Beleggen in winkels met bekende namen Aankondiging emissie Super Winkel Fonds

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleggen in winkels met bekende namen Aankondiging emissie Super Winkel Fonds"

Transcriptie

1 Super Winkel Fonds Aankondiging februari 2011 Super Winkel Fonds is een initiatief van Annexum Beleggen in winkels met bekende namen Aankondiging emissie Super Winkel Fonds

2 Beleggen in bekende winkels met vertrouwde namen op goede locaties! Emissie voor uitbreiding winkelportefeuille Beleggen in een omvangrijke Nederlandse winkelportefeuille. De bestaande unieke belegging is uitgebreid met diverse winkels aan een winkelplein waaronder een Albert Heijn, Gall & Gall, Blokker, Rabobank en Primera. Deze uitbreiding maakt het mogelijk een beperkte emissie uit te schrijven. Kenmerkend voor de portefeuille is de grote spreiding, in zowel locaties als huurders en de conservatieve financieringsstructuur. En het rendement? Dit is al jaren uitstekend. Deelnemen kunt u door middel van certificaten van aandelen die u eventueel, zonder notaris, kunt overdragen aan wie u wilt. Beleggen in verhuurde winkelpanden Winkels vormen binnen vastgoedbeleggingen een aantrekkelijk segment. Hiervoor geldt dat deze voor de eigenaar relatief goedkoop in onderhoud zijn; de huurder draagt zelf zorg voor het grootste deel van het onderhoud. Supermarkten nemen in het winkelsegment een speciale plaats in enerzijds vanwege de schaarste aan locaties. De branche is voortdurend op zoek naar nieuwe vestigingen waardoor het leegstandrisico wordt beperkt. Anderzijds voorzien supermarkten in de primaire dagelijkse basisbehoefte. Samen betekent dit dat supermarkten als een relatief veilige belegging gekwalificeerd kunnen worden. Unieke winkelportefeuille Super Winkel Fonds BV bezit een omvangrijke vastgoedportefeuille van circa 140 miljoen. Na de uitbreiding bezit het fonds 25 supermarkten op A-locaties in Nederland waaronder veertien Albert Heijn supermarkten en vier Gall&Gall slijterijen. De gemiddelde oppervlakte per supermarkt bedraagt circa m 2 waarmee de supermarkten behoren tot de bovenkant van de markt. Het fonds bezit tevens een drietal middelgrote winkelcentra in Den Haag, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is ook een grote Q-park parkeergarage in bezit. Andere bekende huurders zijn Lidl, Plus, Aldi, C-1000, Jan Linders, Poiesz, Bruna, Blokker, MediaMarkt en Kruidvat. De spreiding is daarmee zeer goed. De huurovereenkomsten hebben een gemiddelde resterende looptijd van bijna zes jaar. De totale huurinkomsten van het fonds bedragen na de uitbreiding ruim 10 miljoen per jaar. Super Winkel Fonds kan daarom een unieke belegging worden genoemd! Beleggingsbeleid De doelstelling van Super Winkel Fonds BV is het behalen van een aantrekkelijk rendement tegen een aanvaardbaar risico door te beleggen in verhuurde winkelpanden waarbij supermarkten de hoofdmoot vormen (circa 62%). Zij biedt in Nederland woonachtige beleggers de mogelijkheid in het fonds te participeren met certificaten van aandelen. Er is binnen dit fonds gekozen voor certificaten van aandelen omdat deze eenvoudig overdraagbaar zijn.

3 Carboonplein te Kerkrade De uitbreiding De uitbreiding bestaat uit het Carboonplein in Kerkrade. Het betreft nieuw vastgoed wat in 2010 is opgeleverd en de belangrijkste huurders zijn Albert Heijn, Blokker, Gall&Gall, Rabobank en Primera. Daarnaast is ook de lokale bloemist, slager/ traiteur en bakker aanwezig en zijn er meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. De totale aankoopprijs bedraagt 5,8 miljoen kosten koper. De huurstroom van deze winkels bedraagt afgerond De aankoop is voor circa 60% hypothecair gefinancierd waarbij de rente voor vijf jaar is gefixeerd tegen 4,90%*). De uitbreiding draagt direct positief bij aan het fondsrendement hetgeen de uitbreiding zeer interessant maakt. De totale vastgoedportefeuille waarin het fonds belegt (inclusief de recente uitbreiding) kunt u vinden op de website: Gunstig gefinancierd Naast de financiering middels certificaten van aandelen is Super Winkel Fonds BV voor bijna 60% gefinancierd met hypothecaire leningen. Deze leningen zijn verstrekt door Syntrus Achmea, ING Real Estate Finance NV en FGH Bank NV. Het financieringsbeleid is erop gericht zowel de rentelasten als de renterisico s zo veel mogelijk te beperken. Er is sprake van verschillende rentevaste perioden variërend van één maand tot vijf jaar. Het gemiddelde rentepercentage bedraagt 4,8%.

4 Overzicht locaties van de winkelportefeuille Schema fondsstructuur Certificaathouders Annexum Invest BV 100% aandeelhouder Annexum Beheer BV St. Administratiekantoor Super Winkel Fonds Directie 100% certificaathouder 100% aandeelhouder Super Winkel Fonds Raad van Commissarissen Hypothecaire geldleningen Syntrus Achmea; FGH Bank NV; ING Real Estate Finance NV Structuur van het Fonds Het fonds kan op verzoek van de certificaathouders certificaten inkopen. Inkoop vindt eenmaal per jaar plaats. Daarnaast kunnen participanten onderling eenvoudig de certificaten verhandelen. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij u graag naar het prospectus. Super Winkel Fonds BV is een Fiscale Beleggingsinstelling ( FBI ), hetgeen inhoudt dat er effectief geen vennootschapsbelasting wordt geheven. Voor het verwerven en behouden van de FBI-status moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan waaronder de financieringsgrens van maximaal 60%. De Raad van Commissarissen bestaat uit een viertal leden die zelf ook deelnemen in het fonds. Zij houden toezicht op het beleid van de directie en op de algemene gang van zaken in de vennootschap. Aantrekkelijk rendement Het verwachte directe rendement bedraagt 7,0% in het eerste jaar. Het jaarlijks direct rendement wordt, in twee termijnen, aan de certificaathouders uitgekeerd. Daarnaast profiteert u als certificaathouder van de waardeontwikkeling van de vastgoedportefeuille (het indirecte rendement). De portefeuille is eind 2010 getaxeerd en heeft een waardestijging laten zien van 1,5% ten opzichte van eind Met deze emissie is het mogelijk in te stappen op een waarde waarin deze aanpassing is verwerkt. Trackrecord Het Super Winkel Fonds is eind 2007 opgericht. Over 2008, 2009 en 2010 bedroeg het direct rendement respectievelijk 5,9%, 6,4% en 7,1% ten opzichte van de gemiddelde intrinsieke waarde. Dividend rendement 2008 E 3,00 5,9% 2009 E 3,20 6,4% 2010 E 3,20 7,1% *) gebaseerd op een indicatie d.d. 14 februari 2011

5 Kernpunten beleggen in een gespreide portefeuille winkelvastgoed in Nederland een verwacht totaalrendement van gemiddeld 9,2% per jaar een verwacht direct rendement van gemiddeld 7,1% per jaar deelnamebedrag vanaf zijnde 300 certificaten van aandelen (exclusief emissiekosten) 21 winkellocaties met 25 supermarkten huurovereenkomsten met resterende looptijden van bijna 6 jaar ruim 62% van de huurinkomsten uit supermarkten portefeuille met uitstekend track record gunstig en conservatief gefinancierd halfjaarlijkse uitkering in juni en december verhandelbare certificaten Deelname U kunt deelnemen in Super Winkel Fonds BV door certificaten van aandelen te kopen. De uitgifteprijs bedraagt 47,50 (excl. 3% emissiekosten per certificaat van aandeel). De totale emissie bedraagt afgerond 3 miljoen zijnde certificaten. De minimale deelname in deze emissie bedraagt 300 stuks, overeenkomend met een bedrag van excl. emissiekosten. De uitgifteprijs van 47,50 is inclusief een premie van 1,50 boven de intrinsieke waarde. Deze premie komt volledig ten goede aan het Super Winkel Fonds. Het inschrijfformulier is losbladig bijgevoegd. Het prospectus kunt u downloaden van de website: Als u het prospectus per post wilt ontvangen kunt u contact opnemen met Annexum. telefoon: (020) , fax: (020) per info@annexum.nl. Na inschrijving ontvangt u bericht van toewijzing en betaling. Initiatiefnemer/beheerder Annexum is gespecialiseerd in het structureren plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Annexum bestaat sinds 2000 en is voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. De producten van Annexum omvatten zowel kantoren, winkels als woningen maar ook bijzondere producten als Dutch Microfund (micro-financieringen). Het totaal beheerd vermogen bedraagt inmiddels circa 1,2 miljard, waarmee Annexum een uiterst gezonde basis heeft. Annexum heeft een uitstekend trackrecord en heeft tot doel voor de belegger een fullservice product te creëren, waarbij zij alle uitvoerende activiteiten met betrekking tot acquisitie, beheer en desinvestering van de beleggingsobjecten voor haar rekening neemt. De beheerder van Super Winkel Fonds BV, Annexum Beheer BV, is geregistreerd bij de AFM op grond van de Wet op het financieel toezicht.

6 Algemene gegevens Initiatiefnemer Annexum Invest BV Strawinskylaan 485 (World Trade Center, G-Toren) 1077 XX Amsterdam Tel: Fax: Fiscaal adviseurs PWC Belastingadviseurs NV Notaris Loyens & Loeff NV Accountant Deloitte Accountants BV Vastgoedfinancier Syntrus Achmea FGH Bank NV ING Real Estate Finance NV Februari 2011 Deze aankondiging bevat een beknopte weergave van het aanbod en kan daardoor niet volledig de belegging beschrijven. Alleen de inhoud van het prospectus plus supplement is bindend. Hierin worden zowel de kansen als de risico s uitgebreid beschreven. Voor dit product is een financiële bijsluiter opgesteld met informatie over het product, de kosten en de risico s. Vraag erom en lees hem voordat u het product koopt. Annexum draagt zorg voor de plaatsing van de certificaten van aandelen. Super Winkel Fonds en Annexum behouden zich het recht voor de emissie en/of plaatsing uit te stellen of geheel of gedeeltelijk te annuleren of inschrijvingen zonder opgaaf van redenen te weigeren. De in deze aankondiging opgenomen informatie is gebaseerd op de situatie per 14 februari 2011 en kan aan verandering onderhevig zijn. Super Winkel Fonds is een initiatief van Annexum.

Beleggen in grond onder woningen. Aankondiging Beleggingsmaatschappij Grondfonds. Grondfonds

Beleggen in grond onder woningen. Aankondiging Beleggingsmaatschappij Grondfonds. Grondfonds Beleggingsmaatschappij Grondfonds Aankondiging maart 2011 Beleggingsmaatschappij Grondfonds is een initiatief van Annexum Deze aankondiging bevat een beknopte weergave van het aanbod en kan daardoor niet

Nadere informatie

Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Aankondiging VBI Winkelfonds NV

Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Aankondiging VBI Winkelfonds NV VBI Winkel Fonds Aankondiging mei 2011 is een initiatief van Annexum Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Aankondiging Beleggen in een gespreide winkelportefeuille. Beleg in winkels voor de dagelijkse

Nadere informatie

Investeer nu in drie woontorens te Apeldoorn

Investeer nu in drie woontorens te Apeldoorn Woningfonds Apeldoorn Aankondiging oktober 2010 Woningfonds Apeldoorn is een initiatief van Annexum Investeer nu in drie woontorens te Apeldoorn Aankondiging Woningfonds Apeldoorn Woningfonds Apeldoorn

Nadere informatie

* totaal rendement, exclusief emissiekosten en voor belastingen

* totaal rendement, exclusief emissiekosten en voor belastingen Door de samenwerking met Direct Wonen kan Annexum particuliere beleggers de mogelijkheid bieden om in woningen te investeren. Middels uw deelname in Woningfonds Apeldoorn CV belegt u in drie woontorens

Nadere informatie

Supermarkt Beleggingsfonds Mei 2013

Supermarkt Beleggingsfonds Mei 2013 Dia 1 Supermarkt Beleggingsfonds Mei 2013 Dia 2 Inhoud presentatie 1. Opzet nieuw supermarktfonds 2. De Belegging 3. Supermarkten in Nederland 4. Locaties: Albert Heijn te Maasland Plus in Pernis Lidl

Nadere informatie

Beleggen in Nederlandse supermarkten. SuperMArkt BeleggiNgSfoNdS. Aankondiging eerste emissie 2013

Beleggen in Nederlandse supermarkten. SuperMArkt BeleggiNgSfoNdS. Aankondiging eerste emissie 2013 SuperMArkt BeleggiNgSfoNdS Aankondiging eerste emissie 2013 Supermarkt Beleggingsfonds is een initiatief van Annexum SuperMArkt BeleggiNgSfoNdS Beleggen in Nederlandse supermarkten Supermarkt Beleggingsfonds,

Nadere informatie

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille EMISSIE SUPER WINKEL FONDS EEN BELEGGING VAN ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS UW GELD GROEIT WAAR GELD ROLT Verwacht direct rendement van ca. 11% per jaar Zoekt

Nadere informatie

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille EMISSIE SUPER WINKEL FONDS EEN BELEGGING VAN ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS UW GELD GROEIT WAAR GELD ROLT Verwacht direct rendement van ca. 11% per jaar Zoekt

Nadere informatie

Supermarkt Fonds Nederland. Algemene gegevens. Kernpunten. Fiscaal. Uitbreiding. Initiatiefnemer

Supermarkt Fonds Nederland. Algemene gegevens. Kernpunten. Fiscaal. Uitbreiding. Initiatiefnemer Supermarkt Fonds Kernpunten Unieke landelijk gespreide beleggingsportefeuille met 16 supermarkten Fusiebericht juli 2010 Supermarkten zijn verhuurd aan solide huurders als Albert Heijn, Plus en Jumbo Verwachte

Nadere informatie

Dividend plus winstdeling. Beleg in winkels met Retail Index Certificaten. VBI Winkelfonds NV

Dividend plus winstdeling. Beleg in winkels met Retail Index Certificaten. VBI Winkelfonds NV Dividend plus winstdeling Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Beleg in winkels voor de dagelijkse boodschappen met Retail Index Certificaten Initiatiefnemer Annexum en haar partner Wieringerwaard

Nadere informatie

Financiële bijsluiter Super Winkel Fonds BV

Financiële bijsluiter Super Winkel Fonds BV Financiële bijsluiter Super Winkel Fonds BV Het doel van deze financiële bijsluiter is om u op een vaste bij wet voorgeschreven vorm op hoofdlijnen een beeld te geven van Super Winkel Fonds BV. Deze financiële

Nadere informatie

BELEGGEN IN EEN GESPREIDE SUPERMARKT- PORTEFEUILLE

BELEGGEN IN EEN GESPREIDE SUPERMARKT- PORTEFEUILLE VERWACHT GEMIDDELD CONTANT RENDEMENT 8,1% BELEGGEN IN EEN GESPREIDE SUPERMARKT- PORTEFEUILLE EMISSIE SUPER WINKEL FONDS 2017 BELEGGEN IN 30 SUPERMARKTEN MEER DAN 67.000 M 2 VLOEROPPERVLAKTE BEZETTINGSGRAAD

Nadere informatie

Financiële bijsluiter Super Winkel Fonds BV

Financiële bijsluiter Super Winkel Fonds BV Financiële bijsluiter Super Winkel Fonds BV De overheid heeft de financiële bijsluiter voor financiële producten als Super Winkel Fonds BV verplicht gesteld. De financiële bijsluiter is opgesteld volgens

Nadere informatie

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2012

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2012 1 Halfjaarbericht 2012 VBI Winkelfonds NV ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2012 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht 2012 VBI Winkelfonds

Nadere informatie

Supermarktvastgoed op waarde geschat. Beleggen in supermarktvastgoed

Supermarktvastgoed op waarde geschat. Beleggen in supermarktvastgoed Supermarktvastgoed op waarde geschat Beleggen in supermarktvastgoed 20 mei 2011 Onderwerpen Wie is Annexum Waarom beleggen in supermarktvastgoed? Hoe beleggen in (supermarkt)vastgoed? Welke beleggingsvormen

Nadere informatie

BOUWFONDS OFFICE VALUE FUND NV. 2 e EMISSIE

BOUWFONDS OFFICE VALUE FUND NV. 2 e EMISSIE BOUWFONDS OFFICE VALUE FUND NV 2 e EMISSIE Bouwfonds Vastgoedfondsen Beheer BV biedt beleggers de mogelijkheid om certificaten van aandelen te verwerven in Bouwfonds Office Value Fund NV. Waarom Bouwfonds

Nadere informatie

KWARTAALRAPPORTAGE Q SUPER WINKEL FONDS N.V.

KWARTAALRAPPORTAGE Q SUPER WINKEL FONDS N.V. KWARTAALRAPPORTAGE Q4 2017 SUPER WINKEL FONDS N.V. 12 JANUARI 2018 Inhoud 1. Management samenvatting... 2 2. Financiële rapportage: 4 e kwartaal 2017... 3 3. Verklarende begrippen en definities... 4 Disclaimer:

Nadere informatie

Wij willen graag kunnen kiezen tussen defensief of offensief beleggen

Wij willen graag kunnen kiezen tussen defensief of offensief beleggen Wij willen graag kunnen kiezen tussen defensief of offensief beleggen Profiteert u als de markt straks herstelt? Wie de berichten over de huidige financiële markt volgt, weet dat deze voornamelijk gaan

Nadere informatie

BELEGGEN IN STARTERSWONINGEN

BELEGGEN IN STARTERSWONINGEN BELEGGEN IN STARTERSWONINGEN EEN DUURZAAM ONDERKOMEN VOOR UW VERMOGEN 69 HUURWONINGEN 29 SEPARATE BERGINGEN TRANSFORMATIE TOT STARTERSWONINGEN VOLLEDIG VERHUURD EN EEN WACHTLIJST LIGGING IN STADSHART VAN

Nadere informatie

BEURSWAAGE. VBI Winkelfonds N.V. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur BEURSWAAGE 1

BEURSWAAGE. VBI Winkelfonds N.V. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur BEURSWAAGE 1 Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl VBI Winkelfonds N.V. Inleiding Deze analyse betreft een onafhankelijk onderzoek

Nadere informatie

Supermarktfonds.nl open voor alle beleggers!

Supermarktfonds.nl open voor alle beleggers! Nu open voor deelname Supermarktfonds.nl open voor alle beleggers! Supermarktfonds.nl is een initiatief van een aantal zelfstandige supermarktondernemers van verschillende supermarktketens om te investeren

Nadere informatie

Willemstede Vastgoedfonds

Willemstede Vastgoedfonds VOORAANKONDIGING Willemstede Vastgoedfonds BELEGGEN IN SUPERMARKTEN Deelname vanaf e 15.000 (excl. emissiekosten) in samenwerking met Inleiding Eten en drinken zijn primaire levensbehoeften. Supermarkten

Nadere informatie

Vaartstede Vastgoedfonds

Vaartstede Vastgoedfonds VOORAANKONDIGING Vaartstede Vastgoedfonds Deelname vanaf e 15.000 (excl. emissievergoeding) BELEGGEN IN EEN WIJKWINKELCENTRUM in samenwerking met Inleiding Eten en drinken zijn primaire levensbehoeften.

Nadere informatie

VBI Winkelfonds. Halfjaarbericht 2009

VBI Winkelfonds. Halfjaarbericht 2009 VBI Winkelfonds Halfjaarbericht 2009 Algemeen Dit halfjaarbericht betreft de eerste verslagperiode van het VBI Winkelfonds. VBI Winkelfonds (voorheen VBI Inflatiewinst Fonds) is opgericht op 5 september

Nadere informatie

2. Introductie initiatief

2. Introductie initiatief 8 november 2012 1. Opening 1. Opening 2. Introductie initiatief 3. Profiel van de belegging 4. Financieel-juridische aspecten van het fonds 5. Juridische structuur van het fonds 6. Eerste aankoop: winkelcentrum

Nadere informatie

Financiële bijsluiter VBI Winkelfonds NV Deeluitgifte C

Financiële bijsluiter VBI Winkelfonds NV Deeluitgifte C Financiële bijsluiter VBI Winkelfonds NV Deeluitgifte C De overheid heeft de financiële bijsluiter voor financiële producten als VBI Winkelfonds NV deeluitgifte C verplicht gesteld. De financiële bijsluiter

Nadere informatie

Ondersteun ondernemers in opkomende markten. Goed voor u, goed voor hen.

Ondersteun ondernemers in opkomende markten. Goed voor u, goed voor hen. Dutch Microfund Brochure oktober 2010 Dutch Microfund is een initiatief van Annexum Ondersteun ondernemers in opkomende markten. Goed voor u, goed voor hen. 2 Huib Boissevain, directeur van Annexum heeft

Nadere informatie

Financiële bijsluiter VBI Winkelfonds N.V. - Retail Index Certificaten

Financiële bijsluiter VBI Winkelfonds N.V. - Retail Index Certificaten Financiële bijsluiter VBI Winkelfonds N.V. - Retail Index Certificaten Het doel van deze financiële bijsluiter is om u op een vaste bij wet voorgeschreven vorm op hoofdlijnen een beeld te geven van Retail

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Short-Term Fund I

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Short-Term Fund I VOORAANKONDIGING Haerzathe Short-Term Fund I OBLIGATIE HAERZATHE SHORT - TERM FUND I B.V. Obligatielening Haerzathe Short-Term Fund I B.V. Na de succesvolle plaatsing van de obligatieleningen Haerzathe

Nadere informatie

Financiële Bijsluiter

Financiële Bijsluiter Financiële Bijsluiter ING Real Estate Woning-Winkelfonds III CV Bij of krachtens wet voorgeschreven productinformatie over ING Real Estate Woning-Winkelfonds III CV Voor producten als dit product is het

Nadere informatie

Op zoek naar een solide belegging?

Op zoek naar een solide belegging? Wegens succes herhaald Op zoek naar een solide belegging? De 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II Een aantrekkelijke vaste rente van 7% per jaar* Een looptijd van minimaal 5 en maximaal 7

Nadere informatie

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 6. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing.

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 6. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing. Opgave 2 Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 6. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing. VastNed Retail nv is een Nederlands vastgoedbeleggingsfonds dat met gelden

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS BV

SUPER WINKEL FONDS BV 1 Halfjaarbericht - 2014 ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS BV HALFJAARBERICHT 2014 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina

Nadere informatie

Super Winkel Fonds. Kenmerken Super Winkel Fonds

Super Winkel Fonds. Kenmerken Super Winkel Fonds SUPER WINKEL FONDS Super Winkel Fonds Kenmerken Super Winkel Fonds Ca. 62.000 m 2, 6 wijkwinkelcentra met 7 supermarkten en 20 solitaire supermarkten Fondsvermogen: waarde vastgoed 135,2 miljoen, waarvan

Nadere informatie

Essentiële Beleggersinformatie 2012

Essentiële Beleggersinformatie 2012 1 Essentiële Beleggersinformatie 2012 Inhoudsopgave Doelstelling en beleggingsbeleid 3 Risico- en opbrengstprofiel 3 Kosten 4 In het verleden behaalde resultaten 5 Praktische informatie 6 2 Essentiële

Nadere informatie

Super Winkel Fonds. Halfjaarbericht 2010

Super Winkel Fonds. Halfjaarbericht 2010 Super Winkel Fonds Halfjaarbericht 2010 Algemeen Met dit bericht rapporteren wij u over de ontwikkelingen van Super Winkel Fonds in het eerste halfjaar van 2010. Wij gaan daarbij onder andere in op de

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Woningmaatschap XLI. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur BEURSWAAGE 1

BEURSWAAGE. Woningmaatschap XLI. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur BEURSWAAGE 1 Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl Woningmaatschap XLI Inleiding Deze analyse betreft een onafhankelijk onderzoek

Nadere informatie

ACTIVINVESTOR MANAGEMENT B.V. Amsterdam. Halfjaarbericht per 30 juni 2012

ACTIVINVESTOR MANAGEMENT B.V. Amsterdam. Halfjaarbericht per 30 juni 2012 ACTIVINVESTOR MANAGEMENT B.V. Amsterdam Halfjaarbericht per 30 juni 2012 Profiel ActivInvestor Management B.V. is 16 december 2004 opgericht en heeft als doel het opzetten en beheren van niche vastgoedbeleggingsfondsen

Nadere informatie

Emmastede Vastgoedfonds

Emmastede Vastgoedfonds VOORAANKONDIGING Emmastede Vastgoedfonds BELEGGEN IN SUPERMARKTEN Deelname vanaf e 15.000 (excl. emissievergoeding) in samenwerking met Inleiding Eten en drinken zijn primaire levensbehoeften. Supermarkten

Nadere informatie

Financiële bijsluiter MeesPierson Vastgoedfonds II CV

Financiële bijsluiter MeesPierson Vastgoedfonds II CV Financiële bijsluiter MeesPierson Vastgoedfonds II CV Krachtens de Wet op het Financieel Toezicht ( Wft ) voorgeschreven productinformatie over het MeesPierson Vastgoedfonds II CV ( het Fonds ). Over de

Nadere informatie

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V.

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Dit document is opgesteld op 16-feb-2018. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II

8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II 8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II Een solide vastgoedbelegging met 8% rente per jaar* Heerenstede Vastgoed B.V. introduceert een solide belegging, waarbij u een vaste rente van 8% per jaar

Nadere informatie

RENPART KLASSIEK VASTGOED N.V.

RENPART KLASSIEK VASTGOED N.V. RENPART KLASSIEK VASTGOED N.V. KARAKTERISTIEKE PANDEN MET GEZICHTSBEPALENDE UITSTRALING VOORAANKONDIGING Uitgifte van maximaal 7.250 aandelen tegen een prijs van 1.000 per aandeel Minimale afname 15 aandelen

Nadere informatie

Een besloten vennootschap welke opteert voor de status van een fiscale beleggingsinstelling. Halfjaarbericht 2011 Kadans Biopartner B.V.

Een besloten vennootschap welke opteert voor de status van een fiscale beleggingsinstelling. Halfjaarbericht 2011 Kadans Biopartner B.V. Een besloten vennootschap welke opteert voor de status van een fiscale beleggingsinstelling Halfjaarbericht 2011 Kadans Biopartner B.V. juli 2011 Juli 2011 Opgesteld door: Kadans Biofacilities B.V. T:

Nadere informatie

WINKELHART LELYSTAD C.V.

WINKELHART LELYSTAD C.V. ANNEXUM WINKELHART LELYSTAD C.V. HALFJAARBERICHT 2012 Beherend Vennoot Winkelhart Lelystad Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan

Nadere informatie

Vastgoed en vastgoedfinancieringen

Vastgoed en vastgoedfinancieringen Vastgoed en vastgoedfinancieringen Dé strategisch vastgoedpartner voor pensioenfondsen Syntrus Achmea Real Estate & Finance is dé strategisch vastgoedpartner voor pensioenfondsen. Dankzij onze unieke

Nadere informatie

Financiële Bijsluiter

Financiële Bijsluiter Financiële Bijsluiter ING Real Estate Woningfonds IV CV Bij of krachtens wet voorgeschreven productinformatie over ING Real Estate Woningfonds IV CV Voor producten als dit product is het opstellen van

Nadere informatie

8 april 2015. Pagina 1 van 5

8 april 2015. Pagina 1 van 5 8 april 2015. Pagina 1 van 5 Secerno Health Care Real Estate Fund. De nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning is per 1 januari 2015 in werking getreden. Met deze wetgeving wordt beoogd de zorgbehoevende

Nadere informatie

MRE Montirius Real Estate BV

MRE Montirius Real Estate BV Rentebetaling per maand Couponrente 8% per jaar MRE Montirius Real Estate BV Woning Obligatie I Investeren in Nederlands vastgoed in de Randstad Montirius Real Estate BV speelt in op de kansen in de huidige

Nadere informatie

Vastgoed en vastgoedfinancieringen

Vastgoed en vastgoedfinancieringen Vastgoed en vastgoedfinancieringen Dé strategisch vastgoedpartner voor pensioenfondsen is dé strategisch vastgoedpartner voor pensioenfondsen. Dankzij onze unieke combinatie van pensioenexpertise en vastgoedexpertise

Nadere informatie

Financiële Bijsluiter

Financiële Bijsluiter Financiële Bijsluiter ING Real Estate Woningfonds VI CV Voor producten als dit product is het opstellen van een financiële bijsluiter verplicht. Deze financiële bijsluiter is een document van ING Real

Nadere informatie

GROEI NAAR VERMOGEN. Expirerende Lijfrente HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG

GROEI NAAR VERMOGEN. Expirerende Lijfrente HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG GROEI NAAR VERMOGEN Expirerende Lijfrente HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG Zorgeloos genieten van uw pensioen Er komt een moment in uw leven dat u zonder zorgen wilt gaan genieten van uw pensioen.

Nadere informatie

Ondersteun ondernemers in opkomende markten. Goed voor u, goed voor hen.

Ondersteun ondernemers in opkomende markten. Goed voor u, goed voor hen. Dutch Microfund Brochure oktober 2010 Dutch Microfund is een initiatief van Annexum Ondersteun ondernemers in opkomende markten. Goed voor u, goed voor hen. 2 Huib Boissevain, directeur van Annexum heeft

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS NV

SUPER WINKEL FONDS NV ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS NV KWARTAALRAPPORTAGE Q3 2017 OKTOBER 2017 DISCLAIMER DIT DOCUMENT IS EEN INTERNE MANAGEMENTRAPPORTAGE WAAROP GEEN ACCOUNTANTSCONTROLE IS TOEGEPAST. ALHOEWEL DE IN DEZE KWARTAALRAPPORTAGE

Nadere informatie

ACTIVINVESTOR MANAGEMENT B.V. Amsterdam. Halfjaarbericht per 30 juni 2013

ACTIVINVESTOR MANAGEMENT B.V. Amsterdam. Halfjaarbericht per 30 juni 2013 ACTIVINVESTOR MANAGEMENT B.V. Amsterdam Halfjaarbericht per 30 juni 2013 Profiel ActivInvestor Management B.V. is 16 december 2004 opgericht en heeft als doel het opzetten en beheren van niche vastgoedbeleggingsfondsen

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Wieringerwaard Flex Obligatie. Inleiding. Aanbieder. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1

BEURSWAAGE. Wieringerwaard Flex Obligatie. Inleiding. Aanbieder. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1 Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl Wieringerwaard Flex Obligatie Inleiding Deze analyse betreft een onafhankelijk

Nadere informatie

GROEI NAAR VERMOGEN. Gouden Handdruk HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG

GROEI NAAR VERMOGEN. Gouden Handdruk HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG GROEI NAAR VERMOGEN Gouden Handdruk HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG Maak optimaal gebruik van uw ontslagvergoeding U heeft bij uw ontslag een financiële vergoeding gekregen van uw werkgever

Nadere informatie

Loan to Value ( LtV ) : 65,8%

Loan to Value ( LtV ) : 65,8% Amsterdam, 8 april 2016 Betreft: Super Winkel Fonds N.V. Geachte participant, Op 1 april jl. hebben wij u de uitnodiging voor de jaarvergadering van Super Winkel Fonds op 20 april a.s. toegestuurd, vergezeld

Nadere informatie

RENPART VASTGOED HOLDING N.V.

RENPART VASTGOED HOLDING N.V. VOORAANKONDIGING RENPART VASTGOED HOLDING N.V. HET ONROEREND GOED OPPORTUNITY-FONDS TWEEDE OPENBARE EMISSIE van maximaal 7.000 aandelen tegen een prijs van 1.036 per aandeel. Minimale afname 10 aandelen.

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Kadans Biopartner B.V. (tweede openbare emissie) Aanbieder. Aandachtspunten. Structuur FONDSANALISTEN !"#$%&''(" 1

BEURSWAAGE. Kadans Biopartner B.V. (tweede openbare emissie) Aanbieder. Aandachtspunten. Structuur FONDSANALISTEN !#$%&''( 1 BEURSWAAGE FONDSANALISTEN Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl Kadans Biopartner B.V. (tweede openbare emissie)

Nadere informatie

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2014

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2014 1 Halfjaarbericht - 2014 ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2014 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2014 INHOUDSOPGAVE a P Pagina

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS BV

SUPER WINKEL FONDS BV 1 Halfjaarbericht - 2013 ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS BV HALFJAARBERICHT 2013 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2013 INHOUDSOPGAVE a P Pagina

Nadere informatie

1 Halfjaarbericht 2015 ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2015. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam

1 Halfjaarbericht 2015 ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2015. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 1 Halfjaarbericht 2015 ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2015 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht 2015 INHOUDSOPGAVE a P Pagina 1.

Nadere informatie

Financiële Bijsluiter

Financiële Bijsluiter Financiële Bijsluiter Maatschap Woningmaatschap XXXVIII Bij of krachtens wet voorgeschreven productinformatie over het product Maatschap Woningmaatschap XXXVIII. Over de financiële bijsluiter Voor producten

Nadere informatie

Beleggen in winkels met bekende namen Prospectus emissie Super Winkel Fonds

Beleggen in winkels met bekende namen Prospectus emissie Super Winkel Fonds Super Winkel Fonds Prospectus juli 2010 Super Winkel Fonds is een initiatief van Annexum Beleggen in winkels met bekende namen Prospectus emissie Super Winkel Fonds Supplement prospectus Super Winkel Fonds

Nadere informatie

Nieuwsbrief INHOUD. oktober 2011

Nieuwsbrief INHOUD. oktober 2011 Nieuwsbrief ZIB Aquadelta CV Brouwersdam Vastgoed CV oktober 2011 INHOUD - ZIB Aquadelta CV : nieuw ZIB-fonds. Verwachte uitgifte medio december 2011 - Brouwersdam Vastgoed CV : fonds van Seacoast Investments

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Studentenunits II B.V. DENNENRODEPAD AMSTERDAM

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Studentenunits II B.V. DENNENRODEPAD AMSTERDAM VOORAANKONDIGING Haerzathe Studentenunits II B.V. DENNENRODEPAD AMSTERDAM OBLIGATIE HAERZATHE STUDENTENUNITS II B.V. Spinozacampus Obligatielening Haerzathe Studentenunits II B.V. Na de succesvolle plaatsing

Nadere informatie

Rabobank (leden)certificaten

Rabobank (leden)certificaten Rabobank (leden)certificaten Investment case Jaap Koelewijn De Rabobank verhoogt haar kapitaalbuffers door voor nominaal 1,5 miljard nieuwe certificaten Rabobank uit te geven. Niet geheel toevallig valt

Nadere informatie

Nu open voor deelname

Nu open voor deelname Nu open voor deelname Supermarktfonds.nl open voor alle beleggers! Supermarktfonds.nl is een initiatief van een aantal zelfstandige supermarktondernemers van verschillende supermarktketens die investeren

Nadere informatie

in samenwerking met 7,4% direct rendement Vooraankondiging Zilverstede Vastgoed BV Zilverstede

in samenwerking met 7,4% direct rendement Vooraankondiging Zilverstede Vastgoed BV Zilverstede in samenwerking met 7,4% direct rendement Vooraankondiging Zilverstede Vastgoed BV Zilverstede Zilverstede Vastgoed BV Zilverstede Vastgoed B.V. belegt in winkelcentrum Zilverkamp in Huissen (Arnhem).

Nadere informatie

7% OBLIGATIE HEERENSTEDE VASTGOED MIX I

7% OBLIGATIE HEERENSTEDE VASTGOED MIX I 7% OBLIGATIE HEERENSTEDE VASTGOED MIX I INHOUDSOPGAVE De obligatielening 3 - Rentevergoeding 3 - Looptijd en aflossing 3 - Tussentijds verkopen 3 Het vastgoed 3 - Kantoorpand Stichting Reclassering Nederland,

Nadere informatie

NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB HOTEL ARCEN SPA CV

NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB HOTEL ARCEN SPA CV NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB HOTEL ARCEN SPA CV NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB Investments Beheer BV initieert een nieuw vastgoedfonds voor de financiering van een te realiseren hotel op Vakantiepark Klein Vink

Nadere informatie

RENPART VASTGOED HOLDING VI N.V.

RENPART VASTGOED HOLDING VI N.V. RENPART VASTGOED HOLDING VI N.V. VOORAANKONDIGING TWEEDE OPENBARE EMISSIE Uitgifte van 4.000 aandelen tegen een prijs van 1.000 per aandeel Minimale afname 15 aandelen RENPART VASTGOED HOLDING VI N.V.

Nadere informatie

Halfjaarverslag 2016

Halfjaarverslag 2016 Halfjaarverslag 2016 Institutioneel beleggen in Nederlands vastgoed Altera Vastgoed is een Nederlands niet-beursgenoteerd vastgoedfonds voor institutionele beleggers, dat opereert onder een AIFM vergunning.

Nadere informatie

RENPART VASTGOED HOLDING V N.V.

RENPART VASTGOED HOLDING V N.V. RENPART VASTGOED HOLDING V N.V. HET ONROEREND GOED OPPORTUNITY-FONDS VOORAANKONDIGING EERSTE OPENBARE EMISSIE Uitgifte van 5.000 aandelen tegen een prijs van 1.0oo per aandeel Minimale afname 50 aandelen

Nadere informatie

Bouwfonds Office Value Fund NV. Financiële Bijsluiter

Bouwfonds Office Value Fund NV. Financiële Bijsluiter Bouwfonds Office Value Fund NV Financiële Bijsluiter Bij of krachtens de Wet op het financieel toezicht (hierna: de Wft ) voorgeschreven productinformatie over Bouwfonds Office Value Fund NV. Over de financiële

Nadere informatie

Financiële bijsluiter Vastgoed Fundament Fonds Aandeel A

Financiële bijsluiter Vastgoed Fundament Fonds Aandeel A Financiële bijsluiter Vastgoed Fundament Fonds Aandeel A Het doel van deze financiële bijsluiter is om u op een vaste bij wet voorgeschreven vorm op hoofdlijnen een beeld te geven van Vastgoed Fundament

Nadere informatie

Examen VWO. management & organisatie. Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs Tijdvak 1 Vrijdag 19 mei uur. Informatieboekje.

Examen VWO. management & organisatie. Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs Tijdvak 1 Vrijdag 19 mei uur. Informatieboekje. management & organisatie Examen VWO Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs Tijdvak 1 Vrijdag 19 mei 13.30 16.30 uur 20 06 Informatieboekje 600025-1-29b Begin Formuleblad Te gebruiken formules voor de

Nadere informatie

SynVest RealEstate Fund N.V.

SynVest RealEstate Fund N.V. 1. ALGEMEEN Dit document is een supplement (het "Supplement") bij het prospectus van SynVest RealEstate Fund N.V. (het "Fonds") d.d. 17 augustus 2011 (het "Prospectus") en maakt hiervan integraal onderdeel

Nadere informatie

9. Financiele aspecten

9. Financiele aspecten 9. Financiele aspecten ANNEXUM 9.1 Rendement Het beleid van het Fonds en de Beheerder is gericht op het behalen van een optimale opbrengst uit de verhuur en de verkoop van de vastgoedportefeuille. De kansen

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING HH Industrieel Vastgoed Hengelo

VOORAANKONDIGING HH Industrieel Vastgoed Hengelo VOORAANKONDIGING HH Industrieel Vastgoed Hengelo HH INDUSTRIEEL VASTGOED HENGELO HH Industrieel Vastgoed Hengelo is het eerste vastgoedbeleggingsfonds van Huub en Heurman. Het fonds investeert in een

Nadere informatie

Beleggen in A1 Winkelvastgoed

Beleggen in A1 Winkelvastgoed Winkelhart Lelystad Aankondiging januari 2012 Winkelhart Lelystad is een initiatief van Annexum Sterk verbeterde propositie Beleggen in A1 Winkelvastgoed Aankondiging Winkelhart Lelystad Beleggen in een

Nadere informatie

RENPART KLASSIEK VASTGOED IV N.V.

RENPART KLASSIEK VASTGOED IV N.V. RENPART KLASSIEK VASTGOED IV N.V. KARAKTERISTIEKE PANDEN MET GEZICHTSBEPALENDE UITSTRALING VOORAANKONDIGING TWEEDE OPENBARE EMISSIE Uitgifte van 6.000 aandelen tegen een prijs van 1.029 per aandeel Minimale

Nadere informatie

Financiële Bijsluiter

Financiële Bijsluiter Financiële Bijsluiter Bij of krachtens wet voorgeschreven productinformatie over het product Phanos REIT NV Voor producten als Phanos REIT N.V. (hierna: Phanos REIT) is het opstellen van een financiële

Nadere informatie

Financiële Bijsluiter

Financiële Bijsluiter Financiële Bijsluiter Maatschap Woningmaatschap XXXIX Bij of krachtens wet voorgeschreven productinformatie over het product Maatschap Woningmaatschap XXXIX. Financiële Bijsluiter Over de financiële bijsluiter

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Investments. Daalwijkdreef Amsterdam

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Investments. Daalwijkdreef Amsterdam VOORAANKONDIGING Haerzathe Investments Daalwijkdreef Amsterdam Obligatie Haerzathe Studentenunits I B.V. Daalwijkdreef Amsterdam Haerzathe Investments Beheer B.V., hierna te noemen Haerzathe Investments,

Nadere informatie

BEURSWAAGE. SynVest RealEstate Fund N.V. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1

BEURSWAAGE. SynVest RealEstate Fund N.V. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1 Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl SynVest RealEstate Fund N.V. Inleiding Deze analyse betreft een onafhankelijk

Nadere informatie

NL Woningfonds 1. Deelname vanaf (excl. emissievergoeding) Beleggen in een gespreide woningportefeuille in Nederland VOORAANKONDIGING

NL Woningfonds 1. Deelname vanaf (excl. emissievergoeding) Beleggen in een gespreide woningportefeuille in Nederland VOORAANKONDIGING NL Woningfonds 1 Beleggen in een gespreide woningportefeuille in Nederland Deelname vanaf 25.000 (excl. emissievergoeding) VOORAANKONDIGING I N S A M E N W E R K I N G M E T Inleiding De toename van het

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Aedificium Retail B.V. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1

BEURSWAAGE. Aedificium Retail B.V. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1 Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl Aedificium Retail B.V. Inleiding Deze analyse betreft een onafhankelijk

Nadere informatie

Obligaties van MGF III B.V.

Obligaties van MGF III B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties van MGF III B.V. Dit document is opgesteld op 08-dec-2017 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen.

Nadere informatie

RENPART VASTGOED HOLDING VI N.V.

RENPART VASTGOED HOLDING VI N.V. RENPART VASTGOED HOLDING VI N.V. VOORAANKONDIGING EERSTE OPENBARE EMISSIE Uitgifte van 4.000 aandelen tegen een prijs van 1.000 per aandeel Minimale afname 50 aandelen RENPART VASTGOED HOLDING VI N.V.

Nadere informatie

RE NPA RT VASTGOED HOLDING III N.V.

RE NPA RT VASTGOED HOLDING III N.V. RE NPA RT VASTGOED HOLDING III N.V. HET ONRO E RE ND GOED OPPO RTUNITY FO ND S VOO RAA N KO N D I G I N G Uitgifte van maximaal 5.750 aandelen tegen een prijs van Ä 1.000 per aandeel Minimale afname 15

Nadere informatie

ER CAPITAL BEDRIJFSPARTICIPATIES

ER CAPITAL BEDRIJFSPARTICIPATIES ER CAPITAL BEDRIJFSPARTICIPATIES GEZAMENLIJK INVESTEREN IN DE TOP VAN HET MKB INFORMATIEBROCHURE AANDELENUITGIFTE 80.000 AANDELEN TEGEN EEN UITGIFTEKOERS VAN 30,- TOTAAL 2.400.000,- ER CAPITAL PARTICIPATIEFONDS

Nadere informatie

Solide Vastgoedlijfrente met fraaie groeivooruitzichten.

Solide Vastgoedlijfrente met fraaie groeivooruitzichten. Solide Vastgoedlijfrente met fraaie groeivooruitzichten. Zowel voor het opbouwen van lijfrentekapitaal als voor een direct ingaande lijfrente Synvest vastgoedlijfrente B e l e g g e n i n n e d e r l a

Nadere informatie

Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV

Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV Belangrijkste Informatie over de belegging Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV Van ISG Groeiffonds BV Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te bedrijpen.

Nadere informatie

Obligaties Briqchain Real Estate

Obligaties Briqchain Real Estate Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties Briqchain Real Estate van Briqchain B.V. Dit document is opgesteld op 02-okt-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van

Nadere informatie

Expirerende Lijfrente

Expirerende Lijfrente GROEI NAAR VERMOGEN Expirerende Lijfrente Zorgeloos genieten van uw pensioen Er komt een moment in uw leven dat u zonder zorgen wilt gaan genieten van uw pensioen. Vandaag de dag betekent dit dat het regelen

Nadere informatie

Halfjaarverslag Woningen Winkels Bedrijfsruimten

Halfjaarverslag Woningen Winkels Bedrijfsruimten Halfjaarverslag 2017 Woningen Winkels Bedrijfsruimten Institutioneel beleggen in Nederlands vastgoed Altera Vastgoed is een Nederlands niet-beursgenoteerd vastgoedfonds voor institutionele beleggers, dat

Nadere informatie