INSTITUUT VAN DE BEDRIJFSREVISOREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSTITUUT VAN DE BEDRIJFSREVISOREN"

Transcriptie

1 KOLLEKTIEVE VERZEKERINGEN REVISOREN " ONGEVALLEN " " GEWAARBORGD INKOMEN " " GEZONDHEIDSZORGEN " INSTITUUT VAN DE BEDRIJFSREVISOREN E. Jacqmainlaan 135/ BRUSSEL Tel. 02 / FAX 02 / Makelaar : N.V. GRAS SAVOYE CONSULTING S.A. Parc d Affaires Zénobe Gramme Quai des Vennes, LIEGE Tel. : 04/ Fax : 04/ martha.wouters@grassavoye.be juli 2003 Deze brochure is alleen maar bestemd voor uw informatie. Zij is een samenvatting van de schikkingen van de reglementen. De officiële reglementen zijn ter uwer beschikking via internet of kunnen per bekomen worden.

2 VERZEKERING TEGEN " ONGEVALLEN " VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ AXA ROYALE BELGE Vorstlaan, BRUSSEL Tel. 02 / POLIS NR : VERZEKERD RISIKO Ongevallen van het privé-leven en arbeidsongevallen. VOORBEELD VAN WAARBORG : Bij overlijden : Bij volledige bestendige invaliditeit : Bij gedeeltelijke bestendige invaliditeit : een percentage van in functie van de invaliditeitsgraad. Medische kosten : maximum Mogelijk te verzekeren kapitaal : Overeenstemmende premie (inclusief taksen en kosten) 41, , ,33-127, , , , , , ,53.- FISCALITEIT : De premies met betrekking tot de "Ongevallenverzekering" zijn niet aftrekbaar als beroepskosten. De ontvangen vergoedingen zijn niet belastbaar. Een vergoeding tengevolge van een overlijden is onderworpen aan successierechten.

3 DE VERZEKERING DEKT OOK DE VOLGENDE RISICO S, DE ONGEVALLEN WAARVAN DE VERZEKERDE HET SLACHTOFFER IS : - wanneer hij gebruik maakt van een motorrijwiel. - als passagier van eender welk vliegtuig, watervliegtuig of helikopter, gemachtigd tot personenvervoer. - bij het beoefenen van een sport, als liefhebber, met uitzondering van de bokssport, het worstelen, de vliegsport, het valschermspringen; kompetities van judo en karate, kompetities en trainingen van wieler-, moto-, auto- en bootsport... ZIJN ONDER ANDERE UIT DE WAARBORG GESLOTEN : - de ongevallen die het gevolg zijn van weddenschappen, uitdagingen, klaarblijkelijk roekeloze daden. - de ongevallen die zich voordoen wanneer de verzekerde zich onder de invloed bevindt van alcoholische dranken of verdovingsmiddelen, zonder medisch voorschrift, behalve indien er geen enkel oorzakelijk verband bestaat tussen het schadegeval en deze omstandigheden. - de ongevallen die gebeuren bij een aanranding, een aanslag, een oorlog, een opstand, een staking, behalve wanneer er geen oorzakelijk verband bestaat tussen het schadegeval en deze omstandigheden. - de rechtstreekse of onrechtstreekse gevolgen van zelfmoord of een poging tot zelfmoord. * * * IEDER SCHADEGEVAL MOET BINNEN DE 30 DAGEN AANGEGEVEN WORDEN.

4 VERZEKERING " GEWAARBORGD INKOMEN " VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ AXA ROYALE BELGE Vorstlaan, BRUSSEL Tel. 02 / POLIS NR : Het contract dat wij onderschreven hebben waarborgt de uitbetaling van een invaliditeitsrente bij ziekte of ongeval (Privé of Arbeidsongeval) die een arbeidsongeschiktheid met zich meebrengen. De rente wordt maandelijks uitbetaald per vervallen termijn, na een wachttijd van 1 maand en ten laatste tot het einde van de maand die volgt op de 65ste verjaardag (mannen) en 60ste verjaardag (vrouwen). Wordt verzekerd de economische invaliditeit d.w.z. de verdwijning of de vermindering van arbeidsgeschiktheid; de invaliditeitsgraad wordt vastgesteld rekening gehouden met het uitgeoefende beroep en met de mogelijkheid tot wederaanpassing van de verzekerde in een beroepsactiviteit die verenigbaar is met zijn kennis en bekwaamheden. Deze invaliditeit moet minstens 25% bereiken. De rente wordt uitbetaald in verhouding tot de invaliditeitsgraad; een invaliditeit van 67% of meer wordt gelijkgesteld met 100%. In functie van uw persoonlijke situatie heeft u de keuze uit volgende categorieën: Jaarlijkse rente Maximum jaarrente Jaarlijkse premies ( taks en kosten inbegrepen ) ,38 Constante rente Geïndexeerde rente a) , , ,14.- b) , , ,57.- c) , , ,25.- d) , , ,68.- Verhoging per schijf van 2.478, , ,23.- Bij de aansluiting dient u een medische vragenlijst in te vullen. Bij verhoging dient een medische vragenlijst ingevuld te worden : voor een bestaande rente vanaf 10 % verhoging. door de aangeslotenen die reeds een schadedossier hadden. Voor de lopende schadedossiers is er geen verhoging mogelijk!

5 INDEXATIE : Naar gelang uw keuze zal de uitgekeerde rente hetzij constant zijn of geherwaardeerd (geïndexeerd bij schadegeval) met 5 % in meetkundige reeks. PREMIEVRIJSTELLING : Het contract waarborgt tevens een premievrijstelling vanaf het ogenblik dat een invaliditeitsrente wordt uitgekeerd en voor de ganse duur van deze invaliditeit, in verhouding tot de graad van economische invaliditeit. FISCALITEIT : De premies met betrekking tot de dekking "Gewaarborgd inkomen" zijn aftrekbaar als beroepskosten maar de vergoedingen zijn belastbaar als vervangingsinkomen. In de verzekering zijn begrepen de schadegevallen die voortkomen uit de beoefening van alle sporttakken, als liefhebber. UITGESLOTEN IS DE INVALIDITEIT : 1. die bestond op het ogenblik van aansluiting. De verergering na één jaar aansluiting is nochtans gedekt. 2. die het gevolg is van een oorlogsfeit tenzij de verzekerde bewijst dat er geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband is tussen de invaliditeit en het feit. 3. die opgelopen wordt ten gevolge van opstand, burgerlijke, politieke of ideologische onlusten behalve indien de verzekerde bewijst dat hij niet actief en vrijwillig aan deze gebeurtenissen heeft deelgenomen. 4. die het gevolg is van een zelfmoordpoging of een opzettelijke daad van de verzekerde behalve bij redding van personen of goederen. 5. die opgelopen wordt wanneer de verzekerde zich in staat van dronkenschap bevindt of onder invloed van verdovende middelen tenzij dat het bewijs geleverd wordt dat er geen enkel oorzakelijk verband bestaat tussen deze omstandigheden en de invaliditeit. 6. die opgelopen wordt bij wedstrijden en kompetities van voertuigen of tijdens oefenritten. 7. die het gevolg is van verslaving. * * * IEDER ONGEVAL OF ZIEKTE DIE INVALIDITEIT MET ZICH ZOU KUNNEN BRENGEN MOET ONMIDDELLIJK BIJ DE MAATSCHAPPIJ AANGEGEVEN WORDEN EN TEN LAATSTE BINNEN DE 30 DAGEN BIJ HET EINDE VAN DE CARENTIE PERIODE.

6 KOLLEKTIEVE GEZONDHEIDSZORGENVERZEKERING VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ WINTERTHUR Kunstlaan, BRUSSEL Tel. 02 / POLIS NR : DEZE VERZEKERING DEKT : De medisch noodzakelijk zorgen die rechtstreeks verband houden met de oorzaak van de hospitalisatie ten gevolge van : ziekte, ongeval, zwangerschap en bevalling; ambulante geneeskunde bij zware ziekten; medische bijstand in het buitenland. U heeft de vrije keuze van : geneesheer, verpleeginrichting, kamer U heeft de mogelijkheid om deze verzekering uit te breiden tot : Uw gezinsleden d.w.z. uw echtgeno(o)t(e) of levensgezel (persoon van het andere geslacht, met naam aangewezen, waarmee u samenwoont en waarmee u geen enkele familieband heeft) en uw ongehuwde kinderen, deze van uw echtgeno(o)t(e) of uw levensgezel waarvoor er al of niet kinderbijslag wordt uitgekeerd en die onder hetzelfde dak wonen of elders wegens studieredenen.

7 TERUGBETAALDE KOSTEN VOOR DE HOOFDWAARBORG HOSPITALISATIE De verblijfskosten, met inbegrip van interventies waarvoor geen verblijf van één ligdag in een ziekenhuisinstelling vereist is dagziekenhuis of one-day clinic voor alle type forfaits namelijk mini, maxi, super, A, B, C en D. De kosten voor : farmaceutische en parafarmaceutische producten (met inbegrip van spataderkousen), voor verbanden en het huren van medisch materiaal; medische en paramedische prestaties en honoraria; de medische analyses en medische beeldvorming; endoscopisch en viscerosynthese-materiaal; medische protheses, orthopedische apparaten en medische hulpmiddelen; brillenglazen en contactlenzen ; heelkundige tandextractie; De vervoerskosten per ziekenwagen in België en, bij ongeval, per helikopter van de plaats van het ongeval naar de ziekenhuisinstelling. Er is eveneens een tussenkomst voor : rooming-in ten belopen van 25,00 EUR per ligdag; de verblijfskosten voor de orgaandonor tot 1.250,00 EUR voor zover de hospitalisatiekosten van de getransplanteerde ten laste worden genomen door deze overeenkomst; palliatieve zorgen vermeld op de ziekenhuisfactuur; astronautenvoeding; prestaties van alternatieve geneeskunde; wiegendoodtest; thuisbevalling die wordt gelijkgesteld met een hospitalisatie; kraamhulp die wordt verleend door een erkende dienst, met een maximum van 12 dagen en een maximum van 500,00 EUR; de mortuariumkosten vermeld op de ziekenhuisfactuur. De kosten bij hospitalisatie voor zenuw- of geestesziekten (andere dan multiple sclerose en ziekte van Parkinson), voor een maximum duur van twee al dan niet opeenvolgende hospitalisatiejaren, te tellen vanaf de eerste dag van de eerste hospitalisatie.

8 TERUGBETAALDE KOSTEN VOOR DE WAARBORG AMBULANTE ZORGEN PRE- EN POSTHOSPITALISATIE De kosten die in rechtstreeks verband staan met de hospitalisatie gedurende de periode van 1 maand vóór en 3 maanden na de hospitalisatie. De verblijfskosten in een herstellingsoord. Per ligdag is de terugbetaling van de maatschappij voor verblijfskosten beperkt tot het vast bedrag dat ten laste van de verzekerde is in geval van hospitalisatie en dat door koninklijk besluit wordt bepaald. De kosten voor : farmaceutische producten en voor het huren van medisch materiaal; medische en paramedische prestaties en honoraria; medische analyses en medische beeldvorming; medische protheses; orthopedische apparaten en medische hulpmiddelen; brillenglazen en contactlenzen; Er is eveneens een tussenkomst voor : prestaties van alternatieve geneeskunde; thuisbevalling die wordt gelijkgesteld met een hospitalisatie; kraamhulp die door een erkende dienst wordt verstrekt, met een maximum van 12 dagen en een maximum van 500,00 EUR. TERUGBETAALDE KOSTEN VOOR DE WAARBORG AMBULANTE ZORGEN ZWARE ZIEKTEN De zorgen moeten medisch noodzakelijk zijn en rechtstreeks verband houden met deze zware ziekte zonder dat een hospitalisatie is vereist. Worden beschouwd als zware ziekten : kanker, leucemie, tuberculose, multiple sclerose, ziekte van Parkinson, difterie, poliomyelitis, cerebrospinale meningitis, pokken, tyfus, tyfus- en paratyfuskoorts, encefalitis, miltvuur, tetanus, ziekte van Hodgkin, cholera, epilepsie, roodvonk, suikerziekte, geelzucht, nierdialyse, AIDS, amyotrofische laterale sclerose, ziekte van Pompe, progressieve spierdystrofie, ziekte van Alzheimer, ziekte van Crohn, mucoviscidose, malaria. De kosten voor : farmaceutische producten en voor het huren van medisch materiaal; medische en paramedische prestaties en honoraria; medische analyses en medische beeldvorming; medische protheses; orthopedische apparaten en medische hulpmiddelen; brillenglazen en contactlenzen;

9 WAARBORG BIJSTAND - BASIS Winterthur heeft voor de waarborg bijstand een beroep gedaan op «Europ Assistance». De bijstandswaarborg is van toepassing op de verzekerde gebeurtenissen die plaatsvinden in het buitenland en over de hele wereld. Gewaarborgde prestaties van bijstand aan personen ingeval van hospitalisatie Vervoer/repatriëring van de zieke of de gewonde : Bezoek aan de gehospitaliseerde Begeleiding van de zieke of de gewonde Terugkeer en begeleiding van de kinderen en andere verzekerden Overlijden van de verzekerde Het sturen van een geneesheer ter plaatse Terbeschikkingstelling van geld Gewaarborgde prestaties in het kader van de bijstand info De bijstandverlener kan u helpen bij de voorbereiding van uw ziekenhuisopname of nadien bij het zoeken van allerhande informatie rond : Medische zorgen en preventie Medische hulpverlening Diverse hulpverlening De bijstandsverlener zal aan de verzekerde informatie verstrekken over : visa en administratieve formaliteiten die vóór en tijdens de reis voor de personen, de voertuigen en de huisdieren moeten vervuld worden; verplichte of aanbevolen inentingen; hygiënische en medische voorzorgsmaatregelen naargelang het te bezoeken land; de adressen en telefoonnummers van de buitenlandse consulaten en verkeersbureaus in België alsook van de Belgische consulaten in het buitenland. Informatiedienst : De informatiedienst van de bijstandsverlener is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 20 uur. Medische informatie is 24 uur per dag beschikbaar. Deze inlichtingen worden uitsluitend telefonisch verkregen en geleverd. Oproepmodaliteiten : Elke bijstandsaanvraag moet onmiddellijk na de gewaarborgde gebeurtenis gemeld worden of, bij gebrek hieraan, zo snel mogelijk als dit redelijkerwijze kon gebeuren, op het oproepnummer 078/ De diensten zijn toegankelijk 24u/24. Bij zijn oproep dient de verzekerde het volgende mee te delen : zijn polisnummer; zijn naam en adres in zijn woonplaats; een telefoonnummer waar hij bereikbaar is; de omstandigheden van het schadegeval en alle inlichtingen die nuttig zijn om hem hulp te bieden.

10 TUSSENKOMST VAN DE MAATSCHAPPIJ Het totale bedrag der gedane onkosten vermindert men met : de terugbetalingen waarop de verzekerde aanspraak kan maken krachtens de Sociale Wetgeving, arbeidsongeval of eerder afgesloten hospitalisatieverzekering. een vrijstelling van 125 per verzekeringsjaar en per verzekerde. De maatschappij betaalt u dan 100 % van het verschil terug, zonder begrenzing van de tussenkomst wat betreft de waarborg "Hospitalisatie en pre- en posthospitalisatie kosten". Voor de ambulante zorgen bij zware ziekten is de vrijstelling niet van toepassing. De wettelijke tussenkomst wordt hier afgetrokken, ongeacht of de verzekerde hier recht op heeft of niet. MEDI-ASSISTANCE MEDI-ASSISTANCE is een concept dat de praktische afwikkeling van het derde betalersysteem met de ziekenhuizen regelt. Dankzij MEDI-ASSISTANCE worden alle kosten ivm een ziekenhuisopname door het ziekenhuis rechtstreeks aan Winterthur Health gefactureerd. Winterthur organiseert, ook nog andere DIENSTEN die u in staat stellen uw ziekenhuisopname tot in de details voor te bereiden. Vóór uw ziekenhuisopname belt u naar de gespecialiseerde dienst MEDI-ASSISTANCE en geniet van de volgende dienstverlening : Volledige informatie over de ziekenhuisopname Precieze informatie over hulpverlening vóór, tijdens en na de ziekenhuisopname (oppas voor kinderen en zieke, medisch materiaal, vervoer, dienstverlening thuis, ) Gedetailleerde inlichtingen over de waarborgen gezondheidszorg Derde betalerregeling Deze kaart heeft het formaat van een bankkaart en is het bewijs van aansluiting aan het verzekeringsplan gezondheidszorg. Bovendien staan er de telefoonnummers van de dienst MEDI-ASSISTANCE en van de Bijstand in het buitenland op vermeld. OMVANG VAN DE WAARBORG De verzekering is wereldwijd geldig. De terugbetaling van de in het buitenland opgelopen kosten wordt gewaarborgd door de maatschappij ten belope van maximum ,00 EUR. De terugbetaling van de kosten van elke behandeling, in het buitenland uitgevoerd, volgend op een risico dat zich in België heeft voorgedaan, zal aan het voorafgaand akkoord van de maatschappij worden onderworpen. Bij verplaatsing van de woonplaats van de verzekerde naar het buitenland, worden de terugbetalingen gewaarborgd ten belope van 50% van de in deze overeenkomst beschreven terugbetaalbare kosten indien de maatschappij voorafgaandelijk aan deze verplaatsing op de hoogte werd gebracht door de verzekerde en haar akkoord heeft verleend over het verderzetten van de verzekering.

11 JAARPREMIES ( TAKS INBEGREPEN ) Volwassene 162,72.- Ongehuwd kind jonger dan 25 jaar waarvoor kinderbijslag wordt uitgekeerd en dat onder hetzelfde dak woont of om studie redenen buitenshuis woont 81,36.- De premie wordt jaarlijks op de vervaldag geïndexeerd. WACHTTIJDEN Er zijn geen wachttijden van toepassing bij de aansluiting voor ieder nieuw lid en zijn gezinsleden indien zij zich aansluiten binnen de drie maanden volgend op de datum van inschrijving bij de vereniging. Opmerking Bij laattijdige aansluiting zal er een wachttijd toegepast worden van 3 maanden voor ziekten en 8 maanden voor zwangerschappen en bevallingen. VOORAFBESTAANDE AANDOENINGEN De Verzekeraar waarborgt de voorafbestaande aandoeningen zowel voor het personeel als voor hun gezinsleden die zich onmiddellijk aansluiten. Een hospitalisatie die bezig is op het ogenblik van aansluiting wordt niet ten laste genomen. Opmerking Bij een laattijdige aansluiting worden de kosten van behandelingen bij ziekte en de kosten van bevalling of zwangerschap, die zich zouden voordoen gedurende de wachttijden, niet terugbetaald.

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf.

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. DKV KMO PACKAGE Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. Hospitalisatieverzekering Ambulante kosten

Nadere informatie

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf.

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. DKV KMO PACKAGE Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. DKV speelt in op deze behoefte. DKV KMO

Nadere informatie

POLIS GEZONDHEIDSZORGEN AFGESLOTEN DOOR AZ ALMA

POLIS GEZONDHEIDSZORGEN AFGESLOTEN DOOR AZ ALMA Datum van opmaak : Juni 2012 In het kader van uw arbeidsovereenkomst geniet u een collectieve verzekering gezondheidszorgen. Hierna vindt u : De belangrijkste kenmerken van deze dekking Een dokument dat

Nadere informatie

Offerte Hospi 4ever. Individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie. Opgemaakt op: * Aanvangsdatum: *

Offerte Hospi 4ever. Individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie. Opgemaakt op: * Aanvangsdatum: * (Product 4) Offerte Hospi 4ever Individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie Deze offerte wordt opgesteld voor : * De verzekeringsmaatschappij is AXA Belgium. Deze offerte is geldig

Nadere informatie

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf.

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. DKV KMO PACKAGE Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. DKV speelt in op deze behoefte. DKV KMO

Nadere informatie

HOSPITALISATIEVERZEKERING

HOSPITALISATIEVERZEKERING HUMAN RESOURCES Mei 2010 HOSPITALISATIEVERZEKERING LANXESS NV heeft voor al haar medewerkers een hospitalisatieverzekering onderschreven via AG Insurance. Wat te doen in geval van schade? Wanneer u een

Nadere informatie

Leliegaarde Zellik INFORMA TIEBROCHURE HOSPITALISATIEVERZEKERING. Polis nr. M025

Leliegaarde Zellik INFORMA TIEBROCHURE HOSPITALISATIEVERZEKERING. Polis nr. M025 Leliegaarde 22 1731 Zellik INFORMA TIEBROCHURE HOSPITALISATIEVERZEKERING Polis nr. M025 Inhoud Wie sluit de polis af? p.1 Wie is verzekerd? p.1 Wie wordt niet verzekerd? p.1 Wat is verzekerd? p.1-3 Hoe

Nadere informatie

Leliegaarde Zellik INFORMATIEBROCHURE. HOSPITALISATIEVERZEKERING arbeiders P.C Polis nr. M025

Leliegaarde Zellik INFORMATIEBROCHURE. HOSPITALISATIEVERZEKERING arbeiders P.C Polis nr. M025 Leliegaarde 22 1731 Zellik INFORMATIEBROCHURE HOSPITALISATIEVERZEKERING arbeiders P.C. 109 Polis nr. M025 Inhoud Wie sluit de polis af? p.1 Wie is verzekerd? p.1 Wie wordt niet verzekerd? p.1 Wat is verzekerd?

Nadere informatie

Leliegaarde Zellik INFORMATIEBROCHURE. HOSPITALISATIEVERZEKERING arbeiders P.C Polis nr. M025

Leliegaarde Zellik INFORMATIEBROCHURE. HOSPITALISATIEVERZEKERING arbeiders P.C Polis nr. M025 Leliegaarde 22 1731 Zellik INFORMATIEBROCHURE HOSPITALISATIEVERZEKERING arbeiders P.C. 109 Polis nr. M025 Inhoud Wie sluit de polis af? p.1 Wie is verzekerd? p.1 Wie wordt niet verzekerd? p.1 Wat is verzekerd?

Nadere informatie

Dekking & bijstand in het buitenland

Dekking & bijstand in het buitenland Hospitalisatie FABU informatiefiche, Uit welke waarborgen bestaat een goed hospitalisatiecontract? Terugbetaling van medische kosten in geval van hospitalisatie (inclusief dagziekenhuis), waaronder: Verblijf,

Nadere informatie

UW HOSPITALISATIEVERZEKERING OCMW BRUGGE

UW HOSPITALISATIEVERZEKERING OCMW BRUGGE UW HOSPITALISATIEVERZEKERING OCMW BRUGGE 07 1922 Deze versie is geldig vanaf 1 januari 2018. Wat zijn de voordelen van deze verzekering? OCMW Brugge heeft in uw voordeel een collectieve hospitalisatieverzekering

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie

Hospitalisatieverzekering

Hospitalisatieverzekering Hospitalisatieverzekering Een realisatie van ACLVB Colruyt Voor wie is deze info: voor alle werknemers van Colruyt Group (behalve Spar, Alvocol, Davytrans, Foodlines en E-Logistics). Wat is een hospitalisatieverzekering?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2010 L

Algemene Voorwaarden 2010 L Algemene Voorwaarden 2010 L Verzekering AG Care Hospitalisatie 0079-2207909N-18092010 @ AG Insurance nv - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - www.aginsurance.be E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel Contact:

Nadere informatie

AG Employee Benefits Wilt u ook een voordelige hospitalisatieverzekering?

AG Employee Benefits Wilt u ook een voordelige hospitalisatieverzekering? AG Employee Benefits Wilt u ook een voordelige hospitalisatieverzekering? Informatiefolder over de collectieve hospitalisatieverzekering van de FOD Hospitalisatieverzekering Wist u al dat uw werkgever,

Nadere informatie

Deze versie is geldig vanaf 1/1/2014.

Deze versie is geldig vanaf 1/1/2014. Verzekeringnemer: CEPA Toelichting bij de beroepsgebonden ziekteverzekeringsovereenkomst GEZONDHEIDSZORGEN Deze versie is geldig vanaf 1/1/2014. WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE VERZEKERING? In geval van

Nadere informatie

Toelichting bij de collectieve hospitalisatieverzekering

Toelichting bij de collectieve hospitalisatieverzekering Vlaamse Radio- en Televisieomroep directie HR Toelichting bij de collectieve hospitalisatieverzekering voor de personeelsleden en gepensioneerden van de VRT en hun gezinsleden Versie november 2010 Hospitalisatieverzekering

Nadere informatie

Hospitalisatie- VERZEKERING Plus. Opname in een ziekenhuis

Hospitalisatie- VERZEKERING Plus. Opname in een ziekenhuis Hospitalisatie- VERZEKERING Plus Opname in een ziekenhuis Waarom zo'n verzekering Omdat een opname in het ziekenhuis ook financieel een pijnlijke zaak is Elk jaar krijgt één gezin op drie te maken met

Nadere informatie

COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN. PROVIDENTIA cv

COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN. PROVIDENTIA cv COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN PROVIDENTIA cv Dienst polissen: 49@belins.be 02/286.65.75 Dienst schade: 491@ belins.be 02/286.60.30 Fax: 02/286.74.76 te Brussel

Nadere informatie

HOSPITALISATIEVERZEKERING voor gezinsleden van bouwvakarbeiders

HOSPITALISATIEVERZEKERING voor gezinsleden van bouwvakarbeiders HOSPITALISATIEVERZEKERING voor gezinsleden van bouwvakarbeiders 1 INHOUDSTAFEL De hospitalisatieverzekering voor gezinsleden, wat is dat?...3 Gezinsleden, wie zijn dat?...3 Gezinsleden aansluiten, hoe

Nadere informatie

Hospitalisatieplan General Motors

Hospitalisatieplan General Motors Hospitalisatieplan General Motors Reglement Geldig vanaf 01.01.2007 1. DEFINITIES 1.1. Reglement Hospitalisatieplan Het reglement Hospitalisatieplan General Motors wordt gevormd door onderhavige voorwaarden

Nadere informatie

CONCURRENTIEVERGELIJKING : AG CARE DELTA VS CM-HOSPITAALPLAN

CONCURRENTIEVERGELIJKING : AG CARE DELTA VS CM-HOSPITAALPLAN CONCURRENTIEVERGELIJKING : AG CARE DELTA VS -HOSPITAALPLAN Fortis AG Omvang van het Plan onbeperkt Hospi : plafond 13.000 EUR/j/verzekerde (inclusief pré& postperiode) + Ambulante Zorgen : plafond 7.000

Nadere informatie

Offerte. Voorfinanciering van de individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie. Opgemaakt op: *

Offerte. Voorfinanciering van de individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie. Opgemaakt op: * (Product 4) Offerte Voorfinanciering van de individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie Deze offerte wordt opgesteld voor: * De verzekeringsmaatschappij is AXA Belgium. Deze offerte

Nadere informatie

AXA ASSISTANCE. Houd deze papieren zeker bij. Ze bevatten informatie die je bij een eventuele hospitalisatie nodig kunt hebben.

AXA ASSISTANCE. Houd deze papieren zeker bij. Ze bevatten informatie die je bij een eventuele hospitalisatie nodig kunt hebben. De Lijn personeelsbrochure 21-11-2007 21:56 Pagina 1 Tip! AXA ASSISTANCE Houd deze papieren zeker bij. Ze bevatten informatie die je bij een eventuele hospitalisatie nodig kunt hebben. Deze samenvatting

Nadere informatie

Deze versie is geldig vanaf 1/1/2017.

Deze versie is geldig vanaf 1/1/2017. Verzekeringnemer: ETEX GROUP Toelichting bij het hospitalisatieplan Deze versie is geldig vanaf 1/1/2017. WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE VERZEKERING? In geval van hospitalisatie of ernstige ziekte biedt

Nadere informatie

Hospitalisatieverzekering

Hospitalisatieverzekering Groep 137 Ongeveer 4 miljoen Belgen hebben een collectieve hospitalisatieverzekering. 3 personen op 4 genieten het voordeel van een groepsverzekering hospitalisatie die hun werkgever hen aanbiedt. Het

Nadere informatie

1. INDIVIDUELE VERDERZETTING VAN EEN COLLECTIEVE VERZEKERING

1. INDIVIDUELE VERDERZETTING VAN EEN COLLECTIEVE VERZEKERING 1. INDIVIDUELE VERDERZETTING VAN EEN COLLECTIEVE VERZEKERING De Wet Verwilghen In 2007 heeft de wetgever verschillende bepalingen in het kader van hospitalisatieverzekeringen ten voordele van de verzekerden

Nadere informatie

Hospitalisatieverzekering vzw CISO

Hospitalisatieverzekering vzw CISO Hospitalisatieverzekering vzw CISO Beste collega s Hierbij vinden jullie bijkomende toelichting bij de hospitalisatieverzekering die vzw CISO heeft afgesloten bij Ethias. Deze verzekering waarborgt bij

Nadere informatie

Deze versie is geldig vanaf 1/1/2014.

Deze versie is geldig vanaf 1/1/2014. Verzekeringnemer: BAYER ANTWERPEN NV Polisnummers: 85.700.800 85.700.805 85.700.810 85.700.811 85.700.812 Toelichting bij de beroepsgebonden ziekteverzekeringsovereenkomst GEZONDHEIDSZORGEN Deze versie

Nadere informatie

COLLECTIEVE HOSPITALISATIEVERZEKERING FEDERALE OPENBARE DIENSTEN FORCMS-AV-046 INFORMATIE BROCHURE

COLLECTIEVE HOSPITALISATIEVERZEKERING FEDERALE OPENBARE DIENSTEN FORCMS-AV-046 INFORMATIE BROCHURE INFORMATIE BROCHURE 1. WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE VERZEKERING? De Federale Overheid heeft beslist om vanaf 1 januari 2012 een nieuwe hospitalisatieverzekering aan te bieden aan haar personeelsleden

Nadere informatie

Toelichting bij het hospitalisatieplan

Toelichting bij het hospitalisatieplan Polisnummers: 07/2793.01 07/2793.03 Toelichting bij het hospitalisatieplan Deze versie is geldig vanaf 1/10/2016. Deze collectieve verzekeringsovereenkomst, door VUB in het voordeel van haar personeel

Nadere informatie

(Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1

(Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1 (Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Mogelijkheid om te kiezen voor een formule waarbij dit met betrekking tot de winstdeelname

Nadere informatie

HOSPITALISATIEVERZEKERING. voor gezinsleden van bouwvakarbeiders

HOSPITALISATIEVERZEKERING. voor gezinsleden van bouwvakarbeiders HOSPITALISATIEVERZEKERING voor gezinsleden van bouwvakarbeiders INHOUDSTAFEL Wat is de hospitalisatieverzekering voor gezinsleden?... Wie wordt als gezinslid beschouwd?... Hoe kunnen mijn gezinsleden aansluiten

Nadere informatie

Deze versie is geldig vanaf 1/01/2017.

Deze versie is geldig vanaf 1/01/2017. Verzekeringnemer: GENERAL MOTORS BELGI UM Toelichting bij het hospitalisatieplan Deze versie is geldig vanaf 1/01/2017. WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE VERZEKERING? In geval van hospitalisatie of ernstige

Nadere informatie

COLLECTIEVE VERZEKERING DER GEZONDHEIDSZORG GEMEENTE JABBEKE

COLLECTIEVE VERZEKERING DER GEZONDHEIDSZORG GEMEENTE JABBEKE COLLECTIEVE VERZEKERING DER GEZONDHEIDSZORG GEMEENTE JABBEKE DOEL VAN DE VERZEKERING COLLECTIEVE VERZEKERING DER GEZONDHEIDSZORG Deze verzekering waarborgt bij hospitalisatie of bij ernstige ziekte, een

Nadere informatie

Verzekering Gewaarborgd Inkomen 25u/24 voor zelfstandige journalisten

Verzekering Gewaarborgd Inkomen 25u/24 voor zelfstandige journalisten HR INSURANCE Verzekering Gewaarborgd Inkomen 25u/24 voor zelfstandige journalisten voor leden van VJV Een uitgebreide dekking tegen een aantrekkelijk tarief zodat u zich op financieel vlak geen zorgen

Nadere informatie

HET STADSBESTUUR BRUGGE

HET STADSBESTUUR BRUGGE COLLECTIEVE HOSPITALISATIEVERZEKERING ten behoeve van het personeel en hun naaste verwanten van HET STADSBESTUUR BRUGGE polisnummer : 07/1921 De wet op de bescherming van de persoonsgegevens is bij deze

Nadere informatie

Hospitalisatieverzekering vanaf 2011 (Dexia Verzekeringen 49/12.309)

Hospitalisatieverzekering vanaf 2011 (Dexia Verzekeringen 49/12.309) 10 december 2010 Hospitalisatieverzekering vanaf 2011 (Dexia Verzekeringen 49/12.309) Beste collega Binnenkort ontvang je een overzicht van je verzekeringspakket 2011 via vzw Lijnwerk. Daarop staat vermeld

Nadere informatie

Verzekeringen. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

Verzekeringen. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Verzekeringen Hypo Security Plan De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Bescherm uw financiële zekerheid en die van uw dierbaren... Overlijden, tijdelijke

Nadere informatie

Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be Fax: (00 32) (0) 78 05 77 16

Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be Fax: (00 32) (0) 78 05 77 16 Inlichtingen nodig? Juridische informatie nodig? Psychologische steun nodig? Hulp nodig na ongeval of ziekte? Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be

Nadere informatie

HOSPITALISATIEVERZEKERING. voor gezinsleden van bouwvakarbeiders

HOSPITALISATIEVERZEKERING. voor gezinsleden van bouwvakarbeiders HOSPITALISATIEVERZEKERING 2018 voor gezinsleden van bouwvakarbeiders 1 INHOUDSTAFEL De hospitalisatieverzekering voor gezinsleden, wat is dat?... Gezinsleden, wie zijn dat?... Gezinsleden aansluiten, hoe

Nadere informatie

SeniorPlan Brochure. opgericht op 20.12.1944 statuten gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 27.12.2011. info@amma.be www.amma.

SeniorPlan Brochure. opgericht op 20.12.1944 statuten gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 27.12.2011. info@amma.be www.amma. SeniorPlan Brochure AMMA VERZEKERINGEN o.v. Vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke bijdragen krachtens artikel 2, 2 van de wet van 25.06.1992 (B.S. 20.08.1992) toegelaten

Nadere informatie

(Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1

(Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1 (Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Mogelijkheid om te kiezen voor een formule waarbij dit met betrekking tot de winstdeelname

Nadere informatie

Informatiebrochure voor slachtoffers van een arbeidsongeval HR INSURANCE

Informatiebrochure voor slachtoffers van een arbeidsongeval HR INSURANCE Informatiebrochure voor slachtoffers van een arbeidsongeval HR INSURANCE Plotseling is het zover... U bent het slachtoffer van een arbeidsongeval of een arbeidswegongeval. Deze brochure wil u wegwijs

Nadere informatie

Gewaarborgd Inkomen Brochure

Gewaarborgd Inkomen Brochure AMMA VERZEKERINGEN Gewaarborgd Inkomen Brochure medische verzekeringen sinds 1944 onderlinge verzekeringsonderneming toegelaten door de Controledienst voor de Verzekeringen onder codenummer 0126 (K.B.

Nadere informatie

Verzekeringnemer : Bayer Antwerpen NV Polisnummer : 01003601

Verzekeringnemer : Bayer Antwerpen NV Polisnummer : 01003601 Verzekeringnemer : Bayer Antwerpen NV Polisnummer : 01003601 Toelichting Bijstand Hospitalisatie in België en in het buitenland WAT IS HET DOEL VAN DE VERZEKERING? Deze verzekering is een aanvulling aan

Nadere informatie

1. Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing? 2. Wat is het voorwerp van de verzekering Reizen Gehele Wereld

1. Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing? 2. Wat is het voorwerp van de verzekering Reizen Gehele Wereld Beste bedevaarder, Voor de deelnemers aan onze bedevaart werd voor twee dagen een polis reizen gehele wereld afgesloten. We hebben schriftelijk bevestiging gekregen dat de polis voor ons traject geldig

Nadere informatie

medische verzekeringen sinds 1944 AMMA VERZEKERINGEN 19-03-1998-De verzekeringswereld AMMA LANCEERT SENIORPLAN medische verzekeringen sinds 1944

medische verzekeringen sinds 1944 AMMA VERZEKERINGEN 19-03-1998-De verzekeringswereld AMMA LANCEERT SENIORPLAN medische verzekeringen sinds 1944 AMMA VERZEKERINGEN 19.03.1998 De Verzekeringswereld AMMA LANCEERT SENIORPLAN medische verzekeringen sinds 1944 onderlinge verzekeringsonderneming toegelaten door de Controledienst voor de Verzekeringen

Nadere informatie

polis BIJZONDERE VOORWAARDEN

polis BIJZONDERE VOORWAARDEN BIJZONDERE VOORWAARDEN Ons kenmerk 2152-pgg/ng/11/07 Op deze verzekering zijn de hiernavolgende bijzondere en speciale voorwaarden alsmede de bijgevoegde algemene voorwaarden van toepassing VERZEKERINGSNEMER

Nadere informatie

TALENSIA. Patroon. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Patroon. Specifieke bepalingen TALENSIA Patroon Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst De bijstand zijn eveneens van toepassing. PATROON

Nadere informatie

DKV Belgium N.V. Bischoffsheimlaan 1-8 1000 Brussel Tel.: +32 (0)2 287 64 11 www.dkv.be. Rekeningnummer: ING BE54 3101 0027 0097 / BBRUBEBB

DKV Belgium N.V. Bischoffsheimlaan 1-8 1000 Brussel Tel.: +32 (0)2 287 64 11 www.dkv.be. Rekeningnummer: ING BE54 3101 0027 0097 / BBRUBEBB 2016 DKV Belgium N.V. Bischoffsheimlaan 1-8 1000 Brussel Tel.: +32 (0)2 287 64 11 www.dkv.be Rekeningnummer: ING BE54 3101 0027 0097 / BBRUBEBB R.P.R. 0414858607 Onderneming toegelaten onder nr. 739 Document

Nadere informatie

Speciale Voorwaarden Verzekering B.A. Sport- of Ontspanningsverenigingen. Uitgave B A. BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID B. INDIVIDUELE ONGEVALLEN

Speciale Voorwaarden Verzekering B.A. Sport- of Ontspanningsverenigingen. Uitgave B A. BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID B. INDIVIDUELE ONGEVALLEN Speciale Voorwaarden Verzekering B.A. Sport- of Ontspanningsverenigingen Uitgave B Blz. Inhoudstafel A. BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID Wat is het voorwerp van de waarborg? 2 Aan wie wordt hij verleend?

Nadere informatie

Op deze verzekering zijn de hiernavolgende bijzondere en speciale voorwaarden alsmede de bijgevoegde algemene voorwaarden van toepassing

Op deze verzekering zijn de hiernavolgende bijzondere en speciale voorwaarden alsmede de bijgevoegde algemene voorwaarden van toepassing polis polis BIJZONDERE VOORWAARDEN Ethias Prins-Bisschopssingel 73, 3500 Hasselt Tel. 011 28 21 11 - Fax 011 28 20 20 Polis nr. 45.034.443 Ons kenmerk 2152-hb/mj-02/08 Op deze verzekering zijn de hiernavolgende

Nadere informatie

Hospitalisatieverzekeringen mutualiteiten: Dekking voorafbestaande aandoening of ziekte

Hospitalisatieverzekeringen mutualiteiten: Dekking voorafbestaande aandoening of ziekte Hospitalisatieverzekeringen mutualiteiten: Dekking voorafbestaande aandoening of ziekte De hospitalisatieverzekeringen van mutualiteiten bieden in tegenstelling tot de hospitalisatieverzekeringen van private

Nadere informatie

Deze tarificatie is een algemeen overzicht, enkel de algemene, tarifaire verzekeringsvoorwaarden en bijzondere polisvoorwaarden zijn bindend.

Deze tarificatie is een algemeen overzicht, enkel de algemene, tarifaire verzekeringsvoorwaarden en bijzondere polisvoorwaarden zijn bindend. DKV Belgium N.V. Bischoffsheimlaan 1-8 1000 Brussel Tel.: +32 (0)2 287 64 11 Fax.: +32 (0)2 287 64 12 www.dkv.be Rekeningnummer: ING BE54 3101 0027 0097 / BBRUBEBB R.P.R. 0414858607 Rbkh Brussel Onderneming

Nadere informatie

KBC POLIS MOTORFIETS

KBC POLIS MOTORFIETS KBC POLIS MOTORFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Verzekeringen Welke

Nadere informatie

Group Plus World Business Card HOE REAGEREN BIJ SCHADE? contact.be@aig.com

Group Plus World Business Card HOE REAGEREN BIJ SCHADE? contact.be@aig.com 1/ 5 Hierbij, op pagina 2 uw verzekeringspas geldig voor al uw verplaatsingen naar het buitenland gedurende de verzekerde periode. We wensen u een aangenaam en veilig verblijf. Hoe te reageren bij schade?

Nadere informatie

HEB JE NOOD AAN ZIEKENVERVOER?

HEB JE NOOD AAN ZIEKENVERVOER? HEB JE NOOD AAN ZIEKENVERVOER? Wij voorzien een tegemoetkoming in de kostprijs! 3 Wij zijn echt met je gezondheid bezig! Wie komt in aanmerking voor deze tegemoetkoming? Alle leden die al 6 maanden bijdragen

Nadere informatie

Hospitalisatie verzekeringen DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG.

Hospitalisatie verzekeringen DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG. Hospitalisatie verzekeringen DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG. WIST JE DAT DE BELGISCHE GENEESKUNDE ÉÉN VAN DE BESTE TER WERELD IS? DKV MAAKT ZE TOEGANKELIJK. KIEZEN VOOR EEN HOSPITALISATIEVERZEKERING VAN DKV,

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie

Collectieve verzekering gezondheidszorgen voor Federale Openbare diensten - nieuw contract vanaf 01/01/2012

Collectieve verzekering gezondheidszorgen voor Federale Openbare diensten - nieuw contract vanaf 01/01/2012 Collectieve verzekering gezondheidszorgen voor Federale Openbare diensten - nieuw contract vanaf 01/01/2012 Het huidige collectief contract voor de hospitalisatieverzekering tussen de Federale Overheid

Nadere informatie

TALENSIA. Bedrijfsschade Plus Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Bedrijfsschade Plus Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen TALENSIA Bedrijfsschade Plus Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn eveneens van toepassing. Artikel

Nadere informatie

Ziekenhuisopname? Met HospiPlan of HospiPlus teken je voor veiligheid!

Ziekenhuisopname? Met HospiPlan of HospiPlus teken je voor veiligheid! Ziekenhuisopname? Met HospiPlan of HospiPlus teken je voor veiligheid! www.nzvl.be HospiPlan Maximale globale terugbetaling 17.500 Uitgezonderd (kinder)neuropsychiatrie, dien max. 1.000 HospiPluskaart

Nadere informatie

De gratis RIZIV-toelage voor artsen, tandartsen, apothekers en kinesitherapeuten. Ziekte, ongeval, pensioen,... AMMA steunt u in alle omstandigheden.

De gratis RIZIV-toelage voor artsen, tandartsen, apothekers en kinesitherapeuten. Ziekte, ongeval, pensioen,... AMMA steunt u in alle omstandigheden. De gratis RIZIV-toelage voor artsen, tandartsen, apothekers en kinesitherapeuten Ziekte, ongeval, pensioen,... AMMA steunt u in alle omstandigheden. R I Z I V T O E L A G E Wat is dat, een RIZIV-toelage?

Nadere informatie

Deze versie is geldig vanaf 1/01/2016.

Deze versie is geldig vanaf 1/01/2016. Verzekeringnemer: ALGEMEEN STEDELIJK Z IEKENHUIS AALST Polisnummer: 780 Toelichting bij het hospitalisatieplan Deze versie is geldig vanaf 1/01/2016. WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE VERZEKERING? In geval

Nadere informatie

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd!

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd! Verzekeringen Schuldsaldoverzekering Hypotheeklening In geval van tegenspoed bent u beschermd! De schuldsaldoverzekering biedt u de zekerheid dat uw hypotheeklening geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald

Nadere informatie

TALENSIA. Patroon. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Patroon. Specifieke bepalingen TALENSIA Patroon Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst De bijstand zijn eveneens van toepassing en beschikbaar

Nadere informatie

Medisch Plan Water-link o.v. Reglement

Medisch Plan Water-link o.v. Reglement Medisch Plan Water-link o.v. Reglement 1. Definities 1.1. Medisch Plan Water-link o.v. Het medisch plan, onderschreven door Water-link o.v. (verder genoemd het plan) bestaat uit de beroepsgebonden ziekteverzekeringsovereenkomst

Nadere informatie

KBC Autolease Gold Assistance Bijstand aan personen en voertuigen

KBC Autolease Gold Assistance Bijstand aan personen en voertuigen Bijstand aan personen en voertuig Het contract KBC Autolease Gold Assistance is een uitbreiding van de dekking KBC Autolease Silver en VIP-Silver dekkingen, en bijgevolg zijn alle hiervoor omschreven voorwaarden

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie

PROGRAMMAWET (I) VAN 27 DECEMBER 2006. (B.S. 28 december 2006, 3e editie) Uittreksels

PROGRAMMAWET (I) VAN 27 DECEMBER 2006. (B.S. 28 december 2006, 3e editie) Uittreksels PROGRAMMAWET (I) VAN 27 DECEMBER 2006 (B.S. 28 december 2006, 3e editie) Uittreksels Aangevuld, gewijzigd of aangepast door: - de wet van 21 december 2007 houdende diverse bepalingen (I) (B.S. 31 december

Nadere informatie

COLLECTIEVE VERZEKERING DER

COLLECTIEVE VERZEKERING DER TOELICHTING COLLECTIEVE VERZEKERING DER GEZONDHEIDSZORG Doel van de Verzekering Deze verzekering waarborgt bij hospitalisatie of bij ernstige ziekte, een aanvullende terugbetaling van de kosten die, na

Nadere informatie

Waarborg Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid

Waarborg Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid KRACHTBAL DVV VERZEKERING Polis: c-11/902.300 op naam van FALOS vzw Wat gaan wij hier behandelen? Bepaalde schadegevallen die onze (bestuurs)leden kunnen berokkenen aan derden (alle anderen dan de verzekeringsnemer

Nadere informatie

Begindatum Einddatum Vervaldag Duur 01/01 1 jaar

Begindatum Einddatum Vervaldag Duur 01/01 1 jaar Polis 30 504 345 Bijzondere Voorwaarden : Verzekeringsnemer : Doel van de polis Het verzekeren van de doelgroep-medewerkers (hierna verzekerde(n) genoemd) die een individuele overeenkomst hebben ondertekend

Nadere informatie

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid!

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! Niemand kan voorspellen hoe uw professionele toekomst er zal uitzien. Er zijn heel

Nadere informatie

PUBLIEKE SECTOR. Bedrijfsschade Aangegeven bedrag Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen

PUBLIEKE SECTOR. Bedrijfsschade Aangegeven bedrag Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen PUBLIEKE SECTOR Bedrijfsschade Aangegeven bedrag Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Publieke Sector De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn eveneens

Nadere informatie

Hospitalia Continuïteit. Om verder de voordelen van een hospitalisatieverzekering tegen een uitstekende prijs te genieten als de groepsverzekering

Hospitalia Continuïteit. Om verder de voordelen van een hospitalisatieverzekering tegen een uitstekende prijs te genieten als de groepsverzekering Hoe zit het met uw hospitalisatieverzekering wanneer u uw werkgever verlaat? Hospitalia Continuïteit. Om verder de voordelen van een hospitalisatieverzekering tegen een uitstekende prijs te genieten als

Nadere informatie

Gezinsbijstand. De top in bijstand voor het hele gezin. In België en in het buitenland, 24 u op 24 en 7 dagen op 7

Gezinsbijstand. De top in bijstand voor het hele gezin. In België en in het buitenland, 24 u op 24 en 7 dagen op 7 Gezinsbijstand De top in bijstand voor het hele gezin In België en in het buitenland, 24 u op 24 en 7 dagen op 7 In België of in het buitenland, alleen of met uw gezin? U kunt altijd rekenen op Gezinsbijstand

Nadere informatie

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen. Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid!

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen. Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! 2 Gewaarborgd inkomen is een arbeidsongeschiktheidsverzekering van AG Insurance,

Nadere informatie

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets.

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. KBC POLIS BROMFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een bromfiets. Verzekeringen Welke verzekeringen

Nadere informatie

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen PUBLIEKE SECTOR Bijstand Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Publieke Sector De gemeenschappelijke bepalingen De specifieke bepalingen eigen aan elke verzekering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autoverzekering Top Verkeer en Top Inzittenden

Algemene Voorwaarden Autoverzekering Top Verkeer en Top Inzittenden Algemene Voorwaarden Autoverzekering Top Verkeer en Top Inzittenden Bladzijde Inhoudstafel 1. Wat verstaat men onder? 2 2. Wie is verzekerd? 2 3. Wanneer is men verzekerd? 3.1. Formules 2 3.2. Waarborguitbreidingen

Nadere informatie

TALENSIA. Bedrijfsschade Extra kosten Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Bedrijfsschade Extra kosten Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen TALENSIA Bedrijfsschade Extra kosten Eenvoudige Risico s Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn

Nadere informatie

COLLECTIEVE VERZEKERINGSOVEREENKOMST "GEZONDHEIDSZORGEN" (polis nr 4.480.285)

COLLECTIEVE VERZEKERINGSOVEREENKOMST GEZONDHEIDSZORGEN (polis nr 4.480.285) COLLECTIEVE VERZEKERINGSOVEREENKOMST "GEZONDHEIDSZORGEN" (polis nr 4.480.285) Laatste wijziging: 23.11.2006 VILLE DE BRUXELLES DEPARTEMENT DU PERSONNEL STAD BRUSSEL DEPARTEMENT PERSONEEL BIJKOMENDE INLICHTINGEN.

Nadere informatie

(Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1

(Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1 (Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Mogelijkheid om te kiezen voor een formule waarbij dit met betrekking tot de winstdeelname

Nadere informatie

Gewaarborgd Inkomen Brochure

Gewaarborgd Inkomen Brochure Gewaarborgd Inkomen Brochure AMMA Verzekeringen o.v. Vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke bijdragen krachtens artikel 2, 2 van de wet van 25.06.1992 (B.S. 20.08.1992) toegelaten

Nadere informatie

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven*

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven* ACTIE GEZIN tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* Onderschrijf

Nadere informatie

het O.C.M.W. Brugge COLLECTIEVE HOSPITALISATIEVERZEKERING ten behoeve van het personeel en hun naaste verwanten van de

het O.C.M.W. Brugge COLLECTIEVE HOSPITALISATIEVERZEKERING ten behoeve van het personeel en hun naaste verwanten van de Openbare Sector (22/02/2007) COLLECTIEVE HOSPITALISATIEVERZEKERING ten behoeve van het personeel en hun naaste verwanten van de het O.C.M.W. Brugge Openbare Sector (22/02/2007) Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

Medisch Plan Arbeiders Bus & Car Reglement

Medisch Plan Arbeiders Bus & Car Reglement Medisch Plan Arbeiders Bus & Car Reglement Geldig vanaf 01/04/2010 1. Definities 1.1 Reglement Medisch Plan Het reglement Medisch Plan Arbeiders Bus & Car (verder genoemd het Medisch Plan) wordt gevormd

Nadere informatie

vergoedingenoverzicht 2015

vergoedingenoverzicht 2015 2015 EURO BRITSE POND US DOLLAR ZWITSERSE FRANK Stel uw Cigna expatplus verzekering samen Kies uw basisverzekering U kunt kiezen uit 3 formules: Globe Orbit Universe U kunt kiezen uit 2 verzekeringsgebieden:

Nadere informatie

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De hospitalisatieverzekering: een concreet voordeel voor uw werknemers. De cijfers bewijzen het. De vergrijzing van de bevolking en de

Nadere informatie

NELB. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering. uw hypothecair krediet. L assurance solde restant dû Prêt à. tempérament Hypo. Vous êtes protégé!

NELB. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering. uw hypothecair krediet. L assurance solde restant dû Prêt à. tempérament Hypo. Vous êtes protégé! Verzekeringen Hypo Security Plan Assurances L assurance solde restant dû Prêt à Verzekeringen tempérament Hypo Security De schuldsaldoverzekering Plan Un coup van dur... NELB voor Vous êtes protégé! uw

Nadere informatie

hospitalisatie individueel

hospitalisatie individueel hospitalisatie individueel ALGEMENE VOORWAARDEN INHOUD Uw polis bestaat uit deze Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden. De voorwaarden die u, de verzekeringnemer, eigen zijn, vermelden wij

Nadere informatie

Student Travel Insurance

Student Travel Insurance Veelgestelde Vragen Wat wordt er gedekt door SIP? SIP dekt gezondheidszorg, dringende tandartskosten, buitengewone kosten in geval van ongevallen/ziektes zoals repatriëring, aansprakelijkheid, rechtsbijstand,

Nadere informatie

I. VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN EN BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID

I. VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN EN BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID OVERZICHT en DOEL I. VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN EN BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID De bijdrage voor deze verzekering zit inbegrepen in het lidgeld en is geldig voor alle clubs en leden welke aangesloten

Nadere informatie

overal en altijd... 2

overal en altijd... 2 Gerust op reis 2 overal en altijd... Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, Inter Partner Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg,

Nadere informatie

TALENSIA. Patroon. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Patroon. Specifieke bepalingen TALENSIA Patroon Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst De bijstand zijn eveneens van toepassing. PATROON

Nadere informatie

-VOLULIFE. De groepsverzekering van de nieuwe generatie. AG Employee Benefits

-VOLULIFE. De groepsverzekering van de nieuwe generatie. AG Employee Benefits -VOLULIFE De groepsverzekering van de nieuwe generatie AG Employee Benefits -VOLULIFE Omdat elke werkgever die denkt in het belang van zijn onderneming, ook aan de toekomst van zijn medewerkers denkt.

Nadere informatie