NELB. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering. uw hypothecair krediet. L assurance solde restant dû Prêt à. tempérament Hypo. Vous êtes protégé!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NELB. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering. uw hypothecair krediet. L assurance solde restant dû Prêt à. tempérament Hypo. Vous êtes protégé!"

Transcriptie

1 Verzekeringen Hypo Security Plan Assurances L assurance solde restant dû Prêt à Verzekeringen tempérament Hypo Security De schuldsaldoverzekering Plan Un coup van dur... NELB voor Vous êtes protégé! uw hypothecair krediet De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

2 Bescherm uw financiële zekerheid en die van uw dierbaren... Overlijden, tijdelijke of blijvende totale werkonbekwaamheid Hypo Security Plan, een Tak 21-schuldsaldoverzekering van North Europe Life Belgium, beschermt u en uw dierbaren, door in bepaalde omstandigheden en al naargelang uw keuze, de gehele of gedeeltelijke terugbetaling van uw hypothecair krediet te garanderen. Bescherming in de praktijk. Wat dekt deze verzekering? Vóór de ondertekening van de leningsovereenkomst Tot 4 maanden gratis dekking overlijden door ongeval U bent gratis gedekt tegen het risico overlijden door ongeval tot aan het verlijden van de notariële akte (max. 4 maanden) vanaf het moment dat de verzekeraar het ondertekende en vervolledigde verzekeringsvoorstel Hypo Security Plan ontvangen heeft en de vereiste medische formaliteiten vervuld werden. In voorkomend geval, zal Hypo Security Plan het hypothecair krediet terugbetalen ten belope van het gekozen verzekerde bedrag, vermeld in het verzekeringsvoorstel, met een maximum van Na de ondertekening van de leningsovereenkomst Hoofdwaarborg: Overlijden In geval van overlijden tijdens de duur van uw polis, neemt Hypo Security Plan het verzekerde schuldsaldobedrag van uw hypothecair krediet, op het ogenblik van het overlijden, ten laste. Dit laat u toe om uw dierbaren te beschermen door hun financiële zorgen, verbonden aan de terug betaling van uw krediet, te beperken. Bijkomende waarborgen De duur van een hypothecair krediet loopt meestal over een heel lange periode. Een periode waarin u geconfronteerd zou kunnen worden met andere onvoorziene omstandigheden die een bedreiging vormen voor uw financiële zekerheid en die van uw dierbaren. Hypo Security Plan biedt u vanaf nu de mogelijkheid om, al naargelang uw behoeften en uw keuze, één of meerdere van deze bijkomende waarborgen aan de hoofdwaarborg overlijden toe te voegen.

3 Bijkomende waarborgen Overlijden door ongeval? Geniet van een aanvullend bedrag. U verzekert de uitbetaling van een bijkomend kapitaal (gedefinieerd in de Bijzondere Voorwaarden van uw polis) aan uw dierbaren. Dit biedt hen een nog grotere financiële zekerheid en de mogelijkheid om hun levensstandaard te kunnen behouden. Dit kapitaal zal uitbetaald worden indien u zou overlijden ten gevolge van een ongeval, voor zover het overlijden zich zou voordoen tijdens de duur van de polis en binnen de 365 dagen die volgen op het ongeval. Tijdelijke of algehele werkonbekwaamheid? Bevrijd uzelf van de betaling van de premie. In dat geval moet u de verzekeringspremie niet meer betalen en dit gedurende een periode van maximum 36 opeenvolgende maanden per schadegeval (na een karenztijd van 90 dagen). Tijdelijke algehele werkonbekwaamheid? Ontvang een rente. Bescherm uzelf tegen het financiële risico van een daling van uw inkomsten ten gevolge van een tijdelijke totale werkonbekwaamheid tijdens de duurtijd van de polis. Bij onderschrijving kiest u een forfaitair bedrag dat u als maandelijkse rente (maximaal de maandaflossing van uw hypothecair krediet) zou willen ontvangen, op het einde van elke maand van werkonbekwaamheid, en dit tot maximaal 36 opeenvolgende maanden per schadegeval (na een karenztijd van 90 dagen). Blijvende algehele werkonbekwaamheid? Beëindig uw hypothecair krediet. In geval van blijvende totale werkonbekwaamheid tijdens de duurtijd van de polis verzekert u de vervroegde uitbetaling van de hoofdwaarborg overlijden aan de in de polis vermelde begunstigde(n) bij leven.

4 Bescherm uzelf tegen onvoorziene omstandigheden! Vanaf welke leeftijd kan ik deze verzekering onderschrijven? U kan een schuldsaldoverzekering voor uw hypothecair krediet onderschrijven vanaf de leeftijd van 18 jaar. Wat de hoofd waarborg overlijden betreft, mag u op vervaldag van de verzekeringspolis niet ouder zijn dan 84 jaar. De bijkomende waarborgen worden automatisch beëindigd op de 65ste verjaardag van de verzekerde. Bij de onderschrijving van deze verzekeringspolis kunnen er, in functie van uw persoonlijke situatie en het te verzekeren kapitaal, bepaalde medische formaliteiten vereist zijn. Zijn er in deze verzekering bepaalde risico s uitgesloten? Zowel voor de hoofdwaarborg overlijden als voor de aanvullende waarborgen werkonbekwaamheid en overlijden door ongeval, zijn er een aantal risico s formeel uitgesloten (meer details in de Algemene Voorwaarden van de polis). Eén van de belangrijkste uitsluitingen is het overlijden als gevolg van zelfmoord in het eerste jaar na onderschrijving van deze verzekering. Bijkomend kan de verzekeraar tussenkomst weigeren indien zou blijken dat uw medische verklaringen bij aanvang van het contract, niet stroken met de werkelijke gezondheidstoestand.

5 Waarom deze verzekering onderschrijven? Meestal gaat het bij een hypothecair krediet over de terugbetaling van aanzienlijke bedragen over een lange periode. Tijdens deze periode kunnen er zich onverwachte situaties voordoen die u in moeilijkheden brengen om aan uw lopende financiële verplichtingen te voldoen. Een overlijden zal vaak leiden tot een ingrijpende daling van het inkomen en kan de overblijvende partner dwingen om het huis te verkopen om alles te kunnen terugbetalen. Kiezen voor Hypo Security Plan als schuldsaldoverzekering voor uw hypothecair krediet, is kiezen voor zekerheid voor uzelf en uw dierbaren. Een flexibele oplossing op maat U kiest, in functie van uw professionele en familiale situatie, de waarborgen van deze verzekering, alsook de bedragen waarvoor u wilt verzekerd zijn, uzelf alsook uw echtgeno(ot)te of partner. Op deze manier bepaalt uzelf de optimale dekking, aangepast aan uw situatie en uw persoonlijke behoeften. U kan de frequentie van premiebetaling kiezen: éénmalige premie of periodieke premie (jaarlijksesemestriële-trimestriële-maandelijkse betaling). U bepaalt zelf en in alle vrijheid wie in geval van een schadegeval de begunstigde(n) is (zijn). Voor een dekking in lijn met uw kredietlast, hangt uw verzekeringspolis en de premie af van de karakteristieken van uw hypothecair krediet (looptijd van het krediet, interestvoet, constante of degressieve aflossingen, frequentie van de terugbetalingen ).

6 Fiscaliteit Onder bepaalde omstandigheden kan de premie van de hoofdverzekering overlijden recht geven op een belastingvermindering van het wettelijke maximum aftrekbare bedrag. Indien de premies fiscaal in mindering werden gebracht, zal het kapitaal dat in geval van overlijden wordt uitgekeerd belast worden, en kan in geval van afkoop een belasting tot 33,31% van toepassing zijn. Verder kunnen er in geval van uitbetaling van het kapitaal bij overlijden van de verzekerde in bepaalde gevallen successierechten verschuldigd zijn. Dit fiscale luik is van toepassing op een niet-professionele klant, natuurlijke persoon met woonplaats in België en is gebaseerd op de wettelijke bepalingen en officieel beschikbare informatie op 01/01/2016. De fiscale behandeling kan echter wijzigen in de toekomst. Bij welke verzekeringsmaatschappij wordt Hypo Security Plan onderschreven? Hypo Security Plan is een product van de verzekeringsmaatschappij North Europe Life Belgium, onderneming naar Belgisch recht. U heeft steeds de keuze om uw schuldsaldoverzekering voor uw hypothecair krediet bij een andere verzekerings maatschappij te onderschrijven. Duurtijd en bedenktijd De verzekeringspolis heeft een bepaalde duurtijd die overeenkomt met de duurtijd van het hypothecair krediet dat u wenst te dekken. Na aanvang van uw polis Hypo Security Plan, hebt u een bedenktijd van 30 dagen waarin u het contract, met onmiddellijke ingang vanaf de schriftelijke melding, kosteloos kan opzeggen. Eventueel betaalde premies zullen u volledig worden terugbetaald. U kunt ook de afkoop van de polis vragen met het akkoord van de kredietgever; in dat geval zal de waarde van de afkoop, berekend zoals gespecifieerd in de Algemene Voorwaarden, worden terugbetaald. Elke vraag voor beëindiging/afkoop dient aangevraagd te worden (schriftelijk en gehandtekend) aan North Europe Life Belgium, Pleinlaan 11 te 1050 Brussel.

7 Overlijden, werkonbekwaamheid, wie contacteren in geval van een schadegeval? Indien zich een door uw Hypo Security Plan gedekt schadegeval zou voordoen, kunnen u of uw dierbaren contact opnemen met uw Beobank agentschap of rechtstreeks met North Europe Life Belgium, Pleinlaan 11 te 1050 Brussel (tel. 02/ of via nelb-claims@nelb.be). Zij zullen u helpen bij de samenstelling van het dossier en zullen erover waken dat het schadegeval zo snel mogelijk geregeld wordt. Wat te doen in geval van een vervroegde terugbetaling van mijn hypothecair krediet? Bij vervroegde terugbetaling van uw hypothecair krediet, hebt u de keuze om uw verzekeringspolis te beëindigen door eventueel een reductie of afkoop aan te vragen (zie Algemene Voorwaarden van Hypo Security Plan), of de premiebetaling verder te zetten ; in dat geval zal (zullen) de begunstigde(n), aangeduid in de polis, het verzekerd kapitaal overlijden ontvangen indien u zou overlijden voor de einddatum van uw Hypo Security Plan. Wenst u bijkomende inlichtingen? Voor meer inlichtingen, een verzekeringsvoorstel of een gepersonaliseerde simulatie om het bedrag van de premie in functie van uw persoonlijke situatie te kennen, neem contact op met uw Beobank agentschap. In sommige gevallen kunnen personen met een verhoogd gezondheidsrisico van een solidariteitsmechanisme genieten. Vraag in voorkomend geval meer informatie aan uw Beobank agentschap of rechtstreeks aan de verzekeraar. De detailgegevens van uw Hypo Security Plan (gewaar borgde premies / niet-gewaarborgde premies, verzekerde bedragen, duurtijd enz.) worden beschreven in de Bijzondere Voorwaarden van uw verzekeringspolis. Waarborgen en uitsluitingen worden in detail beschreven in de Algemene Voorwaarden. Wenst u een klacht in te dienen? Elke klacht met betrekking tot deze verzekering en/of de eraan verbonden diensten kan gericht worden aan: uw Beobank agentschap de Beobank Klantendienst op 02/ of via contactinfo@beobank.be de Klantendienst van North Europe Life Belgium, Pleinlaan 11 te 1050 Brussel of via naar nelb-info@nelb.be de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Per fax op 02/ of via info@ombudsman.as Toepasselijk recht: De polis is onderworpen aan de Belgische wetgeving.

8 Wenst u bijkomende inlichtingen? V.U.: Beobank NV/SA Generaal Jacqueslaan 263g 1050 Brussel BTW BE RPR Brussel IBAN BE BIC CTBKBEBX FSMA 19688A INV/FOL/HSP/N/REV0516 Voor meer inlichtingen of om de Informatiefiche Hypo Security Plan en de algemene voorwaarden gratis te bekomen, neem contact op met uw Beobankagentschap. U kunt de informatiefiche Hypo Security Plan en de algemene voorwaarden ook raadplegen op de website Gelieve kennis te nemen van deze documenten alvorens in te tekenen op dit product. Verzekeringsmaatschappij: - North Europe Life Belgium, verzekerings onder neming toegelaten onder NBB nummer 0956 (K.B , B.S ). Maatschappellijke zetel: Pleinlaan 11 te 1050 Brussel, tel. 02/ fax 02/ BTW BE RPR Brussel IBAN: BE BIC: CTBKBEBX. Verzekeringstussenpersonen van North Europe Life Belgium: - Beobank NV/SA, verzekeringsagent, FSMA A, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE RPR Brussel ; - Agenten of makelaars toegelaten door de FSMA als verzekeringstussenpersoon Beobank NV SA Member of Crédit Mutuel Nord Europe

Verzekeringen. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

Verzekeringen. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Verzekeringen Hypo Security Plan De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Bescherm uw financiële zekerheid en die van uw dierbaren... Overlijden, tijdelijke

Nadere informatie

In geval van tegenspoed bent u beschermd!

In geval van tegenspoed bent u beschermd! Verzekeringen Credit Security Plan In geval van tegenspoed bent u beschermd! Bescherming van uzelf en uw naasten De Tak 21-schuldsaldoverzekering Credit Security Plan van North Europe Life Belgium biedt

Nadere informatie

Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Verzekeringen Credit Security Plan In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM De schuldsaldoverzekering Credit Security Plan biedt u de zekerheid dat uw lening op afbetaling

Nadere informatie

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd!

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd! Verzekeringen Schuldsaldoverzekering Hypotheeklening In geval van tegenspoed bent u beschermd! De schuldsaldoverzekering biedt u de zekerheid dat uw hypotheeklening geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald

Nadere informatie

Hypo- & Duo Hypo Security Plan van North Europe Life Belgium N.V.

Hypo- & Duo Hypo Security Plan van North Europe Life Belgium N.V. Hypo- & Duo Hypo Security Plan van North Europe Life Belgium N.V. Type levensverzekering Tak 21 overlijdensverzekeringscontract, afgesloten met North Europe Life Belgium N.V., verzekeringsonderneming naar

Nadere informatie

GENIETEN VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN.

GENIETEN VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN. GENIETEN VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN.. U BENT GOED OMRINGD. EEN REKENING NAAR KEUZE Van een gratis betaalrekening met alle nodige basisfunctionaliteiten tot een full service betaalrekening voor actief gebruik.

Nadere informatie

1. Financiële informatiefiche levensverzekering voor de

1. Financiële informatiefiche levensverzekering voor de 1. Financiële informatiefiche levensverzekering voor de overlijdensverzekeringen (andere dan spaar- en beleggingsproducten), zowel binnen als buiten het kader van het fiscaal regime voor pensioensparen

Nadere informatie

Elitis Blue Cover van Federale Verzekering

Elitis Blue Cover van Federale Verzekering Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elitis Blue Cover van Federale Verzekering Type levensverzekering Elitis Blue Cover is een tijdelijke overlijdensverzekering

Nadere informatie

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Geldig vanaf 6/2/2015 DL Strategy Type Levensverzekering Levensverzekering met intrestvoet gewaarborgd door de verzekeringsmaatschappij (Tak 21).

Nadere informatie

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 1 januari 2017

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 1 januari 2017 Type levensverzekering Doelgroep Contracterende partijen Waarborgen Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, met gewaarborgde intrestvoet door de verzekeringsmaatschappij. Deze levensverzekering laat

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen)

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elitis Top Cover Type levensverzekering Elitis Top Cover is een tijdelijke overlijdensverzekering van de tak

Nadere informatie

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Geldig vanaf 15/4/2016 DL Strategy Type Levensverzekering Levensverzekering met intrestvoet gewaarborgd door de verzekeringsmaatschappij (Tak 21).

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg overlijden door ongeval (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg overlijden door ongeval (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018 (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018 Inhoud 1. Wat moet ik in deze aanvullende algemene voorwaarden verstaan onder?...3 2. Welke verzekeringsdekking voorziet deze aanvullende waarborg?.

Nadere informatie

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 22 mei 2017

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 22 mei 2017 Type levensverzekering Doelgroep Contracterende partijen Waarborgen Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, met gewaarborgde intrestvoet door de verzekeringsmaatschappij. Deze levensverzekering laat

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen)

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elantis Immo Cover Type levensverzekering Elantis Immo Cover is een tijdelijke overlijdensverzekering van

Nadere informatie

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules.

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. Uw Ethias-adviseur helpt u de formule te kiezen die het best bij u past. CERTIFLEX-8 CERTIFLEX PENSIOEN CERTIFLEX FISCAAL Integrale nv Verzekeraar Ethias

Nadere informatie

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Geldig vanaf 14/3/2017 DL Strategy Type Levensverzekering Levensverzekering met intrestvoet gewaarborgd door de verzekeringsmaatschappij (Tak 21).

Nadere informatie

INFOFICHE FIDEA SCHULDSALDOVERZEKERING

INFOFICHE FIDEA SCHULDSALDOVERZEKERING INFOFICHE FIDEA SCHULDSALDOVERZEKERING Deze infofiche is geldig op 1 augustus 2017. De Fidea Schuldsaldoverzekering is bedoeld om kredieten (minimum 10 000,00) van particulieren of bedrijfsleiders te verzekeren

Nadere informatie

KBC Home & Pension Plan

KBC Home & Pension Plan KBC Home & Pension Plan Type Levensverzekering Waarborgen Het KBC Home & Pension Plan is een tak 21 spaarverzekering met een door de verzekeraar gegarandeerd rendement Deze financiële informatiefiche beschrijft

Nadere informatie

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules.

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. Uw Ethias-adviseur helpt u de formule te kiezen die het best bij u past. CERTIFLEX-8 CERTIFLEX PENSIOEN CERTIFLEX FISCAAL Integrale gvk Verzekeraar Ethias

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE

FINANCIËLE INFOFICHE FINANCIËLE INFOFICHE RENT LIFE - RENT FIX - RENT TEMPO Ethias nv Uw verzekeringsagent 2517-707 07/15 OM MEER TE WETEN OVER DE RENTEFORMULES EN VOOR EEN GRATIS OFFERTE, INFORMEER U VANAF VANDAAG: > Bezoek

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21 TYPE LEVENSVERZEKERING WAARBORGEN Levensverzekering met vrije stortingen en een gegarandeerd rendement (tak 21). Self Life Dynamico garandeert prestaties bij leven en prestaties bij invaliditeit (indien

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg invaliditeit Credit care (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg invaliditeit Credit care (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018 (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018 Inhoud 1. Wat moet ik in deze aanvullende algemene voorwaarden verstaan onder?...3 2. Welke verzekeringsdekking voorziet deze aanvullende waarborg?.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONMIDDELLIJKE RENTE OP ÉÉN HOOFD

ALGEMENE VOORWAARDEN ONMIDDELLIJKE RENTE OP ÉÉN HOOFD ALGEMENE VOORWAARDEN ONMIDDELLIJKE RENTE OP ÉÉN HOOFD Inhoudstafel Blz. Definities 5 Voorwerp van het contract 7 Artikel 1 : Aanvang van het contract 7 Artikel 2 : Duur van het contract 7 Artikel 3 : Eénmalige

Nadere informatie

RECORD PREMIUM 1 1. Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie².

RECORD PREMIUM 1 1. Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie². RECORD PREMIUM 1 1 Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie². In geval van leven van

Nadere informatie

De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen!

De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! RIZIV-contract Arts en tandarts De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! 2 RIZIV-contract voor artsen en tandartsen De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! Als geconventioneerde

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen)

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elitis Life Protect De Vitis Life NV Type levensverzekering Elitis Top Cover is een tijdelijke overlijdensverzekering

Nadere informatie

RIZIV-contract. Kinesitherapeut, apotheker, logopedist en zelfstandige verpleegkundige. De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen!

RIZIV-contract. Kinesitherapeut, apotheker, logopedist en zelfstandige verpleegkundige. De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! RIZIV-contract Kinesitherapeut, apotheker, logopedist en zelfstandige verpleegkundige De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! 2 RIZIV-contract voor apothekers, kinesitherapeuten, logopedisten

Nadere informatie

Post Optima Pension 1

Post Optima Pension 1 Financiële infofiche Levensverzekeringen voor tak 21 Post Optima Pension 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering van onderworpen aan het Belgisch recht met gegarandeerde rentevoet (tak 21).

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE

FINANCIËLE INFOFICHE FINANCIËLE INFOFICHE RENT LIFE - RENT FIX - RENT TEMPO Ethias nv Uw verzekeringsagent 2517-707 01/17 OM MEER TE WETEN OVER DE RENTEFORMULES EN VOOR EEN GRATIS OFFERTE, INFORMEER U VANAF VANDAAG: > Bezoek

Nadere informatie

bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... ... CBFA-nummer... ... telefoonnummer... ... straat, huisnummer en eventueel busnummer

bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... ... CBFA-nummer... ... telefoonnummer... ... straat, huisnummer en eventueel busnummer FLEXIBEL VAP SAVING exemplaar voor de maatschappij nieuwe zaak RIZIV-polis bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... vervangt polis nr.... begindatum contract einddatum contract: 65 jaar CBFA-nummer...

Nadere informatie

Capiplan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarborgen

Capiplan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarborgen Capiplan Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde op de einddatum van het contract waarborgt het contract de betaling van de totale

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen

Top-Hat Plus Plan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen Top-Hat Plus Plan Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde op de einddatum van het contract waarborgt het contract de betaling van

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie tak 21 en 23

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie tak 21 en 23 CAMELEON - CAMELEON Dynamico CAMELEON - CAMELEON Dynamico 1 TYPE LEVENSVERZEKERING Levensverzekering waarbij een gegarandeerd rendement (tak 21) gecombineerd wordt met een rendement dat gekoppeld is aan

Nadere informatie

De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen!

De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! RIZIV-contract Kinesitherapeut en apotheker De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! 2 RIZIV-contract voor apothekers en kinesitherapeuten De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend

Nadere informatie

fiscale aspecten van de levensverzekering

fiscale aspecten van de levensverzekering fiscale aspecten van de levensverzekering Meer dan verzekerd Baloise Group FISCALE ASPECTEN VAN DE INDIVIDUELE LEVENSVERZEKERING Recht op belastingvermindering De premies van een individuele levensverzekering

Nadere informatie

Het leven zit vol risico s. Speel op zeker met uw spaargeld

Het leven zit vol risico s. Speel op zeker met uw spaargeld Het leven zit vol risico s Speel op zeker met uw spaargeld Veilige en sterke prestaties voor uw spaargeld De DL Eternal en DL Eternal Alpha fondsen van DL Strategy 1 Uw spaargeld is veilig, rendabel en

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21 Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21 Type levensverzekering Spaar- of beleggingsdoelstelling Waarborgen Doelgroep Tak 21 Rendement isave Income 1 Het product isave Income is een levensverzekering

Nadere informatie

aantrekkelijke premie onderscheid rokers en niet-rokers premievermindering tot 50% naargelang de combinatie rente ongeval/ziekte.

aantrekkelijke premie onderscheid rokers en niet-rokers premievermindering tot 50% naargelang de combinatie rente ongeval/ziekte. gewaarborgd inkomen free income AXA stelt een interessante nieuwigheid voor starters voor : de mogelijkheid om te kiezen voor een rente bij ongeval die 0, 1, 2 of 3 maal de rente bij ziekte bedraagt. eenvoud

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / aangeslotene / verzekerde: 2014 Student Tussenpersoon: Ardeos BVBA Azalealaan 3 2275 Lille Tel.: 014/729468 E-mail: jv@ardeos.be FSMA-nr.: 108247A Tussenpersoonsnr.:

Nadere informatie

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 20 november 2017

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 20 november 2017 Type levensverzekering Doelgroep Spaardoelstelling Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, met gewaarborgde intrestvoet door de verzekeraar. Deze levensverzekering laat toe om eventuele winstdelingen

Nadere informatie

Gewaarborgde rentevoet. AG Safe+ Laat uw belegging veilig groeien

Gewaarborgde rentevoet. AG Safe+ Laat uw belegging veilig groeien Gewaarborgde rentevoet AG Safe+ Laat uw belegging veilig groeien Een vaste, gewaarborgde rentevoet AG Safe+ is een individuele levensverzekering (tak 21) van AG Insurance. Ze is onderworpen aan Belgisch

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FIRST FISCAAL FIRST PENSIOENSPAREN

ALGEMENE VOORWAARDEN FIRST FISCAAL FIRST PENSIOENSPAREN ALGEMENE VOORWAARDEN FIRST FISCAAL FIRST PENSIOENSPAREN Inhoudstafel Blz. Artikel 1 : Definities 4 Artikel 2 : Doel van het contract - Algemene beschrijving 4 Artikel 3 : Ingangsdatum van het contract

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg arbeidsongeschiktheid Hypo care en Hypo care + (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Datum 1 april 2018

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg arbeidsongeschiktheid Hypo care en Hypo care + (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Datum 1 april 2018 Waarborg arbeidsongeschiktheid Hypo care en (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Datum 1 april 2018 Inhoud 1. Wat moet ik in deze aanvullende algemene voorwaarden verstaan onder?...3 2. Welke verzekeringsdekking

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21 Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21 Type levensverzekering Spaar- of beleggingsdoelstelling Waarborgen Doelgroep Tak 21 Rendement isave Life Income 1 Levensverzekering met een vaste rente-uitkering.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ING Life Optima

Algemene Voorwaarden ING Life Optima Algemene Voorwaarden ING Life Optima Inhoudstafel I. Beschrijving van de verzekering 1. Opbouw van het kapitaal 2. Kapitalisatie van de premie 2.1. Gegarandeerde interestvoet 2.2. Winstdeelname II. Het

Nadere informatie

life opportunity selection AXA Belgium Finance nl

life opportunity selection AXA Belgium Finance nl life opportunity selection AXA Belgium Finance nl TYPE LEVENSVERZEKERING Life opportunity selection AXA Belgium Finance (Nl) is een levensverzekeringsproduct van het type 'tak 23' dat wordt uitgegeven

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen)

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elitis Life Protect + De Vitis Life NV Type levensverzekering Elitis Life Protect is een tijdelijke overlijdensverzekering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Hypo Protect Privilege INLEIDING INHOUDSTAFEL (AVPRIV201605)

Algemene voorwaarden. Hypo Protect Privilege INLEIDING INHOUDSTAFEL (AVPRIV201605) Algemene voorwaarden Hypo Protect Privilege (AVPRIV201605) INLEIDING In deze algemene verzekeringsvoorwaarden staan alle afspraken tussen ons, over de verzekering Hypo Protect Privilege die u bij ons hebt

Nadere informatie

Home Invest Plan SPAREN

Home Invest Plan SPAREN Home Invest Plan SPAREN Home Invest Plan fiscaal voordelig Uw woonkrediet fiscaal voordelig plannen We hebben allemaal een baksteen in de maag. Logisch, want een eigen huis blijft een uitstekende belegging.

Nadere informatie

SwingRIZIV. Denk eraan om ook voor uzelf te zorgen.

SwingRIZIV. Denk eraan om ook voor uzelf te zorgen. SwingRIZIV Denk eraan om ook voor uzelf te zorgen. U bent geneesheer, tandarts, apotheker of kinesist en u geniet het RIZIV-statuut. Jaarlijks keert het RIZIV dus een bedrag uit voor de opbouw van een

Nadere informatie

ING Life Personal Protected 1

ING Life Personal Protected 1 ING Life Personal Protected 1 Type levensverzekering Levensverzekering (tak 23), behorende tot het productengamma Secure Invest van ING Life Belgium nv waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen.

Nadere informatie

Tak 21 spaarverzekering met vrije stortingen en fiscale voordelen

Tak 21 spaarverzekering met vrije stortingen en fiscale voordelen Life@Ease Type levensverzekering Tak 21 spaarverzekering met vrije stortingen en fiscale voordelen Waarborgen Hoofdwaarborg Bij leven Er wordt een pensioenkapitaal opgebouwd door kapitalisatie van de betaalde

Nadere informatie

EEN OVERLIJDENSVERZEKERING BESCHERMT UW GEZIN!

EEN OVERLIJDENSVERZEKERING BESCHERMT UW GEZIN! Mijn auto verzekerd! Mijn huis verzekerd! Mijn gezin verzekerd? EEN OVERLIJDENSVERZEKERING BESCHERMT UW GEZIN! Sara 32 jaar Twee jaar geleden stierf mijn man. Ik bleef achter met 2 kleine kindjes en een

Nadere informatie

Uitvaartplan Algemene Voorwaarden Voorafgetekende Polis

Uitvaartplan Algemene Voorwaarden Voorafgetekende Polis Uitvaartplan Algemene Voorwaarden Voorafgetekende Polis Inleiding Huidig document vormt de Algemene Voorwaarden van de Polis Uitvaartplan welke u onderschrijft bij ons, North Europe Life Belgium, Pleinlaan

Nadere informatie

Pensioenspaarcontract van het type Universal Life

Pensioenspaarcontract van het type Universal Life Pensioenspaarcontract van het type Universal Life Algemene voorwaarden Securex Leven - VOV - Maatschappelijke zetel: Tervurenlaan 43, 1040 Brussel Erkend bij KB van 5.1.1982 (B.S. 23.1.1982) onder nr.

Nadere informatie

DB Pension Plan/DB Long Term Plan Algemene Voorwaarden

DB Pension Plan/DB Long Term Plan Algemene Voorwaarden DB Pension Plan/DB Long Term Plan Algemene Voorwaarden INHOUDSTAFEL Pag. Hoofdverzekering Hoofdstuk I Definities 2 Hoofdstuk II Voorwerp van de verzekering 2 Artikel 1 Voorwerp van het contract 2 Artikel

Nadere informatie

De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen!

De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! RIZIV-contract Arts en tandarts De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! 2 RIZIV-contract voor artsen en tandartsen De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! Als geconventioneerde

Nadere informatie

VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV

VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV 2 VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV Inhoud Reden bijvoegsel en invoegetreding...3 Pensioenleeftijd...3 Verdaging van de pensioenleeftijd...3 Gevolgen van de verdaging van de pensioenleeftijd...3

Nadere informatie

ING Life Star Plan. Type levensverzekering. Waarborgen. Doelgroep. Rendement

ING Life Star Plan. Type levensverzekering. Waarborgen. Doelgroep. Rendement ING Life Star Plan Type levensverzekering Levensverzekering met flexibele premies van het type tak 21 waarvan de interestvoet op de gestorte netto premie(1) gegarandeerd is. Waarborgen Bij leven van de

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21 Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21 Type levensverzekering Waarborgen Doelgroep Tak 21 Rendement isave Income 1 Het product isave Income is een levensverzekering met een gegarandeerde intrestvoet

Nadere informatie

Hypo Protect. Verzekeringsvoorstel. Classic. 2win. Gegevens tussenpersoon : Agentschapsnr : Wijziging contractnummer : Dossiernummer : Code :

Hypo Protect. Verzekeringsvoorstel. Classic. 2win. Gegevens tussenpersoon : Agentschapsnr : Wijziging contractnummer : Dossiernummer : Code : Verzekeringsvoorstel Hypo Protect Gegevens tussenpersoon : Classic Agentschapsnr : Wijziging contractnummer : Dossiernummer : 2win Code : Datum afdruk : Persoonsgegevens 1. Verzekeringsnemer (Classic)

Nadere informatie

cameleon/cameleon Dynamico

cameleon/cameleon Dynamico cameleon/cameleon Dynamico CAMELEON - CAMELEON DYNAMICO 1 TYPE LEVENSVERZEKERING WAARBORGEN Levensverzekering waarbij een gegarandeerd rendement (tak 21) gecombineerd wordt met een rendement dat gekoppeld

Nadere informatie

Verzekering Gewaarborgd Inkomen 25u/24 voor zelfstandige journalisten

Verzekering Gewaarborgd Inkomen 25u/24 voor zelfstandige journalisten HR INSURANCE Verzekering Gewaarborgd Inkomen 25u/24 voor zelfstandige journalisten voor leden van VJV Een uitgebreide dekking tegen een aantrekkelijk tarief zodat u zich op financieel vlak geen zorgen

Nadere informatie

Life Cycle Plan 1. Aanvullende waarborg optioneel:

Life Cycle Plan 1. Aanvullende waarborg optioneel: Life Cycle Plan 1 Type levensverzekering Levensverzekering waarvan het rendement verbonden is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde (= verzekeringsnemer) op

Nadere informatie

VIVIUM Omzetverzekering

VIVIUM Omzetverzekering VIVIUM Omzetverzekering Uw zaak blijft zijn omzet halen, ook als u buiten strijd bent Maandelijkse uitkering tijdens arbeidsongeschiktheid Tot 60% van uw omzet gegarandeerd Mogelijkheid tot integrale uitbetaling

Nadere informatie

Financiële Infofiche. Deze Financiële Infofiche beschrijft de modaliteiten van het product in voege op 1 april 2015.

Financiële Infofiche. Deze Financiële Infofiche beschrijft de modaliteiten van het product in voege op 1 april 2015. NN Life Flexi Pro Financiële Infofiche Deze Financiële Infofiche beschrijft de modaliteiten van het product in voege op 1 april 2015. Type levensverzekering NN Life Flexi-Pro is een levensverzekering van

Nadere informatie

Consulteren gegevens groepsverzekeringen door individuele aangeslotene (werknemer) in KBC-Online

Consulteren gegevens groepsverzekeringen door individuele aangeslotene (werknemer) in KBC-Online Consulteren gegevens groepsverzekeringen door individuele aangeslotene (werknemer) in KBC-Online Waar vindt u de gegevens van uw groepsverzekering terug in KBC-Online? Nadat u zich heeft aangemeld in KBC-Online

Nadere informatie

KeyPension Blue. Algemene voorwaarden geldig vanaf 15 november 2008

KeyPension Blue. Algemene voorwaarden geldig vanaf 15 november 2008 Delta Lloyd Life NV Fonsnylaan 38 B - 1060 Brussel Telefoon: +32 (0)2 238 87 77 Fax: +32 (0)2 238 89 83 www.deltalloydlife.be Algemene voorwaarden geldig vanaf 15 november 2008 C7122B - SL-9506-N 11/2008

Nadere informatie

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen. Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid!

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen. Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! 2 Gewaarborgd inkomen is een arbeidsongeschiktheidsverzekering van AG Insurance,

Nadere informatie

ING Life Star Plan. Type levensverzekering. Waarborgen. Doelgroep. Rendement

ING Life Star Plan. Type levensverzekering. Waarborgen. Doelgroep. Rendement ^{SIM} ^{stk="p5502" } ^{pstock="p5502" } ^{var vstock="p5502" } ^{var varchive="a"} ^{var varchiveid="ass0051017" } ^{var varchivedate="21122012" } ^{var varchiveinfo="017" } ^{Job_desc="RUL089-20/12/2012-GE-NL-3100-1-JT:35GU3"

Nadere informatie

Financiële Infofiche. Deze Financiële Infofiche beschrijft de modaliteiten van het product in voege op 1 april 2015.

Financiële Infofiche. Deze Financiële Infofiche beschrijft de modaliteiten van het product in voege op 1 april 2015. NN Life Opti Choice Financiële Infofiche Deze Financiële Infofiche beschrijft de modaliteiten van het product in voege op 1 april 2015. Type levensverzekering Levensverzekering van tak 23 waarvan het rendement

Nadere informatie

Managed Funds Aggressive Fund 1

Managed Funds Aggressive Fund 1 Managed Funds Aggressive Fund 1 LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Er kunnen

Nadere informatie

RIZIV-contract Kinesitherapeut en apotheker. De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen!

RIZIV-contract Kinesitherapeut en apotheker. De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! RIZIV-contract Kinesitherapeut en apotheker De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! RIZIV-contract voor apothekers en kinesitherapeuten De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend

Nadere informatie

VIVIUM Non-Stop Plan. Verzeker het voortbestaan van uw zaak

VIVIUM Non-Stop Plan. Verzeker het voortbestaan van uw zaak VIVIUM Non-Stop Plan Verzeker het voortbestaan van uw zaak Maandelijkse uitkering tijdens arbeidsongeschiktheid Tot 80% van uw bedrijfskosten betaald door VIVIUM Hét redmiddel voor uw onderneming tijdens

Nadere informatie

Praktische modaliteiten

Praktische modaliteiten Fidea, nv met maatschappelijke zetel in België, V.U.: Jan Meeuwis, Van Eycklei 14, 2018 Antwerpen, RPR 0406.006.069. Verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0033 om levensverzekeringen, bruidschats-

Nadere informatie

Safe Return+ Laat uw belegging veilig groeien! 3,40 % in 2010! 1

Safe Return+ Laat uw belegging veilig groeien! 3,40 % in 2010! 1 Safe Return+ Laat uw belegging veilig groeien! 3,40 % in 2010! 1 Een vaste gewaarborgde rentevoet gedurende 8 jaar Met Safe Return+ kiest u voor de absolute zekerheid van een aantrekkelijk rendement op

Nadere informatie

Flexirekening. De beleggingsverzekering met absolute veiligheid voor uw kapitaal.

Flexirekening. De beleggingsverzekering met absolute veiligheid voor uw kapitaal. Flexirekening. De beleggingsverzekering met absolute veiligheid voor uw kapitaal. Sta sterker. Flexirekening. De beleggingsverzekering op langere 1. Wat is de Flexirekening? De Flexirekening is een flexibele

Nadere informatie

RIZIV-contract Arts en tandarts. De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen!

RIZIV-contract Arts en tandarts. De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! RIZIV-contract Arts en tandarts De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! RIZIV-contract voor artsen en tandartsen De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! Als geconventioneerde

Nadere informatie

Offerte Invest for Life Corporate 2

Offerte Invest for Life Corporate 2 Offerte Invest for Life Corporate 2 Opgemaakt ter attentie van: Voorbeeld MySavings Aangeboden door: MySavings Antwerpselaan, 38 1000 - Bruxelles info@mysavings.be www.mysavings.be Deze offerte verplicht

Nadere informatie

vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen stars for life praktische gids het pensioenplan

vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen stars for life praktische gids het pensioenplan vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen stars for life praktische gids het pensioenplan inhoud : 1. iedere zelfstandige zijn VAPZ 2. het gemiddeld wettelijk pensioen van een zelfstandige 3. het VAPZ

Nadere informatie

De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen!

De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! RIZIV-contract Kinesitherapeut en apotheker De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend pensioen! 2 RIZIV-contract voor apothekers en kinesitherapeuten De eenvoudigste manier voor een mooi aanvullend

Nadere informatie

Save Plan 1. (1) Deze Financiële infofiche levensverzekering beschrijft de productmodaliteiten die van toepassing zijn op 20/01/2013.

Save Plan 1. (1) Deze Financiële infofiche levensverzekering beschrijft de productmodaliteiten die van toepassing zijn op 20/01/2013. Save Plan 1 Type levensverzekering Waarborgen Doelgroep Levensverzekering waarvan de nettopremies (dit zijn de premies exclusief premietaksen, instapkosten en eventuele premies voor aanvullende waarborgen)

Nadere informatie

ERGO LIFE OPTIMIX Offerte

ERGO LIFE OPTIMIX Offerte ERGO LIFE OPTIMIX Offerte Verzekeringnemer / verzekerde: Voorbeeld Mysavings De voorgestelde productkenmerken zijn geldig tot 19.02.2015. Deze offerte geldt onder voorbehoud van acceptatie van het risico

Nadere informatie

Aantrekkelijke gewaarborgde rentevoet gedurende 8 jaar! AG Safe+ Laat uw belegging veilig groeien!

Aantrekkelijke gewaarborgde rentevoet gedurende 8 jaar! AG Safe+ Laat uw belegging veilig groeien! Aantrekkelijke gewaarborgde rentevoet gedurende 8 jaar! AG Safe+ Laat uw belegging veilig groeien! Een vaste gewaarborgde rentevoet gedurende 8 jaar! AG Safe+ biedt u absolute zekerheid 1. Jaar na jaar

Nadere informatie

Tarievenkaart Hypothecaire kredieten - DEEL II van de prospectus woonkredieten

Tarievenkaart Hypothecaire kredieten - DEEL II van de prospectus woonkredieten Tarievenkaart Hypothecaire kredieten - DEEL II van de prospectus woonkredieten Geldig vanaf: Document nr: DW17064 N Prospectus: Argenta Spaarbank nv Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen IBAN BE 40 9793 5489

Nadere informatie

Geldig vanaf

Geldig vanaf Geldig vanaf 1.04.2018 NN Strategy fiscaal Hieronder vindt u een overzicht van de technische eigenschappen van onze oplossing NN Strategy fiscaal. Bijkomende info? Contacteer uw makelaar. Type Levensverzekering

Nadere informatie

JEUGDPLAN Capi Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen

JEUGDPLAN Capi Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen JEUGDPLAN Capi 23 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak 21). De winstdeelname wordt gestort in het tak

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie Tak 21 en 23

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie Tak 21 en 23 Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie Tak 21 en 23 CAMBIO 1 TYPE LEVENSVERZEKERING Levensverzekering waarbij een gegarandeerd rendement (tak 21) gecombineerd wordt met een rendement dat

Nadere informatie

Junior Life Cycle 1. Aanvullende waarborgen optioneel:

Junior Life Cycle 1. Aanvullende waarborgen optioneel: Junior Life Cycle 1 Type levensverzekering Levensverzekering waarvan het rendement verbonden is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen - In geval van leven van het verzekerde kind op de einddatum:

Nadere informatie

Hypo Protect Classic 2win

Hypo Protect Classic 2win Verzekeringsvoorstel Hypo Protect Classic 2win Gegevens tussenpersoon : Agentschapsnr : Wijziging contractnummer : Dossiernummer : Code : Datum afdruk : Persoonsgegevens 1. Verzekeringsnemer (Classic)

Nadere informatie

JEUGDPLAN Capi 23 1. Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen

JEUGDPLAN Capi 23 1. Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen JEUGDPLAN Capi 23 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak 21). De winstdeelname wordt gestort in het tak

Nadere informatie

DVV-Woonkredieten: tarieffiche nr. 161 van 04/12/2018 (bijlage bij Prospectus) Prospectusnummer: 23 van 20/03/2018

DVV-Woonkredieten: tarieffiche nr. 161 van 04/12/2018 (bijlage bij Prospectus) Prospectusnummer: 23 van 20/03/2018 DVV-Woonkredieten: tarieffiche nr. 161 van 04/12/2018 (bijlage bij Prospectus) Prospectusnummer: 23 van 20/03/2018 1. Hypothecaire kredieten met constante aflossingen Formules met vaste quotiteit tussen

Nadere informatie

Managed Funds Balanced Fund 1

Managed Funds Balanced Fund 1 Managed Funds Balanced Fund 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / aangeslotene / verzekerde: Voorbeeld MySavings Voorliggende offerte is geldig tot 12.02.2015 onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door Allianz Benelux

Nadere informatie

Junior Plan 1. Type levensverzekering

Junior Plan 1. Type levensverzekering Junior Plan 1 Type levensverzekering Waarborgen Doelgroep Levensverzekering waarvan de nettopremies (dit zijn de premies exclusief premietaksen, instapkosten en eventuele premies voor aanvullende waarborgen)

Nadere informatie

ING Life Savings Plan

ING Life Savings Plan Type levensverzekering ING Life Savings Plan Levensverzekering met flexibele premies van het type tak 21 waarvan de interestvoet op de gestorte netto premie(1) gegarandeerd is. Waarborgen Bij leven van

Nadere informatie

ING Life Pension Plan

ING Life Pension Plan Type levensverzekering ING Life Pension Plan Levensverzekering met flexibele premies van het type tak 21 waarvan de interestvoet op de gestorte netto premie(1) gegarandeerd is. Waarborgen Bij leven van

Nadere informatie

Welcome plan Werkingsreglement onthaalstructuur

Welcome plan Werkingsreglement onthaalstructuur Reglement Versie 001 Datum 1 april 2018 Inhoud 1. Definities...3 2. Mogelijke prestaties...3 2.1. Welke prestaties kan de aangeslotene kiezen? 3 2.1.1. Kapitaal leven en kapitaal overlijden 3 2.1.2. Kapitaal

Nadere informatie