KBC-ONGEVALLENVERZEKERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KBC-ONGEVALLENVERZEKERING"

Transcriptie

1 KBC-ONGEVALLENVERZEKERING De KBC-Ongevallenverzekering biedt de verzekerden financiële bescherming wanneer zij het slachtoffer worden van een ongeval. Elke privé-persoon die geen zelfstandige activiteit uitoefent en zijn gezinsleden. Verzekeringen Wat kan verzekerd worden? Er zijn vier verzekerbare ongevallensituaties: - de verzekering lichamelijke ongevallen privé-leven; - de verzekering lichamelijke ongevallen privé-leven uitgezonderd verkeer; - de verzekering lichamelijke ongevallen verkeer; - de verzekering lichamelijke ongevallen kleinkinderen.

2 Verzekering lichamelijke ongevallen privé-leven Deze verzekering dekt alle ongevallen die gebeuren in het privé-leven. Dit betekent verkeersongevallen, ongevallen thuis, op reis, in het verenigingsleven, tijdens sportbeoefening. Elke privé-persoon die geen zelfstandige activiteit uitoefent en zijn gezinsleden. Waarborgen Wat is verzekerd? Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, namelijk de lichamelijke schade als gevolg van onder andere: - ongevallen die bij de verzekerde thuis gebeuren; - ongevallen tijdens de vrijetijdsbesteding; - verkeersongevallen; - sportongevallen; - ongevallen tijdens de vakantie of uitstappen; - schoolongevallen van de kinderen. Deze verzekering waarborgt: - vergoedingen in geval van blijvende ongeschiktheid; - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels; - een vergoeding in geval van overlijden; - de betaling van begrafeniskosten; - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten. Wat is niet verzekerd? Ongevallen die in de volgende situaties gebeuren, zijn van deze verzekering uitgesloten: - arbeids(weg)ongevallen; - zelfdoding en de gevolgen van poging tot zelfdoding; - deelname aan en oefening voor snelheids-, regelmatigheids- of behendigheidswedstrijden en winstgevende sportbeoefening en training; - gevaarlijke sporten; - zware fout; - oorlogsrisico en kernreacties; - ongevallen tijdens het gebruikmaken van luchtvaartuigen indien u niet de passagier bent; - zijn verzekerd op voorwaarde dat de bijzondere voorwaarden dit vermelden en een bijpremie betaald werd: ongevallen als bestuurder van een motorfiets van 50cc of meer ; ongevallen die het gevolg zijn van het beoefenen van alpinisme, diepzeeduiken, speleologie, valschermspringen en deltavliegen.

3 Dit moet u zeker weten Volwassen gezinsleden worden met naam in de polis vermeld. Kinderen worden als collectiviteit verzekerd. Wanneer de kinderen als verzekerde personen worden vermeld, dan geldt de verzekering ook voor hun speelgenoten.

4 Verzekering lichamelijke ongevallen privé-leven, uitgezonderd verkeer Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, met uitzondering van de ongevallen die u overkomen als bestuurder, passagier of voetganger in het verkeer of als gebruiker van het openbaar bezoldigd personenvervoer. Elke privé-persoon die geen zelfstandige activiteit uitoefent, en zijn gezinsleden. Waarborgen Wat is verzekerd? Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, met uitzondering van ongevallen die u overkomen: - als bestuurder of passagier van een motorrijtuig; - als voetganger, fietser of gebruiker van een ander rijwiel zonder motor op de openbare weg of hiermee gelijkgestelde terreinen; - als gebruiker van openbaar of bezoldigd personenvervoer. Voorbeeldsituaties van mogelijke ongevallen: - alle thuisongevallen, uitgezonderd deze met motorrijtuigen; - alle schoolongevallen, uitgezonderd de verkeersongevallen; - ongevallen tijdens de vrijetijdsbesteding; - sportongevallen (maar niet de wielertoerist); - ongevallen tijdens de vakantie of uitstappen, uitgezonderd de verkeersongevallen of ongevallen bij gebruik van openbaar vervoer. Deze verzekering waarborgt: - vergoedingen in geval van blijvende ongeschiktheid; - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels; - een vergoeding in geval van overlijden; - de betaling van de begrafeniskosten; - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten. Wat is niet verzekerd? Ongevallen die in de volgende situaties gebeuren zijn van deze verzekering uitgesloten: - arbeids(weg)ongevallen; - zelfdoding en de gevolgen van poging tot zelfdoding; - deelname aan en oefening voor snelheids-, regelmatigheids- of behendigheidswedstrijden en winstgevende sportbeoefening en training; - gevaarlijke sporten; - zware fout; - oorlogsrisico en kernreacties; - ongevallen tijdens het gebruikmaken van luchtvaartuigen indien u niet de passagier bent;

5 Ongevallen, die het gevolg zijn van het beoefenen van alpinisme, diepzeeduiken, speleologie, valschermspringen en deltavliegen zijn verzekerd indien de bijzondere voorwaarden dit vermelden. Dit moet u zeker weten Volwassen gezinsleden worden met naam in de polis vermeld. Kinderen worden als collectiviteit verzekerd. Wanneer de kinderen als verzekerde personen worden vermeld, dan geldt de verzekering ook voor hun speelgenoten. Deze verzekering dekt echter niet verkeersongevallen van de speelgenootjes.

6 Verzekering lichamelijke ongevallen verkeer Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, namelijk de lichamelijke schade die u lijdt als bestuurder van een motorrijtuig tot 3,5 ton, dat niet gebruikt wordt voor openbaar of bezoldigd personenvervoer. Elke privé-persoon die geen zelfstandige activiteit uitoefent, en zijn gezinsleden. Waarborgen Wat is verzekerd? Deze verzekering dekt de ongevallen die gebeuren in het privé-leven, namelijk de lichamelijke schade die u lijdt als bestuurder van een motorrijtuig tot 3,5 ton MTM, dat niet gebruikt wordt voor openbaar of bezoldigd personenvervoer. U bent facultatief eveneens verzekerbaar: - als voetganger, fietser of gebruiker van een ander rijwiel zonder motor op de openbare weg of hiermee gelijkgestelde terreinen; - als passagier van een motorrijtuig of van een vervoermiddel dat gebruikt wordt voor openbaar of bezoldigd personenvervoer. Deze verzekering waarborgt: - vergoedingen in geval van blijvende ongeschiktheid; - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels; - een vergoeding in geval van overlijden; - de betaling van de begrafeniskosten; - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten. Wat is niet verzekerd? Ongevallen die in de volgende situaties gebeuren zijn van deze verzekering uitgesloten: - ongevallen waarop de arbeidsongevallenwet van toepassing is; - zelfdoding en de gevolgen van poging tot zelfdoding; - deelname aan en oefening voor snelheids-, regelmatigheids- of behendigheidswedstrijden; - gebruik van het motorrijtuig zonder toelating van de eigenaar of houder; - deelname aan winstgevende sportbeoefening en training; - ongevallen met een motorrijtuig dat gebruikt wordt als werktuig; - opzet (de verzekerde die jonger is dan 16 jaar uitgezonderd); - zware fout (de verzekerde die jonger is dan 16 jaar uitgezonderd); - oorlogsrisico en kernreacties. Dit moet u zeker weten Volwassen gezinsleden worden met naam in de polis vermeld. Kinderen worden als collectiviteit verzekerd.

7 Automatische uitbreiding van de verzekerde personen naar een derde die toevallig met een verzekerd gezinsvoertuig rijdt, waarvan een verzekerde de eigenaar of de gebruikelijke houder is. Personen tijdens de uitoefening van hun beroep, zoals garagehouders, taxichauffeurs,.. zijn voor lichamelijke ongevallen niet in deze verzekering gedekt. De verzekering geldt ook: - bij het in- en uitstappen, op- en afstappen, laden en lossen en bij het onderweg herstellen, takelen of slepen van het rijtuig; - tijdens het redden van personen of goederen die door een verkeersongeval in gevaar verkeren.

8 Verzekering lichamelijke ongevallen kleinkinderen Deze verzekering dekt de ongevallen die zich voordoen als de kleinkinderen onder toezicht staan van de grootouders en de ouders van het kleinkind niet aanwezig zijn. De kleinkinderen die op de datum van een ongeval in het privé-leven geen 14 jaar geworden zijn. Waarborgen Wat is verzekerd? Deze verzekering dekt de ongevallen die zich voordoen als de kleinkinderen onder toezicht staan van de grootouders en de ouders van het kleinkind niet aanwezig zijn. Gedekt zijn o.a. de ongevallen die gebeuren wanneer de grootouders: - het kleinkind mee op vakantie nemen; - bij het kleinkind gaan babysitten; - op het kleinkind letten, wanneer de ouders uit werken zijn. Deze verzekering waarborgt: - vergoedingen in geval van blijvende ongeschiktheid; - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels; - de betaling van de begrafeniskosten; - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten. Wat is niet verzekerd? Ongevallen die in de volgende situaties gebeuren, zijn van deze verzekering uitgesloten: - gebruik van luchtvaartuigen tenzij als gewone passagier in een toestel dat van overheidswege toelating heeft voor het vervoer van personen; - winstgevende sportoefening; - in competitieverband beoefenen van gevechtssporten, gemotoriseerde sporten, ski, skeleton en bobslee, inclusief de trainingen; - gevaarlijke sporten; - oorlogsrisico en kernreacties. Dit moet u zeker weten De verzekering geldt over de hele wereld voor zover de kleinkinderen hun gewone verblijfplaats in België hebben. Voor deze verzekering dient minimaal ook de waarborg BA onderschreven te zijn.

ONGEVALLENVERZEKERING

ONGEVALLENVERZEKERING Opgelet: de verzekerde persoon mag niet ouder zijn dan 65 jaar bij onderschrijving van de polis. en Er zijn 4 verzekerbare situaties: de verzekering privé-leven de verzekering privé-leven uitgezonderd

Nadere informatie

De KBC-Gezinspolis beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn privé-leven.

De KBC-Gezinspolis beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn privé-leven. KBC-GEZINSPOLIS De KBC-Gezinspolis beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn privé-leven. Alle gezinnen. Wat is een gezin? KBC-Verzekeringen aanvaardt elke manier van samenleven in hetzelfde

Nadere informatie

KBC BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN

KBC BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN KBC BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN Een bedrijf dat nooit te maken krijgt met een ongeval, we komen het niet snel tegen. En toch, vroeg of laat gebeurt het ook bij u. Een werknemer die tijdens het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 2003 BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN BLZ. 1 AANVULLENDE VERZEKERING

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 2003 BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN BLZ. 1 AANVULLENDE VERZEKERING BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN BLZ. 1 AANVULLENDE VERZEKERING ARBEIDSONGEVALLEN OP BASIS VEELVOUD JAARLOON Deze verzekering is een uitbreiding van de verplichte verzekering arbeidsongevallen die

Nadere informatie

VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN PRIVÉ-LEVEN. Begrippen. 3 Vergoeding bij blijvende ongeschiktheid. 1 Toepassingsgebied

VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN PRIVÉ-LEVEN. Begrippen. 3 Vergoeding bij blijvende ongeschiktheid. 1 Toepassingsgebied KBC ONGEVALLENVERZEKERING BLZ. 1 VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN PRIVÉ-LEVEN Begrippen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: - de personen die met naam als verzekerde worden vermeld in de bijzondere

Nadere informatie

3 Kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten

3 Kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten POLIS PERSOONLIJKE VERZEKERING ALDS9 1 VERZEKERING LICHAMELIJKE ONGEVALLEN 1 Omschrijving van de verzekering a Bij een ongeval dat de verzekerde overkomt, waarborgt de verzekeraar: - een vergoeding in

Nadere informatie

POLIS EVENEMENTEN. Doelgroep

POLIS EVENEMENTEN. Doelgroep Doelgroep Deze polis is bestemd voor evenementen met een tijdelijk karakter waarvan de organisatie niet tot de bedrijfsactiviteit van de organisator behoort. Met deze polis richten wij ons dus vooral tot

Nadere informatie

Tarief Auto Verkeerspolis

Tarief Auto Verkeerspolis Tarief Auto Verkeerspolis Editie mei 2003 Fidea Van Eycklei 14 2018 Antwerpen Tel. : 03 203 85 11 Fax: 03 234 19 22 I. Doelgroep Het verzekeren van slachtoffers van een lichamelijk ongeval overkomen in

Nadere informatie

ONGEVALLENVERZEKERING VERKEER N0003 0001 0600 0905. Begrippen. 3. Vergoeding bij blijvende ongeschiktheid. 1. Toepassingsgebied

ONGEVALLENVERZEKERING VERKEER N0003 0001 0600 0905. Begrippen. 3. Vergoeding bij blijvende ongeschiktheid. 1. Toepassingsgebied ONGEVALLENVERZEKERING VERKEER N0003 0001 0600 0905 Begrippen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: - de verzekeringnemer, de samenwonende partner en elke andere inwonende persoon; - de uitwonende

Nadere informatie

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets.

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. KBC POLIS BROMFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een bromfiets. Verzekeringen Welke verzekeringen

Nadere informatie

Waarborg Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid

Waarborg Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid KRACHTBAL DVV VERZEKERING Polis: c-11/902.300 op naam van FALOS vzw Wat gaan wij hier behandelen? Bepaalde schadegevallen die onze (bestuurs)leden kunnen berokkenen aan derden (alle anderen dan de verzekeringsnemer

Nadere informatie

KBC POLIS MOTORFIETS

KBC POLIS MOTORFIETS KBC POLIS MOTORFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Verzekeringen Welke

Nadere informatie

KBC POLIS HANDEL EN DIENSTEN

KBC POLIS HANDEL EN DIENSTEN KBC POLIS HANDEL EN DIENSTEN De Polis Handel en diensten beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn beroepsleven. De verzekering is bestemd voor kleinhandelszaken. Verzekeringen Wat kan

Nadere informatie

Aansprakelijkheidsverzekering UNIZO

Aansprakelijkheidsverzekering UNIZO Aansprakelijkheidsverzekering UNIZO Contactpersonen Lieve Pieters Technical Advisor Liability 09/248.85.32 Lieve_pieters@aon.be Koenraad Maes Regiodirecteur 09/248.85.81 Koenraad_maes@aon.be Kortrijksesteenweg

Nadere informatie

Verzekering Motorrijtuigen

Verzekering Motorrijtuigen Verzekering Motorrijtuigen Informatiedocument over het verzekeringsproduct KBC Verzekeringen NV- België - onderneming toegelaten voor alle takken onder code 0014. KBC Verzekeringen KBC-Polis voor Uw Voertuig

Nadere informatie

KBC POLIS PERSONENAUTO

KBC POLIS PERSONENAUTO KBC POLIS PERSONENAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenauto. Verzekeringen

Nadere informatie

VERZEKERINGEN. herfst 2016 Bart Hannes

VERZEKERINGEN. herfst 2016 Bart Hannes VERZEKERINGEN herfst 2016 Bart Hannes 1 Verzekeringen I. Wat en wie is verzekerd via VBL vzw? I.1. Burgerlijke aansprakelijkheid I.2. Lichamelijke ongevallen II. Oplossingen voor niet verzekerde risico

Nadere informatie

Verkeersschadeverzekering. Bijzondere Voorwaarden nr. 2010K-VV

Verkeersschadeverzekering. Bijzondere Voorwaarden nr. 2010K-VV Verkeersschadeverzekering Bijzondere Voorwaarden nr. 2010K-VV Inhoudsopgave Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden nr. 2010K en hebben betrekking op de verkeersschadeverzekering.

Nadere informatie

Waarborg burgerlijke aansprakelijkheid (BA)

Waarborg burgerlijke aansprakelijkheid (BA) rd e k e z r e v d Goe w jeugdhuis at van jou Polissen op ma Inleiding Als je een jeugdhuis wil uitbaten, is het soms nodig om meer dan de wettelijk verplichte verzekeringen af te sluiten. Zeker als het

Nadere informatie

Productfiche Motorfiets

Productfiche Motorfiets MOTORFIETS Januari 2015 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Burgerrechtelijke

Nadere informatie

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd.

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd. FIDEA MOTORFIETS - Fidea Motorfiets Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch fout. En dan

Nadere informatie

Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto.

Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. PERSONENAUTO juni 2014 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenwagen.

Nadere informatie

Bijlage 1: De vrijwilligersverzekering

Bijlage 1: De vrijwilligersverzekering Bijlage 1: De vrijwilligersverzekering Rubriek 1 - Enkele begrippen Voor het goede begrip volgt nu eerst een verklaring van de belangrijkste termen uit deze polis. 1. Verzekeringnemer Onder verzekeringnemer

Nadere informatie

WELKE VERZEKERINGSPOLISSEN BESTAAN ER? EEN EERSTE OVERZICHT

WELKE VERZEKERINGSPOLISSEN BESTAAN ER? EEN EERSTE OVERZICHT WELKE VERZEKERINGSPOLISSEN BESTAAN ER? EEN EERSTE OVERZICHT I. Autoverzekeringen a) BA-verzekering In België is men verplicht een BA-verzekering (of burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering) af te sluiten

Nadere informatie

VLAAMSE ROEILIGA vzw VERZEKERINGEN. Bart Hannes 23 oktober 2013

VLAAMSE ROEILIGA vzw VERZEKERINGEN. Bart Hannes 23 oktober 2013 VLAAMSE ROEILIGA vzw VERZEKERINGEN Bart Hannes 23 oktober 2013 1 Sport beoefenen Sportactiviteiten organiseren = Risico s nemen. Beschermen tegen risico s = Preventie Verzekeren Verzekeringen I. Burgerlijke

Nadere informatie

Goed verzekerd. Polissen op maat van jouw jeugdhuis

Goed verzekerd. Polissen op maat van jouw jeugdhuis Goed verzekerd Polissen op maat van jouw jeugdhuis Inleiding Als je een jeugdhuis wil uitbaten, is het soms nodig om meer dan de wettelijk verplichte verzekeringen af te sluiten. Zeker als het financiële

Nadere informatie

I. Begripsomschrijvingen

I. Begripsomschrijvingen I. Begripsomschrijvingen VERZEKERING VRIJWILLIGERSWERK ERKEND DOOR DE PROVINCIE 1. Verzekeringnemer De organisatie, zijnde elke feitelijke vereniging of private rechtspersoon zonder winstoogmerk die werkt

Nadere informatie

I. Begripsomschrijvingen

I. Begripsomschrijvingen VERZEKERING VRIJWILLIGERSWERK ERKEND DOOR DE PROVINCIE I. Begripsomschrijvingen 1. Verzekeringnemer De organisatie, zijnde elke feitelijke vereniging of private rechtspersoon zonder winstoogmerk die werkt

Nadere informatie

AANSPRAKELIJKHEID IN HET VERKEER

AANSPRAKELIJKHEID IN HET VERKEER AANSPRAKELIJKHEID IN HET VERKEER AANSPRAKELIJKHEID Inhoud 1. De vergoeding van de zwakke weggebruiker. 2. De aansprakelijkheid van en voor de leerlingen. 3. De verzekering van leerlingen en leerkrachten.

Nadere informatie

G O E D V E R Z E K E R D?!?

G O E D V E R Z E K E R D?!? G O E D V E R Z E K E R D?!? GOED VERZEKERD?!? Als je een jeugdhuis wil uitbaten, is het soms nodig om meer dan de wettelijk verplichte verzekeringen af te sluiten. Zeker als het financiële risico hoog

Nadere informatie

Verzekeringen Vlaamse Basketballiga vzw

Verzekeringen Vlaamse Basketballiga vzw Verzekeringen Vlaamse Basketballiga vzw Ethias Powerpoint presentations Verzekeringen die automatisch verworven zijn bij de VBL Verzekeringen afgesloten door VBL waarop clubs tegen betaling kunnen intekenen

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE vzw WEGWIJS IN DE ONGEVALLENPOLIS VJF. Bart Hannes september 2013

VLAAMSE JUDOFEDERATIE vzw WEGWIJS IN DE ONGEVALLENPOLIS VJF. Bart Hannes september 2013 VLAAMSE JUDOFEDERATIE vzw WEGWIJS IN DE ONGEVALLENPOLIS VJF Bart Hannes september 2013 1 Sport beoefenen Sportactiviteiten organiseren = Risico s nemen. Beschermen tegen risico s = Preventie Verzekeren

Nadere informatie

KBC-POLIS PLEZIERVAART

KBC-POLIS PLEZIERVAART KBC-POLIS PLEZIERVAART De verzekering pleziervaart beschermt de verzekerde tegen schade aan en door zijn zeil- of motorboot. De verzekering is bestemd voor pleziervaarders met een zeil- of motorboot. Verzekeringen

Nadere informatie

KBC-Polis voor uw reizen

KBC-Polis voor uw reizen Eén keer of meerdere keren per jaar op vakantie? Een weekendje weg? Een city-trip naar Barcelona? Een wintersportvakantie? Of u nu een dagje weg naar het buitenland hebt gepland, een zonvakantie of een

Nadere informatie

KBC- Vakantiepolis. Doelgroep. Optie zakenreizen. Welke verzekeringen kunt u sluiten? Ook dit moet u zeker weten! VIP-formule

KBC- Vakantiepolis. Doelgroep. Optie zakenreizen. Welke verzekeringen kunt u sluiten? Ook dit moet u zeker weten! VIP-formule KBC- Vakantiepolis Vakantie is vooral genieten van een welverdiende rust. Maar vakantie is tegelijk een niet te onderschatten financiële uitgave. U verwacht niet uw trip te moeten annuleren of op reis

Nadere informatie

KBC POLIS PERSONENAUTO

KBC POLIS PERSONENAUTO KBC POLIS PERSONENAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenauto. Verzekeringen

Nadere informatie

KBC-Polis voor Uw Reizen

KBC-Polis voor Uw Reizen KBC-Polis voor Uw Reizen Eén keer of meerdere keren per jaar op vakantie? Een weekendje weg? Een city-trip naar Barcelona? Een wintersportvakantie? Of u nu een dagje weg naar het buitenland hebt gepland,

Nadere informatie

C A R P O O L I N G. Inhoud. Wettelijke omschrijving. Voordelen Verzekeringen. Stimuli van de overheid

C A R P O O L I N G. Inhoud. Wettelijke omschrijving. Voordelen Verzekeringen. Stimuli van de overheid C A R P O O L I N G Wettelijke omschrijving Inhoud Voordelen Verzekeringen Stimuli van de overheid Wettelijke omschrijving Definitie Carpooling : minstens twee werknemers een zelfde voertuig delen om een

Nadere informatie

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014 LICHTE VRACHTAUTO juni 2014 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte

Nadere informatie

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID GEZINSPOLIS - WET AFDY9 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID Deze verzekering is in overeenstemming met het Koninklijk Besluit van 12 januari 1984 tot vaststelling van de minimumgarantievoorwaarden

Nadere informatie

2. VOORWERP EN OMVANG VAN DE WAARBORGEN 2.1 Verplichte verzekering overeenkomstig de Arbeidsongevallenwet van 10 april 1971 (bezoldigd personeel).

2. VOORWERP EN OMVANG VAN DE WAARBORGEN 2.1 Verplichte verzekering overeenkomstig de Arbeidsongevallenwet van 10 april 1971 (bezoldigd personeel). - AD1074 1. ALGEMEEN 1.1 Welke waarborgen omvat deze verzekering Huispersoneel? 1.1.1 Het bezoldigd personeel (Artikel 2.1.). De verplichte verzekering Huispersoneel (bezoldigd personeel) waarborgt overeenkomstig

Nadere informatie

Informatiefiche verzekering lokale groepen

Informatiefiche verzekering lokale groepen Informatiefiche verzekering lokale groepen Als je lid bent van Hujo - dat betekent als je afdracht van 3,00 is gestort (of gratis voor kinderen tot en met het 6 de studiejaar) en je gegevens via de ledenlijst

Nadere informatie

TARIEF GEZINSPOLIS. Doelgroep. Commerciële troeven. Burgerrechtelijke aansprakelijkheid & Rechtsbijstand. Antwerpen, Mei 2012 10 april 2012

TARIEF GEZINSPOLIS. Doelgroep. Commerciële troeven. Burgerrechtelijke aansprakelijkheid & Rechtsbijstand. Antwerpen, Mei 2012 10 april 2012 TARIEF GEZINSPOLIS Antwerpen, Mei 2012 10 april 2012 Doelgroep Iedereen die in gezinsverband samenwoont of alleenstaande is. Formules: Gezin Alleenstaande 55+ (indien ze met max. 2 samenwonen) Optie: Onthaalgezin

Nadere informatie

1. Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing? 2. Wat is het voorwerp van de verzekering Reizen Gehele Wereld

1. Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing? 2. Wat is het voorwerp van de verzekering Reizen Gehele Wereld Beste bedevaarder, Voor de deelnemers aan onze bedevaart werd voor twee dagen een polis reizen gehele wereld afgesloten. We hebben schriftelijk bevestiging gekregen dat de polis voor ons traject geldig

Nadere informatie

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1!

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! Eindelijk, wordt de goede bestuurder vergoed voor zijn kwetsuren door zijn verzekering B.A. Auto! De BA Max Aangeboden voor het leven aan

Nadere informatie

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1!

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! Eindelijk, wordt de goede bestuurder vergoed voor zijn kwetsuren door zijn verzekering B.A. Auto! Eén bestuurder op twee denkt dat zijn

Nadere informatie

Lichamelijke schade: maximum per slachtoffer 2.500.000 en 5.000.000 per schadegeval (en dit zonder vrijstelling).

Lichamelijke schade: maximum per slachtoffer 2.500.000 en 5.000.000 per schadegeval (en dit zonder vrijstelling). GSF-SPORTVERZEKERING - POLISNR. 7.159.054.054 De belangen inzake verzekering voor sportongevallen worden waargenomen door het verzekeringskantoor ADMB VANDEVEN nv uit Leuven. De polis werd opgesteld door

Nadere informatie

Voorstel bedrijfspolis personeelsverzekeringen

Voorstel bedrijfspolis personeelsverzekeringen Voorstel bedrijfspolis personeelsverzekeringen Intentie: geen Trigoon nieuwe zaak vervangt polis nr.... bijvoegsel polis nr.... domiciliëring bemiddelaar naam en adres (of stempel)... Fidea-nummer CBFA-nummer

Nadere informatie

PERSOONLIJKE ONGEVALLEN

PERSOONLIJKE ONGEVALLEN ... A L G E M E N E V O O R W A A R D E N PERSOONLIJKE ONGEVALLEN... 2... A L G E M E N E V O O R W A A R D E N... INHOUD Uw polis bestaat uit deze Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden. De

Nadere informatie

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV Conventie De duur van de verzekeringsovereenkomst wordt vastgesteld in de bijzondere voorwaarden. Hij kan niet langer zijn dan één jaar. Op elke jaarlijkse vervaldag wordt de verzekeringsovereenkomst stilzwijgend

Nadere informatie

FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN

FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN - Fidea Lichte Vrachtwagen Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch

Nadere informatie

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte vrachtauto.

Nadere informatie

POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES algemene voorwaarden. 4 Nadere omschrijving van sommige risico's

POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES algemene voorwaarden. 4 Nadere omschrijving van sommige risico's VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID NIET-LEDEN Begrippen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: De niet-leden die deelnemen aan sportpromotionele activiteiten ingericht door de verzekerde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Verzekering arbeidsongevallen. artikelÿ2; nieuwe bedrijfszetels;

Algemene Voorwaarden. Verzekering arbeidsongevallen. artikelÿ2; nieuwe bedrijfszetels; ALGEMENE BEPALINGEN Begripsomschrijvingen Artikel 1 Voor de interpretatie van dit contract wordt bedoeld met: De wet: de Belgische wet van 10 april 1971 op de arbeidsongevallen, alsook alle uitbreidingen,

Nadere informatie

KBC-BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN

KBC-BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN KBC-BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN De KBG Bedrijfsplis Persneelsverzekeringen beschermt alle arbeidskrachten in uw nderneming tegen de financiële gevlgen van een ngeval. Delgrep De KBG-Bedrijfsplis

Nadere informatie

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID POLIS VERENIGINGSLEVEN ALDQ8 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID 1 Omschrijving van de verzekering Deze verzekering dekt de burgerrechtelijke aansprakelijkheid die de verzekerden kunnen oplopen

Nadere informatie

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID POLIS VERENIGINGSLEVEN ALD3K 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID 1 Omschrijving van de verzekering Deze verzekering dekt de burgerrechtelijke aansprakelijkheid die de verzekerden kunnen oplopen

Nadere informatie

Begindatum Einddatum Vervaldag Duur 01/01 1 jaar

Begindatum Einddatum Vervaldag Duur 01/01 1 jaar Polis 30 504 345 Bijzondere Voorwaarden : Verzekeringsnemer : Doel van de polis Het verzekeren van de doelgroep-medewerkers (hierna verzekerde(n) genoemd) die een individuele overeenkomst hebben ondertekend

Nadere informatie

Schadeverzekering In-/Opzittenden

Schadeverzekering In-/Opzittenden Schadeverzekering In-/Opzittenden Bijzondere Voorwaarden SVI15 Inhoudsopgave I Algemeen 4 1.1 Welke voorwaarden gelden? 4 1.2 Wat bedoelen wij met: 4 II Verzekering 5 2.1 Wie is verzekerd? 5 2.2 Waar

Nadere informatie

Individuele ongevallenverzekering + gewaarborgd inkomen ziekte.

Individuele ongevallenverzekering + gewaarborgd inkomen ziekte. Individuele ongevallenverzekering + gewaarborgd inkomen ziekte. 1. Makelaar Naam:... FSMA-nr:... Straat:... nr :... bus :... Postnummer:... Gemeente:... Telefoon:... Fax:... E-mailadres:... 2. Verzekeringnemer

Nadere informatie

Gratis Verzekering Vrijwilligerswerk

Gratis Verzekering Vrijwilligerswerk Gratis Verzekering Vrijwilligerswerk Ben je een vrijwilligersorganisatie in de provincie Antwerpen, uit om het even welke sector, dan kan je bij je provinciebestuur terecht voor een gratis vrijwilligersverzekering.

Nadere informatie

KBC-Vakantiepolis. Doelgroep. Welke verzekeringen kunt u sluiten? VIP-formule. Optie zakenreizen.

KBC-Vakantiepolis. Doelgroep. Welke verzekeringen kunt u sluiten? VIP-formule. Optie zakenreizen. KBC-Vakantiepolis Vakantie is vooral genieten van een welverdiende rust. Maar vakantie is tegelijk een niet te onderschatten financiële uitgave. U verwacht niet uw trip te moeten annuleren of op reis geconfronteerd

Nadere informatie

0745-23739-02-N-01012013. 1. ARTIKEL 1 Wat verstaat men onder? 2. 2. ARTIKEL 2 Wat is het voorwerp van de verzekering? 3

0745-23739-02-N-01012013. 1. ARTIKEL 1 Wat verstaat men onder? 2. 2. ARTIKEL 2 Wat is het voorwerp van de verzekering? 3 Pagina 1 van 7 INHOUDSTAFEL 1. ARTIKEL 1 Wat verstaat men onder? 2 2. ARTIKEL 2 Wat is het voorwerp van de verzekering? 3 3. ARTIKEL 3 Welke zijn de waarborgen? 3 3.1. Bij overlijden 3 3.2. Bij blijvende

Nadere informatie

Familiale verkeersverzekering

Familiale verkeersverzekering VIVIUM FAMILY SOLUTIONS Familiale verkeersverzekering Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VIVIUM FAMILY SOLUTIONS FAMILIALE VERKEERS- VERZEKERING INHOUDSOPGAVE gemeenschappelijke bepalingen art.

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel globaal starterspakket voor jonge architecten.

Verzekeringsvoorstel globaal starterspakket voor jonge architecten. Verzekeringsvoorstel globaal starterspakket voor jonge architecten. BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID (inclusief advocaats en expertkosten) RECHTSBIJSTAND ONGEVALLEN A24+ ALGEMENE VRAGEN 1. Makelaar Naam:...

Nadere informatie

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Personenauto

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Personenauto Voorwaardenblad 301-93 Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Personenauto Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 65-10.1504 Datum

Nadere informatie

2 Nadere omschrijving van enkele bijzondere gevallen

2 Nadere omschrijving van enkele bijzondere gevallen POLIS HANDEL EN DIENSTEN AFD2E 1 BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID Begripsomschrijvingen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: - de verzekeringnemer en zijn meewerkende gezinsleden; - de zaakvoerders,

Nadere informatie

KBC-Polis voor Uw reizen

KBC-Polis voor Uw reizen KBC-Polis voor Uw reizen Eén keer of meerdere keren per jaar op vakantie? Een weekendje weg? Een city-trip naar Barcelona? Een wintersportvakantie? Of u nu een dagje weg naar het buitenland hebt gepland,

Nadere informatie

POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES algemene voorwaarden v27-02-09. 4 Nadere omschrijving van sommige risico's

POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES algemene voorwaarden v27-02-09. 4 Nadere omschrijving van sommige risico's VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID NIET-LEDEN Begrippen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: De niet-leden die deelnemen aan sportpromotionele activiteiten ingericht door de verzekerde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Versie 28 november 2005 BEDRIJFSPOLIS LAND- EN TUINBOUW BLZ. 1

ALGEMENE VOORWAARDEN Versie 28 november 2005 BEDRIJFSPOLIS LAND- EN TUINBOUW BLZ. 1 BEDRIJFSPOLIS LAND- EN TUINBOUW BLZ. 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID Deze verzekering biedt waarborg voor: - uw aansprakelijkheid voor schade naar aanleiding van de exploitatie van het

Nadere informatie

I. Begripsomschrijvingen

I. Begripsomschrijvingen VERZEKERING VRIJWILLIGERSWERK ERKEND DOOR HET VLAAMS STEUNPUNT VRIJWILLIGERSWERK vzw I. Begripsomschrijvingen 1. Verzekeringnemer De organisatie, zijnde elke feitelijke vereniging of private rechtspersoon

Nadere informatie

Elektriekers en verzekeringen

Elektriekers en verzekeringen Wel Elektriekers en verzekeringen Federale Verzekering enkele belangrijke cijfers (2012) - Balanstotaal (geconsolideerd) 2,57 miljard - Technische reserves 2,19 miljard - Totale incasso 368,47 miljoen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Globale Verkeersongevallenverzekering

Algemene Voorwaarden Globale Verkeersongevallenverzekering Algemene Voorwaarden Globale Verkeersongevallenverzekering Indien u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot uw contract of een schadegeval, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw makelaar

Nadere informatie

SPECIALE VOORWAARDEN BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID EN BA NA LEVERING VOOR VZW's

SPECIALE VOORWAARDEN BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID EN BA NA LEVERING VOOR VZW's SPECIALE VOORWAARDEN BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID EN BA NA LEVERING VOOR VZW's Deze speciale voorwaarden komen in aanvulling van de algemene voorwaarden «Verenigingen en Groeperingen» met referte AD971Ne

Nadere informatie

Gemeente Kasterlee verenigingen en vrijwilligers UW VERENIGING GOED VERZEKERD?

Gemeente Kasterlee verenigingen en vrijwilligers UW VERENIGING GOED VERZEKERD? Gemeente Kasterlee verenigingen en vrijwilligers UW VERENIGING GOED VERZEKERD? 1 2 Wat is een vrijwilligersorganisatie? Géén commerciële ondernemingen WEL - rechtspersonen van publiek recht zonder winstoogmerk

Nadere informatie

Verzekeringen: Goede raad voor al wie met paarden omgaat

Verzekeringen: Goede raad voor al wie met paarden omgaat Verzekeringen: Goede raad voor al wie met paarden omgaat Hoewel dit niet wettelijk verplicht is, doen alle eigenaars, gebruikers en houders van een paard er goed aan een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Nadere informatie

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID

VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID PAARDENPOLIS AFGQ9 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID Begripsomschrijvingen In deze verzekering wordt verstaan onder: U: De verzekeringnemer die zijn hoofdverblijf heeft in België, en alle

Nadere informatie

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte vrachtauto.

Nadere informatie

Collectieve Sportverzekering augustus 2013 tot 31 juli 2014

Collectieve Sportverzekering augustus 2013 tot 31 juli 2014 Collectieve Sportverzekering 2013 1 augustus 2013 tot 31 juli 2014 Risicoklassen Voor Basketbal van toepasssing: Klasse 1: voor niet sportbeoefende clubleden Klasse 3: voorspelers en Trainers Wanneer is

Nadere informatie

Reisverzekering Dekkingsoverzicht

Reisverzekering Dekkingsoverzicht Informatie voor de klant risicomanagers Wat is verzekerd? Vaste onderdelen De vaste onderdelen van de bestaan uit Bagage, Buitengewone kosten, Ongevallen, Geneeskundige kosten, Automobilistenhulp en Rechtsbijstand.

Nadere informatie

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV Conventie De duur van de verzekeringsovereenkomst wordt vastgesteld in de bijzondere voorwaarden. Hij kan niet langer zijn dan één jaar. Op elke jaarlijkse vervaldag wordt de verzekeringsovereenkomst stilzwijgend

Nadere informatie

Voorwaarden Garageverzekering rubriek AVB Aansprakelijkheidsverzekering

Voorwaarden Garageverzekering rubriek AVB Aansprakelijkheidsverzekering Voorwaarden Garageverzekering Aansprakelijkheidsverzekering Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Home 1 Aansprakelijkheids verzekering Voorwaarden

Nadere informatie

Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering Ongevallenverzekering Ongevallenverzekering Als je door een ongeval blijvend invalide bent, is het prettig om een financiële steun in de rug te hebben. Dat regel je eenvoudig en goed met de basisdekking

Nadere informatie

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Schadeverzekering inzittenden

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Schadeverzekering inzittenden Rialto.Tóch verzekerd Polisvoorwaarden Schadeverzekering inzittenden Dit zijn de polisvoorwaarden van de Schadeverzekering Inzittenden. U vindt hier wanneer u en verzekerden recht hebben op een uitkering

Nadere informatie

POLIS ONDERWIJSINSTELLINGEN ALD3L 1

POLIS ONDERWIJSINSTELLINGEN ALD3L 1 POLIS ONDERWIJSINSTELLINGEN ALD3L 1 VERZEKERING BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID 1 Omschrijving van de verzekering Deze verzekering dekt de burgerrechtelijke aansprakelijkheid die de verzekerden kunnen

Nadere informatie

Tel.: Fax:

Tel.: Fax: Baloise Assistance 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar Tel.: +32 3 870 95 70 Fax: +32 2 533 77 75 E-mail: assistance@baloise.be Uw klant kan een beroep doen op onze interventieservice in geval van schade.

Nadere informatie

TALENSIA. Patroon. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Patroon. Specifieke bepalingen TALENSIA Patroon Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst De bijstand zijn eveneens van toepassing. PATROON

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autoverzekering Top Verkeer en Top Inzittenden

Algemene Voorwaarden Autoverzekering Top Verkeer en Top Inzittenden Algemene Voorwaarden Autoverzekering Top Verkeer en Top Inzittenden Bladzijde Inhoudstafel 1. Wat verstaat men onder? 2 2. Wie is verzekerd? 2 3. Wanneer is men verzekerd? 3.1. Formules 2 3.2. Waarborguitbreidingen

Nadere informatie

De V ROngevallenverzekering

De V ROngevallenverzekering De V ROngevallenverzekering A G E N? Even Apeldoorn bellen: (055) 579 8000 Even Apeldoorn bellen: (055) 579 8000 Onze adviseurs zijn u graag van dienst op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur (dus ook s avonds)

Nadere informatie

GSF-SPORTVERZEKERING - POLISNR. 7.159.054.054

GSF-SPORTVERZEKERING - POLISNR. 7.159.054.054 GSF-SPORTVERZEKERING - POLISNR. 7.159.054.054 De belangen inzake verzekering voor sportongevallen worden waargenomen door het verzekeringskantoor ADMB VANDEVEN nv uit Leuven. De polis werd opgesteld door

Nadere informatie

A REISBIJSTAND VAKANTIEPOLIS A1 BIJSTAND VOOR DE VERZEKERDE PERSONEN. 1 Bijstand in België. 1. Begrippen. 2 Bijstand in het buitenland

A REISBIJSTAND VAKANTIEPOLIS A1 BIJSTAND VOOR DE VERZEKERDE PERSONEN. 1 Bijstand in België. 1. Begrippen. 2 Bijstand in het buitenland VAKANTIEPOLIS Deze vakantiepolis is bestemd voor courante vakantiereizen. Ook gewone zakenreizen vallen onder het toepassingsgebied. Deze polis is daarentegen niet bestemd voor reizen met een duidelijk

Nadere informatie

Verenigingen en VZW s Cover

Verenigingen en VZW s Cover Verzekeraar Verzekeringnemer Belfius Insurance NV VLAMO VZW 8 BIJLOKEKAAI 9000 GENT Belangrijke data Begindatum 01 januari 2015 Einddatum 31 december 2015 Jaarvervaldag 1 januari Duurtijd: De polis heeft

Nadere informatie