CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT."

Transcriptie

1 CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT

2 2 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL WE HEBBEN COMPLEET INZICHT WAARDOOR WE BEHEERST KUNNEN GROEIEN Urban Arrow ontwerpt, produceert en verhandelt elektrische bakfietsen. De Amsterdamse onderneming groeit vanaf de start in 2009 jaarlijks erg hard. Het bedrijf won al diverse prijzen waaronder de beste e-bike van Om de groei en het succes vast te kunnen houden, werkt Urban Arrow al jaren met accountant als financieel directeur. Sinds maart 2016 werkt het bedrijf met Exact Online voor Handel dat het hart van het bedrijf vormt. We hebben nu inzicht in onze complete bedrijfsvoering en daardoor kunnen we beheerst groeien. Een kleine tien jaar geleden begon de bakfietsinvasie in Amsterdam. Ouders brachten hun kinderen naar school en deden de boodschappen met de bakfiets. Die was veel wendbaarder dan hun SUV, maar oh wat fietste het ding zwaar. Het was fietsliefhebbers Gerald van Weel, Jorrit Kreek en Wytze van Mansem een doorn in het oog. Dat moest anders kunnen. De drie waren niet alleen liefhebbers maar hadden ook een achtergrond in de fietsenbranche. Wytze is in 2009 achter de tekentafel gekropen en ontwierp een bakfiets die: wendbaar is, echt lekker fietst en voorzien is van de nieuwste technologie. De eerste echte luxe elektrische bakfiets was een feit en het bedrijf Urban Arrow zag het levenslicht. Het nieuwe vervoermiddel won direct een prijs: een stand op Eurobike, de grootste fietsenbeurs van de wereld in Duitsland. De belangstelling was enorm, vele dealers wilden de fietsen van Urban Arrow gaan verkopen. Het bedrijf maakte een vliegende start.

3 3 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL DEALERNETWERK De productie van de fietsen vindt plaats bij Optima in Beverwijk. De fabrikant ontvangt orders met alle benodigde materialen en specificaties direct in het systeem. Vervolgens wordt de fiets in elkaar gezet. De verkoop gaat via fietsvakhandelaren. Die verzorgen ook het onderhoud. Er zijn dealers in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Finland, Noorwegen, Groot Brittannië en de Verenigde Staten. Vanaf de start van het bedrijf groeit de verkoop van het aantal fietsen stevig. Dat is niet zo vreemd. De populariteit van bestellen via internet leidt tot meer bezorgdiensten. Zeker in dichtbevolkte regio s is er een behoefte aan wendbaar vervoer. Urban Arrow springt hierop in en plukt hier de vruchten van. De doorbraak van de elektrische bakfiets als transportmiddel is nu, stelt directeur Gerald van Weel. Zo heeft Albert Heijn recent een flinke order geplaatst voor elektrische bakfietsen waar dertig kratjes in passen. Dit om webshopbestellingen vanuit distributiepunten in Amsterdam snel bij de consument te leveren.

4 4 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL ACCOUNTANT ALS FINANCIEEL ADVISEUR Wendbaar, dat moet een groeiend bedrijf zijn. Dubbele groeicijfers per jaar brengen groeipijnen met zich mee. Om voldoende werkkapitaal beschikbaar te krijgen, werkt Van Weel nauw samen met Accountskantoor Schagen & Van Helder. Daar heeft Van Weel ook de administratie, managementrapportages en belastingaangiften neergelegd. We werken nauw samen met onze accountant en hebben een hele goede contactpersoon, zegt Van Weel. De accountant beschouwen we als onze financieel adviseur.

5 5 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL DIRECT INZICHT Omdat de financieel adviseur niet dagelijks aanwezig is, heeft Van Weel een automatiseringsslag doorgevoerd om meer grip op zijn bedrijf te krijgen. Sinds maart is Urban Arrow op aanraden van de accountant over op Exact Online voor Handel. Exact Online is veel meer commercieel gericht dan ons vorige pakket en draait in de cloud, aldus Van Weel over de keuze voor Exact Online voor Handel.

6 6 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL WAAROM WAS DE CLOUD ZO BELANGRIJK SELECTIECRITERIUM? Het pakket is de helft goedkoper dan onze vorige oplossing. Die namen we als hosted dienst af. We moesten dus apart serverruimte huren bovenop de maandelijkse kosten van de software. Dat bleek best wel duur. Bovendien werkten we veel met Excel waardoor direct inzicht in verkopen, voorraden en klantinformatie ontbrak. Industry, waar bedrijven tijd besparen door systemen van verschillende bedrijven via de cloud aan elkaar te knopen. Dealers plaatsen orders via de webshop die vervolgens in Exact Online komen. Vanuit daar gaan de orders naar systeem van de producent en als de order gereed is wordt de informatie teruggeleverd. Ook marketing- en verkoopmedewerkers werken met Exact Online. Exact maakt ook de ketensamenwerking makkelijker. Exact Online bij Urban Arrow is gekoppeld met Exact Globe bij de producent van de fietsen via T-Box van Acconet. T-Box regelt ook het elektronisch berichtenverkeer tussen Urban Arrow, producent Optima en de logistiek dienstverlener. Dit is een praktijkvoorbeeld van Smart NU HEBBEN WE GEDETAILLEERD INZICHT IN ONZE VERKOPEN, PER FIETS, PER DEALER.

7 7 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL WAT HEEFT DE NIEUWE AUTOMATISERING OPGELEVERD? Van Weel: We hebben direct inzicht in alle klantgegevens. productieproces en onze voorraden. De verkoper kan zien hoeveel fietsen er per soort zijn en ook inzicht in de onderdelen. Iedereen heeft inzicht die nodig is om het werk goed uit te voeren. We hebben dus geen Excelsheets meer nodig. Sander Kivits, werkzaam op de binnendienst: Het pakket is sneller en overzichtelijk dan de vorige software. We hebben direct inzicht in de voorraden, verkopen, openstaande posten. Daardoor kunnen we onze klanten sneller helpen. Henning Thomas, verantwoordelijk voor de Duitse markt, beaamt dat. Als je met een systeem wil werken, moeten de data goed zijn. Ik heb alle informatie van onze Duitse dealers nagelopen en gecontroleerd. Nu hebben we gedetailleerd inzicht in onze verkopen, per fiets, per dealer. Ik werk nu een tijdje met Exact Online. Als ik er even niet uitkom, bel ik de helpdesk. Die lost het goed op. IEDEREEN HEEFT INZICHT DIE NODIG IS OM HET WERK GOED UIT TE VOEREN. WE HEBBEN DUS GEEN EXCELSHEETS MEER NODIG.

8 8 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL ALLES IN 1 SYSTEEM Van Weel: Ik vind het ongelooflijk knap dat verkoop, administratie, marketing, logistiek met 1 online systeem kan. Ook de koppeling met onze producent werkt goed. Het is onwaarschijnlijk fijn dat we allemaal in 1 systeem kunnen werken en dus toegang hebben tot dezelfde actuele informatie. Dit was echt een langgekoesterde wens van ons. Ik heb realtime inzicht in alle fietsen en onderdelen. Dat is belangrijk wat de onderdelen van de fiets zijn kostbaar. Met dit systeem kunnen we beheerst groeien.

9 9 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL Urban Arrow Urban Arrow is in 2009 in Amsterdam opgericht Werken met Exact Online voor Handel : sinds maart Gerald van Weel Oprichter van Urban Arrow

10 Exact inspireert het mkb om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als het mkb is Exact niet bang voor het onbekende. We zijn ambitieus en lopen graag voorop. We kennen de uitdagingen en maken software om die te overwinnen. Onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op de bedrijfsbehoeften van onze klanten. Exact biedt het mkb en hun accountants overzicht over vandaag en inzicht in morgen. Zo helpen we onze klanten van over de hele wereld om hun ambities te realiseren. Exact. Cloud business software. Exact Molengraaffsingel JD Delft Nederland Tel: Site: Exact Group B.V., Alle rechten voorbehouden. Alle hierin vermelde merken handelsnamen behoren toe aan de respectievelijke eigenaren.

CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT.

CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT. CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR PINDAKAASPRODUCENT Stel, je bent jurist, maar iets in je fluistert:

Nadere informatie

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN.

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN. CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR BOEKHOUDEN STOPPEN MET DE TUSSENHANDEL EN RECHTSTREEKS MET KOFFIEBOEREN ZAKEN DOEN

Nadere informatie

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN Exact Online CASE STUDY ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ZAKELIJKE DIENSTVERLENING GROEI REALISEREN DOOR TE INVESTEREN IN LEUKE

Nadere informatie

CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND.

CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND. CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR BOEKHOUDEN REIN RAMBALDO, OPRICHTER VAN MAMA KELLY, ONDERNEEMT VANUIT

Nadere informatie

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD Exact Online CASE STUDY HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD en zet in op Practice Management www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY, PRACTICE MANAGEMENT MEER COMMERCIEEL HANDELEN

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

CASE STUDY RS FINANCE GROEIT ELK JAAR MET MINIMAAL 50 PROCENT

CASE STUDY RS FINANCE GROEIT ELK JAAR MET MINIMAAL 50 PROCENT Exact Online CASE STUDY RS FINANCE GROEIT ELK JAAR MET MINIMAAL 50 PROCENT dankzij slimme aanpak en focus op de klant www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY WE WILLEN EEN MINI CFO ZIJN

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE Exact Online CASE STUDY ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY INZICHT DELEN OM TE GROEIEN JOINSON & SPICE is druk.

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

CASE STUDY HOE BROUWERIJ HET UILTJE ZIJN EIGENZINNIGE VLEUGELS UITSLAAT.

CASE STUDY HOE BROUWERIJ HET UILTJE ZIJN EIGENZINNIGE VLEUGELS UITSLAAT. CASE STUDY HOE BROUWERIJ HET UILTJE ZIJN EIGENZINNIGE VLEUGELS UITSLAAT www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR PRODUCTIE VOOROPLOPEN IN DE BIERBRANCHE VERGT CREATIVITEIT EN STRAKKE BEDRIJFSVOERING

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM (WMS) Stroomlijn je magazijnprocessen

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM (WMS) Stroomlijn je magazijnprocessen WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM () Stroomlijn je magazijnprocessen IN HET KORT Goed voorraadbeheer en inzichtelijke goederenstromen zijn goud waard voor productie- of handelsondernemingen. Met Exact Warehouse

Nadere informatie

SOCIAL COLLABORATION. Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy

SOCIAL COLLABORATION. Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy IN HET KORT Social collaboration in Synergy bevordert onderlinge samenwerking en kennisdeling. Vergeet mail en WhatsApp

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN Exact Online CASE STUDY HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN LEIDEN TOT SUCCES VOOR ZOWEL ONDERNEMER ALS ZIJN

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Clou Bath Findings BV.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Clou Bath Findings BV. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Clou Bath Findings BV. P02 Clou BV Bath Findings DFA Holding BV (Design For All)

Nadere informatie

IN 3 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL PRODUCTIEBEDRIJF

IN 3 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL PRODUCTIEBEDRIJF IN 3 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL PRODUCTIEBEDRIJF Bind klanten door uw bedrijfsprocessen te moderniseren www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE INHOUD 01 Hoe klantrespons uw bedrijf kan maken

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Zevenboom www.schildersvoordeel.nl In 1842 begon dhr. Zevenboom in

Nadere informatie

Case. Study. Orbis Software

Case. Study. Orbis Software Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Innotec Automotive Nederland. Innotec Automotive Nederland Only quality has a

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN.

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen in waarna ze automatisch

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Multiweld.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Multiweld. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Multiweld. P02 Multiweld specialist in las- & snijtechniek Multiweld is een lastechnische

Nadere informatie

Powered by. GroenVision One. voor de zelfstandige fijnhovenier. Eenvoudig meer controle

Powered by. GroenVision One. voor de zelfstandige fijnhovenier. Eenvoudig meer controle Powered by GroenVision One voor de zelfstandige fijnhovenier Eenvoudig meer controle GroenVision One: eenvoudig én voordelig GroenVision One is met name geschikt voor de (startende) zzp er, die tijd wil

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

WHITEPAPER. Het hoe, wat en waarom van de Exact mkb monitor

WHITEPAPER. Het hoe, wat en waarom van de Exact mkb monitor WHITEPAPER Het hoe, wat en waarom van de Exact mkb monitor Whitepaper Exact mkb monitor 2 Introductie Hoe de economie zich ontwikkelt, dat is iets waar veel mensen in geïnteresseerd zijn van economen tot

Nadere informatie

Customer Case Triferto

Customer Case Triferto Feiten in het kort: Activiteiten: is groothandelaar en producent van meststoffen in West-Europa. In Nederland kent het bedrijf een marktaandeel van 40%. Branche: Logistiek, Groothandel, Producent Oplossing:

Nadere informatie

Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017

Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017 Onderwerp: Seminar Een digitale administratie Data: 28 en 30 november 2017 2017 HRT Business Professionals 2 Waar worden we mee geconfronteerd? 2017 HRT Business Professionals 3 Impact van cloud 2017 HRT

Nadere informatie

MKB BAROMETER Sectorrapport Boekhouden. exact.com/nl

MKB BAROMETER Sectorrapport Boekhouden. exact.com/nl MKB BAROMETER 2018 Sectorrapport Boekhouden exact.com/nl 2 SECTORRAPPORT - BOEKHOUDEN SECTORRAPPORT - BOEKHOUDEN 3 INHOUD Inleiding 4 De MKB Barometer voor mkb ers 2018 5 Show me the money! 6 Liggen mijn

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

S U PPLY CHAIN INTEG RAT IE IN DE CLOUD

S U PPLY CHAIN INTEG RAT IE IN DE CLOUD S U PPLY CHAIN INTEG RAT IE IN DE CLOUD Inclusief 7 praktische tips om sneller samen te werken TradeCloud B.V. Molengraaffsingel 12, 2629 JD, Delft 015-30 10 110 www.tradecloud.nl info@tradecloud.nl Versie:

Nadere informatie

Code Yellow Smart Industries. Afbeelding

Code Yellow Smart Industries. Afbeelding Code Yellow Smart Industries Afbeelding Code Yellow Code Yellow ontwikkelt slimme software voor snel groeiende bedrijven om processen te digitaliseren en te verbinden. Dit ondersteunt de groei, creëert

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

White Paper. Scholten Case. Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie

White Paper. Scholten Case. Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie White Paper Scholten Case Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie Index Introductie Doelstelling Oplossing Voordelen Resultaat Contact 1 2 3 5 7 8 Introductie 1 Introductie Scholten Medische Groep

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. P01 MiNiGRiP meer dan alleen verpakkingen Minigrip Nederland BV, met

Nadere informatie

Klantcase ProMobility. Slimme Lease-data voor leasemaatschappijen die vooruit willen

Klantcase ProMobility. Slimme Lease-data voor leasemaatschappijen die vooruit willen Klantcase ProMobility Slimme Lease-data voor leasemaatschappijen die vooruit willen Je sluit een contract af met de klant en dan begint het avontuur eigenlijk pas. Een avontuur met steeds een andere bestemming.

Nadere informatie

LOKAAL BOVENAAN DE ZOEKRESULTATEN KOMEN: DAT GAAT NIET VANZELF!

LOKAAL BOVENAAN DE ZOEKRESULTATEN KOMEN: DAT GAAT NIET VANZELF! LOKAAL BOVENAAN DE ZOEKRESULTATEN KOMEN: DAT GAAT NIET VANZELF! E L L E N P L A S C H E K - M E D E P R A K T I J K H O U D S T E R V E R L O S K U N D I G C E N T R U M P U U R V R O E D V R O U W E N

Nadere informatie

MKB BAROMETER Sectorrapport Productie. exact.com/nl

MKB BAROMETER Sectorrapport Productie. exact.com/nl MKB BAROMETER 2018 Sectorrapport Productie exact.com/nl 2 SECTORRAPPORT - PRODUCTIE INHOUD Inleiding 3 De MKB Barometer voor productie 2018 4 Trend: meer maatwerk en orders in kleinere series 5 Miljardenschade

Nadere informatie

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER EEN UNIEKE OPLOSSING VOOR DE AUTOMATISERING VAN AL UW DOCUMENTPROCESSEN Aangezien het gebruik van papier nog steeds een belasting vormt

Nadere informatie

CITROËN Financial Lease

CITROËN Financial Lease CITROËN Financial Lease EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

Dit zijn onze Industry Solutions. Stef Wilsens, 8 mei 2019, Gent

Dit zijn onze Industry Solutions. Stef Wilsens, 8 mei 2019, Gent Dit zijn onze Industry Solutions Stef Wilsens, 8 mei 2019, Gent Agenda Exact Online - Meer dan Boekhouding Exact Online - Handel Exact Online - Productie Exact Online - Consultancy & Dienstverleners Exact

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en TCK Sports Group.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en TCK Sports Group. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en TCK Sports Group TCK Sports importeur in de sport- en outdoorbranche TCK Sports

Nadere informatie

Parallelle sessie ronde 1: Logistiek voor multichannelling -Logistieke innovaties. Door Victor Ponsioen Districon

Parallelle sessie ronde 1: Logistiek voor multichannelling -Logistieke innovaties. Door Victor Ponsioen Districon Parallelle sessie ronde 1: Logistiek voor multichannelling -Logistieke innovaties Door Victor Ponsioen Districon SUPPLY CHAIN CARGO LOGISTICS FACILITIES Apeldoorn, November 1 st 2013 Agenda 1 Voorstellen

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen.

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen. NL webshops voorop in afleveropties, consument wil méér! Simtrec onderzocht de logistiek van 550 webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werd ruim duizend Nederlandse

Nadere informatie

Dichterbij. Samen sterker»10 AMERSTREEK. Doorstromen naar Den Hout»34. Pensioen moet je doen»28. Krachtige vrouwen in de Amerstreek»22

Dichterbij. Samen sterker»10 AMERSTREEK. Doorstromen naar Den Hout»34. Pensioen moet je doen»28. Krachtige vrouwen in de Amerstreek»22 Dichterbij AMERSTREEK MAGAZINE VOOR LEDEN VAN RABOBANK AMERSTREEK WINTER 2016 Samen sterker»10 1315 TOEKOMST LEDENRAAD GOEDE PLANNING Pensioen moet je doen»28 Krachtige vrouwen in de Amerstreek»22 Doorstromen

Nadere informatie

Onze reis naar 60% van de B2B orders Online / Digitaal. Zijlstra B.V. Webwinkel Vakdagen Jan Dirk Tijssen

Onze reis naar 60% van de B2B orders Online / Digitaal. Zijlstra B.V. Webwinkel Vakdagen Jan Dirk Tijssen Onze reis naar 60% van de B2B orders Online / Digitaal Zijlstra B.V. Webwinkel Vakdagen Jan Dirk Tijssen Wie is Zijlstra Groothandel in kleinmeubelen en verlichting Opgericht in 1957 als een productiebedrijf

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

S@les in de Bouw dag 2012

S@les in de Bouw dag 2012 S@les in de Bouw dag 2012 Doel van vandaag 1. U informeren over BAB Aanleiding en proces Positionering en visie De voortgang 2. Uw vragen beantwoorden 3. Uw mening horen Aanleiding en Proces Succes in

Nadere informatie

S@les in de Bouw dag 2012

S@les in de Bouw dag 2012 S@les in de Bouw dag 2012 Doel van vandaag 1. U informeren over BAB Aanleiding en proces Positionering en visie De voortgang 2. Uw vragen beantwoorden 3. Uw mening horen Aanleiding en Proces Succes in

Nadere informatie

SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF

SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF Exact Online SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF 10 onmisbare tips voor een goede jaarafsluiting www.exactonline.nl 02 SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF INTRODUCTIE Het is eerder donker, de creditcardlimieten

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Orbis Software viert feest!

Orbis Software viert feest! P01 Orbis Software viert feest! Beste Relatie, Orbis Software Benelux BV viert dit jaar haar 10 jarig jubileum! In deze 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van BPM software. De introductie

Nadere informatie

Whitepaper. Cloud Computing. Computication BV 2013. Alleen naar cloud bij gewenste flexibiliteit

Whitepaper. Cloud Computing. Computication BV 2013. Alleen naar cloud bij gewenste flexibiliteit Whitepaper Cloud Computing 1 Computication BV 2013 Nu we op de toppen van de hypecyclus van cloud computing zijn beland, lijkt iedereen te denken dat deze vorm van automatisering zaligmakend is. Het is

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Nieuwkoop Europe BV.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Nieuwkoop Europe BV. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Nieuwkoop Europe BV. Nieuwkoop Europe BV The Green LifeStyle Nieuwkoop Europe

Nadere informatie

smart internet companions Backoffice Software voor Webshops BEGIN VANDAAG NOG EN STROOMLIJN UW WEBSHOP

smart internet companions Backoffice Software voor Webshops BEGIN VANDAAG NOG EN STROOMLIJN UW WEBSHOP smart internet companions Backoffice Software voor Webshops BEGIN VANDAAG NOG EN STROOMLIJN UW WEBSHOP Welkom in de gestroomlijnde wereld van Sherpa Op basis van drie vragen kunt u bepalen wat Sherpa voor

Nadere informatie

EXACT VOOR INTERNATIONAAL ZAKENDOEN

EXACT VOOR INTERNATIONAAL ZAKENDOEN EXACT VOOR INTERNATIONAAL ZAKENDOEN Eén systeem voor al je internationale vestigingen exactsoftware.nl EXACT VOOR INTERNATIONAAL ZAKENDOEN 3 VERBIND AL JE VESTIGINGEN MET HETZELFDE SYSTEEM Een internationale

Nadere informatie

De digitale fabriek. staat in Delft

De digitale fabriek. staat in Delft De digitale fabriek staat in Delft Even voorstellen Auke Hylarides Product Marketing Manager Exact Software Hans Hellinga Maurits Willemsen Sales Manager Brainsquare Customer Development Manager A.B. Software

Nadere informatie

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop.

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Over Smaak Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Frank van Oirschot Oprichter online supermarkt Smaak Wat is het? Smaak

Nadere informatie

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning.

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning. Online Boekhouden Online boekhouden is ideaal als u overal en altiid inzicht wilt in uw administratie. De rapportage die u krijgt bevat niet meer gegevens die drie maanden oud zijn. Het geeft u de kans

Nadere informatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor accountants Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor accountants AUTOMATISCHE FACTUURHERKENNING, FACTUURAUTORISATIE EN E-FACTURATIE DizzyData is een slimme

Nadere informatie

Media Plaza 21 juni 2007 - Luuk Roovers -

Media Plaza 21 juni 2007 - Luuk Roovers - Media Plaza 21 juni 2007 - Luuk Roovers - global moderator zen-cart.nl www.vicus.nl info@vicus.nl Agenda Introductie Uitdagingen en insteek van Zen Cart Meten en rapporteren Koppelingen 28-06-07 Copyright

Nadere informatie

AUKE HYLARIDES. Senior Product Marketing Manager Exact Software 2015 EXACT INTERNET OF THINGS - AIM ROADSHOW

AUKE HYLARIDES. Senior Product Marketing Manager Exact Software 2015 EXACT INTERNET OF THINGS - AIM ROADSHOW AUKE HYLARIDES Senior Product Marketing Manager Exact Software Exciting times In 2020, het aantal mobiele gebruikers richting 6 miljard; Internet gebruikers richting 4.7 miljard² Effect van IoT op de wereld

Nadere informatie

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Cloud computing als administratieve dienstverlening Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Onderwerpen 1. Kort voorstellen 2. Verschillen traditioneel kantoor en accountantskantoor van de toekomst 3. Welke

Nadere informatie

Programma. 15.00 uur Echte e-facturatie voor accountants Door: Johan Schaeffer

Programma. 15.00 uur Echte e-facturatie voor accountants Door: Johan Schaeffer Welkom! Programma 15.00 uur Echte e-facturatie voor accountants Door: Johan Schaeffer 16:00 uur Pauze 16:20 uur Eenvoudig e-factureren met MUIS Software Door: Richard van Lieshout & Randy Voogel 16.35

Nadere informatie

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten.

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. U heeft geen trek in technische, logistieke of administratieve investeringen. U wilt uw klanten verwennen

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

Formulier Business Case Innovatief idee

Formulier Business Case Innovatief idee Formulier Business Case Innovatief idee Let op: een onvolledig ingevulde Business Case wordt niet in behandeling genomen. De toelichting op de business case geeft een beeld van hetgeen er minimaal in de

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

Logistiek bepaalt de toekomst in e commerce. prof. dr. Kees Jan Roodbergen

Logistiek bepaalt de toekomst in e commerce. prof. dr. Kees Jan Roodbergen Logistiek bepaalt de toekomst in e commerce prof. dr. Kees Jan Roodbergen Industry Life Cycle De ontwikkeling van een bedrijfstak 2 Industry Life Cycle. Fase 2: groei Bedrijven leveren onderling slag om

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN CITROËN BUSINESS FINANCE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE? Je wilt je leverbetrouwbaarheid vergroten, efficiënter produceren en je concurrentiepositie vergroten. Dan heb je software

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken 2thePoint software 2thePoint Software heeft een geheel nieuw

Nadere informatie

SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien

SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien MERKPASPOORT SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien CONTACT: Koningsplein 1-2 1017 BB Amsterdam www.sfaa.nl +31 20-2610723 A D M I N I S T R A T I E K A N T O O

Nadere informatie

Koppel Joomla met andere systemen

Koppel Joomla met andere systemen Koppel Joomla met andere systemen Txt Ronald Pijpers Joomladagen 2013 zaterdag 20 april /23 Joomla koppelen aan 2 /23 Joomla koppelen aan 3 /23 Joomla koppelen aan 4 /23 Joomla koppelen aan 5 /23 Joomla

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Koningsplein BB Amsterdam

Koningsplein BB Amsterdam MERKPASPOORT SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien CONTACT: Koningsplein 1-2 1017 BB Amsterdam www.sfaa.nl +31 20-2610723 A D M I N I S T R A T I E K A N T O O

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie

Dit document is ter ondersteuning van de instructievideo Compad Bakkerij BTW-Verhoging. Wij raden u aan om deze instructievideo eerst te bekijken

Dit document is ter ondersteuning van de instructievideo Compad Bakkerij BTW-Verhoging. Wij raden u aan om deze instructievideo eerst te bekijken Compad Bakkerij BTW Verhoging Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 6 oktober 2012 Definitief Carol Esmeijer BTW-Verhoging van 19 naar 21% 2.0 16 oktober 2018 Definitief Kitty Weerdenburg

Nadere informatie

HOOG TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN EXCEL

HOOG TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN EXCEL Exact Online voor Productie HOOG TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN Prijsuitdagingen: de top 5 waar Excel-gebruikers mee te maken krijgen, plus de oplossingen. www.exactonline.nl 2 HOOG TIJD OM AFSCHEID TE

Nadere informatie

ABZ raamdecoratie platform

ABZ raamdecoratie platform ABZ raamdecoratie platform Het ABZ raamdecoratie platform is vanaf heden verkrijgbaar voor dealers die naast de traditionele winkel ook op het internet gevonden willen worden. Deze marketingtool, presenteert

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Gids boekhoudsoftware l

Gids boekhoudsoftware l Aanbod standaard boekhoudsoftware Pakketten / leveranciers totaal / niet meegewerkt aan update Zzp/klein MKB MKB Groot 56 (levs 55 / 7) 25 (levs 21 / 2) 14 (levs 8 / 2) 45 online 16 lokaal (enkele pakketten

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

Powered by. Enterprise. GroenVision. of businessunits. voor de groenvoorziener met meerdere vestigingen. Eenvoudig meer controle

Powered by. Enterprise. GroenVision. of businessunits. voor de groenvoorziener met meerdere vestigingen. Eenvoudig meer controle Powered by GroenVision Enterprise voor de groenvoorziener met meerdere vestigingen Eenvoudig meer controle Groenvision Enterprise: overzicht en controle GroenVision Enterprise is het allround programma

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met uw klant. U werkt allebei in dezelfde administratie. U kijkt mee, controleert en corrigeert waar nodig. Zo blijft

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Service Management. Het ideale proces voor toepassing van disruptieve technologie

Service Management. Het ideale proces voor toepassing van disruptieve technologie Service Management Het ideale proces voor toepassing van disruptieve technologie Even voorstellen Bram Streefkerk Marketing Wholesale Distribution Bart Vink Presales Consultant Wholesale/Manufacturing

Nadere informatie