Geeft richting in de wereld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geeft richting in de wereld"

Transcriptie

1 Geeft richting in de wereld werled van IT I T- m a k e l a a r

2 IT-makelaar

3

4 Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkplek Data center Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkplek Data center Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkplek Data center Solitee: IT-makelaar Solitee is een hoogwaardige fullservice leverancier van hardware, software en telecom voor het grootbedrijf en overheden. Solitee is IT-makelaar en zorgt ervoor dat het enorm brede aanbod aan IT-producten en -diensten wordt verbonden met de markt. Daarmee bieden wij u een helder overzicht in het complexe IT-landschap. Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkplek Data center Door de samenwerking met Solitee kreeg onze IT-inkoop een heldere focus. We zijn er echt structureel mee aan de slag gegaan en ad-hoc investeringen komen nauwelijks nog voor.

5 Solitee: IT-makelaar Elke onderneming heeft zijn specifieke IT-wensen. Het productaanbod dat daarin kan voorzien is enorm. Onze professie is om uw specifieke vraag te verbinden met de best beschikbare hardware- en softwareoplossingen. Ons aanbod, overzichtelijk ondergebracht in onze webshop, is zeer uitgebreid met ruim een half miljoen producten. Om te zorgen dat de juiste keuzes worden gemaakt, maken we het aanbod inzichtelijk en spitsen het toe op uw specifieke functionele wensen en budgettaire eisen. Kortom, wij vervullen de makelaarsfunctie in het complexe IT-landschap. Solitee maakt duidelijke en heldere keuzes. Als onafhankelijk makelaar in IT zijn we allereerst geïnteresseerd in trends en ontwikkelingen op de IT-markt. Dat bepaalt onze richting. We laten ons daarbij voortdurend inspireren door een uitzonderlijk breed netwerk van gespecialiseerde partners in hardware, software en telecom. Onze kennis en kunde is ons kapitaal, dat stellen we beschikbaar aan onze klanten. De onafhankelijke positie die Solitee als IT-makelaar inneemt, daar plukken onze klanten de voordelen van. Bijvoorbeeld in de vorm van een transparant prijsbeleid, op basis van de omzet met vaste afspraken over marges. Met deze werkwijze garanderen wij onze klanten continu de best denkbare oplossingen tegen de laagst mogelijke kosten. De mensen van Solitee zijn professionals in ITprocurement. Optimale kostenbeheersing, integratie in de keten en kwaliteit (en flexibiliteit) in oplossingen krijgen vorm dankzij een hoog en integraal kennisniveau. Solitee ontzorgt, waar u dat wilt.

6 een product oplossing: wij investeren in uw bedrijf Wij handelen vanuit een brede visie waarbij producten niet worden gezien als oplossingen. Onze aanpak richt zich ten eerste altijd op de vraag: Is dit voor uw organisatie de beste oplossing? Voor nu. En voor later! Onze manier van werken is gericht op de lange termijn. Dat dit werkt, bewijzen we al jaren, bij tal van toonaangevende bedrijven. Zij ervaren dat onze werkwijze de kwaliteit in oplossingen naar een hoger niveau tilt en dat tegelijk de kosten uitstekend beheersbaar zijn. Wij investeren in uw bedrijf. Op basis van uw wensen en doelstellingen komen wij met adequate IT-oplossingen. Daarbij profiteert u van de toegevoegde waarde van onze kennis en ons netwerk. Dat u ons trouw blijft, realiseren wij met onze kennis, daadkracht en service. de solitee-waarden waarop u kunt rekenen Solitee hecht veel waarde aan de persoonlijke relatie. Onze ervaren IT-professionals bezoeken onze klanten regelmatig op locatie en bieden persoonlijk advies en maatwerk. Minstens zo belangrijk als de persoonlijke relatie is de waarde van ons uitgebreide netwerk waar onze klanten van profiteren. U kunt zo rekenen op onafhankelijk en deskundig advies bij elke denkbare IT-casus. Voorraadbeheer en leveringsbetrouwbaarheid zijn essentiële waarden voor elk bedrijf. Solitee onderscheidt zich ook op dit terrein dankzij een professioneel online bestelsysteem dat bovendien volledig kan worden aangepast aan uw wensen. In het totale traject vanaf advies, bestelling tot levering en garanties is uw vaste Account Manager u van dienst.

7

8 Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkple beheer Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkple beheer Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkple beheer Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkple beheer Solitee: ontzorgen en gidsen tegelijkertijd Natuurlijk. Bij Solitee vindt u in de webshop een divers en compleet aanbod aan hardware- en software- en telecomproducten. Waar het bij Solitee echt om draait is de dienstverlening. Als IT-makelaar ontzorgen en gidsen we tegelijkertijd. Dat je kunt kiezen uit honderdduizenden verschillende producten vinden ze bij Solitee nog het minst interessant. Veel belangrijker was hun inzet om een afgestemd aanbod voor ons samen te stellen. Het heeft ons geholpen meer grip op onze IT-inkoop te krijgen.

9 Solitee: Ontzorgt in IT Zakendoen met Solitee levert veel voordelen op voor uw onderneming of organisatie. Dankzij Solitee kunt u altijd beschikken over de jongste kennis en de nieuwste inzichten. Solitee ontzorgt u op elk denkbaar IT-deelgebied. We brengen u naar de beste IToplossingen en zorgen dat u flexibel blijft binnen elk scenario. met solitee haalt u het beste uit uw medewerkers De klassieke bureauplek bestaat nog steeds. Daarnaast zijn diverse vormen van het nieuwe werken dagelijkse realiteit. Het vinden van de juiste balans is voor zowel werknemers als werkgevers belangrijk. Medewerkers geven vaak de voorkeur aan eigen specifieke devices. Men is gehecht aan een bepaalde smartphone of laptop. Die diversiteit aan keuzes faciliteren, wordt een steeds belangrijker onderdeel van de IT-inkoop. solitee helpt u met de juiste beslissingen en om veilig te ondernemen IT en veiligheid hebben alles met elkaar te maken. Steeds meer data komen beschikbaar en/of moeten worden bewaard. Binnen de systemen gelden bovendien vaak verschillende autorisatie-lagen en data moeten vaak wereldwijd toegankelijk zijn. In relatie hiermee helpen nieuwe generaties (virtuele) servers en diverse vormen van cloud u bij het beheren en beheersen van informatie. Solitee helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen die in lijn zijn met de veiligheidseisen en -codes binnen uw onderneming. solitee loopt met u voorop in duurzaam ondernemen IT-technologie levert inmiddels een belangrijke bijdrage aan duurzaam en groen ondernemen. Online communicatie en het nieuwe werken zijn daarvan voorbeelden. Energieverbruik en verantwoord omgaan met restproducten zijn andere vormen die bijdragen aan duurzaam ondernemen. Ook dit zijn belangrijke Soliteespeerpunten.

10 solitee levert waar nodig extra kennis of handjes IT is binnen bedrijven een dynamisch werkveld. Er zijn vaak pieken en dalen in de uit te voeren werkzaamheden. Bij innovatie en vernieuwtrajecten is de behoefte aan additionele kennis groot. Bij een installatietraject is er juist vraag naar ervaren mensen die zorg dragen voor het netwerk en de installatie. Solitee faciliteert beide, flexibel en adequaat. u bent op de hoogte De IT-markt is altijd in beweging. Voortdurend worden er nieuwe producten en applicaties ontwikkeld die bijdragen aan een meer (kosten)efficiënte, nog flexibelere bedrijfsvoering. Voor u is het belangrijk in te spelen op de ontwikkelingen die voor uw bedrijf of organisatie relevant zijn. Solitee praat u graag bij en helpt u daarin de juiste keuzes te maken. Dat doen we bij u op locatie, via onze website, door het organiseren van kennisbijeenkomsten en zelfs door het verzorgen van scholingen en of trainingen voor uw medewerkers. solitee waakt voor de continuïteit van uw processen Uitval van productietijd door ondeugdelijke IT-oplossingen of tijdverlies door trage of niet goed georganiseerde informatiesystemen. Het zijn voorbeelden van tekortkomingen die direct van invloed zijn op de resultaten. Solitee zorgt er samen met u voor om de continuïteit te borgen en de productiviteit, waar dat kan, te verbeteren. solitee voorkomt gewoonweg gedoe IT is naast uw medewerkers een essentiële pijler onder uw bedrijfsvoering. Waar dat kan wilt u zekerheden inbouwen en waar het mogelijk is wilt u de kosten beheersbaar houden. U wilt kortom geen gedoe. En dat treft, want dat is exact wat Solitee nastreeft bij haar klanten. Geen gedoe maar de zekerheid van hoogwaardige dienstverlening verbonden aan de producten die passen bij uw bedrijfsvoering en uw budgetten.

11

12 Hardware Software Wireless Hardware Software Wireless Hardware Software Wireless Hardware Software Wireless Solitee: daadkrachtig in product- en dienstverlening IT is onmisbaar binnen elke bedrijfsvoering. Onze daadkracht, begint daarom bij het klaarstaan voor klanten, 24 uur per dag. Daarnaast wilt u kunnen vertrouwen op de beste producten, die ook nog eens tegen de best mogelijke voorwaarden en garanties worden geleverd. Solitee laat zich op beide terreinen van haar beste kant zien. Bij Solitee gaan ze pas echt voor je aan de slag, als ze exact weten waar je wensen en behoeftes liggen. We kunnen nu in de webshop uitsluitend de producten bestellen die speciaal voor ons zijn geselecteerd. Ook dat is ontzorgen.

13 Solitee: geeft richting in de wereld van IT Duidelijk mogen zijn dat de IT-doelstellingen die u nastreeft zeer divers kunnen zijn. De hardware- en software producten die Solitee levert, dragen bij aan oplossingen op het gebied van werkplekbeheer, virtualisatie, storage & back-up en mobility. De webshop van Solitee biedt u een compleet overzicht van het totale aanbod aan IT-producten. Hierdoor heeft u altijd een actueel overzicht van alle producten en merken op het gebied van computers, printers, data opslag, netwerken, multimedia, componenten, telecom en software.

14 solitee, een bijzonder complete webshop Ons assortiment is zeer compleet in zowel de breedte als de diepte. U vindt alle producten overzichtelijk in onze webshop. Heeft u specifieke wensen of kunt u een bepaald product niet vinden? Dan gaan wij actief voor u op zoek. een volledig geautomatiseerd bestelsysteem Onze daadkracht wordt direct zichtbaar in onze webshop met volledig geautomatiseerd bestelsysteem. Meer dan tien jaar online verkoop staat aan de basis van waarin overzicht, gemak en klantgerichtheid worden gecombineerd. Wij rapporteren daarbij helder en transparant in de volledige cyclus van aanvraag, advies tot en met facturering. maatwerk We zien het als onze belangrijkste taak dit aanbod aan te laten sluiten op de wensen - en ook de bedrijfscultuur - van onze opdrachtgevers. Kennis van producten en processen maken dat wij een gedegen gesprekspartner ja zelfs sparringpartner zijn. Een goede dialoog helpt om tot de beste oplossingen te komen. Ontzorgen is daarbij ons devies. Maatwerk is niet alleen bespreekbaar. Het is altijd mogelijk! binnen 24 uur geleverd De Solitee-daadkracht komt zeker ook tot uiting in het logistieke proces. Producten die online, telefonisch of persoonlijk worden besteld, worden (mits op voorraad) binnen 24 uur geleverd, als u dat wilt op verschillende locaties in binnenen buitenland.

15 reless Cloud Virtualisatie Mobility Hardware Werkplek Data Software center Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Hardware Werkplek Data Software center Wireless reless Cloud Virtualisatie Mobility Hardware Werkplek Data Software center Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Hardware Werkplek Data Software center Wireless reless Cloud Virtualisatie Mobility Hardware Werkplek Data Software center Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Hardware Werkplek Data Software center Wireless reless Cloud Virtualisatie Mobility Hardware Werkplek Data Software center Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Hardware Werkplek Data Software center Wireless IT-makelaar

16 De professionals van Solitee staan voor u klaar Graag delen we onze kennis en ervaring met u en lichten wij u de voordelen van de samenwerking met ons toe. U bent van harte welkom in ons kantoor in Amsterdam (direct naast de Arena). Vanzelfsprekend komen wij ook graag bij u langs. Onderstaand vindt u onze contactgegevens. IT-makelaar Haaksbergweg BP Amsterdam Nederland telefoon info@solitee.nl

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES ONZE VISIE OP PROFESSIONEEL SOFTWARE ONTWIKKELEN Bij succesvolle softwareontwikkeling draait

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten. Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten

Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten. Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten Alles in de cloud: bent u er al klaar voor? Whitepaper OGD ict-diensten 1 Cloudcomputing is populair, en niet zonder reden. Clouddiensten

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

MKB ICT-onderzoek 2009

MKB ICT-onderzoek 2009 ICT: noodzakelijk kwaad of concurrentievoordeel? Voor 32% van het MKB vormt ICT een bijrol binnen de business, terwijl voor het overig deel ICT een sleutelfunctie heeft binnen de bedrijfsvoering: als de

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

De Exact MKB Cloud Barometer: Kansen in de Cloud voor het MKB. Peter Vermeulen Pb7 Research i.o.v. Exact

De Exact MKB Cloud Barometer: Kansen in de Cloud voor het MKB. Peter Vermeulen Pb7 Research i.o.v. Exact De Exact MKB Cloud Barometer: Kansen in de Cloud voor het MKB Peter Vermeulen Pb7 Research i.o.v. Exact Veldwerk Doel van de Exact MKB Cloud Barometer Hoeveel waarde haalt het MKB uit de cloud? Hoe kunnen

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

AGILE WERKEN Leer je eigen capaciteiten optimaal te benutten dankzij een effectieve samenwerking.

AGILE WERKEN Leer je eigen capaciteiten optimaal te benutten dankzij een effectieve samenwerking. AGILE WERKEN Leer je eigen capaciteiten optimaal te benutten dankzij een effectieve samenwerking T: +31 (0)20 24 022 44 E: info@gladwell.nl www.gladwell.nl WAT IS AGILE? Agile is een denkwijze die erop

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business Partnerprogramma Group Uw partner in business In een tijd waarin de markt volop in beweging is en uw klanten optimale service en kwaliteit verlangen, wilt u een partner die met u meedenkt. Die werkt aan

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van VPN's m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Rapport Onderzoek Visie en ambitie van ICT professionals. In opdracht van:

Rapport Onderzoek Visie en ambitie van ICT professionals. In opdracht van: Rapport Onderzoek Visie en ambitie van ICT professionals In opdracht van: IDG Nederland Arianna Ardia Sr Marktonderzoeker/ Marketing & Sales analist Mei 2011 1 Inhoudsopgave 1. Samenvatting p. 2 2. Opzet

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

RAVENSWADE 150G, NIEUWEGEIN

RAVENSWADE 150G, NIEUWEGEIN AT YOUR SERVICE: 360 DE MEEST COMPLETE ONTZORGING VAN AL UW EINDGEBRUIKERS-DEVICES NEG-ITSOLUTIONS.NL VASTE PRIJS PER DEVICE INCLUSIEF ALLE SERVICES MINDER WERKDRUK OP DE IT-AFDELING, MEER TIJD VOOR PROJECTEN

Nadere informatie

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij de medewerkers van BTC Teleconsult terecht. De onafhankelijke positie die BTC inneemt past uitstekend bij de behoefte en grootte

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact alles voor elkaar Over ICT Concept Met een ruime ervaring in optimale ICT-oplossingen voor het MKB, is ICT Concept de juiste partner voor u. Vanuit de vestigingen door heel Nederland bedienen wij u met

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Professioneel beheer. Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen

Professioneel beheer. Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen Professioneel beheer Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen Onze visie op professioneel beheer Als een applicatie eenmaal ontwikkeld en in productie genomen is, dan draait

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

WERKEN 3.0. Voordelen van werken 3.0

WERKEN 3.0. Voordelen van werken 3.0 WERKEN 3.0 Het Nieuwe Werken Aangeboden door HKA Voordelen van werken 3.0 Werken van 09:00 tot 17:00 doen de meeste mensen al niet meer. We leven wereldwijd in een 24 uur economie die continu verandert.

Nadere informatie

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt?

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? SAAS CONSULTANCY PROJECT MANAGEMENT SUPPORT KLANT E-LEARNING DEVELOPMENT TRAINING BUSINESS PROCESS REDESIGN Alles centraal geregeld Verkoopt,

Nadere informatie

Vestiging Nederland +31 (0)

Vestiging Nederland +31 (0) Vestiging België +32 (0)15 286 286 sales@server2rent.be www.server2rent.be Vestiging Nederland +31 (0)318 495 300 sales@server2rent.nl www.server2rent.nl Over ons Server2Rent is de grootste in Europa voor

Nadere informatie

WWW.CAGROUP.NL COMPLIANCE RADAR HET MEEST COMPLETE BESTURINGSSYSTEEM VOOR GEMEENTEN.

WWW.CAGROUP.NL COMPLIANCE RADAR HET MEEST COMPLETE BESTURINGSSYSTEEM VOOR GEMEENTEN. WWW.CAGROUP.NL COMPLIANCE RADAR HET MEEST COMPLETE BESTURINGSSYSTEEM VOOR GEMEENTEN. COMPLIANCE RADAR De Compliance Radar helpt gemeenten een brug te slaan tussen beleidsdoelstellingen en uitvoering. Door

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

21-4-2015. Online Werkplek document

21-4-2015. Online Werkplek document 21-4-2015 Online Werkplek document 1 Inhoudsopgave 2 Beschrijving... 3 3 Hoe werkt het?... 3 4 Wat krijg ik bij een online werkplek?... 5 5 Hoe werkt het met opslag?... 5 6 Waar staat mijn data?... 6 7

Nadere informatie

Vergroening Kennisnet Cloud

Vergroening Kennisnet Cloud Vergroening Kennisnet Cloud Have your cake and eat it too Dirk Linden 30 januari 2014 Inleiding / Aanleiding Aanbesteding Kennisnet Housing en Hosting 2013 Nieuwbouw aangegrepen door Vancis en Kennisnet

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Zakelijke dienstverlening in de cloud

Zakelijke dienstverlening in de cloud Zakelijke dienstverlening in de cloud Werken in de cloud, veilig en betrouwbaar ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda Introductie Parentix Dienstverlening Samenwerking met Computerplan

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

HET HOE EN WAT VAN ONLINE DIENSTEN DOOR: STEVEN ADEMA EN ANNEJENT HOEKSTRA

HET HOE EN WAT VAN ONLINE DIENSTEN DOOR: STEVEN ADEMA EN ANNEJENT HOEKSTRA HET HOE EN WAT VAN ONLINE DIENSTEN DOOR: STEVEN ADEMA EN ANNEJENT HOEKSTRA EVEN VOORSTELLEN AnneJent Hoekstra Teamleider/ Projectleider/Consultant SMART IT Services / CSN Groep Frieschepalen 45 reizen/fotografie

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

Netwerk Groep Volmachten Inkomen

Netwerk Groep Volmachten Inkomen Voor de specialist volmachten op inkomensgebied die bij wil blijven, het hele jaar door! Introductie De volmachtmarkt rond inkomensverzekeringen verandert zeer snel. De sociale zekerheid die hieraan gerelateerd

Nadere informatie

Communiceren in zakelijke omgevingen

Communiceren in zakelijke omgevingen Communiceren in zakelijke omgevingen Slimmer communiceren Communiceren in zakelijke omgevingen Slimmer communiceren Vodafone december 2010 Leefritme heeft een belangrijke invloed op de relatie tussen mensen

Nadere informatie

Werkplek anno 2013. De werkplek; maak jij de juiste keuze?

Werkplek anno 2013. De werkplek; maak jij de juiste keuze? Werkplek anno 2013 Welkom Agenda Bas van Dijk & Peter Klix (EIC) Pauze HP Converged infrastructuur Johan Benning Presales consultant HP Diner Wie is wie Bas van Dijk Infrastructuurarchitect Specialisatie

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst.

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. THE SKY S THE LIMIT De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. www.exactsoftware.nl THE SKY S THE LIMIT 03 INTRODUCTIE Maximale eenvoud bereiken, het is een constante uitdaging. Deze eenvoud helpt

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing!

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing! Zorgeloos communiceren Ook voor uw totaaloplossing! Aangenaam Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van communicatie. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Dit doen we met een

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

Fors besparen op uw hostingkosten

Fors besparen op uw hostingkosten Whitepaper Fors besparen op uw hostingkosten Hoe kunt u een kostenvoordeel behalen zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van uw dienstverlening? INHOUD» De hostingmarkt» Cloud technologie» Uitbesteden

Nadere informatie

Onze business is steeds afhankelijker van ICT. Dankzij uitbesteding ICT focust Dabeko zich op het logistieke proces

Onze business is steeds afhankelijker van ICT. Dankzij uitbesteding ICT focust Dabeko zich op het logistieke proces Onze business is steeds afhankelijker van ICT Dankzij uitbesteding ICT focust Dabeko zich op het logistieke proces Dabeko is een groothandel in banden en automaterialen met vijf vestigingen in Noordoost

Nadere informatie

meegaan met de tijd is met zorg digitaliseren digitaliseren is met zorg leasen

meegaan met de tijd is met zorg digitaliseren digitaliseren is met zorg leasen meegaan met de tijd is met zorg digitaliseren digitaliseren is met zorg leasen lnhoud 1 INTRODUCTIE econocom groep; een grote speler voor financiële & digitale services +40 jaar ervaring 19 landen +9.000

Nadere informatie

THE CLOUD IN JURIDISCH PERSPECTIEF SPREKERSPROFIEL. Mr. Jan van Noord Directeur International Tender Services (ITS) BV

THE CLOUD IN JURIDISCH PERSPECTIEF SPREKERSPROFIEL. Mr. Jan van Noord Directeur International Tender Services (ITS) BV THE CLOUD IN JURIDISCH PERSPECTIEF SPREKERSPROFIEL Mr. Jan van Noord Directeur International Tender Services (ITS) BV Wat is Cloud Op het moment dat content uit het eigen beheer c.q. toezicht verdwijnt

Nadere informatie

Kijken, kiezen, maar wat te kopen?

Kijken, kiezen, maar wat te kopen? Kijken, kiezen, maar wat te kopen? 15 aandachtspunten bij overgang naar de cloud Cloud biedt voor veel organisaties de mogelijkheid om te innoveren zonder hoge investeringen. Zowel Telecom providers als

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software,

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, Wij geloven dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan betere & veiligere zorg. The Patient Safety Company TPSC levert al meer

Nadere informatie

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag Managed Services Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie. Cloud computing vormt het fundament van elk

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. Aangenaam kennis te maken KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business Software, Office Printing,

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. samenwerking Aangenaam kennis te maken ICT Solutions KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

nextdhs Breaking down traditional walls

nextdhs Breaking down traditional walls nextdhs Breaking down traditional walls Beschikbaarheid in de cloud of juist op locatie? Willeon Peters Breaking down traditional walls Ieder een unieke toepassing Ieder een unieke aanpak Beschikbaarheid

Nadere informatie

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl Euler Hermes Nederland Corporate Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren en corporate incasso en is onderdeel

Nadere informatie

Roland Geurts Directeur

Roland Geurts Directeur Roland Geurts Directeur Onze opdrachtgevers zijn specialisten op hun eigen vakgebied en vragen om een leverancier die met hun meedenkt en de vaktaal spreekt. Zij zijn regelmatig blij verrast met de oplossingen

Nadere informatie

DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen

DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen SAP Customer Success Story Zakelijke dienstverlening DMZ DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen met SAP Business One Zelfs een ICT-specialist als DMZ kan de (digitale) bedrijfsprocessen nog verder

Nadere informatie

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke

Nadere informatie

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe Als standaard niet genoeg is Maak kennis met Drabbe biedt Drabbe voor elke vraag de optimale oplossing Maak kennis met Drabbe Dé specialist in industriële machineonderdelen Drabbe is een écht familiebedrijf!

Nadere informatie

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00 Autosoft Pakket Aanbiedingen 1. Pakket: Autobedrijf Starters pakket Website + AutoCommerce lite Website Classic + AutoCommerce Basic + CMS Website Élégance + AutoCommerce Pro + Website Élégance + AutoCommerce

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie