IN 3 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL PRODUCTIEBEDRIJF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IN 3 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL PRODUCTIEBEDRIJF"

Transcriptie

1 IN 3 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL PRODUCTIEBEDRIJF Bind klanten door uw bedrijfsprocessen te moderniseren

2 2 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE INHOUD 01 Hoe klantrespons uw bedrijf kan maken of breken 02 Deze stappen moet u nemen 2.1 De eerste stap: Spot de knelpunten 2.2 De tweede stap: Krijg meer inzicht in uw bedrijfsprocessen 2.3 De derde stap: Automatiseer uw bedrijfsprocessen 03 De 4 manieren waarop bedrijfssoftware uw reputatie beschermt 04 Conclusie

3 3 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE HOE STAAT HET MET UW REPUTATIE? Werkt u bij een klein productiebedrijf? Of bent u de eigenaar? Dan heeft u precies het goede e-book in handen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hierin leest u hoe u uw klanttevredenheid kunt verhogen door onder meer uw productieprocessen te moderniseren. Pure noodzaak in een markt waar alles draait om reputatie.

4 4 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Laten we even stilstaan bij de vraag waaróm reputatie tegenwoordig zo belangrijk is voor kleine productiebedrijven. Waarschijnlijk heeft u door de crisis een paar moeilijke jaren achter de rug gehad. Maar er is hoop. De wereld is niet vergaan en productiebedrijven zitten weer in de lift. De economie lijkt zich eindelijk weer te herstellen. Alleen, nu de economie opleeft, neemt ook de concurrentie weer toe. Iedereen is er op gebrand z n graantje mee te pikken. Logisch, maar ook spannend. Want hoe zorgt u ervoor dat uw klanten u trouw blijven? Hoe krijgt u überhaupt meer bestellingen van ze? En hoe werft u nieuwe? Reputatie is alles. Uw klanten praten met elkaar. Ze doen hun eigen onderzoek. En ze delen hun ervaringen online. Sneller, makkelijker en met meer mensen dan ooit.

5 5 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Natuurlijk kunnen er allerlei oorzaken zijn voor slechte ervaringen. Niet genoeg materialen in voorraad. Onjuiste hoeveelheden, last-minute wijzigingen in een ontwerp, onverwacht veel bestellingen... En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hoe zorgt u nu in drukke tijden voor optimale efficiency op de werkvloer? Hoe houdt u uw beloften aan de klant en beschermt u uw reputatie wat betreft kwaliteit en levertijd? Dat leest u in dit e-book

6 6 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 01 HOE KLANTRESPONS UW BEDRIJF KAN MAKEN OF BREKEN Na een paar zware jaren is het hoog tijd om al die misgelopen opdrachten en lagere omzet te compenseren. Er is een klein probleem: dat wil iedereen. Ook uw prospects en klanten hebben een moeilijke tijd achter de rug. Ze shoppen wat af voor producten van hoge kwaliteit voor een zo scherp mogelijke prijs. Met de minste kans op leveringsproblemen en deadlines die hun het beste uitkomen.

7 7 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Nieuws gaat als een lopend vuurtje. Zeker slecht nieuws. Zo kan een goede reputatie in rook opgaan voor de lucifer is afgebrand. En kom daar maar weer eens bovenop. Klanten zijn veeleisender dan ooit. Gewoon, omdat het kan. Ze zijn slimmer en weten dat leveranciers in de rij staan om de producten te leveren die zij willen, voor een prijs die zij bepalen. Klanten lichten hun leveranciers helemaal door voor ze een beslissing nemen en een bestelling plaatsen. Ze praten met elkaar, ze praten met uw andere klanten. En met hun contacten binnen de branchevereniging. Ze lezen online reviews. Zo hebben ze een overvloed aan bronnen om te bepalen of een leverancier aan hun standaarden voldoet. Nieuws gaat als een lopend vuurtje. Zeker slecht nieuws. Zo kan een goede reputatie in rook opgaan voordat de lucifer is opgebrand. En kom daar maar weer eens bovenop. U mag dus geen enkele misser maken.

8 8 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Elke opdracht moet aan de allerhoogste eisen voldoen. Telkens weer. Elke vertraging of ondermaatse levering van uw kant stelt niet alleen uw eigen klanten teleur, maar ook de klanten van uw klanten. Als dat te vaak gebeurt, moet u niet vreemd opkijken als een klant verder gaat kijken. Dat kost u uiteindelijk klanten en inkomsten. En dan hebben we het niet eens over al die prospects die op een of andere manier te horen krijgen dat uw reputatie niet deugt. Of dat u zich niet aan de afspraken houdt. Als u het zo bekijkt, staat er nog veel meer op het spel dan alleen uw reputatie. Zo snel als een slechte reputatie zich verspreid, zo moeilijk is het om er vanaf te komen. In de huidige markt kan niemand het zich veroorloven ook maar een enkele klant te verliezen. U toch ook niet? Daarom moet u nu stappen zetten en ervoor zorgen dat het niet gebeurt.

9 9 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 02 DEZE STAPPEN MOET U NEMEN We laten u zien hoe u in 3 stappen een sterke reputatie zeker stelt. Iets wat in de huidige economische situatie belangrijker is dan ooit. De markt is in beweging, klanten verwachten meer en de concurrentie is sterker dan ooit. Laten we daarom eens kijken wat het leveren van een kwaliteitsproduct, met de gestelde specificaties, binnen een bepaalde tijd en budget in de weg kan zitten.

10 10 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 2.1 SPOT DE KNELPUNTEN Kleine voorraden U dacht voldoende materialen in huis te hebben, maar de werkelijkheid is anders. Er is dus onvoldoende in voorraad om verder te gaan en een order te leveren. Problemen bij uw leverancier Een betrouwbare leverancier is door z n voorraad heen. Daar had u totaal niet op gerekend. Nu kunt u de productie niet op tijd starten. Last-minute wijzigingen Op het allerlaatste moment komt uw klant met een paar kleine wijzigingen in het ontwerp. Dat hoeft niet altijd een probleem te zijn, behalve als de communicatie hapert. En het nieuws de voorman nooit bereikt.

11 11 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Problemen met de kwaliteit Na inspectie blijkt dat de kwaliteit van uw product niet is zoals het hoort, maar u weet niet welke machine het probleem veroorzaakt. Budgetoverschrijdingen U heeft in de offertefase de kosten te laag ingeschat. Misschien was de doorlooptijd langer dan gepland of heeft u moeten uitwijken naar een duurdere leverancier. Capaciteitsproblemen Het goede nieuws: de orders stromen binnen. Het slechte nieuws: u weet niet zeker of u er wel genoeg capaciteit voor heeft.

12 12 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Komen deze situaties u bekend voor? Laten we wel wezen, dit zijn nog maar een paar van de mogelijke scenario s die de prijs, levertijd en kwaliteit van uw producten negatief kunnen beïnvloeden. En daarmee uw reputatie in het algemeen. Ze schaden de klanttevredenheid. En ze kunnen uw complete planning in de war schoppen. Gelukkig kunnen ze ook gewoon voorkomen worden. Bent u klaar voor de oplossing?

13 13 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 2.2 KRIJG MEER INZICHT IN UW BEDRIJFSPROCESSEN Uw reputatie kan deuken oplopen door talloze oorzaken. De meeste daarvan zijn te herleiden naar een gebrek aan inzicht. Inzicht in uw bedrijf en in de keten. Stel nu dat u continu toegang heeft tot uitgebreide realtime informatie over alles wat er binnen uw bedrijf gebeurt. Van uitgebrachte offertes, het inkopen van materialen tot en met de productieprocessen en de leveringen aan toe. Allemaal in 1 online programma. Wat denkt u, zou dat geen verschil maken?

14 14 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Altijd uw ordergeschiedenis bij de hand Als u precies weet hoeveel tijd eerdere opdrachten u gekost hebben, wat de kosten precies waren en welke materialen zijn gebruikt, kunt u de kosten en tijdlijnen van nieuwe, vergelijkbare opdrachten veel beter inschatten. Inzicht in uw voorraad Door altijd op de hoogte te blijven van uw huidige en verwachte voorraadniveaus, weet u precies of er genoeg in huis is om de productie te starten - en deze ook af te maken. Uitgebreid voorraadbeheer Als u precies weet wanneer materialen geleverd worden (of juist niet), kunt u toezeggen wanneer u echt met de productie kunt beginnen. En niet wanneer u hóópt dat het kan.

15 15 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Uitgebreide overzichten Met een up-to-date overzicht van alle orders, de bijbehorende deadlines en resterende productiecapaciteit herkent u snel alle mogelijke knelpunten en kunt u op tijd ingrijpen. De werklast analyseren Met een correct en up-to-date beeld van uw bedrijf kunt u op tijd materialen bijbestellen of beslissen om uw werk uit te besteden. Plan uw omschakelingen beter Dankzij gedetailleerd inzicht in de productievoortgang en leverdatums weet u precies wanneer u het beste de productie kunt omschakelen. Dat verhoogt de efficiency.

16 16 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Dit zijn maar een paar van de voordelen van een gedetailleerd en up-to-date inzicht in zowel uw bedrijfsprocessen als de keten. Elk onderdeel speelt een rol bij het neerzetten en vasthouden van een goede reputatie. En met dat laatste heeft u een streepje voor op de concurrentie. Nu we de voordelen van meer inzicht duidelijk hebben gemaakt, kunnen we op zoek naar de beste manier om dit inzicht te verkrijgen. En dat is niet zo moeilijk als u denkt...

17 17 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 2.3 AUTOMATISEER UW BEDRIJFSPROCESSEN Voor productiebedrijven die een goede naam hebben én die willen beschermen is inzicht de sleutel. Het wordt dan ook hoog tijd om alle doe-het-zelfoplossingen om uw productieprocessen te managen overboord te zetten. Sta eens stil bij de bijna ongekende mogelijkheden van de hedendaagse technologie. Door uw processen te automatiseren krijgt u volledig inzicht in uw bedrijfsprocessen - van begin tot eind. Zo kunt u veel betere beslissingen nemen. Bovendien wordt het makkelijker om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen. Door te automatiseren en zo te moderniseren kunt u op dezelfde manier werken als grote fabrikanten, tegen een fractie van de kosten. Door te automatiseren en zo te moderniseren kunt u op dezelfde manier werken als grote fabrikanten, tegen een fractie van de kosten.

18 18 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE ZO HELPT ONLINE BEDRIJFSSOFTWARE U VOORUIT Moderne bedrijfssoftware in de cloud integreert en automatiseert al uw processen. Het helpt u om uw bedrijf te moderniseren en zo te runnen dat uw reputatie er alleen maar beter kan worden. Het is makkelijk om mee aan de slag te gaan en in gebruik. Dat tegen lage kosten, zonder grote investeringen vooraf in nieuwe hardware of kostbare licenties. U betaalt gewoon per maand en alleen voor werke lijk gebruik. Dat is nog eens efficiënt! Hoe de software uw reputatie precies beschermt? Dat leest u zo.

19 19 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 03 DE 4 MANIEREN WAAROP BEDRIJFSSOFTWARE UW REPUTATIE BESCHERMT Moderne online bedrijfssoftware automatiseert en integreert uw logistiek, productie, financiën en CRM (relatiebeheer) en zorgt voor een up-to-date inzicht in al uw bedrijfsprocessen. Doordat het al deze belangrijke processen aan elkaar koppelt, geeft het u overal en altijd het realtime totaaloverzicht dat u zo hard nodig heeft. Zo wordt uw reputatie op 4 manieren beschermd.

20 20 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 1 Realtime inzicht in het complete productieproces 2 Sneller en preciezer offertes opstellen 3 Altijd een goed beeld van uw voorraad 4 Veel effectiever communiceren Door al uw gegevens veilig op 1 plek in de cloud te bewaren, geeft online bedrijfssoftware direct inzicht in bijvoorbeeld alle in- en verkopen, voorraadniveaus en hoe het staat met de productie zelf. Online cockpits en rapportages laten u zien hoe elk onderdeel uw levertijd en marges beïnvloedt. Deze cockpits zijn naar wens in te stellen. Dan zit u altijd bovenop de zaak - hoe die er ook uitziet.

21 21 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 1 Realtime inzicht in het complete productieproces 2 Sneller en preciezer offertes opstellen 3 Altijd een goed beeld van uw voorraad 4 Veel effectiever communiceren Met online bedrijfssoftware voor productiebedrijven maakt u met 1 druk op de knop een offerte aan, waar u ook bent. Alle relevante prijsinformatie is altijd up-to-date. Van tarieven voor vaste en variabele kosten tot prijsverhogingen, kortingen en materiaalkosten. Het is gewoon een kwestie van de juiste onderdelen aanvinken. De software doet de rest. En met toegang tot de productiehistorie van vergelijkbare opdrachten gaat u nog nauwkeuriger te werk. Pak de oude offertes erbij om te zien wat het gekost heeft en hoe lang de productietijd was en dat in een fractie van een seconde.

22 22 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 1 Realtime inzicht in het complete productieproces 2 Sneller en preciezer offertes opstellen 3 Altijd een goed beeld van uw voorraad 4 Veel effectiever communiceren Er is geen ruimte voor giswerk voor het productiebedrijf van nu. En dat is ook nergens voor nodig. Dankzij online bedrijfssoftware weet u precies welke materialen en hoeveel tijd u nodig heeft om een bepaald product te maken. Speciale werkorderoverzichten met voortgangsverslagen maken het makkelijk om materialen te bestellen, werk uit te besteden en de ontvangst van het definitieve product te bevestigen. Zo weet u altijd hoeveel voorraad u heeft, hoeveel (en wanneer) het binnenkomt en hoeveel u gebruikt.

23 23 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 1 Realtime inzicht in het complete productieproces 2 Sneller en preciezer offertes opstellen 3 Altijd een goed beeld van uw voorraad 4 Veel effectiever communiceren Samenwerken met collega s, leveranciers en klanten is nog nooit zo makkelijk geweest. Online bedrijfssoftware integreert namelijk ook CRM. Zo heeft u alle contactgegevens bij de hand en communiceert u veel effectiever. Verder werkt iedereen met dezelfde realtime informatie zoals orderstatus, ontwerpwijzigingen en uitstaande offertes. Dat voorkomt miscommunicatie. U kunt zelfs alerts en geautomatiseerde taken instellen, zodat het hele productieproces veel efficiënter verloopt.

24 24 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE 04 Het gaat gelukkig weer beter. De productiebranche laat tekenen van groei zien. Maar dit is niet de tijd om opgelucht adem te halen. Het is belangrijker dan ooit voor kleine productiebedrijven om te moderniseren. Om zich te onderscheiden van de concurrentie en zo optimaal te profiteren van het economische herstel. CONCLUSIE: WELKOM BIJ DE NIEUWE MANIER VAN WERKEN!

25 25 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Zonder uw klanten heeft uw bedrijf geen bestaansrecht. Door hun loyaliteit te winnen bouwt u een goede reputatie op. Alleen zo onderscheidt u zich van de concurrentie. Maak u op voor een nieuwe wereld: de dagen van handmatige processen, onvoorziene kwaliteitsproblemen en plotselinge materiaaltekorten liggen achter u. Dat kunt u zich echt niet meer veroorloven. Klanten zijn veeleisender dan ooit. Ze willen kwaliteitsproducten, op tijd geleverd en dat alles tegen een scherpe prijs. Anders gaan ze gewoon naar een ander, het is tenslotte een kopersmarkt. Up-to-date gegevens bij de hand hebben is essentieel. Hoe anders kunt u aan de verwachtingen van uw klanten voldoen? U moet een realtime overzicht hebben van alles wat er zich afspeelt binnen uw bedrijf. Up-to-date gegevens bij de hand hebben is essentieel. Hoe anders kunt u aan de verwachtingen van uw klanten voldoen? U kunt niet zonder een realtime overzicht hebben van alles wat er zich afspeelt binnen uw bedrijf.

26 26 EXACT ONLINE E-BOOK PRODUCTIE Dankzij gedetailleerd inzicht ziet u altijd of u de capaciteit volledig benut en weet u precies wat de status is van uw huidige orders. Daardoor kunt u nauwkeurigere leverdata aanhouden en snel de impact van knelpunten en ontwerpwijzigingen beoordelen. Met deze geoptimaliseerde en moderne manier van produceren kunt u bouwen aan uw reputatie als de producent die volgens specificaties, binnen budget en op tijd levert. Keer op keer. Het wordt hoog tijd om uw productiebedrijf te moderniseren. Alleen dan profiteert u van de voordelen die grotere productiebedrijven ook hebben. Tegelijkertijd kunt u dan uw reputatie van betrouwbare producent een boost geven. MET EXACT ONLINE KUNT U VANDAAG NOG BEGINNEN

27 Exact Molengraaffsingel JD Delft, Nederland Tel: Site: Exact Group B.V., Alle rechten voorbehouden. Alle hierin vermelde merken handelsnamen behoren toe aan de respectievelijke eigenaren. MCL644000NL007

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

MKB BAROMETER Sectorrapport Productie. exact.com/nl

MKB BAROMETER Sectorrapport Productie. exact.com/nl MKB BAROMETER 2018 Sectorrapport Productie exact.com/nl 2 SECTORRAPPORT - PRODUCTIE INHOUD Inleiding 3 De MKB Barometer voor productie 2018 4 Trend: meer maatwerk en orders in kleinere series 5 Miljardenschade

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT.

CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT. CASE STUDY URBAN ARROW GROEIT ELK JAAR STEVIG EN LEUNT OP ACCOUNTANT EN EXACT www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR HANDEL WE HEBBEN COMPLEET INZICHT WAARDOOR WE BEHEERST KUNNEN GROEIEN Urban Arrow

Nadere informatie

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Voor retailers zijn het uitdagende tijden. Het is daarom nu hét moment om de basis op orde te hebben, door te pakken, en te bouwen aan de toekomst.

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR HANDEL

EXACT ONLINE VOOR HANDEL Exact Online EXACT ONLINE VOOR HANDEL exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder

Nadere informatie

Groei in Productie. Stroomlijn je productiebedrijf

Groei in Productie. Stroomlijn je productiebedrijf Groei in Productie Stroomlijn je productiebedrijf Even voorstellen Auke Hylarides Solution Marketing (Manufacturing, WMS, Service Management) Bart Vink Presales (Manufacturing, WMS en Service Management)

Nadere informatie

3 GROEITIPS VOOR HANDELSBEDRIJVEN

3 GROEITIPS VOOR HANDELSBEDRIJVEN 3 GROEITIPS VOOR HANDELSBEDRIJVEN 24/7 inzicht in uw administratie, voorraadbeheer en logistiek www.exactonline.nl 02 EXACT ONLINE E-BOOK HANDEL INHOUD 01 Heb je je handelsbedrijf op orde? 07 02 Tijd om

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN.

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen in waarna ze automatisch

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE? Je wilt je leverbetrouwbaarheid vergroten, efficiënter produceren en je concurrentiepositie vergroten. Dan heb je software

Nadere informatie

CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND.

CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND. CASE STUDY DE GEOLIEDE MACHINE ACHTER HET MEEST VROUWVRIENDELIJKE RESTAURANT VAN NEDERLAND www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR BOEKHOUDEN REIN RAMBALDO, OPRICHTER VAN MAMA KELLY, ONDERNEEMT VANUIT

Nadere informatie

MKB BAROMETER Sectorrapport Handel. exact.com/nl

MKB BAROMETER Sectorrapport Handel. exact.com/nl MKB BAROMETER 2018 Sectorrapport Handel exact.com/nl 2 SECTORRAPPORT - HANDEL INHOUD Inleiding 3 De MKB Barometer voor de groothandel 2018 4 Trends: meer concurrentie en meer online verkopen 5 Niet lullen

Nadere informatie

CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN

CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN Klanten verwachten tegenwoordig een grotere leverbetrouwbaarheid, tegen lagere kosten, met betere kwaliteit en dat allemaal tegelijk. Diegenen

Nadere informatie

Geld verdienen in de drukkerij Slimmer werken dankzij Lean Printmanagement

Geld verdienen in de drukkerij Slimmer werken dankzij Lean Printmanagement Geld verdienen in de drukkerij Slimmer werken dankzij Lean Printmanagement Richard van Hoorn & Alex Kunst Geld verdienen in de drukkerij Slimmer werken dankzij Lean Printmanagement Richard van Hoorn &

Nadere informatie

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN.

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN. CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR BOEKHOUDEN STOPPEN MET DE TUSSENHANDEL EN RECHTSTREEKS MET KOFFIEBOEREN ZAKEN DOEN

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT.

CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT. CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR SUCCESVOLLE PINDAKAASPRODUCENT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY VAN FISCAAL JURIST NAAR PINDAKAASPRODUCENT Stel, je bent jurist, maar iets in je fluistert:

Nadere informatie

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM (WMS) Stroomlijn je magazijnprocessen

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM (WMS) Stroomlijn je magazijnprocessen WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM () Stroomlijn je magazijnprocessen IN HET KORT Goed voorraadbeheer en inzichtelijke goederenstromen zijn goud waard voor productie- of handelsondernemingen. Met Exact Warehouse

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren Projectgestuurd Noodzaak van organiseren Waar gaat het om? Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord. Om te beginnen is het belangrijk

Nadere informatie

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE Exact Online CASE STUDY ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY INZICHT DELEN OM TE GROEIEN JOINSON & SPICE is druk.

Nadere informatie

Casenso. Optimaliseer Uw Bedrijf. Casenso Consultancy

Casenso. Optimaliseer Uw Bedrijf. Casenso Consultancy Casenso Optimaliseer Uw Bedrijf Casenso Consultancy Internet : E-mail : office@casenso.nl Telefoon : +31 (0)24 322 0872 : Engels of Nederlands Consultancy Alle organisaties (bedrijven, non-profit, overheid)

Nadere informatie

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software Onder de huidige economische omstandigheden zijn veel organisaties terughoudend in het aanschaffen van ERP-software. Toch is het juist nu interessant te kijken naar manieren om interne processen te automatiseren

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

Dé digitale fabriek! Bert Dijksterhuis Sales manager

Dé digitale fabriek! Bert Dijksterhuis Sales manager Dé digitale fabriek! Bert Dijksterhuis Sales manager 19-04-2018 Menu Uw doelstellingen Wat in Exact? Over ons Proces optimalisatie Klantcase Henkovac Demonstratie Slimme software Succesvol implementeren

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Whitepaper ERP Vreemde ogen

Whitepaper ERP Vreemde ogen Whitepaper ERP Vreemde ogen Citrien Procesconsult Braamweg 77 3768 CE SOEST T 06 14 27 19 97 W www.roaldvanderheide.nl E info@roaldvanderheide.nl Vraagstelling Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

Brochure AMF Inkoop en logistiek

Brochure AMF Inkoop en logistiek Brochure AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

SOCIAL COLLABORATION. Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy

SOCIAL COLLABORATION. Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy Vergeet mail en Whatsapp. Samenwerken doe je via Social Collaboration in Synergy IN HET KORT Social collaboration in Synergy bevordert onderlinge samenwerking en kennisdeling. Vergeet mail en WhatsApp

Nadere informatie

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost moderne uitdagingen opgelost Inhoud Moderne datacenters, moderne uitdagingen 03 Versnel uw datacenter 04 Niet alleen snel, maar ook veilig 05 IBM FlashSystem Family 06 2 Moderne datacenters, moderne uitdagingen

Nadere informatie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics AX de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics AX - FOOD Inzicht begint met Microsoft Dynamics AX U wilt:..constante kwaliteit kunnen leveren......inzage in het

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners. ZO WERKT EXACT VOOR GROOTHANDEL Rob Heijnen, 10 oktober 2018, Utrecht Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN Exact Online CASE STUDY HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN LEIDEN TOT SUCCES VOOR ZOWEL ONDERNEMER ALS ZIJN

Nadere informatie

MKB Cloud Barometer 2015 Management Samenvatting Productie In opdracht van: Exact Nederland & KPN

MKB Cloud Barometer 2015 Management Samenvatting Productie In opdracht van: Exact Nederland & KPN MKB Cloud Barometer 2015 Management Samenvatting Productie In opdracht van: Exact Nederland & KPN Peter Vermeulen Pb7 Research 4 mei 2015 peter@pb7.nl 1 Inhoud Inhoud... 1 Achtergrond... 2 De MKB Cloud

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Tijd en geld besparen en overzicht creëren Maatwerk met standaard software voor handelsbedrijven Vanaf 118,- p/m All-in! CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Up-to-date inspelen

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

WHITEPAPER. Grip op je productieplanning. Vijf voordelen van een digitale productie planning MET O.A. voordelen, de praktijk en de tools

WHITEPAPER. Grip op je productieplanning. Vijf voordelen van een digitale productie planning MET O.A. voordelen, de praktijk en de tools WHITEPAPER Grip op je productieplanning Vijf voordelen van een digitale productie planning MET O.A. voordelen, de praktijk en de tools Inhoudsopgave 0. Inleiding pagina 3 1. ERP en planning in één pagina

Nadere informatie

HOOG TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN EXCEL

HOOG TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN EXCEL Exact Online voor Productie HOOG TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN Prijsuitdagingen: de top 5 waar Excel-gebruikers mee te maken krijgen, plus de oplossingen. www.exactonline.nl 2 HOOG TIJD OM AFSCHEID TE

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Is jouw software aan vervanging toe? WHITEPAPER. Dit zijn de 7 signalen dat je financiële software aan vervanging toe is MET O.A.

Is jouw software aan vervanging toe? WHITEPAPER. Dit zijn de 7 signalen dat je financiële software aan vervanging toe is MET O.A. WHITEPAPER Is jouw software aan vervanging toe? Dit zijn de 7 signalen dat je financiële software aan vervanging toe is MET O.A. de signalen, scherpe praktijkvoorbeelden en tips & trucs Inhoudsopgave 0.

Nadere informatie

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies.

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies. Inhoud Logistiek uitbesteden... 2 Kies voor TLogistics... 2 Kwaliteit is niet noodzakelijk duur... 2 Logistiek voor B2C- als B2B-klanten vanuit Rijen... 3 Locatie Rijen... 3 IT-Systeem... 4 One stop shop...

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.nl

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.nl EXACT ONLINE Online business software voor ondernemers. exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst.

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. THE SKY S THE LIMIT De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. www.exactsoftware.nl THE SKY S THE LIMIT 03 INTRODUCTIE Maximale eenvoud bereiken, het is een constante uitdaging. Deze eenvoud helpt

Nadere informatie

Whitepaper ERP Succesvol ERP implementeren

Whitepaper ERP Succesvol ERP implementeren Whitepaper ERP Succesvol ERP implementeren Citrien Procesconsult Braamweg 77 3768 CE SOEST T 06 14 27 19 97 W www.roaldvanderheide.nl E info@roaldvanderheide.nl Vraagstelling Hoe vergroot je de kans op

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE De essentiële rol van CRM-software www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK CRM INHOUD 1 In 10 stappen je sales & marketing 5 optimaliseren 1.1

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp.

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp. Whitepaper Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK W E www.implementatie-erp.nl info@opdic.nl Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

Maatwerk met standaard software voor productiebedrijven

Maatwerk met standaard software voor productiebedrijven Tijd & geld besparen en overzicht creëren Maatwerk met standaard software voor productiebedrijven Sneller schakelen met CASH Productie CASH automatiseert eenvoudig uw volledige productieproces; van planning

Nadere informatie

Geeft richting in de wereld

Geeft richting in de wereld Geeft richting in de wereld werled van IT I T- m a k e l a a r IT-makelaar Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkplek Data center Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet De kracht van eenvoud en efficiëntie Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet Inhoud Zet u uw huidige storage resources wel optimaal in? 03 Beter management van storage en data 04 Data

Nadere informatie

Gasunie vernieuwt inkoopproces

Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost Inhoudsopgave Moderne datacenters, moderne uitdagingen De eindeloze mogelijkheden van virtualisatie

Nadere informatie

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD

HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD Exact Online CASE STUDY HOORNWIJCK GROEP HAAST ZICH NAAR DE CLOUD en zet in op Practice Management www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY, PRACTICE MANAGEMENT MEER COMMERCIEEL HANDELEN

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Welkom bij PROPOS software. Robert Peters

Welkom bij PROPOS software. Robert Peters Welkom bij PROPOS software Robert Peters PROPOS software AB Software & Consultancy Klantendag 2 juni 2015 Wat gaan we doen? Korte introductie PROPOS 4 stellingen, uw mening, discussie Visie van PROPOS

Nadere informatie

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Onze missie Wij helpen food service bedrijven passie en creativiteit om te zetten in perfectie en winstgevendheid. Wij brengen Business Intelligence

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN Exact Online CASE STUDY ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ZAKELIJKE DIENSTVERLENING GROEI REALISEREN DOOR TE INVESTEREN IN LEUKE

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

MKB Cloud Barometer 2016 Management Samenvatting Productie In opdracht van: Exact Nederland

MKB Cloud Barometer 2016 Management Samenvatting Productie In opdracht van: Exact Nederland MKB Cloud Barometer 2016 Management Samenvatting Productie In opdracht van: Exact Nederland Peter Vermeulen Pb7 Research 28 juni 2016 peter@pb7.nl 1 Inhoud Inhoud... 1 Achtergrond... 2 De MKB Business

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

MSG ERP. Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt

MSG ERP. Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt MSG ERP + Stroomlijn al jouw handelsprocessen + Bedien je klanten via een omnichannelstrategie + Til fulfillment naar een hoger niveau + Kies uit honderden krachtige functies Het ERP-systeem dat jouw handelsproces

Nadere informatie

Werken als videoproducent

Werken als videoproducent 1 2 3 4 5 Werken als videoproducent AV Productie Video Editor Wat laat je zien? Je toont passie en inzet Je zet ideeën om in beelden Je zet je talenten in en kent je belemmeringen Je werkt resultaatgericht

Nadere informatie

Hoe word je succesvol in sales

Hoe word je succesvol in sales Hoe word je succesvol in sales Verkopen gaat niet vanzelf. Zeker niet in deze tijd. Toch zijn nog steeds veel verkopers erg succesvol. Dat komt niet door het product of de dienst die ze aanbieden, maar

Nadere informatie

Hoe u als MKB ondernemer winstlekkage kan bestrijden

Hoe u als MKB ondernemer winstlekkage kan bestrijden Hoe u als MKB ondernemer winstlekkage kan bestrijden Bunschoten, juli 2018 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Deel 1: winstlekkage door prijs- en margebeleid 4 Deel 2: winstlekkage en kostenbeheer 5 Deel 3: winstlekkage

Nadere informatie

9 TIPS VOOR EEN GEZONDE CASHFLOW

9 TIPS VOOR EEN GEZONDE CASHFLOW Exact Online 9 TIPS VOOR EEN GEZONDE CASHFLOW www.exactonline.nl 02 EXACT ONLINE NIETS ZO BELANGRIJK ALS EEN GEZONDE CASHFLOW In een ideale wereld komt er bij uw bedrijf natuurlijk meer geld binnen dan

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Oplevering Glasvezelverbinding

Oplevering Glasvezelverbinding Oplevering Glasvezelverbinding Procesinformatie Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Het opleverproces... 4 2.1. Vooronderzoek... 4 2.2.

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY

BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE POWERED BY BEGRIJP, VERGELIJK EN VERKLAAR UW DATA MET DATAVISUALISATIE SNELLERE INZICHTEN MET DATAVISUALISATIE Met de uitdrukking een beeld zegt meer dan duizend woorden bent u wellicht bekend. Beelden vertellen

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie

Waardecreatie is niet langer gebonden aan tijd, plaats en middelen:

Waardecreatie is niet langer gebonden aan tijd, plaats en middelen: Waardecreatie is niet langer gebonden aan tijd, plaats en middelen: Software voor het ontwikkelen en activeren van een sterk merk. Online Branding Software Wazokuu! Online Branding is software die de belangrijkste

Nadere informatie

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk!

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Alles wat u moet weten om te gaan groeien met CRM. 1. Inleiding: Wat is CRM 2. Efficiëntie & productiviteit 3. Effectiviteit & CRM strategie 4. Managementinformatie

Nadere informatie

Hoe jij procesoptimalisatie toepast - in 3 stappen

Hoe jij procesoptimalisatie toepast - in 3 stappen Hoe jij procesoptimalisatie toepast - in 3 stappen De procesoptimalisatie in jouw organisatie vinden, hoeft geen hels karwei te zijn. Fijn, want je planning zit vast al vol genoeg met andere werkzaamheden

Nadere informatie

Wat bepaalt succes van een APS?

Wat bepaalt succes van een APS? Wat bepaalt succes van een APS? INLEIDING Ooit stond ik aan het hoofd van een bedrijf waar de invoering van een planningssysteem mislukt is. Inmiddels zijn er nieuwe planningssystemen: zou het daar wel

Nadere informatie

MKB BAROMETER Sectorrapport Zakelijke Dienstverlening. exact.com/nl

MKB BAROMETER Sectorrapport Zakelijke Dienstverlening. exact.com/nl MKB BAROMETER 2018 Sectorrapport Zakelijke Dienstverlening exact.com/nl 2 SECTORRAPPORT - ZAKELIJKE DIENSTVERLENING SECTORRAPPORT - ZAKELIJKE DIENSTVERLENING 3 INHOUD Inleiding 4 De MKB Barometer voor

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Zevenboom www.schildersvoordeel.nl In 1842 begon dhr. Zevenboom in

Nadere informatie