Luxueus wonen op het randje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Luxueus wonen op het randje"

Transcriptie

1 Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 196, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen, fietsen, gezellig eten en drinken aan de Maas, dan wilt u wonen op de maasrand in Steyl: luxueus wonen op het randje! Op de tweede verdieping ligt dit sfeervolle 3-kamer appartement, waarbij de originele houten pilaren nog duidelijk te zien zijn. Kijkt u vanaf u balkon naar rechts, dan heeft u een prachtig uitzicht op de Maas. Het appartement is geschilderd, voorzien van spuitwerkplafonds, heeft een moderne keuken en een complete neutrale en moderne badkamer en is dus instapklaar. Vraagprijs: v.o.n. Woonoppervlakte: ca. 98 m² (ca. 116 m² totaal) Woonlaag: tweede verdieping Maak een afspraak met ACM-InterMakelaars

2 De entree tot het park Bij de ingang van het park is een stijlvolle elektrisch bedienbare toegangspoort met videofoon voor het gehele landgoed. Zo blijft het domein exclusief voor de bewoners en hun gasten. Het park waarin de woningen, appartementen, klooster en kapel liggen met zijn vele historische bomen, is eigendom van de bewoners. De Vereniging van Eigenaren voorzien in het onderhoud van het landgoed. Het vele groen op Domein Moubis heet van oudsher Waterloopark. Er is een mooie afwisseling tussen dichte bebossing en open groene ruimtes. De landschaparchitect heeft het park in zijn oude glorie hersteld met behoud van de onder Limburgs Landschap behouden beekrand en historische bomenrand langs de uiterwaarden van de Maas. Entree Via de onder architectuur vervaardigde glazen hal welke in licht contrast staat tot het authentieke gebouw bevinden zich de postkasten, bellentableau met videofoon en doorgang naar het trappenhuis dat bereikbaar is middels een trap of een invalidelift. Eenmaal in het appartementencomplex zult u overweldigd worden door de behouden schoonheid en fraaie elementen waarbij de gemeenschappelijke ruimten ruim van opzet zijn. Elke verdieping is zowel via de lift als het trappenhuis te bereiken. INDELING APPARTEMENT Tweede verdieping Entree De lange hal voorzien van een meterkast, videofooninstallatie, garderobemogelijkheid, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet, fonteintje en mechanische ventilatie en grote was-/ bergruimte voorzien van een warmte terugwinsysteem, cv-combiketel vloerverwarmingsunit en aansluiting wasmachine biedt toegang tot de woon-/ eetkamer met open, moderne keuken en groot overdekt balkon met aan de rechterzijde, uitzicht op de Maas. Meteen links bij binnenkomst heeft u toegang tot een ruime slaap-/werkkamer met een fraaie raampartij. Via de hal is de badkamer te bereiken met toegang tot slaapkamer 2, welke ook vanuit de woonkamer te bereiken is.

3 Woonkamer De ruime en sfeervolle woon-/ eetkamer kenmerkt zich door de fraaie originele houten pilaren waarvan er een in het midden van de kamer staat en de ander in de muur verwerkt is. Via openslaande deuren met kiepstand komt u op het overdekte balkon. Door de open keuken heeft u altijd contact met het woongedeelte. Naast de keuken is er een grote en praktische provisiekast. Toegang tot ouderslaapkamer/werkkamer/bibliotheek/eetkamer. Balkon HHet ruime overdekte balkon van ca.7 m² is gelegen op het zuidwesten en heeft een prachtig uitzicht over het landgoed en als u naar rechts kijkt ziet u de Maas. Keuken De moderne keuken is opgesteld in een wandopstelling en voorzien van diverse onderkasten, afgewerkt met een werkblad met spoelbak en mengkraan en een 4 pits gaskookplateau met daarboven een rvs afzuigkap. De volgende apparatuur is aanwezig: een koelkast, vaatwasmachine en een combi-oven magnetron. De keuken staat in verbinding met de woon-/eetkamer.

4 Slaapkamer 1 (ca. 12 m²) Sfeervolle slaap/werkkamer. De kamer is links van de ingang gelegen en dus ook ideaal als werkkamer te gebruiken. Slaapkamer 2 (ca.17 m²) De ruime slaapkamer is vanuit de woonkamer als badkamer te bereiken en heeft een plezierige lichtinval door de fraaie nis met raampartij. Ook hier zijn de houten pilaren mooi in de muren verwerkt. Badkamer De luxe en moderne, complete badkamer is betegeld en voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met thermostaatkraan, vaste wastafel met mengkraan, zwevend closet en radiator. Separaat toilet Betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje.

5

6 Joseph Staete Joseph Staete is een statig bouwwerk dat in 1901 in neogotische stijl werd opgetrokken en waarvan het exterieur onlangs geheel werd gerestaureerd. Het uitgangspunt bij de restauratie was om de oorspronkelijke en karakteristieke elementen te behouden zoals: sierlijke bogen, authentieke pilaren, mozaïekvloeren, ornamenten en fraaie glas-in-loodpartijen. De gehele restauratie is uitgevoerd onder toezicht van de Rijksmonumentenzorg. In deze voormalige kloosterkapel zijn 18 zeer luxe appartementen gerealiseerd met uitzicht op het park en deels op de Maas. Omgeving Joseph Staete is gelegen op het voormalige kloosterlandgoed Domein Moubis aan de Maas in Steyl. Het landgoed is in totaal circa 6.5 hectare groot. Op het landgoed zijn zowel luxe 2-onder-1-kap woningen als fraaie villa s en appartementen gerealiseerd. Ook zullen reeds aanwezige bebouwingen zoals Villa Moubis en de monumentale internaatkapel worden gerestaureerd. Al met al een unieke volledig omsloten locatie, aan de ene zijde door de Maas en de Aalsbeekvallei met prachtige bossen, aan de andere kant door een muur. Bij de residentie is een stijlvolle elektrisch bedienbare toegangspoort voor het gehele landgoed. Ook voor de uitgang is een elektrisch bedienbare poort gerealiseerd. Zo blijft het domein exclusief voor de bewoners en hun gasten. Het park waarin de woningen, appartementen, klooster en Villa Moubis met kapel liggen met zijn vele historische bomen, is eigendom van de bewoners. De Vereniging van Eigenaren voorzien in het onderhoud van het landgoed. Het vele groen op Domein Moubis heet van oudsher Waterloopark. Er is een mooie afwisseling tussen dichte bebossing en open groene ruimtes. De landschaparchitect heeft het park in zijn oude glorie hersteld met behoud van de onder Limburgs Landschap behouden beekrand en historische bomenrand langs de uiterwaarden van de Maas.

7 Bijzonderheden - in het souterrain bevindt zich een ruime privé berging; - de begane grond krijgt een ruimtelijke sfeer door de hoge plafonds (4 meter hoog); - bij dit appartement behoort één eigen buitenparkeerplaats; - mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage; - het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, inclusief het souterrain; - de begane grond ligt 1,5 meter boven maaiveld; - als resident van Joseph Staete wordt u ook mede-eigenaar Park Waterloo ; - maandelijkse VvE bijdrage is ca. 146,59 ( incl. reservering onderhoud, opstalverzekering, alle gemeenschappelijke kosten waaronder schoonmaak- en energiekosten gemeenschappelijke ruimtes, tuinonderhoud, parkbijdrage etc); - vanuit het gezamenlijk Knekelhuisje liggend op eigen terrein, grenzend aan de Maas, heeft u een prachtig uitzicht. Hier kunt u heerlijk buiten zitten, een spelletje spelen, boekje lezen of BBQ-en; - supermarkt op loopafstand; - slechts 7 autominuten naar Venlo, binnen 3 minuten bent u op de snelweg A73; - in het complex worden meerdere appartement en van verschillende types aangeboden; - mogelijkheid bestaat om de woning te huren voor 1.049,00; - de servicekosten bij huur bedragen ca. 103,00 Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen, fietsen, gezellig eten en drinken aan de Maas, dan wilt u wonen op de maasrand in Steyl:

8

9 ACM-Intermakelaars ACM InterMakelaars uit Venlo begeleidt u bij bezichtigingen, onderhandelingen en aankoop (of huur) van de appartementen bij Hof van Egmond en Joseph Staete. Uiteraard behoort eventuele verkoop of verkoopklaar maken van uw eigen woning ook tot het dienstenpakket. Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het begeleiden van het uiteindelijke kooptraject. Een makelaar van InterMakelaars kan u hierbij helpen. Ze komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en als u liever bij hun op kantoor langs komt, kan dat natuurlijk ook. Laat gerust uw gegevens en vragen achter via het contactformulier, dan wordt er op een door uw gewenst tijdstip contact met u opgenomen. ACM InterMakelaars Venlo Hogeschoorweg CH Venlo Tel: venlo@acm-intermakelaars.com Altijd al gedroomd om in een park te wonen, aan het water waar rust, veiligheid en privacy onderdeel van zijn...

10 Bouwbedrijf Van de Ven Het Brabantse Bouwbedrijf Van de Ven is eigenaar van de vrij beschikbare appartementen in Hof van Egmond te Venlo en Joseph Staete te Steyl. Dit bijna 90-jaar oude gerenommeerde familiebedrijf begeleidt u graag naar uw nieuwe woning. Wilt u een ruimte aanpassen? Heeft u ideeën over de aankleding, wilt u de inrichting van de keuken bespreken of wenst u hulp bij de verhuizing? De specialisten van Bouwbedrijf Van de Ven adviseren u en kunnen uw woonwensen realiseren. Als zij het van A tot en met Z voor u regelen, kunt u straks zorgeloos verhuizen. Bouwbedrijf Van de Ven bezoekadres: Erpseweg 3, Veghel poastadres: Postbus 184, 5460 AD Veghel Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen, fietsen, gezellig eten en drinken aan de Maas, dan wilt u wonen op de maasrand in Steyl:

11

12

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 200, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 188, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 192, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 198, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 180, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 184, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 210, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 204, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje te koop / te huur Waterloostraat 214, Steyl Als u houdt van rustig wonen, in een landelijke omgeving, na een hectische dag, én kunt genieten van gezellig recreëren zoals wandelen,

Nadere informatie

WATERLOOSTRAAT 194 TE STEYL Vraagprijs ,- k.k.

WATERLOOSTRAAT 194 TE STEYL Vraagprijs ,- k.k. WATERLOOSTRAAT 194 TE STEYL Vraagprijs 325.000,- k.k. Kenmerken het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, inclusief het souterrain; in het souterrain bevindt zich een ruime privéberging;

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 148 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om

Nadere informatie

Luxueus wonen op unieke locatie

Luxueus wonen op unieke locatie Luxueus wonen op unieke locatie TE KOOP, in Venlo Karel van Egmondstraat 118a Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om de

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 134 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop Karel van Egmondstraat 124 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om de hoek.

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 110 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 114 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om

Nadere informatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 122 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Valkenswaard

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Valkenswaard Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Valkenswaard De Gijrath 31 VRAAGPRIJS: 425.000,- K.K. Uniek gelegen en hoogwaardig afgewerkt 3-kamer hoekappartement in het fantastische nieuwe complex De

Nadere informatie

K.K. KAMP DA LELYSTAD

K.K. KAMP DA LELYSTAD KAMP 11 65 8225 DA LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Grasbaan 144 VRAAGPRIJS: 245.000,- K.K. Mooi gelegen 3-kamer hoekappartement op de 4e verdieping met een ruim balkon op het westen en een prachtig

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k.

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k. e-mail info@troost-onroerendgoed.nl BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel 045 571 79 76 SITTARD Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs 335.000,= k.k. Zeer comfortabel

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oude Aa PZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oude Aa PZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oude Aa 35 5701 PZ Helmond 195.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 195.000 k.k. Postcode 5701 PZ Ligging In centrum

Nadere informatie

van Coothplein 37b6 BREDA Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

van Coothplein 37b6 BREDA Zagers makelaars - taxateurs o.z. - van Coothplein 37b6 BREDA Omschrijving In de voormalige stadsschouwburg Concordia en in het bruisende stadshart van Breda gelegen 3-kamerappartement met op het zuiden gesitueerd terras van 28m². Mede door

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 EINDHOVEN, PAULUS POTTERSTRAAT 22 LUXE 3-KAMER APPARTEMENT, GELEGEN IN EEN MODERN OPGEZET APPARTEMENTENCOMPLEX OP DE DERDE VERDIEPING

Nadere informatie

TE KOOP. Kanaalboulevard KR Helmond k.k.

TE KOOP. Kanaalboulevard KR Helmond k.k. TE KOOP Kanaalboulevard 82 5705 KR Helmond 169.000 k.k. KENMERKEN Prijs 169.000 k.k. Postcode 5705 KR Ligging Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Galerijflat Garage Garage, Parkeerkelder Woonruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Dorpsstraat 28 H 5708 GH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Dorpsstraat 28 H 5708 GH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Dorpsstraat 28 H 5708 GH Helmond 498.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 498.000 k.k. Postcode 5708 GH Ligging Aan

Nadere informatie

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 469.000 k.k. Aangeboden sinds 26-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Koraal 10 VRAAGPRIJS: 425.000,- K.K. Ruim en uniek gelegen 3-kamer hoekappartement in Villa Milano op de eerste verdieping in de zeer gewilde Italiaanse

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k.

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k. Kerkstraat 11c, Horst 399.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtig instapklare appartement in het centrum van Horst Mooie keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur Ruime woonkamer Bovenwoning met 2 woonlagen

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Van de Spiegelstraat 36 4615 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.000,- k.k. Aanvaarding: In overleg BESCHRIJVING In het appartementencomplex t Ford Belvedère bieden

Nadere informatie

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Te koop Complex Buiten Staete Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland Wilt u centraal, vrij en luxueus wonen? Dan biedt deze woning

Nadere informatie

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Vraagprijs 180.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Hoekappartement Woonoppervlakte : circa 93 m² Inhoud : circa 288 m³ Kamers : 4 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Carleyspassage 17 Venlo

Carleyspassage 17 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Carleyspassage

Nadere informatie

Mariënburg 11, Gemert

Mariënburg 11, Gemert Mariënburg 11, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 28-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

SINT LEONARDUSSTRAAT 1

SINT LEONARDUSSTRAAT 1 SINT LEONARDUSSTRAAT 1 EINDHOVEN Op prachtig hoekperceel in het gewilde Witte Dorp ligt deze, onder architectuur van Dudok gebouwde, zeer ruime jaren 30 woning (Rijksmonument). Deze karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109 Dubbelstraat 109 4611 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 249.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op toplocatie in het prestigieuze project t Harinckhof gelegen,

Nadere informatie

Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage

Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage OIRSCHOT Gasthuisstraat 29h Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage apart te koop voor 25.000) 175.000 K.K. OPPERVLAKTE 130

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Geweldigerstraat 10 4611 RT Bergen op Zoom Vraagprijs: 369.000,- v.o.n. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING De Engelse Hof is een kleinschalig appartementen complex,

Nadere informatie

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 20-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Luikerweg 45, te Valkenswaard Luikerweg 45, te Valkenswaard Vraagprijs 154.500,- kosten koper Een sfeervol 2-kamer hoekappartement, gelegen op de tweede verdieping in het jonge kleinschalige appartementencomplex Luikerstaete. Dit knusse

Nadere informatie

Vuursteen te Eersel. Vuursteen WB Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Met een riant dakterras en parkeerplaats

Vuursteen te Eersel. Vuursteen WB Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Met een riant dakterras en parkeerplaats Vuursteen 63 5521 WB Eersel Vraagprijs 195.000,- K.K. Vuursteen te Eersel Met een riant dakterras en parkeerplaats 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar:

Nadere informatie

Poststraat 8, Wageningen

Poststraat 8, Wageningen Poststraat 8, Wageningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 11-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Boskamp 74, Maasland Goed onderhouden, fraai gelegen, 3 kamer maisonnette, op de hoek van de 2 e verdieping met inpandige berging op de begane grond, in het nieuwbouwcomplex Duyvenvoorde. Zeer geschikt

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30 Keldermanslaan 30 4611 AL Bergen op Zoom Huurprijs: 785,- per maand (excl. servicekosten) Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING Op een goede woonlocatie, nabij het centrum

Nadere informatie

Veldhoven VRAAGPRIJS: 349.000,- K.K.

Veldhoven VRAAGPRIJS: 349.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Valgaten 2 VRAAGPRIJS: 349.000,- K.K. Ruim 3-kamer hoekappartement in Villa Genua op de begane grond in de zeer gewilde Italiaanse wijk Valgaten

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

TE KOOP. Bart uw makelaar K.K. Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg. Bart uw makelaar. Ringbaan-Noord AC

TE KOOP. Bart uw makelaar K.K. Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg. Bart uw makelaar. Ringbaan-Noord AC Bart uw makelaar TE KOOP Boomstraat 128 A 5038 GV Tilburg Bart uw makelaar Ringbaan-Noord 156 28 5046 AC 013-5909612 info@bartuwmakelaar.nl bartuwmakelaar.nl 200.000 K.K. Ruim en sfeervol driekamerappartement

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

Eperweg 33 A. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Eperweg 33 A. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Eperweg 33 A Heerde Vraagprijs: 260.000,- k.k. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen aansprakelijkheid. - Bonenburgerlaan

Nadere informatie

van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs 325.000 k.k. Heerlijk rustig wonen in dit 3 voorheen 4-kamer appartement met een uitzicht om bij weg te dromen. Het appartement ligt op de 2e verdieping van het

Nadere informatie

Eperweg 33 K. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Eperweg 33 K. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Eperweg 33 K Heerde Huurprijs: + 1.000,- per maand excl. servicekosten en energie Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k.

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 2981 AE Ridderkerk 375.000 k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 - Ridderkerk Vraagprijs: 375.000 k.k. Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt

Nadere informatie

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Debussyring 13, 3261 JA Oud-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

Van Hensbeek Housing TER HUNEN 19, DRUNEN. Omschrijving. Begane grond

Van Hensbeek Housing TER HUNEN 19, DRUNEN. Omschrijving. Begane grond TER HUNEN 19, DRUNEN Omschrijving Op een toplocatie in het centrum van Drunen op de 3e en 4e verdieping gelegen, exclusief penthouse van maar liefst 315 m² met veel lichtinval, riante woonkamer, 4 slaapkamers,

Nadere informatie

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL Mari Andriessenrade 40 CAPELLE AAN DEN IJSSEL Vraagprijs: 134.500 k.k. T 010 818 14 87 E michael@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM 1 Omschrijving

Nadere informatie

van der Clusenstraat 14 Valkenswaard Van der Clusenstraat EL Valkenswaard

van der Clusenstraat 14 Valkenswaard Van der Clusenstraat EL Valkenswaard van der Clusenstraat 14 Valkenswaard Van der Clusenstraat 14 5553EL Valkenswaard Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten

Nadere informatie

Markendaalseweg 285 4811KC Breda 214.500,- k.k. Appartement In het centrum gelegen, bieden wij namens één van onze relaties te koop aan een goed onderhouden 2-kamer appartement (maisonnette) met fraaie

Nadere informatie

Breda Oranjesingel 3A

Breda Oranjesingel 3A Breda Oranjesingel 3A DEZE INSTAPKLARE STADSVILLA MET FRAAI UITZICHT OP DE BREDASE SINGELS IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRAAL STATION, HET STADSPARK VALKENBERG EN DE GROTE MARKT VAN BREDA. WAT

Nadere informatie

TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62. Biedprijs vanaf 175.000,- k.k. (V.P. 209.500,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62. Biedprijs vanaf 175.000,- k.k. (V.P. 209.500,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62 GELDROP Zeer goed onderhouden en met degelijke materialen afgewerkt royaal 3-kamer hoekappartement op de eerste verdieping gelegen met zonnig balkon, berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

van Linden van den Heuvellsingel 26 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Linden van den Heuvellsingel 26 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Linden van den Heuvellsingel 26 Vlaardingen Vraagprijs 325.000 k.k. Wie op zoek is naar een bijzonder 3 kamer appartement met een stuk historie, heeft nu de kans. Dit appartement is sfeervol, keurig

Nadere informatie

Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper Stationsplein 55 te Eindhoven Vraagprijs 319.000,-- Kosten Koper ALTIJD AL WILLEN WONEN IN HARTJE CENTRUM EINDHOVEN? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN BIJ DIT GERENOVEERD APPARTEMENT GELEGEN IN HET LUXE SEEPAERDSTAD

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

Koetshuislaan 855, Waalwijk

Koetshuislaan 855, Waalwijk Koetshuislaan 855, Waalwijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 169.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Valgaten 8 VRAAGPRIJS: 349.000,- K.K. Ruim instapklaar 3-kamer hoekappartement in Villa Genua op de eerste verdieping in de zeer gewilde Italiaanse

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verd.,

Nadere informatie

Wonen in het centrum. Marktstaete BP te Bladel. Vraagprijs ,- K.K. Luxe, veilig en centraal wonen in één

Wonen in het centrum. Marktstaete BP te Bladel. Vraagprijs ,- K.K. Luxe, veilig en centraal wonen in één Marktstaete 30 5531 BP te Bladel Vraagprijs 385.000,- K.K. Wonen in het centrum Luxe, veilig en centraal wonen in één 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties

Nadere informatie

Korfakker 34. Eindhoven

Korfakker 34. Eindhoven Een mooi en vooral licht 3-kamer-appartement op de 3 de verdieping met een een grote woonkamer, open keuken, balkon, eigen berging en gemeenschappelijke fietsenberging. Zeer centraal gelegen in een groene

Nadere informatie

Vlinderparkweg 88 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Vlinderparkweg 88 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 425.000,- k.k. Omschrijving - Laat u verrassen door dit zeer royale (grootste type) en luxe 4-kamer appartement gelegen in een van de drie woontorens (Myrina) in het charmante en stijlvolle

Nadere informatie

Woonoppervlakte 188 m 2 Prijs op aanvraag ,- kosten koper TE KOOP. Walstraat 30 Rekem

Woonoppervlakte 188 m 2 Prijs op aanvraag ,- kosten koper TE KOOP. Walstraat 30 Rekem Woonoppervlakte 188 m 2 Prijs op aanvraag 549.000,- kosten koper TE KOOP Walstraat 30 Rekem ALGEMEEN INDELING Dit exclusief appartement bevindt zich op de eerste verdieping van de residentie Park Oud Rekem,

Nadere informatie

TE KOOP. Gasthuisstraat 6 C K.K KE Heerlen

TE KOOP. Gasthuisstraat 6 C K.K KE Heerlen Gasthuisstraat 6 C 6411 KE Heerlen TE KOOP 189.000 K.K. Gasthuisstraat 6 C 6411 KE Heerlen Inleiding In een voormalig karakteristiek en geheel gerenoveerd kloostercomplex genaamd "het kleine Vaticaan"

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 140.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs 140.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP ISABELLASTRAAT 32 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Vanaf deze locatie op de vierde verdieping kunt u genieten

Nadere informatie

Schootsestraat 107. Eindhoven

Schootsestraat 107. Eindhoven Modern, licht en luxe afgewerkt 2-kamer appartement uit 2011 met diverse gezamenlijke dakterrassen, een eigen berging en parkeerplaats. Gelegen aan het gezellige St Trudoplein nabij winkels, het PSV stadion,

Nadere informatie

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. W.G. Witteveenplein MA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP W.G. Witteveenplein 105 3071 MA Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 299.500 K.K. Op zoek naar een STRAK AFGEWERKTE

Nadere informatie

Agnes Huijnstraat 12

Agnes Huijnstraat 12 Agnes Huijnstraat 12 Venlo Vraagprijs: 259.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 475m3 Soort Object Eengezinswoning Perceel 229m2 Type Object Geschakeld Woonoppervlakte Ca. 156m2 Bouwjaar 1936-2006

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Scheepmakerskade VX Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Scheepmakerskade VX Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Scheepmakerskade 54 3011 VX Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 285.000 K.K. Een OASE VAN RUST midden in het

Nadere informatie

HUIZERPOORTSTRAAT 20 NAARDEN 275.000 k.k. www.huizerpoortstraat20.nl Plattegronden 3D Plattegronden Kadaster Omschrijving COMPACT EN LICHT APPARTEMENT INSTAPPKLAAR! De woning wordt u

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Maashaven Oostzijde 174 3072 HS Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 275.000 K.K. Moderne 4 kamer appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

Ramlehweg 27-B, Rotterdam

Ramlehweg 27-B, Rotterdam Ramlehweg 27-B, Rotterdam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 239.500 k.k. Aangeboden sinds 15-01-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard TE KOOP Sleutelbloem 12 6136 SB Sittard In de jonge woonwijk Molenbeek is dit goed onderhouden en instapklaar appartement gelegen. Het appartement ligt op de 2e verdieping met mooi vrij uitzicht en een

Nadere informatie

TE KOOP. Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving MARIENBURG 11 GEMERT Dit ruime 3-kamer hoek appartement van 92m2 op de 1e verdieping van het appartementencomplex Mariënburg TE

Nadere informatie

3e verdieping: Via een tussenportaal met meterkasten bereikt u aan het einde van de galerij op de 3e verdieping het rustig gelegen appartement.

3e verdieping: Via een tussenportaal met meterkasten bereikt u aan het einde van de galerij op de 3e verdieping het rustig gelegen appartement. Oude Aa 43 5701PZ Helmond 215.000 k.k. Galerijflat Dit perfect onderhouden 3-kamerappartement is gelegen in hartje centrum en geniet zeer veel lichtinval. Het appartement is voorzien van een moderne,

Nadere informatie

Noordland 40, Den Haag

Noordland 40, Den Haag Noordland 40, Den Haag Kenmerken Overdracht Vraagprijs 300.000 k.k. Aangeboden sinds 11-07-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Landstraat 198 B Bussum Vraagprijs ,= Huurprijs 1.150,= per maand

Landstraat 198 B Bussum Vraagprijs ,= Huurprijs 1.150,= per maand TE KOOP Landstraat 198 B Bussum Vraagprijs 275.000,= Huurprijs 1.150,= per maand In het fraaie Landstraat-Noord project, nabij het gezellige centrum van Bussum en diverse uitvalswegen, op loopafstand van

Nadere informatie

TE KOOP. Zuideinde 30 D te Landsmeer. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden

TE KOOP. Zuideinde 30 D te Landsmeer. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden TE KOOP Zuideinde 30 D te Landsmeer Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein 29 8916 HH Leeuwarden 058 213 65 87 / 06 282 566 81 info@wesselmakelaardij.nl www.wesselmakelaardij.nl Onlangs

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Windrecht 81, Schipluiden Aan de rand van Schipluiden gelegen ruim 3 kamer appartement, met zonnig balkon direct grenzend aan het groengebied van Midden-Delfland, nabij de Vlaardingse Vaart. Vraagprijs:

Nadere informatie

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven

Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven Herman Gorterlaan 93-95 Eindhoven HERMAN GORTERLAAN 93-95, EINDHOVEN IN STADSDEEL STRATUM BEVINDT ZICH IN HET APPARTEMENTENCOMPLEX KORTONJO DIT UNIEKE, ROYALE, INSTAPKLARE HOEKAPPARTEMENT (CA. 110 M2)

Nadere informatie

Alblasserdam. Kraanbaan 80. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Alblasserdam. Kraanbaan 80. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Alblasserdam Kraanbaan 80 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu DE VRAAGPRIJS VAN 150.000,- K.K. IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. De vanaf

Nadere informatie

Brochure. Papendonk 29 te Oosterhout Nb Te koop

Brochure. Papendonk 29 te Oosterhout Nb  Te koop WWW.VDPLAS.NL Brochure Papendonk 29 te Oosterhout Nb Te koop Omschrijving In de rustige, gewilde wijk "Kruidenbuurt" gelegen 2-kamer appartement met ruim terras (12.5m2). Het appartement is gelegen op

Nadere informatie

Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond.

Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond. Uden, Rooijsestraat 28 Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond. Woonoppervlakte: circa 110 m 2 Inhoud: circa

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 210.000,- kosten koper Bouwjaar : 1996 Woningtype : Appartement Woonoppervlakte : circa 65 m² Inhoud : circa 195 m³ Kamers : 3 Ligging : Woonwijk in Veldhoven Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

De Franse Tuin 2, Oud Gastel

De Franse Tuin 2, Oud Gastel In het centrum van het dorp gelegen ruim appartement (± 137 m 2 ) met inpandige garage en eigen terras. De woning is gesitueerd in de zijvleugel van residentie De Burgemeester. Deze unieke, in 2001 opgeleverde,

Nadere informatie