Van beeldscherm tot output

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van beeldscherm tot output"

Transcriptie

1 Van beeldscherm tot output

2 Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat. Maar ook met specialistische hardware, software en verbruiksmaterialen die u helpen beter te presteren. Oplossingen De naam Grafinex mag dan nieuw zijn, ons team brengt meer dan 20 jaar ervaring met zich mee. We bieden heldere, werkende oplossingen voor kleine én grote grafimedia ondernemingen. Het is een cliché, maar bij Grafinex zeker niet minder waar. We denken namelijk écht met u mee over het verbeteren van uw productieproces, efficiency en concurrentiekracht. Als partner met toegevoegde waarde. We geloven namelijk in de kracht van langdurige relaties. Van beeldscherm tot output Grafinex beheerst als geen ander het complete proces van beeldscherm tot output. Met een goede combinatie van digitale printtechnieken, proofing, workflow, colormanagement en afwerkingsoplossingen. Aanvullend helpen we u met accurate technische service. We weten wat u én wat uw klanten belangrijk vinden en kennen daardoor alle beperkingen, mogelijkheden en aanvullende kansen, zodat u optimaal kunt presteren.

3 De juiste mensen, de juiste kennis De grafische industrie verandert snel. Als je optimaal van de vooruitgang wilt profiteren is het noodzakelijk bij te blijven. Niet alleen met hardware en software, maar ook zeker op het gebied van kennis. Kennis van instellingen en oplossingen. Want kleine details maken een groot verschil. Onze mensen doen er daarom alles aan om de ontwikkelingen vóór te zijn. Om klaar te zijn voor the next big thing. Daardoor kunnen we u altijd voorzien van de meest up-to-date oplossingen en systemen. Om onze kennis aan u over te dragen bieden we regelmatig interessante workshops aan. Ons totaalconcept Wij bieden u een scala aan mogelijkheden. Van een consult tot een volledige inrichting van uw organisatie en productieproces. Een totaalconcept in de breedste zin van het woord, afgestemd op uw problemen en kansen. Van beeldscherm tot output. Partners Niet ieder grafisch bedrijf is hetzelfde. Er zijn verschillende wensen, doelstellingen en klanten. Grafinex is echter zeer veelzijdig. We werken samen met een aantal gerenommeerde fabrikanten, waardoor we u een zeer compleet en breed diensten- en productenpakket kunnen bieden. Deze samenwerkingsverbanden gaan verder dan leverancier van. We werken zeer nauw met onze partners samen, zodat we onze diensten en producten specifiek op uw wensen aan kunnen passen. De partners van Workshops Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Grafinex houdt regelmatig workshops in Groningen en Almelo over actuele onderwerpen en trends uit de grafische industrie. Zoals bijvoorbeeld colormanagement, workflow of variabele data en Cross Media. U kunt zich inschrijven op

4 software Van beeldscherm tot output Grafinex levert u snelheid en zekerheid. Want wat u op uw beeldscherm ziet, moet correct en efficiënt naar output vertaald worden. We bieden u de modernste programma s en tools van vooraanstaande merken en stemmen deze compleet op uw wensen af. Met onze softwareoplossingen creëert u snel meer rendement. Proofing Topoplossingen voor hoogwaardige proofing, kosteneffectieve grootformaatproductie en eersteklas inkjetafdrukken. Onze software biedt de mogelijkheid om ISO gecertificeerde proeven te vervaardigen, inclusief steunkleur-simulatie. Daarnaast kunt u, net als met alle high end proof systemen, gebruik maken van het room principe. Workflow De ideale oplossing voor digitale prepress omgevingen. Het biedt de mogelijkheid om gemakkelijk uw prepress omgeving te structureren en te standaardiseren. Easyto-use, betaalbaar en betrouwbaar. Workflow verbetert uw document kwaliteit en output.

5 Web to print Veel consumenten en bedrijven maken met Web to print tegenwoordig op simpele wijze zelf de meest uiteenlopende eindproducten, zoals brochures, posters, foto albums etc. Deze online toepassing voor de creatie van drukwerk wordt almaar populairder en is één van onze middelen waarmee u new business kunt genereren. Process Manager Met Process Manager vereenvoudigt u uw applicatiewerkstromen door uw prepress-activiteiten te automatiseren en tegelijkertijd de flexibiliteit te bieden die u zoekt om de werkstromen naar wens te kunnen aanpassen. Voor lagere kosten, meer opdrachten in minder tijd en een hogere consistentie en kwaliteit. Tevens succesvol in combinatie met Web to print. Tools ProfitAccelerator De ProfitAccelerator-portefeuille versnelt uw investeringsrendement in digitale technologie. Het is een uitgebreide set hulpmiddelen waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien en met succes kunt opereren op het gebied van digitaal drukwerk. Variabele data en Cross Media Eén op één marketingcommunicatie is dé trends voor de toekomst. Het biedt de mogelijkheid om persoonlijke gegevens, content en beelden toe te passen op diverse media. Door één klant tegelijkertijd aan te spreken met gepersonaliseerde middelen komen de responscijfers boven 10%. Het is daarmee hét tool om klanten en opdrachten te verwerven en uw business te laten groeien.

6 hardware Printen op elk formaat Van A4, naar roll to roll tot plaat. Welk formaat of soort printer u ook nodig heeft, Grafinex biedt professionele, flexibele oplossingen voor iedere situatie en omgeving.

7 Digitale persen t/m oversized A3 Dat kwaliteit, snelheid en prijs geen tegenstrijdige begrippen zijn bewijst Grafinex met haar lijn digitale druksystemen tot oversized A3. Daarmee is namelijk mogelijk op betaalbare wijze en in een hoog tempo digitale kleuren van topkwaliteit te verkrijgen. En dat levert u veel voordeel op. Grootformaat printsystemen Perfectie voor het grotere werk. De grootformaat printers van Grafinex en onze partners kunnen bijna elk formaat en elk materiaal aan. Met uiteenlopende mogelijkheden als roll to roll, plaatinvoer en op basis van zowel Solvent- als UV-inkten. En dat biedt u weer mogelijkheden om te groeien.

8 nabewerking Voor de perfecte afwerking Zonder een goede afwerking verliest goed drukwerk haar effect. Grafinex biedt een breed scala aan professionele afwerkopties van diverse leveranciers. Daarmee werkt u elke opdracht perfect af, van complexe documenten tot unieke wensen van klanten en uitdagende omgevingen.

9 Klein formaat Snijden, rillen, vouwen, et cetera. Welke afwerkingvorm u ook wilt, Grafinex zorgt voor een professioneel eindproduct. Groot formaat Lamineren, snijden (tevens foam), boren, et cetera. Ook grote formaten en afwijkende materialen vormen geen enkel probleem.

10 supplies U vraagt het, wij hebben het Grafinex biedt u een zeer uitgebreid portfolio aan beprintbare grafische papiersoorten en accessoires. U vraagt het, wij hebben het. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan Special Media waarmee u uw klanten moeiteloos kunt blijven verrassen.

11 Grafische Papiersoorten Grafinex biedt alles uit het algemene assortiment aan grafische papiersoorten. Kijk voor meer informatie of om te bestellen op Special media Grafinex voert niet alleen een zeer uitgebreid portfolio aan beprintbare grafische papiersoorten, maar heeft ook een ruim assortiment aan Special Media soorten voor de Grafische industrie. U kunt met deze halffabrikaten snel, flexibel en met een perfecte afdrukkwaliteit anticiperen richting uw klanten. Grafinex levert dit op ieder gewenst formaat, gramgewicht, zowel op plano als rol. Ontdek de toegevoegde waarde van applicaties en speciale media. kunststof (alternatief voor lamineren). plattegronden printen. verpakkingen. Ga voor meer informatie naar of bel met zwart-wit en kleur.

12 Grafinex B.V. Twentepoort Oost 12, 7609 RG Almelo T F E info@grafinex.nl I Grafinex B.V. Kieler Bocht 15, 9723 JA Groningen T F E info@grafinex.nl I Voor verdere vragen en informatie kunt u contact opnemen met de specialisten van Grafinex via of kijk op

thinking about the next step in THE business of outcome

thinking about the next step in THE business of outcome thinking about the next step in THE business of outcome www.ovimex.nl Ik zoek een partner in printing die snel en efficiënt zorgt voor de oplossing die precies aansluit bij mijn manier van werken thinking

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

UITNODIGING. Komori International (Europe) BV Reactorweg AD Utrecht Nederland. 4 en 5 oktober 2017

UITNODIGING. Komori International (Europe) BV Reactorweg AD Utrecht Nederland. 4 en 5 oktober 2017 UITNODIGING Komori International (Europe) BV Reactorweg 151 3542 AD Utrecht Nederland 4 en 5 oktober 2017 www.komori.eu Wij nodigen u graag uit voor het open huis van Komori op woensdag 4 en donderdag

Nadere informatie

Products & Solutions for professionals like you

Products & Solutions for professionals like you Products & Solutions for professionals like you FLEXOCLEAN Flexoclean is marktleider op het gebied van professionele reiniging voor de flexografie. Wereldwijd doen we waar we goed in zijn: reinigen, in

Nadere informatie

Web2Print 25 jaar. Herman Hartman. Herman Hartman 29 maart 2012 - Web2Print 25 jaar + Herman Hartman. Herman Hartman Grafisch Advies

Web2Print 25 jaar. Herman Hartman. Herman Hartman 29 maart 2012 - Web2Print 25 jaar + Herman Hartman. Herman Hartman Grafisch Advies Web2Print 25 jaar + Herman Hartman + Web2Print 25 jaar Meer dan 25 jaar geleden zetten we in de grafische sector al de bulletinboards in waarop klanten met een modem konden inloggen en zo bestanden aanleveren

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. Aangenaam kennis te maken KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business Software, Office Printing,

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. samenwerking Aangenaam kennis te maken ICT Solutions KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

"Onderscheidend in coderen en etiketteren..."

Onderscheidend in coderen en etiketteren... "Onderscheidend in coderen en etiketteren..." Primaire verpakkingen Voor het coderen en/of etiketteren van primaire verpakkingen hebben wij verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen, eisen

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit.

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit. IT-COMPONENTEN MANAGED SERVICES Uw ICT-systemen of -beheer BEWAKEN. uitbesteden. VEILIG, Betrouwbaarheid, SNEL EN BETROUWBAAR transparantie en continuïteit. PST Managed Services De huidige technologische

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

SAMENWERKEN MET CENTRALE PRINTSERVICES

SAMENWERKEN MET CENTRALE PRINTSERVICES SAMENWERKEN MET CENTRALE PRINTSERVICES Richard van Hoorn Trendseminar 4 februari0 Centrale printservices? Definitie: Centrale printservices (CPS) zetten productieprinters in voor andere afdelingen binnen

Nadere informatie

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail you can Ontdek de mogelijkheden van Canon grootformaat printoplossingen voor retail Talrijke manieren om uw boodschap over te brengen Waar de

Nadere informatie

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening Eén loket voor al uw grafische dienstverlening G R A F I S C H Wie zijn wij Paswerk Grafisch is een veelzijdig grafimedia- en drukkerij/print bedrijf met een enthousiast creatief team van professionele

Nadere informatie

Het ongeëvenaarde gereedschap om PV systemen professioneel te plannen. Nieuw en exclusief voor u!

Het ongeëvenaarde gereedschap om PV systemen professioneel te plannen. Nieuw en exclusief voor u! DE PV Manager. Het ongeëvenaarde gereedschap om PV systemen professioneel te plannen. Nieuw en exclusief voor u! De PV Manager: Systematische project planning De PV Manager is het resultaat van meer dan

Nadere informatie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie Thermische inkjet codeersystemen Economisch, intelligent, hoge-resolutie betajet consumenten goederen cosmetica BARCODES CHEMIE Mailingen Flyers FARMACEUTICA Papier primaire en secundaire verpakkingen

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

De belangrijkste trends voor het genereren van bedrijfskansen in 2019

De belangrijkste trends voor het genereren van bedrijfskansen in 2019 De belangrijkste trends voor het genereren van bedrijfskansen in 20 MONDIALE TRENDS IN DE GROOTFORMAAT GRAFISCHE INDUSTRIE IN 20 Waarom volgen als u kunt leiden? Succesvolle ondernemers bepalen het tempo.

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Van ontwikkeling tot plaatsing!

Van ontwikkeling tot plaatsing! Duplex Karton Non Food Industrie Food Industrie Van ontwikkeling tot plaatsing! Waar u op kunt vertrouwen Wat u als klant van A-Pak benelux kunt verwachten? Een breed spectrum aan dienstverlening: full-service.

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

Sinds 1926. Een complete familie verpakkingen

Sinds 1926. Een complete familie verpakkingen Sinds 1926 Een complete familie verpakkingen Een echt familiebedrijf, gericht op 100% tevredenheid Koemans Verpakkingen is al sinds 1926 actief in industriële verpakkingsmaterialen. Als familiebedrijf

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 21, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Transitie van speciaaldrukkerij Lijnco naar een digitale speler

Transitie van speciaaldrukkerij Lijnco naar een digitale speler Transitie van speciaaldrukkerij Lijnco naar een digitale speler Over Lijnco Lijnco is een speciaaldrukkerij die van plan was om hun diensten via het web aan te bieden. Een nieuw e-commerce kanaal zou de

Nadere informatie

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner.

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. Werken aan Werk Werken aan Werk U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbe steden of bent u op zoek

Nadere informatie

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel Scheiding tussen frontoffice en backoffice Agenda Uitgangspunten Contouren van het nieuwe bedrijfsmodel Hoe ondersteunen we dat met de business hub? Trends

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! doet een boekje open over aluminium

Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! doet een boekje open over aluminium Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! Comhan doet een boekje open over aluminium we hebben t, maken t en leveren t Via www.comhan.com kunt u nu ook heel gemakkelijk online bestellen We

Nadere informatie

Comhan doet een boekje open over aluminium

Comhan doet een boekje open over aluminium Comhan doet een boekje open over aluminium Bouw, industrie en visuele communicatie! comhan.com we hebben t, maken t en leveren t Via www.comhan.com kunt u nu ook heel gemakkelijk online bestellen We staan

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

ideeën.doen.groeien W2P 2012 De Techniek Eddy Hagen

ideeën.doen.groeien W2P 2012 De Techniek Eddy Hagen ideeën.doen.groeien W2P 2012 De Techniek Eddy Hagen VIGC 29/03/2012 Introductie Inhoud Introductie De Perfecte Storm Vele antwoorden Na de click Topsport Het S-woord Conclusies Vlaams Innovatiecentrum

Nadere informatie

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen Geef uw onderneming vleugels Met de soepele werkprocessen van Dutchict Cloud Online functionaliteiten Managed Cloud Online functio U wilt uw documenten overal kunnen beheren en delen. Maar applicaties

Nadere informatie

Aanleverstandaards in grootformaat

Aanleverstandaards in grootformaat Aanleverstandaards in grootformaat Bedrijfseigen standaards in LFP voeren de boventoon Herman Hartman Consultant & hoofdredacteur SignPro Benelux Situatie LFP aanlevering vijf jaar terug: PDF normen binnen

Nadere informatie

De vraag is niet wat investeren in kennis kost, maar wat het oplevert!

De vraag is niet wat investeren in kennis kost, maar wat het oplevert! wifag-polytype group brilliance on top De vraag is niet wat investeren in kennis kost, maar wat het oplevert! // Consultancy & training // Tabletpublishing: samen nadenken over verdienmodellen // Efficiënter

Nadere informatie

Corporate Express Printing Systems Divisie ziet zijn internetomzet na overstap naar Microsoft Commerce Server 2007 groeien

Corporate Express Printing Systems Divisie ziet zijn internetomzet na overstap naar Microsoft Commerce Server 2007 groeien Corporate Express Printing Systems Divisie ziet zijn internetomzet na overstap naar Microsoft Commerce Server 2007 groeien Door een maatwerkprogramma te vervangen door Microsoft Commerce Server 2007 zag

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

E-health modules voor de SGGZ. Alle cliënten online met Karify

E-health modules voor de SGGZ. Alle cliënten online met Karify E-health modules voor de SGGZ Alle cliënten online met Karify Nieuwe eisen aan de zorg De zorg in Nederland verandert in een hoog tempo. Bestuurders, politici en verzekeraars stellen nieuwe eisen op het

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! De Optimum Group is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen

Nadere informatie

TRS (Ticket Reserverings Systeem)

TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP Reserveringssystemen B.V. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 LVP - introductie LVP 25 jaar gespecialiseerd in ontwikkeling en ondersteuning van event

Nadere informatie

Digitaal borduren doen we al járen..

Digitaal borduren doen we al járen.. Digitaal borduren doen we al járen....en daarin hebben we een reputatie opgebouwd als punctuele, snelle leverancier van kwaliteitsborduurwerk. Maar we merkten dat we met onze productie in Nederland soms

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

VMware. www.globalknowledge.nl/vmware. Trainingen en Certificeringen. Cloud Data Center Virtualization End User Computing Networking

VMware. www.globalknowledge.nl/vmware. Trainingen en Certificeringen. Cloud Data Center Virtualization End User Computing Networking VMware Trainingen en Certificeringen Haal het maximale uit VMware met de trainingen en certificeringen van Global Knowledge! Cloud Data Center Virtualization End User Computing Networking www.globalknowledge.nl/vmware

Nadere informatie

Euronics. Case. Euronics haalt maximale uit een deal voor haar aangesloten retailers FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS

Euronics. Case. Euronics haalt maximale uit een deal voor haar aangesloten retailers FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS Case Euronics haalt maximale uit een deal voor haar aangesloten retailers 01 FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS Euronics haalt maximale uit een deal voor haar aangesloten retailers Op zoek naar nieuwe elektronica?

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook API leren door

Nadere informatie

O 7 $&.$*,1* +8 3 & 6 )/(;,%/( OO UW PRODUCT

O 7 $&.$*,1* +8 3 & 6 )/(;,%/( OO UW PRODUCT UW PRODUCT 2 BETROUWBARE PARTNER De wereld van de flexibele verpakkingen is bijzonder groot en behoorlijk complex. Klantwensen en (wettelijke) regelgeving veranderen voortdurend. Daarnaast zorgt technische

Nadere informatie

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche Dé partner van de digitale sign- en printbranche Meer dan 30 jaar ervaring in de signbranche met snijplotters en digtale printers. Uw bedrijf is gespecialiseerd in visuele communicatie. Sinds 1976 ontwikkelen

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf. Albert Noppen

Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf. Albert Noppen Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf Albert Noppen Agenda Trends (analoog / digitaal) Klantbehoeften en klantfricties Strategie Praktische voorstellen voor aanpak

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

De digitale drukkerij en variabele data Een effectief antwoord op Web2Print

De digitale drukkerij en variabele data Een effectief antwoord op Web2Print De digitale drukkerij en variabele data Een effectief antwoord op Web2Print De grafimediabranche De grafimediabranche is de laatste jaren sterk veranderd door opkomende spelers. Nieuwe bedrijven zoals

Nadere informatie

Variabele Data Printing Solutions

Variabele Data Printing Solutions Variabele Data Printing Solutions KLANTGERICHT COMPLETE OPLOSSINGEN TOEGEWIJDE ORGANISATIE Ik zoek naar manieren om onze huidige technologie maximaal in te zetten en nieuwe markten te openen voor mijn

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

Dienstverlening van Xerox binnen de Universiteit van Amsterdam. Powered by

Dienstverlening van Xerox binnen de Universiteit van Amsterdam. Powered by Dienstverlening van Xerox binnen de Universiteit van Amsterdam Powered by Aanwezigheid van Xerox Global Services bij de Universiteit van Amsterdam Xerox Global Services verzorgt per 1 juni 2006 de Post,

Nadere informatie

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business Partnerprogramma Group Uw partner in business In een tijd waarin de markt volop in beweging is en uw klanten optimale service en kwaliteit verlangen, wilt u een partner die met u meedenkt. Die werkt aan

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Prijzen per 01-05-2012

PRIJSLIJST. Prijzen per 01-05-2012 reclameborden directmail periodieken gebruikershandleidingen consumptiebonnen gepersonaliseerd drukwerk nabewerking entreekaarten gevelreclame clubbladen drukwerk kleurenprints belettering web2print kadoartikelen

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

Coen houdt IT simpel, krachtig en doeltreffend. coen.nl

Coen houdt IT simpel, krachtig en doeltreffend. coen.nl Coen houdt IT simpel, krachtig en doeltreffend. Zoekt u een IT-specialist die u altijd direct kunt bellen? Aangenaam! Dit is Coen. Hij verzorgt vanuit Breda de kantoorautomatisering van kleine en middelgrote

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Snelheid van handel(en) Han van Eck Sr. Solution Consultant

Snelheid van handel(en) Han van Eck Sr. Solution Consultant Snelheid van handel(en) Han van Eck Sr. Solution Consultant Voorstellen 05041964 23 5 2 3 2 Aan de slag!! We weten nu wat de toekomst brengt. Nu moeten we kijken naar wat in uw branche speelt om vervolgens

Nadere informatie

Triomf in beeld en woord

Triomf in beeld en woord Triomf in beeld en woord Even voorstellen Mijn naam is Paul SNEL en dat is in het grafisch werkgebied natuurlijk al een geruststellende naam. Ik ben directeur van Zeefdrukkerij Triomf bv.... voorheen,

Nadere informatie

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Océ ColorWave 900 you can Ervaar een nieuw productiviteitsniveau Met de Océ ColorWave 900 behoren knelpunten in de productie tot het verleden. Met

Nadere informatie

ALLES IN ALUMINIUM. Polychromal Products: All in Aluminium. Eric Hensen Stephan Hensen

ALLES IN ALUMINIUM. Polychromal Products: All in Aluminium. Eric Hensen Stephan Hensen ALL IN ALUMINIUM ALLES IN ALUMINIUM Polychromal Products is een innovatieve producent van geanodiseerde basisplaten, drukinkten, chemicaliën, accessoires en apparatuur. Als onderdeel van Polychromal, specialist

Nadere informatie

Van component tot vision project

Van component tot vision project Techniek gaat prima samen. Van component tot vision project Al meer dan tien jaar is Data Vision de grootste distributeur van vision componenten in de Benelux met kantoren in Nederland en België. Data

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden IP-VPN van Telenet Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden De veelzijdigste VPN-oplossing om uw vestigingen te verbinden U wilt dat de verschillende vestigingen

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

Factsheet AGILE TRANSITIONERS. Mirabeau

Factsheet AGILE TRANSITIONERS. Mirabeau Factsheet AGILE TRANSITIONERS Mirabeau AGILE TRANSITIONERS Mirabeau Wij helpen u met de implementatie van een agile werkwijze. We leven in een tijdperk waarin veranderingen elkaar in een steeds hoger tempo

Nadere informatie

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service Document House Limburg professioneel betrouwbaar de snelste service Missie Uw doelstellingen, zijn onze doelstellingen! Goed partnerschap zorgt ervoor dat deze behaald worden! Etienne Naus Document House

Nadere informatie

allround metaalbewerking op topniveau

allround metaalbewerking op topniveau allround metaalbewerking op topniveau Laseren (FMT) is een betrouwbare toeleverancier in de metaalindustrie. Al meer dan vijftig jaar zijn wij in staat kwaliteit te leveren met een grote flexibiliteit

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services SECURITY CONSULTANCY Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

RSM S LITTLE BIG BOOK

RSM S LITTLE BIG BOOK RSM S LITTLE BIG BOOK THE POWER OF BEING UNDERSTOOD THE POWER OF BEING UNDERSTOOD AUDIT TAX CONSULTING WIJ LUISTEREN Onze belofte We luisteren naar uw wensen. We nemen de tijd om uw business echt te begrijpen.

Nadere informatie

Overzicht codeeroplossingen

Overzicht codeeroplossingen Overzicht codeeroplossingen Codeeroplossingen van product tot pallet Over de hele wereld spelen de Domino producten en technologieën een cruciale rol in het productieproces. We werken met klanten in de

Nadere informatie

VORMINGEN VOOR OPERATOREN IN PRINTMEDIA

VORMINGEN VOOR OPERATOREN IN PRINTMEDIA VORMINGEN VOOR OPERATOREN IN PRINTMEDIA 2015 Editie Oost- en West-Vlaanderen In samenwerking met: INHOUDSTAFEL PRINTMEDIA INTRODUCTIEWEEK 3 PRINTMEDIA OPERATOR 4 DIGITAL PRINT OPERATOR 6 POSTPRESS OPERATOR

Nadere informatie

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver efficiënte documentcreatie in huisstijl Woningcorporatie Heuvelrug Wonen werkt efficiënter sinds de implementatie van de

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie

BOPLA enclosures. content matters

BOPLA enclosures. content matters BEHUIZINGEN DIE ELEKTRONICA EEN THUIS BIEDEN. Behuizingen van onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit in uitvoering en design. In combinatie met de elektronica van onze klanten ontstaat daaruit

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie