KBC POLIS MOTORFIETS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KBC POLIS MOTORFIETS"

Transcriptie

1 KBC POLIS MOTORFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Verzekeringen Welke verzekeringen kunnen in deze polis afgesloten worden? - de verplichte verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid; - de verzekering rechtsbijstand; - de brandverzekering; - de brand- en diefstalverzekering; - de Bijstandverzekering; - de ongevallenverzekering. - alle courante bestuurders moeten aan de verzekeraar gemeld worden; - voertuigen ingeschreven in het buitenland dienen bij een in het buitenland erkend verzekeraar te worden verzekerd; - als de eigenaar niet de gebruikelijke bestuurder van het verzekerde voertuig is, moet dit aan de verzekeraar gemeld worden; - als de inschrijver niet de verzekeringsnemer van het verzekerde voertuig is, moet dit aan de verzekeraar gemeld worden.

2 Verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid motorfiets Deze verzekering, ook wel BA-verzekering genoemd, vergoedt zowel de lichamelijke als de stoffelijke schade aan derden waarvoor u naar aanleiding van een ongeval met het verzekerde voertuig aansprakelijk bent. Deze verzekering is wettelijk verplicht voor iedere eigenaar van een motorrijtuig. - De aansprakelijkheid voor de schade veroorzaakt met het verzekerde voertuig; - De vergoeding van letsels die een voetganger, fietser of passagier opgelopen heeft bij een verkeersongeval waarin het verzekerde motorrijtuig betrokken is. Wat is niet verzekerd? Voornaamste uitsluitingen: - vergoedingen van de aansprakelijke persoon; - schade aan het verzekerde voertuig; - schade aan de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen; - schade die uitsluitend te wijten is aan de vervoerde goederen; - schade veroorzaakt door deelneming aan wedstrijden. - Het internationaal motorrijtuigverzekeringsbewijs (de groene kaart) is een verplicht boorddocument; - De verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid geldt in België en in alle landen die hernomen zijn op de groene kaart; kijk voor vertrek na of de betrokken landen op de groene kaart voorkomen en niet doorgehaald zijn (anders moet aan de grens van het betrokken land een grensverzekering afgesloten worden); - Het trekken van een aanhangwagen dient meeverzekerd te worden.

3 Verzekering rechtsbijstand motorfiets Met deze verzekering kan men aanspraak maken op juridische bijstand bij geschillen die verband houden met het verzekerde voertuig of indien men als passagier of bestuurder van andermans voertuig geen beroep kan doen op de rechtsbijstandsverzekering van dat voertuig. Deze verzekering is onmisbaar voor iedere eigenaar of houder (vb. leasingnemer) van een motorrijtuig. Deze verzekering biedt juridische bijstand in volgende situaties: - bij het terugvorderen van geleden schade: bij de aansprakelijke persoon; bij de verzekeraar van de aansprakelijke persoon; bij het motorwaarborgfonds; - bij contractuele geschillen in verband met het verzekerde voertuig zoals bijvoorbeeld aanof verkoop, onderhoud, herstelling; - bij administratieve geschillen met de overheid zoals de intrekking van het rijbewijs, inschrijving van het voertuig, verkeersbelasting of technische controle van het voertuig; - strafrechtelijke verdediging in geval van verkeersmisdrijf of een daarmee samenhangend onopzettelijk misdrijf; de strafverdediging geldt ook bij het niet naleven van administratieve voorschriften. De kosten die aan deze geschillen verbonden zijn zoals kosten van gerechtelijke procedures, erelonen advocaten, gerechtsdeurwaarders, deskundigen,... zijn tot EUR verzekerd. Bijkomende waarborg insolventie van de aansprakelijke persoon: - indien de aansprakelijke persoon waarmee u geen contract heeft niet over de nodige financiële middelen beschikt, wordt de schade van de verzekerde vergoed; - deze vergoeding bedraagt maximaal EUR. Voor de schade die voortvloeit uit lichamelijke letsels heeft u recht op een bijkomende schijf van EUR. Opgelopen boetes en minnelijke schikkingen mogen overeenkomstig de wet niet verzekerd worden.

4 Brand- of brand/diefstalverzekering motorfiets Deze verzekering dekt de schade aan het verzekerde voertuig door brand of brand en diefstal. De verzekering is bestemd voor de eigenaars en gebruikers van nieuwe of recent in het verkeer gebrachte voertuigen. - Beschadiging of verlies van het verzekerde voertuig door: diefstal of poging tot diefstal (tijdens de duur van de diefstal is ook schade door ongeval of vandalisme verzekerd); brand, ontploffing of blussingswerken (smeltschade door kortsluiting valt onder deze waarborg); - De sleep en repatriëringskosten van het voertuig en opzittenden na een verzekerd schadegeval. Wat is niet verzekerd? Bijzonderste uitsluiting: - het vergemakkelijken van diefstal, door het voertuig onbeheerd achter te laten (niet slotvast, de sleutel bij het voertig laten,...). - De vergoeding van schade bij totaal verlies vindt plaats in werkelijke waarde; - Toebehoren zijn gratis verzekerd ten belope van 5% van de opgegeven waarde met een maximum van 750 EUR; - Er wordt een franchise van 125 EUR toegepast bij: brand; diefstal.

5 KBC-VAB Bijstandverzekering motorfiets Deze verzekering verleent bijstand als men tijdens een verplaatsing of op reis geconfronteerd wordt met een probleem- of noodsituatie en dringend hulp nodig is. Iedere persoon die privé of voor beroepsdoeleinden verplaatsingen doet of een reis onderneemt. Bijstand aan personen: - bij ons verzekerd via personenauto of lichte vrachtauto. Bijstand voor het voertuig: - In België: is het verzekerde voertuig in België geïmmobiliseerd door een ongeval (beschadiging door diefstal, vandalisme of natuurgeweld inbegrepen) dan zorgt de bijstandverzekering voor: het wegslepen naar de meest aangewezen garage (indien het voertuig niet rijklaar kan gemaakt worden); het vervoer van de opzittenden naar huis; - In het buitenland. is het verzekerde voertuig in het buitenland geïmmobiliseerd door een ongeval (beschadiging door diefstal, vandalisme of natuurgeweld inbegrepen) of door een panne dan zorgt de bijstandverzekering voor de betaling van: de kosten voor pechverhelping of slepen naar de meest aangewezen garage; de kosten voor het opsturen van ter plaatse niet-beschikbare onderdelen; de bijkomende overnachtingskosten indien u op herstelling wacht; de kosten voor het vervangend vervoer indien u niet op herstelling wacht; de repatriëring van het voertuig als het voertuig niet binnen de 5 dagen hersteld kan worden; - Bij diefstal. in geval van diefstal van het voertuig zorgt de bijstandverzekering voor: het vervoer van de opzittenden naar hun woonplaats in België.; de betaling van de kosten voor het vervangend vervoer in het buitenland; de repatriëring van het voertuig indien het wordt teruggevonden; - Bij ziekte of ongevalvandebestuurder: wordt een vervangingschauffeur gestuurd voorzover geen andere opzittende hem kan vervangen. Lidmaatschap VAB: - de VAB-wegenwachters staan 24 uur per dag paraat in België en Luxemburg; - hulpverlening voor het voertuig zowel thuis als onderweg; - als het defect niet ter plaatse kan hersteld worden, wordt het voertuig weggesleept naar de woonplaats van verzekerde of een door hem gekozen garage in België;

6 - zo nodig worden de inzittenden gratis naar huis gebracht; - ledenvoordelen zoals Uit-magazine, infodienst, kortingen op activiteiten. - De bijstandverzekering voor een motorfiets is aanvullend aan een bijstandverzekering personenauto of lichte vrachtauto: de Bijstandverzekering: bijstand voor het voertuig aangevuld met het VAB lidmaatschap (bijstand personen is verzekerd via de personenauto of lichte vrachtauto); - Voor de bijstand aan personen mag de duur van het verblijf in het buitenland niet meer bedragen dan 90 dagen voor landen in Europa en maximaal 45 dagen voor de landen buiten Europa; - De bijstand voor het voertuig geldt in alle landen van geografisch Europa; - De bijstandcentrale 24+ is 24 uur per dag bereikbaar.

7 Ongevallenverzekering verkeer Deze verzekering keert bij een verkeersongeval vooraf overeengekomen bedragen voor lichamelijke schade uit. Deze verzekering is aangewezen voor iedere bestuurder van de verzekerde motorfiets. Ongevallen door uzelf en uw gezinsleden opgelopen in verschillende verkeerssituaties - als bestuurder van de verzekerde motorfiets. Gewaarborgde prestaties - een vergoeding bij blijvende ongeschiktheid; - een bijkomende tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels; - een vergoeding bij overlijden; - de kosten voor geneeskundige verzorging en een aantal andere kosten die worden gemaakt ingevolge het verzekerde ongeval. Wat is niet verzekerd? Voornaamste uitsluitingen: - ongevallen waarop de arbeids(weg)ongevallenwetgeving van toepassing is; - dronkenschap; - snelheidswedstrijden. - de vergoedingen worden vooraf overeengekomen en gebeuren op forfaitaire basis; - de vergoedingen zijn onafhankelijk van elke discussie over de aansprakelijkheid; - voor de verzekerde kapitalen is er een keuzemogelijkheid tussen 5 verschillende reeksen.

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets.

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. KBC POLIS BROMFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een bromfiets. Verzekeringen Welke verzekeringen

Nadere informatie

Productfiche Motorfiets

Productfiche Motorfiets MOTORFIETS Januari 2015 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Burgerrechtelijke

Nadere informatie

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte vrachtauto.

Nadere informatie

KBC POLIS PERSONENAUTO

KBC POLIS PERSONENAUTO KBC POLIS PERSONENAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenauto. Verzekeringen

Nadere informatie

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte vrachtauto.

Nadere informatie

KBC POLIS PERSONENAUTO

KBC POLIS PERSONENAUTO KBC POLIS PERSONENAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenauto. Verzekeringen

Nadere informatie

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014 LICHTE VRACHTAUTO juni 2014 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte

Nadere informatie

Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto.

Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. PERSONENAUTO juni 2014 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenwagen.

Nadere informatie

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd.

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd. FIDEA MOTORFIETS - Fidea Motorfiets Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch fout. En dan

Nadere informatie

FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN

FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN - Fidea Lichte Vrachtwagen Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE LICHTE VRACHTWAGEN

PRODUCTINFORMATIE LICHTE VRACHTWAGEN PRODUCTINFORMATIE LICHTE VRACHTWAGEN Omschrijving Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtwagen. Doelgroep Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer

Nadere informatie

Verzekering Motorrijtuigen

Verzekering Motorrijtuigen Verzekering Motorrijtuigen Informatiedocument over het verzekeringsproduct KBC Verzekeringen NV- België - onderneming toegelaten voor alle takken onder code 0014. KBC Verzekeringen KBC-Polis voor Uw Voertuig

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE PERSONENWAGEN

PRODUCTINFORMATIE PERSONENWAGEN PRODUCTINFORMATIE PERSONENWAGEN Omschrijving Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenwagen. Doelgroep Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van

Nadere informatie

KBC-POLIS PLEZIERVAART

KBC-POLIS PLEZIERVAART KBC-POLIS PLEZIERVAART De verzekering pleziervaart beschermt de verzekerde tegen schade aan en door zijn zeil- of motorboot. De verzekering is bestemd voor pleziervaarders met een zeil- of motorboot. Verzekeringen

Nadere informatie

KBC POLIS HANDEL EN DIENSTEN

KBC POLIS HANDEL EN DIENSTEN KBC POLIS HANDEL EN DIENSTEN De Polis Handel en diensten beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn beroepsleven. De verzekering is bestemd voor kleinhandelszaken. Verzekeringen Wat kan

Nadere informatie

Informatiefiche: Fidea Assistance

Informatiefiche: Fidea Assistance Informatiefiche: Fidea Assistance Deze fiche is louter indicatief en is geen verzekeringscontract. Voor de exacte voorwaarden en bepalingen: zie algemene voorwaarden. Deze informatiefiche is, overeenkomstig

Nadere informatie

POLIS EVENEMENTEN. Doelgroep

POLIS EVENEMENTEN. Doelgroep Doelgroep Deze polis is bestemd voor evenementen met een tijdelijk karakter waarvan de organisatie niet tot de bedrijfsactiviteit van de organisator behoort. Met deze polis richten wij ons dus vooral tot

Nadere informatie

De KBC-Gezinspolis beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn privé-leven.

De KBC-Gezinspolis beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn privé-leven. KBC-GEZINSPOLIS De KBC-Gezinspolis beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn privé-leven. Alle gezinnen. Wat is een gezin? KBC-Verzekeringen aanvaardt elke manier van samenleven in hetzelfde

Nadere informatie

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV Conventie De duur van de verzekeringsovereenkomst wordt vastgesteld in de bijzondere voorwaarden. Hij kan niet langer zijn dan één jaar. Op elke jaarlijkse vervaldag wordt de verzekeringsovereenkomst stilzwijgend

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten World Gold met jaarannulering World Full Comfort Classic Auto territorialiteit wereldwijd wereldwijd Europa wereldwijd medische kosten in het buitenland onbeperkt

Nadere informatie

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV Conventie De duur van de verzekeringsovereenkomst wordt vastgesteld in de bijzondere voorwaarden. Hij kan niet langer zijn dan één jaar. Op elke jaarlijkse vervaldag wordt de verzekeringsovereenkomst stilzwijgend

Nadere informatie

INFORMATIEFICHE 3. VERZEKERING BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID (B.A.) MOTORRIJTUIGEN

INFORMATIEFICHE 3. VERZEKERING BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID (B.A.) MOTORRIJTUIGEN AUTOVERZEKERING 1. INLEIDING INFORMATIEFICHE Deze informatiefiche geeft een samenvatting weer van de algemene en van de bijzondere Voorwaarden. Dit document is niet bindend. De algemene en bijzondere voorwaarden

Nadere informatie

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Insurance wil u helpen om uw wereld veiliger te maken. Als Baloise Insurance- klant hebt u alvast een streepje voor want in geval van nood

Nadere informatie

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW.

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. BMW Financial Services www.bmw.be Echt rijplezier VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. SLECHTS ÉÉN STOP VOOR UW NIEUWE BMW. Met BMW Financial Services

Nadere informatie

KBC-ONGEVALLENVERZEKERING

KBC-ONGEVALLENVERZEKERING KBC-ONGEVALLENVERZEKERING De KBC-Ongevallenverzekering biedt de verzekerden financiële bescherming wanneer zij het slachtoffer worden van een ongeval. Elke privé-persoon die geen zelfstandige activiteit

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance The Classic Car Assistance De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werkt al

Nadere informatie

KBC- Vakantiepolis. Doelgroep. Optie zakenreizen. Welke verzekeringen kunt u sluiten? Ook dit moet u zeker weten! VIP-formule

KBC- Vakantiepolis. Doelgroep. Optie zakenreizen. Welke verzekeringen kunt u sluiten? Ook dit moet u zeker weten! VIP-formule KBC- Vakantiepolis Vakantie is vooral genieten van een welverdiende rust. Maar vakantie is tegelijk een niet te onderschatten financiële uitgave. U verwacht niet uw trip te moeten annuleren of op reis

Nadere informatie

Inhoud van TRIUMPH road Assistance

Inhoud van TRIUMPH road Assistance Inhoud van TRIUMPH road Assistance 1) Bijstand aan geimmobiliseerde motorfietsen a) Plaatselijke pechverhelping, 24uur op 24, op de openbare weg, de woon- of werkplaats van de bestuurder, zonder kilometer

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk, uitzonderlijke verzekering. Since 1993 The Classic Car Insurance The Classic Car Assistance De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werkt al

Nadere informatie

WELKE VERZEKERINGSPOLISSEN BESTAAN ER? EEN EERSTE OVERZICHT

WELKE VERZEKERINGSPOLISSEN BESTAAN ER? EEN EERSTE OVERZICHT WELKE VERZEKERINGSPOLISSEN BESTAAN ER? EEN EERSTE OVERZICHT I. Autoverzekeringen a) BA-verzekering In België is men verplicht een BA-verzekering (of burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering) af te sluiten

Nadere informatie

Bijvoegsel 1 aan polis PK/92.889.648-00 OMNIUMPOLIS VOOR DIENSTVERPLAATSINGEN. Bijzondere voorwaarden blz. 3. Uitbreiding toepassingsgebied

Bijvoegsel 1 aan polis PK/92.889.648-00 OMNIUMPOLIS VOOR DIENSTVERPLAATSINGEN. Bijzondere voorwaarden blz. 3. Uitbreiding toepassingsgebied Bijzondere voorwaarden blz. 3 Uitbreiding toepassingsgebied De polis verzekerd de weg van en naar een kampplaats en de plaatselijke ritten tijdens de kampperiode. Verzekerde voertuigen Wordt als verzekerd

Nadere informatie

polis BIJZONDERE VOORWAARDEN

polis BIJZONDERE VOORWAARDEN BIJZONDERE VOORWAARDEN Ons kenmerk 2152-pgg/ng/11/07 Op deze verzekering zijn de hiernavolgende bijzondere en speciale voorwaarden alsmede de bijgevoegde algemene voorwaarden van toepassing VERZEKERINGSNEMER

Nadere informatie

TARIEF GEZINSPOLIS. Doelgroep. Commerciële troeven. Burgerrechtelijke aansprakelijkheid & Rechtsbijstand. Antwerpen, Mei 2012 10 april 2012

TARIEF GEZINSPOLIS. Doelgroep. Commerciële troeven. Burgerrechtelijke aansprakelijkheid & Rechtsbijstand. Antwerpen, Mei 2012 10 april 2012 TARIEF GEZINSPOLIS Antwerpen, Mei 2012 10 april 2012 Doelgroep Iedereen die in gezinsverband samenwoont of alleenstaande is. Formules: Gezin Alleenstaande 55+ (indien ze met max. 2 samenwonen) Optie: Onthaalgezin

Nadere informatie

PRODUCTFICHE. Productoverzicht. De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft.

PRODUCTFICHE. Productoverzicht. De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft. PRODUCTFICHE De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft. Bij Audi Insurance stelt de klant zelf zijn autoverzekering samen. Afhankelijk van

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

KBC-Polis voor uw reizen

KBC-Polis voor uw reizen Eén keer of meerdere keren per jaar op vakantie? Een weekendje weg? Een city-trip naar Barcelona? Een wintersportvakantie? Of u nu een dagje weg naar het buitenland hebt gepland, een zonvakantie of een

Nadere informatie

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over Dekking Hulpverlening Casco Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Hulpverlening

Nadere informatie

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Personenauto

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Personenauto Voorwaardenblad 301-93 Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Personenauto Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 65-10.1504 Datum

Nadere informatie

Tel.: Fax:

Tel.: Fax: Baloise Assistance 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar Tel.: +32 3 870 95 70 Fax: +32 2 533 77 75 E-mail: assistance@baloise.be Uw klant kan een beroep doen op onze interventieservice in geval van schade.

Nadere informatie

De aansprakelijkheid voor schade aan goederen.

De aansprakelijkheid voor schade aan goederen. De aansprakelijkheid voor schade aan goederen. 1 POTJE BREKEN, POTJE BETALEN. Potje breken, potje betalen is de titel van een brochure van Assuralia, de Belgische beroepsvereniging voor verzekeringsondernemingen.

Nadere informatie

Repatriëring+ RP+ 2.1

Repatriëring+ RP+ 2.1 Repatriëring+ RP+ 2.1 Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Definities Dekkingsduur Dekkingsgebied Inhoud

Nadere informatie

1. Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing? 2. Wat is het voorwerp van de verzekering Reizen Gehele Wereld

1. Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing? 2. Wat is het voorwerp van de verzekering Reizen Gehele Wereld Beste bedevaarder, Voor de deelnemers aan onze bedevaart werd voor twee dagen een polis reizen gehele wereld afgesloten. We hebben schriftelijk bevestiging gekregen dat de polis voor ons traject geldig

Nadere informatie

1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg

1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg 1. Technische bijstand aan voertuigen in België en het Groothertogdom Luxemburg 1. 1 Plaatselijke pechverhelping De dienstverlening zal gebeuren, 24u/24u, hetzij langs of op de openbare weg, hetzij op

Nadere informatie

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Met voorbijgaan aan hetgeen anders in de verzekerings voorwaarden mocht zijn bepaald, wordt deze verzeke

Nadere informatie

Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering

Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Met voorbijgaan aan hetgeen anders in de verzekerings voorwaarden mocht zijn bepaald, wordt deze verzekering

Nadere informatie

Waarborg Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid

Waarborg Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid KRACHTBAL DVV VERZEKERING Polis: c-11/902.300 op naam van FALOS vzw Wat gaan wij hier behandelen? Bepaalde schadegevallen die onze (bestuurs)leden kunnen berokkenen aan derden (alle anderen dan de verzekeringsnemer

Nadere informatie

MINIMUMVOORWAARDEN B.A. MOTORRIJTUIGEN

MINIMUMVOORWAARDEN B.A. MOTORRIJTUIGEN MINIMUMVOORWAARDEN B.A. MOTORRIJTUIGEN Van toepassing sedert 12 mei 2018 Presentatie 23 oktober 2018 Den Eyck - Kasterlee Training / Martin Lampo Copyright Allianz SE KB 16/4/2018- BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Top Selection met Exclusieve waarborgen Top Selection Flight Selection met Exclusieve waarborgen Flight Selection Travel Selection medische kosten in het

Nadere informatie

De goede naam van uw bedrijf is belangrijk en daar doet u veel voor, want u wilt zoveel mogelijk tevreden klanten en gelukkige werknemers.

De goede naam van uw bedrijf is belangrijk en daar doet u veel voor, want u wilt zoveel mogelijk tevreden klanten en gelukkige werknemers. KBC-Bedrijfspolis De goede naam van uw bedrijf is belangrijk en daar doet u veel voor, want u wilt zoveel mogelijk tevreden klanten en gelukkige werknemers. Maar soms loopt het mis Ondernemen brengt altijd

Nadere informatie

Verklarende nota betreffende de polis BA VME

Verklarende nota betreffende de polis BA VME Verklarende nota betreffende de polis BA VME 730.379.384 2 1 Wie is de onderschrijver van dit verzekeringsprogramma? VZW CIB VLAANDEREN 2 Wie is de verzekeringsnemer? De door deze polis verzekerde Vereniging

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY Oktober 2017 Wij halen uw gelijk. DOELGROEP Particulieren als individu of gezin PRODUCTOVERZICHT AUTO NIET-AUTO FULL All in Verkeer All risk Family FLEX FIX

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY November 2018 Wij halen uw gelijk. DOELGROEP Particulieren als individu of gezin PRODUCTOVERZICHT AUTO NIET-AUTO FULL All in Verkeer All risk Family FLEX

Nadere informatie

Verzekeringen Vlaamse Basketballiga vzw

Verzekeringen Vlaamse Basketballiga vzw Verzekeringen Vlaamse Basketballiga vzw Ethias Powerpoint presentations Verzekeringen die automatisch verworven zijn bij de VBL Verzekeringen afgesloten door VBL waarop clubs tegen betaling kunnen intekenen

Nadere informatie

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen.

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Kies voor een volledige bescherming op maat, uniek in België.

Nadere informatie

Informatie over uw Dekking Hulpverlening WA. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Dekking Hulpverlening WA. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Dekking Hulpverlening WA Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Hulpverlening

Nadere informatie

G O E D V E R Z E K E R D?!?

G O E D V E R Z E K E R D?!? G O E D V E R Z E K E R D?!? GOED VERZEKERD?!? Als je een jeugdhuis wil uitbaten, is het soms nodig om meer dan de wettelijk verplichte verzekeringen af te sluiten. Zeker als het financiële risico hoog

Nadere informatie

Kapitaal Reisongevallen Vergoeding tot per persoon bij overlijden en blijvende invaliditeit na een ongeval in het buitenland.

Kapitaal Reisongevallen Vergoeding tot per persoon bij overlijden en blijvende invaliditeit na een ongeval in het buitenland. Vief Travel en Uniglobe South West Travel heeft in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u verschillende verzekeringsformules uitgewerkt. Het is mogelijk om voor uw volgende reis één van de onderstaande

Nadere informatie

KBC-Polis voor Uw Reizen

KBC-Polis voor Uw Reizen KBC-Polis voor Uw Reizen Eén keer of meerdere keren per jaar op vakantie? Een weekendje weg? Een city-trip naar Barcelona? Een wintersportvakantie? Of u nu een dagje weg naar het buitenland hebt gepland,

Nadere informatie

De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie. Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)

De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie. Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie Het is niet altijd makkelijk om te beslissen welke waarborgen u nodig hebt om uw voertuig en uzelf goed te verzekeren. Deze wegwijzer kan u daarbij helpen:

Nadere informatie

Goed verzekerd. Polissen op maat van jouw jeugdhuis

Goed verzekerd. Polissen op maat van jouw jeugdhuis Goed verzekerd Polissen op maat van jouw jeugdhuis Inleiding Als je een jeugdhuis wil uitbaten, is het soms nodig om meer dan de wettelijk verplichte verzekeringen af te sluiten. Zeker als het financiële

Nadere informatie

vertaling van de folder met aanvraagformulier

vertaling van de folder met aanvraagformulier ADAC Plus lidmaatschap familie:. slechts 134,- per jaar Pakket voor u, uw partner, uw minderjarig(e) kind(eren) en kinderen tot 23 jaar: De diensten zoals hierboven genoemd Het ADAC lidmaatschap Hulp in

Nadere informatie

2. Bijkomende waarborgen OMNIUMVERZEKERING N0003 0001 0200 1205. Begrippen. 1. Omschrijving van de verzekering. 3.

2. Bijkomende waarborgen OMNIUMVERZEKERING N0003 0001 0200 1205. Begrippen. 1. Omschrijving van de verzekering. 3. OMNIUMVERZEKERING N0003 0001 0200 1205 Begrippen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: de verzekeringnemer met hoofdverblijf of exploitatiezetel in België en alle bij hem inwonende personen. Wij:

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De voordelige verzekering voor uw bestelauto s. Kies uw verzekering WA: verplichte basisverzekering die schade aan derden vergoedt WA + Beperkt Casco: extra vergoeding bij diefstal

Nadere informatie

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOERTUIG ALL IN

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOERTUIG ALL IN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOERTUIG ALL IN ARTIKEL 1 Wat verstaat men onder? 1) Familie a) Uzelf; b) Uw samenwonende echtgenoot of de persoon met wie u samenwoont, hierna begrepen in de term echtgenoot

Nadere informatie

Hulpverlening verkeer MwPVH01-01. Hulpverlening Verkeer. Voorwaarden. Voorwaarden

Hulpverlening verkeer MwPVH01-01. Hulpverlening Verkeer. Voorwaarden. Voorwaarden Hulpverlening verkeer MwPVH01-01 Voorwaarden Het aanvraag- en/of wijzigingsformulier en andere documenten die voor het verstrekken van gegevens noodzakelijk zijn, dienen als grondslag van deze verzekering

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

RECHTSBIJSTAND PRIVE-LEVEN WAT ZIJN DE PRESTATIES?

RECHTSBIJSTAND PRIVE-LEVEN WAT ZIJN DE PRESTATIES? RECHTSBIJSTAND PRIVE-LEVEN WAT ZIJN DE PRESTATIES? Wij zullen : 1) de verzekerde inlichten over de omvang van zijn rechten en de wijze van verdedigen; 2) de vrije keuze van expert garanderen bij een minnelijke

Nadere informatie

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOERTUIG STANDAARD

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOERTUIG STANDAARD RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOERTUIG STANDAARD ARTIKEL 1 Wat verstaat men onder? 1) Familie a) Uzelf; b) Uw samenwonende echtgenoot of de persoon met wie u samenwoont, hierna begrepen in de term echtgenoot

Nadere informatie

TBS benelux vehicule

TBS benelux vehicule TBS benelux vehicule TBS BENELUX VEHICLE Auto, moto, Van (max. 5.5T, max. 6,5 m lengte en/of 3 m hoog) Technische bijstand, sleping, terug-naar-huis service Benelux + 50 km in Frankrijk & Duitsland A.

Nadere informatie

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV Conventie De duur van de verzekeringsovereenkomst wordt vastgesteld in de bijzondere voorwaarden. Hij kan niet langer zijn dan één jaar. Op elke jaarlijkse vervaldag wordt de verzekeringsovereenkomst stilzwijgend

Nadere informatie

KBC Autolease Gold Assistance Bijstand aan personen en voertuigen

KBC Autolease Gold Assistance Bijstand aan personen en voertuigen Bijstand aan personen en voertuig Het contract KBC Autolease Gold Assistance is een uitbreiding van de dekking KBC Autolease Silver en VIP-Silver dekkingen, en bijgevolg zijn alle hiervoor omschreven voorwaarden

Nadere informatie

P&V Auto PRODUCTFICHE. P&V Auto - Overzicht van de waarborgen

P&V Auto PRODUCTFICHE. P&V Auto - Overzicht van de waarborgen P&V Auto PRODUCTFICHE Bij P&V stelt de klant zelf zijn autoverzekering samen. Afhankelijk van zijn profiel, kunt u de polis van uw klant uitbreiden met de waarborgen in ons aanbod. Zo betaalt de klant

Nadere informatie

Waarborg burgerlijke aansprakelijkheid (BA)

Waarborg burgerlijke aansprakelijkheid (BA) rd e k e z r e v d Goe w jeugdhuis at van jou Polissen op ma Inleiding Als je een jeugdhuis wil uitbaten, is het soms nodig om meer dan de wettelijk verplichte verzekeringen af te sluiten. Zeker als het

Nadere informatie

SPECIALE CLAUSULE LESGEVERS

SPECIALE CLAUSULE LESGEVERS 1 SPECIALE CLAUSULE LESGEVERS N.V. ARENA - JOZEF II-STRAAT 36-38 - 1000 BRUSSEL - TEL. : 02/512.03.04 - FAX : 02/512.70.94 BE 0449.789.592 - C.B.F.A. 10.365 Waarborgen onderschreven voor rekening van de

Nadere informatie

Zorgeloos in het buitenland

Zorgeloos in het buitenland POLIS REISBIJSTAND Zorgeloos in het buitenland Zorgeloos in het buitenland Raad op mensenmaat Woord vooraf In deze polis wordt voor heel uw gezin de bijstand voor uw voertuig, de rechtsbijstand en de

Nadere informatie

Autoverzekering. zo doe je het

Autoverzekering. zo doe je het Autoverzekering zo doe je het BA Auto Wie en wat is verzekerd? «Zonder verzekering» Geen auto Als je aan autoverzekeringen denkt, dan denk je wellicht in de eerste plaats aan de wettelijk verplichte verzekering.

Nadere informatie

The Name in Sports Insurance

The Name in Sports Insurance Verzekering Sportfederaties Leden Polissen Niet-leden Polissen L.O. 1.102.184 A B.A. 1.102.185 A L.O. B.A. 1.102.184 B 1.102.185 B ADMINISTRATIEF BIJVOEGSEL Verzekeringnemer V.C.H.H.D. - AFDELING V.V.H.V.

Nadere informatie

Auto Voertuigen voor toerisme en zaken of gemengd gebruik

Auto Voertuigen voor toerisme en zaken of gemengd gebruik Auto Voertuigen voor toerisme en zaken of gemengd gebruik Tarief geldig vanaf januari 2014 Auto Voertuigen voor toerisme en zaken of gemengd gebruik Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid 3 Verzekering van

Nadere informatie

Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijfsmotorrijtuig

Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijfsmotorrijtuig Voorwaardenblad 321-94 Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijfsmotorrijtuig Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 264-20.1504

Nadere informatie

Home Assistance Bijstand bij schade aan de woning, informatiedienst, kosten voor slotenmaker (tot 100)

Home Assistance Bijstand bij schade aan de woning, informatiedienst, kosten voor slotenmaker (tot 100) Vief Travel en Uniglobe South West Travel heeft in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u verschillende verzekeringsformules uitgewerkt. Het is mogelijk om voor uw volgende reis één van de onderstaande

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

I. VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN EN BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID

I. VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN EN BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID OVERZICHT en DOEL I. VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN EN BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID De bijdrage voor deze verzekering zit inbegrepen in het lidgeld en is geldig voor alle clubs en leden welke aangesloten

Nadere informatie

KBC-Vakantiepolis. Doelgroep. Welke verzekeringen kunt u sluiten? VIP-formule. Optie zakenreizen.

KBC-Vakantiepolis. Doelgroep. Welke verzekeringen kunt u sluiten? VIP-formule. Optie zakenreizen. KBC-Vakantiepolis Vakantie is vooral genieten van een welverdiende rust. Maar vakantie is tegelijk een niet te onderschatten financiële uitgave. U verwacht niet uw trip te moeten annuleren of op reis geconfronteerd

Nadere informatie

ZIJN DE ACTOREN VAN DE WACHTDIENST GOED VERZEKERD?

ZIJN DE ACTOREN VAN DE WACHTDIENST GOED VERZEKERD? ZIJN DE ACTOREN VAN DE WACHTDIENST GOED VERZEKERD? Dirk Jonckheere Karl Scheldeman 1 1. AMMA IN EEN NOTENDOP De onderlinge verzekeraar van de zorgsector Voor een door de zorgverleners Meer dan 70 jaar

Nadere informatie

Op deze verzekering zijn de hiernavolgende bijzondere en speciale voorwaarden alsmede de bijgevoegde algemene voorwaarden van toepassing

Op deze verzekering zijn de hiernavolgende bijzondere en speciale voorwaarden alsmede de bijgevoegde algemene voorwaarden van toepassing polis polis BIJZONDERE VOORWAARDEN Ethias Prins-Bisschopssingel 73, 3500 Hasselt Tel. 011 28 21 11 - Fax 011 28 20 20 Polis nr. 45.034.443 Ons kenmerk 2152-hb/mj-02/08 Op deze verzekering zijn de hiernavolgende

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. WIE ZIJN WIJ? De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werd opgericht in 1988 en is het overkoepelend orgaan

Nadere informatie

medische verzekeringen sinds 1944 AMMA VERZEKERINGEN 5.02.2003 De Huisarts VERZEKERING BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID PRIVE-LEVEN

medische verzekeringen sinds 1944 AMMA VERZEKERINGEN 5.02.2003 De Huisarts VERZEKERING BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID PRIVE-LEVEN AMMA VERZEKERINGEN 5.02.2003 De Huisarts VERZEKERING BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID PRIVE-LEVEN medische verzekeringen sinds 1944 onderlinge verzekeringsonderneming toegelaten door de Controledienst voor

Nadere informatie

overal en altijd... 2

overal en altijd... 2 Gerust op reis 2 overal en altijd... Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, Inter Partner Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg,

Nadere informatie

VZW BEMIDDELING. Bemiddelaar: KBC Insurance Solutions

VZW BEMIDDELING. Bemiddelaar: KBC Insurance Solutions VZW BEMIDDELING Bemiddelaar: KBC Insurance Solutions Verzekeraar : GENERALI BELGIUM Generali Belgium NV - Maatschappelijk Kapitaal 40.000.000,00 EUR - BTW - KBO-nr. (BE) 0403.262.553 - RPR Brussel www.generali.be

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE Wij halen uw gelijk. DOELGROEP LAR BUSINESS Pro: Micro-, Kleine en Middelgrote Ondernemingen LAR BUSINESS Retail: Kleinhandel LAR BUSINESS

Nadere informatie

EURO BOOKS ONLINE - Digitaal bladeren in juridische uitgaven. Uitgave 2013. C.I.P. Koninklijke Bibliotheek Albert I NUR 820 I.S.B.N.

EURO BOOKS ONLINE - Digitaal bladeren in juridische uitgaven. Uitgave 2013. C.I.P. Koninklijke Bibliotheek Albert I NUR 820 I.S.B.N. EURO BOOKS ONLINE - Digitaal bladeren in juridische uitgaven Uitgave 2013 C.I.P. Koninklijke Bibliotheek Albert I NUR 820 I.S.B.N. 2013 by Euro Books Uitgegeven door Euro Trans Lloyd Kaleshoek 8 8340 Damme

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie