ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE"

Transcriptie

1 Exact Online CASE STUDY ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE

2 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY INZICHT DELEN OM TE GROEIEN JOINSON & SPICE is druk. Anderhalf jaar na de start heeft dit kantoor, dat gespecialiseerd is in TMT (Technologie, Media en Telecom) behoorlijk wat klantenaanwas. Daarbij zijn ze als bedrijf flink in ontwikkeling, vertelt Louis van Garderen: Elke keer als wij een product of dienst uitbreiden, willen we dat meteen goed geregeld hebben zodat klanten meteen goed geïnformeerd worden. Dat is een groot goed. Want ze willen wél bekend staan als een kantoor dat zijn zaken goed regelt.

3 3 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Verstand van zaken Hun reputatie hebben ze eigenlijk al bewezen met het winnen van de Exact Cloud Accountant Award 2014, een niet geringe prestatie voor een kantoor dat pas in de tweede helft van 2013 is gestart. Ze werken vanaf het begin al met Exact Online. Dat komt mede door Louis ondernemende zoon Louren (22). Hij houdt zich (naast zijn studie) binnen JOINSON & SPICE bezig met automatisering. Hij ging voor JOINSON & SPICE op zoek naar het juiste online boekhoudpakket, en testte het meteen uit binnen zijn eigen bedrijf, dat hij al sinds zijn 18 e bestiert: Uw Computerstudent. Wat doet het voor ondernemers? Zijn bedrijf was rap aan het groeien. Inmiddels zijn er zelfs 30 medewerkers die mensen en bedrijven helpen bij het oplossen van allerhande computerproblemen. Het was volgens Louren dan ook hoog tijd dat hij zelf ook met een online pakket ging werken. En hij kwam uit bij Exact Online, waar hij makkelijk mee kon werken: Ik heb een sterke focus op automatisering met een ondernemende kijk naar dingen. Een regeltje code interesseert me eigenlijk niet: wat me interesseert is welke waarde die regel code voor een onderneming heeft. En dat is ook voor JOINSON & SPICE ook interessant.

4 4 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Terug naar lol in zaken Dat is inderdaad interessant voor het kantoor. Gevraagd wat hun grootste zakelijke uitdaging is, antwoordt Louis namelijk het volgende: Om de klant zoveel mogelijk van zijn administratieve pijn te verlossen en te zorgen dat hij het weer kan inzetten als een middel. Dus van een red tape achtige situatie (met veel regeltjes en gedoe) naar een situatie waar hij er weer lol in heeft. En dat is precies het resultaat dat Exact Online hun klanten heeft helpen bereiken, mede door de plezierige user interface, zegt hij: Ze raken er niet volslagen lost in en kunnen er snel mee aan de slag. Dat geldt niet voor alle pakketten in de markt. Goed te combineren Beide Van Garderens noemen als tweede reden voor het kiezen van Exact Online dat het een open pakket met goede api s is (waardoor het programma goed kan communiceren met andere programma s). Louis: Daardoor kun je heel veel deel dingen regelen voor klanten. Er is bijvoorbeeld een cliënt waarbij we de volledige facturatie hebben geautomatiseerd. Dat gebeurt in dit geval vanuit een ander systeem, en dat vraagt wel iets van een pakket. Dat kan niet met alle pakketten.

5 5 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Basis om bedrijf te leiden Het feit dat ze met hun klanten in de cloud werken is voor Louis ook erg belangrijk. Zo raak je je documenten nooit kwijt. Daarbij zijn de dashboards volgens hem van belang: Als je de dashboards zoals ze in EOL worden verstrekt gebruikt, heb je de basisinformatie die je nodig hebt om dagelijks een bedrijf te leiden heel aardig op orde. Andere manier van werken De dashboards zetten ze bijvoorbeeld zó in zodat een klant goed ziet waar z n werkkapitaal zit, hoe de cashflowprognoses zich ontwikkelen, wat de omzetgegevens zijn, hoe het met de budgetten zit. Dat soort basis- hygiënefactoren heb je heel snel op orde, en dan kom je sneller toe aan adviseren en blijf je een beetje weg uit het gedoe is de administratie nu wel of niet bijgewerkt. Je krijgt een heel andere manier van werken daardoor.

6 6 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Directies gaan back to basics Klanten zijn op die manier als ze willen elke dag volledig op de hoogte van wat er (financieel) in hun bedrijf gebeurt. Louis bemerkt zelfs een verandering in betrokkenheid: Je ziet ook dat directies weer zelf in Exact Online gaan kijken waar ze in het verleden dachten nou die administratie ik weet eigenlijk niet waar ik naar kijk, dat moet m n administrateur dan maar oplossen. Je ziet dus dat daar een soort back-to-basics gedrag ontstaat van directieleden die gewoon weer kijken naar hun cijfers. Samen met ondernemer vooruit kijken En dat is ook te merken in de manier waarop accountant en ondernemer gaan samenwerken: Je ziet dat je van een situatie waarin je contact hebt over de jaarrekening en alleen in de achteruitkijkspiegel kijkt, gaat naar een situatie waarin ik wel eens de telefoon oppak en zeg ik zie dat je hier behoorlijk uitloopt op je budget, wat gebeurt daar nu? Leg me dat eens uit, gaat het wel goed, heb je je budget wel goed opgebouwd, valt het tegen in de praktijk? Dat type gesprek kan eigenlijk alleen maar als je een faciliteit als Exact Online hebt, zodat je er ook gezamenlijk in kan en naar kan kijken en er zo vanuit je eigen rol iets mee kan doen. Dat werkt echt anders dan in het verleden.

7 7 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Meer inhoud door meer interactie Omdat de accountant zo mee-monitort met de ondernemer, is er veel meer dagelijkse interactie dan vroeger het geval was. Dat is een type interactie die door de klant heel erg op prijs wordt gesteld. Want hij heeft het gevoel dat je een soort van, weer het financiële geweten wordt. Dat heeft ook tot gevolg dat de aandacht kan worden verlegd naar andere dingen: Het gaat echt over iets als we elkaar spreken, zoals omzetontwikkeling of nieuwe huisvesting, strategische gesprekken. Dat vind ik een enorme plus van deze manier van werken. Mits de professionele rollen van cliënt en accountant goed blijven bewaakt, is dat een flinke stap voorwaarts. Vraag, antwoord en verder De kern daarvan zit volgens Louis in actualiteit en inzichtelijkheid. Iets wat Louren beaamt: Ik heb wat Exact Online betreft vooral de ervaringen van een ondernemer: ik ben nu eenmaal geen boekhouder of accountant. Dan is het dus heel makkelijk dat je tegelijk in de administratie kunt. Ik stel vaak korte vragen, waar zo een snel antwoord op kan worden gegeven en daarna kan iedereen door met zijn werk. Het werkt dus heel efficiënt.

8 8 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Tijd voor ondernemen Hij zegt dan ook dat het gebruik van Exact Online tijd wint: Mijn onderneming groeit waanzinnig hard de afgelopen maanden en dat was absoluut onmogelijk geweest met een boekhouding in Excel, maar ook met een boekhoudpakket waarin ik zelf alle boekingen moest doen was dat echt niet mogelijk geweest. Je moet als ondernemer echt de tijd hebben om bezig te zijn met ondernemen: om te kunnen nadenken, beslissingen te nemen, investeringsbeslissingen, en zo min mogelijk tijd kwijt zijn het maken van betalingsherinneringen of memoriaalboekingen of andere dingen waar ik niet zoveel kaas van gegeten heb. Voor bedrijven in ontwikkeling Louis van Garderen beaamt dat efficiëntie en inzicht essentieel zijn voor bedrijven die zich snel ontwikkelen: Want die staan voor veel snel te maken beslissingen en hebben inzicht nodig in hun administratieve systemen. En Exact Online kan hen precies dat bieden.

9 9 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Louis van Garderen accountant Joinson & Spice 5 medewerkers Sterke focus op TMT bedrijven Werken met Exact Online: sinds 2013

10 Daadkrachtige business software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die hun dromen nog dezelfde dag in daden willen vertalen. Exact heeft diezelfde mentaliteit. Dertig jaar geleden startten we als zes studenten een bedrijf, nu zijn we een internationale onderneming met 1550 collega s in 15 landen. Daarom zijn we gek op snelgroeiende bedrijven. En weten we als geen ander hoe innovatie voelt. Onze business software zorgt ervoor dat je je voluit kunt richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. Zodat je niet hoeft te wachten op wat de toekomst je brengt, maar je deze zelf kunt bepalen. Analyseer, test en verbeter je product, je organisatie en je business model. Continu. Met de daadkrachtige business software van Exact. Exact. Focus on what s next. Exact Molengraaffsingel JD Delft Nederland Tel: info@exactonline.nl Site: Exact Group B.V., Alle rechten voorbehouden. Alle hierin vermelde merken handelsnamen behoren toe aan de respectievelijke eigenaren.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN Exact Online CASE STUDY HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN LEIDEN TOT SUCCES VOOR ZOWEL ONDERNEMER ALS ZIJN

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC

CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC Exact ProAcc Studio www.exactsoftware.be Exact ProAcc Studio SEPA BANK INFORMATIE 1 Hieronder vindt u een beschrijving m.b.t. de conversie van bestaande financiële rekeningnummers

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT.

CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT. CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR PINDAKAASPRODUCENT Stel, je bent jurist, maar iets in je fluistert:

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN.

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN. CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR BOEKHOUDEN STOPPEN MET DE TUSSENHANDEL EN RECHTSTREEKS MET KOFFIEBOEREN ZAKEN DOEN

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND.

CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND. CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR BOEKHOUDEN REIN RAMBALDO, OPRICHTER VAN MAMA KELLY, ONDERNEEMT VANUIT

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD Exact Online CASE STUDY HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD en zet in op Practice Management www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY, PRACTICE MANAGEMENT MEER COMMERCIEEL HANDELEN

Nadere informatie

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst.

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. THE SKY S THE LIMIT De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. www.exactsoftware.nl THE SKY S THE LIMIT 03 INTRODUCTIE Maximale eenvoud bereiken, het is een constante uitdaging. Deze eenvoud helpt

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Leren & Werken

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Leren & Werken MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Leren & Werken Steeds opnieuw raak ik mijn baan kwijt. Waar ligt dat nou aan? Welke vervolgopleiding zou iets voor mij zijn? Is er voor mij extra ondersteuning

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS Growing into business met Young B&L Voor ondernemers met ambitie Growing into business met Young B&L Je talenten en ambities komen soms pas echt tot hun recht in een eigen

Nadere informatie

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN Exact Online CASE STUDY ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ZAKELIJKE DIENSTVERLENING GROEI REALISEREN DOOR TE INVESTEREN IN LEUKE

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met uw klant. U werkt allebei in dezelfde administratie. U kijkt mee, controleert en corrigeert waar nodig. Zo blijft

Nadere informatie

CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT.

CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT. CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL WE HEBBEN COMPLEET INZICHT WAARDOOR WE BEHEERST KUNNEN GROEIEN Urban Arrow

Nadere informatie

CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN

CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN www.exactsoftware.nl CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN 3 CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN In de huidige concurrerende markt kan snelheid een onderscheidende factor

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met jouw klant? Dat doe je met SnelStart Accountant, het facturatie- en boekhoudpakket voor elk accountants- en administratiekantoor,

Nadere informatie

ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk IT is niet langer een staf afdeling RS Finance - Arjan Schipperus

ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk IT is niet langer een staf afdeling RS Finance - Arjan Schipperus ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk IT is niet langer een staf afdeling RS Finance - Arjan Schipperus 088 7734600 www.rs-finance.com 15 mei 2019 info@rs-finance.com Introductie RS Finance De

Nadere informatie

SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF

SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF Exact Online SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF 10 onmisbare tips voor een goede jaarafsluiting www.exactonline.nl 02 SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF INTRODUCTIE Het is eerder donker, de creditcardlimieten

Nadere informatie

CASE STUDY RS FINANCE GROEIT ELK JAAR MET MINIMAAL 50 PROCENT

CASE STUDY RS FINANCE GROEIT ELK JAAR MET MINIMAAL 50 PROCENT Exact Online CASE STUDY RS FINANCE GROEIT ELK JAAR MET MINIMAAL 50 PROCENT dankzij slimme aanpak en focus op de klant www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY WE WILLEN EEN MINI CFO ZIJN

Nadere informatie

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel IBM Connections Magic XPI fiscaal Financieel Project uren Dossier DALE MEARE ACCOUNTANCY Het virtuele en innovatieve accountantskantoor Acuity ondersteunt accountantskantoren met consultancy op het gebied

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

EXACT LIVE De accountant of het administratiekantoor; dé strategische partner van Exact

EXACT LIVE De accountant of het administratiekantoor; dé strategische partner van Exact EXACT LIVE 2016 De accountant of het administratiekantoor; dé strategische partner van Exact RAYMOND SCHRÖDER GENERAL MANAGER CLOUD SOLUTIONS NEDERLAND MARTIN VAN VLIET HOOFD PRODUCT MARKETING ACCOUNTANCY

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

WESSELMAN ACCOUNTANTS ADVISEURS LAAT ONDERNEMERS EXCELLEREN

WESSELMAN ACCOUNTANTS ADVISEURS LAAT ONDERNEMERS EXCELLEREN WESSELMAN ACCOUNTANTS ADVISEURS LAAT ONDERNEMERS EXCELLEREN OVER WESSELMAN Wesselman is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor waar dagelijks 120 professionals als belangrijkste doel

Nadere informatie

HOE LAAT U UW ADVIESOMZET EXPONENTIEEL STIJGEN? De Jong Accountants en adviseurs & Exact. Koen de Jong & Michelle Pesch

HOE LAAT U UW ADVIESOMZET EXPONENTIEEL STIJGEN? De Jong Accountants en adviseurs & Exact. Koen de Jong & Michelle Pesch HOE LAAT U UW ADVIESOMZET EXPONENTIEEL STIJGEN? De Jong Accountants en adviseurs & Exact Koen de Jong & Michelle Pesch Adviseren 2018 EXACT 2018 EXACT Accountant/ boekhouder* = Financial/ Business* Controller

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Aan de Schrans in Leeuwarden is één van de meest opvallende orthodontiepraktijken. van Noord-Nederland gevestigd. Daarin werkt

Aan de Schrans in Leeuwarden is één van de meest opvallende orthodontiepraktijken. van Noord-Nederland gevestigd. Daarin werkt Aan de Schrans in Leeuwarden is één van de meest opvallende orthodontiepraktijken van Noord-Nederland gevestigd. Daarin werkt orthodontist Daniël van der Meulen samen met veertien assistentes intensief

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Resultaten onderzoek toekomst van de jaarrekening

Resultaten onderzoek toekomst van de jaarrekening Resultaten onderzoek toekomst van de jaarrekening Er wordt veel geschreven over de jaarrekening. Zo zou het document achterhaald zijn, is er geen vraag naar, is het geschiedschrijving en levert het beperkte

Nadere informatie

SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien

SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien MERKPASPOORT SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien CONTACT: Koningsplein 1-2 1017 BB Amsterdam www.sfaa.nl +31 20-2610723 A D M I N I S T R A T I E K A N T O O

Nadere informatie

Het Beste Van DieDrie

Het Beste Van DieDrie Het Beste Van DieDrie Lesbrief rappen, zingen en dansen Maak een eigen rap bij het anti-pestlied Wij zijn DieDrie! Jullie komen binnenkort naar onze voorstelling, waarin we een boel muziek zullen laten

Nadere informatie

LAAT TECHNIEK VOOR JE WERKEN: NO HANDS ACCOUNTING EN PSD2 ALS OPMAAT VOOR BLOCKCHAIN RONALD DÄHNE & ARJEN NIJDAM. 19 april 2017

LAAT TECHNIEK VOOR JE WERKEN: NO HANDS ACCOUNTING EN PSD2 ALS OPMAAT VOOR BLOCKCHAIN RONALD DÄHNE & ARJEN NIJDAM. 19 april 2017 LAAT TECHNIEK VOOR JE WERKEN: NO HANDS ACCOUNTING EN PSD2 ALS OPMAAT VOOR BLOCKCHAIN RONALD DÄHNE & ARJEN NIJDAM 19 april 2017 Agenda Exact & Blockchain: een betrouwbaar netwerk als basis Laat techniek

Nadere informatie

Hoe maak je interessante tweets?

Hoe maak je interessante tweets? Hoe maak je interessante tweets? Januari 2012 Inleiding Leuk dat je echt aan de slag gaat met het maken van goede tweets! In dit document vind je algemene tips voor het opstellen van goede tweets. Bovendien

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Cloud computing als administratieve dienstverlening Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Onderwerpen 1. Kort voorstellen 2. Verschillen traditioneel kantoor en accountantskantoor van de toekomst 3. Welke

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN.

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen in waarna ze automatisch

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

EasyAdmin Versie 0.1

EasyAdmin Versie 0.1 EasyAdmin Versie 0.1 Boekhouden in Excel Handleiding 08 juli 2007 Inhoudsopgave : 1. Inleiding... 3 2. Installatie & Opstarten... 4 3. De Admininstratie... 5 4. Deel I: Registreren van de financiële feiten...

Nadere informatie

Henk Oostdam is fiscaal adviseur bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand

Henk Oostdam is fiscaal adviseur bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand Henk Oostdam is fiscaal bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand 30 RBA_Fiscale Opleidingen 2015-2016 30 mijn Henk Oostdam We kijken samen

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 1)

Luisteren: muziek (A2 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

everbinding de MKB oplossing binnen Simplerinvoicing

everbinding de MKB oplossing binnen Simplerinvoicing everbinding de MKB oplossing binnen Simplerinvoicing ICT Financials congres 2013 #ictfc2013 Johan D. Schaeffer Co-founder & CTO Welkom! Johan Schaeffer CTO everbinding IT partner Lansigt accountants Foundation

Nadere informatie

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven C A S E SPHINXprojects Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne 2 1480 Saintes t. 02 391 45 48

Nadere informatie

LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUB- OPTIMALISATIE

LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUB- OPTIMALISATIE LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUB- OPTIMALISATIE We zijn nu lean, maar waar blijven de resultaten? www.exactsoftware.nl LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUBOPTIMALISATIE 3 LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUBOPTIMALISATIE

Nadere informatie

Timemanagement Kerngebieden onderscheiden

Timemanagement Kerngebieden onderscheiden Timemanagement Als manager heb je veel verschillende werkzaamheden: je geeft leiding aan je medewerkers, maar je hebt ook je eigen taken. Je hebt met je medewerkers te maken, met andere collega s en afdelingen

Nadere informatie

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Rapport Credit Management Software 2015-2016 Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Credit Expo, 5 november 2015 Agenda 1. Het rapport Credit Management Software 2. CMS. De huidige stand van zaken 3. Hoe ziet

Nadere informatie

A.P.A. Martens 2011513 Waalwijk 2011

A.P.A. Martens 2011513 Waalwijk 2011 [AFSTUDEREN BIJ BEDRIJF] Afstudeerrapportage Avans Communicatie Multimedia Design A.P.A. Martens Waalwijk 2011 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Inleiding 4 Beschrijving organisatie Gevolgde werkwijze Samenvatting

Nadere informatie

Exact voor. Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl

Exact voor. Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl Exact voor Zakelijke Dienstverlening Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost Amerikaanse bedrijven meer dan $ 600 miljard per jaar De hele wereld is online en data explodeert.

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR HANDEL

EXACT ONLINE VOOR HANDEL Exact Online EXACT ONLINE VOOR HANDEL exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder

Nadere informatie

Opvang na uw uitzending. Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk

Opvang na uw uitzending. Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk Opvang na uw uitzending Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk werk helpt iedereen binnen of direct rondom Defensie met problemen die voortkomen uit het werk.

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY

EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY Exact Online EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY De nr.1 software voor toekomstgerichte accountants exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY? Als accountants- of administratiekantoor uitgroeien tot

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 1: van missie naar business Pen en papier? Het begint met een missie Dit is een korte maar wel heel belangrijke les over de rol van

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID Instructies voor de examinator Afname-instructies DEEL C: Mondeling gedeelte Voorbeeldexamen 3 Inhoudsopgave Het boekje bevat de volgende onderdelen: ~

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

10 gouden tips voor social media

10 gouden tips voor social media 10 gouden tips voor social media Social media voor positiviteit 10 gouden tips om succesvol te zijn met social media Op 28 februari 2011 ben ik begonnen met Twitteren. Ik had er totaal geen kaas van gegeten.

Nadere informatie

In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt

In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt Pak uw personeelsbeleid op een gestructureerde manier aan en creëer een werkplek waar uw business floreert en medewerkers met goesting en engagement komen

Nadere informatie

Wij hebben onszelf voorgesteld en zijn nu ook nieuwsgierig naar u in de zaal. Doormiddel van laagdrempelige vragen en wat handen in de lucht maken we

Wij hebben onszelf voorgesteld en zijn nu ook nieuwsgierig naar u in de zaal. Doormiddel van laagdrempelige vragen en wat handen in de lucht maken we 1 Bas Leeuwerke Business Consultant bij King heeft (volgens eigen zeggen) de leukste baan bij King en dat al meer dan 13 jaar. Wat zijn baan zo leuk maakt is dat hij contact heeft met een grote diversiteit

Nadere informatie

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing Sociale Business Efficiënte e-marketing Hedendaagse business draait om vertrouwen. De technologische evolutie van internet, sociale media, mobiele toestellen hebben de klantenrelaties verschoven van controle

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

WIE IS. Kees-JanDiepstraten. Hij legt de branche het vuur na aan de schenen VISIONAIR

WIE IS. Kees-JanDiepstraten. Hij legt de branche het vuur na aan de schenen VISIONAIR VISIONAIR In zijn scriptie over strategische allianties stelde hij dat bezit zal verdwijnen en accountancy gebaseerd op kosten op een dood spoor zit. Hij zakte bijna omdat zijn docenten hem niet geloofden.

Nadere informatie

w o r k s h o p s 2 0 1 5

w o r k s h o p s 2 0 1 5 workshops 2015 Security en social engineering Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven: bankzaken, contacten, informatie zoeken, (ver)kopen, spelletjes en ander vermaak vinden via internet

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

Nationale monitor Social media in de Interne Communicatie

Nationale monitor Social media in de Interne Communicatie Nationale monitor Social media in de Interne Communicatie VRAGENLIJST Dit is de vragenlijst zoals we die aangeboden hebben. Veel vragen worden door zogenaamde LIkert schalen aangeboden, bij ons op een

Nadere informatie

MKB BAROMETER Sectorrapport Boekhouden. exact.com/nl

MKB BAROMETER Sectorrapport Boekhouden. exact.com/nl MKB BAROMETER 2018 Sectorrapport Boekhouden exact.com/nl 2 SECTORRAPPORT - BOEKHOUDEN SECTORRAPPORT - BOEKHOUDEN 3 INHOUD Inleiding 4 De MKB Barometer voor mkb ers 2018 5 Show me the money! 6 Liggen mijn

Nadere informatie

Jeroen Neef: betontimmerman met diploma

Jeroen Neef: betontimmerman met diploma bouwen Magazine over loopbaanontwikkeling en vaktechniek voor werknemers in de bouw en infra nr. 2 april 2011 Jeroen Neef: betontimmerman met diploma Prefab fundering met IJB Smartfoot Uitvoerder Cees

Nadere informatie

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Whitepaper Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Een whitepaper van UNIT4 Accountancy 2013 Inleiding Accountantskantoren leveren vandaag de dag

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Leerstijlentest van David Kolb Davy Jacobs, GDD1B

Leerstijlentest van David Kolb Davy Jacobs, GDD1B Leerstijlentest van David Kolb Davy Jacobs, GDD1B Inleiding Mensen, studenten dus ook, verschillen nogal in de wijze waarop ze leren. Als je dat weet, begrijp je beter waarom een student iets aanpakt,

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is

Nadere informatie

Alsjeblieft! De sheets van het webinar De SuccesDriehoek Waarmee Je Bedrijf Sneller Groeit en Je Meer Verdient!

Alsjeblieft! De sheets van het webinar De SuccesDriehoek Waarmee Je Bedrijf Sneller Groeit en Je Meer Verdient! Alsjeblieft! De sheets van het webinar De SuccesDriehoek Waarmee Je Bedrijf Sneller Groeit en Je Meer Verdient! Succes & geniet! Linda Spaanbroek Theo Dobbehof 17 * 3762 XR Soest * Tel. 035 588 51 49 *

Nadere informatie

Inhoud in vogelvlucht

Inhoud in vogelvlucht Inhoud in vogelvlucht Over de auteur... xiii Inleiding... 1 Deel I: Waarom boekhouden? De basis... 5 Hoofdstuk 1: Boekhouden moet je doen... 7 Hoofdstuk 2: Een duik in de basisbegrippen... 17 Hoofdstuk

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Inhoudsopgave. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training

Inhoudsopgave. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training Brochure Google Analytics training Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Onderwerpen Google Analytics training... 2 3. Werkwijze training... 5 1 1. Inleiding Google Analytics is net als Excel gratis te gebruiken.

Nadere informatie

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Georges Dockx DE JUISTE MARKETING Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Uitgegeven door Georges Dockx in samenwerking met BOEK MAKERIJ.be D/2015/Georges Dockx, auteur-uitgever

Nadere informatie

Elementen communicatieplan OGH

Elementen communicatieplan OGH Twitteren op je werk Elementen communicatieplan OGH empowerment van medewerkers Jan Jelle van Hasselt Roosmarijn Busch Apeldoorn, 3 februari 2011 2 3 Programma Twitteren op je werk - over empowerment van

Nadere informatie