK ERKENDE ADMINISTRATIE- EN BELASTINGDESKUNDIGEN GECERTIFICEERD GECERTIFICEERD ecertificeerd White Paper De inrichting van je administratie KEURMERK ERKENDE ADMINISTRATIE- EN BELASTINGDESKUNDIGEN GECERTIFICEERD GECERTIFICEERD De inrichting van je administratie In een eerdere blog

Nadere informatie

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved.

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved. YES!CRM CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software www.yescrm.com YES!CRM software biedt sinds 1999 een complete bedrijfsadministratie die toegankelijk is via elke webbrowser; online of via het

Nadere informatie

Overzicht Uren24. Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24.

Overzicht Uren24. Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24. Overzicht Uren24 Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24. NB: het Uren24-abonnement en de aan u toegekende toegangsrechten bepalen van welke functies u gebruik kunt maken.

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met uw klant. U werkt allebei in dezelfde administratie. U kijkt mee, controleert en corrigeert waar nodig. Zo blijft

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA

De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA MKB ondernemer wil duiding cijfers & strategisch advies van zijn accountant Uitkomst wetenschappelijk onderzoek onder ondernemers Klantonderzoek SRA en Universiteit

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen Sportlink Club.Basis Uitbreidingsmogelijkheden U kunt Club.Basis heel eenvoudig uitbreiden met allerlei oplossingen die volledige geïntegreerd zijn in Sportlink. Wilt u naast de ledenadministratie bijvoorbeeld

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Gasunie vernieuwt inkoopproces

Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk!

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Alles wat u moet weten om te gaan groeien met CRM. 1. Inleiding: Wat is CRM 2. Efficiëntie & productiviteit 3. Effectiviteit & CRM strategie 4. Managementinformatie

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

E-book: Werken met Zoho CRM

E-book: Werken met Zoho CRM E-book: Werken met Zoho CRM Alles wat u moet weten om te werken met Zoho CRM. Veel leesplezier! 1. Wat is CRM? Customer Relationship Management (klantrelatiebeheer) bevat de hele strategie rondom het krijgen

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF

SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF Exact Online SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF 10 onmisbare tips voor een goede jaarafsluiting www.exactonline.nl 02 SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF INTRODUCTIE Het is eerder donker, de creditcardlimieten

Nadere informatie

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 2016 BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 1 Integrale software oplossing voor de bouw op basis van Microsoft Dynamics BouwVision ERP xrm Mobile Portals www.bouwvision.nl BouwVision, software voor bouwers

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie