Op zoek naar een solide belegging?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op zoek naar een solide belegging?"

Transcriptie

1 Wegens succes herhaald Op zoek naar een solide belegging? De 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II Een aantrekkelijke vaste rente van 7% per jaar* Een looptijd van minimaal 5 en maximaal 7 jaar Tussentijds verhandelbaar Prospectus goedgekeurd door de AFM

2 Op zoek naar een solide belegging? Bent u op zoek naar een solide belegging met een aantrekkelijke, vaste rente van 7% per jaar? Dan biedt Wijs & van Oostveen u de mogelijkheid om deel te nemen in de 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II. Deze vastgoedobligatie is samengesteld door onze zusteronderneming Heerenstede Vastgoed B.V. Dit bedrijf is gespecialiseerd in degelijke vastgoedbeleggingen. Bij het ontwikkelen hiervan hanteert Heerenstede Vastgoed strenge criteria, zodat de kwaliteit van de beleggingen is gewaarborgd. De belangrijkste kenmerken van de 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II: Obligaties met een vaste rente van 7% per jaar (enkelvoudig), die jaarlijks in vier termijnen wordt uitgekeerd* Een looptijd van minimaal vijf en maximaal zeven jaar Deelnemen kan al vanaf , (exclusief 3% emissiekosten) De obligaties zijn tussentijds verhandelbaar De plaatsing is gegarandeerd Een door de AFM goedgekeurd prospectus is beschikbaar Beperkte uitgifte: , (600 obligaties) De 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II Een aantrekkelijke, vaste rente van 7% per jaar, een looptijd van minimaal vijf en maximaal zeven jaar en aan het einde van ieder kwartaal een uitkering. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II. Graag stelt Wijs & van Oostveen u in de gelegenheid om hierin deel te nemen. Dat kan door obligaties aan te kopen vanaf ,. De obligatielening De obligatielening bedraagt in totaal ,. Het doel van Heerenstede Duitsland Winkelfonds II B.V. is om met dit vermogen een goedgespreide portefeuille van winkelvastgoed in Duitsland te financieren. De belangen van de obligatiehouders worden behartigd door de Stichting Obligatiehouders Heerenstede Duitsland Winkelfonds II. Tevens houdt deze stichting toezicht op het naleven van de obligatievoorwaarden. Met de aankoop van de 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II verstrekt u een lening met een looptijd van minimaal vijf en maximaal zeven jaar. Heerenstede Duitsland Winkelfonds II B.V. betaalt u over deze lening een vaste rente van 7% per jaar. U ontvangt ieder kwartaal een uitkering van 1,75% over de nominale waarde. De looptijd De startdatum van de 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II is 1 juli Na maximaal zeven jaar, dus uiterlijk op 30 juni 2015, wordt de obligatielening afgelost op 100% van de nominale waarde. Heerenstede Duitsland Winkelfonds II B.V. behoudt zich het recht voor de obligatielening vanaf het vijfde jaar in zijn geheel af te lossen op 100% van de nominale waarde. * De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Wijs & van Oostveen is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de AFM te Amsterdam.

3 Rente en investering Rente 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II De nominale waarde per obligatie bedraagt ,. Per obligatie ontvangt u jaarlijks 700,. Dit bedrag wordt in vier termijnen aan u uitgekeerd, aan het einde van ieder kwartaal. De eerste betaling vindt plaats op 1 oktober Daarna ontvangt u elk volgend kwartaal een rentebetaling zolang de obligatielening voortduurt. Deelname met één 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II* Inleg , Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 Jaar 6 Jaar 7 Uitkering (7% van de inleg) Uitbetaling nominaal bedrag lening Totaalrendement* (enkelvoudig en exclusief kosten) 700, 700, 700, 700, 700, 700, 700, , 7% 7% 7% 7% 7% 7% 7% * De emissiekosten à 3% zijn niet meegenomen in bovenstaande rendementsprognose. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Tussentijds verkopen De 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II is een belegging voor de middellange termijn. De 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II is niet beursgenoteerd en kan daarom niet worden verkocht via de reguliere markt. Maar heeft u om welke reden dan ook uw inleg of een gedeelte daarvan nodig, dan is het goed om te weten dat Wijs & van Oostveen kan bemiddelen bij de verkoop. Wij beschikken over een uitgebreid cliëntenbestand waaraan wij uw obligatie kunnen aanbieden. Kosten Voor het plaatsen van de 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II worden eenmalig 3% emissiekosten in rekening gebracht. Voor het administreren van de obligaties kan er sprake zijn van bewaarloon of administratiekosten. Inschrijven De inschrijfperiode loopt van 14 juni 2008 tot en met 24 juni Inschrijven is al mogelijk vanaf , (vermeerderd met 3% emissiekosten). De nominale waarde per obligatie is ,. U kunt op drie manieren inschrijven: telefonisch: via internet: schriftelijk via het antwoordformulier bij deze brochure Aankoop van de obligaties gaat via uw bestaande beleggingsrekening. Indien u nog geen cliënt bent bij Wijs & van Oostveen, zal er op uw naam een beleggingsrekening worden geopend. Op deze rekening worden de obligaties bijgeschreven en geadministreerd. Wijs & van Oostveen werkt hiervoor samen met Theodoor Gilissen Bankiers N.V. en KAS BANK N.V. Ieder kwartaal ontvangt u een actueel overzicht van uw beleggingsrekening. Deze rekening kunt u ook gebruiken voor andere beleggingsproducten.

4 Duits winkelvastgoed populair Steeds meer buitenlandse investeerders kiezen voor Duits winkelvastgoed. Dat heeft verschillende redenen. De panden zijn zeer degelijk en behoren tot de bestgebouwde van Europa. De huurders gaan lang lopende huurcontracten aan en bestaan veelal uit multinationals. Bovendien staan Duitse bedrijven bekend om hun punctualiteit en goede betalingsgedrag. Belangrijke informatie Beleggen bij wie en in welke vorm dan ook brengt financiële risico s met zich mee. Voor de beschrijving van de risico s verwijzen wij naar het prospectus. Beleggers dienen hun aankoopbeslissing uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, dat verkrijgbaar is op het adres van Wijs & van Oostveen, Herengracht 493, 1017 BT Amsterdam en te downloaden is vanaf Voor particuliere Nederlandse ingezetenen wordt de 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II fiscaal belast volgens de in box III (inkomsten uit sparen en beleggen) geldende tarieven. De fiscale behandeling van uw belegging hangt af van uw individuele omstandigheden en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. De eventueel door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt door Wijs & van Oostveen en aan haar gelieerde partijen om u te informeren over interessante producten en diensten. Indien u hiertegen bezwaar heeft, kunt u een brief sturen naar Wijs & van Oostveen, Herengracht 493, 1017 BT Amsterdam. Vragen? Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers, bereikbaar op Zij staan u graag te woord.

5 Waar wordt de obligatielening voor gebruikt? Met de obligatielening financiert Heerenstede Duitsland Winkelfonds II B.V. de aankoop van winkelvastgoed in het noordwesten van Duitsland. Het betreffen zeven nieuwbouwobjecten, gesitueerd op goed bereikbare locaties in middelgrote steden met een groot verzorgingsgebied. De huurders van het winkelvastgoed zijn veelal kapitaalkrachtige bedrijven die huurcontracten zijn aangegaan voor de langere termijn. Deze contracten hebben een resterende looptijd van gemiddeld 10,1 jaar. Een aantal bedrijven bestaat uit landelijk opererende ketens, maar het merendeel is internationaal actief, zoals Schlecker, de grootste drogisterijketen ter wereld. Vooral deze laatste categorie heeft een grote aantrekkingskracht op andere bedrijven. Steinfeld, Nedersaksen Een nieuwbouwpand met 67 parkeerplaatsen op eigen terrein. Rossmann (drogisterijketen), K+K Schuhe (schoenendiscounter), NKD (textieldiscounter) en Joker Spielgeräte GmbH zijn de huurders van dit pand. De eerste drie bedrijven zijn internationaal actief, het laatste bedrijf richt zich op de lokale markt. Het nieuwbouwpand is onderdeel van een winkelcentrum met een regionale functie. Twistringen, Nedersaksen Drie nieuwbouwpanden op eigen terrein, naast een grote vestiging van Combi-Markt. Op het terrein worden 60 parkeerplaatsen gerealiseerd. De huurders zijn K+K Schuhe, Rossmann en Takko (kledingwinkel). Al deze bedrijven zijn internationaal actief. Hörstel-Bevergern, Noord-Rijnland-Westfalen Een nieuwbouwpand op een zichtlocatie waar 65 parkeerplaatsen komen. Het pand wordt verhuurd aan Netto Marken-Discount. Deze supermarktketen is onderdeel van de Edeka Groep, de grootste levensmiddelendetailhandel in Duitsland. Ibbenburen-Püsselburen, Noord-Rijnland-Westfalen Een in 2000 gebouwd winkelpand met 85 parkeerplaatsen. Het pand, gevestigd op een zichtlocatie, wordt verhuurd aan Markant (fullservice supermarkt met 23 filialen). Het pand wordt nog uitgebreid met een slijterij van Getränkemarkt Losch Depot (meer dan 40 filialen). Teutoburger Wald, Nedersaksen Een in 2000 gebouwd pand op eigen terrein, waarvan de huurders Netto Marken-Discount, Schlecker (internationaal actief) en de kledingdiscounter KiK (internationaal actief) zijn. Op het terrein bevinden zich 130 parkeerplaatsen. Braunschweig, Nedersaksen Een in het stadsdeel Braunschweig-Weststadt gevestigd nieuwbouwpand dat wordt verhuurd aan de drogisterij DM (internationaal actief), een lokale tabakswinkel en een videotheek. Op het terrein worden 72 parkeerplaatsen gerealiseerd. Naast dit pand bevinden zich meerdere winkels, waaronder een Lidl en een bouwmarkt. Hiddenhausen, Noord-Rijnland-Westfalen In het centrum wordt een nieuwbouwpand met 90 parkeerplaatsen gerealiseerd. Huurders die zich in het pand gaan vestigen, zijn de kledingdiscounter KiK, de slijterij Getränkemarkt Losch Depot, de supermarkt Plus (internationaal actief) en een banketbakker. Met een winkeloppervlak van in totaal 972m 2 is Plus de grootste huurder.

6 Adressen en telefoonnummers van de belangrijkste partijen die betrokken zijn bij de uitgifte van de 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II Plaatsingskantoor Wijs & van Oostveen B.V. Herengracht BT Amsterdam Telefoon: Uitgevende instelling Heerenstede Duitsland Winkelfonds II B.V. Kerkeland 9 b 6651 KN Druten Telefoon: Beheerder en bestuurder van de uitgevende instelling Heerenstede Vastgoed Beheer B.V. Herengracht CH Amsterdam Telefoon: Stichting Stichting Obligatiehouders Heerenstede Duitsland Winkelfonds II Locatellikade AZ Amsterdam Telefoon: Stichtingsbestuur TMF Management B.V. Locatellikade AZ Amsterdam Telefoon: Vastgoedfinancier ING Real Estate N.V. Jansbuitensingel 6 Postbus EM Arnhem Telefoon: Depothouder Obligaties Euroclear Nederland Damrak LM Amsterdam Telefoon: Wijs & van Oostveen Vermogensbeheer Dankzij een gedegen beleggingsbeleid en een cliëntgerichte service is Wijs & van Oostveen in twintig jaar uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke vermogensbeheerder van Nederland. Particuliere beleggers, DGA s, ondernemers en pensioen-bv s, maar ook stichtingen en verenigingen maken gebruik van onze dienstverlening. Naast het actief beheren van vermogens ondersteunen wij onze cliënten met financiële planning en fiscale adviezen. Tevens introduceren wij regelmatig interessante beleggingsproducten. Wij streven ernaar de kwaliteit te bieden die tot de beste van de markt behoort. Herengracht 493, 1017 BT Amsterdam, Telefoon: , Fax: ,

7,5% Obligatie Heerenstede Golf Centrum Rotterdam

7,5% Obligatie Heerenstede Golf Centrum Rotterdam 7,5% Obligatie Heerenstede Golf Centrum Rotterdam Inhoudsopgave De obligatielening 3 - Rentevergoeding 3 - Looptijd 3 - Tussentijds verkopen 3 Golf Centrum Rotterdam 5 - De locatie 5 - De huurder 5 - De

Nadere informatie

Vooraankondiging 7,5% Obligatie Heerenstede Golfbaan Spaarnwoude

Vooraankondiging 7,5% Obligatie Heerenstede Golfbaan Spaarnwoude Vooraankondiging 7,5% Obligatie Heerenstede Golfbaan Spaarnwoude Een vaste rente van 7,5% per jaar* Rente wordt elk kwartaal uitgekeerd Tussentijds verhandelbaar Deelname vanaf 12.500, 7,5% Obligatie

Nadere informatie

8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II

8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II 8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II Een solide vastgoedbelegging met 8% rente per jaar* Heerenstede Vastgoed B.V. introduceert een solide belegging, waarbij u een vaste rente van 8% per jaar

Nadere informatie

7% OBLIGATIE HEERENSTEDE VASTGOED MIX I

7% OBLIGATIE HEERENSTEDE VASTGOED MIX I 7% OBLIGATIE HEERENSTEDE VASTGOED MIX I INHOUDSOPGAVE De obligatielening 3 - Rentevergoeding 3 - Looptijd en aflossing 3 - Tussentijds verkopen 3 Het vastgoed 3 - Kantoorpand Stichting Reclassering Nederland,

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Short-Term Fund I

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Short-Term Fund I VOORAANKONDIGING Haerzathe Short-Term Fund I OBLIGATIE HAERZATHE SHORT - TERM FUND I B.V. Obligatielening Haerzathe Short-Term Fund I B.V. Na de succesvolle plaatsing van de obligatieleningen Haerzathe

Nadere informatie

7,5% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND WINKELFONDS III 7,5% RENTE

7,5% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND WINKELFONDS III 7,5% RENTE 7,5% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND WINKELFONDS III 7,5% RENTE Nieuwe vastgoedbelegging met 7,5% rente per jaar* Heerenstede Vastgoed B.V. introduceert een nieuwe vastgoedbelegging, waarbij u een vaste

Nadere informatie

7,5% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED III

7,5% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED III 7,5% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED III Een solide vastgoedbelegging met 7,5% rente per jaar* Bent u op zoek naar een solide belegging? Met een aantrekkelijke rente? Dan is de 7,5% Obligatie

Nadere informatie

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V.

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Dit document is opgesteld op 16-feb-2018. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

MRE Montirius Real Estate BV

MRE Montirius Real Estate BV Rentebetaling per maand Couponrente 8% per jaar MRE Montirius Real Estate BV Woning Obligatie I Investeren in Nederlands vastgoed in de Randstad Montirius Real Estate BV speelt in op de kansen in de huidige

Nadere informatie

Groenbeleggen met de Rabobank

Groenbeleggen met de Rabobank Groenbeleggen met de Rabobank Zuinig zijn op het milieu. We weten allemaal hoe belangrijk dat is. Zeker tegenwoordig. Natuurlijk kunnen we zelf actief zorgen voor een betere leefomgeving. Alleen: vaak

Nadere informatie

Rabo Groen Obligaties. Rabobank. Een bank met ideeën.

Rabo Groen Obligaties. Rabobank. Een bank met ideeën. Rabo Groen Obligaties Rabobank. Een bank met ideeën. Groenbeleggen met de Rabobank Zuinig zijn op het milieu. We beseffen allemaal hoe belangrijk dat is. Zeker tegenwoordig. Natuurlijk kunnen we zelf actief

Nadere informatie

Beleggen in grond onder woningen. Aankondiging Beleggingsmaatschappij Grondfonds. Grondfonds

Beleggen in grond onder woningen. Aankondiging Beleggingsmaatschappij Grondfonds. Grondfonds Beleggingsmaatschappij Grondfonds Aankondiging maart 2011 Beleggingsmaatschappij Grondfonds is een initiatief van Annexum Deze aankondiging bevat een beknopte weergave van het aanbod en kan daardoor niet

Nadere informatie

Obligaties Briqchain Real Estate

Obligaties Briqchain Real Estate Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties Briqchain Real Estate van Briqchain B.V. Dit document is opgesteld op 02-okt-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Vaste rente van 8,5% per jaar; looptijd 2 jaar Rente wordt jaarlijks achteraf uitgekeerd

VOORAANKONDIGING. Vaste rente van 8,5% per jaar; looptijd 2 jaar Rente wordt jaarlijks achteraf uitgekeerd VOORAANKONDIGING OBLIGATIELENING VOOR STUDENTENHUISVESTING DELFT Vaste rente van 8,5% per jaar; looptijd 2 jaar Rente wordt jaarlijks achteraf uitgekeerd De obligatielening van EUR 2.000.000 wordt gebruikt

Nadere informatie

Obligaties van MGF III B.V.

Obligaties van MGF III B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties van MGF III B.V. Dit document is opgesteld op 08-dec-2017 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen.

Nadere informatie

Rabo Cultuur Obligaties. Rabobank. Een bank met ideeën.

Rabo Cultuur Obligaties. Rabobank. Een bank met ideeën. Rabo Cultuur Obligaties Rabobank. Een bank met ideeën. Beleggen in cultuur met de Rabobank Cultuur: het bindmiddel van een samenleving. Hoe te zorgen dat die cultuur levend blijft? We kunnen dit bereiken

Nadere informatie

Rabo Variabele Coupon Obligatie

Rabo Variabele Coupon Obligatie Dit prospectus is gemaakt voor de uitgifte van dit product en wordt daarna niet meer geactualiseerd. Als u in dit product wilt beleggen is het daarom belangrijk dat u ook alle informatie over dit product

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Investments. Daalwijkdreef Amsterdam

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Investments. Daalwijkdreef Amsterdam VOORAANKONDIGING Haerzathe Investments Daalwijkdreef Amsterdam Obligatie Haerzathe Studentenunits I B.V. Daalwijkdreef Amsterdam Haerzathe Investments Beheer B.V., hierna te noemen Haerzathe Investments,

Nadere informatie

Beleggen in winkels met bekende namen Aankondiging emissie Super Winkel Fonds

Beleggen in winkels met bekende namen Aankondiging emissie Super Winkel Fonds Super Winkel Fonds Aankondiging februari 2011 Super Winkel Fonds is een initiatief van Annexum Beleggen in winkels met bekende namen Aankondiging emissie Super Winkel Fonds Beleggen in bekende winkels

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Investments. Daalwijkdreef Amsterdam

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Investments. Daalwijkdreef Amsterdam VOORAANKONDIGING Haerzathe Investments Daalwijkdreef Amsterdam Obligatie Haerzathe Studentenunits I B.V. Daalwijkdreef Amsterdam Haerzathe Investments Beheer B.V., hierna te noemen Haerzathe Investments,

Nadere informatie

ING Inflatie Protectie Note

ING Inflatie Protectie Note Protection Equity Interest Other Deze brochure is opgesteld voor de aanbieding van deze Note en is na sluiting van de inschrijvingsperiode niet meer geactualiseerd. Voor actuele informatie met betrekking

Nadere informatie

Euro Garant Note. Profiteer van de 50 belangrijkste aandelen uit de Eurozone Met een garantie op einddatum Dagelijks verhandelbaar.

Euro Garant Note. Profiteer van de 50 belangrijkste aandelen uit de Eurozone Met een garantie op einddatum Dagelijks verhandelbaar. Protection Equity Interest Other Euro Garant Note Profiteer van de 50 belangrijkste aandelen uit de Eurozone Met een garantie op einddatum Dagelijks verhandelbaar Beleg in de 50 belangrijkste aandelen

Nadere informatie

5,5% Obligatielening

5,5% Obligatielening Belangrijkste informatie over de belegging 5,5% Obligatielening Van Enie.nl Financial Services B.V. Dit document is opgesteld op 20 maart 2017 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement

Nadere informatie

GROEI NAAR VERMOGEN. Expirerende Lijfrente HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG

GROEI NAAR VERMOGEN. Expirerende Lijfrente HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG GROEI NAAR VERMOGEN Expirerende Lijfrente HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG Zorgeloos genieten van uw pensioen Er komt een moment in uw leven dat u zonder zorgen wilt gaan genieten van uw pensioen.

Nadere informatie

AEGON Rendementplan. Je wilt meer dan sparen

AEGON Rendementplan. Je wilt meer dan sparen AEGON Rendementplan Je wilt meer dan sparen Ieder mens heeft wel een droom. Een wens. Een ambitie. Ieder mens heeft een wil. Nadenken over wat je echt wilt. Iedereen doet dat van tijd tot tijd. Even stilstaan

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Studentenunits II B.V. DENNENRODEPAD AMSTERDAM

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Studentenunits II B.V. DENNENRODEPAD AMSTERDAM VOORAANKONDIGING Haerzathe Studentenunits II B.V. DENNENRODEPAD AMSTERDAM OBLIGATIE HAERZATHE STUDENTENUNITS II B.V. Spinozacampus Obligatielening Haerzathe Studentenunits II B.V. Na de succesvolle plaatsing

Nadere informatie

AFM checklist beleggen in vastgoed

AFM checklist beleggen in vastgoed AFM checklist beleggen in vastgoed Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 - De belegging... 3 Is er een prospectus en/of financiële bijsluiter beschikbaar voor deze belegging?... 3 Valt de belegging onder het toezicht

Nadere informatie

Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Aankondiging VBI Winkelfonds NV

Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Aankondiging VBI Winkelfonds NV VBI Winkel Fonds Aankondiging mei 2011 is een initiatief van Annexum Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Aankondiging Beleggen in een gespreide winkelportefeuille. Beleg in winkels voor de dagelijkse

Nadere informatie

GROEI NAAR VERMOGEN. Gouden Handdruk HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG

GROEI NAAR VERMOGEN. Gouden Handdruk HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG GROEI NAAR VERMOGEN Gouden Handdruk HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG Maak optimaal gebruik van uw ontslagvergoeding U heeft bij uw ontslag een financiële vergoeding gekregen van uw werkgever

Nadere informatie

Uitgifte: 4,5% Zilver Wonen Obligatie III 4-jarige gedekte obligatielening van 5 miljoen

Uitgifte: 4,5% Zilver Wonen Obligatie III 4-jarige gedekte obligatielening van 5 miljoen Brochure Uitgifte: 4,5% Zilver Wonen Obligatie III 4-jarige gedekte obligatielening van 5 miljoen ZILVER WONEN FONDS 2 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Informatie over de obligatie 3 1.1 Waarvoor wordt de

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. Aanbieder De entiteit die de Obligaties in Old Liquors Invest B.V.

Nadere informatie

AEGON Rendementplan voor uw kind. Je gunt je kind een mooie toekomst

AEGON Rendementplan voor uw kind. Je gunt je kind een mooie toekomst AEGON Rendementplan voor uw kind Je gunt je kind een mooie toekomst Ieder mens heeft wel een droom. Een wens. Een ambitie. Ieder mens heeft een wil. Ook uw kind heeft een eigen wil. De wil om iemand te

Nadere informatie

bonus Nieuw bonus bonus

bonus Nieuw bonus bonus Nieuw Maandelijkse inleg vanaf 50,- Géén verplichte minimum looptijd Spreiding over de 25 populairste hoofdfondsen Minder gevoelig voor de risico s van koersschommelingen Gratis tot 10% oplopende Wat gaat

Nadere informatie

DE HOF HOORNEMAN REKENING

DE HOF HOORNEMAN REKENING DE HOF HOORNEMAN REKENING ZELF ONLINE BELEGGEN EN SPAREN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN UW VERMOGEN IS HET WAARD WAAROM DE HOF HOORNEMAN REKENING? MET EEN HOF HOORNEMAN REKENING KUNT U VIA INTERNET

Nadere informatie

Investeer in het meest gastvrije fonds van Nederland

Investeer in het meest gastvrije fonds van Nederland Investeer in het meest gastvrije fonds van Nederland Het Nederlands Horeca Fonds investeert in kansrijke bestaande en nieuwe horecabedrijven met een grote potentie, waaronder de verdere uitbreiding van

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Wegen naar rendement. Analyse Stichting Schild Duitsland Winkel Vastgoed Uitgifte Tranche 2. Aanbieder

BEURSWAAGE. Wegen naar rendement. Analyse Stichting Schild Duitsland Winkel Vastgoed Uitgifte Tranche 2. Aanbieder Analyse Stichting Schild Duitsland Winkel Vastgoed Uitgifte Tranche 2 Aanbieder Het betreft hier de uitgifte van Tranche 2 van Stichting Schild Duitsland Winkel Vastgoed van Schild Holland Fonds N.V. Dit

Nadere informatie

100% koerskracht Géén minimale looptijd Uitbetaling met een Klim Kosten

100% koerskracht Géén minimale looptijd Uitbetaling met een Klim Kosten Nieuw AEX-klim Inleg per Certificaat vanaf slechts 500,- Géén verplichte minimum looptijd Spreiding over de 25 populairste hoofdfondsen Doe het beter dan de AEX-index Doel-Kompas zet bij verzilvering de

Nadere informatie

High Risk. Equity Interest Other. ING Dutch Plus Note

High Risk. Equity Interest Other. ING Dutch Plus Note High Risk Equity Interest Other ING Dutch Plus Note Minimaal 155%* aflossing bij stijgende of beperkt dalende beurzen Bescherming tot 35% koersdaling t.o.v. de startwaarde Profiteer van een mogelijke stijging

Nadere informatie

Supermarkt Beleggingsfonds Mei 2013

Supermarkt Beleggingsfonds Mei 2013 Dia 1 Supermarkt Beleggingsfonds Mei 2013 Dia 2 Inhoud presentatie 1. Opzet nieuw supermarktfonds 2. De Belegging 3. Supermarkten in Nederland 4. Locaties: Albert Heijn te Maasland Plus in Pernis Lidl

Nadere informatie

Wilgenhaege P7* Rendement en rust

Wilgenhaege P7* Rendement en rust Wilgenhaege P7* Rendement en rust Rente-certificaat gerelateerd aan de DJ EURO STOXX 50 looptijd 7 jaar Vaste rente van 7% in loopjaar 1 en 2 Jaarlijks 7% doelrente in loopjaar 3, 4, 5, 6 en 7 Doelrente

Nadere informatie

DE HOF HOORNEMAN REKENING

DE HOF HOORNEMAN REKENING DE HOF HOORNEMAN REKENING ZELF ONLINE BELEGGEN EN SPAREN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN UW VERMOGEN IS HET WAARD WAAROM DE HOF HOORNEMAN REKENING? MET EEN HOF HOORNEMAN REKENING KUNT U VIA INTERNET

Nadere informatie

Checklist beleggen in vastgoed

Checklist beleggen in vastgoed i van 5 Checklist beleggen in vastgoed Je kunt beleggen in beursgenoteerde vastgoedfondsen (vaak aandelen die dagelijks verhandelbaar zijn op de beurs) en in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. Deze

Nadere informatie

7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II

7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II Prospectus 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II 1 P R O S P E C T U S d.d. 4 juni 2008 in verband met de uitgifte van obligaties 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II Inhoudsopgave

Nadere informatie

Credit Linked. Eerste hypotheekrecht op het vastgoed. Winkels en woningen in Duitsland en Nederland Obligatie-uitgifte Credit Linked Vastgoed IX

Credit Linked. Eerste hypotheekrecht op het vastgoed. Winkels en woningen in Duitsland en Nederland Obligatie-uitgifte Credit Linked Vastgoed IX Credit Linked Vastgoed IX Obligatie-uitgifte 1e kwartaal 2013 Credit Linked Credit Linked Vastgoed IX is een initiatief van Credit Linked Winkels en woningen in Duitsland en Nederland Obligatie-uitgifte

Nadere informatie

* totaal rendement, exclusief emissiekosten en voor belastingen

* totaal rendement, exclusief emissiekosten en voor belastingen Door de samenwerking met Direct Wonen kan Annexum particuliere beleggers de mogelijkheid bieden om in woningen te investeren. Middels uw deelname in Woningfonds Apeldoorn CV belegt u in drie woontorens

Nadere informatie

Vermogen opbouwen voor later

Vermogen opbouwen voor later BeleggingsRekening U wilt geld opzij zetten voor later en een vermogen opbouwen. Omdat uw kinderen nog gaan studeren, u graag die verre reis wilt maken, een tweede huis wilt kopen, eerder wilt stoppen

Nadere informatie

Checklist beleggen in vastgoed

Checklist beleggen in vastgoed i van 5 Checklist beleggen in vastgoed Je kunt beleggen in beursgenoteerde vastgoedfondsen (vaak aandelen die dagelijks verhandelbaar zijn op de beurs) en in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. Deze

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. Aanbieder De entiteit die de Obligaties in Landgoed Keihoef B.V. aanbiedt

Nadere informatie

Pop up is de toekomst

Pop up is de toekomst Pop up is de toekomst Trotter, een pop-up product, het eerste geïndustrialiseerde mobiele reclamebord met de uitstraling van straatmeubilair, Dutch Design. Trotter is een bedrijf met een kraakheldere visie

Nadere informatie

Rabo High Yield Note op ING III

Rabo High Yield Note op ING III Dit prospectus is gemaakt voor de uitgifte van dit product en wordt daarna niet meer geactualiseerd. Als u in dit product wilt beleggen is het daarom belangrijk dat u ook alle informatie over dit product

Nadere informatie

Zonnecertificaten. van Zon op Rijswijk Z-H Cooperatie U.A.

Zonnecertificaten. van Zon op Rijswijk Z-H Cooperatie U.A. Belangrijkste informatie over de belegging Zonnecertificaten van Zon op Rijswijk Z-H Cooperatie U.A. Dit document is opgesteld op 01-nov-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement

Nadere informatie

EMPEN C REDIT L INKED N OTE

EMPEN C REDIT L INKED N OTE EMPEN C REDIT L INKED N OTE per juli 2011 Profiteer van een aantrekkelijke rente met een beperkt risico Profiteer van een aantrekkelijke rente met een beperkt risico De Europese rente staat momenteel op

Nadere informatie

GARANTIEFONDS 4 % VEILIG EN VERTROUWD IN VASTGOEDINVESTERINGEN RENDEMENT MAXIMALE ZEKERHEID

GARANTIEFONDS 4 % VEILIG EN VERTROUWD IN VASTGOEDINVESTERINGEN RENDEMENT MAXIMALE ZEKERHEID GARANTIEFONDS 4 % RENDEMENT MAXIMALE ZEKERHEID VEILIG EN VERTROUWD IN VASTGOEDINVESTERINGEN MEERDERVOORT GARANTIEFONDS Investeren met unieke zekerheid U wilt uw vermogen op een goede maar vooral veilige

Nadere informatie

Datum eerste inleg: 1 januari 1992 3.600,- per jaar steeds op 1 januari Uitbetaling eindbedrag: 31 december 2011

Datum eerste inleg: 1 januari 1992 3.600,- per jaar steeds op 1 januari Uitbetaling eindbedrag: 31 december 2011 Informatiebron 1 Beleggingsovereenkomst Regendrop 13 2435 RD Rookbaai Rookbaai, 1 november 1991 Geachte heer Traaghand, Naar aanleiding van uw verzoek om informatie over ons beleggingsproduct kunnen wij

Nadere informatie

D E G R O O F & C I E I N T R O D U C E E R T : Degroof VIPp Eurostoxx 50 Garantienotes

D E G R O O F & C I E I N T R O D U C E E R T : Degroof VIPp Eurostoxx 50 Garantienotes D E G R O O F & C I E I N T R O D U C E E R T : Degroof VIPp Eurostoxx 50 Garantienotes Aantr ekkelijke note voor zowel obligatie- als aandelenbeleggers: 100% Inleggarantie op de einddatum (looptijd 8

Nadere informatie

Het is tijd voor de Rabobank.

Het is tijd voor de Rabobank. Dit prospectus is gemaakt voor de uitgifte van dit product en wordt daarna niet meer geactualiseerd. Als u in dit product wilt beleggen is het daarom belangrijk dat u ook alle informatie over dit product

Nadere informatie

Expirerende Lijfrente

Expirerende Lijfrente GROEI NAAR VERMOGEN Expirerende Lijfrente Zorgeloos genieten van uw pensioen Er komt een moment in uw leven dat u zonder zorgen wilt gaan genieten van uw pensioen. Vandaag de dag betekent dit dat het regelen

Nadere informatie

I NVESTEER I N EEN B ETERE W ERELD

I NVESTEER I N EEN B ETERE W ERELD I NVESTEER I N EEN B ETERE W ERELD Stichting De Groene Obligatie (DGO) DGO staat voor De Groene Obligatie en gaat voor een mooie wereld. Zij draagt hier aan bij met de uitgifte van een obligatie bestemd

Nadere informatie

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking hoofdsom

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking hoofdsom Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam Obligatie met schenking hoofdsom Januari 2019 Samenvatting Fiscaal interessante obligatielening ter financiering project Olympia Duurzaam - Financieringsopzet

Nadere informatie

8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING

8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING 8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING 27 Januari 2015 DG press HoldinG B.V. Hallseweg 21 6964 AJ Hall 0313-671911 Inleiding U kunt geld uitlenen aan ons, DG press HoldinG B.V. (in deze brochure DG press genoemd).

Nadere informatie

Fiscaal vriendelijk geld opzij zetten. voor even of eerder stoppen met werken

Fiscaal vriendelijk geld opzij zetten. voor even of eerder stoppen met werken Fiscaal vriendelijk geld opzij zetten voor even of eerder stoppen met werken Metaal en Techniek heeft zijn eigen levensloopregeling MT Levensloop is de levensloopregeling voor alle werknemers in de Metaal

Nadere informatie

Elke dag een uur voor uzelf

Elke dag een uur voor uzelf Elke dag een uur voor uzelf AEGON LevensloopRekening Elke dag een uur voor uzelf Eerder stoppen met werken? Een paar maanden er helemaal tussenuit? Of een tijdje minder werken? Dit is allemaal een stuk

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrenterekening. Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrenterekening. Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Lijfrenterekening Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen. Beleggen voor een aanvulling op uw pensioen? Kies dan voor goede prestaties met de Allianz

Nadere informatie

NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB HOTEL ARCEN SPA CV

NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB HOTEL ARCEN SPA CV NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB HOTEL ARCEN SPA CV NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB Investments Beheer BV initieert een nieuw vastgoedfonds voor de financiering van een te realiseren hotel op Vakantiepark Klein Vink

Nadere informatie

E-levensloop. Voor de werknemer INHOUD. De levensloopregeling 1. De regels van de levensloopregeling op een rij 2

E-levensloop. Voor de werknemer INHOUD. De levensloopregeling 1. De regels van de levensloopregeling op een rij 2 E-levensloop INHOUD De levensloopregeling 1 De regels van de levensloopregeling op een rij 2 Voordelen van Delta Lloyd E-Levensloop 2 Voor de werknemer Delta Lloyd E-Levensloop 2 Hoe werkt het? 2 Voordelen

Nadere informatie

Lees in ieder geval de volgende op deze website geplaatste informatie:

Lees in ieder geval de volgende op deze website geplaatste informatie: Deze brochure is gemaakt voor de uitgifte van dit product en wordt daarna niet meer geactualiseerd. Als u in dit product wilt beleggen is het daarom belangrijk dat u ook alle informatie over dit product

Nadere informatie

Productoverzicht Rabo AEX Garant september-08

Productoverzicht Rabo AEX Garant september-08 Dit prospectus is gemaakt voor de uitgifte van dit product en wordt daarna niet meer geactualiseerd. Als u in dit product wilt beleggen is het daarom belangrijk dat u ook alle informatie over dit product

Nadere informatie

Kenmerken: XS0362112962. Munteenheid

Kenmerken: XS0362112962. Munteenheid Kenmerken: Uitgevende instelling ISIN Munteenheid ING Bank N.V. (rating: Aa1:AA) XS0362112962 Euro Nominale waarde per note 1.000,- Uitgifteprijs 1.020,- Kosten Onderliggende waarde Inschrijfperiode De

Nadere informatie

High Risk. Equity Interest Other. ING Metal Index Note

High Risk. Equity Interest Other. ING Metal Index Note High Risk Equity Interest Other ING Metal Index Note 175% participatie in de mogelijke stijging van een metalen-index 60% garantie van de nominale waarde op einddatum Maximum aflossing: 187,50% van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief INHOUD. oktober 2011

Nieuwsbrief INHOUD. oktober 2011 Nieuwsbrief ZIB Aquadelta CV Brouwersdam Vastgoed CV oktober 2011 INHOUD - ZIB Aquadelta CV : nieuw ZIB-fonds. Verwachte uitgifte medio december 2011 - Brouwersdam Vastgoed CV : fonds van Seacoast Investments

Nadere informatie

Alle vrijheid van de wereld

Alle vrijheid van de wereld Lenen Alle vrijheid van de wereld Lenen Geld lenen is vandaag de dag heel vanzelfsprekend. Voor een auto of nieuwe caravan wordt vaak een lening afgesloten. Ook onvoorziene uitgaven zoals de vervanging

Nadere informatie

Rabo AEX Click Note. Van 24 januari tot 11 februari, 15.00 uur kunt u inschrijven op dit aantrekkelijke beleggingsproduct.

Rabo AEX Click Note. Van 24 januari tot 11 februari, 15.00 uur kunt u inschrijven op dit aantrekkelijke beleggingsproduct. Rabo AEX Click Note Rabo AEX Click Note De AEX-index heeft het afgelopen jaar per saldo weinig beweging laten zien. Voor de belegger die denkt dat de AEX-index de komende jaren een stijgende lijn zal laten

Nadere informatie

Grond Obligatie Fonds I B.V. Brochure

Grond Obligatie Fonds I B.V. Brochure Grond Obligatie Fonds I B.V. Brochure INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 1 GROND IN HET ALGEMEEN 2 GROND OBLIGATIE FONDS I B.V. 3 INITIATIEFNEMER EN BEHEERDER 4 DOEL VAN HET FONDS 5 RENDEMENT 6 ZEKERHEIDSSTELLING

Nadere informatie

Vermogen opbouwen voor later

Vermogen opbouwen voor later BeleggingsRekening U wilt geld opzij zetten voor later en een vermogen opbouwen. Omdat uw kinderen nog gaan studeren, u graag die verre reis wilt maken, een tweede huis wilt kopen, eerder wilt stoppen

Nadere informatie

Doe mee aan de toekomst van onze hockeyclub

Doe mee aan de toekomst van onze hockeyclub Doe mee aan de toekomst van onze hockeyclub Beste, In 2015 bestaat MHC Lemmer 15 jaar en in deze periode is een gezellige hockeyvereniging ontstaan met een mooie toekomst waar jong en oud zich thuis voelen.

Nadere informatie

Invelen op positieve ontwikkelingen. Van Lansbot Eurozone Trigger Note III op de Europese aandelenmarkt

Invelen op positieve ontwikkelingen. Van Lansbot Eurozone Trigger Note III op de Europese aandelenmarkt Invelen op positieve ontwikkelingen Van Lansbot Eurozone Trigger Note III op de Europese aandelenmarkt Deelt u met Van Lansbot het vertrouwen in de Europese aandelenmarkt? En bent u daarom op zoek naar

Nadere informatie

ING 100% Garantie Note II

ING 100% Garantie Note II Deze brochure is opgesteld voor de aanbieding van deze Note en is na sluiting van de inschrijvingsperiode niet meer geactualiseerd. Voor actuele informatie met betrekking tot deze Note verwijzen wij u

Nadere informatie

Obligatielening II Windpark De Kookepan

Obligatielening II Windpark De Kookepan Belangrijkste informatie over de belegging Obligatielening II Windpark De Kookepan van Duurzame Energie Coöperatie Leudal U.A. Dit document is opgesteld op 19-mrt-2019 Dit document helpt u de risico s,

Nadere informatie

Wie komen er in aanmerking om te investeren? In principe kan iedereen van 18 jaar en ouder zich inschrijven om obligaties te kopen.

Wie komen er in aanmerking om te investeren? In principe kan iedereen van 18 jaar en ouder zich inschrijven om obligaties te kopen. ALGEMEEN Waarom biedt Windpark Krammer B.V. obligaties aan? Met deze burgerparticipatie wil Windpark Krammer burgers, de leden van Deltawind en Zeeuwind alsmede de inwoners van de omliggende gemeenten

Nadere informatie

De Knab Participatie in het kort

De Knab Participatie in het kort De Knab Participatie in het kort De Knab Participatie in het kort Let op! De Knab Participatie in het kort geeft antwoord op vragen die je mogelijk hebt over de participatie. Als je overweegt om de Knab

Nadere informatie

Certificaten Oersoep

Certificaten Oersoep Belangrijkste informatie over de belegging Certificaten Oersoep van Oersoep B.V. Dit document is opgesteld op 26-jun.-2019 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

Vermogen opbouwen voor aflossen hypotheek

Vermogen opbouwen voor aflossen hypotheek EigenWoningRekening U heeft een inkomen en een eigen woning. En u wilt in de toekomst de hypotheek helemaal of voor een groot gedeelte aflossen, zodat u in uw eigen woning kunt blijven wonen. Vermogen

Nadere informatie

ZELF ONLINE BELEGGEN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN HOF HOORNEMAN REKENING

ZELF ONLINE BELEGGEN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN HOF HOORNEMAN REKENING ZELF ONLINE BELEGGEN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN HOF HOORNEMAN REKENING ZELF BELEGGEN ONLINE Iedereen kan eenvoudig meeprofiteren van de beleggingsexpertise van Hof Hoorneman Bankiers door te beleggen

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING HH Industrieel Vastgoed Hengelo

VOORAANKONDIGING HH Industrieel Vastgoed Hengelo VOORAANKONDIGING HH Industrieel Vastgoed Hengelo HH INDUSTRIEEL VASTGOED HENGELO HH Industrieel Vastgoed Hengelo is het eerste vastgoedbeleggingsfonds van Huub en Heurman. Het fonds investeert in een

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken en/of Bijlagen.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken en/of Bijlagen. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken en/of Bijlagen. Aanbieder De entiteit die de Bedrijfsobligatieleningen

Nadere informatie

MKBi-Groeifonds Obligaties

MKBi-Groeifonds Obligaties MKBi-Groeifonds Obligaties Brede kennis en ervaring in zowel de financiële wereld als het ondernemerschap is de basis van het MKBi Groeifonds Geef het mkb de juiste impuls met het MKBi Groeifonds! Meer

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrenterekening. Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrenterekening. Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Lijfrenterekening Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen. Beleggen voor een aanvulling op uw pensioen? Kies dan voor goede prestaties met de Allianz

Nadere informatie

2. Introductie initiatief

2. Introductie initiatief 8 november 2012 1. Opening 1. Opening 2. Introductie initiatief 3. Profiel van de belegging 4. Financieel-juridische aspecten van het fonds 5. Juridische structuur van het fonds 6. Eerste aankoop: winkelcentrum

Nadere informatie

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille EMISSIE SUPER WINKEL FONDS EEN BELEGGING VAN ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS UW GELD GROEIT WAAR GELD ROLT Verwacht direct rendement van ca. 11% per jaar Zoekt

Nadere informatie

ZELF ONLINE BELEGGEN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN HOF HOORNEMAN REKENING

ZELF ONLINE BELEGGEN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN HOF HOORNEMAN REKENING ZELF ONLINE BELEGGEN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN HOF HOORNEMAN REKENING ZELF BELEGGEN ONLINE Iedereen kan eenvoudig meeprofiteren van de beleggingsexpertise van Hof Hoorneman Bankiers door te beleggen

Nadere informatie

Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling

Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling Prospectus Obligatielening ETJBV De Teerling April 2016 1 Eerste Tielse Jeu de Boules Vereniging De Teerling Bepalingen en voorwaarden financiering nieuwbouw boulodrome

Nadere informatie

ING Soft Commodities Coupon Note

ING Soft Commodities Coupon Note Limited Risk Equity Interest Other ING Soft Commodities Coupon Note Profiteer van een gelijkblijvende of (licht) stijgende prijs van landbouwgrondstoffen Mogelijk coupon per jaar 97% garantie van de nominale

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrenterekening. Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrenterekening. Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Lijfrenterekening Beleggen voor de aanvulling op uw pensioen. Beleggen voor een aanvulling op uw pensioen? Kies dan voor goede prestaties met de Allianz

Nadere informatie

Obligaties van HalloStroom Huur Zon V B.V.

Obligaties van HalloStroom Huur Zon V B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties van HalloStroom Huur Zon V B.V. Dit document is opgesteld op 3 november 2017. Dit document helpt u de risico s, de kosten en het rendement van de belegging

Nadere informatie

Boris & Victor Zwijndrecht

Boris & Victor Zwijndrecht PROJECT: Boris & Victor Zwijndrecht Investering met 1e Hypotheekrecht Rentevergoeding: 5,0% (maandelijkse uitkeringen) Looptijd: 5 jaar Minimale deelname: 250.000,- Zekerheden: 1 e hypothecaire inschrijving

Nadere informatie

ZELF ONLINE BELEGGEN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN HOF HOORNEMAN REKENING

ZELF ONLINE BELEGGEN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN HOF HOORNEMAN REKENING ZELF ONLINE BELEGGEN BELEGGEN ZONDER TRANSACTIE- KOSTEN HOF HOORNEMAN REKENING ZELF BELEGGEN ONLINE Iedereen kan eenvoudig meeprofiteren van de beleggingsexpertise van Hof Hoorneman Bankiers door te beleggen

Nadere informatie

Essentiële Beleggersinformatie 2012

Essentiële Beleggersinformatie 2012 1 Essentiële Beleggersinformatie 2012 Inhoudsopgave Doelstelling en beleggingsbeleid 3 Risico- en opbrengstprofiel 3 Kosten 4 In het verleden behaalde resultaten 5 Praktische informatie 6 2 Essentiële

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Beleggersrekening. Beleggen om uw geld te laten groeien.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Beleggersrekening. Beleggen om uw geld te laten groeien. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Beleggersrekening Beleggen om uw geld te laten groeien. Wilt u beleggen om uw geld te laten groeien? Kies dan voor goede prestaties en flexibiliteit met

Nadere informatie