HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN"

Transcriptie

1 Exact Online CASE STUDY HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

2 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN LEIDEN TOT SUCCES VOOR ZOWEL ONDERNEMER ALS ZIJN ACCOUNTANT We hebben altijd een goede aanwas gehad, zegt Sander Provoost van Cappa Accountants. En sinds we EOL gebruiken merken we dat het nog meer gaat rondzingen. We kunnen ons toch op heel veel vlakken onderscheiden, en dat komt onder meer door automatiseringsslagen te slaan bij klanten. Zij stappen vaak over op onze kwaliteit als kantoor, maar óók op onze werkwijze. En die is bijna exclusief online. Bijna al hun klanten voeren zelf hun boekhouding in.

3 3 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Ondernemers kunnen zelf boekhouden Provoost: We hebben nog maar 1 iemand in dienst die administraties invoert. Om een goed beeld te geven: dat is dus 1 van de 31 mensen. In 2007 hadden ze nog 15 medewerkers in dienst. Maar in dat jaar veranderde er iets fundamenteel. Toen hebben we gezegd: we willen ons echt omturnen tot een advieskantoor. We richten ons ook echt op advisering, herstructurering. We zitten niet meer te wachten op boekhoudkundige werkzaamheden. We vinden dat de klant ook heel goed zelf kan doen. Zelf sturen op cijfers Theo Norder, eigenaar van De Schelp én al sinds het begin klant bij Cappa, is het daarmee eens: Ik wil weten welke uren, welke minuten, welke medewerker, wat verkopen we wel en niet zodat je daarop kunt sturen. Zeker als je wat groter wordt, moet je ook zelf kunnen sturen op cijfers. En zijn zaak is zeker gegroeid. Sinds hij met zijn vrouw eind jaren 80 een eenvoudige snackbar overnam, is De Schelp uitgegroeid tot een echte SnackSalon en runnen ze ook nog een party catering service.

4 4 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Groei door kwaliteit De Schelp is inmiddels uitgeroepen tot de beste cafetaria van het land. Niet zo gek, met Theo s focus op kwaliteit: We zijn echt heel streng, misschien wel pietluttig op kwaliteit en service. Ze hebben tegenwoordig maar liefst 14 mensen in dienst. Door die groei wordt een bedrijf natuurlijk ingewikkelder om te runnen en is het makkelijk om het overzicht kwijt te raken. Daar had Norder geen trek in, dus volgde hij al jaren geleden een cursus om de basis van het boekhouden goed zelf onder de knie te hebben. En ging hij de boekhouding zelf invoeren. Theo Norder, eigenaar van De Schelp

5 5 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Inscannen en doorgaan Tegenwoordig is zijn administratie grotendeels geautomatiseerd. Sinds het begin van 2015 heeft hij namelijk Scan & Herken toegevoegd aan zijn Exact Online pakket. In het begin had hij nog wel eens vragen, maar na een paar maanden wennen verloopt het proces vlekkeloos: Het levert heel veel rendement op: zoveel tijd en snelheid. Ik ben eigenlijk bij met de boekhouding tot gisteren. Alles bij elkaar scheelt het me per week zeker 2,5 uur. Het is nu nog puur klikken op de knoppen en even checken. Ordners niet meer nodig CRM gebruikt hij om zijn offertes te maken: Dat proces gaat volautomatisch, van offerte totdat de factuur eruit gaat. En het wordt ook ingeboekt dus je krijgt steeds minder handelingen. Ook werkt hij nu met de facturatiemodule in Exact Online: Dus nu kan ik mijn klanten direct factureren en als het nodig is kan ik met 1 druk op de knop aanmanen. Daarbij is het mooi digitaal én goed opgeslagen. Ik heb nog wel ordners, maar daar kijk ik niet zoveel meer in.

6 6 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Fouten uitsluiten Provoost vertelt dat de meeste klanten zo n overstap hebben gemaakt: Om een idee te geven: We hebben vorig jaar 100 zelfstandige klanten overgezet naar EOL. Ook zijn heel veel klanten over naar Scan & Herken: Er is bijna geen klant meer die zelf zijn afschriften invoert. Daarmee worden nog meer fouten uitgesloten: de btw administratie loopt goed, kosten komen op de juiste plek. Controle op afstand Al deze veranderingen betekenen minder zorgen voor ondernemer én accountant. Want de accountant is uiteindelijk toch verantwoordelijk, bevestigt Provoost: We moeten onze kwaliteit kunnen waarborgen. Door middel van Exact Online en het verder automatiseren wordt de kans op fouten steeds kleiner. Dat is voor onszelf natuurlijk ook prettig. Als de klant zelf de aangifte btw doet, wil ik zeker weten het dat correct gebeurt want we zijn er toch verantwoordelijk voor. En nu controleren we dat dus heel makkelijk op afstand.

7 7 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Andere rol voor accountant Daardoor krijgt de accountant wel een heel andere rol: In plaats van dat je zelf aan het in voeren bent, krijg je meer een controlerende functie op dat gebied. Theo Norder bevestigt dit: Het is op zich niet meer noodzakelijk dat Sander, net als vroeger, 1 keer per maand langs komt om de hele boekhouding door te nemen. Natuurlijk heb ik nog wel eens vragen over de lastige dingen, maar die kun je ook makkelijk in de zetten. Meer dan de boekhouding Toch gaat Provoost nog regelmatig langs. Niet meer om de hele boekhouding te doen, maar wél om de cijfers even door te nemen: Tegenwoordig hebben we in 1 a 2 uurtjes de cijfers besproken en weet hij waar hij op moet letten. Maar dat gesprek gaat dus over meer dan de boekhouding.

8 8 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY One stop shop voor ondernemers Provoost: We helpen onze klanten op alle vlakken. We doen niet alleen jaarrekeningen en dergelijke, we gaan veel verder. Dat kan van alles zijn. We helpen met personeel aannemen, schenkingen, plannen voor de toekomst, begeleiden bij banken. We hebben ook alles in huis daarvoor. En daar buiten hebben nog een heel groot netwerk. Diensten concurrerend maken Heel breed bedrijfsadvies dus. Dat deden ze altijd al, maar automatisering heeft het nog extra in een stroomversnelling gebracht: Op het moment dat klanten alle basiswerkzaamheden zelf kunnen doen of automatiseren, kunnen wij ons weer bezig houden met advisering aan die klant. Bovendien kunnen ze zo bepaalde diensten concurrerend aanbieden en veel meer klanten behappen.

9 9 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Snel up en running Cappa doet zelf de implementatie en inrichting van Exact Online bij hun klanten. Dat zien ze als een stukje service. We zetten dat gelijk neer voor een klant, en we merken dat het heel snel up en running is en dat zo n klant er erg veel lol in krijgt om z n eigen administratie te doen. En het geeft ons het grote voordeel dat we op afstand regelmatig heel makkelijk mee kunnen kijken. Focus op morgen De mensen van Cappa monitoren de administraties op afstand. Dat gebeurt op maand- of kwartaalbasis. En ze delen het rapportages met de klant. Zo leren ze klanten dus ook om zelf de teugels in handen te nemen. Een ander effect van deze nieuwe manier van werken is dat de nadruk meer op het nu en de toekomst komt te liggen. Provoost: Het is leuk dat je een jaarrekening maakt, maar dat is allemaal oud. Ondernemers willen weten waar ze nu staan, wat ze vorige maand hebben gedraaid.

10 10 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Goedkoper voor ondernemers Door deze manier van werken zijn klanten overigens ook minder geld kwijt aan hun administratie. Met andere woorden: Cappa stuurt minder en lagere facturen voor het bijhouden van de boekhouding. Zijn niet bang voor zo n ontwikkeling? Provoost moet er bijna om lachen: Ik verwacht dat, door de automatiseringsslag die nu plaatsvindt, binnen een jaar of 3 dat hele administratieve aspect bijna weg is. Wij hebben ons daar helemaal niet druk om gemaakt. Kans op nóg leuker werk voor accountant Hoe ze die beweging dan wel zien? Wij zien dat gewoon als een opportunity om klanten op heel andere vlakken te helpen en te adviseren. Het meer helpen sturen van ondernemers. Dat vindt hij ook leuker, bevestigt hij: Het is voor onze medewerkers veel leuker om te kijken naar administratie die een klant zelf heeft gedaan en te zien wat er nu gebeurt. Je kunt veel meer tijd steken in rapporteren en ze wijzen op dingen die anders of beter kunnen. Bovendien: Voor goed advies betalen mensen graag.

11 11 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Breed advies Norder vraagt geregeld advies aan Provoost. Waarover? Dat kan van alles zijn: Beloningen, overnames, wat je met kapitaal doet, waar kan nog meer uitgehaald worden Sander is ook mijn financieel adviseur. Als ik ergens mee zit, weet hij altijd de juiste antwoorden te geven, ook omdat hij veel kennis van ons bedrijf heeft. Kennis van de branche Ook heeft het zijn voordelen dat Provoost al zoveel ervaring heeft in Norder s branche: Ik ben natuurlijk lid van de Koninklijke Horeca Nederland, de vakorganisatie en onze branche organisatie. Daar kan ik naartoe bellen voor advies. Maar Sander is zo goed op de hoogte dat ik het vaak met een mailtje of belletje naar hem af kan.

12 12 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY Cappa Accountants 31 medewerkers 500 klanten in verschillende branches Werken sinds 2012 met Exact Online en Exact Online Salaris De Schelp SnackSalon & party cateringservice Uitgeroepen tot beste cafetaria van Nederland 15 medewerkers

13 Daadkrachtige business software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die hun dromen nog dezelfde dag in daden willen vertalen. Exact heeft diezelfde mentaliteit. Dertig jaar geleden startten we als zes studenten een bedrijf, nu zijn we een internationale onderneming met 1550 collega s in 15 landen. Daarom zijn we gek op snelgroeiende bedrijven. En weten we als geen ander hoe innovatie voelt. Onze business software zorgt ervoor dat je je voluit kunt richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. Zodat je niet hoeft te wachten op wat de toekomst je brengt, maar je deze zelf kunt bepalen. Analyseer, test en verbeter je product, je organisatie en je business model. Continu. Met de daadkrachtige business software van Exact. Exact. Focus on what s next. Exact Molengraaffsingel JD Delft Nederland Tel: info@exactonline.nl Site: Exact Group B.V., Alle rechten voorbehouden. Alle hierin vermelde merken handelsnamen behoren toe aan de respectievelijke eigenaren.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE Exact Online CASE STUDY ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY INZICHT DELEN OM TE GROEIEN JOINSON & SPICE is druk.

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC

CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC Exact ProAcc Studio www.exactsoftware.be Exact ProAcc Studio SEPA BANK INFORMATIE 1 Hieronder vindt u een beschrijving m.b.t. de conversie van bestaande financiële rekeningnummers

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT.

CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT. CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR PINDAKAASPRODUCENT Stel, je bent jurist, maar iets in je fluistert:

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD Exact Online CASE STUDY HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD en zet in op Practice Management www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY, PRACTICE MANAGEMENT MEER COMMERCIEEL HANDELEN

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND.

CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND. CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR BOEKHOUDEN REIN RAMBALDO, OPRICHTER VAN MAMA KELLY, ONDERNEEMT VANUIT

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN.

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen in waarna ze automatisch

Nadere informatie

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN.

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN. CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR BOEKHOUDEN STOPPEN MET DE TUSSENHANDEL EN RECHTSTREEKS MET KOFFIEBOEREN ZAKEN DOEN

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met uw klant. U werkt allebei in dezelfde administratie. U kijkt mee, controleert en corrigeert waar nodig. Zo blijft

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR HANDEL

EXACT ONLINE VOOR HANDEL Exact Online EXACT ONLINE VOOR HANDEL exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met jouw klant? Dat doe je met SnelStart Accountant, het facturatie- en boekhoudpakket voor elk accountants- en administratiekantoor,

Nadere informatie

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst.

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. THE SKY S THE LIMIT De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. www.exactsoftware.nl THE SKY S THE LIMIT 03 INTRODUCTIE Maximale eenvoud bereiken, het is een constante uitdaging. Deze eenvoud helpt

Nadere informatie

SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF

SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF Exact Online SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF 10 onmisbare tips voor een goede jaarafsluiting www.exactonline.nl 02 SLUIT HET BOEKJAAR IN STIJL AF INTRODUCTIE Het is eerder donker, de creditcardlimieten

Nadere informatie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS Growing into business met Young B&L Voor ondernemers met ambitie Growing into business met Young B&L Je talenten en ambities komen soms pas echt tot hun recht in een eigen

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN

CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN www.exactsoftware.nl CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN 3 CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN In de huidige concurrerende markt kan snelheid een onderscheidende factor

Nadere informatie

ZZP-pakket boekhouden online.

ZZP-pakket boekhouden online. ZZP-pakket boekhouden online. Wij bieden de volgende pakketten voor de ZZP-er en/of freelancer - ZZP-er online (Basis) - ZZP-er compleet pakket (Meekijkabonnement +) - ZZP-er totaal pakket (Online +) De

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

CASE STUDY RS FINANCE GROEIT ELK JAAR MET MINIMAAL 50 PROCENT

CASE STUDY RS FINANCE GROEIT ELK JAAR MET MINIMAAL 50 PROCENT Exact Online CASE STUDY RS FINANCE GROEIT ELK JAAR MET MINIMAAL 50 PROCENT dankzij slimme aanpak en focus op de klant www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY WE WILLEN EEN MINI CFO ZIJN

Nadere informatie

WIE IS. Kees-JanDiepstraten. Hij legt de branche het vuur na aan de schenen VISIONAIR

WIE IS. Kees-JanDiepstraten. Hij legt de branche het vuur na aan de schenen VISIONAIR VISIONAIR In zijn scriptie over strategische allianties stelde hij dat bezit zal verdwijnen en accountancy gebaseerd op kosten op een dood spoor zit. Hij zakte bijna omdat zijn docenten hem niet geloofden.

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

SMALL BUSINESS JE BOEKHOUDING, INKOPEN EN VERKOPEN IN ÉÉN EN HETZELFDE SOFTWAREPAKKET

SMALL BUSINESS JE BOEKHOUDING, INKOPEN EN VERKOPEN IN ÉÉN EN HETZELFDE SOFTWAREPAKKET SMALL BUSINESS JE BOEKHOUDING, INKOPEN EN VERKOPEN IN ÉÉN EN HETZELFDE SOFTWAREPAKKET INTRODUCTIE Offertes maken, administratie bijhouden, factureren en aangifte doen voor de btw: het hoort erbij, als

Nadere informatie

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN Exact Online CASE STUDY ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ZAKELIJKE DIENSTVERLENING GROEI REALISEREN DOOR TE INVESTEREN IN LEUKE

Nadere informatie

Logo WebCommuniqué met de achtergrondkleur van de website

Logo WebCommuniqué met de achtergrondkleur van de website Logo WebCommuniqué met de achtergrondkleur van de website Inleiding Ik schrijf dit plan vanwege het feit dat ik een eenmansbedrijf op wil gaan starten in de webdesign branche en dit omdat ik de laatste

Nadere informatie

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Cloud computing als administratieve dienstverlening Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Onderwerpen 1. Kort voorstellen 2. Verschillen traditioneel kantoor en accountantskantoor van de toekomst 3. Welke

Nadere informatie

ZWANENBERG ADVIES. Vooruitstrevend en gericht op groei

ZWANENBERG ADVIES. Vooruitstrevend en gericht op groei ZWANENBERG ADVIES Vooruitstrevend en gericht op groei Over Zwanenberg Een vernieuwende informele organisatie, met een lange historie. Zo zou je Zwanenberg Advies kunnen omschrijven. Driedelige pakken ga

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Je financiële jaarbegroting

Je financiële jaarbegroting Je financiële jaarbegroting Aan het einde van het jaar is het een goede gelegenheid om je financiële begroting voor het volgende jaar, te gaan maken. Deze begroting is gebaseerd op je jaarplanning. Wat

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 1)

Luisteren: muziek (A2 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

ACCOUNTING CONNECTED

ACCOUNTING CONNECTED ACCOUNTING CONNECTED SINDS 1983 MINOX VERBINDT Minox faciliteert en optimaliseert de samenwerking tussen accountant en ondernemer Met meer dan dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants

Nadere informatie

De Interpolis WerkWaarde Pensioenen

De Interpolis WerkWaarde Pensioenen De Interpolis WerkWaarde Pensioenen Pensioen voor uw werknemers Interpolis. Glashelder Willem Dijk sr., 53 jaar, Willem Dijk Groothandel groente & fruit. Import & Export. Ik was commissionair in groente

Nadere informatie

HET KLOKSYSTEEM. De boeman of oplossing?

HET KLOKSYSTEEM. De boeman of oplossing? HET KLOKSYSTEEM De boeman of oplossing? INTRODUCTIE Leuk dat je dit kennisdocument hebt gedownload! Tijd- en urenregistratie zijn voor veel organisaties cruciale bedrijfsonderdelen van de interne boekhouding,

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.be

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.be EXACT ONLINE Online Business software voor accountants. exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in één is

Nadere informatie

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Wat is payrolling? Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Alleen al de inzet van personeel levert een hoop extra werk en administratieve rompslomp

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

Henk Oostdam is fiscaal adviseur bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand

Henk Oostdam is fiscaal adviseur bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand Henk Oostdam is fiscaal bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand 30 RBA_Fiscale Opleidingen 2015-2016 30 mijn Henk Oostdam We kijken samen

Nadere informatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor accountants Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor accountants AUTOMATISCHE FACTUURHERKENNING, FACTUURAUTORISATIE EN E-FACTURATIE DizzyData is een slimme

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY

EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY Exact Online EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY De nr.1 software voor toekomstgerichte accountants exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY? Als accountants- of administratiekantoor uitgroeien tot

Nadere informatie

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij de medewerkers van BTC Teleconsult terecht. De onafhankelijke positie die BTC inneemt past uitstekend bij de behoefte en grootte

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Ons kantoor. www.mudifin.nl

Ons kantoor. www.mudifin.nl 0 UW ONDERNEMING Ons kantoor In 2004 hebben wij, Ingrid en Michael Muyres, Mudifin opgericht. Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een full service organisatie op financieel en fiscaal gebied. Samen

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Wonen & Samenleven Als mijn zoon begeleid zelfstandig gaat wonen, staat er dan altijd iemand voor hem klaar? Ik wil graag een traplift. Bij wie vraag ik die

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Zorgverhuizing Woningstichting Heteren. zorgcentrum Liefkenshoek. Uitvoering: Mondial Van Dijk Verhuizingen BV

Zorgverhuizing Woningstichting Heteren. zorgcentrum Liefkenshoek. Uitvoering: Mondial Van Dijk Verhuizingen BV Zorgverhuizing Woningstichting Heteren zorgcentrum Liefkenshoek Uitvoering: Mondial Van Dijk Verhuizingen BV Zorgverhuizing Woningstichting Heteren zorgcentrum Liefkenshoek Uitvoering: Mondial Van Dijk

Nadere informatie

ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk IT is niet langer een staf afdeling RS Finance - Arjan Schipperus

ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk IT is niet langer een staf afdeling RS Finance - Arjan Schipperus ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk IT is niet langer een staf afdeling RS Finance - Arjan Schipperus 088 7734600 www.rs-finance.com 15 mei 2019 info@rs-finance.com Introductie RS Finance De

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners. NO HANDS ACCOUNTING MET EXACT ONLINE Onno Slot, 10 oktober, Utrecht Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners.

Nadere informatie

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Interview verslag Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Inhoudsopgave: Voorwoord -!!!!! blz. 3 Wempe Webdesign -!!!! blz. 4 Opleiding -!!!!!! blz. 4 Beroepskeuze

Nadere informatie

Handleiding conversie SnelStart naar Exact Online

Handleiding conversie SnelStart naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Wij converteren alleen financiële data. Optioneel kunnen wij documenten en bijlages van de financiële data mee converteren dit is maatwerk. BTW-grondslagen worden niet geconverteerd,

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

2016 Boekhoudtarieven

2016 Boekhoudtarieven Boekhoudtarieven 2016 Takenpakket A: boekhouding samenwerking Taakverdeling Magda Daniels Klant Inboeken verstuurde nota s nee Ja Inboeken ontvangen nota s nee Ja Inboeken bankafschriften nee Ja BTW aangifte

Nadere informatie

Informatie brochure eigen baas zonder kopzorgen

Informatie brochure eigen baas zonder kopzorgen Informatie brochure eigen baas zonder kopzorgen Copyright 2007, Mobella Almere. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.nl

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.nl EXACT ONLINE Online Business software voor accountants. exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Persoonlijk opleiding plan

Persoonlijk opleiding plan Persoonlijk opleiding plan Een opdrachtgever adviseren Hem vertellen wat jou de beste optie lijkt. Het klopt dat ik deze competenties zo had ingevuld. Ik heb hiermee ervaring doordat ik vaak op forums

Nadere informatie

EXACT LIVE De accountant of het administratiekantoor; dé strategische partner van Exact

EXACT LIVE De accountant of het administratiekantoor; dé strategische partner van Exact EXACT LIVE 2016 De accountant of het administratiekantoor; dé strategische partner van Exact RAYMOND SCHRÖDER GENERAL MANAGER CLOUD SOLUTIONS NEDERLAND MARTIN VAN VLIET HOOFD PRODUCT MARKETING ACCOUNTANCY

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 1)

Luisteren: muziek (B1 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

E-BOOK. App. Strakke administratie in minder tijd. Meer inzicht en meer tijd voor je core business

E-BOOK. App. Strakke administratie in minder tijd. Meer inzicht en meer tijd voor je core business E-BOOK App Strakke administratie in minder tijd Meer inzicht en meer tijd voor je core business INLEIDING Dank voor je interesse in het e-book Strakke administratie in minder tijd. Dit boek krijg je van

Nadere informatie

Handleiding conversie Exact Globe naar Exact Online

Handleiding conversie Exact Globe naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Wij converteren alleen financiële data. Optioneel documenten en bijlages van de financiële data. BTW-code grondslagen worden niet geconverteerd, de mutaties worden geboekt

Nadere informatie

Mat Bours Beste SVO-praktijkopleider van het jaar 2013

Mat Bours Beste SVO-praktijkopleider van het jaar 2013 Mat Bours Beste SVO-praktijkopleider van het jaar 2013 Beste SVO-praktijkopleider van het jaar 2013 ALGEMENE GEGEVENS Bedrijfsnaam PLUS Verbeeten Naam van de voorgedragen praktijkopleider Dhr. Mat Bours

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Verover Europa via Amazon

Verover Europa via Amazon Verover Europa via Amazon Verover Europa via Amazon Zonder investeringen en taalbarrières verkopen over de grens. Het handboek dat precies vertelt hoe. Marco Coninx Verover Europa via Amazon Copyright

Nadere informatie

Inleiding... 1. Tip 1 Gooi je administratie weg... 2. Tip 2 Verminder het aantal bonnetjes... 3. Tip 3 Maak een indeling... 4

Inleiding... 1. Tip 1 Gooi je administratie weg... 2. Tip 2 Verminder het aantal bonnetjes... 3. Tip 3 Maak een indeling... 4 Inhoudsopgave Inleiding... 1 Tip 1 Gooi je administratie weg... 2 Tip 2 Verminder het aantal bonnetjes... 3 Tip 3 Maak een indeling... 4 Tip 4 Je administratie over de schutting?... 6 Tip 5 Zorg voor inzicht...

Nadere informatie

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz.

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz. Almelo, 8 juli 2015 Onderwerp: Moeilijk verhuizen! Beste heer/mevrouw Ik ben (...) Ik ben 14 jaar oud. Ik woon met mijn ouders en mijn 2 kleine broertjes in azc Almelo. In deze vakantie moeten er ongeveer

Nadere informatie

Startersbrochure YKV accountants & adviseurs

Startersbrochure YKV accountants & adviseurs Startersbrochure YKV accountants & adviseurs Wilhelminalaan 10 2405 ED Alphen aan den Rijn 0172-443674 Rietbaan 2b 2908 LP Capelle aan den IJssel 010-4219228 www.ykv.nl Over YKV accountants & adviseurs

Nadere informatie

Module 3 Gegevens verwerken

Module 3 Gegevens verwerken Geleerd in vorige presentaties Module 3 Gegevens verwerken Les 1. Richt je boekhouding in Business Plan op 1 A4 Budget in 5 stappen Uurtarief / DGA-salaris Papieren en digitale archief ordnersysteem Btw-administratie

Nadere informatie

WHITEPAPER. Payroll voor zzp ers. Zelfstandig ondernemen met minder risico s en verplichtingen; meer gemak en zekerheid.

WHITEPAPER. Payroll voor zzp ers. Zelfstandig ondernemen met minder risico s en verplichtingen; meer gemak en zekerheid. WHITEPAPER 2015 Payroll voor zzp ers Zelfstandig ondernemen met minder risico s en verplichtingen; meer gemak en zekerheid. Zzp ers: vrijbuiters die kiezen voor risico s Misschien heb je de knoop al doorgehakt,

Nadere informatie

alure Praktische tips voor accountantsen administratiekantoren Whitepaper voor accountantskantoren Minder kosten en meer omzet in vier stappen.

alure Praktische tips voor accountantsen administratiekantoren Whitepaper voor accountantskantoren Minder kosten en meer omzet in vier stappen. alure Praktische tips voor accountantsen administratiekantoren Whitepaper voor accountantskantoren Minder kosten en meer omzet in vier stappen. Praktische tips voor accountants- en administratiekantoren

Nadere informatie

"Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt."

Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt. "Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt." (Pieter Klaas Jagersma) Belastingen voor veel starters iets waar ze liever niet over nadenken omdat het niet leuker te maken is en zo ingewikkeld

Nadere informatie

LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUB- OPTIMALISATIE

LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUB- OPTIMALISATIE LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUB- OPTIMALISATIE We zijn nu lean, maar waar blijven de resultaten? www.exactsoftware.nl LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUBOPTIMALISATIE 3 LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUBOPTIMALISATIE

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT.

CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT. CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL WE HEBBEN COMPLEET INZICHT WAARDOOR WE BEHEERST KUNNEN GROEIEN Urban Arrow

Nadere informatie

LAAT TECHNIEK VOOR JE WERKEN: NO HANDS ACCOUNTING EN PSD2 ALS OPMAAT VOOR BLOCKCHAIN RONALD DÄHNE & ARJEN NIJDAM. 19 april 2017

LAAT TECHNIEK VOOR JE WERKEN: NO HANDS ACCOUNTING EN PSD2 ALS OPMAAT VOOR BLOCKCHAIN RONALD DÄHNE & ARJEN NIJDAM. 19 april 2017 LAAT TECHNIEK VOOR JE WERKEN: NO HANDS ACCOUNTING EN PSD2 ALS OPMAAT VOOR BLOCKCHAIN RONALD DÄHNE & ARJEN NIJDAM 19 april 2017 Agenda Exact & Blockchain: een betrouwbaar netwerk als basis Laat techniek

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Exact voor. Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl

Exact voor. Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl Exact voor Zakelijke Dienstverlening Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost Amerikaanse bedrijven meer dan $ 600 miljard per jaar De hele wereld is online en data explodeert.

Nadere informatie

Moeder worden, moeder zijn

Moeder worden, moeder zijn Moeder worden, moeder zijn Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Postbus 10208 1001 EE Amsterdam Telefoon: (020) 520 60 70 Fax: (020) 520 60 61 E-mail: info@eenvoudigcommuniceren.nl Website: www.eenvoudigcommuniceren.nl

Nadere informatie

Zaken voor mannen. Verhalen van mannen met epilepsie

Zaken voor mannen. Verhalen van mannen met epilepsie Zaken voor mannen Verhalen van mannen met epilepsie Introductie Niet alle mannen vinden het prettig om over hun gezondheid te praten. Ieder mens is anders. Elke man met epilepsie ervaart zijn epilepsie

Nadere informatie

OMDENKEN in administratie Software werkt...dus wij kunnen sparren. www.oamkb.nl

OMDENKEN in administratie Software werkt...dus wij kunnen sparren. www.oamkb.nl OMDENKEN in administratie Software werkt...dus wij kunnen sparren www.oamkb.nl OMDENKEN in administratie OAMKB staat voor Omdenken in Administratie voor het MKB, denken in termen van kansen en niet van

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie